Triss i Instagram

Viktor Frisk tar en för teamet och gör vad han kan för att ingen ska bli besviken medan Samir är borta och tar hand om sig själv.
Det är fantastiskt tycker jag – att få sin grupp decimerad med 50% kan vara skräckinjagande för vem som helst men han verkar inte tveka en sekund på att genomföra spelningarna på egen hand.
STOR eloge till honom för det!
Jag hoppas verkligen publiken visar honom kärlek tillbaka!

Influencers som visar upp sig så som folk ser ut mest – I love it!
Vi ALLA duger!!!! DUUUUUUGER!!!!!!!!

Vem tror att den här lådan faktiskt innehåller Bellas viktiga papper?
Vem tror att de här lådorna innehåller någonting alls?
Vem tror att de här bilderna är uppställda för Bella att kunna genomföra ett samarbete utan att ens behöva vara där?
Ja, jag såg att hon spelade in några filmer på Instastory men de kan inte ha tagit mer än några minuter. Tiden då hon tog in ett helt filmteam för att filma sig själv dra runt en tom barnvagn på övervåningen verkar vara long gone. 🙂

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Adressändring borde ju granska bilderna. Tråkigt för deras varumärke. Syns ju att boxarna är tomma.

  Svara

   Och? Tror du att alla bilder i en ”vanlig” reklam är 100% äkta också? Reklam som reklam.

   Svara

    Eller hur!!

    Svara

   Hur ser du det?

   Svara

    Inte för att jag bryr mig men man ser ju att viktiga papper-boxen är tom. Eller så har hon typ ett viktigt papper, annars skulle den inte typ sväva ovanför de andra 😬

    Svara

     Tror du har rätt och att bilden är iscensatt. Men lådans tyngdpunkt är ju trots allt på de andra lådorna, så teoretiskt sett borde den väl kunna vara fylld? 🙂

     Svara

     Om hon inte kan packa en resväska så är det nog inte troligt att hon sorterar papper heller🙃

     Svara

  Jag förstår inte varför kvinnor inte skaffar sig en bh, bikini, baddräkt där brösten får plats?
  Oavsett storlek på pattarna så blir det inte snyggt med fyra pattar pga för liten storlek.

  Svara

   Håller med. Ser ut som hennes tuttar håller på att spränga baddräkten.

   Svara

    Så det är din kommentar här? Det allra, allra viktigaste att få sagt?

    Det första som slår mig när jag ser bilden är otroligt härligt det ser ut. Vågskvätt på fötterna och blicken vilandes på horisonten – hon ser så avslappnad och lycklig ut att det nästan smittar av sig!

    Och Patt-Maggan:
    Jag förstår inte varför kvinnor inte håller sig för god för att kommentera andras bh, bikini, baddräkt eller bröst?
    Oavsett storlek på pattarna så blir det inte snyggt med för liten hjärna.

    Svara

     Fast en lite hjärna syns ju inte, det är verkligen inte snyggt när brldtennödtan ramlar ut och halva vårtan syns, är väl inte hela världen att köpa en storlek större på baddräkten så brösten ligger innanför tyget, ser sjukt obekvämt ut!

     Svara

      *brösten ramlar ut

      Svara

       ”Fast en lite hjärna syns ju inte”

       ”brldtennödtan”

       Jo, det syns – och det är inte snyggt!

       Svara

      Fast en liten hjärna visar sig när man väljer att öppna munnen och kritisera en annan människa utifrån sin egen ståndpunkt. Håll reda på dina bröst och låt bli att tala om för andra hur de ser ut…

      Svara

       Mina bröst håller jag bra koll på, tack för omtanken, MEN om valet står mellan en baddräkt i olika storlekar, VARFÖR väljer man den mindre? Köper man inte kläder som passar, likaväl som man inte köper för trånga skor? Och tjejen är jättefin, verkligen, detta gäller generellt, dubbelbröst förstår jag inte varför man väljer att ha när man väljer att köpa en liten baddräkt.. lätt att fixa, köp STÖRRE BADDRÄKT FÖR TUSAN! (Obs, obs, detta gäller alla, inte bara tjejen på bilden)

       Svara

        Kanske baddräkten har passat men inte gör det längre? Vad gör man då? Badar inte för det kan sticka i folks ögon om baddräkten sitter illa?

        Svara

         Eh… köper ny.. fast just denna ser ut att vara från sommarens kollektion från odd Molly så relativt ny.. men vem vet, kanske ser mer ”passande” ut framifrån.. du kan sluta hitta på mothugg nu, vi kan hålla på en evighet för vi tycker olika och det är helt ok! Jag tycker inte för små badkläder/underkläder är snyggt, det tycker du! Punkt slut! 👋🏻

         Svara

         Mina bröst ramlar lätt fram/ut trots rätt storlek. Då ser det ut sådär. får väl operera mig eller ha burkini så att ni mår bättre.

