189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Majoriteten män bakom kommentarerna, otippat 🤗 Allt engagemang för kvinnor, wow, var finns det hos dessa män i jämställdhetsdebatten?

  Svara

   När Flashback tog upp det hela blev det fart på männen som hänger där. Då började de googla på Bella och kommentera på hennes blogg.
   Men det var också där som stalkern avslöjades. Många på Flashback är välinformerade (insiders/journalister) och kan gräva fram saker kvickt.
   Flashback är en bra källa till information som vanliga medier saknar. Men det skrivs väldigt mycket dumt också på Flashback så man får läsa med urskiljning och ett kritiskt öga. Mer än vanligt alltså.

   Svara

    Jag var glad de hjälpte till att hitta hans namn, men blev allvarligt talat ledsen (och jag gillar inte Isabella ett dugg, alltså ”mediapersonen” som hon är) när en person kommenterade att han hoppas att Isabella blir vål****en framför sina barn av denna stalker! Alltså det är bara för sjukt att tänka och skriva en sådan sak. 🙁

    Svara

     Jag vet men det var faktiskt bara en enda sån kommentar (läste hela tråden).

     Svara

      Förstår din tanke, men kollar flera trådar där så ser man ju tyvärr minst en sådan kommentar i varje tråd. Det känns bara sorgligt att se att folk bär på sådana tankar. Jag hoppas det är känslan av anonymitet + grupptryck som får dem att vräka ur sig skit, och att de egentligen inte hoppas på sådana hemska saker…

      (Klassikern är ju när en nyhet om våldtäkt kommer ut och flashbacksligan direkt börjar gorma om hemska araber som våldtar svenska kvinnor… Ett tag senare kommer det ut att våldtäktsmannen har ett supersvenskt namn och är blond och blåögd och plötsligt är nyheten helt ointressant. Ridå.)

      Svara

       Sant dessvärre… Antar det var därför jag var glad att se att det åtminstone bara var en sådan kommentar där.

       I grupp tycker jag män och killar för det mesta är bröliga, pratar man med dem på tu man hand kan de vara gulliga och känsliga och helt normala. Vad är deras sanna jag egentligen?

       Svara

        Fast det var väldigt många andra fruktansvärda kommentarer där
        som dröp av kvinnofientlighet och främlingsfientlighet. Så det var inte bara ”en sån kommentar”. Mådde fan dåligt över att bli utsatt för en så sunkig och hatfylld stämning när jag klickande in mig där.

        Svara

         Gå inte in där då 🙄

         Svara

         Nä jag borde inte ha gjort det och stängde sedan ner sidan illa kvickt. Problemet ligger väl dock inte i att jag var inne på sidan och såg detta (som du så väldigt smart uppmanade mig att inte vara) utan att dessa folk faktiskt tänker och skriver på detta vedervärdiga sätt?

         Svara

    ”Bra källa till information”. Vilken info tänker du på då, som inte finns i media?

    Det finns orsaker till varför gammelmedia inte publicerar bilder och namn på misstänkta förövare och offer lite hur som helst. Folk ska helst ha dömts i domstol, t ex. Finns så många tragiska exempel på när Flashbacks information visat sig vara helt felaktig och oskyldiga människor hängts ut med namm och bild och råkat illa ut.

    Svara

   Reddit underforum sweden. När du tappar tron på män så sök dig dit, så fort något händer en kvinna och det tas upp där så får man tillbaka lite hopp. Ganska fint! Finns säkert massa skit där med men är modererat. Var dock rätt sorglig läsning, men såklart viktigt, under metoo 🙁

   Svara

   Hur ser man vilket kön den som skrivit en kommentar har? Jag menar, det finns enligt Ratsit enbart en som heter Stefan Löfven i Sverige. Är det vår statsminister som skrivit av sig?

   Svara

    Enligt ratsit finns det ett kameratroll på Planteringsvägen 9C i Ängelholm, men hur vet man vilket kön ett kameratroll har?

    Svara

   Precis. Så typiskt med alla ”I told you so”-kommentarer från män, som är i stort sett knäpptysta när det gäller att kämpa för mänskliga fri- och rättigheter för alla utom vita män. Men så fort det finns en chans att önska en att en feminist ska bli gruppvåldtagen för att hon har åsikter eller ser ”fel” ut, någon ifrågasätter det rimliga i att sjunga sånger om att våldta spädbarn eller det finns en chans att hata invandrare – då finns de där. Stöttepelaren i vårt samhälle – de arga, kränkta männen.

   Svara

  Snarare ärliga kommentarer. Ta av dig skygglapparna.

  Svara

   Obildat sagt

   Svara

    Tack 😀

    Svara

    Det är lika obildat att tro att alla flyktingar är farliga som att tro att alla flyktingar är harmlösa. Nånstans måste vi kunna mötas på mitten och inse att många som kommer hit vill delta i samhället och bara leva sina liv, medans många andra har ISIS sympatier och/eller bara vill vårt samhälle ont. Ingenting är svart eller vitt.

    Svara

     Ingenting är svartvitt: folk är goda ELLER har isis-sympatier?

     Svara

      Har du problem med läsförståelsen? allt är inte svart ELLER vitt = allt är inte det ena eller det andra = det finns både bra och dåliga. Sen var det: många är goda och många har ISISsympatier och/ELLER bara är onda.

      Svara

       Tror du har problem med att förstå vad du faktiskt skrivit.

       Svara

        Nej.

        Svara

     Det finns inget land inom vilket alla män är harmlösa.

     Svara

      Så med den logiken menar du att eftersom vi redan har massa våldtäktsmän och mördare (män) så gör det inget om vi tar in fler? eller hur menar du?

