Vinnaren av Paradise Hotel ääääär…

Idag avslöjades vilket par som stod som vinnare av Paradise Hotel och ifall en vinnare skulle gå från kulceremonin med pengar eller om de skulle vara två som delade på potten.
Hotellet hade fyra gäster kvar – Genri, Erika, Mos och Jennifer – och de två som de gamla deltagarna röstade fram som vinnare blev slutligen – efter en extremt jämn omröstning – Mos och Jennifer.

Chockade vandrade de tillbaka in på hotellet för att skåla i skumpa och ladda om inför kulceremonin där prissumman ska fördelas.
Tidigare på dagen pratade Mos med Jeppe Johansson som peppade honom att kasta kulan och mycket riktigt…
Mos släppte kulan på 250 000 kr men hade valt Jennifers syster Rebecca att bli den som fick den andra hälften av pengarna så ”no harm, no foul” som Agent Estelle hade sagt.

Slutet gott, allting gott! Deltagarna fick se en kula kastad och båda finalisterna fick sin del av kakan. Typ..
Jennifer får bara se till att hålla sig väl med sin syrra under det närmaste halvåret eller så.

Bilderna är skärmdumpar från finalavsnittet.

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår ingenting

  Svara

   Ja kan någon förklara reglerna? Var många år sedan jag såg pH, och då kunde man gå hela vägen och dela vinstsumman ?
   Vad blev skillnaden nu om han kan dela med nåns syrra?

   Svara

    Det var många år sedan jag såg PH också, men jag följde PH det här året. Som jag fattar det:
    Malin lägger upp en påse i taget värde 50 tusen kronor. När det har gått en stund lägger hon upp ännu en. Och så fortsatte det tills Robin kastade kulan vid 250 tusen kronor. Eftersom det var ett tag sedan jag såg på PH innan detta, och dom inte förklarade reglerna, så antar jag att man annars väntar till 500 tusen kronor för att tillsammans dela på summan. Så jag tror att om man hade velat hade man kunnat vänta till 450 tusen kronor och sedan kasta kulan. Förut gav dom resterande pengar till övriga deltagare, så denna säsong verkar annorlunda (om dom nu inte gjort såhär senaste säsongerna).

    Innan finalen med kulorna fick Jennifer och Mos skriva namn på en varsin lapp (dock fick man inte veta varför förrän efter att Mos kastat kulan) och Jennifer valde att skriva Ninas namn, för att Mos skulle lita på att hon inte skulle kasta kulan (dock kunde han ju inte veta detta garanterat då dom inte fick se vad den andra skrev), och Mos antar jag hade sagt eller kommit överens med Jennifer att skriva hennes syrras namn. Så i finalen kastade han kulan vid 250 tusen kronor och så vann syrran 250 tusen kronor också, men hon valde tydligen att ge vinstpengarna till Jennifer. Så i slutändan kan man säga att dom ändå delade på vinsten.

    Svara

  En spännande och underhållande final får jag säga!

  Svara

  Hallå vad hade jeppe med saken och göra? Var han varit med denna säsong?

  Svara

   Dom fyra sista deltagarna fick ett varsitt skype-samtal. Mos fick ett från Jeppe. Dom andra fick från sina familjer.

   Svara

  Är chockad. Hur kan man göra som mos. Varför?? Tycker inte det ska heta PH. Det handlar om svek och skitsnack. Är det paradiset.

  Svara

   Men snälla Fia, din hjälte Marcelo hade gjort samma sak utan att blinka!

