Vad jobbigt det blir när man är inloggad på sin robots konto istället för sitt eget

Bilden försvann efter bara några sekunder men givetvis är mina läsare snabbare än så! 
🙂
Oooops!

Tack för bilden, Blixten! 🙂

205 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Både roboten och BB är båda två lika usla på engelska. Om nu BB inte klarar engelskan, så borde hon se till så att hennes ”sociala team” behärskar språket.

    Svara

      ”I’m such a fun company” 🤦‍♀️

      Svara

        ”My friend is having a boat ”

        Svara

          Boat, när ”hen” inte räcker till!

          Svara

            Vänta, den med ”hen” förstod jag inte 😄

            Svara

            So today

            Svara

      Roligaste var ju nu i hennes story när hon skulle säga ”AHA” och”BHA” 😂

      Svara

        ”Sasha is getting nauseous when I’m driving”

        Svara

    Haha illa. Btw står fortfarande Isabella som gift. Har de glömt att skicka in rätt papper en gång till..?

    Svara

      Det rullar förmodligen fortfarande sex månaders betänketid sedan de ansökt på nytt sedan det uppenbarats att deras första ansökan aldrig fullföljdes.
      Om de fullföljer bör skilsmässan vara klar i början av 2019.

      Svara

        Jag tänker mer december. Maj-november. Klart december. Vi får se vad som sker denna gång.

        Svara

          Allt beror förstås när ny ansökan inlämnades. Först skulle tydligen Tingsrättens beslut att avskriva ansökan i brist på fullföljd överklagas eftersom det inte kommit någon påminnelse om fullföljd (vilket inte behöver skickas ut).
          16 juni i Bellas blogg:
          ”Det har stått i media att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat som har fullmakt vid ärendet, har fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat. Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst.”

          Svara

            Men snälla…iaf när jag skilde mig så kom inte heller något papper från tingsrätten utan vi var själva tvungna att bevaka när det hade gått sex månader, sedan skickade vi in ett handskar papper där vi skrev att vi ämnade att fullfölja skilsmässan. Precis så så också våra advokater att vi skulle göra

            Svara

              Head of divorce orkade inte hålla koll på Blondiebells kalender

              Svara

    Haha, ja det gäller att ha kontroll på sina ”affärer”🤣

    Svara

    Kul. Det kommer att bli riktigt snurrigt för Bella det här.
    Tänk när hon klonar sig fler gånger och måste hålla reda på om hon är i New York, Hongkong, Tokyo, Peking, Moskva eller Kapstaden – eller Stockholm förstås. Heja!

    Svara

    Alltså vilken PAJAS hon är! Dör pinsamhets-döden!

    Svara

      Hon är en ”PAJAS” för hon råka ladda upp en bild på fel konto bara? Herregud. Dör pinsamhets-döden åt din kommentar.

      Svara

        Ne Bella är en pajas i övrigt också

        Svara

        Nej men kanske för att hon försöker lura alla att detta är en AI när det uppenbarligen bara är hon dom har dubbla konton, och hon lyckas inte ens hålla isär det.

        Svara

          Blandar ihop kontona redan dag två!

          Svara

        Det är pinsamt för Bella därför hon säger att klonen är en robot som sköter sig själv med hjälp av AI.
        Nu visar det sig att Bella hjälper klonen på traven genom att vara inloggad på klonens Instagram.
        Det är alltså ett misstag från Bellas sida som är större än du verkar inse.

        Svara

          Ja och hon släppte inte igenom min kommentar på bloggen angående det här när jag svarade på en annans kommentar om de är nån som är inloggad på den eller om gabrielle sköter sig själv …

          Svara

        Nej hon är en pajas för att inget hon gör kan tas seriöst och bara är bluff å båg när man skrapar på ytan

        Svara

        S; det är väl extremt pinsamt när hon nu lanserat denna Gabrielle som en ”robot” men snabbt visar sig vara Bellas andra Instakonto, med bilder och videos skickade från kusinen i Newyork… ärligt, så otroligt jobbigt pinsam hon är just nu. Sämsta PR-teamet i Sverige, om inte målet var att lansera Bella som blåst blondin.

        Svara

    Hahaha, så oerhört pinsamt. Vad tänker alla impade läsare nu då? Att det är den snillerika roboten som varit och fingrat på Bellas konto kanske…..:-D som jag skrev tidigare; detta är humor. 😀

    Svara

      Mer humor med er som inte fattar utan på riktigt trott att det är en riktig robot som badar och går runt och filmar i New York. 😀 Assså… Vem/vilka är det som är pajas? Kolla föregående inlägg, där var en bra kommentar som förklarar för korkskallar.

      Svara

        varför skriver du det där till mig?? Jag har aldrig trott att är en robot? En bra grej innan man försöker sig på att vara lustig och överlägsen är kanske att svara rätt person?

        Svara

        Ingen här trodde att det var en maskin som skulle promenera omkring i NY… Folk trodde att det handlade om AI, programmering osv, alltså ett instakonto som skulle sköta sig själv med hjälp av avancerad programmering. Hon fick det att låta så. När det i själva verket är ett andra insta-konto som uppdateras manuellt av en människa, med manipulerade bilder.
        Varför kalla det för en robot? Det finns inget robotaktigt i det här, alls. Karaktären är ingen AI-figur, en sk robot. Karaktären är ingenting, den finns inte. Inte som maskin, inte som program, inte som något alls. Det finns ett helt vanligt instakonto där avsändaren är en påhittad sagofigur. Så det enda pinsamma här är det där kontots existens. Varför skulle någon i Usa bli sugen på att köpa schampo för att ett konto postar bilder från NY och någon i Sverige skriver ”today I ate avocado for lunch”? Men om man skriver att det är en robot så låter det ju mer spännande iaf.

