Isabella Löwengrip försöker muta sig fram i livet

View this post on Instagram

Han är så rolig den här lilla minimänniskan. Domderar, pekar, nickar, han lyckas fan få allt han vill utan att kunna säga ett ord. Hans temperament är det sjukaste jag varit med om. Värre än mitt, aldrig mött nåt liknande. Skriker i vredesutbrott en sekunden, spexar som en begåvad ståuppare andra. Apropå vredesutbrott fick jag ett idag. De låter inte Ringo surfa för han är en centimeter kortare än deras fucking regulation. ”Safety first safety first” ett jävla tjat. Då har jag två argument: 1. Jag är hans mamma kan jag få bestämma om min son (som är grym på surfsimulatorn) får köra eller inte? Kan jag få ta det på mitt ansvar? Nej, det får jag inte för i USA är de besatta av sina regler och för robotstyrda för att få använda sin hjärna. 2. Hur kan de inte ha en maxgräns för vad man får väga på aktiviteterna? Brädan har inte en chans att hålla sig på vattnet när de smälllfeta amerikanerna ska envisas med att kravla sig på. Och där står Ringo vid repet. Han skulle kunna jobba som instruktör på det där stället men de vägrar låta honom köra. För de har regler att följa. Regler som är så jävla idiotiska. Jag tänker på barn i Ringos skola som är 10 år och kortare än Ringo. Fatta va sjukt? Grunda regler på längd. Vikt spelar ingen roll inte heller ålder eller erfarenhet. Endast längd är vad man går på. JÄVLA IDIOTER ni kan ju haja mitt utbrott idag. På manager efter manager. Det var länge sen jag förolämpade vuxna män så hårt. Hatar dem. När vi skulle somna idag bad Ringo mig googla hur mycket man växer och hur fort. ”Kolla, Katrin jag kanske hinner växa en centimeter innan vi ska gå av båten”, sa han. Tror att jag kanske ska leta upp den personen som skapat de här reglerna och spotta honom i ansiktet. Ja, det är garanterat en man. Vet ni att de på gymet kallar armhävningar på tå för ”the man way” och på knäna för ”the woman way”. Helt sjukt när jag – en kvinna – gjorde armhävningar på tårna förvirringen var total. Helt sjukt när jag tänker på det i efterhand att jag inte fick böter. Jag bröt ju definitivt mot en regel. Jävla Trump-apor. Hela jävla högen.

A post shared by Katrin Zytomierska (@katrinzytomierska) on

Katrin Zytomierska morrade på sin Instagram för några dagar sedan över faktumet att hon inte fick kringgå säkerhetsföreskrifterna när hennes son var för kort för att använda surfsimulatorn. Hon menade på att om HON tog ansvar för honom så borde det vara lugnt.
Personalen sa blankt nej och där verkar den här historien avstanna.


En som däremot tagit det ett steg längre är Isabella Löwengrip som på sin blogg är mäkta upprörd över att hon inte ens genom mutor kunde få sin dotter ombord på de karuseller som hon var för kort för på Legoland i Dubai.
Öppet berättar hon att mutor är det bästa sättet att få som man vill här i livet och om hur irriterad hon blev när det inte fungerade.

Jag undrar hur det hade låtit om dessa två kvinnor fått sina viljor igenom, och någonting – hemska tanke – hade hänt barnen. 
Förstår de inte att säkerhetsföreskrifter finns till av en anledning?

Tack för tips!

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt sanslöst att hon ens kan med att skriva så! Sen när blev mutor något man skryter om? Sjukt sunkigt.

  Svara

   Äh, det var så tydligt ”provocerande”. Beskrivningen om vad man kan göra med en bunt sedlar i handen eller hur hon skrev… Det är så genomskinligt vad hon är ute efter. Vem vet om historien ens är sann? Suck så tröttsam kvinna.

   Svara

  Man måste dra gränsen nånstans. Precis som att jag inte får handla på systemet även fast jag faktiskt fyller 20 om 0,5 månad!!!!!

  Svara

   Prova sticka fram en hunka!

