Bloggbevaknings uppsamlingsheat

 Isabellas läsare tycker det är stort av Hajen att flyga till Paris för att skämma bort ”sin prinsessa” med tanke på att han dumpats två gånger offentligt det senaste halvåret och verkar undra: Var går gränsen mellan kärlek och toffel?

 Jag får en klump i magen varje gång GabJossan skriver om dottern Jolies hjärtfel och den rädsla varje besök hos specialisterna medför. Det måste vara fruktansvärt som förälder att behöva gå runt med den här känslan. Jag håller tummarna för att att allt som vanligt ska se bra ut!

 Englas godisskål påminde mig om att nämna Fokis samarbete med Glacial, där hennes design just är inspirerad av en av godisbitarna.

 My Martens växlar mellan inlägg där hon är helt golvad och sjukskriven för utmattningsdepression och inlägg där hon gör reklam för olika företag, går på events och får håret sponsfixat Hur går det egentligen ihop?

  Alltså – måste älska Ellen Bergström! =)

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Saknar bilder!

  Svara

   Ja, är det meningen att bara den sista punkten på listan ska ha en tillhörande bild?

   Svara

    Tycker inte Ellens kille är snygg.

    Svara

     Nähä.

     Svara

     Bad någon om din åsikt om vad du tycker om hans utseende? Känns väldigt ofräscht att kommentera någon annans utseende öht.

     Svara

  Kan någon förklara sen sak för mig? Det verkar vara det nya att först resa iväg och sedan efter resan så dyker reklamen upp. Färskt exempel Bianca Ingrosso. Egentligen är det ju sjukt smart hur marknadsföringsynpunkt (även om inte sol och bad kanske fungerar nu i Sverige som dragplåster 🤣)

  Men vad säger lagar och regler om detta? Är inte jättebrydd för egen del om jag blir utsatt för smygreklam men tycker ämnet är intressant ändå.

  Svara

  På tal om My har det väl nu tydliggjorts att hon bara är på Öland max en gång i månaden. Sonen flyger upp en helg i månaden. Fattar fortfarande inte varför hon var tvungen att flytta från Sigtuna.

  Svara

   Draaaaamaqueen av stora mått.
   O vadå inte bo på Öland?
   Man kan väl ses en del eller nån gång under pappa/mammaveckan med?!
   Näää fattar inte hur hon tänker 🙄

   Svara

    Ja det där med Öland och sonen varannan vecka blev det inte så mycket med… sonen som var så glad att de skulle flytta till Öland men det blev inte så långvarigt med boende där, med varannan vecka där. Hon hittar ständigt nya anledningar och ”måsten” att vara i Stockholm och ständiga bortförklaringar. Depression och utmattning tror jag inte det är så farligt med med tanke på hennes ständiga ”efter regn kommer solsken” – det tyder på att det inte är såå illa med henne, för så tänker inte en djupt utmattad deprimerad person. Sluta bara läs hennes blogg, hon förtjänar ingen uppmärksamhet.

    Svara

     Ja så fejk, så falsk. Så mycket historier och versioner som inte går ihop. Lögner, snyft och taktik. En dag skrev hon ”åh jag gjorde det, jag tog en promenad” – som om hon inte gjort det på veckor, hade ju inte ens gått dagar (ens en dag?) utan promenad men plötsligt var det stort att ta en promenad och plötsligt är det tungt för henne med promenader – hon har antagligen läst att utmattade har svårt att ta sig ut på promenader – vid feber kan det ju dock vara svårt för alla. Och ja ”efter regn kommer solsken” – som om hon vet att det är tillfälligt, det vet man ju inte liksom, så känner man inte vid depression. Nej svårt att lita på henne, man ser mönster och strategier. Ge henne inte några klick.

     Svara

      Så beräknande. Allt är planlagt, alltid en baktanke. Det senaste som hon kört med – nu loggar jag ut igen – för att folk ska tro att hon inte är online så mycket efter att folk påpekat hennes långa inlägg och hennes aktivitet online, så genomskinligt. Så beräknande så man blir mörkrädd. Kräks.

      Svara

   Haha ja My…hon vill vara där varje dag när sonen har läxor, men väljer att han flyger upp till Sthlm för 2 dygn när hon skulle kunna prioritera att vara på Öland hela veckan.

