Nicci Hernestig förödmjukad av Ben Mitkus video

Efter att ha varit förkrossad av att ha blivit dumpad av Nicci Hernestig har nu Ben Mitkus rest sig ur askan och släppt en video där han proklamerar att han är glad att Nicci gjorde slut med honom eftersom hon inte varit rätt flickvän för honom.
Han pratar vidare om vilka behov och krav han har på en partner när det kommer till kärlek och ömhetsdemonstationer och att Nicci på intet sätt levde upp till dem och så kan det givetvis vara…
Det var mycket vägande och mätande fram och tillbaka med jag satt mest och skakade på huvudet under videon.
Ben verkar tydligt vara inne i någon sorts stegvis bearbetning av situationen där han mest verkar vara arg just nu – typ ”I am better of without you för du var ändå fel för mig!!!!”…
Kanske är det en ren överlevnadsinstinkt? För mig är det i alla fall mindre plågsamt att vara arg än ledsen.
Han kanske känner så här nu men det han säger i videon gränsar till härskartekniker och framstår som ett sätt att göra Nicci så illa som möjligt går.

Det jag skakar på huvudet åt är att de båda gör detta offentligt för alla att ta del av. Ja, ni är Youtubers som brukar dela med sig av sina liv men dra en gräns för i helvete! Prata MED varandra! Face to face utan kameror!!!
Ni skadar bara er själv varandra på ett sätt som inte går att ta tillbaka. De borde ha gjort ett gemensamt uttalande på sina kanaler och hållit allt annat privat.
Oavsett vad som händer mellan dem så kommer kaoset fortsätta. Om Ben gör något på sin kanal så kommer Nicci uttala sig om det på sin för att ”rädda sin heder” eller vad det nu handlar om, varpå Ben kommer bemöta detta och så kommer det vara igång igen.
Nicci la ut en video där hon svarade på frågor från läsarna som Ben inte ville medverka i, men som han inte var helt nöjd med varpå han la ut videon jag beskriver här ovan.
Efter att Ben släppte sin video så la Nicci ut på Instastory hur hon grät och kände sig förödmjukad av det han sagt vilket ledde till att Ben la ut ytterligare en video där han bemötte att Nicci blivit upprörd. Ni fattar…

Det är inget annat än en jäkla pajkastning och de borde båda två sluta upp omedelbart!!!
Den här situationen kommer inte ha några vinnare utan bara två förlorare, men hur mycket skada de kommer åsamka varandra avgörs av hur länge de kommer tillåta den här charaden att fortgå.
Jag funderar seriöst på att ta en sväng förbi både Solna och Ekerö för att gnaga av ett par nätverkskablar.

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud så töntiga. Väx upp. Speciellt Ben, han är för fan snart 25.

  Svara

   Ben? Jag tror du har missat hela sagan. Nicci gör slut med Ben och krossar honom, efter ett tag – och inga videos – återvänder han och berättar att han är tacksam för att de gjort slut eftersom de är på olika nivåer i livet och att Nicci är en människa som varken ger eller kräver mycket kärlek, vilket är raka motsatsen till hur han är. Han förklarar gång på gång att han inte menar illa, men att det är svårt att få ett förhållande att fungera då.

   Det här tycker Nicci tydligen är väldigt hemskt och förödmjukande mot henne. Frågar man mig, så är det Nicci som har tolkat honom helt fel? Jag kan inte se vad fasiken han har haft fel i det här läget – och jag kan absolut inte se hur allt blir bättre av att lägga ut en video där man störtbölar?

   Svara

    Allt det du sammanfattade bevisar bara ännu mer TS Anonyms poäng: Gud så töntiga.

    Svara

    Vi ska inte tolka något mellan Ben och Nicci. Självklart reagerar Nicci starkare än vad vi gör då vi inte har några känslor inblandande i DERAS relation/avbrott. Om ditt ex gjorde en video där han förklarar så som Ben förklarade om Nicci (att hon t ex inte gillar att hänga osv) – hade inte du blivit ledsen? Att ditt ex säger till hela youtube att du är på ett visst sätt och berättar om varför det tog slut mellan er. Säger detta en kort stund efter att du gjort slut med honom. Hade inte du känt dig förumjukad? Men du behöver inte relatera egentligen för vi har ingen aning om vilka känslor de har och de tycker och tänker. Vi kan inte döma deras handlingar rättvist på grund av det.