         Svara

        Ja man kan ju alltid köpa en baddräkt från något av alla dessa hylladr inkluderande märken. Nej just det, de går ju bara upp till überstora strl 40….

        Svara

         De flesta har väl upp till 44/46 eller XL? Förstår inte varför butiker skulle förespråka större storlekar än så? För stora kroppar = ohälsosamt. Punkt.

         Svara

         Och då får man inte bada? Punkt

         Svara

      Mår du, Patt-Maggan att, bättre av att skriva en elak kommentar? Läste du inlägget, förstod du innebörden i att gå från självhat till att acceptera sin kropp och t.o.m tycka bilden är fin? Och då tycker du ändå det är passande att ändå trycka till med något negativt? Om vi någon gång ska komma ifrån kroppshets, skeva utseendefixeringar och sjuka normer måste vi sluta kommentera elaka saker om andras och våra egna kroppar.

      Jag tycker det är ett jättefint inlägg + bild och jag önskar fler vågade lägga upp oretuscherade, ofiltrerade bilder ur vinklar som samhället säger är fel. Tror människor som ”Patt-Maggan” är en stor del till att folk inte vågar, man orkar liksom inte höra massa elakheter när ens egna tankar redan varit elaka nog i ett helt liv.

      (Och inget tröttsamt svar om att man bara är ärlig eller måste få säga sin åsikt pga yttrandefrihet, det rättfärdigar inte ren elakhet).

      Svara

       Förstår inte vad som var elakt?!
       Jag är själv överviktig och har STORA pattar!
       Men inte klämmer jag in dom i en 75c för det.
       Finns väl inget mer obehagligt än att gå runt och vara rädd för att de ska ploppa ut.
       Ont gör det också när det klämmer av tyget.

       Jag skrev inget om L-M som person. Gillar henne.

       Svara

        Men vad vet ni, kanske inte fanns någon annan storlek att välja. Baddräkter brukar inte vara i kupstorlekar. Låt henne ha på sig vad hon vill! Vem är ni att kommentera hur hennes kropp ser ut i baddräkten?

        Svara

         Men då köper man den inte alls.

         Svara

         Anonym 15:17
         Alternativet var kanske den baddräkten eller ingen. Skulle hon bada naken tycker du?

         Svara

        ”Jag är överviktig själv” måste väl ändå helt orelevant? =) Även om du inte tycker att det är ett personangrepp på tjejen, så måste du väl förstå att det är en onödig kommentar? Varför liksom? Jag får ibland muffin-top, dvs att kärlekshandtagen bullar upp sig vid byxlinningen. Har jag köpt jeans för att det medvetet skulle bli så? Nej. Är det mer bekvämt än om det inte skulle bli nån muffin-top? Nej. Blir det så ändå för att min kropp helt enkelt är sån? Ja. Skulle jag sluta använda mina jeans för att folk som du stör sig? Nej. Skulle jag uppskatta att någon random människa kommenterade att jag borde köpa nya jeans för att det ser obekvämt och illasittande ut med mina muffin-tops? NEJ!!!

        Du kommenterar ju indirekt hennes kropp liksom. (Och kom inte och säg att jag ska köpa större jeans nu, för då visar jag myntinkastet i stället! Min kropp är helt enkelt byggd sån att jag får muffin-tops)

        Svara

         Baddräkten är specialsydd eftersom Odd Molly inte har något i min storlek och resan var i deras regi. Den var fortfarande för liten för mig. Jag har 85L i behå, det är inte superlätt att hitta en sådan. Tycker att det är fruktansvärt att ni sitter och kommenterar det, när det är exakt vad jag skriver i bilden. ”Förstår inte varför man inte väljer en storlek större”, ja, kanske för att det för mig och många inte så ofta, snarare aldrig, finns en storlek större att välja på. Men tack ändå.

         Svara

         Hej Linda-Marie,
         jag tycker bilden är fantastisk! Att du sitter så avslappnat med blicken lugnt mot horisonten gör att jag sugs in och riktigt känner sommaren, havet och vinden.

         Svara

     Jag läser vad hon skriver

     Svara

     Jag med, förstår inte varför man frivilligt ger sig själv ett handikapp – som jag faktiskt tycket att grov övervikt är.

     Svara

   Måste andra tycka att det ser snyggt ut? kan inte folk bara få ha vad de tycker är bekvämt

   Svara

    Hur kan det vara bekvämt dock?

    Svara

     Jaha, så det är för att du bryyyyyr dig så mycket om hennes komfort som du kommenterar?

     Svara

    Vad tror du är mest bekvämt? En bh som passar din byst eller en felanpassad där bysten ej sitter på plats?

    Svara

     Det är väl upp till var och en. Nu valde hon den storleken hon ville ha. Själv köper jag hellre för stort än för litet, så kan inte direkt påstå att jag själv går runt i för små storlekar. Men respekterar andras val.

     Svara

      Min poäng var snarare varför hon skulle välja något som DU tycker är snyggt att se på. Inte vad som är bekvämt och inte.

