Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf livepoddar från Globen

OKEJ!!!!!!!!! Vet inte om jag någonsin kommer kunna ta in hur stort detta är?!?!? Tror inte jag kommer kunna ta in detta förens det att vi står på scenen och ser alla människor….. ASÅ OMMMGGG!!!!! Hade aldrig kunnat ens hoppats på att detta skulle vara möjligt, när vi fick förfrågan om att göra en livepodd i Globen trodde jag verkligen att det var ett skämt. Jag känner mig så tacksam till mitt jobb och alla möjligheter som jag får via det. Det är tack vare alla er som följer oss som vi får göra denna livepodd, jag är evigt tacksam för att ni gör detta möjligt för oss <3//Bianca

En livepodd? I Globenformat?
Tja, det har väl aldrig gjorts i den storleken tidigare och jag skulle inte bli ett dugg förvånad om biljetterna säljer slut i ett nafs.
Allt Bianca rör vid rent professionellt har en förmåga att förvandlas till guld och högst troligt så även detta.

Vi har ju pratat biljettpriser till just livepoddar tidigare.
Vad tror ni dessa godbitar kommer gå på? Det blir dyrt för alla julklappsinköpande föräldrar i år.
Smink från Caia OCH poddbiljetter!
Släng in en datorfodral också så har du ett Ingrossisk hattrick i konsumtion!
God jul!

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Filip och Fredrik livepoddsde ju från just globen, så jo. Det har gjorts tidigare 🙂

  Svara

  Linn Ahlborg släpper kollektion och lägger ut printscreens på hennes följare som handlar för flera tusenlappar på faktura 😣

  Svara

   Jaha, vad är det konstiga?
   Det är väl många som handlar via faktura för att få hem sakerna först innan man betalar?

   Svara

   Känner att köphetsen blev total… Är rädd att folk slutar tänka när dom köper saker och bara beställer allt de kan 🤔

   Svara

  Är ju jättepopulärt med live mordpoddar utomlands. Lär gå på 250 spänn kan inte tänka mig mer…!

  Svara

   Mordpoddar, huvaligen!!
   mvh Lättroad

   Svara

    Förlåt, men lät så konstigt med mvh lättroad efter att ha sagt huvvaligen åt mordpoddar, kunde inte låta bli att le 🙂

    Komedifilmer, huvvaligen!

    Mvh gasig i magen

    Svara

  Cissi Wallins senaste instagrampost angående att flygpendla en gång i månaden…en känga till Bella uppfattar jag det som.

  Svara

   Dock förstår jag inte logiken i att ”jaha, hur ska mitt barn nu kunna leva?!?!?!”. Det hade du kanske kunnat tänka på INNAN du skaffade barn? Eftersom det:
   1. är det värsta livsstilsvalet man kan göra ur en miljöaspekt (https://www.lu.se/article/de-fyra-livsstilsvalen-som-ar-mest-effektiva-for-att-minska-din-klimatpaverkan)
   2. redan har gått så långt med miljön att det troligtvis inte finns någon återvändo.

   Ska alla andra bry sig så mycket om hennes barn att man lägger om hela sin livsstil? Trots att hennes egen livsstil är ännu mer skadlig för miljön? Det är så mycket hyckleri i den här debatten. Och föräldrar vill nästan aldrig ta till sig att de kan ha tagit dåliga miljöbeslut, även om de inte varit på ett flygplan sen Kretasemestern 2007.

   (OBS, vet vilka argument som brukar komma så tar snabbsvar på dom redan här:
   – Jaha men tänk om alla slutar skaffa barn, då finns ju ingen mänsklighet kvar?! SVAR: Är detta ett lika akut problem som miljön? Att vi som ras håller på att bli för få? Nej, då kan nog Agnes i Farsta skippa ett till barn.
   – Men barn är ju meningen med livet! SVAR: Okej, fokusera då på att hjälpa de barn som redan finns. Du vet, de som svälter ihjäl osv? Eller är det kanske bara barn från ditt eget DNA som är meningen med livet?
   – Vad löjligt att jämför barn med flyg!!!!! SVAR: Handlar inte om att jämföra, utan om att se vilka beslut man kan ta för att påverka miljön i en positiv riktning. Att sluta flyga är en grej, bra om man gör det. Men att fokusera enbart på det är jättekonstigt.
   – Men tänk om mitt barn blir den som löser klimatkrisen! SVAR: Eller så blir hen uppfinnare av nästa atombomb. Det argumentet håller inte.)

