Kissie prioriterar att tjäna pengar när hon mår dåligt.

Hej, förlåt för jag inte har bloggat bättre och kanske på senaste tiden prioriterat sponsrade inlägg men jag mår sisådär. Jag känner mig lite nere, ledsen, trött, utmattad, mörkret påverkar mig, min plastpappa går igenom svår cancer, mamma är ledsen, lillasyster är ledsen.. Ja det är lite allt möjligt som gör att jag inte känner superstor motivation till bloggen. Då blir det att jag lägger ner tid på det som genererar pengar för det är enklare att hitta motivation till.//Kissie

Jag kan förstå hur hon tänker, samtidigt som jag tror att det kan straffa sig i den långa loppet att lägga fokuset på att tjäna pengar vid en bloggsvacka. 
Jag tror inte riktigt att det är sättet att få läsarnas sympati och förståelse om jag ska vara ärlig.
Då är det mycket bättre att plocka fram penna och papper, knåpa ihop en egen liten hotlapp som sedan fästes med tejp (mycket viktigt för trovärdigheten) på hunden Chloé. Vad som står på lappen är inte viktigt, det handlar mer om hur man lägger upp och broderar upp scenariot när man hittar denna hotfulla lapp.
SÅ får man läsarnas sympatier! Snack om cancer mm göra sig icke besvär!

Tips från coachen i all sin enkelhet. 
Själv har jag precis varit och hämtat min nya hundvalp och är i full färd med att lära henne att inte äta tejp.
Det kan alltså dröja ett tag innan jag får min första hotlapp som går att fota av, men ni får hålla till godo med Calle Schulmans trauma så länge. 😉

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  fast Kissie är ärlig här, det uppskattas!

  Svara

   Vidrigt dock att hon använder någon annans sjukdom för att fiska sympatier och rättfärdiga all reklam hon skiter ut 🤮

   Svara

    Hon är ju bara ärlig med vad som pågår i hennes liv? Annars kommer ju idioter som dig och klagar på att hon inte har tillräckligt med anledningar att må dåligt.

    Svara

  fast Kissie är ärlig! Jag uppskattar det och orsaken är verklig o gör ont. Bloggen är hennes arbete, så jag förstår henne.

  Svara

   Kanske dags att skaffa sig ett ”riktigt” jobb, eller vill man skriva dagbok på nätet hela livet?

   Svara

    Blogga är väl inte det enda hon gör. Och om hon trivs med sitt jobb ska hon väl fortsätta med det 🙂 du avgör inte vad som är ett riktigt jobb för andra.

    Svara

     För all del, poäng tagen!

     Hennes arbetsbeskrivning består ju inte enbart av att skriva dagbok, glömde givetvis att nämna det hårda ”influencer” arbetet.
     Det är inte alla som har krafter att stiga upp på morgonen, puta med läpparna, trycka upp brösten och smajla mot kameran för att marknadsföra allt från rabattkoder på underkläder till solblekta mobilskal.

     Svara

      Tror hennes liv varit ganska tufft och ensamt faktiskt, finns en youtube video där hon beskriver hur det var. Självförvållat, absolut. Men det är nog inget enkelt liv hon lever som influencer

      Svara

       I morgon kommer TV4 inte sända några program. Programskaparna kände sig ner och orkade inte klippa ihop skiten. Men det blir reklam som vanligt.

       Svara

  sluta upprepa dig själv, sorry not sorry för 3 inlägg 🤔

  Svara

  Sa jag att hon var ärlig? 🙂

  Svara

   fula dig inte o ta mitt namn tack

   Svara

    Ärlighet varar längst 😀

    Svara

   Haha vilken knäppis. I like you!

   Svara

    det kommer naturligt! Håll dig t knäppisarna 🤗

    Svara

     Trodde det var jag som var knäpp 🙂

     Svara

  Suck. Men hur var det nu Camilla – lappen var äkta skrev du häromdagen och Bella hade sannolikt fått lappen på sin bil tidigare.. men innan har du skrivit att du vet och har bevis på att dem lappen är fejk och att Bella skrivit lappen själv. Ljög du alltså?

