Inga hokus pokus-piller väl, Annica?

Magnus Hedmans profil på Better You

 Efter det ska jag möta upp Magnus Hedman som vill göra lite business. Han lade fram ett väldigt bra och intressant förslag när det kommer till hälsa och träning och finns det något som jag kan göra för att underlätta för alla andra när det kommer till den kategorin så är jag inte svår att övertala.//Annica Englund

Nej, nej, nej, nej!
Don’t do it Annica! Step away from the light meeting!
Magnus Hedman vill ta ett möte med Annica Englund för att göra business som har med träning och hälsa att göra och man behöver väl inte vara raketforskade för att räkna ut att det med största sannolikhet handlar om att det ska pillertrillas för företaget Better You där Hedman arbetar.

Better You har i sitt pillerstall i skrivande stund följande kändistabletter:
– Magdalena Graafs kåt, boost och skönhetspiller.
– Bobbys smal och hårpiller.
– Hannah och Amandas drottningkapsel
– Linda Lampenius dag och nattpiller

Är det någon av dem som mottagits med överväldigande och stående ovationer?
Nä det skulle jag väl inte säga, så vida man inte räknar när Matgeek tuggade i sig och spottade ut Hannah och Amandas hela pillerburk med lock och allt på Youtube.
Så oavsett vad Annica sätter sitt namn på under Better Yous flagg så kommer det inte vara till fördel för hennes varumärke så vida det inte är en magisk cocktail bestående av mirakelmedel som gör att man aldrig mer behöver få träningsvärk ELLER mjölksyra.
I så fall skulle jag kunna trotsa mina principer och beställa en burk eller två för att recensera, men annars…?
Nä.

Ps. Om ni vet att det redan finns mirakelpiller mot mjölksyra och träningsvärk så får ni gärna tipsa mig. 🙂

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Folk borde lägga pillerpengarna på att hjälpa någon annan istället, finns gott om människor i världen som inte får sina mest basala behov tillgodosedda. Medan vi i rika länder lägger pengar på sånt som vi inte behöver.

  Svara

   Eller bara uppsöka läkare om man känner sig ”för” trött etc.

   Svara

    Bara? Här har jag inte fått hjälp för min järnbrist under 2 års tid.

    Svara

     Då får du väl gå till en annan läkare?

     Svara

     Just järnbrist är ju en av de saker som enklast löses med just tabletter…

     Svara

     Blutsaft! Finns receptfritt och fuckar inte upp magen 🙂

     Svara

     Var på dem mer! Jag har alltid haft järnbrist och knaprart järntabletter så länge jag minns och det enda jag fått är en hård mage. Till slut fick jag en infusion och mår fan som en prinsessa idag! Vaknar pigg som en lärka på morgnarna och hela livet är så himla mycket trevligare när man faktiskt orkar med det och slipper den sjukliga tröttheten.
     Jag fick infusion till slut eftersom min kropp inte ville ta upp järnet pga inflammation i tarmarna men det kan finnas många olika anledningar. Vissa är glutenintoleranta utan att veta om det och då brukar magen inte heller vilja ta upp järnet. Be dem gå till botten med det om du inte känner att du blir hjälpt.

     Svara

      @anonym / 08:25

      Det 👆

      Svara

     Jag förstår dig Anonym 08:15 jag fick inte heller hjälp, det bara konstaterades och att det kanske berodde på min hypotyreos (sköldkörtel) och jag medicinerades med Levaxin. När jag var på en koll såg de att även mitt blodvärde var katastrofalt och då blev det fart. Jag fick gå igenom de vanliga magundersökningar och bukröntgen. Jag var inflammerad i tarmen och även ett litet magsår. Jag fick då järndropp och även blod, nu får jag järntabletter dubbel dos och går och får dropp när det behövs. Snacka om att vara en ny människa, förr susningar i öronen, yrsel, hjärtklappning. Numera är jag som ”vanligt” igen. Och då räcker det inte bara med Blutsaft eller järntabletter eftersom kroppen inte tar upp järnet.

     Svara

   Men sluta med det där. ”Ät upp, tänk på barnen i afrika”. Så uttjatat. Ja, de har det dåligt. Men nej, vi ska inte sluta leva våra liv för det

   Svara

    Inte sluta leva men kanske ta sig en funderare hur bortskämt vi lever och hur de flesta inte bryr sig om andra som lider. Det tror jag personen menade

    Svara

     Så om man äter vitaminer så bryr man sig inte om andra? Leva a la Bella och flyga in klänningar från andra länder, då är jag betedd att snacka. Men ett vanligt svensson liv, nä.