   Svara

    Ooooookej… Så du tycker alltså att vi ska skippa att skaffa barn i festa som att pesten kommit till byn o det inte finns nån återvändo?

    Så sjukt.

    Svara

     Det finns sju miljarder människor, det råder inte direkt brist. Det industrialiserade väst är den största orsaken till klimatkatastrofen, vi ska också ta det största ansvaret. Barn är ingen rättighet. Egoismen i att skaffa barn fast man vet att världen dör, och sen gnälla på att folk flyger… Det här med sten i glashus osv.

     Svara

      Fast befolkningen ökar i princip bara i Afrika, den är annars stagnant eller krympande i resten av världen.

      Vi föder inte tillräckligt med barn i väst för att upprätthålla vårt samhälle såsom det är uppbyggt idag, så är det bara.

      Svara

      Kina är den enskilt största miljöboven i världen – ta bara det faktum att en förkrossande majoritet av plasten i världshaven kommer just från Kinas tillverkningsindustri.

      Svara

     Vad ska vi göra då? Ha skittråkigt tills pesten tagit oss alla? Är det mer rimligt?

     Svara

     Och nej, skaffa barn om du vill, kör hårt! Men sitt inte sen och klaga över att miljön är som den är, det kommer liksom inte ändras bara för att en influencer klämmer ut en unge till.

     Svara

      Amen!!!!

      Svara

    Vad har Agnes i Farsta gjort dig?

    Svara

     Nu fick hon stå som symbol för allt hyckleri i Sveriges miljödebatt. Det kanske var lite orättvist. Förlåt Agnes, du är i gott sällskap!

     Svara

    Frida, jag hoppas du kommer må bättre snart! Ta hand om dig!

    Svara

     Jag mår underbart, tackar för omtanken dock! 🙂

     Svara

    Haha, håller helt med!

    Förstår ärligt talat inte grejen med att skaffa barn till världen när det redan finns barn som inte har föräldrar.

    Svara

     ”Men de har ju inte miiiiitt DNA!”. Lol.

     Svara

      Alltså förlåt men det här är bara över gränsen. ”Det finns miljontals barn så skaffa inga egna”, alltså skämtar du? Jag tänker inte ens diskutera något så stört och jag antar att jag är den enda här som tycker dessa resonemang är helt galna.

      Svara

       Närå, du är inte ensam!
       Men vi ska isf vara glada att människor som Frida, i detta fall väljer att avstå från att skaffa barn…
       Fri tolkning av det sistnämnda…

       Svara

     Men herremin.. Alltså snälla jämför inte att adoptera med att få egna barn. För den jämförelsen är absurd.

     Önskan att vilja ha barn är något utav det mänskligaste, naturligaste som finns. Det är så djupt rotat i en, att livet på riktigt saknar mening utan. Så har jag känt i typ halva mitt liv och vet att det inte är ovanligt att känna så, kanske främst hos kvinnor då.. Sen finns det massor av människor som aldrig får den starka känslan, eller som kanske är lite tvekande men ändå inte känner sig helt säkra så de vågar/orkar inte eller bara väljer bort det! Och det är väl superbra, jag är glad för er också!

     Men att säga att människor borde sluta skaffa barn för miljön.. är typ som att säga att vi alla borde bli robotar utan känslor för att rädda planeten. (Syftar alltså inte på att man är utan känslor om man ej vill ha barn men att denna känsla inte går att stänga av. Varför många som är ofrivilligt barnlösa sörjer detta hela sina liv.❤)

     Svara

      Har du både adopterade och egna barn? Annars har du fan ingen rätt att uttala dig.

