Orgie-deltagare i Paradise Hotel << click bait

Ny vecka i Paradiset och jag ska göra mitt bästa för att förbereda er!
Skolveckan!
Min absoluta favoritvecka på hela Paradise Hotel, den enda veckan där jag på riktigt kan framstå som den raketforskare jag innerst inne känner att jag är.
Det checkar in en ny deltagare den här veckan – en deltagare som kanske känns igen från den högklassiga produktionen ”Ung och bortskämd” som tagit fram kändisar som Daniel Paris och Ben Mitkus? Hennes namn är Erica och hon medverkade i samma säsong av UOB som William Hultkranz som checkade din på hotellet förra veckan.
Om det är med honom hon haft den sjukant som hon nämner i klippet förtäljer inte historien men eftersom hon ”älskar snopp” så känns det inte helt osannolikt att det var då den liksom bara ”slank in”.


WOW! Många citat från Erica i denna korta text men älskar man snopp så älskar man snopp. (Se videon om du undrar…)
Dessvärre – för alla som hoppats på en sjukant i repris – så har hon lovat sin mamma att hålla benen i kors men som ni vet – allting kan hända på Paradise Hotel.
Enligt HÄNT fick produktionen mörka deltagarnas orgier i säsongen Erica och William var med så vem vet vad som kan hända så här i Paradiset?

William är även artist! Vilken multi-entreprenööööööööööör!!!!!
Ge mig en skvätt Moët!

 Paradise sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay 

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nobody cares Sean.

  Svara

  Man får så ont i magen av att se Nina & Marcelo..

  Svara

   Lider du nu också av magknip? Det är en epidemi bland folk som kommenterar, de får ofta ont i magen. Och sedan kräks de lite i munnen en hel del. Stackare.

   Svara

    Lider du också av empatibrist? Det är en epidemi bland folk som kommenterar här. Stackare.

    Svara

     Empatibrist för att man inte har magknip och kräks i munnen? Den var ny

     Svara

    Nej, jag tror inte för ett ögonblick att någon verkligen får ”ont i magen”. Och man behöver inte lida av empatibrist för att tycka det är överdrivet.

    Svara

     Jag är socionom. Har jobbat mot våldsutsatta kvinnor. Är också utbildad i mäns våld mot kvinnor. Jag kan inte svara för någon annan, men jag får på riktigt ont i magen av Marcelos beteende. Han trycker ner Nina ordentligt. Fortsätter han så i relationen kommer Nina om några månader inte tro att hon är värd ett skvatt. Hon kommer vara totalt nedbruten. Det Marcelo utövar är psykisk misshandel light.

     Svara

      Nu vet du ju mer än vad jag gör men kan man läsa in det utifrån det lilla vi ser i programmet? Det klipps väldigt mycket. Jag tycker också att han är ett svin men undrar hur mycket signaler man tolkar för att komma fram till en sådan slutsats. Jag tycker att man kan läsa en person ganska bra utifrån hur de beter sig i just sådana här situationer men ändå.

      Svara

   Usch tycker så synd om Nina… Hon skev på instastories att hon inte ens kan titta på avsnitten för hon mår så dåligt av det. Varför stanna hos en kille som behandlat en så?? Hon e värd såå mkt bättre…

   Svara

    Ja det är frågan varför låter hon sej behandlas dåligt.

    Svara

     Lägg av med att skamma 🙃

     Svara

     Stackars sej 🙂🐟

     Svara

     tycker dock att hon också beter sig rätt konstigt. hon försöker liksom få marcelo att vara nån han inte är.

     Svara

      Knappast. Av det jag ser i programmet så berättar han hur mycket han tycker om henne och hon reagerar när hon tycker att han inte beter sig okej. Man har rätt att ställa vissa frågor och berätta att man blir ledsen. Tycker inte alls att hon försöker göra om honom. Han säger en sak och gör något helt annat, är det konstigt att hon blir ledsen och förvirrad?

      Svara

       Jo. Men det är en så klassisk kvinnofälla, tionde gången man säger åt karln att man blir förtvivlad över nåt han gör borde man ju förstå att han inte kommer att ändra sig- vi måste bli såå mycket bättre på att lära våra döttrar självkänsla.

       Svara

      Tror de flesta tjejer nån gång varit i Ninas situation eller känner nån som varit i Ninas situation. Man VILL så gärna att killen man förälskat sig i ska behandla en väl så man liksom totalt struntar i att han faktiskt är sig själv och att det inte blir bättre med tiden…

      Svara

    Låt bli att skamma henne. Ge kritik till Marcelo. Det är han som gör fel. Inte Nina. Många kvinnor som utsätts för psykiskt våld är så förstörda att de inte ens tänker på att lämna. Det är normalt. Läs forskning om du inte tror mig.