   Svara

  Det här var fan sjukt. Visst att en halv cm är lite så finns ändå gränsen av en anledning (hint: barnets säkerhet!!!!)

  Svara

  Håller med. Säkert hade det gått utmärkt för Ringo och Sally att göra sina grejer men om det inte är 0.5 cm utan 5 cm då…? Var går gränsen? Ja, den är redan satt och det är bara att följa den 🙂 man kan ju inte begära att personalen ska utvärdera barnets ”erfarenhet” liksom, haha Katrin.

  Svara

   Kallar hennes barn henne för Katrin också? Stört.

   Svara

    Varför är det stört? Det är väl inte så ovanligt att barn i en viss ålder kallar sina föräldrar för deras namn.

    Svara

     Det är stört av den anledningen att Katrin vill att barnen kallar henne vid namn. Känns iskallt och opersonligt.

     Svara

      Det vet väl du absolut ingenting om! Har alltid kallat mina föräldrar vid namn, älskar dem innerligt. Våra barn kallar oss vid namn, antagligen för att vi aldrig kallar varandra ’mamma’ och ’pappa’ (uääh, DET är läskigt!).

      Svara

       Har alltid undrat över ”vi kallar inte varandra ’mamma’ och ’pappa'” (har hört fler som säger det). Menar du att ni inte säger t.ex. ”kan du ge den till pappa?” eller ”titta, nu kom mamma hem!” till barnet? Eller menar du ”pappa, har du sett var jag har lagt mina nycklar?”? Genuint nyfiken då jag aldrig förstått vad som menas.

       (Naturligtvis får folk göra precis som de vill, kanske bäst att lägga till detta.)

       Svara

       Mysigt ju

       Svara

      Hon har aldrig sagt att hon vill det! Det enda hon har sagt är att Ringo brukar kalla henne Katrin och att hon inte kommenterar det alls, att han får kalla henne vad han vill. Det som är stört är alla ni som tror att detta bevisar en kall och opersonlig relation.

      Svara

       Du tycker hon känns varm och mysig?

       Svara

        Herregud, jag måste inte tycka om hennes personlighet för att förstå att hon har en bra relation med sina barn. Vilken tönt du är!

        Svara

         Tycker det är töntigt när någon börjar en mening med ”Herregud”

         Svara

     Va? har väldigt stor släkt o umgängeskrets med massor av barn och aldrig hört talas om att man kallar sin mamma eller pappa för deras namn.. så, så vanligt kan det inte vara. en viss ålder? typ 10 år då eller? väldigt konstigt.

     Svara

  Men är någon verkligen förvånad😂?

  Svara

  Det är uppenbart att regler måste finnas och att de som säger nej gör det för att de MÅSTE, och att risken för att deras företag skulle bli stämda uppstår om en olycka skulle inträffa och barnet är1 cm för kort – hur kan dessa självutnämnda ”smarta” kvinnor inte ens resonera sig fram till det? Och mutor?! Usch. Vidrigt. Finns en anledning till att jag inte följer dessa två på sociala medier och aldrig kommer göra det. Skäms.

  Svara

  Jag förstår absolut att man kan bli irriterad om man känner att sitt barn klarar mer än vad säkerhetsrekomendationerna säger men de finns ju där av en anledning. Varken Isabella eller Katrin är väl heller kända för att ha något större säkerhetstänk med sig så att just de två uttalar sig som de gör förvånar mig inte ett skit.

  Men om vi ska höja blicka lite så känns detta väldigt symptomatiskt för vår tid där ”if you can dream it – you can do it” är applicerbart på ALLT. Är väl också något som kännetecknar millenials. Frågan är bara vad vårt agerande får för framtida generationer.

  Svara

   Fatta hur många människor som säger saker likt Katrin till instruktörer och andra med ansvar? ”Asså MIN unge är bättre än andras, hen KAN det här”. Nu kanske Ringo är proffs, jag vet inte. Men föräldrar är sällan subjektiva bär det kommer till deras barn och övervärderar deras kunskaper ibland. De kanske tror att deras barn är superduktigt, jättesmart eller kan något på proffsnivå när de egentligen är rätt avarage. Därför finns det objektiva regler som gäller för alla oavsett vad föräldrarna tror om sina små guldklimpar och man framstår fan inte som särskilt smart när man försöker kringgå dem.