      Svara

       Hur menar du själv? Att vi bara ska ta emot kvinnor och barn som flyr från krig?

       Svara

     Håller med dig. Det är det här reflexmässiga försvaret av fri invandring från vissa grupper som har gjort att vi har SD i toppen nu.

     Svara

      1) SD är inte ’i toppen’.
      2) Att det finns människor med humanistiskt synsätt är lika mycket orsak till SDs framväxt som en kvinnas klädval är orsak till eventuella sexuella trakasserier.

      Svara

       Missade du valet? Topp tre där kvalar SD in rätt ordentligt, det är toppen och det är folket som röstat på dem.

       Svara

        Förstår hur du tänker men de är fortfarande inte i toppen. Den absoluta majoriteten, över 80%, röstade trots allt inte på SD.

        Svara

         Men vad är det för sätt att resonera… Socialdemokraterna som blev störst fick 30% men är inte heller i toppen då eftersom den absoluta majoriteten, 70% inte röstade på dom?? Klart SD är i toppen när de är sveriges tredje största parti…

         Svara

         Enligt ditt bakvända räkneexempel så var det 91.4 % som inte röstade på Centerpartiet.

         Svara

       Jamen fortsätt gärna intala dig.

       Svara

      Nej, problemet är att människor känner oro inför förändring och ekonomisk otrygghet. Då vill man hitta en syndabock. Det här VET man, bara att titta på hur det sett ut genom mänsklighetens hela historia. Det som t ex ledde till Andra världskriget.

      Sen är vissa bara rasister.

      Och där har du receptet till SD:s framgångar.

      Svara

       Mm till viss del säkert. Men att ropa rasist efter de personer som i 10 års tid försökt belysa problemen med fri invandring har tyvärr bara hjälpt SD på traven. Det gick inte så bra. Därför står vi idag också med en mycket dåligt fungerande integration. Katastrofal i vissa områden. Och den som inte har Henrik Schyffert eller liknande mysgubbar som sin informationskälla utan ser till fakta förstår att vi har en mycket tuff tid framför oss.

       Svara

   Definition av rasism: Vanligt förekommande uppfattningar är att det handlar om intolerans mot olika grupper på grund av etnicitet, hudfärg, kultur eller religion.
   https://www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/rasism-intolerans/definitioner-av-rasism

   Det är exakt vad kommentarerna handlar om. De dömer honom främst baserat på hans kulturella ursprung, inte på grund av hans handlingar.

   Svara

    Känns skönt att veta att alla dessa Gustav, Pelle, Carl, Johan och Joakim ALDRIG någonsin skulle utsätta en kvinna för obehag!

    Svara

    Jag dömer både och.

    Svara

     Så när jag skriver att vi behöver ta av oss skygglapparna för att män där ute är livsfarliga så förstår du det? Eller du är en som skriker ”inte alla män” men gärna ”alla invandrare”. Brukar vara så nämlisch…..

     Svara

      Jag skriker inte offentligt.

      Svara

       Men att sitta och skriva rasistiska grejer på internet är okej? Hur är det mer rimligt?

       Svara

        Man kan scrolla förbi om man inte gillar’t?

        Svara

        Jag anser att jag enbart är ärlig. Passar inte skön galoschen så skrolla.

        Svara

         *skon

         Svara

         Naaaaw, du är bara ’ärlig’, en sanningssägare!

         Svara

         då tycker jag man ska vara ärlig med sitt namn och stå för det man säger. Men det gör aldrig ni rasisttroll som tycker det är fritt fram att skriva vad som helst på internet men aldrig vågat stå för det på kaffepausen på jobbet.

         Svara

       Ååååh, stackars! Så du skriker bara i din ensamhet? In i en kudde? Nere i din ljudisolerade källare? Behöver du någon att prata med? Hålla i handen?

       Svara

        Jag vet inte vad du får ut av att vara förminskande men om du mår bra av det så fortsätt.

        Svara

         Ja, för du är ju bara ÄRRRRRRLIG – och dömande.

         Svara

  Ja….verkligen vidrigt att dessa uppviglande kommentarer godkänns.
  Obehagligt.

  Märkligt nog refuseras mina kommentarer varje gång jag ifrågasatt något på Dyrgripens blogg.
  Observera att jag använt mig av korrekt språkbruk och inga personliga påhopp.

  Svara

   Detta upptäckte jag för många år sen. De drar sig inte för något.. allt är pengar och ”fame”

   Svara

   Japp, jag ifrågasatte Natural Cycles på ett lugnt sätt. Ingen kommentar kom fram… Provade att bara skriva ”Intressant inlägg!” på ett annat inlägg och då släpptes det så klart igenom. Härligt hon inte tål kritik med släpper fram rasister!

   Svara

    Testa att rikta kritiken rätt nästa gång istället, Nc låter kritik vara kvar samt svarar på den

    Svara

     Kommentaren handlade dock om hur just Isabella kan göra reklam för NC med tanke på att hennes livsstil (mycket resor och oregelbundna sovtider) inte alls passar den så kallade preventivmetoden. Och ja jag VET att svaret egentligen är ”pengar” men ibland vill man ändå ifrågasätta, eller hur?

     Sedan var min poäng att Isabella (eller hennes ”team” då) censurerar kommentarer otroligt mycket men plötsligt släpper fram tung rasism vilket är rätt ironiskt..

     Svara

      fast den kommentaren kom ju med…

      Svara

       Inte min kommentar, dock från några andra. Frågar är hur de sållar. Borde väl ligga i hennes intresse att ha många kommentarer på inläggen…

       Svara

        en del kan hamna i skräp oförklarligt tyvärr så kan hända att de missar en del.

        Svara

      Har läst liknamde kommentarer inne hos henne dock? Säker på att din inte kom med?