    Svara

     Jag tror dig. Men utan att skamma är det också viktigt att ta upp det faktum att tjejer måste lära sig lämna sånt här. Realiteten är (tyvärr) att någon alltid kommer att behandla oss illa om vi låter dom göra det. Jag känner med Nina men det verkar som att hon liksom många andra tjejer kommer att få lära sig en läxa den hårda vägen. Jag hoppas verkligen jag har fel!

     Svara

   Han är verkligen förjävlig mot henne. Vad är det för personlighetsförändring han har genomgått som gjort att hon vill vara tillsammans med honom nu? Något extremt är det ju med tanke på hur han var i PH.

   Svara

    Ja verkligen.. man får ju hoppas att han är annorlunda. Det var ju någon här som skrev att han sågs hångla på någon nattklubb för några veckor sedan (?) Vem vet om det ens stämmer iofs. Hoppas såklart inte det. Tycker bara synd om henne

    Svara

  Blä!

  Svara

  Såg igår tyvärr och jag blir stum över hur korkade deltagarna är. USA angränsar till Moskva så ni vet.

  Är det ett spel eller är de verkligen så korkade? Fattar inte hur Malin Gramer kunde stå bredvid och hålla masken jag hade nog gjort facepalm tusen gånger om

  Svara

   Jag skulle vilja vara med enbart för skolveckan, alla som är ”smartast här!” Är ju underbara!😂

   Svara

   Fattar inte att Malin Gramer ens vill befatta sig med detta program. Snacka om att sänka sig.

   Svara

   Deras föräldrar måste va såå stolta!

   Svara

    De har uppenbarligen inte brytt sig om sitt barns utbildning so far…

    Svara

   De överdriver. Man kunde se på tavlorna sen att de flesta faktiskt svarade rätt, men i synken skulle de spela att de inte kan svara rätt.

   Svara

  Orkar inte titta på sådant dravel.

  Svara

  Wow vilken bedrift denna tjej besitter.
  Hon avskydde skolan som tonåring och se så långt hon har kommit i sin karriär👍
  Så stolt mamma måste vara..

  Svara

  Hon du ringar in och tjejen på bilden bredvid Williams är inte samma person.
  Hon du ringar in är Erika, mins inte vad den andra tjejen heter. Så du vet.

  Svara

   Nä, det vet jag… tog hela artikeln för att få med rubriken.

   Svara

  Får mer och mer känslan att PH är uppgjort innan vad dom ska säga. Känns inte äkta. Ursäkta men tycker det är kalkontv på hög nivå. 😝

  Svara

   Det var en deltagare som avslöjade att dom måste berätta för produktionen vem dom ska gå fram till när dom ska välja partner. Så jag tar allt med en nypa salt i PH.

   Svara

   Men jösses, det är alla dessa program. Riggat å klart! Produktionen styr vad som ska hända,göras och sägas. Trodde nån något annat.

   Svara

    Eller hur! Sorry for breaking it to y’all men ALLA dokusåpor är uppgjorda enligt manus. Även Lyxfällan.

    Svara

     Där får jag ändå säga att det inte riktigt stämmer. Jag har en vän som jobbade med Ex on the Beach (i produktionen) och där hade de inte manus. De hade upplagda inslag, absolut, men deltagarna fick göra och säga vad de ville. I princip. Sedan att vissa förmodligen överdrev t ex sin dumhet eller spexighet för att få mer screen time, det är ju en annan fråga – det är ju självregi i så fall. Men ja. Det är inte helt uppgjort och deltagarna sitter inte och pluggar manus när de inte syns i bild, liksom.

     Svara

  ”checkade din på”

  Svara

   Hah alltså jag trodde att Willaim var nån sorts stavning för att göra det special och kände att det passade bra för ngn som var med i UoB tills jag insåg att det var stavfel 😂

   Svara

  Ot My Martens har kopierat en text om yoga och lagt in som sin egen ,rakt av🙈.

  Svara

   Vart kommer originaltexten ifrån?

   Svara

    kurera.nu. sök på yoga så hittar du ”17 orsaker att yoga” eller liknande. Myggis har raderat flera kommentarer som ifrågasatte varför hon kopierar en text rakt av och får det att se ut som att det är HON som skrivit den.

    Svara

   Ja och nu har hon ändrat hela inlägget plus tagit bort de kommentarer som hänvisar till artikeln hon körde copy-paste på… länken här nedan var den hon kopierade rakt av😂

   https://kurera.se/17-anledningar-att-vaga-yoga/

   Svara

    Ja, det är bara att norpa, och ta äran för någon annans idé. Hon tror att det bara är att radera kommentarer, sen är det fixat. Så är det aldrig på nätet.

