Kidnappare hos Löwengrip – letar efter ex-pojkvännen

Nu har Isabella Löwengrip gått ut i Expressen med vad anledningen är till att hon gått lite under jord de senaste dagarna, något som hon bekräftade för mig i slutet av förra veckan men som jag valt att inte skriva om eftersom hon och barnen befunnit sig i fara. (Vilket ni kanske förstår nu?)
Till mig berättade hon att även Odd har polisbeskydd pga hoten.
Allt annat hon gjort de senaste dagarna har varit på inrådan av polisen så jag antar att även detta är det. Att hon ÄNNU tydligare behöver ta avstånd från ex-pojkvännen.

Här kommer ett utdrag ur Expressens artikel:

Enligt Löwengrip ska pojkvännen bakom hennes rygg och helt utan hennes vetskap, ha gjort aktieaffärer för miljonbelopp för en eller flera kunder och sedan ha förlorat allt kapital.
Allt ställdes på sin spets när okända personer dök upp vid Löwengrips och barnens hem för att leta efter pojkvännen.
– Det var en person vid min dörr. Sen har det varit… när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus.
[…]

Isabella Löwengrip fortsätter:
– När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov.

Om affärerna har gjorts av pojkvännen privat eller via hans bolag är oklart.
Löwengrips livvakt säger att han har haft kontakt med Löwengrips expojkvän.

– Han handlar ju med värdepapper och det är något som har gått galet. Han har inga pengar kvar.
Livvakten säger vidare:
– Han har satt familjen i en situation som de överhuvudtaget inte har med någonting att göra, men det spiller över på Isabella eftersom de tidigare har varit ett par. Nu är de inte det och hon har tagit avstånd. Hon har inte varit delaktig på något sätt.

Hur har det gått till?
– Han har förvaltat andra människors kapital.
Och han har förlorat allt?
– Ja.

Livvakten vill inte gå in på vilka personer som Löwengrips expojkvän har gjort affärer med.
– Men i såna här situationer finns det en överförd hotbild.
Vi kan ju inte bara chansa och säga det är nog lugnt. Vi kan inte jobba så.

Livvakten betonar vidare:
– Isabella har ingen kännedom om hans affärer eller om omfattningen. Nu är förhållandet helt slut.

Expressen har sökt Isabella Löwengrips expojkvän för en kommentar.

ARTIKELN UPPDATERAD:

Har du haft någon inblandning i hans affärer?

– Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

– Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så vitsar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

Hur mycket pengar rör det sig om?

– Det är många, många miljoner. det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng.

Händelsen har gjort att Löwengrip nu brutit med ex-pojkvännen.

– Vi har fått i uppgift att hålla oss ifrån all kontakt med honom och så har vi blivit förflyttade och nu förflyttade igen. Vi har ingen kontakt med honom längre.

– Jag har varit chockad i några dagar och är det fortfarande. Jag har haft ett kristeam runt mig. Vi har haft allt ifrån psykolog till bevakning dygnet runt. Och nu så lämnar vi landet ett tag.

Hon kallar upptäckten om ex-pojkvännen för en ”skräck”.

– Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

ARTIKELN UPPDATERAD IGEN:

Hur påverkar detta dina affärer och ditt varumärke?

– Jag har ju inte haft någon beblandning med honom mer än en privat relation. Det är mer att min personal är väldigt skärrade och det påverkar oss allihopa. Men vi har gjort en krisplan och tack och lov i dag är vi så stora att mycket kan rulla utan mig.

Du har ju fått dyra presenter och hans köpte en Bentley. Ifrågasatte du aldrig varifrån han fick sina pengar?

– Jag har ju jobbat med en livvakt sedan tidigare av andra skäl och han flaggade för mig för ett tag sedan att efter att han gjort en check på honom att något inte stämmer. Och jag kanske har känt det i magen någonstans. Samtidigt har jag också sett de här beloppen på hans konto, så jag har trott att det var hans egen förmögenhet som han lyckats handla upp. Men jag kunde aldrig förstå att det var någon annans pengar. Och att det är personer som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet.

– Det har varit en god ekonomi på hans konto sedan vi träffades och han har varit tydlig med att visa upp det. I förhållande till det så har en Bentley inte varit en sådan betydande summa.

Men tog du aldrig upp frågan med honom?

– Jo det gjorde jag. Jag frågade honom om på vilket sätt han handlat eftersom det gått så bra. Jag är ju själv aktieintresserad och handlar med mitt eget kapital. Det har ju varit extrema rörelser i marknaden på senaste tid och det har gynnat honom och sen har han haft en hävstång på sitt handlande som gjort att det ökat.

– Han var ung och hans ekonomi ändrades ganska drastiskt på kort tid. Han var en stor twitterprofil och folk sa att det här är en av Sveriges bästa aktiehandlare. Jag tror att alla har lurats av hans image.

Isabella Löwengrip berättar att hon har gett expojkvännen ekonomiska råd.

– Jag har försökt att råda honom. Han har ju taxerat noll och handlat allt på ett ISK-konto och jag sa det ser konstigt ut för Skatteverket. Och nu när vi är tillsammans så behöver du tänka på sånt, sa jag. Efter det fick jag honom att registrera ett aktiebolag.

– Jag ville att alla hans affärer skulle gå via hans bolag, jag ville att det skulle vara en befintlig verksamhet. Men det var ju bara för några veckor sedan.

När hade du senast kontakt med honom?

– I onsdags när mitt team gick in och sa att vi måste bryta.

Vad sa han till dig då?

– Han såg ut som han sett ett spöke. Han var helt vit i ansiktet och trodde inte att han skulle komma levande ur det här.

Vet du var han befinner sig?

– Nej, och det får jag heller inte veta.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Ex-pojkvännens namn får INTE skrivas ut i kommentarerna under det här inlägget!!!
Instruktioner från min chefredaktör.

814 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså jävlar vilken soppa!!

  Svara

   Fy. Får en klump i magen. 😐

   Svara

   Visst men kommer ju att försöka dra nytta av det som vanligt med henne!

   Hon kommer att portionera ut alla smaskiga detaljer framöver; om hur hon mått undertiden, hur förhållandet sett ut (denna gång utan rosaskimret), hur hon pedagogiskt hanterat barnens frågor, o.s.v. o.s.v. precis som hon alltid gör.

   Svara

    Otroligt olämpligt att redan döma henne för någonting hon inte än har gjort 🙂

    Svara

    Men varför skulle hon inte göra det? – Hon driver en blogg, i en blogg brukar man skriva om sitt liv, om sina känslor och om vad som händer i ens liv.

    Svara

    ”Marie”. Fundera över att söka hjälp? Det är inget filmmanus du just läst i expressens artikel utan verkliga människor är inblandade. Vet, du- det hade tom kunnat vara du.

    Svara

     Fast nä, hade inte kunnat vara jag. Jag lever inte den typ av liv hon lever, har inte hennes värderingar o.s.v. Bli sviken kan alla såklart men på den nivån? Njä, det är mer ovanligt. Verkliga människor absolut – är ju det som gör det så spännande att följa just nu!

     Söka hjälp för..? Allt är finfint i mitt eget liv så sluta projicera dina egna känslor på mig. Eller härskartekniker eller vad det nu ska kallas det du sysslar med. 🙂

     Svara

      Jo det kan hända vem som helst. Tror du att bella med x är de enda som står på kriminella svarta listor? Det är män med vanliga fruar och familjer. Om du bara visste hur många som har flytt och lever under skyddad identitet för att någon i deras närhet gör dumma beslut. Det är långt ifrån alla som lever samma liv som bella.

      Svara

      Behöver ju inte vara miljontals pengar som försnillats för att man kan bli hotad…
      Hur vanligt tror du inte det är att även vanliga svenssons luras gå lite lite utanför lagen för att ha råd med något extra. I de flesta fall går det bra, men ibland gör det det inte. Lite avdrag på skatten kanske? Lite svartjobb? Köpa något i inte så god tro?

      Svara

       Ja, för det ju jättevanligt att vanliga ”Svenssons” gör bort sig så pass att de får fly utomlands. Säkert jättevanligt.

       Svara

        Till att börja med så kan man nog inte säga att det är vanligt att behöva fly landet efter att ha gjort bort sig, men bland de som faktiskt måste göra det så skulle du nog bli förvånad av hur stor del ”vanliga Svenssons” det är. Eller tror du på riktigt att alla som måste lämna landet på det här sättet är ett gäng blondinbellor?

        Svara

         hahah är du dum på riktigt eller? Nej, det är inte många Svenssons som uppenbarligen blåser folk så hårt på pengar så att de måste lämna landet, skärpning! Sedan att folk fifflar lite smått här och där tror jag , men knappast i den här omfattning som den här killen gjort.

         Svara

         Vill du inte tro det så tänker jag inte tvinga dig.

         Svara

         Jo, fast jo men kanske i andra proportioner. D*oger och spelmissbruk där helt vanliga svenssons, typiska medeklasspappor, mellanchefer/chefer och egna företagare som utsåtsett lever idylliskt familjeliv i fint villaområde men blåser fru och barn totalt. Du är naiv Marie, om du tror något annat. Samtidigt fattar jag om man har svårt att tro men jag kan lova dig, har själv haft mkt att göra med den typen män i d*ogförsäljnings-sammanhang och det är helt vanliga fruar som tror männen spelar golf när de egentligen k*arkar upp besparingar, för att när pengarna börjar tryta komma med familjens teknikprylar/värdesaker och slutligen börja vilja krita som de sen inte kan betala tillbaka. Vilket sätter dem i de riktiga problemen som inkluderar hembesök, hot, utpressning på familjemedlemmar och en chockad fru som inte fattar någonting.

         Sorligt men sant.

         Svara

      Min bonusson är 15 år
      Hans bästa kompis blev misshandlad på en fotbollsplan. Min bonus-son såg detta. Men ville inte vittna med tanke på vilka som misshandlat. Trots detta har vi haft påhälsningar hemma där man kastat in en bomb i huset, samt att han knappt kan gå ut för att hotet är för stort.
      För något han egentligen inte varit med i. Han har bara varit på fel plats där fel personer befunnit sig vid fel tillfälle. Så uppenbarligen kan de hända vem som helst…

      Svara

    Man kan tycka vad man vill om Bella men det här är en riktigt vidrig och farlig situation , om det slutar väl och hon vill dra nytta av det , låt henne göra det

    Svara

    Fy va osmaklig du är!!

    Svara

    I.D.I.O.T

    Svara

     Det ska vara en till punkt, efter T:et.

     Svara

    Hon har ju faktiskt tjänat bra med pengar på att visa upp honom, hur mycket var det hon tjänade på He came to Paris-bilden nu igen?

    Svara

   Har han ’hjälpt’ Stordalen att ’investera’ också?

   Svara

    Man undrar ju om det var därför det inte blev av något med Stordalen. Den här soppan liknar många av de fall som är med i rättegångspodden med bedragare som investerar andras pengar!

    Svara

    Det skulle vara väldigt förvånande.
    Petter Stordalen bör ha etablerade kontakter med ”riktiga” mäklarfirmor och banker.
    Det var väl för övrigt på grund av Petter S och Bella som brytningen i somras uppstod.
    Först när Bella gick ut med att hennes projekt med Petter S inte längre var aktuellt återupptog de den brutna kontakten.

    Svara

   Alex Schulman:
   ”Men..med alla hot och annat – är det värt det?”
   Bella:
   ”JA!”

   Svara

    Ingen hade nog då med i beräkningen den här typen av nivå på hoten. Fullt förståeligt.

    Svara

     Nej förmodligen menade de hotfulla kommentarer från snorungar på instagram.

     Svara

    OMGGGGG!!!

    Svara

     Från Bellas blogg i maj i år:

     ”Jag skulle kunna säga att jag kan dela upp mitt liv i tiden innan och efter jag träffat H. Det finns en sådan häftig passion som knockat mig totalt av stark förälskelse men som stundtals fått oss att må ganska dåligt också. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls på jakt efter en relation. Jag har ju skrivit en massa gånger om hur viktigt det är för mig att vara själv. Men så från ingenstans så kommer han in i mitt liv och sveper bort allt annat. Jag försökte länge hålla det borta. Övertala mig själv att det var för tidigt. Det har varit mycket on och off från mitt håll. Nu i efterhand förstår jag inte hur han stod ut. Men han stod där stabil i mitt liv när det var som allra mest kaos och mötte upp med kravlös kärlek.”

     ”H har träffat barnen och dom älskar honom. Han älskar dom. Men det är inget samboliv utan han bor i närheten av mitt kontor sedan årsskiftet och jag har mitt hus på Lidingö. Vi ses främst när jag är barnfri (och jobbfri) men ibland med barnen. Relationen mellan dom har fungerat bättre än jag kunnat drömma om. Dock har barnen sin pappa redan, men jag är glad över att dom får en helt annat typ av sund förebild i deras liv.”

     ”H och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år). Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa.”

     Sorgligt nu såhär i efterhand…

     Svara

    Lovar, svaret skulle bli detsamma idag. Hon ändrar sig knappast.

    Svara

    Exakt så.

    Och så säger hon ”Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.”

    Vilken ironi att Bb utsattes för exakt samma hon utsatte andra för! Då vet du kära Bb hur folk känner kring dig när du så pass länge lurat andra om din identitet. Du har ju gjort exakt samma som X här du började hänga på Stureplan och presentera dig själv som en överklassflicka. Därför har du inga vänner kvar från den tiden för att de vet att du lurade dem och fortsätter samma resa som innan fast i andra kretsar. Men iom du inte har skulder gentemot dem gamla vännerna så behöver de inte gå efter dig, men de är inte dina vänner heller. Karma is the bitch som man säger.

    Svara

     Hoppas karma tar dig rejält

     Svara

      Den tar alla förr eller senare, tro mig. Både mig, dig, Bb och alla resterande. Inga undantag där.

      Svara

       HAHA! Jo men absolut. Pimochet och andra diktatorer osv. Eller bryr sig karma kanske bara om influencers? Wake up & smell the f-ing coffee!!

       Svara

        Vad är det du sniffar i dig, vännen? Verkar vara något annat än kaffe. Om det är Pinochet du syftar på, så rekommenderar jag starkt att studera ordentligt hur han spenderade sina sista år innan du skall försöka framstå som historiekunning.

        Svara

         Pinochet eller inte, karma är bullshit. Förr eller senare händer det skit för alla människor, hur snäll eller elak man än varit. Vissa får lite mer skit och andra lite mindre, och det oberoende på vad du gjort tidigare. Bra flyt eller dåligt flyt, eller helt avsaknad av flyt. Ingen karma, inget öde. Sorry not sorry. Den enda ”karman” som sker är den man orsakar själv. Dvs att du klantar dig t.ex. av dåligt samvete eller för högt självförtroende.

         Svara

         Det är ju exakt det jag pratar om: att man förr eller senare får stå till svars för och ta ansvar för det man själv gjort och orsakat i sitt liv. Spelar ingen roll om man kallar det för karma eller inte. Och det som händer Bb är ett bra exempel på att man blir behandlad som man behandlar andra och att ens ansvarslöshet och girrighet biter en i svansen förr eller senare.

