176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt, men detta är helt sjukt! Läste det precis på Aftonbladet… 😒

  Svara

   Vad är de som är sjukt?! Att de ska jobba i NY i december?! Tycker ni plötsligt att hon ska gå under jord för alltid, var det inte löjligt nyss och fel och onödigt?

   Svara

    Jo ”vi” tyckte det var löjligt, och tydligen håller Blondinbella själv med om att det var ganska löjligt.

    Svara

   Fattar inte heller. Vad är det som är helt sjukt? Att hon ska med Löwengrip till NY 6 dec?? Fattar inte vad är sjukt med det? Det är ju såklart inbokat sedan länge och varför skulle hon inte åka dit??

   Svara

   Det gäller att prioritera i svåra tider.

   Svara

  The show must go on.

  Svara

   Freakshow. Detta är stört. Minst sagt.

   Svara

    Vad är det som är stört? Att hon ska till NY 6 dec?? Fattar inte, men ja mycket som är stört med CC och denna blogg och dess anhängare.

    Svara

     Men ge dig.

     Svara

     Varför är du ens här om allt är så ”stört”??

     Svara

     Föhopoas du får bra betalt 😂

     Svara

     Är det inte ganska uppenbart? Sett ur dess kontext, samt vad som framkommit är det rätt stört. Vet ingen som kan bygga myter som Isabella.
     Avskyr jögner, speciellt när det sker på bekostnad av andra. Att bloggbevakning lyfter fram detta i dagsljuset tycker jag är förträffligt.

     Svara

     Det knasiga är att eftersom att Bella säger sig ha lämnat Sverige för att hon och hennes nära är hotade och utsatta för fara och därför måste gå under jord, och sedan annonsera exaaakt vart hon kommer vara nästa vecka? det går inte ihop.

     Svara

      Exakt. Här har vi två saker som inte kan vara sanna samtidigt.

      Svara

      Jo men snälla… hon har människor runt sig då och kanske en vakt med sig. Det är ju HEMMA i sitt HEM som hon känner sig otrygg, och på hemmaplan i Sthlm. Det fattar väl alla. Varför få detta till något dåligt? Ni menar ju att hotet kan väl inte vara så farligt men samtidigt anser ni att det är helsjukt att hon åker till NY nästa vecka? Ska Löwengrip stänga och Isabella sluta jobba för alltid pga det här. Ni är inte sanna här.
      Mickandialog vad är det för lögner menar du? Och på bekostnad av vem/vilka? Du är nog ganska lättmanipulerad av vad du läser här.

      Svara

    Förstår inte heller? Vad är det som är freakshow? Mickandialog menar att det är freakshow här på bloggbevakning kanske JA det är verkligen freakshow här haha. Riktigt stört!

    Svara

  Fy fan, nu försöker hon använda denna påhittade kris till att locka till sig besökare till ett event? Så lågt!

  Svara

   Men sluta nu… måste hon ställa in det och låta företaget förfalla, ska hon ställa in alla planerade grejer pga H?? GE ER!!! Detta som ni håller på är SJUKT!!

   Svara

    Sök hjälp

    Svara

     JA sök hjälp 11:58 och flera till här och inte minst CC. Varför skulle krisen vara påhittad, den är ju bekräftad av H alltså av exet i tidningar och även här. Använda kris för att locka besökare? Herregud hon använder sin instagram för att berätta om ett event i NY, om ett företagsevent, och locka besökare om du så vill. Varför skulle hon inte göra det? Skulle de ha hittat på allt detta pga ett event i NY. NEJ! Skulle H ljuga också då och vakten? Tror dessutom inte att särskilt många svenskar åker t NY för att handla pga att Bella är i en kris, och tror inte tidningar i NY skrivit om det.
     Ni är ju helt paranoida här! Hitta fel på detta och på Allt. Det är riktigt sjukt, ni behöver söka hjälp. Tragiskt.

     Svara

    Men lugna ned dig! Du verkar ju helt uppskruvad?? Sekundärkränkt much??

    Svara

   Haha nej det försöker hon inte. Hon kopplar inte ihop händelserna, det är det bara vissa här på BB som gör. Hur ska hon annars marknadsföra eventet, det gör hon väl alltid på det här sättet? Att det inträffat något dramatislt där emellan har liksom ingenting med saken att göra.

   Svara

  Underbart…
  Som vi alla visste, låg det nog bakom detta! En lansering!!!

  Svara

  Hon har aldrig varit så hotad…
  Allt är ju en höna av en fjäder..

  Svara

  Hahahhaa Camcam i love you! Du är bäst!

  Svara

  Och snacka om att x-et nu verkligen fått smaka på hennes egenskaper, ungefär så som hon beskrivit dem på bloggen… fy

  Svara

  Hur gamla kommer barnen vara när de får skriva under sina NDA:s? Jag tror inte att Isabella är någon dålig förälder, men hon måste ju ändå inse att risken finns att barnen kommer publicera något som inte gynnar henne. Förutsatt att hon ännu är aktuell om 10-20 år såklart, men jag ser inte varför Sveriges Operah skulle tillåta sig själv att bli en ö-kändis.

  Svara

   *Oprah

   Svara

    Hahah. Ljugengrip.

    Svara

   Älskar ditt nick.
   Exakt. Är hon så inne i sitt eget huvud att hon inte ser hur hon påverkar barnen eller tror ni att hon är medveten om detta? Hade jag varit förälder till exempelvis Gillis bästa kompis så hade jag nog inte vågat ha mitt barn hemma hos dem på ett BRA tag med tanke på den hotbild Ljugengrip målat upp.

