X visar upp privata sms om att Isabella Löwengrip kände till hans affärer – något hon förnekat.

I den här artikeln från Expressen publicerades Isabella och hennes livvakts uttalanden om att hon inte kände till någonting om X affärer och att han handlat med lånade pengar.
Denna artikel har legat till grund för bilden som målats upp av det före detta paret under veckan, men nu publicerar Expressen en ny artikel med ”bevis” på att Isabella skulle kunna känna till dessa saker.
Detta kan tolkas som rena lögner för att framställa sig själv i en bättre dager, samtidigt som hon karaktärsmördade sin fd.pojkvän.
Vad anser ni?

Och vad anser ni om faktumet att Expressens artikel med Isabellas ogranskade uttalanden legat till grund för den eskalerande smutskastning som förekommit mot X sedan dess? Det är ju Expressen enkom som är ansvariga för att han målats upp som en kriminiell, jagad och hotad man, med djupt kriminella människor efter sig som varit på jakt efter både honom och Isabella med familj. Alla andra tidningar har ju citerat Expressen efter det.

Här kan ju en av grundstenarna i den falla – Isabellas totala okunskap om X affärer.

Delar ut Expressens artikel publicerad 26 nov 2018 kl 12.30.

Jag skrev själv om att hon erkänt att hon känt till det sedan midsommar 2017 – HÄR –  men nu publicerar även Expressen att de tagit del av bevisen.

Det har även jag gjort.
Här är smset som skickades mellan Isabella och X där hon tydligt bevisar att hon kände till X affärer och hur de gick – bland annat en situation med en investerare som han varit stressad över. Så pass insatt att hon till och med diskuterat den med en tredje part.

X blå – Isabella grå.

Var så goda att bilda er en egen uppfattning!

551 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Yaaasssss

  Svara

   Nu har hon skrivit på sin blogg igen.

   Svara

    ”Barnen och jag har det faktiskt hyfsat bra trots allt. Jag försöker se det som en extra semester tillsammans och göra det bästa av våra dagar. Ida reste med oss de första dagarna vilket jag är tacksam över, jag hade det svårt att kliva upp då. Men nu är det vi och livvakt och det fungerar också bra. Gillis och Sally tror att vi har vår egna ”polis” med oss på resan om tjuvar kommer. Dom får tro det just nu.

    Odd och jag har en bra dialog. Jag var så rädd att han skulle bli arg på mig, vilket är förståligt på något sätt. Stalker hemma och så det här. Men han har varit lugn och stöttat mig massor. Han har också fått flytta på sig efter hotbilden. Fruktansvärt”.

    Svara

     Varför är vakten med om hotet var påhittat? Och varför tar han alla telefonsamtal med pressen? Är de ihop?

     Svara

      Det enda jag tänker är ”vilken snubbe”. En pudel i det här läget hade kanske varit något mer passande..

      Svara

       Inte av vakten alltså…

       Svara

        Isabella har bevisligen ljugit om TVÅ olika händelser och Hampus har bevisligen ljugit om NOLL händelser so far. Jag tycker att hennes beteende är förkastligt. Har gillat henne och hejat på henne under alla år men har fått total avsmak efter lögnerna och hur hon behandlar människor runt sig. Jag tycker att hon har använt sin plattform felaktigt i detta fall och kommer fortsättningsvis bojkotta.

        Svara

         Hur kan du ha följt henne i flera år utan att märka ett mönster? Misstänker att de som skriver sånt egentligen bara hittar på det för att få mer tyngd i sitt påstående att man minsann slutat läsa nu. Ingen kan ju följa Bella i år och inte upptäcka att hon ändrar sina stories efter det som gynnar henne bäst där och då.

         Svara

         Vad menar du att hon bevisligen ljugit om Helen? Finns ju inget enda bevis å att hon ljugit om något alls. För att H bett om att låna pengar bevisar inte att Isabella vet att han handlat för andras pengar och spekulerat bort så stora mängder pengar. Hon har aldrig förnekat att hon känt till att han daytradat. Jag tror inte du riktigt förstår Helen och du ska vara medveten om att Camcam har vinklat och skriver på ett sätt så det ska framstå som att Bella ljugit men nej finns inga bevis för några lögner. Camcam manipulerar genom att påpeka och använda ord som djupt kriminella – djupt? Bella har inte sagt ett ord f ö att H är kriminell. Och Camcam försöker smutskasta både expressen och aftonbladet genom att vinkla och manipulera sina läsare. Camcam utelämnar också det H sagt som bekräftar vad Bella sagt och Camcam utelämnar att H sagt att han tidigare hotats och att H sagt att Bella inte kände till dessa stora miljonskulder och att han handlat/shoppat för andras pengar.

         Så hoppas du förstår bättre nu Helen. Tror förresten inte heller att du gillar och hejat på Bella innan, ser att du/ni skriver det lite väl ofta och man känner igen det och förstår det syftet.

         Svara

      Jag tänker att hotet eventuellt kan vara uppdiktat av livvakten för att vara behövd. Han verkar ju gilla uppmärksamhet…

      Svara

       Verkligen!

       Svara

     Är det bara jag som reagerar på att hon ofta skriver ”vilket är förståeligt” om sina egna reaktioner? Det brukar man ju säga om andra främst. Eller i alla fall lägga till ”…eftersom jag haft det stressigt den sista tiden.” Men hon skriver bara typ ”jag känner av stressen och behöver vila ut, vilket är förståeligt.”

     Svara

      Ego deluxe!

      Svara

      Tycker inte alls det är konstigt. Man validerar någon annans känslor gentemot en själv – de är förståeliga pga hur man betett sig/ställt till med.

      Svara

       Jo man brukar skriva ”det är förståeligt pga/eftersom…” som du skriver. Men det gör inte Bella. Hon skriver bara typ ”jag har haft ett behov av att stänga av, vilket är förståeligt.” Utan förklaring. I don’t know, det låter konstigt i mina öron?

       Svara

        ”Jag var rädd för att han skulle vara arg på mig, vilket är förståeligt på något sätt”, eller finns det fler förståeligt i texten? Jag tror iaf hon menar att de hade varit förståeligt om han varit arg på henne.

        Svara

         Jo absolut. Jag menade mer att hon har skrivit så många gånger innan. Kom och tänka på det nu när jag läste detta.

         Svara

         Anonym 18.50 jaha haha. Förvirring förklarad!
         Kan väl i så fall ha med hennes Aspergers att göra I guess. Eller att hon skriver fiktiva romaner 😉

         Svara

      För att hon har fått höra det. Hon är ju öppen med att hon har svårt att ta tag i känslor, så istället för att själv reagera och sakta ner eller sörja så har hon hjälp utifrån som har berättat för henne och hon agerar utifrån det. Därför skriver hon så.
      Jag tänkte lite likadant när jag blev utmattad, för jag förstod inte alls vad som hände, så när jag pratade med andra kunde jag upprepa vad psykolog hade sagt till mig. ”Jag är helt slut idag, men det är förståeligt för jag gjorde för mycket saker igår”. Typ försäkrade mig själv att det inte var fel på mig utan kroppen agerade som de sagt till mig att den kommer göra

      Svara

       Samma här, gör exakt samma sak när jag berättar för folk om hur jag mår

       Svara

       Ja men som jag försökte förklara (kanske lite klumpigt) så låter det ju bra när man säger så som du skriver, ”jag är helt slut men det är förståeligt eftersom jag gjort så mycket idag.”

       Men det jag reagerat på är att IL inte skriver så, utan snarare ”Jag har haft ett stort behov av egentid det senaste, vilket är förståeligt.” Punkt. Utan förklaring. Tycker att deg låter konstigt bara.

       Svara

        Fast alla vet ju redan varför? Så det är ju förståeligt? Finns ju ingen som tvekar på att hon behöver det och alla förstår varför

        Svara

         Det är en språklig fråga, hon uttrycker sig konstigt.

         Svara

      Hahaha ja så skumma sk känsloinlägg

      Svara

     Men hur har odd flyttat på sig om det inte är en polissak?

     Svara

      Typ.. ”Kanske bra, Odd, om du åker till en kompis ett tag”. Blir i media ”Min exmake har tvingats gå under jorden”.

      Svara

       Hahahahaaaaa 100% sanning

       Svara

     Hur länge har jag inte längtat efter att Odd ska ta bladet från munnen!
     Även om han ska ha all heder av att ha hållit tyst, så har min nyfikenhet varit enorm.
     Men nu är jag inte längre så säker på om jag vill veta, gud vet vilka härvor av galenskap som kan komma i dagern efter ett äktenskap med den kvinnan… 😩

     Svara

      Men….exakt samma här!!! Känner igen mig så mkt i din tankegång. Jag tror Osd har sjukt mkt snaskigt att berätta

      Svara

       Jag kan se en framtida boktitel här…
       ”Odd Tales: The Truth About The Odd Couple”.

       Svara

       Tror jag också att han har, men tippar nog på att Bella fått honom att skriva under på att inte berätta något 🤣 tyvärr 😜

       Svara

     Jag anar ugglor i mossen, börjar mer och mer tro att det är livvakten Magnus som har ”skapat” den här fiktiva hotbilden. Tror att han är förälskad i Bella…

     Svara

      Han är kåt på uppmärksamhet och vill känna sig behövd. Typ!

      Svara

     Jag anar ugglor i mossen, börjar mer och mer tro att det är livvakten Magnus som har ”skapat” den här fiktiva hotbilden. Tror att han är förälskad i Bella…

     Svara

    CamCam hallå – VAR finns ett sms som visar att Isabella känt till Hs affärer?! VAD visar att hon ljuger?! Väldigt vinklat av dig i vanlig ordning – är du inte rädd att bli stämd, att bli anmäld för förtal? H sa ju att IL inte känt till hans affärer och inte var inblandad i dessa, har du glömt det? Och vad anser du Camcam om att din och andra svallerbloggar, expressens och fb med ogrundade skriverier och Hs ogrundade uttalanden legat till grund för en eskalerande och absurd smutskastning mot Isabella och även hennes livvakt?! Svara gärna! Och hur vet man att det H säger är sant? Han har ju gjort en del uttalanden som går emot en del av det han säger, hur ser du på det?

    Svara

     Smutskastning? Att X säger emot Isabellas uttalanden?

     Svara

      Trodde inte vi skulle nämna honom vid namn? 🤔

      Svara

       Vem nämner hans namn?

       Svara

      Vad var det för svar Camcam? Kunde du inte svara, hade inget bra svar att ge? Smutskastning ja, du säger att X utsätts för smutskastning men det gör ju Isabella också. Och du skriver väldigt manipluativt här för att hjärntvätta människor att tro att Isabella ljuger en massa och att H talar sanning.

      Karaktärsmördat sin expojkvän skriver du (fått det ifrån H)? MEN det är ju vad Du Camcam sysslat med länge länge – Du har länge kämpat med att karaktärssmörda Isabella och sänka henne på alla sätt. Du ger dig inte. Men du Camcam – varför skriver du inget om Hs motsägelsefulla uttalanden!? Det borde du ju göra också ju.

      Den som kämpar med att sänka andra sjunker oftast djupast själv…

      Svara

       22.25 håller med dig, vad var det för svar? Det är ju solkklart att CC använder bloggen i sitt evinnerliga försök att bryta ner Bella dag för dag. Det blir rent av löjligt när CC kommer dragande med sin ramsa om att hon inte är elak utan bara ”bevakar”. En bevakning är objektiv. Jag börjar undra om CC inte har någon nära henne som kan få henne att inse att det hon håller på med är sjukt? Cc som startade bloggen för att vara en förebild.

       Svara

        Ja vad säger hennes man, är det slut, kan inte han prata förstånd och förklara saker för sin flickvän? Han måste skämmas. Camcam framstår som korkad och galen, som lite förståndshandikappad. Vad säger hennes föräldrar, de måste skämmas. Att hon dessutom försöker smutskasta expressen och aftonbladet – för att hon tror tydligen att andra ska tycka att hon är bättre och vet mer haha pyttsan, så pinsamt – och hon hoppas få mer läsare och mer anseende men hon gräver nog sin egen grav snarare – hon lär knappast få anställning på någon tidning eller tv-kanal, inte heller kommer några företag vilja samarbeta och förknippas med CC, möjligen då Linn A, Jonna Jinton och Jockiboi. CC har fått rekordhög statistik genom detta nu för att hon fått PR på fb och på Bellas blogg men trots det så är nog CC körd för all framtid.

        Svara

         I motsatts till dig Anonym 04:03 så tror jag inte alls att medier anser att CC är korkad. Tvärt om använder hon sig av samma metoder som reportrar gör i sitt arbete: hon ringer presskontakter hos polisen och andra myndigheter, hon låter båda parter komma till tals samt kontaktar källor som kan ha information om händelserna. Att hon lägger till egna kommentarer må så vara. Det är ju en blogg, inte en kvällstidning eller dagstidning där reportern inte får lägga in känslor eller egna reflektioner. Har sett att ett par tidningar har länkat till Bloggbevakning vid något tillfälle och det hade de knappast gjort om de ansett att hon var oseriös, då hade de bara nämnt bloggen vid namn. Nu slussar de sina läsare vidare. Och har hon smutskastat kvällstidningarna? Nej, inte vad jag har sett, hon har varit rätt så skarp i sin kritik ibland och att hon för fram en åsikt om någons artikel är inte att smutskasta. Det känns snarare som om DU vill smutskasta CC. Är du möjligtvis någon ur Isabellas ”team”?

         Svara

      Men ser du verkligen inte skillnaden?! Isabella var inte medveten om att han investerade med LÅNADE pengar. Det H har ”bevisat” är att Isabella skriver att hon är nervös för att han investerar med någon annans pengar. Det är två HELT olika saker.
      Och framförallt, det här skrevs i juni, han får det att låta som att det var jättelänge sen, det var väll då hans affärer började rullas upp.

      Svara

       22.58. Vad Bella säger och gör spelar ingen roll för Camcam. Hittar hon inget negativt, vilket är ofta, vänder och vrider hon på sanningen tills den blivit negativ.

       Svara

       Juni 2017!

       Svara

        Jo men det hade kunnat vara från juni 2012. Det bevisar ju fortfarande inte det han påstår att det gör. Han tappar ju bara i trovärdighet genom att hålla på såhär.

        Svara

     Den som har kommit med OBEVISADE uttalanden är i detta fall Isabella. H har gått ut med SMS där det klart och tydligt står att Isabella är medveten om hans ”investerare”. So far bevisade lögner:
     Isabella: 2
     H: 0

     Svara

      Aaa, för det är ingen skillnad i att vara medveten om hans handel gentemot investerare och handel av deras pengar för att köpa en Bentley till sig själv.

      Svara

       Hur gamla är ni som inte förstår sammanhanget här och att bevis finns för att Bella inte säger sanningen (om allt i alla fall)? Din kommentar är nästintil obegriplig, ”handel GENTEMOT investerare” och ”handel AV deras pengar”.

       Svara

        20:51 pekar på den väsentliga skillnaden mellan att handla on behalf of sina investerare och för deras pengar. Kärnfrågan.

        Svara

        Hur gamla är ni Marja och Helene som inte förstår skillnaden mellan investerare och att handla för lånade och andras pengar. Camcam verkar inte heller förstå det eller så förstår hon inte med vilja för att kunna vinkla det så det blir till Bellas nackdel och låter som att Bella ljuger, så att CC kan manipulera er till att tro saker helt fel. Nej Helene inga obevisade uttalanden från Isabella däremot så har H bekräftat det mesta som hon sagt, och vissa saker han säger är obevisat och han har även sagt emot sig själv men det verkar ni ha missat eller glömt och Camcam vill inte prata högt om det, för hon vill ju bara hitta fel på Bella och därför vinklar och förvrider allt.

        Svara

      Fast H har ju sagt tidigare att Bella inte känt till hans affärer. Då ljuger han i så fall.

      Svara

   ..och NU vill plötsligt Queen Bella inte kommentera längre…

   Svara

    Helt rätt av henne. Finns noll anledning kommentera hans utspel.

    Svara

     Hans utspel?!?🤔

     Svara

      Japp. Hans utspel.

      Svara

       Hans ”utspel” är på grund av hennes dramatiska utspel

       Svara

        Hennes dramatiska utspel pga av hans ”extremt bristande omdöme” (citat). Om vi nu ska vara noga.