      Svara

       Japp. Och många andra säger också att deras mer ifrågasättande kommentarer inte kommer med. Obs att jag INTE menar hatfyllda kommentarer utan bara att man undrar över hur hon resonerar kring vissa saker hon gör/säger.

       Svara

        Men Mila när hon har moderering så måste du förstå att det kan ta många timmar innan en kommentar visas. Att det inte modererats nu – alltså att alla fyrahundra ca kommentarer släppts igenom utan att modereras, alltså ingen har suttit och läst igenom alla de kommentarena på Bellas blogg utan släppt på alla. Kanske t o m var öppet för det har det varit ibland på senare tid.

        Svara

      Samma här, kommenterade igår kväll på hennes blogg och kllase precis kommentaren har inte lagts ut. Kommentaren var inte hatisk däremot kritisk och ifrågasättande. Jag gissar att den kommentaren inte gynnar trafiken till hennes sida.

      Jag ifragasatte att hon anser att hon inte hade ett val att ta ett telefonmöte. Jag hävdar att hon har ett val, lägga på luren. Det får antagligen negativa konsekvenser men hon har ett val.

      Svara

       kommentarer hamnar ibland i skräppost på bonniers bloggar, har jag läst att andra bloggare skrivit, så det kan vara att de missar vissa kommentarer som hamnar där, att de glömmer och missar att kolla där. Inte konstigare än så, en sådan kommentar skulle nog bella klara av, finns ingen anledning att dölja en sån.

       Svara

       Men en sån kommentar kan hon ju släppa fram, finns ju betydligt värre där, det var inte så farligt ifrågsättande ju så grejen är nog att den av misstag hamnat bland skräp, vilket det kan göra på Bonniers bloggar, har sett en annan bloggare skriva det. Så kan vara att en del hamnar där i skräp och att de missar att kolla där.

       Svara

  Antagligen för att det fortfarande drar trafik till bloggen, och genererar pengar.
  Och det är väl antagligen syftet med hela grejen? Det, kommande lansering eller ursäkt för att köpa våning i stan!

  Svara

   Bella är helt inriktad på att hålla besökstrycket uppe på sina sociala medier.
   Hon tänker sig att om hon bara har många följare och aktiva läsare så fungerar den reklam hon gör för egna märken och för samarbeten.
   Det är förstås logiskt. Den dag besöksstatistiken dalar så blir det svårt för henne att göra reklam via kanalerna på sociala medier.
   Och Löwengrip Beauty har inte råd att göra reklam de måste betala för likt konkurrenterna.

   Svara

  Ja allt är väl pengar för Bella. Men förjävligt att hon låter rasistiska inläggen och bilderna ligga kvar. Jag trodde nog i min enfald att hon skulle plocka bort det om han identifierades, men det är ju klart att hon behåller inlägget med bilderna om det genererar trafik till bloggen.

  Svara

   Men Annie, VARFÖR ska inlägget plockas bort?? Varför, varför är det så viktigt för er? Förstår verkligen inte, varför skulle inlägg plockas bort, finns ingen som helst anledning. Det är väl bra att det ligger kvar så att andra kan varnas och känna igen honom. Börjar bli enbart löjligt här med era skammande kommentarer, fel på precis allt, urlöjligt. Sen fattar nog de flesta av er att inte Bella eller någon annan suttit och läst 400 kommentarer på söndagkvällen utan släppt igenom alla eller haft öppet. Bara sluta med ert trams. Varför inte skriva att det är bra och skönt att mannen är identifierad ist.

   Svara

    För att varje timme det ligger uppe med tillhörande kommentarer och Isabellas spridning på Instagram så försämrar hon för sig själv om hon blir anmäld för grovt förtal. Om tanken enbart var att få honom identifierad trots risken för grovt förtal så hade inlägget åkt ner i samma stund som hon fick ett namn på honom men nu försöker hon bara slå mynt av hela situationen. I vanlig Isabella-ordning.

    Svara

    För att det är inte upp till samhället att döma.

    Svara

  Grubblar på en sak…
  Hon är ju mytoman av naturen.
  Tänk om…obs spekulation men ändå, hon köpt in någon för att agera Stalker.

  Hemsk tanke , hursomhelst om man själv satt ut hotlappar och dragit valser om män som slitit upp bildörrar etc.
  Hur trovärdigt är detta?

  Skulle hellre höra om denna Stalkern från en av de andra MÅNGA kvinnorna.

  Nej, här ligger en katt begraven

  Svara

   Så du tror att andra kända kvinnor som han har kommenterat hos också har hyrt in honom? Tror du att hon hyrde in honom redan 2012 när han började kommentera på hennes blogg, men väntade till det perfekta tillfället att lägga ut detta? Lägg ner…

   Svara

   Jag tänkte samma sak igår men så dum kan väl inte ens hon vara 🙄. Det skulle väl komma fram före eller senare . Obs också enbart spekulation !

   Svara

   Lisa jag har haft samma tanke, men så kan det väl ändå inte vara ? Eller, vet egentligen inte vad jag ska tro. Säkerhetspersonal borde ha hunnit ut och ställa honom till svars. Vad jag förstår så har han befunnit sig därute ungefär ett par timmar.

   Svara

   Ja det finns ganska många konstigheter i den här historien. Än så länge har vi ju bara läst vad Bella skrivit.

   Svara

   Vi är nog rätt många som tror det. Det är definitivt ngt som inte stämmer med hela den här historien. Speciellt inte när man har ett vaktbolag – hur har de inte kunnat lösa detta tidigare?

