Att avslöja sin egen smygreklam och så lite idioti…

Varför reklammarkera på Instagram för att sedan skita i det på bloggen?
SÅ dumt!

Dock inte lika dumt som det här…
Betyder detta att vi kommer få en rabattkod på rövförstoringar i nästa Glossybox? *håller tummarna*

Tack för tips, Emma och J!

Klicka här.

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Camilla, tycker du ska lyfta denna videon 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=ZAw3YqWTHAA

  Svara

  Så glossybox vill frontas av en brud som kör med hämndporr? Vidrigt!

  Svara

   Och om ändå det var det ”enda”…
   Märkliga företag, de verkar ha samma synsätt som Bella – all reklam e bra reklam…

   Svara

   Blir ruskigt sugen säga upp min prenumration faktist. Fast nu har jag ju betalat till juni nästa år. Hinner nog glömma tills det.

   Svara

    Men vadå ring och säg att du vill ha dina pengar för att dy tycker att företaget inte längre verkar ha så fräscha värderingar. Då kommer dom ju garanterat att agera!!

    Svara

   Läs deras recensioner på Google, deras snitt är 1,4 stjärnor…. Så det kanske inte går så bra för dem.

   Svara

    Shit, blev riktigt förvånad när jag läste recensionerna på Google då jag bara sett all influencermafketing från detta företag. Dock har jag aldrig fattat vem köper skiten? Det är såna billiga skräpprodukter så jag fattar inte grejen. Det är som ett skämt jämfört med andra beautyboxar.. men det var visst aldrig så ”bra” som det gavs sken om.

    Svara

     Oj, och jag är riktigt nöjd! Kostar mig strax över hundra kronor i månaden och får ett överraskningspaket varje månad. Inte alltid allt i boxen passar mig, men väl värt en hundring!

     Svara

     Fast det är långt ifrån skräpprodukter utan ofta väldigt bra märken

     Svara

   Mailade och sa upp min prenumeration där idag. Förklarade också varför med deras val av samarbetspartners osv.

   Även om du inte vill vara lika drastisk som jag och säga upp din GB så är det bra för företag att veta vad kundera tycker om dem.
   Rekommenderar alla att, oavsett kund eller inte, om du inte anser att företaget jobbar moraliskt rätt att maila dem på support snabelA glossybox.se

   Svara

  Carolinejansson85 på Instagram kör också smygreklam rakt igenom konstant. På bloggen märker ibland.

  Svara

   Och WellnessLinn på Instagram..

   Svara

  alltså VARFÖR lär sig Sindy inte??? Varför går det liksom inte in?!

  Svara

   Är det NÅGOT som går in och fastnar hos henne….?

   Svara

    Implantat?

    Svara

  Och all dessa tävlingar överallt.
  1) gilla denna bild
  2) dela denna bild
  3) tagga denna bild med sextiotretusenniohundratolv vänner för extra hög vinstchans!

  Go to hell all of you. Hoppas era företag blir avstängda för alltid från sociala medier. Intelligensbedriade rumpnissar.

  Svara

  Instgram ligger nere över hela världen.. jag garvade när jag kom på hur snopet det måste kännas för Isabella att inte kunna göra en ny story varrrreenda sekund. Hahaha

  Svara

   Är ändå inte hon som lägger upp det

   Svara

   Tack! Jag undrade just varför instagram inte går att uppdatera. Ps. Inte Isabella 😂

   Svara

   Är det någon mer än jag som inte kan dela videos eller rörligt material på insta-stories längre? Allt typ av rörlig media som video, gif eller boomerang gör att inlägget låster sig och står och försöker ”publicera” i 24h tills inlägget försvinner av sig självt. Det går inte att ta bort inlägget och ingen kan se det. Att ominstallera appen fungerar inte och naturligtvis svarar inte Instagrams support.

   Svara

  OT.
  Ditte Svanfeldt som bara blir struken medhårs av sina läsare. Köper ny kappa med rävpäls och tar sin hängiga dotter till förskolan för att inte missa fotograferingen?

  Svara

   Bitter much?

   Svara

    Nä varför skulle människan vara det? Så ofräscht med dessa bloggande mammor som går stylade till föeskolan som om det vore utgång.

    Svara

     På tal om ofräscht…

     Svara

     Ja för när man lämnar barnen på förskolan är det mjukisbyxor och luvtröja som gäller. NÅDE den förälder som är duschat, sminkad och har kläder h*n tycker är snygga! Nej du, så får en förälder inte se ut…

     Svara

     Kritiken angående päls hade helt enkelt kännts mer uppriktig utan resten av kommentaren. Men jag har fattat att folk mest läser mammabloggare för att hitta något att störa sig på.

     Svara

      Varför då? Är det respektfullt mot resten av förskolebarnen att ta sitt sjuka barn till förskolan för att man inte kan stå över fotograferingen?

      Svara

   men VARFÖR äkta päls??? Blir så matt…

   Svara

   Reagerade också på att hon tog dottern till förskolan, hon om någon borde ju veta hur pass farligt det kan vara att smitta någon annan person med nedsatt immunförsvar.
   Tyckte om Ditte jättemycket förut men nu för tiden är det bara samarbeten (där man måste in på bloggen för att läsa om inköpsställen) tycker tyvärr att det blir så långtråkigt att jag har slutat följa/läsa hennes blogg.