   Och hennes reklam , suck, hon beskriver att hon är utmattad och utbränd men uppåt-pillren från Bobby funkar bra 😅 och hårpillren är också så bra, men hon har extensions haha

   Svara

    Och hon verkar göra framsteg hos myggologen med.

    Svara

     Mickan,
     Har du tagit till nån åtgärd kring uthängningen? Förstår om du inte vill svara.

     Svara

      På gång. Hon står inte på något sätt över lagen, med de lagöverträdelser hon begår. Men hon begriper det inte själv.

      Svara

       Nä myggis är ju inte den skarpaste kniven i besticklådan, det har hon upprepade ggr visat prov på 🙈

       Svara

       Bra Mickan! Har väntat på att nån uthängd ska agera.

       Svara

    +1

    Svara

   Och just då hitta en snubbe med lägenhet i Täby. Kunde inte komma mer lägligt 🙂

   Svara

  var är bilderna på prinsen och prinsessan, vill du inte lägga upp för du är avundsjuk?

  Svara

   Haha alltså det finns inte en enda millimeter av mig som är avundsjuk på Bella, och jag tror inte jag är ensam om att känna så. Att ha ett liv som enbart kretsar kring pengar, pengar, pengar (på bekostnad av nära relationer), yta och så kallat lyxliv är i mina ögon ingenting eftersträvansvärt, får fan huvudvärk bara av tanken på att folk lever så. Sitter hellre i ett torp i skogen och spelar kort, dricker folköl och äter dillchips med mina vänner eller familj än att sitta i någon tajt pennkjol och stilettklackar på Arlanda VIP lounge och vänta på min väska för att sedan ta en taxi hem till mitt själlösa hus och käka någon raw-plänbejsd-avokado-kale-sallad (OBS, är själv vegetarian) som min hushållerska gjort.

   Svara

    Feel you, Elena. Totally feel you! Word! Osv… 🙂

    Svara

  Ellen ❤️ Man kan tro hon spelar men hon är ju sådär 😂

  Svara

   Tycker Niclas och Ellen är så söta ihop ❤️

   Svara

   Blir glad av att se de två ihop, de verkar trivas och göra varann lyckliga. När han var med i bachelor tyckte jag han verkade så stel och tillgjord men det känns som att han bjuder på sig själv på ett annat sätt när de är tillsammans. Hoppas de fortsätter göra varann glada ❤️

   Svara

   Fast lite spelar hon nog i klippet ändå 😉

   Svara

  Bellas slutkläm;
  ”Jag har världens bästa jobb”
  Hon måste vara världens tjatigaste skiva. Någonsin.

  Den sjuke mannen har tydligen dykt upp igen ”vi bytte ögonkontakt och han såg inte frisk ut”. Sen ett helt inlägg om kameror, olika typer av skydd, vill hyra hus i skärgården för att undkomma, skydd utanför dörren mm… medan han tydligen stryker omkring där i krokarna.

  Svara

   Fokuserar på mål…
   Har en målvision…
   Har landat i…

   Bara en djävla massa floskler

   Svara

    Och glöm inte ”springa snabbt”! //vänsterfilen

    Svara

   Och alltid samma sak i bloggen; att det är oerhört svårt för oss vanlisar att förstå henne.

   ”Jag förstår att det kan vara svårt att ta in att det är mitt jobb att närvara på Balmain men så är det.”, ”Jag förstår att det kan uppfattas som blablala”, ”Jag kan förstå om många höjer på ögonbrynen men….”, ”Jag förstår att många mammor kanske inte håller med”.

   Svara

    Ja vi får absolut inte glömma att haja till över hur speciellt allt är. Snarare blir man ganska matt.

    Svara

    Så du menar att ni här har lätt för att förstå henne? 🤔
    Skulle nog vilja påstå att Bella har rätt där.

    Svara

   Haha tycker det finns tjatigare ändå. Jag kan förstå att hon älskar sitt jobb hehe. Otäckt med någon som stryker runt, hade skrämt mig också, var ju tur att någon kom och att hon inte var ensam men så obehagligt usch.

   Svara

  Ja för hajens närvaro var ju säkert inte planerad eller hade bella tänkt stanna ensam i paris under helgen? Fick hon boka om rummet för 1 till skulle bo där. Fast hajen kanske bodde på vandrarhem

  Svara

   Nej nej nej, det var givetvis en BIG surprise där han med sin enorma generositet och uppvaktande fick henne på fall för 4:de gången. Basta!