      Svara

   Finns la kanske inte sjukt stort utbud på baddräkter o bikinis där så stora bröst faktiskt får plats ordentligt

   Svara

   Pattmaggan:

   Varför kan inte en del skaffa en vettigare hjärna? 🙄

   Svara

    Det hade fan varit något. Tänk alla rövförstoringar o läppinjektioner, men istället går folk o skaffar superhjärna! Det kommer nog i framtiden

    Svara

    Men vad är elakt i att ifrågasätta en för liten baddräkt?!
    Jag är själv stor.
    Det gör ju ont och är obehagligt när något trycker och skaver.

    Jag har 75 F-G, och skulle aldrig klämma in dom i en 75 b. Aj!
    Och allvarligt, kan vi enas om att det inte är snyggt med fyra pattar?
    Det måste jag väl få tycka??

    Svara

     Men gud, ge dig! Jag har många plagg som sitter perfekt men kan hamna fel ibland. Det är för övrigt en BADDRÄKT, hur jävla bra sitter de kvar på kroppen när man är blöt och rör sig om man inte köper en Speedo med racerback?

     Svara

     PattMaggan, du får tycka vad du vill men det är ingen mänsklig rättighet att vräka ur sig den överallt. Vissa saker säger man helt enkelt inte högt.

     Svara

   Dom flesta kvinnor använder tyvärr för liten bh, väldigt vanligt!

   Svara

    Tydligen många kvinnor som använder alldeles för liten empatisk och social kompetens också!

    Svara

     Är du så in i helsike curlad att du tar det som oempatiskt att påpeka att någon har en alldeles för liten bh/baddräkt? Är åt helvete smärtsamt när den är för liten och ryggen tar stryk.

     Du kan verkligen inte ha det lätt om du tar det som något elakt.

     Svara

      Jag håller med. Tycker att det spårar ur om vi nu är elaka som påpekar att många har för liten bh.
      Gå till en riktig underklädesaffär och låt en erfaren kvinna hjälpa till att hitta en storlek som passar.
      Finns inget härligare än att hitta en som sitter som en jävla smäck!!!
      No more 4-pattar, ryggont och röda ränder efter för tajta axelband.

      Svara

     Du måste ju gå sönder vid minsta lilla kritik.

     Svara

   Det ser verkligen obekvämt ut! 🤨

   Svara

   Hon var på en resa med Odd Molly som hade sytt upp en baddräkt till henne efter att ha fått hennes mått. Tror inte att det var ett alternativ att inte ha baddräkten…

   Svara

    Dålig reklam för Odd Molly i så fall …

    Svara

   Måste vara skönt att ha en byst som aldrig ställer till det för dig. Själv är varje hoppigt träningspass en kamp för att inte komma hem med blåtiror så jag avundas din byst som verkar veta sin plats. =)

   Svara

    Gå in till en riktig butik specialiserade på underkläder och be om hjälp. Sån där tråkig butik där man känner sig helt fel så länge man inte tillhör tantligan på Östermalm. De brukar kunna ordna fram bhar som sitter som de ska och man slipper att tuttarna smiter oavsett vad man gör under dagen

    Svara

     Och om man inte har råd med det då? Då är alternativet att lyssna på kommentarer om hur fult tuttarna sitter?

     Svara

      Att få råd kostar ingenting. Du går dit, tar hjälpen, ber att få återkomma – tar din nyblivna kunskap i hur bhn ska sitta och vänder dig till valfritt ställe där du har råd att köpa en bh. P.s funkar med det mesta, vill du ha smink tips? Hudvårdstips? Vänd dig till professionella butiker och be om rekommendationer, kör en vit lögn och säg att du skriver upp produkterna för att få dem i julklapp eller whatever. Utnyttja möjligheterna som finns!

      Svara

       Så var köper man stora bekväma bh som inte kostar en förmögenhet. Tar tacksamt emot tips, har letat länge

       Svara

        Vad är en förmögenhet för dig?

        Svara

         Jag vill inte betala mer än 300 för en bh. Av erfarenhet vet jag att de dyrare ändå inte håller längre än billigare.

         Svara

         300 är billigt för en riktigt bra bh. Lägg till några hundra och du har en som håller i många år.
         OM du tvättar den rätt, låter den ligga rätt när den inte används. Behandla den som en liten guldklimp.

         Svara

        Här tex.:
        https://www.evasunderklader.se/bh/stora-kupor-2/
        Är verkligen jättenöjd med utbudet och skapligt pris eftersom det är rea med jämna mellanrum.

        Svara

        Twilfit har bra storlekar till bra priser. De har dyrare märken också men deras egna har riktigt bra kvalitet och finns i större storlekar än de man kan hitta i andra butiker (har själv för stora bröst för H&M m.m). Har du en budget på 300 kr som du skrev får du utan tvekan tag på en bh där.

        Svara

        bystigt.se

        Svara

      Inte råd? Klart man har råd med 500kr på ett plagg man använder varje dag året om!