    Svara

     Nej precis, jag tycker det är lika patetiskt från båda – Men som sagt, det här går åt båda hållen. Ben svarar ju eftersom Nicci har lagt upp 3-4 blogginlägg, flera stories och 2 videos på YT, innan han publicerade sin video, där hon pratar om deras uppbrott. Varför anses det för att vara fel när han gör det, men inte när hon gjorde det? Mycket märkligt resonerat. Jag hajjar det inte helt? Hon blir otroligt upprörd när han svarar igen, men när hon delade allting var det ingenting som förödmjukade honom tydligen?

     Svara

    Ska man ens behöva tolka vad han tycker om situationen genom en video? (Om man är den videon handlar om). Istället kunde Ben förklarat detta för Nicci. Vi behöver inte veta något av detta.

    Svara

    Vad han gör fel? Han lägger ut videos om privata saker angående sitt ex. Specifika personer man har en relation med eller ex relation med pratar man med vänner eller familj om, inte öppet för hela världen att lägga sig i. Spelar ingen roll om man berättar vad personen gillade till frukost eller om man berättar om sitt sexliv, man går över en gräns när man outar personen utan dess vilja. Båda två är omogna

    Svara

     Nikki har innan hans video lagt ut 2 videon där hon håller Q&A om deras förhållande, fritt fram för hela världen att beskåda. Men det tycker du inte är fel? För att hon är en mindre influencer än honom? Det känns som att många som kommenterar här inte riktigt har följt med i vad de har lagt ut. Vilket jag förstår, men mycket märkligt att uttala sig om händelsen då…

     Svara

      Är du inte läskunnig? Citerar mig själv ”Båda två är omogna”

      Svara

       Vilket fånigt sätt att tala ner till någon som precis avslöjade att du nog inte har följt så mycket med i händelserna. Men jo, jag såg din avslutande kommentar, jag såg dock också din inledande text, där du börjar hela med att förklara vad HAN gör för fel.

       Svara

        För att kommentaren skrev att hen inte ser vad Ben gjort fel och det var det jag svarade på. Alltså vad HAN gör fel. Du kan byta ut ordet han mot Nicci i min kommentar om du vill, den går åt båda hållen serru

        Svara

    Jag håller med. Jag känner att man (främst många kvinnor) pekat ut Ben som skyldig och Nikki som oskyldig. Så ser jag inte fallet. Jag tycker att hon är minst lika ansvarig och skyldig i mycket av det som sker mellan de två.

    Sedan tycker jag även att det är märkligt att Ben inte kunde lägga ut en video där han gråter efter deras uppbrott, men att så fort Nikki gör det, så ska det vara ”heja heja!”.

    Hur som helst, jag tycker hon ska arbeta på sin självkänsla och stänga av alla sociala medier helt och hållet. Låt bli att lägga ut videos och få views över sånt här tradigt.

    Svara

     Kanske för att det inte är första gången Ben startar en hatstorm mot ett ex. Man ser ett mönster

     Svara

      Han startar inte någon hatstorm medvetet, så som jag kan se det? Men du menar att han bara ska sitta och vara helt tyst medan hon gång på gång lägger ut videos (Q&A) och blogginlägg om honom?

      Svara

       Japp. Precis vad jag menar. Han ska sitta helt tyst precis som hon borde sitta helt tyst. Det är vuxna människor, hålla på med offentlig pajkastning gör man på sin höjd som barn.

       Svara

        Ja men då håller vi med varandra? 🙂 Båda två borde inte ha delat med sig någonting alls, utan ha skött det här mellan fyra ögon. Ingen är mer ansvarig än den andra, de har lika mycket skuld i det här båda två.

        Svara

       Medvetet eller ej – det kan ju bara han svara på. Men nog ser man ett mönster.

       Svara

      Exakt. Nästintill identiska video om My K. och deras uppbrott och allt hat som flödade därefter.

      Undra om nästa tjej också ofrivilligt kvalar in som kärlekslösa isprinssesa

      Svara

     Är det bara hon som bör stänga av och arbeta på sin självkänsla verkligen?