   Svara

   Tror han ringde henne först när när han landat i Frankrike och ba ”Baby, I’m in Paris!!” De stämde träff nedanför Eiffeltornet där han givetvis gav sin prinsessa 100 röda rosor följt av en öm kyss. <3

   Svara

    Eller var han rädd att Stordalen skulle dyka upp…

    Svara

     Petter bryr nog sig inte ett skvatt om Bella. Han har en helt underbar, vacker, begåvad och modig fru. Så långt ifrån från Bellas stil man kan komma

     Svara

      Det håller jag med om 😉

      Svara

   Men det var väl planerat att han också skulle vara med i Paris, det skrev hon väl innan. Förvånad att det inte skrivits något om Bellas succé på Balmain och allt jubel och fotograferandet i Paris haha.

   Svara

    Nej, Hampus uppdykande i Paris var inte särskilt spontant.
    24 september (fem dagar innan Bella själv for till Paris) skrev hon:
    ”Balmain har en visning på fredag samt middag och jag flyger med Sascha och Emelie. Lördag och söndagen blir det Paris med Hampus. Det ser jag fram emot.”
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/24/en-manad-utan

    Svara

  Med risk för ”extremt långsökt” men jag paranoiar lite att jag skickade till fel person 😂:

  DON LOTHARIO, you’ve got mail (förhoppningsvis) 🎈📜

  🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨

  Svara

   Hahaha gullis! Jag ska kolla mailen genast!🤗🤗

   Svara

  Man kan vara djupt deprimerad och ändå ha ett fett jävla smile på läpparna och gå på jobbet, förstå att folk är lika. Denna okunskap gör mig mörkrädd!

  Svara

   Dessutom är det bra att göra saker, när man väl orkar, men det är inte alla som vill fatta det.

   Svara

    Jovisst ärr det bra, men när det gått långt så vill man inte göra något alls – jo man vill på sätt och vis men ändå inte, inget blir av, man tar sig knappt utanför dörren om man verkligen inte måste, kan gå lång tid alltså månader utan att man träffar folk överhuvudtaget.

    Svara

   Visst kan man det tills man klappar ihop. Mys växelvisa mående har jag dock inte skådat tidigare. Och då har jag sett det mesta.

   Svara

    Jag hade det så.

    Svara

    Hon skriver att hon inte kan vara på Öland men vad kan vara värre än att inte vara där iaf varannan vecka med sin son? Kanske att hon inte klarar det just nu när hon är skinnen annars? Tror det här upplägget med varannan vecka varit hennes plan länge, tror fasen hon mår dåligt över det valet, blir väl förklätt med hennes symtom nu.

    Tycker inte hon ger ngn större trovärdighet med att det är utmattning och depression. Tror hon är bipolär i kombo med ADHD.

    Svara

   Ja, det är verkligen en nonchalant okunskap om depression och utbrändhet att skriva så som Camcam gör om My. Men jag gissar att Camcam mycket väl vet att måendet varierar, att psykisk ohälsa inte syns utanpå och att en i andras ögon helt vanlig dag kan göra en person golvad en vecka framåt. Camcam får uppenbarligen ut något av att trycka till My.

   Svara

    Ja, eller så pratar hon om att man kanske inte ska JOBBA samtidigt som man är sjukskriven. Lär dig läsa människa!

    Svara

     23,01; Är hon heltidssjukskriven? Det kanske inte är så lätt när man är egenföretagare att sjukskriva sig på heltid? ”Lär dig läsa människa”, skriver du. Ja, det är just det jag gjort, dock är min kunskap inom ämnet större och mitt tänk mer nyanserat än ditt. Kanske blir för svårt för dig att förstå? Därav din aggressivitet?

     Att aktivera sig så mycket som känns bra i ett sansat eget anpassat tempo är annars det vården rekommenderar vid utmattningdepression. Samt att fundera över om man bör ändra något i sitt liv.

     Det finns olika djup på depressioner och utmattningstillstånd så alla kan inte dras över en kam. Samsjuklighet förekommer också relativt ofta så som bipolaritet, mani, generellt ångestsyndrom mm. Detta då i olika kombinationer med depression och utbrändhet. Det är alltså inte så enkelt att man kan generalisera olika personers arbetsförmåga utifrån några inlägg i en blogg.

