Annica Englund visar upp resultatet av sin bröstförminskning

Och för er som tänk på att kanske göra en bröstförstoring, ett tips är att testa gå runt med stoppning i behån under en vecka innan ni ens bokar konsulation bara för att se hur det ser ut och känns. Jag skulle även rekommendera er att boka in er på terapi för att bara checka av ”varför vill jag göra den är operationen?” För jag var en av dom som gjorde en bröstförstoring utav fel anledning… Däremot var det här beslutet ett av de bästa jag tagit. Jag är överlycklig för att min kropp ser ut som den gör idag och jag är också så glad över att jag gick till en sådan bra och skicklig kirurg som Mats! 🙂//Annica Englund

Alla bröst är fina – glöm aldrig det!
Jag gillar dock mitt vänstra lite bättre än mitt högra men det är för att det inte är lika mycket i vägen som det högra eftersom jag är högerhänt.

Har ni givit era bröst namn förresten?
”Titt och tutt”? ”North and South Dakota”? ”The Dakotas”? ”Häng och släng”? ”Klossy, Blossy och Flossy”? (Det får bli en tredje tutte på ryggen för att inte spränga trion)

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Önskar jag kunde se ngt fint i mina taxöron. /27 år.

  Svara

   Min flickvän har ”taxöron”. Det jag älskar med dem: sitter på min favoritperson, fina i urringade klänningar, blir liksom mjuka i pushup-behåar, man kan lägga händerna under och känna både tuttar och huden under samtidigt, ser både modelligt och kvinnligt ut på samma gång (typ platt men ändå mjuka vackra bröst), passar hennes kropp, extremt sexigt när de ”hänger” i doggy style, för att inte tala om sexigheten när hon är överst och de ligger mot hennes kropp! Älskar min tjejs taxtuttar!!!

   Svara

    Millas kille!
    Så vackert beskrivet! Älskar dig 🤗

    Svara

    Till Millas kille:
    & vi älskar dig!!!!!!!
    Tänk om alla kunde uttrycka sig om sin älskade❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Svara

    Millas kille for president! ❤️

    Svara

    Seriöst? En man beskriver hur sexiga hans flickväns bröst är och får stående ovationer? Hur låga krav har ni på män egentligen?

    Svara

     Jag blev glad över att få läsa en mans syn på hängiga platta bröst som något sexigt och vackert. Har alltid känt att jag är äcklig och ful med mina taxöron men Millas kille fick mig att känna att de visst kan va åteåvärda och ”sexiga”. Nu vågar jag ragga på krogen och kanske ligga med en kille! För det vill jag! Ligga alltså. Och jag kan också va sexig med mina ”taxtuttar”. Inte låga krav, men blev stärkt och glad.

     Svara

      Rekommenderar dig att jobba på självkänslan för egen del istället. Att känna att du vågar ragga på krogen bara för att en okänd man har skrivit positivt om en annan tjejs bröst känns ju otroligt tragiskt. Jag hoppas att du en dag kan må bra i dig själv utan att låta männens blickar bestämma ditt eget värde.

      Svara

       Tack för att du kallade mig tragisk. Ska absolut jobba med min självkänsla. Du sänkte den till botten nu i alla fall… kommer ändå inte få ligga med nån så varför blev jag ens glad. Tack

       Svara

        Hej tjejen, jag vet inte vem du är men jag gillade dig i din kommentar. Gå ut med dina taxöron och var vacker!

        Svara

        Du är inte tragisk men att du ska behöva känna så är tragiskt! Jag är övertygad om att du får ligga om det är vad du vill, men din självkänsla ska varken påverkas av mig eller en någon annan. Särskilt inte i ett kommentarsfält på en blogg. Som sagt jag hoppas du kan bygga upp din självkänsla någon dag, mitt råd är att ta professionell hjälp till det annars för du slå inte behöva känna att du måste ha andras bekräftelse för att må bra.

        Svara

         Shit alltså, du försöker boosta kvinnor genom att förespråka att de ska känna sig toppsnygga i sig själva utan mäns bekräftelse men gör det på ett så nedtryckande sätt att du snarare sänker än boostar någon. Imponerande.

