Sindy går emot klinikens rekommendationer dagen före sin operation

Edit – Enligt Sindy är detta alkoholfria drinkar – hon enbart rökte före sin operation!

Jag undrar om man omfattas av klinikers garanti eller försäkring om man inte följt deras krav och rekommendationer före sin operation?
Tar man det inte på samma allvar om man får operationen gratis eller? Är det inte lika genomtänkt och lika ”på allvar” då eller?

Jag ramlade över det här när jag satt och letade information om klinikers krav och rekommendationer.

Enligt de sidor jag läst på – vilket är många vid det här laget och jag ser INTE fram emot all den reklam som nu kommer dyka upp överallt på min skärm – så är ett buttlift ett av de största ingreppen, med mest smärta och längst konvalesence vilket innebär att om någonting går fel så går det rejält fel.
Att på eget bevåg försämra sina läkningsmöjligheter genom att gå emot klinikens krav och rekommendationer är så jävla dumt att man kan bli förbannad för mindre. Jag undrar hur Esteworld ställer sig till att deras spons-patient bryter mot reglerna och blir opererad ändå – någonting som kraftigt kan försämra klinikens rykte och få dem att framstå som oseriösa, särskilt om det tillstöter komplikationer.
Eller kommer de skylla på henne då? Att hon får skylla sig själv som inte följde de regler som fanns?

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  🙁

  Svara

  Vet en person som åkte utomlands och gjorde diverse ingrepp, delvis rumpan och personen ifråga var sjukskriven jääättelänge från jobbet för att hen behövde bli behandlad för massa komplikationer. Extremt riskfyllt att operera sig utomlands.

  Svara

   Beror ju på vart man gör operationen och vad den gäller. Sverige är ju inte direkt bäst eller enda landet i världen som kan utföra operationer. Ska man operera sig ska man läsa på ordentligt om kliniken, och det gäller oavsett om den sker utomlands eller i Sverige.

   Svara

    Men operera arslet! Måste ju göra apont sen när man ska flyga hem.

    Svara

   Även Sverige!!

   Svara

   Det känns ju bra att stå för den notan som skattebetalare. Nödvändigt på något vis. Jag tycker absolut att alla som behöver vård som inte kan anstå ska få det, men i sådana här fall, där det allmänna ska stå för korrigering, sjukskrivning etc efter ett kosmetiskt ingrepp inom den privata sjukvården, borde man få en räkning på vårdkostnader, sjukpenning mm efteråt.

   Svara

    Jag är inget fan av kosmetisk kirurgi, men jag hänger inte med på det här resonemanget. Varför skulle det gälla just skönhetsoperationer och inte för bergsklättring? Eller rökning? Eller ridsport? Antingen hjälper samhället alla som utsätter sig för risker (vilket för mig är den självklara sidan att stå på) eller så hjälper samhället ingen.

    Svara

     För att om man VÄLJER att operera sig och därmed bli sjukskriven. Olyckor kan hända överallt, det är inget man väljer.

     Svara

      Man VÄLJER att röka, att bergsklättring. Finns risker med det också. Vart ska gränsen gå?

      Svara

       Men alla rökare får ju inte komplikationer? Men alla som opererar sig behöver sjukskrivning.

       Svara

        Alla som opererar sig behöver inte sjukskrivas. Finns väl ingen som bokad in en skönhetsoperation och sen sjukskriver sig dagen efter den är utförd? Det lär ju inte försäkringskassan godkänna. För en planerad op får man ta semester men skulle man sen få komplikationer som behöver åtgärdas när semestern är slut så blir man väl sjukskriven.

        Svara

         Jo man blir sjukskriven efter operation. Jag blev sjukskriven två veckor efter min bröstoperation. Inga tunga lyft på två veckor, jobbar inom industrin. Inga konstigheter!

         Svara

        Det finns de som tar semester…

        Svara

         Kommentaren hamnade nog fel. De få jag känner som gjort skönhetsoperationer har tagit semester för det och även efteråt…

         Svara

    Mmm, du kanske borde bo i en diktatur istället?

    Svara

  Är mer förvånad att kirurgerna tillåter att någon livesänder operationen. Hur seriöst intryck ger det?

  Finns det några kirurger här i kommentarsfältet? Skulle ni vilja/tillåta att någon livesänder när ni utför ert arbete? Jag tänker att det arbetet kräver stort fokus osv. De håller inte på med underhållning utan har patientens liv i deras händer.

  Svara

   Filma vs våltäkt. Snacka om att du har problem att se nyanser

   Svara

   Blanda inte in våldtäkt, det har absolut inte med detta att göra och är inte samma sak.

