Löwengrips ex-pojkvän svarar på några av de mest vanligt återkommande frågorna kring den här härvan…

Jag har bett Isabella Löwengrips ex-pojkvän svara på fyra frågor som jag sett återkommande i kommentarsfältet här.
Detta är hans ord rakt av och jag har inte redigerat någonting i hans svar.

……………………………………………………………………………………………………….

1. Om det inte föreligger något hot, varför flydde du utomlands?
– Jag matades med uppgifter från Isabellas team att man hade bekräftat två personer med säkerhet som satt utanför huset i vars en bil.
Den ena av dessa personer skulle vara dömd för människorov den andra skulle varit dömd för mord. Rekommendationen jag fick var att lämna landet och efter övervägande gjorde jag det i total panik.
Detta var helt felaktiga uppgifter som gavs mig och det var teamet och Isabella medvetna om när det inträffade har jag fått bekräftat nu i efterhand.
Att det inte fanns en genuin hotbild indikeras också genom att hon valde att ha ett stort kundevent i huset dagen efter. Det är inte en risk man tar för sig själv eller sina kunder om det föreligger ett sådant hot som är genuint.
Denna, som jag nu i efterhand fått veta, fiktiva hotbild har gjort att jag på många sätt agerat totalt irrationellt de senaste dagarna.
Detta kommer jag sannolikt ha anledning att berätta mer om senare.

2. Är hon på något sätt inblandad i dina affärer som gått snett?
– Isabella har ingen inblandning i mina affärer överhuvud taget.

3. Hur kommer det sig att det dröjde innan du replikerade till det Isabella påstod om dig?
– Jag har varit extremt upptagen med att arbeta med en lösning på situationen med de personer som investerat i mig.
Samtidigt har jag varit förkrossad över att den som stått mig närmst i livet från en dag till en annan väljer att vidta extrema åtgärder för att jag ska totalförstöras medialt och via sin blogg. Allt jag har och framför allt kommer publicera får allvarliga konsekvenser för hennes varumärke men hon har valt att ljuga i så stor skala att jag måste bemöta det. Men jag vill göra det på ett sätt som inte skapar förvirring eller onödiga ytterligare extremer i denna redan tragiska situation.
Jag vill också poängtera att jag förstår att Isabella i syfte att skydda sitt varumärke, sig själv och sina barn vill ta avstånd till situationen jag skapat, men jag kan inte acceptera att jag ska gå under som människa när hon väljer att göra det genom att publicera medvetna osanningar.

4. Har du fler bevis på att Isabella ljuger för att misskreditera dig och kan du tänka dig att publicera dem?
– Ja, det finns en rad fler bevis men situationen är känslig hur saker speglas medialt kan få allvarliga konsekvenser för hennes varumärke. Av den anledningen har jag valt att vara väldigt försiktig i vad jag bemöter och vad jag publicerar. Det minsta och enklaste får komma först. De mest allvarliga lögnerna är heller inte de som publicerats på bloggen, då dessa mer är små byggstenar i den stora bilden av lögner där hon försöker uppmåla mig som en bedragare som varit ute efter hennes pengar.
De mest allvarliga är de saker hon valde att gå ut med i Expressen.
Det kommer jag att bemöta framöver.

Till er som ifrågasätter antalet inlägg i bloggen just om Isabella och hennes ex-pojkvän så kan jag bara säga som så att, detta är den enskilt största händelsen som skett på sociala medier (som är området jag bevakar) i år och det vore märklig om jag inte la mitt krut på den.
(Ja, större än Isabellas falska statistisk skulle jag säga)

482 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker det är bra att du visar upp den andra sidan av myntet på en stor plattform då Bella anväder sig av de etablerade medierna. Känns lite mer rättvist i hela den här soppan.

  Svara

   Men hur vet han att de uppgifterna var felaktiga, och var det inte bra av dem att varna för hans säkerhet, vad skulle de vinna på att hitta på det? H har ju själv sagt att det uppdagades i Isabellas hem vid ett besök att H spelat bort stora mängder med andras pengar. Att hon hade ett stort kundevent (pressevent var det väl) var ju för att det bör ha varit inplanerat sedan länge OCH de hade vakter och säkerhet på plats utanför och även på insidan vad det verkade, de hade ju dessutom då också gått ut med att IL och H brutit och att H befann sig utomlands så hotet kändes väl mindre MEN ändock så hade de vakter och säkerhet på plats i ILs hem och utanför.

   Svara

    Exakt så Hahaha! Hur vet han stt uppgifterna är felaktiga? Nä tror han är boven men att hon överdriver

    Svara

   Absolut bra. Sen ska man vara försiktig med att tro på någon fullt ut. Genom sms-konversationer kan man utelämna mycket. Samtidigt är det bra saker som framkommer här.
   Men varför vill du inte tala med Bella på telefon? Känns märkligt att vilja ha kommentar men tvinga henne till att skriva det skriftligt? Spela in samtalet går ju bra om det handlar om ”bevisföring” om hon skulle hävda att du förvränger hennes ord.

   Svara

   Han är alltså oskyldig och lägger över det på Bella. Tror man på detta tror man på rödluvan och vargen. Det mest naiva jag hört talas om ev er. 😂

   Svara

   Verkligen! Det är f ö märkligt att i princip inga kommentarer på hennes blogg lyfter H:s svar på den story IL skrivit, eller uttrycker sig kritiskt – frånsett att någon undrar hur IL inte kunde förstå att H inte hade några pengar. Hur kraftigt censurerar de egentligen?

   Svara

    De släpper inte igenom någon kommentar som är negativ mot henne i stort sett, jag har testat och inga av inläggen kommer upp när man försöker skriva en fråga om det..

    Svara

   Om det inte är någon fara, varför åker han inte hem igen?

   Svara

    Bevisningen glädjer mig! Anklagelserna kunde bara inte stämma in på honom!

    Svara

  Heja heja H 👏 👍

  Svara

   Oväntat att du Hejar på H ”Olga” så som du länge kämpat med att smutskasta Bella för allt och inget. Grattis till dig! Men H bekräftar ju det mesta om att Isabella INTE ljuger ju, så det är ju bra ja heja.

   Svara

    Eller hur. Olga har varit framträdande i sin avsmak för Bella, vilket gör att hon beter sig än mer……. när det kommer till hajen. Kommenterar som en blanding av en tonåring som har en kändisförälskelse och en 50+are. Bara för att han, i hennes ögon, drar ner Bella i den smuts hon så gärna önskar för henne. Smått obehagligt faktiskt.

    Svara

     Hur skriver en 50+ are? eller ska de inte skriva alls kanske, bäst de går dör?

     Svara

     ”Olga har varit framträdande i sin avsmak för Bella.”

     Ditt påstående är felaktigt. För jag känner ingen avsmak för Bb som du påstår.

     ”…han, i hennes ögon, drar ner Bella i den smuts hon så gärna önskar för henne.”

     Det påståendet är också felaktigt. För det första, gör han inte det i mina ögon. För det andra, önskar jag inte Bb det du nu försökte tillskriva mig.

     Tack och hej.

     Svara

    Ge mig ett konkret exempel på var och när jag har smutskastat Bb så kan vi ta en diskussion.

    Svara

     Du är sjuk ”Olga”. Ge dig konkret exempel? Ja du i varje inlägg som handlat om Bella så har du varit drivande med lögner, skit och smutskastning. Alla kan se att du inte är frisk T. Riktigt obehagligt.

     Svara

      Jag har ingen aning om vad exakt du upplever som ”lögner, skit och smutskastning”. Därför frågar jag dig om ett konkret exempel så att jag har möjlighet att besvara ditt felaktiga påstående. Helt ok om du inte kommer med ett exempel, men då får du inte förvänta dig ett svar. Jag kan ju inte läsa dina tankar, vännen.

      Förresten, det är ganska enkelt att leta fram alla mina kommentarer då jag skriver under mitt namn. Till skillnad från dig, Anonym.

      Svara

       Sjuka idiot! Alla kan se alla dina elaka kommentarer om Bella. Du vet att det inte är något falskt påstående t. Att du ber om konkreta exempel är bara löjligt. Men du kan ju själv ta fram exempel annars är det ju bara att backa i inläggen och läsa. Du är ju besatt och riktigt jävla störd, vännen.

       Svara

        17:54 håller med. Undra hur många gånger man kan läsa av naiva människor att hon ljuger nä vill inte vara med om detta. Sjukt.

        Svara

         Man kan förresten avstå ifrån att läsa och kommentera om man nu inte klarar av detta.

         Svara

        Ditt svar är ett perfekt exempel på frustrationen man känner när man inte klarar av att hålla en saklig diskussion och stödja sina egna påståenden med argument.

        Svara

        Du är ju lika elak själv, alltså haha

        Svara

        Anonym 17:54: Lägg ner! ”Sjuka idiot” och ”riktigt jävla störd”. Du behöver inte hålla med ”Olga”, men tagga ner med språket alltså.

        Svara

      Ditt sätt att uttrycka dig påminner om en jag känner, hon är psykisk sjuk. Hon är paranoid (precis som du verkar vara genom att anklaga folk att vilja ”sätta dit” Bella) och gillar även att ta till personangrepp (precis som du gör genom att kalla folk för sjuka). Säger inte att du är psykisk sjuk men du påminner om henne på sättet du uttrycker dig. Så bloggen verkar även påverka dig negativt. Du kanske skulle ta en paus härifrån för ditt eget välmående.

      Svara

   Varför heja ??? Helknasigt.

   Svara

    Chilla, ingen tvingar dig att heja 😂 För övrigt är det Bb som myntade detta hejande.

    Svara

  ”Detta var helt felaktiga uppgifter som gavs mig och det var teamet och Isabella medvetna om när det inträffade har jag fått bekräftat nu i efterhand.”

  En väldigt grov anklagelse från H. Är den sann så är det helt sinnessjukt. Isf undrar jag VEM från Isabellas team som kom på den här briljanta idén till hela den här soppan. Jag förstår att syftet var ett skydda varumärket men det här får ju totalt motsatt effekt. Helt sjukt, om det är sant.

  Svara

   Är detta sant så har de indirekt skapat hela denna situationen.
   De lurar H att kriminella är ute efter honom, att hans liv är i fara. Något som får honom att också handla där efter så att det framstår att det är så det ligger till.
   Helt sjukt… hennes team är isf helt korkat.

   Svara

    Alla hennes ”heads of” samt Babbel-vakten inger ju inte direkt motsatt intryck.

    Svara

    Inte bara korkat ät det ens lagligt att ställa till med allt som de nu gjort?

    Svara

     Vad syftar du på nu?

     Svara

     Borde kunna uppfylla rekvisiten i förtal. De utmålar honom som brottslig OCH klandervärd. Inte heller försvarligt såsom jag ser det även om det skulle vara sant.

     Svara

      Försvarligt skulle jag tippa att det är om syftet varit säk.

      Svara

       ”Säk” som i hennes säkerhet? Nej, det tror jag inte räcker.

       Svara

        Tankeexperiment: A säger till B, ”jag har X milj i skulder”. I samma veva dyker en indrivare upp och nån bil i området kan kopplas till krim. Där och då så tror jag att det räcker.

        Svara

         Räcker för att kunna klassas som försvarligt i en prövning av förtal i tingsrätten? NOPE. Peka gärna på något i praxis/förarbeten/doktrin som kan stödja din slutsats.

         Svara

    Men snälla.. de kan ju faktiskt ha tänkt på H och fruktat för hot från kriminella, har ni tänkt på det. H säger ju själv att någon kom hem till Bella och sökte H pga att han spelat bort personens pengar – är det konstigt om de sett det som ett eventuellt hot, och om de sett bilar utanför. Dessutom en stalker som är o rekar hemma vid hennes hus. Klart att de inte vill ta några risker, inte konstigt att de bir skrämda och känner att det finns hot. Men om det inte fnns några hot och han inte känner sig hotat så är det ju bra då, då kan han ju komma hem och allt är som vanligt. Han sa själv att han förlorat ett tiotal miljoner väl, men bra då ju om han inte känner något hot.

    Svara

     Spelat bort? Jaha, trodde han var trader.. men han kanske spelade på hästar eller lotto? haha

     Svara

     Fast om (med betoning på om) det han säger stämmer så handlar det inte om att varna honom för eventuella risker, utan att de (enligt honom) medvetet har ljugit om att folk med kriminell bakgrund har varit ute efter honom.
     Det är väldigt stor skillnad på att komma med tips i all välmening och att hitta på saker.
     Sen vem som ljuger i detta, det vet vi inte än.

     Svara

      Men snälla… för det första HUR vet han att det var felaktiga uppgifter?! För det andra, hur vet vi att det han säger är sant? För det tredje; vad skulle de vinna på det, de ville väl hjälpa honom eller? Han kanske fått det ”bekräftat” av någon som lurar honom och är ute efter honom, han kanske är naiv. Eller så är han rikigt slug och vill smutskasta Isabella. Men som sagt, HUR kan han veta att det inte stämt. Alltså.. hallå. Men om han inte har något hot efter sig så är det ju bara för honom att komma hem och leva som vanligt då ju.

      Svara

       De skulle vinna precis det som hänt; han drog utomlands vilket ser väldigt misstänkt ut och som ett ”bevis” på det hon påstår om honom.

       Svara

    Den där livvakten är väl tänd på henne och spelar på hennes rädsla. Annars hade han ju inte haft ngt jobb😂

    Bara för att H förlorat miljoner är han inte kriminell, hon verkar ha missat hur den branschen han jobbar i fungerar.

    Hon visar ju sitt rätta ja när hon dumpar honom för det. Inte förvånad dock.

    Svara

   Hur har han fått detta bekräftat undrar jag? Tror med försiktighet på hans ord. Men mer på det än Isabellas ord av uppenbara skäl (hennes historik av osanningar och manipulationer).

   Svara

    Ja jag ställer mig neutral till allt. Men om han säger att han fått det bekräftat är det kanske också något han kan bevisa. Vi får väl se. På ett sätt hoppas jag att han ljuger, för det skulle vara så sinnesrubbat om det var sant, men samtidigt vore det ju skönt om det inte är så illa som det verkar.

    Svara

     Precis så! Om x talar sanning och i ljuger är det heltokigt (till och med sinnessjukt). Om i talar sanning och x ljuger är det möjligtvis livsfarligt och det är ju värre. Vilken soppa!

     Svara

    Dömda kidnappare och mördare kör sällan med bilar registrerade i sina namn.

    Svara

     Vem har sagt att det är de som kört? Har bara stått att bilarna ägs av personer som är dömda, inte att de suttit i bilarna. Kan vara indrivare tex som haft bilen.

     Svara

      Personer som är dömda har sällan registrerade bilar som andra kriminella vill använda vid olaga hot heller

      Svara

       JO det kan vara ett sätt att skrämma. Det förekommer mkt grov kriminalitet i Sthlm faktiskt hur svårt det än kan vara att tro på och ta in, det finns människor som varit dömda för människorov, en av dem stod det om i pressen i samband med en våldtäkt och han går fri. Vad är det för vanliga okriminella människor som har så mkt pengar som de kan riskera att förlora, tänk på det också. Men om det inte är några kriminella så är det ju bra för alla inblandade, då kan H komma hem och IL vistas i sitt hem…

       Svara

        Givetvis förekommer det mycket grov kriminalitet i Stockholm (liksom i Göteborg, Malmö och andra svenska städer) men de brukar vara mer diskreta än sådär, framförallt om de skulle hota en anhörig till någon som är skyldig dem pengar som dessutom har ett väldigt stort medievärde i Sverige. Skrämma, ja, men de är väl inte heller dumma i huvudet.

        Finns massor med ”vanlisar” som kan ha velat att X investerade åt dem, som sitter på stora summor. Tror inte att det är en person som bett honom investera de 50 miljonerna som det ryktas om ska vara borta, utan snarare flera. En av dem ville snacka allvar med honom och trodde han skulle befinna sig i Bellas villa, åkte dit mitt på dagen, frågade efter honom och åkte när han inte var där. Gissningsvis kommer väl det där fram i en framtida stämning från mannen som var där mot X, men vi får se!