  Svara

   Inte vill man bli anmäld för förtal, tänk efter 🙂

   Svara

   Du borde nog läsa alla inlägg om hotlappen. Inte hon som skrivit, men en väldigt dansglad person vid hennes sida. Så läs igen!

   Svara

    Och du borde nog läsa alla kommentarer om det, lappgate hade ett liv i kommentarena mellan C och oss läsare innan inläggen

    Svara

    Hur vet du det Emilie1? Varför tror du det? CC har tidigare skrivit flera ggr att Bella skrivit lappen själv och även att Bella och Simon skrivit lappen ihop och att hon vet och har bevis på det. MEN sen har hon ändrat sig och skrev häromdagen att Bella med all sannolikhet fått denna lapp och att den är äkta.

    Svara

     Vad roligt om vi alla började sätta upp lappar. Jag ska sätta en i tunnelbanan och det ska stå i like thé real hmm 😙

     Svara

   Camilla har väl aldrig påstått att hon VETAT att Bella skrivit lappen, hon lade upp ett inlägg efter händelsen att sånt aldrig är ok. Men sen nåddes hon av en källa som avslöjade att Bella på nåt sätt varit inblandad i det sk hotet. Varför tjafsa om detta gång på gång på gång?
   Nu finns det ju ännu mer som tyder på att Bella, hur det än gick till, använde denna lapp för att styra bort fokus från de falska besökssiffrorna. Under sin heliga strategiflagg, där tydligen allt ljugeri är ok

   Svara

    Hon skrev i en kommentar att hon vet om att Bella själv skrivit lappen och att hon hade källa hon inte kunde avslöja. Hon menade nog att hon visste om att lappen kom från Bella själv men det vinklades som att Bella skrivit lappen och hon har aldrig dementerat det när det ryktet satte igång. Vi är många som läser här så varför förneka saker?

    Svara

     Vad spelar det för roll om Bella skrev lappen? Eller SImon? Eller Head of lappar???
     Grejen är väl att Bella lade fram det som ett HOT som hon fått för att hon avslöjats med falska siffror! Att slippa stå till svars för nåt och ist snyfta om ett sk drev

     Svara

      Men för fan! Man kan väl inte föra ett ”krig” mot en person som bla anklagas för att förvränga sanningen och samtidigt själv inte hålla sig till fakta. Är det viktigt att granska Bella är det väl för tusan minst lika viktigt att Camilla håller sig till sanningen och fakta ist för åsikter och vinklingar. Det spelar roll att Camilla skriver att Bella ”knåpat ihop” lappen om det är så att Bella har fått lappen. Källkritik, kristiskt tänkande och fakta, är det helt irrelevant för er så länge ni får snacka om Bella? Herregud vilka losers.

      Svara

       Jag har sett många skriva här att hon inte alls sagt att Bella skrev lappen!

       Det finns ju nu mess från X-et oxå hur de planerade detta för sympati. Är det inte det som är det sjuka??

       Svara

        Men snälla Linda – det finns bevis i bloggen att CC skrivit att Bella själv skrivit lappen och att hon har bevis. Det är nog många som läst det och minns det, och som sagt det finns bevis här i bloggen. Hans ”sms” är inga bevis, kan vara efterkonstruktion.

        Svara

         Kan vara? Är det helt å hållet fejk som Bella hävdar? Talar hon sanning?

         Svara

         Linda, Camilla har sagt att hon har bevis för att lappen är fejk och nu säger hon att den kan vara äkta, ljuger hon nu eller då?

         Svara

         Linda, ingen vet, bara han och Bella. Det pekar på att det är äkta pga bilden på lappen, men, jag kan fixa exakta kopior på sms konversationen på några minuter. Jättelätt att fejka sms

         Svara

        Men vad är ditt problem med källkritik Linda? ”Många här inne säger”. Jaha? Gå tillbaka och läs istället vad som faktiskt har skrivits än att tro på människor som bara skriver efter vad de tror. Bella haters kommer skriva en sak, Bella lovers en sak, så ställ dig utanför och ta reda på saker själv. Tycker det är ganska otäckt att veta om att det är så många där ute som bara köper allt de läser för att många säger en sak, ni ska rösta om Sveriges framtid liksom?

        Svara

         Jag läste endast messen från Bellas egna x! Vad handlade det om då??

