Jessica Lagergren är gravid

Bebisfabriken som hon kallar det har tydligen levererat för igår publicerade Jessica Lagergren ett inlägg på sin blogg att hon och Ibbe väntar barn och att Elsa ska bli storasyster.
Hon har varit väldigt öppen med deras försök att ge sin dotter ett syskon, vilket gjort mig full i skratt stundtals.
I det här inlägget skriver jag om att hur hon publicerade en bild på Instagram med ett positivt ägglossningstest med uppmaningen till mannen att ”komma hem snabbt”. 🙂
Tihiiiiii….nu ska det humlas minsann – det fattade man ju! (Återigen – jag är mogen)
Och humlas måste det gjorts för nu har Jessica en liten kotte i magen!

Stort grattis till familjen! 

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  För en som själv kämpade i flera år för nr 2 så är jag otroligt glad för deras skull, DEN känslan när det väl tar sig. 😊

  Svara

   Samma här! Efter tre år var jag beredd att ge upp för jag höll på att gå in i väggen, men helt plötsligt så låg lillebror där i magen. ❤️

   Svara

  OT nu men… Medelålders Blondinbella-wannabeen som struntar i miljön -Gizmolina ska på kortresa till Dubai och är stissig och orolig för hon får ju bara ha 20 kg bagage med sig. Oh my hur ska det gå? Hon som brukar ha kring 70 kg packning för en vecka! Hur nu det är möjligt!? Pinsam kvinna som borde ruskas om. Miljön angår oss alla!

  Svara

   Haha – Gizmolina lever verkligen i en egen bubbla! Påminner mig om Maria Montazami😂
   Såå roligt när hon skriver skit om sin man dock – förstår inte heller hur hans jobb kan kräva att han är i Thailand, Oslo och överallt hela tiden?! Många samtal kan man ju ta över Skype mm.

   Han är svinrik – hon blev med barn efter typ en månad….samt tatuerade in hans namn i svanken🙈 efter en dejt…desperat kanske!

   Svara

    En riktig Paow-tant 😁
    Som skulle behöva landa på fler än ett sätt…

    Svara

     Om ork finns för att scrolla så la hennes dotter upp en video på IG (gizmolinis) där dottern skrämmer henne med en plastspindel….alltså – reaktionen, skriken, skriken på mannen och dialekten…jag dör så roligt😂😂😂

     Svara

      Hennes dotter som är ett barn kan vi väl lämna utanför det här va?

      Svara

       Va?
       Det var väl inget elakt mot hennes dotter? Dottern verkar vara en helt fantastisk tjej – som – la upp en jätterolig film när hon skrämde sin mamma, vad är fel med det?!

       Svara

        Har dottern öppen IG?? 😞

        Svara

         Yes – som mamman gör reklam för på sim blogg!

         Svara

   Vem? 🤷🏻‍♀️

   Svara

    http://www.gizmolinas.com

    Var en ganska stor blogg förr – vet inte om den är det nu….nästan inga kommentarer så antagligen inte…

    Svara

   Fattar du väl att det blir 70 kg då hon släpar med hela sin linje av skönhetsprodukter för att ställas upp i hotellbadrummet och sedan casual skymta på varje bild.

   Svara

   Aldrig hört talas om denna dam. Herregud VAD packar man om man reser med 70kg, har hon packat mannen i bagaget?
   Vad är det förresten med äldre damer på instagram som ska ha filter (à la kanin) på 90% av sina selfies på insta? Så pinsamt!

   Svara

    Tänka sig, när man är äldre så är man fortfarande samma människa. Varför skulle det vara pinsamt menar du? Är snarare pinsamt om du inte vågar vara dig själv trots att du inte är 12 längre.. Lustigt hur 20 åringar tror att man helt plötsligt blir en helt annan människa direkt man fyllt en viss ålder.

    Svara

     Lol, vem fan är samma människa som när man var 12, när man är vuxen??? Utvecklas ffs

     Svara

     ”Vågar vara sig själv” hmmm är man sig själv när man har på kaninfilter på sina instabilder eller vad?

     Svara

      Om det är vad man vill så – ja.
      Hur gammal får man vara för att det ska anses vara OK utan att få ålderskommentarer?

      Svara

     Mardrömmen vore väl ändå att vara 35 och bete sig som 12?!