        Svara

      Tror folk på riktigt att det är en riktig robot alltså haha, för att Bella skrev ”vi bygger en influencerrobot” – så då finns det folk som tror att hon menar att de suttit och byggt med muttrar och skruvar jeeeesus alltså.. Förstå att det finns ord idag som används som typ metaforer, och ”robot” är ett sådant ord – likaså klon, det är ju inte klon på riktigt heller -Men Gabrielle är ju en fiktiv person, en ”influencerrobot” – tolka inte alla ord bokstavligt – Och om de nu vill låtsas att hon är en verklig robot så är ju inte det fel heller.. men att det finns folk som på riktigt trott det och känner sig lurade.. alltså jag blir mörkrädd. Läs Isabellas inlägg en gång till, står inget om Al.

      Svara

        Men det är väl ingen människa som trott att det faktiskt är en robot à la Bender som suttit och knappat med sina plåtfingrar?

        ”Gabrielle” har målats upp och tolkats som en bot. Ett avancerat program. En hög med algoritmer. Vill de tvunget kalla den här satsningen för något så borde väl just ”karaktär” eller kanske ”persona” ligga ganska mycket närmre till hands än ”robot”? De väljer ju att kalla det för robot för att anspela på något banbrytande och självstyrt som bara en riktig entreprenör med ett gediget tech team kan åstadkomma. I själva verket är det ju något helt annat, och _självklart_ fattar alla det (precis som alla alltid fattar när team Löwengrip ljuger om annat också *host statistik*).

        Svara

        De som gör allt jobbet bakom Gabrielle gör så klart inget fel, utan levererar väl på sina kontrakt och kan inte hållas ansvariga för hur och när Löwengrip presenterar produkten för sina följare (som trots allt är många)

        Svara

    Haha Bella och det konstanta ljugeriet.. överdrifterna.
    Men ännu värre med de som trodde det var en riktig robot de skulle följa!! ”Så spännande!”

    Svara

      ”Så spännande” och ”Så läskigt” om en blondin som spelar robot på Instagram.

      Svara

    Nu börjar det bli aningens överdrivet här inne. Ni är verkligen i en Bella-bubbla.

    Svara

      Nej? Sluta läs de här inläggen om du inte gillar kommentarerna

      Svara

      Bella-Bubbla? Nej, det är inte vi som skapar nya konton om oss själva i ny skepnad och kallar det för robot…..

      Svara

        Klon kallas det ju, och ja robot men självklart ingen robot som i en riktig robot. Men det ska vara en fiktiv karaktär liksom, som en bok – eller filmkaraktär. Asså haha hur kan det vara så svårt att fatta 🤪

        Svara

          Då kan hon ju också använda det uttrycket istället för att tramsa om AI och klon. Det hon sysslar med nu är varken kloner eller AI. Maken till trams och hittepå!

          Svara

            Det är ju en perfekt klon ju! Den ser ut precis som Isabella! 🙂

            Svara

              Exakt samma frisyr, klänning och skor. Man ser inge n skillnad alls.
              Tänk vad tekniken fixar nu för tiden med AI och animation.

              Svara

            Vad är Al och var har hon skrivit att det är Al?? Vad ska hon kalla det då tycker du? Hon får inte säga klon ochinte robot men vad får hon säga? Vad får hon kalla det?

            Svara

              Påhittad karaktär

              Svara

              Artificiell intelligens.

              Svara

                Om ett instagramkonto om en låtsasperson räknas som Artificiell Intelligens numera så finns det OTROLIGT många 13-åringar online som sysslat med detta länge.. haha. Alltså. Kvinnan borde sluta slänga sig med termer hon uppenbarligen inte begriper sig på, eller anlita en ny pr-firma för det här håller liksom inte. Hon HAR skrivit tidigare att hennes ”team” höll på att ta fram en ”AI” som skulle kunna skriva inlägg själv, vilket ju uppenbarligen är lögn. Hon vill bara låta tekniskt kunnig för att locka nya företag att samarbeta med henne. Så mkt BS!

                Svara

    Men alltså nej…fy vad pinsamt 🤦‍♀️

    Svara

      Ja haha att Camilla på riktigt trott det är en robot 😂 😂 😂 döööör hahaha😂 😂 🤣 🤪

      Svara

        Klonen skriver själv på sitt konto att hon är en robot så håll dina skattemojis för dig själv gumman.

        Svara

          Och då måste man tro på det!?

          Svara

          12:29 en påhittad figur skriver det på sitt konto ja, eller ja någon annan kanske skriver, så kanske passande med skrattemojis ändå gumman. 😉

          Svara

    Fattar inte?

    Svara

      Hon har påstått att ”Gabrielle” är en robot, men så visar det sig att det är Bella själv som rattar kontot. Bland annat Bella själv är min gissning iaf.
      Hursom, hon råkade lägga upp en video på sig själv på robotens konto.

      Svara

        Och?! Vilka tror att det på riktigt (!) är en robot?? Asså jag dööör… de flesta har väl fattat att det är personer som uppdaterar kontot, inte så att de påstått eller på riktigt menar att det är robot 😂 😂 Asså folk här 😂 🤦‍🤦‍

        Svara

          Nä kolla hennes fanz… de hyllar sin nya robot-gud..

          Svara

            Bella skrev på sin blogg ”vi bygger en influencerrobot” så därför har vissa tydligen trott att de bygger en robot av muttrar ock skruvar alltså haha. Ta inte alla ord bokstavligt, bygger kan betyda att man planerar t ex och robot kan användas som en typ metafor. Men kul att folk tror så haha.

            Svara

              Nej, jag tror inte så många trott att det varit en fysisk robot de byggt utan att det var AI, artificiell intelligens, alltså något slags program som ”styr sig själv” vilket inte är fallet alls. Det är det folk kritiserar, att teamet försöker få det att låta som att AI är inblandat när det inte är så.

