En sammanfattning av Ben Mitkus/Nicci Hernestig-härvan

Ja, vad är det som händer egentligen?
Till och med på Idol tas det upp och det är ingenting som Ben var särskilt road av. Jag förstår honom. Det är inte att Ben blivit dumpad som är det fruktansvärda i den här situationen utan det som drabbat Nicci.
Men bra försök till att plocka billiga poäng, TV4.

Här i videon ser ni en sammanfattning av läget med videos och bilder.
Alla bilder finns även samlade under videospelaren.

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Folk ångrar sitt hat när er blir uthängda..

  Svara

   Ja, det är bara löjligt

   Svara

   Så är det verkligen. Jag är SÅ tacksam över att jag var ung när sociala medier inte fanns. Vi hade mycket mobbning på vår skola, men tanken på hur det hade kunnat se om om vi hade haft sociala medier vågar jag knappt tänka på. Den sidan av medievärlden gör mig både förbannad och ledsen! Varför ens lägga ut ett inlägg att det är slut om man inte vill att den andra parten ska få påhopp?

   Svara

  Klick, klick, klick…… allt för pengar!
  Alla (nästan) influencers gör ALLT för uppmärksamhet och pengar.
  Skönt att vara vid sidan om och titta in i denna oftast sjuka värld.

  Svara

   Helt sjuk värld. Försöker sammanfatta för mig själv hur allt har sett ut:

   Nicci blir tillsammans med en stor YT för att värva folk till sina kanaler.
   Ben lägger ut en bild på honom störtbölande och skriver han blivit dumpad inte ens 1 timme efter uppbrottet.
   Bens följare går loco och ger sig på Nicci.
   Marcelo ska blanda sig och vill göra en video om en tjej som sedan ett år tillbaka inte var hans ex. Nu är hon helt plötsligt det.
   Jocke blandar sig och försvarar Nicci.
   Marcelos flickvän blandar sig och förklarar hur bra Marcelo är.

   Alltså? 😂

   Svara

   Jag tycker det är bra att lyfta det här, men blir ju ändå samma sak här inne, lite extra klick

   Svara

  Nicci ville säkert vara med Ben eller Marcello för fler följare och kändisskapet. Men hur fasiken ger det någon rätt att sitta och hota henne och hennes familj? Bens följare, som påstår älska honom så mycket, borde väl snarare vara glad att han slipper henne, som de kallar för golddigger och famehunter, i sitt liv?

  Så otroligt låg nivå på allting.

  Svara

   Hur kan du säga så?? Vidrigt. Jag tror inte alls på att hon var med dom för att få följer. Sluta upp!

   Svara

   Fast hur är det relevant i det hat de skriver till henne? Det är inte relevant överhuvudtaget. Jag hoppas att du är väldigt ung, för är du vuxen och tänker så så är det sorgligt

   Svara

    Jag tror du får läsa Anonym / 09:32 kommentar igen, du verkar ha missförstått…

    Svara

     Jag tror att det är du som får göra det, Sannie.

     Svara

  Men sluta smöra för Ben, att ni inte fattar att hans jäkla ”jahopp då var man dumpad” BARA publicerades för han vet vad som skulle hända Nicki. SAMMA sak hände My, så det är fan klart han visste vad han gjorde!
  Dessutom har han själv spridit nakenbilder på sitt ex när de hade gjort slut så är det så jäkla otroöigt att han ville utsätta Nicki för detta med tanke på vad han utsatte sitt då 17-åriga ex för?!
  Ben är en vidrig, fruktansvärd människa.

  Svara

   Helt rätt sagt!!! Alla vet att sånt här händer. Ben är personen som startade allt. Hade han varit lite mogen och haft något i hjärnan hade man varit tyst in detta och tagit det privat

   Svara

    Håller med. Kunde tagit det privat. Och marcelo måste få försvara sej. Vem vill inte det.

    Svara

   Nja, vet inte helt. Ben säger själv att han har ADHD och att hans konsekvenstänk inte alltid är som andra människors. Han – enligt mig – erkänner sitt ansvar och verkar uppriktigt ledsen över allt som hänt. Han verkar dessutom älska den här tjejen ofantligt mycket (jag har följt honom sedan Cam första gången skrev om honom här), så jag har väldigt svårt att tro att han med mening ville skapa den här hatstormen mot henne och hennes familj.

   Svara

    Att skylla på adhd är inte att erkänna sitt ansvar.

    Svara

     Han skyller inte på sin adhd. Han berättar att han har adhd vilket gör att han agerar först och tänker sen. Impulsiv. Ett kännetecken för folk som har adhd. Men det är ingen ursäkt, däremot en anledning. Men det rättfärdigar inte hans agerande.

