Magdalena Graaf verkar ha haft en tuff helg

Typ så här – och så uppe vid taket! Done deal!

Sten har kalasat på sopor. 5 blöjor (två med skit)
Jävla hundjävel! Hade kunnat skänka bort honom till första bästa? (Han HAR INTE lämnat en klutt skit åt slumpen)
[…]

Lance har varit otrevlig HELA DAGEN…
Jag verkligen hatar blicken man får då man försöker ”föra ett vänskapligt samtal”
”Vem är du? Du luktar skit? Vad vill du? Allt du säger är meningslöst? Allt du åstadkommit är prutt? Varför andas du ens, pinsamma vuxna människa” (Med en frågande och mycket äcklad blick)

Jag lackar! Fuck you otrevliga skitkörv. Jag KOMMER skicka en faktura på 18-års kost och logi. Ingen väntetid. Direkt till kronofogden.
[…]

Sten kan sova i lekstugan!! Han rapar skit! Han luktar skit! Han är en äcklig liten bajs-ätar-äckel-skit.//Magdalena Graaf

Äts det inte bajs så pratas det bajs.
En rejäl bajsmacka – så kan vi kanske sammanfatta Maggan Graafs magiska helg?
Är detta vad som vänta oss nu som hundägare?
Inga bajsblöjor att kalasa på, men väl en kattlåda. Den har visserligen båda tak och lucka men än så länge är hon ju liten och kan säkert trycka sig in där. Att komma ut är en annan fråga.

Magdalena får helt sonika sätta alla soptunnor i takhöjd och likt en basketspelare slänga i barnens blöjor för att undvika fler bajskalas från Sten.
Tror ni THK skulle klara av att göra sina behov på två meters höjd om jag bygger en ramp? Lilla Snöboll vill fortsatt kissa ute i buskarna trots att hon håller på att frysa snippan av sig. Lilla stolle. <3

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att denna kvinna är 40 plus. 😲

  Svara

    Maila honom. =)
    kim.malmgren@expressen.se

    Svara

     Maila honom😀.. Expressen vet redan vem som jagar H och kommer aldrig att haka på ditt drev. Var är H? Nya ”bevis” på gång?

     Svara

     Jag visste att det bara var en tidsfråga innan hon skulle dra ”trumfkortet” Odd. Hon har ingen skam i kroppen över huvud taget, utan utnyttjar alla i sin omgivning (i synnerhet barnen, vilket säger allt om hennes obefintliga moral) för sina egna syften.

     När de gick ut med skilsmässan så berättade de att de tagit ett gemensamt beslut om att inte diskutera den vidare med media. Röken hann dock knappt lägga sig innan Isabellas mun glappade för fullt i intervju efter intervju och svartmålat honom. Och för varje ny intervju så har hon sin vana trogen kryddat allt ytterligare.

     Under tiden har Odd konsekvent hållit sig ifrån att diskutera skilsmässan i media. Faktum är att han inte sagt ett ord, trots att det måste ha varit oerhört frustrerande att låta henne hållas. Jag respekterar verkligen Odd för att han sätter barnens bästa före sitt eget ego.

     Att Odd bjudit in henne att fira jul ihop med barnen har knappast med det pågående rabaldret att göra, utan han vill garanterat bara ge sina barn en jul med båda sina föräldrar.

     Jag tror förresten att Isabella har en hållhake på Odd, som är anledningen till att han håller tyst ochtt kilsmässan fortfarande inte gått igenom: ett saftigt underhållsstöd. Min gissnning är att de fortfarande förhandlar kring det.

     Svara

      Hållhaken är simpel: Barnen.
      Största skräcken att inte få träffa sina barn gör att du står ut med mycket. Gemene man tror inte är kvinnor kan göra saker med sina barn som verktyg för att få sin vilja igenom, men dom kan. Och manipulera samt ljuga för egen vinning är hon ju bekväm med så jag är övertygad om att han försöker klappa henne medhårs, då funkar nog det mesta. Tills han träffar en ny…

      Svara

    … och mailbomba annonsörerna, i alla fall de seriösa …

    Svara

     Vilka är de? Jag kan mejlbomba dem, men vill inte gå in på hennes blogg för att kolla.

