Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har flyttat isär

Inte gjort slut, men flyttat isär.
Igår såg jag senaste avsnittet av Wahlgrens värld där hon just pratar om hur de snart ska flytta ihop och hur rädd hon är för att det är distansen som gjort att förhållandet fungerat för dem.
Nu har i alla fall Philippe flyttat till sin lägenhet som han ägt i drygt 3 år – någonting Bianca berättar om i avsnitt 46 av Alice & Bianca – ”Har du sagt A får du säga B”.

Nej, vi har inte gjort slut. Men vi bor inte tillsammans längre. berättar Bianca och fortsätter;
Vi flyttade ihop lite för snabbt efter fyra år på distans. Det har varit en tuff höst i vårt förhållande.
Vill du få en hel sammanfattning av läget så får du det i videon här ovan – annats hittar du hela podden HÄR hos Acast. 

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror tyvärr inte det här kommer hålla. De verkar ha hållit ihop på distans alla dessa år med visionen att Philippe en dag kommer flytta hem till Stockholm så de alltid kan vara tillsammans. Nu har det hänt och båda inser sakta men säkert att det inte blivit som de tänkt. Nu har de inte längre något mål att sträva efter som i fantasin kommer få dom att leva lyckliga i alla sina dagar. Jag vet inget om Bianca, men Philippe har jag iallafall sett med egna ögon att han verkar leta efter andra.

  Svara

   Tell us more Ylva

   Svara

   Men vad hemskt 😞 letar efter andra? Hoppas det inte är sant.

   Svara

    Han kanske bara letade efter sina nycklar?

    Svara

    Snälla, källan är en anonym Ylva i kommentarerna där folk brukar sprida rykten. Tro inte på allt du läser

    Svara

   Måste ett förhållande ”krascha” för att en inte kan bo ihop? Särbos?

   Svara

    Men snälla. Alla förhållanden fungerar olika, du verkar tala av erfarenhet? Men bara för att det slutar med break-up för vissa så behöver det inte vara så för alla. Jag och min pojkvän sedan 6 år tillbaka bodde särbos innan vi flyttade tillsammans för ett år sedan. Vi insåg att vi ville bo ifrån varandra, växa i förhållandet innan vi kunde ta in vardagen tillsammans. Det är det bästa beslutet vi någonsin kunnat ta.

    Svara

     Detta skulle vara ett svar på Ylvas kommentar.

     Svara

  Det här är ju gammalt. Var ju ute i förra veckan 🤔

  Svara

   Bättre sent än aldrig för oss som inte följer Bianca någonstans då. Ändå beundransvärt att tycka det är så viktigt att kommentera att man tycker det är gammalt, allt är ju relativt… 😉

   Svara

    Ännu mer beundransvärt att tycka detta är viktigt överhuvudtaget…

    Svara

    Jag följer inte Bianca heller men inte missat/lyckats undgå detta. Cam cam brukar vara på hugget med färsk bloggbevakning annars❤️

    Svara

     Nej, eftersom det kom som flash från Aftonbladet har nog en del sett det

     Svara

      Som flash? Som om det var en viktig nyhet? För helvete…

      Svara

  OT: BB med entourage har varit med om en tuff händelse – minst sagt:

  Citat BB angående en medarbetare: ”Jag blev så imponerad av henne, att lägga en kvälls-make up i en taxi när det skumpar och är mörkt ute är inte så lätt men hon grejade det. Som jag sa innan; bästa teamet.”

  Alltså…hallå men för att man kan lägga lite makeup i en taxi (wow inte ens en limousin) så säger det inte mycket om ens businesstalang. Väl?

  En annan reflektion: Om nu en teamstjärna fastnade i Security kunde väl dom övriga ha lommat iväg och sminkat/dressat sig under tiden eller…sitter dom fortfarande ihop som mellanstadiestjejer?

  Svara

   Tycker det är mer intessant att det SÅKLART var lanseringen av Löwengrip i USA som skulle uppmärksammas häromdagen. Lägligt att hon fick nog av stalkern och la ut bilder dagen innan!