      Svara

       500 för en bh är verkligen inte något alla har råd med.

       Svara

        Då får man väl säga upp sitt Netflix för några månader om man inte på något annat sätt lyckas spara ihop 500kr någon gång under året

        Svara

         Underbart med folk som bara utgår från sig själv. Helt utan insikt om andras situation.

         Svara

         Tack för tipset! Netflix har jag redan sagt upp iofs, för att kunna köpa en varsin julklapp till barnen, men du kanske har fler spartips som gör att jag har råd att köpa en dyr bh?!

         Svara

         Jag har inte netflix, inte spotify, jag har sagt upp mitt bredband, dricker bara vatten, och jag har 700 kr över till nästa löning efter att ha betalat räkningarna 🙄 Men klart jag kan lägga 500 av dom på lite tyg!

         Svara

        Om man inte tycker det är värt att lägga ner pengar på ett plagg som ska hålla länge och stödja brösten (på ett sätt de från HM inte gör om man har stora bröst) vet jag inte varför man ens ger sig in i en sån diskussion. En riktigt bra bh för 500 och uppåt håller länge om man tar hand om den. Nej det är inte roliga saker att lägga pengar på men har man stora bröst som kräver mer får man väl bara svälja det bittra pillret. Eller så går man runt med ont i ryggen.

        Svara

         Jag har 100 F bh gick på 199 på Lindex och kommer hålla ett bra tag! Jag handtvättar den varje kväll och redo att användas nästa dag. Kör i maskinen max en gång i månaden och då håller dom i flera år!

         Svara

         Jag har haft både billiga och dyra bhar. Handtvättat enligt konstens alla regler. Dyra har inte hållt bättre eller längre än billiga för mig

         Svara

      Men Camilla har verkligen råd att gå till riktiga underklädesbutiker och köpa ordentlig BH för sin stora byst om den är ett problem för henne, sen sitter bysten som en smäck på henne

      Svara

    Hur kan du CamCam missat miss Mary of Sweden, där finns hjälp för alla byster

    Svara

   Men va i hela h-vete har hennes baddräkt med inlägget att göra. Budskapet!!! Människa! Budskapet!!

   Svara

    Ja kommentaren om hennes baddräkt bevisar ju bara hur skevt allt är. Fy om du lägger upp en bild som inte är perfekt.

    Svara

     Bilden är upplagd för att få responsen. Hade hon velat lägga upp en bild med enda syfte att visa att allt inte är perfekt hade en bild i mjukisar, osminkad och chipsskålen i knät åkt upp. Alla som sysslar med sociala medier vet vad de gör och vilka kommentarer de kommer att få

     Svara

      Allt är inte perfekt i baddräkt heller. Måste man vara i mjukiskläder och äta chips för att visa upp något som inte är perfekt? Jag ser hellre bilder som denna då jag själv är less på alla ”perfekta” bikinibilder. Hur folk ser ut i myskläder vet jag redan

      Svara

      Ja men jag tror inte det var meningen vi skulle kommentera baddräkt och kropp på denna blogg. Skärp er. Camilla hur kan du tillåta detta?

      Svara

      Bilen är väl upplagd för att visa hur härligt livet kan vara? Att sådant som förr begränsade ens liv, faktiskt kan ändras! Att komplex och attityd kan förändras och att man kan acceptera en helt oretuscherad bild på sig själv, något som förr var omöjligt och gav ångest! Hade L-M velat belysa hur mycket hon gillade chips och mysbrallor, hade hon nog nog valt ett foto som du gav förslag på!

      Svara

   Men det är väl det som är poängen med bilden. Att hon ej är ’perfekt’ på bilden. För det har väl hänt dom flesta, att man köpt fel storlek eller att plagget helt enkelt sitter dåligt. Poängen är ju att det inte är hela världen, man är snygg ändå och man är precis som man alltid annars är.

   Svara

   Men åh tyckte det såg hett ut. Så snygga kullar!

   Svara

   Jag förstår inte varför vissa människor har ett så extremt stort behov av att kränka andra människor. Det väller ju för fan över. Det enda som förvånar mig är hur mycket hat det finns i dessa små patetiska människor. Tvi fan…

   Svara

  Hur vet du att de är tomma? :O

  Svara

   Riktade mig till anonym 12.12. 🙂

   Svara

  Vilken kvinna i 35-årsåldern, som Bella ju påstår är hennes målgrupp, har inte hört talas om eftersändning?

  Svara

   Nu för tiden bor väl de flesta hemma hos föräldrarna till de blir 35 eller äldre – åtminstone i Stockholm.
   Kanske man inte känner till Adressändring då om man aldrig flyttat?
   Det var väl för övrigt något särskilt samarbete som gjorde att Bella påstod att målgruppen lägligt var just kvinnor i 35-årsåldern.
   När det gäller samarbetet med Adressändring så har säkert målgruppen blivit yngre. Häpp!

