MARCELO VISAR SINA BÄSTA SIDOR I PARADISE HOTEL – DEL 4

Här kommer fjärde delen av Marcelo i Paradise Hotel där han verkligen visar upp sin härliga och svärmorsdrömmiga sida. 
Jag får ju inte använda ha mer än 90 sekunders videomaterial från programmet i ett och samma klipp och med det till mitt förfogande så två avsnitt till sammanfattas i den här videon.
Här börjar Nina fundera över hur hon ska ändra på sig för att mer bli det som Marcelo vill ha, medan han mest funderar på alla tjejer han hade kunnat ligga med om Nina inte varit så kvävande mot honom.
En skrämmande utveckling!

Inlägg 1 hittar ni här. 

Inlägg 2 finns här.

Klicka här för inlägg 3

Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men herregud vart är tjejens ryggrad någonstans? Klart han vet att han kan leka med henne när hon verkar ha noll självförtroende, en person med bra självförtroende o självkänsla skulle aldrig sitta och säga att en kan ändra på sig.
  Sen tycker ja att han är smuts som leker med henne som han gör och en fråga till va fan tänker hon med o ha ett förhållande med den människan med så skev kvinnosyn på utsidan?!
  Han är ett svin och hon är för dum för o inse sitt bästa.

  Svara

   Varför ska tjejen dömas när det är killen som gör fel?

   Svara

    Lite ansvar har hon väl över sig själv och sina beslut?
    Klart man dömer en tjej som jagar ett äckel och gråter samtidigt som hon lovar att ändra på sig.
    Bättre kan hon. Bättre förtjänar hon.

    Svara

     Inte döma! Absolut inte döma!!!!!!

     Svara

   Självkänslan är troligen nedbruten av kvinnohatare som Marcelo.

   Svara

   Fast vi måste sluta lägga skuld på offren. Väldigt många kvinnor har eller kommer vara i ett destruktivt förhållande någon gång i sitt liv, men ingen drömmer om det. Ska vi se ner på henne för att hon har låg självkänsla? All skuld på honom som faktiskt behandlar henne som skit. Vi tjejer måste stötta och förstå varandra, Annas kommer vi ingenstans.
   Min mamma spenderade år med en man som slog och sparkade henne. Tog alla hennes pengar (flera hundra tusen), hade sönder hennes bil och trashade hennes hus. Hon fick bokstavligt talat fly för sitt liv en dag, då hade han sparkat ut nästan alla hennes tänder. Kan informera er om att han har gjort liknande mot andra kvinnor tidigare vilket kom upp i rätten. Han fick ett kort fängelse straff och går nu fri- det är problemet. Männen är problemet. Hade någon frågat min mamma om hon skulle kunna hamna o den situationen hade hon bara skrattat, självklart inte!
   Men så funkar dessa män, de manipulerar och haffar när de märker att man är nerbruten. Låt oss inte lägga mer skuld på människor som uppenbarligen inte mår bra.

   Svara

  Länken till inlägg 2 och 3 funkar inte camcam 🙂

  Svara

  Fy f a vad vidrig han är alltså! Mardrömsmannen. Så jävla förnedrande att vara (ligga) med en person och sedan säga till en annan att en inte hade bangat att sätta på henne.

  Svara

  Jaa! Speciellt storyn där dansmannen och Sheila kommer ut från ett rum halvnakna och packade! Dansmannen skrattar nervöst, knäpper sin skjorta och halsar rödvin.

  Svara

   Ja! Och Sheila har ett täcke virat om sig? Hahahaha vad händer?

   Svara

   Halvnakna? Såg just klippet och 1) de är fullt påklädda 2) de håller i vin, som man inte ser dem dricka. 3) De kommer ut ur slottets kyrka där Simon spelade orgel precis innan.

   Svara

  Eh ja och hennes kostym! Hej porrstjärna Isabella!!!! Nog för att hon gillar sitt utseende men detta var väl lite väl vulgärt? Kan inte ta henne seriöst, hon vill bara ha uppmärksamhet. Men absolut- minst kläder: Blondinbella!

  Svara

   02.38 var festen slut och alla låg och sov. Vilken fest. Snark.

   Svara

    Blev också förvånad över det. Räknade med att de skulle köra på till 4-5 iaf.

    Svara

  Men hjälp va många instastorys Bella har… varför njuter hon inte av sin fest och av stunden istället för att lägga in 20 instastorys.. orkade inte ens kolla på alla

  Svara

   Tyder väl på att det är viktigare för henne att visa upp sig. Kan fråga sig för vems skull hon hade festen?

   Svara

    Amen det är la gött ändå, så har ni lite att gnälla över👍

    Svara

    Gör Bella någonsin något som inte är ägnat att dra uppmärksamhet?
    Tänk om det går en dag utan att hon visar upp sig eller låter prata om sig?
    Då blir det tvärstopp i försäljningen av Löwengrip i väntan på nästa flabb och hårslängande.

    Svara

   Det tar åtta sekunder att lägga upp en story, de flesta bilder är hon ju själv med på alltså är det uppenbarligen någon i hennes stab som lägger upp bilder på hennes konto, många av hennes stories är upplagda i efterhand nu på morgonen. Hon hade nog gott om tid att njuta av sin fest.

