MARCELO VISAR SINA BÄSTA SIDOR I PARADISE HOTEL – del 2

Här kommer andra delen av Marcelo i Paradise Hotel där han verkligen visar upp sin härliga och svärmorsdrömmiga sida. 
Tyvärr var jag tvungen att dela upp det i flera olika videos eftersom jag inte får ha mer än 90 sekunders videomaterial i ett och samma klipp.
Här i den andra videon har jag sammanfattat avsnitt 10-13

Inlägg 1 hittar ni här. 

Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Får såna obehagskänslor av hans beteende. Vilket tråkigt samhälle vi lever i när det här beteendet ens visas på tv. Är det så normaliserat att ingen reagerar eller vad är det frågan om? Hoppas att inga yngre ser och idoliserar, men det är nog att hoppas på för mycket.

  Svara

   Fast det är inte normaliserat. Det är anledningen till ATT det visas på tv. Ju värre desto mer tittarsiffror och prat kring det. Ingen vill se ett program där allt är som vanligt. Man vill se drama, därför visar de det. Gränserna har bara flyttats för vad de visar och inte visar, jag minns liksom tiden då de knappt sände något med svordomar

   Svara

  Fyfan…

  Svara

  Alltså Marcelo verkade tappa greppet helt de. Här veckan. Den som gillar PH och inte kan få nog av det kan lyssna på vår podcast På tablån: Paradise hotel!

  Svara

  Alltså Marcelo verkar ha tappat greppet helt den här veckan. Men kan vi prata om hur kul det är att Genri är tillbaka?! Lyssna på podden (På tablån: Paradise hotel)!

  Svara

   Menade verkligen inte att dubbelposta – sorry!

   Svara

  ”Vem tror ni är bäst i sängen”
  Oj.
  Oj.
  Oj.
  Skulle inte tillbringa en sekund tillsammans med den typen av människor.

  Sorgligt att se och höra.

  Är det enda jag har att säga!

  Svara

  Passivt aggressiv. Han är inte riktigt frisk.

  Svara

  Nog för att vi alla, ibland, tänker egoistiska tankar som kan låta som de Marcelo släpper fram och vi hade låtit som sjuka svin om vi sagt allt vi tänkte. Skillnaden är att förnuftiga människor håller käften, deltagarna i PH verkar tro att det är häftigt att låta som totalblåsta småglin.
  ”Dummast vinner”.
  Tyvärr ger jag inte mycket för någon som deltar i program som PH, det kvittar hur snäll man är om det hela tiden faller på att man är totalt dum i huvudet också.
  Så länge de håller sig till varandra och inte blandar upp sina skeva gener med den del av befolkning som faktiskt kan bidra med något vettigt till samhället så klagar jag inte.

  Svara

  Orkar inte kolla på videoklippen. Reklam och reklam. Tycker bättre om när du beskriver i text och länkar.

  Svara

   Jag tyckte om dessa videosammanfattningar, det gör sig mycket bättre i video än i text och länkar. Misstänker att Camcam lagt mycket tid på att klippa detta, vilket hon ska ha cred för! Synd att det var tvunget att delas upp bara.

   Svara

   Tyvärr är jag inte tillräckligt duktig på att måla med ord för att beskriva Marcelos beteende i Paradise Hotel. Det måste upplevas.

   Svara

    Behövs inte. Skit beskriver det bra.

    Svara

  Camcam. Verkar blivit något knas med annonserna här på sidan.
  Dom ploppar upp medans man scrollar (utan klick) sen låser dom hela bloggen.
  Går inte stänga ner eller komma vidare.

  Svara

   Jätteirriterande

   Svara

    Är det reklam Camcam sålt? Bilar o casinon

    Svara

  Vill inte läsa om dessa nötter!

  Svara

  Rätta mig om jag har fel … Men visst känns detta som en repris på Big Brother och hur han behandlade Annica med fler där?

