Hör gud bön? Ska Anna Book börja blogga igen?

Jag hämtade Anna påvägen. Vi bor i Täby, hon i Solna. Hon funderar nämligen på att börja blogga igen ☺️//My Martens

Jag tror att jag vill att Anna Book ska börja blogga lika mycket som Blondinbella vill kallas för ”Sveriges moderna svar på Oprah Winfrey” av någon annan än sig själv.

En bloggande Boken – it is almost too good to be true!

Tack för tips, Sofie!

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men varför ge dessa två uppmärksamhet över huvud taget?!🤦‍ Jo man har väl anat ett tag att Book tänkt börja blogga igen.

  Men alltså gud så tröttsamt och fånigt med dina löjliga pikar till Bella i varje inlägg. Det är väl mer du som tjatar om Oprah än Bella själv. 🙄

  Svara

   Otroligt tröttsamt med din negativa attityd.
   Jag hoppas också hon börjar blogga igen 🙂

   Svara

   Jag måste ändå säga att vissa är lättare att göra roliga (beroende på ens humor) referenser till. Isabella är (tyvärr kanske) en sådan tacksam person att göra narr av. Samma sak med Booken och med Trump exempelvis. De levererar helt enkelt, vare sig de vill det eller inte

   Svara

  My som hänger med Anna Book nu för att få publicitet och fler följare. Tänkte direkt på henne när De vet du sjöng om ”tappa följare, få ångest, köpa följare och hänga med kändisar för att få publicitet och mer följare” – klockrent och säkert Myggan i åtanke. Synd att du ger dem den uppmärksamhet de så gärna vill ha. Synd att du puschar dem och hjälper dem. 🤦🏼‍ Usch så självgoda och falska, särskilt M. 🤮

  Svara

  Alltid en Sofie som tipsar om Book och Myggan hehe.. skumt.🤔😂

  Svara

  En hel del smygreklam på Bookens instagram, kanske värt att ta upp också. Och den andre köper ig-följare. 🙈

  Svara

  Varför står myggan som en jädra gladiator?

  Svara

   Väskan under armen, missade också den först 😂

   Svara

    Hahaha den missade jag!

    Svara

   För att hon har en väska under armen.

   Svara

    haha såg inte svaret, undrade först också över en märklig posering 😄.

    Svara

    Ja på Kungsgatan är det bäst att hålla i väskan. Väldigt farligt område känt för väskryckare och ficktjuvar 😱

    Svara

  Jag får mer obehag av My, så äckligt manipulativ och beräknande. Finns ingen mer lögnaktig, falsk och manipulativ, alltid med en plan och baktanke, ljuger, snyftar och lismar, desperat och går över lik för framgång. Lätt att se hennes taktik, mönster och strategier. Märkligt att inte fler sett igenom henne, trots alla lögner som avslöjats och som hon själv gjort bort sig så många gånger och avslöjat sig själv. Finns många naiva tyvärr, tragiskt.

  Svara

   Låter som att du känner henne

   Svara

  Men konstig caption till bilden ändå; hon hämtar Anna på vägen för att hon [Anna] funderar på att börja blogga igen? Förstår inte varför det hänger ihop. Nåja.

  Svara

   Måste nog kanske läsa på Mys blogg för att förstå. Och, nej!! det kommer inte hända….att jag läser den alltså.

   Svara

   De skulle på ett möte om reklam och influencing/bloggande. Någon utbildning om samarbetsinlägg. Klicka INTE in på bloggen.

   Svara

  Hur mycket tjänar en bloggare,ungefär, om jag går in och läser en blogg. Tänker främst på My.

  Svara

   En läsare mer eller mindre spelar nog inte roll. Man måste komma upp i tusentals läsare eller hundratusentals läsare för att tjäna några större pengar på en blogg.

   Svara

   Hon skrev i kommentarerna för nån vecka sen att hon tjänade ca: 750 tusen om året på sin blogg.