   Svara

    Nej? Känner ingen över 25 som fortfarande bor hemma

    Svara

     Är du rik? Hälften av mina vänner bor hos föräldrar vi är i åldrarna 25-35. De flesta av oss med boende har 1.or med kokvrå eller andra hand med korta kontrakt.

     Svara

     Bor du i Stockholm?

     Svara

      Jag bor i Stockholm och alla mina vänner flyttade hemifrån innan vi var 25 (vissa långt innan). Ingen är rik. Man hyr i andrahand eller köper en liten etta i en närförort eller flyttar ihop med någon osv. Aldrig hört talas om någon som bor hemma tills man är 30+

      Svara

       Okej men är nog lite vanligare än du tror, det är ganska pinsamt att berätta att man bor hemma. Speciellt efter 30. Har man inga kontakter och inte råd med ockerhyror och inte kan få lån är det rätt kört om man inte lyckas få ungdomskontrakt. Det är ju bostadsbrist.

       Svara

    35 eller äldre?? Du luras du nog

    Svara

     I Stockholm är det inte ovanligt

     Svara

      Jo det är det.

      Svara

       Ok. Det ändrar ju allt

       Svara

       Nej det är det inte

       Svara

      Har bott i Stockholm hela mitt liv och har inte hört talas om en enda person som bott hemma till den är 35+

      Svara

       Då är det nog så att Bella tänker sig att målgruppen för reklamen om Adressändring är yngre än de där 35-åringarna 🙂

       Svara

    Pongo, sluta nu. Man bor inte hemma tills man är 35 år. Jag är född och uppvuxen i Sthlm, jag flyttade hemifrån innan jag var 18. Är 29 idag.

    Svara

   😂 Det är ju givet man väljer det då man flyttar. En person flyttat i snitt 8 gånger under sin livstid så…

   Svara

    Jag har flyttat 7 gånger på 5 år. Men aldrig använt adressändring. Det är ju helt onödigt… Är ju gratis på Skatteverket och jag har aldrig vart med om att posten inte kommer fram ändå.

    Svara

     Det har jag varit med om. Nu skulle jag inte välja eftersänds gör då jag har allt på autogiro men förr hade jag inte det då och vem orkar ringa efter räkningar…!

     Svara

      Kommer aldrig använda adressändring och eftersändning igen. Fungerar ändå inte 9/10 så spara de pengarna nästa gång.

      Svara

       Funkar det inte så klagar man och får pengarna tillbaka (men har kvar tjänsten eftersändning av post under tiden man beställt). Det har jag gjort utan problem när ett enda brev kom fel.

       Svara

   Adresslåset var nytt för mig. Jättebra ju, gick in och låste min adress direkt!

   Svara

  Självklart är de tomma, uppställda enbart för fotografering. Något annat är ju otänkbart eller?

  Svara

  Hur konsekvent kommer Anna vara i sitt bloggande då? Som Dessie ungefär?

  Svara

  Vad flyttkartongen innehåller skriver man dessutom på kortsidan så man kan läsa då de står staplade på varandra i rader.

  Svara

   Hoppas Ida läser detta.
   Head of Moving and Interior Decoration.

   Svara

   Det har funkat att flytta oavsett var texten står 🙈

   Svara

    Klart det går men det är enklare… det var nog poängen.

    Svara

   Det beror väl på åt vilket håll man ställer den?

   Svara

    Du menar åt rätt eller fel håll?

    Svara

   Personligen skriver jag på både lång och kortsida

   Svara

   Jag skriver på en kortsida, en långsida och ovanpå 😅

   Svara

  Jag kände inte till adresslåset innan, och har låst min adress nu. Första gången jag har haft nån behållning av en influencers samarbete. Att lådorna är tomma känns inte så relevant då, informationen var ju nyttig.

  Svara

   Håller med. Det är det första tips jag under 10+ år av Blondinbella/Isabella-följande har haft glädje av 🙂
   Allt annat Bella gjort reklam för har jag snarare undvikit att använda eller köpa.

   Svara

    Och ändå har du följt henne i +10 år………..

    Svara

   Jag visste om det

   Svara

  Alla borde gå in och låda sin adress, gjort på 1 min och gratis!

  Svara

  Låst mina adress, vad smidigt! 😁

  Svara

  Men jag tycker inte att den där bilden skiljer sig särskilt från Linda-Maries övriga bilder…Hon gör bara vad många andra kvinnor på insta gör dvs visar upp sin kropp , flashar hud och vill ha uppmärksamhet. Oavsett vikt och utseende tycker jag att det är ett tråkigt sätt att exponera sig på. Ja ,hon är överviktig so what liksom. Jag tycker inte övervikt är något positivt lika lite som anorektiska kroppar är det. Inget av det är sunt ur hälsoperspektiv. Man kan väl bara vara en härlig människa oavsett kroppsform .Ogillar skarpt när man medvetet försöker ”normalisera” övervikt och visa omvärlden hur positivt det är samt hur mycket man älskar sin kropp.