         Svara

     Men skärp dig, ingen drabbas av att Isabella förvränger siffror. Tror du att någon annan än eventuellt hon själv får kriminella vid dörren pågrund av det eller?

     Svara

      Läs om, läs rätt, varifrån har du fått det där om siffror? Jag pratar om ironin i hennes replik om hur vidrigt det känns att bli lurad av en image. Nu har hon tid att ta en paus och fundera på hur hon själv behandlat människor på vägen. Och som exempel tog jag hennes vänner från stureplanstiden som också blev lurade av en image. Plus bloggläsare. Treat others how you want to be treated.

      Svara

      ”ingen drabbas”, företag som betalar för något de inte får då?

      Svara

      Ingen annan drabbas..? Vem tror du i slutändan får betala för företagens reklam? Kunderna eller vem? Många följare = högre reklamkostnad = högre kostnader för alla.

      Svara

     Karma kommer alltid, hahhahaha!

     Svara

     Mjae, är väl inte riktigt samma sak kan jag tycka. Hon driver ett varumärke och skarvar på sanningen. Expojkvännen kom in i hennes privata liv och hennes barns liv, men ljög och utsatte dem för fara.

     Svara

      På den tiden var det inte snack om något varumärke, tro mig, det var ett privat liv. En dröm hon ville så gärna anpassa verkligheten efter. Och hon har också kommit in i kretsar hon annars inte skulle komma in på om hon inte ljög och förvrängde sanningar. Så jag ser ingen skillnad där.

      Svara

      Plus att hon också gjort affärer på ett smutsigt sätt. Och inte bara en gång. Bara det som är känt att hon startade Egoboost utan kapital. Och samtidigt gick runt och ljög (inte bara för läsarna utan för partners) om att hon hade redan allting på plats för att dra igång. Till slut skulle Johan, Daniel och Bb då gå in med lika delar av kapital och så fort det kom in pengar har Bb plockat ut det, sagt att hon lämnar och fick resten från Johans och Daniels fickor. Killarna då har förlorat allt och aldrig fått någon vinst alls. Plus betalat Bb för ingenting då. Tro mig, de är inte vänner längre och skulle inte göra affärer med Bb idag. Journalister från tidningen förblev utan lön och när de höjde rösterna har Bb sagt att de faktiskt aldrig varit anställda. Trots att de var frilansare och ställt upp på kort varsel för att göra Egoboost. Tror du de är vänner idag? Nej, och de skulle inte jobba med Bb idag. Etc etc. Sådant här glöms, men tro mig, om någon skulle skriva en bok om Bbs riktiga affärer och plocka ihop alla bitar, skulle hon också föredra att fly Stockholm.

      Svara

       Bella är knappast den enda som gjort smutsiga affärer för egen vinst. Men knappast satt någon i livsfara!! Fulingar som Bella finns överallt 🤗🤗

       Svara

        Var har jag sagt att hon är den enda? Plus, att hon inte är den enda gör inte det hela mer rätt, varken moraliskt eller juridiskt.

        Svara

      Ja jag håller med, det går inte att jämföra! Personer får inte vistas på okänd ort utan anledning och jag tror inte att det här har funnits med vare sig i Isabellas eller gemene mans begreppsvärld.

      Svara

     Hur kan du ens jämföra? Har Bella satt andra i en situation där de måste fly landet? Nej? Käften då.

     Svara

      Hur kan du inte ens se att Bb och H är lika lyx- och pengakåta som tar sig fram till vilket pris som helst? Och det priset måste man betala förr eller senare. Nu var det deras tid att stå för notan.

      Har H satt Bb i en situation där hon måste fly landet? Nej. Bb har _SJÄLV_ genom sitt ansvarslösa och girriga beteende utsatt både sig själv, sina barn, föräldrar och Odd i en minst sagt obekväm situation. Bb borde sluta spela ett offer när det passar och säga som det är, att hon har dåligt omdöme när det kommer till rika män som ger henne uppmärksamhet och dyra presenter. Hon borde säga att hon lockas av lyx och pengar. Och att hon ville ha hjälp av H att bli världens mäktigaste kvinna på noll tid. Hon borde säga att hon tog ett medvetet risk när vaktbolaget gång på gång avrådde henne från öppenhet med hennes pengar och lyx. Gör man en avvägning och ett val så måste man stå för det. Vare sig det går bra eller dåligt.

      Svara

     Olga jag håller med dig. Man brukar säga ”synden straffar sig själv”.

     Svara

     Det är väl ändå en jäkla skillnad. Att ens jämföra de två situationerna mitt i allt detta kaos känns bara vansinnigt smaklöst. Hennes skarvande har väl knappast medfört något nämnvärt lidande för någon. Exet däremot har ju satt henne och hennes barns liv i fara, och man undrar om hon någonsin kommer att kunna leva någorlunda normalt igen efter det här. Du verkar helt sakna sinne för proportioner.

     Svara

      Jag håller inte med. Lögner är alltid lögner, vare sig de är stora eller små. Och oberoende hur många de är. Inte nog med det, så har Bb ett ansvar för sitt liv (plus barnens), för vem och varför hon släpper in i sitt liv och vilka medel hon använder för att nå sina drömmar. Hon har själv gång på gång ignorerat vaktbolagets tips och sagt offentligt att sättet hon väljer att leva sitt liv på är värt det TROTS risker och hotbilder. Hon har ett ansvar för sitt ansvarslösa och girriga beteendet och problem det ställer till med både för henne och omgivningen.

      Svara

       Att en lögn alltid är en lögn är en tautologi. Men hur hemsk och vidrig en lögn är beror på helt på vilka konsekvenser den potentiellt kan medföra. Självklart är t.ex. en lögn som sätter någons liv i fara värre än t.ex. en vit lögn. Det tror jag väl att vi alla kan vara överens om, eller?

       Och jo, ett visst ansvar har hon väl. Men nu var det ju inte det vi pratade om, utan vi pratade om jämförelsen du gjorde. Dessutom ska det nog mycket till innan man misstänker sin partner för att vara så som den här personen var. Den här personen var uppenbarligen ett proffs på att manipulera och ljuga. Annars hade han ju inte lyckats lurat till sig alla dessa pengar. Han har ju lurat alla. Och jag har svårt att tro att vaktbolaget misstänkte att han sysslade med såhär grova saker.

       Svara

        Rent lingvistiskt kan det vara en tautologi, men rent filosofiskt förblir det en sanning: alltså en lögn är alltid en lögn vare sig den är stor eller liten, likaså ett brott är alltid ett brott oavsett omfattningen. Hur stor eller liten en lögn är får personen som drabbats avgöra oavsett vilka konsekvenser den har utåt sett. I detta fall hävdar jag bestämt att det är rimligt att jämföra sättet Bb ljugit och manipulerat genom åren (både läsare, vänner och partners) med det hon fått erfara med H (enligt henne då). Många av hennes före detta vänner och partners skulle inte ha något med Bb att göra idag tack vare sättet hon behandlat dem på. Den enda skillnaden är att de inte skulle gå efter Bb för 100.000 för att de har viktigare saker att göra. Men annars är hon inte så oskyldig som hon försöker framställa sig. Hoppas att hon lär sig en läxa och omvärderar sitt sätt att nå sina mål och utnyttja folk runt om.

        För övrigt har vi enbart hört Bbs uttalande (och hon har sina anledningar till att gå ut med det just nu). Vare sig H, hans kollegor, vänner, familj, polisen eller någon annan berättat deras version (och det är inte klart om och när vi ens får veta det). Så där skall vi inte dra förhastade slutsatser. Tyvärr är det ju så att Bb som offentlig person får säga vad som helst just nu och H (tack vare sin situation) inte har kanaler att gå ut och bekräfta eller dementera det. Eller jo, han kan ju komma till Flashback även om anonymt. Hoppas han finner en stund att göra det.

        Svara

     Men alltså Blondinbella är ju typ en påhittad figur.. det är inte exet. Det känns nog lite annorlunda. Jag förstår vad hon menar iallafall. Tänk lite längre än näsan räcker.

     Svara

    O lär inte tycka det iaf men hon bryr sig kanske inte riktigt om andra o hur hennes sk race o liv påverkar barn och ex etc etc?

    Svara

    Lägg ner det där. ”Börshajen” Andra Farhad som nått stora framgångar med aktier har fått samma fråga och också svarat ”JA”. Alla måste få leva sina liv och göra sitt bästa för att göra det.

    Svara

   Eller hur. ”För nuet vi delar” snackar om att leva i nuet alright. Helt perfekt för nästa säsong av lyxfällan :/

   Svara

    Hajen måste sluta med att:
    – Spela på börsen
    – Köpa lyxprylar

    Hajen måste:
    – Börja ta ansvar för sin ekonomi

    Hajen: ”Dom fattar ju inte, det här är ju det enda jag har! *snyft*”

    Sen får han brädspelet Finans i Nu-Var-Du-Duktig-Present

    Svara

     Och ”Linas Matkasse” varannan vecka!

     Svara

     Alltså varför göra sig rolig på andras bekostnad när det handlar om hennes barns liv tom?
     Inte alls speciellt snällt. Man må tycka va man vill om Bella, men en sån här situation vill ingen hamna i, tro mig!

     Svara

   Så obehagligt för Bella o co!! Ingen kan värja sig från sådant här ifall man verkligen vill lura någon. Hoppas nu att de inte råkar illa ut.

   Svara

   Vad hemskt. Hoppas dom skäms som menar hon hittat på detta.

   Svara

   Hon skriver att det är ett stort svek, undra om han ”tagit hand om” hennes pengar också? Väldigt hemsk situation för båda, det är kanske inte så dumt att vara en knegare på samhällsbotten

   Svara

   1,5 år och hon inte fattade ngt? Det tror jag inte på! Efterkonstruktion!

   Svara

   Lyxfällan slog igen!

   Svara

  Tycker extremt synd om henne och de omkring henne som blivit indragna i detta. Det förtjänar hon/någon verkligen inte. Hoppas dock att denna artikel hjälper, märks tydligt att det är en ”jag har inget med honom att göra artikel” på inrådan av säkerhetsteamet kring henne, men inte alltid det fungerar tyvärr.

  Svara

   Tillägg till ovan: dock orimligt att man sitter utanför i sin egen bil om man är dömd för människorov…

   Svara

    Kan ju vara just det man vill förmedla dock, genom att sitta i sin egna bil. Att visa att jag är farlig utan att behöva göra något

    Svara

     Många som är så djupt kriminella köper inte egna bilar då de visar på inkomst etc och ofta nolltaxerar dessa personer

     Svara

      Ja, kriminellas bilar står på målvakter utan inkomst. Verkar märkligt att man kan slå på regnumret och hitta någon som förknippas med människorov. Det tror jag inte på. I så fall var det andra faktorer som ledde till den slutsatsen.
      Behöver kriminella en bil för något speciellt ändamål så skaffar de en stulen bil. Den kan brännas upp efteråt för att ta bort DNA, fingeravtryck och andra spår.
      Däremot jobbar Hells Angels annorlunda. De exponerar sig som en del av övertalningen. Men de sysslar mest med indrivning av skulder och inte med kidnappningar.

      Svara

       Även målvakter kan väl vara kända av polisen, som sedan kan ha kännedom om vem de arbetar för/lånar ut ”sitt namn” till?

       Svara

   Om H är utomlands och Isabella åker utomlands med barnen, tänk om de följer efter i tron om att hon skall möta upp honom! Borde det inte vara bättre att stanna hemma?!

   Svara

    Åhå, alla filmmanus som spikas ihop i folks huvuden nu…

    Svara

    Han sitter nog i en trist lägenhet i nån liten ort just nu om han har skyddad identitet

    Svara

    Var står det att Bella åkt utomlands med barnen? 🤔

    Svara

     Den uppdaterade Expressen-artikeln

     Svara

    Vi har ju ingen aning om vart hon åker. Står utomlands, kan dock ändå vara typ hemlig ort i Sverige. De kan ju inte skriva ut sina planer direkt.

    Svara

    Alltså jag är ganska övertygad om att de här personerna inte är så intresserade av Isabella och hennes nära och kära som hon vill få oss att tro. De har inte så mycket att hämta hos henne, hon är för skyddad och för offentlig för att det ska vara värt det. De kommer sitta i häktet innan de ens tänkt tanken. Om man ska se krasst på situationen. För henne är det såklart en katastrof och skrämmande, men rent objektivt är hon nog skyddad från att bli utsatt för brott.

    Svara

     ”nog” hade inte känts tillräckligt om. Det var jag själv och mina ungar dock. Lätt att vara cool när man ser det utifrån men inifrån litar man kanske inte på att dessa kriminella är helt rationella.

     Svara

     Jag hoppas att du har rätt men tänker på arbogafallet, Johanna Möllers efterlevande (mamma, syster och barn) som under en tid fick vistas på okänd plats både i Sverige och utomlands, trots att förövaren var frihetsberövad (har hört en intervju med mamman).

     Svara

      Jag menar överlevande, inte efterlevande. JM är ju dömd förövare, inte den avlidne.

      Svara

   Jag har förundrats över vilket otroligt lyxliv Isabella levt sista tiden. Nu förstår jag, jag har mina aningar. Utan att nämna något.

   Svara

    Ja Bellas lyxliv, semesterresor, klocka, chanelskor etc har helt klart finansierats av Hajens stulna pengar.

    Kanske han ”investerade” pengar åt henne med som ”magiskt” förökade sig så att hon hade råd att köpa ett 30 miljoners hus helt plötsligt?

    Mest troligt är det isåfall att han förlorade hennes pengar med men lånade av kriminella för att kunna ge henne en låtsasvinst tillbaka. Alltför att hålla fasaden uppe.

    Är det så att hennes hus är finansierat av stulna pengar är det nog inte lämpligt att någonsin återvända dit. De som vet de vet.

    Vilken soppa han ställt till för hen e!

    Svara

     Ja herregud, så kan det faktiskt vara.

     Svara

    Ja hon har under en tid verkat riktigt fartblind.

    Svara

   Jag tycker synd om Odd och barnen. De är de enda offren här.

   Svara

    Och H:s nära och kära. Fyfan vad hemskt det måste vara för dem att veta att deras son ha gjort så och lever under dödshot (mest troligen).

    Svara

    På vilket sätt är Isabella inte ett offer för vad Hajen har gjort?

    Svara

   Är det farligt för hennes barn är det synd om henne. Men undrar om hennes expojkväns affärspartners är så idiotiska att de skulle gå på henne och hennes barn, hon ju inget att göra med vad hennes dåvarande pojkvän ekonomiska göranden.

   Svara

    Det är väl inte helt otänkbart att det är just närstående till den man jagar som man utsätter för hot, då det innebär (eller hade inneburit om Hajen och bella t.ex vore gifta) att han då inte bara kan fly utan MÅSTE skaffa fram pengar för att familjen ska få va ifred. Eller, eftersom bella själv har god ekonomi och bor i ett lyxhus, så räknade de kanske med att hon skulle fixa fram pengarna å Hajens vägnar pga kärlek. Allt detta hade faktiskt varit möjligt, men det hjälper ju att hon är känd i sverige för då blir de kriminellas handlingar väldigt synliga. Bra att hon tar avstånd.