        Svara

         Hennes dramatiska utspel hade noll att göra med hans extremt bristande omdöme. Om vi nu ska vara extra noga.

         Svara

         Hej Bella

         Svara

         Nej, jag är inte Bella. Jag kan bara läsa vanlig text. & så gillar jag kronologisk ordning.

         Svara

         Hahaha, vad ÄR det för folk med noll förmåga att förstå ett logiskt resonemang, som har hamnat här?

         Svara

         Är det du, beatricethemakeupartist?

         Svara

     Tror du det hade funnits ett utspel om Isabella ej diskuterade denna händelse så detaljerat från första början?

     Svara

      Tror du IL hade gått ut offentligt med detta om hon inte fått för sig (berättigat eller ej) att hans skulder kunde sätta henne och hennes barns liv i fara? Vem är ytterst ansvarig?

      Svara

      Har hon varit detaljerad från början tycker du verkligen? Nja nej inte va, hon skrev ett kort inlägg, sedan nästa inlägg var också kort och folk var arg för att hon inte sa mer för det startade rykten tyckte de, de som spekulerade och ville hitta fel. Så nej hon var inte detaljerad alls MEN hon var ju tvungen att gå ut på blogg och IG med att hon och H inte ses mer för att slippa eventuella risker och slippa få påhälsningar hemma av dem han var skyldig pengar. Det var för säkerhet både för Hs skull och för Isabellas skull.

      Svara

     Eh, han hade gjort NOLL utspel om inte hon vänt sig till Expressen?!

     Och det blir bara allt mer märkligt att hon gjorde det från första början. Ärligt talat.

     Svara

      Fast det var nog expressen som vände sig till henne. Ärligt talat.

      Svara

       Men hon behöver väl inte kommentera bara för att dom hör av sig?

       Svara

     Jag tror tyvärr inte sticka huvudet i sanden tekniken kommer att fungera bra denna gång.

     Bäst vore det om hon bemött hans utspel, som du kallar det, genom att sträcka upp händerna och medge att hon ljugit för att smutskasta honom.

     Svara

      Men tror du det på riktigt? Ja kan bara tänka på mig själv, om min pojkvän velat hämta mina barn på dagis och jag några dagar senare får veta att han har flera milj skulder hade jag tokflippat. Jag förstår henne 100%. Hon kan ju inte veta vem hans indrivare är.

      Svara

       Sant. Och sen säger X att någon var hos henne och efterfrågade honom, men att personen inte är kriminell. MEN det spelar ingen roll. Om en främling eller ”affärskompanjon” kommer hem till MIG och letar eter min pojkvän hade jag förmodligen också blivit både rädd och förbannad. Det är ju liksom inte normalt att knacka på hos någon partner när de inte ens bor ihop för att bara snällt prata business. Det är ju något annat. Och när hon dessutom har kännedom om att det rör sig om mer än tiotals miljoner kronor fattar jag

       Svara

        Exakt. Jag blir tokig på killen- förstår han genuint inte vilken sits han satt henne i? Och hon är mamma dessutom, det vore ju en annan sak om hon bara haft sig själv att tänka på.

        Svara

        JISSES vilken förfärlig svenska. Ber (till skillnad från X haha) om ursäkt. Min hjärna måste på riktigt tagit skada av allt plugg.

        Svara

     Ja det där smset bevisade väl fan ingenting? Att hon visste om att hans huvudsakliga sysselsättning. Han försöker ju med alla medel släta över situationen men han suger på det.

     Svara

      Verkligen. Om det här är hans ”tunga artilleri” kan nog IL känna sig rätt lugn.

      Svara

   Det här bevisar noll. Ta ett sms som möjligen inte ens är riktigt, vem som helst kan ju fejka en sms konversation och för de andra om det är äkta vet man ju ingenting om sammanhanget för sms:et.
   Det här är ju inte någon bloggbevakning utan skvaller utan bevis som back up.

   För det tredje så är det ju en sak att förvalta någons pengar och att handla med någon annans pengar. Att lägga ett direkt = mellan dessa koncept är ju bara ointelligent.

   Svara

    Att camcam inte begriper detta är oförståeligt.

    Svara

    Exakt detta. SMS:en bevisar ju _ingenting_ mer än att Bella vetat att X tradear med andras pengar och att han varit stressad över det. Var är det stora scopet här? :s

    Svara

  Känns inte som om det här är riktigt korrekturläst 🙄

  Svara

   Nej, redan rubriken:
   Något hon nekat till
   eller
   Något hon förnekat

   Svara

  Hej Camilla!
  Vill bara uppmärksamma att du har skrivit exets namn.

  Svara

   Och att både Bella och han är blå i konversationen.

   Svara

   Alla vet vad han heter 😂

   Svara

    🐇🐇🐇

    Svara

     Hare?

     Svara

  ”Den person som jag trodde jag kände har utsatt mig och mina barn för en enorm fara.”

  ”Låna miljontals kronor av olika ljusskygga människor för att handla dom till ett högre värde. Ett alldeles för högt spel med fel personer. Något som idag spiller över på mig och mina barn”

  ”hur kunde jag låta han hämta mina barn”

  Så allt detta som står ovan borde egentligen ha sagts av henne för mer än 6 månader sedan??

  Svara

   Nej. Han hade väl inte förlorat alla pengar då? Det var ju då det blev kaos. När han förlorade miljoner. Så länge allting flöt på finns det ju inte så mycket att oroa sig för

   Svara

    Så länge det fanns pengar var Bella nöjd…

    Svara

     Eh. Det mer hederliga är väl att konstatera att så länge det inte fanns indrivare så var Bella nöjd. Rätt normalt om du frågar mig.

     Svara

    Men man kanske ska avsluta en förhållande med en person som kommit nära ens barn NÄR MAN FÅR REDA PÅ att han spelar med miljonbelopp på andras pengar? En rimlig människa hade kanske förstått att saker och ting inte skulle sluta så bra då och att det var riskabelt. Antingen det, eller så fortsätter man älska personen ändå och tar risken. Vad hon sysslar med nu vet jag faktiskt inte.

    Svara

     Varför skulle det vara rimligt? Daytrading är inget konstigt, det finns många människor som jobbar med det. Bankerna utgår till stor del från daytraders behov när de utvecklar sina tjänster gällande värdepapper.

     Svara

     Fast det är en ganska normal del av en daytraders vardag så…

     Svara

      Att låna pengar av kriminella? Och en daytrader handlar väl bara för egna pengar, man måste väl ha tillstånd för att handla med andras?

      Svara

   Varför då? Hade han lånat så mycket pengar av ljusskygga personer och förlorat miljontals kronor redan för 6 månader sedan?

   Märkligt att Camilla utelämnar Hs olika uttalanden som bekräftar vissa saker – som att Isabella inte alls visste att han förlorat så många miljoner av andras pengar, det höll han för sig själv sa han häromdagen och att Isabella fick veta då en person kom till hennes hem. H har också sagt att han tidigare fått många hot och att traders ofta får kidnappningshot.

   Men om nu livvakten ansett att det varit kriminella och känt hot så är det klart att Isabella litar på det, klart att hon litar på sin livvakt och därmed har ju INTE Isabella ljugit. H/X har ju tydligen också litat på det och flydde. Frågan är hur H/X kunnat veta vad det är för bilar som varit utanför. Och varför kan han inte säga var han befinner sig.

   Stackars Isabella snart har hon väl ingen livvakt heller , han blir väl bortskrämd av alla sjuka skriverier och anklagelser. Stackars Bella vet väl inte vem hon ska lita på. Och vad hon är gör så är det fel.

   Svara

    Stabil livvakt om han avslutar sitt uppdrag beroende på kommentarer i en blogg om bloggar och vad kvällspressen skriver 😜

    Svara

     Men löjliga människa bara sluta! Stabil livvakt om han INTE tar allvarligt på eventuella hot och bilar som står utanför någons hem, för det bekräftade ju även H att det gjort. Ja tyvärr kan nog även en livvakt bli trött och inte orka mer, hur kul är det för honom att hånas och anklagas för att ljuga och att han är kär och därför ville skrämma bort H och att han är ett skämt för att han svarat pressen – det är inget konstigt att han gör det när det gäller säkerhetsfrågor, inte alls. Ni borde skämmas som håller på med lögnerna och hånen och kanske ska ni försöka förstå allvaret ist. Klart att Bella litar på sin vakt och på vad han säger. Men stackaren har väl kanske inte vakt kvar heller snart och vet väl inte vem hon kan lita på, folk sätter väl griller i huvudet på henne med alla skriverier och spekulationer. Fruktansvärt.

     Svara

    Tycker inte riktigt synd om någon av parterna atm, men du har goda poänger. Kanske bra att även granska Hs uttalanden som går emot det han tidigare sagt. Ett kritiskt öga till dem båda, mao.

    Svara

   Sommaren 2017 är 1,5 år sedan. Så länge har hon vetat om trassliga affärer…

   Svara

    Men alltså NEJ. Hon har aldrig förnekat att hon vetat att han sysslat med daytrading, hon har sagt att hon inte visste att han spekulerat med andras pengar, lånat och förlorat så stora belopp av andras pengar. Inte att hon inte vetat att han nånsin gjort det, hon har självklart vetat att han är daytrader. – Hon måste tydligen vara väldigt detaljerad i Allt hon säger annars hittar ni fel. – Samma sak sa även H att Isabella INTE känt till det. Bara för att han tidigare bett henne om ett lån – och då drog hon öronen åt sig – En daytraders pengar kan snabbt växa, ekonomin kan vända från en dag till en annan.

    Svara

     Det var ju hans affärsidé att handla med värdepapper, valutor, CFD och warrants. Normal kutym är, att man då har ansvar för kunders pengar, investerar dem och förväntar sig en avkastning.

     Som kund borde man ändå vara medveten om riskerna. Allt går inte upp, utan ofta går det precis tvärtom. Nu har det gått åt helvete, men H är inte kriminell för det. Kunderna har säkert skrivit sin namnteckning på handlingar där förutsättningar och risker är listade. Det borde också Bella känna till, då hon skrivit böcker i ämnet.

     Svara

      Om Hampus vetat med sig att han inte gjort något fel eller kriminellt skulle han inte åkt utomlands av rädsla.

      Svara

      Bella har väl inte sagt el skrivit att H är kriminell. Nu vet vi inte hur dessa kunder och handlingar sett ut.

      Svara

     Men heliga påven och hans ärkebiskop vad du går på i dina desperata försök att försvara Bella. Är detta ditt livskall? Har du någon personlig anledning att försvara henne? Annars kan jag faktiskt inte förstå varför du går in på kommentar efter kommentar och rantar dina evinnerliga försvarstal.

     Svara

    Försök läsa messet ovan utan texten runtomkring så kanske du ser det annorlunda?

    Svara

  Fortfarande HAN som gjort största felet. Töntigt

  Svara

   Absolut! Men att karaktörsmörda ngn såhär för att själv låtsas som om att man haft dåligt samvete för att han hämtat hennes barn den dagen när hon känt till allt i över ett år?

   Svara

    ”allt” är väl ändå att ta i om man ser till att sms:er inte bevisar mer än att hon visste att han förvaltade någons pengar och att något i förbindelse med det gjorde honom stressad.

    Svara

    Alltså jag känner bara dra INTE in barnen för att rädda ditt eget skinn.

    Svara

    Känt till allt? Baserat på detta sms där han skriver om någon person känner till något kring EN investerare. Inte flera. Han har själv sagt att det gäller flera personer vars pengar han förlorat.
    Att hon skulle veta allt om hans affärer baserat på detta sms tror jag inte på. Men å andra sidan tror jag varken på hajfenan, camcam eller bellan just nu.

    Svara

     Ja och hur karaktärsmördar Isabella x? Det är väl ändå han som har gjort det själv.

     Svara

      Lättare för mansbebisar att skylla på någon annan. Varför ta ansvar när man kan få någon annan att göra det?

      Svara

       Nej nej, Det rätta i det läget är att leta i sin telefonbok och bevisa att man en gång betalade ett hotellrum vid utcheckningen samt en annan gång sagt till sin flickvän att man varit stressad vi en aktieaffär. Fokusförskjutning kallas det visst.

       Svara

        Ja men han får ju sympatier så det verkar ju funka.

        Svara

         Jag gissar att de är relativt kortsiktiga..

         Svara

      Nu kan han alltid skylla på bella när ingen vill låta honom investera deras pengar längre 😂 hade hon inte karaktärsmööördat honom hade han säkert haft en lysande karriär i framtiden 😉

      Svara

    Sluta tjata om karaktärsmord. Ni använder ordet här inne som om ni fick betalt varje gång ni lyckades klämma in det i en mening.

    Svara

    Men alltså ”Stefano”.. karaktärsmörda?.. du låter som H. Han hade inte hämtat hennes barn men hon hade bett honom om att hämta barnen nästa (läs denna) vecka just innan hon fick reda på hans mångmiljonskulder och fick påhälsning. Något hon alltså INTE känt till i över ett år! Klart hon blir skräckslagen och känner rädsla. Har du barn själv? Vad vet du om hennes samvete? Så jävla lågt att skriva att hon låtsas ha dåligt samvete. Skäms på dig!

    Svara

     Kanske är det en bra idé att ta reda på vem man har att göra med innan man släpper in en människa i sitt och sina barns liv… För mig personligen förefaller det ganska osannolikt att en person som B med sina affärsframgångar och förmodad intelligens skulle vara totalt oinsatt i H affärer. Jag hade rått henne till : ”Inga kommentarer” och skött det på ett snyggt sätt, hur det än må ligga till.

     Svara

      Fattar hur du menar men tror det här med offentliggörandet är en säkerhetsaspekt. Alltså, poängen är ju att skicka ett meddelade till ev indrivare så offentligt som möjligt. Annars tror jag inte hon sagt nåt- hon har inget att vinna på det.

      Svara

  Allt IL säger hädanefter kommer att ifrågasättas. Detta kunde hon skött betydligt mycket smidigare alltså. 👩🏼👋🏼

  Svara

   Jepp, inte helt genomtänk strategi efter deras lilla *kris-mötet* med hennes FANTASTISKA TEAM!

   Svara

    Du menar hennes hemtjänst?

    Svara

     Undrar om livvakten sminkar och fönar blondinens hår nu när Ida lämnat gömställe i solen…för någon annan av ”teamet” har väl inte anlänt ? Kanske sång o fransmännen snart dyker upp.

     Svara

      Hahahaha dör, ser det framför mig. Han är verkligen allt-i-allo kind of guy, mkt billigare och smidigare.

      Svara

      FRANSMÄNNEN 😂😂😂

      Svara

      Men hon har ju den där Dyson-mackapären?? Den var ju PERFEKT (bara 5 kilo tung och lika stor som en ugn!) att ta med sig på resa + hon skulle lära sig fixa sitt eget hår med den. Prisa gudarna!

      Svara

       Kan även användas som vapen!

       Svara

        Även löwblås;)

        Svara

         Hahahaha

         Svara

     Hemtjänst var en perfekt beskrivning

     Svara

   Tja.. Här inne blir det ju ingen skillnad

   Svara

  Livvakten jobbar även som assistent? Eller varför måste allt gå genom honom numera?

  Svara

   För att Simon, enligt Pingis insta, har fullt upp att planera med Emelie vart Bellas sminkning ska ske på Måndag. (Förmodligen skämt av dem, men ändå…orka).

   Svara

    Verkar inte vara en så seriös kris för IL med tanke på hur de beter sig på P’s insta story!

    Svara

  Hon ljuger konstant verkar det som? Nu börjar både det ena och det andra komma fram. Det är tragiskt. Lyssnade på Schulmans podd med henne som gäst, mot ljuset av det som nyss hänt är det anmärkningsvärt hur hon ljuger i podden. Att hon vågar? Sanningen kommer alltid fram. Det gäller även för IL. Såg upp till henne förr, tyckte hon var en förebild, nu är hon bara ett dåligt exempel på hur man inte vill vara som människa. Önskar dock att alla stalkers och hot mot henne slutar! För hennes barns skull.

  Svara

  Jag tror att du nämner X namn inlägget!

  Svara

   Namnet som är blått i konversionen är lika lång som namnet Petter. Just då som hon umgicks med Petter. Just saying.

   Svara

  Du har skrivit att både X och Bella är blå. Ett tips i all välmening: korrläs.

