Foki fixar en generös läsarlunch

Jag vill bara höra om någon av er vill komma till lunchen den 1:a December? Vi har inte bestämt vilken restaurang eller vad vi ska äta än, utan det ska vi göra tillsammans. Jag har skapat en sluten facebookgrupp så att alla ska få vara delaktiga. Just nu är vi ett gäng tjejer med åldrar mellan 20 till 30+.

Ni som inte bor i Stockholm. Jag kommer att stå för era resekostnader hit och tillbaka hem om ni vill. Det bjuder jag gärna på! Det är en stor ära för mig att få träffa er! Åh, det pirrar jättemycket i magen just nu när jag tänker på hur jag ska få träffa mina cybervänner i verkligheten.

Vad säger ni? Är ni sugna på en mysig lunch med mig/oss den 1:a December? Kommentera nedan! Berätta gärna vilka ni är, hur länge ni har följt bloggen, var ni bor, hur gamla ni är o.s.v. ♥//Foki

Men hur fint är inte det här?
Foki vill bjuda sina läsare på en lunch och erbjuder sig att stå för eventuella resekostnader för de som inte bor i Stockholm.
Jag vet INGEN influencer som verkar uppskatta sina följare så mycket som Foki!

Det är fint. 
Slut på meddelandet.

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja det är supergulligt men du gillar ju allt med foki och ni är väl vänner!?

  Svara

   Oavsett om man är vänner eller inte så finns det väl inget negativt i detta?

   Svara

    Om Blondinbella hade gjort samma sak hade det varit det…

    Svara

     Ja, för hon hade tagit betalt för inträde…

     Svara

     Eller hur?! ”Blondinbella försöker fjäska för sina läsare och kommer säkert sälja på klet o kladd till alla osv”.
     Man märker så himla tydligt detta förakt mot BB.
     Om det hade varit ombytta roller där Foki var i BBs sits (ang. Pojkvän/hotsituationen) då jäklar i det hade det varit gulligull till Foki och NOLL i frågasättande

     Svara

  Fint men inte realistiskt att betala allas resekostnader. Det kan handla om 4 siffriga belopp per person inom Sverige, för att inte tala om de som bor utomlands.

  Svara

   Jag bor i Tjeckien, tror ni jag får komma? 🙂

   Svara

   Hon betalade för flera personers resväg. Vi var 4 som bodde i Stockholm bara. Sen fick vi dessutom goodiebags med hennes produkter! Samt bjöd på Easts julbuffe – 600spänn per person! Vi diskuterade lunchställe innan och vi hade föreslagit billigare restauranger, men hon är så generös! Supertrevlig också 🙂
   Kan lätt tänka mig att hon la minst 25000 totalt på oss, säkert avdragsgilt på företaget, men fortfarande. Urgulligt och supertrevligt!

   Svara

  Jättefint men hon känns som en person som människor gärna utnyttjar. Hoppas hon slipper det i det här fallet, att alla as håller sig borta

  Svara

  Tycker Foki verkar vara en jättefin kvinna.

  Svara

  Mer Foki åt folket!❤

  Svara

  Foki är genuint godhjärtad.

  Svara

  Wow! Vad gulligt av henne, önskar att jag kunde åka men jag jobbar den dagen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.