X fortsätter lägga fram bevisning på att det Isabella påstår inte stämmer

Igår skrev Isabella ett inlägg om alla saker henne ex gjort och som hade med hennes ekonomi att göra – saker för att få honom att framstå i extremt dålig dagen.
Jag har nu fått se fler bevis på att det kanske inte riktigt är sanningen, och publicerar dem nu för att ni ska få bilda er en egen uppfattning i saken.
Först Isabellas påståenden och sedan konversationer som inte riktigt matchar dem.

Andra saker: Hur han klagade på hur mitt kapital förvaltades dåligt av min private banking och att han gärna skulle kika på hur det såg ut. Jag sa nej.//Isabella

I det här smset från Isabella till X så frågar hon honom rakt ut om hans åsikt gällande förvaltningen av hennes kapital, inte han som klagar på den som hon påstår:
 

För två veckor sedan sa han att det var dags för mig att satsa på kryptovalutor rejält. Nu hade jag chansen för bitcoin. Han kunde hjälpa till. Jag ringde min förvaltare på banken och han sa att han inte rekommenderade mig att göra det. Så jag skippade det.//Isabella

I det här smset framkommer det att det är Isabella som vill att X hjälper henne med köp av krytovalutor – inte tvärt om.

UPPDATERAT!

Den 19/5 2018 påstår Isabella i Breakit att hon framförallt köpt de största kryptovalutorna som bitcoin, ethereum och iota, medan hon den 23/5 2018 ber X om hjälp för att bygga sin portfölj med Krypto. Hon ljög alltså rakt av till Breakit här. Hon har inte köpt någon kryptovaluta alltså när artikeln skrevs.

Följande är en text från X som han ville tillägga i inlägget, som även kommer svara på några av era frågor i eftermiddag.

I samband med att SMSen publiceras vill jag vara noga med att förtydliga att det finns inslag av verkliga händelser i texterna som därefter förvrängts helt och adderats ytterligare påståenden som är helt osanna för att jag ska framstå som att jag på något sätt försökt ta kontroll över Isabellas privatekonomi i linje med att hon försöker måla upp mig som en bedragare.

Exempelvis gällande påståendet om kryptovalutorna. Isabella har länge bett mig hjälpa henne med att skaffa något grundläggande innehav i kryptovalutor (som man ser i sms). Framför allt beror detta på att hon i intervjuer sagt att hon äger kryptovalutor när detta inte varit sant och hon ville inte att det skulle komma ut. Tiden har därefter gått och för några veckor sedan så berättade jag för henne att det börjar bli stora förändringar i bitcoins värde igen och att om hon vill äga bitcoin så kan hon överväga att ta en bevakningsposition (en liten summa pengar för att ha bättre fokus på när det händer något). Så att jag skulle sagt ”satsa rejält” stämmer inte men får mig att framstå som tvivelaktig.

Därefter skriver hon att ”Han kunde hjälpa till”, med allt vad det föreslår till läsarens fantasi. I själva verket handlade denna hjälp om att jag sa vilket namn hon skulle skriva in på Avanza för att hitta bitcointrackern (produkt som följer bitcoins pris).//Isabellas ex-pojkvän

Jag har sökt Isabella för en chans att kommentera innehållet, men när jag bad om att få hennes kommentar i skrift snarare än på telefon när hon ringde upp mig så återkom hon inte tyvärr. 

290 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon frågade mig under en annan kommentar under ett tidigare inlägg hur jag kan veta att bb blåljuger.
  Svar: Allt hon säjer är bullcrap. Punkt. Synd att jag aldrig köpt hennes produkter eller följt hennes blogg för nu kan kan inte sluta göra det.

  Svara

   Hur har du koll på hennes lögner om du aldrig följt na?

   Svara

    Hahahahaha eller hur?

    Svara

   Vad menar du Julia att hon blåljuger om?! Hon ljög inte om stalkern, hon ljög inte om H:s ekonomiska kris och att någon varit där hemma och sökt honom och berättat om skulderna, hon ljög inte om någon resa och vem som betalat vad utan det vinklade Camcam. Om du aldrig köpt några produkter så vet du inte heller om det är bullcrap. Det är ganska lätt att se vad du är för en person Julia, förlåt men du verkar inte må särskilt bra. Fundera på att söka vård Julia.

   Svara

    Men lägg av Anonym. Sättet du försöker förminska Julia på är så jävla gjort. ”sök hjälp du mår inte bra”, kunde du verkligen inte komma på nåt bättre?

    Svara

    Att säga att någon ska söka vård är starkt och bör enbart användas i de situationer man faktiskt bör söka vård pga skada eller allvarlig psykisk ohälsa. Inget uttryck man slänger sig med hörru.

    Svara

    Rent i allmänhet så har hon ju erkänt själv att hon ljuger om saker, det säger ju en del om hur någon är som person. Sen anser jag att hon definitivt var oärlig gällande betalning av hotell. Detta känns dock som en ganska oväsentlig detalj, om hon betalade alla resor eller inte, men hon säger det ju av en anledning så jag antar att hon anser det vara viktigt och om hon kan vara oärlig om en så random sak så får det i alla fall mig att tänka sig att hon skulle kunna ljuga om fler saker.

    Om hon har ljugit om att det har varit bilar tillhörande människor som har varit dömda för människorov eller inte har jag inte den blekaste om och det har ju förmodligen inte du heller. Däremot kan jag säga att jag tycker att det låter märkligt att det skulle parkera någon dömd kriminell utanför Isabellas hus i en bil som hen själv står skriven på. Men därmed inte omöjligt så jag skulle inte kommentera om hon har ljugit om det eller ej.

    Det finns ju heller inga garantier att sms-konversationerna ovan är 100% sanna, men utgår man ifrån det så verkar det ju även stämma att hon faktiskt ljög om sin aktieportfölj med krypto eftersom att hon bara några dagar tidigare än datumet på Messenger har gått ut med att hon har en kryptoportfölj till tidningen breakit (se kommentar längre ner eller googla på artikeln). Återigen kan jag inte veta med säkerhet att hon har ljugit, men allt talar onekligen för det.

    Saker som någon INTE har ljugit om är ju inte så svåra att rabbla upp, det betyder ju inte att det är en ärlig människa. Summan av kardemumman med min kommentar är att största anledningen till att jag misstror Bella är att jag vet att hon har ljugit tidigare och flera saker verkar väldigt tvivelaktiga här med. Med det sagt så tror jag inte heller rakt av på det pojkvännen säger. Han säger förmodligen också saker för att rädda sitt eget skinn. Tror även att det finns en hel del skumma grejer som inte har blivit offentliga över huvud taget för att ingen av dem vill gå ut med det för att det kan skada dem båda. Det är såklart dock inget jag vet, utan det är spekulationer som bygger på att bägge verkar oärliga och att hela situationen känns ytterst märklig på många håll.

    Svara

     Jag kommer ihåg när Isabella ljög om en våldtäkt utomlands, vilket hon senare erkände! Det var iofs länge sedan men tjejen är en mytoman, jag tycker synd om killen faktiskt.

     Svara

    Men alltså vad snackar du om? Hon har ju byggt hela sitt varumärke och blogg på att ljuga (eller vinkla och framställa om det känns bättre) om sitt liv?

    Det var hennes strategi som 16-åring och den har inte förändrats nu!

    Svara

    Haha varför ska hon söka vård för något hon tror? Gör de själv isf för du är otrevlig!

    Svara

   Att inte du Camilla tar hänsyn till att det kan vara så att Isabella har varit tvungen att skriva vissa saker pga en hotbild är fan sjukt. Vad är det du har fått fram egentligen, och från vilken källa? På a) absolut ingenting som betyder nåt, tänker på köpenhamnsresan. Apropå ”koka soppa på en spik ” b) Din källa är en man på flykt som gjort bort sig rejält genom oärliga affärer. Dessutom tvivlar jag på att du har fått annat än screenshot, vilket inte direkt känns seriöst, av uppenbara skäl.

   Sen klagar du på att hon inte bemöter eller skriver mer om hoten? Annars tycker du ju att hon skriver för mycket? Kan ju vara så att allt hon skriver nu är på inrådan av polis. Dina ”säkra” uppgifter från polisen har ju tidigare visat sig vara felaktiga.

   Att du ens chansar när det är mycket möjligt att det finns en HHOTBILD MOT TVÅ SMÅ BARN: gör att jag tappat all respekt för dig som människa.

   Vidare: att X kontaktar just dig beror antagligen på att du mest troligt är den enda som skulle publicera skiten, dessutom är han ju väl medveten om din behandling av henne sen tidigare . Och jag tror nog att – om det finns en hotbild- att Isabella fokuserar på att skydda sina barn och hålla sig stark, före hon ger allt för att skicka DIG bevis på att det hon säger stämmer.
   Du har en löjlig blogg, jag skulle inte heller lägga tid på den i den här situationen.

   Svara

    jag tror faktiskt det är det som gör att camcam hatar bella så mycket, att Bella inte känner sig hotad eller lägger energi på camillas blogg

    Svara

     Anonym

     Håller med.

     Svara

    Camcam

    Passade du på att fråga X om varför han befinner sig på flykt? Det är antagligen det första en seriös journalist skulle gjort.
    Men det passar väl inte ditt narrativ.

    Du är verkligen hängiven i ditt försvar av män som betett sig vidrigt, och snäppet mer dedikerad till att riva ner kvinnor.
    Tänker på din vän N*emo

    #intealladömdabarnsexualbrottslingar

    Jockiboi

    #ilovehoes

    Och nu ”stackars” X

    Varför tillåter du inte att hans namn skriva ut? Du lät ju fullständiga personuppgifter om det barn som KAN ha hotat Jockiboi och Jonnq stå kvar, trots att folk påpekade det upprepade gånger. Är det för att ett psykiskt sjukt barn troligtvis inte skulle anmäla dig för förtal?

    Hoppas Bella anmäler dig för förtal. Att hon hittills inte gjort det beror väl på att hon tycker att du är obetydlig, vilket du är för alla utom dina mest hängivna följare. Kul att läsa på en regnig dag, men absolut inte någon jag ser som en seriös skribent.
    Som person är du ganska ointressant även bland dina läsare, som man kan se på ditt följarantal på IG i förhållande till bloggens, samt på reaktionerna här när du börjar prata om dina katter och ditt liv

    Är det därför du river ner kvinnor som uppenbarligen ÄR intressanta att följa? För att det är vad du helst hade blivit stor på? Det här beteendet har du ju inte bara mot Bella.