    Svara

  Åh jävlar

  Svara

  Vad finns det för bevis för något av det här förutom uttalande från Bella undrar jag?

  Svara

   really?

   Svara

   Även hennes livvakt har uttalat sig.

   Svara

    Som är en helt oberoende källa?!

    Svara

     Du tror inte att Expressen på något sätt konfirmerar detta? Som att de bara publicerat hur som?

     Svara

    Livvakter ska väl inte uttala sig?
    Jag skulle då inte ha förtroende för säkerhetsfolk som pratar.

    Svara

     Exakt! Livvakter ska vara tysta, och ägna sig åt spaning. Isabellas livvakt vet jag inte vad det är för person. Privat vaktbolag?

     Svara

   Är du seriös??

   Svara

  Fy fan.

  Svara

  Aj då! Då var det som det spekulerats.

  Svara

  Jobbig situation för BB såklart. MEN kan inte låta bli att förundras att hon trots det allvarliga som hänt hintar hit och dit i sociala medier och på så sätt försöker dra klick och uppmärksamhet. Varför inte bara gå ut med att något hänt så att de slutat ses, säga att hon inte vill ge mer info än så och sen lägga locket på? Varför detta extrema uppmärksamhetsbehov?!

  Svara

   Fast i en sådan här extrem situation följer hon nog polisens eller säkerhetsföretagets rekommendation ang hur hon ska skriva om händelsen.

   Svara

    Ja polisen rekommenderade säkert att skriva kryptiskt och reta läsarna med lite ledtrådar här och där på hennes kanaler. Hur tänker folk?

    Svara

     Så klart hon ville retas med alla! Att jag inte tänkte på det utan förutsatte att det fanns riktiga skäl till att hon skrev som hon skrev

     Svara

     Ja. Hon sa att H är ute ur bilden och att det var viktigt att förmedla utåt. Hur resten skulle hanteras har säkert diskuterats fram under helgen.

     Svara

   Men hon fattade väl att hon var tvungen att skriva någonting, det hade ju varit märkligt om hon inte skrivit någonting alls. Men hon hade väl inte hela bilden klar och visste inte hur mycket som var ok att skriva. Är det inte lite orättvist att hålla på och kritisera och analysera exakt hur hon hanterar en väldigt jobbig situation?

   Svara

    Jag fattar självklart att hon skriver något, det jag förundras över är som sagt HUR hon skrivit om det. Och visst, det kanske är orättvist att kritisera och analysera. Men med tanke på hur hon själv berättat om sina strategier osv och att ingenting verkar vara för litet eller för stort att utnyttja för uppmärksamhet, klick och pengar så har jag tyvärr svårt att tro att det här enligt henne inte går att utnyttja på det ena eller andra sättet.

    Svara

     Men hon har inte skrivit på ett sånt sätt? Hon har skrivit ganska sakligt faktiskt. Får inte träffas, förhållande slut, hänt en allvarlig sak. Det är ju ni som andas Bella hela dagarna som blev kåta och började spekulera, ta eget ansvar över era handlingar, inte Bellas fel att ni blir som upphetsade kaniner

     Svara

      Du menar att ”When sorrow hits you so much harder than you ever thought it would” och ”When you wake up and realize that’s not a nightmare. I just want to lay down and sleep until everything is safe and normal again. Pain is rushes through my body, it’s an echo of why in my head. A person that you loved, put you through this danger. It breaks my heart.” är inlägg som är sakliga, förmodligen rekommenderade av polisen/säkerhetsföretaget och inte öppnar för spekulationer? Nja, jag håller helt enkelt inte med.

      Måste dock ge dig att ditt inlägg var jävligt roligt formulerat, håller med att det stämmer in på vissa BB-kommentarer (dock inte i detta fall) 😂

      Svara

   Uppmärksamhetsbehovet, sån hon är bara. Så hon byggt upp bokstavligt talat hela sitt liv… Klart som fasen atr hon tänker dra nytta även av detta!

   Hon kommer att portionera ut alla smaskiga detaljer framöver; om hur hon mått undertiden, hur förhållandet sett ut (denna gång utan rosaskimret), hur hon pedagogiskt hanterat barnens frågor, o.s.v. o.s.v. precis som hon alltid gör.

   Svara

    Men söta Marie varför skulle hon inte göra det? Hon driver en blogg, i en blogg brukar man skriva om sitt liv, sina känslor, om vad som händer i ens liv.

    Svara

     Inte-fullt-så-söta-du, chilla med härskarteknikerna, du gör bara bort dig. 🙂

     Svara

      Du gör nog bort dig mer

      Svara

       Haha ja verklosh

       Svara

     Förtjusande härskarteknik söta du?

     Svara

     Inte hennes blogg vet du väl. Den är kalkulerad business rakt igenom

     Svara

    En stor intervju när hon är åter, med tillhörande bild på en ledsen Bella med Löwengrip-produkter synliga i bakgrunden.

    Svara

     😅🤣👍

     Svara

     Kanske en bok?

     Svara

    Snodde hon din pojkvän på mellanstadiet eller vad är ditt problem…?

    Svara

   Fast Sara, hon har ju faktiskt inte hintat så mycket hon har ju faktiskt bara skrivit om att något hänt så att de inte längre ses, inte får ses och att hon lever i en mardröm. Mer än så har hon ju inte skrivit och gått ut med, förrän nu.

   Svara

    Och hon går inte ens ut med det i sin egen blogg utan i Expressen.

    Svara

     Det är väl inte säkert att den här publiceringen är henne idé? Expressen kan ju ha sagt att nu har de tillräckligt för att köra vill hon och hennes personal uttala sig?

     Svara

      Absolut! Men hon hade kunnat lägga ut historian på sin blogg lika snabbt. Eller hänvisat till Expressen. Det jag menar är att jag inte håller med om att hon hintat och mjölkat historien.

      Svara

       Som jag skrev ovan: jag tycker att inlägg som ”When sorrow hits you so much harder than you ever thought it would” och ”When you wake up and realize that’s not a nightmare. I just want to lay down and sleep until everything is safe and normal again. Pain is rushes through my body, it’s an echo of why in my head. A person that you loved, put you through this danger. It breaks my heart.” är rätt onödiga om man inte vill bygga upp intresse och skapa spekulationer. Kanske är de en del av en strategi, kanske inte. Min åsikt är iaf att det är märkligt att lägga upp sånt istället för att bara skriva ett sakligt inlägg och sen lägga locket på.

       Svara

        Vi får nog enas om att vi inte är överens. Jag gissar att de där meningarna är från Instagram, vilket jag inte har så har inte sett det. Men jag tolkar det ändå som känslosamma inlägg i stunden och inte som hintar. Hon hade säkert inte hela bilden klar för sig och jag är fortfarande övertygad om att hon hade kunnat skriva mycket mer på bloggen om det varit en medveten strategi för att få mer uppmärksamhet och öka besöksantalet.

        Hon kommer ändå inte kunna lägga locket på oavsett om hon vill eller inte och det är hon såklart väl medveten om.

        Svara

  Åh herregud….

  Svara

  Märklig formulering av Expressen att antyda att det skulle vara någonting fel med att exet gjorde affärer utan Isabellas vetskap, ”bakom hennes rygg”. Det får man verkligen hoppas, att en professionell person inte diskuterar sina kunders affärer hemma med familjen?
  Tycker hemskt synd om alla inblandade inklusive exet, även om man tabbat sig kapitalt förtjänar man inte att leva under hot.

  Svara

   De skriver förmodligen så för att försöka minska hotet mot IL och hennes familj

   Svara

   Som jag förstår det har han olovligen hanterat kunders pengar och använt dem på sätt som inte stämmer överens med det de avtalat. Med andra ord förskingring? Hans kunder har fått reda på detta och är nu ute efter honom. Bella säger att hon inte hade vetskap om förskingringen.

   Svara

    Hur menar du att han har fått tillgång till dessa pengar då, om han olovligen har hanterat dem? 😂

    Ett annat tänkbart senario: Han har lovligen fått tillgång till klienters pengar för att enligt ök förvalta dem så att de ger mer avkastning, men något har gått fel. (Precis som det står i artikeln) Och att detta ”något har gått fel” kanske t.o.m är något som H inte hade med i beräkningen fullt ut.

    Inga detaljer om exakt vad som skett och vad som gått fel har kommit ut, så vi kommer inte komma någon vart i våra spekulationer om dessa detaljer här.

    Svara

     Tja du kan ju få tillgång till någons pengar men med villkor vad du får göra med dem. Det är så det brukar gå till.

     Och han kan ju tex ha investerat dem på ett sätt han inte hade liv till alt stoppat dem eller delar av dem i egen ficka. 😉

     Så jag håller med AL. 😊

     Svara

      Fast då har han inte olovligen hanterat pengarna. Då har han hanterat pengarna på ett olovligt sätt.

      Var det för krångligt för dig att hänga med?

      Svara

       Som jag uppfattar det så var det snarare du som hade svårt att hänga med vad AL ville få sagt. 😊

       Svara

       Alltså vad håller du på med?

       Svara

        Till Anonym: Alltså vad håller du på med?

        Svara

       Det finns något som heter förskingring och han är varken det första eller den sista som sysslar med det. Det är inget man råkar göra utan det är bedrägeri.

       Svara

     Men varför gå o köpa en ny Bentley o dyra presenter till Isabella…
     Speciellt om det inte ens gick bra med tradingen… då är han ju precis som Bella som ska visa utåt sett att allt är så flådigt o lyxigt..

     Svara

      Det var väl en sådan relation de hade, av vad de har visat upp utåt? De har förstärkt varandras status genom att vältra i lyx.

      Svara

      Kaka söker maka kanske? Nja, lika barn leka bäst och jag antar att tillslut så inser man att allt är inte guld som glimmar och som man bäddar får man ligga😉

      Svara

       Smärtsamt många ordspråk i en och samma kommentar

       Svara

    Om han kommer tillbaka väntar väl rättegång för honom?

    Svara

     Åh, vilken rosaskimrande bubbla du verkar leva i. Tror du på fullaste allvar att de ljusskygga personer (maffia) han är skyldig pengar har traskat in till polisen och anmält honom 😂

     Svara

   Tycker också synd om han expojkvännen och hans nära. Tänk att leva under dödshot resten av sitt liv och behöva fly. Stackars som fått sitt liv så förstört, det är ju inte säkert att han gjort det med vilja liksom utan att det blivit så, att han hade lite för stor tro på sig själv kanske, han är nog ingen ond person. Synd om honom också.

   Svara

    Exakt! Så vill jag också tro att det är. Iaf tills ev motsatsen bevisar annat.

    Svara

    Råkat slarva bort folks pengar?
    Då står man väl för det man gör o tar sitt straff.

    Svara

     Bli mördad menar du?

     Svara

     Hur tänker du där Greta Gris? Vad är det för straff han ska ta?

     Svara

    Kanske inte ond, men girig…
    Allt detta bottnar i en enda sak: GIRIGHET.

    Svara

    Det är alltid synd om förövaren.

    Svara

    Råkade han bara köpa lyxbil för deras pengar t.ex.??

    Svara

   Fast det han höll på med var väl inte lagligt?

   Svara

  Det jag inte förstår är ”Gått bakom hennes rygg och gjort miljonaffärer” Är det med hennes pengar då? Annars har han väl ingen skyldighet att berätta det för henne?

  Svara

   Är väl BB som bett tidningen formulera sig så för att hon inte ska antas ha något med detta att göra

   Svara

    Tidningar formulerar sig precis som dom vill!

    Svara

     Nej, inte om man gått med på en intervju/att bli citerad. Då kan man också ställa villkor alt kräva att få godkänna texten i förväg.

     Svara

      Nej du kan inte ställa sådana krav. Du kan fråga om du kan få läsa texten, men aldrig styra vad de publicerar. Fri press funkar så.

      Svara

       Jo. I vissa lägen kan man det. Det här är ett sådant läge.

       Svara

      Jag har personligen suttit med när man gjort den typen av överenskommelser så jag tycker mig ha på fötterna här.

      Svara

      Mvh fd expressen anställd!

      Svara

   Det behöver ju inte vara X som berättat för henne utan Polisen? Det behöver överhuvudtaget inte ha med hennes pengar att göra. Jag tror hon skulle säga det i så fall. Eller inte, men för oss att snurra på ett sånt rykte blir ju bara löjligt. Att Isabella skulle investera sina pengar i en on again off again pojkvän, i ett öppet förhållande, efter skilsmässa är man även rätt medveten om att allt som känns rätt inte är för evigt, och jag tror inte hon velat ha pengar låsta med honom. Det är liksom inte bara alltid att säga oj oj nu tog det slut jag behöver flytta mina pengar från X, som han investerat åt henne, för de sitter i just investeringar eller är borta i investeringar.

   Svara

    Åh sorry, tänkte överhuvudtaget inte på att jag använde hans namn av vana och fattade inte vad jag gjort för att hamna i mod.. Inte meningen!

    Svara

   Jag tror att det är förskingring han anklagas gör och hon vill förtydliga att detta gjordes utan hennes vetskap.

   Svara

  Postar igen…

  Och läxan här för alla att lära, om en ny kärlek köper otroligt dyra presenter till dig, spring.‼️

  Det spelar ingen roll om hen har lagliga pengar eller inte. Det finns aldrig goda avsikter bakom

  Svara

   Avsikten var väl god?

   Svara

    Det tror inte jag. Varför tror du det?

    Svara

   Och vilja tror du att avsikterna var i detta fallet?

   Svara

    *vilka

    Svara

   Fast så ny är väl inte kärleken? Har folk pengar så är ju kategorierna av presenter på en annan nivå än vanliga människors

   Svara

    Skorna kom fort. Bara efter någon månad.

    Svara

     Men gud ge inte ens den här kommentaren luft

     Svara

      ok. 🙂

      Svara

     Och nej. Presenter över 50`kr tillhör inte det vanliga ens för dem mycket pengar utan ett stadigt förhållande och man borde absolut fundera på om de försöker köpa en.

     Svara

      För du har sån insyn och koll på vad som är normalt i relationer?

      Svara

      Disagree, jag fick en bil i födelsedagspresent när vi varit ihop i två år 🙂 Nu är vi gifta och har massa knoddar och är väldigt lyckliga.

      Svara

       Två ÅR ja. Inte två månader…..

       Svara

     Ja jag tror du har rätt TRH. Jag är förvisso inte rik eller särskilt romantisk själv, men att överdrivet skämma bort en person man just träffat verkar mysko. Särskilt att använda stora pengar till det… kärlek sitter som bekant inte i sånt.

     Svara

      Njaa känns som klassiskt nyrikt beteende.

      Svara

   Jag gav min pojkvän & barnens farfar en resa till USA i 3 veckor.. korkat men sant

   Svara

    Efter att varit ihop i 4 månader?