   Svara

   Tror ärligt talat inte att så många kirurger hänger här inne…

   Svara

    Inte många, men någon kanske…

    Svara

     Kanske en narkossjuksköterska i alla fall..:

     Svara

      Skrivit men fastnade i moderering. Vet ej varför.

      Svara

       Nu kom den igenom 😊

       Svara

   Akademikliniken är en seriös klinik som varit med i tv där delar av operationer delas.

   Jag är operationssjuksköterska och arbetar på en avdelning inom landstinget där tv-team spelat in till en tvserie. Kamerateamet behandlades som andra som inte varit på opavdelning förut, så som nya studenter. Det gick bra vad jag vet.

   Rökare uppmanas på många håll i landet att sluta röka minst 2 månader före operationen och vara rökfria 2 månader efteråt. Kolmonoxiden minskar blodets syreupptag och nikotin drar ihop blodkärlen. En rökare har en dubbelt så stor risk att drabbas av komplikationer efter en operation, främst då av infektion och försämrad sårläkning.

   Det Camcam skriver om att om något går fel går det rejält fel, pga att det är ett av de största ingreppen, stämmer inte. Om kroppseget fett injiceras i skinkorna däremot är komplikationsrisken
   förhöjd i förhållande till andra plastikkirurgiska ingrepp. På samma sätt som vid en blodpropp eller luftemboli kan fett komma in i blodbanan och orsaka bla proppar i lungorna eller stroke.

   Svara

    Intressant! 👍
    Hur är risken när det kroppsegna fettet injiceras vid sidorna (stussen/höften)?
    Är den förhöjd som om det kroppsegna fettet sprutas in i rumpan?

    Svara

   Funderar på hur de gör med livesändningen om det tillsätter någon komplikation. Förstår att man kan stänga av men börjar det blöda mycket eller patienten blir dålig på något sätt så hinner ju ändå lite sändas innan man stängt ner.

   Svara

   Esteworld är inte en seriös klinik . Talar av egen erfarenhet .

   Svara

  Alltså Camcam du är helt fixerad vid Sindy, ge dig liksom…hon är en vuxen människa och bestämmer själv. Och kom inte med något crap om förebild etc…bara tjatigt och hycklande, du hoppar ju inte på samtliga influensers som gör eller säger dumma saker? Och att maila arbetsgivare som du gjorde i Kevins fall, det är bara så lågt man kan gå. Flytta till valfri kommuniststat om du vill leva i ett angiverisamhälle. Trött på att du kallar det bloggbevakning men vad det verkar handla om är dina personliga vendettor gentemot bloggare du inte gillar.

  Svara

   ”Okej, Nina”

   Svara

   Läs om, läs rätt. Visst gör sindy som hon vill, men vad gäller om det blir någon komplikation om man inte följde klinikens krav och rekommendationer innan/efter ingreppet? Det är frågeställningen i inlägget, inte huruvida sindy får välja själv att röka eller inte.

   Svara

    Lägger man även ut på IG videor där man både röker o super sig full får man väl ta kritiska kommentarer. Alla vet man inte ska röka o dricka före en op. Alla utom sindy då hon struntar väl i vad dom är bra eller inte.

    Svara

   Du menar inte ”blondinbella” nu då? Många som påstår att hon är fixerad vid henne oxå. Gäsp

   Svara

    Påstår?

    Svara

    DET är hon ju…

    Svara

   Alltså Nina, jag är helt ok med att folk gör sina egna val och själv bedömer de risker de vill ta med sin hälsa och utseende. Men kom inte sen och förvänta sig hjälp från det svenska skattefinansierade (!) vårdsystemet för risker man själv valt att ta! Ingen behöver en brasilian butt lift, men många behöver viktiga och nödvändiga höftleder, livsräddande cancer behandlingar, hjärtoperationer och och en lång rad lika viktiga saker! Det betalar jag skatt för! Inte för alla andra idioter som anser sig ha rätt och behov av att ta dessa risker och sen belasta skattemedel i form av vård och sjukskrivningar av ren och skär fåfänga! Därför får, och ska, vi alla som betalar skatt bry oss! Inte över vad folk väljer att göra med sina kroppar, helt fritt fram, utan för de onödiga risker de tar och hur det i förlägningen stjäl resurser från de och det vi vill att vår skatt ska täcka!

   Svara

    Misslyckad plastikoperation= skattebetalare får pröjsa.

    Svara

    Vilka andra människor som tagit risker vill du inte betala för? Bergsklättrare? Extremsportare? Kampsportare? Ryttare? Bilförare? Skidåkare?

    Jag betalar gladeligen för Sindy och andra klantskallar. För jag vill leva i ett land där vi tar hand om varandra oavsett om vi ”förtjänar” det eller ej.

