Barnvagnsvideon – släng dig i väggen!

Aldrig förr har jag sett någon SÅ glad över att få håret stylat.

Isabella vinner pris för minst trovärdiga video – anno 2018 och barnvangsvideon får se sig slagen. Återstår att se om även den här produktionen blir nedtagen?
Hon ska alltså lära sig ”to do her own hair” och får det att låta som någonting som kräver extremt mycket kunskap och övning. Jag tror hon säger ”do my own hair” minst 10 ggr under den 5 minuter långa videon och hon får det att framstå som att hon uppfunnit botemedlet mot cancer när hon lyckas få till en lock.
I DID IT!!!
*klapp, klapp* Duktig Blondinbella!!!

Jag vet inte vad som är mest skrattretande med hela det här samarbetet – att Isabella hellre skulle hugga av sig ena foten före hon nedlåter sig till att ”do her own hair” eller att det är Emelie som fixar hennes hår, trots att det här ska vara en tutorial på hur hon gör det helt på egen hand.
Ja, Bella lyckas trassla in två små längder med hår runt ansiktet i maskinen men resten då? Det kan förmodligen en tränad apa också lyckas med men nacken? Resten av håret?
Hur är det här en tutorial?
Jag ser framför mig det hon beskriver i sin video – Isabella med en resväska (som hon helt plötsligt bär själv) och den bruna Dyson AirWraplådan i högsta hugg på väg mot flygplatsen.
Tillåt mig småle. 🙂

Får Isabellas video mig att vilja punga ut 5000 kr på en Dyson Air Wrap?
Knappast!

Jag blir ungefär lika frestad att köpa en sådan som jag är på att testa Löwengrips brun utan sol, om det är detta som blir resultatet.
Ur en rent marknadsföringssynpunkt så är den här videon ett rejält botten-napp för alla involverade företag.
(Återigen, hon är ansiktet utåt för en produkt som jag anser ger ett katastrofalt resultat.)

Jag kan för övrigt tillägga att jag köpte en liknande hårpryl när jag var på Gekås i Ullared förra sommaren. Den ser ut så här och kostade 299 kr och gör mig snyggare i håret än vad Isabella är när hon gladd tjuter ”Tadaaaa” i sin video.
Och ja – I do my own hair! 🙂

Tadaaaaaa!

330 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hennes husvisningsvideo på Insta är väl ännu mer patetisk. Vem vill bo i en konferensanläggning. Inget mys så långt ögat når.

  Svara

   Håller med dig i att hennes hus är väldigt opersonligt men vi kanske får ta i beaktande att hon faktiskt precis flyttat in och inte riktigt hunnit skapa någon myskänsla än.

   Svara

    Superfint hus ju, såå mysigt det ser ut när Bella visar och filmar runt i huset på sin instastory åååh alltså så fint och mysigt. Hennes instastory är bra iaf.

    Svara

    Har alltid sett ut så hos henne. Hon har ingen egen stil eller en stylist m känsla för nån slags personlig touch. Hon verkar heller inte ha nåt arvegods öht eller ens blanda upp m andras gamla arvegods (vintage)

    Svara

   Hon vill uppenbarligen bo där. Finns nog många som inte vill bo i mitt hem också. Själv älskar jag det.

   Svara

   Jag skulle vilja bo i hennes hus. Smaken är som baken.

   Svara

   Ja precis! Upplevelsen är ju verkligen konferensanläggning! Eftersom Bella inte lagt sig i någonting i inredningen så är ju den också minst sagt opersonlig. Annars om man anlitar en inredare så är man väl ändå kanske med på ett hörn för att det ska bli en personlig touch, och man kanske tar med sig saker från sitt gamla boende osv som ger hemmet känslan av att vara ett HEM. Men om en inredare bara köper in en massa nya prylar och ställer in i det nya huset så blir det ju verkligen känslan av ett hus där ingen bor. Ett visningshus eller konferensanläggning kanske?

   Svara

    Inredningen är helt opersonlig och sådär billigt sober som många tror ser dyrt ut. Men huset är väl köpt på företaget så i praktiken är det en kursgård? Passar bra, finns ett antal på Elfvik lite längre ut på ön.

    Svara

     Opersonligt måhända även fast jag tycker en del är rätt snyggt, men billigt kan jag lova att det inte är.

     Svara

     Får företag vara ägare?

     Svara

    Ja skillnaden mellan bara ett hus och ett hem är milsvid fast vissa har nog inte den känslan att själv skapa ett hem.

    Svara

     Skillnaden är ju också i allra högsta grad subjektiv

     Svara

   Fast vill hon bo så så är det ju hennes ensak.

   Svara

    Tror faktiskt huset är inrett så opersonligt för att hon tror hon ska kunna bevisa för Skatteverket att det är köpt för företagsaktiviteter, inte ett regelrätt hem där barnen ska bo, de skrivs väl hos Odd. Hon kommer att bråka med Skatteverket om detta, det tar kanske två års tjafs innan Skatteverket får rätt, nej, det är ingen konferensgård, och därefter flyttar hon till lägenhet i stan (som hon möjligen redan köpt.)

    Svara

     Fast jag är osäker på om huset ens är köpt, det kan vara hyrt.

     Svara

      Vi får kolla när lagfarten registrerats hos Lantmäteriet.
      Om det alls finns någon lagfart.
      De tidigare ägarna har flyttat till ett mindre hus på Lidingö och var de missnöjda med priset de kunde få nu så kanske de valde att hyra ut huset tills vidare till Bella.

      Svara

     Vem avgör vad som är personligt eller inte? Om man skapar ett hem som man trivs i med färger och en stil man tycker om, varför är det opersonligt? För att det är avskalat? Tänk så gillar man inte att ha saker framme! För att man väljer möbler som många andra har? Tänk så råkar man tycka som många andra. Att gå emot vad man tycker om bara för att ha ett annorlunda hem är väl i så fall opersonligt?

     Svara

      Exakt min tanke och jag skulle verkligen vilja göra ett hembesök hos alla dessa som ylar om ”opersonligt”! Vad är det som de har lyckats så med i sin inredning och hur ser deras personliga hem ut? Hoppas att de vill dela med sig till sådana som mig som har det avskalat och helt i avsaknad av överflödigt lull-lull.

      Svara

       Även jag har avskalat och utan lull-lull. Jag blir stressad av att ha för mycket krimskrams och trivs toppen i mitt ”opersonliga” hem som jag har inrett sparsamt men helt efter eget tycke och smak.

       Svara

        Vilsamt för ögat + lättstädat = perfekt kombo i mina ögon! 😍

        Svara

       Låter som vi har lika ”opersonliga” hem du och jag! 😅
       Jag undrar varför folk lägger så stor vikt i det? Skulle nu någon ha ett opersonligt hem, spelar det någon roll? Är man sämre för det? Huvudsaken är väl att man trivs i sitt hem?

       Svara

     Haha ta av dig foliehatten. Alltså … 😳 🤪 🤦‍🙈 Såg att du varit inne och skrivit på Bellas blogg också Kursgård.. hjälp alltså 🙈 😨

     Svara

   håller inte alls med dig, förutom golvet på nedervåningen som jag också anser är för ”konfersensanläggning”. tycker verkligen inte om typisk svensson-inredning, men älskar ”hotell-inredning” eller hur man ska beskriva det och skulle stortrivas i hennes hus (om det var mindre).

   Svara

   Aldrig sett ett hus/inredning som ser så modernt och omodernt ut på samma gång.

   Svara

    Ja så upplevde jag också! Kändes som en blandning av James Bond film från 60 talet och hotellfoajé.

    Svara

     Tycker huset ser ut som en uppförstorad variant av hennes walk in closet i det gamla huset. Mörkt trä overload.

     Svara

   Jag ogillar starkt Isabella och det hon driver med (lögner etc), men jag hade aldrig tackat nej till ett sånt hus. Är helt efter min stil!
   Säga vad man vill om henne, men smaken är som baken, delad! 🙂

   Svara

   Tycker hon är galet brun i ansiktet och ”glowet” är för mycket..sen ser hennes hår väldigt tunt ut också..men det är säkert allt stylande.
   Ser ofräsch ut helt klart..och sliten.

   Svara

    Plus att hon har löshår i 😄

    Svara

    Håller med, fruktansvärt dålig marknadsföring för allt det hon vill sälja! Orange som ska föreställe ”solkysst” I guess, och en ”glow” som ser ut som jag efter gymmet på PMS, rent flott. Och håret ser tunnt och sönderblekt ut, kanske inte passande när man prompt ska vara modell för sitt eget hårvårdsföretag… rolig video dock, kul att tänka sig henne hålla föreläsning på engelska utomlands med den där skolnivån på språket haha

    Svara

   Hennes hus är mitt drömhus, modernt och skandinaviskt. Inte alla är ute efter mys och lantkänsla, vissa vill ha ett modernt hus med stilrena möbler. Och NEJ, jag är varken BB eller någon från hennes stab.

   Svara

    Javisst. Vad som är ett trivsamt hem är ju upp till den som bor där.

    Svara

    Verkligen jättefint. Så komiskt med dem som skriver nej det är opersonligt haha.. För att de inte har fina lyxiga hus, detta hus är väl inte ens färdiginrett ännu men det är opersonligt 😂 Bella vill väl ha mer stilrent, modernt och med en lyxig hotellkänsla. Hon är ute efter hotellkänslan det förstår man, och jag förstår henne men visst alla har olika smak.

    Svara

     Ändå var hon ju missnöjd med ett modernt hotell hon bodde på i NY eller London, minns ej var det var, och bytte till ett mer klassiskt i gammal stil då hon trivdes mer i den miljön….

     Svara

   Eh, jag hade jättegärna bott i det huset.

   Svara

  Allt med denna videon är ju så pinsamt att man måste sitta med skämskudde. Och förlåt mig, man ska ju inte kritisera hur folk ser ut – men kom igen! Hon är ju brun och blank som en nyputsad kopparkastrull. Det ser ju inte klokt ut. Förstår att hon och hennes MUA måste ha blivit lite fartblinda med brunutansolen och glowet, hur kan de annars tycka att Bellas look är snygg?

  Svara

   Äsch, hon blev väl bara varm och svettig av allt hårt arbete med hårstylingen 😁

   Svara

   Nyputsad kopparkastrull! Haha! Det var det roligaste på länge.