   Svara

    Det ingår ju i föräldraskapet att ha en övertro på ens barns förträfflighet och boosta deras självförtroende. Hur många teckningar som vi inte ser vad de ska föreställa har vi inte fått av våra barn, men vi har ändå sagt åhhh vad fint! Vad duktig du är?

    Svara

    Jag håller med dig alltså.

    Svara

    Haha, jag är mest fascinerad över hur det där med surfsimlatorn ens kan vara en grej att bli så upprörd över. Att lägga den energin på en sådan oviktig sak. Först skrika på alla människor (som inte ens bestämt reglerna) och därefter skriva ut det. Då kan man inte ha så mycket annat att tänka på?! 🧐

    Svara

     Håller med!

     Svara

  Där hade lilla Bella lite otur när hon skrev att hon brukade muta till sig saker. Men långt bak i huvudet tror jag hon menar att hon dricksar, eller är jag för snäll nu ?

  Svara

   Dricks lämnar man efter, mutor lämnar man innan? Hon menar vad hon skriver och det är osmakligt.

   Svara

   Nej, tror hon menar mutar. Dock vet jag inte om hon menar även i Sverige. Vet att mutor är norm, om inte i form av pengar så dyr alkohol osv osv i många länder. Främst hos läkarna/ssk då. Sorgligt.

   Svara

    I vissa länder är sjukvårdssystemet genomruttet och läkarna riktiga mutkolvar. För en undersökning eller ett recept måste man betala under bordet och för en operation gäller än större summor.
    Tur att vi inte har det systemet i Sverige (även om privata sjukvårdsförsäkringar och privatsjukhus förstås är ett elegantare sätt att muta sig förbi sjukvårdsköerna).

    Svara

     Ja, precis. Trodde inte det existerade förrän jag befann mig i ett sånt land och en nära vän var sjuk, det var något av det mest inhumana jag sett. Människor som arbetar med att rädda liv vägrar göra det, till och med i livshotande fall, om de nu inte får något för det.

     Svara

     I vilka länder går det till såhär? (undrar bara då jag vill lära mig)

     Svara

      Grekland bland annat

      Svara

       Polen också!

       Svara

     My god, det kanske är så jag ska dryga ut landstingslönen!

     Svara

    Muta är brottsligt, och man kan bli dömd i Sverige även för mutbrott som begås utomlands. Se t.ex. pågående rättegång mot Telias fd VD. Åklagarmyndigheten kanske inte prioriterar mutor som betalas på Legoland, men det här var väl en av mer korkade ”provokationer” man sett. Eller så är hon en brottsling helt enkelt. I vilket fall borde hon bli fråntagen titeln som årets affärskvinna. Näringslivet ser väldigt hårt på korruption nu för tiden, i alla dess former.

    Svara

   Ingen otur, mer noga uträknat för att folk ska gå bananas 🤷🏼‍♀️

   Svara

   ”Muta” och dricks som lämnas samtidigt är väl t ex en sedel man lämnar till hovmästaren på en ”fullbokad restaurang” för att få ett bord direkt och slippa uppmaningen att vänta någon timme i baren?
   Väldigt vanligt i USA t ex. Jag tror inte det anses som korruption utan mer som ett etablerat sätt för hovmästare att tjäna extra pengar.

   Svara

  Fy,rent äckligt att höra hur” några sedlar i handen löser problemet”. Om hon kunde sjunka mer så sjönk hon längst ner i h-e nu.

  Svara

  Nej, Bella har säkerligen inte varit med om det. Utan hon läste nog katrins inlägg och tog inspo för provokation därifrån.

  Svara

  Förmodligen är tanken att provocera, men att erkänna att man mutar med pengar, oavsett hur lite, är otroligt korkat. Då blir frågan genast, vad mutar hon till sig mer? Får hon in varor på marknaden pga mutor? Ajajaj, inte ett bra drag.

