Ida Warg hackad på Snapchat

Jag har lite svårt att greppa vad den här hackaren vill, men be om ursäkt kanske?
Eller är hackaren Lina och hon vill att Ida ska be om ursäkt till henne?
Hackad är hon, nevertheless och det är aldrig kul så klart.
Jag fattar inte varför man hackar någon från första början?
För att känna makt?
Eller bara för att förstöra?

Jag fick min mail hackad när jag gick på gymnasiet men det gjorde inte så mycket – ingen annan mailade ju då. 🙂

Tack för tips!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det någon som förstår det här med klonerna som Isabella ska börja med? När jag läser artiklarna om det verkar det som att allt ska vara fejk, alltså att miljöer och bilder ska vara skapade i en dator och inte äkta. Följer man inte personer på sociala medier för att man är intresserad av personen i sig och inte ett datorprogram som typ beter sig som personen? Jag fattar inte riktigt grejen, är det någon som kan förklara varför kloner skulle vara så framgångsrikt?

  Svara

   Oerhört konstigt

   Svara

   Jag tror inte hon själv fattar vad hon säger. Hon har som vana att höra något och sen skriva om det för att låta smart och innovativ. Det var hysteriskt kul när hon skrev om blockchain utan att riktigt fatta vad det är och vilken funktion den fyller.

   Vad ska hon med kloner till när originalet är knappt populär? Vem vill ha MER Isabella när ingen klarar av originalet?

   Svara

    Som när hon skrev om blockchain och knappt visste vad det är eller vilken funktion den fyller.

    Förresten, vad hände med flytten till det nya dyra kontoret? Verkar inte höra ett knyst om det 😶

    Svara

   Jag tror inte hon själv fattar vad hon säger. Hon har som vana att höra något och skriva om det för att låta smart och innovativ.

   Vem vill ha kloner när ingen tål originalet? Vem vill ha mer Isabella när ingen klarar av henne nu? Vilken funktion ska det fylla?

   Svara

   Nu följer jag inte kloner men jag ser det som följande: det är intressant att se hur långt man kommer med teknologin och vad man kan åstadkomma. Sen kan det även ses som ett socialt experiment och ett sätt för oss att första hur vi tänker. Följer man verkligen personen eller inte? Är det bara vackra personer som har fler följare? Osv.
   Nu gissar jag på att du syftar på artificiell intelligens och ”personer” skapade med dataprogram

   Svara

   Jag tänker spontant fejk som fejk…

   Svara

  Tolkar det som att någon sårat en annan person och vi visa på ett extremt sätt att den verkligen ber om ursäkt 🤔 typ som att detta skulle vara ett bevis på det, när denne tillochmed hackar någon.
  Men det blir liksom bara creepy…

  Svara

   Ja, jättekonstigt?!

   OT men ändå kanske inte.
   Setet Ida har på sig, var finns det?! Har letat efter ett snyggt mörklila set men inte hittat. Det ser inte ut som tre ränder på benen, inte Adidas alltså. Nån som vet?

   Svara

    Det är ifrån Gina 😊

    Svara

     Thank you! Har tittat på det setet tidigare men föll mig inte i smaken. Såg bättre ut på Idas bild, kanske bara inte passar min kroppstyp. Tack i alla fall!

     Svara

   Ja precis, nån J som är helt störd och tror att hen kan säga förlåt till nån Lina på detta sätt?

   Svara

    Det är någon lina som ”härjar” på bloggar lite här och var, kanske samma?

    Svara

  ”Jag fattar inte varför man hackar någon från första början?”

  Tänk dig själv möjligheten till att lägga in ens egna kod hos en välbesökt sida. C0inhive innan C0inhive blev bannlyst från allt.

  Eller varför inte en extern besöksräknare som gör att man kan lura folk till att tro att ens sida är mer populär än den egentligen är och få gratisprodukter eller kunna ta sig in på event.

  Svara

  När jag gick på högstadiet hackade jag andra klasskompisars mejl. Främst hackade jag mig in på de populära och dryga tjejernas mejlkonton. Det var på den tiden man hade msn och hotmail. Säkerheten var inte så stor, i och med att man kunde få reda på någons lösenord genom att bara svara på frågor som ”vad hette ditt först husdjur?” eller liknande. Skäms idag otroligt över vad jag gjorde! Men då tyckte jag att jag skipade någon slags social rättvisa, eftersom de här tjejerna var bitchiga och mobbade andra, haha…

  Svara

   Så elak har jag aldrig varit 🙏🏻

   Svara

    Haha well, good for you Glenn Coco 😂😂

    Svara

     You go Glenn Coco! <3 Hahahaha

     Svara

   jag ”hackade” min bästa väns habbo hotel konto och ändrade kläderna, vilket ledde till att vår vänskap bröts. tror vi var runt 10-års åldern haha.