   Svara

   Så penibelt. Var är självinsikten? Om man nu tycker att man är professionell så måste man kanske gå in i tankeboxen och klura ut skillnaden mellan att ge det marknaden vill ha och att pracka på det man själv tycker är bra. Vet inte om Bella kommer att förstå skillnaden eftersom hon lever på sin egen kant och bara blir mer och egocentrisk. Finns det ingen som klarar av att få henne i rätt riktning så att hon verkligen kan bli B den store som hon nu försöker vara?

   Svara

    Hon kanske kan få ta del av den där insight som hennes hus hade, själv har hon total avsaknad av detta.

    Svara

     Hennes hus hennes smak blablabla det ska väl bo två BARN där också. Lite kan man offra sin egen stil o smak för att göra det mer hemtrevligt för barnen när de är små

     Svara

      För alla barn har samma inredningssmak?
      ’Hemtrevligt enligt Ida’ är deras ideal?

      Svara

       Haha.. barn har inte inredningssmak i alla samma utsträckning. Däremot finns det inredning och dekor samt leksaker som främjar barn utveckling och fantasi. Visste inte att jag trampade på en så öm tå.

       Svara

   Dessutom vem vill använda en hårmaskin som låter så högt att stylingen blir en plåga? Skulle aldrig få för mig att köpa den där efter den här videon!

   Svara

   haha fartblinda 🙂

   Svara

   Håller verkligen med! Absolut att glow är inne just nu men det är tusan inte glow som Bella har, det är ju bara fettigt? Ser så himla ofräscht ut!

   Svara

  Att ’do her own hair’ och få hjälp med ’do the own hair’ haha 🤣 jag tolkar det som att hår-verktyget gör det svårt att ’do the own hair’ men det kanske är gjort för de som har egna hår-stylister??!
  Njae Dyson borde vara missnöjda med hennes reklam.

  Svara

   Med tanke på att verktyget ser ut att vara en halvmeter långt och med en omkrets som kräver två rediga och starka händer så ser jag inte hur någon ska klara av att ”göra sitt eget hår” på bakhuvudet 😂 Vem ger 5000 kronor för detta? Det verkar också otroligt omständligt att först blåsa med varmluft och sedan med kalluft. Tar ju jättelång tid att gå igenom hela håret om varje sektion ska ta minst 30-60 sekunder.

   Svara

    Precis, Isabella får det verkligen att se svårt, jobbigt och tidskrävande ut!

    Svara

   Det är ju dessutom en helt vanlig varmluftsborste. Finns hur många billigare alternativ som helst, varför ska man köpa en för 5000?

   Svara

   Men herregud – är hon 11 år? Det måste ju vara nåt fel på henne. Det är som ett barn som ska göra lockar i håret för första gången i sitt liv. Eller är det här ett försök att verka så förmögen att hon minsann aldrig i hela sitt liv behövt att styla håret själv? Märklig är hon. Och varför behöver apparaten vara så jäkla stor för att blåsa lite varmluft?

   Svara

    Och trots allt detta jobb samt jätterullar i håret blev slutresultatet bara nån slags platt 80s LiliochSussi-frilla.

    Svara

  Hur ser ditt hår ut då Camilla

  Svara

   Åh, som en dröm! Varje morgon när jag är klar med att ”do my own hair” så skrider jag ut till M och pipier ”tadaaaaaaaa” och då applåderar han. 🤩🤩🤩🤩🤩

   Svara

    Camilla, vad heter din den där Remington-grunkan? Modell liksom? Vill önska i julklapp.

    Svara

    Sorry, hittade den =)

    Svara

    Så M är kvar, är han stolt över sin flickvän eller skäms han måhända? Ute efter dina pengar kanske. 😉 Hinner ni ens ses, har du tid för M mitt i ditt Bella-hat och hur du kämpar för att krossa henne, och alla kommentarer du skriver här och allt… ni kan inte ha så mycket samtid, Bella och denna blogg upptar väl all din tid. Och ditt hår hehe ja vad ska man säga om det.. innan var det svans och sen klippte du lugg och var sååå stolt och tjatar om din lugg, märks så tydligt att du inte kan fixa hår du heller. Skulle nog säga att du är minst lika pinsam som Bella, och värre på många sätt. Och dina videos eeeh hahaha gaaanska töntiga och pinsamma de också, inte särskilt proffesionella. Och du låtsas vara journalist och proffessionell och låtsas ha koll men icke så mycket.. nej hahaha.

    Svara

     Ja, han är numera anställd som mitt ”hemma-team”… 🙂

     Svara

     Oj då 16.35….det var mycket spya som ville ut där. Känns det bättre nu?

     Svara

      Spya och bajs. Total rening.

      Svara

  Man trodde ju hon lärt sig något efter barnvagnskatastrofreklamen, men denna är ju ännu bättre…..vem blir ens lite sugen köpa denna jättemackapär? OK, Bella har sina fördelar och är jätteduktig och inspirerar etc men denna reklamfilm måste man väl ändå se som ett bottennapp, utan att kallas för hater.

  Svara

   Men du hör väl hur fun och exciting det är att do your own hair! AHHAHAHAHA!

   Svara

    “So perfect and bouncy. Yeah :)”

    Svara

    …”and a little bit nervous”… Haha!

    Svara

   Vilken barnvagskatastrofreklam, kan någon förklara. när jag googlar kommer det bara upp en massa om hennes bråk med mia skäringer.

   Svara

    Vadå för bråk? Det vill jag veta mer om.

    Svara

    https://www.isabellalowengrip.se/2017/09/19/babyshop-3/
    Bella rullar en tom barnvagn på övervåningen :
    ”Olika faser i livet kräver olika VAGNAR”
    Hon har barnen på halvtid säger hon och när hon har barnen så vill hon kunna
    ha bägge barnen med och SPRINGA med vagnen.

    Svara

     Förstår inte vad som är fel med barnavagsreklamen?! Sååå himla fel och konstig är den väl inte. Ser inget konstigt.

     Svara

      Du tycker alltså det är helt normalt att bära upp en barnvagn till övervåningen och stå och dra den fram och tillbaka i barnens sovrum? Och påstå att vagnen passar bra att springa med när den inte är avsedd för det.

      Svara

      Nej jag håller med, i relation till den nyss bevittnade hårvideon framstår den som fullt normal!

      Svara

     Å ja just det denna…. och när hon går ur bild på slutet. Naturligt

     Svara

     Men hon var inte högblank orange i fejan +1 till barnvagnsreklamen

     Svara

  Therese Lindgren testade denna Dyson Airwrap hårfön och var väl knappast imponerad – i synnerhet inte när den är prissatt som en hårfönens Bentley.

  Svara

  Hennes mua borde iallafall få sparken, man måste ju vara blind för att låta någon gå runt sådär

  Svara

   Victorias secret-modellerna var sådär knallbrun-orangea med massa glans i ansiktet runt år 2008 kanske, men då var de modeller på arbete.. i en scenshow. I en mörk lokal. Inte ens de knallade ut med det teatersminket på gatan efteråt. Men det tycks helt klart vara där Bella fått sin inspo! Hon kan inte riktigt avgöra vad vardags- och festmakeup är och att olika ljus och olika situationer påverkar sminkningen. Dock borde ju en MUA veta detta… Rätt sjukt alltihop

   Svara

  Men också – hela videon är katastrofalt dålig kvalité??? Come on det är snart 2019, det är inte supersvårt att rigga en lightbox och en kamera i rätt vinkel. Bella är kreativt omsprungen av samtliga 14 åringar på Youtube som knappt har 1000 subs.
  Objektivet i kameran klickar konstant (extremt störigt), hennes svarta mygga syns och det ser rätt amatörmässigt ut, samt att massor är filmat i typ motljus? Så det ser ut som att någon lagt ett kletigt finger på linsen? KLARAR INTE AV ATT SE DETTA. Kan inte ens genomlida mig fram till det riktiga cringet.

  Hade jag varit medarbetaren på Dyson och fått fakturan på det här jobbet vet jag inte vad jag skulle tagit mig till. Riktigt uselt.

  Svara

   Hissmusiken som var pålagd var dock FANTASTISK. Man förstår direkt att här har någon med känsla för musik varit i farten 🙈🙈🙈

   Svara

    Simon;-)

    Svara

   Som filmarbetare blir jag redigt upprörd när du dissar motljus. Asså vi jagar motljus KONSTANT för att få lite liv i bilderna haha. Motljus är LIVET

   Svara

    Man ska inte underskatta motljus.

    Svara

  Hon verkar så nervös på riktigt? Inte som att hon spelar nervös? Och fumlig/klumpig, det ser verkligen ut som att hon aldrig har stylat sitt hår😐

  Svara

   Tror hon är väldigt osäker inombords, att hon alltid velat vara ”duktig” och det har tagit henne framåt. Men i vissa lägen lyser det starkt igenom, som här. Vilket blir fånigt eftersom hon predikar så om sitt självförtroende, sin makt och hur hon älskar att lämna komfortzonen. Hehe…. Tycker nästan lite synd om henne (nåja). Men hon vill så tydligt göra rätt, osäker på hur. Jättekonstig video, verkligen.

   Svara

    Kände precis samma, kunde inte se klart för hon verkade så… sorgsen och osäker? Typ som att hon inte ens faktiskt kan fixa sitt hår själv/våga prova utan att ha sin MUA som guidar? Slås mest av hur osjälvständig hon faktiskt är, videon känns deppig och hela hon utstrålar… något som gör mig ledsen? Typ jag när jag spelar att jag mår bra men är nära på att krascha riktigt, riktigt rejält.

    Svara

  OT – REKLAMEN HÄR PÅ BB:
  När jag klickar på ’läs kommentarer’-knappen öppnas ett reklamfönster i stället.
  När jag klickar i rutan för att skriva kommentar öppnas ett reklamfönster.
  Otroligt störande, och också märkligt att precis allt man nuddar här leder till reklam.

  Svara

   Men va faaaaan! Det problemet åtgärdades förra veckan!! Jag ska köra bil till småland idag och kommer vara lite MIA då men ska maila teknikerna på en gång.

   Är det desktop/mobilt? Och isf vilken browser?

   Svara

    Jag kör mobilt med både safari (iphone) och chrome (android). Problem med reklamen på bägge för mig i alla fall.

    Svara

    På safari (iPhone x) och chrome (mac) – händer på bägge, på mobilen hela tiden, på dator lite mer random.

