Slump eller spons?

Dubais marknadsavdelning är igång igen med att sprida influenca över hela sitt sandrika land.
Förra året var det Angelica Blick, Kenza, Hannalicious och Molly Rustas – bara för att nämna ett fåtal – som fick varsin bjudresa dit för att främja turistnäringen och nu är det ett nytt gäng som åker.

Viktor Frisk är där och så även Laila Bagge – som dock skriver att det är ett samarbete med Viafree i sitt inlägg men taggar # VisitDubai i texten. Är det Viafree tillsammans med henne serie Lailaland som gör samarbetet månne?

Men nu till den lilla utmaningsdelen av inlägget!

Pingis och jag bestämde nämligen att jag väntar med Australien (lanseringen av Löwengrip är uppskjuten så jag åker dit i februari istället ). Men eftersom det är höstlov och alla kompisar är bortresta på förskolan så har jag bokat en resa till Dubai istället.//Isabella

Isabella Löwengrip skrev häromdagen att Löwengrips lansering i Australien är framflyttad och att hon istället bokat in en resa till Dubai för sig och barnen (en nanny?).
Bokat? Eller fått boka? Fått välja bokningsdatum?
Jag har nämligen en stark misstanke om att den här resan kommer röra sig om exakt samma samarbete som Viktor och Laila är på just nu – vad tror ni?
Är det slump eller spons?

 

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Faktiskt är när det kommer till Bella (enligt mig) lite osäkert. Hon har ju åkt flera gånger och verkar gilla stället.

  Svara

   Håller med dig 💜 Du verkar tänka vettigast av alla

   Svara

   Jag vill åka till Dubai nu!!

   Svara

    Varför vill man åka till ett land som förtrycker kvinnor? Som straffar kvinnor som blir våldtagna? Fräscht…

    Svara

  Spons, kommer dock inte marknadsföras som det hos Bella….

  Svara

   Hon överdriver ant dina inkomster såväl som allt annat å vakten är nog dyr… Spons på resan

   Svara

  Viktigt för Bellsan att ta alla chanser hon kan för att bara få flyyyyga, spons el ej.
  Enligt senaste klimatrapporten har ju inte hennes barn någon framtid om inte nåt görs, men det struntar hon förstås också i.

  Svara

   Tror inte att hon förstår allvaret helt enkelt. Alla orkar inte ta till sig det utan lever på som vanligt

   Svara

    Tror hon förstär mycket väl men struntar i det eftersom hon är komplett ego

    Svara

     Nja, jag är inte så säker på det. Hon umgås med personer som lever på ett liknande sätt och jag tror inte att Bella sitter så mycket på internet och sociala medier och lär sig ärligt talat. Jag vet ju allt jag vet mest för att jag själv valt att kolla upp sakerna och många i min omgivning är insatta. Tror faktiskt att hon är rätt mycket i en bubbla, sorgligt nog

     Svara

  Å vad jag mår illa när jag tänker på allt detta flygande…. hur bara kan dom?!?!!!

  Svara

   Vi har ju blivit itutade att det finaste som finns är alla andra länder och alla andra kulturer. Men vår egna kultur glöms bort, liksom vårt vackra land. Finns så mycket vackert, roligt, spännande, lärorikt och fantastiskt att upptäcka om i Sverige. Åker hellre på en roadtrip genom mitt fädernes land än tar smutsigt flyg till Dubai, alla gånger.

   Svara

    Håller med. Vill mycket hellre utforska Sverige än andra länder.

    Svara

    Sverige är så vackert!! För 2 år sen gjorde vi en bil resa upp till nordkapp. Bland det tuffaste jag upplevt. Åh nord Norge 👌 Heja svensk natur. Inte konstigt att tyskarna besöker oss 😊

    Svara

    Och jag har i stort sätt ingen längtan alls till att utforska Sverige, utan längtar mig bort utomlands dagligen… folk är olika! Men såklart så ser jag framemot när man kan resa världen över så miljövänligt som möjligt! 🙂

    Svara

     22:35 jag håller med.

     Svara

     Lite sorgligt att så många längtar bort… själv längtar jag hem de gånger jag måste resa bort. Fast å andra sidan är jag rätt nöjd med både utseendet, vikten, det gamla huset jag bor i och att jag är frisk. Jag är alltså väldigt trist och bakåtsträvande🙃

     Svara

      Har väl kommit på under senare år att jag trivs bättre utomlands. Jag ”blomstrar” som person. Bryter mig loss från gamla mönster och tar för mig på ett helt annat sätt. Sverige är mitt hem, och min familj finns här. Det kommer nog aldrig förändras. Men min resfeber, den är oändlig! 💁‍♀️

      Svara

   Förutsätter att du äter veganskt, inte kör bil, inte har några barn, inte handlar saker från utlandet osv?