        Svara

         Hur vet du att det var mitt på dagen för att H säger det, inte för att Il sagt annat. Men hur vet du att någon var där och bara frågade efter honom och sedan åkte? H vet ju vem det var säger han och både H och IL säger ju att hon genom den personen/det besöket fick veta vad H ställt till med. Både H själv och IL säger att detta var något H höll för sig själv. Självklart säger H att det inte är kriminella personer han beblandat sig med, det är klart att han vill få det att låta som att det är ”vanlisar” och inget kriminellt och kriminella pengar – det kanske är vanlisar också och inga kriminella pers och pengar MEN de kan sen använda sig av indrivare och kriminella för att skrämma och för att få en del tillbaka. Att IL och hennes vakt känt hot o rädsla är inget konstigt.

         Svara

         Till Anonym 17:24, kan ej svara dig.

         Jag sa att jag tror att det var så, inte att det var så. Ja, de kan med största sannolikhet känna sig hotade och osäkra, men det absurda i att en kriminell person skulle använda en bil reggad på en kriminell person med risk för att dra ögonen på sig gör att deras story faller lite. Just nu så står X story starkare än Bellas eftersom hennes har mycket mer uppenbara luckor, för mig alltså. Du får tro vad du vill, sanningen får vi förhoppningsvis fram i sinom tid!

         Svara

       Jodå, skulle Bella polisanmält tex så skulle ägaren kunnat bevisa att han/hon inte befann sig på platsen och kört med ”Ingen aning vem som körde min bil den dagen”. Win win, uppdraget utfört, polisen kan inte koppla det till en person och det läggs ner.

       Svara

        Oavsett om den kriminella ägaren körde bilen eller om hens påstådda kriminella kompis körde så drar det onödiga ögon på dem. Polisen hade isf inte släppt det utan kört privatspan på dem, något som förstör deras business.

        Svara

         Inte om ägaren är clean. Finns många som har människor under sig, men som själva är clean. Och då spelar det ingen roll om du har span på dig, för du lever ändå ett vanligt svensson liv. Ska man annda bilen vid brott så är det dumt, vill man skrämmas är det smart att använda en sån bil

         Svara

         Ägaren är ju inte clean enligt Bella, han har ju åkt dit för mord eller människorov eller liknande? Att skrämmas på det sättet är ett brott, det kallas olaga hot

         Svara

         Louise, ja, men ägaren kan vara (Se ut att vara) clean efter avtjänat straff. Han kan efter det gå tillbaka till att leva ett vanligt svensson liv.

         Svara

         Om en relativt känd svensk person meddelar att denna till synes cleana man med människorovsdom har knackat på hemma hos henne och sökt (på ett enligt henne hotfullt sätt) hennes pojkvän som är skyldig människorövaren massvis av pengarna så är han inte längre ”clean” i polisens ögon. De kommer hålla span på honom hur många vovvar,villor och volvos han än har skaffat sig i sitt nya Svensson-liv

         Svara

         Haha Louise vad du letar fel för att skamma hahaha.. Bella har inte sagt nåt om mord, inte heller något om konkret hot eller kriminella kompisar som kört bil. De sa att de sett bil utanför som tillhört någon kriminell som varit dömd för människorov. Det är inte ett brott tyvärr att sitta i en bil utanför ett hus eller i ett bostadsområde men det kan absolut uppfattas som skrämmande och hotfullt. Polisen sätter knappast in span utan att något hänt eller att speciella hot uttalats. De sätter inte in span efter en bil för att en kriminell ägt den eller äger den, men att Bella upplevt det som hotfullt och obehagligt det kan man förstå.

         Svara

         Louise haha Bella har inte sagt att någon människorovare har knackat på och sökt pojkvännen heller, hon sa att en person varit där och sökt H. Och att det stått bilar utanför och att en tillhört en person dömd för människorov. Så kul (skrämmande, tragiskt, stört) hur folk förvrider allt haha kasnke dags att ta en liten paus för dig Louise 😉

         Svara

         Anonym 17:33;

         Om en person beskriver ett möte som obehagligt kan man väl utgå från att personen ansåg det hotfullt, eller? Visserligen semantiska tolkningar, menmen. Jag har inte heller sagt något om kriminella kompisar som kört bil, det var någon annan som påstod att personen som knackade på hos henne kanske lånat en bil av en kriminell kompis utan, något som jag tyckte vore väldigt märkligt. Polisen har ju satt beskydd på Odd (enligt Isabella själv) så det låter ju absolut som de i så fall tar hoten på allvar

         Svara

      Brukar du id-kolla folk som går ur sin/någons bil och sen Lexbase’a dem? Inte så troligt va? Isf när jag tänker på det hade det kunnat var en rolig hobby.

      Svara

       Jag skulle göra det om jag uppfattar det som konstigt, upprepande eller på något sätt hotfullt. Alldeles för insatt i true crime för att missa när något inte är normalt i min omgivning

       Svara

       Kanske om man bor i en stor lyxvilla, är känd och just fått veta att ens pojkvän har stora skulder och förlorat andras pengar, och kanske även om man haft en stalker efter sig.

       Svara

   En viktig fråga är hur Isabellas livvakt har funnit att det fanns kriminella personer i bilen. De har sökt på bilnumret, säger hon. men en sådan sökning kan endast göras i ett polisregister. Har polisen gett denna information till Isabella eller är det bara en lögn?

   Svara

    Det hade varit en intressant detalj som hon hade kunnat delat med sig av om det var så att hon hade talat sanning..

    Svara

     Det är nog inte hon som gjort den bedömningen utan hennes säk.

     Svara

      Bilnummer söks genom sms till transportstyrelsen och belastningsregistret är offfntmigs handlingar genom att ringas ledig tingsrätt eller söka på typ lexbase?

      Och till ovanstående diskussion. 99% av alla dömda, grova kriminella använder ej bil som står på sig själva eller någon annan dömd när de ska göra ngt som är olagligt.

      Svara

       Det finns väldigt många andra register.

       Svara

    Nej, den kan inte endast göras i ett polisregister. Det finns sidor som tex lexbase där man kan bli medlem och söka som privatperson.

    Svara

    De har sökt på vem som äger bilen, sen kollat upp ägaren på lexbase. De kan såklart inte veta vem som suttit i bilen. Men de får fram vad ägaren är dömd för

    Svara

     Men Isabella med team har ju påstått att den ena personen som satt i bilen var dömd för människorov och den andra för mord. Det kan de ju knappast få fram genom att söka i Bilregistret och sedan i Lexbase.

     Svara

      Har de ju inte. De har sagt att ägarna till bilarna är det. Skillnad på ägarna och personerna som satt i bilen. Det kan ha varit ägarna, men det är inte vad de har sagt

      Svara

      Man kan få fram alla domar er person har via lexbase!

      Svara

    Behövs inget registerutdrag för att kolla upp vilka domar som finns på ett viss person. De hade ju fått tag på personnummer via fordonsregisyret och då är det ju bara att söka på Lexbase.

    Svara

     Men inte kan väl människors personnummer lämnas ut av någon på fordonsregistret? Kanske till en polis (?), men låter märkligt, särskilt nu i och med GDPR, att man kan få ut människors personnummer så enkelt?

     Svara

      Personnummer ar ju en offentlig uppgift, sa varfor inte? Bara att ringa skatteverket sa far du hur manga personnummer du vill

      Svara

    Eh nä? Du kan bara smsa regnr till 72503 eller nått sånt. Transportstyrelsens sms nummer. Jag gör det hela tiden

    Svara

   Bellas team har väl varit skärrade och på helspänn allihopa sedan stalkern började stryka runt knutarna.
   Att inte den där Magnus kunde lugna ner Bellas hysteriska team är underligt. Istället verkar han ju snarare ha eldat på deras oro och orsakat en överreaktion med utlandsresa i panik osv. Men det kanske är för att kunna fakturera många mantimmar?

   Svara

   Ja verkligen sjukt om det stämmer! Hon uttalade ju sig i också med uttrycket ”han befinner sig utomlands och kommer inte kunna återvända till landet” så hon verkade rätt säker på sin sak i sitt första uttalande..

   Svara

   Måste varit ”Head of bullshit” såklart som kom på smörjan…

   Svara

  Som sagt.

  Om Isabella säger att jorden är platt så är det SKRÄMMANDE många människor som tror detta.

  Ser fram emot mer, eloge till dig H!

  Svara

   Är väl annars att om Camcam skriver att jorden är platt och att IL påstått att hon äger månen så tror SKRÄMMANDE många på det.

   Eloge till dig H?.. och hur vet du att inte han ljuger? Hur kan han veta om det inte funnits något hot, att de andra ansåg att det kunde finnas hot emot han. De ville väl inte riskera att han eller isabella råkade illa ut. Men i övrigt så bekräftar ju H att Isabella Inte ljuger.

   Svara

  Han vet hur han ska använda orden. Vare det han säger är sant eller inte, så förlitar man sig mer på honom då en omsorg för Isabella fortfarande finns där.

  Svara

   Finns där som i ser ut att finnas ja

   Svara

   Det kan ju också vara manipulation, en person med manipulativ personlighetsstörning skulle nog veta hur sympatier fås. Har själv erfarenhet, de värsta är alltid omtyckta för de lindrar människor kring sitt lillfinger. Sedan hurdan H är vet jag inte.

   Svara

    ”Manipulativ personlighetsstörning” 🙄 Visst finns det sådana människor men att hitta på psykiatriska diagnoser känns rätt onödigt.

    Svara

  Frågan är ju varför Isabella helt plötsligt tvärvände och började smutskasta honom, eller är det bara jag som missat något?😬

  Svara

   undrar också… satt hon med livvakten och ba ”men vi säger till H att det varit kriminella här och letat efter honom, sen låtsas jag ha panik och drar på semester och sen kan vi lansera i USA! ja! har ändå tröttnat på honom nu, han ville att Gillis skulle ha mjukisar”…. så mycket frågor

   Svara

    😂
    Ja typ…

    Svara

   Känns som att hon är lite bitter över att han inte var lika rik som hon trodde. Hon verkar varit som mest kär i H när han gav henne dyra presenter.

   Svara

   Börsen har gått extremt dåligt de senaste månaderna, och han har väl investerat i de bolag som förlorat mest. Den delen, att han blivit av med en massa pengar på marknaden, verkar ju inte vara falsk. Så hon insåg väl att hoppsan sa, nu är han inte rik och som någon skrev på förra inlägget har hon säkert pratat gott om honom till andra så nu får hon skämmas för hans dåliga investeringar av deras pengar.

   Svara

    Om man är bara lite insatt i hur börsen funkar (aktier), har börsen varit kanon i höst. Man köper på nedgång och säljer när det stiger. Det borde väl X veta. Men det kanske andra grejor som han köpt på marknaden.
    Amatörer säljer så fort börsen går och köper när börsen är på topp.

    Svara

     Han har ju kört på turbowarranter och certifikat, det är lite mer avancerat än aktier…..

     Svara

   Teori är att de gjorde slut (av som vi vet kända orsaker), började hinta om det med önskan om klicks och sympati. Insåg vilken gigantsik spridning detta fick med tillhörande teorier (hennes medier, fb, här osv). Och därefter såg de sin möjlighet att utnyttja Hs situation till det största dramat på sociala medier på länge. Win win för henne, tills H bestämde sig för att tala för sig själv.

   Svara

  Man vet inte vem av dem det är som ljuger, men tycker att hon riskerar att förlora SÅ mycket på att göra det..

  Svara

   hon riskerar ingenting för ingen annan än Bloggbevakning bryr sig om att vara källkritisk mot henne.

   Svara

    Ja sorgligt nog!

    Svara

    Bella ville ju inte svara.

    Svara

    Precis. Expressen fortsätter nu gå hennes ärenden, med ”reklam” om event i NY, där man ”kan köpa Löwengrips produkter” osv… Suck.

    Svara

  Jag har försökt kommentera på Blondinbellas blogg där jag ifrågasatt hennes karaktärsmord på H som gått till det extrema, men hon väljer att inte släppa igenom sådana kommentarer. Då är det bra att du kan försöka nyansera bilden. Oavsett hur mycket som är sant eller inte så tycker jag att Blondinbella gått för långt.

  Svara

   Exakt!! Så jävla manipulerat alltihop! Försökte också kommentera igår och de kom såklart inte heller fram…

   Svara

    Det är bättre att rikta sådana kommentarer till Expressens och Aftonbladets sociala medier, där kan de inte raderas av Bellas team. Förhoppningsvis vaknar folk OCH kvällstidningarna och inser vad Bella egentligen sysslar med. Här inne vet folk redan.

    Har ni något att säga kan jag verkligen rekommendera att skriva det där det får mest effekt.

    Svara

  Alltså, jag gillar fan den här killen mer och mer. Jag tycker det är otroligt modigt att han vågar träda fram på det här sättet.

  Jag säger inte att den ena eller den andra har rätt, men jag tror inte att det här gynnar Isabellas brand. Hon lyckas alltid förvandla alla som inte passar henne längre till människor som knappast förtjänar att vandra på denna jord, vilket är något som kommer att skada henne i slutändan. Hon borde hålla låg profil gällande vissa saker i sitt privatliv och fokusera på att hitta sig själv igen.

  Önskar båda lycka till! Hoppas att H lyckas återskapa ett vanligt liv nu när han går ut med det här och folk inser att historian inte är ensidig.

  Svara

   Tycker det är mer äckligt änn modigt. Det här kan läsas som hans första steg for att få henne til att betala honom for att vara tysst om «vad han vet» om henne. Båda personligt och i hennes business. He threatens her. Kanskje det är «lösningen» han jobbar på? Får lite manipulative vibes. På samma tid är ju hela historien väldigt spesiell från båda hold. Jag ser fram emot sanningen, om vi någongång får den.

   Svara

    Fast jag tror inte han vet något särskilt, det han kommit med hittils är ju inga allvarliga grejer – bara enligt de mest fanatiska Bella-hatarna här då. Tror inte Bella sysslar med några skumraskaffärer vare sig privat eller företagsmässigt. Vet inte heller om det är så modigt men det är ju klart att han vill försöka rentvå sig på alla sätt han kan. Tycker mest det är löjligt och fånigt att han tar kontakt med C för att försöka smutskasta Bella och ”rentvå” sig på något sätt. Sen är väl detta egentligen en blogg som granskar vad som skrivs på bloggar och i sociala medier men nu tydligen ett forum för skvaller och smutskastning och personer som ska få uttala sig och försöka rentvå sig. Människor som drevar och drar med sig andra att hata och krossa. Märkligt. En folkdomstol tydligen. Sjukt!!!

    Svara

     Anonym 16:45: jag är enig i det, och känner att jag också lot mig dras med i å delta i spekulationen. Usj. Altså det är inte vår business egentligen. Tack for reminder, jag går tilbake till att läsa – inte spekulera och bidra til rykten.

     Svara

     Han verkar ju dessutom även vilja vara försiktig med att inte skada hennes varumärke utan väljer endast att kommentera de saker hon själv tagit upp. Hade han försökt dra fram nåt lik ut garderoben hade jag inte trott ett skvatt på vad han sa.

     Svara

  Heja Hajen! Tycker också han väljer sitt bemötande med omsorg, bra gjort!
  Det är bra att han får komma till tals på en annan stor kanal som denna, för det sättet som IL misskrediterat honom utan att han egentligen haft en lika stor kanal att kontra på är ganska vedervärdigt.

  Svara

   Det är ju även exakt samma sak som BB gjort mot Odd i perioder, speciellt förra året.. Men han höll ju tyst, förmodligen för barnens skull. F

   Svara

    Helt klart! ”The Odd truth” hade jag kunnat betala många pengisar för! Och Angelicas… Och Fannys… Och Messis… Och Emmas… Osv, med Odds alltså! 👍😉

    Svara

   Så roligt att ni nu Hejar på Hajen.. haha… innan anklagade ni mig och andra för att vara hajen när någon inte spydde galla och hatade på Bella haha. Innan har han hånats här med det ena än det andra. Men nu hejar ni för att ni vill att han ska ”bevisa” saker om Isabella. Men än så länge har det inte bevisats något, inga lögner har bevisats. Han har bara bekräftat det mesta som IL sagt. Ingenting har bevisats om att Isabella ljuger eller är inblandad i hans svindel, tvärtom har han bekräftat saker men det verkar vissa för blinda för att se och förstå. Asså jösses… Jag hejar på dem båda, hoppas ingen av dem kommer till skada och snart kan leva sina liv som vanligt.

   Svara

  Usch, vet inte vad jag ska tro. Det Bella beskriver om H är typiska psykopatbeteenden och jag tycker inget i det hon säger är konstigt om hon verkligen talar sanning. Det är inte konstigt att ett offer för en psykopat höjer psykopaten till skyarna under tiden som relationen pågår, det är oftast när det är över som de inser vad de faktiskt varit med om.