    Svara

     Han har svarat på det nu

     Svara

    Det känns inte troligt att polisen skulle rekommendera en människa att svartmåla en annan persons karaktär fullständigt, mer än att ta avstånd. Att du benämner honom på sättet du gör bevisar precis det som är problematiken, han har blivit offentligt dömd på förhand av hennes uppgifter utan att få ge sin bild av saken. När han nu har gjort det, genom att bekräfta en del av uppgifterna och bestrida henne på de punkter där han menar att hon har fel, borde man snarare lyssna till de uppgifterna än att förkasta dem. De uttalanden hon gjort om hans person rättfärdigar verkligen att han försvarar sig om det är så att de inte stämmer.

    Svara

    Du bör tänka på att de enda källor du har på att hot uttalats och att H gjort oärliga affärer är Blondinbella. Än så länge finns det inte ett enda bevis för att det finns ett hot mot Blondinbella och hennes barn och det finns inga bevis för att H:s misslyckade affärer är olagliga eller oärliga.

    Tills alla kort är på bordet väljer i alla fall jag att ta båda parters historier med rejäla nypor salt.

    Svara

  ah smutskastningen is on…
  liar liar pants on fire?

  Svara

  Håhåjaja… när ska denna (hajfens-)soppa ta slut?

  Svara

  Varför är det olika nyanser av blått och grått i konversationerna?

  Svara

   Blir så för mig också när jag skickar sms från datorn, när man tryckt på självaste pratbubblan..

   Svara

    Tack, misstänkte att det var så! Har en iPhone men inte någon dator med iOS så kände inte igen dom olika nyanserna. 🙂

    Svara

     Jag tänkte på det jag också nämligen så hade precis kollat när du skrev 😛

     Svara

  Okej att han gjort bort sig rejält me sina dåliga affärer men att hon nu försöker tjäna på situationen är ju bara sjukt idiotiskt!

  Svara

   Camcam är väl den som mest försöker tjäna på situationen.

   Svara

    Hur 17 kan man sänka sig till att bli tredjepart i det här? ”Han sa, hon sa, sen sa han”. Sover du gott om natten som tjänar pengar på sånt här?

    Svara

     Camilla ger ju oss dock en annan sida av myntet i form av hajens syn på det hela. Hon blir ju på något sätt hans röst, vilket kan vara bra? Speciellt när vi vet att Isabella kan vara ganska suspekt i vissa situationer. Det är en fördel att ha bådas version att förhålla sig till..

     Svara

      Word! Var ska hajen komma till tals som ens närmar sig Bellas enorma plattform annars?

      Svara

     Det gör jag, jag är helt slut efter att ha moddat kommentarer så fingrarna blöder.

     Svara

    Äh men lägg av. Bloggbevakning gör ju just det, bevakar andra bloggar. Hon bakom denna blogg har ju inte på långa vägar samma att vinna på detta som Blondinbella…

    Svara

  Fasiken vad glad jag är över att vara överjäkligt förkyld, liggandes på sofflocket med ena handen i godisskålen och andra på scroll, med all tid i världen att följa detta drama.
  Heja Hajen! Äntligen den första som tar bladet från munnen!
  (Japp, mitt liv är väldigt trist just nu…) 🍭🍬🍿

  Svara

   Hahahahahaha samma här! Tack för underhållningen B och H en sån här regnig och grå onsdag………. sippar te och scrollar vidare………..

   Svara

    Jag är också sjuk, typ femte gången denna höst. Har aldrig varit sjuk så här mycket. Vad kan man göra för att boosta sitt immunförsvar? 😭

    Svara

     Tränar du regelbundet? Jag började i januari och har fått mycket bättre immunförsvar.

     Svara

     God hygien är A&O. Tvätta händerna ordentligt, sluta pilla i ansiktet osv

     Svara

      För god hygien är snarare det som är boven. Folk är så besatta av att vara rena jämt att de inte tål någonting alls längre.

      Svara

       Nejdå. Jag är ”besatt” av att vara ren (vilket betyder tvätta o sprita händerna en gång för mkt) men står samtidigt o trängs i tunnelbanan 2 ggr per dag där folk hostar och nyser på mig 30minuter om dagen. Inte en sjukdag sedan mars 2017 så tål gör jag trots allt.

       I övrigt tränar jag regelbundet (styrketräning o kondition) och SOVER mycket.

       Svara

        Ja absolut. Du kan å andra sidan redan ha ett bra immunförsvar. Det är känt att vi är för rena överlag och att det är därför vi inte heller har ett bättre immunförsvar än det vi idag har.

        Svara

     Magnesium-tillskott! Väldigt viktigt för immunförsvaret. Finns massa studier gjorda, googla så kan du bilda dig en egen uppfattning 🙂

     Svara

     Alltså får jag tipsa om en grej? 👏 jag använder KS (kollodialt Silver) nu i snart 2 år. Jag har inte varit sjuk en endaste gång sen dess! Finns typ i alla hälsokostbuiker och på Bodystore! Jag tar inga andra läkemedel sen dess, bara KS❤️❤️

     Svara

      Sjukt bra, botar till och med cancer har jag hört. 👍

      Svara

      Kolloidalt silver är ren bullshit och placebo. Dessutom farligt i större doser. Man använder det liksom bland annat som bakteriedödande i träningskläder….

      Svara

      Användandet av kollodialt silver ökat på antibiotikaresistansen. Du är med andra ord en fara för hela mänskligheten. Om du tillhört em domistiserad djurart hade du avvlivats.

      Svara

   Vilken rolig twist det hade varit om Odd helt plötsligt också hade börjat tala ut om hur det såg ut bakom fasaden egentligen.

   Svara

    Haha, skrev det precis under!

    Svara

    Han är betald till att knipa käft. Ingen normal människa hade tagit så mycket skit från henne. INGEN!

    Svara

     Verkligen! Förnedring på hög nivå flera gånger om!

     Svara

     Hahaha 😂 yndrar om B glömt att hon har en deal med O och därför trodde att hon bara kunde snacka hej vilt om H utan att han skulle bita tillbaka alls för det går ju med Odd 😂😂

     Svara

   Fan vilka tråkiga liv ni måste ha.. 😮

   Svara

    Noll logik i att du skriver så och hänger här samtidigt.

    Svara

     ?? Jag hänger ju dock inte här för att jag är glad över att följa detta drama som vissa andra uppenbarligen gör…

     Svara

      Nej, du följer för att du inte gillar ämnet och därför har du ett bättre liv GAHAHAHAHA

      Svara

       😂😂👏

       Svara

   Hahha, exakt samma här!!!

   Svara

  Jag börjar förstå varför du och folk som följt IL länge har upplevts så oempatiska i kommentarer. Det är ett mönster av lögner genom åren, vad det verkar. Men snälla ha i åtanke när du gör dessa inlägg: det kan finnas två lögnare, det är lätt att hitta skärmdumpar som talar till ens fördel. Jag vet en tjej som lurade sin partner om massa saker genom att visa upp sms som bevis. Senare visade sig allt vara taget ur sitt sammanhang och vinklat på såna sätt att det blev lögn. Den personen var mytoman men kom fram som världens gulligaste i ett par år.

  Svara

   Precis, vi vet ju inte hur alla andra konversationer har sett ut. Nä,Jag litar inte det minsta på X

   Svara

    Snälla, skriv ej namnet. Vet att det är lätt att få reda på men tyker faktiskt att vi ska respektera det. Vet att du skriver en variant av namnet men ah.

    Svara

     Nä gå in på Flashback istället, där gräver de verkligen på djupet kring honom…

     Svara

  Just keep going x…
  Helt sjukt hur hon låtsats komplett ovetande om allt, inget i hennes utsagor makes sense

  Svara

  Så bra att han tar strid för sin heder. Hon räknar med att ljuga obehindrat från sin stora blogg medans han inte kunde sätta emot. Det hon inte räknat med var att han hittade en kanal via Bloggbevakning som är en ännu större blogg. Äntligen vågar och kan någon ta bladet från munnen och berätta sin version utan rädsla för repressalier och inte vara hennes nickedocka.

  Svara

   Drömmen nu är ju om Odd hade hakat på och ”come clean”! Jag vet, vidrigt tänk men jisses så smaskigt! Han verkar dock för jordad och hänsynsfull för att göra det (vilket säger väldigt positivt om honom och hans syn och respekt för barnen).
   Som sagt, sjuk, godisätande och inväntar hur det här kommentarsfältet kommer utvecklas. 🍬🍭🍿

   Svara

    ”Jag vet, vidrigt tänk men jisses så smaskigt!” Hahahahah…… så roligt att följa detta tillsammans med dig. Väntar spänt på ett nytt inlägg från Bella. …… Gud vad är mitt liv och varför blev det såhär? Lol

    Svara

     😘

     Svara

    Odd, Angelica, Maria, Emma, Messi… Alla gamla kompisar som helt plötsligt bara försvunnit från radarn. Det skulle vara oerhört smaskigt och intressant (patetiskt, jag vet!) att höra vad de har för syn på fröken Löwengrip.

    Svara

  Tyckte så JÄVLA synd om henne när jag läste inlägget från här om dagen. Nu vet jag att hon ljuger om allt, till och med sådana här saker. Allt för att rädda sitt eget skinn. Jag saknar ord. Båda har gjort fel i detta. H som slarvat bort massa pengar och I som kastar honom under bussen.

  Svara

   Men Helena – Vad har hon ljugit om? Vad menar du att hon ljugit om? Eller så är det du Helena som inte läst ordentligt och blivit manipulerad av vad Camilla skrivit. Tyvärr. Bella har ju INTE ljugt om allt, H bekräftar ju att hon INTE ljugit. Och stalkern var inte ljug!

   Svara

    Hur kan du tycka att han bekräftar det hon skrivit? Med uttryck som ”hon försöker utmåla mig som bedragare” och dessa sms-konversationer som är till för att visa att hon ljuger?

    Svara

   Helena, off topic men jag saknar dina egna blogginlägg!! Klickar in dagligen efter uppdatering om hur allt går för er..

   /en annan som kämpar..