   Svara

    Det är det du önskar A 12:09. Du och några till här önskar att barnen inte ska få ha kompisar hemma så att det ska slå på Bella. NI önskar att hon ska falla på alla plan. Vad får ni ut av det, det måste ju vara något alvarligt fel på er? Ni måste vara väldigt nöjda nu då när de inte vågar vara hemma och när ni kan hitta fel efter fel och vinkla och skamma Bella. Se er i spegeln för fan, inse att det är något fel på er. Verkligen tragiskt. Sorgligt

    Svara

   En annan sak som är intressant gällande barnen är ju att Isabella nu målar upp en bild om hur skeptisk hon varit mot exet under hela förhållandet, att hon aldrig litat på att anförtro sina pengar åt honom. Men att tidigt introducera barnen, låta dem komma nära varandra, låta honom vara själv med barnen. Det var inga problem eller?

   Svara

    Hon älskar väl pengarna mer än kidsen tbh.

    Svara

     Men va fan vilken kommentar usch.

     Svara

     Hur kan du säga så? Vilken elak kommentar.

     Svara

      Elak kanske, men tror ni inte det är obekvämt nära sanningen? Det tror jag.

      Tror också många svarar som ovan, ”omg vad elakt” osv, just för att de blir obekväma med Blondinbellas prioriteringar, nånstans vill de inte acceptera att idolen inte är ”vääärldens bästa mamma!!!1” utan försöker slå ifrån sig det lite läskiga. Försvarsmekanism?

      Svara

       Jag håller med dig. Om bella fått välja mellan att bli underklass och ha barnen eller förbli nyrik men Odd har vårdnaden, vad tror ni hon hade valt? (Come on, ärligt talat!)

       Svara

       Jag tror såna kommentarer brukar komma från mammor som själva inte alltid sätter barnen först, så de måste också försvara sig själva inombords

       Svara

        Lika dum kommentar.

        Svara

    Nää men lägg av! Det är två skilda saker att vara en bra person som är bra med barn och att vara dålig på att hantera pengar! Tror inte exet hade tradeat bort ungarna precis!!

    Svara

    Skulle aldrig be min svärmor att sköta våra aktieplaceringar, etc men om vi hade barn skulle jag lätt kunnat lämna dem ensamma med henne i en vecka.

    Svara

     Skulle inte låta mig själv försöka mig på aktier men mitt egna barn tar jag hand om väldigt bra 😂

     Svara

  Hahahaaha alltså detta var ju det sjukaste

  Svara

   VAD ÄR DET SOM ÄR SJUKT???!! Snälla förklara för jag fattar verkligen inte?! Sjukt att hon ska t NY i jobbet? Vad är så sjukt med det? Tycker ni nu att hon ska gå under jorden för alltid?! Tror hon känner sig mer trygg när hon är iväg och otrygg hemma.

   Svara

    Att behöva gömma sig i några dagar men samtidigt göra reklam för var man kommer att befinna sig inom kort. Det gör man inte om man måste gömma sig.

    Hon hade kunnat genomföra det men inte gått ut så öppet med att hon skulle dit. Men om hoten är verkliga borde ingen vettig livvakt ha godkänt att hon deltar där. Livet/barnen i behåll eller genomför allt som är inbokat sedan tidigare? Lever man under hot kan det ju tänkas vara värt att ställa in (eller skicka någon annan). Hon säger dessutom själv att det är bloggen hon drar in mest pengar på så det enstaka eventet kan hon nog missa utan att det ger henne allt för stora problem.

    Svara

   VAD?? Snälla berätta vad som är det sjukaste, för jag fattar verkligen inte. Snälla berätta och förklara!

   Svara

    Du måste ha skrivit kommentaren ovan, det e samma kommentar lite kortare och orden omkastade.

    Svara

  Jag ställer min fråga här också. Har bella själv använt ord som livsfarligt hot, dödshot, fly för sitt liv eller är det något som blivit sanningar på vägen här inne? Hon har väl bara sagt att någon utsatt henne och barnen för fara (något jag tror att många föräldrar skulle känna om någon hade förlorat enorma summor pengar och nu letades hemma hos en) och att hon och barnen skulle checka ut ett tag. Om jag har fel så visa gärna var hon har använt dessa ord och uttryck, jag kan ha missat i alla hennes inlägg.

  Svara

   Snälla Cam, kan du inte sammanfatta kort alla lögner och överdrifter Bella dragit med under hela den här incidenten?? Folk verkar inte fatta. Polisskydd, kriminella, H kommer aldrig kunna återvända till Sverige igen…. osv…… osv………

   Svara

    ”I’m not aloud to see by bf….” alltså ……………..såhär i efterhand………..

    Svara

     Fast just där stavade ju faktiskt Bella rätt: allowed.

     Svara

     Ja alltså vad menade hon med det??
     Hon visste vad som hade hänt eftersom att han betättat allt på onsdagen, men ändå refererar hon till honom som BF och som om hon önskade att träffa honom men inte fick.

     Svara

      Det var väl Bellas effektiva säkerhetsteam som förbjöd henne att träffa H?
      H var ju utsatt för hot från kriminella så då skulle ju även Bella och barnen kunna vara i fara.