  Psykopater är dessutom väldigy duktiga på att just prata, charma, ljuga och manipulera och det kan mycket väl vara det H gör just nu.

  Men, jag har ingen bra uppfattning om Bella alls sedan tidigare. Det här blir helt klart ord mot ord om inga konkreta bevis läggs fram. Tragiskt för den som verkligen är offret i den här situationen.

  Men med tanke på Bellas tidigare lögner och beteenden så kan jag inte vara helt säker.

  Svara

   Att kalla någon för psykopat utan att känna den eller vara läkare, tycker jag är magstarkt.

   Svara

   Båda kan vara manipulativa?

   Svara

    Fast psykopater och sociopater har mycket mer på sin lista än manipulation, avsaknad av empati. Dom är oftast våldsamma, aggressiva. En psykopat kan ju döda en katt eller ett barn utan att få dåligt samvete. Så håller med 15:16. Sluta släng sådana diagnoser runt. Han har ju aldrig varit våldsam, inte hon heller.

    Svara

     Våld handlar inte bara om fysiskt våld. Läs på lite…

     Svara

     Håller med er, släng inte ut diagnoser utan att veta!

     Svara

   Precis som du skriver känner jag också. Man vet efter att ha följt Isabella ett tag hur hon kan kasta folk under bussen (det var hon själv som kallade sin pappa psykopat, pratade illa om Odd ett tag osv). Vänner kommer och går på ett underligt sätt. Skarvar på sanningen och är allmänt..hmm..knepig. Men DET får inte leda till att exet nu får allt förtroende. Det är ju mycket möjligt att han är manipulerande också. Bella har ju skrivit flera ggr om hur otroligt lika de är… Tycker det är helt rätt om exet också vill göra sin röst hörd och inte låta en person stå oemotsagd med så stora plattformar, inkl kvällstidningarna. Helt rätt av honom och bra att Camilla ger honom den möjligheten. Men jag tar allt han säger med en nypa salt. Hoppas han har fler konkreta bevis som sms osv.

   Svara

   Du tycker inte hennes sätt att hantera hela situationen och hur hon väljer att skriva om honom i sitt senaste blogginlägg är tydliga tendenser till att själv vara psykopat? Jag har nämligen levt med en och jag kan säga att de vrider och vänder på sanningen precis så och hon visar inte en uns sympati (vilket faktiskt Hampus gör genom att skriva att han förstår att hon har agerat på ett visst sätt men att det måste finnas en gräns i vad man får säga för osanningar när det leder till att hennes läsare önskar livet ur honom).

   Det Hampus besvarar ovan är sakligt och han svävar inte ut i massa känslor, vilket inte heller stämmer överens med den profil som hon och många andra målat upp. Hade inte Isabella skrivit allt detta hade han inte behövt besvara något.

   Svara

    Men det är just så psykopater gör – de är skickliga och svarar sakligt och svävar inte ut. De lyckas låta bra och övertygande. Isabella är inte psykopat, känns inte alls som det enligt mig. Säger inte att H är det men det känns mer troligt. Nej inte Bella. Tyvärr.

    Svara

     Precis!!

     Svara

   ”Jag kommer att prata om skönhet och affärer och du kommer att kunna köpa mina Löwengripskönhetsprodukter på plats”, skriver bloggaren på sin Instagram skriver Expressen. För att vara så livrädd så är det ju fantastiskt att hon kan tänka på att kränga skönhetsprodukter🤣

   Svara

    Men det är ju planerat och bestämt sedan länge! Varför skulle hon inte kunna göra det, du tror inte hon är mer rädd för att vara hemma?! Finns ingen anledning för henne att vara livrädd i NY p ett event med sina kollegor och troligtvis vakten på plats. Sedan säger hon väl inte att hon är livrädd heller men att de checkade ut, de ville väl fly från hemmet för att känna sig säkra och för att komma bort från sorgen, chock och skammen och från eventuella hot. Att de var rädda måste man förstå, man ska inte förminska människors rädslor. Borde hon lägga ner sitt företag och inte jobba och inte ha åtaganden menar ni, varför? Konstigt hur ni tänker.. men det känns bara som att ni letar fel och det är fel på allt, bara för att. Sjukt.

    Svara

   Sluta med psykopatdravlet. Människor kan vara manipulativa as utan att vara psykopater eller lida av personlighetsstörningar. Den här ”trenden” börjar bli tröttsam.

   Svara

  Ja, Isabella slår på alla trummor helt besinningslöst. H känns mer tillförlitlig och sansad. Helt klart. Bara min magkänsla. Eg. vet ingen mer än de inblandade.

  Svara

  CamCam, jag fattar att det här är big business för dig men är det inte lite risky att låna ut din blogg som anslagstavla till en person du inte känner?

  Svara

   Nej, jag låter honom komma till tals på samma sätt som Expressen gjort till honom och Bella – skillnaden är att jag ställer motfrågor och är selektiv i det jag publicerar samt letar och gräver efter bevis istället för att köpa saker rakt av.

   Svara

    Bra Cam! Hör att du har koll på läget och inte skenar iväg med hans ord. Har väntat på att någon med insyn i Bellas lögner ska sjunga ut.

    Svara

    En fråga surrar i mitt huvud, han säger att Isabella inte är inblandad i hans affärer – dock – om sanningen kommer fram kan det skada allvarligt Isabellas varumärke, citat H

    Svara

     Han vet väl andra grejer om henne som kan skada henne rejält.

     Svara

    Var det Petter Stordalen som drog sig ur eller Blondie, vet man det?

    Svara

    En STOR eloge till dig Camcam. Hoppas du fortsätter gräva, enda sättet att få veta sanningen.
    Det som tidningarna publicerar i den här soppan finns det inte någon som helst substans.

    Svara

   Varför? Det är hans uttalande som endast står för honom. Om det visar sig att han ljuger sen så bör ej det spela någon roll för Camilla, det är då han som ljuger inte bloggbevakningen.

   Svara

  Båda framstår som ganska hala i sin retorik. Självklart sitter inte denna haj och värnar hennes varumärke nu. Det är ett tydligt hot till henne mellan raderna, att han kommer sänka henne om hon inte backar osv. De har varit ett par. Han vet nog massor av mindre smickrande saker om henne. Men att han låtsas måna om henne nu osv gör att han själv kommer fram som manipulativ i dessa kommentarer.

  Svara

   Men med all rätta, hon har lagt allt hon har på att pajja hennes varumärke klart han ska åtminstone få kunna säga att han kan göra detsamma om han vill. Hon får allt skylla sig själv.

   Svara

    Exakt! Själv hade man gjort samma sak i en sådan här situation. Man had tagit chansen där den fanns att bli lyssnad på. Helt naturlig reaktion.

    Svara

   Precis! Kommenterar just samma sak länge uppe. Jag läser hans svar som en konkret «threat» till henne. «Akta dig, annars…»

   Svara

    Typiskt charmig men manipulativ kille. Att inte folk ser igenom hans ”vänliga” svar och låtsasursäkter här ovan. Känns som att han kan vara en väldigt manipulativ människa.

    Svara

     I så fall förtjänar de varandra!

     Svara

    NordinLina. Det han gör är väl fullt förståeligt? Sen så säger han väl inte direkt att han kommer att släppa information som kan skada hennes varumärke. Däremot så säger han att om hon börjar sprida vissa lögner så finns väl chansen att han måste bemöta hennes anklagelser/påståenden med bevis som KAN komma att skada hennes varumärke rejält. Det är väl inte mer än rätt?

    Svara

     Anonym 16:36: Njä, jag forstår mycket väl hans behov for att forsvara sig själv, men det finns olika sätt att göra det, där man inte hotar motparten. Det er just den delen jag mener känns skumt. At han sejer at han sitter på information som KAN skada hennes varumärke. Så har givetvis inte jag facit, men forsökte nyansera för att många her «seems to believe his answers» rakt av. Jag tror båda forteller sin vertion som gynnar dom best, der ingen av dom är talar helt sanning. Kan även vara så att dom begge två opplevde det på det sätt dom beskriver, och på nåt konstigt sätt tycker att dom själva berettar «sanningen». Se bilderna av SMS är för mig inget bevis. Är et par setninger från en lång dialog. (Förlåt, lite «svenska» och engelska – svensk är inte mitt språk).😇

     Svara

    Jag förstår H, varför ska han bara tåla och ta emot. Hur BB betett sig och slaktat honom i pressen är vidrigt. Dessutom har hon medvetet ljugit och spelat på naiva följares medkänsla och oro. Vem gör sånt?? Hon har gått alldeles för långt nu, oavsett vad H har gjort eller inte.
    Jag brukade gilla henne förr, tyckte hon var uppfriskande och inspirerande, men de sista par åren har hon utvecklats till en helt annan (och inte särskilt sympatisk) person. Yta och ego.
    Så, heja Hajen! Och en eloge till CamCam för all info hon ger oss! Tack!

    Svara

  Så fruktansvärt!
  Men IL skulle och jag tror att hon kan gå över lik för att tjäna pengar.
  En riktigt farlig person att bli ovän med.
  Undrar om det finns någon man i denna värld som vågar bli hennes pojkvän framöver?
  Men nä just det hon – hon behöver ju bara andra människor för att tjäna pengar, något känsloliv verkar hon inte ha.

  Svara

  Jag förstår också att hon valde att ta avstånd innan allt uppdagades i media och att hon har känt sig lurad. Men det är så uppenbart att hon bestämde sig för att slakta honom totalt när det blev känt att hon och hennes team inte varit helt ärliga. Det är inte första gången hon utnyttjar sin plattform för att göra det heller, kallblodigt.

  Svara

   Ja hon verkar väldigt kall.

   Svara

   Om detta med kriminella ligor och hot INTE stämmer så tycker jag att Isabella aldrig nånsin mer förtjänas att omnämnas i den här bloggen.. om hon ljugit om något så allvarligt enbart för att bli av med H, istället för att bara göra slut normalt och sedan bemöta pressen när det visade sig att han var pank, ja då är hon rent utav läskig. Ovärd som offentlig människa.

   OM det istället är så att det ÄR H som ljuger, att alla hans investeringar inte alls varit vita och att han betett sig illa mot Isabella under deras tid ihop, då är han väl snarare än sociopat än psykopat. Tycker inte sms:en han visar nu säger något särskilt, deras konversation på sms är extremt torftig och vi kan aldrig veta vad de sagt mellan fyra väggar. Han kan mycket väl vara en manipulativ människa som försökt komma åt hennes pengar, det är till och med sannolikt att Bella skulle dras till en sådan person då hon är likadan själv.

   Tycker inte någon har vunnit något alls än och team B eller H är liksom bara pinsamt att säga en… tiden kommer utvisa.

   Svara

  #TeamHajen

  Nu väntar jag bara på lappgaten…

  Eftersom CamCam inte kan avslöja så kan väl Hajen?

  Svara

   Den har vi pratat om. 🙂
   I nuläget har den ingenting med den här historien att göra men kanske kan han i framtiden förneka eller bekräfta min historia.
   Men för nu lämnar jag den utanför.

   Svara

    Vad är lappgaten för något?

    Svara

  Helt rätt lägga krut pä detta. Dras det ut i sociala medier så ska det tåla bevakning sen oxå

  Svara

  Psykopati deluxe. Alltid alla andras fel när något går snett.
  Bäst för alal om dylika personer inte ges något utrymme överhuvudtaget.

  Svara

   Han säger ju inte att det är hennes fel? Han erkänner ju tydligt att han förlorat folks pengar. Han säger bara att Bellas vakt sa till honom att det är farliga män efter honom (som dykt upp hos bella) och såklart hade vem som helst flytt i panik direkt på sekunden, vilket han gjorde. Sen kanske han från sin säkrare plats har fått en bättre bild av att han nog inte är så jagad av ”mördare” som vakten (och bella) målat upp.

   Svara

   Tycker att i det hår fallet, som fått stor publicitet, är det viktigt att alla inblandade ges möjlighet att berätta sin version av det inträffade.

   Svara

    Ja, men vore fint om det rapporterades mindre partiskt.

    Svara

     Isabella har fått komma till tals i kvällspressen, H likaså

     Svara

    *här*

    Svara

  alla

  Svara

  Hahaha åh vilket drama! Allt är ju såklart väldigt hemskt, men det är också det enskilt mest intressanta som hänt i bloggvärlden på år!

  Svara

   Jag som blev till mig helt av GabJoss-gate, den var ju iiiiiiiiinte ens i närheten av mumma som detta! Ska erkänna att för personlig del är det snaskigt skvaller som jag går igång på i denna härvan, men det är faktiskt viktigt att personer med inflytande (över iaf yngre och mindre ifrågasättande personer) faktiskt granskas. Detta påverkar ju inte bara två individer utan hela familjer, barn, ex, framtida referenser/jobb etc. Det är ett tydligt exempel på hur sociala medier kan användas till att hjälpa/stjälpa på ett så grovt plan.

   Svara

  Ja det känns lite som att Bella och teamet tyckte att agera som dom gjorde var ett bra sätt att rädda henne och hennes företag . Inte så smart trots allt. Om någon är det han som ska känna sig sviken

  Svara

  Men alltså jag fattar inte riktigt. Varför var Bella tvungen att offentliggöra hela den här skandalen? Varför skrev hon inte bara att hon lämnat H? Att det var slut? Om det senare skulle komma ut i media att hennes expojkvän var skyldig folk tiotals miljoner, så skulle hon väl bara kunna ge en kort kommentar, typ ”jag har aldrig haft någon som helst insyn i hans ekonomi”. Hennes varumärke hade ju räddats om hon bara dumpat H, & fortsatt sitt liv som vanligt? Ingen normal människa outar en kille man älskat i 1,5 år på det viset. Alltså tänker att det inte hade blivit någon skandal om hon bara gjorde slut och gick vidare med sitt liv?

  Svara

   Haha exakt det här jag har funderat över! Hade nyheten om X dåliga affärer hamnat i kvällstidningarna om inte Isabella börjar prata? Troligtvis inte! Förstår inte hur Isabella och hennes team tänkt alltsä

   Svara

    börjat*

    Svara

    eller hur? Förstår verkligen, verkligen inte. Det finns NOLL logik i detta. Dessutom skriver hon inte ens att de gjort slut, utan att hennes team inte tillåter att hon träffar sin pojkvän? Hon indikerade i torsdags att hon alltså VILLE men inte fick träffa H, som hon då fortfarande kallade för pojkvän. Sedan tvärvände allting och hon kastade H till vargarna över en natt. Dessutom hävdar hon att hon absolut inte saknar honom nu. Men i torsdags gick hennes liv under för att hon inte FICK träffa mannen i hennes liv?

    Svara

     Jo det är ganska logiskt om du tänker efter. Ta en ärligt situation, vinkla den så den passar dig and blow it up on the internet, med andra ord: PR

     Svara

   Vilka är egentligen teamet som har denna makten? Make up artisten, head of packaging, nannyn? Åh just det, den babblande livvakten… Men är det dessa som H menar?

   Svara

    Ja, vilka är hennes team? Vilka är hennes rådgivare i alla dessa situationer? På riktigt.

    Svara

  Det man kan tycka är konstigt är att X väljer att tro på BB och hennes team när de säger att dessa människor har väntat utanför honom. Om han nu inte har gjort affärer med kriminella så varför skulle personer som kopplas med dom vänta utanför? Tror knappast att hederliga ”vita” affärsmän skulle anlitar mördare eller kidnappare för att få tillbaka sina pengar. Därav så tror jag inte på att det bara är ”vita” affärsmän vars pengar han har förlorat. Han flydde landet för att han trodde detta så då måste det ju ligga nått bakom det.

  Svara

   Han kanske trodde att de personer som förlorade sina pengar anlitat några kriminella? Inte omöjligt

   Svara

   Då tror du kanske fortfarande på tomten? Såklart det finns vanliga hederliga människor som av ilska och svek kan anlita grovt kriminella för sånt här. Om du förlorat låt oss säga 3 miljoner hos en person och hen svarar inte på dina samtal. Vad hade du gjort? Chillat och kommit ihåg vilken hederlig medborgare du är?

   Svara

    Eh, för att utdrivarbranschen är ganska vanligt förekommande och de anlitas tom för småsummor på fjuttiga tusenlappar. Om det finns folk (”vanligt folk”) som kan tänka sig betala för att få tillbaka sina 5000- 10 000 kr för sin obetalda skuld, så finns det nog de som gör värre saker för sina hundratusentals eller miljoner kronor.