     Svara

  Så himla gränslöst att skriva så om sitt barn. Alla föräldrar tänker så ibland, men verkligen onödigt att visa upp för alla bloggläsare.

  Svara

   Hon har alltid hängt ut sina barn o berättat hur jobbiga de är. Även den äldste killen. Kan inte vara så kul när de kommer upp i den åldern.

   Svara

  de borde inte ha en sådan hund, de har inte tid med hund! Att ha hund kräver enormt mycket kraft o energi att tränas upp. Hunden deras är extremt frustrerad o understimulerad. Hundar ska tränas f att funka i familjer. De är vare sig accesoarer el livvakter.

  Svara

   Det är inte den hunden hon skriver om…

   Svara

  Älska Maggan.

  Svara

  Jag läser inte hennes blogg, men varför går hon inte ut med soporna och varför har hon inte uppfostrat sitt barn till att vara lite trevligare?

  Svara

  Hur f-n tänker man när man skriver så om sitt barn offentligt… hennes ”humor” el vad det nu ska föreställa?

  Svara

  Ha ha jaaa alltså bajs ibland. Min hund åt komacka idag tills han var alldeles grön runt munnen. Men han skippade barnens blöjor när de var i rullning här…
  Man får väl helt enkelt smak för olika sorters bajs??

  Svara

  Ok, hundar kräver träning. Deras hund ska tränas. Jag mår illa över folk som skaffar sig hundar som accesoarer el livvakter. Hur som, ska du få en bra hund, börja m tidig uppfostran. Deras handhavande av diverse jyckar har fått mig illamående. Det gäller Wahlgrens, Kissie oxå. Urs.

  Svara

   De kan även äta skit trots träning 😂

   Svara

    Ja, en granne när jag växte upp stoltserade med att hennes hund skulle minsan aldrig äta bajs, det var hon för fin och uppfostrad för. Nästa sekund kom hon med bajspapper i munnen och tog det som en lek när tanten ropade ”nej Astrid! Fy Astrid! Kom hit!!”, hon sprang frenetiskt runt henne med bajspappret fladdrandes i munnen.

    Svara

    jag vet att vissa raser äter bajs o att vissa raser rullar i bajs, men den hunder ÄR understimulerad.

    Svara

  Hur (miss)lyckas de jämt med bajsblöjorna?? Har 2 barn och djur och har aldrig varit med om nåt liknande

  Svara

   Kanske är för att du är bäst 😂

   Svara

    Mest bara fascinerad över att hunden överlistar dem gång på gång!

    Svara

    Eller för att man går ut med sina sopor och inte ställer dem i hög på hallgolvet som hemma hos Maggan? (Enligt bilder)

    Svara

  Många hundar äter skit, människoskit tycks ligga högt på listan. Även kattskit…! Så: se till att hunden inte KAN komma åt godsakerna. (Särskilt skadligt tror jag däremot inte att det är. Men fruktansvärt äckligt för oss mäönniskor att bevittna och sen känna lukten av. Min hund åt OCH rullade sig i människoskit en nyårsafton….. Underbar kväll. Krävdes starka medel för att tvätta bort stanken ur pälsen, kan jag berätta.)

  Själv undrar jag mest hur de aktiverar denna aktiva BRUKSHUND.

  Svara

   Var firar ni nyår med människoskit accessible?

   Svara

    Vi gick en promenad i skogen och FOLK SKITER I SKOGEN!! Och varesej gräver ner eller täcker över skiten. Jag fattar att man ibland måste, men då kan man ju se till att bajset inte ligger där öppet och stinker (och lockar till sig hundar…) – det vet ju varenda scout.