   Är historien sann så är det givetvis tragiskt men med Bellas historik så är vi många som inte litar på henne, dessutom har hon agerat väldigt konstigt, varför har t.ex barnen varit hos henne de senaste dagarna? De flesta hade nog bett barnens pappa ta dem eller ngn släkting och även själv bott på annan adress ett tag. Neej, det stämmer inte.

   OM (jag säger, om) det kommer fram att detta är planlagt av ngn ’Head of…´så borde det definitivt vara spiken i kistan för företagen. Tiden får väl utvisa.

   Svara

    Exakt. Till exempel har hon inte blockat personen från sin Instagram, det borde väl vara det första man gör eller?

    Svara

   Men foliehattar…

   Svara

   Skulle inte förvåna mig alls. Och tänk! Stalkern kommer fram och berättar att han blivit betald för detta. Och nästa steg – BB anklagar Pingis eller Simon för att de saboterar henne och vill ta över krämimperiet 🙂 Allså, det här kan bli svenkt allternativ till Kardashians’ reality drama.

   Svara

    *alltså*

    Svara

   Lisa är du frisk?! Vad håller du på med?! Hu står det till?! Dragit valser och satt ut hotlappar?? Nu får du ge dig!! Du är ju paranoid!! En katt begraven? Snälla sök vård! Skulle det vara så konstigt att ett vaktbolag inte ”löst det tidigare”? Herregud folk är ju inte kloka här!! När det ageras och åtgärdas då är det fel och för sent och fel på vaktbolag och grannar borde gjort något och andra kvinnor bör träda fram annars är stalkern inhyrd….. Jag blir mörkrädd av ER paranoida besatta idioter här. Sök vård!! Denna blogg är farlig, den förstör människor och då menar jag inte bloggarna utan de som läser och skriver här i första hand. Folk blir ju psykisk sjuka och mår dåligt. Jag mår själv fruktansvärt dåligt av denna blogg, hoppas den stoppas för allas bästa.

   Svara

  Haha vad ska nu hennes vän Annie Lööf säga om att hon är så hemsk som människa?
  Blir inte förvånad om allt är hittepå

  Svara

   Tror inte de är vänner längre. Valet är ju redan över. Nu pausas vänskapen i, ska vi gissa… Ca 3,5 år?

   Svara

   Annie Lööf tänker sig att bli statsminister så hon ligger nog lågt för närvarande.
   Hon har ingen användning för några influencers längre.

   Svara

  ”Raderar”? De har ju till och med godkänt dem. Riktigt illa hur man kan LÅTA det ske.

  Svara

   SLUTA!! 3-400 kommentarer har bergis INGEN suttit och läst en söndagkväll utan de har släppts igenom automatisk eller har de haft ÖPPET!!!! Lägg ner!!!!

   Svara

    Varför skulle det inte vara så att någon kan ha läst igenom dem? Isabella hade ju redan för flera år sedan en anställd för att läsa igenom kommentarerna…

    Svara

    alltså de är väl inställt och raderar kommentarer med vissa ord automatiskt.. tror ingen sitter o jobbar med att läsa kommentarerna ordagrannt.

    Svara

  Men don’t feed the trolls cam cam. Kommentarerna har ju varit ovanligt sura och vidriga den här morgonen. Och den här typen av inlägg spär på stämningen.

  Svara

  Det är ju precis detta många fortfarande inte fattar, hon bryr sig BARA om sin trafik på bloggen. De har till å med GODKÄNT dessa kommentarer!
  Kan alla få in det i skallen nu en gång för alla, hur detta bolag funkar!!

  Svara

   Snart upptäcker hon väl en ny konsumentgrupp också – rasisterna på flashback köper Löwengrips torrshampoo när nu ingen annan gör det.

   Svara

    Och de där hårbanden! Alla Rasmus, Göran, Carl, Niklas och Jonte från fb kommer gå i monogrammerade ’holds’ framöver.

    Svara

     och Flattered inneskor framför datorn … naw

     Svara

   Men Linda! Vadå godkänt? Hur vet du det?! Det var runt 3-400 kommentarer, tror du att någon satt och läste alla dem innan de släppte på? NEJ givetvis inte, de släppte på alla eller hade öppet kommentarsfält!! Flera bloggare hade gjort exakt likadant! Bella är inte falskare eller mer taktisk än andra, det finns andra som är än mer taktiska och manipulativa. Så lägg ner!!

   Svara

  Rasistiska kommentarer? , Snarare ignoranta kommentarer kanske. Men sen är det faktiskt så att många som kommer hit har upplevt trauman, dom får ingen hjälp. Och många av dom kan faktiskt vara farliga pga det. Och det kanske man måste prata om? eller ska vi bara ignorera det?

  Svara

   Ignoranta kommentarer var det, ja…

   Svara

   Ja, men då kan man prata om att nyanlända borde få tillgång till vård på samma villkor som andra medborgare då?

   Svara

  Måste dock säga att ett elektriskt staket är en bra idé. Vill man göra det barnsäkert så kan man ha det högt och elektrifierad endast högst upp. En ordentlig stöt och ett högt fall får även en mindre intelligent människa att hålla sig på den rätta sidan av staketet.

  Svara

   Ja, och så får man gratis döda fåglar som man kan tillaga och äta. Bara att samla upp då och då.

   Svara

    Ja men det är ju perfekt.

    Svara

    Har inte hört att elektriska staket dödar fåglar i större utsträckning. Man använder ju sådana när man vill hålla djur i hagar, och vargar borta från deras hagar. Men min katt tackar och tar emot alla döda pippis, så ingen större förlust.

    Svara

    Fåglar sitter på högspänningsledningar utan problem om ni inte lagt märke till det.
    För att du ska få en stöt måste du också vara i kontakt med jorden.