    Svara

    Hände nu för mig med, när jag skulle gilla kommentaren här ovan. iPhone + safari här

    Svara

    Händer för mig också! På mobilen (safari) nästan hela tiden när jag ska läsa kommentarer eller gilla kommentar. På datorn (Explorer) händer det ibland, idag till exempel.

    Svara

    Ar de bara jag som nar jag laser kommentarerna till slut blir tillbaka kastad till headern och jag kan inte scrolla ner utan maste refresh hela sidan?

    Svara

     Inte upp till headern men nör jag scrollar så ”hoppar” sidan ibland så att jag hamnar lite här och där. Om jag trycker på en kommentar under ”senaste kommentarer” så ser jag kommentaren en bråkdels sekund och sen hoppar sidan tillbaka längst ner för mig.

     Svara

    På mobilen.

    Svara

    Klickade nog 3-4 ggr innan jag kunde komma till kommentarerna, kom till reklamsida (från mobil)

    Svara

    iPhone med Safari. Händer ofta.

    Svara

    Undrar bra varför är du så besatt av BLONDINBELLA ? Är ni i samma åldersgrupp överhuvudtaget du verkar som en blodigel på henne. Borde skämmas lite. Det finns så många ämne att skriva om men du har profilerat dig på henne. Vilken tråkig bloggbevakning. Melinda

    Svara

   Fick klicka bort TRE helsidesreklamer för att kunna svara på din kommentar.

   Svara

    Och för mig öppnas ett reklamfönster när jag skulle gilla din kommentar…

    Svara

    Japp, det börjar bli riktigt frustrerande. Fick upp en leovegas reklam när jag tryckte ”svara” på din kommentar.
    Jag har definitivt gått in på bloggen mindre sen dessa reklamer började.

    Svara

   Jag kan inte kolla på filmen ens, kommer bara upp en popup reklam. Safari på iphone

   Svara

   Samma här, i Firefox på dator

   Svara

  Bella har högst ”conversion rate” av alla influencers i Sverige.
  Det sa hon i intervjun hos Breakit så det måste vara sant 🙂
  Det betyder alltså att Bella har bäst effekt av samarbeten och köpta inlägg bland alla influencers i Sverige.
  Hur många Dyson Airwrap säljs då med anledning av detta samarbete?
  Bör väl bli några tusen styck kan man tycka trots det höga priset – ganska lågt ändå med hänsyn till att 1,5 miljon sett reklamen.
  Bellas följare av 35-åriga yrkeskvinnor måste vara rätt målgrupp för denna lyxfön.
  Heja!

  Svara

   Youtubevideon med detta klipp har setts av 15.000 personer.

   Svara

  Fattas bara att assistent Simon ska komma in och störa inspelningen genom att sjunga New York New York, sen har vi fyllt alla kriterier för sån maximal skämskudde-känsla att man bara vill kväva sig själv i skämskudden.

  Svara

   Eller Sensuella Isabella.🤦🏼‍♀️

   Svara

  Jesus kristus vad du OGILLAR Isabella. Du bedriver verkligen en mobbningsblogg mot henne, haha..

  Svara

   Men vad tyckte du om filmen då? Det är ju den det handlar om. Får man inte kritisera henne utan att man mobbar?

   Svara

    Var är kritiken i det här inlägget?

    Svara

    Kritisera henne utan att man mobbar? Så det är bara filmen som kritiseras?? Det är ju fel på hur hon ser ut, att hon är glad, att hon inte är bra på att styla hår, fel på hennes hus, hon ser tantig ut, hon ser billig ut, hennes produkter suger, hon är bimbo, hon har opererat näsan, näsan är pytteliten, näsan är stor, hon är egoist, hon är patetiskt, hon är vidrig, hon är girig, hon är handikappad, hon är psykopat med mera med mera… SKÄMS PÅ ER!!!

    Svara

   Dra inte in Jesus i det här.

   Svara

    Nä han är nästan värst

    Svara

  SKÄMSKUDDE! Men fy faen vilket dålig engelska!?? Så ung och kan inte prata engelska?? Uschhh sååå pinsamt uttal!!!

  Svara

   Fast hennes uttal tycker jag hon får ha i fred. Inte alla pratar perfekt engelska, eller gör sig till för att få till en lämplig dialekt. Hon försöker ju iallafall. Då finns det ju andra saker med denna film som är mer katastrofalt och där någon borde ryckt in och agerat.

   Svara

    Enligt Isabellas LinkedIn är hennes engelska på modersmålsnivå.

    Svara

   Bara för man är ung är man väl inte automatiskt duktig på engelska? Jag fick kämpa med engelskan sjukt mycket i skolan, och trots att jag dagligen ser serier osv så är inte min engelska perfekt. Men jag är inte dum eller konstig för det.

   Svara

   svenskar generellt pratar ganska dålig engelska, speciellt när det kommer till uttal, trots att vi får nästan 10 års engelskaundervisning. hon är varken ’sämre’ eller ’bättre’ på engelska än den genomsnittliga svennen.

   Svara

    Nej tvärtom! Svenskar är generellt bra på engelska. Vad har du fått det ifrån? Sen att inte alla lägger sig till med en hemmasnickrad dialekt för att låta mer äkta är ju en annan sak.

    Svara

     cringe-faktorn när man hör en normal svenne prata engelska är ungefär på samma nivå som en jake paul video. hur bra på grammatik och ord vi är går att diskutera, men uttal är vi verkligen urusla på.

     Svara

      Generellt sett är nivån på grammatik och ordförståelse ganska låg även den. Bara sådana grundläggande fel som att inte ha med -s i tredje person singular är väl mer vanligt än att säga rätt 🤦‍♀️

      Svara

       Eller tvärtom, ha MED -s för personer i plural!! Och när hörde ni en svensk uttala ”eyes” korrekt (och alltså inte som ”ice”)? Jag kan fortsätta… 💁‍♀️

       Svara

        Åh gud. Uttala eyes fel. Jo men det gör ju att det blir väldigt svårt förstå vad någon säger.
        Måste man prata som man hade det som modersmål för att kunna säga att man faktist pratar bra engelska? Jag jobbar en hel del med indier och ja där kan vi snacka brytning. Men de pratar på och oftast förstår vi varandra riktigt bra.

        Svara

         Jag sa inte att förståelsen av ordet påverkas av att man uttalar det fel (herregud vad är det med läsförståelsen bland läsarna av den här bloggen?!?🤦‍♀️) så här kommer ett förtydligande och en utveckling: jag sa att svenskar ofta har ett dåligt/felaktigt uttal och inte alltid så god ordförståelse, men många inser det inte själva utan tror de är experter på engelska för att ”vi svenskar är ju så duktiga på engelska”. Jag hävdar att det påståendet inte stämmer så bra.

         Svara

         Det är ju dock ingen ’brytning’ när det är någons modersmål, utan olika accenter – dvs det finns väldigt många sätt att tala ’korrekt’ engelska.
         Tycker det är mer pinsamt att någon tycker det är pinsamt att inte alla låter som en USAnsk film.

         Svara

       Det är sällan man hör en svensk uttala det engelska ordet ”international” rätt. Oftast hör man ett t, men det ska vara ett ʃ-ljud, typ som i slutet på det svenska ordet ”fors”.

       Svara

        Hehe på skånska är det inget sånt ljud i slutet av ”fors” =D

        Svara

      Svenne?

      Svara

      Svenskars engelska uttal är generellt riktigt bra och man behöver inte vara överdrivet berest för att inse att vi hanterar både uttal och grammatik mycket bättre än de flesta fransmän, italienare, spanjorer m.fl.

      Tyvärr görs jämförelsen oftast med uttalet hos den som är engelskspråkig som modersmål, vilket blir en orättvis jämförelse. Jämförelser bör naturligtvis ske med länder som inte har engelska som officiellt språk.

      Svara

       Och jag vågar påstå att bellas uttal är rätt så typiskt för vilken svensk som helst som talar engelska

       Svara

        Medan Bella vågar påstå att hennes engelska är på modersmålsnivå, och det är snarare DET folk har i åtanke när de anmärker på hennes engelska 😄

        Svara

     Svenskar är bra på engelska i JÄMFÖRELSE med personer från andra icke engelskalande länder. Det betyder inte att svenskar generellt är bra på engelska. Bellas engelska är i nivå med medelsvenskens engelska. Sen att hon skriver att hennes engelska är på modersmålsnivå på linkedin är ju lite komiskt, för det är den inte.

     Svara

      Jag tycker man måste ha i åtanke vad det innebär att vara bra på språk; är det att prata perfekt, eller är det att kunna göra sig förstådd i ”alla” lägen (med det menat de situationer man själv som person tenderar eller riskerar att hamna i)? Vad gäller att kunna göra sig förstådda är svenskar mer än bra på engelska – de allra flesta av oss kan konversera vardagligt utan större problem, också i oväntade eller mer eller mindre utsatta situationer situationer (någon frågar dig om vägen/du behöver hjälp från en främling o.dyl) vilket talar för att vi svenskar har en så pass god språkförmåga att vi faktiskt kan göra språket till vårt eget, dvs använda det på de sätt som behövs i vår vardag, och bättre än så behöver man faktiskt inte, i mitt tycke, vara, för att räknas som bra på något språk. Det är låååångt ifrån perfekt alla gånger, men det går att förstå genom att det kan anpassas för att fungerar i situationen, vilket ger en success rate på 100 %. För det är ju faktiskt det som är syftet med språk – att kunna göra sig förstådd.
      Språk ska användas, inte bedömas, är min bestämda åsikt, men sen kan det självklart vara kul eller nödvändigt att vid intresse eller behov utveckla det än mera 🙂
      P.S Inget direkt svar på just din kommentar, utan ett tillägg till diskussionen i sig. Visste inte riktigt var jag skulle passa in det bara 😉

      Svara

       Grejen i denna situationen är att svenskar ofta överskattar sina kunskaper i det engelska språket och tror, som Isabella uppenbarligen, att deras kunskaper och färdigheter kan jämföras med någon som någon har engelska som modersmål – vilket i princip aldrig är fallet!

       Svara

        Nej, där är jag med dig, min kommentar var mest en inflikning i debatten huruvida svenskar är bra på engelska eller ej 🙂

        Svara

       Anomym 11.49 vad jag håller med. Vill även tillägga vilkan att kommunicera är ofta stor vilket såklart underlättar kommunikation.

