Marcelo visar sina bästa sidor i Paradise Hotel

Nu när Marcelo åkt ur Paradise Hotel satte jag mig ner för att göra en liten sammanfattning över hans tid på hotellet och då framför allt sättet han behandlat – sin nuvarande flickvän – Nina på där inne.
Det är vidrigt. Hon gråter i princip i varenda avsnitt över saker Marcelo gör mot och säger till henne och bryter sakta med säkert ner henne. Alla som någonsin varit i ett destruktivt förhållande känner nog igen varenda varningssignal.
Tyvärr var jag tvungen att dela upp det i flera olika videos eftersom jag inte får ha mer än 90 sekunders videomaterial i ett och samma klipp.
Här i den första videon har jag sammanfattat avsnitt 1-9.

Här kan du se hela videon där Marcelo gör ALLT för att Nina ska bli svartsjuk. 

Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Råkade hamna på Marcelo och Ninas youtube-kanal där de pratad om att de bara sett första avsnittet av PH och inget av de andra. Kanske vore det bra för Ninas skull och få henne att öppna ögonen, hon är värd så mycket mer respekt.

  Kärleken är sällan så blind som i destruktiva förhållanden.

  Svara

   Så tänkte jag om Annica efter Big brother.

   Svara

    Precis. Marcelo var riktigt hemsk mot Annica i Big brother och hon blev bara mer och mer manipulerad. Var ganska hemskt att så många tittare tyckte att de var ett så fint par. Det var som ett ABC i hur en kille som misshandlar tjejer psykiskt el fysiskt beter sig. Samma sak nu i PH.

    Svara

    Men visst var han väl helt röjd i huvudet i BB? Det är så himla länge sedan men jag minns att jag tyckte han var värre än att slicka på vaskrensaren efter toastopp mot Annica. Minns att jag och min kompis ba ”aa men när hon ser det här på tv sen kommer hon ju dra fort som attan”.

    Han borde ju vara olaglig.

    Svara

   Precis hon borde få se det. Kom i håg en gång när Annica grät i bb och han tröstade henne. Nu verkar han blivit hårdare. Vad har hänt. Vi mognar ju med åldern men verkar ej bita på han. Tror han vill synas till varje pris. Men då tycker jag man ska visa en bra stil. Jag skulle inte kunna lita på en sådan person.

   Svara

  Haha jag gillar faktiskt Marcelo efter att ha sett honom i Paradise hotel 🙊 Naturligtvis tycker jag han betett sig som ett svin mot Nina. Men jag försvarar honom med att han nog inte tog deras förhållande seriöst i början och det gjorde Nina.
  Tycker han varit charmig och han verkar ju väldigt populär bland övriga deltagare. Men jag räknar med att få mothugg nu, men Paradise hotel är ju ett spel och jag gillar det programmet 😀 Tycker han är snygg, charmig och har ’det’ 😅

  Svara

   Håller med dig. Båda var ju med frivilligt i programmet och hela programidén är ju att det är ett spel.

   Svara

   Oavsett om man tar ert förhållande seriöst eller inte, beter man sig inte som Marcelo gjorde. Är du påläst på hur psykisk misshandel yttrar sig och hur destruktiva relationer ser ut? Marcelos beteende är ett typexempel på hur man inte ska bete sig, oavsett om man är singel eller i en relation.

   Svara

    Man behöver väl inte vara påläst för att fatta att han är skräp?

    Om ”charmig” är ett adjektiv som tillskrivs Marcelo beklagar jag att din upplevelse av ”ocharmig” är synonymt med Freddie Krueger.

    Svara

     Håller med. Vissa kvinnor vet inte sitt värde och nöjer sig med skräp som detta!

     Svara

   Håller inte alls med om att han är charmig och har det. Snarare tvärtom, han verkar elak, blåst och ytlig. Sen slutar det inte där, han har en rutten, vidrig syn på kvinnor. Usch, vad jag ogillar den människan.