  Svara

   Hon lyckas även visa hur lite hon bryr sig om sina barn och deras säkerhet. Minimumslängd på karuseller finns för att barnen inte ska glida ut och slå ihjäl sig…

   Svara

  Gäller det även inom bolagsvärlden för henne?

  Svara

   Det är väl olagligt i Sverige? Vore ju korkat av henne…

   Svara

    Uppenbarligen gäller ju regler för alla andra och inte henne, så vem vet 🤷🏼‍♀️

    Svara

    Det är givetvis olagligt över hela världen…….

    Svara

     Ja, men om poliser och domare också är mutade så spelar det ingen roll om det är olagligt 🙂

     Svara

     Det tror jag inte att det är

     Svara

    Att mutor är olagligt gör ju inte att det inte förekommer. Väldigt vanligt och förväntat i min bransch.

    Svara

  Provokation enbart för att locka läsare som sen ska läsa reklaminlägget som nu lagts upp…

  Svara

   Svårt att förstå det sättet att sälja och funkar det? Om man går in med en negativ inställning pga av provaktion på bloggen hur öppen är man då får reklam budskap?

   Svara

   Det kan säkert vara ett sätt att provocera och få reaktioner. Vad jag inte kan förstå är hur det kan vara värt det att medvetet framstå som en mycket osympatisk person. Tänk om några år när barnen blir lite äldre och hör och läser om sin mamma och att hon i mångas ögon inte verkar vara nån särskilt trevlig människa. Man kan naturligtvis inte vara omtyckt av alla men Isabella säger och gör ju hela tiden saker som får henne att verka som att hon inte behandlar andra människor på ett särskilt trevligt sätt. Och att sedan skryta om det gör ju inte saken bättre.

   Svara

    Hon spelar inte osympatisk, hon ÄR osympatisk.

    Svara

   Jag blir också fundersam hur tankarna går hos de företag som köper reklamplats hos henne. Även om hon skriver något provocerande och därigenom får massa klick så innebär det ju inte att alla bloggläsare som råkat se reklamen faktiskt vill köpa? Det känns snarare som att motsatsen sker, att folk inte vill köpa pga den provocerande bild hon framställer? Eller räcker det verkligen att visa företagen ”titta så många läsare som klickat sig in och sett er reklam!”?

   Svara

  Var Sally tvungen att ta av sig klackskorna innan hon mättes? För visst gick hon omkring med små klackar på skorna i någon av Blondiebells Instastories? Vilket i sig är sjukt också, även om det inte var höga klackar så var det ”märkbara” klackar och jag har svårt att se att jag skulle vilja ha min 3-4-åring springandes i klackar av någon som helst anledning. Och mutorna?!?! Ja, vi vet ju sedan tidigare att hon håller etik och moral (läs pengar) högst av allt.

  Svara

  Jag tror att Hampe Haj och Bella vrider sig av skratt åt alla kommentarer. Kan se dem framför mig.
  -Hampus vad ska jag skriva för provocerande idag så jag får uppmärksamhet?
  -Skriv att du försökte muta personalen inne på legoleklandet. ASG.
  -Åh villken bra idé det kommer att hålla dem sysselsatta ett bra tag. De går säkert igång på det inne hos Bloggbevakning också så får jag synas där idag med. Mohahaha.😂 🤣😂 🤣

  Svara

   Ja förmodligen. Så: hej Isabella och Hampus!

   Svara

    Vinka allihopa! 😁

    Svara

   Har svårt att tro att de är så korkade. Det kanske ger mer klick till hennes blogg men riskerar ju att skada varumärket så enormt.

   Svara

  Extrajobbar i en simhall, vi har liknande regler. Brukar säga som det är – händer det något med ditt barn och det barnet är för kort gäller inte försäkringen. Barnen kan ta reglerna men föräldrarna har svårare med den delen. Skulle de sätta sitt barn i framsätet utan bilbarnstol mån tro?