     Svara

    Oj vad genomskinligt tilltag av Ben Mitkus. Att beskriva en relation genom hans tillvägagångssätt är inte normalt. Helt UPPENBART han är sårad för att de var hon som gjorde slut med honom och INTE tvärtom.
    Tillåt oss minnas närmaste veckor. Cirka två veckor bort valde Ben bryta tystnaden om sin och hennes relationsstatus. Ett eftersatt och klumpigt ”impulsivt” meddelande gått ut medialt
    – jag har blivit dumpad med tillhörande gråt bild. Håll i minnet till en följarskara på en halv miljon,hahah En halv miljon vill han ska veta denna privata nyhet. Inte de närmaste kretsen utan personer han inte känner personligen bör få den informationen purfärsk.
    Vad händer- Nicci får helt orimligt med hat, förtal och gudars vet allt.
    Dagarna efter hatet exploderat på sociala medier emot Nicci så skapas en video som han väljer att döpa- VAD HAR EGENTLIGEN HÄNT?
    (och då tänker man, nu markerar han att hat inte får förekomma OCH att deras relation har ingen annan än DOM med att göra) MEN NEJ!!!!! Istället gråter han mellan sina meningar och gör olika konstateranden. Bland annat- Nicci är en väldigt speciell människa, hon tänker inte som en normal människa, vidare i samma mening hon är inte normal nånstans. Han hintar om att de kan ha att göra med hennes förflutna att göra, inget tittarna vet utan hör bara hon har bacillskräck, hon gillar inte närhet, inte lika kärleksfull och duktig som han är att visa en partner hur man älskar en annan människa. Men STOPP!!!!!!! Han vet vad Nicci gått igenom och ändå gör content där han förminskar henne och höjer sig själv.
    Och till alla hatare därute som ser upp till Ben utan grundlig förståelse vad han just nu pysslar med då han är sårad och skuldbelägger Nicci genom kalla henne onormal, in och läs vad som kan förändra en människa på Niccis blogg. Att Ben väljer att inte förstå, de är hans sätt att handskas med att inte bli bekräftad och sedd. Han är ledsen från och till i hela videon hur han önskar de ordnar sig och att deras relation går att laga.
    Men så drar han i dom högre växlarna två veckor efter och laddar upp den ena efter den andra videon hur han borde gjort slut, och hur han gått vidare, smetar på ett överdrivet leende. Hur ska du ha det? ena dagen offerkofta, ångest, gråt och skapare av ett massivt hat drev för följare tyckte synd om dig, och nu kastar du ur dig hur skönt de är att vara singel, gå vidare utan Nicci. Sannolikheten att personen ifråga svänger så kraftigt emotionellt på kort och liten tid- DE lyser igenom desperation.

    Kärleksbombning och nedvärdering – höja och sänka
    Den egenskap du använder nu kommer bita dig i svansen en vacker dag. De finns inget charmigt med en personlighet som manipulerar och höjer och sänker en person om vart annat.

    Svara

   Ben Mitkus är sönder curlad av mamma.

   Svara

  Jag tyckte sååå synd om nicci i början men nu känner jag bara ”snälla logga ut”…

  Svara

   Hon är ju uppenbart en extrem dramaqueen.

   Svara

  Nicci borde blocka Ben och gå vidare. Det kommer ta hårdare än något annat och så kanske han slutar så småningom när han märker att han inte får respons

  Svara

   Hon borde även sluta lägga ut blogginlägg, stories eller YT-videos, där hon utnyttjar hans namn och deras uppbrott (med såkallade clickbait). Hennes senaste var exempelvis: Q&A – vad hände egentligen mellan mig och Ben?! Klicka eller swipa upp för att se! Stilbilden var en bild på henne och Ben i soffan tillsammans. När man sedan klickar på videon berättar hon att Ben egentligen inte alls hade lust att prata om det här, så hon fick inte lov att publicera videon som de hade spelat in.

   Det kallar jag för clickbait och ett otroligt omoget sätt att hantera situationen på.

   Svara

    Är du möjligen en Ben lover? Du verkar lägga lite väl mycket energi på dem

    Svara

     Hehe, vet inte vad en ”Ben Lover” är, men jag är en 26 årig jurist som sitter sjuk hemma på min andra vecka – och som har haft lite för mycket fritid och därmed tid att sätta mig in i allt kring dessa två. Tycker hela hatstormen mot Nicci var fruktansvärd, men att de sedan fortsätter spela på det (båda två!) är bara tragiskt. Kanske jag kan börja kalla mig själv för experten på Nicci och Ben-dramat? 🙂

     Svara

  Dagens ungdom… 🙄

  Svara

   Ja för gårdagens ungdom var ju sååå annorlunda..

   Svara

    Säg inte att du blev kränkt nu… 🤣

    Svara

     Nej men du verkar lite kränkt av de nya generationerna 😉

     Svara

   …när gamla har glömt hur det är att vara ung.

   Svara

  Snälla, jag vet att det är bloggbevakning och att det bara är att scrolla förbi. Men allvarligt det måste finnas andra intressantare bloggar att bevaka. Andra än dessa förvuxna jättebebisar. Tänk om en annan gjort sånt här drama om när man gjort slut när man var i den åldern (hade visserligen man och ett barn då) folk hade ju skrattat åt en. Dags för lite nya fräscha bloggar. Blir så trist att stampa runt bland samma hela tiden.

