Är Ivyrevels nya kollektion med Accent lite väl likt Marine Serres?

Kenza frontar Ivyrevels samarbete med Accent där de bland annat säljer ett par väskor med ett mönster som ser ut som en halvmåne.
En läsare lämnade en kommentar om att trycket var väldigt likt det som den franska designern Marine Serre använde i sin senaste kollektion.
Vad är er åsikt? Inte likt? Lite likt? Ganska likt? På tok för likt?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stör mig sjukt mycket på Nellies student 2019 champagneglas hon serverade i på sin födelsedag igår 😂 bilen hon fick, tackar till bilföretaget med? Är det samarbete tro

  Svara

   Självklart!! Hur många hintar som helst om bilfirman på bilderna. Fin bil men lite trist med diesel i dessa dagar…..

   Svara

    Varför det? De dieslar som säljs nu är oftast klassade som Eur6, dvs kommer att bli godkända i de ev. miljöszonerna. Det är ju inte som gamla risiga lastbilar direkt.

    Svara

     Hm, njaaa, dieselfabrikanterna brukar ju säga så – och sen nåt år senare visar det sig att de inte alls följer några gränser utan är icke godkända. Det har hänt ett antal gånger…! Varfört ens köpa diesel när det finns bättre alternativ?

     Svara

   Student 2019 Nellie Berntsson 🤦🏼‍♀️ Varför gör ett företag ens samarbeten med någon som inte kommer ta studenten? Pinsamt

   Svara

   Tyckte mest synd om henne att det knappt verkade som någon kom fit. Två kompisar?

   Svara

    Och varför har hon inga vänner tror du?

    Svara

    Varför är det fel om hon nu bara bjudit två vänner? . Alla har inte tusen kompisar

    Svara

     Hon har ju ingen mer än två tre månader och sedan är de ovänner for life så det ör ju inget konstigt

     Svara

     Inget fel med det. Hon hade mängder nyss och de är bara borta?

     Svara

      Hon har inga kompisar för hon gör sig ovänn med alla.

      Svara

  Ot: kan någon hjälpa mig att förklara en sak… när man går in för att kolla vilka som likeat Bellas bilder (30.000 st) så dyker bara hundratals namn upp? Varför blir det Så?

  Svara

   Köpta följare och likes

   Svara

    Jo men även fakekontona syns ju men det är antalet likes som inte stämmer…från 30.000 till 300 synliga?

    Svara

   Jag provade att scrolla igenom Kylie Jenners likes (4 miljoner) och fick bara upp ca 300. Så det är nog nån gräns som instagram har.

   Svara

  Ganska olikt😄

  Svara

  Halvmånar och cirklar.. nja inte så likt.

  Svara

  Inte alls likt. Nyman är knappast nytt dessutom.

  Svara

   Lol, nymåne!

   Svara

   Jag tycker det är väldigt likt! Samma färg, samma design.

   Svara

  Vid första anblicken ser trycken lika ut ja… Men känns inte som en bild på helt olika accessoarer bevisar något!

  Svara

  På tal om Kenza, ska det vara så svårt för henne att reklammärka inlägg på Instagram?? Det är ju fan hennes jobb! 😠

  Svara

   Ett åtal kanske?

   Svara

   Kenza är snål som ett troll och rädd för att bli förmånsbeskattad om hon skriver ut att något är sponsrat eller ett samarbete.
   Att hon bryter mot Marknadsföringslagen struntar hon uppenbarligen i eftersom det vore värre om hon fick betala skatt för hotellvistelser, lånebilar och spabehandlingar hon får 🙁

   Svara

    Och hur vet du allt detta? ”Snål som ett troll”, sluta sprid massa hat!

    Svara

   Bara att anmäla!! Isf att gnälla här!

   Svara

  Jag läste ”Marie” Serre först och trodde verkligen det var nån förkortning/smeknamn på Marie Serneholt och bara wtf…

  Svara

   Samma här.

   Svara

    …och här 😶

    Svara

  Mjoo det e likt men jag stör mig mest på att alla väskor och att alla kollektioner inluencerna gör är så FULA och gjorda av dålig skräpkvalité men trots detta köper folk skiten pga är besatta av dom:(((

  Svara

   Min väska för 500kr är lika fin idag som för 5 år sedan. Billigt behöver inte betyda dålig kvalitet.