   Svara

   Tycker det är mer märkligt hur hennes team inte planerade resan bättre? Man måste ta höjd för att security och trafik tar lång tid i USA, plus risk för flygförsening. Hade framstått som lite mer proffsigt att ta en tidigare flight och ha god marginal, än att sen skriva om hur stressigt det blev?

   Svara

    Ja känns ju väldigt oproffsigt, mycket kan hända på ett flyg över Atlanten och i amerikanska tullen. Att flyga in tidigare, dagen innan t ex var inget alternativ för Bella? Hon har alltså klar mindre än 10 minuter innan gästerna skulle komma? Och sminkades i taxin och bytte om inne på ett badrum? Läste på hennes instastory att hon kommer att besöka New York en gång/månad nästa år. Antagligen för att agera Löwengrips maskot, ungefär som Löwengrips egen ”Iprenmannen” eller ”Lollo&Bernie”. Hur länge tror ni att det tar innan hon uppfyller sitt mål att bo utomlands varenda sekund hon inte har barnen?

    Svara

     Bella kanske ville vara med sina barn hela helgen så hon inte skulle få så jävulskt mycket skit för att hon prioriterar jobb före barn. Därav det tighta schemat. Seriöst vad hon än gör tycker ju någon att det är fel.

     Svara

     😂 Löwengrips egen Iprenmannen

     Svara

    Helt rätt! Så proffsig resebokare de har!

    Svara

   Tänker på vilket j-vla liv det blev häromdagen när någon ”hade mage” att slänga in en OT under ett inlägg om bella. Ingen som ska bli upprörd nu över en bella-OT här?

   Svara

    Nej, det är ett bloggrelaterat OT.

    Svara

     stor skillnad jämfört med OT inlägg som bara handlar om JAG JAG JAG,, stopp där – JAG är viktigast och behöver uppmärksamhet

     Svara

      Gärna med problem som är icke problem 😂

      Svara

    Men detta har ju med bloggbevakning att göra och är inte en begäran att andra ska agera livscoach åt en. Det är viss skillnad.

    Svara

   Var säkert Bella som fastnade i securityn 😉 Då är det svårt att sminka och fixa 🙂 ”En av oss fastnade i….” Tror nog hon hade skrivit ”en i teamet” annars. Hon kanske tycker det låter lite oproffsigt att hon, självaste globetrottern herself, fastnat i securityn (fast hon menar immigration. Förmodligen för att det inte var korrekt ifyllt exakt vad de skulle göra där. Blir lätt strul så fort man är där för *business* och inte pleasure.)

   Svara

    Enligt Bellas IG var det MUA:n Emilie som fastnade. Kan ju vara en slump men kan också vara så att de hängde upp sig på att hon medförde en hel makeupverkstad och misstänkte att hon skulle börja arbeta (svart) i USA. Amerikanska Imigration är inte att leka med.

    Svara

  OT:

  Kan du inte gräva lite mer bland influencers som köpt sina följare. Mogi är en av dom!!

  Svara

  Största frågan: är Philippe en trogen partner? Eller har han speglat sig i Biancas stjärnglans på distans och nu när han kommit hem kan glida fram ensam utan henne?
  Någon som vet?

  Svara

   Vill också veta! När Bianca berättade att Phillipe hånglade med ”alla” hennes tjejkompisar gick jag in på hans instagram. Det var länge sedan nu men då fick jag ett dåligt intryck av honom baserat på hans tjejer. (OBS menar inte hur tjejerna ser ut eller vilka de var (vet inte vilka de är) utan hur han verkade hoppa lite). Meeeen så är han ju ung och har blivit äldre och även utbildat sig utomlands. Men har ändå en känsla av att han inte har varit helt trogen. OBS igen. Bara min känsla. Känns som det har tasslats om detta men vad är egentligen rykten och vad är sanning? Någon längre upp skrev att hon sett Phillipe ”leta efter andra”. Kan ingen skapa bevis för detta, i så fall?