              Svara

              När någon skriver att de ”bygger en robot” så drar åtminstone jag slutsatsen att någon sitter och knackar kod. Men det verkar det ju inte som i det här fallet

              Svara

          Nej men poängen här är att hon marknadsför och tänker tjäna pengar på något som hon menar är avancerad teknik. Det går inte att förstå av den infon hon ger att det inte stämmer. Om man är insatt förstår man så klart, men eftersom alla inte är det skapas ett utrymme att tjäna pengar.

          Svara

          Bella hashtaggar iof sin post på insta med #robotinfluencer så jag menar hon VILL ju att det ska bli en ”grej”… så JA, de har visst påstått själva att det är en robot.

          Svara

            Vad borde hon ist kallat det? Skulle hon skrivit hittepå-influencer? Science-fiction-influencer? Eller vad? Robotinfluencer låter väl bra och intressant. Gud alltså haha idag används många ord till annat än vad det verkligen är. Men de kanske vill låtsas att Gabrielle ÄR en robot även om de inte menar det på riktigt alltå irl att en robot tar bilder och skriver på instagram. Komiskt att folk trott det, och tolkat det så haha.

            Svara

              Komiskt också att hon tror att bara för att hon gjort ett påhittat konto, att det automatiskt blir ett betydelsefullt influencerkonto – hej verklighetsuppfattning!!

              Svara

      Fattar inte? ….Inte konstigt hon har kunder iaf…

      Svara

    Varför är det jobbigt menar du??! Vad spelar det för roll??! Menar du CamCam att du på riktigt trodde att det var en robot? ÖH. Och du tycker att du gjorde ett avslöjande eller? Eh.. tror de flesta fattat att det är Bella eller andra människor som uppdaterar kontot liksom. My god.. väldigt vad Gabrielle engagerar dig haha många inlägg om det här haha du har en förmåga att haka upp dig och liksom fastna.. 😉

    Svara

      Det är jobbigt för Bella för att BELLA låtsas att det är en riktig robot. Otrevliga lilla vän.

      Svara

        NEJ hon har inte påstått att det är en riktigt robot! Ingenstans! Det fattar väl alla att det inte är en robot (nåja, inte all tydligen) utan en person som uppdaterar kontot, men det är ju ingen riktig verklig person, alltså Gabrielle är ingen verklig person utan som en påhittat filmkaraktär för instagram, som inte har verkliga känslor. Men de kan ju låtsas det.

        Svara

          Du kan ju börja med att kolla hennes insta där hon skriver både ”AI” och ”Robot”.
          Pu…o

          Svara

            VAR skriver hon Al? VAR står det?? Att de kallar en påhittad instagraminfluencer för robotinfluencer betyder inte att de sagt och påstått att de på riktigt byggt en verklig robot som de sänt till NY. Alltså..🤦‍

            Svara

              Det stod i profilen. Men nu står det robot istället.

              Svara

          Det står ju på klonens konto att det är en robot så du kanske ska ta och tagga ner?

          Svara

            Svar till anonym 12:21 alltså

            Svara

            Och då tror du att det är en riktig robot?? En robot som i äkta människor typ? Haha. Men ja om de vill låtsas att det är en robot så what, betyder fan inte att det är en riktigt robot för det. Det är en fiktiv influencer för instagram! Vart vill ni komma? Att Isabella ljuger? Eller vad är grejen, var vill ni komma? Skit i att följ den bara om den stör er, inte svårare än så. Men det som stör är väl att den har nästan 10 tusen följare redan, det sticker nog i ögonen på Cam och vissa. Herregud alltså.

            Svara

              Trodde inte tonåringar läste den här bloggen då det mest handlar om vuxna 30+are här. Du är ju helt rabiat.

              Svara

            Tror du på allt i sagoböcker också, eller rasar du och stämmer författarna som ”lurat” dig? 🤦‍

            Svara

      hahaha nää det verkar vara oerhört många läsare som svalde det där med robot med hull och hår. Inte CamCam; tycker det framgått med all tydlighet att hon varit och är skeptisk,…

      Svara

      Bella själv skriver ju AI och robot på sin insta och försöker blåsa upp detta till nåt det absolut inte är och många köpte det, tro det eller ej!
      Detta visar ju mest på hur sorgligt okritiska många är i sin tankeversamhet..

      Svara

        Men tror du på stjärnornas krig och på ET och Hulken också? Bella har all rätt att skriva vad fan hon vill Al, robot.. som vilken författare som helst. NEJ jag säger inte att hon är författare eller filmproducent men ni borde fatta. Dessutom så kanske det är Al i december när ”Gabrielle” lanseras på riktigt, för det är inte gjort ännu, det är inte december ännu. Och ni som tänker anmäla till instagram gör INTE det för då kan ni åka dit för bedrägeri för denna sk robot har INTE tagit någon annans identitet!

        Svara

          Haha vem är det som tror på tomtar och troll egentligen när du tror man kan åka dit för bedrägeri för att man anmäler ett insta konto?xD

          Svara

          Anonym (13:09); AI inte AL….. Artificial intelligence. VIlket är ett riktigt kocept på band annat instagram. Att Bella marknadsför något som AI när det inte är det är falsk marknadsföring. Hennes kloner är absolut som du säger ett påhittat koncept lik en karaktär men det är också en PRODUKT där för att sälja, hon kan alltså inte säga att det är ett digitalt liv om det egentligen är en fysisk männsika som skapar kontent med endast digitala bilder.

          Det är inte okej att säga att det rör sig om en robot/digital person när det faktiskt inte är det. Precis som att det inte är okej att marknadsföra en fysisk produkt med kvalitéer den inte har.

          Detta går inte att jämföra med kategorier som böcker och film. På så vis skulle detta vara detsamma som att marknadsföra en Science fiction rulle som dokumentär.

          Svara

            TACK! Bra förklarat, vissa verkar inte fatta!