  Svara

   Jag fick samma reflektion. Marcello ser dessutom ut att njuta i sitt innersta när han lyckas skada tjejerna långt in i hjärteroten. När han lyckas få dem att gråta och böna och be. För mig framstår han som en stor skitstövel. Verkar inte heller ta något större ansvar för sina handlingar. Väx upp, ingen tonåring längre.

   Svara

   Många drar upp hans beteende i BB, medans jag kan känna att Annica var den naiva där. De träffades i ett hus under inspelningen till ett program som går ut på att hålla sig kvar i huset till slutet och vinna pengar. Ligger pengar i vinstpotten så är man naiv om man litar på en person

   Svara

   Håller med! Skönt för Annica att hon kom ifrån honom, han kan nog bryta ner även den bästa. Kan inte undgå att reflektera över att Annica gjorde ingrepp efter ingrepp när hon var tillsammans med Marcelo, och nu efter uppbrottet plockar hon ut sina implantat.. Menar inte att han har uppmanat henne till skönhetsingrepp men indirekt är det kanske det med det beteendet han uppvisar. Han verkar vilja trycka ner tjejer för att få någon slags makt över dem, alternativt känns det bra för honom när han lyckas såra någon. Då ”bryr de ju sig” så att säga..
   Hur som helst, obehaglig kille det där. Ett riktigt ärkesvin! Hans mamma och pappa måste ju skämmas så mycket! Undrar hur det är att träffa svärisarna också ifall de har kollat på PH 😉

   Svara

    I Nina och Marcelos senaste youtube-video så pratar dom om vad Ninas föräldrar tycker om M. Tydligen älskar dom honom. enligt Nina.

    Svara

  Pojkvänsmaterial.. NOT
  Suck på sådana män.

  Svara

  Vilket vrak till människa han är. Patetisk.

  Svara

  Jag tycker synd om henne eftersom det känns som att hon föll för honom otroligt hårt, på väldigt kort tid, medan han bara var därinne för att spela ett spel och leva ’young, wild and free’, de verkar dock ha behållit kontakten och är sambos idag 🙂 Såg även i senaste videon de postade på deras YT att de pratar om att skaffa barn?

  Ps. Lite ironiskt att hon i sin introduktionsvideo till PH säger att hon är väldigt bossy och dominant samt att ingen kille kan köra över henne. Jag gissar på att ens verklighet- och självuppfattning ändras helt efter ett tag därinne.

  Svara

   Jag såg den där videon och blev helt förbluffad. Han känner sig mogen att ha barn? Mogen? Barn? Pappa? VAAA?

   Svara

   Ja, det är så jävla ironiskt att de spelar så bossiga och tuffa i inteoduktionsvideon, likaså i Ex on the Beach. När de egentligen är jävligt fjantiga och verkar falla för ett as ändå.

   Svara

    Tycker det är taskigt och allt annat än empatiskt att ge Nina skit här.

    Svara

     Tror knappast Nina är den enda i Sverige som råkat ur för ett sådant rövhål. Finns så många människor som råkar ut för detta, som inte är lika synligt som detta. Hon har säkert hört talas om denna kille innan.

     Svara

  Han borde gå ut med en ursäkt. Många grodor som hoppat ur hans mun. Samtidigt har dom kanske festat mycket?

  Svara

   Hoppas inte du menar att fest (alkohol) orsakar att man är ett rövhål. Då ska man inte dricka.

   Svara

    Kanske dödat för många hjärnceller?

    Svara

  Hur fan kunde Annica stå ut med den här människan i så många år?

  Svara

   Det undrar jag med.
   Vilket jävla svin han är. Hur kan tjejer falla för såna här killar??

   Svara

  Förlåt men han skriver att han har en av Sveriges största bloggar? Wtf?

  Svara

   Han har nog lärt sig räkna av Blondinbella. Kanske hade han en av de störta bloggarna några dagar när han precis kommit ut ur BB-huset? Han tar ett snitt så att säga 😂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.