   Svara

    Min mest använda väska är en jag köpte på HM för sådär 15-20 år sedan…

    Svara

     Till S: jo, men för 15-20 år sedan var det också en helt annan kvalitet på grejerna man sålde, även på billigare butiker. Har väldigt svårt att tro att en H&M-väska köpt idag skulle hålla så länge.

     Svara

    Vänta nu, räknas 500kr som billigt för en väska?

    Svara

     I mina mått mätt ja. Alla är olika!

     Svara

    Jag sa inte att det var billigt, jag klagade på just kvalitén o sa att det e skräpkvalité. Man kan köpa en bra tygpåse för typ 50 kr som håller dig i hur många år som helst.
    Men om du vill prata pris så tar dom ju dessutom sinnessjuka överpriser också, som att det vore av ok kvalle när det verkligen inte är det. Såg exempelvis en tröja kenza hade på sig som hon marknadsförde för ivyrevel o jag såg bara av att kolla på den att det var plast, gick in för att dubbelkolla o mkt riktigt ”100 % akryl” och ändå tar dom 800 spänn för skiten. Upprörande.

    Svara

     Mitt svar var för övrigt till ”Norrländskan” som sa ”billigt behöver inte betyda dålig kvalitet” pga det sa jag aldrig någonting om.

     Svara

   Tycker också mycket är fult och dyrt. 😜

   Svara

  Inte likt. Är ju knappast unikt med halvmånar ens..

  Svara

  vilka smala armar

  Svara

  Hej, väldigt OT här, förlåt för det, men tycker att det brukar vara mycket goda råd här inne när folk ber om det. Jag jobbar med att göra fransförlängningar på en hälsa/skönhets studio i Oslo och idag blev jag attackerad av en kund. En kund kom till sin avtalade tid och började skälla ut mig efter noter för att jag inte svarat i telefon (var upptagen med en annan kund) och fortsatte att verbalt trycka ner mig under dom första 10min av behandlingen, så till den grad att jag satt och skakade, fick avbryta behandlingen och bad henne gå. Hon började skrika och kalla mig allt det värsta hon kunde komma på, hota mig med allt möjligt, att hon skulle få min firma nerstängd och började sedan ta bilder på mig med telefonen rätt upp i ansiktet på mig, jag försökte då få undan telefonen och bad henne sluta då tog hon upp en iPad från receptionen och kastade på mig, kastade ner alla saker från receptionen på golvet och stormade sedan ut. Jag ringde så klart polisen men dom svarade med samma energi nivå som en avliven katt och bad mig bara ta mig till en polisstation imorgon för att göra en anmälan. Min fråga nu är väl om det ens är värt det? Känner att för min självkänslas skull så borde jag göra det men känner också att vad ska det leda till? Vill aldrig se den hemska kvinnan igen eller behöva påminnas om det här..

  Svara

   Fyfan! Ja, ta din sista lilla gnutt energi och polisanmäl! Hon kan göra något igen mot dig eller någon annan och då är det bra att polisanmälan funnits tidigare.

   Svara

   Gör en polisanmälan för din och salongens säkerhets skull. Vem vet vad hon skulle kunna anklaga dig för så det är bra att du har en polisanmälan på händelsen så fort som möjligt. Vissa människor är helt galna och jag har haft min beskärda det på min salong. Kolla upp hennes namn och hör runt med salonger nära dig om hon har varit där också. (Jag menar inte att du ska hänga ut henne men det kan vara bra för dig att veta). Vissa kunder har i system att klaga och dra till med allt möjligt för att få en gratis behandling.

   Svara

   Gör en polisanmälan! Det där är inte ok. Sjukt att en vuxen människa inte fattar det. Fanns det något vittne?

   Svara

    Ja jag vill liksom göra det för min och alla andra potentiella offer, men det var liksom nånting i hennes blick, att hon liksom inte hade några spärrar.. Jag har ju allting vitt och sköter allt efter alla lagar osv men blir ändå så otroligt orolig. Känns som att hon typ hade kunnat hälla aceton i sina egna ögon för att sen skylla på mig.

    Svara

     Låter ju definitivt då som att du skall anmäla så fort som möjligt, så att i te hon hinner komma med en anmälan först!

     Svara

     Fokusera på vad du ska göra istället för att skriva i ett kommentatorsfält som tillhör en blogg som överhuvudtaget inte har med ditt jobb att göra.