    Svara

     Hmm,, 1,5 år.. lika korkat det

     Svara

    Är du ihop med barnens farfar?

    Svara

     Men gu´ så tröttsam kommentar.
     Dagens visdomspräla till dig.

     Att märka ord är den medelmåttigas hämnd på geniet.😬

     Svara

      Hahaha!

      Svara

     Haha! Tack för dagens skratt 😂😂

     Svara

      Nä. De va bara drygt.

      Svara

     Ja, hela jävla släkten! Suck

     Svara

     Din läsförståelse är inte heller den bästa så jag rekommenderar dig att gå om lågstadiet. Det är där man lär sig det.
     Lycka till

     Svara

    Jag tycker det var äckligt att dom tog emot den resan och att det säger mer om dom än dig….

    Svara

     Ville väl bara vara snäll.. urbota korkat!

     Svara

   Ja, TYVÄRR är detta ett tydligt exempel på varför en person förblindad av makt och pengar kan hamna i trubbel. Bella känner inte, hon kör på och om den lyxiga fasaden kan späs på ytterligare så är hon ”game”!
   Tycker oerhört synd om henne samtidigt som jag undrar lite hur hon kunde missa signalerna?
   Tragiskt, riktigt tragiskt. Skönt att inget hände henne och barnen, det hade varit helt fruktansvärt.
   Något säger mig dock att nu känner vi alla sympati, man kanske tänker ”undrar om hon ändrar strategi framöver”. Men så pang! ..kommer hon tillbaka efter en tid för sig själv utomlands med barnen, ”jobbet bara måste fortsätta, mina bolag behöver mig, jag har blivit starkare av det här”…osv. Sedan står läsarna med öppen mun och undrar om hon inte lärt sig ngt alls? Sedan är det Bella-vardag igen. Minus exet. (Nej, jag vet inte. Ja, det kanske är taskigt att spekulera. Men tror ni ärligt ngt annat?)…

   Svara

    Tycker precis som du och TRH. 👏👏

    Svara

    Men varför skulle hon inte fortsätta som vanligt när/om det här blåst över? Hon har ju fortfarande sitt liv och sina bolag. Att hon är tillsammans med en kille som ljuger för henne och att hon är så blåögd och litar på honom har ju ingenting med hennes bolagsdrivande att göra. Vilka signaler skulle hon sett upp med? Dyra presenter? Det finns massvis med människor som har råd att ge bort en klocka för 100 papp ffa om man gjort en bra affär eller fått stor bonus/utdelning eller liknande. Kanske lite nyrikt beteendet men det i sig är ingen varningssignal.

    Det hon lär sig är väl att inte lita på män(niskor), vilket väl är lite tragiskt. Jag litar på min man och vill absolut inte gå omkring och dubbelkolla allt han gör.

    Det här är exets situation, inte Bellas, även om hon dras med i det eftersom de varit tillsammans.

    Svara

     För att förtydliga. Jag tycker inte att dyra presenter allmänt är fel. Men jag tycker att tidigt i ett förhållande så är det inget bra tecken att vare sig ge eller ta emot.

     Men som jag också skrev så tycker jag det är skillnad om man är i ett långvarigt fast förhållande.

     Svara

      THR: fast de började ju dejta efter skilsmässan förra året så de har ju känt varandra länge även om deras senaste förhållande är ganska nytt.

      Svara

       Jo alltså det är möjligt och jag orkar inte tänka efter i vilken ordning saker skett men tycker du att de någonsin levt i ett stadigt förhållande?
       De har ju enligt utsago ”gjort slut” flera gånger och levde i någon sorts öppet förhållande.

       Så som jag uppfattat det så var det aldrig seriöst mer än möjligen de senaste veckorna.

       Svara

        Det känns som att de har pushat varandra och blivit ganska fartblinda.

        Svara

     Jag tror att detta allvarligt har skadat hennes varumärke. Hon är sin blogg och min gissning är att hon efter detta får sadla om och börja med något annat.

     Svara

      Ska bli intressant att se

      Svara

   12:52 Läste först din kommentar och tyckte först den var rolig. Men det är så sant som det är sagt, det du skriver.

   Svara

  Allt åt sidan så tycker jag inte heller att BB förtjänat detta. Jag är ett av de större kritikerna till hennes förehavanden.. Jag tror fullt på att de uttalanden hon gjort och varför är på inrådan av säkerhetsvakt och/eller polis, det har handlat om avståndstagande och av nån anledning fick det vänta några få dagar med att gå ut med det, och det slår ut vår rätt att veta allt snabbt trots ledtrådar. Huruvida hon släpper en deo nästa vecka skiter jag i. Let’s give her a break. Jag slutar kolla Flashback nu för där är rätt åt henne-mentaliteten stor. Jag tycker inte det vittnar om att man är en bättre människa än tex henne om man beter sig så..

  Svara

  Livvrädd för ”kidnappare” och dyker minuter efter upp på en Gala, rimligt!

  Svara

   Fast det är väl en säkrare plats än att vara hemma? Kidnappning på en gala bland massa folk och kameror, inte särskilt troligt.

   Svara

    Men herregud, hon löper antagligen noll risk att bli kidnappad var hon än är, ensam eller inte. De här personerna har väl inget att tjäna på att ge sig på henne? Om hon vore rik men anonym, så kanske. Men hon är en av de kändaste personerna i Sverige.

    Svara

    Fast hennes barn var ju inte med på galan!

    Svara

   Du tror att de kommer springa in fem kidnappare under en stor gala och kidnappa henne? Läs artikeln där står det att allt efter hoten mottagits har gjorts i sambråd med vakt/polis. Offentliga platser omgivna av mycket folk är det bästa stället man kan vara på.

   Svara

   Ja, rimligt. Faktiskt.

   Svara

  Så himla synd om henne och alla inblandade. Det är förjävligt.

  Svara

   Fast min nyfikenhet är i alla fall större än min medkänsla i det här fallet. 😊

   Svara

    Vi märker det, Marie.

    Svara

    Vet inte om det är nåt att skylta med..

    Svara

     Inget jag är ensam om, människor i allmänhet älskar ju att läsa skandalartiklar. 👌 Bara att kolla hur klicken och kommentarer haglat in senaste dagarna på ett sätt de annars inte gör på t.ex. Bellas blogg. Och jag skyltar väl inte med det direkt… sitter anonymt på en relativt okänd blogg och skriver. 😉

     Svara

      Wiho, där vart jag helanonym plötsligt. Kommentaren ovan är min.

      Svara

  Alltså, helt utan hennes vetskap känns ju sådär troligt. Är hon så smart och klarsynt som hon påstår sig vara så kan kanske man ifrågasätter hur det helt plötsligt blev så otroligt dyra presenter; klocka över 100 K och en Bentley… Tveksam att hon inte förstod någonting, eller åtminstone att hon inte ifrågasatte det.

  Svara

   Och lika troligt är det att han själv ljugit för han vill väl inte förlora Bella. Ljugit om aktier, investeringar som lönat sig, att det går riktigt bra nu och han har alltid köpt överdrivet dyra presenter. Hon har ju trott att han är rik, precis som vi andra har.

   Svara

    Jag har aldrig trott att han var rik.

    Svara

     Nej, faktiskt inte jag heller. Något har skavt rätt ordentligt..

     Svara

     Instämmer. Vräkigt beteende på det sättet han har så brukar det vara ett tecken på en front som man vill lura i andra om man inte är typ ”kunglighet.”

     Svara

    jag har undrat hela tiden om han verkligen har pengar nog att hinna med i BBtempo.men de hade han ju ,bara de var inte hans.. 😶 jag hoppas Isabella m familj kmr oskadda ur detta Även hans övriga familj,vilket helvete !!

    Svara

   Har man gått in i en relation med pengar så har man oftas gjort en fantastisk affär och tjänat multum! Så brukar det låta! Även den smartaste kan bli lurad

   Svara

   Detta med dyr klocka och Bentley tyder ju på att det inte är något ”misstag” som gör att pengarna är borta. Han är en bedragare helt klart. Lyssna på rättegångspodden och alla bedragare där som ”placerat” andras pengar. Slutar ofta riktigt illa och inte helt ovanligt att de är spelmissbrukare också. Hoppas inte Isabellas husköp har med denna soppa att göra, det vore förödande om han blandat in hennes ekonomi i denna soppa.

   Svara

  Så oerhört sorgligt. Hoppas denna situation reder upp sig på bästa tänkbara sätt inom lite tid. Kärlek och styrka till alla berörda.

  Svara

  Hur kunde han tjäna ihop så mycket pengar på så kort tid? Och ingen (bella) ifrågasätter var alla pengar kommer ifrån? Mmm, hon visste absolut inget.

  Svara

   Handlat med aktier och värdepapper. Han är en daytrader, vilket inte är olagligt.

   Daytraders kan göra extremt stora vinster från en minut till en annan. Dock låter det extremt farligt att hjälpa andra med att förvalta stora summor pengar.

   Svara

    Jo, men det är ju extremt klantigt att förlora hela rubbet på nolltid. Framför allt när man presenterat sig med den attityden utåt som han gjort och gör det åt folk som verkar aningen skumma. Hade jag missat eller ”pissat” en affär på rätt ansenliga summor tvivlar jag på att mina klienter hade väntat utanför mitt hus eller någon av mina kollegors/partners/närstående hus, jag jobbar inte med den typen av affärer eller suspekta klienter.

    Svara

     Klantigt, otur, ja vad som är orsaken har det inte gåtts ut med ännu. På börsen kan allt hända.

     Och att tro att man har störtkoll på vilka ev kretsar en klient rör sig i eller ev har kontakter med är bara blåögt…

     Svara

    För bra för att vara sant, men Isabella trodde att rika höginkomsttagare bara dyker upp hos henne.

    Svara

   Fast som börsmäklare kan det smälla till. En bra affär och massa tur så kan det smälla till från en dag till en annan. Jag hade inte heller misstänkt kriminalitet om min börsmäklande pojkvän plötsligt gjort en bra affär.

   Svara

    Ledordet är tur. Inte många som har. 😉

    Svara

  Jahapp. Det var det.

  Varför får man inte skriva namnet? (jag är kanske dum i huvudet som inte fattar det).
  Hans namn har ju skrivits tusentals gånger på denna blogg.

  Svara

   Han pekas ut för brott. Instruktioner från min CR.

   Svara

    Nu är det kanske jag som är dum i huvudet, men vad är brottet? Är det olagligt att förlora andras pengar på börsen…?

    Svara

     Förmodligen har han använt kunders pengar till sitt egna lyxliv med klockor, resor och bilar.

     Svara

     Han köpte en Bentley till sig själv för andras investerade pengar etc etc

     Svara

    Då kanske du ska skriva så istället för att helt hysteriskt ”inga namn” i caps… herregud

    Svara

     Kort, koncist och med ökad tydlighet brukar vara mest effektivt i dessa fall.

     Svara

     Vari ligger det hysteriska tycker du…herregud

     Svara

    CamCam – kanske du ska lägga till den infon i själva inlägget..? Att det är besked från din chefredaktör, och inte nåt du själv hittat på. Ser framför mig att det blir en sån tjatig återkommande fråga i kommentarsfält efter kommentarsfält annars, och i ”Öppet spår” etc.
    Typ som ”varför står Isabellas pappa på hennes adress” och andra ickefavoriter i repris.

    Svara

     Tack, jag har gjort det! =)

     Svara

    Det är väl enligt pressetiska regler att inte namnge någon som inte är dömd.

    IL borde med sin egna framgång förstå att expojkvännen inte hade någon större framgång i sin bransch. Man köper inte så dyra presenter och en Bentley till sig själv utan att ha ett ordentligt boende, tex. Man gör långsiktiga investeringar för man kan sin sak.

    IL kanske varit kär och blåögd men det här förtjänar hon inte. Inte barnen och Odd heller.

    //Moa

    Svara

     Exakt, och han är inte heller en offentlig person. Det är hon som är.

     Svara

      Har han varit en offentlig person tidigare då? Med tanke på att han namngetts många hundratals gånger i kommentarer.
      Men NU är det dags att börja ”rensa upp”?

      Svara

     Vet en tidning som namngav min morbror och med bild(som var oskyldig) innan rättegången var igång. Det var mindre kul för oss i hans närhet o allra mest han och hans familj. Där snackar vi ingen pressetik

     Svara

   Kan klassas som förtal, antar jag?

   Svara

    Jag ska börja rensa upp de andra kommentarsfälten nu. Kan ta ett tag. =)

    Svara

     Rensa upp först nu, flera dygn efteråt?! Vad är egentligen meningen med det? Lite sent, men då har du redan fått många spekulativa kommentarer och stort engagemang så att rensa några dagar senare ja det gör ju inte mycket till, för dig. Men kanske för att skydda sig då och för att det låter bra. Så falskt.

     Svara

    Aha, då fattar jag 🙋

    Svara

  Bella har ju tidigare blandat ihop jobb och kärlek (ex-maken som VD), så han kan mycket väl ha spekulerat bort hennes pengar också. I ett Sverige som alltmer liknar Brasilien är det bara att inse att det är korkat att flasha.

  Svara

   Tror du inte hon lärt sig av det och har rådgivare kring hur man ska investera sina pengar?

   Svara

    Då föll det sig kanske naturligt att vända sig till ex-pojkvännen.

    Svara

  Vad är det för noob-kidnappare som har bilar registrerade i eget namn?

  Svara

   Högst troligen ingen, bara en förklaring (dock dålig) till att de vet att kidnappare varit i närheten för att legitimera hoten. Den äkta förklaringen är säkert en annan som de inte kan ge pga hotbild eller del i förundersökning

   Svara

    Intressant! Vill du vidareutveckla resonemanget kring att legitimera hoten?
    Alltså menar seriöst, inte meningen att låta ironisk på något sätt 😅

    Svara

     Allt som står i artikeln är såklart inte 100% sant ner till varje detalj. Självklart utelämnar de massor, och ändrar säkert en del info, pga säkerhetsskäl. Konstigt (korkat) om de inte gjorde det.

     Svara

     Nu är ju detta spekulationer från min sida så säger inte alls att det stämmer, men i ljuset av detta och hur man krishanterar, så brukar man gå ut med förklaringar som är ”legit” men kanske inte hundra helt sanningen, utan en del av den. I BBs fall så är det troligen så att någon insett att kriminella på något sätt förföljt henne, kanske för att de har insiderinformation eller liknande, men för att få ut en förklaring att hur de vet detta så har de valt denna förklaring.

     Svara

   Haha eller hur!

   Svara

   Men eller hur, klart Bella drar till med det som ger bäst rubrik.