     Svara

      Att aktivera sig en del är självklart bra vid depression och utmattning, och det finns olika djup och i Mys fall är det inte en svår djup utmattningsdepression utan en mildare variant isåfall, men troligtvis manodep, bipolaritet, mani. Att minska sociala medier är ju önskvärt vid stress/ångest för det stressar om något men My minskar inte på det, tvärtom, även fast att hon skriver nu loggar jag ut igen. Vet inte om hon verkligen är sjukskriven eller om det handlar om hyn och inställda projekt, och att få uppmärksamhet, sympatier, fler läsare och därmed tjäna mer pengar. Bloggen är ju hennes jobb/inkomst/huvudinkomst.

      Svara

    Och My får ut något av att skriva om depression, utbrändhet och psykisk ohälsa – det genererar mer läsare, kommentarer och sympatier. Det är som en spark i magen mot dem som verkligen lider.. My har säkert varit låg, deppig, haft ångest och varit trött vissa dagar men det är inte samma sak som att vara utmattningsdeprimerad – och det kan alla som verkligen varit långt nere i det se att så illa är det inte i Mys fall, och om det skulle vara så illa så borde någon av alla hennes läkare säga åt henne att sluta med sociala medier, för att jaga följare, läsare, sympatier, gunst och samarbeten stressar såklart.

    Svara

     Numera går behandlingen av utmattningssyndrom mer och mer åt att patienten ska hålla sig så aktiv som det är möjligt för den enskilde. En längre tids vila har visat sig ge längre återhämtningstid än anpassad aktivitet.

     Svara

      Ja visst kan det vara positivt att hålla sig aktiv, men man varken orkar, vill eller kan vid svår depression och utmattning.

      Svara

   Har varit utmattad som slutade i djup depression och hjärnan smälte totalt ihop. Att vara som en berg- och dalbana likt My undrar jag om det handlar om utmattning och depression utan om att hon kanske är bipolär. Att vara så extremt pendlande mellan att inte orka duscha på flera dagar till att skriva flera inlägg varje dag, vara på event osv tycker jag inte verkar vara utmattningsdepression men jag har bara mig själv att referera till förutom det jag sett när jag jobbat inom såväl barn- som vuxenpsykiatrin.

   Visst är det bra att göra saker när man är deprimerad, aktivitet leder till aktivitet liksom att inaktivitet leder till inaktivitet men sen är det ju förstås skillnad på aktivitet och aktivitet, vissa aktiviteter tenderar till att ta energi, inte fylla på.

   Svara

   Man kan vara djupt deprimerad och ändå gapskratta vissa stunder, snabba växlingar mellan gapskratt och tårar kan det vara vid djup depression.. men My är inte djupt deprimerad, hon har säkert varit deppig, trött, stressad och haft en del ångest men djupt deprimerad – Nej. Men okunskap om depression och utmattning gör mig också.. inte mörkrädd men besvärad.

   Svara

    Det beror på vem du frågar. Det finns olika teorier om det.

    Svara

  Undrar hur många influenser som kommer göra reklam för julbord på samma restaurang? Bianca och Kissie ska till samma ställe tydligen. Bara det inte blir som med DW klockorna för det är lite tjatigt…

  Svara

   Hannah Graaf också 😅

   Svara

   Ärligt talat… julbord på restaurang är väldigt överreklamerat. Jag säger det efter 40 år i branschen. Själv skulle jag aldrig lägga en krona på denna överprissatta buffé. Särskilt i storstäder.

   Ja, avskyr bufféer inkl. alla salladsbufféer. Folk har nyst, folk har hostat och folk har pillat. Blörk!

   Svara

    Julbord blir man bjuden på. Känner ingen som betalat något julbord själv 🎅🏻🎄

    Svara

     Hur… hur går det ihop?

     Svara

      Har man en arbetsgivare eller är arbetsgivare så bjuds de anställda på julbord. Ibland bjuder leverantörer eller andra samarbetspartners. Simple as that.

      Svara

      Någon = privatperson. Julbord bekostas ofta av företag. Lär er läsa mellan raderna.

      Svara

       Tack, jag blir ibland uppriktigt förvånad över hur många här (vissa gånger även CamCam) som läser både kommentarer och blogginlägg så otroligt bokstavligt.

       Svara

       Ofta men inte alltid. Otroligt osoft ton hos dig, lär dig läsa att den meningen om att man inte betalar för julbord inte är en vettig mening.