     Svara

   Låter som J0sefin T0l0nen som stannade kvar i en frisörsalong i 20 timmar och tvingade frisörskan färga om hennes hår sex gånger pga hon inte blev nöjd.

   Svara

    Samtidigt som jag liksom vill anmäla och ta kampen så känner jag mig oroligt utsatt och ensam. Salongen jag jobbar på startade jag och min man för tre år sedan och vi har lagt varenda krona på att öppna och få det att fungera och att en människa sedan hotar med att ta det ifrån dig ger iaf mig orolig ångest och väldiga hjärnspöken

    Svara

     Tänk om hon har gjort något liknande mot någon annan salong? Det vet vi ju inte. Ju fler anmälningar mot en person, desto seriösare ser polisen på det.

     Kärlek till dig❤️🌺

     Svara

    Anonym 18:48
    Googlade, är det den här kvinnan du menar?
    https://www.flashback.org/t2871514

    Svara

     Japp.

     Svara

   Låter som kunden var påverkad av något (kokain är min gissning)

   Svara

    Jag tror att hon mer var hög på sig själv, vår salong ligger ingen ”finaste” delen av Oslo. Och att det kanske var just det att hon aldrig hade fått höra ett nej av en i hennes ögon ”lägre människa”, för det var verkligen så hon behandlade mig. Som smuts som inte var värd någonting

    Svara

     I den*

     Svara

    Va?!? Vad grundar du det på? 😂

    Svara

    Hahaha sjukt otippad gissning 😂

    Svara

   Tog du foton på röran hon lämnade efter sig?

   Svara

    Hej igen, ja jag tog foton på röran hon orsakade samt den krossade iPadrn. Jag ringde polisen direkt efter att det hade hänt och har bestämt mig för att gå in och prata med dom imorgon. Vill göra en anmälan för att det som någon sa ska finnas på papper vad som hände ifall hon skulle hitta på något annat, jag hade en kund som låg i ett annat rum med öronproppar och musik som hade hört smällar (ipaden och ting som for i golvetoch dova röster) men annars är det ju ord mot ord.. är det någon som vet om man bara kan få det noterat hos polisen eller om man nu lämnar en anmälan kontaktar dom henne då?

    Svara

     Om dom går vidare med anmälan kontaktar de henne. Men låt inte det spela någon roll, anmäl oavsett! Skriv ner allt du kommer ihåg, vad som sagts, händelseförloppet, fota allting, uppskatta värde, försök få med så mycket information som går till polisen. Du kan även ta med bevis på hennes bokning (i bokningssystemet), hennes uppgifter osv. Ringde du någon när detta just hade hänt tex? Detta kan också räknas som ett vittne, någon som hört hur upprörd du är. Hon kan ju vara känd hos polisen sedan tidigare ifall hon brukar bete sig sådär, och då är det lättare att få henne fälld. Men oavsett hur det går är det viktigt att du anmäler. Som någon ovan nämnde, hon kan ju utsätta fler för detta och finns då dina uppgifter registrerade hos polisen är det ju en fördel. Lycka till!

     Svara

      Ja jag ringde polisen medans hon höll på att gå därifrån så dom hörde att jag var både skärrad och grät, och den kunden som låg inne i det andra rummet var där när hon kom så han såg att hon kom in och skällde på mig det första hon gjorde, och han hörde även smällarna från sakerna. Dock väldigt dovt eftersom han hade både öronproppar och musik i rummet. Har också alla hennes uppgifter och vet vem hon är då hennes dotter är semi känd alpinåkare här i Norge. Men Vill också tacka alla för alla kommentarer och råd, kändes väldigt skönt med lite uppbackning efter en sån här dag.

      Svara

   Hon va troligtvis inte frisk. Släpp inte in henne i salongen igen om hon skulle dyka upp igen och ring vakter isåfall. Ni (varken du eller hon) kommer inte komma någon vart med en anmälan tyvärr.
   Hoppas du kommer över det. Kram

   Svara

   Polisanmäl! Tänker att polisen har mkt att gå på eftersom du har kundens kontaktuppgifter och namn (?). Har du någon kollega eller annan kund som är vittne är det ännu bättre 🙂 lycka till ♥️

   Svara

  En halvmåne är en halvmåne!? I så fall är väl alla halvmånar kopior av, tja, Algeriets flagga? Maldivernas flagga? Eller Algeriet har kanske kopierat Maldiverna? Eller tvärtom? Värt ett inlägg……….

