Just a heads up…

Jag kommer ta mig friheten att radera kommentarer som bara är trista här inne…
Vilka de är? Tja, det får vi se, men det avgör jag.
Det kanske inte ”bryter” mot några regler i form av att vara kränkande eller spekulativa kring någons graviditet, men anser jag att de inte gör någonting annat än drar ner stämningen och är otrevliga och käftiga samt bidrar med NOLL till kommentarsfältet för oss andra så kommer de raderas.
Vill du fortsätta i samma stil – gör gärna det men då kommer du hamna i modd. Eller rakt ner i svartlistan där dina kommentarer slängs utan att jag ens ser dem. Ditt val.

En teknisk sak. 
När jag raderar en kommentar så försvinner per automatik alla svar till vederbörande, men det finns ingen anledning för dem att stå kvar då de oftast bara svar på otrevligheten.

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  😕

  Svara

  Är inte det en subjektiv bedömning att en kommentar bidrar med NOLL till kommentarsfältet? Hur skall man då veta iom det inte finns klara riktlinjer?

  Svara

   Jo. Och camcam kommer avgöra vad hon tycker bidrar till dålig stämning. Men lite självinsikt bör man väl ha och förstå vad som är lämpligt och inte 🙂

   Svara

   Är väl inte så svårt att förstå vad hon menar. Jag tänker såhär: Exempelvis är det ju ofta folk som lämnar en kommentar om att en annan kommenterare har stavat något fel – herregud bort med det. Eller om nån i en tråd börjar prata om något heeeelt OT (för det finns ju öppet sår-tråden). Etc. Tycker detta låter superbra Cam.

   Svara

   Det har varit det blir kanske bättre nu? Mer rättvist. Tex har ju helt vansinniga kommentarer till Isabella-inlägg fått stå kvar.

   Svara

    Hoppas det blir trevligare

    Svara

  Precis som 85% av dina inlägg då? Otrevliga, käftiga och bittra. Kanske precis därför det kommer så många tråkiga kommentarer, just a heads up…

  Svara

   Läs inte bloggen då 🙂

   Svara

   Möjligt, men eftersom det är min blogg så är det jag som bestämmer.. 🙂

   Svara

    Men du måste ju förstå att du måste ha lite konsekvenstänk. Du kan ju inte kasta upp massa bittra inlägg varje dag (samt bemöta kommenterar med en spydig och dryg ton) och förvänta dig en glad och trevlig stämning. Om du vill ha en bättre stämning så måste du ju förstå att det börjar hos dig. Ta lite ansvar.

    Svara

   Mika, bra där!!!!

   Svara

   Sådan bloggare, sådana kommentarer 😉

   Svara

  Hur skall man då göra iom det inte finns klara riktlinjer angående vad som bidrar och inte bidrar?

  Svara

   Kan du inte klura ut det så får det väl uppdaga sig allt eftersom tänker jag…

   Svara

    Men Cam, det är ju din blogg, det är du som skall klura ut det och meddela oss så vi vet vad som gäller och håller oss till det.

    Svara

     Tydligen räcker inte ”håll god ton” så vi kan väl säga så här – bete dig inte som en tråkig rövhatt! Funkar?

     Svara

      Absolut)

      Svara

      Är man röstat om man skriver att Isabella Löwengrip är psykopat? Eller om man påpekar hur folk använder var o vart? Båda lika tröttsamt

      Svara

       Röstat=rövhatt

       Svara

   Undrar jag med. Var går gränsen. Hur mycket spelar yttrandefriheten Inn? Jag undrar sa flundran.

   Svara

    Tror inte att yttrandefriheten är tillämpbar här då den gäller förhållandet medborgare och staten.

    Svara

     Exakt, så himla viktigt att fatta tycker jag: Yttrandefrihet är INTE lika med allas rätt att säga vad som helst till vem som helst när och var som helst.

     Svara

  Bra !!! Bort med kränkande inlägg!

  Svara

   Tror kränkande kommentarer alltid har raderats.

   Svara

    Du menar sådana om att patriarkatet inte existerar?