     Svara

     Han skyller inte på sin adhd. Han berättar att han har adhd vilket gör att han agerar först och tänker sen. Impulsiv. Ett kännetecken för folk som har adhd. Men det är ingen ursäkt, däremot en anledning. Men det rättfärdigar inte hans agerande.

     Svara

      Sen var det ingen nakenbild på My. Tror man behöver ha följt ben när han var ihop med My för att veta storyn. Sen vad nyheter24 väljer att publicera får man ta med en nypa salt.

      Svara

    Tycker inte han har sagt ifrån ordentligt alls mot sina följare eller tagit ansvar att han ligger bakom allt. Tycker mer han försöker gömma sig nu

    Svara

    Tycker inte han tar ansvar eller erkänner någonting. Han skyller ifrån sig. Håller med helt i att det är Bens fel helt och hållet

    Svara

    Har varenda influäääääserr Adhd??

    Svara

     Ofta har kändisar någon diagnos, av någon anledning. Ganska intressant.

     Svara

     Inte alls konstigt egentligen. Personer med adhd blir oftare egenföretagare eller drar sig till kreativa branscher med varierande arbete. Faller sig naturligt eftersom deras egenskaper kan nyttjas på bästa sätt då. Läste någonstans att det är mer än 300% mer troligt att en person med adhd blir egenföretagare än en person utan adhd.

     Svara

  Nu lipar Ben över att Gina sa något i stil med ”denna vecka har varit tuff, ben Mitkus har blivit dumpad – tur att idol finns här för att lysa upp vardagen”. Hur är det att göra narr av att han har blivit dumpad? Snälla.

  Svara

   Jag tycker det är roligt men samtidigt onödigt av Gina att ens dra upp det i Idol. Varför ska fler blandas in i detta? Och klart som fasiken att han är sårad över uppbrottet. Hade personligen inte velat nämnas i ett sånt samband, varken om jag var Nicci eller Ben.

   Svara

    Fast samtidigt så gjorde han ett aktivt val och bjöd in alla till att ta del av det. Förstår vart du kommer ifrån också, men känner att det är lite mycket offer kofta. Absolut, suger att bli dumpad – MEN om du ej vill att det ska diskuteras så håll det för dig själv i början när det gör mest ont.

    Svara

    Fast nej. Är du offentlig och går ut med det och skapar ett drama så får du räkna med att det nämns. Inte synd om honom. Tycker faktiskt inte ens synd om honom att han blev dumpad, sånt är livet och kollar man hand agerande gjort nog Nicci det enda vettiga

    Svara

     Okej jag älskar att ni har gillat min kommentar trots massa stavfel så man knappt fattar. Jag är halvblind, och jag ska nog inte kommentera direkt efter jag tagit droppar och ser suddigt 😂

     Svara

  Men vad lider Marcelo av? Lågintelligent piggsvin. Sorry not sorry.

  Svara

   HAHA ELLER HUR!? Han måste väl vara en av de mest korkade männen vi har i Sverige? Herre jesus.

   Svara

   +1! Ja alltså M har tydligt inte alla hästar i stallet. Och pinsamt att Nina försöker rädda Marcelos röv på detta viset, jäkligt dåligt gör hon det också! Stackars kvinna är så jävla blind och manipulerad.

   Svara

  Känner mig extremt gammal när jag läser det här inlägget.

  Svara

   Exakt, haha. Jag scrolla bara då de kändes som om jag har nog med tonårskonflikter här hemma.

   Svara

   😂 😂 😂 SAMMA HÄR!

   Svara

  Alltså vilka är de här människorna och varför följer folk dem?
  Herregud tacka vet jag pojkbanden som min generation såg upp till. Sjöng och dansade och fick aldrig uttala sig i några frågor. Rätt bra beslut kan jag känna när jag läser de här människornas uttalanden… Är samtliga inblandade 14 år gamla?

  Svara

  Det är oerhört tragiskt att de flesta av dessa influencers knappt har gått ut skolan, språkbruket under all kritik, noll kunskap om grammatik.

  Svara

   Lovar att det finns mer tragiska saker här i världen.

   Svara

    Nja, det är rätt tragiskt. De når så många unga och se vad barnen sen väljer att skriva – kalla folk för hora osv. Hur ska vi någonsin få en jämställd generation män? Eller en som ens kan uttrycka sig på korrekt svenska.

    Svara

    Varför måste det ena utesluta det andra? Så oerhört larvigt med såna uttalanden.