   Svara

    Exakt! Att någon kan tycka att Marcello är attraktiv blows my mind…

    Svara

   Blir så upprörd över såna här kommentarer.
   Killen som misshandlade mig i tre år var också charmig och hade ”det” mot alla andra än mig. Han var världens gulligaste mot alla andra, medan han ständigt sa åt mig hur värdelös, äcklig och hemsk jag var. Han kunde sitta med sina familj och vänner och vara sådär charmig medan han smsade till mig om att jag borde dö.

   Fan, öppna ögonen för i helvete. Och läs på om psykisk misshandel.

   Svara

  Vad tycker ni om Sandra beijers senaste reklaminlägg om kex? Läsarna hyllar det men jag tycker det var uuurdåligt. Nästan lite osmakligt med plastögon på maten.

  Svara

   Jag tyckte ögonen var lite gulliga, men texten var ju supertråkig! Har hon bara kört copy/paste på pressmaterial från företaget eller?

   ”Göteborgskex Utvalda har marknadens bredaste utbud av kex som gör att man alltid kan hitta ett gott kex som passar till varje unik ost.”

   ”Kombinera med ett gäng olika Göteborgs Utvalda kex – salta, knapriga, ljusa, mörka, söta.”

   Zzzzzzzzzz

   Svara

    En del läsare ville också att hon skulle skriva ut vad ostarna heter. När hon svarade en kommentar visste hon knappt vilka ostar det var på bilderna, hahaha. Hon brukar göra bra samarbeten, men detta var verkligen kasst.

    Svara

     Eller hur! Hon brukar göra grymma samarbeten så därför blev jag så förvånad. Men mest förvånad av kommentarerna som hyllade det! Hon hade tagit en färdig text och lagt ögon på ostar. Inget mer. Elsa Billgren gör samma reklam men SÅ mycket bättre.

     Svara

      Hon kunde ju köpt ätbara sockerögon istället, det hade känts mer passande.

      Svara

     Jo men det var ju kexen hon samarbetade med, inte ostarna. Jag älskar ostar men inte kan jag alla namn på mina favvisar, känner igen dom på paketet el så låter jag sambon köpa dom. Ostkung är han 😀

     Svara

      Jo men hon brukar ju ändå vara bra på att skapa samarbeten och göra reklam, och veta vad hennes läsare vill ha. Kändes som att hon missade det när hon helt hoppade över vilka ostar det var. Hon hade ju kunnat nämna det i förbifarten.

      Svara

   Ännu roligare blir det att Elsa Billgren kör samma samarbete på sin blogg nu. Kan ju inte heller påstå att jag tänker på Sandra Beijer när jag tänker ostbricka, medans det är ett mer troligt samarbete från Elsa.

   Svara

    Det känns inte som om kexen fick stå i centrum dock i Elsas inlägg, snarare bakgrundsstatist.

    Svara

  Jag tål honom inte. Får utslag, eksem, migrän och kräksjuka på samma gång. Han är lika ”mogen” som småpojkarna som kastar miosgyna okvädingsord på Nicci och han tror dessutom att han är guds gåva till kvinnligheten? Jag begriper inte hur någon kan finna honom tilldragande.

  Svara

  Ska tänka på honom när jag bajsar.

  Svara

   Jag blev faktiskt akut bajsnödig när jag ls igång videon och nu sitter jag på toan.

   Coincidence? I think not.

   Svara

  Vilken omanlig man

  Svara

  Camcam. Sorry för ot men en juriststudent har fått pris av Konsumentverket för sin uppsats ”Reklam i sociala medier -en kartläggning av influencers handlingssätt och de rättsliga konsekvenserna som följer”. Läs gärna den.

  Svara

  Kanske folk vet redan men enligt tidningen Daisy ska Amir vara med i Farmen VIP

  Svara

  Usch vad jag tycker synd om Jonna och Jocke. Att hon inte får plats för igångsättning någonstans. Så fruktansvärt dåligt och hemskt att det ska vara så att kvinnor inte får plats på förlossningarna i Sverige 2018!! 😥😢

  Svara

   Jag med 🙁 Men är dessvärre inte ett dugg förvånad. Det här är verkligheten i svensk sjukvård som är ”väääärldens bästa” 😡 (Den är i toppklass när en får ta del av den, men vägen dit är lång) /multi-sjuk

   Svara

   Kom plötsligt att tänka på den som här i kommentarsfältet häromdagen sa till mig att jag skulle sluta jobba som ssk för att det var stressigt i sjukvården och att vi ska sluta gnälla över vår situation, detta är konsekvensen av hur arbetsförhållandena ser ut i den svenska vården och att allt fler säger upp sig. Sååå, jag tror att jag kommer fortsätta ”gnälla” och hoppas att det på så sätt blir förändring i vården så att alla kvinnor kan föda tryggt och säkert och att alla kan få vård i tid.