   Fattar att det är provocerande när man ser folk som åker på semestrar, men det är inte endast detta som håller på att ta död på vår planet. Det bästa är om alla tar ansvar för sina egna handlingar istället för att förfäras över vad alla andra gör.

   Det bästa livsstilsvalet man kan göra för miljön är f ö att skaffa ett barn färre: https://www.lu.se/sites/www.lu.se/files/styles/lu_full_width_916px/public/fig1_svenska_final.jpg?itok=5h_DuTYG

   Svara

    Jag handlar inga saker från utlandet nej. Men jag kör bil och äter inte helt veganskt. Brinner för öppna landskap (av kulturmiljövärden men även för fjärilarna och fåglarna) så jag äter svenskt kaprifolkött.

    Sedan så vill jag personligen ha många barn, det är viktigt för mig att föra mina geber vidare. Det känns som om jag är skyldig mina förfäder det. Jag tror inte att svenska barn är problemet. Dels föder svenskar extremt få barn. Vi har en hög barnlöshet (både frivillig och ofrivillig) jämfört med familjer med utländsk bakgrund som bor i Sverige. Så vill man skaffa barn ska man inte ha dåligt samvete om man bor i Sverige eller norden. I stora delar av Asien och Afrika är barnkullarna däremot ett stort problem. Men det löser man med utbildning (främst för flickor) och sexuslundervisning samt arbete för jämställdhet. Inte löjliga klick-artiklar i expressen.

    Svara

     Just svenska barn är ett problem eftersom de konsumerar mer av världens resurser än t ex barn i valfritt afrikanskt land. Om alla konsumerade som svenskar skulle Overshoot day (den dag jordens resurser tar slut) inträffa i mars, istället för som nu, i augusti. Vi konsumerar alltså extremt mycket resurser per person.

     Svara

      Men då är inte lösningen att sluta föda barn. Lösningen är att konsumera mindre. Jag har inte köpt en enda ny sak till mina barn. Inte en enda grej. Vi använder inte ens blöjor utan kör babypottning från start. Dricker inte ur nappflaska (vanliga ärvda glas funkar lika bra) och vartenda klädesplagg är mina egna gamla, eller ännu äldre.

      Svara

       Babypottning?

       Svara

        Man läser av bebisens signaler och håller barnet över toaletten när hon kissar eller bajsar. Så slipper man blöja. Tror Foki och även Gabjoss till viss del använt sig av det. I nästan hela världen gör man så (finns inget land där barn tvingas ha blöja så länge som i Sverige).

        Svara

         Hur funkar det när ni är ute?

         Svara

       Nej, jag tycker inte heller det är en bra lösning att bestämma hur många barn folk får skaffa. Det blir bara så fel att peka på att fattiga länder där det föds många barn är ett större problem för miljön än vi i de rika länderna, som är de som har råd att konsumera sönder planeten. Misstänker att hur vi än gör så konsumerar vi mer än de som helt enkelt inte har råd. Men du gör ju mycket rätt så var stolt över det!

       Svara

        Det låter som att du skulle behöva läsa Factfullness.
        Kunskap är en färskvara och gamla sanningar behöver uppdateras.

        Svara

       Det är jättebra att du gör allt det där med/för ditt barn men ”små barn små bekymmer” som man brukar säga. Det är inte en bebis som är problem för klimatet. Problemet är att barn växer upp och under 70-90år (eller något i den stilen) på jorden konsumerar allt för mycket resurser. Det är alltså hela barnets liv samt eventuella egna barn till ditt barn som räknas med i beräkningen som man refererar till där uppe. Nu mins jag inte exakt hur beräkningen är genomförd men det handlar om mer än bara några få år.

       Svara

        Exakt.

        Svara

      För att vi har råd ☹️ Och för att föräldrar numera verkar fixa både telefon, ipad, tv spel osv i UNG ålder. Blir man van redan från början att ha det nyaste så fortsätter det ju sen

      Svara

     Får panik när du säger att du vill ha många barn. Vi måste hejda överbefolkningen, det är den som tar död på oss. Att försöka skjuta över problemet på fattiga länder håller inte. Där konsumerar de myyyycket mindre och bidrar inte alls på samma sätt till miljöförstöringen. Läs boken Miljöetik av Olle Torpman.

     Är det viktigaste att du skaffar många barn eller att de barn du och andra redan har kommer kunna bo på den här planeten?

     Att vi föder få barn här kan lösas med adoption eller genom de strömmar av miljöflyktingar som kommer komma.

     Svara

     @Johanna Men va… Vadå handlar inte något från utlandet? Majoriteten av vår mat tillverkas inte i Sverige till exempel. Går du och handlar i en matvarubutik kommer garanterat majoriteten av det du handlar komma från utlandet så hur kan du säga att du INTE gör det?

     Hela din kommentar känns sjukt naiv.