   Svara

    Jag bodde granne med honom och han är en väldigt flörtig person som gärna ser sig om mer än en gång.

    Svara

     😂😂 ”Jag var en kompis till en granne till en kusin”

     Svara

      Fast nu hade ju personen själv varit granne ,och inte ens kusins moster.

      Svara

       Och bara för att en anonym person säger att hen varit det så är det sant? Jag är inneboende hos Kungen

       Svara

        Vad betalar du i hyra?

        Svara

         Sushi 😂 Den som vet hen vet haha

         Svara

        Har varit bekant med Philippe sen jag var ung och jag har inte märkt av att han skulle varit någon som flörtar runt. Jag har själv flörtat med honom lite fram och tillbaka i min ungdom men han har alltid varit väldigt respektfull och inte alls känts som den som gått från tjej till tjej. Jag känner flera som varit ”på G” med honom för flera år sedan och ingen av dem har haft ett dåligt break från honom eller sagt något negativt om honom, och det tycker jag visar ganska mycket på att han inte bara avverkar tjejer på löpande band. Mot mig har han alltid varit väldigt trevlig och respektfull, och jag är inte den snyggaste tjejen utan var ganska mobbad när jag lärde känna honom, men han har alltid varit trevlig mot mig ändå, när alla andra killar avvisade mig och behandlade mig som luft.

        Nu har jag visserligen inte träffat honom på ett par år men av vad jag märkt så är han inte någon fuckboy direkt, även om han ser riktigt bra ut och säkert skulle kunna köra på den taktiken utan några vidare konsekvenser.

        Och LM, om du bodde granne med honom så kan du ju gärna nämna vilken gata han bodde på, så kan vi se om detta stämmer. Hans föräldrar flyttade för något år sedan så adressen på Ratsit vill jag inte ha 🙂

        Svara

         Bodde på Hults Gata.

         Svara

         LM, det stämmer – hen är legit

         Svara

         Ain’t lyin vettu

         Svara

         Felicia och LM, tack för era kommentarer!

         Han kanske ”bara” är flörtig. En del är ju det, utan att någonsin vara otrogna. Om man uppfattas som väldigt attraktiv av många är det säkerligen vanligare att andra uppfattar en som just flörtig, också. Nåväl, jag får fortsätta undra över detta. Tycker hur som att B och P verkar himla söta tillsammans. De är ju unga så vem vet vad som väntar dem?

         Svara

    Hört samma sak om Kenzas man…

    Svara

   Är din partner trogen?

   Svara

   Fast det fanns väl ingen stjärnglans när hon för 4 år sedan tillbringade dagarna i soffan hemma hos mamma. Flyttade de inte även ihop i hans lägenhet och gjorde slut efter EB vecka och han drog till London?

   Svara

  Svårt att bo med en bortskämd prinsessa

  Svara

   Bortskämd? Skulle nog själv tycka att det var svårare att bo med någon som har så fullt upp hela tiden med att filma, resa, plåta, jobba osv. Bara att ha en assistent närvarande i sitt hem skulle få mig ur balans. Hur ska man kunna koppla av hemma. Tror man måste brinna för det livet båda två för att det ska fungera ordentligt

   Svara

   Bortskämd prinsessa? Varför skulle hon vara det? Hon jobbar ju och gör saker hela tiden. Och hon har även betalat för honom när han pluggade osv. Så bortskämd är nog inte problemet.

   Svara

  Jag tror ändå många förhållande mår bra att bo särbos, bara ha det mysiga och roliga och sen ändå sitt egna space emellanåt. Dom är ju unga fortfarande!!

  Svara

   Att vara särbo är för mig det bästa av två världar. Jag tror att många flyttar ihop för att man förväntas göra det och inte alltid för att man vill och mår bäst av det. Men det är bara vad jag tror och jag säger inte att alla gör det.