   Svara

   En igångsättning är ju inte riktigt samma som att förlossningen startar

   Svara

   Varför vill hon ha igångsättning?

   Svara

    Hon har ju gått långt över tiden och mår dåligt.

    Svara

     Hon har inte gått långt över tiden. Mvh gick över 16 dagar

     Svara

      Fast nu handlar det ju inte om att Jonna vill bli igångsatt på grund av att hon gått över tiden! Jonna har drabbats av en psykos (förstadie till förlossningspsykos) och i det allvarliga tillståndet bör modern förlösas snarast. Jonna blev i väntan på plats på BB inlagd på psykakuten tidigare i veckan.
      Nu är de på väg till Norrköping för att Jonna förhoppningsvis ska bli igångsatt. En (förlossnings)psykos riskerar både mammans och fostrets hälsa.

      Svara

      I region Skåne blir man numer igångsatt efter högst 14 dagar eftersom riskerna ökar av att gå över tiden. Dels blir bebisen större och slöare dels minskar näringsgenomströmningen via navelsträngen och moderkakan har större risk för att låssna.

      Svara

   Fast om det behövs av medicinska skäl så får man självklart det. Det är dock mkt bättre för både barn och mamma modet startar av sig självt.

   Svara

    Fast ju längre en går över tiden desto svårare riskerar väl förlossningen bli, menar att barnet blir större och det kan bli ett trauma att föda fram. Det verkar vanligast med förlossningspsykos och förlossningsdepressioner bland mammor som gått över tiden tror jag. Tycker det verkar så konstigt att hon inte skulle få plast på något BB, låter helt sjukt, hur kan det inte finnas plats för någon som behöver föda, hemskt ju. Såg någon som skrev att de valt ett särskilt bb för att de skulle få filma men det kan väl inte stämma.

    Svara

     Nä, inte alls säkert, som någon skrev är det bättre att förlossningen startar av sig själv framförallt för barnet, men även mamman. Sen att varje dag man går över känns som en månad och är psykiskt påfrestande/ 16 dagar över tiden, med normalstor bebis

     Svara

      Riskerna ökar om man går mycket över tiden. Det är därför det finns riktlinjer för hur mycket man får gå över. Tyvärr klarar vården inte alltid att följa sina riktlinjer på grund av personalbrist. Men det är en risk att gå över längre än v42. Nu mår ju dessutom mamman väldigt dåligt psykiskt vilket man givetvis tar hänsyn till vid en medicinsk bedömning. Men finns inte plats är det ju inte mycket att göra. En vän till mig fick föda i ett besöksrum eftersom allt var fullt. Säkert, not so much.

      Svara

      Nu för tiden får man inte ens gå över 16 dagar då riskerna är för stora. Själv gick jag över 14 dagar och fick en bebis på nästan 5 kg. En katastrofal förlossning.. tack och lov hade jag inte Jonnas problematik. Vill inte ens veta vad hon hår igenom just nu…

      Svara

       BEror väl på, allas barn blir inte stora ”över tiden”. Egentligen räknas man som överburen efter v 42, för beräknat datum är +/- två veckor.

       Jag får stora barn, föder 2 v före beräknat & då ligger dom redan på 4 kg. Sen känner jag andra vars barn fötts 2 v efter beräknat & vägt 3 kg. Så det är långt ifrån alla som får 5 kg-bebisar. Då har man benägenhet för stora barn helt enkelt. Detta är inget man vet med 1a barnet.