  Svara

   Du har missförstått allt…

   Svara

   Önskar att kvinnor ej kände ett sådant enormt bekräftelsebehov att de måste dela avklädda bilder med hela världen för att må bättre. Spelar ingen roll om man är tjock, smal, vältränad eller mager, de är alla ute efter kommentarer om hur fina de är. Det är tragiskt att vad främlingar tycker om ens kropp är viktigare än vad man gör, tänker och känner, vad man bidrar med i samhället och hur man behandlar sina medmänniskor och djur.

   Svara

    Nä det är inte alls det det handlar om! Att det kan vara så svårt att förstå. Bättre att läsa på innan man häver ur sig massa skit

    Svara

    Normsnygga bekräftas hela tiden genom att de ser bilder på folk som ser ut som dom som får likes. Tjocka bekräftas väldigt sällan. Som tjock ser du inte många bilder på tjocka som får likes. Utan tvärtom de framställs som lata fula dumma äckliga och komiska. Därför finns det ett värde i att publicera sensuella bilder på de icke-normsnygga.

    Vi människor har ett behov att få känna oss som attraktiva varelser. Att förneka de som i princip aldrig får detta är bara dumt. Även om det finns problem med denna enorma jakt på ytlig bekräftelse som pågår på sociala medier men den kan du knappast beskylla tjocka för.

    Svara

   Ja du har verkligen inte fattat nåt av det hon och andra som inte är normsmala men ändå visar sin kropp håller på med! Tråkigt och sorgligt…

   Svara

    Vad är det de gör då? Vad är poängen med att visa upp överviktiga kroppar om inte som ovan skriver?

    Svara

   alltså jag håller med dig om att det är problematiskt när man ”försöker normalisera övervikt och visa omvärlden hur positivt det är samt hur mycket man älskar sin kropp!”

   För det finns det absolut människor som gör, men det var ju knappast vad linda marie gjorde i detta fallet. Det var ju inte så att hon uppmanade folk till att bli överviktiga. Hon sa väl bara att hon är lika mycket värd och det får man väl ändå hålla med om 🙂

   Svara

   Var har hon gjort det? Hon visar bara att alla har rätt att ta lika mycket plats oavsett hur man ser ut och att det är okej att lägga upp ”mindre perfekta” bilder. Hur är det negativt?

   Svara

    Hela hennes insta består ju till 99,9% av bilder på sig själv. På en stor del av dem är hon avklädd/lättklädd och hashtaggar att alla storlekar är vackra. Handlar inte det om bekräftelsebehov och normalisering/hyllning av övervikt så är jag Kalle Anka. Inte f-n är det för att hon är smart,rolig och intelligent samt har ett intressant bildflöde som hon har följare. Kommentarerna låter precis som hos de flesta andra kvinnor oavsett storlek som visar upp sig. ”Wow så fiiin du är” ”Så vacker och vilka tuttar””Jävlar vad snygg du är” osv i all oändlighet.

    Svara

     Jag tror det handlar om att visa upp någonting annat i Instagrams flöde än smala, normativa kroppar. Jättebra tycker jag!

     Svara

      Jaha och hur ska vi ta oss vidare från att vara så jäkla insnöade på kroppar då? Vore nice om hon lade upp en bild utan att kommentera sin kropp och bjuda in andra att överösa henne med komplimanger. Skulle vara skönt att bara ”ok en kropp”

      Svara

      Hur är det ”jättebra”? Är det jättebra att visa upp för smala, nästan anorektiska kroppar också då? Att visa upp och indirekt uppmana till stora kroppar eller i annat fall ständigt betona att man får se ut hur man vill o älska sin stora kropp osv, är DÅLIGT. Det är lika dåligt att göra det med mycket övervikt (som hon har) eller åt andra hållet. Hon är en vandrande hälsofara och body positivity är ingenting annat än en ursäkt för sin egen lathet.

      Svara

       Och att vara dåligt påläst eller oförmögen att reflektera några steg längre är ingen ursäkt för att vara rent otrevlig. Går du och påpekar för folk som dricker alkohol att det promotar missbruk, våldsbrott, olyckor och skadegörelse? Att folk som röker promotar cancer och kol? Det är ungefär så förenklad och snäv din syn på det hela är.

       Svara

   Men hur många visar upp en bild där de inte ser perfekt ut? Där de sitter lite hängigt, kanske lite valkar härodär, kläder som sitter lite illa. Det är ju just det som är annorlunda.

   Svara

    Tycker inte att det är så annorlunda dock, eftersom trenden just nu är att visa sånna bilder på sig själv, sitt hem osv. Jag gillar det, men skulle inte kalla det annorlunda

    Svara

   Så det är bara folk som är ”sunda” som får synas? Din kommentar var verkligen tråkig får jag säga.
   Själv tycker jag det är befriande att se kroppar på bild på ett avdramatiserat och icke tillrättalagt sätt. Det är en kropp, inte ett objekt utan en del en människa som bara ”är”.