  Svara

   Katrin skjlle väl dd. Hon hade väl svårigheter med bälte på sina barn för ett tag sen

   Svara

  Spotta nån i ansikte för att han tar hand om säkerheten? Låter som värsta wt-ghettostyle att reagera.

  Svara

  Tycker att det är två sidor av denna saken, dels säkerheten som du nämner, men inte minst det faktum att mutor i sig själv är ett väldigt stort problem. Den problemställningen borde också komma fram här.

  När är det okej att muta sig till något vs när det anses som olagligt? Det kan tyckas obetydligt på ett ställe som Legoland, men med den inställningen börjar man ju undra vad mer hon mutar sig till här i livet (eller iaf försöker). Låter på hennes formulering som detta är något hon har goda erfarenheter med. Kanske också är något de gör i Löwengrip generellt när de ska etablera sig i utlandet?

  Svara

  Synd att det inte gick att muta sig fram i ett äktenskap heller då!

  Svara

  Men övertolkar ni inte Bellas inlägg en aning? Klart inte barnet ska åka om man är för kort i rocken men det med pengarna? Har själv bott utomlands och det är faktiskt sant – lite cash kommer man långt med.

  Svara

   När har du varit tvungen att ge någon en slant för att få din vilja igenom då? Och i vilket land var det?

   Svara

    Före i köer, starkare mediciner, senare utcheckning (om man inte kan betala vanligt för det) med mera. Tycker inte det är så farligt? Det är ju väldigt stort glapp mellan en regelrätt muta i näringslivet och att som jag tex få gå före i kön. Drama-queens!!

    Svara

     Men usch Jenny

     Svara

      😂😂 ja verkligen 🤷🏻‍♀️

      Svara

     Forskningen håller inte med dig. Den typen av vardagskorruption är den värsta för utvecklingen i ett land, det är välbelagt. Att du spelar med legitimerar korrupt beteende. Hint: Skulle du inte försöka hemma så gör det inte borta heller.

     Svara

      så sant.
      Och håller helt med angående din hint.

      Svara

     Vilket land?

     Svara

    Troligen Ryssland eller Kina 🙂

    Svara

     Eller random u-land.

     Svara

      Funkar grymt bra i USA

      Svara

   Mutor är nödvändigt ibland i vissa länder. Inte alltid när det gäller extratjänster utan även typ få en ämbetsman att ställa ut ett birth cirtificate o dylikt. Ja korruption är en jävla böld men när du själv inte har ngn annan väg att gå så blir man så illa tvungen att spela med. Fattigdom, underskatta inte dess makt liksom.

   Svara

  Vill Bella ge sig själv dåligt rykte??
  Hon jobbar på bra i såfall…

  Svara

   Verkar som många vill hjälpa till.

   Svara

  Min första tanke ”nä men är hon så dum… hon kan väl inte…” och sen föll polletten ner; en liten dos av daglig provokation så att läsarna kommer igång lite, det är ju det hon är ute efter.

  Svara

  Bellas inlägg kan ju omöjligt vara nåt annat än en medveten provokation

  Svara

  Ja vad ska man säga/skriva?! Lika stora idioter båda två. Regler är ju till för att följas, gäller även för dessa två damer. Att K Z utmärker sig som vanligt förvånar mig inte, hon är ju totalt störd i det mesta hon skriver. Är en gåta för mig att hon har så många ja-sägare efter sig på insta bland annat. Tur man inte märker av dom i verkliga livet så mycket. Enligt mig är K Z vidrig med sina provokationer. 🤮

  Svara

   Ja jämfört med henne är ju IL en ängel…
   Så elegant hon lyckas få in tjockisförakt också. Usch. Trodde hon var borta ur leken efter sin Sats-flopp (när hon hånade den överviktiga tjejen på reklambilden)

   Svara

    Eller hur?! Heeeelt otroligt hur folk kan ”gilla” den vidriga människan.

    Svara

   Jag tycker bättre om henne än IL. Hon låtsas inte vara någon hon inte är och hon gör allt, trots egna företag, för att spendera så mycket tid som möjligt med sina barn.