       Svara

     HUR?! Vi kan få slut på världs-hungern på det sättet, dela med dig!

     Svara

     Jag och familjen går på julbord varje år. För andra året i rad blir det Tyrol på Gröna Lund, tack vare deras fantastiska veganmat ❤

     Svara

   Dom ska alla till Hawyllska museet. Ett fantastiskt intressant museum med mycket historia om Stocholm och den tiden. Mycket värt att gå dit på guidad visning.
   Att dom nu börjat använda innergården med restaurang, julbord och diverse jippon för främst influensers är väl tråkigt nog för att klara finanserna. Men som sagt, gå gärna dit på deras allmänna visningar i det ”privata hemmet”

   Svara

  OT, men jag hatar den nya skärmtidsgrejen som kom i senaste uppdateringen på iphone. Inte nog med att den visar hur mycket tid jag spenderar totalt med telefonen, den jävla appen visar hur många minuter/dag jag varit inne här på Bloggbevakning!!! Fick lite ont i magen.. haha

  Svara

   Tell us more 😉 Har precis börjat jobba igen så nu kommer mina minuter iaf minska =/ :p

   Svara

   Samma här! 😱🙈
   Mvh 80% sociala nätverk och 20% produktivitet

   Svara

   Hur många minuter är du här inne då? Den
   Infon kan du inte bara låta bli att skriva😂

   Svara

    Jag skäms lite för mycket för att skriva ner det 😂

    Svara

  En till OT. Kan ni berätta om vilka förändringar nu gjort för att ändra era liv i en positiv inriktning? Är trött på ekorrhjulet/svenssonlivet och tänker att livet måste vara så mycket mer.

  Svara

   Jobbar 75% istället för 100, bor billigt på landsbygden. Fixar mycket i trädgården med odlingar och åker ut i naturen/kajak på havet så ofta som möjligt

   Svara

    Det låter som mitt drömliv. Blev brutalt avundsjuk nu!

    Svara

    Samma här ❤️ Skulle vilja leva ett tag enklast möjligt, utan överflödiga prylar och med massa massa tid för att måla.

    Svara

   Slutade skolan och blev frilansande konstnär istället för sönderstressad juridikstudent. Prioriterar tid med min konst, att följa med pojkvännen på hans frilansgig och sånt jag tycker är kul – både kreativa hobbies och administrativt företagande.

   Svara

   Gått ner i arbetstid på jobbet, försöker göra oss av med onödiga prylar och tänka igenom nya inköp. Försöka ta det lugnt när man väl är ledig och inte bara stressa en massa. Prioriterar tid med barnen/familjen framför dyra resor/aktiviteter. Köpt en kolonistuga där vi är på fritiden och odlar 🙂

   Svara

   Blev egen företagare och kunde börja jobba hemifrån. På det sättet kunde jag flytta var jag ville (behöver bara min dator och internetuppkoppling), så nu bor jag nära naturen och jobbar så pass att jag klarar mig bra men kan vara ledig mycket. Fundera på vad i ekorrhjulet som stressar dig! Fasta tider? Pendling? Fast i ett jobb du inte gillar? Ingen tid till hobbyer? Förändra en sak i taget.

   Svara

    Vad är det för eget du har startat? Låter underbart. För min del är det att vara fast på en plats utan så mycket frihet, det är vad som skaver hos mig.

    Svara

    Vad jobbar du med? Min dröm är att vara helt oberoende av plats, endast behöva min dator.

    Svara

  Känner mig hemsk men jag tror Bella hittar på om den där mannen för att väga upp mot lyxlivet pga något ska lanseras snart… för bövelen, finns det en HOTBILD mot dig, låt barnen vara hos pappan?!

  Svara

   Nja nu har hon tagit upp det två ggr så nåt har nog hänt.. Problemet med henne är att det ändå inte blir trovärdigt då hennes plötsliga sk ödmjukhet ”gör allt för att inte sända ut någon oro”, ”jag orkar inte ens lämna mitt hem ikväll”, ”vill hyra ett hus i skärgården att fly till” mm blir för stark kontrast till allt övrigt skryt..

   Inlägget kändes mest som att hon vill att vi ska förstå vilken superkändis hon är, med kameror och livvakter överallt.

   Svara

    Ja men faktiskt. Det är ju knappast som att Blondinbella är Sveriges största kändis.

