58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kommentarerna vid Denice inlägg.. vad e det för pinsamma typer ”damn girl”, ”goalz” och massa fjantiga smileysar. Är alla 13 år el va f-n

  Svara

   Det ser ut som hon har kört contouring på magen?

   Svara

    Hon är nog bara sjukt vältränad

    Svara

   Verkar som vokabulären är begränsad i fitnesskretsar.

   Svara

    Hjärnan behöver fett! 😄

    Svara

    Hjärnan behöver f e t t 😂

    Svara

     Kooooolhyderater

     (Men säg inte det högt, kolhyderater verkar vara dödligt?)

     Svara

      Behöver hjärnan kolhydrater?

      Svara

       Driver du?

       Svara

       Ja det är absolut nödvändigt för normal hjärnfunktion!

       Svara

  Om du vill se smygreklam så kolla in Anna Stålnacke (en av Sveriges största träningsprofiler). Jeeeesus säger jag bara 😂

  Svara

   Heter hon stålnacke eller hon kallar sig det?

   Svara

    Hon heter Stålnacke, vanligt efternamn i norrbotten 🙂

    Svara

     Hon har ca 20st stories på kläder OCH rabattkod i sista storyn OCH inlägg med bild + rabattkod. Inget som är märkt någonstans och verkar vara samma med tidigare samarbeten. Ändå 172k följare, borde man inte ha koll då?

     Svara

  RING POLISEN!!!!

  Svara

   Varför det?

   Svara

  Passande inlägg för dagens OT

  Det pratas mycket om miljö och klimatförstöring här på bloggen.

  Jag tror att jag möjligen just nu har hittat ett av det mest onödiga och klimatosmarta fenomen här på planeten.

  Jag befinner mig just nu på ett hotell där jag får en ny tandborste och tandkräm VARJE DAG‼️🥶♻️

  Svara

   Går ofta att säga till i receptionen att man inte vill ha. Så meddelar de städet.

   Svara

    Tack!

    Har redan gjort. Men det är ju inte bara mitt rum det gäller utan fleras.

    Svara

     Avbeställ deras tandborstar också.

     Svara

      HAAAHAHAHA! Vet inte varför, men din kommentar fick mig nästan att spotta ut min ravioli över hela min telefon! Sällan jag skrattar rakt ut av en kommentar! 😂

      Svara

     Ja visst, det håller jag med om. Jag kan tycka att default borde vara att de inte städar hotellrum alls och man får säga till om man vill ha städat/påfyllt av något. Vem behöver egentligen städat och bytt handdukar mm när man bor (sover) några nätter på ett hotell? Detsamma tycker jag borde gälla reklam i brevlådan. Default borde vara ingen reklam och sen får folk anmäla om de vill ha.

     Svara

      Det är ju därför du sätter upp ”ingen reklam, tack!”-lappen? Majoriteten av reklamen du få hem har du ju själv på ett eller annat sätt bett om (kundklubbar osv.)

      Svara

   MEn gud så urbota dumt. Absolut att man kan säga till att man inte vill ha det. Men vem kom ens på den absurda idéen från första början?

   Svara

   Packa i väskan så slipper du köpa nya på lääänge.

   Svara

    Wow, goalz!

    Svara

   Jag sättet alltid stör ej-skylten på dörren när jag bor på hotell. Jag bäddar inte sängen och städar duschen varje dag hemma så varför skulle jag behöva få sånt gjort när jag är på hotell. Nej, upp med skylten så låter de din tandborste vara ifred.

   Svara

    Vi sätter också Do not disturb men utomlands blir de ledsna och vill städa

    Svara

     Japp. Varit med om att de t o m ringer och frågar när de får komma och städa.

     Det beror helt enklet lite på vilken typ av hotell man bor på om de bryr sig eller inte är min erfarenhet.

     Svara

  Så oerhört trist och sorgligt att se hur låna pengar/belåna sig beskrivs som något man ’måste’ idag för att ’få ihop vardagen’, eller att det är ’naturligt’. I min värld är det fasiken bara säkra bostadslån upp till kanske 60-70% av bostadens värde och studielån som är berättigade lån att ha (kanske till och med bara studielån men jag viker mig för hur bostadsmarknaden i vissa delar av landet ser ut). Resten är en fråga om att spara och rätta mun efter matsäck.
  Så, jag är redo att ta skit för detta uttalande men likasom klimatkrisen så är det dags att hejda detta hysteriska lånande. Att leva på lånade pengar för att få runt den vardag man önskar ha men egentligen inte har råd med är samma dumma logik som att nöjesflyga en weekend till New York för ’planen går ju ändå oavsett om jag är med eller inte!’