  Svara

  Fattar inte vad du reagera på. Tror snubben uttrycker sig fel när han säger ”jag är här uppe och hon här nere” jag tolkar det mer som att han menar behov av närhet och bekräftelse som nicci inte delar eller kan ge honom.
  I övrigt tycker jag synd om båda. O h alla influencers som hänger ut sitt privatliv på det här sättet. Videon där han säger att hon är en spexiell person som inte gillar och bli rörd och att dem hpnglat 4 gr under deras förhållande tycker jag var mer fucked up av honom där hänger han ut henne..

  Svara

   Som sagt, taskigt av honom att berätta det där om henne. Samtidigt så blir jag jäkligt nyfiken på om hon var likadan med Marcelo för annars låter det ju fan bara som att hon var tillsammans med Ben pga status och inte alls tände på honom 🙄

   Svara

    Och, känner jag. Vad spelar det för roll och hur är det någon annans ensak än Bens isåfl?

    Svara

     Tydligen verkar inte Ben anse att det är bara hans ensak eftersom han berättar det för alla på nätet…

     Svara

    Men va? Fattar du inte att alla är olika och har olika behov! Vem vet vad hon har i bagaget. Sluta döm och sprid skit!

    Svara

     Sitt ner i kanoten 😅 Jag har inte dömt hennes beteende men det är märkligt om hon aldrig var sån förr men plötsligt är det med Ben. Jag har inte sagt att hennes beteende är konstigt, läser du in det är det något konstigt med din läsförståelse.

     Svara

      Tycker också det hade varit ”märkligt” Men vad vet vi om hur hon varit i sina andra förhållanden…? Det är inte vår ensak men i feel u..

      Svara

    Nej, hon sa i sin senaste video att hon inte varit så i sina tidigare förhållanden. Hon tycker inte det rör oss (håller med henne), men hennes bacillskräck har tydligen utvecklat sig under tiden? Hon erkänner även att hon glidit på en räkmacka, så jag har ibland funderat över om det kanske bara var hans ’fame’ som charmade och lockade henne, men det är ingenting jag vill fortsätta spekulera i – så jag tror jag avslutar här 🙂

    Svara

  Det moderna samhället…

  Svara

   Det omoderna samhället var verkligen dramafritt och fridfullt utan intriger och hemskheter..

   Svara

  Tror inte Ben menade något illa alls. Bara att han har insett att de har olika behov. Men eftersom båda två har ordförråd som två 9-åringar så låter allt de säger så jävla fel jämt.

  Svara

  Barnrumpor!

  Svara

  Jag tror att de är överens om all denna ”pajkastning”. De vet att tittarsiffrorna stiger i höjden hos båda=pengar.
  Det finns INGEN influencer som gör något gratis. Jag litar inte på något som dessa påverkare skriver, säger eller visar upp. Allt grundar sig i pengar.

  Svara

   Kan förstå att du tänker så eftersom att många influencers verkligen gör allt för att tjäna pengar, precis som du skriver.

   Instastoryn som Nicci la ut där hon grät kändes dock väldigt äkta och jag fick uppfattningen om att hon verkligen mådde dåligt av det som pågår… 😔

   Svara

    Såklart hon gör, hela hennes familj drabbas ju. Jag hade också mått skit om mitt syskon råkade ut för saker bara för att mitt ex inte kunde knipa igen

    Svara

   Jag börjar nästan tro att allt är ett PR-trick
   Precis som när Jocke och Jonna gjorde slut, men ”inte skilja sig”
   Ben och Nicci har nog gjort slut på riktigt, men mycket borde ju hållas privat då.

   Svara

  Känner att det måste finnas en stark korrelation mellan videos som dessa och att en ökande mängd människor som vill bo i en koloni på Mars.

  Svara

   Finns även en stark korrelation mellan videos som dessa och att jag inte ens kan skriva längre.

   Svara

   Utom du då, som bara vill sitta på en högspänningsledning och klia Mars i rumpan.

   Svara

    Exakt. Till slut är det bara jag kvar på Jorden, och då jävlar ska jag lägga upp onödiga och ointressanta videobloggar som alla måste se, för ni har för dåligt internet på Mars för att kunna ladda upp eget material!