   Svara

   ”Krilles kaross & kidnappning”
   ”Bengans bil & bortföring”
   ”Erkas elbil & enlevering”
   ”Roffes rally & röveri”
   ”Freddes fordon & förbryteri”

   Svara

    Hahaha! Låter som det jag brukar dra till med, ”Nisses Rör & Racing”, re: alla hantverksfirmors skåpbilar som blåser om en i 110 knyck på slingrig landsväg

    Svara

    Åh! 💕

    Svara

    Påminner om en intressant historia från mitt jobb. Vi hyrde ut halva nedervåningen till ett annat företag i några år. När det blev dags att utöka fanns det alltså några kvadratmeter att tillgå efter utgånget hyreskontrakt, men ledningen visste inte riktigt hur den nya delen av kontoret skulle utformas. Den fick helt enkelt stå tom i några månader i väntan på renovering.

    Min kollega fick tillsammans med vår arkitekt uppdraget att planera hur det skulle se ut. En dag när han varit nere tillsammans med elektriker för att visa hur el och nätverk skulle dras märkte jag hur han var en aning upphetsad. Han som i normala fall ständigt är lugn och sansad såg nu lätt rödflammig och stirrig ut:

    ”Nu du, Viktor, ska du få se något intressant. Följ med.”

    Vi gick gemensamt ned till den ännu orenoverade nedervåningen, och möttes där av en fantastisk syn. Någon hade flyttat in. Det stod två luftmadrasser på golvet i ena konferensrummet, tillsammans med datorer, mobiltelefoner och ett halvätet glasspaket. De hade använt vår ena switch som datorbord och inne på toaletten fanns både schampo och herrparfym av finare modell. På ena väggen hade de även klottrat den numera ökända frasen:

    ”Chippen och Sillen,
    Public enemy number one!”

    Jag undrar om det inte är Chippen och Sillen som varit i farten igen…

    Svara

     ”Chippen & Sillen – support & sjanghajande”

     Svara

     Vänta nu.. Sillen?
     Som växte upp och blev till en Haj?

     Svara

  Usch & fy fan!! Stackars Bella 😢

  Svara

   Gillar inte (den offentliga) Bella, men detta är hemskt för vilken medmänniska som helst. Bella och de nära kring henne som indirekt också får en hotbild på sig.

   Svara

    Var det så nödvändigt att påpeka?
    Även den ”offentliga” Bella är Bella oavsett.

    Svara

     Därför att jag inte tror mig känna Bella. Att skriva att man inte gillar någon, när man inte vet vem personen egentligen är. Bella spelar en karaktär i sin blogg. Därav offentliga Bella. Det finns en människa bakom. Typ så jag tänker.

     Svara

   Ja jo visst är det det. Men jag erkänner ändå att jag är mest av allt nyfiken över hur det ska utveckla sig, få lite mer ”details” av bellis så småningom m.m. 😃

   Svara

  Om några år kommer Bella att inse att Odd var den bästa man hon någonsin träffat. Vanlig, klok och ödmjuk. Gillade absolut det goda i livet men inte sådär galet överdrivet. Nej Bella får lära sig att umgås med folk som inte är nyrika och ska glänsa hela tiden. Hon borde lära sig av sina förebilder… Tycker det är sjukt coolt av henna att bygga upp sitt företag och få betalt för allt slit men att visa upp och skryta hela tiden straffar sig tydligen sig ganska hårt (tänker på hennes presenter från H) Hoppas hon får lugn och ro nu framför allt för familjens skull.

  Svara

   Jag anser att min exman är en av de bästa jag någonsin kunnat haft och att vara gift med honom är den bästa tiden i mitt liv. Det är 10 år som jag ser som den tryggaste, roligaste, osv, tiden, med en människa som kände mig utan och innan. Vi skildes för 2 år sen och jag saknar inte honom. Vi är vänner idag. Vi insåg till sist att vi var bästa vänner snarare än kärlekspar, även fast såklart lång tid gått och spänning försvinner och så är logiskt. Kanske inser hon hur skönt det var med Odd, kanske inser hon att hon faktiskt är lycklig i att designa sitt eget liv som hon gör. Det betyder inte att skilsmässan var fel eller att det är fel att vara tillsammans med en människa vars liv är mer likt hennes, där det inte bara är hon som har råd med Dubairesor och lyxiga hus. Man umgås och träffar ofta likasinnade. Pengar och gåvor är inte problemet. Nyrik är inte problemet. Gud vad alla förstår sig på nu hur fel det var från början med Gucciskor.. Asså 😂

   Svara

   Mhm, fast sen kommer hon ihåg bilden på Odd iförd Buttericks-sponsrad hummerkostym, bakom en fladdrande gardin… och ångrandet blir en suck av lättnad istället.

   Svara

   Så man ska stanna kvar i ett dött/dåligt förhållande för att man kan råka träffa någon som inte är bra?
   Hallå…..Jag har gjort många dumma val i mitt liv men jag har iallfall levt, inte suttit kvar i skiten för att jag inte vågat testa något annat.

   Svara

   Nils ❤ en hajpojke ingen hel hajvecka

   Svara

   Lol. Nils är bättre

   Svara

   Nej! Nils. 🙂 Jag tyckte så mycket om Nils. Snäll, väldigt rolig, friluftsmänniska utan prestige och utan hets att tjäna pengar m.m. Han verkar så härlig. Fast han är för bra för Bella. 🙂

   Svara

    Han finns på Tinder!

    Svara

     Odd också!

     Svara

  Tyckte väl att det var en aning märkligt med alla svindyra presenter, liksom bara en klocka för över 100 papp…

  Svara

   ..Men Bella med sin berömda magkänsla bara körde på…

   Svara

    Japp.

    Och Bella är typ expert på att bli som sin pojkvän. Med exmannen var hon mera hemmatjej som lekte med barnen i sandlådan iklädd mjukisar, osminkad och håret i tofs.
    Med expojkvännen nu, vart det plötsligt hennes ”signatur” att föna håret varje dag, aldrig visa sig utan perfekt makeup i facet, klä sig bara i dyra märkeskläder – ha egen stylist till och med – och ha sin ”lugna vrå” på andra sidan jorden ungefär (till skillnad från med familjelivet där motsvarande plats var i soffan med en bra bok). Lyxhotell istället för lekland. Fina middagar istället för hemlagat.

    Ni fattar. Inget fel i någon av de livsstilarna även om jag gör mig lite lustig över henne i beskrivningen, det lustiga syftar mer på hur hon gör sådana tvära vändningar beroende på vilken man hon är med. För en ”powerwomen” (avsiktligt felstavat) är hon väldigt lättpåverkad av männen i sitt liv.

    Svara

     Exakt. alla människor går igenom förändringar men hennes är otroligt hastiga och tvära kast.

     Svara

     Förstår lite hur du tänker här Marie och ja att bli lite som ens partner är ju vanligt, att man liksom formas åt samma håll så visst men just det att ha fönat fint hår, makeup och fina kläder tror jag mest har med hennes yrkesroll att göra – som vd för ett skönhetsmärke. Sedan så har man ju olika faser i livet, så är det för många.
     Jag hoppas att Bella och Odd hittar tillbaka till varandra.

     Svara

     Exakt i samma veva hon träffade nu expojkvännen började hon posta inspirationsbilder på Bardot och Diana. Vill minnas att expojkvännen följde Bardot, Silvstedt osv. Isabella vill framstå som en stark, självständig kvinna men hon har samtidigt SÅ starkt behov att forma sig efter vad andra (iaf vissa, som kärlekar) gillar. Vet inte…känns som att det finns något tragiskt i det.
     Menar inte att hon inte är stark ändå, livet består ju av olika delar förstås. Det ena utesluter inte det andra. Hennes sätt att vilja tillgodose pojkvänners behov genom att anamma det de gillar känns bara lite sorgligt. Men det finns nog en förklaring, en osäkerhet i grunden. Hon skrev ju nyligen hur tacksam hon är för vänner som finns där fortfarande, att hon inte förstått än att de finns där oavsett, att hon duger bara som hon är och de lämnar inte.
     Som sagt. Mkt osäkerhet. Hon har hittat sin roll där hon kan vara super-duper-mega-successful-woman. Men egentligen lurar hon ingen.

     Svara

    HAHAHA hennes beròmda magkänsla åt helvete

    Svara

    Fräscht att anklaga en kvinna för att hon inte ”kände på sig” att hennes snubbe var ett svin. Lägg skulden där den hör hemma istället, vettja!

    Svara

   Många som kommenterar det nu… Var var spekulationerna om detta, att hajen skulle vara en bedragare, innan det bekräftades offentligt?

   Svara

  Intressant att inlägget ganska många sidor tillbaka på flashback alltså hade så rätt. Det var liksom detaljer. Nån med en del inside info med andra ord. Speciellt intressant med tanke på hur få som trodde på det då.

  Tror blondinen visste mer än hon nu låtsas/går ut med. Kanske inte allt, hajsnubben var säkert en duktig lögnare, men tror definitivt hon själv varit inblandad till någon del.

  Svara

   Tror jag också, en present på 100.000 kr och hon “visste absolut inte var de pengarna kom från”. Jo men visst 🙂

   Svara

    Vadå visste inte var de kom ifrån? Det är väl allmänt känt att han sysslar med daytrading? Att tjäna 100k på det är inte alls konstigt, inte ens på bara någon dag. Förstår inte alls hur du menar med att hon måste ha insett att det var någon annans pengar. Uppenbarligen trodde hon att han investerade med sina egna pengar som normalt funtade personer skulle göra.

    Svara

     Fast nej. Hur många så unga personer tjänar så mycket att de ger sin flickvän en klocka som kostar över 100 tkr på flickvännens (som är mer som ett KK som man har öppet förhållande med) 28-årsdag ?!??
     Men hon ville att det skulle vara bra och frågade väl inte.

     Lite som lyxfällan de lux…

     Svara

      Så unga personer som day tradar gör det L8. Bella är själv ung och tjänar mycket pengar. Klart hon litade på honom. Hoppas bara inte att hon låtit honom förvalta hennes pengar så att även hon förlorat, den risken finns ju. Jag kan erkänna att jag fick en konstig känsla ang klockan kända att oj har han råd med det, fick en känsla av att något inte stämde och att hon inte borde visa upp klockan.

      Svara

       Men hon kunde inte låta bli…

       Svara

    Klart att hon visste att klockpengarna kom från daytrading, inte olagligt, Men inte att hon visste att han förvaltat andras stora summor pengar som han förskingrat/slarvat bort. Hoppas att han inte förvaltat några av hennes pengar bara.

    Svara

    Men ni själva förstod det direkt, att han var en bedragare? Skumt att ni inte läy oss andra få veta detta.

    Svara

     Hahaha ja T jag tänkte lika dant. Dessutom, var är alla som hela tiden talade om hur snäll rar och trygg X såg ut på alla bilder?

     Svara

    Fast nu kan väl inte Isabella använda klockan, chanelskor m.m. längre offentligt, om det är köpt för andras pengar. Skulle vara ytterst provocerande åtminstone för de inblandade.

    Svara

   Ja. ”Har du haft någon inblandning i hans affärer?

   – Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

   – Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så vitsar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.”

   Det är ju inget svar på frågan alls. Det är ju bara politikbabbel för att dribbla bort frågan. Klart som fanken att expojkvännen säkert hanterat hennes pengar med. Hennes ekonomi in stämmer inte heller med hur hon lever. Jag gissar på att hennes hus kommer att läggas ut till försäljning inom kort, med hotbilden som anledning. Fast i verkligheten så sitter hon nog ekonomiskt pyrt till nu med…tills nästa höst då boken ”Security boost – hela hemligheten” släpps.

   Svara

    Här är du nog inne på något!

    Svara

    EXAKT så tänkte jag också. Både vad gäller frågan hon inte svarar på och att hon plötsligt börjat med mycket mer extravaganta vanor. Det där huset… Efter skilsmässan visste hon inte om hon skulle kunna behålla huset hon och Odd köpt tillsammans, skrev en del om det på bloggen och var sedan så stolt (rightfully so) över att kunna bo kvar…till att typ året efter kunna köpa ett hus i 25-miljonersklassen samt resa massor, leva i lyx och flärd mm. Något stämde inte. ..och som sagt, hon svarade inte på frågan om hon varit inblandad i hans affärer.

    Svara

    Helt rätt. Hon levde ju förut som en rätt så lyckad företagare med resor, leasad Porsche och dyra kläder. Men från det till 30 miljoners hus med egen brygga på typ ett halvår? Hehe jag köper inte riktigt det…

    Intressant kommentar med ”Han har försökt hänga på mitt race” – Jag tror snarare de trissat varandra. Två pengakåta typer som försökt imponera. Bella har kanske känt sig under exet p.g.a. barn och skild, medan han känt att han vill impa på blondinen som låtsas att hon inte är intresserad av fasta förhållanden och hänger med Stordalen… 😉 Dåligt kombination av människor.

    Men jag tycker synd om Bella och alla inblandade. Jag hoppas hon får perspektiv nu och inser att pengar inte är allt i livet.

    Svara

     * delad brygga

     Svara

    Han hjälpte väl henne att sälja aktier mär hon skulle betala huset.

    Svara

   Säga vad man vill om Flashback men det ligger ofta mycket sanning där. Faktiskt.

   Svara

  Är exet häktat nu eller har flytt landet? Är Isabella på okänd ort? FAN vilken mardröm med barn inblandade.

  Svara

   artikeln är uppdaterad nu, och tydligen är hans utomlands och ”kan aldrig komma tillbaka till sverige”.

   copypaste:
   Har du haft någon inblandning i hans affärer?

   – Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans när och kära.

   – Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt. Jag har varit helt omedveten och trott att han varit en duktig trader som det kallas. Hans rykte i Sverige har varit att han är en av de bästa på det han gör. Jag har inte förstått att han handlat för andras pengar och sen så vitsar det sig att han har satt sig i så mycket skulder som är omöjligt att betala av under en livstid.

   Hur mycket pengar rör det sig om?

   – Det är många, många miljoner. det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng.

   Händelsen har gjort att Löwengrip nu brutit med ex-pojkvännen.

   – Vi har fått i uppgift att hålla oss ifrån all kontakt med honom och så har vi blivit förflyttade och nu förflyttade igen. Vi har ingen kontakt med honom längre.

   Hon beskriver hur hon mår.

   – Jag känner mig rädd. Jag har inte ätit på flera dagar.

   – Jag har varit chockad i några dagar och är det fortfarande. Jag har haft ett kristeam runt mig. Vi har haft allt ifrån psykolog till bevakning dygnet runt. Och nu så lämnar vi landet ett tag.

   Hon kallar upptäckten om ex-pojkvännen för en ”skräck”.

   – Man blir grundlurad av en person. Det är en person som har ljugit om hela sin identitet om vem han är. Det blir en fruktansvärd skräck.

   Svara

    Tack!

    Svara

    Han har väl inte alls haft ett sånt rykte. Titta bara på hur lite han har dragit in innan han träffade henne.
    Men jag tror helt klart att det har handlat om att han ska hänga på henne.

    Svara

    Chockad, inte ätit på flera dagar, starka mediciner och rädd för att barnen kidnappas. Jag hade inte gått på en gala då! Hur som helst, hemskt men låter lite orimligt.

    Svara

     Jag hade gått. Jag hade inte klarat av att vara sysslolös i det läget, då hade oron ätit upp mig och om gala var det som var inplanerat så hade jag gått dit om det var säkert för mig.

