Läsare attackerar Ida Wargs bebis utseende och insinuerar att Alexander inte kan vara pappan

Jag saknar ord.
(Skönt va?)

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tragiska människor som borde försöka hitta sig ett eget liv, fy så lågt😈

  Svara

  Vad i helvete är det för fel på folk?!?!

  Svara

  Men vad i helvete?! Vilken äcklig människa 😡

  Svara

  Usch 🙁 Hon borde inte ha suddat över namnet på idioten

  Svara

   Samma kommentar finns på hennes IG. Personen fortsätter dessutom att spy galla över alla människor där.

   Svara

   Det verkar vara någon som skapat ett konto enbart för att provocera folk

   Svara

  Alltså? Wow.

  Svara

  Elvis har väl inte down syndrom? Var de bara något elakt sne som skrev vräkte ur sig?

  Svara

   Ja för det är sååå elakt att ha barn med DS🙄. Downs syndrom är inte en slags förolämpning.

   Svara

    Nej det skrev jag inte? Men personen skrev ju det i elakt syfte förstår jag det som. Jag ver mycket väl vad down syndrom är då jag har en bror med DS. Jag undrade genuint om Elvis har DS eller om de var något som sas i elakt syfte.

    Svara

     Det sas i elakt syfte. Han har inte DS.

     Svara

      Okej tack Nora!

      Svara

      Hur vet du det?

      Svara

      Du Nora, man ser om ett barn har Downs tidigt… 🙄

      Svara

     Fanny, jag menade inte dig personligen utan kritik gentemot dåren som skrev till Ida🦄

     Svara

  Nej, sådär säger man inte. Har man inget snällt att säga kan man lika gärna vara tyst.

  Svara

  Men seriöst?! Hur kan man ens?
  Jag har aldrig sett en bebis och tänkt ”ful bebis”
  Alla bebisar är ju fina! Tycker det just för att barn är så oskyldiga, finns inget än som har format dom till dåliga människor. Tycker verkligen att alla är fina.

  Svara

   Jag tycker tvärtom dom flesta gångerna. Väldigt många bebisar är inte fina, söta eller vackra. Men jag skulle aldrig säga det oombedd till folk. Blir högst obekväm dock när föräldrar, eller någon av ungars släkt börjar fiska efter utseendeskomplimanger för dom. Vad förväntar dom att jag ska säga? Vill dom höra sanningen eller vill dom bara ha bekräftelse för sina förvrängda verklighetsuppfattningar?
   Till och med dom som vet att jag hatar barn och tycker som jag gör, kan ändå hålla på och: ”Men kolla, du måste väl ändå tycka att hen är söt? Ser ut som ett litet troll ju! Gulligt!”
   Vad fan, sluta bara! Sen när är en människa, som ser ut som ett troll, klassad som söt eller vacker?
   Det finns vackra bebisar och barn, oftast som resultat av vackra föräldrar, men dom flesta svenssons ungar klassas inte dit.

   Svara

    Medhåll! Finns ytterst få bebisar som är på riktigt söta.

    Svara

     (Med det sagt så tycker jag kommentaren är sjukt vidrig och jag förstår verkligen inte hur man ens kan komma på tanken att kommentera någons barns utseende..)

     Svara

    Ofta man hatar barn och är normalt funtad. Att bli osäker bland barn och att inte ha ett intresse för barn, fine helt förståeligt. Men att h a t a barn? Många problem sedan barndomen eller? Man behöver inte tycka om barn eller att vara nära barn. Men ordet hata får mig att rysa över vilken person du måste vara. (Gör mig beredd på kommentarer som ”du känner inte mig” och svarar redan nu: det är du som framställer sg själv)

    Svara

     Jag hatar verkligen barn, kryper i kroppen på mig när jag ser de grisiga monstren. Låt mig tycka vad jag vill jag säger ju inget utan tycker det bara.

     Svara

      Chillipepparn: Det var väl för väl att du fick komma till världen iaf. Dina värderingar kanske härstammar från en taskig barndom vad vet jag, jag menar dock på att det inte är helt normalt att rikta hat gentemot en grupp som inte förstår sin egen existens liksom. Om man projicerar över sitt hat på små barn så ligger det garanterat något och pyr i bakgrunden på en person. Sök för det?