     Svara

    Det här handlar inte om en vanlis som åker på en solsemester om året. Detta är Bella som i snitt flyger minst en gång tur/retur i månaden, känns dessutom som
    att hon använder flyget för att provocera, och det gör mig skogstokig. (Exempel: alltid när hon ska resa någonstans påpekar hon att detta sker med just flyg; ”i morgon flyger jag till Malmö”, ”i morgon flyger vi till Paris”, ”nästa vecka flyger jag till Madrid”) Personligen har jag tom slutat med incheckningar och eventuella Arlanda-bilder på sociala medier de få, få gångerna jag flyger för jag skäms!

    Håller inte med om att man ska sköta sitt egna och bara hålla käften. Jag försöker påverka alla runt omkring mig, varesig det gäller flyg, mat eller konsumtion. Vår planet är påväg åt helvete och vi måste ALLA förändra våra livsstilar. Vi kan inte vänta längre. (Är själv vegetarian sedan 4 år tillbaka, hatar konsumtion och lever rätt minimalistiskt, men ja – jag flyger fortfarande någon gång per år)

    Svara

     En gång i veckan snarare ..

     Svara

     Ja vi måste alla ändra vår livsstil. Men folk verkar snöat in HELT på flyg. Att sluta äta kött/mejeri och skaffa ett barn färre gör GIGANTISK påverkan på miljön – ändå pratas det bara om flyg.

     Man kan flyga då och då och ändå ha extremt mycket mindre miljöpåverkan än någon som aldrig flyger.

     Svara

      Tyvärr har en flygtur ENORM miljöpåverkan. Tipsar om att göra ett test på klimatkontot.se

      Svara

      Att sluta flyga gör enormt mycket! En inställd flygresa ger dig ca 50 000 (!) tågresor på samma sträcka (enligt SJ). Det är inte vår rättighet som västerlänningar att ta en solsemester varje år. Ta en sekund och känn på den meningen med öppet sinne.

      Själv har jag slutat flyga. Vi kör en plug-in hybrid tills vi har råd med en elbil eller tills bränslecellsbilar får ett bättre nät. Jag köper bara second hand-kläder eller kläder av återvunna material. Har slutat äta kött, jag komposterar, källsorterar allt som går, vill sätta upp solceller på taket för att bli självförsörjande på el… vad mer? Min poäng är, herregud vad vi kan göra mycket för miljön! Otroligt mycket!

      Svara

    Fast, hallå, det där med att skaffa färre eller inga barn som miljöinsats är väl lite av ett feltänk? Man förutsätter att barn som föds nu kommer att utgöra en lika hög miljöbelastning som sin föräldrageneration. Men utsläppen måste ju ner inom typ tio år. Lyckas vi med det kommer barn som föds idag inte vara ”bovarna i dramat”. Och misslyckas vi är det väl liksom kört ändå? Låter man bli att skaffa barn pga klimatet säger man i princip att det inte går att förändra det ekologiska fotavtrycket hos en människa. Då har man ju redan gett upp. Men lyckas vi kommer de barn som föds idag inte att vara en bidragande faktor till uppvärmningen, den kommer isf att bero på tidigare generationer. Och som jag har förstått det måste vi lyckas, det är make it or break it.

    Svara

     Nej det säger man inte alls. Det kommer krävas både bättre beteende OCH färre människor. Fattar inte varför det skulle vara en mänsklig rättighet att skaffa massa barn och sen kräva att alla andra ska försöka rädda planeten åt sagda barn. Vi behöver alla göra uppoffringar. Om varje par enbart skaffar 0-2 barn kommer befolkningen sjunka ganska snabbt över tid och verkligen hjälpa planeten.

     Svara

   Inte bara dom.. kolla i appen Flygplan live.. så ser man hur många som flyger varje dag…. fullt i luften.

   Svara

   En av mina passioner här i livet är att resa. Gärna långt. Planerar för en tre veckors semester i Australien i vinter.
   Det bekommer mig inte att du/ni ser ned på oss som vill leva livet.
   Åk du till Flen och upptäck stället.
   Suck.

   Svara

    Jag tror inte dom ser ner på dig, jag tror bara att dom vill att framtidens människor ska kunna andas.

    Svara

    Fanns säkert de som ville fortsätta spruta DDT överallt också, min egen mormor älskade DDT, men eftersom det var dåligt för miljön så förbjöds det. Fakta. Det handlar om att det är dåligt för miljön att flyga, inte om att folk ”ser ner på livsnjutare”. Kommer inte finnas något liv att leva på den här planeten om 75-100 år om vi fortsätter leva som vi gör. Speciellt i Australien/Önationerna omkring. Att du väljer att strunta i den faktan är ditt val.

    Svara

  OT men ser nu på skavlan där Isabella är med. Hennes ”roliga” historia om rattfylla och barn i bilen är ju såå konstig. Det konstigaste är ändå att folk skrattar och applåderar?!

