Killarna i Paradise Hotel diskuterar hemsläp och hur man ska bli av med dem

Marcelo går sannerligen från klarhet till klarhet i jakten på att bli Årets Grisigaste Kille i Paradise Hotel.
Han förnedrar och kränker sin partner Nina Glimsell och nu senast så diskuterar han hemsläp (one night stands) med Robin ”Mos” Andersson där följande konversation äger rum:

Man har ju dragit hem en och annan padda, säger Marcelo.
Ja fy fan, hemskt, man bara undrar när man kommer hem: ”Vad fan håller jag på med?” säger Robin.

Killarna avslutar diskussionen i klippet här nedan med att berätta sina bästa knep för att bli av med sina tillfälliga sexpartners efter att de är klara.
Hyvens killar helt enkelt…

Paradise sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast alltså sådär kan verkligen jag och mina tjejkompisar också sitta och prata. 🙂

  Svara

   Och med det vill du ha sagt att du och ditt gäng inte heller kan bete sig? härligt. Vem sitter ens och refererar till någon man legat med som ”padda” och skrattar åt hur vad, fula dom var? Vuxna människor asså

   Svara

    Ja det händer även att vi pratar storlek samt andedräkt 🙂

    Svara

     Varför tog ni hem nån från början som ni sen ändå drar i skiten sinsemellan efteråt? Var lite selektiva redan innan är ett litet tips 🙂

     Svara

      Andedräkt kan jag hålla med om men det andra… Vet inte vad du besitter för röntgensyn men jag tycker det är jättesvårt att gissa kukstorlek när de har kläderna på

      🙁

      Svara

       Är den så enormt viktig för dig så får du väl be om en dick pick innan du bestämmer dig

       Svara

    asså grejen att de sa padda var väl för att de precis hade varit utklädda till grodor för att det är slottsvecka.
    visst, dåligt uttryck, men lite taget ur sitt sammanhang. tror inte att de går runt o kallar folk för paddor till vardags, även om de verkar vara grisar

    Svara

     Man kanske inte måste göra det när man vet att man blir filmad heller. De tycker ju att de är störtsköna som pratar så om tjejer.

     Svara

     En kompis till mig berättade att han hade ”råkat släpa hem en köttbulle ”… ”du sa väl inte de åt henne hoppas jag?” ”Jo jag berättade dagen efter att hon ser ut som en köttbulle..” 😳😳😂 helt ärligt.. han måste vara en idiot på riktigt !

     Svara

    Ja då tycker jag dom är hemska. Fult sätt.

    Svara

   Vi med, men inte på teve på nästa sändningstid. Usch.

   Svara

    Tror inte man tänker på det efter några veckor omgiven av kameror

    Svara

   Ja, vi med. Det är ingen killgrej att prata om misslyckade hemsläp och ligg

   Svara

   Alltså vad vidrigt. Hemskt prat. Beskriva kvinnor som paddor nä dom gör bort sej. Har dom så svårt att ragga att dom tar hem någon dom sen dissar. Så elakt och omoget. Blä. 😛😯

   Svara

  Skulle ha sån JÄVLA ångest om jag vaknade upp med Marcelo bredvid mig dagen efter. Fy fan!

  Svara

   Tycker såna kommentarer och att de tillåts på denna bloggen är väldigt mkt värre än det killarna gör….

   Svara

    Men Marcelos beteende/personlighet är ju riktigt vidrig.. tror ej ”Ett annat Hmm” syftade på utseendet! Hade också haft fetångest.

    Svara

    Same

    Svara

   Inte för att Nina verkar vara någon stjärna personlighetsmässigt då

   Svara

  Sånt där snackar ju tjejer om också, chilla liiide 😉

  Svara

   Fast jag tänker att det har mer med människosyn än kön att göra.

   Svara

    Nej,det har med erfarenheter och bekväm i sitt sällskap att göra. Mitt tjejgäng pratar betydligt grövre än så, både om tjejer och killar

    Svara

     Osoft tjejgäng.

     Svara

      Nej, fullt normalt.

      Svara

       Bara för att något är normalt och vedertaget innebär det inte att det är ett trevligt beteende att trycka ut. Know your audience och ta lite ansvar för vem som sitter och matas med skiten.

       Svara

      Varför skulle det vata det? Nog att du aldrig yttrar ett elakt ord om någon eller uttrycker ånger över att ha umgåtts med vissa eller dejtat någon etc.