     Svara

      *beredd

      Svara

      Tror du läser in lite väl mycket i kommentarerna 😊 självklart ska man få leva, och om du behöver vitaminer för att må bra och inte kan få i dig tillräckligt genom kosten så kanske den typen av piller är för dig. Men jag tror diskussionen ovan gäller så kallade ”onödiga” piller, piller som det inte gjorts några studier på och som man inte vet om de faktiskt har någon effekt eller om det bara är placebo. Sådana piller kan iallafall jag tycka är onödigt att lägga ut pengar på, och hade hellre gjort något annat för dem. Men det är bara min åsikt, var och en gör som den vill.

      Svara

       Fast om du hellre gör något annat för dina pengar så hjälper du ändå inte fattiga personer i andra länder

       Svara

        Tyckte inte att Heli sa ett ord om om fattiga länder

        Svara

        ”Annat” kan ju vara att skänka pengar till fattiga, eller något helt annat. Det finns säkert saker jag lägger pengar på som andra hade tyckt var helt onödigt, därav skrev jag att var och en gör som den vill. Men om valet stod mellan att lägga pengar på piller utan bevisad effekt eller skänka pengar till fattiga vet jag vad jag hade valt 😉

        Svara

        Oroa er inte. Alla som bidrar till Sveriges BNI bidrar också till välgörenhet. Sverige skänker typ 1% av det varje år till internationellt bistånd. Det är väldigt mycket pengar.

        Svara

    Jo. Helt ärligt talat. Vi måste sluta leva våra liv som vi gör. Det är inte alls uttjatat. Sen att du inte vill sluta leva ditt liv exakt som du gör nu, det får stå för dig.

    Svara

   Världen ser ut som den gör idag med fattiga och rika länder för att det är precis det världsregeringen vill. Ingen i hela världen skulle behöva vara fattig och undernärd eller behöva gå 2 mil för att hämta vatten egentligen. Alla människor SKULLE kunna ha det någotsånär likvärdigt. Detta är bara hur systemet vill att det ska se ut. Människan är kontrollerad och styrd av människan. Och vi lever i ett hjärntvättat system. Morgonteorier…

   Svara

  Graafs har väl fått ganska så stående ovationer. Men när alla kändisar står och skramlar med en burk med Bobbys piller för att de just fått en gratis klippning, färgning eller hårförlängning blir bara löjligt 🤦🏼‍ likaså när han drar upp tröjan och visar magrutorna när han vill försöka sälja beautyslim 🙈 Annica känns väl annars som en rätt person när det gäller hälsokost och träning.

  Svara

  Är nog inte så att Annica ska sätta sitt namn på något kanske utan bara marknadsföra/göra ett samarbete kanske.

  Är förresten Annicas kompis Xenia ihop med Nemo Hedén?

  Svara

   Ja, Nemo har ju instagrammat om dem.

   Svara

  Träna inte så hårt/mycket/trötta inte ut muskeln så mycket att du får träningsvärk istället.

  Svara

   Och gör inga nya övningar

   Svara

    Jo, gör nya övningar! Har man träningsvärk är bästa boten att träna lugnt så att man får blodgenomströmning i musklerna, det lindrar.

    Svara

     Men gör man aldrig nya övningar får man inte lika lätt träningsvärk

     Svara

   Man dör inte av lite träningsvärk

   Svara

    Absolut. Camilla snackade om att hon ville slippa sin träningsvärk bara, och det var mitt tips. Pressar man inte muskeln så mycket får man mindre träningsvärk bara. Men du har rätt, träningsvärk dör man inte av, men nog är det jobbigt ibland.

    Svara

  Mot mjölksyra och träningsvärk hjälper väl mest att ta det lite lugnare i början, eller lida sig igenom.

  Mvh har nyss börjat på kampsport och har ooooont 😛

  Svara

   Träningsvärken när jag började med boxning alltså…. Aldrig varit med om liknande

   Svara

   När jag elittränade hjälpte det otroligt mycket att träna igen. Musklerna blev varma och mjuka, stretching osv. Träningsvärk är skönt 😊

   Svara

    Älskar all träningsvärk förutom i ryggen! Hu, det är inte skönt!

