Varför är det så tyst från Expressen och Aftonbladet nu?

Med tanke på att Expressen publicerade en utsago från Isabella Löwengrip som inte backades upp med någon typ av bevisning bortsett från hennes ord så tycker jag det är anmärkningsvärt att de inte skriver den ”andra sidan” av historien – att det möjligen kan vara så att hotet och kidnapparna som Isabella berättade om inte är sant.
Precis som hotet hon fick tejpat på sin bil när jag avslöjade hennes falska statistik.
De är i mitt tycke den som, tillsammans med Isabella Löwengrip, utmålat hennes ex-pojkvän som en jagad och kriminellt insyltad man – enbart med hjälp av hennes ord.
Hon har inte kunnat uppvisa ett enda faktiskt bevis på att någonting av det hon sagt stämmer, medan ex-pojkvännen visat upprepade exempel på saker Isabella ljugit om.
Här är fyra exempel:

Isabellas lögn om sin statistik
Isabellas lögn om hotlappen
Isabellas lögn om bitcons och investeringar
Isabellas lögn om att hon inget visste om X affärer

Jag tycker att det minsta man kan kräva av utbildade journalister på en av Sveriges största tidningar är att de rapporterar från båda sidor av historien.
I nuläget har de enbart gått Isabellas ärende genom att sprida hennes o-uppbackade utsago.
Jag har själv kontaktat Michael Syrén ett flertag gånger med frågor om huruvida han tänkt ta upp den här – fortsättningen – av den bajsmacka han hjälpte Isabella dra igång men jag har mötts av kompakt tystnad.

Om du håller med mig om att båda sidor av den här historien borde uppmärksammas av samma medier som spred Isabellas historia – maila dem i så fall.
Kanske är de bara intresserade av att gå Isabellas ärenden, men det får vi i så fall bli varse genom deras tystnad i så fall?

Maila och fråga:
Aftonbladets nöjeschef andreas.hansson@aftonbladet.se
Expressens nöjeschef lars.johansson@expressen.se

Är det inte det jag får höra hela tiden?
Journalister ska vara objektiva och leta efter sanningen.
Jag anser inte att journalisterna letade särskilt mycket alls. Han tog Isabellas story och publicerade den rakt av och förstörde genom sin artikel en människas liv och möjlighet till att återhämta sig från sin förlust.
Det var som David mot Goliat. Med Goliat på styltor i form av Expressens journalist och det är bara inte rätt!
Nu är jag varken journalist eller arbetar på en tidning men jag ansåg ändå att X skulle få komma till tals, oavsett hur stora summor han förlorat.
Särskilt efter att Isabella använder hans familj mot honom som ett vapen i sina försvarstal. Det är så gränslöst vidrigt att jag knappt finner ord.
Han är långt i från oskyldig i den här soppan, men det är skillnad på att förlora pengar i sitt arbeta som day trader och att utmålas som en kriminell ynkrygg som förlorat farliga familjers svarta pengar och utsätter människor för fara.

238 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  *bortsett 🥺

  Svara

   Det här gör mig så frustrerad och rent ut sagt förbannad. Här kommer hela Bellahögen för att förklara att nyheterna kring hennes bedrägeri är totalt ointressanta samtidigt som hennes fejs och j-la pseudonyheter dyker upp i kvällstidningarna titt som tätt sen nåt år tillbaka. Det är inte heller jämförbart med andra kändisnyheter. Hon har verkligen INGET större nyhetsvärde och definitivt INTE saker som „Nu berättar hon om kärleken till H“. Men att kvällstidningarna låtsas att hon har det och sen total ignorerar det som faktiskt är värt att tas upp, nämligen hur hon säljer annonser baserad på helt galet falsk statistik, det är fasen sjukt och genomruttet. Bonnier äger hennes plattform? Aftonbladet då?
   Sen tror jag ändå inte de kommer lyckas koka soppa på henne.

   Svara

    Korruption som alltid. Trumpland vi lever i. Bara fejk.

    Svara

     Yes. Mer likheter mellan Trump och Bella än man kanske tror. 😉 Läskiga människor. Den ena dum narcissist (T), den andra mer slipad narcissist (B).

     Svara

    Men det som diskuterats de senaste dagarna har ju inte haft någonting med hennes statistik att göra. Det har ju varit en snaskig kärlekshistoria med smutsigt uppbrott och lagom mycket spänning i form av skumma bilar som står parkerade längs gatan.

    Att det inte publicerats en artikel i en branschtidning om falska följarsiffror, helst för minst ett år sedan, är en gåta.

    Svara

     ..och expressen och aftonbladet som skriver om någon ö-kändis som drabbas av hån och kränkningar efter medverkan i ngt program, får tala ut i spaltmeter. Är det inte ett brott att förfalska statistik? Att sälja in något på basis av luft?

     Svara

    Lite som det kan se ut i en frihetsberövad situation…intresset finns ta fram från offret mot anklagad men inget som är till anklagads fördel.

    Svara

   Superbra granskning Camilla!
   Alla dessa lögner från IL. Det är ju häpnadsväckande . Även om H har gjort helknasiga affärer så ljuger man väl inte som IL och svartmålar han i media så han framstår som kriminell. Snacka om mytomani varning.

   Svara

    Vi vet ju faktiskt inte hela sanningen. Gränslöst av Camcam att skriva en massa och vinkla, förvränga och leta fel.. vi vet ju faktiskt inte vad de kan och får säga, vad de vågar säga och inte. Vi vet inte allt, vi vet inte hela sanningen kanske så man ska nog inte döma och kalla någon för lögnare.

    Svara

     ?
     Det är ju precis det inlägget handlar om? Aftonbladet och expressen har ju vinklat det och camcam säger ju bara att X sida borde komma fram också. Sen vem som ljuger och inte kan man ju inte veta i dagsläget kanske.

     Svara

      Detta är ingen bra granskning det är en starkt subjektivt vriden skildring av cc som helt uppenbart avskyr Bella.

      Svara

   Nu har Aftonbladet skrivit om x:et.
   30 miljoner av 9 personer.
   Som sagt, vilka typer har dessa summor att bara låna ut?

   Svara

  Tidningarna är väl försiktiga eftersom de räknar med att i framtiden ha större nytta (dvs intäkter) av Isabella Löwengrip än av hennes ex. När den här historien har blåst över så återgår allt till det vanliga hoppas man.
  Jag misstänker att något sanningssökande på redaktionen inte är så populärt när det är marknadsavdelningen som bestämmer vad det lönar sig att skriva om.

  Svara

   Tänkte samma sak, plus att det kanske är extra försiktiga nu med tanka på var åtalsgränsen går vid grovt förtal osv.. Eller så har de en insider som känner Bella och skyddar henne. Vem vet, hon kanske betalar någon reporter för att tysta ner allt..

   Jag tror dock inte H är helt oskyldig, för jag har svårt att tro att Bella skulle gå ut så hårt imedia gång på gång, bara för att skydda sig mot ”förövarna”? Nja, nåt stämmer inte här.

   Och nej jag är inte insatt i bellas historier och hennes liv, men känns som att varför skulle hon ljuga om allt? Hon har sina pengar hon behöver inga fler klick? Detta kaos skadar (enligt mig) bara hennes rykte / varumärke?

   Svara

    Förtäckt jobbansökan?

    Svara

     Ni bara MÅSTE klicka in på Tungårdens insta och kika på den andra bilden i flödet (där det står happiest moment). Det där förvridna grinet ska alltså föreställa ett skratt? 😧😧

     Svara

      Alla har inte ett hollywoodsmile, själv ser jag ut som en häst när jag skrattar men det hindrar inte mig från att skratta. Jag tycker Petra ser lycklig ut på sina bröllopsbilder! 😊

      Svara

      Är det inte pga botox mm?

      Svara

      Hon är så vacker, förstår inte varför hon skenat så enormt med botox. Det ser helt sjukt ut på alla bilder. Hon kan inte röra ansiktet. Har själv botox i perioder, men det där är väl ändå att ta i lite väl mycket?

      Svara

       Tror inte en sekund på att du har botox själv. Det är ”någon” bland kommentarerna som skriver så ofta för att den tycks tro att det ökar trovärdigheten. Som ” jag har alltid gillat Petra men nu…”. Alla ser igenom det.

       Svara

      Taskig kommentar, tumme ner för dig 👎

      Svara

      Här är en annan ny favorit: http://michaela.forni.se/wp-content/uploads/2018/11/5A1A6212.jpg. SÅ SYND och ofattbart att hon fortsätter göra så mot sig själv

      Svara

    Catrin: Det finns fler anledningar förutom att dra statistik till bloggen som möjlighet till varför hon ljuger.

    Dock bygger min teori på att X då också har ljugit i den frågan. Men det tycker jag är mycket troligt att han skulle göra.

    Svara

   Svara

    Den artikeln är ju riktigt pinsam. Det enda de snappat upp. Det finns så mycket mer att ta upp!

    Svara

   Men hur kan man ha nytta av någon som Isabella? Jag undrar uppriktigt. Hälften av hennes läsare är ju endast intresserade för att de gillar att hata henne, den andra hälften avgudar henne, men köper ändå inte hennes produkter. Hela bilden kring henne är falsk?

   Dessutom har – såvida jag förstått – Camilla större inflytande än vad Isabella har? Hon har fler läsare och har inte brutit förtroendet eller fångats med handen i kakburken så många gångar.

   Svara

    Det spelar ingen roll om man hatar eller älskar henne. Oavsett så klickar folk på nyheter om henne vilket genererar klick och därmed fler annonsexponeringar för nättidningen. De lever precis som BB på annonsförsäljning.