    Svara

    Det finns mycket värre saker, men det här är en blogg om bloggar.

    Svara

    Mer tragiskts än att en ung tjej får tusentals hatkommentarer i sexsitisk ton för att hon dumpat sin kille? Av barn dessutom,Sveriges framtid. Detta slutar inte i hatkommentarer det genomsyrar hela samhället. Våldtäktsoffer blir inte trodda på, sexism på jobb och skola mm mm. Sluta försök att få det till ett litet problem.

    Vad gällande nicci och ben, hur gamla är dom? Inte så att ett förhållande i deras ålder har alla oddsen på sin sida att hålla livet ut. Låt henne göra slut och leva livet på sitt sätt. Och OM hon ville bli lite mera känd via Ben so what? Då är det bra mycket värre att kallanågon för hora. Hon har inte våldtagit
    / mördat någon och Ben kommer hitta kärleken många gånger om det är så livet funkar.

    Svara

   Fast vad är skillnaden på ditt språkbruk och exemplen i inlägget? Jag tycker att du gör dig förstådd trots att du inte använder dig av fullständiga meningar

   Svara

    Kanske lite skillnad skriva en kommentar på en blogg mot att i eget namn berätta för världen hur något ligger till? När jag kommenterar här kan språket bli lite som det blir ( skriver ofta från telefonen och har tjocka fingrar). Skulle jag däremot lägga upp något på Facebook eller instagram skulle jag ju så klart tänka till så språket blir rätt.

    Svara

     Om man nu nödvändigtvis ska klaga på andras språkbruk och grammatik så bör man tänka en extra gång på hur man uttrycker sig. Det är väl inte mindre tragiskt med ”noll kunskap om grammatik” i en bloggkommentar än på sociala medier?

     Svara

  Men vem är ens Ben!? Aldrig hört namnet innan igår… är han nån sorts viktig människa? Och vem är Nicci!?

  Svara

   Googla Ben Mitkus så får du svaret.

   Svara

  Lipa inte ut på nätet då att du blivit dumpad så behöver det inte tas upp i Idol -.-

  Svara

  Nu börjar kidsen gå på Gina i hennes kommentarsfält också. Ser att även Jockiboi skrivit där.

  Svara

   Det skojas ju alltid om aktuella stora händelser i såna program, och det här är väl stort i kidsens värld.

   Svara

  Lady Dahmer har fan rätt. Ben skulle kunna göra så stor skillnad. När jag tänker efter kommer jag inte på en enda kille med stor plattform som tydligt tar avstånd från kvinnohat och som inspirerar killar till att skaffa bättre kvinnosyn. Sjukt ändå att det verkar behövas komma från en kille för att killar ska lyssna.

  Svara

   Hon har rätt i att han borde ta mer ansvar. Men det är definitivt inte bara killar som hoppat på Nicci nu så det är inte bara en fråga om killar och kvinnohat. Tjejer beter sig lika illa. Tycker mer det är fråga om hur man beter sig mot folk i allmänhet, det är många youtubers som borde ta mer ansvar angående detta, speciellt då följarna är så unga.

   Svara

    Ingen har sagt att det bara är killar men kolla kommentarerna så ser du vilka som är i majoritet att uttrycka sig så mot Nicci.

    Svara

     Jag har kollat och är både killar, tjejer och anonyma som är svårt att avgöra kön på. Den enda majoriteten som finns är puckon – av båda könen. Tjejer är dock i stor majoritet när det kommer till stöttande inlägg, där ligger killarna i lä

     Svara

   Tur i oturen att Jockiboy får en liten tös. Tycker jag redan sett en ändring i hans beteende och tror vi får se en vidare utveckling på den fronten framöver ❤ lite mognad till och jag tror han kan bli riktigt bra.

   Svara

  Camilla – kan du inte skriva ett inlägg om Blondinbellas klänning på Balmains fashionshow? Vore kul att höra om det är någon mer än jag som tyckte att den var over the top kl 11.30 på förmiddagen. Kvinnan börjar visa narcissistiska drag helt klar.

  Svara

   Kollar man i bakgrunden hade folk mer basic kläder. Sen kommer Isabella i en helt extrem klänning från Balmain. Hennes assistent skulle dessutom fota varje steg hon tog så att ingen missade vart hon var och vad hon gjorde. 😂

   Svara

    Basic kläder? Vilken story kollar du på?

    Svara

    Självgodheten lyste igenom på varje bild. Har aldrig sett någon njuta så mycket av att fotograferas.