   Svara

   Att lista ut andras lösenord är dock inte att hacka, krävs mycket kunskap och är inget gemene man kan ge sig på😊

   Svara

   Hahaha på exakt det sättet hackade jag min dåvarande pojkväns hotmail och fick reda på att han hade en relation med en annan tjej vid sidan av. Bad honom dra långt åt fanders och han vet än idag inte hur jag fick redan på hans ”hemliga” vänsterprassel 😎✌️

   Svara

    Same here! Han har tre år senare fortfarande varken ändrat mail eller facebooklösen och har ingen aning om att jag loggar in och kollar ibland. 🙃

    Svara

     Låter ju rätt ohälsosamt att du stalkar och inkräktar på ditt ex privatliv tre år senare? Alltså legit, det där är inte bra.

     Svara

      Legit🙄

      Svara

     Eh… wow, va sorgligt.

     Svara

  Verkligen! Och Julia har inte uppdaterat instagram sedan dess heller.

  Svara

  OT. Uppror i Bellas kommentarsfält, många skriver att de bojkottar hennes produkter eftersom man inte vill supporta en som flyger typ 10 ggr i veckan och inte ens försöker dra ned på det. Klokt, även om många säkert inte ens är kunder, att markera att det inte är okej.

  IRONIN i att denna text samtidigt ligger på deras hemsida:

  ”I need high-quality beauty care products that are gentle but effective. When I use a product, I expect it to live up to its claims and deliver the results it promises. Sustainability is another of our key ethics, which is why all Löwengrip products are produced here in Sweden, using environmentally friendly manufacturing technologies”, says Creative Director and co-founder Isabella Löwengrip.”

  Svara

   Skickade min sambo till att köpa torrschampo åt mig på apoteket. Sa att sort inte spelade sån stor roll. Han tog hjälp i butiken och meddelade stolt när han kom hem att ”hon visade bland annat hon blondinbellas grejer, men då hade du hellre fått vara utan”.

   Han läser absolut inte bloggar eller följer influencers. Hennes rykte sträcker sig längre än jag trodde.. Bra jobb hon gör som ansikte utåt.

   Svara

  Är det någon mer som läst omdömena på några av Löwengrips produkter på Beautybay? 🤭 så uppenbart att denna ”Anna” är någon från Bellas team, typ Bella själv.
  På hennes ansiktsmask lyder recensionen ”I used this mask as a very nourishing cream both day and night. adds radiance as is hydrates so well. Great in a cold dry climate or if you spend long days in air-con.” Eh vem skriver ens så om det vore en riktig recension? Känns som att hon så mycket vill framstå som ett varumärke som rika businesskvinnor som ”spend lång days in air-con” använder.

  Svara

   jag hade säkert kunnat skriva något liknande. ser inget konstigt med det du citerade.

   Svara

  Vet du varför? Jo, för att man kan. För att man som hackare kan hitta kryphål och gå förbi systemets alla säkerheter. För att man är smart nog att kunna skriva ett hackerprogram osv. Bara för att man kan. Dock är jag för white hat hackning, om detta är en black hat vet jag inte.

  Svara

   Vad är skillnaden? #nyfiken

   Svara

    Black hat är när man gör t.ex. ransomware, där man begär en lösensumma från ett företag för att inte läcka något. Det lutar åt det olagliga hållet.
    White hack är hackare/aktivister som hackar för en bra anledning, t.ex. hacka in i nätverk med pedofiler och lägga ner deras sida, kanske avslöja dokument från korrupta myndigheter. Anonymous är kända för det.

    Svara

     Du har missuppfattat begreppen, white hat hacking är professionella hackare, alltså de får betalt för att testa systemet. Black hat hacking är en som hackar in på något som de inte har rätt till, oavsett anledningen till varför dom gör det. En black hat hacker kan vara en som vill kryptera information och be om en summa (ransom) för att låsa upp informationen, eller aktivister osv.

     Svara

  Är det inte tillåtet att tips om Nemo längre? Han har ju bok ute och Kissie fick höra ”Jag kan väl tycka att om man släpper en bok med ett innehåll som är det raka motsatsen till sådan man sagt innan, så är det minsta man kan göra att ta upp det, istället för att sticka huvudet i sanden och låtsas som det regnar.”

  Svara

  Mer Samarbete med twistshake

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.