    Svara

    Camilla vore ingenting utan Bella, det är tack vare Bella som denna blogg blivit stor… och nu ännu större pga detta drama med Bella och H och detta drev mot Bella.. och ännu större efter att Camcam fått pr på Bellas blogg och på hennes instagram, Camcam har själv haft mage att gå in på Bellas instagram och raggat läsare till denna blogg. Pinsamt. Camcam kanske borde tacka Bella, vilka andra skulle tillåta det liksom.. inte många.

    Svara

   Kan det inte vara så att dessa tidningar inte vill ge IL utrymme i deras flöde ? att de tycker hon är helknasig mediakåt kvinna?

   Svara

  Som någon skrev under en annan post du gjorde, din trovärdighet är väl inte den bästa.

  Jag tycker att mycket av det du gör är bra, men du har lite för hårt fokus på Blondinbella, och traditionell media vill helt enkelt inte ge sig in i pajkastningsmatcher.

  Sen när det gäller Expressen så väger det såklart in att dom är ett Bonnier-företag, precis som Blondinbellas bloggplattform Tailsweep.

  Svara

   Men att granska Blondinbella har just inget med Camillas trovärdighet att göra. Allt Camilla ber media göra är att skriva även om den andra sidan av historien och inte blint lita på Blondinbella. Tidningar kan göra sina egna efterforskningar, granska bevis och bedöma vad som är trovärdigt eller inte.

   Men, jag tror å andra sidan Camilla har alltför höga förväntningar på Sveriges tabloidpress. De här tidningarna är långt från sina maktgranskande rötter. Idag gäller bara snabba klick och reklamintäkter. Vill man ha en grundlig granskning ska man vända sig till DN. Det är den redaktionen som senaste åren avslöjat de största skandalerna i Sverige (KI, Transportstyrelsen, Kulturprofilen etc). Och jag tror inte att en Blondinbella är viktig nog för att granska så ingående. Hon är egentligen en rätt liten maktfaktor.

   Svara

    Fast att skriva ut journalisters e-post och säga till människor att kontakta dom placerar Camilla någonstans mitt i mellan en rättshaverist och en bekräftelsesökande bloggare.

    Se mig, bekräfta mig..det jag gör är viktigt.

    Och därmed är det så kontraproduktivt.
    Så Camilla överskattar ju inte bara journalister, hon överskattar sin egen betydelse.

    Svara

     Word!!!

     Svara

     + 1

     Svara

     Men nu skriver du plötsligt om Camillas bekräftelsebehov, inte trovärdigt. Vad menar du egentligen?

     Svara

     Journalisterna skriver ut sin email under varje artikel den är knappast hemlig.

     Svara

      Det är klart man undrar varför det sitter så j-a hårt att granska henne. Camilla påvisar ett stort mod att granska det ingen annan vågar göra.

      Svara

     Med viss insyn i brancshen kan jag bekräfta att journalisterna och cheferna med 90 procents säkerhet sitter och skakat på huvudet just nu… tro mig de får en hel del tokiga mail, men ibland blåser nåt upp och man får en svärm av folk som är mer eller mindre knasiga fanatiker, det är ett säkert tecken på att man INTE ska skriva om det.

     Svara

      😆😆

      Svara

     +1000 Carina. Cc tycks ha tappat fotfästet. Det blir pinsamt och lite smärtsamt att se Camilla göra bort sig för att hon är alldeles för inne i sin hitta-fel-på-Bella-dimma.

     Svara

    Camillas ständiga negativa inlägg om Bella dagligen har givetvis gjort att de flesta tappat förtroende helt. Personen bakom bloggen är inte helt med i matchen helt enkelt. Så många elaka inlägg om en person dag ut och dag in ger inget bra intryck. Hur ska man kunna lita på något den personen skriver? Och speciellt om just Bella. Camillas inlägg är fulla av antaganden som saknar grund, sammanfattningen igår om det Bella sagt var helt felaktig på flera ställen och allt är vridet och starkt färgat av Camillas åsikter. Nivån på allt är pajkastning.

    Att Camilla som inte är objektiv på något sätt trots att hon påstår det, klagar på riktiga journalister blir lite hyckleri.

    Svara

     Man LITAR ju på Bellas ord, basunerar ut hennes ”sanning” utan tveksamheter trots att det får enorma konsekvenser för en (annan) privatperson.
     Dessutom är det inte Camillas ord mot Bellas ord. Camilla backar upp med fakta.
     Bella hade lätt kunnat döda vissa påståenden, OM hon talat sanning och kunnat uppvisa fakta.

     Svara

      Nej hon backar upp med ”fakta” från exet. Är det fakta? Han har lurat av personer många miljoner så han vet vad han ska säga. Han är inte dum. Cc avskyr Bella och det vet exet.

      Svara

   Det som är skrämmande är att en tidning som ska vara objektiv tidning bara kastar åt ett håll!

   Svara

    Hur har de kastat åt ett håll? De har låtit H tala ut och svara på frågor i klipp där du hör hans röst plus låtit honom tala ut, så både sidor har fått komma till tals. Här däremot så är det bara leta fel på Bella, Vinkla Bella, skamma Bella, sänka Bella.

    Svara

  Expressen och aftonbladet vill väl tjäna pengar. Förmodligen bedömer de att ingen är intresserad av att höra Xs historia. Det finns inget allmänintresse i det här.

  Svara

  Så bra skrivet. Jag förstår att media tycker att Isabella inte är en nyhet att skriva om för en fejkad lapp men sätter man in henne i perspektiv och vad sociala medier gör med människor tycker jag att det är viktigt att skruva om. Hela hennes liv är jakten på likes. Min dotter är 13år och jag hade önskat att hon och alla andra unga slapp den pressen. Men när det är ok att ljuga/försköna ja säga vad som utan att ta ansvar på sociala medier för de stora influenserna så är vi föräldrar rätt maktlösa i våra försök att säga åt och lära ut vett o etiket på nätet…

  Svara

  Jag drömde om hennes livesändning inatt, att jag gick förbi Dovas (sunkbar) vid Fridhemsplan och såg genom fönstret Bella sitta och äta plankstek, bölandes. Gick in till henne och frågade av nån anledning hur det var fatt, och hon gapade med tårarna rinnandes: HIS JAST SOO ANGRY! HIS JAST ANGRY!!! HAMPUS IS JAST ANGRY

  Svara

   😂 😂 😂

   Svara

   ”Hope U get out of this alaaajv”.

   Svara

    ”I am sänding live from arlanda”, är det enda jag tog med mig från hennes live.

    Svara

    Det var knäppt och hemskt sagt faktiskt. Vem sitter och säger på snapchat eller instaHstory eller vad det är att man hoppas han ”kommer ut levande ur det här”. Herregud, det känns lite väl dramatiskt. Även det med att hon säger att han aldrig mer kan vara i Sverige, liksom hur vet hon det? Klart han kommer det.

    Svara

     Dessutom.. Varför gjorde hon inte bara slut.. Konstigt. Haha.

     Svara

   HAHAHAHAHA tack du gjorde min dag 😂

   Svara

   Skrattar så jag gråter……
   Orkar ej 😂😂😂😂

   Svara

   vilken mardröm!

   Svara

  Riktigt vidrigt agerande av tidningarna. Pratar gärna vitt och brett om journalistens oberoende och granskande roll, men i slutändan är det pengar som styr. Sättet de helt okritiskt förstörde X liv på är tamigfan helt sjukt. Hoppas på någon typ av förklaring, men det här kommer nog tigas ihjäl.

  Svara

   Expressen har ju låtit X komma till tals!

   Inför första artikeln sökte de ju även honom för ett uttalande.

   Svara

  Tror du verkligen att A-bladet och Expressen är intresserade av detaljerna i detta? De vill sälja, clicbites, du vet?

  Sen undrar jag lite, hur stor tror du IL är hos gemene man? Vem bryr sig, förutom dina läsare? Det är inget fel i det men det blir lätt lite hysterisk ton här inne.

  Tex att kontakta allt från soc till skvallerpress känns så överdrivet och konstigt.

  De flesta bryr sig inte om IL ljuger, överdriver, uttalar sig kontraproduktivt. Helt enkelt är hon inte speciellt viktig i de flestas liv. Sunt, enligt mig.

  Du verkar leva med IL 24/7, du vill leda drevet mot IL. Vad är syftet? Varför får hon igång dig så du, emellanåt verkar helt manisk?

  Är hon verkligen värd all uppmärksamhet?

  //Moa

  Svara

   Tänk omxamcamkunde använda den energi till något bättre!

   Svara

    Ja Camilla skriver om att många bloggare inte använder sina plattformar till vettiga saker, och använder sin egen till dagliga mobbinlägg om Bella. Det är ju bra? Not.

    Svara

   Jag hävdar ff att det är problematiskt att hon inte behöver ta ansvar för diverse osanningar och försköningar för att de händer på sociala medier. Bilden blir att det är ok att säga vad som på just sociala medier. Där kan man låtsas vara någon annan, trolla eller vad som. Detta är ett jätteproblem hos vår unga befolkning. Ikväll ska jag ex på föräldramöte i barnets skola för just den här problematiken. Fråga varenda rektor som finns om detta är stort, av värde så får du se svaret. I det perspektivet så är IL ett nyhetsvärde.

   Svara

    Kanske, även om jag tvivlar på att det du säger är sant. Camilla gör ett bra jobb med att granska statistik och visst går det även att diskutera hur snyggt hanterat den här lappen var (även om den i sig inte var lögn). Vad som blir helt fel är när detta dras upp i helt fel sammanhang, dvs nu, för att misskreditera IL i en historia där man faktiskt får ge henne rätt. Hon har satt sin familj först och outat sitt ex. Jag tror knappast hon är glad för det utan det är nåt hon har fått göra för att hon känt sig tvungen. Då kan man inte hålla på och tjafsa om hennes statistik liksom, det hör inte till saken.