       Tror vi svenskar hatar oss själva o därför hatar sbvenskt uttal när vi tycker fransoser o italienare med sin rotvälska till engelska är charmig.

       Svara

        Viljan* att kommunicera plus förlåt för dålig svenska.

        Svara

    Va? Svenskar är i överlag väldigt bra på engelska! Bor själv i ett engelsktalande land med mycket invandring och det är få som klår svenskar i engelska.

    Svara

     Kanske jämfört med andra icke engelsktalande. Men nu pratar vi om att bella har en brytning och vi svenskar pratar inte perfekt engelska. Rätt långt ifrån faktiskt både sett till grammatik och uttal. Sen att vi är bättre än många andra ändrar ju inte det 🙂

     Svara

      Svarade på en kommentar som hävdade att svenskar är dåliga på engelska. Vilket inte stämmer. Man kan vara bra på någonting utan att vara perfekt.

      Svara

       Jag håller helt med dig och tycker inte att bellas engelska är sämre än någon annan svensk. Svårt i långa trådar att se vilken kommentar som svarar på vilken. Men ja, jag tycker att svenskar är bra på engelska men vi är långt ifrån perfekta. Något jag alltså inte heller kräver. 🙃

       Svara

      Men varför känner du sånt behov av att dissa svenskars engelska?
      https://www.expressen.se/kvallsposten/beviset-danskar-ar-samre-pa-engelska-an-vi-svenskar/

      Ju mer man pratar engelska desto bättre blir man ju. Urtrist om man sitter tyst för man är livrädd missa ett s eller uttala något ord fel. Jag pratar inte perfekt svenska men jag pratar på ändå!

      (sen finns det ju vissa som tränat in ett bra uttal men det är också allt…..men jag ser inte de som representativa för den svenska befolkningen utan mer som youtube fenomen avdelning söker bekräftelse)

      Svara

       Söker bekräftelse?! Då har du missat att många som tränat in ett så perfekt uttal som de kan är för att man kanske använder engelska i arbetet, eller har studerat språket på universitet.

       Svara

       Komiskt förresten att så många tar så illa upp när man hävdar att de inte har så bra språkkunskaper som de har inbillat sig! 🤣 Ett tips: ett sätt att bli bättre på något är att erkänna vad man inte kan 🙂

       Svara

        Ett annat sätt för att bli bättre är att våga använda sig av språket trots att det blir lite fel här och där. Man måste använda språket för att bli bättre.

        Svara

         Just uttal tycker jag personligen är en sådan sak som blir bättre ju mer språket används ”i sin naturliga miljö”. Svårt att verkligen uppfatta och anamma nyanserna utan att faktiskt get out there och vara delaktig i språkets faktiska livsmiljö 🙂 Alla kan väl lyssna öva med YT och appar och CD-skivor och gud vet vad, men det blir lätt att det blir lite omelette du fromage (Dexters lab, någon? ;)) när man inte redan har eller lyckas hitta ett sätt som inkorporerar språket i ens vardag.
         Språk är dynamiskt och ska för bästa sätt upplevas, inte studeras. Utsätt dig för språket – när helst du kan! – så kommer det till slut att nöta sig in din vokabulär, ditt uttal, din grammatik och hela din språkliga förmåga 🙂

         Svara

         Absolut, men att studera språket är OCKSÅ ett sätt att bli bättre. Det går att omge sig med ett språk hur länge som helst, men om man inte aktivt anstränger sig för att förbättra det, så händer det inte mycket. Språk kommer inte av sig själv som många tror, utan det krävs en aktiv insats.

         Svara

        Komiskt att du tog åt dig ’söka bekräftelse’.

        Jaja svenskar suger på engelska och borde hålla truten. Nöjd?

        Svara

         ”Hålla truten”? Absolut inte, var skrev jag det? (Åter igen LÄSFÖRSTÅELSE herregud hur svårt är det?!). Tipset jag gav var inte sarkastiskt menat, som det verkar ha uppfattats. Gör man ingen ansträngning för att medvetet förbättra sig så händer inget. Och det är klart, utvecklar man inte ett språk sedan man gick i högstadiet/gymnasiet kommer nivån också att vara därefter, och då är det ju olyckligt om man går omkring och tror att man har färdigheter som går att likna vid ett modersmål.

         Svara

        Komiskt hur någon random kan uttala sig så tvärsäkert om svenskföddas engelska.

        Svenskar är i topp 10 i världen på att behärska engelska. Så har det varit i några år.

        Har man rest bara yttepyttelite utanför Sverige så förstår man varför och hur kriterierna ser ut och varför. Att läsa engelska som andra språk har inte varit standard i många andra länder.

        Sen; Varför retar du upp dig på hur andra behärskar engelska. Snacka svenska så slipper du problemet.

        Ytterligare sen; Vad pratar vi för engelska? Engelsk, amerikansk, irländsk, skottska, afrikan english, australiensisk mm, mm.

        Du tycker man ska erkänna Sina fel för att bli bättre på sina tillkortakommanden. Ett tips du borde ta till dig själv.

        Ditt tillkortakommande är att du måste vara dum, för att du kan. Det finns alternativ. Tex vara tyst om man inte har något vettigt att säga.

        aoM//

        Svara

         Hur vet du att mina kunskaper är ”random”? Har inget som helst behov av att skriva ut varför jag vet och kan det jag kan här, men kan göra bedömningen att du förmodligen inte har så stora kunskaper i svenskföddas kunskaper i andra språk. Kan ändå svara på frågan vilken engelska som svenskar pratar, och det brukar benämnas som ”international English”. Och för att påstå att man behärskar ett andra språk så hävdar väl de flesta att en korrekt grammatik är grundläggande. Det är där jag anser att svenskarnas egen bild av att deras engelska är fantastiskt bra inte riktigt stämmer med verkligheten. Ja, många svenskar kan göra sig förstådda, men deras kunskaper är inte så bra som många tror.
         Att du kallar andra människor för ”dumma”, ja, det säger väl mer om dig antar jag 🤷‍♀️

         Svara

         ”Tex vara tyst om man inte har något vettigt att säga.”
         Om du skulle tillämpa det här själv, borde du vara tyst hela tiden.

         Svara

         Nu sa jag att du var dum i betydelsen elak inte korkad.

         Dina kunskaper vet jag inget om. Du, även jag är random här.

         Hur har du det med din svenska språkförståelse?

         Så klart vet jag ingenting om dina erfarenheter till varför du tycker som du gör. Det spelar ingen roll heller.

         Det finns undersökningar som påvisar det jag påstår: Google är din vän.

         Vad gemene man kallar engelskan inlärd i Sverige är sekundärt. Det finns så mycket som påverkar, skolor, resor, annan kommunikation så det är omöjligt att säga rätt eller fel om uttalet.

         Sen undrar jag lite hur du tänkt få människor att öva sina språkförbistringar om de blir hånade när de försöker?

         Inte mycket som hänger ihop i ditt resonemang alls.

         Du tycker bara, på något oklara grunder.

         aoM//

         Svara

    Många svenskar kan bättre engelska än många britter

    Svara

    Håller inte med – svenskar i allmänhet pratar bra engelska
    (Speciellt jämfört m Sydeuropäer)

    Svara

  Förstå vilken extra underbar känsla det måste vara när man har rengjort ansiktet, efter att ha gått runt en dag med den där orangea glansmasken.

  Svara

  Skillnaden i hudfärg vid hårfästet…

  Svara

   Som en smutsrand, fast tvärtom…

   Svara

   Och halsen.

   Svara

  Reagerade mest på hennes fruktansvärt dåliga sminkning? Alldeles för varm och orange grund och KNALLrosa rouge utan synes av att blend in överhuvudtaget?! Mitt mua-hjärta brister och skriker i falsett… Kanske hennes mua sminkar henne så hårt och extremt för att det ska se bra ut på redigerade bilderna efteråt men det ser HEMSKT ut i video/irl 🙁

  (OBS! Pratar endast om dagens sminkning nu, ej påhopp om hennes utseende generellt)

  Svara

   Men hon har ju BUS i ansiktet som gör henne orange! Det är ju inte hennes muas fel. Jag antar att hon försökt göra det bästa av situationen.

   Svara

    Veeeem är det som gör hennes BUSspray då? Skääms

    Svara

     Ja inte är det hennes mua iaf 😂 Det är en annan tjej som kommer hem till henne en gång i veckan. Skäääms

     Svara

    Vad jag förstått så gör hon spraytans, men när man sminkas så pass ofta som BB så sprayar man sällan ansiktet – Just för att det tvättas bort lika snabbt när man sen tvättar av sminket. En dålig spraytan som går mot orange kan även dämpas med foundation, svår att dölja men definitivt dämpas, hennes mua verkar snarare ha förstärkt den!

    Finns ingen god ursäkt för de påskrosa kinderna oavsett. Sminkningen är absolut mua:s misslyckande.

    Svara

     Kan tänka mig att mua har lite att säga om något… Hon är där för att göra som Bb vill.

     Svara

   Sminkningen var verkligen hemsk. Men allra värsta ju dåliga spraytanen, just den där kanten uppe vid hårfästet…..:-I Ser verkligen inte proffessionellt ut. Bella är dessutom vacker så varför hon spacklar in ansiktet sådär förstår jag bara inte….

   Svara

  Berätta mer om Barnvagnsreklamen!! Jag har inte sett den.

  Svara

   Det var en reklam som spelades in hennes barns sovrum(!) i gamla huset där hon stod och drog vagnen fram o tillbaka medan hon förklarade hur bra den där är för hon kan både gå OCH springa medan hon drar vagnen när hon är ute och några andra världsomvändande saker som man i princip kan göra med alla andra vagnar på marknaden också. Reklamen avslutades med ett omotiverat klipp där hon rättar till kuddarna i ena sängen och sen spatserar ut med svängande höfter och händerna i fickorna… Folk får gärna fylla i mera detaljer som jag glömt

   Svara

  Du har skrivit väldigt bittert och elakt på sistone, du kanske borde dra ner på den attityden lite..

  Svara

   Är det du som går in tjatar om bitterhet under varje inlägg senaste tiden? Som dessutom anklagar övriga bloggläsare vara deprimerade och trasiga allihopa pga öppet spår?

   Svara

    Eh, nej?