    Svara

     Låt säga att jag sitter på en högspänningsledning. Plötsligt börjar min arm växa, alltså växa något så in i helvete. Till slut nuddar jag Mars. Får jag en stöt då?

     Svara

      Hmm… Jag tror det. Man borde väl kunna jorda mot Mars också. Men avståndet är enormt så det borde väl bli ett rejält spänningsfall där, så undra om du skulle känna av stöten. Eller har kontaktavståndet med jorden någonting att göra med spänningen man får ut? Är fan ingen elektriker…

      Svara

      Du måste ha kontakt med Jorden och Mars är en annan planet.
      Nuddar du Mars bryter jordfelsbrytaren 🙂

      Svara

      Om din arm växer med 50 kilometer i timmen så når den Mars efter ca 115 år (i bästa fall, dvs när avståndet mellan Mars och Jorden är som kortast, annars upp emot 1000 år), så min gissning är att du blir kissnödig och därmed ’får kontakt’ med jorden och en stöt långt innan dess…

      Svara

       Varför får du bestämma hur snabbt min arm växer?

       Svara

        Det var en gissning, men hoppa upp på ledningen så får vi se om du kissar på dig först eller hinner nå Mars innan dess…

        Svara

     Du är medveten om att man kan hänga i händerna från en högspänningsledning utan att bli grillad?

     Svara

      Kissa inte bara…

      Svara

       Myt.

       Svara

     Eller nära jorden.

     Svara

  Haha, vem skulle tveka på detta scenario) Nu har Bb ny statistik på gång. Slog säkert all rekord från tiden som gravid och nyskilld. Grattis BB! Sedan väntar en nylansering, säkert någon internationell utgång på röda mattan, kanske en intervju i usa om hur det är skrämmande att bo i Sverige med alla stalkers, sedan någon ny hotlapp etc. Alltså vilket circus.

  Svara

   Och alla godtrogna som fortfarande inte fattat vilket spel hon jämt kör.. men grattis till Bella, well played från början!
   Gå å köp några hårsnoddar nu också.

   Svara

   Det spekuleras ju att hon skall spela in Skavlan i London i veckan. Garanterat kommer detta ämne upp.

   Svara

    Oh, bingo! Vad passande då:-) Nytt ämne att diskutera, dessutom drar det sympatier etc.

    Svara

    Gunnel Stordalen var där för ett par veckor sedan.
    Blir ju en bra brygga programmässigt för Skavlan.
    Men jag tror inte han ställer några frågor på just det 🙂

    Svara

     Vem är Gunnel Stordalen?

     Svara

      Gunhild…..gift med Petter Stordalen

      Svara

       Jo, jag vet vem Gunhild Stordalen är.

       Svara

        Smartass.

        Svara

  Märkligt att många av rasisterna kommentererar att han är en av ”alla afghanska ensamkommande så kallade flyktingbarn” när mannen i fråga är från Marocko och enligt folkbokföringen 33 år gammal. Då har han ju knappast släppts in med anledningen att han är ett barn som flyr från talibaner. Suck…

  Jag förstår att Isabella och de eventuella andra kvinnorna som drabbats av hans stalking känner sig rädda och obekväma, det är hemskt att någon står och glor in och försöker komma in ens hem… MEN… Jag undrar lite om någonting kommer att hända rent rättsligt? Det är väl inget brott att knacka på eller hänga utanför någons hus? Med tanke på hur udda mannen betedde sig när Isabella konfronterade honom, och med tanke på hans udda instagramkonto så får jag en känsla av att han har någon slags funktionshinder (kanske autismspektrumstörning?) eller är lågintelligent på något vis. Om det är på det viset hoppas jag kan få hjälp till aktivitet om dagarna så han får tankarna på annat än kvinnor som bor i Lidingö…

  Svara

   På allmän plats får du hänga, men ens tomt är inte en allmän plats. Blir du ombedd att gå och inte gör det så är det ett brott mot hemfriden. Att återkomma om och om igen, när du inte är välkommen, är stalking och återigen brott mot ens hemfrid.

   Svara

    Jo fast notera att jag skrev rättsligt, man måste ju ändå bevisa att personen har stalkat och inte bara typ knackat på några gånger… Det är INTE så himla lätt att bli dömd för att ha stalkat. Kolla på Egoina och hennes galna stalker som hållt på i flera år…

    Svara

   Jo det är ett brott att gång på gång hänga utanför någons hus. Tror du att det är okej att du går in och sätter dig utanför någons fönster/dörr och glor?

   Svara

    Vet inte, inte direkt något jag brukar få lust att göra. 😉

    Svara

  Så hemska kommentarer! Är själv ihop med en kille från Afghanistan och kan säga att han är den normalaste jag någonsin varit ihop med! Jo, jag har varit ihop med svenska killar innan och dom exemplaren har visat sig vara dom sämsta exemplaren man kan hitta.. har väl haft otur/ dåligt omdöme

  Svara

   Vi skriver inte att han verkar ha en funktionsnedsättning osv. för att vara elaka.

   Svara

   Ja fördomen att alla afghanska män är svin är helt galen och kommer från SD-propaganda. Jag har volontärarbetat med flyktingar och träffat många mycket trevliga och respektfulla afghaner (samt syriska män). Tror inte det finns fler rötägg där än bland svenska män.

   Svara

    Hm. Kopplar ihop dem med Annie dock, inte SD. Var många som blev irriterade där

    Svara

    De kommer från länder där kvinnan ses som ett objekt, ett objekt utan en egen röst. Det är klart att många tar med sig den kvinnosynen till Sverige? Jag påstår inte att de är värre än våra Jonte, Erik och Simon, men de har med sig något som hör till deras kultur. Det är vad jag har svårt för.

