Placerar Isabella Löwengrip ut sina produkter på Arlandas toaletter på egen hand?

Från Isabellas Instastory
Från Expressens artikel

Arlanda har en ny VIP och när Isabella ska ut och flyga igen så använder hon så klart den.
På Instastory har hon publicerat filmklipp därifrån och ett utmärker sig lite extra.
Hon filmar nämligen inifrån deras toalett och zoomar in på Löwengrips produkter och taggar dem där på ett sätt som får det att framstå som att de ingår i det ordinarie sortimentet som erbjuds till gästerna.
Men Arlandas nya VIP använder sig inte av Löwengrips produkter utan av det aningens dyrare märket ”Kerstin Florian” – produkter som ses skymta förbi i Isabellas snabba kameradragning.
Att ”Kerstin Florians” produkter är de som används framgår även i den här artikeln i Expressen där journalisterna fått sig en tjuvkik.
Inga Löwengrip-produkter så långt ögat når, däremot nämns ”Kerstin Florians” namn som faktisk leverantör och produkterna finns på bild.
Det står specificerat att de står i ”Kunga-VIPen” men tittar man noga så ser man dem alltså även i Blondinbellas klipp så de finns nog i ALLA VIP-rum.

Slutsaten jag drar är att Isabella placerar ut sina egna produkter överallt, i tid och otid och filmar det, för att få det att framstå som att de sålt in sina produkter till olika företag när så inte är fallet. 
Får man det?
Är det falsk marknadsföring eller mest bara lite töntigt?

”Fake it ’til you make it” på en helt ny nivå! BOOM!

Vill du se Isabellas Instastory? Den finns i det korta klippet här under.

Tack för tipset!

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror det är som vis husvisningen hon gick på; den som bjuditbin henne har placerat utvhennes produkter för att smöra. I första fallet mäklaren, i andra fallet den person på Arlanda VIP som bjudit in henne att prova nya VIPen.

  Svara

   Och vad skulle de ha för behov av att smöra för en bloggare?? Tror du de lägger fram lite Pumagrejer om Kenza skulle nyttja vip:en? Eller om Kissie är där lite smycken från hennes kollektion? Eller parfymen Lei om Bianca ska ut och flyga?

   Svara

   Allting, som folk måste inse, handlar om att Bella vill få människor att tro att Löwengrip är ett exklusivt märke, som är värd de många kronorna man ska betala. Det här stämmer med den tankegången; Märket skall kopplas med ”VIP”.

   Om ni tänker så, då ger allting kring hennes liv plötsligt klar mening. Även hon (hennes person) försöker framstå som något hon inte alls är, dvs. classy samt exklusiv, för att matcha in i big boy-klubben.

   Svara

    Försöker skapa nån sorts pr-strategi men misslyckas totalt

    Svara

  Hahahaha 😂 men alltså. Skulle de inte ändra förpackningarna? Ser ut som samma budgetförpackning nu ju?

  Svara

  Haha ja såklart hon har placerat ut de produkterna själv!! Första jag tänkte på 🙈 Men hon ”ljuger” ju inte, hon har bara taggat Löwengrip – för att vi ska tro att de står där vanligtvis… vilket säkert många naiva följare går på!

  Svara

  Potemkinkuliss.

  Svara

  Nog skulle man önska att du körde mindre spekulationer och istället baserade dina påstående utifrån vad ex. Isabella eller ens Arlanda säger om saken. Du hittar på lite vad du vill och vad du tycker skulle vara en kul förklaring, men nu är det ju så att det kan finnas andra förklaringar. Gäller det mesta du spekulerar om i din skvallerblogg, nej ursäkta BEVAKNINGSblogg, för inte skvallrar du och gör antaganden och vinklar hit å dit, nejnej.

  Svara

   Nej här spekuleras inget!!!!

   Svara

    Nej, det granskas!!! Konsumentupplysining.

    Klart det är fånigt, men vem tar henne seriöst? BB är ingen företagare och det vet alla!

    Svara

     Bloggen är underhållande men rekommenderar alla att lyssna på Della Q!