   Svara

   Varför är du chockad? Mos ville bjuda på en show, men valde samtidigt att dela resten av pengarna med Rebecca så inte Jennifer skulle gå tomhänt. Dom är systrar, om du inte har sett programmet. Känns ganska riggat, men underhållsmässigt så är jag nöjd så jag tänker inte klaga 🤓

   Svara

    Tror inte bara det handlade om show. Efter det mos gjort dagen innan så kunde han ju inte veta helt och hållet om Jennifer skulle hämnas och dela med sin syrra. Därför gjorde han såhär, och såg till att de skulle få hälften var samtidigt som det blev en kul grej 😅 Ninas min är ju priceless

    Svara

     Undrar hur mycket av programmet som är uppgjort i förhand. När Mosegos blev utskickad av Arvid men kom tillbaka typ en dag senare så blev jag 99% säker på att han skulle vinna.

     Plus att Arvid valde Jennifer och Mos i finalen? Nog för att den pojken svängde rätt rejält i sina åsikter. Men Mos skickade han som sagt ut och Jennifer ville han ju också ha ut hela tiden. Nä. Jag tycker att det hela känns lite uppgjort att herr Andersson vinner _igen_. Men som jag skrev förut – jag blev underhållen så jag klagar inte 😎

     Svara

    Show? T önteri. Riktiga män sviker inte ett löfte eller kvinnor. Usch.😛

    Svara

     Nä och han Svek ingen 😝

     Svara

     Han svek ju ingen heller, han skapade bara spänning genom en kul twist. Haha bra tänkt av Mos, om han nu själv tänkte ut det.. Men däremot är det tragiskt att de andra ville se han el henne kasta kulan och svika, usch..

     Svara

   Fast Mos svek ju inte.. han ville skapa lite spänning bara genom att släppa kulan, han fick hälften av pengarna och Jennifer fick hälften genom att han valde att lämna hälften till Rebecka som är Jennifers syster, och hon i sin tur ger pengarna till syster Jennifer som delar med sig till Rebecka så det blev likadant som det blivit om han inte kastat kulan.

   Svara

  Rebecca kommenterade att Jennifer fick alla pengar 🙂

  Svara

   Vilka underbara tjejer, äkta Girl Power & syskonkärlek <3

   Svara

  Bästa ph-finalen! Älskade twisten. Fällde en tår när Jennifers besvikna ansikte lyste upp i ett leende igen.

  Svara

  Så jävla bra final!!! Helt rätt, rätt igenom. Att kasta kulan för att ge pengarna till Rebecca va det bästa mos kunde göra. Ett riktigt fuck you finger i ansiktet på alla som betett sig som mobbande svin

  Svara

  Tycker att det var så kul att se de andra deltagarnas miner när Mos berättar att han ska dela pengarna med Rebecca. Dessutom gav ju Rebecca alla pengar till Jennifer så utgången blev ju detsamma men mycket roligare! Och Jennifers min när Mos blinkar mot henne och hon förstår vad han planerat

  Svara

   Asså ja rysningar!!

   Svara

  Äntligen är det över!!!!

  Svara

  Asså Ninas beteende de sista avsnitten, riktigt vidrigt att se! Brukar sällan bli irriterad när jag ser folk bete sig illa på reality-tv, men nu kröp set i kroppen på mig! Och hon och Marcelo som inte kom på dagens studio patadise när de flesta gamla deltagare var där. De heller ville göra kladdkaka hemma och ”orkade” inte gå dit, hmmm….
  Tycker mos oxh Jennifer var värdiga vinnare! Speciellt Jennifer som fått så otroligt mycket oförtjänt skit från alla håll!

  Svara

   Instämmer helt! Ja Pinsamt beteende, hon skämdes nog för mycket för att gå dit och vara med idag, ovänner med vissa också tydligen. Jennifer var verkligen värd att vinna!

   Svara

   Ja Nina var extremt vidrig och hatfull mot bl a Jennifer under heta stolen. Det fullkomligt skrek av bitterhet och hat och hennes beteende var allt annat än bra! Usch vilken vidrig liten flicka! Hon och Marcello förtjänar varandra för dom är lika vidriga!!!

   Jag blev såååå glad att Jennifer och Mos vann för dom förtjänade det mest!