      Svara

       Varför ska chilipepparn söka för det? Hen sa ju att det är dens personliga åsikter som denne håller för sig själv och inget den tar ut över några barn. De flesta människor har nog elaka tankar ibland 😅 men så länge man håller det för sig själv så är det ju ingen som far illa av det.

       Svara

        Man måste liksom inte gilla barn 🙂

        Svara

         Nä men hata är Ok?

         Svara

         Är ni läskunniga eller bara dumma? Jag skriver exakt just DET. Man nåste inte gilla barn. Men när man seriöst H A T A R barn, då fattas en skruv.

         Svara

         Anonym 17.24
         Det är många som hatar män, t.ex. Tycker du det är okej?
         Okej att hata kvinnor? Om ja, då är det okej att hata barn.

         Bara man inte låter sina åsikter bli till handlingar.

         Svara

         Men är du seriös nu? Om du själv inte förstår dig på skillnaden på att eventuellt hata män och små oskyldiga barn, ja då har vi ingenting mer att diskutera du och jag då det inte lönar sig att argumentera med en person som inte kan nyansera. Sämsta paralellen jag någonsin bevittnat tror jag faktiskt. Skrattretande till och med så dum😂

         Svara

         Drog parallellen för att det handlar om människor.

         Svara

      Jag hatar också barn. Vill inte se bilder på barn, vill inte umgås med barn, vill inte prata om eller med barn om jag slipper och vill definitivt inte ha några egna barn. Tycker i regel att barn är både irriterande och äckliga. Att de är irriterande beror väl iofs ofta på att föräldrar inte uppfostrar sina barn ordentligt. Hade ingen störd barndom utan har haft en fin uppväxt med fantastiska föräldrar och älskar djur och sociala kontakter med vuxna människor. Kan folk bara sluta tro att man har haft ett hemskt liv om man inte tycker om barn. Och kan folk sluta säga ”det var ju tur att inte dina föräldrar kände så för då hade du inte funnits”. Som att jag måste älska barn för att andra väljer att skaffa barn.

      Svara

       Det är inte det att man ogillar barn som får folk att resgera utan att ni är så förbannat vårdslösa med begreppet ”hata”. Jag tror stenhårt att en människa som är förmögen till att hata något så rent och oskyldigt som ett litet barn har inre spöken som hen inte antingen vet om än eller bara vägrar att ta itu med. Kanske har man fötts med avsaknad av empati eller omtanke vad vet jag men något är det som inte stämmer om man kan hata ett litet barn som inte gör mer än att ha fötts.

       Svara

        Jag tycker inte barn är rena och oskyldiga, inte särskilt länge i alla fall.

        Svara

        Du kanske tror stenhårt men det spelar ingen roll. Har inga problem alls med att känna empati för människor. Jag jobbar med människor (vuxna) och jag tror de ser mig som en väldigt empatisk människa. Har bara aldrig någonsin varken tyckt om eller varit intresserad av barn utan tycker mest de är irriterande och äckliga. Det blir inte bättre av att hela tiden utsättas för ouppfostrade ungar som lever rövare överallt.

        Svara

         Stanna hemma då. Det är helt galet hur man på fullaste allvar klarar av att projicera över så sjuks känslor på ett barn. Det är inte normalt.

         Svara

       Fattar inte heller hur man kan hata på en oskyldig miniperson som inte fattar eller vet bättre. Ska man hata på personer med en utvecklingsstörning också? De kan ju framstå som lite irriterande och äckliga?

       Svara

        Ja man får väl hata precis vad man vill?

        Svara

         Visst! Finns inget hatförbud tack och lov. Och tur det, för tänk vilken diskriminering det vore mot oss hatiska människor.

         Svara

        Har inga problem alls med utvecklingsstörda. Arbetade tidigare inom lss och älskade det jobbet.

        Svara

     Okej, jag vet inte om jag hatar barn men: jag pratar inte med dom, jag tittar inte på dom, jag vill inte ha dom nära mig eller mina djur, jag vill inte ha dom i mitt hem eller i min bil, jag har inga problem med att säga ifrån om barn inskränker mitt privata rum och rör mig eller mina grejer bl.a.