         Svara

         Linda – Du har alltså bara de sista inläggen att gå på och ändå argumenterar du om vad C sagt och inte sagt innan de inläggen?

         Svara

         Mig veterligen har jag inte sett det heller men ok, låt gå.
         Tyckte mest messen om lappen mellan Bella och xet inte direkt talade för Bellas oskuld iaf, om man nu får tro el tycka nåt

         Svara

         Linda – Nu var det ju inte riktigt det vi pratade om, men fine. Tycker du smsen talar till hans fördel?

         Svara

        Nej det är inte det som är det sjuka, det sjuka är är ni verkar helt immuna mot faktum att camilla verkar förvränga sanningen lika mycket men det spelar tydligen ingen roll. Om bellas inlägg ska ställas mot varandra om vad hon skrev när så borde det rimligtvis vara nödvändigt att Camillas egna inlägg går jämnt ut. Det gör inte det så varför är inte det sjukt?

        Svara

         22.05 stämmer det du skriver. Camcam har även skrivit rena faktafel och det för att framställa Bella i sämre dager. När hon även sagt att hon har bevis för att Bella själv skrivit lappen undrar man ju verkligen vad det är för källa hon har utöver exet. Den källan finns kanske inte alls eftersom bevisen plötligt inte finns längre?

         Svara

       22:05 du har något på gång där 😉

       Svara

       Pickaboo eller hur.

       Svara

      Stor roll, för om ingen påpekar vad som stämmer när folk skriver falska påståenden så är de påståendena sen sanning om två inlägg. Alldeles för många här som tror på precis allt de läser och kh har helt enkelt inte rätt i sin kommentar

      Svara

    Jo Camilla har flera ggr påstått att hon VET och har BEVIS på att Bella skrivit lappen själv, nån gång har hon skrivit att Bella och Simon har skrivit lappen. Camcam har påstått sig ha bevis på detta. MEN nu skrev hon att lappen är äkta och att Bella med all sannolikhet fått lappen. Ni tjatar om detta ”styra bort fokus från falska siffror” – hur styrde det bort fokus att Camcam tjatade om och påstod att Bella ljög om siffror? Camcam försöker ofta styra bort fokus, låter bli att svara och raderar och blockar när det blir obekvämt för henne och när hon ifrågasätts.

    Svara

     Eller frågar om man vill ha fakta nedtryckt i halsen, lite lagom aggressivt 😊 Camillas ”fakta”, aka åsikter, är alltså det enda rätta.

     Svara

      Eller skriver att man glömt ta Haldol eller ta av sig foliehatten. Och så kommer The real Hmm alltid snabbt till undsättning och till Camcams räddning när hon gjort bort sig och ifrågasätts, då vinklar TrH och övertygar naiva lättmanipulerade läsare. JO Camcam har skrivit vid tillfälle att Bella skrivit lappen själv, och att hon har bevis på det men kan inte avslöja/röja källan, vi är flera som sett det. Punkt.

      Svara

       Men om ni nu är så säkra, hur kommer det sig att ni inte kan visa på när och var hon sagt det?

       Det är nämligen precis samma visa med mig. En hel hoper med folk som säger tvärsäkert att jag sagt något jag aldrig sagt. Och det tjatas om det tills öronen trillar av på alla som kommer i er väg.

       Men det blir inte mer sant det ni påstår om mig bara för att ni envisas om det.

       Önskar att det vore så lätt att ändra på faktum här i världen. Då skulle alla klimatproblemen tex vara lösta på någon månad bara genom ert envisa tjat om hur ni skulle vilja att världen är.

       Men för att nu vara extra tydlig.

       Jag kan ha missat att CamCam sagt så. Fullt möjligt. Men jag tror det verkligen inte.

       För den typen av missar har jag inte sett henne göra.

       Jag har dock vid flera tillfällen sett henne skriva saker som jag lätt kan se hur ni fått för er att hon sade det ni nu hävdar. Och jag ser dagligen hur folk missförstår, tolkar in mer än vad som sagts mm.

       Därför tror jag er inte tills ni ger mig en länk.