  Svara

  Kan nån tipsa om en BRA blogg? Inte en superinfluensig blogg utan gärna nån som gör nåt annat än att ”bara” blogga och/eller skriver bra. Gillar typ Hanapee, Spiderchick, Sandra Beijer, Underbara Clara och Elaine Eksvärd. Har testat men ej fastnat för Elsa Billgren och Flora Wiström. Skulle aldrig läsa t ex Kenza, Forni, Margaux, eller den typen av bloggar. Mitt flöde i Bloglovin ekar så tomt nuförtiden 🙁

  Svara

   Tramsfrans!!!💕💕

   Svara

    Ja! Så tråkigt bara att det aldrig är några kommentarer (kräver inlogg?), hade velat diskutera massor där.

    Svara

     Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Tramsfrans skulle behöva blogga någon annanstans än Aftonbladet! Hans blogg passar inte där och hans målgrupp hittar inte dit, och ingen kommenterar pga att det krävs typ fb-inloggning.

     Svara

      Ja och när någon väl kommenterar så är det nån förvirrad äldre person som tror att Frans är en journalist som skrivit en seriös artikel 😂🙈

      Svara

   En väldigt annorlunda blogg är Harpasione. Den skrivs av en helkroppsförlamad kvinna, så det är korta texter och ganska få uppdateringar. Var inne och kollade nu, den har inte uppdaterats på över en månad, vilket gör mig orolig. Har följt henne så länge. En mer vanlig lifestyle-blogg jag gillar är Cecilia Blankens, det är lite av allt i den på ett rätt slängigt språk. Önskar att Hanna Hellqvist börjar blogga igen, saknar hennes texter.

   Svara

   Jag gillar en del av Peppe Öhmans texter ( http://www.jeanetteohman.com )

   Svara

   Emma vintage. Finns många bra bloggar om vintage.

   Svara

   Vet inte om någon av dessa möter dina kriterier men jag gillar dem i alla fall 🙂

   http://trendenser.se
   Inredning och ett nyvaknat miljötänk

   http://www.atilio.se
   Fina bilder, texter, recept, barn och DIY

   https://ann-olsson.squarespace.com
   Forskar och arbetar i USA, reser och fotar

   https://abeautifulmess.com
   Massa DIY!!!

   https://ceciliablankens.femina.se
   Smygreklam, fina kläder, resor och stundtals riktigt riktigt bra texter och ibland lite recept

   http://www.genusfotografen.se
   Uppdaterar sällan men finns mycket läsbart längre bak i tiden

   https://eljest.se
   Privatekonomi, livsfilosofi och träning

   Svara

   Försökte skriva svar med länkar men det verkar ha försvunnit. Testar utan så kanske det går. Här är några tips:
   Trendenser
   Atilio
   Eljest
   Genusfotografen
   A beautiful mess
   Ann Olsson rumble in the Arctic’s
   Cecilia Blankens
   Lisa Blomqvist

   Svara

   Tycker Nina Kaufmanns blogg är så bra! Hon verkar inte uppdatera så mycket just nu men hon är en otroligt klok och välartikulerad ung tjej som skriver mycket om växtbaserad mat, hälsosamt leverne, litteratur och filosofi. Kram!

   Svara

  Ber om ursäkt för OT, missade öppet spår igår.

  Blev utsatt för ett sexuellt övergrepp av min dåvarande pojkvän för några månader sen. Han pullade mig när jag sov, men försvarar det genom att säga att han också sov. Mår sämre o sämre pga detta trots att det gått ett tag sen händelsen. Borde jag anmäla? Vi har många gemensamma vänner så jag är rädd att de ska tycka att jag gör fel o därmed ta hans parti. Vet ju egentligen att man ändå inte vill ha sånna vänner i sitt liv men ni förstår säkert hur jag menar. Vad hade ni gjort?

  Svara

   Ja du ska anmäla.
   Han har utsatt dig för en våldtäkt.

   Jag tror inte ett dugg på hans lögn om att han sov.
   Inte alls!

   Svara

   Han sov inte, man begår inte sexuella övergrepp i sömnen. Anmäl!

   Svara

    Jodå, man kan göra vad som helst i sömnen, ha sex, äta, till och med köra bil! Nu tror inte jag heller på hans försvar men jo, det är möjligt.