    Svara

    Jag (en annan anonym) skrev en kommentar igår om att många (inte alla) inlägg på öppet spår handlar om att folk inte mår bra. Ensamhet, dåliga relationer, stress, ångest mm. Detta som ett svar på att någon trodde att vissa var elaka här för att de själva mådde dåligt. Sen valde någon annan (var det kanske du?) att tolka det som att jag påstår att alla på öppet spår sitter och gråter över sina misslyckade liv.

    Summa summarum, vi är många anonyma här inne. Allt skrivs inte av en och samma. Även du är ju anonym:)

    Svara

     Anonym 09:41 tror att bloggbevakning har 5 läsare, sen är hen nog lite paranoid också.

     Svara

      Fräscht.

      Svara

   Så länge som blondinbella envisas med att posta dumheter så får hon finna sig i att bloggbevakning tar upp det. Det är detta jag finner så fascinerande.

   Ingen annan bloggare/influenser eller yrkeskvinna skulle komma undan med en bråkdel av det skit Bella håller på med. Kejsarens nya Kläder 2018.

   Svara

    Visst att hon ska ta upp det. Men att sitta och härska och gång på gång trycka ner henne om hur dum hon är, att en tränad apa kan också, det är bara äckligt.

    Svara

     Tränade apor kan skriva Shakespeare, så nedvärdera inte apor.

     Svara

      Ja, faktiskt är det så att ger man en apa en skrivmaskin, obegränsat med bananer och tillräckligt med papper så kommer den förr (eller troligtvis) senare att ha skrivit Hamlet eller kanske rentav Hemsöborna 🙂

      Svara

       Nja, säger inte satsen att du behöver oändligt många apor och oändligt mycket tid för att det ska ske?;)

       Svara

        Kanske en stor portion dysleksi också..och dålig syn. Livlig fantasi.

        Svara

        Exemplet handlar egentligen bara om att när vi har ett givet alfabet t ex det latinska så kan vi redan idag återskapa alla tidigare och författa alla framtida böcker på alla språk som skrivs med detta alfabet.
        Sen kan man komma med alla möjliga invändningar mot detta påstående när det gäller det praktiska genomförandet.
        Grundtanken är dock det viktiga – och med datorers hjälp så har möjligheten att redan idag skriva framtida böcker blivit något mer realistisk 🙂

        Svara

         Gjorde de inte ett test med apor och skrivmaskiner på ett zoo en gång? Läste nåt om det för länge sen. Vill minnas att det på föera dagar blev någon enstaka sida med blaj och sen sket och pissade aporna på maskinen.

         Svara

  Tycket det är väldigt snyggt så som hon har håret precis i början av videon!

  Svara

  Varför skriver du inte om influenserna som blackfishar? Tex Emma Hallberg som är vit men försöker se svart ut?

  https://www.google.se/amp/s/amp.dailydot.com/irl/white-instagram-women-blackface-fishing/

  Om jag har missat inlägget ber jag om ursäkt!

  Svara

   Första bilden på hennes insta – clearly white girl sedan blir hon gradvis mer mörk haha

   Svara

   Intressant! Har inte hört om detta fenomen tidigare, förutom dokumentären om Rachel då. Men trodde hon var en enskild galning bara

   Svara

   Får man inte det?

   Svara

   Men, får man inte vilja se ut på ett annat sätt? Jag förstår inte vad felet skulle vara?

   Svara

    Ta reda på det då 😉

    Själv blir jag, som poc, fruktansvärt provocerad.

    Svara

     Du blir upprörd över att vita personer sminkar sig så de skulle kunna uppfattas som svarta?

     Svara

      Yup. Svarta, eller bruna. Finns de som föredrar att sminka sig för att se mer asiatiska ut, vilket ju såklart är minst lika upprörande, men som brun afrikan är det främst de med black- eller brownface som upprör mig personligen. 🙂

      Svara

       Ok

       Svara

       Då ska jag nog börja sura på alla som är födda med bruna ögon som använder blå linser…. och kanske halva Asien som sminkar sig blekare för att dom tycker det är fint. Och alla med mörkt hår som bleker det blont. Och alla icke nordeuropéer som tatuerar runor på sig. Och alla som klär ut sig till vikingar fast dom inte är genetiskt släkt och dessutom förolämpar genom att sätta dit icke korrekta horn osv osv osv

       Svara

        Det är inte lönt.

        Svara

        Gör det du, för all del. Frågan är vad syftet i så fall skulle vara. Så vitt jag vet har inte människor med ljus hy och blåa ögon systematiskt genom historien fått sina länder koloniserade, förslavats, mördats, diskriminerats och hatats på grund av sin hud- och ögonfärg.

        Att vita aktivt väljer, och anstränger sig, för att passera som svarta ÄR problematiskt. ”Tusen år av förtryck” är inte namnet på någon maskeraddräkt du kan köpa på buttericks, det är något du ofrivilligt bär med dig genom livet.

        Att bl.a. kvinnorna i min släkt har blekt sin hy och plattat sitt hår är om något bara väldigt talande för problemet, men framför allt sorgligt, och om du mot förmodan skulle känna dig kränkt över det är det din fulla rätt. Jag skulle aldrig få för mig att tala om för en människa vad den har rätt att känna eller inte.

        För min del är det här likställt med att lajva förintelseoffer (med alla attribut som det kan innebära). Det är osmakligt, okänsligt och jävligt historielöst. Alldeles oavsett om du råkar ha ”naturligt stora läppar” eller ”lätt blir brun på sommaren”. Sålänge du inte uppenbart försöker se ut som någon du inte är är det givetvis inget problem. Precis som att ingen skulle anklaga dig för att lajva förintelseoffer för att du råkar äga en randig pyjamas.

        Svara

     Får man bli solbränd? Jag har väldigt fylliga läppar (naturligt) och blir otroligt brun efter två veckor i Spanien, men ja, det är ju så jag ser ut trots halv svensk och halv polsk…

     Svara

      Om du ställer en uppriktig fråga, där du inte försöker plocka retoriska poäng genom att göra dig dummare än du är, ska du se att du kanske får svar.

      Tills dess: deuces! ✌🏽

      Svara

    Det är väldigt lätt att ta reda på, om du verkligen är intresserad.

    Svara

     Precis, problemet förklaras (väldigt tydligt och pedagogiskt) i bl.a. artikeln som länkades…

     Svara

     Står bl.a. (väldigt tydligt och pedagogiskt förklarat) i artikeln ovan…

     Svara

     Skulle vara enklare om du, som ändå tar dig tid att kommentera, bara kan skriva ett vettigt svar istället för att vara nedvärderande? Det är ju så enkelt att förstå och ta reda på, så kan ju inte ta mycket mer tid än att kommentera drygt, tänker jag, eller???

     Svara

      ELLER, och här kommer ett lite ~vilt~ förslag; så tar människor själva ansvar för sina kunskapsluckor och googlar. Om inte annat är det en bra början att läsa artikeln som länkas.

      Dumma frågor får dumma svar.

      Svara

       *ansvar för sina _egna_ kunskapsluckor.

       Svara

   Men låt folk se ut som dom vill. Lönt att hacka.

   Svara

  Först och främst: Vilken jävla glow!!! Hon ser ju polerad ut. Fantastiskt!

  I övrigt gillar jag den härligt meditativa musiken, som plötsligt bryts av att den där airwrapen låter som en lövblås i örat.

  Svara

  Det ALLRA värsta och mest pinsamma med den här videon är hennes exceptionellt usla engelska. Stockholmare måste lära sig att dämpa sin egen dialekt när de försöker sig på engelska. Dessutom ytterst pinsamt att inte kunna prata bättre än sådär om man nu har ett så stort företag med så många resor och träffar människor från hela världen vilka man pratar engelska med. Ahh, katastrof.

  Svara

   De allra flesta svenskar pratar engelska med svensk brytning. En engelsman kan höra när du pratar engelska om du är svensk, tysk, fransk etc. Vad är så fel med det? Kräver du att alla som flyttar till sverige ska kunna prata svenska helt utan inslag av brytning?

   Jag använder engelska dagligen i mitt arbete. Pratar med kollegor och partners från alla delar av världen. Ingen (förutom engelsmännen) pratar perfekt engelska, men vi förstår varandra och vi stör oss inte på varandras brytningar. Varför skulle vi?

   Svara

    Jag har bott i många länder och hör egentligen bara denna märkliga åsikt/kritik i Sverige – att andra svenskar är sååååå pinsamma som har svensk accent/brytning.
    I Frankrike var folk som ens vågade prata engelska lite stolta. När de förstod att jag var utlänning skickade de fram den person som ansågs ’bra på engelska’ och tro mig, ingen av dessa lät någonsin engelsk.

    Svara

     Och de allra allra flesta som tycker att svenskar har pinsam brytning har ju exakt samma brytning själv. Men de tror att de pratar cool amerikanska bara för att de såg på MTV och Dawson’s Creek när de växte upp.

     Svara

      Och säger ’like’ minst en gång per mening!

      Svara

       Och ”you know”!

       Svara

   Fast nej, vissa har bra uttal andra inte. Känns inte ok klanka ner på någons engelska uttal.

   Svara

   Fast Emma, ens kompetens i att driva företag sitter verkligen inte i hur man pratar engelska. En bekant till mig äger och är VD för ett företag/en koncern som omsätter ca 1,5 miljarder. Hans engelska är katastrofal, bland det värsta jag har hört, men han är en väldigt framgångsrik affärsman som mestadels jobbar mot Asien. Dags att omvärdera din syn på engelskakunskaper kanske.

   Svara

  Hon är för rolig stackars Bella som lär sig stajla håret själv det kan inye vara lätt. Men gapskrattet alltså det är bäst av allt i hela reklamfilmen. 😀😂😂

  Svara

  Now I am able to do my own hair!!
  Wow!!! En vuxen kvinna som kan fixa sitt hår. Alltså nu är jag verkligen imponerad. Skit i alla hennes imperium, detta var i särklass det mäktigaste hon presterat.

  Svara

   Jag är vuxen, övermogen faktiskt, och har ALDRIG kunnat fixa mitt hår i något som ser ut som en frisyr, kan inte sminka mig snyggt heller, och detta trots att jag faktiskt försökt i många år.

   Svara

    Poängen är att du åtminstone försökt själv.