    Svara

     Okej, ser inte idrottande/sportande som jämställt med knasiga plastikoperationer och ja, anser definitivt att rövplastik klassas in som knasigt och totalt onödigt. Otroligt konstig jämförelser du drog till med. Det är fint med ett samhälle där vi ser om varandra men det betyder inte att vi inte har något som helst ansvar för oss själva ..OCKSÅ.

     Svara

      Håller med dig! Plastikkirurgi bottnar (för det mesta) i ett ytligt samhälle där utseende och bekräftelse är det som spelar störst roll. Går absolut inte att jämföra med ryttare och bilförare…

      Svara

     Jag är så jäkla tacksam över skattebetalare. När jag var student fick jag hudcancer. (Nej, jag har inte solat som en galning eller pressat i solariet, jag är en blekfis av rang, bara.) Det krävdes flera operationer, mediciner och kontroller var sjätte månad. Tänk om det hade varit i USA? Jag hade ju varit skuldsatt för livet, innan jag ens hunnit ut på arbetsmarknaden!
     Idag är jag friskförklarar, full med ärr och skuldfri. Tack vare er! Så himla fint att jag, Sindy och alla klantskallar och risktagare kan få hjälp <3

     Svara

     Det är väl rätt självklart att man som skattebetalare inte betalar för eftervård av plastikkirurgi. En idiotisk tanke att det skulle omfattas av den sjukvårdsförsäkring vi alla betalar till. Är man vuxen och tar en sådan risk så bör man förstå att ha sparpengar så att man kan betala eftervård. Helt självklart.
     Det finns människor som behöver vård pga sjuka utan egen förskyllan. Vägar som ska kunna åkas på, belysta om kvällarna, förskolor, skolor, universitet, gamlingar som ska få bo hyggligt etc etc. Att jämställa klantskallar med en socialdemokratisk idé om att ta hand om varandra ”oavsett om vi förtjänar det eller ej” som du skriver är feltänkt, helt och hållet.

     Svara

     Tänker samma.

     Ingen får nånsin bli full, för ramlar du o bryter armen på fyllan får du betala själv.

     Rök inte, för då får du snällt dö i cancer.

     Alla som missbrukar ska ingen hjälp ha, för de får skylla sig själva och dö i rännstenen.

     Utbrända får betala sin vård själva. De skaffade ju barn och tog tunga jobb på eget bevåg.

     Skaffar du barn och får förlossningsskador, bad luck, du valde det själv.

     Ska man säga att den eller den gruppen inte ska få, då slutar det med att ingen får.
     Personligen gillar jag solidaritet, och att alla får del av vår gemensamma välfärd. Sen att jag tycker att vissa individer är dumma som fan, det hör inte hit.

     Svara

      Och framför allt, vem ska bestämma vem som får skylla sig själv och vem som ska få vård? Var den som körde för fort och krockade för dum för att få vård? Eller ska hen få vård i stället för den som cyklade utan hjälm, lekte på järnvägsspåret eller spelar hockey?

      Vem är klok nog för att få vård och vem är dum och får skylla sig själv? Jag tycker nog att alla ska få tillgång till vård oavsett hur korkad man kan tycka att den är.

      Däremot är det en annan diskussion att inte ett allmänt sjukhus vill behandla en komplikation som uppstår när du sökt dig till exempelvis privat sjukhus. Får du bestående men och det blir ett försäkringsärende så kan det bli svårt att visa om det berodde på ingreppet eller åtgärderna efteråt. Därför vet jag att många sjukhus vill att du söker dig till den du gjorde ingreppet hos om det blir komplikationer.

      Svara

       Att flera av er här missuppfattat begreppet solidaritet är förskräckligt. Fördelningen av välfärdsmedel måste bygga på sunt förnuft och individen fråntas verkligen inte sitt eget ansvar, feta måste gå ner innan op, rökare måste sluta röka innan op etc. Men det innebär inte att man kan jämställa komplikationer efter privat betalda plastikoperationer med skidåkarolyckor, ramla på fyllan, beroenden osv. Att ni inte förstår skillnaden är sorgligt.

       Svara

        Håller inte med. Tycker det är mer sorgligt att vissa anser att en del får skylla sig själva när de behöver vård.

        Svara

     Verkligen inte samma sak.

     Svara

     Jag betalar gärna för andras risker och missar, inget problem, men jag anser att det primära ansvaret för att ta hand om detta segment av vård ska ligga på opererande klinik och ev egna försäkringar (på kliniknivå och eller personlig) som isf täcker att betala för skattefinansierad vård!
     Anser för övrigt att detta gäller även för botox och fillers samt avancerade kemiska peelings där det också finns en risk att det går fel och som dessutom tyvärr får utföras av icke vårdutbildade personal och utan journalkrav.