    Svara

     Magen tycker jag är värst, man kan ju inte gå på toa ordentligt 😭

     Svara

      Värsta träningsvärken jag har varit med om är fan vaderna. Kändes som nån stack in knivar i vaderna flera dagar efteråt…

      Svara

   Prova smörja musklerna med grapeolja innan och efter träning!

   Svara

  Pantotensyra kan hjälpa mot träningsvärk 😊

  Svara

   Pantotensyra kan också leda till hårlossning 👌 Därför de slutat marknadsföra det för acne

   Svara

    Beta-alanin ska kunna reducera mjölksyra om man tror alla Pwo-försäljare 😆😁
    Vad gäller träningsvärk tänker jag att om man tränar något tillräckligt ofta slutar man ju oftast få träningsvärk av det

    Svara

     Men exakt, får man alltid eller ofta träningsvärk så behöver man nog träna lite oftare…

     Svara

  Hugo och Paula gör också reklam för detta märke…..

  Svara

   Vad gör de inte reklam för?

   Svara

    Allt för pengar

    Svara

     Som de flesta sk bloggare influencers. Englasshowroom, carolinejansson85, annamatkovich, Mariabusck, Victoriasstil, Idamarie Isaksson. Mfl mfl 😴

     Svara

  Kan inte någon med kunskaper dra ned brallorna rejält på alla dessa pillerförsäljare. Ingen kan ju uppvisa någon som helst klinisk studie över resultatet. Närmaste man kommer är väl att bloggare A slänger upp en 5 år gammal bild av ett hår förstört av blondering och förlängning och sedan en annan bild på ett stylat hår (ett hår som på ostylade bilder ser marginellt förbättrat ut.). Eller att fruar fick vaddera trosorna efter ett annat piller. Ingen ”kändis” som passerade Reklampelare nr 1 vardagsrum har väl därefter recenserat pillren eller fortsatt konsumera efter gratisburken? Vore de sånt mirakel väntar väl nobelpriset?

  Svara

   2019 års nobelpris i medicin går till…trumvirvel…Bobby Odunco för upptäckten av supermedlet bobbys piller!
   Äntligen!!!!!!!🙌

   Svara

   Skulle inte förvåna mig om Jacob Gudiol har gjort det.

   Svara

   ja men tack! Det är precis vad jag tänkt.
   Gör ett TV program om dessa piller, en ordentlig granskning.
   Snälla.

   Svara

  Tror på vitaminer OM man behöver dem. Finns ingen anledning att äta massa tillskott så länge man äter en varierad kost. Lever du på snabbnudlar och pasta med ketchup, så absolut, ta en multivitamin per dag

  Svara

   Många vitaminer i pillerform kan kroppen inte ta upp just för att de är i pillerform.

   Svara

    Det är väl inte helt sant?

    Svara

     Jo.

     Svara

      Så, de kan alltså inte brytas ned och på så sätt kan inte kroppen ta upp någonting?

      Gäller det endast kändispiller eller även de apotek säljer? De läkare skriver ut?

      Svara

       Läkare skriver inte ut vitaminpiller. Ja, det gäller även de som Apoteket säljer. Du kissar bara ut dem. För att kroppen ska kunna ta upp vitaminer/mineraler behöver de komma i mat.

       Svara

        Läkare skriver regelbundet ut vitaminer.

        Svara

        Joo läkare ordinerar vitaminer för jämnan! Jag gav det till en patient senast idag.

        Svara

         Jo, man får vissa vitaminpiller på recept och ordinerar. Jag är en sådan pacient. Får en viss vitaminspruta i arslet var tredje månad med, hör och häpna!

         Svara

    Många vitaminer? Vilka då? Och hur många?

    Svara

     Nu är vi ute på lite djupt vatten här. Det finns fettlösliga vitaminer som behöver fett för att kunna lösa sig så att kroppen kan ta upp dessa. Det är därför man ska ha smör på morötter exempelvis, för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig vitamin A. Kapslar kan ha fett i höljet så när det löser sig kan de fettlösliga vitaminerna lösas i kapseln eller annan mat så kroppen kan ta upp dessa. Vad gäller vattenlösliga vitaminer, exempelvis C kissar man ut överflödet ja. Men helt ofarligt är det inte, som många säger, att överdosera vitamin C.