         Svara

         LindaP: gå och lägg dig nånstans

         Svara

        Fina Sandra
        Jag ska be dig nu att ta till dig av det jag skriver lika mycket som du tog till dig av det millas kille skrev. Försök i alla fall, okej?
        Du är värdefull och det är du av en enda anledning: för att du är du. För att du är Sandra. Du förtjänar kärlek, sex, glädje, god mat, fint sällskap och många långa skratt. Bara för att du är du. Vad du ser i spegeln och vad hjärnspökena säger till dig är rena lögner. Lyssna inte på dem för de har så himla fel. Det är lättare sagt än gjort, jag vet det. Fan vad tufft det är emellanåt. Men när du känner så, tänk då på det jag säger till dig nu: du är fullkomlig och värdefull, precis som du är.

        Svara

        Kram på dig Sandra med taxtuttar ❤️ Skit i de andra. Alltid haft komplex över mina hängiga bröst, fått höra hur fula de är av andra kvinnor. Millas Killes kommentar lyfte mig också, att det finns någon som tycker det är vackert gjorde mig tårögd. /en annan taxtuttetjej

        Svara

         Tack fina ni! Ja vet ni! Först blev jag glad över den där Millas killes kommentar, sen blev jag ledsen för att jag var tragisk. Sen gjorde ni mig glad igen! Vet ni! Jag skiter i om jag ör tragisk och har taxtuttar! Nu ska jag banne mig ut och ligga! Druckit bubbel med min bästa vän ochnu gör vi stan! Utan bh! Med taxtuttar och milliskillis kommentarer ekande i huvudet, ikväll hoppas jag på doggy så tissarna gungar! Puss!

         Svara

         Rapportera gärna! Hejar på dig och tuttisarna!

         Svara

       Denna mans-skamning är så tröttsam. Kan en man eller kvinna någonsin göra rätt? Han är dum om han gillar sin tjejs bröst, och lika dum om han inte gör det. Hon är dum om hon blir glad, och lika dum om hon inte blir det. Kan man inte bara få ge en komplimang och bli glad för att få en?!!! Oavsett om man är kvinna eller man?

       Svara

        Problemet är väl att det återigen är en mans blick som vi ska förhålla oss till. Att vi blir lärda att bli glada och tacksamma för manlig bekräftelse och att den smäller högre än allt. Millas kille menar väl, men det bästa millas kille kan göra är att inte säga nåt alls, för nån gång behöver kvinnor få bekräftat att manlig bekräftelse (på vår fysik) inte är det finaste vi kan få.

        Svara

         Men ALLA gillar väl lite bekräftelse ibland om det presenteras på ett fint sätt, oavsett vems ”blick” det rör sig om.

         Svara

      Ja för man är ju så mycket mer änn sina bröst. Om man tex har ett varmt hjärta och fin själ. Träffa en kille som ser dom bitarna och uppskattar det.

      Svara

     Väldigt låga. Så låga så man hyller en kille som gillar sin flickväns bröst, en kille som lagar riktigt god mat, en kille som ”är så bra med barnen”. Så länge en kille beter sig och inte är svinig så ska han 🏆hyllas🏆

     Svara

      Och han lagar nästan all mat hemma och är fantastik med barnen. Mens etta inlägget handlade ju om bröst så det hade ju varit konstigt om diskussionen handlade om annat

      Svara

      Men gud. Är väl inte att han gillar hennes bröst som är så fint. Däremot att han skrev kommentaren för att lyfta upp (hehe pun intended) folk med hängbröst. Skriva positiva kommentarer om bröst som inte stämmer in med dagens ideal. Att han faktiskt skrev ner massa anledningar till att älska sina hängiga tunna pösiga bröst. Att man är sexig och fin även om brösten inte står rakt ut, putiga och tjocka. Förstår inte hur ni kan bli så sura på det… det var ju en fin och peppande kommentar till en tjej som önskade att hon kunde gilla sina taxöron.

      Svara

       Jag är inte sur, tycker bara hyllningarna över det han skrev är skeva. Taack kära okända man för att du okejar hängbröst. Gör det på riktigt skillnad för er??

       Svara

        Varför måste du komma in hit och markera ditt missnöje? Vem har bett om din åsikt?

        Svara

         Va, jag? Jag svarade på en kommentar som jag kände var riktad mot mig.

         Svara

     Nä, hennes pojkvän. Tycker inte du att din partner är sexig? Min har sjukt sexig kropp tex. Inget jag skäms över stt tycka.

     Svara

     Förlåt men f u c k y o u LindaP. Alltid ska det finnas en party pooper.