   Svara

   Jag och min pojkvän bor i varsin lägenhet, 7 minuters promenad mellan. Helt perfekt enligt mig!

   Svara

   Word!

   Svara

   instämmer totalt! min kille och jag bor inte ihop utan vi sover lite hos honom, lite hos mig och lite ifrån varandra vilket får förvånansvärt många att rynka på näsan och undra varför vi inte bor ihop, trots att vi ”bara” varit ett par i 1,5 år.. Älskar honom och älskar att vara med honom, men det är också sjukt gött att kunna komma hem till min egna lägenhet där det ser ut som jag vill, chipsen ligger exakt där jag lämnat dom, ingen har druckit upp juicen, behöver inte övertala någon att kolla på den och den serien, osv osv. det är helt enkelt asgött att bara gå runt och mysa hemma för sig själv ibland, sen kan man ses när man vill ses!

   Svara

  Särbo är grejen. Så slipper en bo med en mansbebis (eftersom de flesta killar inte klarar av att ta halva ansvaret för hemmet) men kan ha kul med honom ändå på väl valda stunder :).

  Svara

   12:41 i love your kommentar.

   Svara

  Hur kommer det sig att du inte skrivit om Margaux och Jacobs lägenhetsförsäljning? De har haft 3 visningar och enbart fått in ett bud på 5 000 kr..

  https://www.nomad.se/till-salu/beskrivning/OBJ10740_1646735311

  Blir så tydligt hur du vill håna och trycka ned vissa bloggare men inte andra..

  Svara

   Det har varit inlägg om det.

   Svara

   Har någon lagt ett bud på 5000? Måste vara en komiker haha

   Svara

   Står det inte högsta bud 8 500 000? Eller det kanske innebär ngt annat?

   Svara

    Nej det är vad det betyder😊

    Svara

    Jo 1person har lagt bud på 8 500 000kr, inte 5000kr. Det ligger 5k över utgångspriset på 7 495 000kr 🙂

    Det är ju ett bra bud. Drömmig lägenhet btw

    Svara

   Fast vad är det för fel på det? De har ju fått ett bud över begärt, även om det bara är 5 000kr över. Vad är det som behövs tas upp? Om du tänker på Mogi så är det ju lite skillnad eftersom de inte fått något bud, eller kanske fått det nu. Det är trögt på bostadsmarknaden.

   Svara

   Men gud, terass? Vad är definitionen av terass? Tänker nåt jättestort. Det där ärknappt tjänligt som balkong om vi ska vara helt ärliga.

   Svara

    😂

    Svara

  Fattar inte ens hur man orkar ha en pojkvän som ser så bra ut som Philippe… kan tänka mig att bara det i sig är en stress, att aldrig kunna gå ut på stan utan att tjejer megaglor! Han ser ju ut som en blandning av en modell, disneyprins och nallebjörn. Personligen skulle jag nog gå under av svartsjuka och osäkerhet.. sen är Bianca också jättevacker såklart, men Philippes utseende med hans något kaxiga attityd… i Dont know. Tror han stadgar sig först efter 40.

  Svara

   Lustigt, själv tänker jag samma sak om Bianca. En av Sveriges vackraste och med attitude to die for. Och pengar & karriär och bara 23…dessutom verkar hon trevlig. Nää, jag skulle nog vara osäker åt andra hållet.

   Svara

   Du vågar inte ha en partner som du tycker är attraktiv?

   Svara

    Jag skulle föredra att min kille inte var sådär otroligt mega-snygg som jag tycker Philippe är, ja. Jag skulle inte kunna känna mig bekväm, det är väl en osäkerhet i mig som inte skulle orka känna hot från andra tjejer hela tiden. Jag tycker när man går på stan att man ser vrålsnygga tjejer som Bianca typ var 10:e meter, men killar så snygga som Philippe ser jag i princip ALDRIG… Jag hade en väldigt snygg kille för några år sedan och fick dåliga upplevelser av det, tjejer som alltid skulle ”råka” gå in i honlm på krogen, tjejer som skrev till honom på Facebook och snap, kommenterade hans bilder och till slut var han otrogen. Jag kände mig ful och otillräcklig efter honom, kan vara det.