      Svara

    Dock i Camillas sammanfattning som finns så finns det saker som bella inte har sagt. I sammanfattningen påstår Camilla att bella har sagt att h är skyldig kriminella pengar med en hänvisning till expressen. Ingenstans i artikeln står det att bella säger det, det är något som Camilla hittade på/tolkade. Bella sa att någon varit hem till henne och letat H och att bilen stod på någon som varit dömd för människorov. Hon sa också att h hade förlorat enorma summor åt andra, hon sa dock inte att dessa skulle vara kriminella. Om Camilla ska göra en sammanfattning bör hon nog inte lägga in egna tolkningar som får bella att framstå som att hon ljuger.

    Obs, jag väljer ingen sida och jag orkar inte avgöra vem som är mest trovärdig. Men jag tycker att ord läggs i hennes mun och blir sanningar här inne. Då blir det ju lätt att tycka att hon ljuger om allt.

    Svara

    Har bella sagt att hon har polisskydd?

    Svara

     Det är mycket möjligt att hon haft. Det är också möjligt att andra haft/har det. Det hade varit min första prio om en anhörig till mig flytt landet pga den typen av skulder (innan jag fått klart för mig vem de gått till vill säga).

     Svara

      Jojo, men nu menar jag Vad hon har sagt och vad folk har utgått ifrån. Har hon sagt det eller har folk antagit att hon har det? Viss skillnad eftersom hon sen anklagas för att ljuga om det visar sig att hon inte har haft det

      Svara

       Vet ej. Men om hon haft det så har andra också haft det, åtminstone i början.

       Svara

     Ja det har hon. Finns det inte i Expressens artikel har hon plockat bort det i efterhand. Är 110% säker på att det stod att även Odd måste ha polisskydd också.

     Svara

      Nej ganska säker på att hon inte skrivit nåt om polisbeskydd men däremot att Odd är förflyttad. Alltså att de råddes att inte vara hemma i sina hem.

      Svara

   Nej, du har helt rätt. Hon har varit kortfattad. Resten har varit spekulation från andra.

   Svara

   Ja det har hon! Pa instagram, sin egen blogg och i expressen-intervjun. Livsfara, polisskydd etc – de ar alla hennes egna ord!

   Svara

    Vill du hänvisa till ett inlägg eller artikel där hon säger att hon har polisskydd för jag hittar inget när jag söker.

    Svara

     Då har det blivit ändrat i efterhand! I första artikeln stod det nämligen att även Odd måste ha det. Polisskydd alltså.

     Svara

      Det gjorde det faktiskt inte. Det stog att även O har förflyttats och det var i hennes blogginlägg. Polisskydd har det aldrig stått någonstans. Personskydd däremot, och det har hon ju. Magnus.

      Svara

       Hörni alla för 5011 gången Bellafamiljen + eventuellt Oddan har personskydd, livvakten Magnus, inte polisskydd. Bella och barnen är på semester på valfri badort söderöver. Polisskydd innebär vanligen att man blir inkvarterad i någon liten lägenhet på hemorten. Polisen förflyttar inte familj och släkt och vaktstyrka till flådiga badorter utomlands.

       Svara

    Om inte exakt de orden så en tydlig antydan om att det ska rör sig om kriminalitet, livsfara, polisskydd 24/7 (när det i själva verket bara var Magnus) svek från H, när det i själva verket hade noll med henne att göra osv……….

    Det enda hon är heartbroken för är det faktum att han inte hade så mkt pengar som hon trodde. Bilden av den rika pojkvännen rasade och det är det hon är i sorg för.

    Sen vad som händer med den riktiga H skiter hon fullständigt i, hon var bara kär i hans pengar.

    Svara

     Så det är alltså något som antagits och blivit en sanning? Förstår att många tycker att det är petitesser om hon sagt eller antytt, men ska man anklaga henne för att ha ljugit om allt det så kan jag tycka att det spelar roll.

     Well well.. Nu kallar mitt jobb så jag lämnar er nu☺

     Svara

     💸💸💸

     Svara

     Enligt Flashback hade H också andra kvaliteter 🙂

     Svara

   Kan ju faktiskt vara på sin plats efter tusentals kommentarer i flera inlägg att backa lite och påminna sig om vad hon faktiskt har sagt och vad som har blivit trådsanningar på grund av antaganden, antydningar och spekulationer. Hon har ljugit om mycket men en del som hon påstås ha sagt har ju uppkommit och blivit sant här inne på vägen.

   Svara

  Jomensåatteh…. Bella wins internet, yet again.

  Svara

  Alltså det får vara hur det vill med Bellas hot och eventuella lögner, jag bryr mig inte. Men jag tycker inte om känslan av skadeglädje som sprids nu.

  Svara

   Vadå verkar mest vara Bella som glädjs åt att hon kan fortsätta ljuga och komma undan med det, gång på gång

   Svara

    Men vaddå komma undan med det? Det gör hon väl inte?

    Svara

   Det är den bästa känslan tycker jag, hemsk eller ej.

   Svara

    Du verkar nästan lite stolt över det också.

    Svara

    Ja visst är det hemskt.

    Svara

  Det mest häpnadsväckande är nog att hon verkar finna Daniel Wellington-klockan så avskyvärd att inte ens kidnappningshot mot henne och barnen kan motivera henne att bära klockan när hon ska på gala mitt i allt kaos.

  Svara

  Hotet har bara funnits mot omgivningens bild av henne, inte mot henne personligen. Jag tror att hennes flykt beror på att hon skäms. Denna super-duper-power-woman som snart är Number One i världen har lekt med en person på för henne ”fel” nivå och därmed rasar en del av den bild för omvärlden som hon jobbat så hårt på att bygga upp.

  Svara

   Hon har inte vett att skämmas.