       Svara

        Men för helvete – HON HAR SKRIVIT SÅ!!! Du fattar mycket väl att vi inte orkar sitta och leta reda på de kommentarerna, gör det själv vettja. Men då meddelar du väl CC så att hon tar bort dem. Jävla jobbiga pinsamma besserwisser gå och d. höll jag på att skriva, som Camcam en gång skrev till någon. Kan hon trycka ner fakta i din käft så du blir tyst någon gång. Idiot. Slutar härmed läsa denna vidriga blogg pga dig din jobbiga jävel.

        Svara

         😊👏👏👏

         Svara

         PS Där argumenten tar slut tar personangreppen vid. 😉

         Svara

         Trh, finns det något smidigt sätt att googla fram kommentarer av viss användare? För jo, hon har skrivit så, men har inte tid att gå igenom några hundra inläggs kommentarer men vet någon ett bra sätt så kan jag ta på mig uppgiften att ta fram det

         Svara

         Är det ingen som dragit koppling med att The real Hmm är i själva verket H själv? 🧐

         Svara

        Högfärdig du är hmm, jag har alltid tänkt att du är klok men att du tror att Camilla är objektiv och håller sig till fakta visar att du inte är bättre än någon annan här. Camilla skapade bland annat ett helt inlägg om att Bella inte låter sin son ha mjukisar, det har hon aldrig ens sagt.

        Svara

     Fråga. Skrev verkligen CamCam att hon visste att Bella skrivit lappen eller skrev hon att hon vet att Bella LÅG BAKOM lappen?

     Jag har sett det senare flera gånger men aldrig det första.

     Svara

      Hon skrev att hon har bevis att Bella skrivit lappen själv men kunde inte visa bevisen för att inte röja källan

      Svara

       Länk tack.

       Svara

        Tillägg nr 2.

        Det kan också varit så att du sett att CamCam skrev att hon visste att Bella inte skulle dra sig för att skriva en egen hotlapp.

        Detta har jag dock inte sett men det skulle fortfarande vara korrekt med den infon vi fått de senaste dagarna i sms:en.

        Svara

         Gud vad du försöker manipulera läsarna.

         CamCam har skrivit i kommentarer att hon vet och har bevis/källa på att Bella skrivit lappen själv. Rätt ska vara rätt eller? Om nu det gäller Bella så borde det gälla även Camcam. Varför är det okej för en att vinkla men inte för den andra?

         Svara

         Ni skriver att det finns bevis här i bloggen att hon sagt så.

         Vet ni det ja då vet ni också hur ni ska visa det.

         Att CamCam sagt att lappen är fejk vid nämnda tillfälle är inte samma sak som att säga att Bella skrev den själv.

         Och vi vet ju nu att detta är fejkat att bli till en ny lapp 2018 då den i verkligheten mest troligt sattes på hennes bil 2017 under diabetesgalan.

         Svara

         Eftersom du har sådan stenkoll på allt så bör du VETA att CamCam har skrivit det vi säger. Vi hittar inte på det men orkar inte leta bakåt bland kommentarer. Du vet nog det. För sista gången – CamCam har skrivit vid flera tillfällen i denna blogg i kommentarer att ”Bella skrivit lappen själv, att hon vet det säkert, att hon har bevis, att hon har en källa” Är det kanske du som skrivit lappen TrH tidigare då och satt den på hennes bil vid en gala? Du verkar ju extremt insatt i Bellas liv, du verkar besatt av henne och du verkar hata henne och vilja sänka henne till varje pris. Du vinklar hennes ord och rent av ljuger om henne, minns en gång hur du vinklade/ljög om vad hon sagt om sina barn/att vara mamma i en tv-intervju. Du är störd!

         Svara

          Nej, jag har skrivit att hotet med lappen ör fejk! Men visa gärna ett ställe där jag skrivit att Isabella skrivit lappen själv, så är jag beredd att äta upp min egen hatt.

          Svara

         🙄

         Svara

         Men att skriva att lappen är fejk är att säga att Bella inte har fått den.

         Svara

          Med din logik skulle jag alltså kunna ringa brandkåren och larma om att det brinner henma hos mig för att få folk att trycka synd om mig. För att sedan, när de kommer, säga att det egentligen brann förra veckan i min kusins sommarstuga men att det inte borde spela någon roll för det rör sig ju ändå om en brand med en koppling till mig?

