Märkliga frågor med Margaux

Jag bad er att ställa konstiga frågor på Instagram.  Jag älskar att ställa lite djupare eller annorlunda frågor för att få igång diskussioner med vänner eller som ice breakers. De mest frekventa frågorna som jag får varje dag är: hur mår du, vad gör du eller den absolut vanligaste jag får just nu är när ska ni skaffa barn nummer två…//Margaux

Alla har vi den där frågan vi går och grunnar på men aldrig riktigt kommer oss för att fråga någon om. Kanske vill du veta om det verkligen stämmer att ingen enda människa kan slicka sig på armbågen, eller varför hur katter gör när de spinner? Kanske vill du helt enkelt veta vilket toapapper som är Margauxs favorit och helt plötsligt dök den upp. Chansen att få ditt svar.
Margaux uppmanade sina följare att ställa sina konstigaste frågor till henne på Instagram och här är mina favoriter:

Vilket är mitt favorit toa-papper? 

Hahaha, alltså när det kommer till toapapper så snålar jag inte. För mig är det så viktigt att ha det mjukaste. Jag lägger gärna extra pengar på att slippa strävt papper. Toalettpappret är det sista jag väljer bort för att spara pengar.

Varför är fåglars bajs vitt? 

Sjukt aldrig tänkt på det… fan va märkligt? Hittade en artikel om ni vill veta… HÄR

Sover du med strumpor?

Noooo, jag kan typ inte tänka mig något värre. Skulle få mardrömmar om att vara instängd någonstans.

Får min knytnäve plats i min mun? 

Nej…. Lider som tur är inte av det.

En konstig maträtt jag gillar? 

Numera skulle jag inte äta blodpudding men tidigare har jag alltid gillat det.

I mitt tycke så kommer att sova med strumpor tätt efter hemskheten att sova i ett stumt plagg som snor sig likt en blöt croissant runt kroppen så man vaknar av att sitta fast.

Jag kan även köpa billigt toapapper – kan du?
Det får gärna riva lite, då blir det extra rent! 😉

 

 

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den märkligaste utav alla som hon fick presenterade hon ju dock enbart på Instastory! Satan vad den var konstig. Någon undrade vem av assistenten, brodern eller sonen hon skulle kill/marry/f*ck.

  Läste det där inlägget och tänkte att det är skönt att Margaux finns, hon är verkligen inte som alla andra influencers.

  Svara

   Jag MISSADE dem! =(

   Svara

  Usch, jag hatar billigt toapapper. Hatar när min sambo köper hem och bara väljer något på måfå, då blir det alltid tunt, billigt, oblekt och strävt. Skulle hellre aldrig sova med strumpor

  Svara

   Vad spelar det för roll om pappret är blekt eller inte? De andra sakerna köper jag men ditt anus kan ju knappast påverkas av huruvida pappret är oblekt eller blekt…

   Svara

    ja varför är alla mjuka toalettpapper kritvita och gärna med små dottade mönster? Vill ha mjukt papper pga min rumpa, men resten känns så överflödigt att betala för 🙁

    Svara

    Därför att oblekta toapapper alltid (vad jag upplevt) är vassare och strävare, men om du vet ett märke med oblekt mjukt toapapper är jag den första på att byta!

    Svara

     Jag hatar fluffigt papper. Köper bara edets extra långa och blir galen på toapappret varje gång jag är utomlands eller på jobbet:p tycker bara sånt mjukt elände blir smuligt.

     Svara

   Älskar att smörja in fötterna och sova med fluffiga sockar 😍 Jag gör avmed en rulle toapapper varje dag, fattar inte hur det är möjligt!

   Svara

    Köper du det billigaste? Man ska satsa på 3 lager papper.

    Svara

     Lidl har fyrlagrigt och det är det absolut bästa mot rumpan.

     Svara

    Köper du lambi är det möjligt, finns fan ingenting i dom rullarna🤣 serla håller lätt flera dagar!

    Svara

     Och jag köper bara Lambi 🙂 Jag skulle inte köpa toapapper som är gjort av returpapper. Det lär vara tungmetaller och skit i det. Jag undviker även färgat och parfymerat toapapper, som kan ge irritation i rumpan.

     Svara

      Du kan starta upp en kurs om toapapper😂

      Svara

       Äsch, den idén kan vi spola! Det är ett ganska torrt ämne.

       Svara

       Det värsta med att semestra i Grekland, man får inte spola ner toapappret! Har man mens är det en mardröm 😂

       Svara

        Jag BOR i Jordanien och det är samma här 🙀

        Svara

     Hur ofta går du på toa eg? Eller nä svara inte på det förresten!
     Blev mest bara paff över att du tycker det är mkt att rullen räcker flera dagar…….mitt lambi räcker typ 1 v….men min man kan lätt göra av med 1 rulle på 2 dagar. Fattar inte hur han bär sig åt 😂

     Svara

      Äter man vegansk går man oftare på toan… Men minst en rulle om dagen 😂

      Svara

       Dags att skaffa en handdusch?