    Svara

   Exakt min tanke 🙈

   Svara

   Nu har hon i ett inlägg skrivit att deras platser på front row hade tagits av någon annan, då de var lite sena. För det första tvivlar jag på att någon skulle sätta sig på en plats på front row då persons namn finns på stolen, för det andra ser det inte ut som att de kom sent. På klippen på instastory vimlar ju folk fortfarande runt när hon kommer in.

   Svara

    Jag undrar mest hur det kan räknas som jobb för beklä att gå på visningen. Hon driver inte en modeblogg.

    Svara

     För Bella

     Svara

     Mer och mer. Hon visar ju ofta upp kläder

     Svara

    De lär ju inte ha varit tagna. Hon hade inte frontrow, tror jag. Varför skulle hon ens ha det. Hon är inte kändis eller storkund.

    Svara

     hon kan ha haft faktiskt. har snokat runt lite på internet och platserna på frontrow har varit numrerade med Aa medan raden bakom haft Ab. Bellas biljett stod det Aa62 på. Men märkligt att folk snor andras platser sådär. Kanske blev hon flyttad för att modellerna inte skulle snubbla på hennes släp?

     Svara

   Hela Story’n gör mig full i skratt. Det bästa är ändå hånglet med pojkvännen. Bad hon liksom kompisen filma när han slukar hennes nylle? ”Vänta, vänta… NU!!”. Och så alla desserterna. Det är som att han läst en dålig chick lit-roman där någon beställer in en av varje och nu ska det upprepas på varje semester 😂 ”Spontant” är inte ett ord jag förknippar med detta gäng.

   Men det är ändå fint att hon är så impad av FW att varje moment ska förevigas. Övrigt folk där ser ofast så less ut att man vill slänga Prozac på dem ❤

   Svara

    Skämskudde när paparazzina fotograferade för de har ju inte en aning om vem hon som person är 🙈

    Svara

     Ja de kommer ju inte att kunna sälja de bilderna: ”Who is she?”

     Svara

      Jag tror de oftast fotar bara för säkerhets skull ifall det skulle visa sig vara någon utländsk kändis. Varje gång det hänt mig (på väg in eller ut från kändistäta restauranger utomlands) kan jag inte låta bli att småfnissa när jag tänker på hur besvikna de kommer bli när de inser att jag inte är någon känd person 🤭🙈

      Svara

    Bäst när hon pratar om sin ring: ”It’s a ring, a little SNOT”. Mkey Bella.

    Svara

     Haha tror hon a loose knot men hörde också snot.

     Svara

      Ringmodellen från Engelbert heter Absolutely Loose Knot. (Bella glömde helt enkelt nämna den första delen av ringens namn.) Hennes förra ring var av modellen Absolutely Knot.

      Svara

       Hmm. På bloggen skriver hon att hon bär ringen Absolutely Fat Knot. Och i sin story säger hon att det är en Loose Knot…. Låter som hon har dålig koll. Aja. Det är en *Absolut Inte/Knut* av nån sort iaf. Och så länge en sån pryder hennes ringfinger lär ju inte ett nytt äktenskap vara aktuellt. En tydl signal till Hajen att han inte ska gå ner på knä än på ett tag.

       Svara

    Kallar du det där hångel? Det där är några lätta pussar på rad. Om du tror att det där är hångel så måste jag meddela dig att du har missat något. Ta på dig mjukiskläder, mys ner dig med lämplig partner och hånga loss på riktigt, det är najs!

    Svara

     Ja inte är det ett beteende jag vill se vid ett matbord iaf 😂

     Svara

   Nu blev hon ju nedflugen till Balmain där de valde ut en klänning hon skulle ha på visningen med deras VIC så då var hon ju uppenbarligen helt perfekt klädd.

   Svara

   JJag tycker att hon var otroligt vacker. Wow! Det måste vara härligt att kunna visa upp sig med ett utseende som en internationell fotomodell. Isabella får så mycket kritik för allt hon gör, då kan man väl åtminstone ge henne en positiv kommentar för hennes skönhet.

   Svara

  Fast ärligt talat nu har ben skapat hat mot Gina? Har ni läst hennes instagram nu? Hur fan är det moget och hur kan man försvara han nu för ”TV4 gjort så fel” han har skapat ännu mer hat nu mot en helt annan person. Äckligt beteende.

  Svara

   Fast Gina gav sig själv in i dramat och ville gärna ha uppmärksamheten antagligen.

   Svara

  Lever inte hela den här bloggen på billiga på poäng på andras bekostnad?