            Svara

            Men snälla människa… Tror du inte att alla digital person-konto har en verklig person bakom sig – det är väl självklart. Isabella kanske anser att det är en digital person eftersom den lever digitalt alltså på nätet på instagram och är påhittad. JO det är visst helt okej att kalla det för en influencerrobot om hon vill det, hon framhåller att det är fiktiv person online som lever i New York. Jo det går att jämföra med böcker eller film eftersom det ofta där är fiktiva, påhittade personer och liv. Det ÄR ju alltså ett digitalt liv kan man säga oavsett om det skapas helt digitalt eller om en verklig person finns bakom kontot. Ge er!! Vem vem det är kanske är någon form av autosvar på kommentarerna, som en typ av Siri. Men allt som är digitalt finns det verkliga personer bakom på ett eller annat sätt.

            Svara

            Fast vi får nog vänta och se vart det här bär hän. Det kan mycket väl vara så att det just nu i början är någon som matar med info men att allteftersom så kommer den bli mer och mer självgående när den har tillräckligt med data.

            Jag personligen skulle nog säga att vi har för lite info för att veta hur slutprodukten kommer bli. En AI eller rn person som till största del matar med info och sedan kommer småsaker som att svara på kommentarer gå via automatik.

            * väntar och ser*

            Svara

              Jag trodde det var planerat att den animerande figuren slulle bli självgående efter ett tag o generera lite content på egen hand? Därför grejen med att hon vaknar till liv i december.

              Svara

                Så uppfattar jag det också. Men vi får se hur självgående hon kommer att bli i slutänden. Men möjligt är det.

                Svara

      Ingen, utom några extremt blåsta kommentarer på Insta, har någonsin trott att det är en robot. Det är Blondinbella som hävdar att kontot är en AI klon, en virtuell robot, och fått det att låta som att det är AI som driver kontot.

      Svara

        Instagram tillåter väl inte att en bot infiltrerar sig i deras koder/ använder dem. Inte super insatt, Camcam, är detta något du har koll på?

        Tror ABSOLUT INTE att Bella/hennes Team använder en bot/AI, men det är väl överhuvudtaget inte tillåtet? Redan där är de ju avslöjade på att det inte är en robot/AI bakom deras projekt 🙂

        Svara

          Vi kan alla anmäla kontot till Instagram! Förhoppningsvis stänger de ner verksamheten.

          Att de ska tjäna pengar på stackars folk som inte fattar är bedrövligt.

          Svara

            Man kan anmäla kontot som ’innappropriate content’ och sen vidare välja: ’This profile is pretending to be someone else’

            Haha

            Done and Done!

            Svara

              Eller ’Posting inappropriate content’ – ’Self injury’

              Svara

                Precis! Self injury, hon sabbar ju sin egna ”karriär”.

                Svara

              Men the profile is NOT pretending to be someone else! Översatt; kontot låtas INTE vara någon annan, den har INTE tagit någon annans identitet!

              Svara

            Men SLUTA för helvete att ni ska anmäla för att förstöra för Isabella!!! Ge er för fan!! Lägg ner!! Om det hade varit CamCam eller Cissi Wallin så hade nu inte brytt er, då hade ni bara skrattat. Ni är fan inte koka! Hoppas verkligen att Isabella med team anmält och stämmer skiten ur CamCam!

            Svara

              För?

              Svara

                Kanske trakasserier, förtal….

                Svara

                  Dagens skämt!

                  Svara

              Aha, du måste vara bellas lillasyrra som så tonårsaktigt och ilsket försöker försvara henne?

              Svara

                Börjar det inte bli lite tröttsamt att tro att alla som försvarar bella är hennes familj, vänner, anställd…??

                Nej jag håller inte med anonym 12.52, men tycker ändå att hela ”Hej hajen”-grejen är uttjatad

                Svara

                  åh vadmånga djupa andetag jag var tvungen att ta för att inte skriva ”hej hajen” under din kommentar som skämt… klarade mig nästan

                  Svara

              De hade för det första aldrig hittat på en så stollig idé. Eller marknadsfört den som något den inte är.

              Svara

              Hade Wallin hittat på detta så hade jag verkligen undrat hur det stod till med henne. Ta nu och andas och inse att ingen kan stämmas. Herregud.,..

              Svara

              Du är inte heller ”kok”!!

              Svara

              Är det skollov den här veckan eller? Argumentationstekniken i flera kommentarer (anta att flera är skrivna av samma person ”haha, tror ni att Bella har skruvat ihop en robot” ligger i alla fall på en närmast pre-pubertal nivå. Skönt att inte behöva misstänka Isabellas anställda för kommentarerna, de borde i så fall ha en lite mer vuxen ton.

              Svara

          Anmält! ✅

          Svara

            Varfor? Bare for at sabotere?

            Svara

        Här var det väl ett par också. Och några som trodde det var en ny anställd som skulle gå runt i New York och leka Bella…
        När det enda hon gjort är att skaffa ett nytt konto.. Kostnad 0.

        Svara

        Exakt. Och hon försöker tjäna pengar på det. Därav bra att åtminstone bloggbevakning avslöjar bluffen.

        Svara

          Bluff? Vad är det som är bluff menar du? Ni vet ju fan inte vad n ska hitta på, inse att ni har problem, är störda, riktigt störda och besatta så det är sjukt!

          Svara

            Lugn nu

            Svara

      Vad är det förresten som säger att det inte var meningen att Isabella skulle dyka upp på Gabrielles konto? Isabella kanske dyker upp där fler gånger, och att det är meningen alltså.

      Svara

        Om hon raderar det snabbt som ögat var det nog inte meningen…

        Svara

      Hörru, anonym 12:08 men den extremt otrevliga attityden. På klonens Instagram profil står det följande ”A beauty robot influencer”. Ser du andra ordet i meningen? Jag tror du känner igen det…

      Svara

        Ja det gör det och det betyder en riktig robot öh, en plåtrobot som skriver runt i New York-city, på caféen och barer. ÖH. Klon hette det också men är inte en riktigt klon för det. Ge er!!