  Detta är ju så märkligt. Hur kan man få för sig att eventuellt ljuga ihop så mycket som hon gjort? Om en annan människa? Galet. Vad är planen här liksom? Om inget stämmer så har hon ju verkligen satt sig i skiten? Dessutom omoget uppvisat beteenden av Pingis och Simon i ”sketchen”. Finns det en strategi här – om allt är lögn? För att få upp siffrorna ännu mer? Är detta en del i en grandios plan som slutar med att hon erkänner att hon är mytoman och ska söka vård för detta (få nya sympatier) och sen skriva en bok om allt?
  Så förvirrande. Ljuga om statistik och smågrejer – fine det artar man även om moralen där också har sprickor. Men ljuga om DETTA går över mitt förstånd.

  Svara

   Har man ljugit hela sin arbetsverksamma liv utan konsekvenser kanske det inte är lustigt om man får en skev självbild, känner ett behov av att hela tiden göra något värre än förra gången och till slut tro sig vara odödlig, förståeligt ju (😉).

   Känns som om det här är ett typexempel på vad som händer när man bara omger sig med ja-sägare utan egentlig livserfarenhet…

   (Och både IL och X är väl typexempel på gammal hederlig manipulation: berätta delar av sanningen som kan uppfattas skadlig för en själv, för att framstå som trovärdig men undanhålla värre saker?)

   Svara

    Ja… kanske det? En naturlig utveckling kanske att det bara blir värre och värre? Särskilt när man kommer undan gång på gång. Ingen av dem känns särskilt trovärdiga nu dock. Bästa vore väl om polisen var inblandad i trovärdighetsperspektiv (inte för IL och H själva med andra ord). För då hade man kunnat få lite hard evidence såsmåningom.

    Svara

  Jag anser att det är ointressant.

  Svara

   Inte jag. Jag har aldrig hets ätit så här mkt popcorn.

   *går och värmer ytterligare på spisen *

   Svara

    Samma här, och de bästa popcornen säljer Willys. Gillar du smörsmak så ska du köpa deras micropopcorn!! Äter det just nu xD

    Svara

     Hahaha!!

     Svara

     Nej nej, Lidls smörpopcorn är bäst!

     Svara

      Måste testa, just nu är Willys på min förstaplats. Deras slår även OLWs smörpopcorn 🤯

      Svara

       Köpte Icas Smörpopcorn, de smakade inge smör alls ☹️

       Svara

        Micropopcorn är bevisat cancerframkallande, det är ju inget nytt. Och varken hajen eller blondinbellan är ju värda att ta risken för 🤷🏼‍♀️💀🍿

        Svara

     Pizza passade bra ikväll, ej tid laga mat nu ju 😉

     Svara

      Tycker du inte att du bör skaffa lite distans till bella om du inte har tid att laga mat för att du får se ett av hennes sms?

      Svara

       Herregud det var ett skämt. Pizzan var redan bokad..

       Svara

       Jag tror du var den enda som missade att det var ett skämt. 😆

       Det gjorde det iof ännu roligare…!

       PS: Hemköp har 2 för 30kr på 3-pack micropopcorn just nu.

       Svara

        Jo jag fattar att det inte var på allvar 😂 men med tanke på hur folk här inne engagerar sig i detta så gjorde jag en poäng av det under den kommentaren eftersom det passade. Men den landade visst inte som jag tänkt. Well well.. Själv köpte jag sushi så 😉

        Svara

    Ok, kör på då. 😀

    Svara

  Skärmdumpar på sms konversation är såååå enkla att fejka… nu säger jag inte att H har gjort det, men med tanke på vad han faktiskt har gjort, varför inte fejka några sms?

  Svara

   Kan ju hända att han gett Expressen mer konkreta bevis. De kanske fick se en skärmavbildning i video format och gått in på kontakten för att bevisa att det är Isabellas nummer.

   Svara

    Okej får panik på min egna särskrivning, jag har syndat! Sorry

    Svara

    Ja fast har inte dessa tidningar tidigare kritiserats här för att ha dålig källkritik? När det handlar om Bella så är det usla men när det gäller x så är de seriösa journalister.

    Svara

   Kan tänka mig att det hade låtit annorlunda om hon visade upp bevis i form av sms. Och det är två meddelanden helt tagna ur sitt sammanhang och vi vet inte ens om det faktiskt är bella de kommer ifrån. ”B” kan vara vem som helst och jag kan döpa om min mamma i kontaktlistan till kungen för att bevisa att jag och kungen planerar att luncha imorgon.

   Svara

    Jo, men här bevisar det ju ändå ingenting även om messet skulle komma från Bella. Obegripligt att han tror att hans situation ska förbättras av det här.

    Svara

  Hampus instagtam blir ju VÄLDIGT ironisk nu. Allting handlar om pengar, skryt och pengar igen.

  Den som skriker högst, har egentligen minst….

  Svara

   Speciellt från 14 september på lifeofsharkweek

   Svara

  Jag förstår att du var ivrig med att publicera inlägget, men du bör kolla igenom texten lite bättre innan du publicerar.

  Svara

  För övrigt tycker jag inte Expressen gjort fel. De har fått information från IL samt hennes säkerhetsvakt, vilket jag antar känns trovärdigt. De har dessutom sökt X innan publicering utan att få svar (i början). Sen vet jag inte om det finns fler källor de har men inte har publicerat pga källskydd

  Svara

   Så om jag säger allt detta om dig och expressen ringer och du inte svarar så är det ok att skriver ut det så att 3 miljoner människor får läsa om dig?

   Svara

    Ja Slltså jag hoppas expressen ber om ursäkt!!!! Detta är inte okej nånstans så som dom gjorde mot h

    Svara

     Oj oj kan inte H börja stämma lite för att få ut lite pengar för hans skulder?

     Svara

      Det är kanske redan hans plan? Stämma BB, CC och Expressen. Stämma internet som helhet kanske. Hur ser skadeståndskraven ut på sådana stämningar?

      Svara

       Som ett glas vatten i indiska oceanen om vi ser till sammanhanget…ett halvfullt glas vatten.

       Svara

   🤦 använd huvudet

   Svara

    Ska tänka på det.

    Svara

  Det suger för Isabella om hon faktiskt ej ljuger utan bara hittat sin överman i att tvista på sanningen.

  Svara

   Hon får smaka sin egen medicin. Äntligen.

   Svara

  Fattar faktiskt inte vad hon såg i honom. Han verkar inte vara speciellt smart. Bara girig och verklighetsfrämmande.

  Svara

   Precis som blondinbella då.

   Svara

   Vad såg han i henne?

   Svara

    En kvinna med driv, mål i livet och två underbara barn? Finns många personer jag undrar vad de ser i sin partner, men sån är kärleken, blind.

    Svara

     Lol har ett par underbara kids men det är nog oftast det man inte söker :p

     Svara

      Säg inte det du 🙂 Beror lite på ålder kanske men har kompisar som inte kunnat få egna som varit oerhört tacksamma för sina bonusbarn!

      Svara

       Så du menar att Bellas fd inte kan få barn! ? Hur vet du det?
       Bonus barn + någons fd är inte alltid det lättaste att tampas med. Jag har ingen bekant som har något positivt att berätta, utan de härdar ut med bonusbarnen efter som det ingår med den de är ihop med

       Svara

        Det skrev hon ju ändå inte, inte ens i närheten.

        Jag har ett bonusbarn nu som jag älskar och ett från en tidigare relation där pappan kan slänga sig i väggen men barnet har jag fortfarande en relation med (och naturligtvis håller jag mina åsikter om pappan för mig själv). Det här är mest troligt de barn jag får och jag är tacksam över dem.

        Jag har även vänner som både har egna barn och bonusar. I många fall går det alldeles utmärkt och barnen ses inte som något de måste härda ut.

        Svara

        ?

        Svara

  Hur kan man som Pingis och Simon spela upp denna osmakliga sketch och sedan tro att man skall se detta som ett seriöst företag ??….rena lekstugan på detta kontor ju !!

  Svara

   Vilken sketch då? Måste ha missat den.

   Svara

   Pingis verkar på riktigt pantad och osympatisk! Stackars Sinon som anställd måste väl fjanta med… Så oseriöst företag

   Svara

   Är väl inte helt ovanligt att det är lekstuga på kontor? Inte de kontor jag har arbetat på jag. Man får faktiskt lov att ha roligt på jobbet.

   Svara

    Absolut, men man kanske inte lägger ut sketcher och driver med så allvarliga saker som mardröm, hot, fara, människorov och att chefen nyligen ljugit och förtalat sitt ex i kvällspressen? OM det hade funnits en allvarlig hotbild så hade sketchen varit grovt osmaklig. Nu är den bara osmaklig.

    Svara

     Ljugit? Vad har chefen ljugit om menar du? Förtalat sitt ex, det vet ju inte du alltså du vet ju inte om Bella ljugit om sitt ex det kan vara sanning som hon säger. Han bekräftar ju det själv, och jag tror att både Bella och hennes anställda litar på livvakten.

     Svara

      Förtal är förtal oavsett sanningshalt

      Svara

       Om det inte är försvarligt.

       Svara

  X sa I tidigare artikel att Isabella inte hade någonting att göra med hans affärer. I skenet av det påståendet blir detta bara löjligt.
  Han verkar vid nåt tillfälle 2017 sagt att han investerat någons pengar och känner sig stressad över det. Isabella har glappat om det till någon, och ha ifrågasätter det.
  Men detta är på inget sätt bevis för att Isabella hela tiden kände till att alla hans pengar i själva verket var någon annans.

  Svara

   Håller helt med, detta är inte ett bevis och det är också intressant att han väljer att inte svara på en hel del av frågorna som journalisten ställt.
   Bella skriver på sin blogg att Odd också blivit flyttad. Du CamCam son har honom på sms kan väl kolla det? Då får vi ju bekräftat ang hotbilden eftersom jag tolkat det som att de flesta litar på Odd? 🙂

   Svara

    Äh skrev lite fort. Har honom i telefonboken..

    Svara

    Odd verkar inte känna sig direkt hotad med tanke på att han tydligen har synts till. Från FB:

    ”Ja då är det bekräftat att Odd är i Sverige. Så hotet från kriminella verkar inte ha varit något hot. För några dygn sedan påstod hon ju att hon och barnen och Odd fått gömma sig. Så hon drar till Palma och Odd går till Apple Supportej och försöker få en iPad lagad”

    Svara

     Vem är källan?

     Svara

      Vad var redogörelsen- nåt om en ipad?

      Svara

     Ingen har påstått att O inte är i Sverige. Han är förflyttad. Vilket troligtvis betyder att han inte bor på sin egen hemadress just nu.

     Svara

     De lämnade ju hemmet, alltså Odd och barnen lämnade Odds hem av säkerhet. Hon har aldrig sagt att Odd är utomlands eller gömd. Och det var ju när han hade barnen. Sen det att folk tjatar om hot – alltså hot vet man ju ej men de måste ju ta det säkra före det osäkra och lita på livvaktens ord. De har aldrig sagt att det uttalats något speciellt konkret hot men i en sådan situation kan alltid finnas hot.

     Svara

   Fast det är väl skillnad på att känna till någons affärer och att ha något med dem att göra?

   Svara

   Att hon inte var delaktig i affärerna är ju inte det samma som att hon ej hade kännedom om dem!

   Svara

  Jag säger som den gamla låten” Vem ska man tro på” .

  Svara

   Knappast kvinnomisshandlaren DiLeva.

   Svara

    Haha touche

    Svara

  Rent krasst så har BB karaktärsmördat sitt ex pga att han har blivit fattig och inte kan köpa hennes kärlek längre. Gullig tjej..

  Svara

   Nej. Han har fortfarande gjort det som sägs. Den enda hon egentligen förstör för är sig själv, då hon ljuger om vad hon vetat om istället för att var ärlig från början med att hon har haft kännedom om det. Hon bevisar att man inte kan lita på henne

   Svara

    Men snälla… H alltså X sa ju själv häromdagen i pressen att Bella INTE kände till detta om hur stora belopp han lånat och förlorat!! DET kände hon inte till och var inte insyltad i enligt H aka X. Att hon berättar att han velat låna pengar av henne för något år sedan har ju inte med det att göra, det bevisar väl inte att hon känt till vilka han lånat från, hur mycket han lånat eller hur mycket han förlorat DET fick hon veta häromdagen när en person besökte hennes hem enligt BÅDE H/ X och Bella.

    Svara

     Men snälla på dig tillbaka. Jag är inte på någon av deras sida, min poäng är att han mister bara tillit för varje uttalande, man tror inte mer på honom liksom. Samtidigt som Bella ser sämre ut för varje lögn som kommer fram, liten eller stor

     Svara

      Fast just det här ser jag inte som lögn alls. Det är ju skillnad på att handla enligt uppdragsgivarna, något hon såklart visste, jämfört med att handla en Bentley privat för samma pengar.

      Svara

     Jag tror inte heller att hon vetat om att han förlorat stora pengar, då hade hon gjort slut tidigare så pengafokuserad som hon är😊 Hon avbröt förhållandet då det visade sig att han hade skulder på en halv miljon ( förra sommaren? ) sen verkar han kunnat visa upp en vinst på konton igen om man ska tolka hennes egna inlägg och då blev de tillsammans igen. Han köpte klocka och finbil och därmed var han dejtbar! 😍$$$, Nu påstår hon att hon inte vetat om hans affärer, tror ni på riktigt att pengak*ta Isabella stått bredvid X och bara sett på då han 1000 dubblade sina pengar utan att fråga hur?? Inte ens hur hans fått tag på startkapital? 😂😂😂Pengar är det ENDA hon bryr sig om!! Att han köpt kryptovaluta och hon ville in är totalt sannolikt och förstärks av Xs sms, inga andra kurser vad jag vet har svängt på samma sätt som denna vauta.
     Angående hotet är det väl inte helt omöjligt att hennes livvakt överdrivit det, inte heller är det osannolikt att Isabella själv överdrivit det vilket jag ser som mer troligt med tanke på alla hennes tidigare lögner. För varför skulle X ljua om detta hot och dessum stanna i Sverige och kontakta tidningen om hotet var verkligt? Jag tror helt ärligt Isabella tagit chansen att exponera sig ytterligare utav det här, kommande föredrag i NY passande nog. Bella har inte några gränser och jag är övertygad om att hon antingen är psykopat, narcissist (stavning?) eller sociopat. Har hon dessutom köpt huset kontant så är det ett tydligt bevis på att hon dessutom låtit hampis investera hennes pengar och att hon haft inblandning i affärerna för de kontanterna hade hon inte med tanke på att hon tom var osäker på om hon skulle ha råd att köpa ut O ur gamla huset nyss! Så dumatt hon betalar ett hus kontant tror dock inte ens hon är,ger ju betydligt mer avkastning att spara pengar på en bra fond istället för att slippa betala lite ränta.

     Svara

   Men vem vill samtidigt beblanda sig med henne , affärsmässigt alltså? Hon måste ju vara ett skämt i den världen. Är bara en vanlig knegare , men kan tänka mig att jag skulle inte vilja beblanda mig med henne och hennes affärer om jag var något inom affärsvärlden. Hon verkar ju vara ett skämt. Tycker bara synd om människorna runt henne som blir lidande för vad hon och H håller på med.

   Svara

    Well, om jag får välja mellan dem två blir det ändå inte han..

    Svara

   Exakt!

   Svara

  På bloggen fortsätter hon nu skriva att de lever under en hotsituation, så märkligt!! Är det strategi deluxe som genomförs nu?

  Svara

   Pingis och Simon skojar ju dessutom om detta med ett skämtsamt klipp ”isabella calling on the secret line”. Vuxna människor alltså…

   Svara

   Inte alls märkligt. Hon har retat upp människor. Hon har sagt att det stått kriminella utanför henne, vilket tolkas som att någon isåfl har en indrivare. De som lånat pengar till H pekas indirekt ut för att samarbeta med kriminella

   Svara

    Tror du det är därför dem är arga just nu..?