     Svara

  Per Rydberg har skrivit om Bellas stalker på twitter ”per rydberg
  per rydberg
  @perrydberg1
  ·
  17 sep.
  Svarar
  @JHuitfeldt
  Verkligheten Min dotter hade en galning som höll på att bryta sig in i hennes hus inatt, hon var själv hemma, polisen hann inte fånga honom, inga hundar med sig, han finns på bild från kameran, även i dagsljus (var där tidigare på efm), har ändå inga förhoppningar”

  Svara

   Ida är det annat spännande på g. Nämligen lansering av Lcc nya schampoo därav hennes olika personliga inlägg. Hon är numera genomskådat med sin sätt att manipulera läsare.

   Svara

  Vaa hur kan man inte älska träninhsvärk?? Den bästa värken, man får gnälla över värk samtudigt som det egentligen känns lite småskönt

  Svara

   Exakt, lite humblebrag sådär 😜Love it

   Svara

    Har man min fibromyalgi är mjölksyra och träningsvärk inte skönt på något sätt utan kan göra mig sängliggande. 🙁

    Svara

     Ouch ja det kan inte vara kul alls. Vet du om du har emotionellt utlöst fibro eller kan du påverka med kosten du äter? Är jätteintresserad av olika fibromyalgi-orsaker och resultat då jag träffar många i mitt yrke och inte en patient är en annan lik när det kommer till fibromyalgi, förutom att de alla är väldigt känsliga för beröring (pga smärta).

     Svara

      Nej, den är resultatet av stora smärt-traumat för kroppen och av att ha gått med obehandlad smärta under lång tid. Jag är extremt känslig för mjölksyra och har stora svårigheter att få muskeltillväxt medan andra med samma sjukdom har helt annan problematik.

      Svara

       Vill du bygga muskler?

       Om du vill det kan det vara en stor idé att gå en helt annan väg med din kost än den du gör idag (utgår från den sensate infon du gett här på bloggen). Vi behöver inte starta en diskussion här. Du förstår hur jag tänker?

       Svara

        Tack, jag har all hjälp jag behöver med läkare, sjukgymnast och dietist.

        Svara

         👍🙂

         Svara

     😔

     Svara

     CamCam, kan här ge dig ett tips som INTE är samarbete 😀 utan för att det fungerar, testad på fibro bla. så läs på om dem. BioCell Collagen + Hyalyronsyra från Great Earth, hjälpte mitt korsband och min höft. Just dessa vann pris för årets ledprodukt 2017 och efter att ha läst på om dem så använder jag mig endast av Great Earths produkter, de har ett bra miljötänk och skänker en del av sina intäkter till olika ändamål. Denna gången såg jag att det är till SOS barnbyar, de hade tidigare till Pride. Så inga kändissponsringar utan vitaminerna och hälsokostpreparaten får tala för sig själva.

     Svara

  Det känns ju så bogus om dessa influensers själva, utan utbildning eller kunskap, ska sätta sitt namn på ett piller. Inte som att de står där i labbet och kommer på olika ingredienser som borde kombineras i pillret för önskad effekt. Företaget har väl redan ett standardpiller sen sätter influensern bara sitt namn på. Men men… uppenbarligen tjänar de ju pengar på det.

  Svara

  bellas livesändning på instagram igår var både mysig och lite rolig 🙈 kändes som ”gamla” bella var tillbaka tills hon började prata om produkterna i slutet typ.

  Svara

   Tyckte också att hon vid många tillfällen verkade vara rätt snäll och normal. 🙂

   Svara

   Reagerade också på att hon kändes som en helt annan person, genuin och gullig. Heja Bella!

   Svara

    Om hon säljer produkter i samma klipp så vore det väl konstigt om hon inte bjöd till lite! Lol #hurlättlurade

    Svara

   Känns ju lagom trovärdigt.. man kan inte bara byta personlighet till å från

   Svara

    klart man kan. om man har fler än en.

    Svara

     Vilket de flesta har, en på jobbet, en med familjen, en med kompisar osv osv.

     Svara

      precis, olika roller.

      Svara

       Olika roller på jobbet och hemma är dock INTE samma som olika personligheter.

       Svara

     Haha!😂

     Svara

     Gillar du henne eller är du besatt av henne? Brukar du kommentera på hennes blogg Rebecka genuin undran.