     Svara

      Haha gud jag gillar inte heller barn. Har 2 egna (älskar mina barn mest i hela världen, dom är skitsöta)

      Svara

       Stor, till och med enorm skillnad på att ogilla och att hata. Om man seriöst HATAR en helt ovetandes oskyldig benis, då har man fan riktiga issues.

       Svara

       Hur funkar det rent praktiskt när man har egna barn? För man måste väl på ett eller annat sätt, förr eller senare, befinna sig i situationer där andras ungar är närvarande. Barn skaffar kompisar, barnkalas osv. Står man bara ut och låtsas att bry sig om dom?

       Svara

        Man skaffar inga ungar så slipper man det problemet med klasskompisar

        Svara

         Ja, men frågan var till K som har egna barn.

         Svara

        Exakt! (Alltså låtsas bry sig) (Och jag är en god människa ändå) (Fast jag är inte Katrin Z)

        Svara

         Starkt av dig, om du kan göra det trovärdigt. Jag är helt sämst på sånt.
         En gång kom en unge till mig och bad mig att hitta hennes mamma, när jag skulle skynda mig till tunnelbanan. Jag hade sjukt bråttom och sa att jag inte har tid.

         Svara

         Hahaha. Det är inte starkt. Det är folkvett.

         Svara

         Henrietta, du är inte frisk på någon punkt. Det var fan det vidrigaste jag läst. Sök upp ”psykopat”.

         Svara

         Okej, Anonym. Psykopati går dock inte att bota så jag vet inte vad du tänker dig ska hända nu.
         Det finns många sjuka människor i vårt samhälle, så kanske inte tappa bort sitt barn bland dom?
         Jag har inte skrivit ett samhällskontrakt där jag är skyldig att ta hand om andras ungar. Jag bryr mig inte om dom, jag vill inte ha med dom att göra. Jag hade bråttom, hade ett viktigt möte att närvara i. Om inte så hade jag kunnat stanna kvar och leta efter ungens mamma bara för att sen kunna skälla ut henne och berätta att hon är en usel mamma som fucking tappar bort sin unge, och därmed slussar över ansvaret på andra.

         Svara

         Vart skrev jag bota då? Sök upp begreppet psykopat. Du platsar där. Du har antagligen ingen förmåga att känna något för någon annan än dig själv. Men när du medvetet lämnar en medmänniska och dessutom ett BARN till sitt eget öde så har du gått över gränsen för vad som okey. Du är inte frisk i huvudet. Eller så är du bara genomruttet jäkla elak. Hjärtlös. Du kan inte ha ett för stort nätverk med folk som genuint bryr sig om dig. Inte en chans.

         Svara

         Nej, jag har inte ett stort nätverk av människor runt omkring mig. Jag har ett litet nätverk, och det räcker gott och väl för mig. Det är lugnt om du klassar mig som psykopat, det kommer inte att påverka mitt liv på något sätt.

         Svara

         Nej det räknade jag inte med då du så uppenbart inte är förmögen till att känna. Hade det inte vart för den biten med att du lämnade ett hjälplöst barn som behövde hjälp så hade jag ändå kunnat sympatisera för din skull då du uppenbart lider av någon slags diagnos men det där är bara så sjukt äckligt gjort av dig som människa alltså.

         Svara

         Ett barn tappar bort sin mamma o du skiter i det o går därifrån? O detta är starkt? Är ni helt sjuka i era huvuden? Vad är ni ens för människor??

         Svara

         Det där att jag lämnade ett ensamt barn åt sitt öde har nog högst att göra med min diagnos, som en anonym nätpsykiatriker gav mig. Så nog kan du kan du fortfarande sympatisera med mig. Tänk vad min diagnos ställer till med. Fruktansvärt.

         Svara

        Frågan var inte ställd till mig, men jag tar mig friheten att svara eftersom jag haft x antal ungar här hemma genom åren. Barn är individer och en del fattar man väldigt mycket tycke för, medan man biter ihop och räknar minutrar tills en del andra ungar blir hämtade och försvinner ur ens åsyn.

