Vem ska blocka Anna Book?

 

Sorry att jag inte bloggade igår! Och nu blir detta försök nr.2 att skriva just detta inlägget.

Jag skulle nämligen bara publicera bilder till dagens inlägg, det var det enda som fattades….och helt plötsligt så RADERADES ALLT jag precis jobbat med 😩 och det inlägget kändes sååå bra, fick till ett skönt flow och det blev fyndigt och lite kul kände jag.

Men tekniken ville INTE att jag skulle publicera just den texten tydligen!!!//Anna Book

Efter att ha skrivit om ett raderat inlägg en gång till, ett inlägg långt som en halv avhandling så beundrar jag nästan Bokens ork att svara på en kommentar med en nästan lika lång text som själva inlägget.
Själv hade jag förmodligen behövt lägga mig och vila de skrivkrampande händer, men inte Boken.
Nix, nej, nope! *kneppriknapperiknapp*

Hon måste ha lagt närmare en timme på att svara på kommentarer under det här inlägget där hon anklagas för att ha ett fattigt liv och en tråkig blogg (Det ena verkar ge det andra enligt skribenten), att vara ett stort offer, blockera alla som är oliktänkande och att vara otacksam mot läsarna som är de som gör att tidningarna vill läsa om Anna Book.
Det tycker jag är orättvist! Anna Book har gråtande lyckats klösa sig fast i kvällspressen i över 30 år, långt innan sociala medier kom och om vi ska vara petnoga. Är det inte allmänhetens intresse som styr ALLT kvällspressen skriver om – inte bara om Anna Book?
Om ingen hade velat läsa om Kim Kardashian så hade hon varken haft en egen tv-serie eller blivit omskriven i media – det är knappast unikt för Boken.

Om ni inte hade velat läsa om henne så hade hon knappast haft 319 inlägg i sin kategori på den här bloggen.
Tillgång och efterfrågan är det som styr, mina vänner.
Tillgång och efterfrågan.

Tack för tips!

Ps. Det här verkar vara artikeln hon refererar till i sitt inlägg. Tycka synd om sig själv? Anna? Aldrig! 😂😂

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Måste vara jättevarmt i den där offerallen.

  Svara

  Såg den rubriken och tänkte igen, huuur kan tidningarna tycka att det är legit att ha AB på sina löpsedlar när hon än en gång grinar i media. Finns det verkligen inget annat de tycker man ska prioritera? Typ hemlösas situation? Jemen? Vilka välgörenheter som är vettiga att ge till i jul? Hur man gör en så hållbar jul som möjligt? Media är verkligen så jäkla köpta av klick och annonser nu att journalistiken är nästintill död.

  Svara

   Fast. Det är ju tidningarna som är på gränsen till tabloider som har med Anna i sitt nyhetsflöde. Om jag läser GP, DN eller SvD slipper jag gråtande och offerkoftiga kändisar. Och för riktig journalistik betalar jag mer än gärna en avgift varje månad.

   Svara

    Jo absolut, men AB och E tror jag (detta enbart baserat på egen feeling) är vad gemene man främst läser överlag i Sverige. Vilket också borde ge dem ett ansvar. Alla har inte råd att lägga en viss peng på 1-3 tidningar varje månad eller är inte såpass ”intresserade” att de väljer att gå utanför kvällspressen.

    Svara

     Jag hoppas verkligen att du har fel. Annars står vi snart med en befolkning som har bra koll på dåliga bantningstips och skönhetsoperationer och ingen koll på vad som händer i samhället. Och om folk inte orkar läsa riktiga nyhetstidningar så hoppas jag att de åtminstone kollar nyheterna på TV någon gång då och då.

     Svara

      Om folk får som de vill, SVT skrotas och man hämtat sin info från trean och fyran, ja då har vi problem

      Svara

  Hade jag fått så mycket skit som Anna får så hade jag nästan tagit livet av mig. Anna är precis lika bra och trevlig som Maggan, Läckberg m.fl som river ner himmel och jord för en kommentar som inte hyllar dom.

  Svara

   Ett mycket bättre alternativ vore istället att byta yrke och lämna offentligheten om man inte klarar av det.