   Svara

    Och med sund menas alltid normsmal. Som tjock är jag glad att det finns andra kroppar representerade och att det finns konton att följa där inte fokus är på hur fruktansvärt ohälsosam man är och hur man glorifierar fetma bara genom att existera. Jag vill även att mina barn ska växa upp i ett samhälle där inte minsta lilla kilo över kurvan ska skämmas och förbjudas, och jag hoppas att de får se en större bredd på kroppar i alla sammanhang.

    Svara

     Jag håller med dig helt och hållet!

     Svara

     Det är verkllligen sjukt att ordet sund ska förknippas med smal. Jag själv är smal men inte fan är jag sund för det. Jag har bara snabb förbränning. Jag dricker alkohol, äter mängder av fett och socker, missbrukar kaffe… och så vidare. Många större än mig är säkert sundare än mig men har sämre förbränning.

     Svara

     Ni behöver inte oroa er. Många tjocka undviker redan att lägga ut bilder på sina kroppar pga självhat och rädsla för omgivningens dömande kommentarer, (likt eran)

     Svara

  Blir bara så irriterad över att allt hon gör eller ska är/blir sponsrat….Gör hon något någonsin utan eller samarbete?

  Svara

   Helst inte, skulle jag tro. Förstår inte varför det ens görs reklam för sådana här tjänster, det säger väl sig självt att man beställer eftersändning tex när man flyttar?

   Svara

   I verkliga livet? Troligen mycket. I bloggen? Nej. Och varför skulle hon? Hon tjänar ju bra med pengar på det. Hon kanske har en plan att sluta blogga och därför kör så mycket samarbeten som möjligt? Alla verkar ju ogilla henne ändå, så varför ska hon anpassa inlägg efter läsare?

   Svara

    Fast hennes verkliga liv, är ju tex nu med att flytta. Det är ju hennes liv verkligen in action. Och då vips är en sponsrad adressändring där i högsta hugg.

    Svara

     Vi vanliga losers får betala 498 kr för eftersändning av posten under ett år när vi flyttar.
     Bella tjänar minst hundratusen kronor på att göra reklam för Adressändring när hon flyttar.
     Tänk vilken skillnad! Plötsligt känner jag mig som en riktig loser 🙁

     Svara

      Du värderas inte efter din inkomst,

      Svara

       Jo, om jag behöver ett bolån så värderas jag definitivt efter min inkomst 🙁

       Svara

        Nej, DU värderas inte efter din inkomst. Din förmåga att betala tillbaka ett lån gör det men det är inte samma sak.

        Svara

  Tror ni inlägget med hennes oförmåga att packa väskorna är en hint om reklamen, som garanterat kommer, om ett företag som packar ner hela ens bohag, transporterar och packar upp?

  (Jag vet iofs inte om ni diskuterat detta innan eller om hon skrivit något om det, så jag behöver inga irriterande svar om att det faktiskt redan avhandlats!!1)

  Svara

  Du kanske inte ska titta på hennes klipp och bilder då?

  Svara

  People!!

  Snälla använd er inte av tjänster som adressändring, eftersändning och låsa post. Allt detta lan ni göra kostnadsfritt på skatteverkets hemsida genom att logga in med mobilt BankID alternativt fylla i en blankett, det är i stort sätt samma formulär som man fyller i via adressändring.se som de i sin tur sedan skickar inte till SKV.

  Sen gällande att de kontaktar myndigheter osv stämmer inte utan dessa får en impuls från folkbokföringen om en ändring och sedan ändrar detta i sitt system. Ett företag kan inte ändra adressen hos andra utan myndigheter, bank osv utgår endast ifrån folkbokföringsregistret.

  Tack för mig! 👋

  Svara

   Ska stå:

   * Som de i sin tur skickar in till SKV…

   Svara

   Det kostar inget att låsa sin adress via adressändring heller.

   Svara

   Men det där stämmer ju inte. Förra gången jag flyttade, då från mina föräldrar, så gjorde jag ingen eftersändning eller adressändring, ändrade endast på skatteverkets hemsida, och under 3 års tid kom fortfarande post hem till dom som skulle till mig.
   Den här gången när jag flyttade adressändrade jag och gjorde eftersändning, inte ett enda brev har kommit fel nu.

   Svara

    Myndighetspost kommer alltid till folkbokföringsadress. All annan post är dock åt helvete nu för tiden så bäst att få dem digitalt.

    Svara

    Men det är ju för att alla företag inte går efter folkbokföringen. Vissa måste du ändra adress hos!

    Svara

   Det kostar ingenting att ändra adress. Däremot kan du inte få eftersändning av din post gratis någonstans.

   Svara

   Adressändring är de enda som kan ombesörja eftersändning (både eftersändning vid flytt och tillfällig eftersändning).
   Adressändring i folkbokföringen kan man själv göra hos Skatteverket. Men endast företag som får sina adressuppgifter uppdaterade från folkbokföringen kommer att ha den nya adressen. Övriga som skickar post får man själv adressändra hos i den takt som man får eftersänd post efter flytten.