    Svara

  Tror denna ” skilsmässa” kommer att bli en soppa av allt ! H kommer avslöja mer och mer om Bella och det kan man ju förstå om det är någon sanning i det han skriver ? Men de är säkert samma skrot och korn .. lika barn leka bäst !
  Tänkte när Bella och Odd låg i skilsmässa så hade de lovat varandra att inte gå ut med detaljer om varför de skiljdes ? Bella berätta var och varannan dag om varför , hur , och hur Odd ” bromsade henne i sin karriär . Och svaret från Odd var den samma ….. jag lovade att barnen inte skulle behöva läsa om mamma och pappa sedan . Bella kunde inte ens då hålla klaffen . Nu kanske hon får smaka på sin egen medicin om vad H har att säga om henne 🤔 undrar om pengar kan köpa henne fri ?
  Tror att Bellas varumärke har fått sig en rejäl smäll nu ! Flera företag har dragit öronen åt sig och ju mer som kommer ut ? Speciellt om hon ljuger …. hon visste absolut inget 🤔så kan detta vara början på ett fall rakt ner . Bella är sjuk , något står inte rätt till på denna människa 😕 Hon är så uppmärksamhets krävande att ett nyfött barn bleknar bredvid henne.
  Gissar att Stordalen kollade upp” Bellas umgänge och drog sig ur det som hon trodde de hade tillsammans . Men antligen fattade hon inte det ? Eller så berättade inte Stordalen om detta ?
  Han såg nog bara en hysterisk , super intensiv hängrumpa !

  Svara

   Kan inte nån journalist be Stordalen kommentera om deras projekt som gick i kras och varför. Sjukt nyfiken på att höra hans sida, och huruvida HAN tyckte att det var en bra timing eller inte.

   Svara

    Tror du någon seriös entreprenör vill beblanda sig med denna sandlåda just nu?

    Svara

    Vad har gått i kras? Har deras samarbete redan lanserats? Trodde inte det hunnit så långt.

    Svara

  Expressens reporter nära utvecklingsstörd, ställ frågan, Hampus, varför kommer du inte hem till Sverige…….det kan han aldrig igen.

  Svara

   Mogen formulering 😏

   Svara

   Blanda inte in utvecklingsstörda i det! De är inte dumma!

   Svara

   Varför kallar du reporten utvecklingsstörd? Väldigt ofräscht.

   Svara

  Fast vänta lite nu. Första bilden från expressen. ”varför hon har valt att skapa en nu bevisad falsk bild av mig…”. Det har hon ju inte?!
  Det är ju en falsk bild av SIG SJÄLV hon skapar? Inte om honom, han erkänner ju i samma veva att uppgifterna är sanna?
  Hon ljuger om hur mycket hon vetat om, inte om vad som egentligen är sant. Det gör att hon ser sämre ut och bevisar att hon ljuger, men han ser ju inte bättre ut för det. Han har ju fortfarande gjort det hon sagt att han gjort. Det enda det här bidrar till är att han drar med henne i fallet

  Svara

   Har han inte mer på fötterna än detta lär det inte funka…

   Svara

    Ja, fick en flash från Aftonbladet och tycker han verkar mindre och mindre trovärdig för varje uttalande han gör

    Svara

     Ja, nu blir det absurt.

     Svara

   Tror han syftar på att Bella målat upp en (falsk) bild av honom som en person som har kriminella efter sig trots att hon verkar vetat att detta inte stämmer. Samt att hon påstått att hon stått för alla deras utgifter trots att han kunnat visa upp kontoutdrag för hotellet. Sen kan det säkert vara mer som inte kommit upp till ytan ännu som han menar att hon ljuger om! 🙂

   Svara

    Hur verkar hon veta det? För att H säger det, för att han påstår det? Alltså..

    Svara

  Källkritik och lite analys efterfrågas. Hur vet man att skärmdumparna inte är manipulerade? Hur vet man att det är en konversation mellan IL och X? Hur vet man att meddelanden i konversationen inte blivit raderade för att vinkla konversationen åt ett visst håll? Hur vet man att IL de facto visste att han förvaltade på ett skumt sätt? Det enda som faktiskt framgår i detta mycket tvivelaktiga ”bevis” är att hon (om det är hon) visste att han förvaltade en persons pengar. X ska ifrågasättas precis lika mycket som IL ifrågasätts. Allt annat är ohederligt.

  Svara

   Detta är det väl expressen du ska fråga när det gäller just detta inlägg?

   Svara

    Nej, är ju C som lägger ut det som om hon inte har koll på hur lätt det är att manipulera konversationer

    Svara

     Både jag och Expressen har sett videomaterial som styrker att alltsammans är äkta. Annars publicerar man inte. Litar man inte på mig så får man kanske lita på Expressen som är en av Sveriges största tidningar.

     Svara

      Du kan inte se om det är äkta eller inte. Jag kan skapa en konversation på min mobil nu mellan dig (Om jag hade haft ditt nr) och mig och även om du håller i min telefon så kommer du inte kunna se att det är äkta. Enda sättet är att kontakta operatör för att se om sms skickats på de tiderna.
      Det skapas en helt vanlig sms konversation i mobilen, du väljer tid och datum och kan lägga in sms i befintliga konversationer. Dra ner en sån app och lek lite i den så förstår du vad jag menar

      Svara

       Jag har även sett vilket nummer det rör sig om på video.
       Jag tror nog att ifall dessa och tidigare publicerade sms varit fejkade så HADE nog Isabellas livvakt uttalat sig.
       Det här är X version som jag och Expressen publicerar helt enkelt. Jag publicerade Isabellas Expressen-version också.

       Svara

        Ja men det är ju det jag säger till dig, du kan välja nr helt själv. Det går inte att urskilja en fejkad konversation från den äkta, du kan som sagt till och med lägga in ett fejkat sms bland riktiga sms via appen. Allt du gör i appen hamnar i vanliga sms listan, raderar du fejkappen från din telefon finns det inte en chans att någon kan se om de är äkta eller inte utan att kontakta operatör. Du kan t.o.m ställa in att de kommer på vissa tider så du kan få ett fejk sms att se ut som att du får ett riktigt sms

        Svara

         X delar sin version som skiljer sig från Isabellas. Hon fick – minst sagt – komma till tals, det är inte mer än rätt att han också får göra det.

         Svara

         Fast det är inte poängen, poängen är att du inte kan använda sms som bevis om du så haft hans telefon i handen eftersom det är så pass enkelt att fejka, även i efterhand. Enda sättet att se om det är äkta är om operatör bekräftar att sms skickats mellan dem nr de tidpunkterna

         Svara

      Men vad menar du att det bevisar? Vad ljuger Bella om, vad är det för hemskt hon gjort? Om hon nu skrivit att hon sagt till någon att H är stressad över att han förvaltar någon annans pengar? So what? Oooh vilken hemsk lögn NEJ för det bevisar INTE att hon vetat om i vilken omfattning han lånat, av vilka och hur mycket han förlorat. INGEN lögn bevisad alltså!! H själv sa ju häromdagen att Bella INTE vetat det och att H/X hållit det för sig själv. Du gör dig bara dum Camilla!! Varför säger du inget om det H/X uttalat som säger emot en del av det han säger… mycket märkligt. CC du är pinsam, GE UPP!! Hoppas Isabella med team stämmer skiten ur dig.

      Svara

       Har du skrikit klart?
       Jag publicerar X version på samma sätt jag publicerade Isabellas version som hon gav till Expressen.
       Ställ frågan till Expressens journalist – jag gör bara en re-write på deras artikel.

       Svara

        Alltså är du på riktigt Camilla… NEJ du lägger till en del, i vanligt ordning.. och du skriver hånfullt i vanlig ordning.. och till Bellas nackdel i vanlig ordning… NEJ du publicerar inte bara vad Expressen publicerar. Detta verkar har fått dig helt ur balans… Sök vård!

        Svara

         Om du inte kan diskutera utan att skrika okvädningsord till mig och andra i kommentarsfältet så ska du inte vara här.

         Svara

         Går det inte blockera Anonym här ovan, sjukt obehaglig….

         Svara

         Men gud, lugna ner dig människa.

         Svara

        Nej du publicerar inte på samma sätt.
        Expressen:
        Exet anklagar Löwengrip. Bland ”bevisen”: Ett sms från Isabella Löwengrip.

        Du:
        ”men nu publicerar Expressen en ny artikel med bevis på att Isabella de facto visst kände till dessa saker.
        Detta kan tolkas som rena lögner för att framställa sig själv i en bättre dager, samtidigt som hon karaktärsmördade sin fd.pojkvän.”

        ”Och vad anser ni om faktumet att Expressens artikel med Isabellas ogranskade uttalanden legat till grund för den eskalerande smutskastning som förekommit mot X sedan dess? ”

        Jag utgår från att du ser skillnaden.

        Svara

         Tack! Jag har uppdaterat för ökad tydlighet.

         Svara

         Ok du satte dit citationstecken men det ändrar inte mycket i ditt inlägg. Du anser att B har satt dit, ljugit om och karaktärsmördat sitt x. Ingenstans är din text opartisk.
         Jag fattar att du inte är en tidning med samma krav som en sådan och det är heller inte vad jag efterfrågar. Att du däremot så tydligt tar ställning fattar jag inte. Du måste ju också se att ”bevisen” på lögn och karaktärsmord än så länge är allt annat än bevis?

         Svara

       Oh nej inte du igen, alltid samma typ av kommentarer så man blir helt matt. Känner igen din skrivstil i var och varannan bella-inlägg där du uppriktigt gråter floder för Bella. Du verkar sjukt instabil, snälla sök hjälp!

       Svara

        DU känns igen 18:54 i varje inlägg om Bella så skriver du liknade hånfulla urlöjliga kommentarer så fort någon inte spyr skit över Bella utan förklarar situationen och skriver det rätta och sanna. Då kommer du med dina sjukt korkade kommentarer som visar vad du är för en typ av människa. Inte särskilt intelligent.

        Svara

         Förstår inte ditt problem
         Isabella smutskastar H onådigt i sina kanaler helt utan bevis
         H besvarar och ger bevis på felaktigheterna i blondinbellas påhittade smutskastningskampanj.
         Innocent until proven guilty. BB har inte bevisat nåt.

         Svara

         Fast Heidie. Jag läser inte Bellas blogg och är inget fan. (Tycker inte illa om henne heller). Men om du läser messen han visat upp så bevisar dem ingenting. Bortsett från att hans trovärdighet verkar sådär minst sagt.

         Svara

      Hobbitar är äkta, sagan om ringen triologin är mitt videobevis 🙂

      Nää…skämt och sido, det är mycket svårare att fejka video jämfört med bild men dessa underlag är fortfarande klart fejkbart om man vet hur man ska göra.

      Dock litar jag inte på expressen. Var det inte de en av de medier som svalde Blondis fejksiffror med hull och hår?

      Men i detta fall litar jag på X mer, det är inte en lögn, det är multipla lögner som snurras ihop. Allt för att få besökare till sin blogg för att kunna närma sig den statistiken man säger att man har.

      Svara

      Jag tvivlar inte på att det är äkta material. Däremot tolkar du hans ”bevis” som djävulen läser bibeln. Du verkar vara rätt smart så jag tvivlar heller inte på att det är medvetet. Tyvärr.

      Svara

       Instämmer.

       Svara

       Kände samma sak

       Svara

       You said it all.

       Svara

        Håller med. Allt vänds till negativt om Bella men inte om hennes ex. Det är ju helt uppenbart, och har varit i något år, att CC gör allt hon kan för att dagligen trycka till Bella. Det pinsamma är att Cc inte förstår är vad man pga det tänker om henne som person. Inte direkt en härlig, bra person.

        Svara

    Det är Camilla jag riktar mig till eftersom, jag skriver på hennes blogg, såklart.

    Svara

    Okej, uppfattade det som att bilderna kom från expressen men missförstod då.

    Svara

   Cc bedriver ingen journalistik dom hon själv tror, detta är en högst subjektiv skvallerblogg.

   Svara

  Skulle detta föreställa någon form utav bevisning?

  Vi som varit utsatta för hot och kan sätta oss in i situationen förstår att man behöver neka till saker ibland inte stämmer för att skydda SIG själv och i detta fall sina barn. Att hon hävdar sin icke existerande inblandning i hans affärer och hävdar att hon inte har vetskap kring hans affärer är INGENTING konstigt när hon uppenbarligen var livrädd och det förekom en hotbild. Jag undrar verkligen genuint vad du Camilla anser att hon borde ha gjort, förklarat ordagrant vilken inblandning hon hade i hans affärer eller vilken vetskap hon hade samtidigt som hon flydde landet och det hade varit människor hemma hos henne? Om du anser att det låter logiskt så rekomenderar jag verkligen att du skaffar dig mer kunskap angående sådana här situationer. Jag ser verkligen inget konstigt att Isabella gick ut med att hon inte hade någon vetskap kring hans affärer när det fanns ett hot mot hennes familj som hon försökte få bort, som du förövrigt just nu gör betydligt större.

  Du brukar säga att du backar kvinnor och tills detta hände har jag tänkt att det har hon nog men efter hela den här situationen med Isabella så förstår jag att du inte backar kvinnor. Du utsätter dom, henne i detta fall, snarare för mer fara än vad som fanns tidigare.

  Det finns en del saker som man inte bör ifrågasätta på det sätt du gör, det här är en sådan situation. Ni, du, kan vara delaktiga i att en situation spårar ur och att någon skadas allvarligt för du saknar tillräckligt mycket kunskap om sådana här situationer samt verkar du ha en personlig vendetta emot Isabella.

  Om du nu mot all mot allt mitt förstånd vill ifrågasätta denna situation så ha åtminstånde så pass mycket respekt för hennes liv och hennes barn liv att du väntar tills du och alla andra vet 150% att hon och hennes barn är helt säkra och att det inte föreligger något hot. Om du inte gör det så utsätter du dom för fara.

  Svara

   Hon är ju öppen med att hon ska till New York nästa vecka, det känns rätt tydligt att de ej är i fara då?

   Svara

    Nej? Det är inte tydligt. Hon har säkerhet runt sig. Hade hon gått på NK med sina kids en eftermiddag och samtidigt lagt upp på insta att de är där är det tydligt att de inte är i fara. Att dyka upp på en tillställning med säkerhet är inget som tyder på att hon inte är under hot. De avväger såklart om det är safe eller inte för henne

    Svara

     Okej. Jag vet bara att om jag var livrädd samt var livrädd för mina barn hade jag nog hoppat över ett event.

     Svara

      Men nu är inte hon livrädd. Hon är otrygg i sitt hem och vill inte vistas där

      Svara

       ”Känner du dig rädd?
       ”Ja, det är klart. Det är en…jag har inte ätit på flera dagar. det går inte att sova trots starka mediciner. Det är en ohållbar situation att det finns en hotbild mot sig och sina barn. Det finns inget värre.”

       Inte livrädd då men rädd iallafall.

       Svara

        Fast det där är en ganska normal reaktion vid ett uppbrott. Vilket hon går igenom. Så det är mer troligt att det beror på att hennes relation är över

        Svara

         Okej, frågan är ju inte riktigt om hon är ledsen över relationen utan om hon är rädd. Du får såklart tro vad du vill, men detta är saker Isabella sagt – du säger mest så du tolkar och tror. Jag hoppas iallafall för Bellas barn att hon har överdrivit.

         Svara

         Och därför behöver hon givetvis en livvakt? för att sörja en relation? Jag tror att hon varken är i fara eller är ledsen för att förhållandet är över. Hon är livrädd för att hon skadat sitt brand, och ledsen för att H inte var lika rik som hon trodde. Cry me a river!

         Svara

         Svar till båda: Hon är säkert rädd, det är inte det jag säger. Jag säger att just de sakerna, inte kunna äta osv kan lika väl komma ifrån uppbrottet som de kan komma från att hon är livrädd.

         Svara

         Nu vet jag ej om du är samma anonym som längre upp, men ifall det är fallet: så hela grejen handlar om att jag använde uttrycket ”livrädd” istället för ”rädd”?

         Svara

       Kan det här handla om att hon tagit sig vatten över huvudet med nya huset? Kanske dessa ”trygghetsresor” leder till att hon snabbt säljer nya lyxvillan och köper billigare på en mindre kuslig och avskild plats? För övrigt, vore hon rädd på riktigt skulle hon inte ha barnen med sig.

       Svara

        Men ge dig! Barnen är väl tryggare utomlands med vakt än hemma i sina hoods om det nu föreligger risker. Det är hennes barnvecka och hon har rätt att vara med sina barn, det är läkande för övrigt. Ni vet ju inte vad ni ska hitta på för att klaga och skamma. Skäms på er! Inse att det inte är en film, leksaker eller ett dataspel utan på riktigt och verkliga människor. Ja det är ingen rolig situation för henne, att inte våga vara i sitt nya hus. Och att ni dessutom sitter och letar fel, hånar, spekulerar och hittar på och förstör hennes liv ännu mer. Tänk er för för fan!! Skaffa er ett liv och använd hjärnan, och hjärtat, om ni har något.