     Svara

   ”fixerad vid Bella” ”skriv inte om Anna book” ”du är verkligen hatisk mot Sindy” blablablabla. SLUTA LÄSA HÄR?? ni framstår som några griniga småungar.

   Svara

    Ellller, så började man läsa när inläggen var humoristiska återberättelser om influencers egna inlägg och saknar den sortens inlägg

    Svara

     Ja, fast det går ju faktiskt bra att sluta när som helst, oavsett när man nu börjat…

     Svara

   Jag tycker att det är intressant att läsa om Sindy, för hon gör så galna saker. Därför jag är här på bloggbevakning. Vad gör du här Nina om du inte vill läsa om bloggare , Youtubers osv ?

   Svara

   Såklart man följer sindy lite extra hon är ju inte normal. Vill göra om sig till nåt annat hotar o hänger ut folk som inte tycker som hon. Sina följare som kanske inte tycker som hon kränker hon tillbaka genom att tex kritisera hens IG. Allt hon gör ska vara uppmärksammat… nä Sindy vill ha denna publicitet allt är bra för henne… hon har ju tom skälv bett cam lägga ut saker. Då nä cam är inte fixerad men sindy däremot är fixerad vid dig själv p den status hon tycker dig ha.

   Svara

  Alltså bilden på henne med kepsen i soffan, så jäkla lik Gollum. Undra om det var syftet med alla fillers att göra sig så ful det bara går

  Svara

   Du är lika vidrig som de som kommenterat inne hos Nicci

   Svara

   Jag vet inte. Men hade syftet varit att göra sig så vacker som möjligt för just dig så hade nog sindy bet dig om smakråd först. Nu gjorde hon inte det så då kan vi nog utgå från att din åsikt inte spelade henne någon roll när hon tog beslutet att göra ingrepp.

   Svara

   Men sluta. Det är inte upp till dig att bestämma vad som är snyggt eller ej.

   Svara

   Hon mår ju inte bra. Hon har förmodligen en ganska förvriden syn på hur hon ser ut. Jag tycker synd om henne, det känns som att hon har hamnat så fruktansvärt snett.

   Svara

  Det enda skönhetsingreppet som jag hade valt att göra i Turkiet hade nog varit en näsoperation. I Turkiet är det vanligt med näsoperationer och kirurgerna är kunniga i den typen av ingrepp. Inget annat hade jag vågat ge mig in på! (Kommer från Turkiet)

  Svara

   Libanon ska också vara jättebra.

   Svara

    Iran också. Men gillar inte riktigt den kulturen, har en nära tjejkompis från iran, hennes mamma är på henne om att det är ”dags” att hon opererar näsan. Förstår att det är vanligt, men ändå

    Svara

     Fast det ä väl inte nödvändigtvis kulturen, har massa kompisar från Iran vars mammor aldrig sagt så. Finns ju mammor i Sverige som uttrycker sig om barns utseende och vikt utan att det är svensk kultur.

     Svara

     Förekommer inom många stornästa kulturer. Har bott i Italien där massor av tjejer får näsoperationer i födelsedagspresent när de fyller 18, har jobbat tillsammans med två bosniska systrar som båda opererat näsorna samt en kurd som också opererade näsan som ung. Alla säger samma sak: har man stor näsa så brukar den opereras.

     Svara

  Extremt korkat. Men företaget somerbjuder sponsrumpor och livesändning är väl inte heller ett företag att lita på. Tycker det är helt sjukt att man kan fixa ALLT nuförtiden. Till och med en Kardashian-ass. Det är ju så skevt att allt som krävs är ett nytt ideal och lite sociala medier så har vi en ny våg av ”skönhets”ingrepp och ungdomar som mår kasst av sitt utseende och inte tycker de räcker som de är. Jag menar… suga fett och lägga i röven. I RÖVEN!! Sjukt som sagt.
  Hade mitt barn gjort något liknande hade jag mått så dåligt. Vem vill gå runt med en fejkad röv som bara ser ut som en tung, nybajsad hudfärgad blöja? För det är så det ser ut när man inte har sin naturliga röv.

  Svara

   Jag skulle inte vara ledsen för att min dotter gjorde ett ingrepp som jag personligen tycker är fult. Jag skulle däremot vara ledsen över att hon är så pass missnöjd med sig själv att hon väljer att göra kirurgiska ingrepp ölet huvudtaget. Jag skulle önska att hon såg det andra såg när de ser henne, hur hennes fina inre lyser igenom och att hon är fantastisk oavsett hur hennes kropp ser ut.

   Svara

    Det var det jag menade med även om andra meningen kom lite olägligt.

    Svara

   ”Tycker det är helt sjukt att man kan fixa allt nu för tiden, till och med Kim kardashian ass” förlåt men hur tror du Kim fick sin röv?