  Svara

   Tv inspelning. Applåder osv är fejkat. Står en söt liten gubbe/kvinna med en skylt. Brukar vara gratis att gå på inspelningar, testa om ni är nyfikna, ganska intressant att se hur det går till

   Svara

   Hennes roliga historia om när hon hörde David guettas låt på hotellrummet också 😂
   Man hör att hon har tänkt berätta det och försökt öva in vad hon ska säga.
   Så säger hon.. wait here comes the fun part.. 🤣

   Svara

    Och varför börjar historien med att hon precis hade tjänat sin första miljon? Vad hade det egentligen med historien att göra?

    Svara

     Ja exakt.. vad hade det me poängen med historien att göra vilket inte blev en poäng ändå? 🤦‍♀️

     Svara

    Så säger min fyraåring också ”nu kommer det roliga” när han berättar vitsar

    Svara

  Såg att det var någon i hennes kommentarsfält som tyckte att hon kunde åka på kryssning till Mumin Världen istället och det instämmer jag helt i att det är både barnvänligare och bättre för klimatet.

  Svara

   Jag skulle själv aldrig åka på kryssning dock, så det kan jag förstå om hon hoppar över haha

   Svara

   Kryssningsfartyg är inte heller så bra för miljön. 😁 ett tips om dubbelt intresserad kolls lite på lagar om utsläpp i Östersjön osv.

   Svara

   Det är ju inte för barnens skulle de åker till Dubai. Bella vill flasha o skryta.

   Svara

  En fundering dock från någon som inte åker på sponsresor, bokar man inte in en resa ändå? Eller får du ett datum och fasta tider och så säger du ja eller nej till just det datumet? Förstår ju att de resor som de åker i grupp på är mellan vissa fasta datum, men hur fungerar det annars? Jag trodde det var ungefär som att få ett presentkort, fast sponsrat/samarbete. De erbjuder dig att resa, du bokar resan, de betalar. Bella verkar gilla stället, hon skulle nog åkt med eller utan spons

  Svara

   Hon bokat säkert själv och får en rabattkod som ”nollar” summan.

   Svara

  Pingis ska till Australien nästa vecka enligt instastory idag… märkligt

  Svara

   Aha då är de troligen spons som Bella ska på till Dubai istället och Pingis fick ta över Australien resan.
   Kommer troligen inte bli nån resa alls för BB till australien..

   Svara

  Förstår faktiskt inte hur folk kan med att flyga flygplan. Ofta personer som inte ens sett Sverige. Bella borde besöka hällristningarna i Tanum, Norrskenet i Abisko, Höga kusten, Birka, Sveriges högsta vattenfall Njupeskär, Sala silvergruva, Sigtuna, Ales stenar eller Kalmar slott. Lärorikt och roligt för barnen. Och för Bella som ju älskar att läsa och lära sig saker!

  Svara

   Jag vill resa mycket inom Sverige, men jag vågar inte lita på tågen längre. Ersätter det inte med utomlands resor, stannar i närheten av där jag bor helt enkelt. Men önskar jag vågade lita på tågen och uppleva lite mer, speciellt norra Sverige

   Svara

    Håller med, tågen kan man inte lita på tyvärr. Nu åker jag mycket tåg ändå, men räknar alltid med att vara sen eller inte komma fram. Däremot åker min familj alltid på bilsemester genom Sverige. Stannar några dagar i nya städer och små samhällen och lär oss om landet. Rekommenderar det! På varje stopp kan man ställa bilen och åka buss eller promenera istället. Vi tar med oss cyklar och upptäcker Sverige på cykel. Verkligen jättemysigt och barnen lär sig såå mycket om vår historia, gamla kungar, landskapsblommor… ja verkligen om allt!

    Svara

     Vill inte ta bil överallt, inte min familj heller, vi är sånna där jobbiga klimatveganer hela bunten haha 😉 Men måste ta mig till Övertorneå (Bor ganska långt söderut) så får se hur det ska gå till 😅

     Svara

      Kanske buss? Stanna någon natt på olika ställen längs vägen?
      Tillbringar mycket tid på somrarna i en liten by i Övertorneå kommun, vid gränsälven. Helt klart en underskattad del av Sverige.

      Svara

       Min farfar kommer därifrån, vid gränsen. Därför jag vill dit. Vill se var jag har mina rötter 😊 Cykla… Förlåt, men.. Hahahahahahahaha. Jag cyklar inte 😂

       Svara

        Cykla var som svar till ⬇️

        Svara

      Cykla? Miljövänligast av alla fordon, Dock oerhört långt & brutalt jobbigt

      Svara

   En dag i skogen eller på Skansen är kul för dagisbarn. Att flyga i många timmar är inte så kul för dagisbarn.