        Men för mig har det varit viktigt att behandla alla väl och få dem att känna sig välkomna. Man vet inte alltid vad som ligger bakom ett dåligt beteende och hur det barnets hemsituation ser ut. Däremot drar jag mig inte för att säga ifrån eller visa att det är våra regler som gäller hemma hos oss.

        Svara

       Katrin Z, är det du🙄?

       Svara

      Låter lite knepigt Henrietta, för även om du valt bort barn så låter det också som att du tvingas välja bort umgänge med vänners och släktingars barn. Stämmer det? Jag menar, om du inte vill prata eller titta på dem, inte ha dem nära dig eller i ditt hem. Jag hade uppfattat det väldigt märkligt om släkt eller vänner till oss skulle komma hit och totalt ignorera/frysa ut våra barn. Inte titta på dem eller svara på tilltal.

      Jag har all respekt för att en del väljer bort barn och jag anser inte heller att man ska behöva engagera sig i andras barn om man inte vill, men att försöka undvika barn i alla lägen verkar jobbigt och begränsande.

      Svara

       Jag har en systerson som jag umgås med och som jag älskar. Men det är på mina villkor och inte så många gånger per år. Hon vet vad som gäller och att dom är välkomna hem till mig när ungen är över 5 och går att resonera med. På mitt hem är det på mitt sätt och det måste han förstå. Vi har inte ett barnanpassad hem och tänker inte göra det så heller.
       Jag har några vänner som har barn men jag umgås med dom när dom är barnfria. Men dom allra flesta i min krets är faktiskt barnlösa så det är inte ett stort problem.

       Svara

        Henrietta, du har alltså beodrat syrran att hålla hennes barn ifrån ditt hem? Hn är inte välkimmen hem till sin ”moster”? Jag hade skickat dig ur familjen på tre röda. Ett sånt sätt. Du behöver inte gilla barn men du har problem och rätt tunga sådana som behandlar din syster så illa.

        Svara

         Men fy så elaka alla är mot Henrietta. Låt människan vara, och respektera hennes åsikter. Hennes syster är kanske fine med det hela?!

         Svara

         Min syster är helt införstådd med mina åsikter kring barn. Även innan hon skaffade ett. Hon har alltid vetat, då vi faktiskt står väldigt nära varandra. I hennes hem är det hennes regler, i mitt hem är det mina regler, och hos våra föräldrar är det deras regler som gäller. Hon kan inte skicka mig ur familjen direkt då den innefattar även två av mina andra syskon och våra föräldrar. Vi träffas hos våra föräldrar och jag åker hem till henne då och då. Vad jag vet har inte systersonen lidit av att inte fått se hur jag bor. Han är 2,5.

         Svara

         Ja ok, att skriva att man skicka ut dig ut familjen var för hårt och jag är faktiskt villig att be om ursäkt för den biten.

         Svara

        08-702 16 80.
        Varsågod vännen. Ring stödlinjen.
        Du verkar behöva någon att orata med Henrietta.

        Svara

         Jag känner inte att jag behöver stöd.
         Det jag däremot behöver göra är att ta mina hundar på löptur.

         Svara

         Haha Henrietta. Tänk så olika det kan vara. Jag älskar barn men kan inte tänka mig något äckligare än hundar. Hur de låter, slafsar och stinker… Skulle hellre dö än släppa in en hund i mitt hem. Så fruktansvärt vidriga djur.

         Svara

         Du skulle alltså hellre dö. Och dom kallar mig för galen och extrem…
         Men det är lugnt, jag som hundägare är helt införstådd med att jag ensam är ansvarig för mina djur och skulle aldrig kräva att omgivningen anpassar sig efter dom. Ditt hem, dina regler.

         Svara

        Hoppas för din skull att de förblir barnlösa. Du har väl sagt att du kommer byta vänner om de skaffar kids

        Svara

        Du är den där arga mostern man hört om från folks barndom!! 🙂
        Som man inte kände sig så välkommen hos. Mest ivägen

        Svara

         Verkligen! Surkärringen ingen gillade 😂

         Svara

         Men herregud. Blir det alltså såhär det blir när man växer upp och kommer upp i vuxen ålder? ”Gilla barn – eller håll dig på din kant”?? Låt människan ogilla barn för helvete.