    Svara

     Man kanske bara vill ge igen lite för alla hundskitar man har trampat på i sina dagar 😊

     Svara

      Haha, ska tänka på det nästa gång jag går i skogen – hämnden är ljuv!

      Svara

     Eh nä, folk skiter inte i skogen, inte normalt funtade människor iaf.. 🤢

     Svara

      Joho! Nöden har ingen lag! Blir jag bajsnödig när jag är i skogen så bajsar jag. Varför åka hem och avbryta en utflykt bara för att jag blir bajsnödig. Låter fruktansvärt jobbigt för den som måste göra så.

      Naturbajsar minst en gång per bär/svampsäsong. Men såklart väljer jag med omsorg var jag bajsar då 💩

      Svara

      Om du har hund som älskar människobajs, så vet du hur mycket och var människor skiter utomhus. Det är ta mig fan överallt. I skogen. I parker. Och när vi vid ett tillfälle var i Göteborg så insåg jag att folk skiter utomhus även i stan.

      Svara

       Och på spårvagnen.

       Svara

       Lite som hundar då?

       Svara

        😀

        Svara

   Jag var uppe i skogen med min hund förra veckan. Han var så snäll och kom på inkallning och höll sig ständigt nära mig tills han plötsligt fick upp ett spår och kom tillbaka med människoskit i käften. Det är tredje gången och han vet om att han inte får det men han gör det ändå.

   Svara

    Bajs är oemotståndligt!

    Svara

     Ja och kattskit likaså! En av hans bästa hundkompisar åt upp sina egna bajspåsar som valp!

     Svara

    Urk, nu vilk jag nog inte ha hund längre.. vidrigt…

    Svara

   Min blev förgiftad av männskobajs en gång och vet sa att det inte är helt ovanligt. Det var dock inte särskilt allvarligt och hon har ju ätit männskobajs massa gånger utan att bli det. Men så jävla äckligt är det. Sen tänker jag att har man en hund som äter bajsblöjor ser man väl till att det inte sker.

   Svara

    På senare tid har jag läst om minst 2 fall där hundar ätit bajs från drogmissbrukare – och själva blivit helt drogade och fått tas till veterinär.

    Att äta hästbajs kan också vara skadligt för en hund, om hästen nyss avmaskats. Medlet är för starkt för en hund.

    Svara

   Här är det poppis att äta lite hästskit och sen gå in och kräkas lite hästkit 😜 mmmm marabou

   Svara

   Alltså ursäkta men när jag hör sånt här fattar jag inte hur folk ens kan med att ha hund, än mindre ha dem inomhus. Tidigsre idag läste jag kommentarerna på Therese video om att Ronja börjat löpa men inte har blöja, att hundar slickar upp det själv så det behövs inte??? Men ibland får man nån blodfläck här och där som man får städa upp själv. Och sen allt bajs att hålla koll på så fort man går ut, eller ja tydligen i hemmet också. Jag mår illa av att tänka på detta. Sen slickar de på sina ägare, brrrr. Hur hanterar man ens det?

   PS ingen djurhatare, har världens finaste kanin här hemma<3

   Svara

    Kaniner äter upp sitt eget bajs..

    Svara

     Rakt från rumpan…

     Svara

      Sant, men å andra sidan är det av ett syfte och framförallt; det går inte att likställa kaninbajs med människo-/hundbajs. Åtminstone inte i min värld.

      /L

      Svara

    När jag hade en tikhund, använde jag löpbyxor på henne när hon löpte. Trots att hon höll sig själv ren så att säga så gjorde hon förstås inte det när hon vilade eller sov. Och då blev det blodfläckar efter henne. Lättaste att ha byxorna på henne än skura sängen och soffan…

    Svara

     Kan bli allvarliga infektioner, haft tikar i 20 år, de är jättetrevliga av sig, skydda soffan bara om du har hundarna i soffan.