    Svara

  Jag tror att det är på plats med en liten ”nätikett”lista nere vid kommentarsfältet där man skriver sin kommentar.
  Exempelvis:
  – Oliktänkande är alltid okey, men aldrig rasism/nazism/hets mot folkgrupp.
  – Läs kommentaren mer än en gång innan du trycker på ”skicka kommentar”. Framgår vad jag vill säga? Kommer andra att förstå mig, eller finns det utymme för feltolkning?
  – Åsikter kring vad bloggens innehåll bör vara skickas till feedback@bloggbevakning.se

  Etc etc 🙂

  Svara

   ”Tänk efter före” och liknande, tror mycket kan bli bättre av det. Bra initiativ!

   Svara

   ”Att tala innan man tänker är som att torka sig i röven innan man skiter” Typ så kanske?

   Svara

   Ja men det var ett jättebra förslag:)

   Jag tror inte Camilla är ute efter att rensa bland alla kommentarer och supermoderera alla inlägg, det är väl mer en heads up om att man ska tänka en gång extra på vad man skriver. Hon är ju också ganska aktiv på att lyssna till läsarnas behov så märker vi att det kanske inte helt och hållet funkar så fixar hon säkert något.

   Svara

  Vill verkligen inte denna bloggen ska bli familjeliv 2.0 där alla styrkekramar och håller med om allt. Det har verkligen varit högt i tak här och skönt avslappnat tills för en halvår sedan ungefär när ingen tål någonting typ utan bara klagar på både Camilla, bloggen och läsarna

  Svara

   Jag vill verkligen inte behöva scrolla förbi alla familjelivs inlägg om problem man bör uppsöka läkare för eller hur man ska agera när en familjemedlem gör si eller så, finns andra forum för det

   Svara

    Jag gillar att ta hand om varandra.

    Vad jag inte gillar är kommentarer som fiskar likes på andras bekostnad dvs gör sig lustig över dem för att locka med sig ”skratt” och sneda leenden.

    Svara

     Som t.ex. de som bara svarar ”ok” på någons kommentar bara för att dryga sig. Hoppas de ryker fort som attan

     Svara

      Bra exempel.

      Svara

      Ok.

      Svara

       Hahahaha

       Svara

     Vad har en blogg om sociala medier egentligen med ett familjelivs forum att göra? Förstår tanken att man ska ta hand om varandra men det finns forum för det.

     Svara

     Men denna blogg var väl inte tänkt som en blogg där man tar hand om varandras snuvor, flytningar och svartsjuka syskon. Det finns ju andra forum för det, kan denna bloggen inte få vara fri från amning och annat skit.

     Svara

      Jag säger bara vad jag gillar.

      Hur bloggen ska vara eller är tänkt är enligt mig helt upp till CamCam.

      Svara

       Och vad jag gillar är att det är en salig blandning av allt. Jag älskar att förstå hur människor tänker och fungerar. Lär mig massor om hur olika vi alla kan tänka om en och samma sak.

       Jag tror på att om ramarna är hyfsat fria så är det anledningen till att skoj och intressanta diskussionen skapas. Ju snävare ramar ju mer begränsade kommer folk att känna sig och du kommer inte tycka det blir kul att läsa.

       Just my two cents!

       Svara

        Så rätt

        Svara

        Håller med om vartenda ord! <3 Tycker detta forum är fantastiskt just för att ordet är fritt. Tycker att folk som klagar om OT bara drar ner stämningen här.

        Svara

     Som du som gjorde dej lustig att jag hade instagram. Just det.

     Svara

      Får jag följa dej?

      Svara

     The real Hmm;
     Den självironin var faktiskt riktigt rolig!

     Svara

  Det är din blogg, du får självklart göra så. Men kommentarerna är mer än halva nöjet. Har du statistik på hur många läsarna som klickar fram kommentarerna? Skulle vara intressant.

  Jag förstår hur irriterande det är med femtielva kommentarer som klagar på att ett inlägg är för långt, trots att du förklarat det flera gånger. De ser jag inget konstigt med att gallra bort.

  Däremot fundera en gång till på om att ta bort ”unika” kommentarer som är on-topic. Oavsett om det faller din åsikt i smaken eller inte. Här har hitills ingen censur rådigt, vilket gjort kommentarerna blandade, ärliga och ökat mitt intresse för bloggen. Vilket gör att alla kan yttra sig både för och mot bella som gör kommentarsfältet ovinklat.

  Så mitt önskemål vore att låt alla åsikter komma fram, men ta bort de intesägande, upprepningar, frågor som redan är besvarade och ot.

  Blandningen av alla åsikter tycker jag är det viktigaste för att hålla kommentarerna intressanta.

  Svara

   Jag tror inte det är detta CamCam är ute efter(?)