     Svara

      Jag med!

      Svara

       Stor hot-bild mot mina barn, men jag väljer att lämna dem och gå på gala. Tror inte det.

       Svara

        Låter som att du tror att hon lämnade dem ensamma hemma 🤣 Står i artikeln att även Odd fått polisbeskydd, så de är nog säkra.

        Svara

     Hade nog också haft svårt att gapskratta på den där galan…men inte Bella inte.

     Svara

     Min kropp hade inte ORKAT gå på gala. Jag hade inte orkat stå och gå i högklackat. Eller skratta. Jag hade legat nerbäddad, orkeslös som en sjukling.

     Svara

      Min hade orkat, bara bra att tänka på något annat. Ligga nedbäddad löser ingenting för mig, bara ältar då.

      Svara

    Antar då att barnen stannar hos sin pappa medan Isabella drar iväg? Fyfan tycker mest synd om honom, barnen och sharkens familj. Får se om Isabella får behålla delad vårdnad efter det här…

    Svara

     Skojar du? Varför i hela fridens namn ska hon förlora barnen? Det gör fasen ont i hjärtat av vidriga kommentarer som din! Hoppas verkligen inte du har barn!!

     Svara

     Varför skulle hon inte få det?

     Svara

     Utveckla gärna Aida, av vilken anledning skulle hon bli av med barnen?
     Varför tror du att man blir av med vårdnaden om man som mamma blir sviken och lurad av en man?

     Svara

  Kanske inte är helt fel att vara ihop med en simpel knegare ändå. 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Nåja, de kan de med.

   Svara

   Så du tror att en simpel knegare inte kan förskingra och luras?
   På riktigt??

   Svara

  Oj Camcam vad du var snabb med att ta upp detta, snabb med att ta tillvara på detta och få mycket kommentarer. Snabb med att skriva om det före Bella så att du får vinning av det, så att du får många kommentarer.

  Men detta har väl de flesta av oss här redan förstått men bra att det kom ut i expressen nu för alla som inte fattat och varit så nyfikna. Men du C får det att låta som om du pratat med Bella men du fick svar på ett sms var det inte så. Du har valt att inte skriva säger du men nja tycker nog att du har skrivit om detta här betydligt mer än Bella, du C har verkligen mjölkat den här situationen. Och din statistik gick upp. Stackars Bella, riktigt obehagligt. Hoppas allt löser sig.

  Svara

   Skojar du? Lägg ner.

   Svara

   Jag skulle tyckt det vore jättekonstigt om Cam inte skrev om detta rätt snabbt.. Kommentarerna om Bella och artikeln började rota sig i andra inlägg och hon har ju tidigare sagt att det är enklare att ha kommentaterna samlade för det blir sjukt mycket att hålla koll på i ett sånt här läge. Och, ja, likt Expressen skriver hon om ett av de största (i bloggvärld sett inte Expressen) kaos som hänt en bloggerska, och ja det får man läsare och kommentarer av, ingen hemlighet att det är vad hennes jobb är. Jag tycker det är så otroligt märkligt hur folk som både läser och kommentarer är arga över att hon skriver. Att hon rapporterade det som Bella själv rapporterade så fort Bella gjorde det sen skrev ett inlägg om varför hon inte kunde skriva mer om saken, och när saken uppdagas kommer hon efter medier och efter Flashback och gör ett eget inlägg. Menar du att hon skulle hoppa över det? Hon är väl ändå inte dåligt på sitt jobb. Legitimera då inte detta genom att söka din information här..

   Svara

   CamCam skrev ju igår att hon fått bekräftat vad som hänt. Hon hade kunnat publicera före Expressen och därmed fått massor av klick och varit först med historien men hon valde att inte höra det trots allt. BB har ju uttalat sig till både CamCam och Expressen så jag tänker inte att hon velat berätta det på sin egen plattform först för då hade hon ju gjort det. Förstår inte riktigt din kritik…

   Svara

   Lääääs iiiinte här då om det stör dig så himla mycket att Cam får läsare och kommentarer (som du f.ö. bidrar till ju).

   Svara

   Oj. En bitter ”influencer”?

   Camillas försörjning hänger ju på hur bra hon är på att utföra sitt jobb. Precis på samma sätt som du tjänar dina pengar antar jag?
   Hon behöver ju leverera bra inlägg precis som alla andra som lever på sociala medier, annars är det ju rätt lönlöst att driva en blogg, eller?
   Det är ju inte Camilla som styr vad som händer andra, hon skriver om det som är aktuellt, det här är högst aktuellt och om vi sen är så intresserade av det och klickar oss in här så kan vi ju inte klandra Camilla för det?
   Vad exakt är det hon har gjort för fel om du jämför med andra medier eller ”influencers”?
   Skulle du be en dagstidning vänta en dag extra med den här nyheten? Där en hel redaktions försörjning hänger på att antalet köpare/prenumeranter.

   Du tar det här personligt. Sluta med det.

   Svara

  Jag tror inte en sekund på att hon inte känt till något av detta. Man är nog mer pantad än Bella om man köper den ursäkten. Klart som fan man vet att ens kille gör skumraskaffärer, sen kanske man väljer att inte djupdyka i det för man gillar flowet av cash

  Svara

   Varför skulle hon anta att det var skumraskaffärer? Han kan väl motivera inflödet av kapital med att han gjort bra förtjänster själv och därmed fått uppdrag av andra att förvalta deras pengar? Varför ska hon anta att det är svarta pengar han fått tillgång till? Förklara gärna!

   Svara

    Hon ville inte gå all in m förhållandet till att börja med

    Svara

   Jag tror faktiskt på det hon säger. Om han är duktig på att ljuga och hon dessutom är riktigt förälskad i honom så är det fullt möjligt att inte se vad han höll på med.

   Svara

    Dessutom så träffades de ju inte varje dag utan bara ibland, kortare stunder, på resor och hotell mest, och hade aldrig en vardag tillsammans, och då kan det ju hända massor bakom kulisserna som hon inte har en chans att känna till.
    Kanske inte är en så bra idé med öppna förhållanden trots allt 🤔

    Svara

    Nej, det är inte ”fullt möjligt”. Deras gemensamma intresse var aktier o cash. Tror tex inte att hon verkligen var förälskad i honom utan snarare pengarna som han drog in o de möjligheter som presenterade sig i samband med d…
    Använd din hjärna o tänk efter, hur har Isabellas vanor ändrats sen hon träffade denna kille?

    Svara

     Jag ”använder min hjärna” och tror att det är fullt möjligt, ja.

     Svara

      Ta in vidden av hela bilden. att näringslivets mäktigaste INTE skulle ha en susning om vad hennes kille pysslar med. Sure thing!

      Svara

       Men sluta vara så nedlåtande mot folk som inte håller med dig.

       Svara

        Blev du kränkt?

        För er övriga:
        ”Isabella ”Blondinbella” Löwengrip tänkte kreditpröva killar innan hon ville dejta dem. ”Man kan inte dejta någon med skulder” säger bloggerskan och economistan.”

        Svara

         Inte kränkt men lite irriterad på dina härskartekniker.

         Svara

     Tror inte ett smack på det du skriver iaf.

     Svara

   Hon svarade inte heller direkt nej på om hon varit involverad i hans affärer. Menar inte att hon gjort ngt olagligt, men om hon nu trott på att han är ”en av Sveriges bästa” på det han gör så självklart har hon investerat.

   Svara

    Precis.

    Svara

    Men om han har haft tillgång till mycket, mycket mer än 10-tals miljoner kr (som Isabella själv säger i artikeln) så kan det väl vara så att han har gett henne en del av dessa kapital (om det är extremt många miljoner gör inte ett par hundra tusen hit eller dit någon skillnad) och sagt till henne att det var vinst på investeringarna han gjort med hennes pengar? Dels verkar han ha varit jävligt stressad över att framstå som sjukt rik, och det skulle dessutom ge honom fördelar ryktesmässigt eftersom hon är offentlig och han genom henne kunde visa upp hur mycket cash han tjänat in och vilken grym daytrader han var.
    Om han dessutom var desperat efter att ha sjabblat bort kunders pengar så behövde han ju fler kunder som kunde investera för att vinna tillbaka de gamla kundernas pengar, och då måste han ju ha schyst rykte.
    Något i den stilen kan jag tänka mig i alla fall. Tror faktiskt på vad Isabella säger.

    Svara

     Blir så stressad bara av att läsa det där haha

     Svara

   Fast de bor ju inte ihop, då har man väl inte så bra koll på den andres ekonomi? Om hon har så hon klarar sig, varför skulle hon ifrågasätta hans ekonomi?

   Svara

   Jag kan tänka mig att han har blåst henne också. Huset har inte bytt ägare. Drar han med sig Bella i fallet?

   Svara

  Nee fyfan. Tycker verkligen synd om henne. Tror inte alls hon hade någon aning. Antar att hennes stalker har med detta att göra?

  Svara

   Va? Utveckla vad han har med det att göra isf. Har följt stalkerhistorien och ser noll möjlig koppling.

   Svara

  Och du fick bli dagens moder Theresa!

  Svara

   Japp, jag hade kunnat basunera ut det redan i fredags!

   Svara

    Vi visste redan tack vare flashback som hade rätt ännu en gång.

    Svara

     Det inlägget – #4164 som hade rätt, kom långt efter att jag stängt ner kommentarsfältet för att jag fått reda på vad som hänt. Så ni hade kunnat få reda på det äääääääääännu tidigare än Flashback om jag outat det. 😉

     Svara

      Varför så viktigt att poängtera att du visste först?

      Svara

      Ok du visste först vi vet det nuuuu!!! Hur nu det hjälper någon.

      Svara

    Jo vi vet det

    Svara

  1. Pågår det en förundersökning? 2. Vilket brott är han misstänkt för?

  Svara

   Oklart vad man blir misstänkt för är man spelar bort krminellas kokainpengar. Du gör alltså av med olagliga pengar på olagligt sätt. Han har inte tillstånd att ”tradea” med andras pengar, sådant måste du ha tillstånd för. De kriminella har ju inte tillstånd att tjäna sina pengar så som de tjänar dom. Så det är en loose-loose situation för alla. De kriminella har ju inte rätt att kräva tillbaka pengarna ”laglig väg” så därför gör de ju som de gör nu.

   Svara

    Ja, det är verkligen en lös-lös situation.

    Svara

    Sant! Däremot kräver de ”hämnd” och payback på lite andra sätt än vad det vanliga rättsväsendet gör uppenbarligen. Skäms lite över att jag är nyfiken på om detta kommer ta en rättslig väg, var firren simmar i för vatten nu, om de vattnen i så fall har utlämningsavtal…
    Otroligt märklig historia detta, oavsett.

    Svara

     Jag tror faktiskt att det är polisen som skyddar honom eftersom han redan är på gång med att få skyddad identitet. Hans säkerhet går före hans brott så att säga, så fungerar det i Sverige. Just n är det viktigare att skydda honom än att se till att han blir dömd, med det sagt betyder inte det att han får gå fri från straff. Dock kan jag nog tycka att den knipa han sitter i nu är värre än att dömas till fängelse. I fängelset får trots allt familj komma och hälsa på.

     Svara

      Hjärtevärmande ändå att det kan gå så snabbt för kriminella, valpiga, vita män med backslick att få polisbeskydd och skyddad identitet. Önskar att det vore lika lätt för kvinnor och barn som måste fly sina hem och starta nya liv pga idioter till makar/pappor.

      Svara

       Det är lika lätt för icke svenska kriminella att få skyddad identitet? Det handlar bara om vem som är villig att samarbeta med polisen

       Svara

      Hur vet du att han är på väg att få skyddad identitet.

      Svara

  Äckligt i alla fall av henne att Clickbaita och vem har på sig en klocka för 100000+ som uppenbarligen är betald med pengar han har försnillat.

  Svara

   Har hon fortfarande på sig den?! Den borde hon väl lämna in till polisen om hon nu säger att han handlat för andras pengar?

   Svara

    Jag tror att polisen sköter det där bättre än oss läsare. De har nog koll på vad han har handlat och inte och vad som ska lämnas till vem.

    Svara

    Ja hon hade det i lördags….

    Svara

    Tror kanske att de vars pengar det gäller inte direkt vänder sig till Polisen, de sköter det själva

    Svara

   Verkligen! Snacka om ”blood money”

   Svara

    Lol. Bloodmoney. . Överdrift much?

    Svara

  Och vi vet fortfarande inte vad som hänt. Vi har en sida av historien, en sida som inte är rädd för att överdriva. (Jag betraktar inte en privat ”livvakt” som oberoende.)

  Svara

   Men snälla!??! Har du inte ens en gnutta empati i kroppen??

   Svara

    Jo massor. Men jag betraktar inte allt jag läser som sant

    Svara

  Ja… och vad säger ni nu ni alla som hånade bella och de som trodde på henne redan i första inlägget?

  Svara

   Vet inte vad du menar med trodde o.s.v. men sålart hon tänker dra nytta även av detta, vilket är allt jag själv menat. Inte att hon skulle ljuga om allt d.v.s.

   Hon kommer som jag skrivit ovan att portionera ut massa smaskiga detaljer, typ hur hon mått undertiden, hur förhållandet sett ut (denna gång utan rosaskimret), hur hon sååå pedagogiskt hanterat barnens frågor, o.s.v. o.s.v. precis som hon alltid hanterat kriser. Bella är Bella, oavsett vad som hänt.

   Svara

    Jag menar så klart de som inte trodde att hon talade sanning. De som påstod att hon gjorde en höna av en fjäder och att det skulle komma fram att mardrömmen bara var att H legat med en annan, att han hade feber eller hade mjukisbyxor på sig. Den typen av hånande och misstroende kommentarer. Jag tror att vilken bloggare som helst skulle skriva om det den dagen det är säkert att göra så om de hade gått igenom samma. Finns ju även de som skriver böcker om sina tragedier där barn har dött, deras män har varit i kriminella gäng, familjer som utplånas av tsunamis, fäder som utnyttjat dom… Ja du fattar nog.

    Svara

     Hade det varit så jävla konstigt om allt bara handlade om att han hade på sig mjukisbyxor? För mig var det 30-70 på Tragedi eller mjukisar. Det är Blindinbella vi snackar om! Hennes affärsidé är provokation.

     Svara

  ”Han har försökt hänga på mitt race så som jag har levt” när hon bara levde så tack vare hans stulna pengar 🤪

  Svara

   Hon lyckas liksom uttrycka sig hånfullt och självförhärligande tom i en artikel som handlar om att någon hon älskat aldrig kan återvända hem?

   Svara

    Precis! Ingen empati där inte!

    Svara

    Exakt! Hon har ju älskat eller fortfarande älskar den mannen. Jag tycker att hon uttryckte sig riktigt illa. Hon säger att hon tycker synd om hans nära och kära, men hon är ju en del av den skaran. Dock verkar hon vilja sälja in bilden av att hon inte är det.