   Svara

  Hon läser tydligen något helt annat. Man mår nog inte så bra när man hela tiden ser allt negativt och får det till något helt annat än vad det är. Hon borde be nån annan läsa frågorna på bloggen oxå så kanske hon kan se det ur en annan vinkel. Snacka om att hoppa på sina följare…

  Svara

  Alltså förlåt, men är det någon som skriver om Annas text eller rättar den efter att hon är klar? Så duktig på att formulera sig i text har hon aldrig varit. Inte använda komma eller punkt heller. Vart är alla emojis!?

  Svara

  Roligast var när nån frågade i en bloggkommentar om hon bara har ett par byxor, och verkligen får svar på tal: en förteckning över alla byxor som Anna äger!

  Svara

   Fan vad klockrent svar ändå, på en sådan dryg kommentar.

   Svara

    Nej, inte särskilt. Hon går bananas som vanligt. Det spårar alltid ur för henne, hon borde ha någon som har hand om kommentarerna för det där klarar hon inte att sköta på ett professionellt sätt. Tror inte hon får bli långvarig som bloggare på Allt om föräldrar om hon inte skärper sig.

    Svara

  Anna Book blockerar tydligen inte alls alla men jag blev blockad för att jag gillade en kommentar hon inte gillade… (Kommentaren tyckte det var respektlöst av Anna att ta en närbild av den sörjande änkan och publicera den på sin Instagram när hon var på en begravning….).

  Svara

   Världen är verkligen svartvit för henne

   Svara

  OT – Det ligger ett ärende hos bolagsverket på Jarlbo Capital AB – Begäran om eget utträde ur bolaget. Det finns bara Hampus och en till i Styrelsen.

  Svara

   Vad innebär det?

   Svara

    Det innebär att man skickat in till bolagsverket att man inte längre vill sitta i styrelsen. I vanliga fall så ska stämmoprotokoll skickas in där stämman röstat vilka som ska sitta i styrelsen. Men man kan som enskild styrelseledamot själv ta bort sig ur en styrelse. Det kan vara Hampus själv eller suppleanten. Men inte troligt Hampus ,eftersom i det andra bolaget är de tre ledamöter inklusive Hampus. Där har två begärt utträde. Så det är troligtvis de två andra, inte Hampus.

    Svara

     Tack!

     Svara

   även på hand andra bolag finns två begäran om eget utträde ur bolaget – Social Flow Sverige AB- Där finns Hampus och två till i Styrelsen.

   Svara

    Alltså VAD har X gjort!?!?!?!?!?!? Spänningen är verkligen olidlig. Känns som att vi får pusselbit för pusselbit…

    Svara

     Känns rätt uppenbart att han har fifflat med pengar och gjort sig ovän med/blivit skyldig fel personer och nu är de ute efter honom. Såna människor brukar kunna ta till vilka medel som helst för att ta tillbaka det någon är skyldig.

     Svara

      Fel

      Svara

       Men skriv vad som är rätt då.

       Svara

       Du får gärna komma med en mer rimlig förklaring.

       Svara

        Varför då? Jag vet vad som har hänt och det är något jag själv hade mått så fruktansvärt dåligt över. Ni fattar ju uppenbart att något allvarligt har skett så låt det vara tills ni får veta, om ni får veta. Det är ingen rättighet att få veta allting jämt, acceptera det. Det är helt omöjligt för att att få reda på det genom era teorier.

        Svara

         Så du tycker det är bättre att en massa människor spekulerar hej vilt och drar med sig Odd, Bellas pappa, barnflickan (!), bästisen och jag vet inte alla i den här hysteriska skvallercirkusen? Istället för att kortfattat bara släppa minsta möjliga information för att få galenskaperna att upphöra?

         Jag hade tusen gånger hellre velat att folk visste att det gällde istället för att precis alla verkar tro att man är kriminell, handlat med kokain, anlitat och betalat Bellas stalker och jag vet inte allt. Särskilt om jag hade rent mjöl i påsen och inte själv hade gjort något brottsligt.
         Men det är ju jag det.

         Svara

         Fast då hade du väl knipit tyst i stället för att bara skriva ”fel” om du nu inte vill att folk ska spekulera. Eftersom du själv är här inne och bidrar så kommer jag bara att ta ditt snack för vad det är – bullshit.