     Svara

   Jag har taxöron och älskar dom!

   Svara

   Men varför måste bröst vara fina????? Varför måste kvinnokroppen alltid vara fin? Det är den största lögnen. Mina bröst är inte fina, inte fula heller, dom bara hänger där, en del av kroppen precis som typ armbågarna och låren. Största befrielsen när jag insåg att inget på min kropp behöver vara fint.

   Svara

    En bra tanke absolut men jag gillar att känna mig fin. Vill inte känna att mina bröst bara finns där utan vill tycka de är fina 🙂 Jag är nöjd med min kropp och tycker att jag har fina höfter, snygga muskler på armarna osv. Jag tänker inte på min kropp konstant men när jag gör det tänker jag ”snygg jag är ändå!” Istället för att bara konstatera att den finns där. Tycker det blir roligare då men det är bara min egen åsikt såklart 🙂

    Svara

     Har du tagit tanken ett steg längre och funderat på varför du vill känna dig fin? Dvs inte bara för ”din egen skull”. Jag dömer inte utan vill mest kittla dina tankegångar lite, hoppas du inte tar illa upp.

     Svara

      Tar inte illa upp 🙂 jag vet absolut varför jag känner ett behov av att vara ”fin”. Jag har hatat min kropp i många år och har numera ändrat mitt synsätt. Att bara acceptera min kropp och bara se den som en kropp som ska fungera… nej där är jag inte än. För mig är det åtminstone bättre än att hata den.

      Svara

       Det har du rätt i. Jag är inte heller där än på långa vägar att jag kan acceptera att kroppen bara är en kropp som inte ska vara fin, men bara medvetenheten är ett steg på vägen. Ett litet, men ändå.

       Svara

        Ja det tror jag med. Man kan också få lite perspektiv genom att höra om folk som är sjuka och som antagligen hade gjort vad som helst för att få min friska (ta i trä! 🌳) kropp.

        Svara

     Som anynom precis skrev: Varför vill vi känna oss fina? Vem lärde oss att det ska vara så? Varför känner vi oss bara fina om vi ser ganska normiga ut? Varför håller inte män på att peka ut sina taxöron och hängpungar för varandra och ba ”det är visst fint Jörgen, du är jättefin! puss”.

     Svara

      Jag hade tänkt skriva acceptabla bröst, okej bröst eller bara bröst. Bröst är bröst och jag önskar att ingen tyckte illa om sina. 🙂

      Svara

      ”Varför vill vi känna oss fina?” – För att det attraherar andra. ”Vem lärde oss att det ska vara så?” – Biologin. ”Varför känner vi oss bara fina om vi ser ganska normiga ut?” – För att det är attraktivt. Lite Moment 22, men rent biologiskt så är det sant.

      Svara

       Nej, det är det inte. Normer skiljer sig åt från både på micronivå och macronivå. Vad som anses vackert här, behöver inte vara vackert någon annanstans. Många av de kvinnor och män som anses vackra i Sverige anses exempelvis inte lika vackra i Taiwan, i Egypten eller i Filipinerna. Normer är inlärda. Det handlar alltså om vad våra hjärnor programmeras till att uppfatta som vackert snarare än att våra hjärnor biologiskt uppfattar vissa utseenden som vackra.

       Svara

        Djur försöker också se fina ut för varandra. De som är minst attraktiva eller svaga får inte en partner lika lätt. Så det kanske inte är så konstigt att man vill va fin för sin partner och att man upsskatter när ens partner klär sig snyggt och ser snygg ut

        Svara

    De behöver inte vara fina men de ger dig en liten bättre självbild om du ser på det som du har på din kropp som fint.

    Svara

     Nej, faktiskt inte. Min självbild har aldrig varit såhär bra och det är för att jag inte förväntar mig att jag ska se något fint i spegeln hela tiden. Jag ser mig själv och min kropp, en kropp. Det som jag tyckte var skitfult för några år sedan insåg jag bara satt i skallen. Det är varken fult eller fint, det är bara en kropp.

     Svara

      Jag lärde mig efter några förhållanden med kvinnor att saker jag inte gillade med min kropp älskade de på mig och komplex de hade tyckte jag ibland var det sexigaste på dem och kunde inte alls förstå deras komplex. Förstod efter ett tag att komplex bara finns i ens egen hjärna, lärde mig att älska min kropp som den är efter det

      Svara

      Jag tror att för någon som länge tyckt illa om sin kropp kan det hjälpa att sen börja tycka den är vacker. Om vi ska hamna i ett neutralläge som ”det är bara en kropp” tror jag att det är lättast för en hel del om de får gå igenom ”min kropp är fin” stadiet först iallafall!