    Svara

     Ja, håller helt med. Hon fick ju råd från polisen att göra så för att skydda sina barn. Tycker inte det är schysst att gå på Isabella när det är x som har gjort fel. Det är ju han som har dragit igång hela grejen, hon hade det ju bra och klarade sig fint med barn och ekonomi innan han kom in i bilden. Typiskt att en kille ska komma in och dra nytta av/ förstöra något som en tjej helt har byggt upp på egen hand.

     Svara

    Prata med ditt barn. Du kan inte styra omvärlden till att kretsloppa runt just ditt barn.

    Ta gärna hjälp av skolan men förvänta dig inte att de ska kunna lösa det här.

    I dag är det IL, i morgon någon annan.

    //Moa

    Svara

     Hej hej Moa 👋🌸

     Håller inte riktigt med. Bella är omnämnd titt som tätt i expressen så nyhetsvärde verkar de tycka att hon har. Om de kan skriva om vem hon dejtar, fram till nydlgen en nobody, så borde att hon fejkar statistik ligga minst på samma nivå då det faktiskt drabbar dem som annonserar hos henne.

     Och om de är villiga att begå ett karaktärsmord på X så borde intresset vara minst lika stort när han berättar om Bellas karaktär. Borde gå att skapa lika mycket click bait av den sidan också.

     Ha en fin dag! 💚

     Svara

   Lite onödigt hårt skrivet av dig, även om jag håller med i vissa saker. Jag tror precis som du att Bella inte är särskilt intressant för de flesta, än mindre X. Många vet nog inte ens vem Bella är. Jag tycker att hon tillskriver sig själv en slags stjärnstatus som inte existerar, med livvakter och team och gud vet allt…

   Hela grejen är bara så otroligt patetisk.

   Svara

    @Maja

    Om det är mig du kommenterar så gav det mig dagens första gapskratt. Direkt från hjärtat och absolut ingen dumförklaring av dig. Vi tycker olika, helt enkelt! 💛

    Så här tycker jag: Ingenting jag eller någon annan skriver till CC kan mäta sig mot vad CC eller hennes anhängare skrivit om IL, absolut ingenting.

    Ha en fin dag iaf!

    //Moa

    Svara

     vad skrattade du åt? 🙂

     Svara

      Ödets ironi?

      😂

      //Moa

      Svara

       men så länge inte maja själv har skrivit hårt om isabella så ser jag inte ironin 🙂 hon kan ju tycka att både Camilla och du skriver hårt.

       Svara

        Så kan det vara…

        //Moa

        Svara

     Konstigt att gapskratta för att någon inte delar samma åsikt som dig? 🙄

     Svara

      Nej, det gjorde jag inte!

      Det var enbart pga absurditeten i att Maja tyckte jag var ”lite hård mot CC i mitt inlägg.

      Jag anser att både CC och hennes anhängare klivit långt över anständighetsgränsen gällande uttalanden om IL inlägg efter inlägg.

      Jämför mitt inlägg kontra det så kanske du förstår det tragikomiska i sammanhanget.

      //Moa

      Svara

       Såvitt jag sett har Camilla aldrig tillskrivit Bella någon psykisk störning, vilket du ändå nuddar lite vid i det du skrev kring att Camilla beter sig maniskt. Det var DET jag tyckte var lite väl hårt. Men du och jag kanske inte kan enas i att det faktiskt är ganska hårt och onödigt att slänga sig med psykiska störningar i syfte att trycka ner andra.

       Håller helt och fullt med om att du inte är den enda som klivit över gränsen, även om det nu var din kommentar jag svarade på.

       Svara

   Håller med dig!

   Ingen bryr sig mer än Camilla och några av Camillas största fans. Börjar kännas lite desperat det här, att prompt behöva bevisa att IL kanske ljuger.

   Svara

   Precis. Jag håller med dig, samtidigt som jag håller med Camilla angående blondinbella. Tycker dock inte att det är märkligt att expressen inte skriver om detta.

   Ni hör väl själva hur jämförelsen låter ur expressens perspektiv

   ”kidnappare hos isabella löwengrip” – kidnappare skriver de ju liksom om även ifall det gäller en random svensson. O här fick de en extra bonus för att det är en B-kändis. O sen tar man det kontra rubriken

   ”Isabella löwengrips ex påstår att hon ljuger och snackar skit om honom” – Även om det är sant och även om jag tycker att det är helt sjukt så är det ju på en helt annan nivå av nyhet eftersom att isabella inte är en superkändis. Och att någon ljuger o snackar skit är inte en supernyhet. Då tycker jag att det vore rimligare om de skrev om hennes falska statistik, men det finns väl inga jättetydliga bevis där som expressen kan publicera. De kan liksom inte sitta o klippa o klistra o ta fram olika citat med motsägelser i blondinbellas blogg som visar på detta, de är på en annan nivå. Sen hade de ju inga bevis för några kidnappare hos blondinbella heller, men då hade de ändå henne själv som källa och som sagt så gav det dem en helt annan rubrik som de kunde vinna på.

   Däremot tycker jag att det är super att bloggbevakning skriver om detta, för inom bloggvärlden är det ju bland det största som någonsin hänt. Och den här ”nyhetssidan” är ju även tänkt att hålla en lite annan nivå än exempelvis expressen. Tofshållare, dagens vresare osv, jätteskoj, men det vittnar ju även väldigt tydligt om att det är stor skillnad på bloggbevakning och expressen samt deras syften.

   Svara

    Just precis så!
    Det är stort för Camilla och bloggvärlden. Utanför den bryr sig ingen

    Svara

     Och ändå smälldes detta upp på alla förstasidor samt finns på Aftonbladet Klicks pappersomslag i detta nu?

     Svara

      vad smälldes upp? 🙂

      Svara

      Kicks är A-bladets nöjesbilaga inte inrikes nyheter direkt.

      Sverige saknar regering, glaciären i sylarna smälter osv, osv.

      Allt om IL är bara ett nöje, inget annat.

      //Moa

      Svara

       men vad är det ens som har smällts upp? isabellas lögner om hotlappen? isabellas svartmålning av exet? isabellas fake-statistik? Det är ju det vi diskuterar här.

       Svara

      Ta ett djupt andetag camilla. Stanna upp.

      Svara

   Camilla verkar va sa inne i bloggvarlden att hon tror bloggare och deras fejklappar raknas som riktiga nyheter och lopsedelmaterial 😀

   Svara

    Ehh….Expressen och Aftonbladet tyckte det var viktigt nog att skriva om att hon och H dejtade. Så varför är ett fejkat hot mindre viktigt?

    Svara

   Moa så bra skrivet! Camcams jagande på Bella är inte sunt. Förut var det Tyra och Anna Book. Hon riktar in sig på en person precis som om det inte är riktiga människor hon skriver om.

   Det är bara i camillas värld, plus de som hänger hela dagarna i kommentarsfältet och skvallrar elakt, som detta är en nyhet.

   Svara

   Jag ser varken expressen eller Aftonbladet som särskilt seriösa eller granskande nyhetskällor, och jag kan förstå att en fejkad hotlapp kanske inte gör att de skuttar av entusiasm, och verkligen inte att de drar parallellen ljuga om hotlapp – ljuga om X. Dock kan jag tänka mig att den fejkade hotlappen BORDE vara clickbait? Människor vill ju läsa ALLT skvaller om kändisar, inte bara om allt bra de gjort. Om de gjort bort sig så älskar folk det och klickar in. DÄRFÖR tycker jag det är konstigt att de inte nappar på betet.

   Svara

    Så tänker jag också. Kan du göra click av A så går det lika bra med B också.

    Svara

     Precis. Hade jag skrollat på Aftonbldet och mötts av en rubrik i fet stil med ”ISABELLA LÖWENGRIP HAR FEJKAT HOT” så hade jag klickat mig in liksom.

     Svara

      Men nu litar de inte på camcams rapportering, vilket är helt korrekt. Camcams uppgifter är inte trovärdiga helt enkelt. Alla inlägg är så vridna av camcam att de får henne att framstå som oseriös och inblandad i allt.

      Svara

       Alltså det här👆

       Det är så tröttsamt. Om vi nu slår hål på en anledning till varför Epressen inte skulle vilja skriva så kommer direkt en helt orelaterad anledning som svar.

       Dessutom har den ingen substans ens som en egen orsak.

       Svara

  En undran… hur har Bella/expressen förstörts H’s liv? Han har ju förlorat pengarna själv? Förstört chanserna att låna nya pengar för att betala gamla skulder? Eller hur menar ni?

  Svara

   Men SKOJAR DU eller?!
   Han har framställts som en cynisk person som spelat bort summor i miljontalet av tre olika familjer, det har pratats om svarta pengar, att Bella lever under hot på grund av honom och hans agerande, det har pratats om polisskydd (som nu visar sig vara en ren lögn), att det stått en bil utanför hennes hus som ägts av en person med kopplingar till människorov, att han varit med henne för att utnyttja hennes ”status” för att kunna få ”låna” mer pengar, hans familj används mot honom på ett kallblodigt sätt, att han försökt lura Bella till tvivelaktiga investeringar, att han velat ha barn med henne för att ”stärka” bandet dem emellan..
   Ska jag fortsätta eller?
   Isabella har målat upp en bild där hon tydligen har varit helt ovetandes, att han nästintill försökt hennes och barnens liv så pass att de var tvungna att fly, hon påstod även att Odd var tvungen att lämna sitt hem, hon har påstått att människor har sökt upp henne för att de letat efter X, att han aldrig mer kommer kunna återvända till Sverige. Och så vidare.
   Hon har, med hjälp av Expressen, blåst upp den här situationen till den grad att han är körd. Det lär han ha varit tidigare också, men hon har ju framställt honom som någon typ av person som tvättat svarta pengar åt människor som sysslar med olagligheter. Väldigt mycket har även lämnats åt mottagarens fantasi.
   En stor del har varit rena lögner.
   Tycka vad man vill om X, men det Isabella har gjort är förtal och hon borde polisanmälas för hela den här soppan hon så snyggt kokat ihop.

