Isabella erkänner att hotet från i april var fejkat

Från Expressen.

Där kom det. Det förekom alltså aldrig någon hotlapp i samband med min granskning i våras, där jag avslöjade att hon ljugit GROVT om sin statistik. En tolkningsfråga kallar hon det, en efterkonstruktion säger jag. Poängen var att jag hade rätt, hon fabricerade ett hot mot sig själv för att rikta fokus bort i från mitt avslöjande om hennes lögnaktiga statistik och vad hon sen väljer att kalla det struntar ju i.

Hade hon velat statuera ett exempel och inte rikta fokus bort från sig själv och samtidigt slänga skit på mig (min blogg nämndes med namn i hennes inlägg) så hade hon, för det första – inte beskurit bilden och för det andra – skrivit om att hon fått en lapp tidigare i generella ordalag. Inte målat upp ett scenario värt ett novellkontrakt i akt och mening att känslomässigt manipulera sina följare. Och för det tredje så hade tanken på att skriva och tejpa en egen hotlapp på bilden aldrig dykt upp. (Det gick inte att genomföra eftersom hennes ”livvakt” hade kollat säkerthetskamerorna och han var tydligen inte betrodd att ta del av denna generella och inte alls uttänkta master plan. Annars hade hon ju kunnat sagt till honom att hon bara behövde en illustrerande bild till ett fejkat inlägg. Men nä…

Jag undrar också varför hon var glad att barnen var hos Odd och hon valde att sova borta om det här inte var en verklig situation?

Scenariot med den hotfulla lappen var alltså fejk och hade ingenting med mig eller min granskning att göra, förutom att den med största sannolikhet var så mitt i prick att hon höll på att skita på sig med tankte hennes agerande.

I rest my case.

#haldonforallbellafänz

(Självgod? Kanske en smula, men jag är så genuint trött på all skit den här kvinnan sysslar med. Det här är toppen på isberget. Tro mig!) 

537 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu är det koka fläsket stekt! 👏🏼

  Svara

   Men vem har vetat om någon lapp för två år sedan. Inte jag i alla fall. Jag undrar camcam vad vill du egentligen dessa inlägg om bella ska ge för resultat? Undrar faktiskt. Såklart du väljer dina strider men när är det nog.? Jag tror du vill det ska fortsätta.

   Svara

    Men hon vill väl bara att sanningen ska fram för en gång skull?? Det är helt naturligt/mänskligt och även du hade garanterat velat samma om det gällde dig.
    Vad har ”två år sen” med saken öht att göra? Här avslöjar vi lögner.

    Svara

     Här säger ju Bella sanningen. Och Camcam vinklar det till att ett hot var fejk – NEJ det var ju inget fejk, det var ju en lapp hon fått tidigare, du CC skrev ju också att den var äkta. Bella skrev aldrig i sitt inlägg i april att hon fått en lapp just då. Så det är ju inget hot som är fejkat.

     Svara

      Du håller hårt om ditt sista halmstrå? 🤦🏽‍♀️Den HÄÄÄÄÄÄR hotsituationen var fejk! Det förekom ingen hotfull situation överhuvudtaget i samband med min granskning. Den var fejk.

      Svara

       Ändå kunde inte Bella sova hemma 🤔 Staaaaackars Bella. Mardrömmar kanske?

       Svara

       Det vet vi nu. Kan du inte granska någon annan nu?

       Svara

       Du är så obehaligt manisk. Jag hoppades att du skulle gå vidare och fortsätta med humor som gav den här bloggen sin charm. Nu är den mest negativ och tragisk. Ja, jag ska sluta läsa den, tack för mig.

       Svara

        Tacktack, hej!

        Svara

        Lägg ägg 🥚

        Svara

         Spill sill!

         Svara

        Obehagligt manisk? Jag förstår faktiskt inte hur ni kan tycka det? Är det någon som är obehaglig så är det ju Isabella. Hon beter sig som Donald Trump. Så mycket lögner, det är ju det CC vill bevisa. I början så tyckte ”ni” (dvs ni Blondinbella anhängare) att det var CC som ljög och hittade på saker det inte finns bevis för, men nu när hon hittar bevis + erkännande, då är hon OBEHAGLIGT manisk.
        Jag tycker faktiskt att Isabella har ett ytterst obehagligt beteende, men hon är ingen politiker och hon behöver inte erkänna lögner, så hon bara fortsätter att ljuga och förvrida sanningen.
        Men med Isabella är det ju precis som med Donald Trump. Vad de än gör så har de sin trogna klick anhängare som ändå hyllar allt de säger. DET tycker jag också är ytterst obehagligt.
        Jag önskar att folk ska förstå hur oseriös hon är, och sluta sammarbeta med henne, så länge hon håller på såhär.