      Svara

       Självklart finns inget rätt eller fel och alla har sin resa bort från komplex och kroppshat! Vill inte skamma någon. Tänker mest att känna sig fin inte är så hållbart i längden, vad händer när kroppen ändrar på sig?

       Svara

        Varför skulle man inte kunna känna sig fin vid förändring? Tror du har ett lite skevt sätt att tänka på. Fin behöver inte vara att kroppen ser ut på ett exakt sätt hela tiden. Tycker du inte att din partner är fin när hen börjar förändras, tex vid ålder?

        Svara

         Tänkte mest på att det finns en ganska utbredd syn av vad ”fin” är. Gärna smal och slät hy. Utgår jag från mig själv så började jag tycka att mitt ansikte var fint till slut för några år sedan. Sen fick jag finnar och mycket pormaskar som syntes pga medicin. Genast började jag tänka att jag var ful igen.

         Svara

         Blä. Fast det är hur du ser på din kropp. Det är inte definitionen av vad man tycker är fint med sin kropp så du borde inte säga till andra hur de ska tycka. Jag tycker min kropp är fin pga allting den klarar av och all njutning på olika sätt den ger mig, har inte så mycket med själva utseendet att göra. Och p.s, finnar är bara finnar, du är fin ändå 😘

         Svara

      Okej.

      Svara

      Håller med och dessutom är jag tacksam att alla mina kroppsdelar fungerar. Jag har klarat av att amma ett barn, jag kan springa och jag kan sitta, vinka och nicka. Jag är lycklig för att min kropp finns där när jag kliver upp på morgonen även om jag vet att det inte är något som är självklart:)

      Svara

     Precis man ska tycka man är fin även om man är naturlig. Jag har varken vänner eller andra som bedömmer och pratar om kroppar. Så skönt! Men en del influenser är ju besatta av det. Tycker det ger fel signaler.

     Svara

    Kan till viss den hålla med, men tycker det är skillnad på att vara fin för sin egen skull och att vara fin för andras skull.

    Svara

  Mår du bra Camcam? Blir orolig, hur kunde du missa vänner referensen i det här inlägget?

  Svara

   Nobody cares about the dakotas!!

   Svara

   Haha.. jag missade inte den! Varför tror du jag sammanfattade dem som ”The Dakotas”? Ett internskämt till ”ni som vet, vet”… 🤩🤩🤩

   Svara

    Haha förlåt, hade frasen third nipple i huvudet 😘

    Svara

     It’s not a nipple it’s a nubben!!!

     Svara

  Kräks på dig

  Svara

   Bara ni stannar hemma om ni är kräksjuka!

   Svara

  Min sambo har döpt mina bröst till Olek och Rachmaninoff. Superfina namn.

  Svara

  Hängbröst eller chipstuttar orka bryr sig?

  Svara

  Det är skönt att ha små bröst, jag insåg det till slut. Inget tuttsvett, ingen ryggvärk och inget behov av otäcka bygel-bh-ar (jag kastade ut mina för fyra år sen och jag tar ALDRIG på mig en igen). Praktiskt och bekvämt. Jag slutade dessutom med all typ av stoppning/kuddar i mina bh-toppar för att vänja mig vid mina tuttars naturliga form (vilken är helt genomsnittlig) och det har också gett mig en jäkla frihet. Tuttar är inte bollformade, de är tuttformade och det är helt i sin ordning. Så det så.

  Svara

   Älskar mina små bröst! ♥️Kan ha små skira toppar utan bh, ingen tuttsvett som du skrev osv osv osv.. När jag väl vill fylla ut en urringning tar jag bara på mig en wonderbra och pushar upp girlsen.
   Var nära att operera dem större men är glad att jag inte gjorde det.

   Svara

   Jag har lagom stora/små brösten och nog fan har jag tuttsvett ändå 😆

   Svara

    Finns inget lagom kan jag väl tycka, men då har du säkert större än jag har för mina generar inget svett alls pga inga veck under och de möts inte på mitten (tack och lov för jag är en svettig jävel som det är). Men det kanske inte är det som avgör iofs?