          Svara

        https://bloggbevakning.se/2018/10/07/isabella-publicerar-bilder-pa-sin-stalker/
        I kommentarerna i det inlägget har hon skrivit: ”Jag har sett bevis på det. Alltså inte hört någon säga det utan SETT bevis på att det är Isabella och Simon som ligger bakom den. Vad det är för bevis jag sett kan jag inte skriva för det skulle avslöja min källa. Men min chefredaktör har också sett bevisen och har alltså heller inga tvivel på det.”

        Svara

       Tillägg. Jag tror att det gått till så här.

       Du har sett att CamCam skrivit att hon har bevis för att Bella själv har iscensatt lappincidenten. (Detta har hon sagt)

       Det har du omvandlat till att tro att hon sade att hon hade bevis på att Bella själv skrev lappen.

       Ordval är ibland viktiga att komma ihåg exakt.

       Och om du tänker efter. Om nu CamCam hela tiden vetat exakt hur detta gått till med tex bildbevis, vilket hon hävdat, så har hon nog också varit noga med hur hon utryckt sig. Tror du inte?

       Svara

        Kan inte du bara sluta någon gång din jobbiga besserwisser som alltid ska komma till Camcams räddning. Hon har skrivit att Bella själv skrivit lappen och har bevis på det, vi är flera som sett det, det är inte bara en person som skrivit det. Du vet att Camcam vinklar mycket om Bella och DU vinklar om Bella, du har både förvrängt och ljugit många ggr om vad Bella ska ha sagt. Och kom nu inte med ”länk, exempel”. Tror du inte? – där avslöjade du att du är CC, det avslöjar också mkt som du skriver och att du ofta kommer så snabbt till undsättning. Du är CC ibland och M ibland skulle jag tro. Exakt samma Bella-förakt och vinklar på samma sätt om henne, känner till allt om henne också och folk runt, och skriver så likt på många sätt. Uppenbart. Kom nu inte med foliehatt eller Haldol, tjatigt.

        Svara

         Något sådant som haldo skulle jag aldrig få för mig att säga. Tycker det är både fult och kränkande.
         (Dock kunde jag ge dig en länk till hur du viker en foliehatt)

         Resten är inte lönt att bemöta för det finns absolut ingen substans i det du säger.

         Sov så gott!

         Svara

        En sak till – om det är så himla viktigt med Bellas ordval och att Bella alltid säger exakt rätt och lika och ska granskas så är det väl lika viktigt att det Camcam säger granskas och är rätt. Bella är ju lögnare för minsta lilla ordval eller om något ord skiljer sig i en historia, hon får fan inte vinkla då är det skandal – så då ska väl samma gälla för Camcam/dig eller varför ska hon/du få vinkla och förvränga andras ord? Ska vara lika. Tycker du inte? Nej tyvärr är inte Camcam noga med hur hon utrycker sig, men ofta har det ju ett syfte. Tror du inte?

        Svara

         Klart att det är lika viktigt för CamCam. Har du sett mig säga något annat?

         Nä det har du inte och här har du anledningen till att jag tror att du mfl har fått för er något som inte sagts.

         Det sker nämligen på dagligbasis här på bloggen. Jag ser ofta precis hur det går till när vissa ser något som inte sagts utan som de tror att de ska tolka det.

         Svara

         Ja det sker på dagligbasis här, det har du rätt i. Som med Bella t ex så vinklar du och Camcam det mesta hon säger, och folk får för sig att Bella sagt det o det när det är andra som vinklat och skrivit saker då blir det en sanning. T ex så har inte Bella sagt att hon fått något konkret personligt hot men så lät det enligt andra att hon påstått. Hon påstods också ha sagt att en person vid dörren var kriminell vilket hon inte alls sagt. CamCam påstod att Bellas ord var ”kriminella långivarfamiljer” men det var CamCams ord. Med mera med mera. Märkligt att du ser det när du själv är den som vinklar mest när det gäller Bella men antar att då ser du det inte. Men iaf – CamCam har skrivit i kommentarer att Bella skrivit lappen själv och att hon vet det säkert genom en källa och har bevis. SÅ. Och du behöver inte säga emot. Gonatt.