      Svara

     Fast om man är vuxen vet man ju att bra sex inte sitter på utsidan. Utan för mej att jag är kär i en man med fina egenskaper. ❤

     Svara

      Det bästa sex jag haft i mitt liv var inte med mannen i mitt liv

      Svara

       Samma här. Hade inga som helst känslor för honom men damn vad vi passade som handen i handsken, sexmässigt!

       Svara

  Varför måste man genomlida 40 sekunders reklam för att se dina klipp? Tittar någon ens på klippet eller gör alla som jag och stänger ner så fort andra reklamen på 20 sek kommer upp?

  Svara

   Nope, jag skippar klippen pga reklamen PLUS att klippet startas automatiskt vilket är störande

   Svara

   Jag slår av ljudet och läser inlägget under så länge. Supersmidigt 🙂

   Svara

  Undrar mest varför nån ens drar hem nån om den nu tycker att hen ser ut som en padda…

  Svara

   För att man vill ligga men inte hitta/fick något bättre

   Svara

   Desperat är man väll då om man inte tycker om hens utseende. Vilket talar mer om den som tar hem ”paddor” än den som är en (enligt den människan).

   Svara

   Jag har gjort det pga alkohol och dåligt omdöme. Glad att jag inte dricker längre

   Svara

   Jag har, min förklaring: jag kan inte hantera alkohol alls. Det värsta är att vakna bakis bredvid nån främling, inte hur dom ser ut(för mig)

   Nykter nu btw

   Svara

  Tycker ändå lite synd om killar som drar med sig ons… En tjej med smink på lördagsnatten vs tjejen på söndagsmorgonen osminkad kan vara stor skillnad. Speciellt nu i dessa tider med lösögonfransar, hårförlängning, lipcontouring, contouring och listan goes on and on……

  Svara

   hahaha ja fyfan. stackars satar.

   Svara

   Lite som killar som är roliga, trevliga, uppmärksamma och flörtiga på krogen, och på morgonen efter bara kan grymta och undviker ögonkontakt.

   Svara

    …fast det är ju inte samma sak? Killarna ser ju fortfarande likadana ut som kvällen innan…

    Svara

     Nej det är inte samma sak – det är värre! Hellre ”olika” utseenden än helt olika personligheter. Men det är klassiskt hos många killar att vara så himlans trevliga till de fått sex, sen är de helt avstängda. Extremt pinsamt beteende.

     Svara

      Då måste du bo under en sten i urskogen om du aldrig stött på en människa som blir annorlunda när den fått alkohol i sig. Jag kan berätta för dig att väldigt många blir gladare, pratsammare, spralligare m.m. med lite innanför västen.

      Svara

       Sofia – gäller i allra högsta grad likväl nyktra killar. Killar kan vara trevliga i veckor till de fått sex, då ignorerar de. Men du har kanske bott under en sten och helt missat höra om/uppleva det vanliga beteendet.

       Svara

  Så mycket skit dessa realityserier bidrar med alltså… skrev ett blogginlägg om det igår efter att jag blev upprörd efter ett avsnitt av Love Island;

  http://danielasdagbok.com/2018/october/realityserierna-som-matar-idealen-sa-trott-pa-skiten.html

  Svara

   Tycker också det PH visar unken syn på människor. Hur fan kan man frivilligt vara med i det programmet.

   Svara

  sluta titta på dessa fylleslag och sexsåpor. Vad ger de för bild till våra unga? För att inte tala om de som är med, tänker de på att de förstör sin framtid för 15-minutes of fame….? Vem vill vara känd för att supit,spytt,knullat på tv ?

  Svara

   Marcelo vill!!

   Svara

    Paow har medverkat i varenda en snart

    Svara

   där håller jag dock inte med dig. visst, vill du bli jurist eller ekonom eller något annat akademiskt yrke kanske inte PH är vägen att gå (därmed inte sagt att det är omöjligt heller), men om du är en person som inte har tänkt plugga vidare ändå.. säg att du jobbar i klädbutik, är tatuerare, marknadsföring, någon typ av eget företag där du tjänar på mkt publicitet, bartender osv. så kan det nog snarare vara en fördel.

   nu för tiden är ju många med i ph o liknande just för att skapa ett namn, bli kända och framgångsrika. säga vad man vill om det, jag skulle inte gå den vägen själv. men uppenbarligen går det ju bra för många.

   tror ej samir känner att han förstörde sitt namn för 15 minutes of fame exempelvis

   Svara

    Håller med dig, folk glömmer att alla inte vill bli akademiker. Jag är jurist men inte ens om det gynnade mig i ett annat slags yrke hade jag legat i tv och fått publicitet. Det är dock så jag fungerar och jag är inte på något vis bättre än de som vill.
    Dock verkar det inte som att tjejerna ens vill bli kända längre. Det handlar snarare om att få gratisbehandlingar, lipfillers och kläder (och för det behöver man publicitet = många följare).