    Svara

  Skulle gärna göra en bröstförminskning, men jag vågar inte riktigt. Än.

  Svara

   Samma här! Är för rädd för komplikationer med allt, hur det skulle gå med framtida amning etc. Om det gick att ”testa på” mindre bröst en dag skulle jag förmodligen bli såld direkt, men nu är det lite som att jag inte vågar tro att det skulle bli helt underbart? Haha..

   Svara

    Har gjort en förminskning 2008, gick från 70G (naturliga och gräsliga var dem) till 70C. Världens bästa beslut. Amningen med mina tre har funkat. Dock har de gått upp till en E kupa igen så det är jag ju inte helnöjd med.
    Men vilken frihet det var med mindre bröst. Ska jag operera dem igen så gör jag dem till en B kupa denna gången.

    Svara

     Har också gjort en förminskning, gick från 85FF till en C kupa och mina bröst satt för första gången där de skulle utan att se ut som ledsna party ballonger.

     För herregud som de såg ut, det gick inte att köpa BH och att ha bikini var ett rent helvete med skärsår i nacken, fick också plats med 3 schampoflaskor under varje bröst & kunde slå tuttarna i axlarna när jag svingade (vilket var ett skoj partytrick). Ingen visste om att mina bröst nådde ner till navlen för jag var duktig på att gömma dom, gå med armarna i kors, sjalar etc.

     Jag vägde 65kg men pga brösten såg jag mycket mycket större ut, och när jag gick till vårdcentralen för remiss när jag var 20 ville läkaren (som inte ens bad mig ta av tröjan) knappt skicka en remiss för det var ”inte lönt” – men jag fick minsann min operation & det är det BÄSTA jag gjort. Återhämtningen efter OP var helt klart värt det, det är snart 10 år sedan och jo, lite har de växt till sig men inga ledsna party ballonger. Amning osv tänkte jag en kort sekund över, men jag hade ingen lust att gå med min dåliga rygg och skitfula bröst i minst 10 år för att kanske kunna amma…

     Svara

  vänta är alltså brösten till höger fejk? SÅ vackert gjorda HERRE gud. vill också om det kan se ut så lol

  Svara

   nej det är ju efter hon plockat ut silikonet

   Svara

    Hon la in mindre silikon

    Svara

    Bytt. Lagt i mindre, så fortfarande fejk.

    Svara

    Hon har inte plockat ut silikonet, jo ett par silikonimplantat men också stoppat in andra nya implantat. Alltså bytt ut de gamla mot nya och tydligen något mindre implantat.

    Svara

  Har A-kupa och hade C-kupa när jag ammade. Fick mjölkstockning ett par gånger, tuttarna såg då ut som om jag lagt in silikon, såg väldigt märkligt ut då jag är smal i övrigt. Amning är ett bra sätt att ”prova på” större bröst. Är nöjd med min A-kupa och det är huvudsaken.

  Svara

  Operationer är ju svindyra. Varför inte våga stå för att man gjort en. Bäst att acceptera hur man ser ut. Och göra något roligare för pengarna.

  Svara

   Vad menar du? 🤔

   Svara

    Men kan du inte läsa?

    Svara

     Ät en pepparkaka!

     Svara

  Av intresse gällande hur influencers arrangerar sina tävlingar på Instagram.. så undrar jag om sanna och maja gör sin tävling rätt på deras gemensamma konto??? Krävs det inte en motivering? Eller räknas utförande av en kreativ bild med en vitaminwell som det??

  Svara

   Så länge det finns en motprestation och alltså någonting som gör att man kan välja en vinnare (utan att lotta) så är det okej. 🙂 Jag vet inte hur det är på Instagram, men på Facebook ska man även skriva ut hur vinnaren väljs ut och när, till exempel en jury bestående av de där Sanna och Maja.

   Svara

  Älskar mina bröst ❤️ Tror inte att jag hade opererat om jag hade mindre, men vet ju inte såklart. Är inte så mycket storleken som jag gillar, utan att de är en del av mig och min kropp

  Svara

  Att gå runt med stoppning är inte så himla bra träning, man kanske upplever storleken men inte volymen? Inför min operation (blev dock inte av, jag insåg att jag gillade mina små bröst och åkte till Rio för pengarna 😜) så fick jag en slags silikoninlägg med tyngd i, att ha i bhn.

  Svara

   Upplever storleken men inte tyngden menar jag.