    Svara

   Oj ,kliv ur din vaniljpudding. Skulder kan säljas. Om de som anlitat Hajen i sin tur hade skulder så vet man aldrig vem som tänker driva in pengarna . Det kan inte ens Hajen veta. Tycker inte Bella ska känna sig säger. Det kan finnas det som tycker Bella ska betala , No matter What. Men har hon och livvakten hittat på allt då är hon säker. Men jag undrar om hon kommer förbi homeland Security när hon ska till NY?

   Svara

   X berättade ju i en telefonintervju med #uppesittarkväll för några månader sen att många som jobbar med daytrading (o liknande) – som han själv – ofta ligger lågt med sina riktiga namn just pga ev kidnappningshot osv. Därför har många nicknames o håller en låg profil utåt. Hajen blev ju iom sin relation med Bella rejält outad offentligt, om man säger så. Så jag kan tänka mig att denna bakgrund kan ha spelat in i varför han valde att tro på Bellas team när de sa att skumma personer setts häcka utanför hennes ”30-millesvilla”.

   Svara

  Då gissar jag att han kommer hem snart då?

  Svara

   Vad är din analys av det hela?

   Svara

  Jag tror att det var kommentaren om att X ville ha barn med henne och det hon skrev runtomkring det, som måste vara så enormt sårande för X..som gör att han kommer att försvara sin heder allt han kan. Måste ha gjort jävligt ont att bli utlämnad med det allra privataste ,som hon gjorde….Heja X jag tror på dig !

  Svara

   Ja det var otroligt kallt av henne att skriva att han vill ha barn med henne bara för att ”komma in i hennes liv på riktigt”

   Svara

  Vad jag har på känn är att många härinne även på team Löwengrip kommenterar i Blondas fördel.

  Förundras över hur man inte kan genomskåda hennes manövrar.
  Är absolut inte förvånad eftersom hon tar ära i att bedra och manipulera sin omgivning.

  Svara

  Det jag inte hajar (pun intended) är hur man kan veta att personerna i bilarna – om det nu en funnits några sådana – är dömda för mord respektive människorov? Det kan absolut vara så att de äger sina egna bilar, och att en slagning på registreringsnumret ger ett personnummer som leder till en fällande dom, men det känns ändå… märkligt.
  Eller travade Mr Livvakt ut och ba: ”Tjena hejsan, leg tack!”?

  Svara

   Lexbase

   Svara

    Jo, fast det kräver ju fortfarande att bilarna kan kopplas till de dömda personerna. Och det är det jag finner föga troligt, precis som Anonym 15:46 här nedan.

    Svara

    Jo, fast hur fick dom namn på personerna? Som privatperson kan man inte söka upp sån information, och så vitt jag vet är livvakten inte polis. Har polisen gett den infon? Känns inte så troligt utan underlag. Så att dom bara googlat på reg.nummer och fått fram info går bort. Har han då frågat personerna om deras namn? Vem säger sitt riktiga namn om man är kriminell och dömd för människorov?

    Svara

     Som privatperson kan du söka upp sådan info via Transportstyrelsen om du har registreringsnumret. Då får du upp namn och adress på nuvarande och tidigare av bilen, krävs endast inlogg via bankid.
     Med ett namn och adress är det lätt att ta fram personnummer och utifrån det ta fram mer information.

     Svara

   Haha…det där med bilarna låter verkligen uppdiktat. Det var alltså minst två bilar, ingen av bilarna var reggade på en sk ”målvakt” utan här kommer Hasse dömd för mord och Nisse dömd för människorov, i sina egna bilar och kör fram till Bellas hus för att hota exet och/eller henne till livet? Tillåt. Mig. Tvivla.

   Svara

    😂😂😂
    Så himla bra! Och som sagt, bland det konstigaste man hört… 😱

    Svara

    Exakt!!

    Svara

    Det måste vara några ovanligt korkade kriminella som kör runt och stalkar blondinbella i bilar registrerade i deras eget namn. Hon behöver läsa fler deckare och kolla alla säsonger av Veckans brott så hon kan presentera lite mer plausibla lögner.

    Svara

     Nej. Det är inte korkat om de ville skrämma henne. Det fungerade ju? De parkerade utanför, hon blev rädd. Hon kan inte polisanmäla att en bil stått på gatan. Skulle polisen mot all förmodan ta sig tid att kontakta ägaren till bilen kan de svara vad som helst, lånat ut bilen, körde vilse och stannade bilen eller vilken vit lögn som helst. Det är inte olagligt att stå parkerad på en gata, även om du tidigare är dömd för annat

     Svara

      Så grova brottslingar ÄGER i princip aldrig bilar själv. Av väldigt lättförklarliga skäl

      Svara

    Hela historien är så jävla sjuk, låter som om nån som håller på att bli paranoid och tappa greppet på allvar. Tror Bellan fått problem med pengar själv vid detta galet dyra husköp och måste finna sätt för att dra sig ur.

    Svara

  Är det några poliser involverade i den här soppan? Vilka människor ingår egentligen i bellas säkerhets-”team”?
  Hur kan man lita blint på dom? Någonstans måste ju Hampus ändå tänkt att det inte var heeelt orimligt att kriminella väntade utanför huset eftersom han ändå köpte det och flydde? Undra exakt vad det va i expressen som han tyckte va det värsta? Blondinbella kan nog börja äta och sova igen för det verkar sjukt uppförstorat

  Svara

   Precis. Man tror inte att man har kriminella efter sig om man inte vet med sig att det finns en risk att det är så

   Svara

    Du verkar ha noll insikt i hur det är att vara daytrader. Om folk förlorar enorma summar pga av ☓ är det inte alls otänkbart att de själva dyker upp för att kräva sina pengar och är väldigt arga. Det är också vanligt att sälja skulder till indrivare som i sin tur kan sälja den vidare till andra mer brutala indrivare. Det betyder inte att han haft maffian som kunder, tvättat svarta pengar osv.

    Svara

     Ja! Precis! Då är han MEDVETEN om att han kan ha kriminella efter sig, så varför förnekar han då att det kan ha varit kriminella utanför Bellas hus? Nu säger ju du emot dig själv

     Svara

     Men har BB sagt att han har haft samröre med maffia och pengatvätt eller är det en ”trådsanning” från fb?

     Svara

   En polis har svarat i ett tidigare inlägg igår om hur det går till när man måste ha riktigt skydd från polis. Ingen box har Blondinbella klickat i utan hon har haft sina events, snicksnackat på blogg och insta och gjort ungefär allt man inte ska göra om kriminella mördar-mats är en hack i häl.
   Trovärdighet Blondinbella = zip nada.

   Svara

    Läste också det inlägget. Bedömningen är helt olika beroende på vem som är hotad och vem som hotar. Finns ingen standardmall (ta höga politiker tex. De sitter inte gömda i Sundsvall med ny telefon).

    Svara

  Hmmm, varför börjar jag osökt tänka på ”luftslottet som (snart) sprängdes”… 🤔🤔

  Svara

  Om det är så allvarliga uppgifter som hon felaktigt har gått ut med för att skada hans rykte så borde han polisanmäla för förtal istället för att bemöta det här.

  Svara

   Gissar att han inte vågar för att han vet att det ligger sanning i vissa saker och att de då skulle börja grävas i av polisen

   Svara

    Jo men detta ser allt annat än seriöst ut.

    Svara

   Han skrev på twitter att han tänker anmäla för förtal, ej vem dock.

   Svara

   Han känner väl att det är viktigare att dementera allt hittepå än att stämma henne och få några kronor som ändå inte täcker tillräckligt mycket av skulderna. Han har ju dessutom inga pengar att lägga på bra advokater, vilket hon antagligen har så…

   Svara

  Vilken total härdsmälta den här situationen verkar utvecklas till. Påminner nästan om de gamla bloggbråken med Kisse/Dessie/Paow/Tyra mfl etc osv. Fast ja, mellan vuxna människor och med pushnotiser från Aftonbladet och Expressen.

  Misstror inte Isabella helt, tror hon känner sig sviken över att den perfekta, rika (<— viktigt) pojkvännen i själva verket är bankrutt och förmodligen gjort en del skumrask affärer (på Twitter skriver de om att han ska ha tagit tvivelaktiga lån, men då inte från kriminella utan från människor i sin omgivning). Det rimmar illa med hennes image och den vet vi ju är det absolut viktigaste hon har. Hon kan inte associera sig med hans misslyckande utan måste istället totalslakta hans karaktär i hopp om att gå fri själv.

  Svara

   Precis, misstror inte heller Isabella i grunden. Men hon har tagit en liten sanning och använder den nu för att sväva ut, bre på, addera, dra ifrån… Hon var på och av med exet. Höll distans en tid (förmodligen strategiskt om hon nu verkligen var tveksam till hans affärer och framgång). Ju mer pengar han började skylta med desto kärare blev hon (det var i samma veva som Bentleyn, klockan osv som hon plötsligt öppnade upp och var SÅ förälskad). Hon är putt över att han inte är rik, nu ska efterkonstruktionen på plats och då kommer exakt samma retorik som efter O. ”Världens bästa man” var istället kontrollerande, dominant, osv.
   Historien upprepar sig. Bara lite mer ”dålig deckare” över denna historia än uppbrottet med O.

   Svara

  Jag håller just nu på att arbeta med en film om denna händelse, förhoppningsvis blir den klar under 2019. Den heter ”Narcissister på vift”.

  Svara

   ”Två mytomaner, the love story”

   Svara

  Mina popcorn är slut nu….🍿 Får skynda mig till affären o fylla på lagret inför fortsättningen på detta drama.

  Svara

   Köp chips åt mig tack, när du ändå är där!

   Svara

  Alltså allt detta är såååå konstigt. Låter så lurt 🧐

  Svara

  Slutsats: Dejta aldrig Isabella Löwengrip om du inte vill få ditt rykte försört.

  Svara

  Nope, köper det inte. Vad skulle Bella vinna på att göra en sån här sak? Blanda in sitt namn i det här är dåligt för hennes varumärke, oavsett om det stämmer eller inte.
  Han är creepy, indirekta hot och låtsas bry sig om hennes varumärke.
  OM hon hittat på att han har kriminella efter sig så har ju han gjort något som fått honom att tro att det är sant, man köper inte en sån grej rakt av och flyr landet om man har rent mjöl i påsen. Drar och sover på någon kompis soffa några nätter medans man funderar kanske, men inte lämna allt och dra.
  Varför skulle människor runt Bella hjälpa till med en sån grej? Uttala sig utåt osv?
  Det går inte ihop

  Svara

   Men snälla. Har du aldrig befunnit dig under en extremt stor press och stress? Om du har det, multiplicera den känslan gånger 100, så kanske du fattar hur dåligt X måste ha mått när han insåg att han spelat bort flera miljoner kronor. Jag gör irrationella saker när jag har ångest, så jag kan lätt tänka mig att han varit extremt lättpåverkad och litat på Isabella och hennes ”team” när de berättade om det där för honom. Tänk till lite.

   Svara

    Jag har tänkt till, både en och två gånger under den här härvan. Jag litar inte på honom för det, för det går inte ihop även om du är under stor stress. Om du har gjort allting rätt och enligt lag, och du får kriminella efter dig, så vänder du dig till polisen. För du vet om att du själv inte har gjort något fel.

    Det går heller inte ihop att Bella som skulle offra sin högra fot för sitt företag och varumärke, skulle smutsa ner sitt namn utan anledning.

    Så nej, jag köper det inte. Tror på båda två ungefär lika mycket, vissa delar sant, andra delar påhittat för att skydda sig själva.

    Svara

     Mm visst, för det är så verkligheten funkar.

     Svara

      Det är så verkligheten fungerar, ja. Tror du det är vanligt att helt vanliga personer som gjort allting rätt (så länge de inte är i restaurangbranschen) får kriminella efter sig? Nej, det är inte vanligt. Och reaktionen är att gå till polisen om man är säker på att man inte gjort fel, inte fly landet och samtidigt gråta på instagram

      Svara

     Vad verkar har hans affärer inte gått helt rätt till och enligt lag. Han har troligen gjort en del riktigt förbannade, även om det inte handlar om svarta pengar.
     Så i detta läge kan bådas versioner stämma.

     Svara

     Men det finns ju kriminella som polisen inte kan skydda dig mot.
     Jag kan omöjligt försvara Hajen, men det är klart att ångesten över att ha sumpat sjuka mängder pengar för andra, kan göra att man inte fattar helt irrationella beslut, ffa om någon kommer och talar om för en att mördare är ute efter en.
     Är mördare ute efter en har man ju liksom inte riktigt tid till att göra en omfattande analys över trovärdigheten utan man behöver antagligen dra helst igår. Dessutom, kommer det från ens flickväns med team så lär ju inte ens första tanke vara att dom ljuger. Iaf inte i en normal relation.

     Svara

     Rädsla och irrationalitet är två starka drivkrafter…. och uppenbarligen verkar du varit förskonad från båda eftersom du resonerar på detta sätt, var glad för det och fortsätt lev i din glasbubbla på nordpolen *hälsa tomten*

     Svara

   Ingen som vet om han är utomlands eller inte…bara BB som skrev det….

   Svara

    Ja och hon sa även till expressen ”han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige”. Är det ett hot från hennes sida eller ett konstaterande? Liksom hur mycket VET hon egentligen?!

    Svara

     Ja, DEN formuleringen ger en lite att fundera över… 🤔 Hon har väl även skrivit att hon sett honom för sista gången….

     Om han har rätt lär han väl komma hem snart och de lär inte komma undan varandra. Jag jobbar 300 meter från hennes kontor och ser henne någon gång i månaden-Stockholm är inte stort…

     Svara

   Okej jag kan bara komma på en enda rimlig förklaring till att Bella gör en sådan tvärvändning och offentligt totalkrossar mannen hon älskar. Hotet mot henne, barnen och H är allvarligt. Hon och H har tillsammans med bellas säkerhetsteam bestämt att de måste få det att se ut som att deras relation är TOTALT över för att hotbilden mot Bella och barnen ska försvinna. De räckte ej med att hon skrev att hon inte är ”allowed” att träffa honom, då indikerar hon att hon fortfarande älskar honom, vilket de kriminella då kan utnyttja. För att övertyga dessa typer om att det verkligen är ÖVER och att de aldrig kan pressa Bella för att få tag på H, så skapar de tillsammans ett offentligt bråk. Nu ser det ut som att Bella HATAR H och att H är jävligt sur på Bella för att hon outat honom i media. De (”kidnapparna”) kan längre inte hota/pressa/utnyttja Bella eftersom att H nu framstår som helt obetydlig för Bella. Hänger ni med?

   Svara

    Jag hänger med, men tror du drar det för långt. Jag tror inte att Bella har fått något uttalat hot mot sig, utan jag tror att de har sett en risk att det KAN hända och har agerat på det. Vilket är rimligt när det gäller en känd person

    Svara

     Precis. Tror heller inte att hotet är direkt uttalat, kanske gentemot H dock, men jag tror att personerna han är skyldig pengar tillhör ett visst gäng och då kan man ju dra slutsatsen att det finns en allvarlig hotbild . Har själv varit i en liknande situation, blev då ombedd att bryta all kontakt med en viss person, radera gamla bilder där han fanns med etc. Allt för att indrivarna inte skulle ge sig på mig eller min familj när de ville ha in sina pengar.. Även den andre parten, hävdade offentligt och i polisförhör att han aldrig haft en relation till mig och etc , för att minimera hotbilden mot mig. Jag tog inte åt mig när jag läste förhören senare, där han hävdade att jag var fullkomligt oviktig för honom, eftersom att jag visste att han var tvungen att säga så för att skydda mig

     Svara

    Du har sett för mycket på film. Folk har uppenbarligen inte en realistisk syn på kidnappningar heller och hur ovanligt förekommande de faktiskt är. Ingen jävel skulle tjäna något på att kidnappa just Isabella, punkt slut. Att kidnappa någon är förknippat med enorma risker, och det är dessutom mer svårorganiserat än vad många tror. Även om man skulle få ut pengar så återstår sen det faktum att man ska komma undan med brottet efteråt, och det är i princip det svåraste. Framförallt om det gäller en offentlig person med många ögon på sig och där uppmärksamhet kring fallet är garanterad. Det är som att böna och be om att torska.