        Svara

         18.58; bra skrivet!

         Svara

         läkande?
         Skäms på dig.
         Hade det vart på RIKTIGT hade mina närmaste och jag gjort allt för att skydda oss.
         Och om du tänker till, hade du agerat likt blondinbella?

         ””Tänk då för fan”

         Svara

        ”Vore hon rädd på riktigt skulle hon inte ha med barnen”

        Vi är många som gömt oss pga en hotbild som HAFT med oss våra barn, menar du att ingen utav oss varit rädda? Att de riskanalyser och hotbilder som professionella människor gör inte stämmer för vi har hittat på vår rädsla? Vad föreslår du att man gör i dessa situationer då? Lämnar barnen hemma? Självklart tar man med sig sina barn.

        Svara

        Tänker tvärtom. Är du rädd eller något händer så VILL du ha barnen med dig. Det är hur de allra flesta reagerar, man vill vara samlade på samma ställe

        Svara

         Barnen har en pappa också. En som inte ljuger, inte gör vad som helst för pengar och lever utanför rampljuset. Känns som om det hade varit ett tryggare alternativ.

         Svara

      Du ser ingen skillnad i att vara ensam på ett event med massor av människor, jämfört med att sova med sina barn i ett hus de ( personen som enligt H var så snäll att han presenterade sig när han sökte sina miljoner ) uppenbarligen vet var det finns?

      Svara

       Såklart det är skillnad (dock har hon ju en livvakt?), men någon gång där i mellan måste hon väl anlända till eventet i NYC och gå hem ifrån eventet i NYC? Tycker iallafall att det är dåligt omdöme att ej stanna på okänd plats när man känner sig hotad.

       Svara

        Och hur länge ska hon stanna där tycker du, för evigt?

        Svara

      Själv hade jag inte hoppat över eventet i det läget. Men jag hade ökat säkerheten.

      Svara

    Så för att hon ska vara på en gala i Nee York, i ett annat land med HÖG säkerhet på både flygplatser och på galan som ligger flera timmar bort så innebär det att det inte föreligger ett hot i Stockholm, Sverige? Det känns rätt tydligt att ni inte förstår det här med hotbilder.

    Svara

     Nej, jag förstår att du kan det här med hotbilder. För om nu dessa kriminella element verkligen vill komma åt Bella så skulle de säkert inte kunna hitta ett sätt att komma åt henne i NY….

     Svara

   Tack för en vettig kommentar, precis vad jag ville få fram, du formulerade det på pricken.

   Svara

  fy fan va ja är mätt.. undrar om
  jag ändå ska äta linsbågar.. lr linschips..

  de e ju ändå fredag.

  Svara

   Linsbågar är livet.

   Svara

    bågarna vann över mättheten haha

    Svara

  Och ang Bellas ” body guard ! En seriös sådan varken får eller ska sitta och kommentera /hota på nätet ! Har två kompisar som den ena har jobbat som livvakt den andra slutat ! De säger att hade de agerat som denne person så antligen hade vaktbolaget eller deras uppdrags givare / chef sparkat dem ur företaget fortare än kvickt !
  Det fungerar inte riktigt som i Johan Falk filmerna .

  Svara

   Tror han är mer involverad än vad som är normalt. Tror han är involverad och riktig gossig.

   Svara

   Man måste ändå älska att det mesta i Johan Falk är 100% vad som hände i verkligheten och du använder det på det sättet

   Svara

  Hahahaha det här är det sjukaste

  Svara

  Men herregud Camilla snälla nån.. VAR är det sms:set och VAD bevisar det? Väldigt vad han stakar sig i intervjun och han bekräftar ju det mesta som Isabella säger FAST han menar att det inte varit några svarta pengar och inga kriminella MEN varför kan han då ej säga var han befinner sig. OCH han sa ju tidigare att han hållit det för sig själv att han lånat så stora belopp och förlorat, det kände inte Isabella till sa han häromdagen ju och hon var inte insyltad i det enligt H. H har ju också tidigare sagt enligt aftonbladet att han haft hot efter sig och att det är vanligt att traders får kidnappningshot. OCH om han nu menar att livakten har ljugit och överdrivit att det var kriminella i bilar vid Bellas hus så är det ju INTE Bella som ljugit för SJÄLVKLART så litar hon på vad hennes livvakt säger. Och självklart tar en livvakt alla potentiella hot på allvar. Punkt.

  Svara

   Ja, det är ytterst märkligt att han inte kommer hem eller vill berätta var han befinner sig om det faktiskt inte finns någon hotbild. Tror fortfarande han har gjort skumma saker och att Bella talar modifierad sanning. Som andra skrev är det såklart skillnad på att veta att han förvaltar pengar åt andra och att han lånat pengar som han gjort av med. Samtidigt finns det ju citat från henne i expressen att hon ABSOLUT iiiinget visste om något – vilket hon uppenbarligen gör. Å andra sidan – om hotbilden faktiskt är riktig så vill hon väl rädda sitt och sin familjs skinn.

   Svara

    Är det bara jag som inte förstår att han inte ber om ursäkt för fem öre? Till nån?

    Svara

     Njaäe… beror väl på vad sanningen är? Be om ursäkt behöver han bara göra till dem vara pengar han gjort av med om han talar sanning. Viktigaste man ber om ursäkt direkt till personerna istället för publikt?

     Svara

      fast njaee? han verkar mer upprörd av att ex flickvännen tjallat än för att han har skrämt henne?

      Svara

       Beror som sagt vad sanningen är. Om hon överdrivit eller ljugit så är det inte märkligt. Han kan fortfarande ha bett om ursäkt till henne privat.

       Svara

     Hur vet du att han inte bett om ursäkt till dem han är skyldig pengar? Har det framkommit någonstans att han inte framfört någon ursäkt till de som är personligt inblandade? Tycker det låter som att han jobbar på så gott det går med att lösa den situation han befinner sig i. Och det innebär troligen att han samtalar med de personer han står i skuld till.

     Svara

    Tycker inte alls att det är konstigt att han inte vill berätta var han är, eller när han tänker komma tillbaka. Varför skulle han göra det? Innan BB la ut att hon skulle till New York nästa vecka var det ju ingen som visste hur länge hon tänkte leka hotad. Är ju knappast så att hon gått ut och berättat att det är på Mallis hon är – trots att hon hittat på hotbilden. Om det X uttalar sig om vore helt taget ur luften eller ur kontext utgår jag ifrån att BB eller livvakten skulle sagt något i media.

    Svara

   Som sagt, Anonym 18:15 du behöver lugna ner dig.

   Svara

    Verkligen. Riktigt sinnes att hen kommer och gapar och skriker på alla inlägg angående Isabella. Och tar åt sig å Isabellas vägnar. Inte friskt nånstans, speciellt om man inte är personen själv eller nån i den innersta kretsen. Dags för hen att söka hjälp och det snarast.

    Svara

  Fast allt som framgår av deras sms konversation är att hon visste att han förvaltade pengar (inte ovanligt IOM hans yrke) och att han var stressad (ganska förståeligt). Det säger ju ingenting om hur införstådd hon var i detaljer och huruvida den version han delat med henne var sanningsenlig.

  Svara

   Och det står inget om att han har lånat stora summor.

   Svara

   Precis! Inte kriminellt förvalta andras pengar. Det är vad jag trodde att han jobbar med

   Svara

    Eh jo? Man kan inte bara förvalta andras pengar vi privatlån som han gjort. Det är inte lagligt att bedriva bankverksamhet som privatperson 🙈

    Svara

   Om jag inte misstar mig helt nu så har jag för mig att man måste söka tillstånd hos Finansinspektionen för att förvalta andras pengar. Om så är fallet, och BB känt till att han förvaltar andras pengar har hon även vetat att han är en stygg pojke som gör något som man inte får. Aja baja.

   Svara

  Men herregud. Klart hon fattade att han som trader handlar ( värdepapper ) med andras pengar. Jag ser som självklart att hon syftade på ”handlar” som handlade klocka och Bentley. Det är ju en jäkla skillnad på att faktiskt använda pengarna till trading på uppdrag av långivarna, eller att köpa en Bentley till sig själv för pengarna.

  Svara

   Bella må inte vara vassaste kniven men försök inte göra henne dummare för det.

   Svara

    Utveckla.

    Svara

  Det här smset har ju noll bevisvärde. Såklart Isabella visste att han förvaltade pengar, han jobbade ju som daytrader.

  Svara

   Bella hävdar att hon inte visste att han handlade med andras pengar. Hon trodde att det endast var egna pengar på kontot.

   Sms:et bevisar att hon var medveten om att han handlade åt klienten.

   En lögn från hennes sida alltså.

   Svara

    ? Menar du att du tror att B trodde att en daytrader handlar åt andra, för sina egna pengar. Nooo.

    Svara

    Är väl snarare så att hon inte visste att han olovandes handlade för andras pengar, eller som han själv skrivit för lånade pengar.
    Lånar man pengar förväntas man betala tillbaka lånet, oavsett hur hans affärer gått. Han har själv flera gånger sagt att han just lånat stora summor pengar.
    Betalar man inte tillbaka lån och har lånat av fel personer gör de allt de kan för att driva in skulden

    Svara

    Jag jobbar med reskontran på bank. Det betyder att jag hanterar många konton med olika summor på, vissa med fantasisummor. Bara en idiot skulle tro att mitt privata konto var samma sak som jobbkontot. Och jag tror faktiskt inte B är en komplett idiot.

    Svara

  Intressant att hon har så mycket cash men ingen PR-ansvarig. Livvakten gör ett fantastiskt jobb måste jag säga 😂

  Svara

   Ja precis, varför har Simon checkat ut nu när han behövs som mest?

   Svara

    Han har sjungit, dansat och tramsat bort sin trovärdighet. Sådant här kan man inte spexa ut till allmänheten.

    Svara

  Såhär borde Isabella skött det hela: Gjort slut med X, gått ut med ett meddelande om att de inte ses längre. När det uppdagas vad som hänt (att X förlorat pengar) så ger hon ännu ett statement där hon kort och koncist säger att hon inte haft vetskap om hans affärer, och att det han har gjort får stå för honom då de inte har någon relation längre. Sen inga mer kommentarer.

  Istället lägger hon ut kryptiska meddelanden, karaktärsmördar X på bloggen, sätter på sig den största offerkoftan någon nånsin stickat ”kan inte äta” ”kan inte sova” (ja, stackars stackars Bellan, hennes pojkvän är inte rik längre…). flyr landet och måste stanna på hotellet mycket (enl senaste inlägget, men såklart passar hon samtidigt på att göra reklam för ett event i NY som hon ska gå på trots hotbild?). Tycker hon har skött detta otroligt dåligt. Finns det en hotbild så kan den hanteras på så många andra sätt. Men är tveksam till att hotbilden är så pass allvarlig som hon försöker påskina baserat på hennes beteende. Nu mjölkar hon detta så jäkla hårt. Mina sympatier går till barnen.

  X är inte mycket bättre. Har inte människor någon integritet längre?

  Svara

   Håller med dig i din text. Dock förstår en liten del av mig att X ändå vill försvara sig (om det är sanning är en annan historia). Jag hade haft väldigt svårt att sitta tyst om en person skriver sådana hemska saker om mig. Speciellt med en sådan stor blogg!

   Svara

    Tycka vad man vill om X men backar man bandet lite så såg man klart och tydligt hur han värnade om sin integritet (anonyma konton på sociala medier, inte visa ansiktet, inte gå ut med sitt namn någonstans) TILLS Bella blev betuttat i honom och insåg att han kunde vara värdefull som utställningsprodukt i hennes showroom till blogg/insta. Det var HON som visade upp honom och ville tjäna pengar och klick på att hon hade en ny skön kille (som var GENERÖS!! Chanelskorna! He came to Paris! Klockan!).

    Så hon hängde ut honom, och det är hon som nu också kastat honom under vad det nu var för tungt fordon.

    Svara

     Han syntes förvisso i hennes blogg, men hur vet du att det var hon och inte han som ville gå ut med det hela? Ja, han var anonym innan och pratade själv om kidnappningshot osv. Men B har ju också skrivit att hon passade honom bra för att han då fick en annan legitimitet gentemot sina uppdragsgivare. Vilket ju mycket väl kan stämma. Ingen ger sina pengar till någon som ser ut som en fattiglapp, så det extravaganta passade nog honom bra. Tills det gick dåligt.

     Nu säger jag inte att det är så, det kan lika gärna ha varit hon som pushade, men med tanke på att vi alla vet att hon dumpade honom ett par gånger så är jag tveksam.

     Svara

     Eh??? Hade han ingen fri vilja? Vill inte jag ”bli uthängd” på min partners sociala medier så gör jag klart för hen vad som gäller. Om hen inte respekterar det så har jag ju ett val att inte umgås med hen. Pinsamt hur ni vill få hans situation på hennes ansvar.

     Den enda som kastat honom under den här uttjatade bussen är han själv.

     Svara

  Det som övertygar mig att Isabella inte riktigt talar sanning angående hoten är att hennes partner och assistent gör narr av situationen på instagram haha.

  Svara

   Exakt min tanke!! Hade det funnits en hotbild mot Bella och barnen som hade varit på riktigt och allvarlig så hade de aldrig flamsat runt o skojat om det på det sättet.
   Man skojar inte bort hot som kan riskera att skada barnen!
   Sen är det oxå märkligt att livvakten anslöt nu först. Hon skriver på bloggen att det va hon, barnen och Ida…..skulle Ida vara stand in för livvakten fram tills han kom idag eller?

   Svara

    Plot twist. Bella och Magnus blir ihop. Hör vi tonerna av Whitney Houstons Bodyguard? Blir det temat för boken som kommer komma ur det här när head of future business spånat klart.

    (Flåt dåligt skämt. Men de som verkar ha döms humor är väl ändå teamet som tramsar i Pingis Insta Stories. Känns som de begår karaktärsmord på varumärket.)

    Svara

   Men ja HUR sjukt är inte det?? Man skämtar väl inte om att sin vän och kollega tvingas gömma sig för att hon och hennes barn är i seriös fara? Antingen är dom helt känslokalla eller så är allt… överdrivet.

   Svara

   Det är som att de skrattar folk som tror på skiten i ansiktet. Helt otroligt vilka störda människor de är hela bunten. Tänker bara på all som är utsatta för riktiga hot och så skämtar dessa om sånt. Galet.

   Svara

  Om Isabella har överdrivit hoten mot henne, så kan det ju faktiskt bero på att livvakten har överdrivit hotbilden.

  Svara

   Det är väl hans jobb dock. Att tänka på säkerheten först, innan något händer. Då blir det nog lätt en överdriven hotbild

   Svara

    Med andra ord är han inte särskilt bra på sitt jobb menar du.

    Gjort en felkalkylering och ljugit till både sin arbetsgivare och media.

    Svara

   Köper inte dessa hot för fem öre. Hade ens chef/nära vän befunnit sig i en på riktigt hotfull och jobbig situation hade man aldrig skämtat om det, tycker bara videon på hennes kollegor visar på att allt är ett stort skämt.

   Svara

    Åh jo. Jag har sett värre skämt på min arbetsplats..

    Svara

   Jag har ”forskat” lite om livvakten (den här historien har ju onekligen väckt min stora nyfikenhet och även jag höjde på ögonbrynen när jag läste hans uttalande i pressen om händelsen. Vilken ”livvakt” gör det?)
   Jag fann lite intressant information och det stärker min tes att han har blivit personligt engagerad i Isabella.

   Svara

    Vad har du hittat?

    Svara

    Berätta?

    Svara

  undrar när hon går ut med att hon och livis nu blivit ett par… hon försökte ju skylla på att han sov på hennes rum för att hon var rädd för spöken…

  Svara

   Nej, det var Simon. Men bra försök.

   Svara

    Åh my bad…

    Svara

     Fast han kanske sover på hennes rum nu…

     Svara

      Nej, han gör sketcher med Pingis.

      Svara

   Det var väll inte livvakten?

   Svara

   De verkar ha allt annat än en professionell relation, skulle inte överraska mig ett dugg om det visar sig att de har ihop det.