  Svara

   Haha tänkte exakt samma sak. Det är ju precis så

   Svara

  Men snark. I vems värld är det här viktiga ”kändisar”. Läser om hat mot en tjej som utnyttjat några killars kändis-het för att bli känd själv, enligt ljushuvudens kommentarer
  Det faller ju på sin egen orimlighet då de allra flesta inte har en aning om vilka dessa människor är.
  De kan ju göra världen en tjänst och ta en paus från Internet i en vecka istället för att bråka, ingen skulle märka någon skillnad endå.

  Svara

   Vad det Du som kritiserade grammatik? Hur stavar man ändå? Inte endå

   Svara

    Nej det var det inte så vänligen lek viktigpetter nån annanstans.

    Svara

  Får riktiga äckel känslor av att höra Marcello prata. Han låter verkligen som en korkad och ”trotsig” 12 årig pojke. Spyr

  Svara

  Fy fan hur orkar människor att vara så elaka, va fan rensar du inte för Camcam?

  Svara

   Rensar vad? Jag ser varken h**a eller dödshot någonstans.

   Svara

    Jaså härom dagen, titulerades någon som blogghora ?

    Svara

    Mitt svar hamnade nog i modd.

    Svara

  Va då, hatade på Nicco? Heter de inte hatar, hatade eller hatat vad kommer ordet på in i texten?

  Svara

   Exakt!!!

   Svara

   Eh – va?

   Svara

    Att folk skriver ”hata på” vilket är ett konstigt uttryck

    Svara

     Det tycker jag med men jag antar att det är en försvenskning av hate on you/me/vemsomhelst. Utrycket blir mer logiskt men samtidigt också mer töntigt 😁

     Svara

  1. Var är deras föräldrar någonstans?

  2. Varför lyssnar de på ett gäng ungdomar på nätet framför typ… skola och allt de borde lära sig?

  Svara

   Det är vuxna människor över 20, tro det eller ej🤦

   Svara

   Varför skulle deras föräldrar lägga sig i? 🤔

   Svara

  Håll er på mattan heter det, men ingen åtgärd.

  Svara

   Idag heter det nog ’hata på mattan’. Språket utvecklas.

   Svara

  Jag älskar dig Ladydahmer! Du grep in o gjorde att fler tog sitt ansvar! Tack Camilla för sammanfattning.

  Svara

  Jag fattar inte vad Marcelo hade med detta att göra, hans in korg höll på svämma över av frågor om Nicci, därför tog han bestulet
  att göra ett inlägg på Youtube instället att svara en och en vad var det för fel med det, och varför skrev nicci ett mail till
  Nina och talade om hur dålig människa Marcelo är, han har ju inte lagt ut nådot youtube klipp! Marcelo skulle aldrig prata
  skit om sina ex!

  Svara

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Svara

   😂😂😂🤦🏼‍♀️ Oj gud. Lord have mercy.

   Svara

   Anonym håller med. Bra att m står upp och talar ut.

   Svara

  Det är inte det hon sa. Det vrids till att låta helt annorlunda som det presenteras här. Effekten av viskleken verkar det som om det är det där citatet han fått berättat för sig..

  Svara

  Snälla Camilla, kan du fixa så att videon inte spelas upp automatiskt? Jag och flera andra har önskat det tidigare. För mig startar den dessutom två gånger, när jag har tryckt på paus första gången och sedan börjar scrolla startas den igen. Sjukt störande!

  Svara

  BRA DÄR 🙂 Ibland behövs det tydligen att någon äldre säger ifrån! Fler som LD, våra influensers behöver en mamma/pappa på nätet ibland (rätt ofta) som säger vad som är rätt och fel. Kanske att Ben skulle behövt sitta på händerna en stund efter att han blivit lämnad, så länge han då fick medhåll så fanns det ingen anledning att ändra sig. Men så bra att han lyssnade och tog till sig även om han borde vetat bättre.

  Svara

  Camilla, jag undrar över en sak. Varför kommer mina kommentarer alltid in efter flera timmar? Så har det varit i snart ett halvt år. Jag är uppriktigt förvånad. Skriver aldrig elaka eller osanna kommentarer. (Det har hänt en gång när jag blev hemskt frustrerad över vad en Influencer skrev. Det var onödigt av mig men det har hänt en gång.) De flesta av mina kommentarer handlar om att jag tycker att Isabella är vacker och att hon är driven i sitt arbete. Det står så många elaka och otrevliga kommentarer, som du tolererar. Detta gör min förundran ännu större. Jag skulle verkligen uppskatta om jag fick en förklaring. Vänligen Fröken/Lena

  Svara

   Denna kom in.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.