    Svara

    Vi har ju Prinsessan Sofia som varit med i PH. hon gjorde inget skandalöst och det var så pass länge sedan att PH inte var så ”grisig” som nu.

    Tycker att Sofia är en fantastisk representant för Kungahuset, så naturlig och vågar gå sin egen väg

    Svara

    Patrik bergholm som vann pH med Jackie Ferm sadlade om och är nu framgångsrik mäklare, så alla förstör inte sin framtid av att vara med. Samir och prinsessan Sofia är andra exempel det gått bra för. Dock förstår jag inte varför man vill vara med, såååå pinsamt.

    Svara

    Men hur vet de det? De har ingen som helst aning om hur deras liv kommer bli. Hur deras val de gör nu påverkar dom eller deras framtida val. Allting går så snabbt. Det är inte så att deras liv nu bara sparas på framkallade kort som så småningom bleknar. Allt sparas! Ja en del har tur att klara sig. Prinsessan Sophia? Jag vet inte när hon var med. Men det verkar som allt bara blir värre å värre. Gränslöst. I dessa tvprogram.

    Svara

    När jag var 19-20 skulle jag aaaaldrig mer plugga. Jobbade i butik och var jättenöjd med livet. Nu är jag 25 och halvvägs igenom en universitetsutbildning. Min poäng är att man kanske inte vet vad man vill med sitt liv när man är i den åldern.

    Svara

  Nu var väl inte det där det värsta Marcelo visat upp i PH, tycker det är mkt värre så som han trycker ner och kränker Nina 🙁 Fattar inte hur man kan vilja vara ihop med någon som behandlat en så i början av förhållandet.

  Svara

   Ja nina sa i början hon tar inget skit. Tycker hon tar massor skulle hon inte göra om hon var äldre och har mer erfarenhet. Synd.

   Svara

    Du skulle bli förvånad om du visste hur många som är äldre än 23 (dvs Ninas ålder) har svårt med det där. Mig själv inkluderad och jag är 26.

    Svara

     Nej jag är inte förvånad. Men går hon ut med att inte ta skit vore det bäst för henne att stå för det. Vi kvinnor är starka nog för att ej tryckas ner.

     Svara

      Men tryck inte ner henne du också. Hon VILL inte ta skit, men det är kanske inte alltid så lätt att stå upp i alla situationer. Det är alltid den som trycker ner som gör fel, inte den som blir nertryckt

      Svara

       Jag menar inte att trycka ner henne men du försöker trycka ner mej för du mår dåligt! Du är passivt aggressiv.

       Svara

   Ja jag tycker han är så hemsk mot henne. Han må vara hur gullig som helst när det passar honom men man kan säga mycket om en person utifrån hur de beter sig när man bråkar och tjafsar. Han är otroligt nedvärderande när han ställs mot väggen. Han säger ”öppna inte din käft” och ”jag vill inte ha en jävla mamma här i huset” när hon sakligt säger att hon tar illa upp av hans beteende. Alltså… va??

   Svara

    Varför skulle hon, han som är idioten. Bra att hon inte tar illa upp!

    Svara

     Men vad dillar du om? Jag skrev ju precis att hon tog illa upp av hans beteende, alltså ledsen, och han svarar spydigt?

     Svara

   https://m.youtube.com/watch?v=dCxSNPOkTIk Som han benhandlade annica i BB.. lite kanske han har lärt sig iaf?

   Svara

   Alltså det är så jävla vidrigt beteende. Förstår inte hur hon kan se bort från hur han beter sig mot henne! både det han säger rakt till henne i programmet och ännu till det han säger och gör bakom hennes rygg! Skulle va frukstansvärt att se och höra såhär i efterhand hur han betett sig. För tror knappast han berätta det första han gjorde när dom kom ut från huset vad han sagt och gjort.. Plus att det är länge kvar tills programmet är slut, vill knappt veta vad som ännu sker. Usch. Sen att hon backar och kan se igenom detta är bara sorgligt. Sen tycker jag inte hon ska va så rapp om att kritisera och prata illa om andra deltagare, eller vända problemet mot nån annan. Det blir bara fel, och pinsamt. Hoppas hon får bättre insikt snart och lämnar skiten!

   Svara

  Enkelt att bli av med dem, man sätter på Frondas låt ”Gå härifrån” 😜

  Svara

   Eller ’Nu får du gå hem’ med Stiftelsen xD

   Svara

    Eller vad som helst med Stiftelsen, då drar de nog snabbare än sin egen skugga och man slipper pinsamma morgonen-efter-samtal 😉

    Svara

     Ja fy fasen!