        Svara

        Du kan lämna bloggen.
        Jag har precis hittat bloggen. Aldrig läst den här bloggen tidigare.
        Hittade den förra veckan.
        Så då kan du dra och så kan jag börja läsa istället? 🙂
        Det jämnar ut sig.

        Svara

        Personligen förstår jag inte vem som lägger en enda krona på hennes skitprodukter?

        Sluta sponsra hennes lyxliv!

        Svara

        Saknar också humorn. Skrattet fastnar i halsen nu.

        Svara

        Det kan du göra! Själv tycker jag att sanningen ska fram om isabella och granskningen fortsätter.

        Svara

        Svaren ovan på Mm:s kommentar visar verkligen den låga nivån hos många. Var kommer alla svagbegåvade ifrån?

        Svara

       JO Camcam faktiskt så skrevs det vidriga kommentarer som ”sänk henne” och det skrivs ju fortfarande en massa vidriga kommnetarer om Bella här, massa vinklingar, överdrifter, hån och rena lögner – Det är klart att det kan kännas hotfullt och obehagligt. Hotlappen var inte fejk. Och att du skriver att hon ville fejka ny lapp utan bevis för NEJ det kunde vi inte se i någon uppvisad sms-konversation. Du förtalar väldigt mycket.

       Det är ju du som griper hårt om sista halmstråt och du mjölkar och mjölkar och tjatar och tjatar om samma saker. Men det var bra att du lade upp denna intervju med Bella så att hennes förklaring fick komma till tals här, det låter absolut ärligt och jag tror henne. Jag läste inte inlägget som att det var en lapp hon fått i nuet, jag förstod inlägget. Du vinklar ju själv en hel del så…

       Svara

        Att/(om) Isabella Löwengrip fejkar sina följarental är bedrägeri, men hon ska absolut inte utsättas för hot för det. Men sanningen om hennes fejkade siffror måste komma fram. Det går inte att ljuga och sen säja till folk att inte tala om det för att då är det risk för hot.

        Svara

        ”Kvällen blev inte som jag tänkt. Jag är glad att barnen är hos sin pappa. Även jag sover borta i natt.” Jag tycker det är väldigt tydligt att hon ville få läsarna att tro att hotet kommit precis den då!

        Svara

         Precis! VAD var det där om inte ett totalt medvetet sätt att manipulera till sig sympati?? Tycker verkligen ni människor här som kritiserar Camcam att det är okej att ljuga och manipulera på det sättet Bella gör? Är det såna beteenden som unga ska de upp till? Varför ska Camcam sluta nu när till och med ett erkännande kommer? Har hon inte rätt att få sammanfatta sin granskning nu när det faktiskt visat sig att hon hade rätt? Jag tror dock inte att Bella is going down på det här för det verkar trots allt finnas människor därute som tycker att det är okej att bete sig som hon gör. Vidrigt! Trodde att vi 2018 skulle sträva mot bättre ideal än så.

         Svara

        Camilla tror att bara för att hotlappen var från ett annat tillfälle så skapade hon inget drev och bara är en grävande journalist, men vilken journalist använder ord som ”lögnaktig”, ”känslomässigt manipulera”, ”skita på sig” och ”kasta skit”?. Hela Camillas granskning dryper av personliga åsikter om Isabella och kan inte på något sett ses som seriös eller objektiv. Sen att du antar att alla som säger emot henne är bellas fänz är så löjligt, som att det är helt omöjligt att vara kritisk till Camilla utan att vara hjärntvättad av Bella.

        Svara

         Du får gärna referera till ett fall där Camilla utgett sig för att vara en journalist? Ni fortsätter gasta om oberoende granskning och journalistik, men då är ni ju på helt fel plats. Detta är en blogg där den som skriver bloggen väljer själv vad hon skriver om och hur.

         Svara

         CC kan mycket väl jobba på samma sätt som en grävande journalist, men detta är hennes personliga blogg och ingen dagstidning som ska rapportera nyheter, det betyder att hon får använda vilka ord hon vill. Precis som Isabella får ljuga hur mycket hon vill i sin personliga blogg.
         Sedan kan man välja vem som är mest värd att bojkotta. Jag bojkottade Sveriges Oprah för länge sedan. Tycker hon är osmaklig, men jag är inte inne där och skriver det till henne.

         Svara

         Fast nej! Camilla har skrivit bland kommentarerna tidigare:
         ” Jag är som vilken journalist på vilken tidning som helst”.

         Svara

          Ja, när det kommer till att behöva underkasta mig lagarna och reglerna som kommer med ett utgivningsbevis.