   Svara

    Det lustiga är att hon tycks tro att hon är ”den goda”..haha..bittra människor är bland det tristaste som finns,förstår absolut inte att hon kan vara tillsammans med en som Marcello om hon tycker att Jennifer är en sån hemsk människa?..Menar vi vet ju alla vad han går för…

    Svara

     Ja och att hon inte ställde sig bakom mos i finalen som hon ändå var nära med och kände sen innan. Hon och Jennifer som var bästa vänner i programmet tidigare men gled ifrån varandra mot slutet. Att hon inte kunde se förbi sin bitterhet på Jennifer och ställt sig bakom de i finalen, snacka om inte kunna svälja stoltheten.

     Svara

   Jag håller med. Jag tycker att det förekom mobbning vilket var otroligt tråkigt att se och även oväntat då jag kollat lite på Ninas youtube videos där hon pratar väldigt mycket om att hon blev mobbad i skolan och var utsatt under en lång tid. Blir liksom inte så genuint och trovärdigt att hon försöker kämpa för anti mobbning, elaka kommentarer osv när hon själv gör det.. Riktigt trist att kolla på när man såg att Jennifer mådde väldigt dåligt av det.

   Svara

  Rätt vinnare!! Vilken vändning haha.. tänkte först men näää Mos fyy, det trodde jag inte om Mos.. men.. sen vände det haha.. Så bra! MEN alltså.. att så många av de andra bara ” kasta kulan, släpp kulan hon ska fan inte ha pengar, vill se han/henne släppa kulan… ” alltså va, skrämmande… att folk vill andra illa och vill se folk bli blåsta, tragiskt. Jennifer fick andra hälften av pengarna och delar med sig till Rebecka förresten, hon berättade det i extraprogrammet. Och Mos/Robin blev folkets pris.

  Svara

  OT. Kissies kropp (breaking news inlägget) är inte i närheten av hennes egna bilder. Finns det nåt med henne som inte är fejk, fiffel och båg?

  Svara

   Ja, det gör det alldeles säkert.

   Svara

  Finns det verkligen folk som tittar på det här?

  Svara

   Precis vad jag undrar!

   Svara

   Klart det gör. Annars skulle programmet läggas ner.

   Svara

    Låt mig omformulera mig, HUR kan folk titta på såntdär?

    Svara

     Tidsfördriv. Likväl som att hänga här inne. ( Jag tittar inte på PH)

     Svara

      Anonym, vi hade lite samma tanke där 😉

      Svara

     Av samma anledning att vi hänger här i kommentarsfältet, är väl inte så mycket mer vettigt som händer här, haha?

     Svara

  Mos och Jennifer är vinnare av PH_18…och de de största förlorarna är den vidriga Marcello och Nina..såå patetiska och de förtjänar verkligen varandra, bittra människor !

  Svara

  Hur fungerar PH finalen? Vad betyder det med kulorna osv ?

  Svara

   Paret som vinner får varsin kula som de kan kasta och då välja att själv få pengarna och den andra går tomhänt, blir det pengar kvar dvs om de kastar kulan på säg trehundratusen (det är 500.000 totalt) så kan den som kastar välja att resten av pengarna går till de andra deltagarna eller allt till en enda av de andra. Det handlar om att lita på sin partner och dela pengarna lika, eller svika och ta pengarna själv.

   Svara

  Om man kollar på Rebeccas insta story så ville Jennifer inte ens dela pengarna med Rebecca för att hon inte tyckte Rebecca var värd dem..

  Svara

  Fuck. Hade inte sett det här än 🙁

  Svara

   Läser du inte rubriken? Inget avsöljades ju innan en bit ner i texten

   Svara

  Men aina blev ju sviken var det av jeppe och det var hemskt. Tacka vet jag Paow och hennes partner dom delade ju på pengarna. Mos kommer inte bli populär och det förtjänar han. Svikare. Ville kasta kulan för att vara macho.

  Svara

   Han delade ju pengarna med Jennifer ändå genom att ge dem till hennes syster 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.