    Svara

     Fast hade jag haft ekonomi för det när jag var yngre hade jag inte tvekat att hyrs in någon. Nu skulle jag kunna, men bryr mig inte längre.

     Svara

    Haha inte jag heller. Spelar ingen roll vilka produkter och redskap jag köper och hur många tutorials jag tittar på. Jag kan inte.

    Svara

  Produkten har fått rätt dåliga reviews i beauty världen.

  Svara

   Är du by any chance från US of America?

   Svara

  Wow det var nog den sämsta reklamfilmen jag sett på länge. Om man ska göra reklam för något så ser man väl till att ha prövat produkten innan man spelar in reklamfilmen?
  Och sen ”it actually works!” Precis som om hon inte trodde att den skulle fungera. Tydligt att hon inte ens själv tror på produkterna hon ska sälja in. Sen säger hon att hon måste öva många gånger för att kunna göra håret själv. Inte heller något vidare bra omdöme på produkten. Blev inte precis lockad (pun intended 😜) att köpa denna produkten.

  Svara

  ”Curling plastics” 🤣🤣🤣

  Svara

   Mmm, borde väl istället vara ”Plastic curls”…? Eller finns det ett ord för just hårrullar så?

   Svara

    Rollers kanske? Eller plastic rollers om man vill vara precis?

    Svara

    Hair roller/hair curler

    Svara

  Som frisör kan jag säga att det inte är många som kan fixa sitt eget hår så att jämföra det med en tränad apa är ganska nedlåtande. Det är inlägget innehåller så mycket påståenden så jag undrar när det biter dig röven.

  Svara

   Ja, Bella lyckas trassla in två små längder med hår runt ansiktet i maskinen men resten då? Det kan förmodligen en tränad apa också lyckas med men nacken? Resten av håret?

   De två slingorna vid öronen? De kan inte de flesta människor få in i en borste?

   Svara

    Kan Camilla själv fixa sitt hår? Du kan väl inte klippa en lugg själv och det är ju jäääättttesvårt eller inte. Men alla kan inte det och alla kan inte föna el locka ett år snyggt. Bella är iaf bra på andra saker, smart tjej. Är du Camilla bra på hår och smink verkligen?😂 Det biter i röven förr eller senare, karma. Försöker man knäcka någon så slå det tillbaka… Men det är inte svårt att förstå att du inte mår särskilt bra, inte det bästa självförtroendet och inte helt nöjd med tillvaron gissar jag… så det svider och sticker i ögonen att Bella har det bra. Innan var det Tyra som var din hackkyckling som du försökte knäcka. Jag tycker synd om dig Cam, det kan inte vara lätt..

    Svara

     Jag klipper min egen lugg, ja… 🙂

     Svara

      Med varierat resultat ska tilläggas men föna mitt eget hår, ja, det kan till och med jag… 😉

      Svara

    Uppenbarligen inte

    Svara

   Haha men va??? Så alla människor som inte kommer till jobbet etc i en slafsig hairbun har varit hos frisören? Snälla, locka eller platta håret kräver inte en ingenjörsexamen. Förstår att ni frisörer vill tjänar mkt pengar och då innefattas såklart styling men det där är ju lite väl cringe

   Svara

    Det är vad mina kunder själva har sagt 💁🏼‍♀️

    Svara

   Vilken larvig kommentar; ”inte fixa sitt hår”…alltså det där handlar ju om smakfråga, -”fixa”. Betyder det att kamma och styla eller sätta upp håret? Vet inte hur ditt liv är iofs, men de flesta av oss har varken tid eller lust att stå och ”staaajla” håret var eviga morgon. Maken till bajsnödig kommentar från dig alltså…..

   Svara

    Bajsnödig? Visste att folk skulle ta åt sig, ingen har krävt att folk ska fixa sitt hår men att säga att en tränad apa kan göra det som de flesta säger sig ha svårt med är helt enkelt inte sant.

    Svara

   Många frisörer kan inte fixa mitt hår snarare då det är för tjockt och glatt…

   Svara

    Kan och kan, man får väl ha realistiska förväntningar som kund. Frisörer kan inte trolla.

    Svara

     Jag har hittat en frisör som kan hantera mitt hår tack. Som vet hur det ska klippas och stylas för att jobbas med och inte mot, bara för att flertalet frisörer i Sverige typ bara kan hantera tunt skandinaviskt hår och inte hår av bra kvalitet så betyder inte det att det är omöjligt.

     Svara

    Så trött på er frisörer som tror ni kan allt. Har aldrig i mitt liv gått nöjd ifrån frisören och jag till o med klipper mig bättre själv. Och jag är ingen som INTE kan hår utan jag kan både styla o föna det, men förväntar mig alltid att ni gör det bättre. Er ”magi” funkar mest på folk som själva inte kan hår, men inte på de som kan.

    Svara

     Nja, jag har en bra frisör som kan göra magi med håret, men det kostar där efter också, i princip det dubbla mot standardfrisören.

     Svara

  Men herregud… Vill verkligen inte låta elak, men vad sjutton ÄR detta? Hon är nervös för att fixa håret själv? Hon skriker av lycka ”It worked – I did it!”. ..och varför har man inte testat innan man spelar in en reklamfilm till ett företag som betalat för det? Detta ser ju jättekrångligt ut för att hon är så osäker. Denna määääktiga kvinna som vill visa andra kvinnor att man kan göra ALLT här i livet, att hon sällan blir nervös eller bryr sig om ditten och datten. Denna video är väldigt, väldigt pinsam.

  Svara

   Man kan göra allt om man har folk anställda att göra det. Det är väl det man lär sig…

   Svara

  Eftersom mina kommentarer aldrig släpps igenom på hennes blogg (och nej har absolut inte skrivit något dumt ord eller liknande utan endast kritiserande kommentarer som den nedan)

  Detta kommenterade jag:
  Jag förstår inte, du har tjatat i flera år om ditt mål att alltid ha med stylist, varje dag, som kommer hem till dig, följer med på resor etc. Och sedan har vi fått höra på senaste tid på hur nöjd du är över att du uppnått det målet. Och nu vill du att vi ska tro på att du vill styla ditt hår själv med denna grej? Det är ungefär lika troligt som att du skulle göra reklam för bästa toalettrengöringsmedlet – när vi alla vet att du inte städar. Det hade varit 100 gr troligare ifall din hårstylist hade gjort detta samarbete på din blogg. Det här blir bara jättekonstigt. Plus att aldrig har jag sett en så stor och dånande mackapär, skulle få huvudvärk av att använda den :O Själv använder jag en Björn Axén platt- och locktång i ett, där man kan välja temperaturen HELT själv på en vridkbapp, behövs ingen smartbrain från Dyson för den uppgiften. Skulle aldrig betala 5000:- för den här saken som ser ut som några plastbitar från Ullared!

  Svara

   Jag förstår varför de inte släppte igenom den, läs den längsamt högt för dig själv och tänk om det var du som hade fått den så kanske du förstår

   Svara

  Som betalande företag hade jag förväntat mig att personen som ska göra reklam för min produkt åtminstone anstränger sig lite för att få det trovärdigt. Det är väl ingen som tror på att Bella kommer at fixa sitt eget hår med eller utan Dyson? Hur många andra stylingverktyg kan hon jämföra med, hon som ”aldrig stylat sitt eget hår förut”? Dessutom, att säga att hon tycker den är värd pengarna när hon inte betalat ett öre för den? Det bästa hade väl varit att hennes MUA hade fått visa hur det gick till att styla håret själv. Det hade varit mer trovärdigt.

  Svara

  He he tycker dessutom redskapet ser lite snuskigt ut…..magic wand med knottror?

  Svara

  Allt är fniss fniss hela tiden. Skrattar hon för att hon på riktigt tycker saker är roliga eller vad handlar det om? Tar hon samarbetet seriöst eller ser hon det som en hihihi kul sak att hihihi göra för att det är lite skojsigt hihihi.

  Svara

  Jag tänker, är det så här hon presenterar sina produkter för investerare? I videon skulle hon prata i en halv minut efter ett antagligen förbestämt manus men det blev förvirrat och enormt osäkert. Hur gör hon när hon håller föreläsningar o. dyl. inför folk? Låter det likadant?

  Svara

  Vi vet alla hur Bella lever sitt liv, med sitt entourage. När hon gör reklam för saker som vi vet att hon inte skulle använda, blir det väldigt fel.
  Allt från Ellos, DW-klockor och nu denna ”blås”.

  Detta gäller inte bara Bella utan väldigt många influencers. Deras reklaminlägg känns oftast inte trovärdiga.

  Svara

   Just den här blåsen tror jag absolut att hon skulle kunna använda om hon inte hade sin hårtjej. Isabella verkar tycka att ju dyrare desto bättre och jag tror inte att man kan hitta en dyrare fön eller locktång = måste vara minst dubbelt så bra som något annat verktyg 😁

   Svara

   Samma när man ser Maria montazami i en blocket reklam. Undra om hon ens visste vad blocket var innan denna.

   Svara

  This is the first time I’m doing my own hair 😂 Hur kan man ljuga så mycket 🤷

  Svara

   Är väl snarare pinsamt att en människa över 25 skanderar högt att hon minsann klarade att fixa håret…wtf??

   Svara

    Dessutom när det är ren lögn. Vi vet ju att hon inte alltid haft en mua-stylist utan gjorde allting själv. Men hon vill väl att engelsktalande viewers skall tro att hon är en överklassprincessa som alltid haft en tjänsteflicka… Inte ens reklam för Dyson kan hon göra utan att blanda in sitt ego och storhetsvansinne. Oh, i did it! Look at me, I’m so good! Bla bla bla…

    Svara

  Och vad är BBs följarskara i denna tutorial? Det finns ju redan massor med proffsiga och roliga dyson tutorials på engelska.

  Svara

  Har testat.
  En vanlig lock borste för 20 spänn fungerar bättre….:)

  Dyrgripen har lekt lite mycket med spacklet, överdriva i all ära men en drag queen framstår som mer modest.

  Svara

  Väldigt intressant att se Bellas recension efter att ha sett Therese Lindgrens video om samma produkt…
  Dom hade verkligen skilda åsikter.

  Svara

   Bella har ingen egen åsikt, allt är uppköpt..

   Svara

   Therese köpte sin egen Dyson medan Bella har ett samarbete med Dyson. Kan vara därför deras recensioner skiljer sig.