   Svara

    Eller så anmäler man ny adress direkt innan flytt till de stenåldersföretag man fortfarande får snigelpost av.

    Svara

     Ja, om man är säker på att de inte får ny adress automatiskt via folkbokföringen. Man vill ju inte jobba i onödan 🙂
     Sen finns det företag som inte vill att posten eftersänds utan de ber om att försändelsen returneras av posten med uppgift om den nya adressen så att de kan göra en uppdatering. Ganska vanligt faktiskt.
     Jag valde vid min senaste flytt att se vad som kom eftersänt och då skickade jag ett kort till de företag (och personer) som jag ville fortsätta få post från.
     Ett sista tips är att skaffa en digital brevlåda. Själv har jag Kivra som bl a används av Skatteverket.

     Svara

  Skaffa en tejpbit och sätt för ögnen eller tejpa ihop dina fingrar så du inte kan skriva.

  Svara

   hade varit sjukt roligt om anna tog till sig anonyms tips på riktigt

   Svara

  Skatteverket har låsning av adress också.

  Svara

   Ja, men även om du spärrar mot obehörig flyttanmälan hos Skatteverket (alltså i folkbokföringen) så kan en obehörig lägga in en tillfällig eftersändning hos Adressändring och på så sätt komma över din post.
   En bedragare kan alltså ta hand om ett låneavtal och skriva under det i ditt namn eller få tag på ett kontokort som beställts utan din vetskap. Därför ska man använda Adresslåset även om man spärrat adressändring hos Skatteverket.

   Svara

    Inte om man får sin myndighetspost och liknande digitalt.

    Svara

  men sluta spekulera här

  Svara

  Svårt att se att NC ger fylliga bröst…

  Svara

   Ja precis, folk verkar dock tro det eller är folk blinda?

   Svara

    Klart folk inte tror det eftersom nc inte är ett p-piller.

    Svara

  Snälla. Sluta.

  Svara

  De är så fejk. Kolla gamla bilder. Ingen går ner massa i vikt men får större bröst.

  Svara

  Kanske bara ses som onödig kommentar men då får det väl göra det då.

  Linda Hallbergs bild. Självklart bidrar allt det som skriver till en dålig hy, men hon tror verkligen inte det har något alls att göra med att den är täckt av ett tjockt lager smink dagligen? Tycker ofta så kallade smink- och hudvårdsbloggare har rätt dålig hy ”under” så att säga, kanske finns ett samband?

  OBS OBS OBS lägger absolut ingen värdering i vilken typ av hud man har, ser fejset ut som månens yta eller en delfinröv bryr mig inte det minsta och säger absolut ingenting om bäraren som person.

  Svara

   Hur vet du att hon har såpass hård make dagligen?

   Svara

   Hon har ju dock tidigare visat bilder på sin ”rena” hud, och då har den sett väldigt bra ut? Följde henne för tre-fyra år sen och vill minnas att hon visade liknande bild även då. Inte lika illa som denna, men liknande. Och under tiden har hon ibland även visat sin hud utan finnar osv.

   Linda har väl dessutom även kommenterat att hon sällan går fullsminkad dagarna i ända? Utan att det är mest för blogg/youtube/event osv. Till t.ex. blogginlägg så har hon inte på sig sminket särskilt länge. 🙂

   Personligen kan jag dock gå med helt fullsminkat ansikte OCH sova med det… Klarar mig helt okej ändå. Men under mensveckan och perioder där jag mår lite sämre (= jag äter och sover sämre) så går det mindre bra. 🙁

   Svara

    En ankedot ifrån mitt eget liv.
    Hade alltid ett crap ton of makeup på mig förut och hade alltid dålig hud. Trodde att det bara var så det var att jag var dömt till starka kemikalier och aldrig gå utanför huset utan fundation men så sluta jag helt med kladd i ansiktet och började använda snälla saker att tvätta/smörja ansiktet med och idag får jag på sin höjd kanske en finne i månaden om ens det.

    Svara

  Mina bröst och rumpa har blivit större av p-piller utan att jag har blivit större i resten av kroppen. Mest vikt har hamnat i rumpan dock, brösten är kanske en storlek större? Tror inte det är p-piller i hennes fall men inte omöjligt 😛

  Svara

  Vilken röten kommentar.

  Svara

  Adressändring med eftersändning-suger. Jag har gjort det ett antal gånger och det har funkat mestadels. Men när de inte funkar, när post försvinner o inte kommer fram och när den inte eftersänds – då står det i DERAS VILLKOR att de har NOLL ansvar. De har alltså inget ansvar för att den tjänst de erbjuder fungerar, och inget ersättningsskydd eller några garantier. Fruktansvärt kasst.

  Svara

  Vet ngn varför Pingis drog till Australien själv för Löwengrip när Bella själv säger att det blev uppskjutet så hon åker till Dubai istället?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.