   Svara

    Jag tyckte dock ärligt talat att flyg var kul när jag var liten 🙂 Lite godis, nytt band med tillhörande ”pling” bok till freestylen, nytt pyssel och spännande. Men finns mycket roligt att göra här hemma också, hon borde definitivt minska sitt resande

    Svara

   Men hur ”hett” är det på influncer-metern.. reaktionerna är hon ju också ute efter

   Svara

   Låter ju väldig mycket Blondinbella. Wowfaktorn i att vifta med sitt blonda svall, supersminkad i duggregn vid en hällristning.

   Svara

    Men precis. Hon vill ju visa upp att hon har pengar mm oxå

    Svara

    Allvädersjacka!

    Svara

    Det var förra versionen av Bella, mamma-och-fru-versionen. Den som älskade lugna helger med Odd och barnen. Nya versionen äger väl knappast allvädersjackan.

    Svara

   Fina tips men många är vi som har ett behov att upptäcka världen och andra kulturer. Sverige har en underbar natur men det är också ett rätt tråkigt och inskränkt land med massa regler där all slags service inklusive restaurangbesök är dyra och vädret går inte att lita på.

   Man utvecklas genom att resa. Man får nya perspektiv. Det märks framförallt på politiska bloggare som aldrig reser men ändå ska uttala sig om globala frågor och de förstår ingenting.

   Jag vill inte försvara onödigt flygande utan behovet av att se något annat. Bella provocerar genom detta det är tydligt. Sättet hon lägger fram det på att aldrig ens nämna miljön. Men hon är långtifrån boven här när det kommer till flyg.

   Jag ser framemot innovationer inom flygindustrin för att göra den mer hållbar.

   Svara

    Håller med dig helt. Sverige i all ära men det är inte världens mest spännande land… Vem hyllar hällristningar när man vill se ruinerna av det antika Grekland? Lösningen anser jag inte är att vi reser mindre, det bidrar bara till en mer inskränkt värld. Lösningen är miljövänlig utveckling som gör att flyg och andra resor inte belastar miljön. Redan nu använder flyget miljövänligarr bränsle och flygmetoder men om det kan bli helt fosilfritt vore det ännu bättre. Men faktum är att flyget i nuläget bara står för 2% av världens utsläpp så det finns många andra områden som vi bör dra ner på först.
    Men det är förstås ett väldigt enkelt sätt att klaga på andra och känna sig bättre än andra om man kan skylla några semesterresor för allt klimathot.

    Svara

     Orkat inte ens med ditt inlägg. Gör en check på ditt klimatavtryck istället för att försvara flygresande för ditt eget hög nöjes skull.

     Svara

     Vad lustigt. När jag testat hur stor miljöbov jag är på diverse sajter, så har det sett bra ut – jag har legat under snittet och på framtidsmålet – tills jag fyllt i mina flygresor. Och då räcker det med en endaste Europaflygning för att förstöra allt jag åstadkommit med vettig energi-, kött- och annan konsumtion och förbrukning. Men då kan jag alltså strunta i de resultaten från olika myndigheter och universitet, och lita på din åsikt om flygandet istället?

     Svara

    Fast för de flesta människor är det noll utvecklande att flyga. Jag skulle föreslå att med öppet sinne möta de främmande kulturer som finns i det egna landet för att vidga vyerna och göra några riktiga resor med längre uppehälle i livet. Att jag vill se pyramiderna är däremot framförallt ett nöjesbehov.

    Svara

  Isabella Löwengrip skrev att hon har borstat tänderna. Gjorde hon verkligen det eller hittar hon bara på för att öka trafiken på bloggen?? Man kan så tydligt se på hennes instagram att det inte fanns nån borste i hennes badrum. Jo, en toaborste. Har hon borstat tänderna med den? Fy!! Den människan har inga skrupler.

  Svara

   ”Haha”

   Svara

    Ja, ja, jag vet att det inte var så roligt;) men det är ungefär så bellakritiken funkar här. Mycket detektivlek och ifrågasättande av ALLT.

    Svara

     Jo, jag förstod tanken bakom din kommentar.

     Svara

   Haha klockrent! 😂

   Svara

   Hon har säkert ett samarbete med Tepe på gång (fast hon inte använder deras tandborstar). Fy fan

   Svara

  Förstod att det var spons/samarbete för Laila och Frisk med tanke på alla taggningar av mydubai och visitdubai.. Men det var de inte öppna med från början, de skrev inte samarbete från början.

  Svara

  OT
  Kan du inte ta upp lite om att Johanna Olsson photoshoppar in sig själv i sina bilder?
  Johannaeolsson på instagram

  Svara

   Jag såg också det!!!! Hade hon tagit en bild på Paris och sen klistrat in sig själv där? Var otroligt roligt att se. Var det meningen eller är hon bara dålig? Märkligt!!

   Svara

    Hon har gjort så på massa bilder men den senaste är ju väldigt tydlig!! Hahha fattar inte varför man gör så?? På just den bilden har gon stängt av kommentarerna också haha

    Svara

     Hahaha va fan?? Trodde ni skämtade men det där tog ju fan priset!!!