   Svara

  Plus att vi vet; Bella kommer inte fixa håret själv, det kommer fortsatt vara hennes ” team” fixar i ordning henne.

  Svara

  Herregud vad elaka ni är. Kritik kan man ge i all ära, men att hoppa på någons utseende och uttal? Hade ni gjort samma sak om ni mötte en människa som inte passar in i eran mall på stan?
  Jävla mobbare alltså.

  Hur kan du tillåta denna mobbning Camilla, på allvar?

  Vad är ni ute efter? Att Isabella ska läsa era kommentarer och sluta använda bus? Ta en engelskakurs? Må skit över sig själv? Fy alltså.

  Svara

   Men kom igen, om man är the worlds most powerful businesswoman borde man väl kunna leverera än bättre video än detta ???? Hon tjänar ju dessutom mängder på eländet

   Svara

    Men wow är hon världens mest powerful businesswoman nu också, det visste jag inte, imponerande, kul. Men inte världens bästa frisör kanske, och ingen professionell filmproducent? Tycker inte det var något större fel på filmen, men visst hon ser lite fumlig ut med borsten men alla kan inte vara bra på allt och det måste man acceptera och inte skamma och kränka för. Sen vet ju inte vi hur deras överrenskommelse och önskan var med filmen, idén var ju säkert att visa att även en som inte är van kan använda borsten, att den är lätt att använda. Sådana borstar är bra för övrigt, inget nytt dock, haft en liknande i säkert 20 år. Denna verkar dock ha mer avancerat och bättre teknik med kylningseffekt för ett mer hållbart resultat.

    Svara

     Om idén var att visa att äve om som inte är van kan använda borsten så har dom ju misslyckats något kopiöst. Bella drar två drag och sen fixar friösren (och plastrullarna) resten. Sen så är det väl inte själva rundborsten som är grejen med denna makapär om jag förstått saken rätt, utan locktängerna som liksom suger in håret.

     Svara

   Det är så vidrigt hur Camcam fortsätter, och hur folk håller på.. Hoppas de inte har barn, och att deras barn inte blir hånade om de inte är bra på något. Det är osäkra små människor som håller på som C och sekten här, tragiskt. Men tydligen julafton för dem nu. Heja Bella säger jag – så stark, trygg i sig själv, glad och stabil trots alla hån, motstånd, elakheter, och hur folk försöker trycka ner henne både här och på hennes egen blogg. Aldrig att Bella skäller ut folk, aldrig att hon hånar tillbaka, aldrig att hon går ut och snackar skit och illa om Camcam eller andra som hånat henne. Det visar att Bella är en större, bättre, starkare och säkrare person. Är faktiskt imponerad av henne för det. Hoppas hon gör fler vloggar. Älskar hennes instastory, så varm och mysig stämning, hon utstrålar värme, är alltid glad och positiv och hon filmar bra, där visar hon upp huset nu kul att se, sååå fint mysigt hus. Men det klagar folk också på, ja på precis allt är det fel.. men det är avundsjuka helt klart, och bitterhet.

   Svara

    Vad gör du ens här om Camcam är så hemsk? Och oerhört töntigt av dig att dra till med avundsjuke-kortet; att folk stör sig på Bella mm handlar om att hon inte är äkta. Att allt är yta, spons, och köpt. Att hon bevisligen bluffat och förstorar upp saker. Jag och många fler tycker det är rätt ocharmigt och den åsikten kommer bestå så länge Bella är som hon är.

    Svara

     Varför kallar du dig A Camcam? Du vet mycket väl att mycket handlar om avundsjuka. Allt är yta säger du men yta verkar ju väldigt viktigt här – viktigt att hår och smink ser bra ut, att busen är rätt nyans, man ska hånas om att man ser orange ut, eller blank, eller påpeka att hår ser slitet ut, att någon har rynkor.. Vad bluffar hon om mer än vad du gör? Du framhåller i din presentation om hur många som läsar per månad och hur många sidvisningar – varför är det viktigt för dig att det står där, ej sett andra skriva så, och du förstorar ju och överdriver för de siffrorna ändras ju – är du stolt att du äntligen fått en stor blogg och med det liite lite publicitet, men det krävdes en Bella och andra för det hehe du har inte klarat att bli någon på egen hand genom dig själv (skrivit en wikipediasida om dig själv😂 ) -så därför känner du en viss avundsjuka och vill sänka andra som lyckas. Innan var det Tyra du ville knäcka och lyckades, nu är det Bella du vill knäcka. Du var kompis tidigare med Tyra och hon med Bella, de var i samma liga en gång i tiden men de ligger ju idag långt ifrån varandra karriärmässigt. Du har sen en tid försonats med Tyra och sedan dess har ditt hat, hetsjakt och drevet mot Bella blivit värre och värre. Hon ska inte få lyckas, hon ska hånas, hon ska knäckas.. är det kanske ditt sätt att ”gottgöra” för allt du utsatte Tyra för, (konstigt) eller någon slags revansch.

     Svara

      Jag har kört bil till småland hela dagen idag och har ingen aning om vad du pratar om.

      Svara

      Herregud vad löjlig du är. Bra svarat av Camcam också.

      Svara

    Värme? Den människan är kylan itself. Aldrig upplevt henne som ”varm” eller empatisk. Hon känns som typen som hade gått över lik för att komma dit hon vill. O gud förbjude att uppleva krig med en sån.

    Svara

   Vad vi är ”ute efter” är inget? Eller jo, kanske att människan skaffar sig lite ödmjukhet, slutar ljuga, överdriva, skryta…ja….rätt osmickrande egenskaper vilket också rätt många tycker. Sluta för övrigt att åma dig över hur synd det är om Bella, -hon skapar cirkusen med sina knep, provokationer och annat trams. Som man bäddar får man ligga…

   Svara

    Du/ni är ute efter att knäcka Bella och sänka henne. Hon ska inte få tjäna pengar, hon ska inte få leva gott. Hur är hon inte ödmjuk? – Det är ju just det hon faktiskt är, eller tycker du att hon är elak mot folk? Hånar hon andra tillbaka som hånar henne, pratar hon skit om andra, snackar hon illa om Camcam eller andra? Nej det gör hon inte. Ljuga?- Vad ljuger hon om? Hon ljuger ju INTE om allt som ni tror och som C vill försöka få folk att tro. Överdriver? – Ja men vem överdriver inte? Typa alla influencers och alla entreprenörer, CamCam och många som skriver här överdriver ENORMT och särskilt om Bella. Ja du tänk på din bäddning, karma..

    Svara

     hahaha men snälla någon, sedan när hindras någon från att tjäna pengar? Det är kanske sättet Bella tjänar pengar på som irriterar oss? Och jo, hon är oärlig om väldigt mycket.

     Svara

    Men hur stör det dig? Känner du henne personligen? Om så är fallet föreslår jag att du pratar med henne om hennes mindre smickrande egenskaper istället för att prata illa på internet

    Svara

  Fantastiskt roligt!
  Nej jag håller mig till fönen och eventuellt platt/locktång när jag vill styla håret. Denna grej är ju enorm? Hur mycket väger den? Verkar vara lite tung att hålla upp om man har mycket hår att fixa till? Den ser ju lite ut som en sexleksak dessutom…
  Vibrator som låter som en lövblås? Njä, jag blev inte så shoppingsugen av denna video.

  Har hon förresten vaselin i ansiktet??

  Svara

   Nej, det är inte vaselin, det är GLOW. Kan aldrig bli för mycket GLOW (ironi).

   Svara

  Alltså nej😂, hur illa kan det egentligen bli. Hur otroligt handfallen har hon inte blivit med alla hjälpande händer eller spelar hon bara ”dum”🤔? Alla dessa år som hon fixat sitt hår själv borde ju finnas lagrade nånstans i bakhuvudet.
  Tack för ett gott skratt 😂🎉

  Svara

  Videon är något av det roligaste jag sett på länge, skrattade så att jag grät denna regniga och mörka måndag. Men den är nog inte vad Dyson tänkt sig.

  Svara

   Jag gapskrattade högt, jag behövde också något roligt att kolla på denna måndag med tågförseningar och så vidare!

   Svara

  Vilken hopplös hårprodukt! Svindyr, högljudd, otymplig speciellt om man ska resa och enorm + att Bella framstår som ett våp när hon nervöst ska testa själv. Och om nu produkten är så bra varför behöver man änvända separata hårrullar efteråt?
  Blir ledsen när jag ser hur tunt och slitet Bellas hår blivit. Kom ihåg hennes hår tidigare och det var fantastiskt, långt ljust tjockt hår som såg friskt ut. Under den oerioden var hon lite lik Agneta Fältskog i Abba också.
  Sen makeupen! Hur hemskt! Orangebrun och flottig och inte utjämnad i skarvarna.
  Allvarligt vad har hänt liksom? 🤔

  Svara

   Hoppas du ser bättre ut Nina och mår bra och är nöjd med dig själv. Hemskt vad utseendefixerade tanterna här är, är det pk och korrekt här verkligen.. eller är miljötänket viktigare? 😳 Tunt, slitet hår har hon också nu ja och orange och flottig, och tantig, och billig och våpig och och… ja herregud alltså, vad har hänt. Stackars dig som blir ledsen Nina… men torka tårarna och inse att det kanske inte är så fräscht och pk att diskutera andra kvinnors utseende. Ha en fin dag.

   Svara

    Ha en fin dag själv och glöm inte att skriva ut ditt namn nästa gång! Kommentera anonymt?
    Och att anmärka på utseendet, hon driver ett företag med ett syfte nämligen utseende. Hon vill bli nästa Estee Lauder, då tycker jag det är ok att kommentera när kvaliten på hennes framförande är i klass med tvshop och dyl.

    Svara

  Varför ger ni er på hennes utseende? Kan ni inte istället fokusera på att kritisera locktången om ni nu ska mobba henne. Förstår verkligen inte huruvida tonen på hennes BUS ens är relevant för diskussion. Hur är hennes utseende någonsin relevant att hoppa på?

  Svara

   Löwengrip säljer ju BUS för ansiktet – som Isabella ju duttade i sitt sminkade ansikte i en morgonrutin-video – så att folk diskuterar färgtonen i hennes ansikte är väl inte så konstigt.