   Svara

    Håller helt med. Båda är äckliga men Katrin har jag betydligt större respekt för. Hon bara kör och är öppen med det. IL som fenomen är ungefär ett ultimat bevis på att världen är skev.

    Svara

  Åh herre min… 🙈

  Svara

  och sen om det hade hänt något på grund av att de bryter mot reglerna (vad nu det kan vara) skulle de blivit vansinniga lol.

  Svara

  I vissa länder t ex i Syd- och Mellanamerika är det väldigt vanligt att poliser stoppar bilister för trafiköverträdelser bara i syfte att få pengar för att bortse från det hela. I Ryssland är polisers trakasserier av turister vanliga t ex att man säger att någon stämpel saknas i turistens pass och att man måste följa med till stationen underförstått om man inte betalar. Osv.

  Svara

   Ja gud ja, har hänt min pojkvän genom halva Europa, iaf Italien, Spanien,

   Svara

  BB skriver : lite irriterad CamCam tolkar: mäkta upprörd. Ibland kan jag inte låta bli att sucka.

  Svara

  Vore det inte på sin plats att credda bloggkommentatorerna i det här inlägget?
  Du har ju i princip kopierat deras inlägg rakt av. Ändrat texten lite och lagt in text från Katrin och Blondinbellas bloggar.

  Men ändå…

  Svara

   Har inte ens läst deras inlägg…
   Jag creddar alltid.

   Svara

    Så du menar att det alltså är en slump att ni i samma inlägg skriver om samma händelser?
    Gällande två olika bloggare. Dessutom är Katrins inlägg två dagar gammalt. Du brukar vara snabbare än så.

    Svara

  Bella bör kanske vara lite försiktig i sina uttalande med tanke på hennes tidigare problem med obetalda fakturor till anställda i Dubai etc.

  Svara

  I dagens podd på Break* it berättar Bella ganska utförligt om sin mdiala teknik för att få och behålla uppmärksamhet.
  Hon berättar också om planerna på bokförlaget som inte blev av.
  Dessutom om att hon tänker bli en robot 🙂 och mata marknader i andra länder med en automatiserad Bella.
  Intressant tyckte jag var att hon sa att hon köpt nya huset för sin lilla, lilla andel i NaturalCycles nu när värderingen är så hög.
  Undrar vilken bank som lånar ut miljoner på en osäker värdering.
  Märkligt.

  Svara

  Så det är så hon tar sig fram i livet?
  Explains a lot.

  Svara

  Ska du inte blurra ungen för övrigt, CamCam?

  Svara

   Går inte när man bäddar in inläggen direkt från Instagram tyvärr.

   Svara

    Ah, såklart inte.

    Svara

  Varför ska Bingo Rimér i hans Instagramsinlägg alltid söka efter bekräftelse i vilken duktig pappa han tycker att han är? Han är som vilken annan ansvarstagande förälder som helst. Ändå sväljer folk med hull och hår hans texter som enbart bottnar i att han vill höra citat ”vilken grym pappa han är”. Suck! Alltid dessa tomma kommentarer utan någon som helst reflektion.

  Svara

  Om min partner hade försökt muta nån för att ungen skulle få åka ändå, då hade ja gått därifrån med skämspåse på huvve, sry to say it! Men ja hade fan skämts ögonen ur mig om min partner hade försökt muta någon, då hade ja börja fundera på vem fan ja hänger me 😂
  I min värld så mutar man inte folk o om nån i min närhet hade gjort de när ja va med hade ja ba vänt på klacken o gått därifrån förbi inte förknippas med den personen

  Svara

  Hej!

  På Isabellas Instagram, under bilden med den röda baddräkten skriver en man att han har fixat likes till henne men hon inte betalat tillbaka 😱

  Svara

   Finns 2 kommentarer om det tom!

   Svara

    Hennes likesantal har verkligen ökat väldigt snabbt och mycket så hon har garanterat köpt..

    Svara

    Nej, tre kommentarer från det kontot!