    Svara

     Om jag skulle begå övergrepp i sömnen så skulle jag anmäla mig själv och kräva vård. Innan dess skulle jag aldrig mer sova brevid någon annan.

     Svara

    Tyvärr så är det något män kommer undan med ändå, trots att det är ovanligt

    ”Globalt sett finns 53 fall av sexsomni från hela 2000-talet som studerats medicinskt och publicerats i forskningsrapporter, enligt en forskningssammanställning från december 2015.

    Inget av de fallen är en våldtäkt mellan två personer som inte tidigare haft en sexuell relation.

    De svenska fallen
    Ekot har granskat 18 våldtäktsfall mellan 2010 och 2016 där sexsomni har tagits upp som möjligt försvar. I tio av fallen frias mannen från våldäkt.

    I fem av de fallen frias mannen enbart med hänvisning till att det inte anses uteslutet att mannen begick övergreppet i sömnen, så kallad sexsomni.

    I alla de fem domarna finns resonemang om sexsomni som är irrelevanta och ibland till och med felaktiga, enligt den ledande sexsomniforskaren Carlos H. Schenck från University of Minnesota.

    Ingen av män i de domarna som friats för våldtäkt enbart med hänvisning till att de sov hade någon sexsomnidiagnos.

    I tre av fallen finns det inget stöd alls, eller mycket svagt stöd, för att det skulle röra sig om sexsomni. Bland annat eftersom männen snarare handlade under berusning, enligt Carlos H. Schenck.”

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6548397

    Svara

   Anmäl, men var medveten om att detta aldrig kommer gå till åtal så det kommer aldrig få några konsekvenser för honom. Ord mot ord och ni var dessutom i en sexuell relation. Hade du anmält direkt, haft blåmärken osv hade fallet haft en liten chans. Känner du att du måste anmäla för att bearbeta så ska du absolut göra det, men som sagt räkna inte med att få någon rättvisa. Det krävs 97-98% säkerhet för att någon ska bli dömd och fall som polis och åklagare med säkerhet vet aldrig kommer leda till dom brukar snabbt läggas ner. Det är den hårda sanningen.

   Svara

    Ja det förstår jag såklart, om jag anmäler är det ju endast i syfte att ”markera” att det inte är ok

    Svara

   Anmäl för din egen skull men rättvisan får du tyvärr glömma.

   Svara

   Shit. Kanske värt att skriva kontrakt efter första daten så att man inte råkar begå sexuella övergrepp.

   Svara

    Oväntat svar av en vidrig mansgris🤪
    Tack till er andra som har svarat!!<3

    Svara

    Behöver du kontrakt för att inte ”råka” begå övergrepp så ska du nog hålla dig undan andra människor. För allas säkerhet.

    Svara

    Det bästa för alla är nog att du inte dejtar över huvudtaget 😘

    Svara

    Och hur skulle du formulera det kontraktet?

    ”Lova att jag alltid får ha sex med dig, oavsett om du vill eller inte”

    Svara

   Beklagar vad du fått vara med om. Gå på din magkänsla!

   Av er som inte tror att man kan sova samtidig t. – jag o mannen har båda vaknat av att vi har sex 2-3 gånger.

   Svara

    Det har hänt oss också. Vaknat av att vi ”grovhånglat” flera gånger förutom de gånger det hände sexuella saker haha..

    Svara

  Kolla på bilden längst ner. Schweiziska utförsåkningslandslaget nångån på 80-90- talet.
  https://baselpappa.wordpress.com/2016/12/05/schweiziska-ostunionen-mejerikartellen/

  Svara

   Jaha?

   Svara

    Likadana hål. Det är alltså ingen nymåne.

    Svara

     Osthål! Älskar ost.

     Svara

  Blondinbella om helgen i Paris:
  ”Helgens höjdpunkt (eller okej på delad plats, Balmain-visningen var faktiskt ljuvlig) var att Hampus flög ner till mig. Han gör mig så otroligt lycklig. Jag har aldrig träffat någon som är så generös och uppvaktande. Han får mig att känna mig som en prinsessa – Varje dag.”

  Och ändå har den stackars saten dumpats offentligt två gånger det senaste halvåret?

  Svara

   Och Löwengrips utveckling kommer kräva att hon bor i Paris eller New York barnfria veckor om något år.