    Svara

     Men du inser att många av dem flyr FRÅN den kultur som te.x. talibanerna infört där? Och därmed inte har ett intresse av att ta med sig det de flytt från?

     Svara

      Jo visst, talibanrörelsen är ju extremt konservativ (och rent ut galen) vad gäller kvinnor men jag tycker ändå att kvinnosynen inom islam rent allmänt är tråkig. Enligt koranen är mannen och kvinnan jämlika, men varför är alla rättigheter för kvinnor där så mycket mer begränsade?

      Du kan inte dra fokus från problemet och jämföra med något som är värre.

      Svara

  Appropå USA så sa sig Cissi Wallin ha blivit kontaktad av ”några av de största amerikanska nyhetsbolagen”, som ska ha blivit förbluffade av att hon blivit åtalad för förtal, och att det går till så i Sverige idag. Där Camcam har du något att granska sanningshalten i.

  Svara

  Misslissibel och Anna/Kristian (från PH) har båda lagt ut två riktigt viktiga videos i helgen på sina YT-kanaler. Tips till alla. Kramis.

  Svara

   #clickbait

   Svara

  Visst skulle Isabellas bloggstatistik bli offentlig nu i och med att hon bytte till Bonnier/Tailsweep? Camilla visade upp något program tror jag. Har det inte gått en månad snart, så den statistiken börjar gå att få tag på? Skulle vara intressant att se.

  Svara

   Tailsweep har inte velat svara på när det kommer ske. Enligt dem måste de uppdatera sina konton på Ocast först.

   Svara

    Så hette det ja! Tack för svar! 🌷

    Svara

   Finns en annan sida som visar att hon brukar ligga på ca 500 000 views, månadsmässigt. Vid husköpet hade det ökat till ca 800 000 den månaden, men nu sjunkit tillbaka igen..
   Stalkerstoryn lär väl kanske ge samma effekt åter igen.

   Svara

    Views? Sidvisningar? Nej, det kan inte stämma, hon måste ha betydligt högre antal sidvisningar än så! Besök kanske?
    Breakit hade använt sig av en sådan sida när de konstaterade att min blogg var större än Bellas men de hade tokfel på min statistik så då hade det förmodligen det på hennes också…

    Svara

     Similarweb var den jag kollade på! De redovisade 800 000 för aug. Kan förstås vara fel!

     Svara

      Jag kan kolla vad jag får där och jämföra med verkligheten. 🙂 Brb.

      Svara

       Enligt SocialWeb hade jag 455 330 st besökare i september. Enligt Google Analytics hade jag 2 070 914 st. Ganska stor skillnad.

       Svara

        Glöm inte att vara källkritiska när ni läser statistik. Tex tjänade jag förra året i genomsnitt 400.000kr i månaden, baserat på statistik tagen mellan 24/12-17, 19.00 och 24/22-17, 20.00……

        Svara

  Jag undrar detsamma! Varför släpper hon eller den som moderer kommentarer igenom dessa vidriga och rasistiska kommentarerna?

  Nu är hennes stalker identifierad så då undrar jag också varför inlägget fortfarande är kvar, speciellt när det spär på rasism.

  En anledning jag kan tänka mig är att hon blev väldigt skärrad av detta och väljer att ha kvar denna stalker på bild i avskräckande syfte att någon ovälkommen ska närma sig hennes hem.

  Svara

   Ja varför… är väl lätt räkna ut?
   Tror du alltså på riktigt att bilden får ligga kvar för att hon är ”skärrad”?
   Snarare upphetsad av den fina besöksstatistiken…

   Svara

    Ok bra att du har koll Linda

    Inte konstigt att hennes besöksstatistik gick upp men i detta fallet tror jag inte hon gick ut med bilder eller låter de ligga kvar pga att besöksstatistiken ökat markant.

    Det är att tro det värsta om henne och det väljer jag att inte göra.

    Svara

   Fast jag hade också haft kvar inlägget (och jag är själv invandrare) . inte pga statistik, men som ett statement: detta händer om ni gör så här …

   Svara

  Vilka hårda kommentarer här på sista tiden. Många som mår dåligt och tar ut det här.

  Svara

  Säger du som låter ”Hon behöver knullas” stå kvar om bella i dina inlägg om henne

  Svara

   Var? Jag moddar inte alls och med största säkerhet missat den kommentaren. I vilket inlägg?

   Svara

    ”Isabella Löwengrip gillar inte att inte få bestämma”
    Nina 2018-10-06 13.03

    Svara

     Tack! Den hade jag missat!

     Svara

  Företagen Bella lanserar sina produkter till kollar inte på bloggen, dom kollar siffror. ”Kolla! Samma vecka som jag lanserade dessa hårband ökade besökstrycket med över 600% och jag hade massa kommenterer!” Och det stämmer ju faktiskt. Men var vi inne på bloggen för att eventuellt bli sugna på att köpa hårband? Nope. Kommer vi köpa hårband? Antagligen inte. OM vi vill köpa hårband kommer vi då köpa dom direkt från Bella? Nope! Bella säljer inte några hårband till oss, hon säljer hårband till företag och återförsäljare. Alltså skiter hon i vad vi känner och tycker och gör. Hon vill bara kunna presentera en bra siffra för ett företag som ska skriva på ett kontrakt med hundra lådor hårband. Om dessa hårband sedan hamnar på MatSmart som hennes LCC-produker skiter Bella fullständigt i. HON har ju redan sålt produkterna. Varför tror ni att produkterna bytt namn, förpackning, doft och innehåll så många gånger? Och varför tror ni att hon hela tiden kommer på nya saker som hårband och skor? För att hon behöver en NY produkt att sälja till olika FÖRETAG, inte till oss. Företag vill inte fortsätta köpa in produkter som dom haft stora problem med att få sålda. Men om man presenterar en helt ny produkt, eller en förbättring och ny förpackning av en tidigare produkt, SAMTIDIGT som man visar siffror om ökad trafik till ens blogg. Ja då går det definitivt att lura på ett företag ett par lådor hårband utan att behöva bevisa att dessa hårband faktiskt är någonting någon ens kommer vilja köpa.