     Men är de andra bilderna från Paris också fejkade?

     Svara

      Och varför läser hon Le Monde från september 2017?

      Svara

      Ändå mest miljövänliga sättet att ’resa’!

      Svara

      Bilderna från London ser också märkliga ut, konturer och skuggor ser inte riktigt ut att hänga ihop med bakgrunden…

      Svara

    Hon typ hänger i luften?????? Och har stängt av kommentarerna?
    Alltså hur orkar man hålla på?!🤦‍♀️

    Svara

   Haha wtf is up with that?! Var tvungen att kolla och den (just nu) senaste bilden där hon står på en bro är så obvi (extremt dåligt) photoshoppad. Cringe! Hon verkar ju resa en del så förstår inte grejen riktigt heller. Och – kommentarer avstängda på just de mest obvi inläggen? Hon har ju närmare en halv miljon följare, who is this person even?
   Mvh Gammal.

   Svara

    Ursäkta från annan gammal, men är obvi en förkortning för något och isf vad?

    Svara

     Obviously

     Svara

   Oj, såg senaste bilden nu (prettylittlething advertisement) Ser verkligen inklippt ut😦

   Svara

   Var tvungen att kolla.. Alltså herregud vad håller hon på med?

   Svara

    Hahaha ja detta var ju ett smart sätt att få nya följare på. Bra jobbat.

    Svara

   Hon svääääävar

   Svara

   Men är det där ett skämtkonto?! Eller har hon blivit fartblind och struntar i att bilderna ser helfejkade ut bara hennes vader är smalare än i verkligheten?

   Svara

  Nån hade skrivit det på Lailas insta varpå hon svarade att hon gör det i samband med sin serie Lailaland. Tolkade mao som att produktionsbolaget betalade resan.

  Svara

   Och produktionsbolaget gör det i samarbete med Visit Dubai. =)

   Svara

    Haha men suck. Där ser man! 😆

    Svara

  Det är också märkligt hur alla dessa människor kan resa till Dubai utan att reflektera över hur de som arbetar har det där! Dubai är till stora delar uppbyggt av vad man i det närmaste kan kalla slavar. Människor som jobbar under de värsta förhållanden, utan rättigheter och ibland utan att ha rätt att kommunicera med omvärlden. Att resa till Dubai och bli servad av människor som lever under dessa förhållanden men samtidigt njuta av resan är för mig en total omöjlighet! Dubai är ett av de absolut värsta länder man kan resa till ur den aspekten, men ingen verkar höja ett ögonbryn. Osmakligt!!!!

  Svara

   Jättehemskt och så viktigt att belysa!

   Svara

   Ivana84 [Instagram] skulle tacka ja om hon blir sponsrad.

   Svara

   Håller med till fullo, skulle aldrig få för mig att gynna ett sånt turistställe.

   Svara

   Håller med! Illa nog att flyga, men att flyga till Dubai?? Hur pantad är man då? Varför vill man åka till ett så vidrigt land? Inte finns det någon kultur och historia att uppleva, ej heller någon vacker natur. Det är bara betong, avgaser, stenrika gubbar och förtryckta kvinnor. Asiater som importeras för att jobba under slavlika förhållanden. Att skryta om sin resa till Dubai är som att ta på sig dumstruten och säga ”Jag heter blondinbella och är en ignorant egoist”. 🤦🏼‍♀️

   Svara

    BB har varit till Dubai flera ggr. Bla med Odd.

    Svara

   Ja det är fel. Men jag själv skulle tycka det var bättre änn inget jobb och svälta ihjäl. Så tuffa bud är det för många på vår planet.

   Svara

   Tror inte att man bryr sig så mycket om andra människor och länders historia, kultur eller sociala uppbyggnad. Ett glas bubbel på poolkanten och instabilder är nog betydligt mera intressanta för att inte nämna den status man tycks ha med dessa resor. Det är väl rätt beklämmande att alla dessa ”se på mig- människor” inte verkar ha sunt förnuft eller förstånd att se vilka konsekvenser deras leverne får. Det finns många sätt att sälja sin själ på.

   Svara

   Då skulle du kolla vissa brancher här i Sverige, bygg, restaurang mfl, nästan lika illa här.

   Svara

    Men att du täcks. Du verkar inte veta vilka fruktansvärda arbetsvillkor gästarbetare i Dubai har. De blir misshandlade, inlåsta och utnyttjade 24 timmar om dygnet.

    Svara

  Jag tror det är spons men det är viktigt för bella att framstå som rik så hon vill väl inte nämna att hon inte betalar något för den

  Svara

   Fast blir ju lite fel ändå, en fattig person blir ju inte sponsrad med dyra resor. Blir man det = ”Man är någon”. Dumt att dölja av den anledningen med andra ord

   Svara

  Folk som nöjesflyger sådär är så jävla dumma i huvet.