   Svara

  MG vad det är skönt med människor som inte har gått på den här helvetesindustrin att man måste omforma kvinnokroppen för att duga. Leve Er!

  Svara

   Leve alla. Även opererade.

   Svara

    Men HERREGUD det ena utesluter väll inte det andra, ”Helenan”?

    Svara

     Jag tycker bara det är taskigt att göra ner folk som ”gått på” en ”helvetesindustri”. Vi vet inte vilken press folk är under. Kan vi inte bara vara vänliga mot varandra och sprida kärlek istället för ”HERREGUD”?

     Svara

  Jag har alltid ogillat mina yttepytte små bröst. Men efter att ha ammat två barn som växte som ogräs tack vare mjölken mina små riskorn producerade älskar jag dom. De uppfyllde sin uppgift med råge!

  Svara

  Det här är ju rätt ointressant. Hon har själv betalat för detta. Annica förminskar inte brösten, hon byter bara till betydligt mindre implantat och ja alla är fina. Varför skriver du inte om kissie istället? Hon gör ju reklam för båda motiva och ak nygart i flera inlägg och minst två videor varav den ena endast handlar om hur bra motiva och kliniken är. Hur kan hon vara så blind att hon inte inser att hon påverkar unga tjejer till att operera sig? Hennes jobb är to influence dvs påverka människor att göra saker. Det är ju därför de gett henne en gratis operation, hon är en av influencer och nu ska hon påverka sina följare att operera sina bröst för att få en kvinnlig naturlig look.

  Svara

   Det där sistnämnda är ju bara så bisarrt. Det finns ett superenkelt och skitbilligt sätt att se naturligt vacker ut och det är att inte operera sig. So easy.

   Svara

   Annika visade också videos på story och taggade hela tiden kliniken. Alla vet ju att Kissie tidigare opererat sig så vad spelar det för roll att hon visar att hon förminskar dem, och vem hade inte gjort det gratis om man fått chansen, många hade gjort det. Hon är ju ärlig om att det är samarbete iaf, inte alla som är.

   Svara

    Det spelar väldigt stor roll! Hennes syfte med videon är att reklamera för kliniken och motiva. Hon har fått betalt i form av sponsrad operation och kanske även ersättning utöver det för att försöka övertala sina följare att operera in motiva på ak nygart. Att du inte förstår problemet visar bara hur effektiv och farlig influencer marketing kan vara!
    Annica är inte sponsrad och avråder sina följare från att öht låta sig opereras.

    Svara

     Men en del blir sugna på att operera sig efter att ha sett Annicas nya bröst, en del säger åh sådana bröst vill jag också ha, och hon rekommenderar kliniken och visar resultatet. Fortfarande så märker Kissie ut att det är samarbete hon mörkar inte det som flera andra äldre influencers gjort. Så just det är en tumme upp för Kissie iaf, att hon inte kör med smygreklam som vissa andra gör. Säger inte att Annica gör det (vet ej, kanske kanske inte) men finns andra.

     Svara

     Jag tror ju definitivt att Annica är sponsrad, men hon döljer det bra. Jag tror inte hon behövt betala för nya brösten och därför som hon går ut med det och skriver långt inlägg. Det köper ju folk och många blir intresserade av kliniken och kirurgen. Nej hon avråder inte men får det att låta trovärdigt och hon slipper då få skit och vinner godhetspoäng.

     Svara

  Tror jag har ett icke förhållande till mina. Älskar vete fan. Hatar inte heller. Eller ens ogillar. Dom e som dom är 🙂

  Svara

  Kan tipsa om hur man kan koka egna bära-runt-på övningsboobs; ta vanligt vatten, häll i potatismjöl. Koka upp så det blir tjockare. Häll i plastpåse. Paketera in plastpåsen i lämlig for med gladpack (plastfolie). Stoppa in i BH:n. Klart:) tungt och klämvänligt.

  Svara

   Tack för tips coachen! 😃 Nyfiken, hur kom du fram till detta..?

   Svara

    Jag fick tips av en vän back in the days, som hade använt det för att göra inlägg till en halloweenkostym:)

    Svara

  Måste fråga för jag kan inte googla mig fram till vad det kan vara för fel. Har på senaste fått ont i mina bröst när jag inte har BH, känns nästan som att det är en tung kula i tutten och det liksom ömmar men bara när jag inte har BH på mig. På morgnarna gör det så ont att jag måste ta på mig en BH direkt när jag klivit upp. Det här problemet har uppkommit nu väldigt nyligen, har tidigare kunnat gå utan BH utan att det gör ont.. vad kan det vara och vad kan jag göra för att bli av med smärtan?