        Svara

          Det måste verkligen brinna i din telefon så argt du knappar på tangenterna… Klon betyder klon och robot betyder robot och inget annat. Använder man de orden för att på fullt allvar beskriva ett alternativt Instagramkonto man själv driver så får man nog stå ut med att folk inte tar en på allvar och tycker hela grejen är skrattretande. Jag ser ingen som påstått att det skulle vara en metallrobot som knatar omkring i NYC…

          Svara

            Men är det verkligen konstigt om hon själv driver ett konto som ska vara ungefär som en ”klon” av henne själv. Nej inte va, ganska logiskt ändå väl. Men hon bord kallat det fiktiv-influencer då ist för robot-influencer efterson vissa anser att vissa ord Måste tas bokstavligt.. men då hade ni säkert hittat något annat fel att klaga på ändå. Försök inte inbilla mig att det handlar om ordet robot som gör att ni rasar och ska anmäla kontot. Sjuka idioter!

            Svara

              Den enda som framstår som sjuk här är du med dina rabiata utbrott.

              Svara

                Men snälla, om inte Isabella hade velat att det skulle framstå som AI hade hon väl aldrig använt ordet robot för att beskriva projektet? Då hade hon väl använt fiktiv karaktär eller något av alla övriga ord som bättre beskriver kontot/Gabrielle. Det finns en anledning till att ordet robot används; AI är ett område som är enormt intressant (och populärt) just för att det betraktas som ”framtiden” med allt vad det innebär. Där finns möjlighet till stora pengar. Detta vet Isabella, hon använder medvetet ordet robot i marknadsföringssyfte. Om kontot bara sköts av en vanlig människa som laddar upp animerade (och verkliga) bilder har robot (AI) INGENTING med kontot att göra.

                Visst, vi vet inte vad kontot kan komma att bli så vi ska inte förhasta oss allt för mycket, men än så länge är det pinsamt hur fejk allt känns. Det framstår ju verkligen som att ”Gabrielle” försöker framställa sig som resultatet av AI och övertyga de som kommenterar om att hon faktiskt är en robot. Vilket hon inte är, vilket gör det till en bluff.

                Svara

              Ta din medicin nu…

              Svara

          Tyvärr så tror jag att den enda som tänker på en plåtrobot är du, alla andra har förklarat precis vad vi tänker på och vad som är skillnaden mellan en AI/klon/robot som genererar innehåll och att det bara är ett nytt konto där Bellas team genererar innehåll. Det är ingen mer än du som inbillar sig en plåtrobot som vandrar runt i NY.

          Svara

    Jag reagerade mest över den fula klänningen.

    Svara

    Undra när hon får ta plats i tv-soffan för att prata om sin ”robot”?? Med en journalist som lägger huvet på sned och är säååå iiimpad…

    Svara

    gabriellelowengrip: hi! I was born yesterday at @lowengrip headquarter in Stockholm, I have no family except from @isabellalowengrip (I’m her clone) – I don’t know so much about myself yet but I’m learning. Today I tried the peppermint mocca at Starbucks – I love it!

    Dör!

    Svara

      hahahaha omg

      Svara

      Men för i helv…e Pingis, GÖR NGT åt detta pinsamma spektakel innan LCC verkligen går i graven.
      Ni tappar ju de sista kunderna ni har. Steppa upp som ’Head of Vett & Sans’ fort som fasiken innan Bella/Gabrielle gör bort sig ännu mer. (om det ens är möjligt…).

      Svara

      klockan är för övrigt 6:30 i new york… och det där skrevs för 30 min sen, ”today i tried the…”. det var jävligt tidigt för att dricka kaffe xD

      Svara

        😂

        Svara

      plus att kommentaren hon svarade på var på svenska. är mycket komplicerat att koda så att en bot/AI kan förstå ett språk men svara på ett annat. är bella själv som svarade tror jag, isolina lär väl ligga och sova nu.

      Svara

        Fast nä.

        Svara

          Fast vänta lite… jo.

          Svara

      ”I was born yesterday”… 😂😂😂

      Svara

        Japp det är så bevisat med den kommentaren. Med vänlig hälsning, hon som inte föddes igår, eller i farstun!

        Svara

          ”Med vänlig hälsning, hon som inte föddes igår, eller i farstun!”

          Hahaha, jag dör!

          Svara

      Antar att de använder andras copyright bilder också?

      Svara

      Engelskan är SÅ PINSAM.. ”i Dont know so much about myself..” nej det heter ”i Dont know that much about myself”. Märks att Gabrielles klon inte gått klart engelska C och ogillar att titta på engelska serier på Netflix. Kul att kaffet smakade gott iallafall!

      Svara

    För en gångs skull är det befogat att skriva mycket om BB för detta är en för galen tunna hon hoppat i.

    Svara

      Förlåt men hon blir fan bara läskigare och läskigare. Vad blir nästa steg?

      Svara

    anmälde iaf gabrielle-kontot som spam xD

    Svara

      Okej, det innebär att du inte längre kommer kunna se kontot, det vet du va. Men andra som vill följa kan fortfarande göra det.

      Svara

        jag kan fortf se det, man kan ju välja om man vill blocka det eller inte i samband med att man anmäler 🙂

        Svara

    och hennes kaffebild la hon upp när klockan var 5 på morgonen där i new york xD

    Svara

      Och de öppnar 06:00 🤣🤣🤣

      Svara

      Klonen kanske också har talang för att muta folk. ”Har massa pengar, så seså, öppna tidigt nu så får Du fett med driks!” 😂😂

      Svara

    Min teori: Hela grejen med ”klonerna” är väl att vara extra Isabellor för Löwengrip, så Isabella själv inte blir en flaskhals. Förstår inte riktigt varför andra riktiga influencers kan fylla de rollerna, men Isabella vill ju ha ett beauty-tech företag.