         Svara

         Tillägg 3
         Om du velat se så hade du förstått att det jag försökte mig på var en diplomatisk out där ni som envisas utan att kunna prestera länk skulle med hedern i behåll kunna backa och säga att ja så kan det ha varit. Snarlika ord och meningar som man kan ha tolkat in något annat i.

         Men du väljer att tro att jag vill manipulera. Men det var faktiskt ditt val och inget som du kunde utläsa från det jag sagt.
         ( därför att det inte är sant.)

         Svara

         Anonym / 02:26
         Jag kan inte reda ut alla dina påstånden för sådan koll har jag inte på över 1000 kommentarer under tex bara ett inlägg här i bloggen. Jag kan bara ta ansvar för vad jag själv sagt.

         Men du tycker alltså inte att Bella har påstått att hon har blivit utsatt för en stor fara och att kriminella har varit och besökt henne i sitt hus? Att hon lever i en mardröm. Att det ståt bilar som tillhör folk som är dömda för människorov utanför hennes hus om nätterna. Att hon inte vågar sova hemma och att hon behöver vakter runt sig 24/7 de närmsta tiden. Etc etc.

         Det här…”Hon påstods också ha sagt att en person vid dörren var kriminell vilket hon inte alls sagt”…Exakt det har hon sagt.

         Från hennes intervju i expressen.

         ” Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, berättar nu att kriminella personer sökt upp henne i hennes och barnens hem i jakten på hennes expojkvän.”

         Så jag tycker jag du ska läsa hennes blogg och lyssna på intervjun på expressen igen.

         Svara

         Lyssna på den här intervjun med X. Där påstår journalisten detsamma, att Bella påstått att hon fått hembesök av kriminella.

         https://www.expressen.se/noje/exet-anklagar-lowengrip-for-osanning-visar-upp-sms-som-bevis/

         Svara

         Och här…

         ”entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip hade blivit uppsökt av kriminella personer i hennes och barnens bostad. Enligt Löwengrip sökte de hennes expojkvän.”

         https://www.expressen.se/noje/sa-byggde-expojkvannen-sin-image-pa-internet-/

         Svara

         Det låter som att ILs ljugande börjar påverka firman. Är ni rädda att stå ute i kylan snart?

         Svara

        Det är klart folk minns fel och blandar ihop ord dom läst när inläggen ibland är lika långa som en Harry Potter bok.

        Man orkar helt enkelt inte läsa utan skummar igenom ordflödet 🚮📴🆗

        Svara

      Såhär va:

      Camilla har i kommentarer skrivit att hon vet med säkerhet att Bella och Simon låg bakom (det var ordvalet) lappen. I andra kommentarsfält har hon varit aktiv och svarat där folk har skrivit att Bella själv skrivit lappen, utan att rätta dem. Alltså finns det två alternativ:

      1. Camilla skrev ”låg bakom”, och menade ”skrev”. Detta var oärligt, då hon ska ha vetat att lappen var äkta, men från ett annat tillfälle.

      2. Camilla visste precis vad hon skrev när hon skrev ”låg bakom”, eftersom hon visste att Bella inte skrivit lappen själv. Dock var hon medvetet vag i formuleringen, för att människor skulle börja spekulera och anta att Bella hade skrivit lappen själv (vilket förstås hände, utan att Camilla rättade dem). Detta var oärligt, eftersom Camilla då medvetet försökt förvränga bilden för att få Bella att se värre ut.

      Oavsett vilket alternativ som stämmer har Camilla varit oärlig, vilket ser ännu sämre ut för hennes redan rätt obefintliga trovärdighet.

      Svara

  Varför inte? Cancer är en skitsjukdom som de allra flesta över 15 har någon vän, familj eller bekant som antingen har gått bort i det eller är under behandling eller har lyckats bli av med det. Om inte cancer väcker sympati och igenkänning så har vårt samhälle verkligen gått åt helvete. Men det kanske var ironiskt menat?

  Svara

  fula dig inte o ta mitt namn tack

  Svara

   Precis! Sluta tack!