    Svara

     Låter som du behöver jobba med dig själv

     Svara

      Självklart behöver jag det men jag skulle ändå inte vilja vara ihop med någon så snygg som Philippe! Om vi bråkade skulle jag ge mig på en sekund när de där hundvalpsögonen tittade på mig mer än 5 sekunder… Tror jag och många andra helst vill ha någon man känner sig jämlik med, både personlighets och utseendemässigt. Inte någon man ser upp till eller avgudar vilket jag starkt tror att JAG skulle göra med en sån dunder-hunk. Han har till och med ett sexigt namn… wtf

      Svara

       Tycker verkligen inte att han är så snygg

       Svara

     Förstår vad du menar. Känner dock att en bra personlighet är farligare. Ett snyggt yttre kanske får andra tjejer att vilja ligga med ens kille, men en bra personlighet kanske får andra tjejer att vilja ha ens kille. Been there. Typ i alla fall och det är inte heller så kul. Lagom är bäst, samtidigt som man ska hitta den där som är 10p för en själv och ingen annan. Går knappt ihop, inte undra på att det är svårt att hitta mr right😂

     Svara

    Lagom attraktiv är bäst!

    Svara

     Va? Eftersom alla har olika smak så finns det inga grader i hur attraktiv man är. En person som är en 10a för mig kanske är en 4a för dig. Så, varför välja bort partner efter utseende?

     Svara

     Lagom? Vet du hur kärlek funkar? 😂

     Svara

   Va? har alltid undrat vad hon ser hos han. Han är ju inte alls attraktiv nånstans. 😅

   Svara

    Gud, tänk om två killar satt och skrev så om en tjej. ”Dessutom tjock!”. Tänk efter lite, utseende är det man minst kan styra över.

    Svara

   Svartsjuka beror inte på hur snygg ens partner är utan det beror på en inre osäkerhet hos och med dig själv. Och för den delen så är det inte alls säkert att andra tjejer ”megaglor” på din kille bara för att du tycker att han är snyggast i världen. Kan hända att han passerar andra obemärkt.

   Svara

    Förstår alla kommentarer gällande ”utseende är inte allt” vilket är sant men jag tror det kan spela in MER än man tror. Kändisar som båda är drop dead gorgeous som alltid skiljer sig eller den ena är otrogen, klart det kan ju bero på att man då konstant uppvaktas av andra och måste deala med att folk öppet och ogenerat visar intresse för ens partner. Tror absolut det kan vara jobbigt. Men såklart är det inte ALLT, det förstår väl alla. En bidragande faktor som allt annat i ett förhållande.

    Svara

   En kompis till mig var sådär extremt snygg, så attraktiv att jag kunde spatserat spritt naken bredvid henne och ingen hade sett mig ens. Sexig till max dessutom – och fick alla högstatuskillar i säng när helst hon ville. Hade sex (inget fel med det, hon gillade det och tog för sig!) med alla de snyggaste killarna vartän vi åkte. Men – de hon blev tillsammans med var alltid, alltid rätt (ursäkta) oattraktiva, så pass att man häpnade. Inte speciellt roliga eller jättetrevliga heller – men de var som hundvalpar i hennes sällskap OCH hon visste att dessa killar aldrig skulle dumpa henne för nån annan. Hon hade trumfkortet och de var typ tacksamma. Den hon sen gifte sig med var också en kille som ”ingen hade tittat åt” , han är trevlig och rar men det följde ett så tydligt mönster (jag har känt henne sedan vi var tonåringar och det var ett tag sen….).

   Svara

    Jag menar, förtydligat, att för henne var det kanske en viss trygghet att killarna hon verkligen hade förhållanden med, och den hon gifte sig med, inte var de mest attraktiva (eller charmiga etc) så hon behövde inte känna konkurrens från andra tjejer som ville åt hennes man. Kanske.