   Svara

    Jag hoppas han polisanmäler henne för förtal.

    Svara

     Hoppas hon anmäler er alla för förtal

     Svara

    Men du 9:30 vet väl inte om det stått en bil utanför hennes hus? Och att du skriver att hans familjj använd emot honmom r så jävla lågt när hon skrivit att det var synd om hans familj, hur är det att vända emot. H har själv bekräftat att det var en person där och sökte honom. Och du vet inte om Odd fått råd att lämna sitt hem. Det märks så tydligt att du bara är ute efter att skamma och sänka Bella så som du skriver. DU vet inte hela sanningen och borde inte döma eller påstå att hon kokat ihop. Du borde inte vinkla allt så hårt som du gör, det visar såtydligt din inställning och ditt syfte. Du vet inget om andras rädslor – Har du missat att H sagt i pressen att han fått många hot tidigare och att traders ofta får kidnappningshot? Så kanske kan man förstå att de sett en hotbild och blivit oroliga? Bara lägg ner elaka människa, skrämmande att så många likeat ditt inlägg. Skäms!

    Svara

     Gud alltså, gå och lägg dig! Har du helt missat allt hon sagt och skrivit under de senaste dagarna gällande hans familj? Snacka om att du är vinklad själv…

     Svara

    Ärekränkning kan han anmäla för.

    Svara

   Spelare tänker att låna mera och spela så att det blir plus

   Svara

   Nu tror väl folk att han samarbetar med kriminella. Att han handskas med människorövare, bara det förstör ens rykte. Att hans liv är i fara, därför var han tvungen att lämna Sverige. Väljer han ett ”vanligt” liv och arbetsgivaren söker upp honom så får de fram massa dålig information som hon borde ha hållit hemligt enligt mig. Eller vad tror du?

   Svara

    Men kanske är det här nåt som faktiskt hjälper killen i längden? Han må vara desperat nu men om han fortsatt så här utan att bli avslöjad, kanske hade han fått ännu större problem längre fram? Det här kan ju faktiskt vara nåt som i längden visar sig vara det bästa som hänt honom?

    Svara

     Jo, men det fanns ingen anledning för Isabella – efter att hon deklarerat i bloggen att det är slut, att de inte har med varandra att göra – att därefter sjunga ut i blogg och tidningar om helt sjuka detaljer. Sådant som hon sedan emotsäger själv. Ni som följer henne borde veta att hon gör INGET av slump eller ”spontant”, ni VET att allt är uträknat och strategiskt. Därmed iskallt av henne.

     Svara

     Fast han var väl redan i skiten? Bara det att IL lät hela sverige få veta om det.

     Svara

    Det enda jag tror om honom är att han inte varit ärlig med andra människors pengar. Något har ju hänt, annars är dom väl inte upprörda. Uppgifter från X själv.

    I övrigt tror jag ingenting. Jag känner inte honom. Jag bryr mig bara ur perspektivet ” lite skvaller efter arbetets slut”.

    X ville ha uppmärksamhet när han var ett par m IL. Nu får han baksidan av det. Det gäller att göra sina val med omsorg.

    //Moa

    Svara

   Hon hade kunnat gjort slut på ett normalt sätt men valde att dramatisera ALLT! Det är uppblåst, mycket lögner och skit hon sprider omkring sig.

   Vilken NORMAL människa hade gjort som henne?

   Vidrigt beteende, hon behöver söka hjälp.

   Svara

  Medan allt trams från hennes egna blogg tar de som sanningar och skriver om så fort de får chansen??
  Här ligger det en djurpark begraven igen!

  Svara

   ..och de får in affärsresor (som reklam för hennes företag), husköp mm. Senaste artikeln i Expressen var som en enda stor annons för ”Bellsans imperium”. Men har efter kommentarer här förstått att Expressen och Isabellas bloggportal har samma ägare. Säger ju en del.

   Svara

  Som många andra säger, de tidningarna vill skapa klick och skriver sånt som gör det. Men från en som har jobbat på redaktioner i de större medierna i Sverige, testa att kontakta nyhetschef och/eller webbredaktör. Det är de som ger det sista okej:et innan artikeln läggs ut, och som har det yttersta ansvaret (under AU så klart).

  Svara

  Blev nyfiken nu att du bla länka till en mailadress hos breakit. Om jag minns rätt så skrev du tidigare att BI hade kontakt dig för intervju/liknande (?) kring den här härvan, men tackat nej.

  Detta skrevs i kommentarsfältet, så osäker om du fick en fråga på ”Varför tackade du nej?”. På ett sätt motarbetar du ju dessa tidningar att uppmärksamma det.

  Dessutom tror jag inga skriverier beror på Carinas teori. De inte vill skriva om händelsen som en sanning, utan snarare berättande genom att intervjua dig,/Camcam. Så som BI frågat dig om att bli intervjuad (kan dock missförstått).

  Svara

   Camcam har kritiserat breakit o vågar därför Inte bli intervjuade av dem

   Svara

    Tackade senast nej till deras podd i slutry av förra veckan. Är SÅ rädd. 😂😂😂

    Svara

  För det första så är ju X inte särskilt medialt bevandrad, här kanske du kan hjälpa honom med att erbjuda någon av tidningarna en exklusiv intervju med X och därmed ge dem något nytt som de kan vara först med. Alternativt kontakta dem om att det finns något nytt att tillföra i härvan. Hans bevis är egentligen inte tillräckligt stort i paritet till det nyhetsvärde som Isabellas kärleksliv har för den breda massan. X är helt enkelt inte tillräckligt intressant i sig själv och därmed inte värt att plocka upp från andrahandskällor. Med det sagt så tror jag att intresse kan finnas om det paketeras rätt.

  Jag hoppas också att mediehusen kan rapportera flera sidor men då behövs också en PR-bearbetning vilket är tydligt att Bella har. Hon krishanterar vilket innebär kontakt med journalister, vem krishantrar åt X?

  Bra jobbat i detta!

  Svara

   Mycket vettig kommentar!

   Svara

  En annan viktig sak är att varken du eller någon annan kan gå i god för X ännu.

  Det räcker inte med dina bevis för att iaf jag ska tro på någon som lurat ”skjortan och brallorna” av godtrogna människor. En människa som köper lyx som är totalt orimlig (inte körkort men en Bentley 🤨).

  X och IL är lika opålitliga båda två. De borde gömmas i total tystnad.

  Ytterligare en mer viktig aspekt: Hur tror du din kamp för Xs upprättelse känns för dem som X bestulit?

  //Moa

  Svara

   Nu dansar du på gränsen till förtal, ”Moa”. Vad har du för belägg för att konstatera att X har bestulit någon? Att han förlorat andra personers pengar på dåliga investeringar är inte samma sak som stöld nämligen. Eller anser du att Avanza stjäl från dig om du förlorar pengar på fonder?

   Svara

    Det har du helt rätt i!

    Framtiden får utvisa.

    //Moa

    Svara

    Förtal? Kan du berätta vad som är förtal för dig?

    Svara

   +1 på detta. Det är ju skrattretande att Camilla kommer inridande på höga hästar och predikar objektivitet, då hennes egen trovärdighet ligger på noll efter år av maniska försök att sänka Isabella.

   Alltså seriöst, det är så jävla märkligt att Camilla tycker så illa om Isabella att hon FÖRSVARAR hennes ex, som liksom har erkänt att många av sakerna som har sagts om honom är sanna. Det är så jävla märkligt att Camilla okritiskt publicerar screenshots hon får av exet, utan en minsta kritisk tanke på att han kanske eventuellt är lite sur på Bella, och fixat fram lite ”bevis” för att få henne att se sämre ut. Sist och inte minst är det så jävla märkligt att majoriteten här sväljer det Camilla matar åt dem, utan en minsta källkritisk tanke på att exet kanske har egna motiv med att släppa bevisen, och totalt blinda för Camillas extrema ovilja att vara ens en gnutta objektiv.

   Och nej, jag är inte Blondinbellas största fan eller head of comments blaa blaa *lägg till valfri ”förolämpning”*. Jag tycker dock att pöbelmentaliteten, Camillas uppenbara hat för Bella, och drevlusten har gått åt helvete för långt.

   Svara

    Jag fattar faktiskt inte hur du kan ha den här åsikten. När blondinbella gick ut med att det hänt henne något så avstod Camilla att skriva om det av respekt för henne och att ingen förtjänar det hon varit med om – istället för att hoppa på hat-tåget du pratar om.

    Hela poängen är väl dock att expressen publicerat enorma stories på nånting som har NOLL underlag. Hotlappen kommer iaf från mer än en person. Men det du säger är alltså att det är ok för expressen att lita blankt på blondinbella o smutskasta en persons liv – och att sen följa upp detta med andra storyn är att hata blondinbella alldeles för mkt?

    Jag förstår inte hur länge hon ska få hålla på, jag tänker mest på yngre generationen som matas av hennes sjuka värld. Vi äldre kan förhoppningsvis alla hålla en distans till det.

    Svara

     Nej, det är inte det jag säger, det är något du läser in i det jag skriver, eftersom jag varken skriver något om Expressen eller Blondinbellas trovärdighet.