   Svara

    Åhh C, kämpa på du är en krigare 💖 Jag ska uppdatera igen, har haft en paus från allt vad blogg och barnalstrande heter i en hel månad och ska få mens vilken dag som helst. Lovar att skriva snart igen 🌸

    Svara

   Bella ljuger om de mesta i sin blogg bara för o ha kvar sina följare och verka va en bra ”affärskvinna”. Hon Brer på så mkt de går. Ni vet väl hur kissie häll på i början?
   Bella gör allt för att tjäna pengar på följarna hon manipulerar. Nej huhhh

   Svara

  Jag tänker så här

  Bella har insett att X inte har lika bra koll på trading som hon trott. Han har förlorat en massa pengar och hon känner sig sviken på att han inte är den hon trodde att han var. Hon och hennes team inser också när det kommer fram till henne att X förlorat en massa pengar att det kommer att komma fram och för att inte sammankopplas med X så drar de igång någon slags separations action där hon ska kopplas från honom så mycket som möjligt innan bomben om hans förehavanden briserar.
  Bella och teamet tror inte att X kommer att få / ta samma media utrymme som hon och får därför övertaget till en början med att vara den enda som ger information som ingen kan kontrollera.
  X lägger sig inte platt och börjar motbevisa Bellas påståenden och då lägger Bella locket på och jag tror att vi inte kommer att höra så mycket från henne om det här framöver.
  Det finns alltid 2 sidor av en historia och i detta fall så tror jag att sanningen ligger någonstans i mitten.

  Svara

   Jag håller med dig. Detta är någon slags damage control från Bellas team, för att inte dra ner henne och företagen in i smutsen om ekonomiska problem och skulder. Hur skulle det se ut om hon fortsatte att vara tillsammans med en man som är skuldsatt för livet? Jag tänker mig att det i business sammanhang inte är helt optimalt, och då kan hon lika väl sitta själv i en ekonomisk kris efter ett tag. Kanske det hon menar med han satt henne och barnen i fara…en ekonomisk fara.

   Svara

    Men kan ni sluta säga ”hennes team”. Det är hennes boendestödjare, personliga assistenter för att hon inte klarar sköta sin egen vardag. Det är inte bara för lyx. Många med adhd får samma hjälp fast i mindre skala via kommunen

    Svara

     Nej inte för bara adhd. Det måste vara en annan underliggande diagnos med isf. (vet för har familj med diagnosen och brkanta). För borndestödjare eller annat krävs nån form av utv.störning svår autism. mm

     Svara

      S

      Det stämmer inte alls. Det handlar om LSS-insatser, du kan få precis samma hjälp under SOL . Behovsprövat.

      Svara

   Strategin att lägga locket på är ju vanliga från Blondinbella. Folk tjatade ju i månader i hennes kommentarsfält om den nedlagda A quest for success innan hon slutligen ”avslöjade” att den lagts ner, samma sak med Being Bella, samma sak med skilsmässan och innan dess samma sak med Odds misslyckade projekt att bli influenser. När något misslyckas säger hon inte ett ljud, hon bara ignorerar så länge går.

   Svara

  Men hey alla: tror ni inte att IL också kan skaka fram skärmdumpar till sin fördel i detta? Litar ni blint på alla utom henne? Jag tror inte skärmdumparna är fejk men valda med omsorg. Han borde filma hela deras konverstion och skicka över…

  Svara

   Men de är ju de många gjort, litat blint på hennes uttalanden.

   Svara

   Nä det tycker jag inte, vem har lust att släppa in hela världen i privata meddelanden? Jag tycker Hajen visar på integritet som bara bemöter hennes uttalanden och låter det stanna där.

   Svara

    Precis, tänk vad mycket han måste veta om henne som han håller igen. Bravo! Han vinner min respekt iaf.

    Svara

    Hade jag vart H så hade jag nog pumpat ut allt jag har på henne om hon ljuger. Men Bella har blivit anklagad förr och kunnat bevisa att hon är ärlig tänker jag. Bla stalkern.

    Svara

     Alla vill inte sjunka till samma nivå, då är man ju inte ett dugg bättre själv

     Svara

   Då borde hon väl inte haft något problem med att bemöta detta i skrift (vilket hon alltså inte gjorde även fast chansen gavs), om hon nu sitter på mycket bevis för hennes story?

   Svara

   Precis. Det är ca 10 meddelanden från vaddå, 2 års relation? Jag levde med en man som misshandlade mig psykiskt och fysiskt under flera år. Både han och jag kan ta fram 10 meddelanden som visar att allt var frid och fröjd. Eller 10 meddelanden där han kan visa att jag älskade honom, att jag ljög etc

   Svara

  Men hur vet man att han inte har photoshoppat konversationerna då? Jag står numera helt neutral till vem som ör skyldig till vad men är detta källkritiskt?

  Svara

   Om det var en lögn från X sida, hade inte Isabella dementerat detta då när Camilla bad henne om det?

   Svara

    Vi vet inte vad Isabella svarade väl

    Svara

     Isabella svarade ingenting när jag inte tog hennes samtal utan bad henne svara i skrift.

     Svara

      Men låt henne va! Eller så får du väl svara då på hennes samtal, hon vågar väl fan inte skriva om hon nu råkar skriva något ord fel eller utrycka sig i skrift på ett sätt som går att vinkla. Stackars Bella låt henne vara ifred, hon har det nog jobbigt som det är. Skäms Camilla! Skäms Nyheter 24.

      Svara

       SKÄMS! FY!

       Svara

       Hur tänker du nu? Är det inte hennes sätt att ”kommunicera”, via skrift? Hon väljer ju själv vad, när och hur hon berättar om det här, ska hon helt plötsligt inte kunna göra det längre…. Är väldigt smart att vilja få det skrivet då ivf jag litar på CamCam att hon INTE myglar med texten. En tolkning av någons ord däremot, det kan ju bli så mkt krångligare då betoningar osv kan störa till ens uppfattning, innebär INTE att jag påstår att det inte skulle bli korrekt men snarare att ”någon” skulle kunna backa på vad som sagts sen. Tänker ivf jag.

       Svara

       Hon ringde MIG!

       Svara

        din fega jäkel som inte vågar prata med henne i telefon hahahaha

        Svara

        men varför svarar du inte då? är ju lättast att få svar på frågor om man PRATAR, eller är jag helt fel ute? Du kanske tycker det är jobbigt?

        Svara

        Fråga om hon trivs bra på Mallorca? Hennes ”hemliga” gömställe.

        Svara

       Bella kan ju skicka ett skrivskyddat dokument…. Eller i ett bildformat. Då kan det inte ändras särskilt enkelt.

       Svara

       Näe du, om man svartmålar en annan person sådär som hon gjort så ska man inte låta det va!

       Det är inte okej det som hon har gjort. Det är faktiskt en annan människa som drabbas negativt av det.

       Svara

      Men varför ville du inte prata med henne? Jag vet att du inte ser dig som journalist, men du håller på med en form av nyhetsbevakning/undersökning som läses av många och jag förstått det som att bloggen har ett utgivarbevis. Alla journalister föredrar att intervjua i tal än skrift, eftersom du i tal mycket lättare kan ställa följdfrågor, be om förtydliganden, ställa frågan igen om personen slingrar sig. Inga journalister skulle tacka nej till att en person de skriver om vill uttala sig, så din granskning tappar i stort sett allt värde när du tackar nej till info från en förstahandskälla.

      Svara

       Det är proffsigt att efterfråga ett skriftligt svar som kan likställas med Hs svar. Att klistra in här ett audioklipp med gråtandes Bb som trycker på känslor kan inte likställas med ett skriftligt och sakligt svar H kom med. Så det var väldigt proffsigt av Cam att ge båda en likadan möjlighet.

       Svara

        Snälla du, jag menar givetvis inte att hon skulle publicera ett ljudklipp, utan att hon skulle göra en helt normal intervju, som vanliga medier gör varje dag, hela tiden.

        Svara

       Jag har ingen inspelningsfunktion på min telefon och ville ha allting dokumenterat. Därför bad jag henne uttrycka sig i skrift snarare än per telefon.

       Svara

        Varför kunde du inte pratat med henne och sedan bett henne dubbelkolla citaten så att du inte missförstått något? Det brukar funka alldeles utmärkt, om intervjupersonen påstår att de inte sagt något som du vet att de sagt får man ha självförtroendet att publicera ändå. Om en tidning motiverade att båda sidor i en konflikt inte fick komma till tals pga avsaknad av inspelningsmöjligheter, hade du tyckt att det låtit seriöst?

        Svara

        Tråkigt att en ärlig och oskyldig person blir smutskastad såhär. Det kommer att komma mer bevisning mot att det IL skriver är förvrängt.

        Svara

         Ärlig och totalt oskyldig kanske är att ta i om vi nu snackar om H. 🙂 Men absolut att BB ljuger och förvränger en jäkla massa och vill sätta dit honom för både det ena och det andra.

         Svara

   Så dum är han nog inte, det är så lätt att motbevisa för personen i andra änden av en konversation.

   Svara

  Men snälla nån.. vad säger detta?? Vad ljuger Isabella om menar du nu? Hon har frågat om hans råd och vad han tror och tycker? Det hon säger för övrigt där motbevisas ju inte på något sätt. Och att han bett om att få låna pengar av henne och att han sagt att hennes kapital förvaltades dåligt och att han ville kika på det – vad bevisar att det är lögn? Camilla jag vet inte om du är lite dum, du verkar inte riktigt ha alla hästar i stallet alla gånger. Men visst vill man vinkla så kan man ju få det mesta till fel och lögn – men jag kan inte se någon lögn från Isabella här heller. Kul också att läsare ska få ställa frågor till H – och ja självklart kommer han svara ärligt på allt och bara säga sanningen ÖÖHH… eller kanske inte, hur vet du om han ljuger eller inte, men plötsligt så bara litar alla på hans ord. Alltså fan va stört, skrattretande… Camilla ta en paus, du verkar behöva det som så många andra.

  Svara

   Men varför ska Bella bara få stå oemotsagd??? Hon har ju lämnat ut honom med privata grejer också, att han vill ha barn mm (förmodligen ej sant men ändå). Äntligen får hon lite mothugg, saker hon sagt och skrivit verkar sällan korrekta men ändå lever hon av dem !

   Svara

    Men han kan ju hitta på vad som helst för att hämnas, vad är det som säger att han kommer vara ärlig och inte ljuga. Han kan ju hitta på vad som helst om henne. Ja att vilja ha barn med en förmögen kan vara ett sätt att komma åt pengar men det förstod väl många inte men så är det. Man kan inte hålla på och märka varje ord hon skriver och vända och vrida på varje ord för att försöka ”sätta dit” – det är inte schysst. Det här ovan bevisar inga lögner från Bella!

    Svara

     Men vad är det han skulle hittat på för att hämnas?
     Allt han gör är ju att försvara sig mot hennes påstånden om honom. 🤯

     Svara

      Vad försvarade han i det ovan menar du? Vad visar där att Bella ljuger? INGENTING! Du Trh är ju annars en av de värsta med att ljuga om Bella och vinkla och förvränga allt hon säger och skriver. Du har kämpat med det länge. SJUKT! Du verkar ha allvarliga problem, leva ditt liv på denna blogg och på Bellas och med att försöka smutskasta Bella så mycket du kan. Vilket liv. Denna blogg gör folk psyksjuka JA på riktigt denna blogg främjar psykisk ohälsa och så är det. Tyvärr. Hemskt.