   Svara

  Herregud vilken soppa 😅

  Svara

  Var nyss inne och kollade hennes nya inlägg.
  Och där tycker hon inte att hon ska behöva gömma
  sej mer. Det är han i såfall. Så mycket drama runt
  detta. Det gick fel affärsmässigt…och det har väl
  hänt fler. Det är bra en stor såpa.

  Svara

  Hampus har nog inte förstått…. ”Har även dialog med mina långivare och den är lugn och konstruktiv.” 130 % ränta, tick tack.

  Svara

  Allt är ju helt sjukt, vilken röra!
  Men har två frågor;
  – din källa sa ju att det Isabella sa om X stämde? Där i första inlägget?
  – och X sa i din lilla intervju att Isabella inte hade något aning om vad som hänt?

  Svara

  Hoppas inte Isabella läser allt här inne.

  Svara

  Varför ber inte H om ursäkt? Varför prioriterar han istället på att använda meddelanden som egentligen inte bevisar något alls för att smutskasta Bella?

  Svara

   Vem ska han be om ursäkt? Menar du de personer vars pengar han dribblat bort? De är nog inte ett jäkla dugg intresserade av en ursäkt i kvällspressen.

   Svara

    Bella bland annat. Eftersom han umgicks med hennes barn bara dagar innan hon fick reda på hans situation.

    Svara

   Varför ska han be om ursäkt? För vad? En miss på sitt jobb?!
   Det här hade inte blivit sån stor grej om BB inte använt stora mistluren direkt på alla sina kanaler. BB startade kaoset och nu får hon städa sin egen skit.
   Det finns ingen hotbild. Men det lät ju trovärdigt.

   Svara

    Men allvarligt? ”En miss på sitt jobb”? Ja, han råkade säkert också köpa en Bentley för pengar som uppenbarligen inte var hans för några veckor sedan. Hoppsan!

    Svara

     Ja det var han som gjorde det. Inte BB. Hon hade ju inget med d att göra…

     Svara

     Hatar när det händer.

     Svara

     Sluta misskreditera. Kan hända den bäste. Tänk om det varit en Rolls.

     Svara

    Han LÅNADE pengar som han köpte för. Lånade pengar förväntas man betala tillbaka oavsett hur affärerna går. Som daytrader lånar man inte klienternas pengar, de ger en ett uppdrag att handla för deras pengar. Han har själv sagt ett flertal gånger att han har lånat stora summor pengar. Så nej, det är inget misstag i hans jobb!

    Svara

     Men vad har då BB att ropa om? Allt är ju på hans samvete. Men ändå trots detta var det hon som gapat mest. Hon ska ju inte ropa när han står med åsnehuvudet. Det klarar han bra själv.

     Svara

      För att skulder har fordringsägare. Fordringsägare kan sälja skulder till elaka indrivare. Och hon har två små barn som hon ansvarar för.

      Svara

   + 1001. Nåt med självinsikten?

   Svara

  Driver de med blondbellan på Pingis stories? ”Jag orkar inte ta några beslut idag. Jag backar”. Bellan har ju gjort tydligt att när hon inte orkar/vill ta i saker så vänder hon och struntar i det.

  Svara

  Kan det vara så att det är denne livvakt som vill komma Bella närmre och därför ljugit för Bella om att det är kriminella personer som varit vid hennes hus för att han ska få slå på stora trumman och jobba mer? Hennes event hon hade dagen efter var det väl fullt av vakter utanför? Vad kan det ha kostat liksom? Han tjänar ju på detta och Bella litar väl på honom?

  Svara

  Tycker du är rätt duktig på att karaktärsmörda även du, Camilla. Detta sms visar endast att Bella visste att X förvaltade andras pengar, inte huruvida han förvaltade dem på ett oetiskt sätt eller ej. Du är så genant biased i ditt sätt att bedriva ”sakliga granskningar”. Ingen av oss vet vem som talar sanning (förmodligen inte någon av dem).

  Efterfrågar mindre vinklade inlägg.

  Svara

   Jag låter honom komma till tals. Det borde alltid båda sidor få göra.

   Svara

    Den där konversation du har är lagt ut är från en slutet juni 2018, det här var väl då det var mycket frostigt i förhållandet. Spännande att spekulera hur långt namnet är som är överstruket, Står det Pingis eller Petter?

    Svara

    Precis som UG lät Virtanen komma till tals.

    Svara

    Hahaha, så det är det du sysslar med? Låter honom komma till tals? I nio inlägg av tio. Jag hade kunnat svära på att ditt syfte var ”karaktärsmord” på Bella, vare sig det innebär att H får komma till tals eller inte.

    Men så fint att kunna skylla på att du är rättvisans riddare. Det låter ju bra mycket bättre än att du sitter och svartmålar en kvinna under hot. Och utmålar exet, som förlorat stora summor av andras pengar, som ett stackars offer, som får sin karriär förstörd tack vare hennes ”karaktärsmord”…

    Hennes Ex bekräftat att han förlorat enorma summor och att hon inte visste om detta. Han har flytt landet. Hon kämpar nu med att minimera hotbilden mot sig och sina barn genom att poängtera för hans indrivare att hon inte har med hans skulder att göra. Och du sabbar aktivt för henne genom att visa kvitton på hotell och lösryckta SMS. Förstår du inte att hon försöker undvika att få sina barn kidnappade?

    Svara

     1) Ge dig. Hon flög fullt synlig till ett populärt turistmål. Hon gick på events i Sverige.
     2) Camilla är den enda som bildar en motvikt mot den där absolut vedervärdiga PR-sörjan som Expressen och Aftonbladet har spytt ur sig till Löwengrips fördel (och som jag fortfarande anser är det sjukaste i allt som rör henne – och då anser jag inte att hon är särskilt frisk).

     Svara

      Ett litet perspektiv på det här med säkerhet. Det är inte så att alla under hot går under jorden, även offentlighet kan ge ett skydd. Allt beror på vem man tror att man är hotad av.

      Svara

    Det är oerhört tydligt vem av parterna du vill främja som trovärdig, och vem du utmålar som en lögnare. Jag har tidigare kommenterat att jag uppskattar att du ger honom en plattform. Det är ditt biased sätt att skildra deras versioner som jag kritiserar. Din generella attityd till Löwengrip påverkar din granskning av en situation ingen av oss har tillräcklig insyn i.

    Svara

     Är benägen att hålla med. Det handlar om det där ”finstilta”. Hur saker framställs, vilka ord man använder etc. Hade varit mycket bättre om granskningen känts opartiskt och varit kritisk mot båda, samtidigt som man lyfter bådas versioner.

     Svara

    Alltså vad har ping-pong för jacka?
    https://www.instagram.com/p/BqzW14QBUVk/

    Det ser ju ut som päls, ser ut att ha gått många minkar åt till den jackan… Någon som ser vad jackan är gjord av?

    Svara

     Ser ut som syntet?

     Svara

     Helt klart fake. Teddy-tyg typ?
     Hade den varit äkta hade det varit oerhört vidrigt. Ful var den vilket som.

     Svara

     Syntet. Finns på MQ.

     Svara

  Jag är så långt från sådan här trading och valutahandel man kan vara så jag ställer en genuin fråga: om man har en pengahög som lämnas till en sån som x är/var, har man då en garanti för att denne förvaltar detta med minst +-0 som resultat? Aldrig förlust, ingen risk?

  Svara

   Klart det finns en risk. Därför var också H anonym till en början och han har även pratat i en intervju om kidnappningshotet som hänger över en daytrader av hans mått ( stora pengar ).

   Svara

   Nej det verkar ju orimligt. Om det var riskfritt skulle väl alla göra det?

   Svara

   Som daytrader förvaltar man ändras pengar och ja klienterna kan förlora stora pengar.
   Men han har själv sagt att han har lånat stora pengar, dvs han har nu stora privata skulder och skulder skall betalas tillbaka. Här du lånat av fel personer så är inte våld någon ovanlig indrivningsmetod, både mot låntagaren personligt men även mot anhöriga.

   Svara

   Normalt är det ingen förvaltare som lovar något. Det finns alltid en risk. Men jag tror inte att detta var en normal situation.

   Svara

  Heja hajen!

  Svara

  vaddå nu fattar jag inte – hon har väl inte nekat till vetskap om att han FÖRVALTADE andras pengar? det var väl därför hon skrev att hon uppmuntrat honom till att öppna bolag osv?

  det hon inte hade någon aning om, var väl att han SPENDERADE andras pengar. hon har ju trott att all lyx (fina bilar, dyra klockor) som han unnade sig betalades av en förmögenhet som han byggt upp själv… men så visade det sig att allt finansierats med andras pengar som han BORDE förvaltat. det är väl det som är hela problemet?
  om han på lagligt vis förvaltat pengar åt andra personer fattar väl vem som helst att det inte skulle finnas några problem nu. då skulle det varit personer som förlorat sitt investerade kapital, men inte handla om att han på något sätt var SKYLDIG folk pengar.
  exempel för den som inte fattar: om jag ger en förvaltare (tex min personlige bankman) förtroendet att placera mina pengar, och den sen sätter hela kapitalet i en fond som är kass, och alla pengar halveras i värde. då har jag förlorat hälften av mina pengar och historien tar slut där. bankmannen är inte skyldig mig pengar för värdeminskningen.
  hampus säger ju själv att han nu har enorma skulder. det påståendet i sig omöjliggör ju att det skulle handla om rena affärer. antingen har han tagit in kapital som han sagt att han ska förvalta och bränt dom på bentleys istället, eller så har han kört förvaltningsverksmhet utan tillstånd och inte på adekvat vis informerat folk om risker osv. eller något helt annat som inte är kosher.
  då kan man bli skyldig sina investerare pengar, inte annars.
  han har fifflat och nu sitter han i skiten. spelar egentligen ingen roll hur mycket eller lite isabella kryddat, man skaffar sig inte den typen av skulder (som x själv bekräftat att han har) om man gjort lagliga affärer.
  men det verkar ju ligga jävla lite fokus på det och desto mer fokus på hans och bellas högstadiebråk… den typen av bråk brukar ju dock glömmas bort rätt snabbt, men jag tror inte X fodringsägare är lika snabba med att glömma.

  Svara

   Bra kommentar. Tack. Är så sjukt ambivalent i detta och står inte på någons sida (såklart). Hajen är med stor säkerhet inte kosher som du säger. Finns trots allt mycket som tyder på det, sakerna han tar upp och dementerar är pettitesser.

   Svara

   Tack för denna kommentar! Precis så är det ju.

   Svara

   Preach baby, preach!

   Svara

  vaddå nu fattar jag inte – hon har väl inte nekat till vetskap om att han FÖRVALTADE andras pengar? det var väl därför hon skrev att hon uppmuntrat honom till att öppna bolag osv?

  det hon inte hade någon aning om, var väl att han SPENDERADE andras pengar. hon har ju trott att all lyx (fina bilar, dyra klockor) som han unnade sig betalades av en förmögenhet som han byggt upp själv… men så visade det sig att allt finansierats med andras pengar som han BORDE förvaltat. det är väl det som är hela problemet?
  om han på lagligt vis förvaltat pengar åt andra personer fattar väl vem som helst att det inte skulle finnas några problem nu. då skulle det varit personer som förlorat sitt investerade kapital, men inte handla om att han på något sätt var SKYLDIG folk pengar.
  exempel för den som inte fattar: om jag ger en förvaltare (tex min personlige bankman) förtroendet att placera mina pengar, och den sen sätter hela kapitalet i en fond som är kass, och alla pengar halveras i värde. då har jag förlorat hälften av mina pengar och historien tar slut där. bankmannen är inte skyldig mig pengar för värdeminskningen.
  X säger ju själv att han nu har enorma skulder. det påståendet i sig omöjliggör ju att det skulle handla om rena affärer. antingen har han tagit in kapital som han sagt att han ska förvalta och bränt dom på bentleys istället, eller så har han kört förvaltningsverksmhet utan tillstånd och inte på adekvat vis informerat folk om risker osv. eller något helt annat som inte är kosher.
  då kan man bli skyldig sina investerare pengar, inte annars.
  han har fifflat och nu sitter han i skiten. spelar egentligen ingen roll hur mycket eller lite isabella kryddat, man skaffar sig inte den typen av skulder (som x själv bekräftat att han har) om man gjort lagliga affärer.
  men det verkar ju ligga jävla lite fokus på det och desto mer fokus på hans och bellas högstadiebråk… den typen av bråk brukar ju dock glömmas bort rätt snabbt, men jag tror inte X fodringsägare är lika snabba med att glömma.

  Svara

  Du ljuger så bra och jag tror på allt
  spela min favoritvals 😎

  Svara

  Undrar fortfarande om inte X kan ha haft något med husköpet/kapital till husköpet att göra ändå. Det har ju varit mycket snack om Natural cycles som blivit värderat till en miljard, och jag tänkte (och har hon inte fått det att låta som det?) att hon fått låna på värderingen/sålt sitt innehav. Men någon på fb hade letat rätt på att hon ”bara” äger 2000 aktier, motsvarande 0,5% dvs fem miljoner. Mycket pengar, men jag trodde det var i storleksklassen 100 miljoner…

  Svara

  ”Här är smset som skickades mellan Isabella och X där hon tydligt bevisar att hon kände till X affärer och hur de gick – bland annat en situation med en investerare som han varit stressad över”.

  Tycker du inte att denna mening är väldigt missvisande? De SMS som publicerats visar ENDAST att hon hade kännedom om EN situation med EN investerare som han var stressad över. De visar inte ”bland annat” detta, utan ENDAST detta. Alltså bevisar inte dessa två SMS att hon kände till X affärer generellt och hur de gick, vilket du hävdar i detta inlägg. Sådana detaljer spelar väldigt stor roll i situationer som dessa när folk letar med ljus och lykta efter någon form av sanning.

  Svara

   EXAKT! BRA SKRIVIT JJK!

   Svara

    Precis. Viktigt att inte dra slutsatser som inte finns. Cc vill till varje pris sänka Bella så för henne verkar sanningen inte vara så viktig. Tragiskt.

    Svara

  Vet inte om jag missat detta, men vilka typ av hot ska Isabella ha fått? Har hon gått ut med det? Eller har tolkningen endast legat hos henne själv? (Där det kom en person till hennes hem som sökte X, de kollade bilarnas reg, och fann ägarna som kriminella dömda för grova brott osv.) Menar inte att detta inte skulle vara allvarligt i så fall, men som det verkar i hennes texter så verkar det vara allvarliga hot, undrar bara om hon sagt vad?…

  Svara

   Ett svar på hennes blogg var att hotbilden finns kvar.
   Så länge som inte skulden betalas i månadsskiftet.

   Svara

    Var fanns detta svar? Vilket inlägg? Hon som har skrivit det eller någon som har kommenterat?

    Svara

     Ett svar på en kommentar… det senaste inlägget 🙂

     Svara

  HHörni alla som högljutt hävdar att X:ets bevis bara är förfalskningar och inte bevisar ett dugg. Det vet jag inget om. Men vad säger ni då om Isabellas bevisvärde? Det hon sagt till Expressen och skrivit på sin blogg. Det är ju faktiskt bara hennes egna ord. Lite källkritik vore på sin plats i hela den här soppan.

  Svara

   Eftersom mycket av det Bella sagt har bekräftats samt att resten bara är hennes känslor i det hela, så har hon ju större bevisvärde än han. Märkligt nog. Men lika barn leker bäst antar jag

   Svara

    Vem har det bekräftats av?

    Svara

    Vem / vad har bekräftat det? Kommentarer här? Flashback? Upplys mig för jag undrar verkligen.

    Svara

     Att han förlorat tiotals miljoner.
     Att traders lever under kidnappningshot.
     Att Bella fått påhälsning i sitt hem.

     Svara

      Har alltså H själv bekräftat. Han hävdar dock att personen som sökte honom och sina miljoner var vänlig nog att presentera sig, medan B upplevt det som ett hot. Jag är starkt benägen att tro B i det här fallet.

      Svara

      Nu kör vi lite källkritik här:
      Att H förlorat stora summor pengar verkar bevisat och klart.
      Att traders lever under kidnappningshot har tydligen H sagt i en telefonintervju tidigare. Är det ett bevis för att så är fallet? Någon som känner till ett sådant kidnappningsfall? Någon som känner till ett fall där en misslyckad traders till-och-från flickvän och hennes barn kidnappats?
      Ja Bella har fått påhälsning i sitt hem. Av vem finns det två olika versioner av. Vem av dem som har rätt vet ingen av oss.