     Det jag skriver är att det är skrattretande att Camilla kräver objektivitet av journalister när hon själv inte kan vara objektiv om så hennes liv hängde på det. Det jag också ifrågasätter är folk som sväljer det hon skriver med till och hår, utan en enda källkritisk tanke. Du vet, sådär som det finns folk som sväljer Bellas stories med. Jag tror heller inte en sekund på att det var respekt för Bella som hindrade Camilla från att publicera från början, snarare ville hon, igen, vifta med att hon visste något läsarna inte visste, för att sen lägga locket på och skapa intresse. Hon visste att hon skulle publicera ändå, hon bara använde ett gammalt knep för att få fler läsare.

     Såhär va: Bella ljuger om delar av historien. Exet ljuger om delar av historien. Camilla avskyr Bella, och rapporterar därför exets delar som trovärdiga, och förkastar hela Bellas version som lögner. Skvallerpressen skriver om det som ger mest clickbait. Camilla kräver objektivitet av journalister. Camilla är skenhelig. Ingen utanför den här soppan kan veta vad sanningen är, och bör inte lita på något som sägs, vare sig av Bella, exet eller Camilla.

     Måste jag förenkla det ännu mer?

     Svara

      Ja du får gärna förenkla hur då ändå uppenbarligen tycker det är ok att ”Isabellas sanning” är out there men resten behövs inte skrivas om.

      Skit i att det är Camilla som vill ha objektivitet. Jag vill också ha objektivitet. Jag har ingen sida där jag hatar Isabella. Jag tycker bara det är fruktansvärt att man konstant kan utnyttja andra människor o komma undan med det. Vad säger det om världen vi lever i.

      Svara

       Jag: Bella ljuger, alla ljuger.

       Sophie: DU TYCKER UPPENBARLIGEN DET ÄR OKEJ ATT ISABELLAS SANNING ÄR OUT THERE.

       Eh?

       Svara

        Haha ja men då så?
        Då kan väl expressen skriva om att blondinbella ljuger också? Det är ju allt jag säger att myntet här har två sidor.

        Svara

     Bra skrivet Sophie. Med undantag för vissa jönsar som skenar i kommentarsfältet, så tycker jag många är sakliga i sina argument kring denna historia med Isabella. Förstår faktiskt inte hur man INTE kan se det uppenbara? Eller hur man kan vara så svartvit i sitt tänkande kring Camillas inlägg att man måste haaaata Bella och köpa allt X säger, för att man ifrågasätter alla de konstiga turerna kring Isabellas påståenden. Både hennes motsägelsefulla detaljer i denna röra men också tidigare under hennes karriär.
     .
     Människor som Isabella kommer alltid undan. Det finns en anledning att många chefer, VD:ar osv har en del psykopatiska drag. Säger såklart inte att Bella är psykopat eller sociopat, men jag har träffat många som henne i karriären och känner igen personlighetstypen. Det gör nog alla som också läst in sig lite på ämnet. Man kommer helt enkelt längre i den cyniska affärsvärlden om man inte bryr sig om andra (med)människor, mer än de som kan gynna dig och dina ärenden, samt om man lätt kan ljuga/twista sanningen för att manipulera. Ingen människa med empati och känslor klarar sig länge i den världen. Tyvärr. Det är så världen ser ut.

     Svara

    Aptandborste – tack för din kommentar! Håller med dig.

    Svara

    Aptandborste väl rutet 😊!
    Du har helt rätt i allt du skriver.

    Svara

   Jag upplever inte att här tas något parti för X. Mer att det finns, från X sida, svar på tal. Dvs Bella valde att sjunga ut i press och blogg. X emotsäger det genom att visa upp sina bevis. Men ingenstans tar Camilla X parti och utmålar honom som ett oskyldigt offer. Man kan ha flera åsikter parallellt, dvs han har begått stora misstag, hans trovärdighet vid ord mot ord är inte bättre än Bellas. Men han har uppbackning för en del detaljer som inte verkar stämma i Isabellas ständigt föränderliga historia kring denna händelse och deras relation. Eftersom det som sagt är David mot Goliat så är det helt i sin ordning att även han får en större plattform att uttrycka SIN sida. Ingen av dem är Guds bästa barn. Men båda har isf rätt till att dela sin sida av saken (med ”isf” menar jag om nu Bella väljer att skriva ut en massa detaljer utan belägg på sina plattformar).

   Svara

    Precis så!

    Svara

   Inte så orimligt att han köpte en Bentley för att imponera på Bella som så varmt pratat om just den… har man råd med Bentley behöver man ju dessutom inte köra den själv, utan hyr gärna in en chaufför 😉 Gissar att planen egentlig var att Bella skulle överta den…

   Svara

  Vilket jävla svin han är ändå, som läcker privata sms-konversationer som hon skrivit i förtroende. Visst hon har gjort svinmycket fel, men ändå.

  Svara

   Jag hoppas hon agerar på samma sätt och visar upp hans text I will take you down! Om den finns…

   Svara

    Tror den finns men hon vill inte mata denna blogg med den infon.

    Svara

    Helt enkelt för att den inte finns 😂

    Svara

    ”He wants to take me down”.
    ”He is a very kind person”.
    I samma klipp.
    Eh?

    Svara

   Men hon målade honom som värsta kriminella personen typ med ett spelberoende osv. Är det inte svinigt av henne? Hon borde ju ha 1. väntat med att gå ut med det i pressen eller 2. inte gått ut med det alls.

   Svara

    Precis. Det hade räckt att göra slut, ta avstånd offentligt. Allt som hände därefter var hennes strategi att skapa medialt intresse. Rätt svinigt, med andra ord.

    Svara

   Svinet är enbart hon. Svinigt sätt o göra slut på. Jävla dramaqueen.

   Svara

  Men om nu tidningarna är tveksam till Camcams trovärdighet, skulle det inte vara värt det för dem att gräva lite ämnet och upptäcka alla lögnerna själv? Bevisen finns ju.

  Svara

   Hur vet du att de inte har grävt? Och kommit fram till att inget bör publiceras eller att ingen ”bevisning” finns?

   Svara

  Har H ansökt konkurs?

  Svara

  Den ytterst lilla klick kvalitetsjournalistik som kvällspressen har förmågan att producera tror jag inte kommer handla om Blondinbella. Hennes nyhetsvärde är ju egentligen totalt obefintligt.

  Svara

   Om Bella skulle läsa här inne tror jag nästan denna kommentar skulle svida mest. Att vara obetydlig måste vara det värsta tänkbara för henne.

   Svara

    As for any narcissist.

    Svara

  Ja detta är utomordentligt dåligt.

  Än värre blir att fler tappar förtroendet för den etablerade pressen.

  Varför skriva artiklar om man inte håller sig neutral och rapporterar om bägge sidor?
  Skriv hellre inget alls.

  Svara

  Sanningen är väl den att det finns inga som helst objektiva journalister, har aldrig funnits. Det finns inget intresse för att granska den här sortens ekonomi (dit blondinb faktiskt hör, mediokra resultat i bolag som hon inte styr för fem öre, hon är en hårt belånad galjonsfigur utan annan agenda än egenintresse)
  Clickbaits är del av förklaringen, fullkomlig okunskap och brist på analysförmåga hos journalister ett annat. För om man bara skriver för clickbaits borde man förstå att man i längden sågar av sin egen gren.
  Jag tycker inte alls att camilla här är efter blondinb eller leder drev. Finner logik i att om man ska investera i blondinb kanaler kan det vara bra att veta att hon ljuger om allt. Det är inte affärsmässigt för fem öre. Wellington bryr sig knappast, inkråm kostar 35 spänn, han säljer varje klocka till fjortisar för 1500, do the math. Men Ellos, som kämpar för sin existens, borde fatta att blondinb inte är bästa figuren. Detta helt oavsett X-Grejen som pågår nu.
  Så, bra arbetat camilla, bara synd att tiderna är som de är och ingen vill ha sanning.

  Svara

   ”Sågar av sin egen gren”, tillägg, den sortens skrivande görs bättre av robotar. Förekommer redan när det gäller idrottsjournalisitk bland annat

   Svara

   Jag skulle verkligen vilja veta hur Isabella sålt in sig och företaget när hon fått andelar i bolag eller kommit in på apoteken. Tex. Det vore intressant. Men det kommer vi nog aldrig få veta.

   Svara

    Man borde kontakta cheferna på ett fåtal apotek och göra en research av hur Bella har sålt in sig själv och vilka siffror hon presenterar. Samla ihop all information och tillsammans med sms-bevisen etc paketera ihop det till en media-worthy story.

    Camcam’s inlägg kom tyvärr vid fel tillfälle och för snabbt, med för mkt text som inte hade behövts vara där. Den hade behövt många underlag (t.ex. ett konkret företag som blivit lurad) och sen inte bara X men en mer pålitlig källa på det

    = en story ingen kan förneka! Och publicera när stormen mellan ”he said, she said” hade lagt sig.

    Timing is everything!

    Svara

     Måste tillägga: Man ska inte underskatta ett starkt SYFTE.

     Fejkat en hotlapp (dessutom för ett halvår sen) = media nappar inte
     Men Sveriges näringslivets mäktigaste kvinna begår bedrägeri = DET hade media nappat!

     Tänk längre!

     Svara

  Tycker inte tidningarna har något att skriva om gällande detta. En fejkad hotlapp för att skapa innehåll till sin blogg? Vad är egentligen ens sant hos någon bloggare?
  Hade också lämnat på dagen om min pojkvän spelat bort miljontals kronor, svarta pengar, kriminellla eller egentjänade- spelar ingen roll.

  Svara

   Hur säker är du att X spelat bort dom? Är det för att isabella sagt att han är spelberoende?

   Svara

    Han har ju traidat bort 30 miljoner? Det har du väl inte missat? Har inte hört henne säga att han är Spelberoende?