    Alltså tänker jag att hela idén är att dessa klon-konton ska styras av andra personer efter Isabellas manus, inte att Isabella ska styra dem själv. Men eftersom Isabella inte har något tålamod eller impulskontroll så kunde hon inte låta bli att låta Gabrielle vakna till liv direkt, och svara på folks kommentarer, för det var ju bara för roligt att leka AI-robot och att en del trodde på det. Och så råkar hon posta på fel konto och nu är illusionen bruten, innan ens den person som ska sköta kontot (tror Isolina bara är med och flamsar) ens har börjat på sin post.

    Mycket proffsigt och moget agerande.

    Svara

      Hon är tom snål att sponsra andra influencers och ha modeller i stället för henne själv det bevisar bara hur lågt denna kvinna kan sjunka.

      Svara

        Ja oj vad lågt hon sjunker som inte använt massa andra influencers som gör reklam för hennes produkter HAHAHA tillåt mig småle… OJOJOJ om hon använt andra influencers SOM ni hade gnällt och RASAT då. HAHA. Störda. Isabella skulle fortsatt med reality-serien DET har blivit TOKTITTARSUCCÈ. Och Pernilla W visar sina klänningar själv och Bianca visar sitt smink själv ojoj vad lååågt de sjunker.

        Svara

          Glömt medicinen?

          Svara

        Håller med, om hon nu är en flaskhals för företaget då hon inte har tid att skapa content, varför inte bara betala någon influencer en skälig lön för att regelbundet posta inlägg om Löwengrip? Istället för att låtsas ha tagit fram någon innovativ robot som gör detta, när det bara är Bella som öppnat ett till instakonto som hon ska posta fejk-bilder på. Förstår inte detta ALLS, detta med robot och AI var typ den sämsta idén någonsin. Grattis PingPong

        Svara

    Det känns sim Alfons Åbergs låtsaskompis Mållgan 🤣

    Svara

    Jag försöker SÅ hänga med i detta men vad är det här?! Är Gabrielle kontot typ Bellas ”alter ego”? Eller har hon blivit schizofren via nätet? 😂
    @michaforsstrom

    Svara

      hon verkar ha glömt att det är olika tidszoner iaf.

      Svara

    Ovanligt att Bella klantar sig…!

    Svara

    Alltså det enda jag inte fattar med detta är hur ett till konto med låtsasbilder ska hjälpa Bella. Hon skrev att hon ”kan inte finnas överallt samtidigt” och att klonen är till för att ”skapa det content jag inte hinner med”.

    Vill Bella vara i New York? Vill hon posta bilder på Starbucksmuggar? 😂

    Svara

      Förmodligen hennes kusin Isolina stor tar bilder i New York 🤣🤣🤣

      Svara

        Jo, men jag menar… hur hjälper det Bella att hennes kusin springer runt och tar Starbucksbilder i NY? 😂

        Svara

    Camcam, när jag är i ett specifikt inlägg och läser kommentarerna och sedan försöker gå tillbaka till startsidan av bloggen genom att klicka på din header (brukar ju normalt funka så på bloggar) så dirigeras jag bara till en ny flik och samsungs hemsida. När jag väl stänger ned ned fliken och går tillbaka till bloggbevakning fliken så är jag fortfarande på samma inlägg och inte på startsidan. Känns inte så roligt att det är insmuget en ad i din header när man trycker på den! (hände 5ggr innan jag gav upp med den tekniken)

    Svara

      Händer såklart inte det nu när jag testar igen… men det hände 5 ggr i rad för fem min sen! 😅

      Svara

    De har ”räddat” situationen genom att låta gabrielle svara att det är henens framtid som kommer vara datastyrd.
    Känns som det inte ens var planerar att gabrielle skulle börja svara folk igår, att de bara var rent impulsivt. Stod ju på Isabellas blogg att hon skulle vakna till liv i december. Hade varit mer mystiskt och roligare om de hållt fast vid det istället för att tjuvstarta.

    Svara

      Som sagt, mediakåt!

      Svara

        glöm inte pengakåt också därav alla hennes galenskaper. ;DDDD

        Svara

    Camcam har du tänkt på hur mycket trafik du själv genererar till henne egentligen genom att publicera så mycket om Bellisen?

    kan du inte bara skita i att rapportera om henne i en vecka för att se hur statistiken ser ut? Eller missar du en massa trafik själv när du inte skriver om henne.

    TÄNK om du är 0,5 av hennes 1,5 millions 🙂

    Svara

      Hon genererar nog en del dit – OCH CamCam behöver nog Bella – denna blogg hade nog inte varit lika stor annars.

      De flesta andra räknar förresten också ihop/lägger ihop alla sina kanaler såsom Insta, blogg, facebook, Twitter, yt – så det var inte fel tänkt och gjort av Bella, hon är inte ensam om det, och då bör det vara runt 1-1,5 milj som Bella har i räckvidd.

      Undrar lite också varför det är så viktigt för Camcam att Bella finns på Ocast när Bloggbevakning inte finns där, och inte Bianca, inte Pernilla W, inte Hannah Graaf m.fl. Camcams unika pratas det sällan om men hon framhåller ofta hur många sidvisningar -så det känns lite missvisande.

      Svara

    Till de som påstår att hon aldrig sagt att det är en robot. Det här ar från hennes sista blogginlägg. ”Men innan vi sätter oss i bilen väntar produktmöte och jobb med min robot Gabrielle. Jag bestämmer hela hennes värld, det är precis som att spela The Sim”.

    Svara

      Och hon skriver i kommentarerna: ”Tekniken bakom Gabrielle är väldigt avancerad, det är inte lätt att bygga en person. Ni får se snart!”

      Svara

        Shit, hon är så busted.

        Svara

        De kanske håller på att skapa ett utseende, en person, en människa på bild som inte är någon annan – Hon ska nämligen visas upp på bild i december. Häng inte upp er så mycket på ordet robot, att hon säger min robot betyder ju inte att det är en stor verklighetstrogen robot som de byggt ihop av lösa delar och löshår. Det är ett ord bara som en metafor, som min klon, en fiktiv person. Glöm inte att det är i december den startar på riktigt.