    Svara

     Fast du skulle aldrig kunna göra onödiga och ointressanta vloggar eftersom du är på en annan planet och allt automatiskt då skulle bli intressant för oss andra att kolla på. En video där du petar i näsan blir WOW han petar i näsan på JORDEN, THAT’S AMAZING

     Svara

      Det hade ju iofs blivit extra intressant om jag petade i näsan med min arm som är så lång att den når till Mars. Här är vi något på spåren känner jag…

      Svara

  Jag tror också ett problemet i detta är att de inte gjorde ett gemensamt, moget uttalande på sina kanaler om sitt uppbrott. Istället kastade sig Ben på Instagram och uttryckte att han hade blivit dumpad också var hatdrev mot Nicci igång…

  Känns som att historien upprepar sig en del eftersom att hans ex också fick en massa skit efter deras uppbrott. Visst, Ben kan inte hjälpa att hans följare är ouppfostrade och hoppar på folk hur som helst, men det känns som om han borde ha lärt sig att de är ganska gränslösa i sitt sätt att försvara honom när hans förhållanden har tagit slut.

  Mitt ex gjorde en liknande sak förresten. Jag gjorde slut med honom pga att han ständigt tryckte ned mig och behandlade mig som skit. När jag hade gjort slut körde jag ganska omgående till min mamma som bor typ fem minuter ifrån hans dåvarande bostad. När jag kom innanför dörren kramade hon om mig det första hon gjorde. Förstod ingenting tills hon förklarade att killen redan hade skrivit en fb-status om att jag hade gjort slut med honom men att han nu skulle hitta en mycket bättre tjej. Hans jättemogna vänner på FB hejade på. Det roliga är att alla säkert trodde att han var flera nivåer över mig eftersom att han hade en bra tjänst, var välutbildad, väldigt smart rent intelektuellt och framstod som extremt trevlig och vänlig. I själva verket hade han jättestora problem med skulder, psykisk ohälsa, manipulativt beteende osv. Jag fick jämt hjälpa honom betala hans hyra och andra utgifter (jag tjänade typ fem gånger mindre än honom) samt låna ut pengar till honom när han hade råkat ta dyra sms-lån för att köpa massa onödiga saker. Fick komma hem till honom dag som natt när han ringde och skrek att han skulle ta livet av sig om jag inte kom dit. Samtidigt fick jag hela tiden ta emot massa kränkningar om att jag inte såg speciellt bra ut, att han kunde hitta en snyggare och bättre tjej, att jag var osmart, att jag hade ett dåligt jobb, att min familj var dysfunktionell, att jag alltid blev dålig på bild, att jag aldrig skulle kunna hitta en bättre kille än honom, att jag var en hora och slampa osv.

  Förlåt för lite OT där i slutet, kände bara att min situation stämde in lite där eftersom att jag fick ta emot en massa skit efter att jag hade avslutat vårt förhållande. Menar INTE att Ben är som mitt ex, bortsett från det här impulsiva med att lägga ut allt direkt, som tex uppbrottet. Just det kände jag igen mig i väldigt mycket.

  Aja, hoppas det löser sig för båda och att båda två kan hålla detta utanför sina sociala medier i försättningen.

  Svara

   Usch vilket beteende. Låter som en typisk kille som vet att hans tjej förtjänar bättre och därför försöker trycka ner henne så att hon inte ska förstå det själv. Skönt för dig att du gjorde slut och hoppas du vet att det är DU som är flera nivåer ovanför honom! 💕

   Svara

  Jag tolka inte bens video som att nicci var dålig flickvän osv. Visst han kanske inte så det på det absolut bästa viset men de flesta förstod nog vad han menade. Att prata om sina känslor och förklara dem är generellt svårt. Nu verkar nicci ha tolkat de han så negativt, vilket ja kan tänka mig är lätt hänt efter all hat som hon fått. Att de lagt ut allt offentligt är onödigt, men bens video är enligt mig inte så elak, men den borde tagits bort när han såg hur nicci kände eftersom det borde respekteras. Ben vet ju fortfarande vaf han insett och lärt sig under förhållandet oavsett om han berättat offentligt lm det elr ej.

  Svara

  Men det är ju det jag säger!!!! Dessa youtubers,influencers!! My God….det har ingen aaaning om verkligheten. Det tror att det de gör är på riktigt att så ska det vara. Var i helvete är nån vuxen när de behövs?! Som kan prata vett med dom?!

  Svara

   De är ju vuxna. Det är ju det som är så patetiskt. 😏

   Svara

    Nej hon är 19!!

    Svara

     Alltså… vuxen

     Svara

     19= vuxen. Även om man är ung. Men i den åldern får man faktiskt ta ansvar för sitt beteende.