      Svara

       Ditt sätt att uttrycka dig påminner om en jag känner, hon är psykisk sjuk. Hon är paranoid (anklagar folk för att ha kämpat med att sätta dit Bella länge och allt vad det är) och gillar även att ta till personangrepp. Säger inte att du är psykisk sjuk men du påminner om henne på sättet att uttrycka dig. Så bloggen verkar även påverka dig negativt. Du kanske skulle ta en paus härifrån för ditt eget välmående.

       Svara

      När han ska ha frågestund kära T r H DÅ kan han hitta på vad som helst och ljuga om Bella. Vad är det som säger att han kommer vara ärlig? Även om detta var ärligt MEN vad ljög Bella om? -Nej just det inget där som visar att Bella ljugit!

      Svara

    Tycker inte att H heller ska stå oemotsagd men folk verkar köpa hans versioner rakt av.

    Svara

   Håller med mi! X har precis blivit dumpad, brutalt och offentligt. Jag skulle vara jäkligt försiktig med att köpa hans story rakt av också… och som sagt, man kan ju vinkla fram vilken jäkla sanning som helst. Jag väljer nog att inte direkt tro på någon av dem och istället lite lätt roas av denna såpa

   Svara

   Bra att du skaffat ett nick nu ”anonym”! Inte för att det var svårt att veta att du var du, men ändå. Vem av löparna är du?

   Svara

   Hon ljuger sannolikt om de där kriminella med bilar bla.

   Svara

  I artikeln i nättidningen Breakit (2018-05-19)

  ”Löwengrip håller även på att bygga upp en egen kryptoportfölj.
  – Jag har framförallt köpt de största valutorna som bitcoin, ethereum och iota.”

  Kursutvecklingen på de här valutorna de senaste 12 månaderna har varit katastrofala -61%, -76% respektive -79%! Hoppas att hon inte förlorat massa pengar på den här typen av tokiga placeringar…

  Svara

   Så 0519 har hon krypto i portföljen enligt egen utsago meb 0523 ber hon X om hjälp för att då in krypto i portföljen. Heja!

   Svara

    Hon ville inte att d skulle komma ut så hon försökte lappa ihop en lögn i efterhand

    Svara

    Så då är det korrekt som X skriver att hon ljög om innehavet.

    Svara

    Så vad är det om inte en klockren lögn? Känns som att definitionen av ”lögn” ändrats rätt så kraftigt de senaste dagarna. Man får tydligen hitta på vad fan man vill.

    Svara

   SÅ JÄVLA BRA SPANAT!!! @camcam gräv fram denna artikel och uppdatera din post med så ser alla haters ATT det här är fakta och hon ljuger som en häst galopperar, att hon säger i en intervju att hon HAR en massa grejer hon inte harpa helt jävla bananas

   Svara

  Självklart kan man ej lita endast på X uttalande. MEN vad tycker ni att han ska göra? Jag hade nog gjort det jag kunnat om jag satt i hans situation (och om det han säger stämmer). Det kan ju inte bara få vara Bella som ”skriver av sig” på sin blogg och att vi endast ska utgå därifrån?

  Svara

   Nej men å andra sidan är det hur lätt som helst för honom att ljuga om vad som helst gällande Bella. Vem vet vad han hittar på, för att hämnas. Jag litar mer på Bella även om en del säkert varit överdrivet men kanske utan mening för jag tror hon varit skärrad och rädd, tror att andra också skrämt upp henne om att det kan finnas hot osv. I konversationen ovan så bevisar inget där att Bella ljugit, återigen så ser man inga lögner från Bella där men det är Camcams vinkling än en gång. Usch..

   Svara

    Är väl lika lätt för Bella att ljuga om vad som helst? Han backar iallafall upp med kontoutdrag och sms-konversationer, hon bara skriver texter (jag vet ej vem som ljuger, ska tilläggas). Vad tycker du Camillas vinkling är? Hon skriver rätt tydligt att vi ska bilda en egen uppfattning.

    Svara

     Jo men han backade ju inte upp något som visar på att Bella ljuger! Kan du läsa, det visar ingenting att Bella ljugit om något. Varken detta ovan eller om någon resa.

     Svara

      Alltså direkt när någon uttrycker sig med saker som ”kan du läsa” så lägger jag ner. För konversationen och dina argument på ett moget vis så har jag inga problem alls med om du har rätt.

      Svara

   Jag hade inte beblandat mig med en person som Bella, eller pluggat ekonomi, eller hållit på med daytrading. I övrigt så hade jag anmält henne för förtal och gått vidare med mitt liv.

   Svara

  Det här bevisar ingenting.
  Deras ekonomiska förehavande där båda ljuger är ointressanta.
  Det man vill veta är vad som är sant angånda alla uttalande om kriminellaligor, polisskydd och att H aldrig kan återvända hem till Sverige.
  På vilket sätt skulle Isabella varit hotad, fanns det ens nåt hot?
  Tjafs om kvitto klarar vi oss utan.
  Har du kontakt med H så fråga om vaför han håller sig undan och varför han har stängt ner sitt twitterkonton osv…

  Isabella är också skyldig att ge svar på många oklara saker om hela den påstådda hotbilden och om vaför dom flydde landet.

  Just nu verkar det som H är en simpel skojare och looser.
  Och Isabella är en mytoman med boarderline.

  Svara

   Ja visst. Det finns så mycket att faktiskt gräva i så varför lägga fokus på vem som betalade ett hotell i danmark eller vem som tog upp frågan om bitcoins när. Lägg fokus på det som är relevant. Vems pengar han har förlorat, vem som söker honom och hur etc.

   Svara

  Heja H! Fortsätt visa bevis på alla hennes lögner!❤️

  Svara

   Vad har han bevisat hittils? – INGENTING – han har ju snarare bekräftat saker men Camcam vinklar det däremot, vet inte om hon är korkad eller missförstår med vilja för att försöka smutskasta Isabella. Tycker mest det bevisas att CC är korkad och gör allt ALLT för att försöka sänka och krossa Isabella. Och det känns verkligen inte friskt. Hoppas Camcam får sparken från Nyheter 24 som hon fick från Nöjesguiden och Finest.

   Svara

    Heja heja H! Vi som har lite hjärna kvar, hejar på dig! ❤️

    Svara

    Läser du inläggen innan du kommenterar, eller går du lite på känsla bara? Såg du inte första inlägget kring denna historia, som var empatiskt för Isabellas del, eller bortser du bara från det för att lättare kunna kasta skit? Att DU är fel ute var ju liksom klart redan innan du postade din kommentar.

    Svara

     Heja H! ❤️ Släpp ut fler konversationer, och annat bevismaterial så att andra människor utan hjärna, kan få låna lite! Heja heja!❤️❤️❤️

     Svara

  Ja att Bella varit mer insyltad än hon velat påskina har väl alla förstått för längesen.
  Men att Bella ljuger gör inte H till något helgon heller. Tror snarare det är lika goda kålsupare bägge två när det kommer till att jaga pengar, tror de har trissat varandra till att både jaga, flascha och framför allt tänja på gränserna när det gäller att tjäna pengar. Så ironiskt nog förtjänar de nog varandra fast de gör allt för att kasta skit på varandra nu.
  De enda jag faktiskt tycker synd om på riktigt här är Bellas barn. De kanske är små nu och inte förstår vad som händer men kul för dom att kunna läsa allt detta när de blir äldre..

  Svara

   Insyltad för att hon bett om hans åsikt? Även om hon låtit han förvalta hennes pengar så hur gör det henne insyltad? Nej H berättade själv att han hållit detta för sig själv att han spelat bort stora summor av andras pengar och att IL fick veta detta genom att de fick ett hembesök. Så Nej IL visste inte det och var inte insyltad i det. Punkt.

   Svara

    Du verkar inte må bra! Som så många har sagt… sök hjälp

    Svara

    Punkt? 😂
    Är du medveten om att du befinner dig i kommentarsfältet på en skvallerblogg där folk vädrar sina åsikter?
    Vem är du att bestämma vad som är rätt och riktigt? Imponerad dock över att du verkar känna Bella personligen eftersom du skriver att du VET att hon inte visste något

    Svara

    Men va? IL skriver ju själv att H gråtandes berättat att han sjabblat bort pengar dagen efter de blev tillsammans. Ändå tog hon gladeligen emot dyra skor, klockor och hotellnätter av H bara ett par månader senare. En normalt funtad person hade frågat vart pengarna kommer ifrån. Hon verkar ha valt att blunda så länge H kunde strö pengar och se förmögen ut. Sen kom verkligheten och bet henne i arslet och då var det inte lika roligt längre.

    Svara

  Intressant. Å andra sidan är det ju fullständigt omöjligt att utifrån få en riktig bild av vad som egentligen har hänt och sagts. Detta är enstaka sms, självklar kan konversationen ha sett annorlunda ut när de träffades och pratade, för detta är såklart inte ALLT de har sagt varandra i detta. Säger inte vem som ljuger, bara att det är omöjligt utifrån detta att säga att i Isabella ljuger eller att X ljuger och vad som har hänt.

  Svara

   Och båda vrider såklart historien till att få sig själva att se bättre ut och den andre att se sämre ut.

   Svara

  Vad jag inte fattar I hela härvan (som kan ha blivit förklarat någonstans men jag missat) VARFÖR gömmer sig hajen om det bara är hedliga äffären han gjort med vita pengar???

  Svara

   Vet vi ens att han gömmer sig?
   Han har kanske också tagit en resa bort från offentlighetens ljus? Precis som någon annan…

   Svara

   hur vet du att han gömmer sig? han kanske är hemma. det är bella som sagt att han är utomlands, han har aldrig sagt det.

   Svara

    Då hade han nog förnekat det vid det här laget. Han verkar mån om att rentvå sig från en hotellbetalning så då skulle han nog försöka rentvå sig från resten också om det inte stämde. Kan ju vara så att han ger bevis för det han kan, för att folk ska tro att bella ljuger om resten så behöver inte han bortförklara det. Men ja,jag håller med om att det är mer intressant att veta om han gömmer sig och varför än att se hans sms. Något camilla hade frågat om ifall hon inte redan valt vem hon tror på.

    Svara

   Gömmer han sig verkligen då? Han kanske bara har rest iväg för att få lugn och ro att försöka reda ut allt. Det är inte samma som att gömma sig.