    Svara

    Fast även killar som inte ser bra ut kan vara otrogna och bete sig som skit.

    Svara

   Jag LEVER för att veta att min pojkvän är den mest attraktiva och åtrodda på hans jobb. Verkligen LEVER för det.
   Jag är trygg i mig själv och i vår relation men är så jävla nöjd med att tjejer är avundsjuka på mig för att jag har en vrålsnygg pojkvän heheh.

   Svara

   Jag trodde ni satt och överdrev men kollade upp honom på Instagram. Jävlar!! Jo han ser FÖR bra ut. Hade inte klarat av att vara ihop med honom haha hade fått ångest över mitt egna utseende ju. 😉

   Svara

   Alltså grejen är ju de att män som ser bra ut får konstant uppmärksamhet och folk raggar på dem heeela tiden. Det här brukar resultera i att dessa män blir lite höga i korken. Vilket brukar ofta resultera i dåligt beteende, om inte hela tiden så tillfälligt. Samma kan nog hända tjejer okcså.

   Svara

   Jag har för mig att Bianca i ett poddavsnitt sa att hon gillar att andra tjejer tycker att han är snygg, nästan att hon går igång på det så länge han inte är otrogen. 🙂

   Svara

  Kan säkert bli en chock att vara ifrån varandra så mycket och bo på varandra helt plötsligt (hennes lägenhet är väl ej superstor). Sen lär de leva lite olika liv utöver det, då kanske det kan vara bra att ej dela bostad till en början.

  Svara

  Ot: vad tycker ni om att som singel dejta två stycken samtidigt?

  Svara

   Kör på. Singel = fri

   Svara

   Det gör man väl alltid, var min spontana tanke. I alla fall tills det blir seriöst med någon, eller tills man bestämmer att nu satsar jag på en kille. Kör ba

   Svara

    Tack! Har inte dejat sen mitt sista förhållande som jag träffade när jag va 23, är 31 år idag😂

    Jag är väl rädd för dåligt samvete, och om någon av dom får reda på det. Vill inte såra någon heller.

    Svara

     Tja jag är inte av samma åsikt som personen ovan. Livet är långt man hinner, man behöver inte göra allt på en gång.. Tills du är 80 har du hunnit dejta såååå många. Så att riskera att såra någon.. njaa, det tycker jag inte att man skall göra. Man hinner, livet är ändå ganska långt men som t.ex tonåring vill man ju göra allt nuu heller inom snar framtid men med åldern får man bättre tidsperspektiv.

     Svara

     Är risken stor att de får reda på det? Då kanske man ska låta bli, är det inte det, kör på.
     Tex jag har tre just nu, mest för att skapa distans till honom jag mest gillar och för att inte få känslor för honom.

     Svara

   Var väl så akut att det bara inte kunde vänta till på fredag med vad andra tyckte om det….

   Svara

  hur snygg är inte philippe?!? kan han vara internets syggaste kille??

  Svara

   Jag tycker inte det, det jag sett av honom i Biancas vloggar ger mig tonårs vibbar

   Svara

   Jaaaaaaaa så snygg

   Svara

   Han är inte min kopp te

   Svara

   Nej han klår inte den där DiCaprio lookaliken sol det skrevs om för ett tag sedan.

   Svara

  Herregud. Isabella Löwengrip är totalt självuppblåst i ”framgångspodden”. Totalt.

  Svara

   Totalt. Herregud. Omg. Hon bah är det.

   Svara

  detta hamna fel.

  Svara

  Hade varit bra (om du ej redan gjort det) att du, Camilla, tog ett ställningstagande i OT. Är det okej? Till vilken grad?

  Alternativt gör en omröstning kring det. Personligen tycker jag att det blir för mycket annat om relationer, sjukdomar etc mitt i ett inlägg om te.x Bianca. Jag kan köpa andra-bloggare-OT.

  Svara

   Att hon raderat kommentarerna är väl ett ställningstagande?