       Svara

        Tänker på miljön.

        Svara

   Jag är också den som gärna betalar för bra toapapper 😁😄 har aldrig förstått de som sparar några kronor på billigt papper…

   Svara

  Sorry för ot men kollade precis på Uppdrag Granskning och blev så påverkad. Det handlade om en ung tjej med anorexi, psykisk ohälsa och missbruksproblem som helt hamnat mellan stolarna för ingen vill ta ansvar för hennes problematik vilket innebär att hon bara skickas runt mellan en massa olika instanser utan att få någon ordentlig hjälp att bearbeta sina trauman som innefattar flera våldtäkter då hon blivit tvungen att leva på gatan för att hon inte klarar av att ta hand om sig själv. Blev så ledsen när jag såg programmet, ska vi verkligen ha det såhär i Sverige?

  Svara

   Det är värsta är att det inte är ovanligt utan vardag för många missbrukare, det skeva är att vården skiljer på psyk- och beroendevård samt kommunalt ansvar/landstinget ansvar. Vilket gör att ingen tar ansvar men ingen gör heller enligt lag fel, har du missbruksproblematik får du ofta inte hjälp av t.ex kvinnojourer då det krävs drogfrihet och absolut ingen psykriatrisk vård. Men i 99% av fallen går missbruk & psykisk ohälsa hand i hand men du kan inte få hjälp med båda på samma ställe. Till psyk får du inte komma om du har missbruksproblematik och det som händer är att en skickas mellan olika vårdinstanser utan att någon behöver ta ansvar.

   Typiskt moment 22. Är glad att UG uppmärksammar, 4 miljoner svenskar har någon i sin direkta närhet som lever i missbruk och trots att det klassas som en sjukdom där få klarar en drogfrihet utan professionell hjälp lever en missbrukare mer oftare än inte utan skyddsnät. Hej välfärdslandet Sverige.

   Svara

   Blev också så otroligt berörd av programmet. Har tänkt på denna tjej varje dag sedan det sändes 🙁 Det är obegripligt hur det kan få gå till såhär. Men det är ju exakt som Markus Heilig säger i programmet – man har skapat det perfekta systemet där ingen behöver ta ansvar. Människor med multiproblematik av detta slag klarar inte av att ta hand om sig själva.

   (Kan även rekommendera tidigare program från UG om hur droger florerar på LVM-hem.)

   Svara

  Strumpor! ❤️ Jag sover med både flanellpyjamas och raggsockor. Helst med kaminen sprakandes bredvid sängen.

  Svara

  Älskar att sova med (rena!) strumpor. Hatar när drar om fötterna på vinterhalvåret. Sover aldrig med strumpor på sommaren dock.

  Svara

  Jag kan faktiskt slicka mig på armbågen. Min enda talang… Mot en enkel muta på 500 kronor ställde jag till och med upp i skolans talangjakt i gymnasiet med mitt fantastiska partytrick. Kom delad tvåa med alla som inte vann. Pengarna har jag än idag inte sett till…

  En betydligt mer intressant fråga tycker jag är: Var går gränsen mellan smet och deg? Är det så enkelt som att smeten går att vispa medan degen måste knådas?

  Svara

   Du måste ställa upp i Talang, ju! Slicka på den högra armbågen i uttagningen, på den vänstra i semifinalen ,och på båda i snabb följd i finalen!

   Svara

   Jag vet egentligen inte varför men så fort jag ser att du kommenterat här inne hos Bloggbevakning så scrollar jag alltid vidare till nästa kommentar.

   Svara

    Nödvändig kommentar

    Svara

    Och jag blir glad och funderar på om han är singel och gillar gamla tanter.

    Svara

     Jag är singel och älskar min farmor.

     Svara

     Du ger fan i Viktor, han är min 😁

     Svara

    What?! Viktor den Store är ju en av få med lite humor här.
    Do-nut insult him! 🙂

    Svara

     Män behöver sällan göra särskilt mycket för att få uppmärksamhet och berömmelse.

     Svara

      Inget som stör mig i alla fall 🙂

      Svara

      Orka hata på folk pga deras kön.

      Svara

    jag gör helt tvärtom! har jag en bra dag blir den bättre och har jag en dålig så blir den också bättre!
    jag gör skillnaden så här: deg är till bröd och smör till kakor. men konsistensen spelar ju också in.

    Svara

    Ungefär som när vi andra ser trh

    Svara

    Jag upplever den här kommentaren som en paradox…

    Svara

     Ha-ha! Bäst i dag!

     Svara

    Förutom nu då när du t.o.m var tvungen att kommentera.