      Svara

       Tror du missuppfattade min kommentar? 🙄 fattar varför när jag läste igenom den.. varför jag anser att adoption inte är för alla är för att adoption inte är en enkel sak, utan långt mer komplicerad än att få biologiska. Dock menar jag inte att den kärleken inte skulle vara lika stark eller så, självklart är den det! Det är ju underbart med adoption, när allt går rätt till och de som adopterar fixar det så att säga❤ jag hade inte klarat av att gå igenom hela den processen och hade inte vågat ta det ansvaret på mig. Kanske är det dumt av mig att tänka så? Men jag har läst en del om just adoption och det är verkligen ingen enkel sak, finns många nivåer på det eller vad man ska säga. Tvivlar dock inte på att känslan är lika stark som när det gäller biologiska barn alltså, OBS! Ens barn är ens barn liksom, oavsett vem som födde hen❤

       Usch va ledsen jag blev nu att jag skrev en kommentar som uppfattades så elak. 😥 Borde förtydligat att min poäng var att jag tror att alla inte är tillräckligt starka för att adoptera. Jag har t.ex följt en otroligt bra och intressant blogg av en trebarnsmamma som har ett biologiskt och två adopterade barn och hon har poängterat gång på gång att det verkligen inte är något man ska göra om man inte känner att man verkligen är rätt förälder för det!

       Svara

        Jag uppfattade den inte alls som elak och det är klart du får uttala dig. Ett sådant svar hade du aldrig fått irl. Du känner väl såklart som de flest en biologisk drift som de flesta- att föröka dig. Precis som du driva till att äta och sova. Drivet är ju inte automatiskt att adoptera andras barn eller mata din hungriga granne.
        Tycker inte du ska vara ledsen över din kommentar jag tycker det är mer ledsamt att kommentera elakt. Kram till dig <3

        Svara

         Obs mobil autocorrect samt för snabb i fingrarna..

         Svara

       Men ååh.. jag skrev ett (troligen alltför långt) svar till dig prison beauty som inte kom fram.. men alltså min poäng var verkligen inte att adopterade barn skulle vara sämre på något sätt alls!!❤ Är övertygad om att den kärleken är lika stark! Min tanke var mer att det finns faktorer som gör att alla inte är gjorda för att adoptera. Jag själv hade inte adopterat för jag känner inte att jag hade varit en tillräckligt stabil förälder till det barnet, eller jag tvivlar för mycket på det.. Adoption är långt mer komplicerat än att få biologiska barn, eller iallafall flera ”nivåer” på det eller vad man ska säga.. Underbart för de som fixar det verkligen, men förutsättningarna behöver vara rätta. Detta är vad jag tror efter att ha läst på om adoption..

       Svara

       Blev jätteledsen över att det uppfattades så hjärtlöst 😥 😱 dåligt formulerat..

       Svara

     Victoria 11:03: Och jag fattar inte varför folk köper så mycket saker, när andra människor redan har så många saker? Varför köper folk tex möbler, det finns ju redan möbler i världen?

     Svara

    Frida, då vet vi att du inte kommer skaffa barn. Skönt att du tar en för laget.

    Svara

     Det stämmer, får se om jag eller min man blir den som steriliserar sig.

     Svara

      hoppas du låter bli att flyga, sluta äta kött, cyklar överallt OCKSÅ.

      eller är det endast i denna fråga som din miljöaktivism brinner?

      LOL

      Svara

       Har jag sagt att jag är en miljöaktivist? Jag vill inte ha barn, det är inte av miljöskäl. Däremot har det en positiv effekt på miljön. Precis som att mååånga under #flygfritt2019 hatar att resa och inte hade tänkt göra det i alla fall.

       Ens beslut kan ju vara bra för miljön även om det inte är ens drivkraft. Och dåliga för miljön men ändå väljer man att göra dem. För vissa är detta beslut barn, för andra flyg.

       Jag har aldrig haft bil och inte ätit kött på 20 år, tackar som frågar. 🙂 Flyga kommer jag dock göra då och då så länge det är lagligt. Samt klimatkompensera för det.

       Svara

        tyckter dock det är så onödigt och tröttsamt att så fort nån säger ”ät mindre kött för miljöns skull”, så kommer nån o säger ”men industrin är faktiskt värre” eller ”flyget är värre”. Som att man ska slippa äta mindre kött för att det finns nåt annat som också är dåligt för miljön? Faktum är att vi måste ju göra ALLT det där! Inklusive skaffa färre barn!!

        Sen kan jag tycka att det är mycket lättare att döma folk för att de flyger o äter kött o konsumerar än att de skaffar barn. Man vet inte hur det barnet kommit till personen i fråga, eller varför en valt att skaffa barn osv. Själv blev jag gravid o märkte inget förrän abort var försent, glad i slutändan såklart, men ändå!