  Svara

   Tack! Jag har märkt att vissa människor har svårt att lära sig att vänta. Det ska vara omedelbar tillfredställelse.

   Svara

   Håller med dig!

   Svara

   Håller med! Jätte bra att det finns sidor däran kan jämföra räntor för bolån, men i övrigt det Bingo skriver om att låna för att få vardagen att gå ihop förstår jag inte.

   Svara

   Ja, Sverige är ett av de få länder i Europa, kanske det enda (övriga världen vet jag inget om i detta ämne) som i princip vill att man ska vara fast i låneträsket hela livet. Om någon på äldre dar lyckats bli skuldfri uppmanas de att belåna bostaden och använda pengarna till resor och konsumtion! Det sista man ska låna pengar till! I de andra länder jag bott har bankerna alltid varit restriktiva med bostadslån och upplägget går ut på att man ska bli skuldfri så fort som möjligt. Bankerna hjälper folk att bli av med lånen. I Sverige är det tvärtom! Bra att det åtminstone äntligen kommmit ett krav på amortering!

   Sen att det är orättvist att en del kanske aldrig kommer att kunna köpa sin egen bostad är en annan fråga. Livet är inte rättvist tyvärr. Men man kan börja smått och förhoppningsvis byta upp sig under livet. Bor man på en ort med dyrare bostäder kan man börja med nåt litet i utkanten. Samt spara en del i stället för att ”slänga” bort pengar på rent skräp. Har ni någon gång sett Lyxfällan så har ni sett vilka enorma mängder pengar som kan gå åt till cigaretter, hämtmat och läsk…

   Svara

    Mnja…du har inte bott i USA. Där bygger de en stor del av din livsviktiga credit rating på hur du handskas med kreditkort. Du MÅSTE i princip ha några kreditkort (som du använder och sköter) för att du ska få andra lån. Snacka om att tvinga folk in i lånefällor…

    Svara

  När Hannah Graaf börjar sitt blogginlägg med ”Hej vacker”
  är det då någon som tar henne på allvar?

  Hennes dotters favoritprogram är Bachelor skriver hon. Vad kan Liv vara? 10?
  Jag hade inte gillat att mitt barn tittade på kvinnor som springer runt med bikinitrosorna uppdragna i rektum och kallar varandra fitta, hoe och sen snällt står och tindrar med ögonen för att få en ros…

  Svara

   ”Jävla h0ra!”, skrek Selma Hammaraström till sin syrra Klara efter att Klara öppnat champagneflaskan och korken flög upp i Selmas öga. Jag blev smått chockad, Selma som verkade och såg så snäll ut. Tycker det är intressant att det är det första ordet man kommer på i en sån situation. (Kollade på SVT:s miniserie ”Familjen Hammarström”).

   Svara

   Äpplet faller inte långt från trädet?

   Svara

   Hon är yngre tror jag…….

   Usch min dotter på 12 får inte titta på det programmet.

   Svara

   Hon har alltid hållit på med det där ”hej vacker” och jag håller med, sjukt konstig början. Eller jag känner iaf att för mig blir det inte mysigt och personligt som hon säkert tänker sig.

   Ungefär som för några år sen när var och varannan bloggade och alla 40plus alltid skulle skriva typ ”inne på vackra/finaste/härligaste…Xx blogg” Alltså man kunde inte bara hänvisa till nån utan att lägga till ”fjäsk”. Det kändes så tramsigt och överdrivet.

   Svara

  OT men nu ber Bella sina anställda delat säng… skrev denna kommentar men den kommer nog inte med. Så sjukt med en chef som inte kan skilja på chefskap och vänskap.

  Förutom oprofessionellt på gränsen till etiskt fel att be anställda sova över, inte så kul för hans tjej. Om du haft en manlig chef och han bett dig dela säng, hade det varit ok för dig? För mig hade det varit sexuella trakasserier. Bara för att man är tjej kan man inte göra vad som helst.

  Svara

   underligt att hon ens nämner att det hände.