     Svara

      Varför det? Lyssnade typ 2 min på della q o var tvungen att plåstra om mina öron. Deras korkade fnitter gav ett så intelligensbefriat intryck att inget dom kunde säga skulle vara värt pinan att lyssna igenom. Synd då jag var nyfiken på vad alla gaggar om

      Svara

      Försökte men gav upp efter 20 min, helt ointressant och inte ett dugg kul podd imo.

      Svara

       Haha ok, älskar den. Men kanske lite intern Sthlms mediefolk typ

       Svara

        Det förklarar verkligen saken isf, sjukt ointresserad av den ankdammen 😅

        Svara

   Du är ju helt körd fattar du inte att du är offret för hennes sk produkter till över pris wake up

   Svara

    Du är ju helt körd använd skilje tecken sluta sär skriv shape up

    Svara

   Håller med, det är inte så svårt att slå en pling till Arlandas presstjänst och se hur det ligger till..

   Svara

  Hon borde väl bara kunna muta dem till att byta!
  Skämt åsido, börjar bli omöjligt ha koll på alla hennes överdrifter och lögner. Någon borde göra en sammanställning..
  Vad ska tokbellan hitta på nästa vecka

  Svara

   Med sedlar i hand… 😁

   Svara

   Klona sig själv!

   Svara

  Om inte detta ses som allvarligt och blir en Expressen-nyhet åtminstone så undrar jag vilka hon har mutat…

  Svara

   Allvarligt? På riktigt, är du seriös? Hon har ställt fram sina produkter och filmat, inte så att hon bytt ut produkterna.

   Svara

   Lugn nu. Nog för att jag är trött på henne men även jag har plockat fram mina egna medtagna produkter på exempelvis toaletter på flygplatser för att jag är svettig och äcklig, mellanlandar och vill sminka av mig innan långflyg eller behöver smörja mig efter ett långflyg osv. Nu tror jag inte det var hennes syfte men det är inte så konstigt att plocka fram medtagna produkter.

   Svara

    Men man kan ju inte ha såna, stora, flaskor med sig i handbagaget på flyget? Om man inte köpt dem inne i taxfreeshopen. Hon placerade isåfall dit dem innan hon gick genom kontrollen, för där hade det blivit tvärstopp. Även för en Ms Löwengrip.

    Svara

  Asså hur många gånger kan man nämna den där jäkla VIP:en? Hon ägnar så många instastorys och inlägg om det att det blir lätt patetiskt.

  Svara

   Second home… *haha*

   Svara

    Hade det inte varit klokare att köpa Arlanda VIP istället för huset? Två flugor i en smäll; ett hem som hon slipper lämna då hon ska ut och resa…

    Svara

   Ja det är ofattbart. Arlandas VIP är inte jättedyrt. Strax under 4000 väl å det är bara för en person övriga betalar betydligt mkt mindre. Men hon tror ju att hon är den enda som har pengar att lägga på sånt…

   Svara

   Tycker det är så himla roligt när hon nämner VIP:en och det är tydligt att hon tycker det är så himla speciellt när det bara är ett rum med några soffor och urplockad buffé som vilken svensson som helst kan betala för. Eller som i mina medelinkomstföräldrars fall: får tillgång till genom sitt kreditkort. 😂

   Svara

  Klart som korvspad att Arlanda VIP inte har Löwengrips produkter, haha!!

  Hon som alltid hänger med strategiskt ”rätt” folk – undra varför hon inte ännu lyckats få In Löwengrips produkter på Nordic Choice Hotels? Jag menar, det är väl bästa möjliga utdelningen Petter Stordalens umgänge kan ge henne. DÅ hade miljonerna rullat in på kontot! Hon kanske missat den möjligheten…

  Svara

   Jag antar att det beror på krav hotellen har genom hållbarhets certifieringar och Bellas produkter inte lever upp till dessa!

   Svara

    Vad innebär det?

    Bella skulle göra allt i sin makt för att få sina produkter pryda stordalens hotell även om det skulle innebära miljoninvestering för att få prudukterna att matcha kraven. Tror inte hon missat den tanken som någon ovan skrev. Finns många bra anledningar till varför han inte gör affärer med henne och man behöver inte vara Einstein för att lista ut det.