   Jag tror mer det är kommentarer som inte svarar eller förlänger det ursprungskommentatorn sade utan en helt irrelevant poäng inte bidrar något till diskussionen utan enbart drar ner det till att handla om personen (gärna trycka till hen lite) som skrev något snarare än vad personen verkligen sade.

   Svara

    Men läs inte den här bloggen då!!! Det brukar effektivt förlänga den första gnälliga kommentaren. Eller: ta din OT nån annan stans! Också en grävande tråd gång efter gång. Fö tycker jag ”ok” är en utmärkt kommentar många gånger.🙂

    Svara

     *givande

     Svara

     Förstår inte vad du vill säga mig😊

     Jag tycker också att det finns plats för ok, men när det bara står för att visa på att man tycker hela kommentaren urbotat dum, vilket den många gånger inte är utan bara ”du” som inte håller med, så bidrar det enbart till ett fientligt kommentarsfält.

     Det finns tillfällen för allt och omständigheter när saker passar mer eller mindre bra, och så klart är ett singel ok passande ibland också.

     Svara

      Ganska ofta det gäller dumma kommentarer ändå? I övrigt gav jag exempel, som förvisso inte helt relaterade till din kommenter, på kommentarer som drar ner kommentarsfältet så mycket mer än en gnällig ursprungskommentar. Som folk som fortsätter tjafsa om OT eller när folk tjafsade om Catrin, eller för all del, när folk börjar tjafsa irrelevant om dig, hmm. Sånt blir jag oerhört mkt mer less på.

      Svara

       😊👍

       Svara

   Dito. Det är ju kommentarsfältet som är bland det roligaste att läsa. Ett bra inlägg triggar bra kommentarer, positiva och kritiska.

   Svara

    Ja, det vore trist om dynamiken försvinner från bloggen.
    Mycket av nöjet här ligger faktiskt i kommentarerna även om det ursprungliga blogginlägget skulle kunna bedömas som ”otrevligt”, ”käftigt” och allmänt stämningsförstörande.
    Vi får se hur det hela kommer att bli i praktiken. Klart att vissa pajkastningar kan tas bort även om det blivit många kommentarer där alla pucklar på varandra utan att komma fram till något av värde.
    Sen får vi se hur Off-topic ska bedömas. I vissa fall har det blivit fler kommentarer Off-topic än kommentarer On-topic och det är inte heller så bra. Kanske ett Öppet spår mitt i veckan skulle ta hand om en del som vill skriva av sig?

    Svara

   Det skulle gå att se om hon använde sig av hotjar. Alltså hur folk beter sig på hemsidan etc etc, men krävs väldigt mycket arbete så kanske inte är aktuellt 🙂

   Svara

  Hur blir det med ”öppet spår”. Är det fritt fram? (Ja, inom rimliga gränser så klart)

  Svara

   Ja, inom rimliga gränser..så klart… det gäller överallt..

   Svara

  👏👏👏
  Bra! Det är så drygt med alla kommentarer som ”trist inlägg” ”😴” ”Camilla är inte bättre själv” etc.
  Självklart är väl att kommentera och spinna vidare på en kommentar om själva inlägget…

  Svara

  Önskar att alla tråkiga språkpoliser hamnar i den högen. De bidrar enligt mig inte med något alls och de kan svara sakligt på ens kommentar i stället för att peka ut ett grammatiskt fel.

  Svara

   Jag har ändå utvecklats lite tack vare språkpoliserna, så tack! Smågrejer jag börjat tänka på.

   Svara

    Skriver man det på ett schysst sätt så fine. Men ofta är de skrivna på ett nedlåtande sätt och där de ignorerar hela innehållet i kommentaren och endast rättar.

    Svara

    Klart det kan hjälpa till ibland men att vara dryg och enbart kommentera fel med en nedlåtande ton utan att ens bemöta vad man skrivit är bara elakt.

    Svara

     Förlåt för min upprepning. Såg inte att ”I” precis skrivit samma sak.

     Svara

    Så sejen får vara ifred nu 😊??!

    Svara

   Håller med, har en språkstörning som gör att det inte alltid blir rätt då jag skriver, knappt man vill kommentera längre.

   Svara

   Framför allt är det ju en jävligt tröttsam och barnslig härskarteknik att göra sig lustig över att någon har uttryckt sig/stavat fel istället för att bemöta vad som faktiskt sägs. Eller ännu bättre: inte säga något alls.