  Svara

   Egoistiska.

   Svara

  Inget inlägg om BBs medverkan i framgångspodden? När hon verkar bli ställd o byter samtalsämne när ”lapp på bilen” kommer upp…. haha

  Svara

  Ni som tycker att det är så onödigt att flyga. Hur har ni tänkt er att man ska ta sig dit man vill?
  Man kanske har släkt på Nya Zeeland eller på Island.

  Ska man hålla sig hemma på svensk mark bara för att det stör er att man måste ta flyget?

  Svara

   Stör oss? Det FÖRSTÖR för oss alla. Er med. Japp, tyvärr får man hålla sig hemma, ta sig dit på annat sätt eller resa en gång om året (1 gång för mycket ändå). Vad är viktigast, resa nu eller kunna äta ordentlig mat i framtiden? Att människor på andra mer påverkade områden har någonstans att bo lite längre tid framåt, eller de krig och oroligheter som väntar när de behöver fly mot våra länder?

   Svara

    Tillägg för att få anonym 22.20 att förstå vad som väntar. Vi har ca 70miljoner personer på flykt i världen idag. Många har kunnat fly till grannländer och många kan så småningom återvända hem. 2050 beräknas 143miljoner människor vara på flykt enbart pga klimatet. De kommer inte kunna återvända hem igen. Och det har redan börjat. Idag stoppas människor av stängsel. Så småningom kommer de stoppas av kulor.

    Det är viktigt att göra så mycket som möjligt för klimatet och sluta tänka egoistiskt

    Svara

   Hört talas om telefon, mejl, brev? Nej det är ingen rättighet att få träffa sina släktingar på andra sidan jorden. Tänk på Karl-Oskar och Kristina. De längtade hem, men fick aldrig återse sina föräldrar. De fick nöja sig med ett brev en gång om året.

   Svara

    Det är väl en jäkla skillnad på 1800-talet och nu. DE hade inte råd att åka och det tog flera veckor eller månader att åka någonstans. Tramsigt att dra upp något sånt.
    Om var och en tar sitt eget ansvar och gör det de känner är bäst så blir det nog bra i slutänden.

    Om ni själva lever som ni lär skulle vara intressant att veta.

    Svara

     Det blir inte bra. Det är redan kört, vi kan bara hoppas att det vi gör hjälper och ger oss mer tid. Och ja, 1800 talet var nog en bra jämförelse. Lär inte vara så olikt om ett tag

     Svara

    ’Tänk på Karl-Oskar!’
    Bästa argumentet! Tänk på Gustav Vasa, han tog sig fram på skidor och i ett hölass (och blev stucken i rumpan av danska lansar). Tänk på Descartes som kom till Sverige och inte kunde resa hem utan dog av lunginflammation i ett kallt och dragigt Stockholm.
    Tänk istället på Karl-Oskar när ni funderar på hur vi ska ta emot de som flyr för att rädda sina barn från svält och fattigdom idag…

    Svara

   Kan väl vara en sak att besöka släkten till jul. Ferieresor hit och dit flera gånger per år är en annan femma eller hur?

   Svara

  Appropå spons. Har inte sett eller hört ngt från Sindy på länge. Vad har hänt?!

  Svara

   Hon insåg nog att inget blev bättre med ny röv

   Svara

  För någon som vill ge sken av att hon lever hur lyxigt och frikostigt som helst så framstår det som smått ironiskt att (eventuellt) låta sig sponsras på en resa gratis.

  Svara

  Och samtidigt som Bella skriver lanseringen är framflyttad så ska pingis enligt hennes Instastory fortfarande åka till Australien…konstigt eller inte ?

  Svara

   Varför då? Folk åker till Australien hela tiden, är ett fantastiskt land.

   Svara

  På tal om BB – hon redigerar ju också sina bilder likt Felicia Book. I video från Framgångspodden ser hon helt annorlunda ut än på egna bilder.

  Svara

   Svara

  Isabellas senaste inlägg: ”Att kunna hoppa mellan olika saker varje dag, året runt och samtidigt verkligen känna in allt, det är min största talang.”

  CamCam, kan du inte göra en sammanställning av alla Isabellas citat av ALLA hennes ”största” talanger? Vore väldigt skojigt.

  Svara

   Lite av det jag hittade på hennes blogg…

   ”Min styrka är ändå att hitta en närvaro i det mesta”
   ”Jag är duktig på att gå vidare, det är min stora styrka.”
   ”Det blir en styrka i mitt jobb, jag kan flytta berg och gör rubriks kub samtidigt”
   ”Jag orkar driva igenom stora saker och jag är aldrig rädd för att det ska bli fel. Jag plogar upp en egen väg och det kommer naturligt för mig. Det är nog min stora styrka i livet”
   ”Min ork och orädsla är min största styrka.”
   ”Min största styrka är nog min nyfikenhet på människor samt att jag är trygg på scen framför folk.”
   ”Men jag har lärt mig vikten av tajming. Något som jag idag skulle säga är min stora styrka som entreprenör och investerare.”
   ”Min största styrka är min energi och att vara en orädd doer.”
   ”Dessutom är jag inte speciellt känslig för jetlag, jag är vaken och pigg så länge det är ljust och somnar så fort det är mörkt. Det är faktiskt en styrka.”
   ”Jag tror att min styrka är att min målbild alltid är starkare än den nuvarande bilden.”