    Svara

   Framgångsrike Petter Stordalen tjänar inget på att göra affärer med blondinbella. Varför skulle det gynna honom? Hon kan drömma vidare om går och tror att deras vänskap ska leda till någon sorts snålskjuts in i miljardärklubben. Hennes produkter i hans hotell skulle sänka hela hans varumärke.
   Däremot så tror jag han hade ett bra jäkla syfte att bli vän med henne o få synas på hennes sociala medier. Vad tror ni?

   Svara

   Har varit i VIP:en, gifte mig där. Fanns inga Bella-produkter då inte…

   Svara

  Eller så sätter hon bara fram de produkter som hon själv använder där och passar på att fota? En äkta influencer arrangerar allt de ser. Nog brukar man väl ha med sig sina egna grejer och helst använda dem man är van vid.

  Svara

  Det hade jag också gjort om jag hade egna produkter. Helt klart 👌

  Svara

   Ok friend of Blondinbella

   Svara

    Cringe ju! Om inte vilseledande reklam…

    Svara

     Hur är det vilseledande reklam? Hur är det falsk marknadsföring? Eh..

     Svara

      Förstår du verkligen inte det eller är du ironisk? Arlanda använder inte hennes produkter, därmed är det vilseledande reklam om hon inte är tydlig med att det är hon själv som har placerat produkterna där.

      /L

      Svara

   Jag med, men när Isabella gör det känns det bara fånigt med tanke på hur hon försökt bygga upp bilden av hela sitt liv (luftslott). Hon vill så innerligt gärna vara en del av exklusiva gänget, men det kommer hon aldrig bli, och det måste vara tufft.

   Så vad gör man då? Fake it til’ you make it.

   Svara

   Tove??

   Svara

  Kom igen, skulle hon ha plockat med en silverbricka och små gröna löv dit? Klart coordinatorn på Arlanda VIP fixade dit produkterna för att få lite bra publicitet i ILs kanaler. Och Bella svalde betet.

  Svara

   Tror knappast att Arlanda VIP behöver reklam i Blondinbellas kanaler…snälla nån!

   Svara

    Men snälla nån, det är ju uppenbarligen så att Arlanda VIP har gjort en deal med Bella att hon får använda VIPen till förmånligt pris mot att hon gör reklam för den i sina kanaler. De försöker ju utöka sin VIP-del nu och behöver göra reklam. Klart de ställde dit nån flaska när Bella skulle komma som en del i deras ”personliga kundservice” och därmed fick lite extra utrymme i hennes kanaler.

    Svara

     De har förnekat alla samarbeten med henne.

     Svara

      Hon tjatar om VIP:en så otroligt mkt att man undrar ju, men det kanske bara är hennes ”skryt” då

      Svara

      Och du förnekar alla samarbeten med PH och alla andra TV-program du promotar.

      Ändå förstår alla tänkande individer att dom existerar.

      Det kan ju vara så att du inte ens vet själv. Det är väl helt naturligt att du inte har full insikt i alla samarbeten Nyheter24 har.

      Svara

       Men alltså 😅😅😅 hur kan man på allvar tro camcam samarbetar med paradise hotel.Och tror ju knappst nyheter24 bestämmer vilka inlägg camcam ska skriva eller tvingar henne skriv om ph.

       Svara

        All news is good news

        Svara

        Haha eller hur, det är ju världens sämsta reklam i sånt fall.

        Svara

        Hehe nog ingen som tror att hon samarbetar med paradise hotel men med TV3 kanske eftersom hon promotat ph flera ggr och även annat på TV3/viafree. Igår skrev Camcam att det är en del av hennes arbete att se på tv-serier och skriva om.

        Svara

         Exakt, jag tittar på Lance vs Livet eftersom han – och framför allt mamma Maggan – är influencers. Samma sak med Wahlgrens värld, PH, Ex on the beach mm.

         Svara

       Åh, då MÅSTE du kika tillbaka in här kl 23 för att på riktigt få ditt lystmäte.
       På förhand – you are welcome!

       Puss och godnatt!