  Svara

   Bra analys!

   Det samma gäller överskattning av ”influencers” generellt. Jag läser bloggar ibland bara för att jag retar upp mig på damerna som skriver och roas av det. Skulle t.ex. aldrig i livet bära något som My Martens eller Johanna Toftby (ja våra värsta WT-bloggare) hade försökt kränga.

   Många ”sponsorer” fattar inte att deras sponsorskap också får motsatt effekt. Bättre mätinstrument krävs här. Det är solklart.

   Svara

    Sponsorskap och mätinstrument, jaa det kan man också fundera över. Men där handlar det ju om att marknadsföra sitt företag via olika kanaler, som att köpa en reklamplats på tunnelbanan. Bella däremot, hon marknadsför lanserar en produkt innan den finns att köpa för enskilda konsumenter, ja som dig och mig. Sedan låter hon företaget komma till henne. Där är det hon som håller i spakarna, hon kan säga att ”nope, jag vill inte skriva på ett kontrakt på flera år där jag är leverantör. Antingen köper du hela kalaset här på en gång, eller så går jag till ett annat företag som är villiga att göra det.”

    Svara

     Ja hon bygger sitt varumärke helt enkelt. Hon får spons och investorer som är lite väl blåögda kan jag tycka. Allt det där kommer dock att reda ut sig i det långa (eller kanske korta) loppet. Fler och fler kommer att inse att den här typen av ”samarbeten” bara gynnar den ena parten.

     Svara

   Spot on!

   Svara

  Finns det någon ”snäll” förklaring till varför Blondinbella alltid filmar när hon är i VIP loungen på Arlanda? Mina tankar går till att hon vill skryta med att hon minsann reser i lyx som hennes läsare inte har råd med eller att hon måste visa hur rik eller viktig hon är. Personligen tycker jag det känns extremt töntigt och krystat att filma varenda gång hon är där (till och med när hon kommer hem) men hon verkar inte kunna känna av hur det uppfattas uttåt. Så finns det någon ”snäll” förklaring till varför detta måste filmas?

  Svara

   Troligtvis får hon betalt för att visa upp VIP-loungen, ett samarbete helt enkelt.

   Svara

    Så ett icke-korrekt markerat annonssamarbete? Rätt troligt, hon kan ha fått ett årskort där i utbyte mot att hon visar upp det varje gång hon reser.

    Svara

     Swedavia har förnekat ett samarbete

     Svara

      Skrytfaktorn och contentvärdet av VIP-servicen räcker förmodligen för att Bella ska ha unnat sig ett årskort – det är ju ändå firman som betalar. Dessutom får hon ju frukost och lite annat smått och gott inför flygningarna. Plus parkering och bagagehantering.
      Bara känslan av att åka svart bil ut till flyget och sen trippa ombord likt en prinsessa precis innan dörren stängs måste vara värt en hel del 🙂

      Svara

   Hon får kanske nyttja VIP-servicen mot att hon visar upp den varje gång?
   Alltså som samarbete.
   Men annars är väl förklaringen att hon vill skryta inte så dum den heller.
   Kanske bägge förklaringarna – två flugor på smällen dvs Bella kan skryta och samtidigt få något gratis.
   Heja!

   Svara

   Tycker nog att de allra flesta kända/inte kända med sociala medier lägger ut sånt, är väl tillfällen de vill dela med sig av. Så fort något är lyxigare än vardag så ska det ut på facebook/insta/snap

   Svara

   Hon tror inte nån annan som följer henne har pengar… 🙂

   Svara

   Svårt att hitta ”snäll” förklaring. Allt handlar om att få visa upp sitt lyxiga leverne. Tvyärr genererar det inte till någon merförsäljning från min sida.

   Svara

    Hon behöver inte förlita sig på att hennes följare köper några produkter genom att visa upp sig från olika VIP-rum. Hon behöver ge sken till FÖRETAG om att hon är framgångsrik och tjänar mycket pengar för att dom ska TRO att hennes följare köper hennes produkter. Detta gör att FÖRETAGET köper in Bellas produkter och försöker sälja dom, men inser sen att det inte går och säljer iväg alltihop till MatSmart för inköpspris. Det är alltså massa pengar och produkter i omlopp men flyttas egentligen bara mellan olika företag. Bella vet att man inte tjänar pengar på att sälja produkter direkt till konsumenten, iaf inte om man vill tjäna stora pengar snabbt.

    Svara

   Hon vill nog bara visa upp att hon är speciell/har råd med den servicen. Jag gissar att hennes bolag har ett årskort hos swedavia. Då kan man för ca priset 85000/år fritt ta med familj/vänner/kollegor. Blir billigare än betala för varje gång då priset är ca 4000 + 1000 för varje medföljare.

   Svara

  Om ”ursäkten” för att den här killen beter sig som han gör, är att han är invandrare – och dessa tydligen förföljer blonda kvinnor på ren reflex – vad var ursäkten för killen som ville skära av Isabellas bröst och steka dom i smör? Eller nån av alla andra idioter hon haft efter sig genom åren? Var dom bara vanliga idioter, eller hade dom också någon koppling till invandring – om så bara från typ Finland? Är det bara invandrare från Afghanistan, Syrien osv som man drar parallellen om ursprung? Ser aldrig det om personen ifråga råkar vara Bond och blåögd…
  Reflektion bara.