    Snälla, inse att Isabella överdriver och spelar på denna händelse för att kunna rida på vågen samt själv framställas i bättre dager. Hennes story övertygar ingen som har levt bara liiiite i den värld där kriminalitet är förekommande och andra normer samt spelregler gäller. Det påminner mer om en dålig deckare. Pinsamt är det.

    Flera av de människor vars pengar H har förlorat har ju för tusan gått ut med det offentligt på twitter! Tror ni tungt kriminella personer skulle göra det om de hade planer på att driva in pengarna igen alternativt kidnappa någon?! Nej, allt talar för att detta är överdrift/ rent ljug från Isabella.. Hon trodde nog att hon skulle lyckas få ut något bra av hela händelsen i form av uppmärksamhet och sympati, men gjorde enbart hela saken värre.

    Svara

     +1!
     (Fast jag tror att hos ”gemene man” som bara läser snabbt i Expressen och kanske hennes blogg känner sympati, för de känner inte till historiken av lögner eller tveksamma detaljerna i detta fall).

     Svara

     Instämmer totalt. Håller på att skratta ihjäl mig på vissa av kommentarerna här. det har allergi funnits någon hotbild mot IL men jag tvivlar inte heller på att hon trodde det…

     Svara

      har aldrig*

      Svara

  🍿🍿🍿

  Svara

  Okej jag kan bara komma på en enda rimlig förklaring till att Bella gör en sådan tvärvändning och offentligt totalkrossar mannen hon älskar. Hotet mot henne, barnen och H är allvarligt. Hon och H har tillsammans med bellas säkerhetsteam bestämt att de måste få det att se ut som att deras relation är TOTALT över för att hotbilden mot Bella och barnen ska försvinna. De räckte ej med att hon skrev att hon inte är ”allowed” att träffa honom, då indikerar hon att hon fortfarande älskar honom, vilket de kriminella då kan utnyttja. För att övertyga dessa typer om att det verkligen är ÖVER och att de aldrig kan pressa Bella för att få tag på H, så skapar de tillsammans ett offentligt bråk. Nu ser det ut som att Bella HATAR H och att H är jävligt sur på Bella för att hon outat honom i media. De (”kidnapparna”) kan längre inte hota/pressa/utnyttja Bella eftersom att H nu framstår som helt obetydlig för Bella.

  Svara

  Hmm, är det nu Isabella lägger ut regskyltarna på bilarna och ägarna till dom?😂😂😂

  Svara

   Ja, det var personliga skyltar på bilarna.
   På den ena stod det KIDNAP och på den andra MORD.
   De som satt i bilarna hade massor med guldkedjor, tuffa mc-skinnjackor och rånarluvor.

   Svara

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Alltså, det finns så mycket humor i kommentarsfältet idag, jag sitter och asgarvar på tåget 😎

    Svara

    Hahahahahahha ni vinner

    Svara

    😂😂😂👍🏻

    Svara

    Hahaha! Orkar inte!

    Svara

   Regnr borde de med all säkerhet ha kvar om de talar sanning.

   Svara

  Känner hon sig ”förnedrad” nu när det kommit fram att han inte var så framgångsrik som alla trodde, är det därför hon tar ett sånt stort avstånd från honom nu? Vi säger inte att jag var förälskad och mänsklig, utan att han är någon typ av mästertjuv som har lurat massor av människor, inte bara mig!

  Svara

  WoW .. behöver inte kolla film ikväll.

  Keep it coming. …

  #TeamHajen

  Svara

  Världshistoriens sämst genomförda breakup?

  Svara

   Ja, det här var spännande i början. Nu är det bara ännu ett uppbrott där skvallertidningarna kan låta parterna bemöta vad den andra sa för skit i förra numret.

   Svara

   Det är som de bakat 10.000 olika pajer och står och kastar dessa i ansiktet på varandra. Det är riktigt låg nivå på alltihop för att gälla två vuxna människor.

   Svara

    Jag förstår H fullt ut. Om det han säger stämmer så håller Bella på att förstöra hans rykte så det blir helt omöjligt för honom att komma tillbaka på banan. Skulle du stå helt tyst och bara ta att någon ljuger grovt om dig på alla plan som finns, i Sveriges största tidning och en av de största bloggarna? Det är hans liv det handlar om – hon försöker krossa honom helt. Folk tar självmord för mindre.

    Svara

     Fn – det heter ju begår. Tar livet av sig eller begår självmord – kids, skriv inte fel på det som jag gjorde nu!

     Svara

  #TeamHajen

  En nyfiken fråga: Var sticker man om man vill gömma sig undan ”kriminella”? Vilket land? Vilken stad? Landsbygd? Osv osv

  Svara

   Nånstans där de inte har nåt utlämningsavtal med Sverige? 😂

   Svara

    Ryssland, Kina, ha ha… Bella tror jag är i USA. New York är ju ganska perfekt, 9 miljoner människor på så liten yta. Alla riktiga kändisar i Hollywood får ju oftast vara ifred där… man kan gömma sig i mängden.

    Svara

     Det var ju en som skrev igår att hon sett Bella på sin semester. Ska inte skriva ut var det var, men det är ju inte den platsen jag hade gömt mig på om jag var jagad av kriminella från Sverige…

     Svara

    Ska man gömma sig från ”kriminella” är det nog rätt oväsentligt huruvida det finns utlämningsavtal eller inte, det spelar väl mer roll om det är polisen man gömmer sig från, kriminella kan knappast få någon utlämnad. Gömmer man sig från kriminella borde det väl snarare vara smart att gömma sig i länder som det är svårt för kriminella att komma in i. Eller i länder som de kriminella dras till, typ länder utan utlämningsavtal. 🤔

    Svara

     *Inte i länder som de kriminella dras till.

     Svara

    Han är ju inte polisanmäld eller efterlyst vad som framgår, därmed ingen utlämning. Han kanske chillar och spiser en pölse i Köbenhavn, who knows? Eller så är han hemma hos familjen? Detta är ju ingen polisiär fråga.

    Svara

     Haha, han kanske ligger och chillar i en svit på D’Angleterre och äter pölse!

     Svara

      Hoppas det!

      Svara

   Buenos Aires typ

   Svara

   Disneyland

   Svara

    Bland alla katter ❤️

    Svara

   Jag vet att ryska maffian brukar gömma sig i norra Goa.
   Då de har hamnat i klistret.

   Svara

    Goa Gubbar!

    Svara

  Om det här är sant borde han polisanmäla för förtal. Vanligtvis faller det under enskilt åtal men i och med att spridningen av uppgifterna är så stora och når så många människor bör åklagaren se det som i allmänhetens intresse att ta upp det för allmänt åtal.

  Om det här är sant är Isabella inte bara en genomusel människa utan även en väldigt farlig sådan i och med att hon väljer att använda sin blogg, som når så många (oavsett om man tittar på falska eller riktiga siffror) till att fullkomligt förstöra en människas rykte och liv.

  Hajsnubben: Anmäl henne ASAP.

  Svara

   Måste väl gå att anmäla expressen/aftonbladet för att de inte kontrollerat informationen ordentligt? Även om hajen inte svarat så kan det knappast vara pressetiskt att hänga ut honom direkt utan en tillstymmelse till ifrågasättande i artikeln (jämför kriminella kom med blondinbella hävdar att kriminella kom vi avvaktar mer info).

   Svara

    +10000000 Expressen ska skämmas

    Svara

   Tror inte att det går när varken Bella eller tidningarna gått ut med hans namn. Tänk på Cissi Wallin, hela grejen är ju att hon gick ut med namnet.

   Svara

    Nej, det räcker att det går att identifiera personen. Och det gör det ju väldigt lätt.

    Svara

  Varför får namnet fortfarande inte skrivas ut, nu när han själv bemöter allt? 🙂

  Svara

   Han kanske inte vill det? Han är ju ingen offentlig person.

   Svara

   Förmodligen för att han inte vill att allt det här kommer upp om man googlar honom.

   Svara

  Men alltså. Varför tror folk så lättvindigt lånat de ska ha genom en regkoll kunnat få fram att det sitter en kidnappare och en mördare i en bil? Huuuur ??

  Svara

   Reg nr = namn och personuppgifter. Namn och personuppgifter + lexbase = Domar.

   Inte svårt.

   Svara

    Vill tillägga att man inte får fram att de personerna faktiskt sitter i bilen, om man inte ber dem om leg då. Utan man får fram att bilen står skriven på de här personerna

    Svara

     Fast jag kan inte få fram namn och personnummer på en bil, står att eftersom det är en privatperson som äger bilen så visas inte sådana uppgifter. Så hur kan ni och livvakten få fram det?

     Svara

      Om man har tillgång till vissa söksystem kan man söka upp personnummer och namn/adress med hjälp av reg-nr. Har sånt system på mitt jobb (jobbar i bilbranschen) men om hennes vakt har tillgång till liknande system vet jag såklart inte.

      Svara

      Som privatperson kan du söka upp sådan info via Transportstyrelsen om du har registreringsnumret. Då får du upp namn och adress på nuvarande och tidigare ägare av bilen, krävs endast inlogg via bankid.
      Med ett namn och adress är det lätt att ta fram personnummer och utifrån det ta fram mer information.

      Svara

       Ja, och man får svaret via e-post alternativt med Sms-tjänsten Vem äger fordonet?
       Är ägaren en privatperson så är det de två sätt som man kan få ägaruppgifter på.
       De får inte visas online.

       Svara

        Tack alla för era svar!! Har varit så nyfiken.

        Svara

    Jo men den här processen tar inte 20 minuter? Det tar flera dagar att få ut både ägandeskap på bilar och sen eventuella anmärkningar i belastningsregistret. Dessutom räcker inte inte med bara personnummer för att få ut belastningsregister, om man inte själv är innehavare av personnummret.

    Svara

     Nej det tar inte 20 minuter, det går fortare än så. Lexbase!

     Svara

     Att få fram vem som äger en bil tar den tid det tar att logga in på Transportstyrelsen, slå in registreringsnumret, logga in via bankid och sedan skriva in din mejladress. Plus en minut då för mejlet att komma fram. Tar inte flera dagar.

     Svara

     eh…
     biluppgifter.se
     lexbase.se

     5 sekunder

     Svara

      Ännu smidigare! Då får du ju också upp födelsedatum på ägaren när du klickar vidare från biluppgifter.se.

      Svara

     Ägandeskap på bilar får du på 30 sekunder genom att SMS:a regnr till 72503. Lexbasesök tar kanske ytterligare 10 minuter. Kostar några kronor men ingen förmögenhet. Kan vem som helst göra.

     Svara

    Men snälla. Grovt kriminella äger inte bilar på det sättet.
    Kom
    Igeeeeeen.

    Svara

  Detta låter inte helt osannolikt.

  Att detta möjligtvis är sant kan väl vara för att Bella inser att all publicitet är bra publicitet?

  Varför skulle en mördare samt en dömd för människorov komma hem till Bella istället för Hampus?

  Om H talar sanning är det bästa han kan göra att komma hem och ta tag i sina ekomiska bekymmer.

  Bella verkar förvånansvärt obrydd inför hotet då hon ska på event i NYC om en vecka.

  Hur ställer sig Odd till dessa två historier?

  Svara

   Fruktar du för ditt liv?
   Avisera din närvaro i god tid innan ett event, vetja!

   Svara

  ”Allt jag har och framför allt kommer publicera får allvarliga konsekvenser för hennes varumärke men hon har valt att ljuga i så stor skala att jag måste bemöta det.”
  Nu riskerar H verkligen att bli hotad. Han får akta sig att inte ”vakten Magnus” kommer springande och uppvisar samma handlingskraft som när han jagade stalkern över Lidingös ängsmarker. Hoppla!

  Svara

  Jag tror att han är full av bullshit och ni som köper hans version är lika naiva som de som köper hennes version. Det här har utvecklats till ett ”men han sa..”, ”men hon sa..” mellan två stycken som borde reda ut sitt kaos offline i stället. Nu är deras fokus på att offentligt peta hål på vad den andra säger är sant och helt ärligt har väl speciellt han andra saker att fokusera på att lösa.

  Svara

   Nej du har fel!
   Det är Isabella som startade detta!

   Svara

    Sa jag nåt om vem som startade? I och för sig passar det in i deras retorik.. ”men HON BÖRJADE!!!”

    Svara

     Man måste väl få dementera när hon spridit lögner om en via Aftonbladet och expressen.

     Svara

      Läste du ens min kommentar? Jag tycker alltså att BÅDA borde ta det här med varandra offline. (Som jag tycker med alla uppbrott som ska ältas i media.)

      Svara

       Men Isabella gick ju ut med allt offentligt, då måste väl H rimligtvis också bemöta offentligt.

       Jo både borde verkligen tagit detta mellan fyra ögon istället. Men Bella började så förstår att H vill rädda sitt rykte och anseende.

       Svara

        Och där är vi tillbaka i sandlådan med ”fast han sa..”, ”men hon sa…” och ”men mammaaaa, hon började faktiskt!”

        Svara

         Fast läser du ens vad de skriver? Det är relevanta synpunkter.

         Svara

         Bevisbördan ligger alltid på den som anklagar.

         Det är karaktärsmord hon utsätter sitt ex för, han MÅSTE bemöta det.

         Svara

   Bella startade detta, på ett mycket dumt och onödigt sätt! Att hänga ut nån som ändå varit så när och kär, big no!!

   Svara

    Ja, tänk om hon bara skrivit att det var slut med X och inget mer. Då hade det inte blivit sådan kalabalik. Men besöksantalet och pengarna har nog stigit en hel del nu

    Svara

   Jag personligen tror att båda är full of shit, men det är bara jag.

   Svara

  passar ju lika bra på hajen

  Svara

   Haha ja. Samma personlighet

   Svara

  Tror ni det är slut nu för gott?
  …sorry kunde inte låta bli…. :p

  #teamhajen

  Svara

  Jag tror på honom. Bellas beteende har inte varit av den sort att hon är hotad till livet, två publika kundevent och sen dra till ett turistparadis för svenskar med barnen, helt öppet. Och barnen tar hon glatt bilder på och visar upp att de är med henne. Plus i hennes inlägg från solen så nämner hon endast att det är jobbigt pga att hon känner sig allmänt sviken av H och är glad att hon inte lät honom ta hand om hennes pengar. Inte ett pip om något hot eller att hon är livrädd.

  Så hennes beteende går helt i linje med det som H säger – det finns inget hot utan det är något hon ljög om.

  Sjuka, sjuka människa.

  Svara

  Fast det här är så sjukt att jag börjar misstänka att det är en PR-bluff, alltihop. Alla är med på det, inklusive Hajen, för att Bellas besöksstatistik snart ska publiceras. De insåg kanske i samband med stalkern att om hennes säkerhet hotas blir det Expressen-artiklar och hejdundrans med klick, så de blåste på lite till.

  Ännu sjukare, sure, men jag får inte ihop denna tidslinje i mitt huvud. Även om jag låtsas vara evil mastermind, det är helt enkelt för irrationellt och urbota dumt agerat för att något ska gå ihop.

  Svara

   Logiskt borde den ju vara betydligt högre nu då än 1.5 miljoner som är normalsiffror.

   Svara

    Ja jag menar det. Jag får Kardashian-vibbar. Komplexa och stora saker orkestreras minutiöst för att öka snack, trafik och innehåll i kanalerna.

    Svara

   undrar ocksa over det har, hajen skrev pa sin insta story for inte sa langesedan att han ville fa upp foljarantal pa sin insta till over 10 000. hans foljarantal har okat med ungefar 1000 pers sen det har borjade. han idoliserar ocksa ytterst tveksamma personer sa han verkar inte direkt vara en sa hyvens manniska, aven om han kanske inte ar sa hemsk som blondinbella havdar.

   Svara

   Håller faktiskt med… Bella skyr ju inga medel för PR och nu har hon ju mer uppmärksamhet än någon annan kändis i Sverige. Jag tror hon och Hampus skulle göra slut men någon kom på idén om att skapa detta ”Snabba cash”-drama där Hampus kan lämna Sverige och får procent på Bellas bloggintäkter, och hon kan mata pressen hemma och få högre siffror och mer pengar. Löjlig plan men jag tror mer och mer på den. Snälla avslöja dom så man kan glömma dom sen!

   Svara

    Men vill man förstöra sitt rykte och anseende/yrkesval. Förstår inte vad han skulle kunna vinna?