   Svara

  Blir lite besviken.
  Paula hade en tävling på instagram att man kunde vinna 1000 kr i presentkort på myperfectday.se, men har inte dragit någon vinnare än. Har frågat på instagram när vinnaren ska dras, men får inget svar. Kan inte kommentera hennes blogg och fråga för det står att något obligatoriskt fält inte är ifyllt fast att jag har skrivit i allt. Vet inte riktigt varför jag skriver här, känner mig bara less och nere just nu.

  Svara

   Skit i henne 😉😊😘🤗 förstår om du velat vinna men de är alla oseriösa. En annan bloggare för länge länge sen försökte locka nya läsare till sin blogg med en tävling om kaffemaskin som brygger på kapslar typ dolcegusto. Till slut vann hennes chef/kollega so. De jobbade ihop med inom handels. Vem jag nämner är annamatkovich.com 😋

   Svara

    Samma sak gäller Kenzas tävling där hon lottade ut en brudklänning och en ring till ett värde av 50.000kr. Vem vann? Jo, Angelica Blicks vän.

    Svara

     Usch det är riggat för vänner. Man borde anmälla speciellt när det handlar om stora summor.

     Svara

     Omg what?! Det är ju helt sjukt. Och allt deras snack om att de älskar sina läsare och vill ge tillbaka…

     Svara

     är detta sant? varför granskar ingen?

     Svara

   Delta inte i sånt här trams

   Svara

   Tror du ens på något Paula skriver?? Allt är lögn lögn lögn

   Svara

  Det är lite intressant, jag med ganska liten blogg, är supernoga med att reklammärke varenda inlägg som innehåller just reklam. Jag är livrädd för att bli anmält, fast jag vet att risken är ganska liten och skulle jag bli det så händer inte så mycket mer än en varning. De som verkligen borde bry sig är de stora influencer där risken att de blir anmälda är mycket större men de bryr sig inte?

  Svara

   Ja tyvärr är det så. Mkt vill ha mer. Skatteverket bir
   borde de granska de alla som sysslar med sånt. 🤨

   Svara

    Your eyebrown its not on fleek

    Svara

  Är paow med i ex on the beach ?

  Svara

   Japp

   Svara

  För ett tag sedan så lade du upp ett klipp här i bloggen, Camcam, där ett barn blev tatuerad. Det visade sig sedan att det var fejk (tror jag?). Nu har det kommit ut ett klipp där en 10åring blir tatuerad. Så jävla sjukt! Dessutom är tatueraren känd för att inte göra ren sina verktyg. Mamman var trött på att barnet tjatade om en tatuering. Så hon drar med sin son till en 16-åring som tatuerar honom. Liksom, what?!

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6231125/Mother-34-arrested-allowing-10-year-old-son-tattoo.html?ito=social-facebook

  Svara

  Vart hittade du domen?

  Svara

   det är bara att maila tingsrätten det dömdes i så skickar de till dig.

   Svara

    Vilken tingsrätt är det?

    Svara

     Förvaltningsrätten Stockholm.

     Svara

  Krävs nog betydligt mer än en uppryckning. Förutom det helt olämpliga levernet, nekar hon även barnen både vaccin och alvedon och läste dessutom hur stolt hon var över att inte ens gå med på att ge sina nyfödda ett medel som skyddar mot blödningar (som typ alla ungar får, väl beprövat).
  Hon lever typ på en annan planet när det gäller vett å sans

  Svara

   Och sig själv kan hon trycka i en massa skit och göra riskfyllda saker på. Så otroligt märklig människa

   Svara

    Verkligen. Beprövade, säkra läkemedel mm vänder hon ryggen till, men massa onödigt jox går det utmärkt att spruta in både fram och bak..
    Man baxnar av sånt här.

    Svara

  Jag tycker den som har mest smygreklam är Paula. Det luktar samarbete på alla hennes inlägg fast hon inte skriver det.
  Förstår inte hur långt man skall gå för att få lite produkter gratis? Använder sina barn också just för pengar och gratis saker. Fy fy

  Svara

  Engla skriver nåt fumligt om att hon vill leva enkelt utan en massa jäkt på Instagram livet. Hon so. Visar massa yta naglar skönhetsfix dyra sponsrade kläder känns inte äkta lite Blondinbella varning över det hela. Först en massa yta sen lite snyft inlägg på det hela.

  Svara

   Såna där inlägg kommer nån gång ibland. När hon fått dåligt med kommentarer eller kritik så brukar de komma. De inläggen känns lika oäkta och tillgjorda som hennes löshår och annat löst.
   Finns ju inget ärligt och genuint hos Engla tycker jag.

   Svara

    Precis. Känns lite Bella över det hela. 😂😴

    Svara

  Har du möjlighet att ladda upp den och länka? Vore verkligen intressant att läsa!

  Svara

  Åh kan du inte skriva mer om Sofi Fahrman?? Så sjukt nyfiken på hennes liv alltså. MVH R.Ö.L.L.E.K.A

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.