       Svara

      Får man ta så stora produkter genom säkerhetskontrollen, eller har hon inhandlat sina produkter själv på flygplatsen? 😉

      Svara

     Knappast troligt. Snarare så att Bella vill få oss att tro det, hon betalar fullt pris helt klart. Seriöst, hon är en nobody jämfört med de andra som använder VIP:en (!)

     Svara

     Alltså, motsäger inte vad du säger Camilla. Kommentaren kom nedanför din.. Det är självklart att bella vill få folk att tro att hon är så här viktig.

     Svara

     Dom har kunder så de klarar sig utan att behöva använda BB som lockbete. Att de utökar är helt enkelt för att de länge behövt andra lokaler pga logistikskäl. Privatkunder som BB är inte de som finansierar verksamheten.

     Svara

   Det stod väl andra produkter på brickan först! De är nog inte fastklistrade 😂

   Svara

   Jag vill se THK på en silverbricka med gröna löv please!

   Svara

   Eller så ser du printscreenen från videon att det är andra produkter där från början och att dom sedan helt plötsligt är utbytta till Isabellas.

   Svara

    Nej de blir inte utbytta, de står ju kvar där.

    Svara

    Fel! De står där!

    Svara

     Stämmer, de ordinarie pumpflaskorna står på höger sida både på Expressens bild och Bellas video. Hon sveper snabbt förbi dem och zoomar in på sina egna flaskor som står på vänster sida om handfatet.

     Svara

  Blä ska hon till Malmö? Fy sånna människor som tror dom är något vill vi inte ha här

  Svara

   Hahaha😂😂😂😂

   Svara

   😅😅😅

   Svara

  Jag tror som någon mer skrev här ovan, att det är personalen som har hand om VIP-en som ställt ditt sakerna för att de visste att Isabella skulle komma.
  Däremot är det upprörande att hon flyger idag igen. Till Malmö går det dessutom tåg eller?

  Svara

   Men Camcam visar ju en printscreen från Isabellas story där hon filmar förbi där flaskorna står och då är det andra flaskor. Så hon har ju bytt.

   Svara

    Men nej, de flaskorna står ju kvar också!

    Svara

    Nej Bella har INTE bytt!! De andra flaskorna står också kvar, du får titta igen. Men Camcam vill förstås gärna få folk att tro som du.

    Svara

    Har sjäv sett det aktuella klippet på Isabellas instatorry.
    Såg klart och tydligt både Isabellas och de andra flaskorna.

    Svara

     De aktuella klippet finns i skrivande stund fortfarande på Isabellas instastorry!

     Svara

   Mycket bekvämare för Isabella att flyga ner till Malmö från Stockholm. Dessutom är ju inte SJ kända för att hålla tiderna.

   Svara

  E sjukt trött på skrytbellan.

  Svara

  Jag ser Bella bara som en rikspajas som lyckas med att roa sin publik i vad hon än gör eller säger. Inte alla som klarar av att leva på sina lögner så länge som hon klarat men det kanske beror på den trogna lilla skaran som nickande sväljer betet varje gång.
  Hon är ju inte sann för fem öre😂

  Svara

  Tror inte att Arlanda satt ut produkterna. Vem som helst kan ju betala för att få sitta i loungen?! 😀 Isåfall hade vi nog sett massvis med produktplaceringar och små ”oj titta mina grejer”-inlägg därifrån vid det här laget… och varför skulle man plocka fram sina egna grejer i en lounge där allt finns? Förutom smink då. Det där är väl vanlig tvål?

  Svara

  Denna Isabella haxjakten borjar bli tjatig nu. Och nej jag ar ingen Bella polis men jag tycker bara det ar javligt trakigt att en person far sa mycket skit i den har bloggen bara som bara ar ren mobbing. Ja ni far val hoppa pa mig ocksa men jag tycker det ar rent utsagt pinsamt att vuxna manniskor skriver som ni gor i det har kommentarsfaltet.

  Svara

   Ja och på så otroligt fåniga saker också. ”OMG hon har ställt fram sina egna produkter i VIP-loungen på Arlanda – skandal och sååå pinsamt 😱” herrejisses säger jag bara.. men det är klart här på BB måste det också skapas ”content” och Blondinbella-kritik i alla dess former verkar det vara stor efterfrågan på 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Jag känner mig lite besviken… föreställde mig något mer av vip på Arlanda än ett litet hotellrum? Det är som att jultomten är avslöjad 🙁

  Svara

   ja det verkade inte trevligt alls. En ekande betongbunker med källarfönster!