    Svara

     Och varför i h-vete måste allt direkt ut på sociala medier, undrar jag också. Men ja, aftonblaskan har väl nappat imorn…

     Svara

    Kommer nya produkter på onsdag

    Svara

     Ja det hör ju till strategin på nåt sätt, det vet vi ju. Alla inlägg har en baktanke, var det visst Bella själv som glatt deklarerade.

     Svara

     Ja, läsarna ska försättas i ett sympatiläge så de klickar hem nya grejor med tårfuktiga ögon.
     Klart vi ska trösta Bella genom att handla lite nu när hon har det så jobbigt med en stalker!
     Stackars hennes barn som så tidigt får se baksidan av kändislivet 🙁
     Klick, klick. Betala med kort? Faktura?

     Svara

   Jag tror att hon köper en lägenhet i innerstan, med låst entré. Huset för 20-30 miljoner kommer att läggas åt sidan. Hon har säkert skrivit in någon form av klausul om att kunna dra sig ur.
   För vad tusan ska hon med en tomt till? Barnen och hon är ju i princip aldrig där.

   Så det stora glashuset kommer det inte att bli något av. Glöm inte var Ni hörde det först.

   Svara

    Haha och sen ska hon ju dessutom bo utomlands de veckor hon inte har barnen… Vem 17 köper ett 20-30 (?) millars hus om man knappt vill va där lol

    Svara

    Du är långt ifrån först.
    Vi är många som spekulerat i att Bella aldrig kommer att flytta till sitt jättehus i ödemarken.
    Det var säkert mest för att skapa content till bloggen ett tag.
    Är det någon som sett kontraktet IRL för övrigt?
    Om hon ska bo i New York varannan vecka så kunde hon ju bo nära Arlanda istället.
    Upplands Väsby eller Sigtuna kanske? Lägenhet eller radhus, lagom stort.

    Svara

   Nej så cynisk är inte ens jag. Klart det har hänt, det vore väl snarare konstigt om hon inte hade någon stalker efter sig. Fy sjutton vilken vidrig situation att ha någon efter sig som verkar psykiskt sjuk. Osäkerheten i vad en sån person skulle kunna göra, och det minimala skydd man kan få. Usch 🙁

   Svara

    Tycker det är så jobbigt att läsa om hennes stalker, eftersom jag som vanlis är utsatt för en.
    Jag är tyvärr lite skeptisk till allt hon säger. Har svårt att förstå hur hon kan vara så lycklig och allt så perfekt när man är utsatt för det, men man vill ju så gärna vara lycklig, men det pockar ständigt i bakhuvudet

    Svara

     Just eftersom hon är så nonchalant med detta och säkerheten för hennes barn.. så skulle jag aldrig bete mig

     Svara

   Alltså, det har säkert hänt något otäckt med den här mannen. Däremot kan man ju inte kalla det stalker direkt. En gång har han varit utanför hennes hus. Förra året hade jag någon som knackade på min dörr och när jag öppnade hade personen gömt sig i en buske och skrek på ett väldigt obehagligt sätt. Jag stängde dörren och låste. En annan gång hade någon kastat ett ägg på en blomkruka ute på bron. Enskilda händelser som inte blev något mer. Jag förstår att Bella är rädd men att kalla det stalker är överdrivet men det passar väl in i hennes världsbild där hon är så otroligt superkänd.

   Svara

   Läste det just, obehagligt om det är sant. Och det verkar ju vara sant eftersom det finns andra som hon nämner som var där.

   Svara

    Var inte så naiv! Tror du Hayley skulle uttala sig om saken om det nu hade hänt? Hon har tystnadsplikt enligt avtal så Bella kan hitta på precis vad som helst. Vore jag Odd skulle jag faan begära ensam vårdnad! Hon utsätter ju sina barn för risker med sitt idoga provocerande.

    Svara

  När supersmala Matplatsen lägger upp en instastorie där hon sitter med en (inom parentes lchf) kladdkaka framför Biggest Loser VIP.
  Det hånet.

  Svara

   Så smala människor får inte fika framför ett tv-program för det är fatshaming?

   Snälla.

   Svara

    Nu vet jag inte om du följer henne, men hon har gjort det till sin grej att låtsas vräka i sig massor av kolhydrater utan att gå upp i vikt och talar mycket sällan om lchf. Nästan aldrig faktiskt. Men nu ikväll framför Biggest Loser VIP är det plötsligt viktigt.