  Svara

  Smakfullt ändå att hon utnyttjar detta för att få lite fart på businessen. Är någon förvånad?

  Svara

   Inte det minsta.

   Svara

  Känns som om alla bittra Flashbacktroll plötsligt har hittat till bloggen.

  Svara

   Tycker inte så många här verkar bittra. Dock verkar du ju vara en riktig muntergök. Not.

   Svara

   De ploppar upp när det passar dem, väldigt snabbt. Lite som de arga veganerna så fort mat och kost nämns här. 😉 Jag tror de har någon typ av radar.

   Svara

  Börja med Reinfeldt. Öppna era hem och hjärtan.
  Annie Lööf är på denna grenen och vill hjälpa alla.. Bella röstade på Annie Lööf..

  Killen vill väl säkert bara få hjälp att integreras och lära sig svenska. Tycker inte han ser så farlig ut..

  Bella borde ju faktiskt öppna sin dörr och ge killen en chans eftersom hon röstar för detta.

  Givetvis med sällskap hemma, (jag skulle aldrig träffa en kille själv i mitt hem oavsett hudfärg) vem vet, han kanske är jättetrevlig?

  Men de kanske inte är lika kul när man blir drabbad själv för de man röstar för?

  Svara

   Men fy

   Svara

    Fy kallar jag partiet som heter Fi, där partiledaren heter Gudrun Schyman 🙂
    Han kanske var hungrig och söker kontakt hos Blondinbella.

    Svara

     Men oj, så fy-ndigt!
     Verkligen festligt! Kom du på det själv?

     Svara

  Varför skammar du Bella för ALLT, varför är det fel på precis ALLT Bella gör, varför bara skriva ner ALLT när det gäller henne?! Medans du raderar kommentarer om andra?! VARFÖR inte bara skriva att det är bra och fantastsiskt att stalkern blev identifierad iom Bellas inlägg igår och visade bilderna?! VARFÖR ist leta fel och shama henne?!! – Isabella hade flera hundra kommentarer på sin blogg, runt 3-400, i det inlägget, troligtvis har de inte läst alla utan släppt igenom ändå, eller haft öppet. Hade hon inte släppt igenom då hade ju folk skrivit och klagat och gnällt på det i vanlig ordning – det brukar annars klagas här att Bella inte släpper fram kommentarer, modererar eller tar bort.

  Vad är det för fel att inlägg ligger kvar, varför ska det tas bort?! Vad är det att klaga på?! Inlägg brukar väl inte tas bort och varför skulle det?! Trams.

  Tröttsamt att ALLT om Bella ska vara fel och klagas på!!!

  Svara

   Tröttsamt med dina Bellatantrum.

   Svara

  Jag har skrivit 4 kommentarer på Blondinbellas sida. INGEN går igenom moddereringen. Skriver inget elakt, taskigt elle så utan har i varje kommentar konstruktivt frågat några frågor i relation till inlägget. Inget går igenom, men detta… detta låter man blir publicerat?!

  Är det inte märkligt att på vanliga inlägg är det ca 30 kommentarer…. 30 kommentarer om man nu har en blogg som läses av 1,5 miöjoner … dålig andel som kommenterar !!

  Svara

   Samma här, men våra kommentarer passar väl inte in i den noga upplagda strategin. Jag frågade bland annat hur hon tänkte angående business/ekonomiklass på flyget. Själv skulle jag inte känna mig bekväm om jag skulle på jobbresa med en eĺler två medarbetare och jag själv reste business medan mina medarbetare fick gå bak och sätta sig i ekonomiklass.

   Svara

    de gör väl inte dessa 2 hon åker med nu? yxkte de såg ut som om hon filmade dem på instastory där de satt på samma ställe som BB..?

    Svara

    Anna – det skulle nog inte Bella heller så därför som de alla tre åkte business som hon ju skriver i inlägget, har du missat det. En sådan fråga kan med all säkerhet Bella svara på utan problem så det finns ingen anledning att dölja en sådan fråga Anna, din kommentar har förmodligen hamnat i skräp och de missat att titta där. Eller så har de glömt släppa fram kommentarer helt enkelt, kan ju ta en stund ibland också. Strategi blir knappast påverkad av en sådan fråga. Inte så lätt att förstå allt men nu kanske du förstår lite bättre.

    Svara

    Fast den kommentaren ligger ju där ?

    Svara

   Ursula – Om du läser Bellas blogg så ser du massor av kritiska, ifrågasättande kommentarer även direkt elaka. Förklaringen att dina kommentarer inte gått igenom kan vara att de fastnar alltså hamnar i skräp och att de missar att kolla där. Det händer på fler av Bonniers bloggar. Sedan kan det också ibland ta flera timmar innan de visas och som sagt har man otur så visas de inte alls just för att de hamnar i skräp utan att för den skull vara skräp, alltså hamnar där av misstag. Var inte så snabb med att döma. Samma sak händer på denna blogg, inte alla kommentarer man skriver som visas. Har skrivit flera kommentarer vid olika tillfällen som bara försvunnit och inte visats alls eller visats många timmar senare. Men du verkar väldigt kritisk och din ton känns elak så kanske Bella känt det och därför inte vill släppa in dina komments.

   30 komments är mycket och ibland är där hundratals. 1,5 milj läser inte och inte på en och samma gång så där tänker du helt fel. Hoppas det klarnat.

   Svara

  Är det Ida som brukade ha ett inredningsföretag och pysslade hos Blondinbella som nu jobbar heltid hos henne istället? Såg att hennes hemsida ”idainreder” inte finns längre…

  Svara

   Ja det är samma person.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.