   Svara

    Just den biten har jag så svårt att förstå. Även om man har barnen varannan vecka så kan det dyka upp saker. Tänk om ens barn blir riktigt sjukt eller skadar sig och så är man på andra sidan jorden. (Ja det kan hända om man är på en vanlig resa, men om man är borta varannan vecka är ju sannolikheten högre) Eller barnet kanske bara saknar mamma extra mycket? Men då kan man inte ses eller finnas där, det går inte att ta bilen och komma över för man är alltid i N.Y när det är pappavecka. Fy fan vad deppigt.

    Svara

     Skulle aldrig falla mig in att vara så långt borta från barnen som Paris eller NY varannan vecka. Ja tänk om något av barnen blir jättesjukt eller råkat ut för en olycka – då struntar man ju i varannanvecka-grejen såklart och åker till barnet på en gång. Fatta paniken om ens barn hamnat på sjukhus och man själv är på nån löjlig fashionweek på andra sidan Atlanten. Eller om pappan skulle bli jättesjuk. Så skulle man ju såklart med glädje rycka in och ta barnen. Och tänk på alla föräldramöten, fotbollscuper, utvecklingssamtal, öppet hus på skolan osv osv som man riskerar att missa. Dock ej förvånad att Bella resonerar så. Känns känslokallt.

     Svara

      Får ingen med delad vårdnad alltså åka på semester under den barnfria veckan?

      Svara

       Klart man får! Och jag och min man har t ex åkt på weekends utan våra barn, då de stannat hemma med mor- eller farföräldrarna. Men att BO utomlands halva tiden måste ju ändå betyda att man kommer att missa massor i barnens liv. Oddsen ökar ju för att hon kommer att missa allt från planerade aktiviteter till mer akuta grejer som kan dyka upp. Hon kommer att missa föräldrafikan, luciafirande, dansuppvisningar. Hon skulle vara flera hundratals mil borta om nåt av barnen bryter en arm eller blir inlagd på sjukhuset med lunginflammation. Och visst, händer det på pappaveckan så är det Odd som kanske först och främst tar största ansvaret vid såna händelser. Men nog hade jag släppt allt jag hade och åkt till sjukhuset om mitt barn blivit allvarligt sjukt eller gjort sig illa, oavsett om det var mamma- eller pappavecka. Och då hade jag inte velat ha en hel Atlant mellan oss. Och när barnen blir större, kanske får hjärtat krossat av första kärleken eller bråkat med kompisar. Då hade i alla fall jag velat kunna komma förbi och ge en kram, och inte behöva ta det via Skype.

       Bellas resonemang visar ju verkligen hur hon delar upp livet i berömda tårtbitarna. Hennes liv består verkligen av klart avgränsade bitar.

       Svara

    Bästa var ju ändå att hon skrev först att hon hade hört rykten att hon skulle få sitta front row på Balmains visning men sen skrev hon att dom kom lite sent så deras platser hade blivit tagna så de fick sitta några rader bakom. Haha. Platser blir inte tagna då namn står på alla stolar under visningar.

    Svara

     Hur kan Bella komma sent när Balmains egna chaufför körde Bella?

     Svara

      Hon kom sent in på grund av alla paparazzi som ville ta bilder på henne, med hennes egna ord: När vi kom fram stod säkert ett femtital fotografer utanför och det smattrades rejält när jag gick in. Det gäller att inte bli nervös utan bara sträcka på sig, stanna en stund och le och sedan gå in.

      Åh, hon är så uppe i det blå och svävar.

      Svara

   Hon försöker ju göra det till mer än vad det är, som en romantisk novell; ”He came to Paris”…
   Ja saten är ju redan dubbeldumpad så någon hejdundrande kärlek från Bellsan tvivlar jag på. Generös och uppvaktande är nog ledorden här, fast hon glömde dock ”bra bloggcontent”.

   Man får ju hoppas han spelar med, känns hårt bli så toffel-märkt på skandinaviens största blogg…

   Svara

    Jag undrar om hon är Lima uppvaktande och generös tillbaka. Eller ska han bara dansa efter hennes pipa?

    Svara

     Inte Lima, utan lika.

     Svara

   Och sagt att det är så bra med öppet förhållande utan krav.Fast iofs var ju detta till hennes fördel. Hon hade ju aldrig gjort så för honom.