   Svara

  Men… varför står hon i en spegel och filmar sig själv & berättar hon är utan byxor? BB = ByxlösaBella

  Svara

   För att få upp gravidryktena kanske, med tanke på att hon säger att hör djeens ver to tajjt?

   Svara

    Hon har redan sagt att svullen mage e pga en cysta

    Svara

     Mycket möjligt, men Bella lever för rykten och content = klick. Sen vad den riktiga anledningen är … det är ovidkommande i sammanhanget.

     Svara

    hon for ju till läkaren idag också så snart skjuter spekulationerna i höjden

    Svara

     Spekulationer om cystan som hon själv har nämnt flertalet gånger?

     Svara

      Frågan är om det är en cysta eller något… annat, och vad hon egentligen ska göra hos läkaren…

      Svara

  Kan vara en av de roligaste och pinsammaste saker Bella gjort!

  Frågan som kvarstår är ju om hon hade med fatet också?😂

  Svara

   VAD är det som är pinsamt med det?? För det första – de flesta sätter fram egna produkter. För det andra – klart hon filmar sina egna produkter, de ska såklart synas så mycket som möjligt, så gör alla andra influencers och entreprenörer. Så vet du det.

   Svara

    Haha – ”så nu vet jag det”….
    Och ”de allra flesta ställer fram egna produkter” – utan ngn större vetenskaplig undersökning kan jag lova att de flesta i VIP:en INTE ställer fram egna produkter när de är på toaletten😂

    Svara

     För övrigt är min man entreprenör så jag ska tipsa honom om att ta med en motor eller några knivblad och lägga fram inne på toaletten när vi reser från Arlanda nästa gång! #tackförtips

     Svara

    HAHAHAA men herregud, det ÄR pinsamt. Skruvar-på-mig-pinsamt. Ja, man tar med sig och sätter fram sina egna produkter… PÅ HOTELLET. Inte på toaletten på en flygplats innan man ska iväg.
    Detta uppfyller båda Cams frågeställningar; det är pinsamt och missvisande. Det ena utesluter inte det andra. Man får också observera Isabella utifrån det hon är: en egenföretagare. Som hela tiden sysslar med att promota sitt märke. Och det är ju okej såklart, men då ska det ske enligt etikens och juridikens alla lagar och regler. Du vet väl också vid detta lag att hon kallar sitt nya Löwengripmärke som ”premium”? Du tänker inte att detta är strategiskt för att på ett ””smart”” sätt framställa Läwengrip som just ett premiummärke? Som således kan höja märkets status och leda till att folk tror att Arlanda VIP gett märket en slags ”lyx-kvalitetsstämpel”. Det är medvetet missvisande och därmed basta 🙂

    Svara

    hahahah ”de flesta sätter fram sina egna produkter” nej vem faaan gör det? I en VIP-lounge där man befinner sig högst ett par timmar?? Ditt påstående kan vara i särklass det löjligaste jag läst här i bloggen.

    Svara

  Som någon annan tipsade om för några dagar sedan; kan du inte skriva om Bellas och Biancas skönhetsmärken på Instagram? Löwengrip har stått stadigt vad det gäller följare i evigheter känns det som och har i dagsläget 26 200. Bianca har inte ens lanserat sitt Caia Cosmetics än men har redan fler följare, i skrivande stund 30 300 följare på Instagram och väldigt mycket interaktioner. Visst – det är kanske inte exakt samma målgrupp, but still.

  Svara

   (Ber om ursäkt för att min kommentar inte blev så bra skriven – innan någon hoppar på mig;))

   Svara

   Tycker det är väldigt intressant att Isabella jobbar så med att bygga sitt egna varumärke men de lägger så lite krut på själv Löwengrip-skönhetsmärket. Antal följare där på instagram speglar nog försäljningssiffrorna på apoteken.