         Svara

       Ja en sådan människa skulle inte vara en framtida gäst i mitt hus kan jag säga. Henrietta får leva ensam och isolerad helt enkelt.

       Svara

        Varför tror du att hon skulle leva ensam och isolerad bara för att du inte vill ha henne i sitt hem?
        Jag umgås inte heller med mina vänner om dom har bebisarna med sig och dom vet att jag inte gillar deras bebisar. Därför släpar dom inte med dom till mig likadant som jag inte släpar med mig hundar, katter eller getter till dom.
        Och jag är tacksam att jag har vänner som accepterar att alla är olika och gillar olika.

        Svara

         Antingen blir jag inbjuden hos Anonym eller så blir jag ensam för resten av mitt liv. Dom är alternativen liksom. 😀

         Svara

         Tycker folk är sjukt elaka mot Henrietta. Förstår precis hur hon känner. Tror vi har haft barn i vår lägenhet typ 4 gånger på 10 år. Har nästan inga vänner med barn (eller så har de äldre barn då vissa av mina vänner är rätt mycket äldre än mig) men har en kompis som har en dotter och innan hon föddes pratade vi mycket om just detta och hon har alltid varit förstående och tvingade aldrig mig att hålla dottern när hon var liten osv. Idag tycker jag ändå att hennes dotter är ok att hänga med någon gång ibland. Jag fattar inte varför folk blir så jävla upprörda när man inte gillar barn eller inte vill ha några. Låt människor få välja själva.

         Svara

         Jag kan förstå och hålla med dig om att vi har vart hårda mot Henrietta. Jag tror att det var stycket där hon helt skamlöst berättade om när hon blev bedjad av en liten flicka som letade efter sin mamma att hjälpa henne men då valde Henrietta att tala om för det vilsna barnet på perongen att hon inte hade tid och lämnade henne hjälplös där. Därför är nog folk lite extra provocerade. Logiskt egentligen. Sen finns det såklart vissa saker som inte var relevanta att säga till Henrietta såklart.

         Svara

      Vilken tur att dina föräldrar inte hatade barn då. Eller nersteg du fix och färdig i tjugoårsåldern?

      Svara

       Det var tur ja. Vore väl sjukt konstigt att skaffa barn om man inte gillar dom. Jag är en egen individ och inte en kopia av mina föräldrar.

       Svara

        Ingen baby, ingen Henrietta

        Svara

         Det är väl inget argument? Bara för att ens föräldrar ville ha barn måste man alltså gilla barn själv?

         Svara

       Tror knappast Henrietta lidit av att inte bli född heller! Jag hatar barn i det tysta med 🤡

       Svara

     Kan man väl vara. Jag hatar bebisar eller egentligen allt dem medför. Hatar oljud, avföring, spya, saker som är oförmögna att klara sig själv. Tycker det är äckligt att dem är levande och inte ens klara av att lyfta huvudet eller vända sig själv. Är väl inte konstigare än att vissa hatar spindlar,ormar, insekter m.m? Sen går jag ju självklart inte runt och skriker att jag hatar bebisar, det gör väl ingen som hatar spindlar heller. Men frågar någon så säger man ju självklart som det är.

     Svara

      Hur mår du A? Behöver du prata?

      Svara

       Sara har du problem? A är helt normal.

       Svara

       Jag mår skitbra faktiskt, störs lite av ett nageltrång men i övrigt är det bra. Själv då?

       Svara

      ”tycker det är äckligt att dem är levande och inte ens klara av att lyfta på huvud eller vända sig själv” wooow..

      Svara

       Japp så är det. Finns säkert något löjligt du också tycker är äckligt? Tånaglar? Sår? Insekter? Ljudet av frigolit mot kartong? Om inte så kan man ju inte annat än vara avundsjuk på vilket skönt liv helt utan störande grejer du lever.

       Svara

        Ljudet av frigolit mot kartong. Du sa det, så jävla sant! Usch och fy!