   Svara

    Underligt?
    Det är ju precis denna typ av ”konversationsstartare” som Bella kryddar sina sociala medier med.
    Är väl för övrigt inte första gången som Simon delar rum med Bella? Var det inte en gång som Bella blev så full att hon inte kunde ta hand om sig själv?
    Sen tycker jag också att det är oprofessionellt att över huvud taget föreslå att en anställd sover i samma säng/rum oberoende av orsak.
    Men Bella har definitivt svårt att skilja på relationer av olika slag.
    Vad beror det på? Asperger or what?

    Svara

   Kanske någon såg dem dela rum och nu måste hon hitta på en story i efterhand.

   Svara

    Hade väl bara varit att ringa receptionen. Klick, klick!!

    Svara

    ”Det är inte som det ser ut” 🙂

    Svara

   Ha, kändes väldigt konstigt….jag hade faktist inte uppskattat att min pojkvän delat säng med sin kvinnliga chef. Vad kommer härnäst, hjälp av personalen torka röven pga långa lösnaglar?

   Svara

   Hon har ju ett öppet förhållande 🤪
   Bättre att förekomma än förekommas.
   Så hon skrev väl så ifall nån sett Simon gå in till Bella

   Svara

  Kan tyvärr meddela att Instagram-kontot med namnet ”Bullfitness95” som syns på den översta bilden inte har någonting att göra med att äta bullar så man blir vältränad… Får leta vidare efter bakverk som kan leda till fysisk fulländande.

  Svara

   Hoppas du firade kladdkakans dag ordentligt!

   Svara

    Smart moffat i mig en hel kladdkaka själv. 😂

    Svara

   Rensa ogräs från rabatten brukar ge en viss bakvärk. 😉 – om det ger fysiskt fulländande låter jag vara osagt.

   Svara

    Åh, älskar hur du med denna kommentar binder ihop detta med tidigare inlägg om feltalesätt:
    Har du bakvärk så fyll ett glas till bredden med samarin – det hjälper på alla sett!
    eller:
    Gott till detta bakverk är ett glas fyllt till brädden med mjölk, eller inta det på annat sätt!

    Svara

  Bella tycker jag slår rekord i smygreklam. Att inte kunna utföra sitt jobb korrekt efter typ 14 år är fan en prestation i sig.

  Svara

   Bella anser sig ha fått ett frikort av Reklamombudsmannen för att slippa reklammarkera egna märken.
   Hur det nu än är med den saken så verkar det faktiskt som det finns ett frikort för Bella både från RO och Konsumentverket/KO.
   Det skulle gå att göra minst ett dussin anmälningar mot Bella för brott mot Marknadsföringslagen VARJE DAG. Men till vilken nytta? KO kan faktiskt själv initiera granskning om det skulle prioriteras.
   Sen borde förstås Skatteverket titta på alla stora influencers när det gäller förmåner de får på grund av sin verksamhet. Hittills är det väl bara Alexandra/Kissie som fått betala extra skatt på grund av odeklarerade förmåner. Det känns orättvist att det bara är en som ”drabbats” när många andra fulare fiskar slipper undan 🙁

   Svara

  Såg första avsnittet av Amanda Lundgrens serie där hon ska operera brösten och det känns verkligen äckligt att de använder sig av så många psykologiska taktiker för att övertyga mottagaren. Hon berättar om sin uppväxt i ett radhus i Järfälla, att hon spelade fotboll osv… allt för att mottagaren ska identifiera sig med henne och få bilden av att det är en helt normal grej att göra, sen den feministiska approachen ”my body – my rules”, sen den praktiska biten att ex en röv kan man träna upp, men tuttarna går det inte att göra något åt, de måste opereras, sen det peppande girl talket med sina polare (såklart Antonia som också fixat dem)… Ah, jag blir arg!

  Svara

  Nellys tävling på Instagram kanske är nått att uppmärksamma Camcam?

  Svara

  Har märkt att Kakan Hermansson som jag ju gillar jättemycket har börjat smygreklama en del, eller jag tror det är reklam hon gör. Oannonserad spons. Typ äter på olika restauranger och taggar stället flera gånger å ba ”fantastisk mat”. Sen la hon här om dagen upp en bild på ett par skor ”dessa kommer jag ha hela vintern” sen var det en länk till att köpa skorna på hm. Måste ju va spons?? Tycker att det är rikgit dåligt asså.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.