     Svara

  Sindy har ett samarbete med glossybox. Lite förvånad att ett sådant varumärke vill förknippas med henne 😬

  Svara

  Så glad att jag inte har tv och slipper se skiten när jag zappar förbi. Okej dessa människor är airheads men vilka är då tittarna som gottar sig i detta snusk?

  Svara

  Sofie Fahrman har inte markerat sitt samarbete med Ellos på bloggen! Står att det är ett samarbete på Instagram

  Svara

  Det skrämmer mig att de där är förebilder för unga människor idag. Vi kommer ju gå 10 stag bakåt istället framåt när det gäller respekt för tjejer/kvinnor.

  Svara

   För några men inte alla! Inte ens majoriteten skulle jag tro. Låt dem hålla på i sin bubbla, det stör ju inte oss och vi kan kolla ibland när de uppenbarar sig i TV, och vi vill ha lite nöje.

   Svara

  Han kommer skylla på något Konstfack projekt ….finns ju andra som kommit undan med grisigt beteende….

  Svara

  Tycker inte det är så konstigt att prata så. Har haft ångest en miljon ggr över vem jag råkat ta hem och även många gånger diskuterat med mina tjejkompisar hur man ska bli av med folk. Tycler det är rätt snällt att säga att man ska jobba dagen efter istället för att be någon å dra?

  Hade ett hemsläp som stannade kvar till kl 17 dagen efter. Den var ångest.

  Svara

   Hahaha hur blev du av med honom?

   Svara

   Emma är det värt det att få massa ångest. Bättre ha en relation med en fin kille.

   Svara

    Nä det är faktiskt rätt nice att ha sex med killar man inte nödvändigtvis har en relation med.

    Svara

     Tycker inte jag. Har provat och när man sen träffar den fina killen ångrar man bara fuckboysen.

     Svara

      Nej, ångra inte! Se det som livserfarenhet och eventuellt roliga anekdoter 🙂

      Svara

    Och sen finns det oss som det verkar totalt omöjligt för att hitta en fin kille. Emellan killar som visar sig vara idioter, är det rätt så skönt att ha ett ligg

    Svara

     Håller helt med dig!

     Svara

   Får man ångest borde man lägga av. Har inte haft en ons på över 15 år. För det gav mig inget annat än ångest.

   Svara

  Gissar på låg bildningsnivå 🙂 Absolut, många pratar så hemma med vännerna men inte offentligt. Det speglar hur de vill uppfattas av andra.

  Svara

  Småpåvar 😏

  Svara

  Jag kollar inte på PH men det har hänt att man har slökollat kanske 3 ggr. Igår blev jag riktigt äcklad av att Marcelo sa ”jag hoppas hon särar på benen, så det händer något.”

  Svara

   Ja ibland låter dom som dom var med i en porrfilm. Och det är inte trevligt.

   Svara

  Aldrig haft såna problem, dock tar ju bara med snygga killar hem 😉
  Men är man desperat som dessa killar ja då tar man väl vem som helst, bara man kan skryta inför kompisarna nästa dag, det är väl det viktigaste enligt såna där människor, sorgligt :/

  Svara

   Fast varför är dom desperata? Och hur många tjejer ser egentligen ut som paddor. Tror dom varit fulla och inte kunnat prestera så mycket i sängen och sen kommer detta snack.

   Svara

    Asså alla har vi olika smak, jag kan tycka en kille är skit ful, en annan tjej kan tycka samma kille är skit snygg, och tvärt om. Alla har man olika smak vad för utseende man gillar, men är man desperat ja då kan man ta med någon hem även fast man tycker dem är fula.
    Älskar dock din tanke ”Tror dom varit fulla och inte kunnat prestera så mycket i sängen och sen kommer detta snack.”, kan helt klart finnas endel sanning i det xD

    Svara

  Så jävla skönt och slippa skicka hem folk, skämmas över vem man släpat hem och ha huvudvärk efter gårdagens bravader. Aldrig varit den som kör med ONS eller släpa hem killar. Så inte värt det för mig. Ser inte poängen med det.

  Äkta känslor, vänta med att ha sex för att sen ha fantastiskt sex med någon man tycker om. Ja tack!

  Är jag sugen och ensam kan jag lösa det på egen hand, tänker inte göra mig besväret att dra hem en okänd människa för en simpel orgasm.

  Svara

  När jag jobbar helg börjar jag kl 7.00 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.