   Svara

    Förlåt men vadå? Kim föddes inte med den där rumpan om du trodde det. Har du orken kan du ju googla bilder på henne och jämföra de äldre med de nya. Anledningen till att hon gick med på att visa upp röntgenbilderna var att injicerat fett inte syns, därav helt safe att visa upp och få alla att tro att hon är au naturale.

    Svara

     Tror du missuppfattade min kommentar, klart kims rumpa är fake det va ju exakt det jag menade

     Svara

  Så himla sorgligt. Är det verkligen detta Livet handlar om? Att operera sig på de bisarraste sätt för att uppnå ett (högst tillfälligt) ”ideal”. Människan är en ganska tragisk figur.

  Svara

   Har funderar på det när det gäller Kardashiansystrarna, vad händer med deras rumpor och höfter när idealet och trenden ändras? Skall de ta ut inläggen i rumporna då? Vad händer med all extrahud som bildats? Tänker på de som töjt ut sin örsnibbar och tar ut ringen, snibben bara hänger där, lång och uttänjd. 😬

   Svara

    Lätt ordnat, utan att skattebetalare måste betala (det med örsnibbarna)

    Svara

     Fast nej, att sy igen uttömda öronsnibbar får man bekosta själv

     Svara

      UTAN att skattebetalarna behöver betala

      Svara

    Vissa vill ha öronsnibben så, tex Monami Frost som gjort det till en grej att hänga de över öronen. Annars är det ett ganska enkelt ingrepp, de tar bort det och syr något stygn så har man normala snibbar igen

    Svara

     Röven kan nog bli värre återställa.

     Svara

      Ingen aning, beror på hur mycket man lägger i antar jag?

      Svara

    Jag har 14 mm i båda mina öron och delvis krymper det ju när man tar ut (tog ut 8 mm som nästan slöt sig helt, innan jag ångrade mig och töjde upp igen), men sen är det ett litet ingrepp att sy igen dem, det görs ju till och med på body mod-studios. Det är inte jämförbart med att ta ut implantat från rumpa eller bröst.

    Svara

  Isabella har nu vart utan alkohol i en månad 😉 noooot.
  Som vanligt skarvar hon…drack senast vid valvakan..å säkert där efter också.. Men i hennes tempo…jada jada jada..
  Där har du ett inlägg 🙂
  Trött..

  Svara

   Det går nog i ultrarapid för henne.

   Svara

    Ultrarapid är när det går väldigt långsamt😉

    Svara

   Hon vill bara skapa content. Snart gör hon en ny ”livsstilsförändring”

   Svara

    Väntar ivrigt på steriotypisk amerikansk redneck.

    Svara

     Stereo*

     Svara

   Måste har slunkit ner mer än ett halvt glas vin ganska ofta med tanke på att hon märker så tydliga effekter av nykterheten.

   Svara

    Haha ja! Under hela min livstid har ”Ett halv glas vin per dag” varit bra för hjärtat föresten, varför sluta? Eller har det ändrats

    Svara

     Nä, den senaste forskningen visar att det inte finns nån ”säker” alkoholmängd.

     Svara

  Hemskt med alla dessa operationer utomlands. Vet en som hamnade i koma efter en bröstoperation… Sorgligt att känna behovet att operera sig för att känna sig fin eller bra 🙁

  Svara

  Hon verkar inte kännas vid det här med ansvar, sunt förnuft, ta vuxna/mogna beslut och dylikt. Så inte förvånad.
  Sorgligt att hennes dåliga mående visar sig i mängder av ingrepp…

  Svara

  Suck….varför ens uppmärksamma denna förtappade människa.

  Svara

  Sjukaste är väl ändå att ha två små barn och utsätta sig för dessa onödiga risker 🙁 hur kan man sätta ett j–la buttlift framför dem.. jag fattar inte

  Svara

   Det är just därför hon har förlorat barnen, för att hon är helt olämplig som mamma. Hon jobbar hårt för att se till att det blir permanent.

   Svara

   hon har ju inte hand om dem, så skitsamma typ?

   Svara

    Men enligt henne har hon ju fortf vårdnaden så ”Skitsamma” känns lite fel.

    Svara

  Viktigt att följa rekommendationerna ju.

  Såg att Mona http://www.monasuniversum.se visade när hon tog några stygn och hon hade blåmärken, såg ganska läskigt ut. Men hon var fort utan bandage, jag trodde man behövde bandage i flera veckor efter en sådan grej. Bästa är väl att inte blöta stygn också för att det ska läka på bästa sätt?

  Såg också att Hanna Friberg http://www.hannalicious.se visade brösten före och efter. När man opererar brösten så är man ju ganska mörbultat några dagar och behöver ofta sjukskrivning några dagar/veckor och ingen träning på x antal veckor. När man gör rumpan undra hur det blir då och hur det känns.