    Svara

   Oj wow! Kan du inte maila honom Camcam? Skulle vara kul att höra storyn!

   Kollade hans hemsida, inget snack om att han säljer likes.

   Svara

    +1!
    Bluff och mygelbellan

    Svara

    han kanske bara försöker göra reklam för sin like-verksamhet

    Svara

    Har hon inte väldigt få kommentarer i förhållande till likes och även antal följare?
    Köpa likes går lätt men att köpa kommentarer är inte så enkelt. Kommentarerna ger en bild av hur aktiva och verkliga följarna är.
    Bara en fundering.

    Svara

     Går att få likes gratis via appar tom

     Svara

  Så vid-igt skrivet, ja hon försöker väl provocera men uppenbarligen tycker hon det ju e ok och mer än det..

  Svara

  Äsch det var väl påhittigt 🙂

  Svara

  Hur vissa behandlar arbetare i Dubai…..
  https://broadly.vice.com/en_us/article/9ae4qd/where-maids-are-treated-like-slaves

  Den nyliga avrättningen av Tuti Tursilawati i Saudi Arabien.
  https://www.news.com.au/world/middle-east/an-indonesian-maid-has-been-executed-in-saudi-arabia-for-killing-her-employer-during-a-rape-attack/news-story/8d5ee3f6d75ff93223d90e34df4f99d1

  Jag blir hellre smutsig och svettig men GLAD på Burning Man ute i Nevada (som nån obildad och trångsynt stackare kallade knarkfest) än att underhålla samhällen som dessa.

  Svara

   Håller med. Men hur kom Burning Man med i bilden?

   Svara

  Carolinejansson85 på Instagram är återigen i farten att erbjuda sina läsare en fjuttig rabatt på skal hos Idealofsweden utan samarbetemärkning. Aja denna sk. marknadsföring kvinnan kan helt enkelt inte göra rätt flr sig. Anmäl henne till konsumentverket.

  Svara

  Men att ni går på detta! Det är SÅ uppenbart att dom båda är ute efter att provocera och ni reagerar precis därefter ….

  Svara

   De flesta fattar ju det och fattar också hur knäpp hon är, som ändå vill ge den bilden av sig själv.

   Svara

   Många synpunkter 😆😊☺😑🤩😘

   Svara

  Jag jobbar på en nöjespark i Sverige, där vi har en del barnattraktioner. Jag jobbar med att driften av dom, och stöter hela tiden på föräldrar som tror att de kan få som de vill genom att tjata, muta m.m. Men vi är STENHÅRDA på längdgränserna. De finns där av en anledning (det är förövrigt inte vi som satt gränserna, utan oftast tillverkarna av attraktionerna). De är där av säkerhetssjäl och det är vårat JOBB att se till att detta följs. Dessutom, om vi skulle släppa igenom någon för liten/kort genom spärren en gång, skulle vi behöva ta ännu fler gnällföräldrar sen som vill att vi gör likadant för deras barn. Ni ska bara veta hur jävla mycket skit attraktionsförare får ta, hot, misshandel m.m. Ingår i jobbet brukar vi skoja om.

  Svara

  Hon köper ju följare och likes på Instagram + bloggen och views på youtube så why not

  Svara

  Jag arbetar som lärare. I vår kommun har vi tydliga riktlinjer att vi INTE får ta emot enskilda gåvor av föräldrar vid terminsavslut etc. Det kan tas för mutor. Givetvis är det svårt att neka en förälder att ge, men som professionell lärare låter jag det inte påverka mig och mitt förhållningssätt mot barnet.
  Undrar om IL ska försöka muta barnens lärare också när den dagen kommer.

  Svara

  Högklackat på en treåring??!!

  Svara

   Ja herre gud, ring soc🙀 Du har inga egna barn va?

   Svara

  Om hon är en seriös affärskvinna är detta inte smartaste sättet att uttrycka sig. Om hon är van vid att alltid kunna muta sig fram (korruption) är det inte seriöst att driva bolag. Vill mm jobba med en sådan partner?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.