        Svara

         Dessutom är barnlängtan extremt fysisk, som en drift för många. Typ som hunger eller trötthet.

         Har svårt att säga detsamma om flyg o kört osv

         Svara

    Ja alltså.. fattar tankegången hos CW men, hon flyger ju gärna själv till NY, totalrenoverade lgh osv osv osv. Är väl inte nödvändigtvis det mest hållbara sättet att leva på heller… Sen är ju BB verkligen inte nån jag vill supporta per se. Men just miljöaspekter blir så jävla lätt kasta sten i glashus

    Svara

     Håller med! Har typ träffat EN person i Sverige som har rätt att peka finger åt oss andra. Hen är djurfri, vegan, minimalist, flyger inte, har ingen bil, bor typ i en gammal avställd husvagn och är barnfri. Hur många såna känner man? Inte många…

     Folk verkar tro att jag på nåt sätt säger att jag själv är perfekt. Jag säger ju bara att ingen är det, i Sverige finns knappt nån som ens är I NÄRHETEN av att leva hållbart. Så varför sitta och sura i sitt nyrenoverade kök om hur fel alla andra gör?

     Svara

    Agree Frida!

    Man verkar inte ens få nudda barnfrågan i miljödebatt. Helt orimligt, den är rimlig i svält/ekonomi/miljö. Och varför måste Agnes i Farsta skaffa tre, fyra, fem barn i västvärlden där vi har utbildning? Varför räcker inte ett barn? Speciellt störande är det ju när folk som ej ens har ekonomi till en unge skaffar fler. Folk grinar ihjäl sig när barnskaffandet lyfts i miljö och ekonomidebatt, du får inte ifrågasätta MÄNNISKANS BIOLOGIII. Obs på att argument som ”sådär säger bara någon som inte har barn” kan dra åt helvete. Hej.

    Svara

     håller med. inför 1barnregel över hela världen. men också sluta flyg (tills bättre alternativt bränsle uppfinns), sluta ät kött, sluta kör bil osv.

     blir så otroligt tröttsamt att diskutera klimat, alla skyller på ”något annat” hela tiden. fattar ni inte att vi måste göra alla dessa saker?

     Svara

      Alltså ”sluta köra bil”, glömmer ni tänka när ni slänger iväg sådana kommentarer? Om inte fordon vistas på vägarna så kan ni inte köpa era veganska färdigrätter, ekologiska apelsiner, goda kaffet, deodoranter, sprit, tobak, läkemedel eller annat ni vill ha/behöver. För att dessa saker ska komma till butiken behövs fordon (av olika slag ja, men mestadels lastbilar och tåg). Men nej, allt kan inte skickas via tåg FÖR ATT DET FINNS LANDSBYGD DIT INGA TÅG GÅR. Yup. Då behövs fordon, så nej, sluta kör funkar inte. Inte heller finns det cyckelvägar, promenadvägar, bussar, eller andra alternativ för oss på landsbygden att ta oss in till närmsta by.

      Ja, en ”rant” som avslutas här.
      Men ja, att sluta ta bilen 100 meter om det inte måstes så absolut, håller med. F

      Svara

    Du har glömt den största faktorn i det här resonemanget.
    Vad mänsklighet är och vad som driver människor och hur stor längtan efter att få biologiska barn kan vara. Det tar bort allt rimligt tänk.
    Om alla tyckte bra och logiskt skulle inga krig, ingen miljöförstöring etc finnas.
    Men människor drivs av andra saker och det går inte att bortse från än hur många rimliga argument det finns.
    Du kan inte tala om för någon vad deras mening med livet är eller förringa deras längtan efter biologiska barn.
    Det låter bra det du skrivit. Men har många hål. Det finns fler plan än de logiska.

    Svara

     Vet ni vad jag tänker? Konsumtion i det stora hela. Samt att man borde betala stora straffavgifter för sopor så att butiker inte köper in för mycket. Man får väl lära sig att allting inte alltid ska eller kan vara tillgängligt.
     Vad tycker ni?