  Svara

   Sår läker bättre om de hålls fuktiga. Läker snabbare om de är torra, men fulare ärr.

   Svara

    Jaha är det så, har för mig jag hört att det bästa är att undvika att duscha så länge man kan.

    Svara

     Va? Då samlas ju massa bakterier, smuts och död hud i såren?

     Svara

      Man ska självklart tvätta det dagligen och byta förband.

      Svara

   Skulle inte göra rumpan även om jag ville. Tänk att ha ont och inte kunna sitta/ligga/gå som man vill under lång tid 😱 Räcker att slå i svanskotan för mig så lider jag rejält tills det gått över

   Svara

    Bröt svanskotan som 11-åring när min familj och jag var i Danmark. Blev inget legoland för mig, låg på sidan med ispåse på röva i två dagar.

    Svara

     Krossade menade jag. Kan fortfarande inte ( 20 år senare) göra situps utan kudde under röv för då krasar det och gör svinont.

     Svara

      Åh fyyyy

      Svara

       Ingen höjdare, nej 🙃

       Svara

  Självklart ska dom skylla på henne? Ska vi inom sjukvården ha koll på att alla våra patienter följer de rekommendationer vi ger, tar de mediciner dom får, går ned eller upp i vikt som behövs för hälsans skull, slutar ta droger när dom väl kommer hem från VC/sjukhuset. Då skulle vi aldrig ha tid för att varken äta, skita, skaffa barn eller spendera tid med våra familjer. Det vi kan göra är att följa upp och rekommendera, sedan är det helt upp till patienten att ta sina egna risker. Lägg ingen skuld på kliniken även fast jag verkligen inte stöttar sponstuttar..

  Svara

   Hur läste du egentligen?

   Svara

  Oavsett vad vi alla tycker och tänker om Sindys beslut i att acceptera spons, röka eller flyga till Turkiet för ett ingrepp kan vi väl enas i att vi hoppas att hon blir nöjd med operationen, och att den går bra? 🙂

  Svara

   Du var kamratstödjare va? 🙂

   Svara

    Jag tror på karma 🙂 Ligger lite för mycket minus på kontot nu, måste övervägas på något sätt hehe

    Svara

    😂😂😂😂👍

    Svara

  Och Kevin gör Turkiet under tiden 😨 Full och påtänd livar han loss på Instagram. Herrejävlar vad tragiskt. Var det inte honom som Sindy påstod att barnen numera hade som pappa 💔. Måtte barnen vara i tryggt förvar!

  Svara

   Men sluta, barnen är ju inte med dem

   Svara

    Du tycker alltså att föräldrar kan droga järnet och bete sig inför allmän beskådan så länge barnen inte är närvarande?! Då tycker vi helt klart olika…

    Svara

    Föräldraskap är 100%, inget man lägger på hyllan bara för att barnen inte är med.

    Svara

   Verkligen påtänd, hur orkar man hänga med en sådan person? Blev matt bara av en stund på iG..,

   Svara

    Ja, det där eviga pladdrandet … mannen.

    Sen tänkte jag på en annan grej, om man måste ”pissa rent” för att få träffa sina barn (info hon själv gått ut med) hur mycket syns passiv majarökning då? Alltså om Sindy hela tiden hänger med folk som röker på, hur mycket kan det synas i hennes urin?
    Eller tja … hon kanske har gett upp helt och inte ens försöker längre, vad vet jag.

    Svara

     Passiv rökning visar inte positivt på urinprov. För att komma upp i den mängd THC (ämnet i hasch) som är påvisbar behöver du ta minst ett bloss.

     Svara

      Tack för svar. Då vet jag.

      Svara

      Fel, passiv rökning av cannabis syns på urinprov. Särskilt när folk röker inomhus.

      Svara

  Verkar som Sindy jobbar på Club Privé, finns en bild på hennes kropp på deras insta.

  Svara

   Skulle inte förvåna mig om hon/dem ger sig in i porrfilmsbranschen, har tänkt det länge. Och att jobba på porr/strippklubb brukar vara första steget.

   Svara

    Jasså, talar du av egen erfarenhet?

    Svara

    Tror snarare att prostitution är steg nr 2 när man arbetar som strippa?

    Svara

     Ah, läste fel…Nå såhär då, arbetar hon som strippa har jag för mig att det är lätt att falla in i prostitution som steg nr 2.

     Svara

   det konstaterade vi redan för en vecka sedan typ..

   Svara

    Fast allt blev borttaget här så är nog många som missat det

    Svara

  Ingen som reagerar på att Kevin visar upp en video på när Sindy går ner på honom brevid en sovandes man på planet? Dom gör såklart som dom vill men förstår inte hans syfte i att visa upp de. Känns inte så schysst liksom.