    Svårt att tro att H skulle vara med på det.

    Svara

   Nja… vrf skulle han annars paniksålt bilen den 22e?

   Svara

  Men du kan ju omöjligt sätta en diagnos om en personlighetsstörning på en person du aldrig har träffat 🤦‍♀️ Oerhört onödigt inlägg och helt rätt av Camilla att radera.

  Svara

  Så vansinnigt tragiskt för honom! Alla med minsta lilla sunda förnuft förstod att nåt var fel när IL gick ut med att en bil ägd av en person dömd för människorov stått utanför hennes hus. Även om det blivit svårare för kriminella att använda sig av målvakter som registrerade bilägare så verkade det helt osannolikt.

  Stackars X! Att förlora pengar och mycket pengar och snabbt är lätt hänt för ”vem som helst”, men att hålla på att ljuga i åratal och föra alla i ens närhet inklusive bloggläsare och kunder och samarbetspartners med flera bakom ljuset kan bara en sjuk människa göra. Han kan bara vara glad för att det aldrig blev nåt gemensamt barn. Om han ens frågat om det…

  Ja, och stackars ex-maken och de två barn som redan finns. Det är mest synd om dem att behöva hamna mitt i detta drama!

  Svara

   Ja stackars X. Inte hans fel att han hade dåligt omdöme och förlorade tiotals miljoner åt andra människor. Buhu… kan hända vem som helst juuu. Stackars lilla mansbebisen

   Svara

    Ska vi sticka en kofta åt honom? Den han har på sig börjar bli för liten

    Svara

    Fast alltså, det är ju risken med aktier. Man kan tjäna mycket pengar och man kan förlora mycket pengar. Om han inte gjort något olagligt, som att använda andras pengar för sin livsstil som Bella påstår, så är det inget brott i sig att förlora pengar som man investerar. Om man inte förstår det när man ber någon annan investera så är man lite dum tänker jag. Mansbebisar finns det gott om, men ser inte hur H skulle vara det i det här fallet? Han tar ju fullt ansvar för att han förlorat mycket pengar och verkar vilja lösa situationen.

    Svara

     Nej han tar inte fullt ansvar. Han sitter och grinar och lägger fokus på att tala om för allt och alla att han tar ansvar och försöker lösa situationen. Skillnad

     Svara

      Va? Då tar han väl fullt ansvar?

      Svara

      Hur tar man fullt ansvar i sådana här lägen? Jag förutsätter att han inte har pengar att betala tillbaka med just nu så… Vad gör man då?
      Jag får väl anta att lösningen inte bara finns där, så han har nog tid att både fundera på sin framtid och bemöta anklagelser som haglar mot honom. Kanske är detta också ett sätt att försöka lösa problemen på sikt. Att inte bli karaktärsmördad i media med hjälp av ex-flickvän kan vara bra om man ens ska ha hopp om att lyckas.
      Sannolikheten för det kanske inte så stora men skam den som ger sig…eller nåt.
      Eller så är han en psykopat och allting som Bella säger är sant.

      Svara

     Man måste ha tillstånd från Finansinspektionen för att få förvalta andras pengar. Hade han det, eller låg det i hans klienters intresse att hålla Fi utanför?

     Svara

      Han har, som det verkar, opererat via CMC Markets och Avanza.
      Lånen kan ha varit privata för att täcka upp förluster i hans trading.

      Svara

       Okej, bra att få klarhet i det i alla fall 😀
       Såg att det ryktas om Ponzi scheme, men det vet man ju ingenting om än.

       Svara

   Håller med i allt, utom ”stackars X”. Nej, inte synd om honom. Däremot helt rätt av honom att bemöta rena felaktigheter (hemska sådana, om vad många av oss tror är sant – att Bella IGEN ljuger om stort och smått).
   Men synd om honom är det INTE.

   Svara

  Om det är sant att hon lurat honom att kriminella dömda för mord och kidnappning är ute efter honom, han har förlorat mångmiljonbelopp, inser att hans flickvän vill utplåna honom, han flyr i panik – folk har tagit livet av sig för mindre. Alltså hur vågar hon göra så här?

  Svara

   Hon har inte sagt så förstår du väl. Hon har väl sagt samma sak som hon skrev, någon har varit där + sett bilar de kollat upp och som varit reggade på kriminella.
   Eftersom han flyr innebär det att han redan var rädd för att det skulle hända och har väl tolkat det som att han har kriminella efter sig

   Svara

    Kriminella har inte bilar ”reggade” på sig.

    Svara

     Men målvakten kan väl gå att koppla ändå?

     Svara

  Gud ja, fortsätt uppdatera som du gör! Jag skulle vilja säga att hela den här cirkusen är något av det mest intressanta som har hänt i bloggvärlden någonsin. Stämmer det som han säger så har Isabella gjort sig skyldig till förtal, troligtvis grovt förtal… det är en rätt allvarlig grej.

  Svara

   Det är något hon försöker skydda med näbbar och klor. Något som gör att hon tycker det är värt risken. Förmodligen något som skulle innebära stor skada för antingen hennes varumärke, bolag eller både ock.

   Svara

  Heja Hajjen! Håller på dig! Släpp nu lite snaskiga detaljer om BB och hennes leverne och lögner.

  Svara

  Lägger om mitt inlägg här istället för camcam hann uppdatera :). Försökte säga samma sak häromdagen gällande norrmannens och ljugengrips hemliga relation men kommentaren gick inte igenom. Antar att jag var för ärlig… Plus att jag ångrade mig dessutom sekunden jag skickat svaret så lika bra det. Förmodar dock att det bara är en tidsfråga innan sanningen verkligen läcker ut från andra håll. Man kan ta sig fram i livet på många sätt. Jag må vara sista personen att lägga några värderingar i det men man kan samtidigt inte låta bli att förundras över hur hon vrider och vänder på människor på sitt egna lilla street smarta sätt. Även fast jag inte är ett helgon så lever jag ändå starkt efter principen att inte göra andra människor illa. Behandla andra som man själv vill bli behandlad. Synd dock bara att det blir på andra människors bekostnad i ljugengrips fall. Det som jag tror folk har börjat se igenom mer och mer är att hon är helt enkelt det minsta autentisk längre. Hon är inte det minsta genuin i sin så kallade personlighet varken genom sina ord eller handlingar. Hela hennes blogg karaktär och persona speglar numera bara en fasad där allt är ett spel för gallerierna, inklusive hennes ”planerade” krokodiltårar. Hon spelar the sims med sitt egna liv. Jag unnar henne all framgång för hon har onekligen jobbat hårt för den men samtidigt kan hon inte förvänta sig att någon kommer vilja göra business framöver med någon som agerar som en fjortis tagen ur en dålig dokusåpa. Jag tror inte att man kan höja sig själv genom att trycka ner andra, det slår bara tillbaka på en själv. Ingen kommer kunna eller vilja ta henne på allvar längre i affärslivet. Ingen annan än hon själv har satt henne i den här sitsen. Jag tror så mycket på universums ”lagar” att det man ger ut kommer tillslut tillbaka till en själv. Ljuger man för människor i åratal och behandlar de illa ja då är det bara en tidsfråga innan du möter en spegelbild av dig själv i någon annan. Inte för att straffa dig utan för att du ska dra lärdom och utvecklas. Drar man inte lärdom så kommer du tillslut fortsätta dra till dig liknande situationer tills du faktiskt lärt dig. Hon ska driva företag och anses vara en så att säga seriös och professionell person men vad hon gör nu är att svärta ner alla sina bolag och sitt eget varumärke genom sitt sjukligt enorma behov av bekräftelse och empati. Hon har ingen integritet i det hon gör men framförallt har hon inte respekt för sin omgivning. Hon kommer nog få kriminella efter sig nu på riktigt eftersom hon svärtat ner namnet på en viss krets människor, vilket hon är för naiv själv för att förstå. Madam leker med eld allt för att få uppmärksamhet i media och ja om hon trodde hon hade problem innan vänta bara tills hon kommer hem på riktigt. Dessa män använder vapen för att få sin vilja igenom och då har hennes livvakt inget att säga till om längre. Madam förstår sig inte på den undre världen och har de inte gett sig till känna än så är det bara en tidsfråga innan de gör det och inte på grund av H utan pågrund av hennes uttalande och inte uttalanden. Skulle inte förvåna mig det minsta om polisen avlyssnar bellas telefon. Vad hon gör nu ger definitivt polisen underlag för att i hemlighet inleda en förundersökning om henne. En förundersökning är ju sekretessbelagd och kan hålla på under en lång tid men jag skulle inte bli förvånad om vi kommer få se fröken dras inför rätta. Det påminner lite om arboga fallet. Polisen kunde ju sätte dit henne eftersom hon pladdrade på så mycket och helt enkelt inte kunde hålla käften. Samma sak med ljugengrip. Denna gång gräver hon sin egna rättsliga grav. Om man är smart håller man tyst när det gäller så allvarliga saker men hon kan helt enkelt inte tänka tio steg framåt i tiden. Jag tror problemet är hon är helt beroende av att lufta sitt liv genom sociala medier. Skulle man ta bort alla sponsorer och pengar skulle behovet fortfarande finnas för hon är så otroligt vilse i själen att hon vet verkligen inte vem hon är utan all bekräftelse från sociala medier och offentlig uppmärksamhet. Allting är sorgligt. Som ett barn som aldrig kommer växa upp och nu är fast i en vuxen kropp. Stackars pingis och alla hennes övriga medarbetare som förmodligen investerat halva sin själ i bolagen och nu är frökenlöken påväg att dra ner dem allihop i avgrunden. Varför, jo för att madam insisterat på att vara ansiktet utåt så hon kan fortsätta stå i centrum i allt (big mistake, där var bloggaren K med sitt klädmärke snäppet smartare). Vem vill handla av någon som inte har någon trovärdighet kvar? Av någon som konstant vänder den känslomässiga kappan efter vinden. Hela hennes fasad fascinerar människor för alla kan se igenom den förutom hon själv.

  Svara

   Radbrytning krävs om folk ska palla den där textmassan

   Svara

    Bra poäng, kan dock inte ändra på det nu i efterhand

    Svara

     Det där med Stordalen är så självklart men jäklar vad man fått moppen när man sagt det från andra som menar att det är förtal mot hans äktenskap, att han aldrig skulle göra så mot sin fru då de är så lyckliga osv. Om folk bara visste hur sunkigt allt är bakom alla dessa fasader så skulle de sluta vara så naiva.

     Svara

      Har fått för mig att PS och hans fru också har en öppen relation och att det är så BB blev inspirerad att också ha det.

      Svara

       Är det någon som har mer info ang. detta?

       Svara

       Därmed inte sagt att Fru Storis uppskattade att det på sociala medier visades upp hur hennes man umgicks med en annan kvinna i Paris…

       Kanske tänkt att man ska vara lite mer diskret med sådant.

       Svara

        Otrohet hör väl inte direkt till ovanligheterna men det är klart, är man en stor profil som alltid hyllar sin fru i offentliga sammanhang för att sen ha en sängfösare med Sveriges största bloggare som tillslut för stor ”nära krets” vet om så kanske man insett sitt misstag först när det är försent. Bella kan som sagt inte konsten att hålla saker och ting för sig själv. Tror han ångrar sig bittert idag. Till ingens hemlighet är ju inte män direkt kända för att fatta sina mest genomtänkta beslut genom kuken…

        Svara

         Ungefär dagen efter Bella filmade sitt hotellrum i Paris och fick med manskläder och mansskor i garderoben så publicerade Gunhild ett kryptisk inlägg – ”Rise up. Start fresh. See the bright opportunity in each new day….is not always easy. Sometimes it requires a little recap of ‘why’. ”

         Hon har tidigare sagt att man i ett förhållande måste ibland fråga sig ”why” man är tillsammans med någon för att påminna sig om valet man gjort och inte bara ge upp. Så nej, jag tror inte hon var så glad. Efter det så har paret åkt på flera semestrar och umgåtts mer än de gjort tidigare, de sågs ju knappt under en väldigt lång period. Verkar som om de nu medvetet satsat på sitt förhållande igen.

         Svara

    PS läs ej denna kommentar, slöseri med tid. första meningen lät intressant som om personen visste någt hahah lol

    Svara

    Annars fungerar texten bra om man vill radera en hårddisk genom att skriva över den 🙂

    Svara

   Vilket svammel. Som när jag inte hade något att skriva i en uppsats och svamlade på så 5 viktiga meningar blev till en a4

   Svara

    Exakt vad jag gör nu. Måste lämna in fem sidor om vetenskapsfilosofi. Ordbajs förutom första och sista meningen. If you cant convince them, confuse them.

    Svara

   Fast, ”stackars pingis”? Näää. Hon är smart, hon vet exakt vad hon gör och verkar lika falsk som Bella.

   Svara

  Hajjen, kolla om du inte kan få rättshjälp nu då du saknar inkomst och BB förstört möjligheterna för dig att arbeta.

  Svara

  När Bella talade ut i expressen påstod ju camcam att hon genom eget grävande redan upptäckt att det var så det låg till och att hon kunnat avslöjat det långt innan om hon vilke. Konstigt att hennes påstått grundliga research inte upptäcke att allt var hittepå då.

  Svara

   EXAKT vad jag tänkte på igår men glömde sen bort det.

   Svara

   Tack!!!! Litar fan lika mycket på camcam som på Hajen och Bella.

   Svara

    Off topic. Men nyfiken på varför du kallar dig ”flodhästar i Colombia”?

    Svara

     Är sämst på att välja namn så tog låten jag lyssnade på. Flodhästar i Colombia Av Erik Lundin.

     Svara

      Haha ok 🙂

      Svara

  Det som jag tycker är så synd med Bellas utspel och lögner de senaste åren är att DET VAR HELT ONÖDIGT. Vi är många som skulle tycka att hon var framgångsrik och intressant ÄVEN om hon inte överdrivit och använt sina kanaler till att överglänsa hela världen med siktet att bli världens mäktigaste.

  Det är bara så tragiskt att hon behöver använda media och ljuga på det här sättet (det är ju en del av hennes strategj) och förstöra sitt varumärke som faktiskt är helt ok med eller utan totalt 100 miljoner i vinst. Men, nu ser man bara ännu mer hon desperat hon är. För mer pengar, mer följare, mer lyx, mer mer mer av all extravagans.

  Svara

   PRECIS. Hon vill ofta få det till att kritiker inte gillar henne för att hon är så ”osvensk”, inte ber om ursäkt för sina drömmar och mål samt för att hon är KVINNA som bygger boooolaaaaag. Finns säkert avundsjuka hos en del människor, som det kan göra inför även andra framgångsrika kvinnor (och män) i landet i så fall. Men det flyger helt över hennes huvud (medvetet eller ej) att det är fasaden, lögnerna, det oempatiska osv som gör att hon har många kritiker.
   Hon hade räckt till ändå, men jag tror hon innerst inne är osäker och att hennes roll och attityd har blivit hennes överlevnadsmekanism. Hon har nog blivit fartblind vad gäller lögnerna och manipulationerna av läsare och omgivning.
   .
   Slå ihop det med hennes ADHD och autismspektrum-diagnosen hon också berättat om.. Det blir en väldigt speciell, svår människa. Iaf i detta fall.
   .
   http://www.lul.se/sv/Kampanjwebbar/Infoteket/Funktionsnedsattningar/Autismspektrumtillstand-AST/Vad-ar-Aspergers-syndrom-i-vuxen-alder/

   Svara

  Aha men då är H tillbaka i Sverige igen nu då? Frågade du det? Tänker att om det inte föreligger någon hotbild så har han ingen anledning att stanna kvar utomlands utan det är bättre att åka tillbaka och reda ut situationen på plats med de som drabbats av hans dåliga affärer?

  Svara

  Om nu X har lämnat landet. Vem betalar hans resa just nu?

  Svara

   Han pantsatte väl Bellas nästa present 😉

   Svara

   han sålde väll sin bently nyss så han lever väll på dessa pengar

   Svara

    Juste! Men tror du inte att X tar dom till att försöka betala av 1% av skulden?

    Svara

   Att flyga Norweigan till Malaga och sova på soffan hos en kompis i Marbella kostar inte många kronor…
   Underskatta inte hans kontaktnät.