   Svara

  Smuts!

  Svara

  Halvnakna? Såg just klippet och 1) de är fullt påklädda 2) de håller i vin, som man inte ser dem dricka. 3) De kommer ut ur slottets kyrka där Simon spelade orgel precis innan.

  Svara

   Va?

   Svara

    Var en tråd här med kommentarer om Bellas halloweenfest. Men den försvann visst.

    Svara

     Vad konstigt? Så trist när kommentarer bara raderas. Man tappar lite lusten att kommentera då.

     Svara

      Om man skriver kommentarer som sprider olustiga rykten så är det varken konstigt eller tråkigt att de raderas utan bra.

      Svara

       Så trött på dig!!!

       Svara

        Fast TrH har ju rätt. Svider det eller?

        Svara

         Håller inte med. Kommentaren skämtade om att dansmannen och Isabellas bästis kom ut ”halvnakna” från ett rum kl halv tre på natten, med vin i handen. De skrattade och tyckte ju själva att det var roligt, Bella skrattade och filmade. Det var inte kränkande eller elakt, bara en beskrivning av ett roligt klipp som Bella lagt upp. Folk är så sjukt lättkränkta nu för tiden. Snarstuckna.

         Svara

         Exakt. Det var inget ”olustigt” rykte. Det var ett rätt roligt rykte baserat på bellas egna filmklipp. Varför skulle någon ta illa upp för det?

         Svara

         Fast de var inte halvnakna.
         Det gick att se på instastoryn att de var fullt påklädda, men verkade värma sig ytterligare med en filt. Gamla slott är kyliga. Att skriva att de skulle ha råkats filmas halvnakna insinuerar något annat. Varför sprida såna rykten?

         Svara

         Nika: Fast nej. Den var inte konstruerad som ett skämt och det stod mer insinuant än så.

         Svara

     Tycker nog man kan skippa Bellas fest (som ett inlägg också). Annars får hon bara den exponering hon vill ha – och företagen självklart (festen var ju helsponsrad)

     Svara

      Varför ska man inte ge någon det hon vill ha?

      Svara

  Hur många till såna här delar kommer det bli? Han borde förpassas till glömska, inte inlägg på inlägg om sig.

  Svara

   Ja jag förstår första inlägget, men att köra flera till? Tror alla fattar att han beter sig som ett svin efter första inlägget. Finns liksom inte så mycket att tillägga. Eller är det tänkt att Nina ska hitta hit och få en aha-upplevelse?

   Svara

  In the cäääästel..

  Svara

   Snart säljer Bella lyxvillan och köper ett castle istället!

   Svara

  Kan han inte bara söka hjälp för sitt enorma mindervärdeskomplex? Det vore liksom på tiden… #IQ🍿

  Svara

  Du är verkligen besatt av Marcelo just nu. Läskigt hur du beter dig faktiskt… Innan var du besatt av Sindy och hennes kille och Isabella kan du aldrig släppa… Inte friskt

  Svara

   Nej, jag gör en sammanfattning som efterfrågats och eftersom jag inte kan använda mer än 90 sek per klipp så blir det många videos. Läs en annan blogg kanske om du inte gillar innehållet i den här? 🙂

   Svara

   Och innan dess var det Dessie och innan dess var det Tyra (som förmodligen är värst drabbad av Cam iom att de två är/var ovänner privat).

   Det verkar ligga i Cams personlighet att bli besatt av ämnen eller personer. Nästan på en diagnosnivå..

   Svara

  Alltså släpp det. Det börjar bli personligt och du går verkligen in för bryta ner människor. Ja det är inte okey. Vi är alla människor och vi alla felar på något vis.

  Svara

   Nej, jag gör en sammanfattning som efterfrågats och eftersom jag inte kan använda mer än 90 sek per klipp så blir det många videos. Läs en annan blogg kanske om du inte gillar innehållet i den här? 🙂

   Svara

    Ja jag ska sluta läsa för jag tycker inte om näthat eller uppmuntran till det i någon form. Tackar för dom här två åren🙏 Ha det bra 😄

    Svara

     Men lol, vem bryr sig. Hejdååå!
     Bra att man belyser sånt här vidrigt beteende ju. Man kan kritisera saker utan att det är näthat..

     Svara

   Den som bryts ner är Nina p.g.a. Marcelo, inte denna bloggen. Man kan ju bara hoppas att hon läser här och tar sitt förnuft till fånga.

   Svara

  Fin smygreklam Viktor Frisk håller på med åt Katrin Zytomierska och CleanEating nu på morgonen på Instagram!

  Svara

  Att så många tittar på eländet är tragiskt nog.

  Svara

  Fast alltså Marcello och Nina är ju tillsammans och sambor nu och är jöttekära, planerar barn och bröllop. Så de har tagit sig igenom paradiseoerioden antar jag.

  Svara

  Jag tycker det är bra för det tar upp och ger en tankeställare hur vi kvinnor inte ska behandlas.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.