     Svara

  Min hund har aldrig ätit något övht. Som han inte får ofc. Men sen är han uppfostrad

  Svara

   Mina hundar har alla varit väldigt fostrade men ätit bajs.

   Svara

    Ur blöjor?

    Svara

   Good for you

   Svara

   Understimulerade hundar äter bajs. Om man sätter igång och aktiverar sin med ex hjärngympa som nosarbete & motion båda delar behövs. Inte bara motion för benen utam även hjärnan måste aktiveras, kommer hunden sluta leta efter bajs att äta.

   Svara

  Kan inte rå för´t men jag älskar hennes blogg. Hon skriver precis som vanliga människor tänker, för jag antar att ni alla tänker så här ibland. Jaaaa förvänta er det värsta med valpen så kan det inte bli värre hundar äter skit, ruttna råttor och allt möjligt. De rullar sig i skit även fast man straffar sin hund tyvärr. Men jag tror att en del raser är lite mer benägna än andra att göra det konstigt nog så älskar man dem ändå.

  Svara

   Vad är detta? 😄

   Svara

   Hej Emma Hallberg, fiskar du?

   Svara

   Lol

   Svara

  CamCam hundar älskar kattbajs så du måste ha kattlådan där inte hunden kommer åt den. Hunden får i sig kattsand och kan kvävas el bli förstoppad av den…

  Svara

   Det värsta är när hunden kräker sen och den kräker bajs. V i d r i g t ! Jag tar diarré framför det alla dar i veckan…

   Svara

    Har hundar diarré..?! 🤔

    Svara

     Haha – du har aldrig haft hund?

     Svara

     Gärna på mattan i den utsträckning det går…

     Svara

  Råkade faktiskt hamna över en intervju med Lance idag i nån tidning. Enligt den verkade han inte alls uppskatta det offentliga utan vill gå mot att bli mer privat…
  Hoppas det respekteras, annars förstår jag om han är otrevlig iaf…

  Svara

   Men han har ju själv valt att göra en hel serie om sig själv som går på viaplay nu?!

   Svara

    Han kanske ångrar sig nu.

    Svara

  THK lilla knoen vill nog hålla sig nera på marken. Jag tycker maggan är rolig. Kul med någon som kan skoja om sig själv. 😊😉

  Svara

  1. Hur kan man säga så om sitt barn?
  2. Hur kan man skriva så om sitt barn på nätet?

  Svara

   3. Hur kan man tänka så om ett av sina barn när man har förlorat ett barn?

   Svara

    Exakt!!!!!

    Svara

  Obegripligt hur denna 43 åriga person? Lyckas dupera hela sin familj, och alla hjärndöda följare ( hennes sekt) Hur de kan tycka att en hund som äter en bajsblöja, hur nu det går till, man slänger väl förhoppningsvis inte en blöjan på golvet) är så intressant..
  Säger mycket om henne och hennes följare , tragisk tant som söker uppmärksamhet. Hon borde växa upp och bli en vuxen peron för hennes söner att se upp till, inte en ” prutt och grimas tant”

  Svara

   Varför bryr du dig ens, gött att få skriva något på nätet, ge någon en känga. Vi har inte ett skit med att göra hur de lever.

   Svara

    Jo det vi väl visst ? Magdalena skriver ju själv om det , hade hon inte velat att vi hade med det att göra , hade hon väl inte skrivit om det i bloggen ?

    Svara

   Spot on! Aa 20:52

   Svara

   Kunde inte skrivit de bättre själv ”prutt och grimastant” det var mitt i prick. Hur har människan kunnat undgå att bli vuxen trots fem barn. Det är hög tid att växa upp och ta komantot hemma. Då menar jag inte bara över barnen utan även hundarna. Om hon skulle börja bete sig vuxet är jag också helt övertygad om att hon skulle få en helt annan respekt där hemma. Nu är det väl också Så att syftet med inlägget är att provocera! Det får man då hoppas för detta med att hundarna gång efter annan kommer åt bajsblöjor är riktigt vidrigt.