   Svara

   Det är ju inte själva affärerna som har ”gömmer sig” ifrån, det är människor vars pengar som har förlorat i dåliga affärer. Människor har antagligen gett honom stora summor pengar i förtroende för att han ska kunna få dem att växa pga att han var en så duktig daytrader. När han nu förlorat människor pengar blir de såklart arga! Det spelar ju ingen roll om det är vita eller svarta pengar (i detta fall), det är ju inte olagligt att göra dålig business och förlora stora summor pengar – grejer är alltså VEMS pengar det är han förlorat.

   Svara

   Därför att även om det handlar om vita pengar så är det mycket pengar det handlar om. Hur kul är det att få besök av människor som man är skyldig väldigt mycket pengar? De är naturligtvis jätteupprörda och arga

   Svara

   De enda som sagt att han gömmer sig är Bella till Expressen och anonyma på FB och här. H har varken bekräftat eller förnekat detta. Så tills han gör det ska vi inte ta för givet att detta är sant.

   Svara

    Med tanke på hur han försöker sitt allra bästa med att visa på att bella smutskastar och ljuger om honom nu så tror jag att han hade sagt något om det även var lögn att han gömt sig. Han har ju erkänt att han förlorat enorma summor med pengar åt andra så det är väl inte helt orimligt att de vill ha ett litet möte med honom för att diskutera återbetalningen.

    Svara

    Gömmer sig? Hon flög till Mallorca i måndags med Norwegian kl 12.30

    Svara

  Grejen är att det finns bara tre personer som är offer i den här historien och det är Odd och barnen. Odd tvingar gömma sig pga av sin ex(nuvarande)frus och hennes pojkväns problem med varandra och med andra. Hans oro för sina barn inför framtiden måste ju vara helt enorm, och för sin egen. Han har inget team eller vakt när han kommer hem och hans barn kommer from nu alltid anses vara utsatta för fara. Oavsett vad Isabella vetat om eller inte eller vad som är sant så ju är ju traumat för honom och barnen att slitas iväg bort på ett ögonblick från vardagen ett faktum. Jag hoppas verkligen att han har så mycket ork och styrka i sig att han ser till att skiljsmässan går igenom och sedan söker egen vårdnad om barnen och att Isabella endast har umgänge under ordnade former.

  Svara

   Ja, om hotet är äkta så är det ju fruktansvärt hemskt för Odd och barnen. Känns som Odd bara försöker hålla sig på sin kant och är säkerligen trött på allt detta. Men eftersom Isabella marknadsför vart hon befinner sig om en vecka verkar det ändå rätt osannolikt att hotet är så illa. Om det nu är i Asien hon är, så bör väl barnen flyga med henne till NYC – de lär ej flyga SW-Asien, Asien- SW sen SW-NYC? Går ju, men ah.

   Svara

   Håller med! Stackars O måste ångra bittert att han någonsin involverade sig med BB, hon är ju helt tokig.

   Svara

    Man kan aldrig ångra barn ❤

    Svara

     Det var ju inte vad Anonym skrev. Anonym skrev att han måste ångra bittert att han involverade sig BB, inte sina barn.

     Svara

     Kan man visst det… på riktigt.

     Svara

  Det heter DÅLIG DAGER

  Svara

  Skillnaden mellan Bella och X är att han backar upp sina påståenden med bevis medans hennes är just bara påståenden.

  Med det i åtanke är det enklare att lista ut vem som låtar sanning.

  Uttala sig vill hon inte heller. Antagligen för att han har rätt.

  Svara

  Har hela tiden undrat hur en investeringslysten tjej inte varit intresserad av vad en traderpojkvän tyckt och gjort och används sig av honom.

  Svara

  Det första, andra och tredje jag tänker när jag ser det här är: FY FAN VAD JAG ÄR IMPONERAD AV ODD!
  Alltså…förstå hur många gånger Odd måste ha suttit på händerna, bitit sig i tungan och tuggat sönder läppen. Helt jävla osant att han lyckats prioritera barnens välmående så totalt att han låtit henne slänga honom under bussen oemotsagd. Respekt.

  Sen läste jag någon intervju med Pingis för någon dag sedan och det enda jag kunde tänka på var hur tydligt det var att hon försökte rädda upp sitt eget skinn och sina bolag. Hon snackade ner Bella så att Bella lät som att hon hade en ganska betydelselös inverkan på bolagen och målade upp det som att det såklart är tack vare Pingis som företagen går som de gör (alltså det vet vi ju redan visserligen). Kanske blir Bella till en sådan förlustaffär i det här att hon helt enkelt ombeds lämna bolagen…

  Svara

   Till Odd! *skål* !!

   Svara

   Reagerade också på det Pingis snackade ner Bella, nu är det plötsligt Pingis som velat gasa på och Bella sakta ner (haha) och att Pingis kom på roboten och inte Bella.

   Svara

   Vart finns den intervjun?

   Svara

   Han har nog ett liv. I motsats till … många andra.

   Svara

  Men allvarligt?!?! Den här bloggen har ju bara blivit en blogg om Löwengrip. Eller blivit, har varit så en väldigt lång tid. Möjligen med nån inkastad story om någon annan på insta eller blogg, om det är samarbete eller inte. Sjukt boring!!

  Svara

   Varför är du här då? Är ju fri vilja

   Svara

    Dum fråga, för att läsa om bloggar? Är det inte poängen med den här bloggen? Tror mest hon menar att det brukar vara en blandning av personer att läsa om, nu bara Bella

    Svara

   Man ska ju skriva om det som är aktuellt just nu och just nu är det Isabella som är aktuell, okej? Annars också går du inte och klaga på innehållet i någon annans blogg heller, låt Camilla vara. Sorry om jag låter less på såna som skriver att Cam inte ska skriva om henne men det är bara för att jag är det.

   Svara

   Inte alls konstigt. Detta är det mest viktiga som händer på influencermarknaden just och de flesta vill ju läsa. Inkl. mig själv.

   Svara

   Kan du komma på något större som händer i bloggvärlden just nu. Bloggbevakning.

   Och du Laila, var glad för det, på så sätt är huset kanske snart ditt.. 🤓

   Svara

  Varför publicerar du det här? Du vet väl inte vad som pågått mellan dom eller vilka samtal dom har haft, utöver detta. Det är uppenbart att något är fel med hennes ex o nu hjälper du till till att misskreditera Isabella, som uppenbarligen blivit förd bakom ljuset och känner sig rejält utsatt, genom att publicera vardagliga sms dom två emellan. Tycker inte du att det är anmärkningsvärt att han använder dig som kanal? Någon som lever ett sådant ekonomiskt dubbelliv har uppenbarligen allvarliga problem med empati och/ eller verkligheten. Många i branschen vittnar dessutom om att han blåst folk på pengar, på ex twitter. Undersök det, istället för att publicera privata sms utan något som helst nyhetsvärde som istället bidrar till samhällets besatthet i att kalla kvinnors berättelser för lögner.

  Svara

  Om du inte va så ekonomiskt beroende av att skiva om Isabella så tycker jag det vore dags för en bojkott av hennes blogg och produkter.
  Menlöst att rapportera om nån som inte talas sanning.

  Svara

  Bella slut som entreprenör. Tack o hej!

  Svara

  En skärmdump bevisar inte att det är Isabella som skrivit. Det här är fake.

  Svara

   Kolla datumen.

   Svara

    Googla fram en konversation faker. Du kan fejka vilken konversation som helst, välja datum, namn, avsändar nr osv. En skärmdump bevisar inget

    Svara

   Inte heller Bellas alla kommentarer/uttalanden innan bevisar något. Allt är fejk i olika grader. Ingen av oss andra utanför denna soppa kommer få hela sanningen.

   Svara

  Detta bevisar ingenting. Prints från en konvo där vi inte ser avsändare eller mottagare. Kan vara till vem fan som helst. Fattar såklart att X vill försvara sig men detta bevisar nada.

  Svara

   Inte heller Bellas alla kommentarer/uttalanden innan bevisar något. Allt är fejk i olika grader. Ingen av oss andra utanför denna soppa kommer få hela sanningen.

   Svara

  Ser framför mig hur X & Odd går ut och tar en öl ngn gång i framtiden och ’compare notes’. Säger ju en hel del om Bella att trots denna sorgliga historia så känner vi många mer sympati för X (och Odd) än för henne.

  Svara

  Oj oj oj, tror Bella ångrar bittert att hon gick ut i media om att hon inte får träffa sin ”gangster-pojkvän” nå mer till att börja med.

  Hon kunde ju ha hållt käften om allting och rett ut allting privat. men nejdå, air your dirty laundry why dont you.

  Svara

   Men snälla.. hon var tvungen att gå ut med att det var slut, hon fick nog inrådan om det pga att det kunde finnas hot emot henne pga exets situation och vad som hänt med andras pengar. Men ja hon måste ångra sig djupt nu att hon tog honom tillbaka och att hon ens skrivit minsta lilla om detta, men som sagt det var nog på inrådan av andra. Sen har hon inte använt vissa ord som du använder, men det överdrivs, vinklas och förvrängs om Bella här i vanlig ordning.

   Svara

    Ja rimligt, hon var tvungen, för hon kände sig hotad av Kalle 35 år. lol

    Svara

     Ingen vet vad som sas. H har uppenbarligen ignorerat personer som han är skyldig pengar, till den grad att de besöker hans flickvän för att hitta honom. Krävs nog att man är ganska irriterad innan man gör ett sånt move, för H var väl aldrig skriven hos henne?
     Jag hade också nojat ur vid ett sånt besök, hade troligen inte flytt landet, men känt mig obekväm. Sen vet inte jag vilka åtgärder som tas när man har ett team för säkerhet, de kanske måste agera på ett sätt som vi andra inte hade gjort pga förhöjd hotbild mot personen

     Svara

      Du spekulerar ju värst av alla

      Svara

  Oavsett vad ni tror om dessa sms så har Isabella, i media, sagt att hon ska/har satsat på kryptovalutor, och nu helt plötsligt ”tvingade” H henne till det. Om ni inte tror dessa sms av någon orsak så är det lätt att hitta andra källor.

  Svara

  Alla som fortfarande köper Bellas version, låt oss invänta hennes bevis ist för att gå på hennes utsagor!
  Kom ihåg hur hon startade sin blogg, med lögn rakt igenom

  Svara

  Men är det verkligen pressetiskt att, som, Expressen framställa en mycket lättindentifierad person som bedragare och sammanlänkad med kriminella?
  Vad är deras motiv? Varför publicerade dom detta? Allt framstår som så märkligt.

  Svara

   Expressen framstår som IDIOTER nu!

   Svara

   Att Bella i första intervjun tilläts basunera att x är körd och aldrig mer kommer kunna visa sig i Sverige osv är ytterst anmärkningsvärt.

   Svara

    Var det Bella, eller M som sa det?