   Svara

   Det är inte hennes utseende utan hennes sminkning som vi stör oss på. I denna video har hon ju både en så intressant färg och så mycket ”glow” att ett smörpaket blir avundsjukt, så det är liksom svårt att bortse ifrån. Det enda som drar bort uppmärksamheten från det är hennes hysteriska beteende. Hur glad kan man bli över att kunna do your own hair – särskilt som man inte ens i videon gör det själv?

   Svara

    Hennes sminkning är dock fortfarande inte relevant i det här sammanhanget. Är så otroligt less på alla liknande kommentarer här inne, önskar att ni kunde skapa en samlingstråd på något forum (exempelvis flashback) där ni som vill typ trakassera henne kan samlas och få en frizon. Förstår inte hur jävla svårt det ska vara att hålla sig till substansen i inlägget utan att börja mobba personen det handlar om?

    Tycker verkligen erat beteende är helt sjukt, förstår inte hur ni om ni nu är vuxna människor kan klara av erat vardagsliv i sociala sammanhang, med tanke på att ni anser er ha rätten kritisera hur en annan människa klär sig, för sig och lever?

    Undrar verkligen hur ni fungerar i professionella sammanhang, som på er arbetsplats? Vad jobbar ni med? Har ni en familj och vänner?

    Skulle aldrig anställa en person eller vilja vara vän/tillsammans med en person som beter sig som er

    Svara

     Ärligt talat är det inget som säger att personerna som är värst i sitt nedsablande är vuxna, inte sättet de uttrycker sig på ialla fall.

     Svara

    Hur kan ni störa er så sanslöst mycket på en kvinna ni inte känner och det är helt frivilligt att följa?

    Svara

     Det är antagligen lika lätt som för dig att störa dig på oss. Såvitt jag vet står det dig fritt att låta bli att läsa kommentarerna här.

     Svara

     Obs obs, man kan BARA störa sig på personer man känner. Är det det du menar? 😂

     Svara

      Vill inte låta bitchig men skrev jag det i min kommentar? Tycker bara att det är lustigt att man kan ha så starka känslor för en person som man överhuvudtaget inte känner privat.

      Svara

    Det är ju mer hennes MUA som får kritik här. Hon är uppenbarligen inte särskilt skicklig på sitt jobb. Alltså inte Bellas utseende i sig det är fel på.

    Svara

     Ja det köper jag, men i de flesta kommentarerna här (och de flesta kommentarerna som generellt skrivs till de övriga blogginläggen om henne) är kritiken inte riktad mot hennes MUA utan istället på att hon är ful/sminkar sig dåligt etc

     Svara

  Känns som tv-shop på 90-talet.

  Svara

  Seriöst hur är det möjligt, när en reser så mkt samt driver ”internationella företag” som Bella gör, att prata så dålig engelska??? Sure hon har ett stort och bra ordföråd men hennes uttal och melodi är ju helt katastrofalt. Hon pratar engelska med samma melodi som en pratar svenska, gör tonhöjningar i slutet av orden osv.

  Svara

   Jag jobbar på ett stort internationellt företag med engelska som koncernspråk och vår svenske CEO har precis det uttalet och jag har inte ännu hört någon klanka ned på det. Så, fråga er själva varför det inte är ok för en 27-årig kvinna när det är ok för en 54-årig vit koncernchef med 30000 underställda?

   Svara

  Åh jisses amalia.. 😶

  Svara

  Jag är ändå osunt nyfiken på vad det är för visdomar IL levererar på sina många ”föredrag” när hon alltid framstår som så tramsig, bortkommen, obekväm och oseriös i sina videos? Blir hon en helt annan människa i dessa sammanhang, eller vad tusan är det som imponerar på folk?

  Svara

   Bella framför alltid samma monolog där hon pratar om sig själv och den ”resa” hon gjort.
   I intervjuer och när hon är inbjuden som dragplåster av arrangörer så är det i princip samma saker Bella rabblar upp.
   Nu för tiden har hon ofta med sig Simon som uppvärmare och moderator. Han har bra vana att stå på scen och verkar inte vara rädd för folk.

   Svara

   Jag såg nån video på Youtube som var filmad på hennes ”föredrag”. Detta var för några år sen. På den videon var hon lika tramsig som i sina egna videos. Med en pipig röst förklarade hon hur hon byggde bloggen och pratade om självklarheter. Ingen pondus, inget innehåll. Jag ställer samma fråga som dig.

   Svara

  Saker som hon aldrig besvarar:

  1. Vad hände med flytten till nya kontoren? Det var så mycket snack om det Och nu inget.

  2. Någon skrev att det troligtvis går illa för Löwengrips bolag, jag får också dem indikationer och jag tror att de här valt att byta strategi helt och hållet. Inte ett ord om deras internationella verksamhet? För många resor och för lite vinst för att det ska vara värt det. Ett sjunkande skepp?

  3. Om hon nu vill sälja in Hermine Hold, varför använder hon aldrig sig av egna produkter? De måste ju ha producerat några exemplarer? Är inte DET en del av marknadsföring?

  4. Den här reklamen ser ut som en billig TVShop reklam med en halvtaskig överprisad produkt. Vem fan valde musiken? Vem fan valde location? Och vem fan stylade henne? Och vem fan sminkade henne? Vad fan kollade jag på nyss? Reklam för Dyson eller ett varningsreklam för hur man inte ska ska skaffa en fejkbränna?

  Svara

   Flytten till Gallerian blir i februari enligt vad Bella skrivit i bloggen.

   Svara

    Februari var väl Australien..? Flytten skulle väl va nu innan jul..?

    Svara

  Hur är det möjligt att kunna så dålig engelska????

  Och hur kan någon som jobbar med skönhet inte fixa sig själv? Dvs skönhetsintresse noll men däremot uppenbart pengaintresserad. Och såklart se ut som Björn Randelids dotter i fejset men som en vanlig dödlig från haka och neråt. Skämskudde.

  Svara

   Är svenska ditt modersmål?

   Läs din mening igen:
   ’Hur är det möjligt att kunna så dålig engelska????’

   Och fråga sedan sig själv:
   ’Hur är det möjligt att inte kunna bättre svenska?’

   Svara

    Eller:
    ’Hur är det möjligt att vara så dålig på svenska?’

    Svara

     Keep going ”?”. Jag ser absolut inget fel i ”kunna så dålig engelska”. Och förstod du inte vad jag menade så är du ju helt pantad. Jag tycks dessutom inte va ensam om att tycka att hennes engelska är extremt dålig.

     Svara

      Nej, jag förstår att du inte ser något fel.

      Svara

      Ser du inte ironin i att du klagar på hennes engelska, för att sen göra ett språkfel på svenska? Att du inte ser något fel i ”kunna så dålig engelska” gör det inte bättre. Ditt argument ”du förstod ju vad jag menade” är ju också roligt, för jag antar att du förstod vad Bella sa.

      Svara

  Hur kan hon vara så handfallen med en värmeborste? Någon gång i tiden fixade hon väl håret själv?

  Och hennes instastory med husvisningen. Efter hennes avslutande kommentar att det skulle bli svårt att sova tolkade jag inte som att det berodde på att hon var exalterad snarare av rädsla. Inte konstigt att hon vaknade med migränanfall i morse.

  Svara

   Men snälla är det fel på instastoryn med husvisningen nu också? På rikigt?! Sluta för i h..te att glo då om det inte passar, det kostar dig inte ens något, var ist tacksam för att hon filmar det och bjuder på det. Jag älskade att hon filmade runt i huset och att hon bjöd på det, att vi fick se. Och det var jättebrafilmat och trevligt. Jag tolkade det som att hon var exalterad ja men eftersom du vill hata och reta dig så är det klart att hon var rädd enligt dig. Nej inte konstigt att vakna med migrän då spänningar släpper och särskilt inte kontstigt efter att man fått kritik för allt man gör och hånas för allt. Stackars Bella säger jag, jag hade också fått migrän om en masssa folk hånade mig så och om folk försökte knäcka mig och sänka mitt företag. Njut nu av en fin kväll och tanken om att Bella har migrän och mår dåligt och kanske är på väg att knäckas.

   Svara

  mod??

  Svara

  ÅH hon fick den att verka så himla otymplig och SVÅR att använda. Och varför använder de papiljotter också när de ska marknadsföra ett SVINDYRT stylingverktyg?! Om man ska köpa en sån vill man väl att den ska klara allt själv.

  Svara

  Varför gör hon allt för att bli så lik Donald Trump som möjligt? Hon har exakt samma hudfärg och hårfärg nu. Snyggt.

  Svara

  PINSAMT!!!! 😳
  Do my own hair 🤪🤣🤣🤣🤣
  MUA:n alltså… va fan!!
  Sminkningen ser ut som fan 😱

  O Dysongrunkan verkar inte vara värd den summan 🙄🙄

  Svara

  obehagligaste videon på bella jag sett: https://www.youtube.com/watch?v=bsDfb3WKUXE

  Svara

   HAHAHAHAHAHAH.. snalla CamCam vill inte du lyfta in denna video i ett egen inlagg, denna fortjanar applåder till att vara the most cringeworthy thing 2018

   Svara

  Hördu Anonym som anklagar CamCam och oss andra för att vara besatta och hata och fan och hans mormor du är härmed befriad. Befriad från den tunga plikten att slaviskt läsa alla kommentarer och sedan skriva samma tjatiga drapa. Försåvitt det inte är copy paste förståss. Vi känner inte igen oss i din beskrivning och du har klargjort att du känner dig som en som en mycket god människa. Så din tid som moralpolis är över, tack för den tid som varit!

  Svara

  15K visningar på YouTube. Så 1% av hennes 1,5 miljoner läsare har tittat på videon. Haahahah. Lovar att den lite magiskt kommer ticka upp till 100K om ett par dagar med lite köpt annonsering bakom, precis som för hennes ”tv-serie”

  Svara

  OT: men noterade någon mer att hennes nya vardagsrum tycks behöva ett fult vitt plastigt element för att bli varmt (skymtade förbi i videon)? Man kan ju tycka att ett nybygge av den där kalibern bör ha ett effektivt klimatsmart uppvärmningssystem och bra isolering. Dessutom; säkerhetsdörr i all ära till WIC:en och sovrummet – men vem fan vill stå och blicka öga mot öga med inkräktarna som om man vore inlåst i ett akvarie? Ref. Stora fönstret som utgör ena väggen på insidan. Behöver jag säga att man får hoppas att glaset iaf är ”okrossbart”?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.