  Svara

   Alla i det där gänget är ju dock ökända för att lägga upp oschyssta/olämpliga grejor…

   Svara

   Herregud. Så respektlöst! Hade jag sett det hade jag anmält till kabinpersonalen, då hade de fått poliseskort raka vägen till turkisk fängelse.

   Svara

   Att inte Sindy är rädd att det ska spridas som hämndporr sen när det är nästa tjejs tur :/

   Svara

  Tror hon kommer få det besvärligt när hudens åldrande tar fart ordentligt och hon redan fixat ”allt”. Det kommer inte bli vackert, om vi säger så..
  Mest beklämmande är ju ändå hur hon kan lämna sin ettåring.. verkar kunna 0 om anknytning… Barnen har redan förlorat pappan och hennes enda fokus verkar vara ingrepp och sända ut en väldigt märklig ”influncer”-image.

  Svara

   Hon kanske skiter i? Att förlora sina barn ska vara det värsta man kan gå igenom som mamma har jag förstått, så hon kanske helt enkelt skiter i om hon lever eller dör nu? Och om man inte bryr sig om det, varför inte bara göra vad man vill då?

   Svara

    Eftersom hon dessutom röker inför en sån här riskfylld operation så har du säkert helt rätt, hon bryr sig inte eller så är hon så korkad att det borde vara olagligt.

    Svara

  De är redan ytterst oseriösa, så nej, det tror jag knappast de bryr sig om. Ingen seriös klinik skulle samarbeta med en som beter sig som Sindy… Hon borde få en god man, hon är inte kapabel att ta hand om sina barn och inte sig själv heller. Bara idioter åker till Turkiet för att genomgå stora plastikoperationer, det är så fruktansvärt korkat och ogenomtänkt. Om man nu absolut vill operera sig, gör det här i Sverige där det finns regler och patientsäkerhet samt möjlighet att åka tillbaka till kliniken om något går fel!

  Svara

  Får en dålig känsla av den där operationen, hoppas hon kommer därifrån utan komplikationer! Hur sjutton ska hon göra när hon flyger hem, kan man sitta på en nyopererad rumpa under 5 timmars flygning?!

  Svara

   Usch ja…och en resa är ju inte bara flygresan. Helt otroligt vad man kan vilja utsätta sig för…en bystoperation är säkert inte smärtfri men rumpan är ju mer utsatt.

   Svara

   När dom sände live så sade personen som filmade att man får en BBL-kudde att sitta på vid start och landning. Däremellan får man försöka gå runt under tiden eller bara stå. Har man tur får man en hel rad och kan ligga på mage. Sedan får hon inte sitta på fem veckor tror jag det var då hon opererade in implantat. Dock kan man använda kudden om man ska köra någonstans etc, men helst ska man inte sitta alls.

   Svara

  Snitten de lade i rumpan för att föra in implantaten var ju mellan skinkorna. Hur fan ska hon skita under läkeprocessen?

  Svara

   Mmm bajs rakt i såren.. låter hälsosamt

   Svara

   Stomipåse?

   Svara

  Jag & Chatarina drack alkoholfria drinkar, cigg rökte jag men det bröt mot rekommendationen av kliniken, men jag är vuxen och tog det beslutet själv.

  Svara

   Du drack 4 drinkar på club prive några dagar innan och vag fortf alkoholpåverkad i liven morgon efter. Så att du drack alkoholfritt dagen efter gör dig inte bättre när du drack tidigare i veckan.

   Svara

    Dagen innan*

    Svara

    Du tog ett beslut som kan kosta skattebetalare pengar, helt i onödan.

    Och du har ju fått de att se ut som du supit till rätt bra veckan innan op

    Svara

   Bloggh..a?!? Hoppla

   Svara

   Varför ljög du till ankpung Ang limmon?

   Svara

    Lättare att säga att du jobbar som strippa och åkte runt och raggade gubbar!

    Svara

    Vad sa hon till Ankpung? Och ang vilken limmo?

    Svara

     Sindy har börjat jobba som strippa på club prive, och de har en limousin som tjejerna åker runt i på stan för att ragga upp kunder. Sindy hade skrivit att några vänner hade hyrt limon för en utekväll.

     Svara

   Du var ju packad på liven igår.

   Svara

   Du söp ju till det för bara någon dag sedan, och rökte i liven. Nästan så att den alkoholfria drinken inte spelar någon roll då ju?

   Kommer du sluta röka nu efter op?

   Svara

    Och en timme efter uppvak så ligger ni och röker inomhus inne på sjukhusrummet. Verkligen så ansvarsfulla.