   Svara

  Dessutom har reklam försvunnit från hennes blogg.

  Svara

   Vad för reklam?

   Svara

   Jag ser reklam där

   Svara

   Vad menar du, reklam har försvunnit från hennes blogg?

   Svara

    Den reklam som fanns på bägge sidorna om inläggen.

    Svara

     Verkar som Tailsweep banners är borta från Bellas blogg.
     Google AdWords finns fortfarande.

     Svara

  Snart visar det sig att hon har ett förhållande med sin livvakt.

  Svara

   Han är antagligen många miljoner för fattig.

   Det var ju inget vidare att vara gift med en Svensson och när hon trodde att hon fått en tät kille så visade det sig att han var pank. Jag lägger några kronor på att nästa längre förhållande är med en man som är delägare på en av landets ledande advokatbyråer.

   Svara

    Haha. Vem vågar bli ihop med henne efter det här??

    Svara

   Lite bodyguard över det ena! Whitney Houston finns ju inte längre, någon måste överta rollen!

   Svara

  Jag blir helt stum! Vet inte alls vad jag ska tro.
  Är Isabella så kall och beräknande att hon kastade exet extra långt in under bussen för att hon såg en chans att dra vinning av situationen? Hon har ju inte direkt ett track record av att vara sanningsenlig och inte vinkla saker lite extra till sin egen fördel … Samtidigt känns det ju helt bisarrt att i denna situation dra massa lögner.

  Svara

   Men tror du verkligen att hon ens kan dra vinning av det under en presentation i NY? Det tror inte jag, jag tror inte att det som skrivs i Aftonbladet och Expressen om hennes privatliv får så pass stor genomslagskraft i USA att det ens är möjligt att försöka dra vinning av situationen.

   De bedömer att det är safe att återgå till jobbet (kanske efter att först ha tagit det säkra före det osäkra och nu fått en bättre överblick) och det är precis vad hon gör – varken mer eller mindre.

   Svara

    Nej, klart inte skriverierna får genomslag i USA. Däremot skriver svensk media nu om NY-eventet och ger henne, och i förlängningen hennes varumärke, mycket utrymme. Kan slå vad om att t.ex Aftonbladet inte skulle slå upp hennes NY-event stort på nyhetsplats om de senaste dagarna inte sett ut som de gjort. Och att ”dra vinning” innebär ju inte enbart att dra folk till hennes NY-event, hennes varumärke får ju mycket exponering oavsett.

    Svara

  Hon har inte ens vett el tålamod att spela historien hon dragit fullt ut, för sin egen trovärdighet…. vilket skämt.
  Hoppas xet kommer med mer material

  Svara

  VADÅ faran verkar vara över?? Hur vet man det, hur vet du det? För att hon ska till NY i jobbet?! NEJ behöver inte betyda att någon fara är över men största faran känner hon nog att det är att vara hemma i sitt hem. Dessutom har hon nog många folk runt sig och med sig i NY och det finns nog säkerhet där.

  Svara

   men hon skriver ju ut precis vart hon kommer vara om ca en vecka, klart folk som skulle vilja kidnappa henne kan komma dit och göra det då eftersom dom då vet var hon befinner sig. om det nu var sån ”livsfara” och hon var ”tvungen att fly” skriver man inte så!

   Svara

    KNappast, flyger organiserade brottslingar till USA tas de på flygplatsen och får inte komma in i landet. USA är väldigt säkert för henne.

    Svara

     för dom kan inte ha kontakter i new york eller??? 🙂

     Svara

      Nä det kan de inte. Väldigt få i Sverige har kriminella kopplingar till USA. De som har de är etniskt svenska ekobrottslingar oftast. De kriminella i Sverige har främst kontakter i Europa, som Balkan och de forna sovjetstaterna men även tyskland, belgien etc. De kriminella med rötter i mellanöstern samarbetar främst med kriminella som bor i Marbella, där knarket kommer från Mellanöstern och Afrika.
      I USA är de kriminella kontakter främst från Sydamerika. Så nej, sannolikheten är väldigt liten att någon jagar efter henne i NY

      Svara

       värst vilken insikt du har i den kriminella världen……….

       Svara

     För 50 miljoner är det nog många som skulle ta flyget till NY.

     Svara

      Nu vet vi ju inte ens om det är 50 miljoner och heller inte att alla pengar skulle ha tillhört en och samma person. Nej, det är inte så enkelt att åka till NY och kidnappa någon.

      Det kan ju också vara så att de fått bättre överblick och att de bedömer risken för kidnappning eller andra allvarligheter som mycket mindre idag än vid inledningen av den här soppan.

      Fan, jag brukar gilla dina kommentarer (även om jag inte alltid håller med dig) men i den här Bellasoppan har du kommit med så mycket ogrundade påståenden och slutsatser att… jag vet inte vad. Besviken är jag! Inte för att du såklart ska bry dig om vad en främling tycker.

      Svara

       Nej så klart vi inte vet. Men om vi utgår från vad Bella sagt så rör det sig om 50 miljoner eller hur?

       Svara på resten ikväll. 💚

       Svara

        Är inte bellas ord ”mycket mer än tiotals miljoner”? Summan 50 miljoner kommer väl från en användare på flashback. Kan ju mycket möjligt vara en sann summa, men att den kommer från henne?!

        Tycker ändå att det är viktigt att vi inte lägger trådsanningar i hennes mun då vi vet hur det kommer att låta om det visar sig vara en annan summa. Hon har väl nog med att stå för det hon faktiskt säger.