        Svara

         Eller hur, sjukt obehagligt ljud. Nästan lika hemskt som ljudet av skrikande bebisar 😉

         Svara

       Så extremt obehagligt skrivit. Fruktansvärt obehaglig människa. Hoppas man aldrig stöter på denna person i verkligheten.

       Svara

    Du har inte barn va ? Vissa saker säger / skriver man inte!

    Svara

     Nej, jag har inga barn.
     Jag säger inget om jag inte blir tillfrågad. Kanske inte prata om egna ungars utseende? Inget man ändå kan göra nånting åt, och tydligen älskar föräldrarna dom oavsett så det känns att dom själva lägger onödig fokus på ungarnas utseende, till ingen nytta.

     Svara

    Håller med, i mina ögon är få bebisar söta Helt nyfödda är ju verkligen allt annat än vackra. Men jag skulle aldrig få för mig att säga till någon att deras unge är ful, det är ju det värsta man kan säga till någon. I deras ögon är barnet världens vackraste lilla mirakel. Man behöver inte säga allt man tänker, det går bra att hålla tyst om man inte har något trevligt att säga!

    Svara

   Åjo! Alla bebisar är verkligen inte söta, på samma sätt som man inte uppfattar alla vuxna som vackra eller snygga. En del har utseendet emot sig, men alla som inte är hyfs-analfabeter fattar att man inte vräker ur sig saker till folk hur som helst. Det finns en grundnivå på folkvett och trevlighet (och inte minst medkänsla) som de flesta lär sig redan i småskolan. Bara en riktigt störd person skriver sådant som skrevs till Ida.

   Och även om det absolut inte finns någon anledning att göra skönhetsbedömningar av småbarn så tycker i alla fall jag att Elvis är supersöt med sina härliga kinder och helt underbart rufsiga kalufs. Min yngsta son var skallig i princip hela första året och jag var så avis på bebisar med hårburr.

   Svara

   Inte? Jag har aldrig sett en bäbis och tänkt ”åh vad söt”. Men jag säger ju inget.

   Svara

   Jag tycker nästan alla bebisar är fula fock

   Svara

   Det har jag gjort, men aldrig sagt sagt det högt eller skrivit det.

   Svara

  Men fy vilken hemsk kommentar! Vad är det för fel på folk egentligen?

  Svara

  Fyfan vad jag hade blivit ledsen om någon hade skrivit så mina barn. Snacka om att trycka på den absolut värsta knappen av alla. Vilken fruktansvärd människa som skrivit denna kommentar 🙄

  Svara

   Man kan ju låta bli att lägga upp bilder på sina barn offentligt för folk att tycka till om? Verkar inte vara ett alternativ dock för många om de kan tjäna ett klick extra på ungens bild

   Svara

    Du har en poäng där

    Svara

    Bara för att man lägger upp en bild ska man inte behöva förvänta sig skitkommentarer. Det är ju lika idiotiskt som att hävda att ”går du utomhus får du räkna med att bli kallad ful eller påhoppad för du syns ju”.

    Människor ska fan bete sig.

    Svara

  Uppenbarligen en människa som mår dåligt och försöker skada andra. Sorgligt.

  Svara

  Under vilken bild finns den kommentaren?

  Svara

   Den där Ida lutar sig över Elvis.

   Svara

  Så sjukt att det eg bara borde tigas ner.. Alla bebisar är ”oskyldiga” och vill bara ha kärlek/närhet, att någon kan skriva så där om en sån liten är så sorgligt.
  Man kan bara hoppas ”den” inte har barn själv

  Svara

  Jag tänker att det finns många människor som mår dåligt. Vissa av dem måste få andra att må dåligt för att må bättre. I skolan är de mobbare, på jobbet översittare och på nätet är de uppviglare med elaka kommentarer. De skriver provocerande saker ENKOM för att få reaktioner. Utan reaktioner är de INGENTING. De njuter när andra blir ledsna och sårade.

  Svara

   Dom är internetkrigare och så jobbiga.

   Svara

    Ja, allt går bara runt när de är i farten, deras enda syfte är att hålla diskussionerna vid liv så det går ej att resonera eller komma till konsensus.