       Svara

    Det stämmer inte alls! Min vän skulle bli igångsatt men var fullt över allt och vårdplatser var stängda på grund av personalbrist. Bebisen fick syrebrist och det slutade med urakut kejsarsnitt. Hon fick ligga i tryckkammare och båda föräldrarna blev svårt traumatiserade. De vet inte än om barnet fått några allvarliga men 😪

    Svara

     Fast man får visst gå över mer än 16 dagar?? I gbg var de förut ialf först i v43 man satte igång. Sen kan man ju inte tvinga någon att bli igångsatt.
     Sen i Jonnas fall är det helt sjukt att ingen kan ta emot henne.. fyfan hoppas det går bra för dom och de får träffa sin bebbe snart.❤

     Svara

  Hans mamma måste vara stolt.

  Svara

   Alltså jag tänker ofta på PH-deltagarnas föräldrar och syskon när jag ser sånt här. Speciellt föräldrarna och speciellt då när det rör sig absolute dim-witted douchebags som Marcelo. Jag hade skämts RÖVEN av mig, Och vilken oerhörd SORG att se ens barn bete sig på det där viset?? Hurrrr… mardröm.

   Svara

   Borde snarare vara hans pappa som måste skämmas eftersom han verkar ha varit en dålig manlig förebild.

   Svara

  Off topic .. men nu har Knivmicke dumpat sin flickvän. Letar brudar enligt insta..
  Undra hur nöjd hon är över sina ansiktstatueringar nu

  Svara

   Hur vet du att han dumpat henne? Behöver inte vara slut för att han ”letar brudar to party with i Västerås ikväll”. Hur som helst verkar de göra slut och bli tillsammans igen oftare än vad folk byter strumpor så det är ingenting att flämta över.

   Svara

   Kan ju också ha varit hon som dumpade honom.

   Svara

  Han är och förblir ett rövhåll! Hoppas alla kvinnor som ligger ned han användrer både kondom och piller! Jag skulle inte ta i denna människa med tång ens, tack vet jag snälla omtänksamma män med bra moral!

  Svara

  Sättet han betedde sig på mot Jennifer när han åkte ut… vidrigt.
  Han hade inga problem med att själv backstabba Mos och tidigare Arvid, men när han får tillbaka då blir han sur.

  Svara

   Ja, kallade henne åsna och grejer?! Hon spelade spelet lika mycket som alla andra där. Tycker det säger jävligt mycket om en person, hur de hanterar nederlag.

   Svara

   Håller med. Han är så barnslig! Hans mål va att spela ute henne. Men när hon spelar ut hon spelar ut honom känner han sig sviken; å betet sig som en idiot

   Svara

  VÄX UPP!

  Svara

  Camcam, har Annica uttalat sig?

  Svara

  Han är helt klart en narcissistisk douchebag med XXX-tra allt på. Dock:
  1. De var ju inte tillsammans. Inte för att det ger honom rätt att bete sig så ändå.
  2. Detta är ett program som går ut på spel och drama. Hon kunde när som helst bytt kille eller slutat vara med Marcelo – ville hon inte göra det får hon väl stå sitt kast. Förstår liksom inte hur man kan utsätta sig själv för någon som honom gång på gång INNAN MAN ENS ÄR IHOP. En helt annan sak om dessa fruktansvärda sidor kommer fram när man redan hunnit lära känna varandra/är ihop. I detta fall låg de på första kvällen och trots att han tidigt visade upp dessa äckliga sidor fortsätter hon vara med honom.

  Svara

   Hon sa i början hon inte tar skit. Men det gjorde hon hela tiden. Varför?.man blir inte lycklig av en sambo med bra utseende. Fast det är inte bra om personen i sig beter sej taskigt. Han kan inte må bra själv.

   Svara

   Det spelar ingen roll om de var tillsammans eller inte när man tittar på huruvida han behandlar en annan människa. ”Jag ska gå till Stephanie… Nej jag skojar bara.” Man behöver inte ha högskolepoäng i beteendevetenskap för att se att det här är någon som njuter av makten att kunna trycka ner och sen ”vara snäll” och få henne tillbaka. Det är som ett obehagligt spel.