    Svara

  Du borde kontakta radioprogrammet Medierna i P1 också! De granskar medier och journalistik, t.ex. såna här fall när gammalmedia okritiskt låter sig gå företags ärenden. De kan kanske vara intresserade av att granska hur IL har använt medierna som en del i sitt PR-maskineri, på X bekostnad.

  Svara

   +1!

   Svara

   Proportioner här. Camcam uppfattas som någon som avskyr Bella och när hon utöver sitt vanliga dravel om hur dum Bella är, publicerar detta, framstår hon inte som trovärdigheten själv. För er som bara är här hela dagarna är detta en stor nyhet, men inte alls för alla andra.

   Svara

  Som du ”granskar” Bella borde du behandla alla som skriver om

  Svara

  Varför? För att NOBODY cares. På riktigt.

  Svara

  Det finns ju en anledning till varför en av kvällstidningarna kallas Aftonh*ran.

  Svara

   Men herregud, dra tillbaka till Flashback ditt troll.

   Svara

    Eller hur. Det lilla bra som finns på Flashback drunknar i rasistiska, hatiska, islamofoba och sexistiska kommentarer. Att använda namn som h*ra på något man ogillar, bekräftar bara det hela.

    Svara

  Idag är Expressen och Aftonbladet att likställa med skvallerblaskan Se&Hör, eller kanske till och med än värre. Dom kan inte stava i sina artiklar, dåligt formulerade rubriker, snabba och hastiga beslut om att publicera icke bekräftade nyheter för att få många klick på hemsidan. Ruskigt låg nivå på dessa två tidningar som inte längre borde få kallas kvällstidningar utan istället skvallerblaskor.

  Svara

  Dom vill väl inte förknippas med denna blogg helt enkelt

  Svara

  Suck. Du behöver inte trakassera enskilda reportrar eftersom Expressen redan har gett honom chansen att bemöta: https://www.expressen.se/noje/exet-anklagar-lowengrip-for-osanning-visar-upp-sms-som-bevis/ För flera dagar sen.

  Svara

   Allt för fler läsare, bättre statistik och mer pengar! Tragiskt

   Svara

   Camcam gör ju bort sig här. Hon är så inne i sin lilla bloggbubbla att hon tror att hon har ett scoop. Och att Tidningarna inte skriver om det för att de går Bellas ärenden. Ungefär så psykoser börjar.

   Svara

  Tror att den som har mer makt i det här är H som har lagliga grunder att stämma Expressen för förtal. Då kanske de börjar vrida på sig.

  Svara

  Money talks… Bonnier är Tailsweep OCH Expressen.

  Aftonbladet ägs av Schibstedt.. se även exempel som http://news.cision.com/se/aftonbladet/r/isabella-lowengrip-och-pingis-hadenius-i-samarbete-med-aftonbladet-tv,c2272023

  zzz… Att INGEN vill granska Sveriges ”mäktigaste” kvinna är ju dock konstigt med tanke på alla skandaler man kan förväntas hitta. Skattebrott/fusk, knarksällskap, lyxfällanlevende, bedrägliga osanningar, tveksamma moral som affärspartner och arbetsgivare osv osv osv osv

  Svara

   Veckans Affärer är också Bonnier. Det var Veckans Affärer som utnämnde Isabella till Näringslivets mäktigaste kvinna år 2018.
   Inte undra på att man inte kan gå alltför långt i avståndstagande och kritik så här nära inpå.
   Och så har Bella en ”mullvad” hos Bonnier i form av Martina Bonnier som säkert lägger ett gott ord för henne.

   Svara

  Hej J

  Artikeln du kommenterar är en av flera som skrivits den senaste tiden avseende Isabella Löwengrip. Det kommer säkerligen fler. Varje aspekt kan inte vara med i varje artikel, men det sammantagna målet är att bevakningen ska vara balanserad och nyanserad.

  Mvh,
  Kim Malmgren
  Expressen

  Svar då jag maila och fråga om han var vän med BB och frågade varför han inte skrivit om alla lögner som är bevisade…

  Svara

   Balanserad och nyanserad🤣 Jo hej tjossan😂😂😂

   Svara

   Svara

    Nej, detta handlar inte om beviset som visar att hon redan har hittat på en hotbild minst en gång för att avleda kritik mot hennes förfalskade bloggstatistik.

    Svara

     Det var Inte påhittat och hon har Inte förfalskat bloggstatistik !

     Svara

      Hahahahaha! Tack för dagens gapskratt!

      Svara

   Lol jag fick EXAKT SAMMA svar från honom imorse. Ska svara honom ikväll eftersom han ignorerar helt det senaste avslöjandet om att Bella kan ha hittat på en hotbild för att distrahera folk från att uppmärksamma hennes förfalskade bloggstatistik.

   Svara

    Notera att han valde att inte svara alls på varför de inte har rapporterat ngt kring detta senaste avslöjande om Bellas påhittade hotbild.

    Och till Bella-fans: Bella får påstå hemska grejer om en privatperson utan bevis och vara helt oemotsagd men X förväntas presentera 100-procentigt bevis för att motbevisa hennes påståenden? Det ärHON som kmr med anklagelser och basunerar ut det till omvärlden och då bör bevisbördan ligga på henne.

    Svara

  Jag säger som jag sagt förut. Detta är kanske bara toppen på ett isberg. Stod det inte i en kommentar för ett par dagar sedan, att någon anmält henne till eko-brottsmyndigheten eller finansinspektionen? Vad tusan var det? Kan inte hitta kommentaren nu, bland tusentals andra.
  Någon som la den kommentaren på minnet?

  Svara

   Ja, det har kommenterats på flera ställen att Isabella ska vara anmäld till Ekobrottsmyndigheten. Dock inte för vad.

   Svara

   Jag kommer ihåg den. Stod att det kommit in något på Blondinbella hos Ekobrottsmyndigheten och att det antagligen kommer bli officiella uppgifter inom några dagar. Lät som att personen hade insyn. Vi får väl vänta och se om det stämmer.

   Svara

  Jag har mailat hela ” teamet” som Bella skulle uttryck det!!

  Svara

   Alltså, hon och hennes teeeeam. Så töntigt. Teamet ”gick in och bröt” mellan henne och H. När hon har hjärtesorg är det ”teamet som räddar” henne. Är teamet med på toa och torkar henne efter uträttat ärende också?

   Svara

  En sak jag inte förstår är vikten B lagt i att först starkt ta avstånd från denna händelse och hennes relation med X för att förhindra att bli känslomässigt utpressad. Ena stunden tar hon starkt avstånd från X och att hon inte känner saknad på grund av just detta, andra sekunden skriver hon om hur hjärtekrossad hon är och hur mycket hon sörjer deras uppbrott. DESSUTOM har B och hennes säkerhetsteam även ansett att Odd behöver skyddad adress så även han och barnen ska bli lämnade ifred från ev kidnappning med känslodriven utpressning. Vad gör hon då? Jo, lägger plötsligt upp en bild på Odd på Instagram och ”kärleksförklarar/hyllar” deras gamla liv. På så vis visar hon hur mycket han betyder och signalerar om att det kan vara en svag punkt i en utpressning hos henne. Vem gör så? Ingen som har en riktig hotbild emot sig iaf…. tänk er in i om ni hade suttit i Odds situation med en exman/exfru som var hotad och du dessutom hade fått skydda dig, skulle du själv uppskatta att ditt ex la upp en bild på dig på hens Instagram så alla ”kriminella” kunde se att du är betydelsefull?! Detta går inte ihop! Hade jag varit Odd hade jag inte uppskattat detta.

  Hade hoten existerat på riktigt hade B varken lagt upp bilder på sina barn och sin exman mitt uppe i allt det här utan hållit en låg privat profil ett tag framöver. Men eftersom hotbilden inte existerar så gör hon ju detta just för att skapa sympatier för dom lögner hon trasslat in sig i.

  Svara

   Men inget av det här VET du Lina. Alla kan spekulera men ärligt talat så har du ju ingen aning om hur man beter sig i ILs situation för du har aldrig varit i den.

   Svara

    Nej jag kan inte veta hur B tänker, jag bara sammanfattar vad som är sant först, hur hon ändrat sina åsikter och därefter skapar jag mig en egen uppfattning och försöker sätta mig in i hur jag hade känt om jag var i O’s skor… Att spekulera är tillåtet och något många gör här. När B ger olika versioner och saker framstår som lögner så är det naturligt att man själv försöker skapa sig en förståelse och fylla i luckor som finns och reda ut argument som säger emot sig själva

    Svara

     Ingen som reagerade på att hon la ut bilden på O…och några timmar senare stod det i Expressen hur O stöttat henne i den svåra tiden … en genomtänkt strategi … inget annat …

     Svara

   Exakt, Lina. What U said. 🙂

   Svara

  Camcam, jag tycker att du borde kontakta ”Medierna i Sveriges radio P1” Dom brukar tycka om att rapportera om felvinklade artiklar.

  medierna@tredjestatsmakten.se

  Svara

   Jag har mailat dem, gör gärna det du med om du vill! =)

   Svara

    Precis vad jag tänkte göra 🙂

    Svara

  Det är tyst eftersom du har ertappats med grava lögner tidigare (exempelvis om undertecknad) – du har helt enkelt ingen trovärdighet. Vilket är synd eftersom mycket av det du skriver är bra och nödvändigt.

  Svara

   Som vad?

   Svara

  Själv är jag mest sanslöst road av alla galenskaper i Isabella Löwengrips blogg. Och hon får skylla sig själv om ingen längre tror på henne, hon har bäddat för det.