    Svara

  Stackars bebbar. För en del måste dom vara söta? Det är en tuff värld ni kommer till. ❤

  Svara

  OFF TOPIC.MEN VIKTIGT! Kan vi alla bara hjälpas åt att göra världen lite bättre och bojkotta alla ”influencers” som bidrar till den ohållbara konsumtionen. På riktigt ! Det är allvar nu ! Moder jord behöver vår hjälp. Är det verkligen så spännande eller är vi så svaga att vi inte kan motstå ? För varje gång vi klickar in på en blogg/vlogg så bidrar vi ”passivt” till denna konsumtion. I längden skulle vi nog göra dessa influencers en tjänst då jag tror alltför många av dem har blivit olyckligt beroende av de pengar och bekräftelse som jobbet ger. Befria influencers ( och oss från dem ) – vår tids gycklare. En rörelse borde startas och kanske börjar den med dig Cam ?? Konsumenterna har makten.

  Svara

   🙄

   Svara

   Då borde du sluta använda sociala medier öht.

   Svara

   Fast jag gillar att konsumera och resa, influencers ger mig inspiration 🙂 kommer resa mer nu

   Svara

  Folk är ju helt sjuka i huvudet . Och om han nu hade haft downs. Vad är det för fel med det!!??

  Svara

   Fyfan vad vidrig du är.

   Svara

  Varför har man behov att uttrycka något sådant?! Jag förstår det inte på någon nivå. Det finns inga ursäkter!

  Svara

  Folk är fan inte riktigt navlade.

  Svara

  Elvis har ju epikantusveck. Det är jättegullligt och kanske har Ida eller Alex finskt påbrå.

  Ett av mina barn hade också det, men det försvann med tiden.

  Svara

   Alex är väl halvasiat.

   Svara

    Då är det därför. Sött oavsett tycker jag.

    Svara

     Alex är halvchilenare inte asiat

     Svara

  Elvis har ju epikantusveck. Det är jättegullligt och kanske har Ida eller Alex finskt påbrå.

  Ett av mina barn hade också det, men det försvann med tiden.

  Svara

  Rätt uppenbart en riktigt olycklig själ, inget att bry dig om!

  Svara

  Cammylinnea [Instagram] beklagar sig över förskolan som inte låter dottern sova klart då hon måste hämta henne mitt i sovstunden. Barnet är lite äldre än 2 år. Som mamma till en bebis dvs föräldraledig tycker hon att de är tufft att ha ett barn med utbrott hemma. Aja vill man hinna med playdejts när barnet är på skolan klart att det är inte lätt. Finns folk till allt.

  Svara

   Eller så behöver ungen sova och det är jobbigt med ett trött barn

   Svara

  Man borde printa ut denna kommentar och visa för alla i hens närhet. Eller ja, helt officiellt. Hade någon jag känner skrivit en sådan kommentar hade jag fan skämts ihjäl å hens vägnar. Usch!

  Svara

   Vem menar du?

   Svara

  Ett OT, Blondinbella nämner i var och varannan instainlägg Dyson Hair och deras produkter, samt taggar dem i bilder. Har hon skrivit ut att hon har samarbete med dem eller är det ytterligare smygreklam från tjejen som aldrig gör något gratis? Inga av de inlägg jag sett nämner ett samarbete.

  Svara

   Bella skriver ”Idag gjorde vi en kampanj för Dyson (som jag ÄLSKAR deras airwrap)” så man får anta att det snart kommer reklaminlägg.
   Sen kan man förstås misstänka att detta samarbete är för att Bella (och hennes team) ska få Dyson-grejor gratis. Inte så många av Bellas läsare kommer att rusa iväg och köpa en styler för 4000-5000 kr.
   Liknar samarbetet om det där ångskåpet för 23000 kr som hon visade för några månader sen. Man har ju svårt att tänka sig annat än att samarbetet gick ut på att Bella skulle få ett ångskåp från LG. Tror inte LG sålde så många extra steamers. Möjligen blev en del intresserade av handsteamers för någon tusenlapp.

   Svara

    Jag är dock sjukt sugen på en Dyson airwrap.

    Svara

     Det finns ju de som gjort egna av en slnderklippt petflaska och en hårtork. Bra för plånkan och miljön 👌🏻

     Svara

    Hoppas att det inlägget är reklammärkt, för det är väl att räkna som reklam?