     Svara

    Jättebra att flera viktiga aspekter lyfts i miljödebatten, inklusive barnhavande! Men det ena utesluter inte det andra och därför förstår jag inte den rant folk brukar få när det gäller klimatfrågor a’la ”amen DETTA då!!” ” amen nej men DETTA är värre!!” osv. Klimatproblematiken är komplex och det handlar inte om enbart det ena eller det andra. Jag upplever det som att folk i sådana situationer tenderar att vilja skifta fokus från sig själva till något som någon annan gör som är ännu värre. Jag är bara glad att debatten ens tar rum och att normer skapas.
    Och nej det är inte för sent i den bemärkelsen, vi kan fortfarande hejda HUR mycket negativa effekter som komma skall. Inga domedagsprofetior nu va 😉 Sen får man ju ändå ha i beaktning att viljan att ha barn och att faktiskt ha barn är extremt djupt rotad i människan. Och hela debatten kring det är också relativt nytt. Låt oss närma oss frågan på ett lugnt sätt liksom. Men givetvis håller jag med. Majoriteten borde inte skaffa mer än ett barn och samtidigt borde det bli lättare (men inte osäkrare) att ge barn som inte har ett hem, ett hem.
    Sen får man ju ändå ha i beaktning att viljan att ha barn och att faktiskt ha barn är extremt djupt rotad i människan, och att den miljöpåverkan bara ett barn, eller ny människa, har är relativt ny. Låt oss närma oss frågan på ett lugnt sätt liksom.

    Svara

  Tips mot akut tentaångest, någon?

  Svara

   1. Gå på toa & rensa systemet 2. Drick örtte!
   Det brukar fungera för mig🎉

   Svara

   3. Meditera och ge dig själv positiva tankar ❤

   Svara

   1. Sätt dig och andas en stund
   2. Gör en lista på vad du vill försöka hinna med innan tentan (läsa om vissa avsnitt, göra extentor, kolla upp vissa saker) och börja med att bocka av det viktigaste

   Svara

   Acceptera ångesten och inse att det är ditt ständiga liv till den dan du eventuellt tar examen. Välkommen till livet som student 👍🏻

   Svara

    Läser samma termin som dig så inte på så sätt något nytt, men ibland är det ju värre än andra gånger..

    Svara

     Då är du väl luttrad vid det här laget A? Universitetet är en enda lång ångest.

     Svara

   Folköl. Det enda som funkar för mig. Efter en eller två 3.5:or är nerverna i schack och jag kan foka på att vara produktiv istället för att lägga all kraft på att undvika ett sammanbrott.
   Mvh
   Tentaalkisen

   Svara

    hahahaaaa

    Svara

    Same same!

    Svara

   Börja med att ta en promenad (behöver inte vara lång) i friska luften med fokus på att andas djupa andetag. Tänk positiva tankar och fokusera på att allt inte hänger på just denna tentan. Om du inte klarar den finns det andra tillfällen att fixa den på.
   Om du har tid att plugga mer inför tentan så gör en ny planering av hur du ska lägga upp pluggandet. Prioritera olika delar och tänkt realistiskt, att vara uppe hela nätter kommer inte att hjälpa utan bestäm en tid när du inte ska plugga mer och vila sedan.

   Jag får ångest om jag dricker för mycket kaffe eller godis, något som många använder sig av för att plugga bättre. Se över om du har någon grej för dig som kanske knte gynnar dig i längden.

   Lycka till med tentan!

   Svara

   Är ångest och nervositet samma sak 2018?

   Svara

    Om du tror att ångest inför en tenta och nervositet inför en tenta är samma sak har du uppenbarligen aldrig studerat vid ett universitet.

    Svara

   Tack för alla svar!!

   Svara

  Kan man inte sjunga, spela och dansa, är tydligen ”live podding” det nya svarta. Några som vanligtvis sitter i varsin fåtölj och pratar med varandra. Varför vill man betala dyrt för att se det?

  Svara

   Är ju dock ingenting alla människor behärskar. Alla är inte intressanta att lyssna på eller skulle kunna underhålla en publik eller poddlyssnare.

   Svara

    Håller med dig i sak – alla är inte nog intressanta och avslappnade för att podda – men liksom Alicia begriper jag inte varför man vill SE någon podda. En podd lyssnar man på, rent visuellt händer ju inte mycket, eller?
    Nu har jag förvisso aldrig varit på en livepodd, kanske har de roliga mellanakter eller något, men spontant känner jag bara nej, så tråkigt att titta på.