    Svara

   Du sa ju i liven igår innan du skulle gå på flyget att du var full (pga flygrädd)

   Svara

    Haha ja exakt! Så mycket lögner hela tiden…

    Svara

   Alkoholfritt Sindy? Spelade du full då? Du la ut en video (packad) när du sa att du var tvungen supa dig aspackad pga flygrädsla? Vet inte vilket som är värst det är ju bara du själv som drabbas av det. Tänk efter före nästa gång, försök åtminstone….

   Svara

  När du vet att din aktivitet kommer ge riktad reklam så prova att ta bort cockies i efterhand, alternativt gör din research i inkognito mode.

  Svara

  Kevin alltså. Vilken stjärna😂 sjukaste paret jag sett, kan bara sluta på ett sätt.

  Svara

   Samma här… Guilty pleasure.

   Svara

   Gråter av skratt över hans live 😂😂😂😂😂 DÖR. Men å andra sidan sjukt tragiskt att han är så stoned. Tror han hade varit en mycket roligare prick om han inte var så hög!

   Svara

  Wow vad fina saker hon kallar dig i kevins story CAMCAM. Kan inte skriva ut ordet för då hamnar jag nog i modd eller nåt. Men det börjar på H och är ett annat ord för folk som säljer sex

  Svara

   Haha…hon blev kanske inspirerad av inlägget om Nicci?
   *sätter mig och skriver faktura till M för att leva upp till mitt nya yrkesval* Funkar RUT-avdraget här? Någon som vet?

   Svara

    Fattar inte varför hon blir arg på dig när hon själv gör alla dom här grejerna. Allt som läggs upp här har hon postat själv. Och du tar ju tillochmed bort kommentarer som blir för mkt, de borde hon va glad för. Inte många influensers som har det så bra.

    Svara

  Har hon bytt namn till sindy eller har hon alltid hetat det?

  Svara

   Tycker du hon borde heta Barbie nu?

   Svara

  Hon verkar tro hon är odödlig helt utan risk för komplikationer. Hon super o röker bara timmar innan OP hon säger i liven att hon är flygrädd o måste va aspackad för att våga flyga. Hon ska ju hem oxå ska hon supa sig full då med ihop med starka mediciner? Kan sluta i hjärtstillestånd, men så tänker inte hon. Bara hon får sin nya röv då behöver hon inte följa några rekommendationer… nyss dog en 3 barnsmamma efter ett bbl. Men hon riskerar göra sina barn till föräldralösa. Allt för sitt utseende. Att en klinik inte ens kollar upp om personen är mentalt stabil, nykter drogfri är verkligen att riskera allvarliga komplikationer. Men det är väl därför d blev Turkiet ingen klinik i Sverige skulle våga operera en sån person. Ja det är två trasiga människor hon o Kevin helt utan ansvarskänsla. Men jag tror sindy själv tycker hon lever de gyllene livet. Så skevt så trasigt o bara så tragiskt.

  Svara

  Bara för att vi lever i ett samhälle där alla har rätt till ”gratis” (skattefinansierad) vård betyder det inte att vi slipper eget ansvar. Jag jobbar på en kirurgavdelning (pre- och postop) och egenvård är sjukt viktigt, tex rökstopp. Vi kan inte läka någons op-sår åt någon (eller undvika komplikationer) om de skiter i att ta hand om sig själva. Att operera sig utomlands eller här spelar ingen roll, folk får postoperativa besvär här liksom i Turkiet, men att röka som nyopererad eller precis innan är skitdumt och jävligt riskabelt.

  Det är verkligen något jag stör mig på i debatten, det här med eget ansvar. Man kan bli påkörd på gatan eller få en sten i huvudet när som men man får fan sätta på sig bilbältet när man kör bil och man får fan sluta röka innan och efter op. Man kan inte lämna över allt åt någon annan och tro att det ”fixar sig”.

  Svara

  Att någon ens vill riskera livet för att en ”snyggare” näsa, bröst, rumpa m.m. Eller vanställd för livet. De flesta vill ju ändra på något komplex som inte ens någon annan märker. Och vad ska man med en fixad näsa till när man är död? Ja alla operationer och ingrepp kan vara så riskfyllda att man kan dö. Men det talas det tyst om. En vän till mig dog av förblödning vid en helt vanlig blindtarmsoperation. Hon förblödde. Så tänk en gång extra och tänk på era nära och kära som inte vill mista er. Du är vacker!

  Svara

   Ja, eller fyra timmar i full narkos för att operera lite rynkor på halsen…? När man är typ 50 år? Fattar inte hur man vågar.

   Svara

  Uhuuu varför klickade jag på sindys story? Urk. Och de fettsög henne??? (För att forma höfter) Alltså… hon var ju redan pinnsmal.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.