   Svara

    Detta märkte jag inte. Men dåså. Alternativet kring att rösta finns ju dock kvar! 🙂

    Svara

    Hon har raderat de som ifrågasatt ot. Så ot verkar vara välkommet.

    Svara

     Nej, men sker det en OT någon gång ibland så är det inte hela världen men i så fall tar jag bort dem. Käftandet bland kommentarerna är i nuläget mer irriterande en ett OT om dagen. Jag har relativt bra koll på mitt kommentarsfält så jag tar hand om det så slipper ni som läsare agera på det.

     Svara

      Tack! Då respekterar jag det.

      Svara

  Om jag skall gissa så tror jag inte det håller. Enligt Bianca hade ju Philippe dumpat henne två gånger och varit intim med flera tjejer där emellan och sedan kommit tillbaka till henne. Bianca vill ju gifta sig med honom och skaffa barn och hon verkar älska honom på riktigt men Philippe… Gör man så mot någon som Philippe gjort om man älskar den och vill leva hela livet med den och man har hittat DEN stora kärleken i livet! Neej, det gör man inte! Min gissning, Philippe ville flytta ut. Skulle inte vara överraskning om han skulle ta emot någon jobbbefattning utomlands.

  Svara

  Tro vad ni vill, men alla sve ska tjejer som bott i London o pluggat regents nyligen vet exakta hur han betett sig därborta.

  Svara

  Okeeej… kanske svävar iväg lite här nu, men har själv märkt att något varit lurt med dem senare tid. Läser inte hennes blogg, men Philippe började följa mig på ig förra året under deras ”längre” breakup, och vi började skriva en del. Snabbt gick det över till flört och dirty talk. Han var singel, och riktigt snygg, så vad tusan, klart man flörtar. Vi skulle träffas, men blev aldrig av då han bodde i London och ärligt talat, SÅ frestande var han inte för mig att jag tänkte sätta mig på ett plan. Sedan gled det ur sanden då jag blev träffade min nuvarande kille, och Philippe och Bianca blev ihop igen. Sedan råkade jag stöta på henne någon gång förra vintern, då vi ändå har lite samma kretsar i stan. Och hon var sååå otrevlig mot mig, kom fram och sa att hon inte vill se mig i närheten av henne för min ”blotta närvaro är jobbig för henne pga hon vet att jag och Philippe hade en grej” ungefär. Lite konstigt in my opinion.. försöker vara förstående, att hon är rätt territoriell, men vad tusan, alla var singla då, och jag var inte ens otrevlig mot henne. Hon kom fram vid en mindre fest och sa detta till mig. Sa inte mycket tillbaka heller, är väl hennes osäkerhet, inte min. Men senaste veckorna nu ser jag att Philippe kollat in min ig-story en del och försökt följa mig, för att sedan avfölja och följa igen (då jag inte följt tillbaka). Etcetc. Slutsatsen är väl att det hela är lite tonårsdrama och luktar dramatik från långt håll. Jobbigt läge för dem :/

  Svara

   Nu tror jag din text är hittepå, om inte-sympatiskt av dig att skriva allt o sen skicka den till en blogg som många läser… Dina ord sa just mycket om dig-Notetoself

   Svara

    Varför skulle det vara osympatiskt? Om man bloggar och väljer att framföra en bild av sig själv publikt, så har väl andra rätt att kritisera den? Då vore hela bloggbevakning osympatisk (vilket jag inte alls tycker), så varför ens gå in och läsa? Här får ju människor utrymme att tala om det som skrivs på bloggar, och diskutera det man själv bedömer mellan raderna eller har erfarit. 🙂 Men det kanske är osympatiskt.

    Svara

    Bianca har själv gått ut och pratat om hur hon absolut inte vill ens säga hej till de tjejer hon vet flörtat med Philippe under tiden de gjorde slut. tycker nog mer de är osympatiskt.. att tro att man äger en man och hatar alla kvinnor som varit nära. som att vi är rovdjur

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.