        Men har bella sagt 50 miljoner så får hon så klart stå för det, jag har dock inte sett det någonstans.

        Svara

       Monika: Hej igen!

       Eftersom att du uttalar dig på ett vettigt sätt och motiverar hur du tänker och känner så bryr jag mig.

       Det har inte varit min avsikt att uttala mig om saker som skulle kunnas uppfattas som ogrundade påstånden. Trodde inte jag gjort det utan antigen varit tydlig med att jag spekulerar och tror eller så har det jag sagt gått att bekräftas.

       Men jag utesluter inte att jag kan ha utryckt mig på ett sätt som kan missuppfattas. Lätt hänt i text. I så fall är jag ledsen och ska bli ännu mer noga hur jag skriver. Eller iaf försöka.

       Ovan var skrivet ironiskt då jag blev frustrerad på de konstiga argumenten om att det skulle vara säkert för IL i NY. För om vi skulle tro henne så rör det sig om summor som ingen skulle dra sig för göra mycket för att få tillbak. Så logiken ovan fanns inte för mig.

       Men jag kan förstå att min ironi inte var helt uppenbar. Ska försöka tänka på det.

       I övrigt. För att vara tydlig. Jag är varken för IL eller H. Men IL är den enda i hela bloggvärlden som jag har stora problem med och önskar att slöjorna föll från allas ögon ang henne.

       Tack för du tog dig tid att skriva vad du tänkte och känner. 💚🌸

       Svara

      Nä inte när sannolikheten är 100 % att personen kommer tillbaka till Sverige. Så där har du fel. Det är därför Bella kan gå ut med vart hon befinner sig och inte h. Hade h berättat var han befinner sig så hade de nog satt sig på ett plan.

      Svara

    De vill inte kidnappa henne. De vill pressa henne på pengar.

    Svara

   Som hennes egen livvakt sagt; lever man under hot så talar man självklart inte om vart man ska befinna sig!!! Oavsett!!!!
   Grundsäkerhet för dummies!

   Svara

    Och det ska komma från en som tidigare varit anställd hos SÄPO.

    Svara

     Nej, han har inte vart anställd hos SÄPO.
     Det är ett missförstånd i en artikel som handlade om Magnus & en annanvakt. Det stog ” Den före detta SÄPO-vakten X, och hans kollega Magnus.” Det är alltså X som är säpo vakt, inte Magnus.

     Svara

     Det är har han inte vart.

     Svara

      Nej, han har jobbat med personskydd och säkerhetslösningar i säkerhetsföretag som G4S.

      Svara

   Hej en av teamet! Du kommenterar flera gånger med samma budskap och lite annorlunda formulerat.

   Svara

  Jag blir fan helt stum. & kommer aldrig, aldrig, aldrig köpa en endaste liten produkt som hon står bakom. Hon är inte klok.

  Svara

   Jag med. Jag ska även börja bojkotta företag hon har samarbeten med och göra allt för att fler också bojkottar dem. Jag vill bara ha med seriösa företag att göra som inte samarbetar med (läs skänker massor av pengar till) mytomaner.

   Svara

   Samma här

   Svara

  Ta en paus Camcam, du kan behöva det, detta kan knappast vara hälsosamt för dig. Du kommer bli utbränd och du bidrar till psykisk ohälsa. JA en massa folk är helt upphängda på denna blogg och kommer efter i livet, och de mår dåligt. Så många som får sina liv förstörda av denna blogg Camcam. JA så är det det är sanning inse det. Och du själv kan inte må bra! Snälla ta en paus på några dagar för allas skull!

  Svara

   Hur har du det själv? ❤

   Svara

   Vad går du på? Kanske dags att logga ut själv för din psykiska hälsas skull? För du verkar inte frisk någonstans, nämligen..

   Svara

    Hahahaha!! 😂😂
    Helt underbar är du! Garvade högt inne på kontoret…. kollegorna måste undra vad jag håller på med 😂😂

    Svara

   Där kom du igen, hej en av teamet!

   Svara

  Aj aj aj… Nu ger hon ju de erkänt skickliga kidnapparna, som både redan åkt dit för människorov och som inte bryr sig om att dölja sin identitet, en hel vecka på sig att planera en proffsig New York-extraction tillsammans med den italienska maffian. Hon bjuder på adress och tidsintervall för att verkligen maximera chanserna att bli bortrövad.

  Vänta lite nu… Det här luktar fälla lång väg! Uppenbart ett samarbete mellan Säpo, FBI och Blondinbella. Den heliga treenigheten 2.0. Den kvinnan är smart alltså. Vilken story det här håller på att bli!

  Svara

   😂👍

   Svara

  En person som gissar hur känslor funkar kan nog gissa att detta kommer fram som ”stark kvinna”. En sån person förstår inte vad som är normala reaktioner. Med det sagt så är det inte säkert att det är narcissism i botten som så många av er påstår. Eller ens instabil personlighetsstörning. Isabella har ganska rejäl adhd och det innebär kombinationen noll impulskontroll + väldigt livlig fantasi + noll förmåga att ta kritik ofta.

  Personer med adhd kan vara otroliga martyrer och likna mytomaner. Hennes ”team” är ju i praktiken förmodat underbetalda anställda som sköter sådant som hon pga sin adhd inte klarar av. Hon skulle haft boendestödjare från kommunen om hon inte haft råd med denna ”team”- lösning. Det framgår ju av hur hon har beskrivit sina svårigheter genom åren. Odd fick sköta hela hemmet för hon är glömsk, impulsiv, stökig osv. Inte nödvändigtvis lat osv. Detta är typiskt för adhd.