    Svara

  Så ponera att bella tog några råd från x, det sket sig o bella är en av de som förlorat. Hämnd (gone wrong and out of hand)? ”Sätter du mig i skiten sätter jag dig i skiten”.

  Svara

  Meanwhile in Sweden håller Pingis på att finslipa sitt cv, just in case.

  Svara

   Ja, man vet aldrig när ett cv kan vara bra att ha till hands uppdaterat.
   Saker och ting blir inte alltid som en tänkt sig och de mest osannolika händelser kan komma som en blixt från klar himmel 🙂
   Heja!

   Svara

  Jag har följt Bellas blogg sen 2012 så rätt många år. Den senaste tiden har jag så många gånger undrat vad som hänt med henne, och när hände det? Förr framstod hon som en varm, mänsklig, rolig tjej som inte var rädd för att göra bort sig, som var stolt över den hon var. Jag känner inte igen henne längre, lögner, manipulation av läsare, skönhetsoperationer i hemlighet (?), konstiga egocentriska uttalanden, ytlighet. Jag brukade tycka att Bella var en förebild för tjejer men inte längre. Undrar ibland om hon själv saknar den person hon var förr.

  Svara

  Min lediga dag och jag kan inte hålla mig borta från allt skvaller. Blir bara bättre o bättre eller sämre beror på hur man ser det haha. Att man trodde blankt av på det I sa men nu går H ut o försvarar sig. Underbart

  Svara

  Jag hade en kompis som hela tiden svängde sig med sanningen lite som det passade henne. När vi försökte påpeka att vi visste så blev hon antingen sur eller så låtsade hon som ingenting. Trodde att hon skulle hejda sig när vi slutade skolan men då fick hon nya vänner och givetvis triggade det henne att fortsätta på sina livslögner. Nu nästan 30 år efter har hon just skilt sig för 4:e gången, flyttat till ny stad och börjat på ny kula. Hur många här tror att hon kommer att ändra sig?

  Svara

  Hajen! Var du anställd som Bellas bf? Köpte du Chanelskorna och Patek Philippe eller var det Bella själv?

  Svara

  Så obehagligt med artikeln i Aftonbladet om ”Löwengrips comeback och lansering i USA”
  Vad håller pressen på med? Varför ställs inga kritiska frågor!

  Svara

   Vad olika man kan tolka en text. Tycker de trycker till henne lite, de skriver om dramatiken, hur dåligt hon ska må osv sen ”Men nästa vecka är det alltså dags att återgå till jobbet”.

   Tycker pressen hållt en ganska bra distans den här gången, låtit båda sidor tala och inte köpt Bellas version rakt av

   Svara

  Hur vet du att det är äkta? Man behöver bara googla ”Iphone sms faker” för att få upp sidor där du kan skapa konversationer själv

  Tycker inte att de här småsakerna är så mycket att gräva i, stämmer det gör hon ju bara samma som alltid, töjer på sanningen och vinklar till sin fördel.
  Men är förvirrad av hennes sätt, hon talar sanning om allvarliga saker, men ljuger om saker som egentligen inte spelar någon roll? Hon är största bloggen, ändå ljuger hon om siffror. Osv. Förstår inte grejen med det

  Svara

   Fast det vore ju väldigt dumt att fejka konversationen och skicka till denna bloggen, eftersom Isabella skulle kunna gå ut med de riktiga sms:en och bevisa fejket.

   Svara

    Fast, det där går inte ihop, för mängder av personer skulle ropa fake om Bella gjorde så. Är ju bara att kolla kommentarsfälten, folk tänker inte ens igenom varför de tror att hon ljuger om saker

    Svara

   Och varför är det olika grå nyanser? Plus att språket från båda är väldigt likt. Men det kan ju bero på att båda är skittråkiga förstås.

   Svara

  H, jag tycker om dig och ditt sätt att stå upp för dig själv och för sanningen! Särskillt i ett läge där du redan har saker att hantera. Du är verkligen ingen pushover Bella är van vid att omge sig med.

  Svara

  Jag hinner inte läsa igenom alla kommentarer, men jag tänker så här:
  Snart är exets skulder betalda och han har skrivit på ett sekretessavtal. Han är waaay too frispråkig för hennes bästa och hon har ju köpt tystnad förr.
  Hoppas att han kan stå emot.

  Svara

   Ja hon kan ju muta sig till vad som helst enligt henne själv. Lögnare och bedragare är de båda två, men den här gången har blondinen mött sin överman. Han sitter på massor av smaskig info om henne och efter hennes karaktärsmord på honom har han inget kvar att förlora. Detta kommer slå tillbaka på henne. Hårt. Vänta och se. Revenge is a dish best served cold.

   Svara

  Finns alltid två sidor på ett mynt.
  Jag tror det var lite knäppt av BB att gå ut och kaskadkräka om hans ekonomi men även om deras privata samtal de haft som par. Det fanns ingen anledning.
  Det slår tillbaka nu.

  Svara

  Camilla – varifrån kommer uppgiften om att Odd har polisbeskydd? Om Bella sa det kan du väl kolla med Odd om det stämmer? Antar att polisen inte sätter in beskydd utan bevis på hot? Dvs – stämmer det att Odd har polisbeskydd så borde väl det som Bella sa om att kriminella besökt henne stämma?

  Svara

   Hur skulle odd ha kunnat få skydd om det knte gjorts polissak av detta.
   Det är väl iaf skydd av henne vaktbolag – och det kan hon ju sätta in och betala för oavsett om det finns ett hot el knte. Det är ju inte säkert att hon säger sanningen till odd heller.

   Svara

  Kan faktiskt förstå att X har ett behov att få visa dessa SMS.
  När man läste Bellas blogginlägg kändes som att hon ville få det att framstå som att han ville ta ”över” hennes ekonomi och hon framställer sig så stark som lyckades emot detta.
  Hon älskar ju att framställa sig som en powerwommen så det lär väl inte varit så svårt
  Säkerligen är inte X någon dununge men att som Bella gå in på så privata saker som hans barnlängtan saknar ju all brist på integritet..där tappade hon min sista respekt.

  Svara

  Att allt det här ska ske inför allt och alla känns bara så fel. Samtidigt tror jag inte han känner att han vill sitta snällt och vara tyst när Bella dragit igång med detta… Inte trodde väl x detta när han en gång började umgås med Bella. Men är man vän/bf med henne så vet man aldrig om man ska komma att svartmålas när hon bestämmer sig för det. Man bör fan passa sig för att knyta band med IL.

  Svara

  Allt det här börjar likna en dålig tv-såpa. Men ändå sitter man där och undrar..Vad händer i nästa avsnitt?
  Damdamdaaamm!!!

  Svara

  Tycker också du ska låta det här vila en stund Camilla. IL har ett team runt sig och har sitt på det torra men finns en mängd privatpersoner inblandade som kanske inte har samma möjligheter till proffsstöd. Om man håller sig till sakfrågan är dessa personers relation eller sms kontakt helt oviktig. Önskar X all lycka till men han bör fokusera på vad som är viktigt i nuläget och rodda upp sin situation på ett realistiskt sätt.

  Svara

   Håller inte med dig. Det ena exkluderar inte det andra. H kan lika väl hantera båda samtidigt. Tycker att det är oerhört viktigt att han inte låter osanningar som Bb slänger ur sig gå obemärkta. Det handlar ju trots allt om hans rykte.

   Svara

    Nja. Nu känner jag inte X. Men hans situation måste oerhört pressad. Betänk också att hans fd inte är hans enda närstående.

    Svara

     Nu ser jag inte Bb som hans närstående längre, det kan vi väl vara överens om. Hon är en person från hans förflytna som gör hans redan pressade situation ännu mer pressad. Så bra jobbat H att ta hand om rykterna. För övrigt är det 24 timmar per dygn, så H har säkert tid att ta hand om alla bitar. Döm inte andra efter dina egna förmågor.

     Svara

      👌😄

      Svara

  Nationalista på fb skrev:

  Det är några saker jag reflekterar över i den här soppan.

  1) Har man ADHD med stora drag av Asperger så som hon själv beskriver det, med svårt att läsa av och beskriva känslor så kan man inte formulera ett inlägg så som det på bloggen ”I solen”. Det är ett skickligt, välskrivet inlägg med massor av dolda undertoner som skiljer sig markant mot hur Bella brukar skriva.

  2) Hajen var inte betrodd med hennes pengar, men däremot med hennes barn (?) Helt sinnessjukt.

  3) Hon gick på sin ”magkänsla” och lade ett samarbete med Stordalen på is, men en nyrik snorvalp lyckades snärja henne och få henne att inte följa sin ”intuition” så som hon beskriver att hon kände det tidigt. Också mycket märkligt.

  4) Jag tror att Bella gjort en kardinaltabbe här, och att det främsta syftet att driva trafik till sin sida nu blir början på hennes fall. Hon är borta från rampljuset inom ett par år.

  Svara

   Det var inte hon som la samarbetet med Stordalen på is🤦‍♀️ Undrar varför det var så viktigt för Stordalen att poängtera på instagram(5 augusti) att det var 12 månader sen sist han besökte hotel de cap eden roc? Det var inte Hajen som var där med Bella i juli…..

   Svara

    Men hon hävdar ju att det var hon som lagt det på is. Cam kanske skulle testa och höra med Stordalen hur det verkligen gick till. För Bb kan man inte tro på.

    Svara

     När hon fattade att hon inte var mer än en liten flört på sidan av han äktenskap och att han aldrig skulle lämna sin fru så var det väldigt lätt att säga att magkänslan sa åt henne att lägga projektet på is

     Svara

     Men Olga, sedan när kan man lita på vad Bella hävdar?
     Nä. Just det. 😄

     Svara

    Kan även meddela att hon har fixat brösten (ifall det var någon som tvivlade ang det) och hon visste om hela tiden att Hajens ekonomi var svajande eftersom hon klagade på det, under hela deras förhållande, till personer i hennes närhet.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    Svara

     Ja? Det har hon ju skrivit att hon visste? Han ville låna pengar, hade inte pengar på kontot osv. Ingen nyhet då hon redan gått ut med det själv. Men hon kunde ju inte gärna gått ut med det när de var tillsammans, skulle hon ha outat sin killes ekonomi på bloggen? Vem gör så mot sin partner?

     Svara

   Dom sista dagarnas inlägg på Bellas blogg är inte skrivna av henne själv, det märks tydligt för innehållet i texten går inte ihop med hennes påstådda ADHD med drag av asperger. Har länge misstänkt att det är nån spökskrivare som sköter texten i bloggen och skriver det mesta av inläggen

   Svara

    Även instagram verkar skötas av en PR-kunnig person i hennes TEAM. Hoppas verkligen att det inte är Babba Canales som stödjer detta PR-drama.