    Svara

   Skillnaden mellan smet och deg är väl ganska självklar, iaf för den som bakar. En deg innehåller jäsmedel och måste således jäsa.
   Däremot undrar jag varför man aldrig ser duvungar? Var håller de hus??

   Svara

    Kakdeg? Mördeg? Trolldeg? Pajdeg? Fillodeg? Inget jäsmedel där!

    Svara

    För att man ser duvungar men de är bara duniga och söta en kort period (typ medan de ännu ligger i boet och matas). Sen växer de snabbt och ser ut som en vuxen när de är ute och spatserar. Vi ser alltså ingen skillnad på en duvunge som lämnat boet och en vuxen duva. Enligt expert i radio.

    Svara

    Syns ofta på våren. Ser du en duvunge så se upp för hack i häl kommer alltid mamma duva och hon är ilsken!

    Svara

    Jag räddade en duvunge från mitt jobb för någon vecka sen, jobbar på industri och stackarn hade väl försökt flyga ut. Eller ramlat ur 😩hoppas den överlevde

    Svara

    Då slänger jag in det jag alltid undrat: varför ser man inte fler döda fåglar? Vart ligger de? Finns ju så många levande…

    Svara

    Men om jag häller jäst i pannkakssmet blir det väl inte automatiskt pannkaksdeg?

    Svara

     Smet är rinnig, deg är fast

     Svara

      Ja, så långt är jag med. Men exakt var går gränsen? Hur rinnig kan en deg vara, och hur fast kan en smet vara?

      Svara

       Vad säger ni om detta?
       Om den går att knåda eller åtminstone forma (här tänker jag på kladdig rågbrödsdeg) – då är det deg.

       Svara

   Jag kan också 👅💪🏻

   Svara

  Mmm blodpudding! Det äter jag sjukt sällan nu för tiden för min man tycker det är så äckligt. 🙁

  Svara

  Lambi eller Icas egna, annat får inte komma in i mitt badrum.

  Svara

   Lambi Decor eller Edet Ultra Soft är det som gäller hemma hos mig.
   Bunkrar när det är extrapris 🙂
   Inget billigt, obehagligt och strävt skräppapper kommer in i mitt hem.

   Svara

   Lambi är ju så hemskt! Måste ta halva rullen varje gång man kissat för annars smular pappret sönder och man blir blöt på handen.

   Svara

    Nähä då. Tre rutor och så viker man dem sen

    Svara

     Kissar du sand? 😮

     Svara

  Köp Edet! Bra pris och svensktillverkat! Varken supermjukt så det ramlar isär eller strävt som en barkbit 👍🏻

  Svara

  Haha en annan köper dom stora balarna med toapapper på granngården😂 Billigt i längden, skiter i att det river lite😉

  Svara

   Känns lite som att torka sig med en tidning.

   Svara

    Min pappa vill ha det där hemska tunna sträva pappret som bara har ETT lager! Fattar inte varför 😂

    Svara

  Så länge toapappret inte är för tunt så gör det mig inget x)

  Svara

  Vilken ersättning får Arnold för att exponeras?

  Svara

   Mjölkersättning?

   Svara

    Mer likes på denna! ♥️

    Svara

  Margaux är verkligen den bloggare som väljer att exponera sitt barn allra mest för pengars skull. Man kan ju hoppas att pengarna hon drar in via youtube, instagram och blogg sätts in på Arnolds sparkonto. Helt sjukt hur hon och Jacob har 0 integritetstänk kring deras barn.

  Svara

  OT på Isabellas instastories skriver hon att hon inte är ett stort fan av espresso house, där är ett företag det blir svårt att samarbeta med i framtiden 😂

  Svara

   Hon hyllar kanske bara de som betalar för det?

   Svara

   De accepterade väl inte hennes mutor?! 😂

   Svara

  Margaux och Jacobs lägenhet har legat ute på Hemnet i över 40 dagar nu och har fortfarande inte fått den såld.. Hur kommer det sig att du inte skrivit om detta Camilla? Känns som att dom tagit sig vatten över huvudet..

  Svara

   Det är inte jättelätt att få sin bostad såld idag. De väntar väl på rätt bud. Om det inte är bråttom så är det väl inget konstigt att man väntar lite till än sänker utgångspriset direkt 🙂 gäller ju bara att hitta rätt köpare.

   Svara

    Det handlar nog mer om att Camilla väljer att skriva nedlåtande om vissa bloggares försäljningar, exempelvis Blondinbellas husförsäljning som drog ut på tiden. Då var inte Camilla sen på bollen att trycka på det men inte när det kommer till att Margaux och Jacob inte kan få deras lägenhet såld..

    Svara

   40 dagar på Hemmet är inte speciellt länge i Stockholm.