  Tyvärr så blir vissa med adhd också sådana att de inte klarar att se konsekvenser alls för andra utan bara ser till det som de själva får ut av saker och ting. Behöver inte vara elakhet utan de saknar konsekvenstänk och hoppar vidare till nästa tanke innan de kommit förbi det som handlar om dem själva.

  En person som själv nyligen skämtat hos Skavlan om att hon förlorar alla vänner pga ain egoism…. lägg till impulsivitet, livlig fantasi, humörsvängningar, brist på konsekvenstänk, bristande inkänning osv… och du har en människa som stormar fram och ser ut att gå över lik.

  Jag tycker man borde kalla ”teamet” för boendeStödjare, god man, personlig assistent. Det är vad de är.

  Men att utgå från att typ ondska driver en impulsiv omogen människa är inte rättvist.

  Barn är inte onda när de ljuger.

  Svara

   Yttra dig inte om sånt som du inte har en aning om, pucko.

   Svara

    Absolut men nu råkar jag veta mkt om adhd

    Svara

   Med tanke på vad Isabella berättat om sin barndom så tror jag inte det är ”grav” adhd, utan EIPS. Hon slänger ju sig med att hon har ”drag av aspergers” också, som förklaring på att hon inte förstår människor/går mitt i konversationer, men det kan också vara tecken på EIPS. De minst sagt stormiga relationerna och svartmålningen av alla personer som vågar ifrågasätta henne är ju också tydliga tecken. Det är ju just i nära relationer det kommer till uttryck mest. Det finns bra hjälp att få och jag hoppas att någon nära kan få henne att komma till insikt. Annars kommer det fortsätta såhär, och hon kommer inte må bättre.

   Svara

    Ja. Jag tror också det kan vara instabil (för er som ej känner till det nya namnet så är detta alltså det som förr hette borderline). Men hon har fått diagnos ADHD. Man brukar screenas för borderline under utredningen. Det skulle dock förklara en hel del, lögnerna och hur hon höjer folk till skyarna och sedan hatar dem.

    Svara

  Alla som skickade massa *gossiga styrkekramar* till Bella måste känna sig såå pantade nu så här i efterhand.

  Svara

   I wish! Tyvärr verkar det ju finnas de som fortfarande kysser hennes fötter och sväljer alla lögner.

   Svara

   VA??! Varför då? Jag har inte sänt någon styrkekram iofs sig men varför skulle man känna sig pantad om man gjort det? Vad missar jag?! Är det lögn och påhitt för att hon ska till NY 6 dec med sitt jobb?? Alltså… är folk på riktigt här😂 🤦‍

   Svara

  Det var väl lilla Kisse som myntade det? Minns att hon kallade Blondinbella för miss piggy och la upp hennes adress på bloggen när hon var inne i sin värsta provokationsperiod.

  Svara

  Kalla mej gärna konspiratoriskt lagd.
  Men jag tror att hon är otroligt mycket smartare i sin strategi än vad man tror. Jag tror inte att H haft med kriminella att göra alls. Hans affärer har gått åt pipsvängen, med vita pengar. Det har aldrig funnits något hot mot henne eller barnen och det har hon vetat länge.
  Inför lanseringen i USA där även hennes robot befinner sig kom detta väldigt lägligt. Hon har fått stor publicitet i Sverige och denna historia sprider sig till USA. Hennes hintar på Insta för nationella följare om att hon blivit sviken och förd bakom ljuset är det enda man ser. Med en vackert tagen bild på henne själv.
  Jag har i åtanke att hon i Schulmans podd avslöjade att det finns en tanke bakom allt.
  Hon visste om H:s problem, bedömde sitationen som ofarlig, körde på, och inför lanseringen släpptes den här bomben. Jag inser att min lilla analys låter galen. Men jag tror verkligen att hon är så här smart. Hon har inte flytt. Hon är på en sen länge planerad semester. Åter igen, jag har inget agg mot henne. Jag tror hennes strategi för sitt varumärke har nått nya höjder helt enkelt

  Svara

   Det ligger något i det.

   Svara

    Ja men egentligen. Hon vill ju expandera. Ut i världen! Hon vill ha det nya stora varumärket, omvärlden känner inte till allt som skrivs i Sverige så vad spelar hennes lögner och beteende för roll egentligen. Jag tror inte att hennes intresse att bli stor i Sverige är så stort. Hon skapar rubriker, får artiklar, blir omtalad och omskriven i bloggar = mer trafik till hennes kanaler = publicitet utanför Sveriges gränser = hon ser mäktig och populär ut = en lite lättare väg att bredda sitt företag. Om det här har varit hennes plan en längre tid, oavsett vad man tycker och tänker om det, hon är banne mig inte dum alltså. DET måste man ge henne

    Svara

   detta kanske har skadat henne här. Men tror hon har fattat att hon har mjölkat klart detta land och att hon aldrig kan ta bolaget till miljardvärdering genom att bara finnas här oavsett hur stor hon blir här. Nu får vi se hur det går i USA om dem köper hennes skit där och om hon kan lyckas lura unga tjejer där också att köpa dubbelt så dyrt skit till dubbelt så låg kvalité.

   Svara

    100%

    Svara

    Jag tycker inte det är skit. Bra produkter tycker jag. Men det är standard här att skriva skit om hennes produkter bland er som gör allt för att sänka henne. Sjukt. Tycker synd om Bella, jag hade varit livrädd även utan ett ex ekonomiska bekymmer, hade varit livrädd för galningarna här och vad denna blogg gör med folk. Skrämmande.