    Svara

     Ja självklart är syftet med artikeln att visa på att hon inte har någon relation till honom längre. Är du dum? Inte ett ord som står där är skrivet utan inrådan av polis, det lovar jag.

     Svara

    Nu har hon ju inte skrivit artikeln själv, så hur hon uttryckte sig vet vi ju inte

    Svara

    Och han visste att hon va en golddigger och skulle dumpa honom pm han inte var rik, därför han ljög om att tradingkontot var hans egna konto.

    Svara

   Bella skriver boken nästa år och året efter kommer kanske filmen. Den heter inte ”Snabba cash” men kanske ”I de djupaste vattnen…” alternativ ”Hajen VI”

   Svara

   Hon säger i finare ord att hon är så vräkig å nyrik att en karl blir kriminell för att kunna matcha henne o vara henne värdig. Köpa klockor för 100000 och sviter på hotell.

   Svara

  Tyckte det var väldigt mysko att Isabella fick en sådan dyr klocka. För intjänade och skattade pengar blir det enormt mycket.

  Då tyckte jag att han inte hade respekt för pengars värde och nu har det tragiskt nog även visat sig ytterst sant i andra avseenden.

  Jag tycker att han är en ynkrygg som flyr landet och lämnar alla andra i sådan skräck.
  Klart han är rädd om livhanken men bättre att ta konsekvensena och göra rätt för sig.

  Min magkänsla säger mig att detta omöjligt enbart handlar om bortspekulerade pengar. Rykten går om kokainaffärer. Undrar om detta har något med knark att göra? I de kretsarna är ju alla kriminella med kontakter för både det ena och andra.

  Svara

   Det är för sent för att ”göra rätt för sig”. Får de tag på honom så avrättas han direkt i bästa fall och torteras till döds i värsta fall. Även om han mot all förmodan skulle lyckas lämna tillbaks alla pengar så skulle han vara rökt ändå, skulle jag tro. Herregud vad tragiskt.

   Svara

   Vad tror du själv att ”ta konsekvenserna och göra rätt för sig” betyder i kriminella kretsar? Bjuda på en tårta och be om ursäkt?

   Svara

    Nej det är sant! Trodde först inte det rörde sig om såna enorma summor.

    Men jag tycker det är vidrigt och att han är en ynkrygg som tagit så stora risker och utsatt sig själv och sina anhöriga denna skräck och rädsla.

    Lider med Bella. Stackars barn och Odd som inte på något sätt är inblandade i detta men ändå blir lidande.
    Vilken mardröm i ordets rätta bemärkelse.

    Är säkert kriminellas pengar han spekulerat bort och själv levt lyxliv för.

    Svara

   Nej det är inte enormt mycket pengar. Jag jobbar på bank som nischar sig som placeringsbank och 100 000:- är en fis i rymden för väldigt väldigt många människor, på riktigt. Det strösslas pengar så de flesta här skulle skämmas över sin naivitet över hur rika spenderar sina pengar.
   Jag förstår heller inte alla som tycker att hon borde ha förstått, eller tänker att det är klart att hon visste. Varför skulle hon veta det, hon är inte hans mamma.

   Svara

    Men vi snackar väl om åttasiffriga belopp iaf?

    Svara

     Tror Också syftar på klockan på 100 000 kr. Den som så många anser är ett tecken på att något var fel. Hon borde förstått när hon fick en så ”dyr” klocka. Större varningssignal kan man ju liksom inte få.

     Och Också menar att i vissa kretsar är 100 000 kr en fis i rymden, exempelvis för vissa aktiemäklare.

     Svara

    Vi pratar väl typ 50 miljoner här?

    Svara

  Jag har hela tiden fått dåliga vibbar av Isabellas numera sk ex-pojkvän.
  Han liknar ett ex till mig, mitt ex var en rälig fullblods-psykopat. Ser jag någonsin mer en ”typ” med det utseendet ska jag ta stora omvägar… Huh!

  Svara

  Precis som man trodde fast i lite större skala.

  När han köpte klockan som kostade som typ hela hans inkomst efter skatt 2017 så kände jag verkligen att något var skumt… Men trodde det var ”vanliga” svarta pengar ”bara”.
  Och en Bentley… Stackarn… Inte lätt när man siktar högt och har en krävande flickvän 😉…

  Svara

   Jag trodde Bella köpt den själv och låtsades att han gett den till henne, för att det skulle se flashigt ut. Kanske därför hon ff har den på sig? Enl nån här som skrivit att hon hade den på gala i helgen, har inte kollat själv.

   Men helt ärlig, väntar på att Johan Falk ska hoppa fram och ba va faaan.

   Svara

   När han kör på ett ISK-konto betalar han knappt någon skatt + att det inte räknas som inkomst.

   Svara

  Stackars barn som tvingas leva i den här soppan 😔

  Svara

  Allegedly..hur vet man att det här är sant då?

  Svara

   Hur vet man att några nyheter alls är sanna? Känns som att du behöver logga ut från internet ett par dagar.

   Svara

    Nu var det väl typ 10 år sedan man loggade in på internet, men..bra försök.

    Svara

     Du kan ju fortfarande logga ut från alla konton osv, så inte helt konstigt 😉

     Svara

  Tror tyvärr att hon har varit en av investerarna också. Tror han har utnyttjat henne för att hon skulle investera pengar i honom

  Svara

   Jepp, jag är också inne på den linjen. Äventyrad ”säkerhet” kan ju betyda många saker.

   Svara

   Haha ”utnyttjat henne?” Nä du, kan lova dig att hon inte är så dum, hon har nog varit insatt i det hela!!

   Svara

    Och riskerat hela sitt livsverk???

    Svara

  Jag är mest intresserad av dina detektiv-skills CamCam, kan du inte skriva om hur du visste alltihopa?

  Svara

   Är också så nyfiken på det!!!!

   Svara

   Det var många som ”visste” (drog rimliga slutsatser) men de blev överröstade av spekulationer kring nannyn som kidnappat exet för att hon var kär i odd osv. Tog man bort alla såna konspirationer och tänkte logiskt så fanns det bara ett alternativ kvar. Det var det många som sa men blev inte trodda och ”man ska inte tro allt som står på flashback”.. ja än en gång visar det sig att det faktiskt är där sanningen kommer fram först. Inte bara svammel där (faktiskt betydligt mindre svammel där än här)

   Svara

    Jo det var ganska uppenbart vad som var löjliga konspirationsteorier och vilka som verkade mer troliga. det jag blir nyfiken på är hur hon lyckades luska ut mer än vad som stod i kommentarerna. det var ju ingen som uppgav källor eller mer bevis än deras ord och det verkar som att bloggbevakning hade mer att gå på än kommentarerna här. kanske fick hon tips privat från en säker källa?

    Svara

     Ja hon sa ju tidigt att hon varit i kontakt med odd till exempel. Sen vet vi ju inte hur mycket hon faktiskt visste när hon och bella var i kontakt och hur mycket som var logiska slutsatser.

     Svara

      Just ja! Kanske det var odd som berättade. han lär ju ha vetat iaf…

      Svara

   Jag kan tyvärr inte skriva ut det men jag fick hjälp – så mycket kan jag säga. 🙂
   Jag hade hela läget klart för mig när jag stängde kommentarerna på inlägget i fredags och då hade även Bella bekräftat alltsammans.

   Svara

   Hon skriver ju det i inlägget. Hon har pratat med Bella.

   Svara

  Undra om han har något att göra med bellas plan att bli delägare i privatjet? Det var väl tillsammans med honom som hon åkte från Bromma till Frankrike i somras?

  Svara

   Nej, hon flög med Stordalens privatjet till Balmainvisningen i Paris under midsommarhelgen. Det var då det tog slut första gången.

   Svara

    Det är ju någonstans det här som blir så tragiskt. Expojkvännen har säkert varit störtkär i Bella och så höll han på att bli (eller blev, rättare sagt) brädad av mångmiljonären Stordalen. Så då tog han i så han sprack…eller stack, rättare sagt.

    Svara

    Ah okej! 🙂

    Svara

    Var det inte bara hemresan som hon ”liftade” med Petter Stordalens plan?
    Verkar som hon flög ”vanligt” flyg till Paris:
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/22/paris-3/
    Spelar förstås ingen större roll men ändå 🙂

    Svara

  Vilken sorglig soppa! Tycker mkt synd om Odd och barnen som behöver polisskydd nu samt expojkvännens familj. Däremot de två huvudpersonerna är de lite svårare att ha sympati för, även om deras tillvaro nu är hemsk såklart! Priset för dem blev mkt högt pga av deras nyrika livsstil. Herregud få en present för 100.000:- av en kille man har en öppen relation med, de ringer varningsklockor lång väg och även om han hade haft råd. Bella borde också få en tankeställare om sitt skrytbehov och av att visa hur lyxigt hon lever. De drar till sig mycket oönskade individer som också vill ha en del eller hela kakan. De senaste året har det för Bella ökat något enormt med hennes livstil. Personal dygnet runt, livvakt, hus för 30 miljoner m.m Har verkligen hennes företag ökat så enormt den senaste tiden? Luktar skumt lång väg….

  Svara

   Som sagt, som ”Lyxfällan de Luxe”…

   Har alltid undrat över de där parterna där som ser ut som fågelholkar ”va hade vi inte råd med en Porsche när vi båda är arbetslösa ? 😎”.
   Antingen är man korkad på riktigt eller så VILL man anpassa verkligheten till sin dröm…

   Svara

    Anpassa verkligen efter sin dröm låter precis som Bella lever och levt ändå sedan hon först börjat blogga. Spot on faktiskt. Går ju…sådär.

    Svara

     Blir väldigt nyfiken på dig Marie, mycket mer än på IL 🙂 Vadan denna bitterhet? Försökte du starta en blogg en gång som inte tog sig?

     Svara

      Åhå, bitterkortet. Vet du att jag är inte minsta bitter (och har aldrig bloggat 😉). Jag trivs med mitt liv precis som det är, tro’t eller ej.

      Däremot är jag inte så mycket att bli nyfiken på. Är bara en bland många som spekulerat och undrat vad som hänt och nu uttrycker vad jag tänker kring det hela. Nä du, Bellas liv är bra mycket mera skandalblaskamaterial än mitt eget.

      Svara

   Om en man lever så i sociala medier anklagas han för sitt uppvisande av tillgångar och att han därmed drar till sig sånt här? Lägg av nu. Man ska kunna vara rik och visa upp det utan att kidnappas eller fly landet. Inte hennes fel.

   Svara

    Tydligen så fungerar ju inte det, de ser vi ju nu.
    De flesta med mkt höga inkomster ligger lågt och skryter inte utan försöker i stället att skydda

    Svara

   Just det. Hade jag varit Odd så hade jag inte velat ha ungarna hos henne. Får låta hur elakt som helst men det står jag för. Barn ska inte vistas i den miljön där de riskerar att fara illa.

   Svara

    Står för det men är anonym. Väldigt lätt att stå för saker då haha

    Svara

  HJs pappa är rik som ett troll. Han får väl rädda sin son från skurkarna.

  Svara

   Är det sant då? Inte bara något som någon sagt och sedan tagits för sanning?

   Svara

  Pojkvännens pappa är rik som ett troll. Han får väl rädda sin son från skurkarna.

  Svara

   Jaså, det har inte kommit upp tidigare?

   Svara

   ”Pappa, eh, jag behöver lite över 10 miljoner, eh, lurat några grovt kriminella.. Eh… Snällllaaaaaa?” 🤦🏻

   Svara

   Hur rik? Artikeln omtalar ju enorma summor.

   Svara

    Flashback säger 50 miljoner, skyldig maffian

    Svara

  Där ser man att det kanske är bra att lyssna om ens partner börjar prata om något jobbigt och inte bara gå ut ur rummet…

  Svara

   Haha så roligt!

   Svara

   Hahahahahahahahahahahaaaa

   Svara

   Haha! Klockrent.

   Svara

   Hahaha!

   Svara

  Men jag förstår inte riktigt, är hans kunder kriminella eller är det hans kunder som är förbannade och anlitat kriminella eller både och?

  Svara

   En intressant grej: i hans senaste tweet finns ett svar som endast lyder ”rip”. Otäckt. Men kan ju också vara en slump…de verkar ha ganska trista sätt att uttrycka sig överlag där.

   Svara

   Gör man affärer med kriminella så är man kriminell!!

   Svara

  Så mycket victim shaming i ett och samma kommentarsfält har jag nog aldrig sett här inne.

  Svara

   Verkligen. Folk borde skämmas.

   Svara

  Men satan i gatan vilken härva!

  Svara

  Klart hon vet mer än hon säger! Undra om hon förlorat massa pengar? 🙃

  Svara

  Tror verkligen inte hon blivit förd i blindo. Hon har nog vetat om det och själv varit delaktig. Det enda är att hon har mer att förlora, och där av tar på sig offerkoftan. Hur som helst, klingar det inte bra att Löwengrip nu kommer förknippas med ekonomisk brottslighe.

  Svara

  Såhär mycket onda ord om hur Isabella slagit mynt av detta för klick.

  Isabella har skrivit om händelsen i sin blogg på inrådan av professionella. Självklart har hon tagit de råden som gavs för både hennes och barnens säkerhet.

  Isabella har gjort ett uttalande i tidningen, troligtvis för att offentliga uppgifter kommer gå för vem som helst att ta reda på och korkat vore det att inte ta egen ton kring vad som hänt först.

  Isabella har inte bloggat, hennes älskande pengabebis, sen den 23. Inte idag heller. Varför inte? För att pengarna inte är centrala längre.

  Isabella befann sig på en gala med fullt av folk samt personlig säkerhet, på inrådan av professionella att det är säkert.

  Säker är hon såklart ingenstans.

  Nu när ett par åttaganden som planerats in långt innan avverkats med vad Isabella själv säger hennes sätt att tackla saker är att köra på och stänga av. Men det har inte gått bra denna gången. Givetvis. Nu flyr hon landet med barnen, Odd har beskedd men barnen är säkrare borta än hemma hos nån av dem.

  Jag försöker inte uppmåla en änglabild av denna människa men utifrån hennes situation, vare sig hon haft nån aning om att expojkvännen låtsades vara rik (skulle inte tro att hon skulle vilja beblanda sitt varumärke om hon trodde det var en lögn) så ta det lite lugnt med att döma ut henne.

  Är min åsikt förstås men den räcker nog inte så långt här inne 😁

  Svara

   Jag håller verkligen med dig.

   Svara

  Blondinbellas luftslott håller på att rasera. Har otroligt svårt att tro att hon inte vetat/misstänkt att hennes kille är ”kriminell”

  Svara

   Ja att luftslottet ska sprängas, det har ju många här inne väntat på länge. Det äcklar mig att tänka på att många av dom sitter och genuint njuter av det nu. Att de inte ser människorna i detta utan gottar sig i att hennes liv är ett helvete nu.