         Svara

         Nej jag tycker att folk ska sluta spekulera helt och hållet och jag tycker att de ska göra det UTAN att ha fått stilla sin nyfikenhet innan. Jag provocerad när jag ser de mest fantasifulla teorierna och när folk är helt övertygande om att ens egen slutledningsförmåga är på topp, jag kunde inte låta bli att skriva ”fel” för att visa hur knäppa folk är. Att folk spekulerar är inte mitt fel, jag har blivit kallad hjärntvättad, bellaälskare, blåögd, lurad och fått frågan om jag vill ha fakta nedtryckt i halsen när jag ifrågasatt spekulationer om Bella. Det ligger på er och inte mig. Hade alla varit som jag hade det inte skrivits om Bella öht. Skäms för er själva.

         Svara

         ”Om alla varit som jag hade det inte skrivits om bella öht” … Inte sant. Du är inne och läser på en blogg om bella (som skriver för att sova som du och jag är inne och läser) och du väljer att kommentera andra kommentarer om just bella samtidigt som du skriver att du ifrågasatt spekulationer om bella tidigare, vilket också innebär att du är en av dom aom skriver om bella. Ledsen att behöva tala om det för dig, men det är på grund av såna som du och alla andra här inne som det skrivs om bella. Hade alla varit som min mamma däremot, som knappt vet vem bella är och använder sin dator endast för att skypa med barn och barnbarn, DÅ hade inget skrivit om bella öht

         Svara

       Vet inte vad du har ”hört” från någon kompis kompis kusins granne, men så mycket kan jag säga i alla fall att du inte vet mer än majoriteten här som gissar hejvilt. Hur vet jag det? It’s for me to know and for you to find out….

       Svara

        🦈?

        Svara

       Nä, du hade fel.

       Svara

       Fel? 😉

       Svara

   Fint spanat!!!

   Svara

   Svara

    Haha här inne: ”på fb säger de att…”
    På fb:”någon på bloggbevakning säger att…”

    Ser framför mig hur någon hoppar mellan flikarna och medlar mellan sidorna. Lite som när storasyrran lekte med hennes kompisar på gården när vi var små och ”hade krig” med gänget på andra sidan lekparken och jag fick vara springpojke mellan grupperna.

    Svara

     Så med tanke på att du citerar från båda sidorna så gör du detsamma? =)

     Svara

  Får hon aldrig slut på garn till sin offerkofta?

  Svara

  Tror det dummaste hon kan göra för sitt mående är att skaffa en blogg där man man kommentera. Hon kan ju verkligen inte ta emot minsta lilla kritik. Nästan läskigt hur hon skrev ett helt A4 som svar på den där kommentaren..då är man inte stabil.

  Svara

  Din kärlek/beundran för Anna Book är nästan lika obegriplig som ditt hat gentemot Isabella Löwengrip.

  Svara

   Vems?

   Svara

  Neje!! Heja Anna! kör på bara, så trött på hela ”ta kritiken för att du är känd”-skiten, så uppfriskande att se folk bara reagera när dom blir tilltalade på ett sätt dom inte gillar, och skit i att svara på frågor du inte vill svara på.

  Svara

   Alltså i stort håller jag med dig till 100, men när det gäller Anna så ser det ut som att hon ser mer kritik än vad som finns där. Har hon två alternativ att tolka en kommentar, antingen som neutral eller elakt kritisk, så väljer hon ofta att tro det värsta eller tom läsa in betydligt mer än där står.

   Men det är iofs inget hon är ensam om att göra. 😉

   Svara

    Men är inte Lenas kommentarer negativa då?
    ”Modigt att vara med i Aftonbladet när du inte kan blockera negativa kommentarer, folk brukar ju vara elaka mot dig. Fattig blogg men det kanske är så ditt liv är”, det är vad jag ser som budskap i kommentaren.
    Jag kan verkligen inte se något snällt eller neutralt i lenas kommentar, vad vill hon egentligen förmedla till Anna? Att folk är elaka mot henne och hennes liv är händelselöst.

    Svara

     Jag vet inte avsikten från Lena men jag har inga problem med att välja att tolka den som neutral.

     Det är möjligt att hon ville vara elak men det är hon inte rakt ut och hon lägger också till positivt laddade ord som kan väga upp för det negativa.

     Så som sagt för mig hade jag valt att läsa den som neutral. Tror också att det allmänt är en bra approach då att kommunicera i text ofta blir torrt och bäddar för missförstånd. 🌸

     Svara

      Ok men vad skulle du tolka är kärnan i lenas kommentar? Vad vill hon ha sagt till Anna? Människor använder ofta positivt laddade ord för är förklä sina giftpilar.