     Svara

  Magnesium och epsom salt mot muskelvärk.

  Svara

  MAGNESIUM!! Bästa som finns för ömma muskler post workout.

  Svara

  Har de senaste 9 månaderna gått ner mkt i vikt och började typ halvvägs tappa mycket hår. Forsätter att tappa. Äter multivitaminer eller vad man kallar det. Försökt Google men hittar inget bra, ngn annan som vart med om liknande och ngt som hjälpte? Håret är så märkbart tunnare och har nog utan att överdriva tappat hälften va mitt hår…

  Svara

   Du kan ha näringsbrist! Jag gick till vårdcentralen där de tog blodprov – visade sig att jag hade brist på järn, b12 och folsyra bl.a. Just håravfall ska vara en av symptomen på järnbrist. Kolla upp 🙂

   Svara

    Tack! Trodde inte det var så enkelt att få tid till sådana prover haha! Har inte så positiva erfarenheter av vårdcentraler 🙂

    Svara

     Så du menar att du trodde att du skulle bli nekad blodprov när du mår dåligt?
     Dom jobbar ju för oss patienter.

     Svara

   Snabb viktnedgång är en stress för kroppen vilket kan leda till håravfall.. Det kan ta flera månader innan kroppen återställer sig.

   Svara

   Multivitaminer kan inte ersätta en balanserad kost. Precis samma hände mig när jag fick näringsbrist (gick ner väldigt mycket pga ätstörning) och jag har fortfarande näringsbrist trots att jag inte är döende längre, som jag var när det var som värst. Jag tar också t ex Berocca, men det hjälper inte när jag fortfarande lever på svältgränsen och inte ser till att variera min kost. Tyvärr. Mitt hår är supertunt, växer knappt, det bryts av i drivor när jag borstar det eller duschar, och jag fäller som fan. Naglarna är räfflade också. Tror du borde gå till VC och ta lite prover för näringsbrist helt enkelt, och kanske träffa en dietist. Hoppas det blir bättre för dig!

   Svara

    Nej jag ser ibte vitaminer som ngt som ska ersätta min kost. Har nått en bra vikt och strävar inte längre för att gå ner och äter varierat, eller iaf någorlunda 😬 vissa vitaminer är väll svårare än andra att få i sig ibland och tar de mest som komplement. Men ska ta gav i att o hoppas man får göra ett test 🙂

    Svara

   Märkligt att man efter markant viktminskning och synbart håravfall (hälften av håret?!!) inte uppsöker läkare utan försöker googla istället? Hur tänker man då?

   Svara

    Man har blivit så illa bemött eller de nonchalerar ens problem, så att man inte orkar försöka fler gånger (så är det i mitt fall).

    Svara

     Jag förstår. Men då vänder man sig till en privatklinik (samma vårdavgift för patienten). När vårdcentralen inte ville hjälpa mig vände jag mig till Sibyllekliniken och fick all tänkbar hjälp omgående. Hälsan ska man vara rädd om!!

     Svara

    Tänkte att det borde lugnat sig då jag inte längre går ner i vikt utan håller vikten. Mår bra i övrigt så men tack för din omtanke, trevlig helg på dig 💕

    Svara

  Beta-alanin hjälper till att pressa mjölksyran. Alltså, om du dricker en pre-workout som innehåller beta-alanin kommer du inte känna av mjölksyra där du normalt skulle gjort det, för att beta-alanin minskar utmattning i musklerna.
  Däremot så ska man ha i åtanke att beta-alanin får det att stickas i huden en stund efter intag (för mig brukar det ta ca 10-15 minuter innan det börjar, beroende på hur mycket jag ätit tidigare), stickningarna avtar dock och det är inget farligt. Om man håller sig i rörelse så märks det inte av.

  Svara

  Snabb viktnedgång är en stress för kroppen vilket kan leda till håravfall.. Det kan ta flera månader innan kroppen återställer sig.

  Svara

  Sån okunskap det finns här. Höst och vinter ska alla äta D-vitanmin och är du vegan/Veggo ska du äta B12. Inget mer behöver man om man är frisk.

  Svara

  Du glömde Simons Simon says piller eller nått…

  Svara

  Varför blev mitt inlägg om att han är en otrevlig typ com åkt fast med knark och prostituerade bortplockat? Det har stått spaltmeter om det i kvällspressen, får vi inte skriva om det här då?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.