    Svara

  Pinsamt att han ska vara sån brat också har han minsta möjliga moetflarran😂

  Svara

   Lillflarran! 😂 Tycker den extremt osäkra dansen är det allra bästa i videon. Påminner om killarna på högtadiediskot.

   Svara

   Fast kan det inte vara just för att han bara ska ha en ”skvätt”? Haha, ger honom the benefit of the doubt här, han verkar behöva det…

   Svara

  Är inte det där bratiga ganska omodernt nu? Väldigt 2007🤔Man ska ju snarare klä sig som om man bor på gods, eller ja det har väl alltid varit så men har blandats upp med de som tror att folk med pengar faktiskt äter hummer hela tiden, bränner många tusen på en krogrunda och skryter om att pappa betalar. Inte en jävel ur min bekantskapskrets gör så.
  Fattar att han till stor del spelar en roll men tycker det är patetiskt iallafall.

  Svara

   Jag tror inte han försöker vara modern 🙂 han är bara som han varit genom alla år

   Svara

  Usch, jag känner att fler och fler personer som ställer upp i dessa program har tappat fotfästet helt. Vad ska det bli av dem? Om 5år när förhoppningsvis de flesta av dem kommit tillbaka på fötter igen och kanske vill söka sig ett helt vanligt svenssonsjobb så tror jag dessvärre att dessa medverkande och uttalanden kan slå tillbaka rejält.
  Tyvärr Erika, men vi kan inte anställa dig för flera av föräldrarna på denna skola har pretesterat starkt emot att du ska få undervisa barn efter dina uttalanden i tv för 5år sen. Beklagar… … …

  Svara

  Men sluta blogga om detta skitprogram. Varför ens ge det uppmärksamhet?

  Svara

   Ja, jag undrar också. Medelåldern för tittarna av detta program och medelåldern för läsarna av denna blogg är väl ändå lååångt från varandra. Är det verkligen så många läsare av den här bloggen som är intresserade av att läsa om fjortisprogram?

   Svara

    Jag närmar mig 40, och jag älskar denna blogg OCH missar inget avsnitt av Paradise hotel 🤣

    Svara

     Haha det är min guilty please serie 🤭

     Svara

      Pleasure*

      Svara

     Jag är 31. Har universitetsutbildning och familj. Bor i sekelskiftesvåning och gillar politik. Tittar ändå på Paradise Hotel. Det är tradition sedan gammalt.

     Svara

  Var det hon som inte visste hur man tvättade haha?

  Svara

   Hahah har för mig att det var ben mitkus

   Svara

   Är det ngn i ung och bortskämd som vet hur man tvättar? 🤔 Knappt så de vet hur de ska ta sig upp ur sängen 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Ben mitkus ”glömde lägga i vatten”
   Erica trodde att hårt vatten gjorde tvätten stel eller något i den stilen 🙄

   Svara

  Sjukt osexig dialekt!

  Svara

  Det är sånna här program som får mig att tappa tron på ”nästa” generation. Är det så här man vill framställa sig själv inför svenska folket?

  Svara

   Förstår att man tappar tron men det finns många kloka i ”nästa” generation. Ge inte upp hoppet! Mvh 90-talist

   Svara

   Hur lång är en generation? tänker att det har ändå funnits i typ 10-15 år nu, så kanske borde tappat tron på tidigare generation också?

   Svara

   Kom igen, folk har beklagat sig över yngre generationer sedan Aristoteles tid. Lovar, de är bara ett resultat av äldre generationer och absolut inte sämre

   90-talisterna är bland de mest hoppfulla i mitt tycke, värnar om miljön och är mer genus och jämställdhetsmedvetna.

   Och hur kan du glömma att folk låg i tv på exakt samma sätt på 90-talet. Big brother, club goa, baren, villa medusa… i Can go on, sen följdes det av sliskig barturne och utvik i typ tidningen Slitz. Mycket bättre verkligen!

   Svara

  Bloggbevakning eller Porrbevakning? Overkligt att detta är verkligt.

  Svara

   ?

   Svara

  Hur kommer det sig att du inte valt att skriva något om Margaux och Jacobs lägenhetsförsäljning? De har haft 2 visningar och fått 0 bud så de måste sätta in en extravisning. Tycker det blir så tydligt när du väljer att trycka ned vissa bloggare..

  Svara

  Jag tänkte också på det! Nu har Petra ändrat det till ”lilla Korven”

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.