     Svara

   Mimmi nolla

   Svara

  Vad vill du läsa om då som är kul? 🤡👻😂😹🐼🙈🐿???

  Svara

   Jonna Jintons tavla som Camilla vägrar skriva om

   Svara

    Ja just jaa… Vad fick hon för den?

    Svara

  Grattis till henne. Själv ligger man inlagd för sitt tredje missfall o inga barn, känns så jävla orättvist att det inte går😔

  Svara

   Svara

   Åh❤️❤️❤️

   Svara

   ❤️

   Svara

   ❤️

   Svara

   Har själv inte drabbats av missfall så kan inte relatera men tänkte genast på det som Paula skrev om deras missfall efter första barnet.. Om någon av dom graviditeterna tagit sig hade det inte varit samma dotter nr 2 som dom äntligen fick efter flera missfall.. Försök tänka att det är meningen att ni ska få ett annat barn ❤️
   Vill du ha lite pepp rekommenderar jag Elisabeth Lindrots blogg, hon har skrivit så fint om deras ängla-tvillingar och det kanske hjälper att läsa om att du inte är ensam ❤️

   Svara

   ❤❤❤❤❤

   Kärlek och styrka till dig/er. Svårt att hitta ord som tröstar. Har själv fått missfall och vet hur det känns. Stor kram!

   Svara

   Styrka till dig/er! Jag önskar och hoppas att det går vägen för er snart ❤️🌸

   Svara

   Jag har bara fått ett missfall (MA v 12) men det krossade verkligen mitt hjärta. Folk tar väldigt lätt på missfall, ”det var inte menat”, ”det var inte livsdugligt”, ”vilken tur att kroppen tar hand om sådant själv”, osv. För mig förlorade jag ett barn, oavsett bakomliggande orsak. Kram och kärlek till dig. ❤️

   Svara

    Håller med här, drömmen om ett barn gick i uppfyllelse i augusti och drömmen krossades i september.. 🙁 Som alla säger, ”det var inte meningen” nä men det var fortfarande ett barn, går inte en dag som ja inte tänker på att jag skulle varit gravid nu.. 🙁 <3

    Svara

   ❤️

   Svara

   Massa kärlek <3 Vet precis hur förbannat jäkla orättvist det är.

   Efter flera års kämpande lyckades vi få barn med ivf. Värt att titta på om det inte tar sig och ni inte redan har blivit utredda! Nästan alla i min ivf-stödgrupp lyckades till sist. Nu kämpar vi igen sen fyra år tillbaka med att få ett syskon och ska starta upp ivf på nytt. Hoppet lever och du är inte ensam!

   Svara

    Vi är i samma sits flitens slampa!!
    Syskon ska det blir här med 🙂 Efter tre år utan resultat kör vi igång med ivf igen… heja och tacksamhet för att det finns!!!

    Svara

   Samma här Sandra. Tredje missfallet i Augusti och det som först var kul(göra bebis) har nu blivit ett helvette. Jag sörjer alla missfall, tänker precis som du att om de inte hänt hade jag haft barn nu. Det gör ont att läsa om andra som blir gravida och jag har slutat läsa alla bloggar, avföljt folk med barn på instagram osv för det gör SÅ ont att bli påmind. Ingen som inte fått missfall vet hur det är och jag förstår att ni menar väl med det ni säger men ofta blir det bara fel. Håller tummarna för att det ska gå vägen för dig snart!

   Svara

   ❤️

   Svara

  Eftersom att det varit flera som kommenterat om det i tidigare inlägg så finns det ju uppenbarligen ett intresse.
  Är så sjukt less på er ”coola” kidz här inne som tycker allt är sååå lame. Som gnäller på allt oavsett om det handlar om ett inlägg eller en kommentar.

  Svara

   Sjukt less på alla elaka kommentarer som förekommer varje dag.

   Svara

  Min kusin har ”bara” kämpat i 7 månader (och hunnit få 3 missfall💔) men det får man ju inte skriva i det här kommentarsfältet för det finns minsann dom som försökt i 4 år och då är 7 månader en piss i havet…

  Svara

   Klart man får skriva det! Alla för sin egen kamp, man ska aldrig jämföra ❤️ Jag hoppas att det kommer gå bra för din kusin 🌸

   Svara

   Jag har aldrig behövt kämpa för att bli gravid, fick ett barn och när det var dags för ett småsyskon tog det direkt. Men slutade i sent missfall. Blev gravid igen efter 2 månader och nu har jag två underbara barn, men det tog mer än ett år innan jag blev mig själv igen efter det där missfallet. Det spelar ingen roll att jag har lätt att bli gravid, eller vad någon säger eller tycker. För jag förlorade ett efterlängtat syskon, en bebis som var så älskad från första stund. Precis så jobbigt för mig, det förstörde hela 2017. Så även om någon annans situation är ”värre” när man ser på det med någon annans ögon så lever alla i sin egen verklighet och ingen har rätt att förminska någon annans sorg.