    Svara

     Jag har ingenting emot henne. Jag har själv ett tiotal produkter i mitt badrumsskåp. Inte nöjd med alla, men många! Precis som jag är med t ex Dove, Aco och andra produkter.
     Om hon haft detta planerat, så menar jag på att hon är ett strategiskt geni! Om man bortser från att hon är med och kastar vatten på kvarnen om att ödelägga H:s liv, så är detta ett fantastiskt sätt att marknadsföra sitt varumärke. Man kan kritisera hennes företag och entreprenösrsskap utan att gå till personangrepp, och det tycker jag att jag gjorde i min egenknåpade analys

     Svara

  Pingis kanske krävde att hon var tvungen att vara med! 😂😂😂

  Svara

   Hon har nog ingen talan i det här fallet.

   Svara

  Jag må vara inget fan av Bellas verksamhet, personlighet eller ”entreprenörskap”, men det är väl inte jättekonstigt att fortsätta jobba även om man blivit utsatt för hot (oklart vilket, men icke desto mindre)?

  Dessutom hade det varit mer uppseendeväckande om hon anordnade något enormt event i Sverige nu, men det här gäller New York, hon är med sitt bolag där, och jag ser inte direkt vad problemet skulle vara? Ingen tror väl på allvar att hon är under sådant hot internationellt att hon inte kan hålla i ett event i USA (inget hon har uttryckt heller)? Detta var nog säkert inplanerat sen tidigare, ska hon sluta jobba och leva för att X dragits in i sin finansiella härva?

  Nu är ni GANSKA orimliga, även för den här bloggen.

  Svara

   Nån mer än jag som bara fridfullt scrollar förbi sånna här meningslösa kommentarer innan jag ens hunnit läsa klart första meningen?

   Svara

  Men vilken tajming. Måste ändå ge henne att hon vet hur man utnyttjar en situation.

  Svara

   Och du tror inte att det i New York varit planerat och inbokat sedan länge 🤦‍ alltså jag orkar inte 😂 😂

   Svara

  Du är ju själv ful. Man blir det när man mobbar utseenden. Din comment gör bara att du framstår som en jävla mobbare och gam. Tyvärr så räknas du nu som vädligt oattraktiv själv.

  Svara

   Jösses, that escalated quickly.

   Svara

    Öm punkt?

    Svara

    Va? Nej! Det tog ju mer än 10 minuter. En evighet i dagens snabba uppkopplade samhälle.

    Svara

   Men hjälp hörru. Snedtändning?

   Svara

  Bellas soppa måste måste vara rena guldgruvan för denna blogg

  Svara

  Det jag inte fattar är varför hon tog emot en klocka värd över 100 000 från honom så sent som vid sin födelsedag i oktober om hon redan långt tidigare visste att han hade ekonomiska problem. Det är något som inte stämmer här.

  Svara

   Är man pengarkåt….

   Svara

   Hon trodde det löst sig? Hon skrev ju det i sitt inlägg 😂

   Svara

   Men det visste hon ju inte, alltså en traders ekonomi kan snabbt vända. De kan få pengar att växa fort. Borde hon ha sagt nej kan inte ta emot denna för du kanske har lånat pengar, den kanske är betald med andras pengar – öh – hur skulle hon kunna veta det. Hur tänker ni?- om hon nu vetat så VARFÖR då dumpa honom så abrupt efter att de fått ett hembesök där någon berättar att han är skyldig en stor summa pengar, det är bekräftat från både H och IL, men ändå visste hon det menar ni. Konstigt med ett sådant abrupt avslut isåfall.

   Svara

  Faran är över för det fanns aldrig nåt hot?
  Isabella har saker att bevisa när hon kommer hem, annars är allt förtroende för henne förbrukat.

  Svara

   För henne är nog faran över ja. Iom att hon brutit med Xet med mesta möjliga offentlighet finns det nog liten chans att nån potentiell indrivare får för sig att söka upp henne en dag. Vilket jag misstänker var poängen.

   Svara

   Vadå faran är över varför skulle den vara det? Men det får vi ju hoppas på att den är. Men vadå fanns aldrig något hot, hur vet du det? Jag hade nog också känt mig hotad och utsatt om jag haft skumma bilar utanför eller om någon kommit hem och berättat att pojkvänner spelat bort andras pengar enormt stora summor pengar – Hade också blivit nojig och rädd och tagit det säkra före det osäkra med vakt och lämnat hemmet en tid. Förstår inte varför det inte funnits hot för att hon åker till NY i jobbet? Vad är det hon ska bevisa?

   Svara

  Ang fara så kan man konstatera:

  – Livvakten har tidigare (innan han jobbade för IL) deltagit i en intervju om kidnappningsrisk för kändisar i näringsliv/finans. Finns länkad på FB. I den intervjun framgår att man ska absolut inte visa upp lyx i sociala medier.

  – IL har löpande visat upp lyx, husens utseende osv. Hon har pratat om sitt panik room och om risken att något skulle kunna hända.

  – Hon har skrivit om sin stalker och gett honom uppmärksamhet, något som kanske var klokt vad vet jag men hon har alltså hela tiden berättat både om sin lyx och om den hotbild som finns mot henne pga den lyxen.

  Har livvakten slarvat med sitt uppdrag och inte berättat för IL att hon ska tona ner lyx i bilder? Eller har han varnat henne och hon har struntat i det?