  Men det jag inte förstår är varför ni blandar in den här ex-killen i det hela. Ingen mer än de där två vet ju vad som är sant och inte, åtminstone så länge inte någon av dem polisanmäler den andra för förtal el dyl (och det är knappast aktuellt, förundersökningen skulle läggas ned direkt). Isabella kör sin version, här presenteras en annan med hjälp av urklippa sms-konversationer och allt möjligt. Men vi vet inte vad som är fejk och inte. Och det behövs ju heller inga utredningar i sociala medier för att avgöra att Isabella Löwengrip har det lite svårt med sanningen. Läs hennes blogg – hon bjuder ju på det. Ena dagen står det en sak, nästa en annan. Börjar man jämför över längre tid blir det hela fullkomligt groteskt. Om hon sedan är mytoman, extremmanipulativ eller helt enkelt psyksiskt sjuk undandrar sig min bedömning – men att hon ljuger av och till helt uppenbart.

  Herregud, skratta åt det bara. Det gör jag – även åt alla de som håller henne uppe genom att köpa tvålar och schampon (hoppas att jag inte skriver fel nu, jag har inte exakt pejl på vilka produkter hennes företag säljer, det här var mer tänkt som exempel). För det är ju komiskt! Riktigt jättekul faktiskt, att det sitter människor och betalar vansinnespriser för helt normala varor sålda av en människa som ljuger dem rakt upp i ansiktet. Det är kejsarens nya kläder upphöjt till ett mycket stort tal. Och för den som vill ta det hela lite mer allvarligt? Så räcker det väl med att fundera över Isabella Löwengrips sätt att ödelägga miljön med sina ständiga flygresor. Kanske är det av de här orsakerna som jag ibland uppfattar hennes som just sjuk – de flesta föräldrar vill väl ändå inte att deras barn aldrig ska få bli vuxna? För vi har mindre än tio år på oss om vi inte ska dö ut som art – det sista vi och Isabellas barn behöver är – Isabella.

  Låt det stanna därvid, helt enkelt. Avfölj henne, köp inte hennes skit – och hon är ett minne blott inom några månader.

  Svara

   Bra skrivet Carina.
   Själv kan jag inte låta bli att förundras över henne dock.
   Kanske för att jag har personlig erfarenhet av personer som är väldigt lika den bild jag har av Isabella.
   Behöver Bella-avgiftning! Haha!

   Svara

  Fast Expressen har ju pratat med exet och publicerade en artikel med hans svar för längesen.
  https://www.expressen.se/noje/exet-anklagar-lowengrip-for-osanning-visar-upp-sms-som-bevis/

  Svara

   Det är inte det avslöjandet som de har ”missat”. De har inte skrivit ngt om att Bellla kan ha hittat på en hotbild och att X har sms som bevis på det.

   Svara

  Ber om ursäkt för OT och sekundärkränkthet. Men …

  Norska anfallaren Ada Hegerberg blev igår historisk när hon som första kvinnliga fotbollsspelare fick motta Ballon d’Or. Vad frågar prisutdelaren henne?

  ”Kan du twerka?”

  https://www.dn.se/sport/fotboll/fransk-dj-ber-om-ursakt-for-twerk-fraga/

  Svara

   Ja, det där gör en förbannad.

   Svara

  Varför är det så viktigt för dig människa.. de anser väl inte att din journalistik är något att ta på allvar, de känner väl till dina vinklingar och ditt sjuka drev.. varför ska de lyssna på dig och din sekt. Så skriver du ut deras namn och får folk att maila ner dem.. är du inte klok?!

  Och du fortsätter hävda att Isabella ljuger ock skriver dina fyra punkter men NEJ hon har INTE ljugit!
  1. Statistik ändras, även din, IL har lagt ihop kanaler och räknar räckvidd precis som många andra gör, och hon har tidigare haft runt en milj bloggläsare.
  2. Hon ljög inte om lappen, hon hittade inte på lappen – hon hade fått lappen innan så det var inte påhitt eller lögn – du har själv skrivit att den var äkta och att hon fått den tidigare.
  3. Hon har inte ljugit om bitcoins och investeringar varför tror du det? – hon hade bett han om råd bara och diskuterat vad är ljug med det, ingen lögn.
  4. Hon har inte ljugit om hans affärer – han har själv sagt i pressen att hon inget visste om dessa stora lånade belopp och stora skulder, bekräftat av H alltså och det vet du Camilla – Bella har aldrig förnekat att hon känt till hans arbete som daytrader och att han förvaltat andras pengar. Det är du som missförstår Camilla och du vinklar.

  Gränslöst av dig Camilla att vinkla detta till hur du vill, och att förvränga till din fördel och inte minst att tvinga pressen att skriva och bussa din sek på dem – riktigt sjukt. Ge dig!!

  Svara

    Jo tack cam har läst det med det är fortfarande dina vinklingar. Men dina egna lögner, det vill du inte svara på? Du skrev att du hade bevis på att Bella skrivit en lapp själv – men sen har du ändrat dig och skrivert att lappen är äkta ch Bella har fått den tidigare. Du utelämnar också att H sagt att Bella Inte visste om hans affärre och Inte var inblandad. Och det där med hennes foto som du påpekade och la uåå på din IG och fick folk att menar att hon lade ut ledtrådar SÅ löjligt!

    Det är gränslöst av dig att hålla igång detta sjuka drev och påstå saker, du vet ju faktiskt inte hela sanningen! Släpp gärna fram det tidigare mer utförliga svaret.

    Svara

   M & alla andra Blondinbella lovers- Till att börja med har hon ljugit från första stund hon började blogg, det erkände hon själv i Skvalan. Hon ljög och förvanskade sitt mediokra , vanliga liv till ett liv i glitter och glamour. På den vägen har det fortsatt. Om man lever i en konstant lögn- då blir det en vana. Hur vet hon vad som är sant eller osant eftersom hon byggt upp hela sitt imperium på lögner?? Nu säger jag inte att hon inte har lyckats, men vad har hon lyckats med? Pengar, kanske ? Vem vet ? Säkert är att hon inte kan känna sig själv, för då bygger man inte sitt liv på lögner. Det Bloggbevakning har fått fram beror ju på att Blondinbella har grävt sin egen grop. X- det är uppenbart med tanke på hur hon handlat- han passade självklart inte in i hennes ”perfekta liv” som kliché , då han inte har några pengar, utan numera bara skulder. Klart som Faan att hon måste göra sig av med honom i sann DramaQueens tecken, som hon är. Det är verkligen synd om BB som verkar ha tappat all förankring med verkligheten, och bedrööövligt med alla Ja-säger runt henne. Naturligtvis handlar det om pengar. Förvånad då PH inte verkar helt tappad, hon borde dragit i handbromsen för länge sen vad gäller alla dumheter som kommer att skada varumärket. Odd har väl troligen inget att säga till om, men det är synd om barnen. Hoppas du Odd förstår att detta är något som till sist drabbar era barn.

   Svara

   Men m… Om du lägger så mkt energi i en kommentar, hur kan du INTE göra detsamma med att faktiskt läsa faktan som finns. Du har ju missat hälften. Minst. Gå och lägg dig.

   Svara

    Har inte missat någon fakta alls, men många verkar ha gjort det och många förvränger och vinklar och utelämnar saker , och Camilla utelämnar saker – når hon ifrågasätts och sånt som är till Bellas fördel. Det säger en del om Camilla. Dessutom så skrev jag svar till Camilla tidigare men hon vägrade släppa fram det, hon blockade det ipnumret – det är så Camilla jobbar när det blir obekvämt. Bara så ni vet.

    Svara

    Väldigt vanligt här när man inte klarar av argumentera för sin sak/åsikt verbalt – ”gå och lägg dig”

    Svara

  Varför ägna 95% av sin blogg åt samma människa hela tiden? Du måste verkligen ha henne som din största förebild.

  Svara

   Skriver du samma sak till de som bevakar/bevakade Arnault, Aftonbladetmannen och bedragerskan från Södertälje?

   Svara

    You go, Cam!

    Svara

     Håller med. Dubbelmoral på högsta nivå.

     Svara

  Men grejen är ju inte bara vendettan mellan Bella och H utan att en kvinna som utsetts som Sveriges mäktigaste inom näringslivet är mytoman och ljuger alla rätt upp i ansiktet efter behag. Hon anlitas och får rejält betalt för att ”föreläsa” om sin framgångssaga. Bella är inte längre en bloggande fjortis som kan fabulera ihop ett spännande glamliv och förvänta sig att hennes följare ska svälja lögnerna med hull och hår. Camilla gör ett hästjobb i undersökande journalistik och jag fattar hur frustrerad hon är av att inte övriga inom svensk media verkar bry sig om Bellas framfart.
  Liven som Bella och Pingis sände ut var bland det pinsammaste jag sett. Två vuxna kvinnor som ska vara seriösa entrepenörer och företagsledare sitter och fnittrar och flamsar på dålig engelska i nästan en timme och kommenterar den enas break up från oseriös pojkvän. De senaste dagarna har jag allvarligt börjat fundera över vem Pingis egentligen är och vart deras seriösa företagande är på väg. Vem tusan skulle vilja samarbeta med dem då de hela tiden framställer sig som helt dumma i huvudet.

  Svara

   ”Men grejen är ju inte bara vendettan mellan Bella och H utan att en kvinna som utsetts som Sveriges mäktigaste inom näringslivet är mytoman och ljuger alla rätt upp i ansiktet efter behag. Hon anlitas och får rejält betalt för att ”föreläsa” om sin framgångssaga. Bella är inte längre en bloggande fjortis som kan fabulera ihop ett spännande glamliv och förvänta sig att hennes följare ska svälja lögnerna med hull och hår. Camilla gör ett hästjobb i undersökande journalistik och jag fattar hur frustrerad hon är av att inte övriga inom svensk media verkar bry sig om Bellas framfart.”
   .
   .
   Precis så är det! Bra skrivet!