    Svara

     Fast det är ju inte en podd de ska göra live. Det kommer inte spelas in och läggas upp på deras podcast utan detta är mer en show där de kommer besvara frågor, ha gäster osv.

     Svara

  Varför är det så uppenbart svårt att stava till ”förrän”..? 😕 På tok för många som stavar det som ovan. Hemskt.

  Svara

   För att folk har väl lärt sig fel helt enkelt och tror att man stavar så 🙂 Och ser man att många andra stavar på det sättet så reflekterar man kanske inte över det eller inser att det är fel. Jag brukar skriva ”förrän”, för mig ser det rätt ut och det är så jag säger irl 🙂 så kommer nog inte sluta med det även om det är fel.

   Svara

  Så folk ska sitta i globen och lyssna på dem? Jag har ju väldigt svårt att se att detta skulle bli slutsålt, men som någon nämnt ovan, så är detta tydligen populärt utomlands..
  U never know 🧐

  Svara

   Det blir ju en show och gillar man någon så är det ju extra kul att få se personen live och att det dessutom är en massa fler människor där 🙂 Blir ju en rolig grej att hitta på med en kompis osv. Så ser inte det konstiga i att man skulle vilja gå på en sånhär grej. Precis som vissa gillar opera, teater osv.

   Svara

   Guldläge att kränga lite biljetter:)

   Svara

    Visst är det! Den rollen har någon annan stackare tagit på sig nu 🙂

    Svara

    😂
    Håll hårt i biljetterna bara, annars finns risken att de tappas på en Finlandsfärja nära dig!

    Svara

  Jag var på Filip och Fredriks livepodd, den blev tyvärr katastrofalt pga värdelöst ljud. Stora sektioner gick redan någon halvtimme in för att de inte hörde nåt.

  Hoppas de fixat mer poddanpassat ljud sen dess!

  Svara

  Livepodda i Globen kommer bli en större succé än graafens nya samarbete med Calle Schulman i alla fall. Tick tock 🤦🏻‍♀️

  Svara

  Hallå jag vill se bilder på lilla valpen! 😍

  Svara

   Den har jag sett på Camcams Insta.

   Svara

  Min arbetskamrat satt precis och snackade om Bella och guuuuud vad synd det är om henne 🤨 Då förstår man hur lite de vet, de som inte läser här inne 😎

  Svara

   Rätta till dem, spread the word! lol

   Svara

   Samma efter hon varit på Skavlan. Då satt folk i fikarummet och pratade om hur Bella var ett maskrosbarn osv. Jag kunde inte låta bli och sa att hon ljuger som en häst travar och att man inte kan tro på nåt hon säger.

   Svara

  Fyller de globen så är jag den första att gratulera, det vore fett. Men ärligt, inte ens Zara Larsson med 40 milj. streams på senaste låten som inte ens är ett halvår gammal har spelat där än för att man varit osäkra från management om intresset är så stort ännu då hon är rätt ung fortfarande. Men att Alice och Bianca ska sitta och snicksnacka/ sälja the dirty bits av sitt privatliv till småtjejer och fylla arenan då… det har jag svårt att tro. Men det vore sjukt imponerande!

  Svara

  OT någon som vet om det går att blockera alla samtal förutom ett på samsung s8 under en viss tid? Jag hatar att bli störd när jag håller på med hästarna och telefonen ringer men jag vill inte sätta min telefon på ljudlös utan jag vill att min sambo ska kunna nå mig, annars blir han så orolig men jag vill inte att någon annan ska nå mig..

  Svara

   ”Stör ej” finns ju. Går säkert så du kan bli nådd av dina valda kontakter endast.

   Svara

   ”Står ej” och så välja egen anpassat. Då kan bara dina favoriter nå dig.

   Svara

   Prata med din sambo och förklara varför du inte kommer svara på en timme eller två, att det inte är något att oroa sig för

   Svara

   Prata med din sambo och förklara varför du inte kommer svara på en timme eller två, att det inte är något att oroa sig för

   Svara

   Nu har jag förvisso en Sony men ändå Android ju så kanske funkar på Samsung med:
   Om jag slår på stör ej så kan jag gå in i inställningar och välja ”endast prioriterade” och då nås du bara av den/de kontakter du själv har angett. Prioriterade kontakter är hos min Sony desamma som stjätnmärkta kontakter.