     Svara

  Hur länge är dagens ungdomar så jävla ”bortkopplade” från verkligheten? Går de genom hela livet utan självinsikt och genuinitet? Känns som att de alla lever ”låtsasliv” (läs: leva ut sina känsloliv genom sociala medier och hela tiden jaga yta och allt annat som ger ”cred”) Hur tappr man all verklighetsuppfattning? Kan inte alls relatera till dessa människor och jag är i deras ålder.

  Svara

   De är inga ungdomar. De är ju för 17 vuxna. Över 20 =vuxen

   Svara

  Alltså omg. Får seriöst ont i magen. Är detta på riktigt!!?

  Svara

   Är du också magsjuk?

   Svara

   Alltså, vad är det som går? ”Alla” har så himla ont i magen hela tiden. Det är verkligen dags att ta kontakt med sjukvården.

   Svara

  PH igår. Vad jag tyckte synd om Mattias och Stephanie. Tycker dom är bästa paret. Bra att mattias sa han själv aldrig skulle göra så. Vilken chock.

  Svara

   Fast jag tyckte nog att Stephanie körde då fult spel. T o m Matthias var arg – ”Hur dum får man vara, reta upp personen som vill köra ut Dig”

   Svara

    Är glad att S åkte ut 🍻

    Svara

    Men dom gav sej på Mattias sen. Men alla spelar ju fult. Jag tror inte mattias gjort det samma mot någon. Jag är lite kär faktiskt.

    Svara

  Jag förstår Ben och jag förstår Nicci. Det var inget fel i Bens tankesätt, men han borde ha pratat med Nicci kring detta istället. Förstår ej vad ”vi” har med saken att göra? Allt behöver inte ske på youtube.

  Svara

  Man får vara glad att sociala medier inte fanns under min uppväxt, och att jag ändå inte är lagd åt att lägga ut allt i mitt liv för allmän beskådan. Att lägga ut ALLT på film och bild utan någon som helst urskillning kan inte vara så kul när (eller OM) man har mognat och blivit lite vuxen. Och allt under ivrigt påhejande av ett gäng barn som ”inspireras” av dessa människor. Ibland får jag för mig att jag missat nåt som inte följer en massa youtubers, men så läser man om Jocke & Jonna och Ben Mitkus m. fl. och inser att nej, finns inte mycket vettigt där att hämta.

  Svara

  Ben är ändå snart 25 år. Jag förstår att han mår väldigt dåligt just nu men han borde ha lärt sig vad det ger för effekter med att lägga ut allting offentligt. Jag hade inte heller uppskattat om mitt ex hanterade allt så som han har gjort.
  Det var inga jättefarliga ord men bara att lägga upp en video och förklara exakt hur man är som person och att man i princip är känslokall… känns varken sjysst eller moget.

  Svara

  OT: Kan du inte skriva om/visa debattartikeln som någon skrivit om hur det vore att jobba för Hanna & Amanda? Är en betalartikel, så man kan inte läsa mer än rubriken.. Hoppas!

  https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-det-vore-en-mardrom-att-jobba-for-hannah-och-amanda/

  Svara

  Jag tycker Niccis reaktion känns lite … märklig? eftersom hon själv har delat 3-4 blogginlägg, stories och 2 YT-videos där hon pratar om Ben och deras uppbrott INNAN han delade den här ovanstående videon. Mycket märkligt att hon inte då tänkte på att han kunde känna sig förödmjukad av hennes olika inlägg, videos och clickbait i hans namn?

  Hoppas verkligen hon stänger av alla sociala medier för ett tag. Hon verkar ha varit i full gång efter allt som har skett. Stäng av allting Nicci, kolla inte på sociala medier, kontakta inte exempelvis Marcelos flickvän och lev ditt liv utan att vara uppkopplad hela tiden. Du kommer att må så mycket bättre och jag är säker på att du kan skapa bra content utan att nämna Bens namn!

  Svara

   Men vad har hon skrivit och sagt i dessa inlägg? Hon har sagt att dom gjort slut och att hon fått hat, i princip. Det är åtminstone min uppfattning att hon inte talat ner Ben på det sätt han talat ner henne. Att säga att hon är på en lägre nivå känns bara taskigt.