        Svara

          Nej hon har själv påstått att hon är en al och nu när de blev avslöjade skrev hon att det är hennes framtid som kommer vara datastyrd. Så jodå, de har påstått att hon är en robot och inte styrd av en människa. Och läs Isabellas blogginlägg om henne, där framgår det också ganska tydligt att hon ska vara robotstyrd.

          Svara

            Nej. En robot kan också vara styrd av en människa. Det kan vara så att kommentarer som svarar är datorstyrda typ, men bilder kan ju t ex inte läggas in av en robot på egen hand, det måste liksom vara människor bakom på ett eller annat sätt. Alltså..🤦‍🤦‍ orkar inte 😆 JA läs Isabellas blogginlägg som hon skrev om det, läs TVÅ gånger!

            Svara

              Klart det kan. Frågan är om det kommer bli så.

              Det verkar som att många av er underskattar hur mycket en mjukvara är kapabel att lära och sedan utföra på egen hand.

              Svara

                Men fatta att Instagram inte tillåter sånt!

                Svara

                  Jag kan inget om vilja regler som gäller på Instagram så där får någon annan säga hur det ligger till.

                  Men kanske det räcker att en fysik person hålls ansvarig? Det är ju tillåtet på youtube iaf vad det verkar.

                  Svara

          Haha men herregud hoppas verkligen att ingen trodde att det var en fysiks robot det handlar om! Robotar existerar på internet, som A.I. och algoritmer. Men det är inte Gabrielle heller, hon är inget mer än en påhittad person med datagenererade bilder.

          Svara

    Alltså… bilden på starbucks-muggen, photoshoplife på texten! Content, allt för content.
    Fint att Bella svarar sig själv, hihihi

    Svara

    Inget vidare avslöjande när alla redan visste innan att det inte var en faktisk robot som uppdaterade. Tror ni på tomten också bara för att någon sagt att han finns?

    Svara

    isabellalowengrip skriver: 20 november, 2018 kl. 12:50
    Tekniken bakom Gabrielle är väldigt avancerad, det är inte lätt att bygga en person. Ni får se snart!

    Svara

      hahahahaha så mycket bullshit ur den kvinnans mun.

      Svara

        Kollade igenom han Albinls instagram och kom att tänka på hur sjukt tråkig den här idén i grunden är. Varför, om de ska skapa en helt ny influencer, med alla möjligheter det kommer med, väljer man att skapa en kopia av det som redan finns? Varför inte göra en typ actionhjälte infuencer? som säljer grejer under bilder på biljakter, eller går lugnt från explosioner… Känns bara som slöseri med resurser av kreativa duktiga människor att sitta att rendera bilder på marmorbord och gåra calvin klein underkläder.

        Svara

          Det är ju sant. Man har ju all frihet i världen. Och så väljer man en snygg tjej som bor i NY, gillar Starbucks, klongvaser och dyra väskor. Behöver världen fler bilder på fredagsbuketter på marmorbord?

          Svara

            coolt om de faktiskt visualliserade en robot, typ en cool metallrobot som sen renderades in i bilder när den köpte kaffe på starbucks eller luktade på blommor. Eller nåt Jonna Jinton ispererad älva fast trollsk som inredde en stubbe djupt inne i skogen… med en chanelväska såklart.

            Svara

    Och om en vecka är det här glömt. Som allt på sociala medier.

    Svara

    Jag antar att de har gjort en avatar inspirerade av: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lil_Miquela

    Firman bakom den ”influencern” vill gärna också påstå att de sysslar med al och robotar, men sannolikt hade försökt profitera på den tekniska utvecklingen om den fanns IRL.

    Kul att se vad som händer iallafall.

    Svara

    Detta är alltså sånt som Bella lägger arbetstid på. ”Vad ska Gabbi gilla för klackar? Åh jag tror hon gillar Manolos eller kanske Chanel som hon fått från sin ”Mr Big”, och sen när hon kommer hem behöver hon vila fötterna och tar på sig ett par Flattered. Då lägger vi in ett black-fridayerbjudande på förra årets modell till den bilden! Och rita dit ännu större hår på henne, hon ska ha den där ”milliondollarblowdryen” som jag är känd för. Tihi.”

    Svara

      Skrattade högt åt din kommentar!

      Svara

    Nu kommer hon säkert lägga på Gabrielles följare på sitt egna antal så 1,5 blir väl snart 2 miljoner unika följare.

    Svara

      Men om vi ska vara rätta och petiga – De flesta andra räknar också ihop/lägger ihop alla sina kanaler såsom Insta, blogg, facebook, Twitter, yt – så det var inte fel tänkt och gjort av Bella, och då bör det vara runt 1-1,5 milj som Bella har i räckvidd.

      Undrar lite också varför det är så viktigt för Camcam att Bella finns på Ocast när Bloggbevakning inte finns där och inte andra av de stora – inte Bianca, inte Pernilla W, inte Hannah Graaf m.fl. Camcams unika pratas det sällan om men hon framhåller ofta hur många sidvisningar -så det känns lite missvisande.

      Svara

        Nej, det är inte fel att lägga ihop följare/läsare på olika kanaler men att sedan kalla antalet för unika följare är fel om man inte har statistik som kan bevisa detta. Det finns väldigt många felkällor när man mäter räckvidd på sociala medier och i synnerhet om man använder begrepp som att man har ett visst antal läsare eller unika följare i bemärkelsen fysiska personer.

        Svara

    Nu förstår jag varför Hajen var inne och flörtade hos klonen, frågade ifall hon var singel och klonen svarade att hon skickat honom ett DM. Ett litet spännande rollspel för att krydda till det hela.

    Svara

      Såg det, hahahaha. Kan vara det mest cringe i den här fantasisoppan!