      Svara

       Jag tror det är bra att tänka igenom vad en hotbild är (det man agerar på alltså). Man väntar inte på att ett hot ska realiseras. Utan man försöker agera innan.

       Svara

  Det sjuka i allt detta är att det kommer vara glömt om en månad och Bella kommer ta sig ur detta med inget mindre än en bekräftelse på 1,5 miljoner läsare på bloggen, företagen och samarbeten kommer fortsätta precis som vanligt…… Hon kommer fortsätta slänga med håret och försöka erövra världen…… iihh

  Svara

   Bella har nog både dubblat och tripplat sin räckvidd denna vecka och torde numera ha mellan 1,8-2,7 miljoner bloggläsare i Umeå 😁

   Svara

   Börjar tänka att hon förtjänar det efter den här killen..

   Svara

  Fb och mkt riktigt: Hade man varit hotad på riktigt, som B påstår, så hade hon inte vågat lägga ut bilder från hotellet överhuvudtaget. Väggdekorationen som sitter på hotellrummet är mycket avslöjande, samt bilden på hennes instagram där man även ser omgivningarna (hamnen). Om man fått nys om att hon är i Palma, så är det bara att kolla upp de mest exklusiva hotellen som finns där och hitta ett hotellrum med samma unika väggdekoration. Förmodligen är det sant som H säger, att det ej varit någon kriminell och knackat på utan en helt vanlig människa.

  Folk har alltså, med en snabb och enkel googling fått reda på vilket hotell hon är på.

  Vilken livvakt och vilken smart och livrädd kvinna, wow.

  Svara

  Hajens ”jobb” har alltså skapat en hotbild mot Bella och barnen… Bellas val av arbete skapar ju en hotbild mot henne själv och barnen, men då är det värt pengarna. Man ska inte kasta sten i glashus.

  Svara

   Men klart du har större kontroll över situationen om du styr över den själv än om någon annan gör det. Det förstår du väl själv

   Svara

    Självklart. Men hon kan ju fundera på hur hennes stalker kanske skulle kunna skada H. Tror inte hon tänker i dom banorna. Jag ville mest visa på att man inte behöver döma någon annan för det man själv håller på med.

    Svara

  Natali skriver: 30 november, 2018 kl. 19:14
  Varför är hotbilden stor mot dig? Det är ju inte du som gått och lurat andra vad jag förstått.

  isabellalowengrip skriver: 30 november, 2018 kl. 19:32
  Visst är det så men det har tyvärr spillt över på mig för att jag har ekonomin. Sista skuldebreven som H upprättat med ett otrevligt gäng förfaller idag (månadsskifte) så rekommendationen har varit att hålla oss borta samt bryta helt med H (vilket skedde förra veckan).

  Svara

   Egentligen tror jag hon bara är rosenrasande för att hon i princip blivit dumpad. Dvs han har inte satt något värde på henne – hon är inte värd att hålla fingrarna i styr från skumraskaffärer. Han har orsakat faktumet att hon nu tvingas gå igenom en separation av någon hon faktisk är kär i och som kunde leva flash-liv med henne. Det är bara hennes ego som är sårat. Hotbilden mot henne är nog knappast större än den med stalkern. Kanske har hon aldrig riktigt blivit dumpad ordentligt innan. Hon är den som lämnar innan någon annan hinner.

   Svara

   Rätt saftigt påstående från Bella där.

   Det är det sjuka i allt. Hon kan påstå vad som helst. Det ena sjukare än det andra men ingen kan stoppa henne 😂

   Svara

  Han är skicklig. Han har nu flyttat diskussionen från huruvida han är jagad o har utsatt henne för fara eller ej ( det har han inte dementerat, bara märkt ord om ngn i en bil). Till att sätta fokus på att hon visste. Hurså om hon visste ATT han förvaltade åt andra. Hon visste väl inte att det var i form av bedrägeri!! Tyvärr börjar det bli tydligt nu att även om IL drar i sanningar ibland så har vi att göra med en annan skicklig manipulativ snackare här…

  Svara

   Jo men från hans sida är det en väldigt kortsiktig lösning. Han kanske får några hejarop på bloggbevakning men jag tvivlar på att hans investerare blir särskilt imponerade.

   Svara

    Verkligen. Det här är en så märklig strategi från hans sida. Kanske borde fokusera helhjärtat på att rädda sitt skinn i sin bransch istället för att hänga på Bloggbevakning?

    Svara

  Bevisligen ljuger Isabella, frågan är om hin ljuger om att kriminella varit utanför hennes hus.
  Tänker att någon som blivit åtalad för människorov och mord inte skulle åka i sin egna bil och avslöja sin identitet. Så kan yrkeskriminella omöjligt jobba.

  Allt är uppdiktat för att få upp sin följarstatistik lagom till lanseringen i NYC.

  Om jag var Odd skulle detta vara droppen som fick bägaren att rinna över. Jag skulle på fullaste allvar ta mitt föräldraansvar och ansöka om att få full vårdnad om barnen så att de kan leva ett normalt liv och skydda dem från sin mamma som visat tydliga tecken på psykopatiska/narcissistiska drag.

  Isabella borde söka hjälp men det skulle aldrig en psykopat förstå att hen behöver.

  Känner mig verkligen lurad som först gick på hennes story. Hur kunde kvällspressen nappa så snabbt?

  När ska H förtalaanmäla?
  Utkräv tidning på 50 milj och skulden är betald 😉

  Svara

   Hur ser du att Bella bevisligen ljuger?? Och om vad?? Var är bevisen? Det kan vara H som ljuger, han bekräftar dessutom att det varit bilar utanför huset och det är H som nämner mord ingen annan. Om livvakten sagt att det varit kriminella och att det kan finnas en hotbild så litar ju självklart Isabella på det så hur ljuger hon menar du? Och var är bevisen, är vad H säger bevis? H är den som har mest på att vinna/tjäna på att ljuga, det borde du väl fatta Meme. Du är hjärntvättad och paranoid. Det du skriver i övrigt visar på att du är en Bellahatare som länge försökt med alla medel att sänka Bella, du drar in barnen och att Odd ska söka full vårdnad.. det märks tydligt att du vill sänka Bella och du letar alla fel du kan. Sjukt.

   Svara

    Bevis iform av sms att hon ljuger. I expressen stod det att sms var från Isabellas nr.

    Du har säkert helt rätt om mig, vilken fantastiskt människokännare du är!! 😆🙏🏻👏🏻🙌🏻

    Tack för att du upplyste mig om vilken hemskt människa jag är.

    Svara

     Så att random personer besöker hennes hus är helt ok eftersom det inte finns bevis på att de kriminella. Är det så du hade tänkt om någon ringt på din dörr och begärt 10 miljoner?

     Sms:en bevisar att B visste att H jobbade som daytrader, inget annat. Inte att han köpte en klocka värd 100 000:- för deras pengar.

     Svara

      Spelar du dum eller?

      Svara

       ”Också” har på ett väldigt sakligt vis beskrivit exakt vad det handlar om.

       Svara

        Ok då är det jag som är dum som inte förstår vad ”också” syftar till.

        Svara

         H har medgett att hon fått påhälsning utanför sitt hus av random person. B känner sig hotad, medan H säger att random person ju faktiskt presenterade sig.
         För mig hade det inte spelat någon roll hur trevlig random person än var, om besöket handlade om de tiotals miljoner min pojkvän var skyldig.

         Sms:en säger ingenting. Det bevisar bara att B visste att H jobbade som daytrader ( en person som använder andra personers pengar till att handla med värdepapper och därefter betalar tillbaka hela summan + vinsten ) , inte ett ovanligt eller olagligt jobb. De bevisar däremot inte att B visste att H använde andra personers pengar till att köpa ( handla ) privata saker, typ Bentley och klocka. Klarare?

         Svara

         Också.

         Har du inte läst hennes egna uttalade. Hon har ju gått ut med att hon fått påhälsning av kriminella.

         Denna diskussion leder ingen vart.

         Svara

         Jag vet att hon gått ut med det. Men där står ju ord mot ord. Hon säger kriminell, H säger att killen presenterade sig och allt.
         Vad jag undrar är, spelar det någon roll? ATT hon fått påhälsning vet vi ( jag försöker utgå från vad vi vet, inte vad de kastar mot varandra ). Och helt ärligt, hur trevligt skulle det vara att få en sådan hemma hos dig, även om killen nu presenterade sig?

         Svara

         Njaee. Om jag förstod den artikeln korrekt så sa hon att en bil i området hade gått att knyta till nån som var dömd för människorov. (Detta är inte relaterat till den som knackade på dörren).

         Svara

         Om jag utgår från det H har sagt, så sade han att killen presenterade sig = ringde på dörren.

         Svara

       Tror inte hen spelar… och så sköter hon ju reskontran på en bank så hon vet allt om daytrading 🙂 Very impressive!

       Svara

        Utveckla gärna.

        Svara

   Det tragiska i den här situationen är att Isabella totalt har förlitat sig på sin livvakt och hans ”omdöme”. Den här ”livvakten” är inte att lita på. Vi kommer snart att få läsa en ”ursäkt” från honom i media att han har ”överdrivit” situationen eftersom han blivit kär i sin klient.
   Så sorgligt.

   Svara

    Det behöver inte handla om kärlek från livvaktens sida. Kan lika gärna handla om pengar och chansen att få göra sig ”ett namn”. Vågar inte ens tänka på vad han fakturerar för sin 24/7-service just nu, inkl omkostnader. Och vem betalar kostnaden? Bellisens företag?

    Säger bara Mona Sahlin + livvakt…inte första gången en livvakt ser chansen att krama pengar och förmåner ur klienten.

    Svara

    Inkompetent.

    Svara

  Isabella har helt klart lämnat honom pga att han inte passar in längre i hennes fina rika fläckfria värld. Kan inte funnits mkt till äkta kärlek där!

  Blir så provocerad över att hon säger att hennes ”team” sagt åt henne att hon inte får träffa honom längre. WTF?!?!
  Han bekräftar även själv att han förstår att det han gjort förstör hennes ”varumärke”…
  Men kom igen…🙄🤦‍♀️

  Är man inte 2 människor som älskar varandra och som hjälper och stödjer sin andra hälft när denne satt sig i klaveret. Han har liksom inte mördat någon…😳

  Isabella verkar så jäkla iskall!

  Svara

   Du har inte barn gissar jag?

   Svara

   Superwoman säger som hennes ”team” läs hemtjänst säger henne att göra. Inte mycket som går ihop där och hur hon vill framstå !!

   Svara

  Hallå! Han byter ju själv sanning hela tiden! Han sa förut till Expressen att IL inte varit inbladas öht i hans affärer. På frågan om hur mkt Jon visste. Och det är stor skillnad att köpa bil för pengar man säger sig ha tjänat på att göra lyckad trading åt investerare o att bara ta deras pengar o köpa bil.

  Svara

   Dvs Bella kan ha vetat ATT det fanns investerare – det e ju inte olagligt! Men HUR han gjorde lär hon inte ha vetat.

   Tror ni på riktigt att hon ville ha en pank snubbe som hela tiden lånade nya pengar för att skyla över att han va pank? TÄNK lite

   Svara

    Fast hon har ju i intervjuer förnekat all kännedom om att han har ”förvaltat andras pengar”.

    Svara

  Varför allt detta käftande om vem som ljuger. Håller inte med någon av dem, men detta hade aldrig blivit tidningsrubriker eller diskussioner på diverse forum om inte IL gjort sitt blogginlägg. Dessutom är han inte den första som krashat med lånade pengar. Båda vill naturligtvis rädda sitt eget skinn.

  Svara

  De är lögnare bägge två. Tänker på alla kvinnor som är utsatta på riktigt och inte har råd med privata vaktbolag och spontana semestrar.

  Svara

   Ja fy fan för kvinnor som blir framgångsrika och rika men ändå har den dåliga smaken att bli hotade.

   Svara

    Vart är hotet?😂😂😂

    Svara

     Som sagt, H har ju medgett att hon fått påhälsning i sitt hem.

     Svara

      En människa utan brottsregister enligt H.

      Människor som är dömda för människorov enligt Bella.

      Jodå så att..

      Svara

       Det spelar ingen roll Kattis. De flesta människor upplever ett reellt hot när nån knackar på dörren och frågar efter pojkvännen och XX miljoner. Med eller utan brottsregister. (Människorovskopplingen kom från en bil i området om jag förstått saken korrekt).

       Svara

    Ja jag kanske utryckte mig okänsligt, men om det är så att hotet faktiskt är överdrivet från henne/hennes vakts sida så är det ett hån att hon lägger upp kryptiska snyftinlägg och får 500 ❤️ Kommentarer på Instagram. Hon mjölkar det.

    Svara

     Absolut att hon mjölkar det. Precis som cam.

     Svara

  När skall folk förstå? Bella var nöjd och glad så länge Hampus hade pengar och skämde bort henne med kärlek och prylar. När hon insåg att han var pank var det inte roligt längre. Vad göra då? Jo, måla upp sociala medier med de bredaste penslarna man kan hitta för att skapa ökat intresse kring hennes varumärke såklart. Det är det enda hon är intresserad av innerst inne. Pengar. Pengar. Pengar. Sorglig människa.

  Svara

   Och vad tycker du om det som faktiskt hänt? Att H förlorat massor av pengar, att daytraders lever under kidnappningshot och att B faktiskt fått påhälsning? Hur passar det in i din bubbla?

   Svara

    Varför visar hon inte upp regskyltarna på ”de dömda kidnapparna” då?
    😂😂😂

    Det är ett jävla påhitt, fatta det.

    Svara

     För att hon inte kan göra det enligt lag. De har heller inte begått något brott bara av att stå på gatan. Lägger hon ut det retar hon definitivt upp fel personer. Jag hoppas att du inte är äldre än 14år, för isåfl blir jag mörkrädd

     Svara

      Jag blir mörkrädd av idiotsvansen efter Bella.

      Svara

     Fast han har ju medgett att hon fått påhälsning.

     Svara

      Av en människa dömd för människorov?

      Källa tack.

      Svara

       Det har jag inte sagt. Men spelar det någon roll egentligen? Kan man känna sig hotad om en random person dyker upp och frågar efter ens pojkvän och de tiotals miljoner han är skyldig?

       B har säkert överdrivit/ändrat en del, men vissa saker vet vi ju och de sakerna ändrar inte grundbilden av vad som faktiskt hänt. Absolut inte tillräckligt för att skapa en sådant hat du uppvisar.

       Svara

     Bortsett från att det är olagligt så är det i högsta grad olämpligt. Tror du skummisen blir glad?

     Svara

    Hs uttalande om att daytraders får motta hot är inget nytt och sades under en intervju med honom så det kan ju knappast vara nåt nytt för Bella. Att H förlorat pengar behöver inte vara ett problem för Bella, annat än att hon kräver en rik pojkvän. Ord står mot ord om det är kriminella som varit och sökt H.

    Svara

     Fast ATT hon fått påhälsning står ju klart. Och jag undrar igen, spelar det någon roll vem det var? Om jag fått påhälsning i mitt hem av en random person som letat efter min pojkvän som är skyldig massor av pengar, ja då hade jag nog känt mig hotad. Speciellt om jag dessutom hade en stalker efter mig. Och speciellt som H enligt egen utsago inte gömde sig före det här.
     Så är det SÅ konstigt att B kände sig hotad, verkligen?

     Svara

      Fast om jag inte minns helt fel nu så sa väl H att Bella kände till personen (som var en av investerarna) som knackade på och att det inte var någon random eller skum person? OM det han nu säger är sant så har jag svårt att förstå hur hon kan ha upplevt det hotfullt om inte personen faktiskt regelrätt hotade henne eller var aggressiv.

      Svara

    Jag tror inte en sekund på att någon av dem
    är under kidnappningshot. Hampus tog extrema risker i sin trading för att försöka dra in snabba cash åt sig själv. Det gick åt skogen. Men det är inte ett bedrägeri att göra dåliga affärer, finns mängder av folk som förlorar pengar på börsen dagligen. Problemet här är väl att han har vilselett de personer som gett honom pengar och inte varit ärlig med resultaten. Även långivarna borde naturligtvis ha insett att all spekulation med pengar är riskfylld. Naivt att tro nåt annat.