   Svara

   Hon tjänar bra, skrev en gång att hon tjänar tre ggr så mycket som en genomsnittlig svensson på sin blogg och samarbeten.

   Finns ingen så manipulativ och beräknande som My, lögnaktig och taktiskt, alltid med en baktanke. Så falsk.

   Svara

  Hon börjar blogga och jag börjar nytt jobb idag.. vilken fantastisk dag 😂

  Svara

   Lycka till på nya jobbet!

   Svara

    Tack ❤️ Men jag tänkte på en sak, skulle inte AB sluta med sociala medier och sånt?
    Fick för mig att jag läste det någonstans?

    Svara

     Hon tog en paus från insta i någon vecka eller två. Hon har varit igång igen ett tag. Senast igår livade Anna i bilen tsm med make och son sittandes och sjunga med i hips dont lie 😉

     Svara

     Inspelning !! Tror jag annars skulle hon inte hålla upp ))

     Svara

     Jo, hon pausade i säkert en månad, men nu är det som vanligt igen: ”Det är insidan som räknas.” Och nästa dag nytatuerade ögonbryn, konstiga poser och massor av filter på bilderna. Och kommentarerna: ”Så ung du ser ut på bilden.” Och en lång rant till nån som antydde att hon höll andan och drog in magen på en bild.

     Svara

  Usch! Kräks!!!

  Svara

  Detta ständiga pikande till Bella, så tröttsamt. Det måste vara sååå jobbigt för dig att trots allt ditt mobbande och pikande att hon fortfarande inte ger dig någon uppmärksamhet och totalt ignorerar dig. Du är ju helt besatt av henne.

  Svara

   Missbruka nu inte ordet mobbande är du snäll.

   Svara

    Har du något bättre ord för all skit det skrivs om Bella.

    Svara

  Jag skulle älska om Booken började blogga. Hon skulle bli min ”guilty pleasure”. Jag skulle aldrig kommentera, bara läsa.

  Svara

  Jag skulle aldrig orka läsa det hon skriver. Ett insta-inlägg från henne räcker för att man ska vara trött resten av dagen.

  Svara

  Jag är så överlycklig! Bookens dotter går i min dotters klass. Bring the drama! Booken för PTA och Kicki-D som klassmormor och min dröm blir sann 💃🏼

  Svara

  Jag hänger inte med!
  My var väl med anhängare till Magdalena Graaf.
  Som ler och långhalm så säg?
  Anna Book tillsammans med Denize Lopez sålde Maggans brudklänning och kattfight uppstod?
  Nu hänger My med Booken?
  Har My konverterat? Har Maggan gjort slut med sin inneboende My? Eller har Maggan lagt groll bakom sig o tycker det e helt ok att bästis umgås med vad hon tidigare föraktade?
  Kan någon berätta så en kan sova gott i natt… tacksåmyckethej!

  Svara

   Maggan ochMy har inte varit vänner på flera år, oklart varför. My försvann bara ifrån Maggans blogg. Jag har läst den i många år men hon har aldrig kommenterat vad som hände mellan dem. Om hon inte skrivit nåt bland kommentarerna, då har jag missat det.
   Hoppas du kan sova gott! 😘

   Svara

   My måste ju ha en kändis att umgås med för att hålla sig kvar i rampljuset – Maggan finns inte kvar som vän men My lyckades få Book till ”vän” istället. Eller mobbar My Maggan genom att umgås med Book för det är väl det som hon och andra brukar anklaga Maggan för att göra om hon träffar personer som inte My gillar eller om hon skriver något på andras instagram eller skriver karma – då anses det vara mobbing mot My – men My kan umgås med Maggans vänner och skriva vad som helst och insinuera vad som helst utan att det anses som mobbing, märkligt det där. My har ju ”rensat bort personer som inte är bra för henne” eh.. snarare är det väl Maggan och andra vänner som tagit avstånd av olika anledningar.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.