    Svara

     Det är inte märkt som reklam på Instagram i alla fall.

     Svara

    Sen läser hon alltid med barnen via Nextstory eller vad det heter? Orkar inte bry mer mer om henne och ljugpengar.

    Svara

  Så dum kommentar! Folk.. OT Nån som såg Kissie på Breaking News igår? Hon måste ju retuschera sina bilder supermycket..

  Svara

   Ja, tyvärr 🙁

   Svara

  OT men jag är så orolig och ledsen över Dante. Snälla hitta honom ❤❤

  Svara

   Så sjukt onödigt skrivet, klang.

   Svara

   Lm fint skrivet av dej och att du bryr dej. Puss.

   Svara

   Ja med. Åker senare i dag för sök. Måste bara sova några timmar efter natten på jobbet. Fint att Sverige engagerar sig i det som faktiskt är viktigt

   Svara

  Usch, trasig själ som absolut måste spy ut sin galla. Tycker många barn är söta, nyfödda barn är supersöta, mest för att jag jobbar med barn men också för att de är så oskyldiga och små. Sen är det bara jobbigt med de föräldrar som ska fiska efter komplimanger, föräldrarna kommer alltid att tycka att deras barn är vackrast i världen. Alla andra behöver inte tycka det men hur är man funtad om man måste berätta för dem exakt hur fult man tycker barnet är?!

  Svara

  Brukar inte vara den som ropar ”troll” men detta känns som ett klassiskt sådant.

  Svara

  What?? Han är jättesöt ju

  Svara

  Söt unge👶. Så söt med allt hår,och vilka fina ögon.😘

  Svara

  Tycker att Elvis är väldigt lik sin pappa🙂

  Svara

  Så himla söt unge med allt det där håret

  Svara

  Vilken bitter, oälskad och arg person. Elvis är ju bland de sötaste influencer-bebisarna ever 💕

  Svara

   Den enda riktigt söta är margauxs unge

   Svara

  Vidriga as! Han är förövrigt superlik sin pappa och en jättesöt bebis med fina drag.

  Hur kan man skriva så?? Fattar ju att det är ngn stärd, säkert ngn som hon gått i skolan med som är avundsjuk och är bitter på sott egna liv, men ändå?!

  Svara

  Man kommenterar inte en bebis utseende men det värsta är att den som skriver frågar om bebisen har DS i strävan efter att såra. Som att ett barn med DS per automatik är ful eller fel.

  Svara

  Sjukt sjukt! Man blir bara förbannad! Inte för att det spelar någon roll, men deras unge är ju OVANLIGT SÖT! Hajade till när han kom i mitt utforska-flöde på instagram fast jag inte följer någon av föräldrarna, så gullig!! Håret är ju alldeles fantastiskt. Jag kollade en video av honom säkert tio gånger på raken och satt och log för mig själv, och då är jag inte någon som brukar tycka bebisar är nåt speciellt.

  Svara

  Äcklig kommentar.
  Men med tanke på att alla opererar sig idag och nästan ser likadana ut så kanske personen som kommenterade aldrig sett en normal och naturlig människa (i detta fall bebis) och därför inte vet hur man naturligt ser ut?
  Kollade på Idas bilder, Elvis ser ut som vilken annan jätte söt bebis som helst <3

  Svara

  Så jäkla onödigt och dumt skrivet, men vissa människor kan inte uppföra sig. Just när det gäller bebisars/barns utseende så tycker jag att man helt enkelt endast får säga positiva saker – om man nu prompt måste kommentera utseendet. Man behöver dock inte tycka att alla bebisar är söta. Jag har en dotter på 8 månader och jag tycker att hon är sjukt söt, men framförallt är hon charmig och supermysig att umgås med. Jag förväntar mig dock inte att alla andra tycker att hon är söt/charmig och jag tycker definitivt inte att alla andras bebisar är söta, men jag skulle då fasen aldrig säga något negativt om deras utseende ändå.

  Svara

  Vidrigt sagt! Deras barn är superduperfintsött. Sen är utsidan inte det vackraste på en människa.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.