      Svara

       Alltså så här, om jag hade fått den känslan du och många andra fick, då hade jag frågat Lena rakt ut vad hon menade med det.

       Så jag personligen tror inget idag, kanske lutar lite mer åt neutral, men tänker att det kvittar lite. Jag har ju också makten hur jag vill att det ska påverka mig. Och kärnan kan ju lika gärna bara varit att ”blabba” lite och typ inget annat än tänkte ”högt”.

       Och om jag vill call her out då hade jag ställt en rak och neutral fråga tillbak. Vad menade du här?
       Då lämnar hon fortfarande vägen öppen för att Lena antigen skämmas och nekar för att se bättre ut, får en chans att förklara sig om det hon skrev inte blivit optimalt formulerat alternativt så får Anna veta att hennes avsikt faktiskt var att vara elak.

       Jag har sett det här förut hos flera som tex hos Somliga feta kvinnor. Hon hade alltid taggarna utåt och såg dolda giftpilar där det absolut inte fanns några och hon hade en omrimlig förväntning på hur någon skulle utrycka sig och i förväg räkna ut alla möjliga vägar som hon kunde välja att tolka saker och ting på. Alltså det var helt orimligt och det enda jag tänkte då var att hon känner andra som hon känner sig själv och att det var typ omöjligt att kommunicera med henne. Inte ens när man höll med henne men absolut inte när man inte gjorde det.

       Det var för all del frustrerande för dem som ville samtala med henne men jag tänkte att det måste varit otroligt dränerande för henne själv.
       Och det önskar jag inte Anna. 🌸

       Svara

       Långt svar i modd. 😊

       Svara

    Jag skulle nog också tolkat Lenas kommentar om fattigt innehåll och att det inte händer så mycket i hennes liv, och att det är tack vara ”oss” kvällstidningarna skriver om henne, som en negativ kommentar. She called her out, Lena trodde hon kunde gömma sig bakom en passivt aggressiv ton, men inget sånt går Anna förbi.

    Svara

     Tror det är ”farligt” (<- kommer inte på ett bättre ord) att tänka så.

     Hennes blogg är fattig. Kan vi enas om det?

     Sedan så kanske Lena menade att bloggen var precis så som Annan lever och att det är därför som bloggen blir lite händelselös och inte som Bellas och många andra som skapar “ content” mm för att få en interesant blogg men där allt är fejk.

     Så då kan det lika gärna varit en komplimang till att hon är okonstlad och visar upp ett vanligt liv rakt upp och ner.

     Jag tycker och tror att alla gör bäst i att tänka att text ofta blir kantigt svårt att få fram vad man menade och att avsikten bakom inte alltid kommer fram och att det faktiskt ligger ett extra stort ansvar på den som läser att helllre fria än fälla. 🌸

     Svara

      *väljer att tolka det på värsta möjliga sätt och svarar med en harang om att om du använder ordet farligt för lättvindigt*, JK. Håller med om att man ska försöka tolka text neutralt, men jag tror också att många använder sig av en metod med att linda in sina elakheter. Det känns också som om folk gärna med flit eldar på Anna, och att hon därför går in och svarar med taggarna utåt… Inga språkliga argument för min sak, men jag tycker Anna får för mycket skit, och jag tycker det är befriande att se nån försvara sig,

      Svara

       Instämmer i stort och tycker det är riktigt elakt.
       I övrigt så om du har lust så läs min kommentar kl 12:20 längre upp när den kommer ur modd.

       Svara

        PS Vad menade du med dina ord inom **?

        Ordet harang är till att börja med ganska negativt laddat och jag misstänker att du också förstod att jag inte var nöjd med ordet farligt iom ”” och min pareantes, eller?

        Så jag bommade helt budskapet inom **.

        Det andra förstod jag utan problem skulle jag tro. 👍

        Svara

         En liten blinkning till när man skrev ** om verb, jag hade skrivit skoja efter från början, men nån gång när jag omformulerade mig försvann det. Var menat som ett skämt om att tolka allt på värsta möjliga sätt. Håller förövrigt med din långa kommentar. Det skadar samtalet att gå in i försvarsinställningar och övertolka utan att fråga

         Svara

         😊👍

         Svara

  Gillar att bilderna på löpsedlarna är felvända #comidadeanna 😂

  Svara

  Ahahahah ”jag blockar inte alla”

  Visst, jag har aldrig kommenterat på hennes instagramkonto men blev ändå blockad för att min kompis taggade mig i en bild hon hade lagt ut där hon bland kommentarerna försvarade sin son när han hade våldtagit en tjej.