   En sak om det är stav- eller syftningsfel som gör innehållet helt obegripligt men så är det ju sällan. Ofta är det bara vuxna som vill ta tillfället i akt att bete sig som en liten snorunge på skolgården. Varför de vill det är mig dock helt obegripligt.

   För jävligt att det hindrar folk från att våga eller vilja yttra sig. I ett större perspektiv (och givetvis inte beroende av situationen här på Bloggbevakning) bidrar det till en tillbakagång av den demokratiska utvecklingen. Till den tiden då bara ett fåtal fick yttra sig och rösta i val.

   Svara

    De är ”bara måna om de svenska språket” om du frågar dem.

    Svara

  Denna bloggen har varit ett perfekt mellanting mellan Familjeliv och Flashback med högt i tak men det funkar ju inte när alla blir ledsna, kränkta och arga för att man säger emot eller inte tycker de har rätt i sina åsikter

  Svara

  Bra!
  DET är så uppenbart att vissa endast skriver kommentarer för att provocera och vara elak gentemot personen bakom en kommentar, inte kommentaren per se. Undrar alltid vad det är för sorts människor i verkliga livet som gör på detta sättet.

  De som nu inte förstår vad skillnaden är i att kommentera en kommentar kontra gå till personangrepp kommer nog bli varse det.

  Svara

   Exakt 👍

   Svara

  Vad bra, då antar jag att du raderar allt OT då? Så att vi slipper folk som borde vända sig vården eller har familjelivsproblem (bl.a. era tråkiga barn). Fan vad mycket du kommer få sitta och radera 😛

  Svara

   Om det är det som CamCam tycker är tråkigt ja… men det har hon ju inte sagt. 😉

   Svara

   Tror ju knappast det är den typen av kommentarer camcam syftar på 🙂

   Svara

   Detta var en elak kommentar, tycker jag.

   Svara

    Alltså den översta om ”era tråkiga barn”.

    Svara

     Om alla kommentarer som den du tyckte var elak skall tas bort från och med nu så är jag också rädd att det blir familjeliv 2.0 här. Varför är det elakt att kalla barn för tråkiga för övrigt? Är det verkligen elakt att säga det?

     Svara

      Hen var en kränkt förälder haha

      Svara

  Kanske idé att fundera en extra gång då innan man kommenterar ett inlägg som verkar kunna hamna i högen för ”trista” kommentarer som raderats. Ingen idé att man själv agerar moderator här alltså…
  Det är samma på Facebook när ett inlägg plötsligt försvinner (raderat av den som skrivit det eller av någon moderator) och man kanske har suttit och skrivit en bra och väl genomarbetad kommentar. Försvinner inlägget från Facebook så försvinner också alla kommentarer och det kan ju upplevas som en besvikelse förstås 🙁

  Svara

  Fast så trist när man lagt ner tid på att skriva en lång kommentar och den raderas. Vet precis vilka kommentarer som menas, men tycker själv att är okej med oliktänkande, och intressant att läsa andra åsikter än mina egna. Alla måste inte gilla hbtq, skilsmässor, aborter, feminism, globalisering och mångkultur. Antar att denna kommentar kommer raderas nu.

  Svara

   Nej faktiskt inte, alla har rätt till sin egen åsikt

   Svara

   Nej alla behöver inte gilla det?! Det är ju det som menas med att alla får ha sin egen åsikt.

   Svara

  OT: Johanna Toftby marknadsför olja som gör att hundens päls glänser fint i höstsolen.

  CamCam: Skulle gärna se att du kör en granskning av hur bloggare får föra register på sina läsare. (Ja tråkigt GDPR-tjafs men ändå viktigt). Någon lär ju bli först till granskning.

  Svara

  Tack!! Har varit så trist stämning i kommentarsfältet på sistone. Vissa har verkligen ansträngt sig till max för att vara så spydiga som möjligt och det är tröttsamt.

  Svara

  Bra Camcam! Det är DIN blogg och du som bestämmer, och jag litar fullständigt på att du är kapabel att avgöra vad som är relevant och inte. Ni som ifrågasätter – passar det inte så läs andra bloggar istället! 🙂

  Svara

  Bra!

  Svara

  Fan vad bra!!! Här är så sjukt otrevliga och bittra människor som kommenterar. Man tycker nästan synd om dessa människor som alltid måste ha sån attityd.