   Svara

  Men gud Camcam haha.. du får nog ställa dit vilka produkter du vill och fota, i vilket hotellrum eller vip som helst, så länge man ställer tillbaka det ordinarie. Nu hade ju inte Isabella bytt ut utan bara ställt fram sina egna grejer och filmat, eller så var det vip-personal som ställt fram det. De flesta filmar sina egna grejer i olika miljöer.. att du vill få det till att ”Isabella får det att framstå som att de ingår i det ordinarie sortimentet som erbjuds till gästerna.” och att ”Isabella placerar ut sina egna produkter överallt, i tid och otid och filmar det, för att få det att framstå som att de sålt in sina produkter till olika företag när så inte är fallet.” – får stå för dig Camcam, det är Din tolkning föga förvånande MEN så ser inte jag det – Bella nämner Ingenting om att det ingår i det ordinarie sortimentet OCH det är inget konstigt att ställa fram egna produkter, så gör alla. DU är töntig Cam, det DU håller på med är mer töntigt!

  Svara

   Men DU är tönten här Anonym.

   Svara

  Off topic, men känner mig så jävla ångestfylld.

  Jobbar med människor och har en av våra klienter som har anmält mig för tjänstefel. Är inte helt säker på att jag har gjort rätt i processen så är så rädd att typ få sparken eller en varning. Till saken hör att jag har ett stort antal klienter, så kan hända att jag har gjort fel för att jag helt enkelt inte har hunnit med i arbetet.

  Vet inte hur jag ska kunna gå till jobbet imorgon när jag sitter här på gränsen till en panikattack. Kan någon säga några peppande ord? Varit i samma situation? 🙁

  Svara

   Så länge du gjort ditt bästa och inte typ brutit mot ngn sekretess eller liknande kan du gå rakryggad!❤️

   Vad jobbar du med?

   Svara

   Alla gör fel ibland! Vet inte vad som kan gått fel men du är ju inte själv i om något går snett om det inte är upprepat och avsiktligt. Din chef har det övergripande ansvaret. Att bli anmäld behöver inte betyda något. Se det som ett lärande. Att du kan lära dig något av det. Som sagt vet inte vad du jobbar med eller vad som gått snett men alla är mänskliga och kan begå misstag. Man brukar inte få sparken för det.

   Svara

    Vi skrev nästan samma. 👍😊

    Svara

   Hej! Jag jobbade inom socialtjänsten i några är så kan lite förstå dig även om jag inte själv råkade ut för det (blev så klart hotad om det men men)… Kan det var så att OM du gjort fel så kan det rättas till? Och är det så att du är den slutliga beslutsfattaren eller är det din chef? Ofta ordnar sig saker och ting efter ett tag men självklart mår man dåligt under tiden. <3 Jag har en vän som blev hotad att bli anmäld för tjänstefel av sin chef (!) då chefen var en galning som bara ville förstöra för vissa medarbetare. Hon hade det så jobbigt men idag när tiden gått så har allting ordnat sig.

   Jag var ofta rädd att ha fattat fel beslut som socialsekreterare särskilt på de arbetsplatser man fick typ 1 dags introduktion och sedan slängdes in i 95 ärenden! Usch. Inom många branscher är tjänstemän alldeles för pressade och stressade, det vet alla… Så de på ditt jobb kommer nog förstå om du råkat begå misstag. Finns det någon kollega du kan kolla detta med? Se om hen tror du gjort fel eller ej? Be om råd?
   Stor kram!

   Svara

   Gjorde du det med flit? Om inte, alla gör fel. Och alla vet att det skulle kunna vara den nästa gång som något går galet.

   Om du förklarar dig och är rak och ärlig kommer detta gå bra och ni kommer alla gå ur det med en ny erfarenhet och hittar en lösning för att det inte kommer ske fler gånger.

   Du är inte den förste att dabba dig och kommer inte vara den sista heller. Jag tror att allt kommer ordna sig om din vilja att lösa det finns. 💚

   Svara

   En lång pepp väntar i modd💚

   Svara

    Not that long.

    Svara

   Å jag lider med dig 🙁 Har också gjort ett misstag på jobbet, på order av min chef. Men i mitt yrke har man alltid, oavsett vad, personligt ansvar. Mått dåligt över det här i flera dagar.