   Svara

   Kontrollfreak eller? Låter läskigt när du uttrycker dig sådär

   Svara

    Kan ju vara en person som gått igenom något traumatiskt och tror att det värsta har hänt när någon inte svarar

    Svara

    Ja han blev säkert lite extra skadad när jag ringde i vintras och bad honom komma ner till stallet för att jag hade åkt av hästen och blivit ordentligt trampad på låret…

    Svara

  Jag undrar om de har denna gång satt en åldersgräns så att det inte blir så katastrofalt som den gången då det var bara deras små fans (typ +-10-åringar) där.

  Svara

  Linn Ahlborg släpper sin kollektion från NA-KD och lägger ut printscreens på 16-18 åringar som shoppar massa plagg från hennes kollektion för flera tusen och tar det på faktura 😣 Mer utbildning om kreditvärdighet behövs!

  Svara

   Fast att man beställer på faktura betyder inte att man köper på kredit. Jag väljer alltid klarna om alternativet finns just för att slippa betala innan jag fått mina grejer. Det har hänt många gånger att saker försvunnit i posten och då har klarna varit toppen.

   Svara

    Även om man betalar med kreditkort kan man reklamera utebliven leverans. Det gäller oberoende om man använder Klarna eller någon annan betalningsförmedlare. Reklamationen är mot den som ställt ut kortet dvs oftast en bank.
    Man måste vara myndig för att köpa mot faktura hos Klarna så om 16/17-åringar handlar mot faktura anger de någon myndigs uppgifter och inte sina egna.

    Svara

    Men att ta på faktura påverkar ens kreditvärdighet på en upplysning! 🙂

    Svara

     Nope, inte alla typer.

     Svara

     UC brukar väl registrera tidigare omfrågningar? Då kan efterföljande misstänka att det rör sig om någon som inte är så kreditvärdig.
     Begreppet ”Ingen UC” betyder just att kreditupplysningen inte registreras hos UC vilket skulle påverka kreditvärdigheten.
     Många företag använder Creditsafe och där tror jag inte det framgår hur många gånger och om vilka belopp andra har tagit upplysningar.

     Svara

  Alltså vah? SITTA med andra människor och lyssna på en podcast live? dessutom på två tjejer och deras tjejsnack, det kan nog vara det dummaste jag hört.

  Svara

   Oj du kan inte hört mycket 💩 Inte konstigare än teater, komiker mm

   Svara

    Jo väldigt mkt konstigare!

    Svara

   *KVINNOR
   *KVINNSNACK

   TACK

   Svara

    Tönt

    Svara

  Vadå aldrig gjorts innan? Glömt bort Filip och Fredrik?

  Svara

   Nej, har inte lyssnat på dem så jag kände inte till det…

   Svara

    De fyllde väl Globen?

    Svara

  Ja, Bianca är en duktig affärskvinna! 🙂 SKÅL för henne!!!

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Svara

  Börjar tröttna på Bianca.. hon verkar köra falsk marknadsföring. Innan hon släppte sina ögonskuggor hypade hon upp dem påstod att det var den bästa kvaliten man kunde få , att inga andra märken har lika bra kvalite som hon, ”alltså… ni förstår inte….. dom är maaaagiska” blablabla. Veckan efter hon släppt sina ögonskuggor o antagligen sålt slut på skiten säger hon att hon nu jobbar med ännu bättre kvalite för nästa ögonskuggor(?). Hon som påstod att hennes var den bästa kvaliten (för att rättfärdiga ett skyhögt pris) bara för att hypa upp nästa lansering.

  Sen påstår hon i nån video att hon inte kan leva utan sin foreo för att i nästa video torka av sitt ansikte med en ren handduk som blir så smutsigt trots att hennes till synes rena ansikte var osminkat, alltså har hon inte använt foreon som hon marknadsför då grejen på riktigt är så bra och det blir aldirg nått smink kvar. Tycker bara det känns så falskt och tråkigt att hon pumpar i alla småbarn massa skräp och får det att låta som att inget bättre existerar.
  Skulle aldrig köpa eller supporta ett skit dessa influencers säljer. Bianca kändes ändå riktigt trovärdig, men nej tack.