   Svara

    Han säger ju att det inte är på ett ”jag-är-bättre-än-henne” sätt? 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Men snälla anonym…har du hört talesättet ”du hör vad du vill höra” eller du ser vad du vill se”. Kattis har så rätt i de hon skriver. Och jag tror Kattis kommentar träffar vad många tänker om situationen nu mellan dem. Denna förklädnad Ben satt på sig ses som härskarteknik många ggr. Att medvetet maskera sin besvikelse genom teknisk sätt höja och sänka en annan människa är sällan av god avsikt.
     När en person ena stunden gråter å vill ha personen ifråga åter ena stunden…för att i nästa sekund då den inser de inte kommer hända går ut och gör en helomvändning och pratar ner personen inför sjuklig stor publik är så utstuderat planlagt. En del personer fixar inte att bli ”dumpad” de tar på deras alter ego. De behöver medhåll att de är bra och felfri. Och för att inte tappa ansiktet växer en en ny version av dem själva fram. En kaxig, oskön person.. Helt plötsligt blev den sköra gråtande versionen en något helt annat. Helt oberörd och noll ledsen utåt sätt. Men sanningen kommer aldrig lämna känslan inombords. Detta är ett sätt att skydda sig själv. Även om de flesta ser hur de skiner igenom hur dåligt den personen egentligen mår. Du agerar inte såhär om du mår bra. Då finns inte behovet att höja sig själv på någon annans bekostnad.
     All kärlek och omtanke till Nicci du vet du har många som förstår och stöttar dig. De hat du får är personer som blivit förblindad av sin förebild. Låt dig inte påverkas av deras lojalitet som fans. De väljer att inte vilja se eller förstå.

     Svara

  Lite tröttsamt att Camilla leker moralpolis och inte första gången. Räcker med inlägget, behövs inte lååååååånga utlägg och himlande samt fasande.
  Vi är kapabla att göra egna slutsatser.

  Svara

   Läs inte utlägget då?
   Lite tröttsamt med folk som klagar på innehållet i bloggar som de läser.
   Vi är kapabla att scrolla vidare.

   Svara

    Sluta klaga på camcam.

    Svara

   Men JAJA. FAN vad alla ska klaga hela tiden.

   Svara

  Men JAJA. FAN vad alla ska klaga hela tiden.

  Svara

  OK

  Svara

  Kanske var inte meningen att klaga men tycker att det borde vara under Camillas värdighet att annonsera ”klippa kablar” lika lite som jaga föräldrar till barnen som kommenterar på Instagram.
  Det är knappast uppgiften för en bloggare.
  Nu har jag sagt mitt och har inget mer att säga ang detta.

  Svara

   Vad ÄR uppgiften för denna bloggare då?

   Svara

   Gnaga! Inte klippa.

   Svara

  Lite patetisk är Du ju, Du ska kanske hålla Dig till faktagranskande i sociala medier, hur går det – får Du fram Bellas siffror? Vill de inte svara? Skavlan då? Ingen kontakt där heller?
  smygreklam etc

  Svara

  Jag tycker Ben hanterat det här otroligt klantigt. Han berättar om Niccis privata mående, hennes trauman, hennes fobier etc. Det har han inte rätt till att blåsa ut så tycker jag. Sjukt respektlöst! Och han menar på att Nicci inte ger eller behöver lika mkt kärlek. Jag tror bara att de visar kärlek på olika sätt. Och jag tyckerdet är ruttet att måla ut Nicci som någon isdrottning för att hon inte är lika extremt extrovert etc som Ben. Hon verkar ju absolut ha ett stort hjärta och vara både kärleksfull, omtänksam etc.
  Och jag tror förhållandet varit jobbigare för Nicci än vad hon visat. Hon är nog en sån tvärlojal tjej. Ben har adhd och har i sina klipp hintat om att han ”sagt lite taskiga saker ibland”. Jag har levt med 2 män med adhd som haft stora bekräftelsebehov och som Ben sa om Nicci också tyckt att jag var snyggare än dem. De kunde vars så tjatiga, gnälliga och rent elaka när de inte fick bekräftelse nog eller mådde så där. De ångrade sig givetvis efter varje gång. De försökte också få förhållandet att funka genom att göra gulliga saker, köpa grejer etc. Men det funkar ju inte så att man kan uppföra sig så illa och sen ska det bara vara borta för att de ber om ursäkt. Igen..
  Om man varit med om övergrepp och vuxit upp med kontrollerande föräldrar lär man sig ofta att stänga av sina känslor för att överleva. Om man då hamnar i lägen med folk som tex har adhd och slänger ur sig taskiga saker kan man lätt försöka stänga av de känslorna för att man älskar den personen när den mår bra. Och stänger man av de negativa känslorna följer de positiva med. Man kan inte välja vilka känslor man stänger av. Då dör kärleken.
  Man faller ju ofta för de här snubbarna för att de är karismatiska, energiska, roliga etc. Och det är så de flesta ser dem. Men det kan vara så in i helvete jobbigt att leva med dem när de mår dåligt och saknar impulskontroll. De kan säga så himla taskiga saker som är otroligt svårt att släppa.
  Utöver det faktum att om jag startat ett sånt jävla drev mot någon hade jag gjort mer för att bryta det än lite lamt säga ”det vore bra om ni var snälla mot Nicci” typ.
  Mer på sin plats vore väl att säga ifrån rejält! Typ ”Vad fasen håller ni på med? Man gör inte så här! Jag blir så jävla arg! Vi har gjort slut. Nicci är en fantastisk tjej som inte gjort ngt fel mot mig. Men ibland är man inte rätt för varann. Vi är dock vänner etc.”