   Svara

    😂😂😂

    Svara

     Det verkar som att hennes olika talanger/styrkor började i slutet av 2016, så nu vet vi hur snabbt man kan bli såhär talangfull.

     Klassikern: ”men min styrka [är] nog actionplans snarare än att lyssna”
     ”…min styrka att våga släppa projekt/bolag som inte flyger har gjort att jag varit snabb på att avsluta och gå vidare”
     ”Men, som har följt mig under många år vet att en styrka jag har är att ta ett djupt andetag, borsta av mig det jobbiga och gå vidare.”
     ”Att när livet är tungt har jag alltid min tilltro över att det så småningom blir bra och den styrkan är jag tacksam över.”
     ”Det är alltid roligt med snabba puckar och ladda om hjärnan snabbt inför nästa del av dagen; det är lite min styrka att kunna ha högt tempo med bra resultat.”
     ”Jag är trygg i att jag är tillräckligt förberedd, det är en styrka hos mig som jag litade på när jag fick manuset i hand innan jul och kände nervositeten.”
     ”Jag minns hur folk runt omkring ville vänta ut den under veckan men min styrka (och min last) är att jag jämt är så snabb.”
     ”Och just gränsdragning har blivit min personliga styrka efter att jag fick barn.”
     ”Jag är otroligt tacksam för allt jag får vara med om men jag är också stolt över min styrka som krävs för att att aldrig någonsin ge upp.”
     ”Eftersom kreativiteten är min styrka i mitt jobb märktes det av direkt.”
     ”Mitt sätt att alltid förbättra är min stora styrka i arbetslivet men det gör mig också lite för rationell och hård i vardagen.”
     ”I jobbsammanhang däremot så är denna turboknapp min absolut stora styrka.” (om ADHD)
     ”Det som har varit styrkan med mitt liv hittills är att jag gör allt med glädje.”

     Svara

    Fast alla dessa styrkor kommer väl egentligen som en konsekvens av Bellas superkraft dvs ADHD?
    Har man en sådan superkraft så kommer säkert alla möjliga goda egenskaper och förmågor automatiskt.

    Svara

   Vänsterfilen (extra plus till uttrycket gasa på med hävstång)
   ”Träng dig inte med andra, jämför din inte med andra, lägg inte energi på andra. I min vänsterfil kör jag i min egen takt och då får det gå fort.”
   ”Jag har sagt det förr men jag har lagt mig och min energi i en egen vänsterfil och där finns det inga andra som saktar ner mig.”
   ”Jag lever som vanligt i vänsterfilen. Men jag älskar det. ”
   ”Jag visualiserar ofta att jag har egen vänsterfil jag kan jobba på i egen takt. Jag behöver inte vänta in eller anpassa mig. Jag kör på utifrån hur jag vill ha det.”
   ”Jag har lagt mig själv och min energi i en egen vänsterfil och bara kört på i egen takt. Det har varit en bra strategi.”
   ”För att vi ska kunna vara ett miljardbolag inom några år behöver vi hitta en egen vänsterfil att och gasa på med hävstång. ”

   Svara

   Hennes allra största styrka är att hon vet vilka hennes största styrkor är.

   Svara

  Läste hos Frans att Bagge kör en visidubai #

  Svara

  Isabella skulle väl till Dubai först, ändrade sig sen till Australien för att göra en lansering samtidigt? Så Dubai på höstlovet är ingen ny idé.

  Svara

  Blir så jävla provocerad och äcklad av folk som väljer att resa ned flyg efter senaste årens klimatrapporter och senaste månadernas varningar från forskare om just utsläpp och extremväder osv. Nä det blir en aktiv bojkott av hela människan för min del.
  Vi har bara en jord. Att vara så dum att en skaffar en massa barn en inte är beredd att ge en framtid är så jävla snuskigt tycker jag, ovanpå det faktum att en willy nilly riskerar alla andras framtid med sitt leverne. Undrar hur hennes barn ska tänka om 20 + år. Typ kan de bara komma att acceptera att deras morsa är en privilegierad bimbo som skiter i alla andra? Hon har pengar, tid och inflytande varför gör hon inget gott?
  Personligen flygstrejkar jag tills de uppfunnit mer miljövänliga alternativ, men jag har å andra sidan inte en hel serie i självbekräftelse att försöka lansera 😒

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.