   Svara

    Nä, jag skrev ju också att det inte var okej. Samtidigt ska jag inte sitta här och göra henne till ett offer när hon hade MÅNGA tillfällen att dumpa honom och köra på någon annan. Sen vill de uppenbarligen vara ihop med varandra nu. Förhoppningsvis har hon människor i sin närhet som antingen säger sanningens ord om han är lika awful i verkligheten och människor som tar emot henne med öppna armar när det väl tar slut =)

    Svara

    Exakt, han ger små små hot om att ”nu ska jag göra det här” och sen, så fort han ser en reaktion från Nina, så vänder han ”nej men jag skoooojade bara..” och poff! så har han en anledning att kalla henne psyk som han senare kan kasta henne i ansiktet.

    Sedan kör han smidigt även del 2 där han själv vill göra vad han vill, men sänder signaler om att hon är en ”dålig tjej” när HON också vill hångla på snurra flaskan, och när hon sedan tar upp detta kontrar han snyggt med ”nej jag förväntar mig iiinet av DIG..” = visar för henne att du är en så pass dålig tjej att dig kan man inte kräva något av, så att hon sedan går över lik för att bevisa hur ”bra tjej” och pålitlig hon är. Fast i fällan! Mvh blev psykiskt bollad med såhär i 2 år

    Svara

     Jag reagerade på exaaakt samma! Fruktansvärt fult att göra.

     Beklagar verkligen det du stått ut med ❤️

     Svara

   Fast man kan ju inte hälpa vem man blir kär i eller vem man får känslor för. Man kan inte alltid styra över sina känslor.

   Svara

    Nej, men man kan styra över sina val. Som tur är.

    Svara

  Varför ska man titta på dokusåpadrama? Nej tack, jag väljer bort sånt. (Och jag tror inte jag är ensam om att göra det. 😛 )

  Svara

   Haha samma här. Nästan lika pinsamt att följa som att delta.

   Svara

  Som många skrivit, PH är inte ett relationsprogram utan ett spel.
  Marcelo och Nina kände säkert inte varann innan, möjligtvis kände de TILL varann.

  Tycker personligen att han verkar vara ett riktigt ashole, men Nina har uppenbarligen valt att leva med honom idag. Alltså deras grej. Hoppas han växer upp väldigt snart, tycker Nina verkar vara en jättegullig tjej👍

  Svara

  mycket obehagligt barn.

  Svara

  Alltså din obsession av Marcelo haha. Synd om Nina absolut men de var ju inte ett par i början, inte ihop.. han var likadan i BB mot Annica. Svinig absolut men ibland är han ju faktiskt lite rolig på nåt sätt. Såg på hans blogg att han har både botox och fillers i kinder, troligtvis spons men står inget om samarbete.

  Svara

   Så det är bara när man är tillsammans som man beter sig normalt och schysst? Annars, tex precis när man har börjat lära känna varann har man fripass? 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Så sjukt att Marcelo inte mognat, utvecklats eller förändrats ett dugg sedan han var med i BB 2012. En gång narcissistisk skithög, alltid narcissistisk skithög.

  Svara

  Jag fattar inte hur Annica kunde vara ihop med honom sa lange. Hon verkar ju ganska vetting pa sin blogg, fast jag kommer ihag att deras forhallande hade total (psykisk) misshandels-dynamik pa Big Brother. Tror hon aven namnde att hennes forra pojkvan ej var snall mot henne, sa hon kanske dras till denna typ, men ar ej helt saker pa detta.

  Svara

  Det var inte bra för min magsjuka att se detta, han är så jävla äcklig! Äckligare än min magsjuka till och med! 🤢 Att lämna honom måste vara det bästa beslutet A tagit!

  Svara

   Asså AMEN SISTER!

   Svara

  Sorgligt. Men det är så vanligt att tjejer dras till såna typer som han, i tron att dom kan förändra dom. Dom suger upp det där lilla, nästan obefintliga snälla och fina och försöker förgäves få dom att vara så jämt.
  Önskar tjejer kunde förstå lite fortare att om en kille är ett svin 90% och snäll resterande, kommer han vara så alltid, tills han själv eventuellt bestämmer sig för att sluta i handling (inte bara ord).

  Det finns faktiskt killar som är snälla jämt helt naturligt, han tillhör inte den kategorin. Välj en sån istället.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.