  Svara

   Kanske en svullen lymfkörtel? Spontant, helt utan att vara det minsta kunnig inom området vill jag råda dig att ringa 1177. Ömma knölar i bröstet känns som en grej som vore bra att kolla upp.

   Svara

   Hm, låter inget vidare… är det båda brösten?
   Kan finnas olika anledningar, såklart. Men det jag spontant tänker på är:
   Har du nytt preventivmedel, typ p-piller? Tänker det kan vara hormonellt.
   Sover du på mage? Kan vara att du ligger på dem = ömmande.
   Fått slag mot brösten?

   Du bör kolla upp det ❤️

   Svara

    Var kanske lite otydlig, har inga knölar i bröstet men det känns som att det är en tung kula där i som trycker nedåt.

    Ja, smärtan är i både brösten en bit under bröstvårtan. Sover på mage gör jag så det är möjligt att det kommer därifrån eftersom det gör som ondast på morgnarna.. tack för tipsen, kommer att kontakta VC 💕

    Svara

   Båda brösten? Muskeln kanske? Jag har fått så när jag varit väldigt spänd i musklerna runt nacken

   Svara

   MEN GÅ TILL EN LÄKARE OCH INTE EN BLOGG !!

   Svara

    MEN HON VILLE FRÅGA OM RÅD HÄR OCH TUR DET FINNS MÄNNISKOR SOM VILL HJÄLPA fattar du inte det.

    Svara

     Men seriöst. Ser du inte riskerna med att gå till en blogg om sociala medier och be om råd till folk du har noll koll på vad de har för bakgrund?

     Svara

   Kan du vara gravid? Gå till vc annars, lika bra att kolla upp det.

   Svara

  Känner mig skit fin & mina bröst är köpta ❤️
  Mycket mer kvinnlig nu än innan.

  Svara

   Det är bra att du trivs, men kvinnlighet sitter inte i brösten. Man kan vara kvinnlig helt utan bröst.

   Svara

    Fast jag kände mig inte kvinnlig.. inte alls!
    Grät när jag såg dom livlösa hängpåsarna.
    Ena hade A-kupa & andra en b-kupa.

    Svara

  Alltså jag tycker verkligen inte att alla bröst är fina. Och jag tycker att det är mer än okej. För varför i hela världen måste våra olika kroppsdelar benämnas som fina för att duga? De är där. De är bröst. Man kan ha dem till massa bra saker eller inte ens reflektera över att de finns.
  Jag hoppas verkligen att jag kan uppfostra mina barn så att de inte ska värdera sina kroppar eller sitt utseende som fina eller fula. Jag vill att de ska växa upp till fina människor. Med användbara kroppar och hjärnor som fokuserar på annat än utseende

  Svara

  Lili och Sussie kallade jag mina back in the days 😉

  Svara

  Gillar min bröst som blivit lite större efter viktuppgång. Dock skulle jag aldrig kunna tänka mig amma då bröst för mig har med sex å göra…#gladsmiley #ledsensmiley

  Svara

   🙄

   Svara

   Och jag tycker det är sjukt obehagligt när nån ska hålla på med mina bröst under sex, inte för utseendet för jag är nöjd med dom men har sjukt känsliga nippels. Funderar på hur jag ska kunna amma i framtiden 🙃

   Svara

    jag tycker det är jobbigt då jag har typ ingen känsel i mina nipples. känns som att de går loss på min armbåge eller liknande. däremot känns det som att alla andra måste ha ganska tuffa.. ”bönor” då alla killar jag varit med tryckt på den som om det vore en tangent som inte fungerar.

    Svara

   🙂 🙁 hade du också kunnat skriva haha

   Svara

   Samhället har en tendens att sexualisera kvinnokroppen…
   Primärt är de ju påsar m föda till avkomma

   Svara

   Det är sorgligt att du känner så. Och det är ett tydligt tecken på hur snedvridet och översexualiserat samhället är, när en kroppsdel vars primära syfte odiskutabelt är att nära små barn, förknippas starkare med sex. För du är nog knappast den enda som har en sådan syn på bröst.