  Svara

   Håller med till 100%

   Svara

   Bra skrivet Jenny!!!!
   Äntligen någon som fattar vad som händer med en människa som blivit berövad på livet.
   Är också galet arg att Nicci måste gå igenom denna förnedring.
   Hur f_n ska hon kunna lita på någon igen. Blir så arg på hybris människor som tror att de kan ta sig friheten att lägga ut andras liv. Så hemskt att idag anses dem med störst följarskala *förebilder*, vilket skämt. Helt galet att makten hamnar hos så ansvarslösa personer.
   – I mina ögon är många förvuxna jätte bäbisar med narcissitiska behov- se mig, hör mig, bekräfta mig.

   Svara

  Vilken enorm fjant.

  Svara

  Okej. Ännu ett förälder-aktigt inlägg av Camilla.

  Svara

  Alla går in och avprenumererar på Ben Mitkus är mitt tips, nu för det vara slut med allt skit så får han flytta hem till mamma Lina

  Svara

  Den här bloggen blir bara sämre och sämre. Det var bättre förr.

  Svara

   Åh, en nostalgiker! 🙂 The good ol’ days!

   Svara

    Ja faktiskt.

    Svara

     Härligt! Du får gå tillbaka i arkivet och mysa runt…

     Svara

      Sånt gör inte en surmus. Vi hoppas att allt ska blir bättre.

      Svara

       Ah, men jag tänker så länge… Så ligger inte arkivet där förgäves… 😉

       Svara

   What? Jag håller inte med. Dessutom hade ju Camilla en frågestund nyss där hon tacksamt tog emot tips m.m. Sedan dess har det varit mycket mer granskande inlägg, är min personliga åsikt. Du får starta en egen skvallerblogg 😉

   Svara

    Det behöver du inte det var min åsikt.

    Svara

  Svara

  Hans förklaring av uppbrottet med Nicci liknar uppbrottet med My Karlberg. Även där valde Ben offentliggöra sina tankar om uppbrottet. Hon kunde inte heller ge Ben den uppmärksamhet han behövde enligt han själv.
  Oskön prick de där.
  Vem blir nästa tjej i ledet att pekas ut som oduglig i bekräfta Ben.
  Tror all uppmärksamhet inte alla gånger är så bra. De tycks skada självbilden.

  Svara

  Han är sjukt omogen för sin ålder, hans agerande skulle kunna jämföras med en 16 årings. Han fortsätter hela tiden att prata om henne på ett sätt som får henne att framstå som dålig, vilket gör mig så jävla förbannad. Ett behov av att förminska henne och höja sig själv. Jag SPYR.

  Medan hon möts av hatstorm och dödsönskningar från hans följare väljer han att posta videos om hennes bacillskräck och hur glad han är att de gjorde slut.

  Jag blir så arg.. så jävla jävla arg. Hans ego verkar gå före allt just nu

  Svara

   Hans karma kommer en dag åter.
   De du ger får du åter.

   Svara

  Jag blev dock glad över Antonija Mandirs initiativ att backa Nicci ihop med andra influensers eller vad alla de nu är(no offence.. jag har bara för dålig koll på vissa av dem själv). Bra av dem allihop och skitbra av Antonija att säga ifrån så mot alla dårar som skickat så sjukt eleka meddelanden och att hon då gjorde som Ben borde ha gjort! Hon steg rejält i mina ögon!

  Svara

  #metoo

  Svara

  Nej, nej , nej..för helvete! Var tvungen att pausa filmen..Så gör man inte äggröra! Använd aldrig sån djävla skitolja! Den ska vara gjord med GRÄDDE och SMÖR! Basta!

  Svara

  Vem är ens Ben Mitkus?

  Är det en kille med invandrarbakgrund från någon såpa?

  Låt gissa med magrutor, tatueringar, kanske örhänge, bryter när han pratar, använder könsord od, kallar kompisar för ”bro”…………….

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.