    Det är äckligt hånfullt om du frågar mig snällt.

    Svara

     Eh? Herregud, följ henne inte om du stör dig så mycket på henne.
     Och förstår fortfarande inte varför det är ett hån och varför man måste bli sååå upprörd och kränkt. Strunta i henne bara om hon får dig på så dåligt humör 🙂

     Svara

      Ironin i dessa ord …. med tanke på vad folk vräker ur sig om Bella och My här i tråden. Hade folk inte retat upp sig skulle Bloggbevakning inte existera. Tycker helt klart att Matplatsen, HoP mfl kunde granskas lite här , nu är det väldigt ofta samma samma …

      Svara

     Jag undrar hur mycket av allt hon visar upp som hon egentligen äter? Det är ju väldigt mycket god mat på en vanlig vecka och en hel del alkohol. Verkar ha fest jämt.

     Svara

   Va? Hån?

   Svara

   Hahaha är du Nina vars kommentar hon lagt upp på sin instastory? Verkar så på ditt sätt att skriva… seriöst, det är du som gör bort dig 🙈 Men vettigt att du förstod själv att du inte bör följa henne mer.

   Svara

    Ja säkert samma person haha

    Svara

  Jag kanske har helt fel men när man är stalkad eller har ett hot mot sig ska man då inte ’hålla tyst’ om detta i så stor utsträckning som möjligt?
  Det kan ju omöjligt vara bra att vara så detaljerad som i Bellas inlägg, eller?

  Svara

   Fast hon förklarade ju varför i inlägget. Sä vi ska förstå hur superkändisar som hon och Oprah har det.

   Svara

   Nej tycker egentligen det märkligaste med dessa händelser inte är att/hur de sker, utan att hon skriver om det så detaljerat. Att hon vill ge insikt i sin vardag och att kanske mannen ska sluta. Fast den här vardagen behöver jag faktiskt inte insikt i om det äventyrar Isabella och familjens säkerhet och om mannen inte är riktigt frisk så förstår han ändå inte. Hoppas hon får bra råd om vad som kan skrivas på bloggen, att detta inte triggar andra.

   Svara

  Du tjejen stod på perongen vid Handenterminalen i Haninge ikväll kl 18 och gick av vid Farsta station, var klädd i svart skinnjacka och grå hoodie, svarta boots med vitt foder, du hade grå ögon, mörkt hår som var blonderat. Skicka ett mess på snapchat till miami1616

  Svara

   Varför?

   Svara

  Och en viss bloggare som tog avstånd från och önskade My dålig karma eftersom Maggan begärde det , börjar nu få slut på kompisar överhuvudtaget, Men att kopiera Mys blomarrangemang går bra tydligen . Vissa säljer sin själ för att få synas.

  Svara

   Kopiera blomarrangemang = sälja sin själ? För övrigt jävligt ful bukett.

   Svara

   Herregud.. och hur vet du vad Maggan begärt och inte begärt?? Och vad vet du om någon önskat My dålig karma, kan du läsa tankar?? För det är ingen som skrivit någonsin att de önskar My dålig karma. Förstår vem du menar eftersom jag såg någon visade blombukett och har sett henne visa blombukett många ggr, och även sett My kopiera både henne och andra. Vem säljer sin själv för att synas?

   Svara

   Va? Vem syftar du på?

   Svara

    Antagligen M Ilmrud, hon la upp bild på blombukett på instagram, och my hade lagt upp blombukett någon dag tidigare på sin instagram, och det hade även andra hehe. Att anonym 23:28 kan veta vad någon önskar och vad någon begär verkar konstigt, mycket märkligt. Suck. Men visst finns det vissa som säljer sin själ och även andras för att få synas, och som går över lik…

    Svara

  My kanske bättrar på inkomsten med både sjukpenning och lön samtidigt. Bara en tanke…

  Svara

   My skrev själv i sin blogg att hon blivit sjukskriven av sin överläkare ( varför det nu är viktigt att skriva ut titeln?) i 6 veckor.
   Att blogga och göra reklam för sin blogg och /eller andras produkter innebär väl att personen ifråga får betalt = jobb
   Sjukskriven 100% betyder inte vara på jobbet
   Tror inte My vågar vara borta från jobbet, status och att synas är så viktigt för henne.
   Hörde att hon för några år sedan ringt ner produktionen för fångarna på fortet och tjatat om att få vara med!!!!!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.