   Svara

   Efter 3 missfall så får man väl hjälp och undersökningar för då kan det vara någonting som spökar.

   Svara

   Vilken tråkig inställning ! Klart det finns rövhattar i kommentarsfältet, men det finns ju också många fina rara människor!
   Förstår frustrationen hos din kusin…varje månad är ju en evighet. Och när det väl tagit sig är det ju en evighet kvar…

   Svara

  Jag avföljer så fort någon går ut med sin graviditet. Kanske bara är jag men graviditeter och barn är totalt ointressant tycker jag.

  Svara

   Som om nån skaffar barn för att få fler följare 😂

   Svara

    Var det det jag sa eller? 😊

    Svara

   Håller med dig. ”Grattis” på ultraljudsbilden på Fb, sen ”dölj alla inlägg från X” 🙂

   Svara

    Savage! 😀

    Svara

   Okej vad oskön du är

   Svara

    Varför då? Alla vet att när nån blir gravid så är det det enda den personen skriver om. Alla vill inte se sånt hela tiden, inget konstigt. Jag gör samma sak.

    Svara

     Verkar som folk i min bekantskapskrets är annorlunda, då det kanske är max 2 personer som skriver extremt mycket om sina graviditeter medans resten har varit helt tyst om det till typ 1 vecka efter ungen fötts. Vilket är bara tur då jag verkligen inte orkar de daglig/veckoliga uppdateringar osv. 🙈

     Svara

     Då är det tydligen ingen du bryr dig om, så då gör det ju inget om man avföljer. Men om det är nära vän eller släkting så är det väldigt fult om du inte bryr dig över deras glädje över att vänta barn. För att få barn är en av de största sakerna man gör i hela sitt liv, klart som tusan man är glad, förväntansfull, rädd, och tänker på det 24/7.

     Svara

     Jag skrev inte om någon av mina graviditeter. Sluta säga alla

     Svara

      Är så ointresserad av allt som har med graviditeter och barn att göra så när folk skaffar barn så blir det ett problem i många fall att umgås med dem. Förstår ju att de vill prata om allt det stora med att skaffa barn och saker som deras barn gör men jag gillar inte barn och vill inte ha några egna så är inte intresserad. Umgås som tur är mest med människor som ej har barn eller kollegor som är äldre än mig vars barn redan är vuxna.

      Svara

   Och jag är tvärt om! Ser ett test, en ultraljudsbild eller en mage: instant följning!

   Svara

  Tydligen bryr du dig tillräckligt för att skriva en kommentar 🙂

  Svara

  Camcam varför raderas kommentarer????

  Svara

   För svarar man inte på Camillas sätt, dvs stryker henne medhårs och har samma åsikter som henne, så är det fel och då tas det bort.

   Svara

   Nån skrev att Camilla vägrar skriva om Jonna Jinton och det raderades kvickt. Why?

   Svara

    Absolut inte, jag har bara inte tagit upp det än. Kanske idag? 😁

    Svara

     Yey 😀🙌

     Svara

     Kan du se vilka som likear vilka kommentarer camcam?

     Svara

      Nä, det tror jag inte…har aldrig kollat faktiskt men är tveksam till det. Kanske på knappens sida?

      Svara

     Varför raderas Hannah graaf kommentarerna då???

     Svara

      Det är bara rykten (skitsnack?) än så länge och väldigt privata sådana.

      Svara

       Bara och ringa/mejla/besöka tingsrätten för och få reda på om det bara är rykte. Mig tog det ungefär 10 min att få en skilsmässa på g bekräftat 👍🏻

       Men håller med, utan trovärdig källa eller fakta är det ett hemskt rykte.