   Svara

  Ni som gärna försvarar Bella och menar att hon är en förebild för sin väg till yrket och förmögenheten.. Ni har inte sett denna föreläsning eller? https://www.youtube.com/watch?v=KrPtaxU7qEc

  Jag såg den för 6 år sedan när den kom ut – den dagen blev också dagen då hennes namn blev avsmak för mig. För att sammanfatta lite så erkänner hon redan där att hon lurat sina läsare under en lång tid. Besöket i podden för någon månad sen där hon berättar hur hon lägger upp sin strategi genom blogginlägg för att tjäna pengar blev endast en minichock för mig då jag tänkt att hon kanske lagt ner hyckleriet och mognat på sig. Men det bevisade ju bara återigen att detta marionettdocks-beteende är det hon förlitar sig på. – och vinner varje dag på det.

  Att hon sedan anklagar X för att ha lånat pengar till sin framgång.. (..som tyvärr blev som det blev) Men hur var det egentligen när hon skapade sin tidning? Jo, hon lovade att den var klar och redo för tryck, sedan alla kunde ”förbeställa” tidningen innan den kom ut i butik. Sanningen var ju den att hon inte hade ett kapital till att starta tidningen och lät alltså sina läsares pengar gå till att ens starta och finansiera den. Idag tar hon ju all cred för att hon skapade en tidning för att hon ”har ett driv och superkraft” – men utan läsarnas pengar och lite lögner på det hade egoboost aldrig kommit till tryck.

  Givetvis skall man inte trolla, vara elak osv. Men sunt förnuft får man nog ta till sig. Bella är ingen förebild. Hon använder sin offentlighet för egen vinning och ego, när det finns dem som tjänar både mer eller mindre men som faktiskt använder sin privata offentlighet för att göra skillnad i världen. Oprah skulle aldrig skryta om sina tillgångar, hon pratar så lite om sig själv som det går för att lyfta alla andra och få alla att inse att vi alla är lika mycket värda.

  Ingen behöver välja sida, det är helt galet alltihop ändå. Men att se Bella som en förebild eller powerkvinna är.. jag finner inte ens ett ord för det.

  Svara

   Alltså denna kommentar! SÅ oerhört bra! Borde lyftas i ett eget inlägg!

   Svara

   Dessutom intressant att kika på hur hon lämnade tidningen och killarna som backade upp hennes tidning med kapital. De forlorade en del men hon såg till att inte förlora något. Dessutom lämnades journalister utan lön.

   Svara

   Intressant att hon säger ”mina bästa vänner ville inte ens läsa mina inlägg”. Hon säger ju att hon inte hade några vänner när hon var yngre, utan mobbades? Hur går det ihop?

   Svara

  Mina gamla föräldrar + 80 år.Vet vem Blondinbella är genom att läsa tidningarna. Bloggar har dom aldrig läst. Dom tycker så synd om Bella just nu. Naturligtvis är den där X riktigt galen. Dom är inte ensamma om att bara få den information som ges genom tidningarna.

  Svara

  Håller med. Viktigt att man skriver om bådas sidor. Så att man inte vinklar sanningen för läsarna så att de får en oärlig bild av vad som hänt. Vore ju hemskt om man som skribent valt sida och gör allt i sin makt för att förstärka det.

  Tex om en man och en kvinna gjort slut för att mannen har ljugit om hela sitt liv för kvinnan, kvinnan väljer att avsluta relationen. HUR SJUKT vore det inte då att trasha kvinnan så mycket man kan och släta över det mannen gjort?
  DET hade varit sjukt.

  Svara

   Tur att DET inte är vad som sker i denna blogg. Fyndig du är Helena.
   Men om du verkligen läser bloggen så är det faktiskt INTE vad som skett här.
   Så dina ord blir helt oviktiga.

   Svara

  Förmodligen för att din ”granskning” saknar trovärdighet..

  Svara

  Du är jävig i den här situationen Camilla.
  Det uppfattas som att du har ett personligt agg mot Isabella Löwengrip, eftersom du skrivit arga, misskrediterande inlägg mot henne i minst två års tid.
  Därför kan din ”granskning” inte räknas.

  Svara

  Men om man går tillbaka till där allt det här började: Bella skriver att personer med kriminell bakgrund har sökt H vid hennes hus. Börja med källkritiken där. Vilka har sagt att det skedde? Bella och hennes livvakt. Har det lagts fram några bevis för deras påståenden? Nej. Vem har något att vinna på påstående? Bella och livvakten. Sen kan ni ju fortsätta framåt i tidslinjen och se var ni hamnar.

  Svara

   Och även bakåt i tiden.

   Svara

  Även om jag håller med om att mycket av det som skrivs här så undrar jag ändå vad ni tycker att media ska skriva? Att Isabella eventuellt vinklade ett hot för sex månader sedan, vad ska tidningen skriva om det utan att det blir en insinuant skvallerstory? Speciellt i ljuset av att hon påstår sig bli utsatt för hot just nu. Svårt att skriva om det utan att antyda att även nuvarande hot är lögner, något vi verkligen inte sett bevis för.
  Tyvärr är Bella så pass smart att hon håller sig ifrån rena lögner, tex genom att inte skriva ut när exakt hon ska ha fått lappen. Även om vi alla förstår syftet med publiceringen och kan läsa mellan raderna vad som menas. Det är fult och manipulativt, men tyvärr inte mer.

  Svara

  Alltså.. tror det är dags att ta ett steg tillbaka och lugna sig lite.. Du börjar låta helt hysterisk i dina inlägg om IL – inga ”riktiga” reportrar (ja jag vet AB och Expressen reportrar kan väl knappast kallas för riktiga men men) kommer lyssna på ditt osammanhängande svammel med den här desperata tonen. De gräver nog ska du se till den grad de tycker är relevant och behöver inte 5000 patetiska mejl från bloggbevakningsare. Skaffa perspektiv folk! Gå ut en runda i solen vet ja! Fokusera på ert jobb! Osv

  Svara

   Sedan vet vi ju inte vad dessa journalister fått fram utöver det som redan har publicerats!

   Svara

  Är det någon/några utöver de inblandade i denna soppa som har drabbats av hennes agerande?

  Svara

  Ingen förstasidesnyhet som skulle bidra till att försäljningssiffrorna skulle öka för tidningarna.

  Svara

  Svara

  Eftersom du tycker att noggrannhet och sanning är mycket viktigt bör du redigera detta inlägg snarast. X:s syn på saken har framkommit både i Expressen och i Aftonbladet. Att du är missnöjd med deras bevakning av detta och skulle önska att de pressade Bella hårdare är en annan sak, du kan inte påstå att det har varit helt tyst. Ett av de vanligaste teman i den här bloggen är ju att olika influencers är oärliga eller slirar med sanningen, då KAN du liksom inte påstå saker som absolut inte stämmer.

  Svara

  X är nu på Aftonbladets förstasida

  Svara

   Även på expressen.

   Svara

  Jag gissar att Aftonbladet och Expressen hade skrivit om detta ifall uppgifterna kommit direkt från X.

  Det kan vara så att dom inte tar din blogg som varken seriös eller särskilt trovärdig och
  dina uppgifter KAN vara klipp och klistrade fakenews (vilket jag INTE tror!)
  och en stämning om förtal vill dom nog inte dra på sej.

  Mr X skicka in dina uppgifter till tidningarna s ska du se dom blir publicerade!

  Svara

  David var jätten, inte Goliat. Om du menar att X kämpar mot en jätte så är X Goliat. Blir liksom lite roligt när du säger att Goliat står på styltor m h a Expressen…

  Svara

   David kämpade mot jätten Goliat.
   Kan du inte din bibel?

   Svara

  Om det stämmer att svarta pengar och kriminella är inblandande, och att det finns ett seriöst hot mot någon/några/allaparter, så SKA man skriva om detta med försiktighet. Med det sagt så kan man fortfarande granska (hur vet man annars om det stämmer? En säger si och en säger så är inte mycket till fakta).

  Ett exempel på en entreprenör som höjde sig själv till skyarna och marknadsförde sin framgång till person och sitt kändisskap är Trump, men att döma av nya granskningar är mycket i Trumperiet byggt på luftslott och skumma affärer. Det är ganska lätt att önska att journalister hade granskat detta innan (sedan flera decennier tillbaka) och inte först nu.

  Svara

  Helt ärligt så tror jag att i princip vem som helst kan bli farlig eller ta till otillåtna medtoder om man inser att man lånat ut stora summor pengar till en person som senare visar sig sakna medel att betala tillbaka. Vet de som fått både knän och armar förstörda för mycket mindre skulder än så. Konkurs eller inte, pengarna kommer ju aldrig att komma tillbaka till dess rättmäktige ägare. Klart som korvspad att X inte kommer att kunna visa sig fritt i Sverige längre. Med som många olika fodringsägare vad är chansen att alla bara struntar i skulderna och går vidare och låter X leva ett fritt liv?

  Svara

  Finns en artikel på plus i aftonbladet om X där han drar sin version

  Svara

   Aftonbladet Plus vill bara att man prenumerar

   Svara

  Tidningar skiver aldrig sanningar! Jobbar med utlänningsärenden och kan bara konstatera att det i dessa ärenden aldrig framgår en verklig bild av vad som hänt. Det undanhålls viktig information, som man förstår om man är inläst i aktuell juridik, som gör att ärendet vinklas på ett sätt som gör myndigheterna att framstår som ”onda idioter”. Jag applicerar nu samma tankesätt på all media jag tar del av! Jag litar inte på någonting och vet att jag själv måste ta reda på sanningen om jag vill veta. Media är så långt ifrån opartiska och objektiva det bara går. Själv skulle jag skämmas om jag var journalist på AB, Expressen, TV4 mfl och arbetade på detta sätt! Har de ingen yrkesstolthet alls???

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.