    Svara

   Men sluta, människor med asperger är inga känslolösa idioter som inte klarar av att formulera sina känslor och tankar i skrift. Vilken idiotisk sak att säga.

   Svara

  Jag ser inget konstigt i att X vill gå ut med att visa sina Sms i denna soppa. Jag tror inte att X ville lura Bella. Synd att Bella försökte att göra X till en bedragare. Hon har ju inte förlorat några pengar, iof så i förlägningen så kommer hon troligtvis att förlora pengar. Helt rätt Camcam!, att lyssna på bå X o Bella och hör va dom säger om soppan. Tur att man inte har några pengar som man kan”leka” bort.

  Svara

  Läste om det här inlägget igen. Smsen handlar om krypto, och Bella skriver att det var efter hon pratat med sin förvaltare som hon skippade det.
  Inget om att hon inte var intresserad eller diskuterat det med H innan förvaltaren sa att han inte rekommenderade det?

  Svara

  Är det kriminella inblandad eller inte?
  Vem var personen som kom till huset?
  Om det inte är kriminella inblandade, varför gjorde hon inte bara slut?

  Svara

   Eller hur… ungefär som att min sambo kommer hem o säger han har spelskulder och att vi är pank – jag reagerar med att skrika FARA FÖR LIV och flyr utomlands. Förstår inte detta men det kommer väl falla på plats så småningom.

   Svara

    varför har H flytt landet om det inte är nån fara för honom?

    Svara

    Och om det visar sig att han är skyldig andra många tiotals miljoner och att dessa sen letar efter honom hemma hos dig och dina barn, samtidigt som han gömmer sig utomlands. Skulle du sova gott hemma på kvällen?

    Ska du jämföra så måste du ju göra det ordentligt. Han är inte pank, han har förlorat enorma summor pengar som någon förmodligen vill ha tillbaka.

    Svara

    Hon sa att någon utsatt henne och barnen för fara och att de skulle checka ut ett tag. Mycket har hon sagt men skrikit fara för liv och flytt utomlands är att lägga ord i mun. Vi vet inte vad de/den som letade H hemma hos henne berättade och vi vet inte hur trevligt eller otrevligt det mötet var. Lätt att vara kaxig i ett kommentarsfält men H har själv sagt att det rör sig om ENORMA summor. Vill se den mamman som rycker på axlarna när någon kommer hem till henne och barnen för att leta reda på personen som är ansvarig för förlusten av dessa pengar. Bara en gissning men jag tror att få hade stannat kvar hemma i godan ro, de flesta hade nog ”checkat ut” ett tag tills man antingen fått koll på allvaret i allt och så. Skillnaden är väl att bella har råd att ta in på lyxigt hotell medan många andra hade tagit barn under armen och hälsat på föräldrar några dagar.

    Svara

  Fattar inte varför Bella var tvungen att berätta om det här till tidningar och på sina sociala medier samma sekund som det skedde. Ganska absurt endå, hade man själv haft ett förhållande med någon man älskade som sedan visar sig ha massor av skulder och någon person som varit o frågat efter han så hade man ju inte satt sig på fb o totalt hängt ut han på alla sätt man kan. wtf.

  Svara

   antagligen för att hajen är en brottsling och hon vill bevisa att det inte är något hon vill beblanda sig med?
   fattar inte att vi hackar på bella när det är Hajen som uppenbarligen är den som gjort bort sig så in i helvete och till på köpet flytt landet (för att slippa påföljder?9

   Svara

    Nej och att den som uppenbarligen har fuckat upp och haft så dåligt omdöme att han måste fly utomlands är den som folk tror talar sanning rakt igenom. Verkar ju vara en schysst och ärlig kille vi har att göra med här…

    Svara

    Det är väl bara Bella som sagt att han flytt landet?

    Svara

    Håller med. Litar inte en sekund på honom, har distans till Bella också, tror inte att hon ljuger men att hon överdriver lite. Hade hon inte börjat jobba så kort inpå hade jag nog köpt hennes ”rädsla” men nu tror jag att den biten är överdriven för att få sympatier

    Svara

  Åh det är bara så jäkla white trash!! Vissa har verkligen inga gränser.

  Svara

  Hon kan ju inte ha älskat han det minsta, så fort hon får reda på att han har massa skulder och inte alls rik som hon trott så totalt kastar hon han under bussen och börjar hänga ut han på alla möjliga sätt… ? Förstår att man kanske väljer att lämna när ens partner ljugit om en så stor sak hela förhållandet.. men att direkt kontakta tidningar och hänga ut han på sina sociala medier? Så himla konstigt.

  Svara

   kanske snarare så att hon lämnade honom för att han sysslat med ekonomisk brottslighet?

   Svara

    Ja det förstår jag mycket väl. Det är uthängningarna jag inte förstår. Att hennes känslor gått från att ha älskat han till att hänga ut han i tidningar o på sina sociala medier på en sekund lixom.

    Svara

    Fast har han det?
    Det är inte olagligt att förlora pengar så länge det funnits en överenskommelse.

    Vilken lag har han bevisligen brutit mot enligt dig?

    Svara

  En mytoman känner ingen skuld inför andra när han/hon ljuger; mytomanen testar om omgivningen tror på lögnerna, även om de egentligen är betydelselösa, och om de väcker gensvar från lyssnarna. Mytomaner kan skapa en myt om sig själva, varifrån de kommer, hur deras uppväxt har varit, hur mycket pengar de har, vad de jobbar med osv. Orsakerna till ljugandet kan vara flera, dels att verka mer intressant, dels att väcka omgivningens medlidande eller för att manipulera ett brottsoffer i en bedrägerisituation etc. En del mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte.

  Svara

   Tack! Jag har varit bekant med en. Den personen trodde uppenbarligen på sina ofattbara lögner. Jag drog mig undan för jag ville inte bli en del av all skit som ramlade ur hens mun. Så långt avstånd som var möjligt.

   Svara

  Jag tror inte på hans ”bevis” eller på vad han säger. Tror inte att hon är ärlig heller.

  Svara

  Ni köper alltså hans ”bevis” och förklaringar rakt av? Vem vet om ens ”B” som han smsat med är bella? Och det är en handfull meddelanden helt tagna ur sitt samanhang. Intressant att en sån som han blir trodd så fort han öppnar munnen. På sin plats att vara lite kritisk till hans version också, eller kan ni åtminstone vara ärliga med att ni tror på vem som helst och vad som helst så länge de säger emot henne!?

  Svara

   Tycker de flesta är relativt kritiska mot hans bevis. Det folk gillar är väl att även han får komma till tals.

   Svara

  Ska vi slå vad om att locket nu läggs på hos team Löwengrip? Inte ett ord till kommer att nämnas mer om detta spektakel.

  Skulle vara det absolut smartaste för Bella och hennes image.

  Svara

  Är det bara jag som tycker det är konstigt att aktiedrottningen inte har koll på sin portföljs avgiftsstruktur, inte vet hur man köper krypto, inte vet om avkastningen är bra eller ej?

  Svara

   Det är väl inte konstigt? Han ska ju ha varit den ”bästa”, varför inte rådfråga när man kan? 🤔

   Svara

    Jo jag tycker det är konstigt. Att fråga om råd är inte konstigt men tydligen vet hon ju inte ens det mest grundläggande.

    Svara

   Tänkte oxå på det. Visar väl bara hur hon funkar – image is everything – såå viktigt att ge sken av att kunna allt, ha powerstyrkor,
   vara världsvan när hon innerst inne är en osäker, lågutbildad tjej med enorma komplex.

   Svara

    Har alltid tänkt på att hon inte verkar veta vad hon snackar om när hon uttalar sig stensäkert i media.

    Svara

  På min dator går det inte att få två mörkgråa bubblor…

  Svara

   Det låter ju märkligt om du har en Mac. På min går det iaf alldeles utmärkt. Klickar man på en grå ruta i meddelanden så blir den mörkgrå, sen håller man bara in cmd och markerar den/de andra man vill ska bli mörkgrå…inte svårare än så.

   Svara

  Vilken soppa.. rätta mig om jag har fel, Men x har låtsas vara en bra ”aktiemäklare” fått rika personer att ge han pengar som han ska köpa aktier åt dom för? och sedan har han köpt aktier men gått med förlust. Eller har han bara tagit pengarna själv?
  Om han verkligen är en ”aktiemäklare” och köpt aktier åt kunder och sedan gått med förlust så är han väl ingen kriminell utan bara jävligt dålig på det han gör.
  Han verkar ha tagit emot pengar av kriminella eftersom han fått fly landet.. är jag ute och cyklar?

  Svara

  Varför gjorde hon inte bara slut med honom på ett vanligt sätt? Om hon inte hade hängt ut honom hade han fortfarande haft sitt problem men hela svenska folket hade inte behövt veta om det. Nu har hon ju bara gjort karaktärsmord på honom och skapat trafik! BB hade ju kunnat åka på semester ändå (För att komma undan), ingen hade reagerat på det mer än normalt snack om överdrivna flygresor…

  Svara

   Vår Bella jobbar inte så….

   Svara

   För att vi inte vet vad som stämmer gällande H. Han berättar ju inte hela sanningen, så något mer finns det. Och gissar på att det är så stort så det hade kommit ut med eller utan Bellas hjälp, så istället för att se dum ut när det läcker på annat håll så tar hon första steget och tar avstånd

   Svara

    Änsålänge har ju inget kommit ut, förutom från henne själv. Det är väl inte olagligt att förlora andras pengar om man är trader? Visst kan man få några efter sig. Ingen vill ju förlora pengar men det är väl därför de ofta är lite anonyma.

    Svara

  Så jävla uppenbart att Isabella ljuger. Jag kommer njuta om detta sänker henne. Sorry not sorry.

  Svara

   Hur kan man njuta av att en annan person sänks? Diktatorer, absolut, men annars? Undrar vad du har varit med om i ditt liv, något måste ha gått fel på vägen

   Svara

  Kan någon förklara grejen med BB och Stordalen? Varför tror ni de haft en flirt?

  Svara

   Ja snälla förklara.

   Svara

  Alltså, hör ni inte hur ni låter!? Jag kan ge mig fan på att 99,9 % här inne aldrig träffat dessa två som dramat handlar om (inte jag heller). Ni tror att ni känner personerna för att ni sett dom på sociala medier!? Som att allt på sociala medier skulle vara sant. Har man lite bakom pannbenet torde man veta att så inte är fallet. Ta er samman och gör er inte till åtlöje. Avslutar med ett gammalt ordspråk; det är inte ens fel att två träter…

  Svara

  Jag tycker båda två verkar vara totala mytomaner, och jag litar inte på vad någon dera säger. En sån jäkla soppa!