   Svara

    Ja vad gör ni? Sluta nu 🙂

    Svara

     Vi är många vi

     Svara

      det är vi mot världen, alla som heter kati räcker upp en hand

      Svara

       🙋‍♀️

       Svara

        🙋🏼‍♀️

        Svara

        Mijau

        Svara

  Men alltså shit vilket okänsligt inlägg

  Svara

  Jag tror att du har rätt i att det inte blir en så bra prioritering för läsarna. Hoppas att hon mår bättre snart. <3

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Svara

   Spam

   Svara

    verkligen, fungerar det ens längre?

    Svara

     jag klickade! ett inlägg om hur någon ville bli vältränad och stark. zzz…

     Svara

      Snaaaark. Som precis ALLA ANDRA insta och bloggar då. Vad originellt

      Svara

   Sluta skriva 100 meter blogg om din statistik och följarantal 😴😴😴😴😴

   Svara

  Vad falls Camcam!! Ska vi inte få se en bild på jycken nu som du hypat så länge?! Jag är sjukt nyfiken och då gillar jag inte ens hundar 😂😂

  Svara

   Jag är också nyfiken!

   Svara

    Jag med!

    Svara

     I don’t like you anymore!

     Svara

      ❤️

      Svara

       Det är ingen annan än ni själva som garvar. Lägg ner fejkisar.

       Svara

        FEJKIS 😍

        Svara

  Verkligen!

  Svara

   Oj sry för felpost, var ett svar till katis kommentar ovanför ☺️

   Svara

    😂

    Svara

   apa

   Svara

  camilla du kan väl ändå sätta lite regler här att trötta män inte kan knycka mitt namn..ok ok jag är inte IL men hey help me.

  Svara

   nej du är ju kati såklart!

   Svara

   Lighten up little kati 🙂

   Svara

   Nu lugnar vi ner oss

   Svara

  Vilket trams.

  Svara

  Men va fan händer här? Såg fram emot att läsa detta inlägg + kommentarer innan jag somnar, men det är ju bara massa dumheter? Inte ens roliga dumheter heller 😒

  Svara

   What she said 👆

   Svara

    kati is that you?

    Svara

     neeej

     Svara

   Fnizzzz

   Svara

  Mens på ingång tror jag. Allmänt blödig. Tänk egentligen vad märkligt det är med djuruppfödning. Helt plötsligt så försvinner ungarna från mamman. Tänk själva om man födde en bebis som man bara fick behålla i 8-12 veckor 😭 Näää. Sovdags nu kanske.

  Svara

   Vet att du tänker på hundar nu, men en del djur som kattmammor tröttnar på sina ungar efter 12 veckor och kan uppträda aggressivt mot dem. Självklart inte alla katter

   Svara

    #inteallakatter

    Svara

    Min katt fick av misstag en kull i somras (löpte en gång så vi skulle boka kastreringstid men fanns ingen, bokade till för ppiller tills vidare men var redan dräktig. Äter ppiller nu och kastreras på omsdag SÅ NI BEHÖVER INTE SKRIVA NÅTT) och mamman var såååå less runt vecka 12. Hon reste sig och gick när de snuttade om hon ville göra nått annat, hon ignorerade dem, hon tittade bara trött på dem när de busade runt osv. Har en som bor kvar fortfarande då vi behöll henne, född 1q juli och mamman morrar åt henne och går därifrån om hon inte är på myshumör. Så ja, helt klart less

    Svara

   De stöter bort sina ungar, viktigt för att djur ska kunna överleva i det vilda. Och, fåglar är väl värre? Puttar ut sina kids och bah FLYG FÖR I HELVETE

   Svara

    Ja, jag vet ju det där egentligen. Men tydligen inte min menshjärna.

    Men hur funkar det egentligen när man väljer att behålla en valp eller kattunge ur kullen? Får man typ tvinga morsan att acceptera att den ska bo kvar?

    Svara

     Katter sköter det där själva. Antingen gillar de varandra, eller så gillar de inte varandra och då brukar de efter ett tag ändå acceptera varandra men håller sig ifrån varandra. (Brukar funka om man bor stort, kan bli krångligt om man bor mindre)

     Svara

     Eftersom barnen narturligt i det vilda skulle stanna kvar med sin mamma behöver du inte tvinga dem. Hanhundarna tidigast vid 6 mån. kan när de är vuxna gå i väg skaffa sig en tik och bilda en egen flock med.Att kattungar och hundvalpar inte lever med sina föräldrar och familj livet ut beror ju på att vi människor tar detas barn ifrån dem.