   Svara

  Bevakningstips: Ardita Deniz!

  Svara

  Är det någon som vet vilken restaurang killen som Paow dejtade i Hemliga beundrare äger?

  Svara

   Haha men gud, jag råkade också se och blev nyfiken på samma. Har du googlat hans namn?

   Svara

  Sorry för den här OT-frågan vänner men nu har jag varit fast på samma ställe i tre dagar och det driver mig till vansinne.

  I java ska jag skapa en klass som representerar tid. Jag har mina tre variabler hours, minutes och seconds. I programmet ska vi göra en toString där formatet ska vara 24 timmar. Jag har läst på om String.format och har gjort såhär:

  public String toString() {
  return String.format(”%tH, %M, %tS”, hours, minutes, seconds) men den ger mig bara varningar! Vad FASEN är det för fel? Finns det någon expert som kan hjälpa mig innan jag flippar totalt? 😂

  Svara

   Vad är det du får upp för varningar? När du kör det eller är kompileringsfel?
   Hur/vad skickar du in i variablerna hours, minutes och seconds?

   Svara

    Jag bytte till %02d och då fungerade det tydligen. Fattar ingenting har googlat järnet hela helgen och de sade att tH och så vidare skulle fungera men tydligen inte haha.

    Konstiga varningar där det stod: Redudant to String format eller något i den stilen och argument does not match the type of the format specifier.

    Svara

     Kan inget om Java eller programmering men det saknas ett t mellan % och M (i de andra står det %tH och %tS), kanske kan påverka något? Om du nu inte bara har missat att skriva in det i kommentaren 😛

     Svara

      Jag missade i kommentaren hahaha men tack ändå! 😘

      Svara

   Vad för varningar får du?

   Svara

   Problemet är java…

   Svara

  My Martens försöker kränga tabletter igen. Först för håret med bild på förre och efter,varav efter bild är med hairtalks hårförlängningar🤦. Sen var det visst nåt piller som ger henne sån energi…😂

  Svara

   Ahahahah kollade på hennes blogg och HERREGUD. Vilken skämskudde på den. Ingen heder där inte 😅

   Svara

  Tycker inte alls det är likt, är väl cirklar på IvyRevels?
  http://www.caloveline.com

  Svara

  Tycker mer mönstret påminner om studentmössor än månar ja!

  Svara

  Alltså Younger säsong 5, kan man se avsnitten som inte finns på TV4 Play någon annanstans? Alltså avsnitt fem och framåt.

  Svara

   cmore! 🙂

   Svara

  Gör Kenza någonsin ngt eget? 😂

  Svara

   Tror fasen inte det! Hon är väldigt mycket för att följa strömmen.

   Svara

  Engla är verkligen sprättbenens sprättare!
  https://www.englasshowroom.com/2018/09/30/puffy-coat/
  Att hon dessutom sprätter med en jacka för 7000 kr som hon har ”fått” i ett samarbete ger ju lite guldsprätt på sprättandet!😃

  Svara

  Är ni blind! Är ju prickar

  Svara

  Oj, ja det var väldigt likt. Och en väldigt smal modell till vänster! :O

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

  Svara

   Homewife?! Vad är det för ord?

   Svara

    Eller hur, det heter housewife. Men hon har väl ditektöversatt från svenska, därför det blir konstigt.

    Svara

  Ser ut som fina Kenza stryper en katt eller så på bilden?

  Svara

  Alltså camcam- du måste skriva om Mys reklam för Bobbys tabletter:

  Beautyslim sätter fart på förbränningen, men den gör också att jag orkar mer och känner mig piggare!

  Piggare??? Hon är ju, enligt sig själv, hur dålig som helst… Skäms hon inte för någonting???

  Svara

   Hon har raderat kommentar som ifrågasätter det🤦 också. Känns så falskt . Kan förstå om hon kör lite på tomgång,så som hon far. Men det är långt till den utbrändhet hon låtsas ha….

   Svara

  Ett annat tips om saker som liknar varandra är Ben Mitkus nya låt ”Sarurday” som jag direkt tyckte lät väldigt likt Matstubs låt ”Kings and queens of summer”. Lyssna och bestäm själva!
  Bens låt https://youtu.be/s-teqWLPmFc
  Matstubs låt https://youtu.be/mqw9GSjyaUM

  Enjoy!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.