   Svara

    Har noll empati för kriminella och sådana som gör vad som helst för pengar, de enda det är synd om i den här soppan är Odd och barnen. Du ska se att BBs pengar är inte heller så rena

    Svara

     Hoppas de hittar bevis på att hon hade aning om vad han gjorde – medbrotsling. Att hon fft hade klockan på sig direkt efter säger allting

     Svara

      Men gud hur mår du egentligen. Skaffa lite empati.

      Svara

      Hur mycket kan man egentligen ogilla någon?

      Svara

    Karma!

    Svara

  Den gamla godingen gäller alltid: är det för bra för att vara sant..

  Svara

  Jag tycker faktiskt oerhört synd om honom. Han gjorde ett misstag, ville kanske låtsas vara på hennes nivå ekonomiskt, blev fartblind osv. Om det nu är så att han flytt utomlands, blivit hotad till livet… jag tänker på hur hans föräldrar känner i denna situation.

  Svara

   Istället blir han slängd under bussen av den som älskade hans pengar

   Svara

    Vänta nu, vem förutom han själv menar du har slängt honom under bussen?

    Svara

   Han är kriminell, tycker du synd om honom?

   Svara

   Misstag? Om han har begått allvarliga brott så är han kriminell. Det handlar inte om att göra ett ”misstag”.

   Misstaget var väl i så fall att han valde att sätta sprätt på fel personers pengar…

   Svara

    Och pengar som mest troligt kommer från knarkaffärer…

    Svara

  Tror nog inte att bella är så oskyldig som hon låtsas om.

  Svara

   Hon kan mycket väl vara utblottad. Tror det är därför hon må så dåligt.

   Svara

  Artikeln uppdaterad med fler direkta citat från Isabella (och KATASTROFALT språk av journalisten. Herregud vad många slarvfel i samma text 😫)

  Hur påverkar detta dina affärer och ditt varumärke?
  – Jag har ju inte haft någon beblandning med honom mer än en privat relation. Det är mer att min personal är väldigt skärrade och det påverkar oss allihopa. Men vi har gjort en krisplan och tack och lov i dag är vi så stora att mycket kan rulla utan mig.

  <b<Du har ju fått dyra presenter och hans köpte en Bentley. Ifrågasatte du aldrig varifrån han fick sin pengar?
  – Jag har ju jobbat med en livvakt sedan tidigare av andra skäl och han flaggade för mig för ett tag sedan att efter att han gjort en check på honom att något inte stämmer. Och jag kanske har känt det i magen någonstans. Samtidigt har jag också sett de här beloppen på hans konto, så jag har trott att det var hans egen förmögenhet som han lyckats handla upp. Men jag kunde aldrig förstå att det var någon annans pengar. Och att det är personer som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet.

  Men tog du aldrig upp frågan med honom?
  – Jo det gjorde jag. Jag frågade honom om på vilket sätt han handlat eftersom det gått så bra. jag är ju själv aktieintresserad och handlar med mitt eget kapital. Det har ju varit extrema rörelser i marknaden på senaste tid och det har gynnat honom och sen har han haft en hävstång på sitt handlande som gjort att det ökat.
  – Han var ung och hans ekonomi ändrades ganska drastiskt på kort tid. Han var en stor twitterprofil och folk sa att det här är en av Sveriges bästa aktiehandlare. Jag tror att alla har lurats av hans image.”

  Svara

   ” … det är personer som man inte vill beblanda sig med någon gång i livet.”

   Oops. Hon får akta sig så att hon inte triggar någon lättkränkt med vapen.

   Svara

    På FB nämns kopplingar till Södertälje. Tror inte att det är några småbusar som IL känner sig hotad av.

    Svara

   där kom den; magkänslan.

   Svara

   Så de står så nära varandra att hon sett hans konto men hon hade ingen aaaaaning om att ngt var fel?

   Svara

    Man behöver inte stå särskilt nära för att se någons konto, men klart att de stod ganska nära, och jo hon säger ju att hon hade en känsla…

    Svara

    Nej, hur skulle hon ha haft det? Kontot säger ingenting om hur pengarna är intjänade, bara att de finns. Om man är skicklig går det att tjäna oerhört mycket pengar på börsen vet du

    Svara

   Så hon får olika indikationer på att något inte stämmer, den berömda magkänslan kickar in och säger detsamma. Men klockan var ju så fiiiin….eller?

   Svara

    Nu börjar de: efterkonstruktionerna.
    Vi kommer få se mycket sådant från Bella i fortsättningen.

    Svara

  Delikat läge för Pingis nu…

  Svara

   Tycker lite synd om pingis som är en seriös affärskvinna, som ska hantera Bellas diverse situationer…

   Svara

    Pingis är inte en seriös affärskvinna, hon började med business med Bella eftersom hon gjort sig omöjlig som skribent pga plagierade artiklar.

    Svara

     Pingis är mest intresserad av Löwengrip som kassako så hon kan resa till andra sidan jorden med sin pojkvän eller tillbringa så mycket tid på Fårö som möjligt. Vi ska inte överdrivna Pingis seriösa sida. Har man sett henne flamsa i korridorerna på kontoret så ser man att hon inte är mer seriös än Bella.
     Står för övrigt om Pingis och Bella i dagens Metro (papperstidningen). En artikel skriven innan de senaste dagarnas händelser. Ganska saklig artikel men utan nya detaljer.

     Svara

     Lika barn leker tydligen bäst 🤑

     Svara

    Seriös? Plagiatpingis som gör affärer med blondinbella är inte seriös. Kanske dock mer seriös än BB men fan inte seriös. Se bara på alla inlägg här om deras satsning i Dubai, där involverade talar ut.

    Svara

     Point taken. Men mer seriös än Bella uppfattar då jag henne!?

     Svara

  Allt för uppmärksamhet! Vad har hänt förutom att några bilar varit och letat efter x-pojkvännen som flytt. Det är väl mer synd om hans föräldrar än om BB. Hon skaffar sig väl en ny rik pojkvän. Nu får hon ännu mer trafik till bloggen. Det här gynnar henne. Att hon inte kan äta är väl för att hon själv satsat pengar som nu gått förlorade. Dessutom var dom ju inte ’exklusiva’ utan dejtade bara.

  Svara

   Tänk om hon inte kan äta för att hon inte har råd. Snart får vi kanske se henne med en kopp utanför 7-Eleven på Stureplan. ”Hej hej!”

   Svara

    😂😂👍

    Svara

    Hahahahahaaha

    Svara

    Då skulle ni njuta, ni som kämpat med att sänka Bella, som väntat och längtat till att Bella skulle krossas. Nu är väl ni och C nöjda och glada.

    Svara

     Hade jag velat det så hade jag väl publicerat alltsammans i fredags, eller hur?

     Svara

      Tror ärligt att Camilla aldrig någonsin haft som sitt mål att krossa Bella, har läst mycket om Bella här, tar inte ngns parti, det går ju inte när man inte känner personerna i fråga. men i den här gaten har Camilla varit ytterst lojal mot Bella

      Svara

       Eller snarare så att hon inte fick skriva om det för sin chefsredaktör.

       Svara

      En dum fråga: varför får man inte skriva ut namnet? Noterade att expressen inte heller gjort det i artikeln. Alla vet ju namnet….

      Svara

  Undrar vad Bellas nya grannar tycker om sin nya granne? 🙄

  Svara

   Har de hunnit se henne över huvud taget?
   Nu lär inte Bella dyka upp i första taget.

   Svara

  Får Blonda behålla presenterna?

  Lika barn leka allra bäst

  Svara

   Presenterna är från stulna/olovliga pengar, man skulle kunna antar att hon inte vill behålla dem. Alltså om hon har någon etik och moral över huvud taget. Men BB Kanske kan muta sig till att behålla klockan 😂

   Sveriges mäktigaste affärskvinna och har ingen aning om vad hennes pojkvän sysslar med, alltså på allvar?! Klart att hon säger så nu för att försöka bli mindre indragen. Tror tyvärr det är kört, blir säkert någon sorts granskning av hennes affärer nu.

   Svara

  Det är så fruktansvärt att hon och hennes familj ska få lida för något som nån annan har ställt till 🙁 Hoppas att hon får lite lugn och ro. Tur att hon åtminstone har ekonomin att anlita vaktbolag, önskar att alla kvinnor som lever under hot hade samma möjlighet.

  Svara

  Det här kommer hon skriva en bok om. Synd att titeln Snabba Cash redan är tagen.

  Svara

   😁

   Svara

  Åh vilken bullshit från Bella… klart hon är inblandad. Hon jobbar ju själv med aktier och är väl insatt. Allt hon säge nu låter bara som något uppdiktat från en professionell mediaperson som lagt upp hur hon ska trassla sig ur denna härva.

  Jobbigt läge om hon får hemlig identitet… hela hon vill ju ha uppmärksamhet. Jag hade hellre sett lite drama utbrott från henne… där hon eldar upp presenterna eller skänker dem till någon hjälporganisation…. då hade hon blivit mer verklig.

  Svara

   Det är inte alls säkert att Bella är insatt i hur valuta- och aktiemarknaden fungerar för daytraders och mäkalre som ständigt jobbar med dessa frågor. Det är ju inte fråga om att köpa 20 H&M-aktier hos nätmäklaren precis.
   Jobbar man mot valuta- och aktiemarknaderna så sker transaktionerna genom derivatinstrument dvs optioner, warrants, terminer, swappar osv. Man tar positioner beroende på om man tror att marknaden ska gå upp eller om den ska gå ned. Då kan man vara lång eller kort i enskilda aktier eller valutor eller också tar man positioner i index eller räntor.
   Kort sagt så är det inte så troligt att Bella varit särskilt insatt i alla dessa detaljer i synnerhet om det inte gällde hennes egna placeringar.

   Svara

    Verkar det för bra för att vara sant – så är det oftast det. Klart att hon måste ha reagerat när han plötsligt badade i pengar och började shoppa Bentleys och klockor i hundratusenkronorsklassen. Däremot tror jag inte att hon förstod hur allvarligt det var.

    Svara

   Exakt, alltid när det blir kaos så är hon plötsligt ett offer. Aldrig kan hon ta ansvar för det hon ställer till med. Tvekar inte att när Hampus erbjöd henne att bli miljardär på ett år så skrek hon ”jaaaa, heja heja!”

   Svara

  Oj oj, det låter så mycket som en film. Man önskar typ att det var det också. Tråkigt är det i alla fall, minst sagt!

  Svara

   Tycker Bella varit förblindad av alla pengar o allt lyx som hon valt att omge sig runt. Tycker synd om barnen och Odd som behöver lida pga hennes val..

   Svara

    Ja absolut, det är väl egentligen det värsta att de också blir lidande.

    Svara

  Usch det här är verkligen obehagligt, så många oskyldiga som får lida.😞

  Svara

  ”Man kan inte dejta någon med skulder” var det en gång någon influencer som sa.
  Well, hon hade uppenbarligen en poäng i det!

  https://konsumenternasblogg.se/kreditprova-en-potentiell-pojkvan/

  Svara

   Ja, det är förmodligen inte en färsk kreditupplysning Bella skulle ha begärt här utan snarare en fördjupad personkoll av en detektivbyrå.
   Hade Bella verkligen inte anledning att ana ugglor i mossan? Man förstår i och för sig att hon inte kan annat än förneka någon roll i allt detta. Motsatsen skulle inte precis vara till hennes fördel.

   Svara

    Ja, att ens tilltänkte har en Klarna-kredit känns ju onekligen som en bagatell i sammanhanget.

    Svara

  Rubrikerna i media hade sett helt annorlunda ut om han haft invandrarbakgrund…

  Svara

   Och hur hade kommentarerna låtit här inne om det varit Jonna Jinton, Ida Warg, Foki eller vem som helst annars än Isabella?

   Svara

    När såg du Jonna Jinton klappa världen på huvudet och berätta hur obrydd hon var om andra, hur framgångsrik hon är och berätta vad alla andra ska göra för att bli som hon? När hörde du Jonna Jinton berätta om sitt excel-ark hon bloggar efter, med målet att det ska bli ”en krock i läsarnas huvud”?

    Svara

    Det kan jag inte svara på. Känner varken den ena eller den andra då jag tydligen inte tillhör den generationen som följer bloggar.
    Dessutom nämnde jag inte Isabella i min kommentar. Läs om.

    Svara

     Och jag sa aldrig emot det du skrev i din kommentar. Skrev min som ett tillägg till din. Trodde att det framgick.

     Svara

  Sorglig historia. För att vara utsatt på det sättet som Isabella och barnen är så känns intervjun med henne märklig.
  ”Ingen kommentar” vore i mitt tycke mer naturligt. Men vad vet jag ..

  Svara

   det låter öht inte som att det är hon som uttalar sig i svaren i intervjun. Kanske har hon och hennes team fått svara på frågorna skriftligen och det är därför svaren låter lite för välkomponerade för att vara henne i stunden

   Svara

  Förvånad över att hon säger i intervjun att hon någonstans känt att nåt var fel. Har hon inte gång på gång på gång skrivit om att lita på sin magkänsla? Varför gjorde hon inte det denna gång?

  Svara

   Kärleken är blind! Men jag är övertygad hon visste!

   Svara

    Jag också. Hon visste något.

    Jag har hävdat att hon inte sett lycklig ut sedan hon flyttade in i huset.

    Svara

    Och blundade så länge det gynnade henne.

    Svara

    Hur länge sen hintade eg livvakten? Ett tag sen kan ju vara ett år eller två veckor

    Svara

  Nu är hans twitterkonto nedplockat. Otroligt att han hann sälja bilen på torsdagen innan han drog. Kanske tagit de pengarna med sig på ”flykten”

  Svara

  För ungefär ett år sedan hade hon ett drömmål, som skulle ta några år att uppnå… att köpa ett snajsigt hus på Lidingö!
  Det gick väldigt snabbt att nå det där målet…

  Tror ni hon kommer bo kvar där?
  Det tror inte jag.

  Svara

   Nej det tror inte jag heller att hon kommer att göra.
   Hon kommer att flytta in till en våning i stan och säga att det är för att det känns tryggare och säkrare.

   Svara

   Nej, tror inte hon kommer bo kvar. Något skumt med hela det där husköpet, faktiskt. Känns inte heller som att hon landat där – det har mest varit pressträffar, fotograferingar och så stalkers och hot då…

   Svara

    Bella har råkat ut för en klassisk psykopatoch bedragare.

    Min teori är att H ”investerade” Bellas pengar och gjorde en rejäl 7 siffrig ”vinst” åt henne som gav henne möjlighet att köpa drömhuset. Eller rättare sagt är det vad han lurade henne tro…

    I själva verket förlorade han hennes pengar men med hjälp av lånade maffiapengar så kunde han ge henne en påhittad vinst och behålla fasaden.

    Tanken var väl att sedan få återbäring på resterande summa och betala tillbaka maffian. Men pengarna försvann och H med.

    Är det så skulle jag sälja huset illa kvickt!

    Svara

   Hon kommer inte kunna bo kvar i sin nya lyxkåk av säkerhetsskäl. Hon kommer flytta till nåt annat med skyddad adress och ha bevakning en lång tid framöver. Odd kanske även han behöver flytta pga detta och få skyddad adress.

   Svara