   Svara

  Skulle nog kunna klassas som renommésnyltning, men jag tror knappast att Arlanda vip bryr sig.

  Svara

   Mycket sant.

   Svara

  Ber om ursäkt för OT, men i ”Öppet spår” ser jag ofta frågor om acne. Här kommer ett tips som kanske kan vara till hjälp:

  https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6359243/Plumber-reveals-6-bar-soap-cleared-severe-acne.html

  Svara

  Löjligt varför ta foto av sina egna produkter framför en spegel på Arlanda, kunde väl tagit en bild i sitt eget badrum , klart hon vill göra reklam för sina produkter.

  Svara

  Hon är ju helt skamlös. Måste vara landets minst genuina och mest lögnaktiga människa. Falsk från ytterst till innerst.

  Svara

  Hon kanske har MUTAT någon på Arlanda för att hennes produkter ska stå där. Med några sedlar i handen kommer man långt sägs det.

  Det är dags att Veckans Affärer kommenterar hennes metoder och ”tar avstånd”.

  Svara

  Jag känner att jag mår dåligt av tanken på att åka till Arlanda och Vip efter alla inlägg från Isabella. Är det så alla höjdare kommer undan all skit?

  Svara

  Skit de döljer i ”bagaget”?

  Svara

  Cysta som får magen att svälla upp? Magen upplevs med säkerhet som svullen utan cystor men det brukar dock inte synas.
  Har själv blivit opererad pga cystor.

  Dyrgripen har måhända ökat lite i vikt av god mat….kanske inte haft tid att späka sig.

  Svara

  Det är faktiskt utställda inför Bellas besök och produkterna figurerar i andra rum på daglig basis. Min bästis har jobbat med nya vip:en och jag är 110% säker att hon är en tillförlitlig källa rörande allt som finns på vip:en 🙂

  Svara

   Däremot så skrev min vän att ”tydligen är Isabella svinotrevlig 😮”

   Svara

    Jaså?

    Svara

     Yas! Jag skrev lite skämtsamt till min vän att ”är det inte lite pinsamt att Bella ställer ut sina egna produkter och filmar det? För inte har ni väl hennes saker framme ordinarie?” Och då svarade hon att det har dom visst, produkterna finns i vissa rum och gör de inte det i det viprum Bella får så stället de fram det till henne. Tydligen ingen big deal! Min vän har varit projektledare för vip:en och har varit delaktig i vilka möbler och annat krafs som ska finnas i varje rum! 😃

     Svara

      Tror du att hon blir poppis hos sin chef om det kommer fram att hon sagt så om en kund/gäst?

      Svara

       Det var ju inte vad hon sa om du menade om otrevlig? Hon verkade chockad av att fått höra det själv sen om det hör till jobbet eller inte framgår ju inte. Jag utredde inte frågan mer. Att hon dementerar det faktum att Bella själv ställer fram saker är ju inget dåligt alls kan jag tycka. Oavsett vad så blir hon ju själv inte outad så om du vill ta reda på om vem hon är och vart hon jobbar åt vilken chef så be my guest och berätta vidare. Hon har ryggen fri för det var aldrig hennes åsikt om en person. 🙂

       Svara

        Jag kanske ska förtydliga att hon själv inte var i kontakt med Bella i Vip:en, varken igår eller förut då det inte ingår i hennes jobb. Så hon har själv ingen uppfattning av henne som person mer än via sociala medier. Hon har själv ett gott öga för Bella på flera sätt och vis så hennes kommentar var uppriktigt chockad över skvaller hon själv hört.

        Svara

  Kan ju upplysa om att Arlanda och Swedavia inte får ha andra produkter än dem som är inköpte genom offentlig upphandling. Swedavia är statligt ägt därav krav på LOU. Att ha andra produkter kan utgöra avtalsbrott. Mvh juristen

  Svara

   Det skulle förmodligen bli en ganska kostsam historia för Swedavia om man inte följde lagen om offentlig upphandling. Dessutom även bli en massa skriverier om de skulle ägna sig åt avtalsbrott och köpa in Löwengripsprodukter i stället.

   Svara

   Med all respekt för juristen… men offentlig upphandling på val av tvål? Kom igen!!!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.