   Svara

    Jo

    Svara

    Ehh…40 dagar på Hemnet är otroligt länge för att vara Stockholms innerstad.. Lägenheterna säljs på ca 1-2 veckor max. Om det tar längre tid en 2 veckor så brukar lägenheten antingen vara överprisad eller så är det något annat fel på lägenheten.

    Svara

   Det är ju budgivning som pågår just nu enl hemnet?

   Svara

  Undra om hon hade blivit känd om var snygg?

  Svara

   Antar att du menar ”om hon inte var snygg” ☺️

   Svara

    Hon ser ju väldigt alldaglig ut, ingen man lägger märke till.

    Svara

  Min syster kan slicka sig på armbågen. Tydligen bara en liten procent av världens befolkning som kan det. Dock ej någon väldigt användbar egenskap.. haha

  Svara

   Kan vi inte matcha ihop henne med Viktor den store?

   Svara

  Vem mer kan få in knytnäven i munnen? Trodde alla kunde det haha

  Svara

   Jaaag! 🙋‍♀️ kan få in det mesta typ… snusdosa, apelsiner, äpplen osv!😂

   Svara

    Inte på samma gång, hoppas jag 🙂

    Svara

   Om ändå!! Var till tandläkaren rätt nyligen, skulle laga en sönderbiten tand som satt rätt långt in. Slutade med att jag gick hem med min tand fortfarande trasig, men med papper på övningar för käken så att jag ska kunna gapa större, mitt gap var för litet 😂
   Tänk er såhär: 🤙🏻 Ni har händerna så, fast alla fingrar utspretade förutom tummen, så vinklade mot munnen. Tydligen ska man få in ca 3 stycken i munnen, det är det vanligaste, jag får knappt in två..

   Svara

    Jag kan få upp mitt gap 2,3 cm efter en käkoperation i våras😞 Kämpa på med övningarna, det är bra även om det kanske inte räcker hela vägen fram! Jag har fått botox i käkmusklerna och bettskena

    Svara

   Jag och min mamma satt och jämförde våra gap en gång. Mätte och hade oss. Jag vann med stor marginal.
   Så jag får plats med typ det mesta…även en perfekt mun att snusa med, jag kan liksom snusa en köttbulle💪🏼

   Svara

  Isabella fiskar kommentarer, både på blogg och instastory skriver hon att Simon sov i hennes hotellrum och i samma säng i natt (pga att hon tyckte att det spökade i rummet). Blogginlägget har bara fått 6 kommentarer så det var ingen som tog betet. Ganska anmärkningsvärt, både att de delade säng, att blogga om det samt den uteblivna rektionen.

  Svara

   Här inne verkar ju folk ha nappat på betet däremot.

   Svara

    Det är vårt jobb eftersom vi är här inne på Bloggbevakning. Vi kollar av Bellas sociala medier dagligen oberoende av vad hon skriver.
    Den egentliga frågan är om Löwengrip säljer mer av smet och klet för att läsarna klickat in sig på Bellas sociala medier ditlockade av den tvetydiga berättelsen om att Simon och Bella tillbringat natten ihop 🙂

    Svara

     Vårt jobb?

     Svara

  Blondinbellas senaste inlägg????? Inte normalt

  Svara

  På tal om Blondinbella… Simon kommer över till hennes rum i morgonrock 23:30 och sover i hennes dubbelsäng pga. spökrädsla. Snyggt sätt att försöka rädda situationen när någon sett honom komma ut från hennes rum halvnaken i arla morgontimmarna. Firmafest!

  Svara

  Tror ni Isabella och Simon ligger? Hon säger ju att hon och H har ett öppet förhållande. Med tanke på hennes instastory från idag… att han sov i hennes rum…. USCH! För att ligga med sina underordnade anställda säger jag bara. Maktmissbruk?!?

  Svara

   Klart de gör.

   Svara

   Frågan är väl snarare om Simon har ett öppet förhållande. Vad jag vet så lever han i ett förhållande.
   Bella gör som vanligt vad som faller henne in. Hon är bara ansvarig inför sig själv.

   Svara

   BB och hajen har väl inte öppet förhållande längre?

   Svara

    Varför skulle dom inte ha ett öppet förhållande längre? det har dom ju haft helatiden

    Svara

  Anna Book biter huvudet av den som vågar anta i kommentarsfältet i nya bloggen. I god gammal Anna-stil! 😃

  Svara

  Blöter alltid pappret lite och det värsta som finns är när pappret luddar, att det blir små pappersbitar kvar när man torkar sig..usch… Serla är bäst! Och att sova med strumpor på vintern/hösten.. så skönt!!

  Svara

  Strävt papper ska’re va, precis som riviga handdukar och stenhårda lakan, de ska liksom kunna stå av sig själva och krasa när man viker dom, mmm mm mm

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.