   Svara

  När BB uttalar sig känns det som då ett surt barn öppnar munnen. Tyvärr tror jag hon missbedömt X knivskarpa hjärna på gott och ont. När han uttalar sig är det med en verbal styrka och säkerhet. När man ”förlorat allt” har man inget längre att dölja. En person i detta kämpar fortfarande för att hålla sin fasad upprätt.
  Han sitter säkert på detaljer som kan sänka hennes varumärke, tvivlar jag inte en sekund på. Fast klarar hon inte av den biten riktigt bra själv i slutändan?

  Svara

  Det här uppbrottet hade kunnat skötas så mycket snyggare och mer diskret, om dom hade velat det. Om Bella hade velat det.
  Det känns bara som att det var viktigt, av någon anledning, att börja karaktärsmörda exet totalt.
  Visst skulle han kunna anmäla henne för förtal, kanske, men dom viktiga slagen utspelar sig ju som bekant numera i media. Det är inte alls det viktigaste att få rätt inom rättsväsendet, för det enda folk kommer ihåg och googlar sig fram i framtiden är ju allting som har sagts och skrivits i media. Jag förstår fullt ut att han inte bara låter henne slakta på ifred i dagar, kanske i veckor, vem vet, utan bemöter hennes anklagelser. Det hade jag också gjort om jag typ ville kunna ha ett jobb och kanske ett liv i Sverige i framtiden.

  Svara

   Verkligen!!

   Svara

  Undrar verkligen vad Odd känner och tänker just nu. Tycker uppriktigt synd om honom och barnen. Vilken soppa

  Svara

   Jag undrar SÅ hur det ser ut i vardagssituationer. T.ex. när Odd lämnar på dagis och fröknarna ba ”Hur går det med polisskyddet…?” VAD SÄGER HAN NÄR FOLK FRÅGAR?!

   Svara

    Ja!!! Hade en teori ett tag om att det var just denna dynamik som gör att Isabella inte har några relationer kvar. Att folk inte pallar med att leva ett liv som på många sätt är påhittat för en blogg men som alla andra runt omkring en tror är på riktigt.

    Så när Isabella säger ”x klarade inte av att jag fokuserade på karriären” så tror jag det kanske egentligen är att de hon haft relation med kanske inte klarar av att hantera att deras liv blir beskrivet till allmänheten på ett sätt når verkligheten är annorlunda.

    Svara

     +1 på den 👆

     Svara

    Man undrar ju också hur länge O kommer hålla tyst? Alltså om det är som man misstänker att stora delar av den här historien är påhittad, vill man ha sina barn hos den personen? Borde finnas fler i Bellas närhet som också får nog och ”talar ut”. Om man jobbar hos henne och tyckte det var ett kul jobb osv, så kommer man kanske nån gång nu till en gräns där man känner att det inte är ett företag man vill bli förknippad med och slutar? Det hade jag gjort iaf. Kanske oavsett vad som stämmer och inte.

    Svara

  Haha jag har en känsla att de tillsammans ligger i sina solsängar och hittar på hela storyn. Allt för att synas.

  Hon ljuger säkerligen även om produkternas innehåll. Skulle aldrig få för mig att köpa något från hennes märke.

  Svara

   Jag har också tänkt i dom banorna faktiskt. Men tänker då att någon i deras närhet måste väl ändå då gå ut med infon? Inte kan dom ha så många människor runt sig som ingår i ”spelet”?

   Svara

   Du har absolut en poäng i detta eftersom det finns mycket att förlora men inget att vinna om Skatteverket och Finansinspektionen skulle göra en djupdykning – och lyckas fiska upp något – i vad som finansierat den senaste tidens jetsetliv för dessa två masterminds.

   Man ser inte med blida ögon på penningtvättsbrott, även om man bara medverkat till någon annans penningtvätt.

   Svara

  Detta är ett påhitt från BB för att öka trafiken till sin blogg innan lanseringen i Usa!

  Svara

  Jag blir mörkrädd när jag läser det här kommentarsfältet. Så många som verkligen verkar vilja Bella riktigt illa? Man kan både tycka att hennes story verkar fejkad och överdriven och samtidigt inte ha någon superstark åsikt om hennes person. Det här är nästan lite läskigt. Undrar också varför så många tycket det är konstigt att hon ville få sin pojkvän att framstå som otroligt givmild i Schulmans podd. Det passar ju perfekt in i hennes varumärke att ha en rik pojkvän som skämmer bort henne så det förstår jag att hon sa där och då. Sedan om det inte var sant, det är fan en petitess i sammanhanget. Sedan tror jag att båda ljuger om allt här.

  Har frågor till H!

  1. Jag tror att vem som helst annars i din situation hade gjort en förtalsanmälan. Varför gör inte du en? Det här är ju ganska allvarliga anklagelser som du också nekar till, men du väljer att ”outa lite kvitton” och ha en Q&A i en skvallerblogg om bloggare och kommunicera via din Instagram? Det känns inte ens som ett halvhjärtat försök för att rädda ditt anseende. Borde du inte fundera över lite andra kanaler? Om Bellas anklagelser är falska skulle hon åka dit så det sjunger om det i rätten.
  2. Varför ska någon tro på dig? Liksom, inte ett ifrågasättande utan vill bara läsa ditt bästa argument.
  3. Är det sant att de du förvaltat kapital (eller vad det nu heter) åt är kriminella? Gängkriminella? En maffia? Vad stämmer här egentligen? Är det ”ljusskygga personer” som Bella skriver?

  Svara

   Vill för övrigt också gärna veta hur H ställer sig till anklagelserna om att han velat låna pengar, investera Bellas kapital och sånt. Är det något du gjort under tiden du vetat att det går skitdåligt för dig? Är det som Bella säger att du försökt låna pengar av henne och ”låsa upp hennes ekonomi”?

   Svara

    Känns som att han lägger fokus på det han kan bevisa att hon ljugit om. Dvs ett hotellkvitto och vem som nämnde bitcoins. Hade hon ljugit om de större sakerna så hade han väl lagt fram bevis för de lögnerna. Åtminstone dementerat. Vire ju konstigt om han undvek det av någon annan anledning än att han vet att han inte kan säga emot det. Han verkar ju så mån om att rentvå sig från lögnerna tänker jag.

    Kan vara så att han bevisar två (i sammanhanget) små lögner så att folk ska veta att hon ljuger och utgå från att resten också är lögn.

    Svara

     Absolut, men det känns som ett konstigt perspektiv och valet av kanaler är också jättemärkligt i sammanhanget. Vem är det han vill nå här? Och via sina Instagraminlägg? Hans twitterkonto är fortsatt borta.

     Svara

     Absolut men det känns som ett osunt kanalval, vem vill han nå… här?

     Svara

      Alla de nötter som nu tror att han är vad Isabella målat upp efter att ha läst hennes inlägg? = samma målgrupp som han kan nå här. Inte så att han kan skriva en kommentar i hennes flöde.

      Svara

       Fortsatt så att kanalvalet e märkligt. Varför är det viktigt för honom att driva sin kommunikation här och på instagram? Han borde fokusera på kvällstidningar och där ”hans” målgrupp finns. Isabellas fanbase är redan körd. Vill han rädda sitt anseende i sin bransch är det inte här han ska hänga.

       Svara

   Fråga nummer 3 har han redan svarat på. Du kanske ska läsa på andra kanaler också, inte enbart Bloggbevaknings, (trots att det redan står här).

   Svara

    Läste det andra inlägget från idag, här på Bloggevakning, men det berörde mest kryptovalutor och inte så mycket situationen i sin helhet. Var tycker du att jag borde läsa istället?

    Svara

   1. Det har han gått ut med att han ska göra
   3. Det har han svarat att han inte har. Han har lånat vita pengar av vanliga människor

   Svara

  Om inte annat så har ju ordet ”karaktärsmord” fått ett uppsving i dagarna. Om jag fick en peng varje gång jag läst det sen nyheten breakade så skulle jag snart kunna betala Hs skuld.

  Svara

  #teamhajen

  Svara

  #teamhajen

  Svara

  Jamen den där killen verkar ju trovärdig!

  Svara

  Mina tre stora frågetecken är följande:

  1. Känner Skatteverket och Finansinspektionen till att H förvaltat andras pengar? Hade han det tillstånd som krävs från Finansinpektionen? För ALLA pengar han hanterade.

  2. Vad var det för pengar som finansierade hans lyxliv med Bentleyn m.m. Var det hans egna pengar, hans klienters pengar eller Bellas pengar?

  3. Varför fick Bellas lyxliv ett sådant enormt uppsving helt plötsligt? Var kommer pengarna ifrån och vem står som ägare på hennes nya bostad?

  De här tre sakerna känns avgörande för att det ska kunna bringas klarhet här. Jag tror nämligen att anledningen till Bellas utspel i den senaste tiden bottnar i desperation över något som har med pengar att göra. Hennes pengar. Det är något hon försöker dölja till varje pris. Oavsett om de har ljusskygga individer efter sig eller ej.

  Svara

   +1 på allt.

   Svara

   Bella skrev såhär:

   ”Alla dessa idéer om kapitalförsäkringar utomlands, hur de kunde äga mitt hus på något sätt.”

   Gissar att hon nappade på detta.

   Svara

    Det var iaf av någon anledning viktigt för henne att lyfta det där med huset och att hon ”betalade kontant som vanligt”.

    Svara

     Huset är inte köpt kontant, det är maxbelånat.

     Svara

  Jag gillar hajen mer och mer! Det hjälper att han påminner om Christian i 50 shades of Grey 🤷

  Svara

   Vilken förolämpning. Christian är ju en fullblodspsykopat.

   Svara

  Alltså allt detta känns bara som det gått förlångt just nu. Ska vi djupgräva i andras ekonomi och uppbrott lika djupt? Försökt vara neutral i frågan ifrån start men när Bella skrev ut väldigt personliga saker om H så tyckte jag att det gått lite för långt och nu får vi ”bevis” ifrån H. Alltså jag själv förstår ju att detta känns så spännande och intressant för oss andra men samtigt känns det så jävla ledsamt att det gått till såhär och att båda behöver hävda och mojsa sig på internet.

  Svara

  Kom ihåg att inte outa alla detaljer här utan spara lite till boken.

  För det blir väl en bok, CamCam?!???

  Svara

  En grej jag kommer tillbaka till hela tiden är hennes två events hon gjorde efter detta uppdagades.

  Det finns allvarliga hot mot henne och hennes familj, hela hennes liv vänds upp och ner, hon är förkrossad, hon behöver fly landet men hon stannar ändå för en lunchpresentation av Löwengrips produkter till nordiska journalister och en gala där ett av de bolag hon är delägare ska vinna något pris.

  Inget av de två eventen är ju i närheten av viktiga och beroende av henne, om man jämför med alla hennes events detta år. Det är ju ingen media-grej som Skavlan, ingen utmärkelse som ”årets affärskvinna”.

  Båda de eventen kunde ju ha gjorts av pingis och hennes andra kollegor. Klart att det är bra om Isabella är med, men eventen hade ju inte varit misslyckade om det hade varit Pingis och andra som stått där.

  Det går liksom inte ihop. Jag förstår att man inte kan ställa in allt, speciellt inte jätteviktiga grejer. Men dessa två events var ju verkligen inte så viktiga att löwengrip och Nordic tech house hade skadats om hon inte hade dykt upp.

  Det gör ju verkligen att man funderar på hur allvarligt hotet var (även om hon hade skydd på eventen)

  Svara

   +1

   Svara

   Exakt det har jag också kommenterat om tidigare, håller med dig. Det stämmer inte ALLS med den historien hon målade upp efter att ha ”flytt”. Men det stämmer däremot in bättre om nu exets version är närmre sanningen (och det är ju mer den versionen som överhuvudtaget går ihop..). Hon var inte så rädd, hot från ”kriminella dömda för mord och människorov” var en fabrikation. Finns ingen rimlig förklaring i det annars.

   Svara

   Verkligen, om man själv och ens barn är hotade, då tar man väl sitt pick och pack och drar så fort man bara kan? Man håller inte på i flera dagar och hintar heller om ATT man kommer sticka. Man sticker väl bara, utan att säga ett ljud. Och man drar väl i så fall inte heller på solsemester i en vecka helt öppet. Utan man sticker väl någon annanstans, man uppdaterar inte sin blogg/insta och man är väl borta i typ några månader tills man känner sig trygg med att situationen lugnat sig? Något är skumt, helt klart.

   Svara

  Att säga att hajen aldrig någonsin kommer kunna återvända till Sverige var ju väldigt grovt….

  Svara

  Vill inte klicka mig in på hennes blogg, men släpper de fram några kritiska kommentarer?

  Svara

   Nope

   Svara

  Han pratar som Trump

  Svara

   Bara du som tycker så. Bella är ju en psykopat.

   Svara

  Shark Week

  @TheSharkWeek
  3 timför 3 timmar sedan
  Mer
  Framför allt skapar ryktesspridningen extrema problem i termer av lösning för de problem jag skapat. Har sparat allt och som det ser ut nu kommer jag anmäla några personer för förtal. Om man känner att man kan vara en av dem så kan man skriva till mig innan jag går vidare.

  Svara

   Oj! ok ja då hotar han bb nu? Är detta sant (har inte ig)

   Svara

    Fast det är inte ett hot i lagens mening att säga atg man ska anmäla någon…

    Har träffat många snattare i mina dar:
    – Stopp, tar du med dig den där ut polisanmäler vi dig!
    – Det där är olaga hot!!

    Haha nä inte riktigt va? 😅

    Svara

     Fast det är ett hot svar ja.

     Svara

      I veckans nummer av Kalle Anka kanske men nej, inte i verkliga livet.

      Svara

  Hotet från maffian är på riktigt. Därför måste Bella kataktärsmörda exet offentligt, för att övertyga maffian om att H är helt död för henne. På det viset minskar risken för att hon blir hotad/utpressad. H:s kontringar till Bella är endast till för att stärka denna bild. H hjälper alltså Bella att övertyga maffian om att deras relation är stendöd genom att gå till motattack. Är övertygad om att B och H arbetar tillsammans med detta. Enda anledningen till att Bella skriver så utlämnande och iskallt om H är för att skydda sig själv och barnen från maffian. Hon hade aldrig skrivit ett sådant inlägg annars, det riskerar att ödelägga hela hennes karriär. Hon gör det för att överleva. H kommer förmodligen hålla sig utomlands en längre period och i hemlighet träffa Bella då och då.

  Svara

   Wow du måste ha sett massa action filmer. lol Detta låter som en synopsis.

   Svara

    Inte alls. Men förstår att det låter så för människor som aldrig varit i kontakt med den undre världen. Mitt liv har stundtals kännts som en sådan film, är uppvuxen med en pappa som är involverad i grovt kriminella verksamheter.0

    Svara

     Liknande historia har jag själv och tänker helt som du. Vanligt folk verkar ju inte förstå hur grov brottslighet går till…

     Svara

     Då har vi levt i heeeelt olika undre världar, om någon vill ha pengar då spelar det ingen roll vad Bella säger nu. Hon har haft en koppling med honom och utmålar sig ha pengar = räcker för att ev. kriminella ska vända sig till henne med utrensning.

     Men som hon har målat upp situationen tror jag inte en sekund på att hon blev påhälsad av män med det registret.

     Svara

   Vad fint att hon då överlever på en strand full med svenska turister spatserande med sina barn helt öppet. Hon känns verkligen livrädd.

   Svara

   Hade hon faktiskt aldrig skrivit så annars? Har hon inte en historia av att kasta personer i sin närhet till vargarna? Hon kallade sin pappa för en psykopat och har antytt en del om Odd också.

   Svara

  Förstår fortfarande inte varför han väljer att uttala sig på Bloggbevakning.se och inte går till polisen?

  Svara

   Han använder sig bara av bloggbevakning för att visa upp att folk (bella) ska vara tysta ”annars…..”

   Svara

  Så länger han håller sig gömd och inte vågar visa sig öppet ute i Sverige, har han ingen trovärdighet.

  Svara

   Exakt min tanke.

   Svara

  Vem går under jorden och lämnar landet i flykt . För att ett argt och sårat ex säger att skummisar har varit och letat eller åkt utanför huset ? Om man inte vet om att det mkt väl kan ligga till så ?

  Svara

  Frågor till Isabellas livvakt:

  1. Hej Magnus du har tidigare varit med i en artikel om risken för kidnappning av rika människor. Där framgick att rika människor absolut inte bör visa upp sin lyx offentligt i medier/sociala medier. Har du som livvakt åt Isabella gett henne rådet att sluta visa upp sin lyx?