  Svara

  Försökte säga samma sak häromdagen men kommentaren gick inte igenom. Antar att jag var för ärlig… Plus att jag ångrade mig dessutom sekunden jag skickat svaret så lika bra det. Förmodar dock att det bara är en tidsfråga innan sanningen verkligen läcker ut från andra håll. Man kan ta sig fram i livet på många sätt. Jag må vara sista personen att lägga några värderingar i det men man kan samtidigt inte låta bli att förundras över hur hon vrider och vänder på människor på sitt egna lilla street smarta sätt. Även fast jag inte är ett helgon så lever jag ändå starkt efter principen att inte göra andra människor illa. Behandla andra som man själv vill bli behandlad. Synd dock bara att det blir på andra människors bekostnad i ljugengrips fall. Det som jag tror folk har börjat se igenom mer och mer är att hon är helt enkelt inte är det minsta autentisk längre. Hon är helt enkelt inte det minsta genuin i sin så kallade personlighet varken genom sina ord eller handlingar. Hela hennes blogg karaktär och persona speglar numera bara en fasad där allt är ett spel för gallerierna, inklusive hennes ”planerade” krokodiltårar. Hon spelar the sims med sitt egna liv. Jag unnar henne all framgång för hon har onekligen jobbat hårt för den men samtidigt kan hon inte förvänta sig att någon kommer vilja göra business framöver med någon som agerar som en fjortis tagen ur en dålig dokusåpa. Jag tror inte att man kan höja sig själv genom att trycka ner andra, det slår bara tillbaka på en själv. Ingen kommer kunna ta henne på allvar längre i affärslivet. Ingen annan än hon själv har satt henne i den här sitsen. Jag tror så mycket på universums ”lagar” att det man ger ut kommer tillslut tillbaka till en själv. Ljuger man för människor i åratal och behandlar de illa ja då är det bara en tidsfråga innan du möter en spegelbild av dig själv i någon annan. Inte för att straffa dig utan för att du ska dra lärdom och utvecklas. Drar man inte lärdom så kommer du tillslut fortsätta dra till dig liknande situationer tills du faktiskt lärt dig. Hon ska driva företag och anses vara en seriös och professionell person men vad hon gör nu är att svarta ner alla sina bolag och sitt eget varumärke genom sitt sjukligt enorma behov av bekräftelse och empati. Hon har ingen integritet i det hon gör men framförallt har hon inte respekt. Hon kommer nog få kriminella efter sig nu på riktigt eftersom hon svärtat ner namnet på en viss krets människor, vilket hon är för naiv själv för att förstå. Madam leker med eld allt för att få uppmärksamhet i media och ja om hon trodde hon hade problem innan vänta bara tills hon kommer hem på riktigt. Dessa män använder vapen för att få sin vilja igenom och då har hennes livvakt inget att säga till om längre. Madam förstår sig inte på den undre världen och har de inte gett sig till känna än så är det bara en tidsfråga innan de gör det och inte på grund av H utan pågrund av hennes uttalande och inte uttalanden. Skulle inte förvåna mig det minsta om polisen avlyssnar bellas telefon. En förundersökning är ju sekretessbelagd men jag skulle inte bli förvånad om vi kommer få se fröken dras inför rätta. Det påminner lite om arboga fallet. Polisen kunde ju sätte dit henne eftersom hon pladdrade på så mycket och helt enkelt inte kunde hålla käften. Samma sak med ljugengrip. Denna gång gräver hon sin egna rättsliga grav. Om man är smart håller man tyst när det gäller så allvarliga saker men hon kan helt enkelt inte tänka tio steg framåt i tiden. Jag tror problemet är hon är helt beroende av att lufta sitt liv genom sociala medier. Skulle man ta bort alla sponsorer och pengar skulle behovet fortfarande finnas för hon är så otroligt vilse i själen att hon vet verkligen inte vem hon är utan sina sociala medier bekräftelser och offentlig uppmärksamhet. Allting är sorgligt. Som ett barn som aldrig kommer växer upp och nu är fast i en vuxen kropp. Stackars pingis och alla hennes övriga medarbetare som förmodligen investerat halva sin själ i bolagen och nu är frökenlöken påväg att dra ner dem allihop i avgrunden. Varför, jo för att madam insisterat på att vara ansiktet utåt så hon kan fortsätta stå i centrum i allt (big mistake, där var Kenza så mycket smartare). Vem vill handla av någon som inte har någon trovärdighet kvar? Av någon som konstant vänder den känslomässiga kappan efter vinden. Hela hennes fasad fascinerar människor för alla kan se igenom den förutom hon själv.

  Svara

   Diana, det är väl du som alltid skriver så inställsamma kommentarer till Isabella…

   Svara

  Men alltså hur många gånger har man som tjej inte bett en kille om råd trots att man verkligen inte behöver dom för att man vill fjäska lite och få honom att känna sig uppskattad? Gör det varje dag, seriöst. Det här var nog inte ens i närheten av ett scope faktiskt. Synd, när det finns mycket annat som är det och det är såååå spännande att du har direktkontakt med H tycker jag! Bilden av allt det här blir bara konstigare och konstigare.

  Svara

  Men detta är inte heller något bevis på något alls, syns inte vem som sänt eller till vem, eller att det ens är sänt! Kan lika gärna vara något som du Camilla har snickrat ihop själv.

  Svara

  Verkar ligga en hel del fler saker bakom än vad som det målades upp som. Otroligt tråkigt om det stämmer att Bella hittat på saker :/

  Svara

  Så om jag ber någon hjälpa mig bygga upp min aktieportfölj, betyder det då att jag inte äger några aktier alls? Självklart inte. Klart hon kunde äga kryptovaluta men ändå be om hjälp att bygga ut portföljen ytterligare. Ni/Cam bara sväljer allt H säger rakt av.

  Svara

  Att det finns ETT sms där han inte klagar på hennes förvaltning är väl knappast bevis för att han inte gjort det rent allmänt?

  Svara

  Det enda vi kan konstatera är att vi egentligen inte vet mer än att H har schabblat bort andra människors pengar. Massor av pengar. Resten är fantasi och spekulationer. Och jag är glatt överraskad över vilken fantastisk fantasi många här besitter. Men äntligen är det någon som bemöter Bella som i åratal oemotsagd spridit allsköns dynga på sina sociala medier. Jag tror att hon är uppriktigt förvånad i dag.

  Svara

  Camilla, älskar din blogg, men framförallt din journalistik och ditt engagemang samt sätt att skriva! Jag tror absolut att Bella kryddar sanningen, men hur vet du/vi att X inte manipulerat sina ”bevis”? Photoshop är ju ett smidigt verktyg!

  Kramis!

  Svara

  jag förvånas över att knappt någon reagerar på att att ett kontoutdrag som inte innehåller någon som helst information om kontouppgifter eller vem som är ägare till kontot, är helt värdelös som bevisning. det X presenterat är (möjligtvis) bevis på att NÅGON gjort en betalning för ett hotell. det framgår ju på intet sätt _vem_ som gjort det.
  likaså sms-konversationen, jag skulle ju kunna döpa om vem som helst i min telefonbok till ”B” och påstå att det var sms från isabella löwengrip. både kontoutdrag och sms är dessutom lätta att klippa och klistra ihop till egen fördel, spara ner som en bild och sen skicka över till vem som helst och presentera som ”bevis”.
  så likväl som isabella helt saknar bevis för det hon skriver på sin blogg, så gör ju även X det, det tycker jag alla bör vara insatta i (obs samma sak gäller självklart om bella skulle lägga upp en sms-konversation el kontoutdrag utan någon som helst transparens). så förundrad över att ingen, varken camilla eller läsare, tycks tänka längre än vad näsan räcker. båda två håller ju för närvarande bara på med pajkastning mot varandra, och vad vi kan göra är ju bara att heja på den man gillar bäst och hoppas att det går bäst för den, haha. men att folk här tror att dom kan VETA NÅGON, utifrån vad som presenterats, det är ju så otroligt dumt så det liknar ingenting.

  Svara

   *veta NÅGOT

   Svara

   Exakt!! Finns t ex en massa sms-generatorer på nätet där man kan fejka allt och spara ner som bild, ex http://ios.foxsash.com

   X har ju allt att vinna på att framstå i bättre dager och avdramatisera + hänga ut BB så självklart måste man vara väldigt kritisk mot hans förklaringar och ”bevis”

   Svara

  H känns som en snubbe som kan prata sig till vad som helst.
  att skapa en konversation där det ser ut om att bella pratat med honom om något är väldigt enkelt o borde inte användas som bevis.
  Oavsett vad exakt som har hänt så har bella lämnat landet ifall det skulle hända något
  Sen om hon överdriver en smula vet vi inte då man inte vet vad som är sant det hon säger.
  Hon vill måla upp att hon är den perfekta ängel och H vill bygga upp sitt ryckte igen för ingen lär väl vilja jobba med honom nu.

  Sluta spendera så mycket energi på något som inte behöver göras större än vad det är. Om det nu finns en hotbild, vi vet inte exakt hur allvarlig den egentligen är så borde media vara tysta för ett enda litet fel o det kan gå väldigt illa.

  Svara

  Hur kan du bevisa att det är Isabellas svar i konversationen? Eller att det är Hampus sol skickat bilden? Det kan vara vem som helst som tagit en print screen på en påhittad konversation.

  Oseriös ”journalistik”.

  Svara

  Dessa bilder är ingen bevis alls. Man ser inte en tydlig bild vem han har en konversation med. Bilden på kontot ser man bara hotellet, datum samt priset. Vem äger kontot?

  Svara

  Kommer aldrig förstå mig på ”heja H” kommentarerna som dyker upp konstant 🙄 köper att många misstror Bella men vafan, han har orsakat ett helvete för folk? Han kan lika gärna vara fly förbannad för att blivit påkommen och att smsen inte stämmer?
  Och nä, jag är verkligen inget Bella-fan och står inte på någons sida. Men hur ska man lita på personen som blåst andra på miljonbelopp? Mycket märkligt resonemang haha

  Svara

   I den leken är det vad man får tåla och alla kan misslyckas. På den nivån är 10M värde 100K för en medelinkomsttagare. Alltså rör det sig om förluster om 10-50 tusen kronor för en medelinkomsttagare. Han förlorade inte allt på en gång, affärerna gick dåligt under året. Han har dessutom inte ställt till med något som har varit oväntat i branschen.

   Svara

    Har nån sålt sina skulder vidare? Om så vore, skulle X veta om det?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.