  Svara

   HUR har man ens tid med det?

   Svara

  Nån med nästen lika stort bekräftelsebehov som Booken är House of Philia Petra. Ålderskrisen är inte nådig där, hon måste tala om för läsarna att hon minsann är osminkad OCH naturlig. Hittills har hon inte fått några komplimanger/fjäsk för det. Förmodligen pga att ingen tror henne.

  Svara

   Eller så får hon inga kommentarer om det för att det helt enkelt inte är något att kommentera. Jag läste inte in någon ålderskris eller fiskande efter komplimanger i hennes inlägg. Mer ett ”tusan vad skönt det är att skrota runt osminkad i myskläder”.

   Jag fick heller inte in något ”minsann”. Men tror ditt sätt att läsa hennes inlägg säger mer om dig än om Petra.

   Svara

    Läste inte heller in något negativt i det Petra skrev.

    Är dock sjukt avis på att FÅ ett helt set med linne, byxa, lång kofta och tofflor, allt i cashmere, från soft goat. Inte billigt direkt.

    Svara

     Haha oh ja, jag försöker övertala min plånbok om att jag behöver långkoftan men än så länge har förnuftet vunnit.

     Annars kan jag verkligen rekommendera Soft Goat, en annan kofta jag har därifrån använder jag sommar som vinter i stort sett dagligen (antingen som mys hemma eller under jacka när det är kallt ute) och den har hållit sig fin i flera år.

     Svara

    Haha, ok så tror du, lite blåögt kan jag tycka. Petra har babblat om au naturelle, naturlig osv många gånger förut så när hon skriver det IGEN så känns det inte det minsta äkta. Speciellt inte när hon har använt fillers i läppar, fillers i ansiktet och botox i flera år.

    Svara

     Ja du får såklart tycka vad du vill precis som jag tycker att det är rent otrevligt att kalla en avvikande åsikt för blåögd. Är än mer övertygad om att dina kommentrer säger mer om dig än om både Petra och mig.

     Svara

   Eller så är det helt enkelt så folk har ledsnat på att hon ALDRIG svarar i kommentarsfältet….

   Svara

    Hm, Petra påstår att bloggandet är hennes arbete ändå är hon extremt dålig på att svara på läsarnas frågor. Hon har pyttelite kommentarer och ännu mindre frågor ändå svarar hon knappt aldrig. Hon försöker låtsas vara så jävla upptagen. Mindervärdeskomplexet verkar vara starkt där.

    Svara

  VEM bryr sig om den där människan egentligen??!! Obegripligt att hon fortfarande syns. Har vi verkligen så få intressanta ” kändisar” att hon bara måste få hänga kvar på kanten?
  Tragiskt

  Svara

  Hur kommer det sig att du inte skriver om Margaux och Jacobs osålda lägenhet? Snart 60 dygn på hemmet utan att bli såld.

  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-vasastan-norrmalm-stockholms-kommun-luntmakargatan-90-14834135

  Dags att prisjustera då det verkar förvänta sig alldeles för mycket över vad marknaden är villiga att ge dom för lägenheten.

  En topprenoverad lägenhet på 78 kvm på Luntmakargatan kom precis ut på Hemnet och kör på fastpris på 6,9 miljoner, nästan 1,5 miljoner kronor under var Margaux och Jacob startar deras utgångspris.

  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-vasastan-stockholms-kommun-luntmakargatan-65,-4-tr-12475096

  Svara

   Jag skrev om det för inte så länge sedan…

   Svara

   Priserna i Stockholm är ju fullkomligt gräsliga!

   Svara

  Gastric sleeve går inte att återställa, Anna borde inte ge råd till folk eller försöka förklara saker om hon inte har koll…

  Svara

  Åhhh!!! Jag blev blockad av henne på insta förut. Hon hade lagt upp en bild på nå räksnittar och de där räkorna såg ut som micropenisar där de låg så jag skrev att de såg ut som små snoppar.
  Vad som är fel i det vet jag inte, hade jag fått den kommentaren själv hade jag apskrattat och bara ”Jaaaaa, det gör dom ju”. Men jag blev blockad..
  Av någon sjuk anledning kändes det som något goal blivit uppfyllt, något att bocka från min bucket list😳

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.