    Svara

     Fast blanda inte ihop hotbild med direkt hot. Hotbilden är rimlig. (Vad man eventuellt kommer fram till om man går igenom hans investerare vet jag såklart inte, kanske minskar hotbilden).

     Svara

     Att ränna omkring och köpa Bentleybilar, resor, Chanelskor, exklusiva armbandsur och vem vet vad för pengar man förväntas förvalta och investera åt andra är däremot inte särskilt poulärt…

     Och det KAN vara det som hänt i det här fallet.

     Svara

   Nöjd och glad? Fast det var hon ju inte. Hon gjorde ju slut ett par gånger och då var det ju också jävligt synd om H i den här bloggen.

   Svara

  Han sa att Bella inte är inblandad i hans affärer, vad ljuger han om menar ni?
  Hon har känt till att han var illa ute, hon är inte inblandad i hans affärer dvs han och hon blandar inte varandras pengar med varann. Hur svårt är det att fatta?

  Hon kom på en plan som skulle ge henne massvis med besök och publicitet. Hon offrade ju för i helvete en människa för att få uppmärksamhet. DET ÄR SJUKT!

  Hon hade kunnat gjort slut och det hade varit bra med det men nädå..Hon var tvungen och göra detta till det sjukaste jävla påhittet jag nånsin hört om i Sverige.

  Sjuka sjuka människa! Och när dom skojar om sånt på kontoret och tror att dom är ouppnåeliga..vilka sjuka satar.

  Spott och tvi!

  Svara

   Kattis lugn. ”Spott och tvi”? Du verkar av dina kommentarer att döma sjukligt engagerad i detta.

   Bellasvansen som du kallar de som inte skriver elaka saker om Bella, behöver inte vara beundrare av Bella som du verkar tro. Det går, hör och häpna, att inte vara beundrare och samtidigt tycka att Bella inte gjort fel här.

   Svara

  Bella ville inte ha in H i sina företag (hon har väl lärt sig en läxa efter Odd). Men däremot försöker han med Margaux & Redgert. Det är så jäkla skumt..
  Gräv i vilka mer influencers/andra i bellas nätverk som H har försökt göra business med?

  Svara

   Hur vet du att han försökt med M & R?

   Svara

    I deras podd Redgert & Dietz, avsnitt 38, 27 sep. ca 54 min in säger de att de träffat H och att han ”vill vara med på ett hörn i bolaget”.

    Svara

     Hmm… classic aktiesnubbe som ska nätverka med allt och alla och ”vara med på ett hörn” eller aktivt ute efter IL:s umgängeskrets och pengar? I don’t trust that dude, men sanningen lär komma fram förr eller senare

     Svara

  Oj vad Bellsan svarar på frågor i kommentarsfältet nu då. Är det tråkigt på hotellrummet el känner hon sig hotad av att H börjat uttala sig tro?

  Svara

   Natali skriver:
   30 november, 2018 kl. 19:14
   Varför är hotbilden stor mot dig? Det är ju inte du som gått och lurat andra vad jag förstått.
   1. isabellalowengrip skriver:
   30 november, 2018 kl. 19:32
   Visst är det så men det har tyvärr spillt över på mig för att jag har ekonomin. Sista skuldebreven som H upprättat med ett otrevligt gäng förfaller idag (månadsskifte) så rekommendationen har varit att hålla oss borta samt bryta helt med H (vilket skedde förra veckan).

   A skriver:
   30 november, 2018 kl. 20:01
   Varför skulle hotbilden vara mindre nästa vecka?

   1. isabellalowengrip skriver:
   30 november, 2018 kl. 20:15
   Vi tar en vecka i taget. Odd bor på annan plats med barnen nästa vecka och jag reser iväg och har vakt. Vi måste hitta ett sätt att behålla vardagen på. Denna vecka har H:s sista skuldebrev förfallit så vi fick rekommendation att resa iväg

   1. Frida skriver:
   30 november, 2018 kl. 20:24
   Men har inte Odd samma slags skydd som du har? För barnens skull??

   Nina skriver:
   30 november, 2018 kl. 20:04
   Det gick bra att tala ut sålänge det bara va du som tala. Men nu när H kommit med motbevis är det helt tyst från din sida! Har du inget att komma med? Ser ju ut som du ljuger.

   1. isabellalowengrip skriver:
   30 november, 2018 kl. 20:13
   Svarar jag blir det bara mer i media

   Ullis skriver:
   30 november, 2018 kl. 18:49
   Vem är det som hotar? Är hotbilden borta nästa vecka?

   1. Sluggo skriver:
   30 november, 2018 kl. 19:15
   Undrar samma som du.
   Inget hindrar dom att ta sig till NYC om dom så nu vill det som hotar Isabella pga. hennes ex H..

   2. isabellalowengrip skriver:
   30 november, 2018 kl. 19:35
   Den kommer att finnas kvar så länge H inte har betalat sin skuld. Vi hoppas dock att gänget han är skyldig låter oss vara. Det har varit viktigt att trycka på att vi brutit och inte har någon kontakt längre

   För de nyfikna! Var tvungen att gå in och kolla första gången på typ ett år haha. Så jag lär finnas med i den ack så höga novemberstatistiken

   Svara

    Avskeda HR-bella/simon/kommentarssvararna.

    Det vi uppskattar på mitt företag är I alla fall transparans och ärlighet

    Blondinbella – far med osanning 78% av alla uttalanden, vid en obekväm fråga undviker hon sonlika den och fortsätter (UNCF) prata underligheter.
    Blondinbella vill gärna vara mjuk, jordnära, familjär ,huslig, och luddig. (som en roman, sitter hon på rummet och bara insuper den katastrof som hampus icke-inkomst betydde för henne).

    I mitt skitdåliga romanskrivande, glom inte att blondinbellla älskar klick och publicitet.Over and beond

    Svara

  Pingis stories på instagram MÅSTE ses. Det flamsas och tramsas medan Isabella Löwengrip ringer på hemliga linjen ??!
  Vad fan är det här för soppa alltså

  Svara

  Plus i Bellas senaste inlägg på bloggen svarar hon på kommentarer ang hotbilden, samtidigt svarar hon en annan kommentar med att hon inte vill kommentera mer för att det bara skrivs mer i media då :’D

  Svara

  haha, ja camcam, vad tänker du om att du helt tycks ha missat det många här framhåller – att det bella hävdat att hon inte känt till, ju är de oetiska aspekterna av X handlade – inte *att han handlar*?
  och om du ser X ”bevis” i ljuset av den tesen, hur tycker du att dom håller då?

  Svara

  Camilla om din kille lurade dig så att du visTe att han investerade åt andra men inte att han spenderade andras pengar på presenter PG dig, och om din kille sen visade sig ha stora skulder och du -befogat eller ej, kanske överilat pga redan skraj pga stalkers – blev livrädd för att nån skulle försöka kidnappa dig för att få pengar… skulle du då kanske också – om din livvakt gav dej det rådet – ta fullt avstånd från allt vad gäller ditt ex affärer?

  Hon sa det hon sa på inrådan av livvakten. Och H sa ju samma sak först, att hon inte haft insyn.

  Svara

   Insyn och inblandning är inte samma sak.

   Svara

  Och nu har hon tagit bort bilderna från sitt hotellrum :’D Någon från flashB hittade var hon var på en gång. Varför flyr man till x av alla ställen? Och sen lägger upp hotellbilder? Det kan omöjligt finnas något hot ???

  Svara

   Dessutom kommentarer på FB angående hotet, HeroesSilencio #5190 ”Nu är hela den historien en ren och skär fars och ett enda stort skämt. En av mina kompisar jobbar på SÄPO och vid en AW idag så pratade vi om det som hänt och hennes agerande och han sa iskallt efter att ha lyssnat en stund att det finns inget hot, har aldrig funnits. Klassisk fall av psykfall sa han och sen var det bara tyst.”
   Det aktuella inlägget är längre.

   Svara

    Jaha, och? Vem bryr sig om att ett inlägg på fb om att gäng snubbar spekulerade över en öl är borttaget? Säger ingenting?

    Svara

     Haha verkligen… wohoo en till snubbe på flashback som säger nedvärderande saker om kvinnor med andra snubbar. Måste ju vara sant!!

     Svara

   Alla vet var i världen hon befinner sig nu. Vilken stad. Vilket hotell. Och t o m att hon har Family Supreme Room (with garden view…).
   Bra säkerhet. Verkligen.

   Svara

  Äsch det här borde folk släppa. Han var ingen bra kille, vem som helst kan träffa fel.

  Svara

  Kan vi bara ta ett kollektivt beslut att sluta använda det otroligt fjantiga ordet ”karaktärsmord”? Vad ÄR ens det?

  Svara

   Det är en väldigt korrekt beskrivning av vad som sker

   Svara

  Säga vad man vill om Haj-Gossen, men hans svenska är näst intill oklanderlig.

  Svara

  Att ha en stalker kan ge ptsd. Att ha en livvakt som säger du är i fara är nog väldigt skrämmande för en som redan är rädd. ATG Isabella väljer att kommunicera via egna kanaler istället för via gamarna i kvällspressen beror på att i Expressen riktade hon sig ju till dom som hon ttodde hotade henne. På bloggen svarar hon er. Hon vet att kvällstidningarna kan citera hennes blogg och gör hellre så. Det ger både mer kontroll och ja troligen mer trafik.

  Ang vad Isabella visste: Det är inte olagligt att sköta trading åt andra, Hajen har själv sagt att det var vita affärer på vanliga konton. Det han även har sagt är att han – utan IL:s vetskap (så sa han först o det har han INTR sagt emot än) har förlorat stora summor av andras pengar. Att förlora pengar och att sköta trading åt andra utesluter inte varandra. Hon har SÅKLART inte vetat att han köpte en klocka till henne för pengar som var någon annans!

  Hajen har INTE bevisat att IL visste att han lurade människor! Sluta vara så lättmanipulerade. Han märker ord och flyttar skickligt fokus till små skitsaker som är de
  Enda detaljer han kan motbevisa. Detta är TYPISKT för hur en manipulativ person beter sig i en konflikt.

  Ang att hon tog totalt avstånd från hans affärer i kvällstidningarna: Eh ja. För 1) hon visste inte att hon dejtade en pank bedragare (som han nu framstår som) och 2) OM hon var rädd för människor som kunde kidnappa henne för att få ut skuld som är hajens, så är det klart att hon tar totalt avstånd från hans affärer i den artikel hon uttalar sig i för att bli av med hotet.

  Ni är så smarta när ni genomskådar Bella men så jävla lättlurade om haj.

  Svara

  Hajen sa i EFN finans-tv-program att han var hemlig i sin identitet pga kidnappningshot.

  Svara

   Intressant. Försvann hotet huxflux när han fick xx milj i skulder?

   Svara

  En aktiesnubbe på youtube nämner också dramat.

  Svara

  Om vi utgår ifrån att både Bella och Mr X delger oss sina upplevelser av den uppkomna situationen, och att det normalt inte går att ifrågasätta andras upplevelser. Så tycker jag att det SKA ges utrymme för de inblandade parterna att få lägga fram sin upplevelse/version av händelsen i media och här. Det är Bella som kläckte den har nyheten i sina media inte Mr X.

  Bella påstår nu att hon haft en magkänsla som sagt henne att något inte stod rätt till. Hon har därför brutit med Mr X vid x-antal gånger under en tidsperiod av 1,5 år. Men är det helt sant att det enbart varit magkänslan och inte något annat som lockat mer än Mr X tillgångar som hon trodde var hans egna hårt inarbetade tillgångar?

  Låt oss nu backa bandet och titta på vad som hänt i det officiella Bella-gate. Vad som händer bakom kulisserna vet vi inte.

  Den 20 juni ändras plötsligen Bella sina planer och ska tillbringa midsommarhelgen i Paris.
  Den 23 juni visar Bella upp sin inbjudan till Balmani vår/sommar modevisning för män. Hon har fått plats nr D6:21. Hon visar också upp bilder där hennes kusin Miss I är med på, då Miss I har fått en egen inbjudan långt innan Bella lyckades få en.

  Vi vet också att Bella gjort slut med Mr X i samband med denna händelse, och därför ställt in deras planerade midsommar-resa.

  Den 24 Juni deklarerar Bella högt i sin blogg att ”titta vem jag sprang in i” Mr hotell himself.

  Men stop här nu, springer in i, nja det var väl att ta i. Skulle mer tro att han har med sina kontakter ordnat en inbjudan åt Bella. Jag drar min slutsats att Mr hotell och Mrs hotell fått varsin inbjudan med platserna bredvid varandra under modevisningen.

  Vad gör att jag drar just den slutsatsen? Jo troligen har både Mr och Mrs hotell fått inbjudan då de är kunder som handlar i modehuset. Mr hotell är en storkund en VIP-kund med guldbyxor. Båda visar upp kläder från modehuset på sina IG-konton. Jag drar därför slutsatsen att Bella fått ta över Mrs hotell när Mrs hotell befann sig i NY under modevisningen i Paris. Att det är bestämda platser man har tilldelats framgår både på inbjudningskortet och att Bella var på den kvinnliga modevisningen i september tillsammans med en ur Bellas-team. De fick då inte de platser som de tilldelats utan irrade runt innan de fick en plats att sitta på inte vid varandra utan en liten bit från varandra.

  När modevisningen var både för män och den senare för kvinnor filmas det både i realtid och läggs sedan upp på Balmains hemsida. Där kan man se det jag nämnde ang Bella och att hon inte hade någon plats utan irrar runt. Man kunde också se hur Bella hade en plats längst fram bredvid Mr Hotell under showen i midsommarhelgen.

  Ja men tänker ni då, de sprang ju in i varandra och då fick någon annan lämna plats åt Bella för de känner ju varandra. Nej det skulle jag inte tro. Vem sätter sig på en sämre plats för att en helt okänd kvinna i modekretsar ska få sitta på bästa raden längst fram. Sedan ska det inte glömmas bort att på samma modevisning var kusin miss I och hon känner ju Bella bättre än Mr Hotell gör. Så varför satt inte Bella med henne? Heller varför satt inte alla tre bredvid varandra om det nu var så lätt att byta platser som hade tilldelats, alla tre känner ju varandra sedan summerburst i stockholm 2018.

  Så vad är det jag vill säga med detta inlägg då?

  Jo att jag inte tror på Bella när det gäller detta att hon har valt att ha ett av/på förhållande med Mr X pga det som nu har kommit upp till ytan enl Bella. Under hela detta 1,5 året har Bella trumpetat ut i sina sociala medier hur hon och Mr X har ett öppet förhållande och inte är bundna till varandra eller har skyldighet stå till svars inför varandra. Dom hade ett öppet förhållande helt enkelt.

  Detta är så tydligt när hon far iväg med Mr hotell under 48-timmar, syns tydligt i hennes sociala media och även i MR hotells IG, att det inte handlar om Mr X. Han var ute ur bilden då.

  Vi vet inte vilken överenskommelse som Bella och Mr X hade gällande deras relation.

  Men att många nu tycker att Mr X har ljugit om vem han är osv eller som Bella säger i den intervjun som Expressen spelat in.
  ”Att det är en person som har ljugit om sin identitet och vem han är”.

  Inte sant vi vet alla att han inte har ljugit om sin identitet. Han heter det han påstår och han gör det han sagt han gör. Han har eller inte skyddad identitet utan vi kan alla googla fram även hans personnr och adress. Vad som har gjort att Bella känner sig förd bakom ljuset vet vi inte. Men har troligen blivit en effekt av att hon inte är intresserad av att lyssna på vad andra runt om henne har att säga och som även har gällt Mr X. Det man undrar här är om hon även är så med alla eller om hon selekterar vem hon lyssnar på och inte. Annie Lööf, Petter Stordalen, Anders Wall osv, detta är tycker jag en intressant fråga. Men tydlig har hon varit med att hon är inte intresserad av Mr X och vad han har att säga.

  Med handen på hjärtat vem lämnar ut sig själv helt när man dejtar någon och där den man dejtar avslutar förhållandet titt som tätt. Inte jag iaf.

  Är man skyldig att från dag 1 lämna ut mycket personlig information till den man träffar, nej absolut inte.

  Bella har varit tydlig med att detta förhållande inte är på riktigt utan är enbart av sexuell-art. Är då Mr X skyldig att tala om sin ekonomi