  Om en person löpande medvetet gör exakt sånt som kan trigga igång kidnappningsförsök – blir det inte då jättekonstigt att säga att HJ utsatt henne o barnen för enorm fara?

  Hur vet hon och livvakten att det inte var ”vanliga” kidnappare, ute efter IL pga hennes eget flashande med lyxen, som satt i bilarna?

  Och om risk för kidnappning nu är farligt på riktigt – trots hennes larm, panic room, livvakt och ”team” – varför har HON då utsatt sig och barnen för den risken genom att visa upp sin lyx? Hon har gett bilden att hon kan hålla på och vältra sig i lyx på bilder för att hon har så mycket skydd.

  Känns ogenomtänkt att outa sig själv som risktagare indirekt som hon gör.

  Men men adhd och konsekvenstänk = matchar ej.

  Svara

  Blondinbella showar på – https://www.aftonbladet.se/a/0E8xME

  Svara

   Hennes team bröt med ”gangstersnubben”? Hmm tänk så lät inte teamet henne träffa H, de kanske sa ”om du inte gör slut med denna gangster så vill vi inte jobba här med gangsterbilar körandes på uppfarten”. Bara en teori.

   Svara

  Jag tänker såhär,

  Isabella måste trots allt jobba. Det här eventet måste varit inplanerat sedan länge.
  Aldrig i livet att hon skulle missa den här möjligheten att marknadsföra sina produkter i NYC. Samtidigt tror jag inte det kommer bli någon större succé.
  Namnet Löwengrip är en stor miss om hon vill slå utomlands. Men jag tror väl att detta är ett sätt för henne att göra sig ett namn där som kan bli en språngbräda för nya möjligheter på den amerikanska marknaden, Enligt planen skulle hon ju vilka flytta dit och bli en ny Oprah.

  Jag är inte ett dugg förvånad att hon beter sig som hon gör men det känns som att hon kör ett spel med oss. Hon bollar oss och svensk media dit hon vill och gör det också väldigt strategiskt skickligt.

  Vem vet än vad som är sant eller inte. Ord står mot ord och jag hoppas bara att sanningen kommer fram till slut.

  Det är ett spel hon

  Svara

  Har inte H kommit in m nåt mer till Bloggbevakning?

  Svara

  Men New York är ju enda stället hon inte behöver vara på. Där är hon ju klonad. Vad är poängen med roboten Gabbi om inte att ta den här typen av evenemang så Isabella kan göra annat?

  Svara

   Jag tror varken Bella eller Pingis litar på Gabrielle. Bäst att vara på plats och kolla upp henne.
   Med tanke på kommentarerna på Gabrielles blogg verkar hon ju ha en del väldigt märkliga kompisar.
   Tänk om Gabrielles hangarounds crashar in på Löwengrips event i Tribeca?

   Svara

  *Bella släpper en fis*

  Folk härinne: ”MEN JAG FÅR DET INTE ATT GÅ IHOP, HUR KAN HON ENS VÅGA FISA NUJAGFÅRDETINTEATTGÅIHOOOOOOP”

  *Bella dricker ett glas vatten*
  Folk härinne: ”HURKANHONDRICKAVATTEN?! JAG FÅR DET INTE ATT GÅ IHOP!?!??”

  Vet inte vad som är mest underhållande.
  Försöket till att leka detektiver , eller tanken av att ni är så lätta att provocera och trigga igång härinne.

  Bara hon tappar en knappnål lär ni inte att få det att gå ihop heller 😂😂😂
  Antagligen har hon er exakt där hon vill just nu om allt skulle vara båg. Tänk på det

  Svara

  Kan någon bekräfta att H faktiskt flytt landet? Den enda som sagt något om detta är Isabella i artikeln i Expressen där HON påstår att han flytt Sverige och aldrig kommer kunna återvända. Camilla, kan du bekräfta eller förneka detta påstående?

  Svara

  Kan någon bekräfta att H faktiskt flytt landet? Den enda som sagt något om detta är Isabella i artikeln i Expressen där HON påstår att han flytt Sverige och aldrig kommer kunna återvända. Camilla, kan du bekräfta eller förneka detta påstående?

  Svara

   Han kan mycket väl ha regredierat till pojkrummet i föräldrahemmet.
   Där ligger han i fosterställning på sängen och hoppas att allt bara är en ond dröm.

   Svara

    Det är ju dock bara en teori. Han kan vara utomlands, i sitt barnrum hos föräldrarna eller till och med hemma i sin egen lägenhet i Stockholm. Ingen har ju faktiskt bekräftat om han gått under jord eller förflyttat sig över huvud taget.

    Svara

  Men livet måste väl fortsätta oavsett kris eller ej, så fungerar de flesta av oss.
  Jag hamnade i kris när min pappa gick bort väldigt hastigt och helt oförberett. Ja jag gick under jorden av sorg ett par dagar, men sen var det bara att gå tillbaka till jobbet igen och leva på som vanligt igen.
  Kan vi inte bara sluta spekulera i allt och inget. Går Isabella under jorden så är det något fel, fortsätter hon jobba så är det fel, uppdaterar hon sociala medier är det fel, uppdaterar hon inte är det fel…osv osv. Kan vi inte bara strunta i det hela och fortsätta med våra egna liv istället för att gotta oss i andras olyckor?!

  Svara

  Smart är hon i alla fall Isabella!
  Hon lyckas alltid få mycket uppmärksamhet och klick, pengarna trillar in oavsett om de är arga eller snälla kommentarer. Och alla går på det gång på gång på gång……

  Svara

  Vilken dåligt skriven annons….

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.