     Svara

      Många (de flesta?) kattdjur lever ju solitärt. Tex tigrar, lodjur, jaguarer osv. Jag tänker inte på katter som flockdjur, möjligtvis att tamkatter anpassat sig.

      Svara

    Nej inte kattmammor, min Kattis och bäbban är bästa vänner!

    Svara

    Katter lever i kollonier med sin familj och släktingar, som hjälper till med att ta hand om barnen. De stöter inte bort sina ungar. Javisst kommer mamman någon säga att hon inte tänker låta de ska längre, men de lever tillsammans livet ut. Kattungar vid 12v är inte fullvuxna och klarar inte av att jaga mat till dig själva. Det är vid 12v som kattbarnet kan leva på fast föda. Kattmammor ammar gärna sina barn upp till 7 mån och de själva får välja.

    Svara

    Nej , fåglar och hundar och katter är inte det samma. Katter lever i kollonier med sin familj och släktingar. Hundar lever i flock med familjemedlemmar. Men det är klart att någon gång kommer mamman att sluta tillåta sina barn att dia , (dock inte så tidigt som 12v ) Men att stöta bort sina barn gör de Inte, utan lever livet ut tillsammans.

    Svara

  Verkar som att Camcam har bloggtorka. 🙈 😴

  Hade Kissie rätt i att det var Jocke L eller, hon talade sanning eller, kunde inte tv3 dementera att det var Jocke?

  Skönt att Kissie iaf slipper blir hånad när hon mår dåligt och för att hon visar reklam i en svår tid.

  Svara

  Mår du bra Camilla? Helt seriöst, självklart har Isabella satt sig i en jävla sits och gjort mycket fel och konstiga beslut men du verkar vara en riktigt elak jävla människa, med tanke på ditt narr och skojande om allt. Bella HAR ju även riktiga hot så väldigt osmakligt att driva om det. Du är ju knappast objektiv heller. Fyfan.

  Svara

   Hur mår du? Tönt. Du är blåst.
   .

   Svara

    Att en liknande kommentar ens får likes 😧

    Det här kommentarsfältet i ett nötskal…

    Svara

     Många kommentarer verkar skrivas av personer som inte mår bra, eller är bittra och missnöjda med sina liv. Annars skriver man inte som 22.52, eller likear en sån kommentar.

     Svara

    Hur gör detta mig till blåst? För att jag SKA göra det tydligt vad jag tycker: Isabella Löwengrip ÄR Isabella Ljugengrip. Alla lögner gör att hon dom senaste sakerna gått från en inspirationskälla till någon man absolut inte vill ta efter. Att sakligt granska och skriva om detta är FINE. Men Camilla NJUTER, och det gör mig riktigt rädd. Vem är hon som människa?

    Svara

     Jag har också fått en helt ny obehaglig bild av Camilla och har slutat klicka mig in på bloggen så ofta. Jag läser inte heller längre kommentarsfälten på inläggen om Isabella. Vad är det för sorts människor som har så otroligt mycket hat i sig?

     Svara

   Är du Bellas bästa vän Sheila?

   Svara

    Jasså, att ifrågasätta något Camilla gör som person gör alltså att man är direkt kopplad till Bella?

    Svara

  Men vad är det här för inlägg??

  Svara

  Tycker att ni som är övertrötta ska gå och sova det är skoldag i morgon också.
  Till den lyckliga nyblivna hundägaren vill jag bara säga grattis och lycka till💖
  Till er andra som hade tänkt koppla av lite med att läsa bloggen, vi ses i morgon och då hoppas vi att slipper massa larv.
  God natt Sverige!

  Svara

   🤗😴🌬✨

   Svara

  Det är väl klart att man prioriterar inlägg som ät bokade med kunder och kanske redan betalade… låt man dåligt gör man väl alltid måste först och sen det man orkar med!!!

  Sen om detta influenseryrke verkligen är vettigt är en fråga… men tanke på hur alla verkar må!!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.