   Svara

   Va inte en av dom där hundarna Lance hund? Har för mig att hon skrev om det i bloggen. Eller vad det också bara en lögn?!

   Svara

  Tycker att jag läst om hennes bajsätande hund hur länge som helst. Hur många blöjbarn har hon?

  Svara

   Lika tjatig som en viss tant i Bromma

   Svara

   Mmmm, borde ha noll vid det här laget. Norden är sämst i världen på att få barnen ur blöjorna. Usch!

   Svara

    I Frankrike får inte 3-åringarna gå i förskolan om de inte är blöjfria…

    Svara

     Låter sunt! ❤️

     Svara

   Det kommer nog dröja innan den minsta är blöjfri… hon kallar honom fortfarande bebis ju.

   Svara

  Men,tycker det är så jävla konstigt,ligger det bajsblöjor och dräller överallt eller?Förra gången var det ju Drago som käkade skit.

  Svara

  Urk. Tur jag inte åt när jag gick in här.

  Svara

  Dags att få ungen torr! Fyller 3 år i februari, så nog lättare att få barnet torrt än att få hunden lydig.

  Svara

  Nu är ju hundar rätt duktiga på att hitta åt ”förbjudna” ätbara saker när de är okopplade utomhus. Eller rulla sig i🙄 Uppfostrade eller ej. Själv har jag en hund som äter gräs som en ko, för att en stund senare spy upp allt. En blöja i magen på en hund är direkt livsfarligt så soporna ska nog kastas i tunnan direkt💩

  Svara

  Hahaha, alltså jag kan inte hjälpa att skratta åt Maggans inlägg som du länkar här. Tycker fan hon är skön. Kanske för att jag kommer från en familj där alla syskon har en tendens till kort stubin och dampanfall? Det är kul när man rantar på livet ibland, särskilt när bajs inkluderas.

  Svara

  Men han har ju själv valt att göra en hel serie om sig själv som går på viaplay nu?!

  Svara

   woops, var svar på en kommentar ovan

   Svara

  OT

  Förlåt alla. Alltså verkligen förlåt för att jag spiller över i den här tråden att handla om Bella men förra tråden är så lång att detta riskerar att drunkna och jag skulle gärna få ett svar.

  Nedan står på Bellas blogg…
  ”Heater skriver: 3 december, 2018 kl. 20:43
  Nu har H begärt sig själv i konkurs. Undrar hur länge han får sitta i fängelse? Anmälan gjord!”

  Någon som vet om det stämmer? Och var finns den infon isf?

  Svara

   Tingsrätten borde ha info om konkursen.

   Svara

    Tack för svar 😊 men inte riktigt så jag menade.

    Svara

     ”Och var finns den infon isf?”

     Svara

     Då får du nog precisera lite vad du menar?

     Svara

  Hur kan man vara så respektlös mot sitt barn som man fortfarande har i livet. Värna om deras integritet och håna dom inte offentligt. Inte så jävla svårt eller

  Svara

   Håna dom inte alls, menar jag såklart

   Svara

  Usch fy, vilket ovårdat språk Maggan har. Inte konstigt att hon har en dålig aura.

  Svara

   Hon har väl den kategori av följare/läsare som gillar ovårdat språk, kiss och bajs humor, snusk och kaos…

   Svara

    Japp, wt-tanter.

    Svara

  Maggan kom fram till mig för några dagar sen på biografen jag jobbar på och frågade (väldigt högt, utan att säga hej, när jag stod med ryggen vänd mot henne) hur lång jag trodde Solsidan-filmen var för att hon slog vad med sitt barn om det?? Varpå barnet, som inte vet vad en timme är, säger att filmen är tre timmar. Men antar att hon frågade mig för att det var viktigt att vinna en vadslagning mot sitt barn haha…?

  Svara

   Hahaha… som sagt; skön. Men ett hej är aldrig fel /annan som jobbar/jobbat inom service

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.