  2. Isabella har tidigare haft stalkers (fruktansvärt och det ska hon bara ha medkänsla i givetvis) och nu på senare tid en man som dykt upp vid hennes hus osv. Man har fått bilden att hon har väldigt bra skydd hemma dock: dels dig som livvakt men också avancerade larm osv. Om det dyker upp skumma typer i bilar utanför detta fort, och ni har tagit reda på att dessa är dömda för människorov tidigare och ni gör bedömningen ”enorm fara” för Isabella och barnen … Varför anser du att Isabella då är tryggare utomlands på en semesterort än i Stockholm där svensk polis såklart har plikt att undersöka hotet och vid fara skydda Isabella med familj? Varför bedömde du inte att det fanns samma behov att skydda Isabella från den ensamma galning som förföljt henne på sista tiden?

  3. Varför är inte polis inblandade?

  4. Varför har du uttalat dig i pressen om vad expojkvännen känner? Varför har du pratat i tfn med honom en massa? Ingår det i att vara livvakt?

  5. Bedömer ni att hotet kvarstår inför NYC?

  6. Kommer IL fortsätta att visa upp lyx och ange hur dyrt allt är och hur mkt hon tjänar eller kommer hon tona ner det nu?

  Mvh

  Svara

   Oh en till fråga Magnus. Eftersom du varit med i en artikel om att flasha sin lyx kan leda till kidnappning.. hur vet du att dom ni såg i bilen var ute efter expojkvännen? Kan det inte ha varit vanliga kidnappare som läst Isabellas inlägg om all lyx och om priset på nya huset osv? Dvs hon visar hur rik hon är och blir då måltavla?

   Svara

    Och Jöns Jönsson som hälsade på hos B och sökte hennes kille som spekulerat bort 10 miljoner var en vanlig hyvens kille? Alltså allvarligt. Sorterar folk bort information A så fort information å kommer in i bilden?

    Svara

  ”Även Löwengrips ex-make Odd Spångberg, som också är pappa till barnen, ska ha tvingats förflytta sig.”

  Kvarstår dock att jag gärna vill höra Odds version på detta.
  Mannen som verkar ha ett sjuhelsike tålamod med allt som IL hittar på.

  Svara

   Jag tror att han är rädd för henne. Skulle inte förvåna mig om det är en vårdnadstvist på gång. Och hon kan ju uppenbarligen sprida vilka lögner som helst.

   Svara

    En kommentar på FB påstår att Odd ska söka egen vårdnad då han tycker det är för otryggt runt Bella – någon som sa att de hade inside info. Sant eller inte visar sig med tiden.

    Svara

     Skulle inte förvåna mig om man har funderat på saken!! Dock tror jag inte att det är något som han skulle lyckas med.

     Svara

     Skitsnack att han skulle få ensam vårdnad pga det här. Det är på gott och ont extremt svårt för myndigheter att plocka kids från en förälder ffa från en mamma.

     Svara

    Tror nog mer att han får betalt i kombo med att han tänker på barnen.

    Svara

     Lätt att han får betalt för att hålla käft. Munkavel!

     Svara

  Jag kan tycka att det känns lite såhär… jag tror vi alla har varit i situationer där en själv eller någon man känt eldat upp sig. Minns så tydligt när man var 14, 15 år och någon var arg på någon i klassen och tillsammans började man spä på allt till personen inte ens kunde komma in i rummet utan att bli anklagad för att göra fel.

  Jag tycker hela situationen känns så från Isabellas håll samt hennes team. Att om han ska åka dit för det som är sant så kan han lika gärna åka dit för det som är påhittat också.

  Svara

   Okej, så du var alltså en mobbare.

   Svara

   Seriöst, vad hemskt. Vid 14, 15 år vet man bättre.

   Svara

  Men om det inte finns något hot, varför åker inte hajen hem.

  Lär väl visa sig om han blir klippt om det fanns ett hor?

  Svara

   Vi vet väl inte var han befinner sig just nu. Gör du?

   Svara

    Marbella

    Svara

    I sin lägenhet i stan, det är såklart därför Jöns Jönsson knackade på Bellas hem och bad att hennes kille som är skyldig tiotals miljoner ska höra av sig …

    Svara

  Det som skaver för mig är följande:

  OM det nu är så allvarligt att hon måste fly, och till och med Odd måste fly; varför fortsätter hon att lägga ut sitt liv på sociala medier? Varför jobbar hon leendes och är med på events hemma hos sig? Ena sekunden måste hon fly och gömma sig och allt är nattsvart och hemskt, och andra sekunden är hon med på oviktiga events och kastar med håret.

  Det känns som att det i nuläget är viktigare för henne att poängtera att H var en dålig kille och skvallra massa om det, än att fokusera på att hon och kidsen var nära på att bli kidnappade. Vilket jag tycker är konstigt – det mest allvarliga i detta måste väl ändå vara att hon, hennes barn och hennes man varit tvingade att fly? Sen att hennes kille ljugit för henne är ju trist men kidnappsningshot måste väl vara mer traumatiserande och otäckt?

  Det skaver också att hon i början skriver att hon inte får träffa H, och verkar uppriktigt ledsen över detta, och sedan kastas allting om och hon smutskastar honom.

  Det är svårt att hitta en röd tråd i det här tycker jag, eller liksom, hitta ett sammanhang. Det är tvära kast i den här storyn!

  Det är så tråkigt att hon ljugit så mycket tidigare och haft sig, – det gör att man inte har något förtroende för henne.

  Svara

  Intressant att kriminalitet spekuleras in i det här. Om han är supermanipulativ eller bara gett allt för att försöka bli rik är ju också oklart.

  X har med största sannolikhet lånat pengar från sin omgivning eftersom han hade stor cred på twitter av att vara erkänt duktig trader för att sedan spekulerat stenhårt med hävstång för att hoppas bli rejält rik och kunna leva upp till BB:s krav på man, skyhög och idiotrisk som inte gick vägen.

  Kan förstå BB:s besvikelse men hon kunde samtidigt hanterat detta så mkt schysstare, är 3% sympati och 97% hennes varumärke här..

  Svara

   Men ärligt, Jesper, vem lånar ut sina stålar till någon med ”stor cred på twitter” och ”erkänt duktig trader” säger vem?

   Svara

    Precis! Förmögna människor är inte heller och ger så stora belopp till någon bara så där för att den skall kunna placera pengarna. Det är klart man vill ha skriftliga avtal med mera och att de som placerar gör det lagligt och har dokument som bestryker det. Likaså gör man research på förvaltare. Utbildad själv i branschen samt placerare.
    Enbart olagliga pengar ger man till någon ung kille med relativt barnslig humor som man hittar på Twitter…

    Svara

   Att någon sökt upp B i hennes hem vet vi, men ändå. Så jäkla oschysst av henne att dissa honom på det sättet … Och jäkla henne att han försökte leva upp till en livstil han inte hade råd med.

   Svara

  Vilken soppa !!! Det verkar som om Isabella har ett och annat att ta tag i.

  Svara

  Ingen som ens verkar ha tänkt tanken att skärmdumpar på sms konversationer är oerhört enkelt att fejka?
  Helt plötsligt verkar alla tycka att H är oskulden själv personifierad men varför har han inte kommit hem?
  Varför trodde han på att han var hotad när han är så oskyldig?

  Svara

   Tycker nog många har en sansad bild och försiktighet inför H’s ord, inte tycker att han är ”oskulden själv”. Men motparten Isabella har inte direkt något högt förtroendekapital och det är helt rimligt att efter hennes rubrikskapande i Expressen så får han bemöta det han påstår är lögner.

   Svara

   Jag tycker detta säger så mycket om dig som person, Camilla…..
   Att du litar på HJ, som skickar printscreens på sms-konversationer och kontoutdrag. Så jävla enkelt han har lurat dig!!!!
   Att ifrågasätta t.ex om Isabella sagt fel om vem som betalat vad i detta skedet är grovt övertramp och DU gör saken värre!!
   Jag vet exempelvis folk som var på eventet hemma hos IL i samband med händelsen och det kryllade av vakter och hölls en otrolig koll på vilka som kom o gick.
   Troligtvis INTE bara för att skapa content! Ifrågasätt ist varför unge herr Jarlbo har varit tvungen att hålla sig borta!
   Det sägs att ”det finns ingen anmälan”,,, näe folk som sysslar med ljusskygga affärer anmäler sällan.

   Bli inte duperad du också, bara för att du har en snevriden inställning från början
   Fan, om du visste vad psykopater kan göra…..

   Svara

  Och hur vet vi är det som Camcam har skrivit i inlägget stämmer och att svaren är från H? Hon kan lika väl ha skrivit ihop svaren själv?

  Svara

   Nej, det har hon inte. Hon har en ansvarig utgivare = ljuger inte pga kan bli förtal. Läs på.

   Svara

  Uppskattar verkligen att du låtar H komma till tals och att han får möjlighet att bemöta alla påståenden som sprids.

  Svara

  Jag förstår inte riktigt, om hajen påstår att han flydde utomlands pga Bellas crew sagt att han sökts upp av kriminella, betyder inte det att han faktiskt gjort något som innebär att det är troligt att kriminella skulle kunna hota honom? Om man visste att man inte gjort något olagligt eller rört sig i fel kretsar, behöver man fly då?

  Svara

   Om en livvakt ringde dej o sa ditt liv är i fara, och du redan var helt sjukt stressad över att du höll på att bli avslöjad inför alla att du hade gjort bort dig och använt andras pengar till lyx och sen inte klarat att fixa fram nya pengar… skulle du kanske fråga tre ggr ”är ni säkra? Va? Människorov? va?!”. Om livvakten framhärdade att ja du är jagad, nån måste ha sålt skulden till farliga typer som nu hagar dig. Ja då kanske du, trött, stressad och nojig faktiskt skulle ha satt dig på ett flyg.

   Men. Också mkt möjligt att hajen drog pga skam. Han har ju skämt ut sig.

   Svara

    Fast i en tidigare intervju bad han om att vara anonym eftersom traders ofta drabbas av kidnappningshot. Men nu när han schabblat bort flera miljoner menar du att hotet inte är legit längre?

    Svara

     Det har du verkligen en poäng i. Jag tänker bara att om jag hade rent mjöl i påsen (om man utgår ifrån att hans förlorade pengar förlorats på lagligt sätt) så hade jag kanske snarare kontaktat polisen? Men jag är kanske naiv här.
     Jag visste inte om att det fanns hot mot honom eller att han sagt något sånt i en intervju.

     Svara

    Säkert en kombination utav båda.

    Svara

  För den som är intresserad av vaktens arbetsmetoder: https://minfil.com/O36ancm1bb/IMG_6104_jpg

  Svara

   Omg!!!

   Svara

   Hur vet du att det där är vakten. Du trixar?

   Svara

    Vakten heter Magnus. Han är född 72. Han har en likadan bild på sin facebook.

    Svara

     Mykcet märkligt, jag kom till samma slutsats gällande nicket Mange 72. 😉

     Svara

  Det var en gång en haj
  som kastade paj
  på en bella
  för det var hon som la ut en kärleksfälla
  han fick vara med och leka
  om han rikt som ett troll verka
  hon kastade honom bort
  när det framgick att han förlorat hårt

  ingen äkta kärlek var det
  det var en dyr läxa, så sas det

  #teamhajen

  Svara

   Varför är du teamhajen?

   Svara

  en till fråga h gärna får svara på är NÄR hon gjorde sina tuttar!

  Svara

   Här ställer vi de viktiga frågorna 😅

   Svara

   Varför inte den vanliga FB frågan: Tar hon den i tvåan?

   Svara

  Så himla tragiskt att Aftonbladet skriver en artikel om BBs lansering i USA, ”så ska Löwengrip göra comback efter krisen” och sedan under bara en liiiiiten liten betal- artikel där de skriver om X svar till anklagelserna mot honom. SÅ HIMLA orättvist. Usch.

  Svara

  Sanningen är troligen att firren gjort slut med Ljugengrip och hon blir då fly förbannad och i ett redigt raseri börjar hämnas på honom på diverse galna sätt. Är det detta som händer nu som ligger bakom denna helt galet vansinniga påhittade historia borde hon vara total körd för många år framöver både privat och jobbmässigt. Inget seriöst företag borde nånsin vilja gör affärer eller samarbete mer. Sen är det nåt lurt med denna simsliknande kåk.

  Svara

   Du måste vara flashbackare, bara de som kan komma på sådana vansinniga spekulationer.

   Svara

  Teori: Bella visste hela tiden om vem hajen var ”på riktigt”. Men hon spelade med och utnyttjade situationen för att skapa rätt stämning på bloggen inför produktläpp mm. Fint att ha en BF liksom.
  Nu verkar bloggen vara i behov av extrem uppmärksamhet och då tar teamet tillfället i akt och gör en story av Hajens börskrasch.

  Svara

   Tror definitivt att hon vetat om läget en längre tid än vad hon vill ge sken utav och att hon nu inte vill associeras med hans s.k. misslyckande…. och därför agerar ut som hon gör. Iskall!

   Svara

   Och om hon inte visste var hon korkad. Hur man än vänder ändan osv …

   Svara

    Lätt att endast se det man vill se när man är kär. Man vill inte tro det värsta. Många som blir blinda av kärlek.
    Men i BB fall tror jag dock kanske inte att det var så 🙂 Detta är något hon vetat om ett tag… hållit på det för att antingen inte sabba sin egna image eller för att samla lite drama till bloggen eller hur man nu ska säga. Mer trafik hit och dit!

    Svara

  ”Denna, som jag nu i efterhand fått veta, fiktiva hotbild har gjort att jag på många sätt agerat totalt irrationellt de senaste dagarna.
  Detta kommer jag sannolikt ha anledning att berätta mer om senare.”

  Det här låter som en man som förbereder sig på att skylla i från sig ännu mer

  Svara

  Så härligt med bevisning! Jag visste att det där kunde bara inte stämma in på H. Lugn och klok. Bra humor har han med 🙂

  Svara

  464 kommentarer, orkar inte räkna men närmare 100 måste tillhöra ’Anonym’.

  Svara

   ??

   Svara

  Tragiskt att läsa allt detta, hur ni orkar lägga er kraft på något som inte ”tillhör” er.
  Skaffa er ett liv 😉👍

  Svara

  Medelande till hajen.

  https://youtu.be/9goeajb1vdg

  Svara

  Om BBs historia är sann så kan man väl inte vänta sig annat än att H gör precis det han nu gör. Allt han säger kan vara lögner och manipulation, menar jag. Och om han har lyckats lura henne och alla andra – som BB påstår att han gjort – då är han ju också duktig på att ljuga och manipulera. Det kan vara bra att ha i bakhuvudet, tänker jag.

  Ang. det här med att kriminella inte kör runt i egen bil. Jag ska inte påstå att jag har särskilt stor insyn i hur kriminella brukar göra, men jag har faktiskt känt en kriminell person som sysslade med indrivning. Jag vet inte vad för bil han körde runt i, men jag vet att alla i den världen där han hängde visste om hans historia, och att det var något han använde sig av i sina hot. Inga försök att dölja vem han var, alltså. Så med det i åtanke tycker jag inte att det låter jättekonstigt om någon som är tidigare dömd kör runt i egen bil registrerad på sitt namn.

  Vad som däremot låter lite konstigt i mina öron är att någon helt hederlig och laglydig människa skulle göra något hembesök ö.h.t. till någons flickvän för att försöka få tag på personen som är skyldig honom eller henne pengar. Varför inte bara ringa? Boka in ett möte? Är det inte så vanliga affärsmänniskor brukar bete sig? Något annat är ju bara hotfullt och amatörmässigt.

  Det låter också konstigt att inte bara BB, utan också hennes livvakt, skulle skrämma upp H bara för att jävlas eller för att dra trafik till bloggen. Det är ju det sjukaste man hört på länge, i så fall. Som jag ser det har BB väldigt mycket att förlora på att göra något så stört, medan H har mycket att vinna på att just nu försöka övertala människor om att allt är under kontroll och att han inte haft något fuffens för sig.

  Svara

  Herregud hur sjuk är du ?Har du mutat odd med pengar vilken normal man skulle låta barnen bo med dig .Jag hoppas du faller hårt ogillar dig skarpt dina produkter är vidriga men lycka till med nästa gubbe kanbli skor från skopunken p.s Måtte din Ezman vå vårdnad du är inkomenten som mamma dessvärre

  Svara

   Kräla tillbaka under stenen igen ditt elaka troll .

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.