  Svara

   Fast det hör väl till att man vill förbättra sina produkter när man släpper en ny omgång? (om man inte kör som en annan affärskvinna, nya mindre flaskor, samma innehåll, högre pris)

   Svara

    Men då säger man inte att man nu nu nu har det bästa…. alltså NIIIII fattar inte, nenene dom fattar inte , man får ingen bättre kvalite än detta, för att en vecka efter säga att nu blir de ännu bättre! Hur kan det bli bättre än bäst på en vecka? Riktigt intressant.

    Svara

   Håller med. Bianca kändes mer genuin tidigare men nu är det bara reklam som gäller. O allt är ”det bästa!!” hon har testat.
   Hon är en affärskvinna nu och det ska hon ha cred för. Men det känns sådär när man vet att många yngre tjejer tror på allt och köper det hon rekommenderar. Väldigt smart att dessa biljetter och sminket släpps innan jul..
   Tycker bara det är trist eftersom just Bianca stack ut bland de flesta influencers. Nu är hon som alla andra :/

   Svara

  Alice verkar den vettigare av de två.

  Svara

   Känner snarare tvärtom; får känslan av att hon manipulerar/utnyttjar Bianca så mycket för att bli större själv. Hon gör typ exakt samma grej som Daniel Paris som hänger med de han blir mest ’känd’ för att synas med.

   Dessutom tycker jag ofta Alice har en nedvärderande ton mot Bianca i podden och försöker dumförklara henne rätt ofta med härskarteknik. Samtidigt som hon spelar kortet ’är så irrelevant jämfört med Bianca, tjänar inte alls pengar, kan inte unna mig något, är en vanlig tjej, etc’.

   Svara

  livepodd i globen har gjorts av både filip & fredrik och kristoffer triumf med podcasten Värvet 😄

  Svara

  Någon skrev här inne en gång att Bianco Ingrosso är som TV-shop. Tyckte det var en mkt passande liknelse 😂

  Svara

  Kan någon vara snäll och förklara det här med livepoddar för mig. Vad är grejen?

  Jag älskar att lyssna på poddar och gör det så ofta jag kan. När jag åker någonstans, går ut med hunden, badar, städar eller lagar mat. Har faktiskt nästan alltid en podd i öronen när jag inte är tillsammans med andra människor. Som sällskap ungefär, så härligt att ha något lyssna på medan man river av alla vardagssaker. Perfekt tidsfördriv när man reser.

  Men att sätta mig i en lokal och glo på två personer som samtalar med varandra känns ju helt meningslöst. Varför skulle jag vilja se det? Förklara gärna.

  Svara

   Har varit på två med Alex och Sigge, det har varit kul eftersom de kör med mycket visuellt material (eller hur jag ska uttrycka det?). Bilder och filmer, samt att publiken varit väldigt involverade. Jag har varje gång gått därifrån med glatt humör för att jag skrattat så mycket och det har helt klart varit värt pengarna. Verkar som Ångestpodden körde en liknande grej för sin 200-podd (även om jag inte var där).

   Nu vet jag inte hur Bianca och Alice upplägg är, har lyssnat på en av deras livepoddar och det verkade som de mest satt i två fåtöljer och svarade på frågor så det var inte helkul. Förhoppningsvis så är det bättre förberett i Globen eftersom det är en stor produktion. Själv kommer jag inte gå dit eftersom jag inte längre lyssnar på deras podd.

   Svara

    Tack för att du tog dig tid att svara 😍. Förstår precis vad du menar med visuellt material och förstår att det gör skillnad. Finns ju skådespelare som ställer sig på en scen och kör en enda lång monolog och de har ju också en betalande publik som tycker det är värt biljettpriset. Men jag tänker att då har föreställningen oftast ett syfte, ett budskap eller något som bär upp manuset. Så det är just det där med att sitta och babbla lite och svara på frågor som jag inte riktigt greppar. Men det är klart, för en yngre publik är det väl ett sätt att få se sina stora idoler.

    Svara

  Adam o kompani hade väl livepodd i Friends Arena? 🙂

  Svara

  Bianca ingrosso har ingen som helst klass stil eller begåvning. Det är sorgligt hur lättroade massorna är om man vill betala för att lyssna på någon ranson brud med störig röst snacka skit. Hon är så basis och tråkig snark…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.