       Svara

        Är man en så pass offentlig person varje dag på sociala medier så är det svårt att dölja att man tex. Flyttat ifrån sin villa i la quinta till ett radhus i nueva andalucia utan sin äkta hälft.
        Många som kommenterat på bloggen och både undrat, spekulerat och antagit saker.

        Vi bor i samma urbanisation dvs är grannar med Hannah och hennes nya boende, reagerat redan på och se henne här samt se henne blogga i nya miljön. Som jag kommenterat tidigare, världen är liten bland svenskarna här nere i marbella 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

        Svara

         *reagerat på ATT se henne

         Svara

         Mysiga nya grannar hon får som kollar hennes privatliv hos tingsrätten! Inte så mycket att göra i Marbella?

         Svara

         Hanna har ju valt att vara offentlig person, så inte konstigt om folk kollar…

         Svara

        *Bara ATT ringa

        Svara

        Kan också bekräfta att ”ryktet” är sant.

        Svara

  Grattis till Jessica med familj. Nu bubblar det i henne av lycka. Den känslan är så speciell och härlig.

  Svara

  Grattis Jessica!
  Jag har också haft problem med att bli gravid och fått missfall men det hindrar mig inte att vara glad för henne.

  Svara

  åh vad roligt för dom! grattis till familjen! är dock inte avundsjuk på att hon nu ska genomgå en hel graviditet haha. blev klar med min i september, fick gå över 16 dagar. men såå värt att få sin lilla baby

  Svara

  Vem? Aldrig hört talas om eller sätt i något flöde föränn nu 😅

  Svara

   Och grattis såklart 😄

   Svara

  Flera kommentarer som raderats man undrar varför?

  Svara

  För mig känns det så märkligt att så fort man har fått ett plus på grav-stickan så räknar man helt kallt med en bebis/småsyskon om 9 månader. Jag fick också ett plus på stickan i september men sitter nu här ogravid igen efter ett missfall i vecka 9. En konstaterad graviditet betyder ju inte per automatik att det föds ett friskt barn 40 veckor senare. Säkerligen spelar min privata erfarenhet roll här, vi fick vårt första barn genom ivf, och jag tar inget för givet. Förundrad över hur en del kan tycka att det är så sjävklart.

  Svara

   Jag förstår din känsla. Sitter här gravid med nummer 2 i v.13. Har diabetes typ 1, njursvikt i sent stadium (ej behövt dialys än) och riskerna är stora att det inte kommer gå vägen denna gång, att jag kommer få dialys eller att jag kommer behöva transplanteras nära efter förlossning. Ändå kan jag inte låta bli att försöka tänka på namn, hur hen kommer se ut och allt sånt som egentligen är långt borta just nu. Jag behöver liksom tänka att det kommer gå bra, tills det inte gör det, och då får jag ta det då. Talar ju såklart också utifrån egna erfarenheter, men tror det är så olika hur vi reagerar och det är okej hur man än känner. Hopp eller oro och ängslan. Kram till dig, och hoppas att det går vägen snart.

   Svara

   De allra flesta vet om riskerna när de blir gravida men man kan få vara bubblig och glad och överlycklig ändå. Man kan få glädjas och räkna med att det går vägen och sen ta sorgen om den kommer.

   Svara

   Så du sitter hellre och är deppig, rädd, arg och väntar missfall än att se positivt på livet dag för dag och VÄNTA BARN?

   Svara

    Nu tillskriver du mig massa egenskaper utan att alls känna mig.. Å nej, jag gick inte runt och var ”deppig, rädd och arg” som nygravid men jag förutsatte inte heller, som en del verkar göra, att allt ska gå vägen. Handlar väl om att jag saknar det perspektivet vid sidan om de positiva känslor som väcks och förväntansfulla tankar som tänks i samband med att man får veta när man är gravid. Lite mer balanserat helt enkelt.

    Svara

  Vad kul för henne, grattis! Håller själv på att försöka inte nått upp i ett år av försök ännu men fasiken vad det är motigt när det inte går automatiskt. Många därute har det ju likadant. Försöker att inte ta för hårt på det hela men undviker tillställningar där jag vet att det kommer pratas graviditet och bebisar (typ lunch med bekanta där jag vet att alla är gravida) jag är inte missunnsam alls, jag vill bara inte få frågor om det själv för jag orkar inte svara på ”när det är dags” och sånt. Då känns det bättre att undvika.

  Svara

  Humlas är ju perfekta subsitutordet för att ha sex!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.