      Svara

        Fantasisoppa! LOL

        Svara

      Ja, vilket kul rollspel detta verkar. Väl krångligt bara att behöva skapa en ”AI-robot” först…
      lifeofsharkweek Are you single and what is your zodiac sign? Maybe we are compatible
      Best regards
      gabriellelowengrip@lifeofsharkweek yes I am single
      lifeofsharkweek@gabriellelowengrip check your DM
      gabriellelowengrip@lifeofsharkweek check yours 😉

      Svara

        Vad sött att Hampus sitter och skriver med Albin. 😀 😀
        Lite flörtning två män emellan! Tur så är det snart firma lillajulsfester så kanske de får träffas på riktigt!

        Svara

          HAHA

          Svara

      Är han på riktigt? Pinsamt 😁

      Svara

    Jag tycker dock klänningen är fantastisk fin, färgen är super fin. Synd bara att man är för slirig för att kunna vårda en sådan klänning haha

    Svara

      lite liten kanske

      Svara

    Såg någon Blondinbella på eftermiddagens Anders Wall lecture? Något nytt på västfronten eller var det samma gamla trams?

    Svara

    Mkt kan man säga om Blondinbella. Men en sak som inte blivit avsevärt bättre med åren är hennes engelska.

    Den är under all kritik om hon ny ska vara så internationell. Hade hon inte en språklärare förut? Som hjälpte henne med engelskan?

    ”Toooo tausand!” (2000 på engelska á la Bella).

    Nej jag ryser. Hon som är så framåtsträvande- att hon inte ställer högre krav på sig själv när det kommer till den muntliga representationen?

    Svara

    Branschtidningen Resumé tycker tydligen Bellas klon är något att skriva om:
    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/11/20/lowengrip-pm-lanserar-robotinfluencern-gabriella-lowengrip/

    Svara

      De hade ett bra ord på det ”virtuell influencer”

      Svara

    Lil Miquela AI/Robot 1.5 miljoner Insta följare
    http://www.instagram.com/lilmiquela/?hl=en

    ”Lil Miquela, as she is known, is an unreal protagonist in a science-fiction-like narrative unfolding online.
    Her story is both shaking up what it means to be authentic on social media — even what it means to be real — and giving an insight into where branding and marketing might be headed.
    Is it an attempt to manufacture an influencer, someone with a lot of social media followers who can spruik brands’ products? ”
    http://www.abc.net.au/news/2018-05-21/miquela-sousa-instagram-famous-influencer-cgi-ai/9767932

    Svara

    När jag åkte hem från jobbet kring 16 hade jag p3 på radion och hörde slutorden ur en intervju på nyheterna ang robot, influensers, etc, hann ej höra så mkt men det var en viss albin de pratade med… Känns som att det kan ha haft med ovanstående att göra. Någon fler som hann lyssna mer?

    Svara

    Asså jag skrattar högt, va är de här för tokerier och vem följer ens den där Gabriella? Och varför, varför är hajen inne o flörtar runt där? De är bara så galet, om de nu har ett öppet förhållande borde han väl hitta nån annan att ligga med eller spelar blondinbella, Gabriella i sängen? Vi har ett öppet förhållande meeen du får bara ligga med mitt alter ego Gabriella 😂
    Ne de är så sjukt och kan hon snälla sluta prata engelska i sina stories? De är sååå skolengelska och jättedålig, sry men nej ingen vill höra den kassa engelskan.
    Jag förstår inte hennes ”storhet” jag gör verkligen inte de.

    Svara

    Hahahaha!

    Jisses vilken pinsam miss!

    Seriöst! Kan dom inte göra något proffsigt?

    😂😂😂😂😂😂

    Svara

    Så någon sitter alltså och gör typ CAD renderingar (3D bilder) efter Isabellas önskemål och en annan människa lägger upp bilderna och skriver texten på Instagram. På intet vis är detta en robot som är ute och går på gatorna eller AI som de uppenbarligen vill få det att låta som på deras egna kommentarer. Detta är ju ett svartvitt bevis på att bella är en hycklare, hur tänkte hon där?!

    Svara

    Såg Isabellas nya video på Youtube travelwithisabella Hong Kong. Måste ha varit otroligt understimulerande inspelning för någon som inte vill upptäcka en stad utan bara hänga på hotellet eller fina restauranger.. känns så fake.

    Svara

    Kommentaren på starbucksmuggen ” last time they wrote Isobella” ja vad fan. Det är väl inte konstigt då det är Isolina som låtsas vara Bella gabrielle. Det hela är så gringe. Super cringe. Men man måste ju kolla. Allt som utdelar sig i den Löwengripska världen är som en tågolycka. Man vill inte titta men måste ändå.

    Svara

    Alltså.

    Jag tror att många här inne förväxlar ordet robot med en fysisk maskin som sitter och knappar på ett tangentbord.
    Det är ingen C3PO eller R2D2 (robotarna från Star Wars för er som inte har koll) de håller på att bygga.
    Denna typ av robot, eller BOT, RPA, AI, Machine Learning är en avancerad mjukvara som kodas och programmeras. Den existerar inte utanför den virtuella världen, alltså inga plåtbitar, skruvar och muttrar.
    Dock finns det ju brister, eller svårigheter – programmera boten med intuition. De flesta RPA-botar imiterar ju bara, och kan således inte skapa själva.

    Tror ni på riktigt att alla chatfunktioner på diverse företagshemsida verkligen är ”Lisa” som svarar på era frågor? New flash: CHATBOT!
    – Och ja, såklart har vissa företag bemannade chatfunktioner med personal av kött och blod (och allt annat en människokropp består av).

    Mvh
    Mitt uppe i robotprojekt på jobbet – för att automatisera våra flöden med mjukvarurobotar.

    Svara

      Och sen huruvida Bellas Nordic Tech House verkligen utvecklar en klon-bot-kod är en annan fråga.
      Eller om det bara är Isabella/Isolina/personal som skriver allt.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.