  Svara

  Det kommer ju inte bli några kommentarer kvar under bellainläggen

  Svara

   Jodå 🙂 långt ifrån alla beter sig bittert och har tråkig ton i sina kommentarer.

   Svara

   Hon kommer nog göra undantag just där eftersom hon själv är väldigt bitter motblondinbella 😉

   Svara

  Helt OT men IL skrev detta på sin blogg precis: ”Löwengrip är ju ett klassiskt premium-märke”. Hahahha öh va? hon lever verkligen uppe bland molnen den där 😀

  Svara

   Hur många salonger använder Löwengrip liksom…

   Svara

   Hur ”klassiskt” kan något som funnits i 5 år vara? Det kan man fråga sig:D

   Svara

    Och som ”premiummärke” har väl Löwengrip inte existerat längre än sen i våras då de nya produkterna till högre pris lanserades. Det äldre LCC är i bästa fall att anse som midmarket.
    Man blir inte ett premiummärke bara för man höjer priset. Priset är bara en konsekvens av att ett märke är ett premiummärke. Vill man vara ett nytt Estée Lauder måste man fatta detta som gäller alla varor och alla märken i premium- och lyxsegmenten.

    Svara

   Hon skrev det som jämförelse med den ”lillasyster” hon tänkte lansera. Jag tror hon menar klassisk som klassiska dofter och design. Lillasyster ska vara mer Wild&crazy med kokos och glitter.

   Ps. Jag har varken köpt eller provat några sv hennes produkter så jag vet inte hur Klassiska eller premium jag skulle uppleva dem.

   Svara

    Nja många av hennes produkter luktar ju obeskrivligt sött och sliskigt, sånt dom jag gillade nät jag var 14-15. Känns inte speciellt ”klassiskt”. Men du kan ha rätt, det var kanske det hon menade.

    Svara

   ”ju”, som att det är allmänt vedertaget! 🙂

   Svara

   Jag fattar inte hur det går ihop ekonomiskt att satsa på en utökning av sortimentet med denna ”lillasyster” när de är i full färd med att etablera deras nuvarande sortiment? (Alltså ”Preeeeemium”, för att förtydliga.”

   Svara

  Bra! Tänkte senast igår att om kommentarsfälten här hade varit kafferaster på en arbetsplats, med diverse samtal, så finns det vissa personer som man hade undvikit som pesten och hellre städat toaletterna än fikat ihop med. Tröttsamma viktigpettrar och småelaka typer som med all säkerhet aldrig i livet hade vågat yttra samma saker på en kafferast face-to-face med andra.

  Svara

  Sluta skriva så bittra inlägg så ska du se att det löser sig.

  Svara

  Förstår jag rätt så har Camilla rätt att skriva att valfri socialamedier-person är knasig, dum, ytlig eller vad tusan som helst. Det är ju hennes blogg.
  Men vi läsare får inte kommentera att vi håller med?

  Svara

   Nej, då har du inte förstått det rätt…
   En gång till.. 🙂

   Svara

    Nu tycker jag att du drar ner stämningen…

    Svara

     🤣🤣

     Svara

  O My har inte uppdaterat sen kryssningen.
  Kom det en ”krasch”? 🙄

  Svara

   Det var ju någon här som skrev att My hade haft en rejäl fylla, varit skrikig/otrevlig, vakter inblandat mm. Skulle vilja veta mer om det 😊

   Svara

  Det här skulle du tagit tag i C för länge sen. Otrevligheten i k-fältet beror ofta på hur du skriver samt vinklar inlägg. Känns som du fått en tillsägelse från högre ort att städa upp i ditt k-fält.

  Svara

   Högre ort? Jag har ingen högre ort – jag är min egen högsta chef.
   Men nä, jag har tröttnat helt enkelt. Lite som du när det kommer till ordet ”kommentarsfält”…eller hur? Jobbigt långt ord.. man blir alldeles matt…. 🙂

   Svara

    Blir väldigt lustigt när du skriver att du ska börja ta bort kommentarer som ”drar ner stämningen och är otrevliga och käftiga” och så sitter du här i kommentarsfältet och är otrevlig, käftig och drar ner stämning. Nice att du föregår med gott exempel.

    Svara

  Jag är helt i linje med att tråkiga kommentarer ska raderas, men för någon med semiautism kan det faktiskt vara lite svårt att förstå vad som åsyftas. Har ADHD (förvisso irrelevant i sammanhanget) med drag av autism och är i regel högfungerande, men ibland blir det lite svårt.