   Svara

  Har 75G opererade tuttar. Älskar de, de är så perfekta. Men har behövt operera mig tre gånger, hade jag vetat det när jag var 23 och gjorde min första hade jag väntat kanske lite.

  Svara

  Eller som Booken säger: Mina girlisar🤪

  Svara

  B1 och B2 🍌

  Svara

  Debatt på Monas blogg, monasuniversum, om Hannah och Amanda… Låter ju lite konstigt men inte helt fel tänkt faktiskt, jag menar många som har svår Pms är inte sig själva, inte helt rationella vid pms. Själv är jag mer arg, impulsiv och tänker inte alltid klart vid pms, så tanken är kanske inte helt fel.

  Svara

  Annicas bröst verkar inte direkt gjorts så särskilt mycket mindre, ser ungefär lika ut tycker jag, något mindre kanske och snygga. Var nog mest för att fräscha upp och snygga till dem, det brukar göras efter några år om man har råd, det är det vanliga att byta implantat efter några år.

  Svara

   Det står ju i inlägget. 125 har hon nu så typ 2 dl mindre. Kissie hade 675, dom implantaten ser gigantiska ut.

   Svara

    Va 125?! Det är ju ingenting, nja ser mer ut som 250 – 350, kanske 325. Ja 675 är ju gigantiskt, men 125.. finns det ens så små implantat?

    Svara

  Min pojkvän har döpt mina till Puff och Piff. Och det är viktigt att det är i den ordningen också, Piff och Puff är fel, haha!

  Svara

  Jag hade en kompis som kallade sina för Björn & Benny 🙂

  Svara

  Fattar inte,jag trodde att Annica plockat ut implantaten men hon har alltså gjort ett implantatbyte..?Hursom så har hon iaf inte gjort en förminskning för det gör man endast på naturliga tuttar.

  Svara

  Kroken k& Snoken, efter sjöhäxan Ursulas ålar!

  Svara

  Mina heter pennfodral för under dem sitter ett pennfodral helt fast. Kommer ni ihåg ni som är 50+ hur en skulle testa om man hade hängbröst…jo det hade en om en penna kunde sitta kvar under bröstet…Fy…sjukt egentligen. Idag är de även bra att hålla snuset om en inte har fickor.

  Svara

   Ha ha, jag har precis rundat 60 och tro det eller ej men pennan sitter inte kvar så jag är helnöjd med mina tvillingar😁

   Svara

  Min kille (numera ex tyvärr) har alltid tagit mig för exakt den jag är, så mina extremt hängiga och enligt normen ”fula” bröst har aldrig stört mig nämnvärt. Men. Jag har alltid drömt om att få känna känslan av att inte ha tuttsvett och osköna bhar. Att ha bröst som liksom sitter på plats av sig själva! Som inte orsakar blodstopp i armarna när man ligger på rygg haha. Små, fasta, toppiga bröst. Fan vad skönt det hade varit.

  Svara

  Finns det något på Annika som är naturligt ?

  Svara

  Håhåjaja nu har alltså Paula bokat konsultation för ev brösttillfixning. Undras om det blir naturliga mjuka droppformade sponsbröst som verkar vara den senaste trenden.

  Svara

   Knappast en slump att Annica och Kissie samma dag gick ut med att de ville och ska förminska sina bröst, och nu Paula.
   Säkert sponsbröst för alla tre, annars visas det inte upp.

   Svara

  Mina heter Capricciosa och Margherita, pizza är ju aldrig fel. Förresten pizza är den mest instagrammade maträtten, det lärde jag mig idag. Och margherita är min personliga favoritpizza.

  http://www.bbc.com/capital/story/20181005-the-serious-business-of-foodporn

  Svara

  Enligt ett FB test jag gjorde för 7-8 år sen så heter mina Ronny och Ragge.. Så det kör jag med 😂😂😂

  Svara

  Min pojkvän kallar mina tuttar för Valparna…

  Svara

  På 1920-talet var det fint med naturliga bröst.
  Googla t ex ”1920s bathing beauties” (bildsök).

  Svara

  Vadå förminskat? Ser ju större ut på efter-bilderna??

  Så trött på besattheten av bröst idag. Så trött på att det är helt normaliserat att operera dem. Det är sjukt, kommer alltid vara sjukt i mina ögon. Och så jävla fel att män går runt med ölkagge och flint utan problem medan kvinnor får världens ångest av 5 extrakilon eller lite tutthäng. Så TRÖTT.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.