  Förstår ju att det finns en viss problematik i att svara en oliktänkande med ”nä nu får du fan hålla käften ditt inflammerade jävla förhudsollon” men är det okej att svara drygt/barskt/sarkastisk/halvotrevligt? Käckhet i all ära men ibland vill man bara bita till.

  Ponera att allas vår Hmm skriver något asroligt, får jag inte dra till med ett wwwskratt då om någon redan skrivit ”hahaha”? Är det en onödig upprepning? Bör jag istället skriva ”Detta var mkt roligt. Det fick mig att brista ut i skratt” eller är det också en upprepning av ett redan konstaterat roligt inlägg?

  Nu kanske detta låter som ett ickeproblem pga antar att bloggens målgrupp inte är Sveriges Autistiska Sällskap, men det finns åtminstone EN liten söt autist här som skulle uppskatta någon form av konkreta riktlinjer. Något så simpelt som typ ”inget OT, inga exakta upprepningar, undvik elitistiskt nedvärderande” osv.

  Alltså jag är serri. Förstår att vissa, om inte alla, formuleringar är tramsiga men kontentan är faktiskt otramsig.

  Svara

   Jag är mer ute efter att rensa bort otrevligheter som inte har något annat syfte än att vara innehållslösa otrevligheter. Skratt, glädje, humor mm får man skriva hur mycket man vill. =) Jag tror inte du behöver vara orolig. Är du inte en dryg jävel så får du kommentera vad du vill…

   Svara

    Jag är i och för sig ganska dryg men då tror jag att jag är med på noterna. Tack för svar!

    Svara

  Känns positivt. Har helt slutat att kommentera p.g.a. alla dräpande svar man får från vissa. Hänvisar
  till Flashback istället 🙂

  Svara

  Du som gör en stor grej av alla bloggare som inte kan hantera kritik samt blockar/raderar hejvilt? Jag kan inte kommentera längre för att jag skrev om bland andra din konstiga inställning (som du brukar kalla det när andra inte lever som dom lär) gällande metoo, Nemo och granskandet av Isabella. Jag fick en massa likes på den kommentaren (resten godkändes inte) och det är garanterat ingen som tycker att stämningen blir tråkig för att någon kommenterar argt om en man (som många ungdomar ser upp till) som ljuger och skyller på offret. Alltså om du väljer att hylla Nemo och blunda för det vidriga han än idag säger så kan du väl hantera lite kritik om det? Samt fortsätta låta mig kommentera om läppglans, andra bloggare eller lite vad som. Högt till tak står det i din beskrivning om bloggen, egentligen heter det högt i tak men det är en annan diskussion, jag tycker du är väldigt känslig för kritik för att vara en sån som klagar på lättkränkta snöflingor / hej

  Svara

   ”Och så länge det finns bloggar som är förebilder till mängder med människor och som bara godkänner kommentarer som stryker dem medhårs och blockar alla andra så kommer jag ifrågasätta dig. Action speaks louder than words.”

   https://bloggbevakning.se/2016/05/06/sa-lange

   Varför är en dömd sexualförbrytare så viktig för dig? Är väldigt konstigt att du inte tänker på din bonusdotter när det gäller att skydda henne från manipulerande män som får ryggdunkningar när dom gråter ut om övergrepp dom gjort? En sådan värld vill jag skydda framtida döttrar och nutidens flickor för. Jag har ingen hang up på Nemo specifikt, jag hatar alla sexualförbrytare! Så pass viktigt är det med jämställdhet för mig

   Har tipsat en massa om saker Nemo sagt eftersom du själv sagt att du vill vara partisk i ditt granskande. Det finns massa lögner, skenhelighet och mysiga manscitat som han kommit med sedan din otroligt partiska intervju med honom. Han tjänar pengar på sociala medier han med men kommer undan med allt, till skillnad från Isabella, Hannalicious, Book och alla andra kvinnor du kritiserar. Patriarkatet du vet…

   Svara

    Nemos självbiografi är ute nu! Perfekt tillfälle att ta ett ställningstagande och visa att det inte är okej som vuxen man att vara bitter över att fjortonåringens liv inte är förstört, att skylla på att hon söp ner honom samt att han pratar om att hon var ett barn i sinnet,men han skadade ingen…
    https://bloggbevakning.se/2016/12/01/svarar-pa-kritik

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.