          Svara

         Fast nej! Camilla har skrivit bland kommentarerna tidigare:
         ” Jag är som vilken journalist på vilken tidning som helst”.

         Svara

       Fy fan va skämmig hon är. Allt för medierna och klick. Hon har ingen skam i kroppen den kvinnan. Gud, skämskudde fram. Får det gå hur långt som helst? Snacka om att gå över lik och göra bort sig.
       Stackars Hampus och Odd som råkat ut för henne.
       Bra jobbat Cam Cam
       <3

       Svara

       Kan vi alla bara inte totalt bojkotta att besöka hennes blogg och köpa hennes produkter så slipper vi detta 💅🏻💅🏻

       Svara

      Eller hur!
      Finns flera andra i samma liga som Bella med det är bara Bella som utsätts för dagliga mobbinlägg.

      Jag börjar undra om Camilla inte själv tycker att det räcker nu. Skulle du kunna ringa Bella varje gång du skrivit ytterligare ett inlägg och läsa det för henne? Jag tror de flesta skulle känna sig väldigt hemska om de dagligen i mer än ett år skrivit elaka inlägg om en person. Man skulle ju faktiskt aldrig ens göra det dagligen i en vecka! Oavsett hur mycket man ogillar någon har man en gräns för vad man kan utsätta andra för. Att sjunka till samma nivå är ingen lösning.

      Svara

       Det skulle jag definitivt kunna.

       Svara

       Det skulle jag definitivt kunna.

       Svara

      Hon skrev också i inlägget att hennes kväll (Valborg?) inte blev som planerat – hur kan en lapp som sattes på hennes bil för flera månader sen förstöra kvällen för henne?!

      Svara

       Hon kan väl iofs varit ledsen, låg, trött, orolig osv så att hennes valborg inte blev som planerad. Elaka, hånfulla kommentarer, lögner och skit det kan nog göra en människa låg och ledsen.

       Svara

        Flabb

        Svara

        Jo- men mitt i denna allmänna sorg, trötthet och oro borde hon ju ändå rimligtvis kunnat sova hemma? Om hotet inte är överhängande exakt den dagen menar jag….

        Svara

      Nu har ju dramaturgin bakom framkommit, att väcka sympatier. Fejk. Det fanns inget aktuellt hot. Baksidan av ett drev osv.

      Svara

      Att undanhålla information är ett sätt att inte tala om vad det är som har hänt. Det kallas manipulation, tror inte att Isabella fattar när hon manipulerar. Hon tycker det är bra lösning på ett problem.

      Svara

      Hon skriver ju ” valborgsafton blev inte som planerad för henne och tur att barnen är hos odd”, till föjd av ett hot för ….två år sen? Mycket märkligt.

      Svara

    Kanske att få läsare att inse att Bella är en lögnare.
    Vad annars är hon?
    Hon blandar in barnen och hittar på saker om hot.
    Allt för att spela offer utåt.
    Hon är en mästare på att lura hennes läsare.
    Hon har ju lyckats hålla igång en blogg på rena lögner hur länge som helst.

    Svara

     Tycker jag inte. Statistiskt sett ljuger alla 77 ggr per dag by the way…du med.

     Svara

      Jag har inte en stor blogg med läsare som jag ljuger för.
      Att ljuga i vardagen påverkar inte folk på samma sätt.
      Tror du borde förstå skillnaden.
      Det är inte allvarligt ifall jag drar en vit lögn för min pojkvän.
      Däremot är det allvarligt ifall man hittar på hot för läsare.
      Du kanske ska skilja på det hela?

      Svara

      Det var kanske det dummaste jag hört. 77gånger. 🤦🏻‍♀️

      Svara

       Ung mellan 100-200. En del studier påstar 105 i snitt.

       Svara

        Man måste ju älska ”en del studier”, det räcker inte att googla och välja det översta resultatet. Fundera över rimligheten i det du läser. Ljuger du själv 200 ggr per dag?! Googla vidare och försök hitta trovärdiga källor.

        Svara

      den vanligaste lögnen är väll när man svarar bra på hur man mår utan att kanske göra det, inte att någon hotar en.

      Svara

      ?? Nä, det där får stå för dig hahha

      Svara

     Fast det kommer aldrig att hända!
     Hur mycket folket än vill.
     Det får man faktiskt acceptera

     Svara

    Men du kanske inte har hängt med så länge att du läst om den, alternativt missat det.

    Svara

   Orka bry sig. Det är fan jul snart hörrni låt oss planera något viktigt istället shall we?! När ska ni köpa och klä er julgran?

   Svara

    Jag har massa energi! Så jag orkar bry mig om massa olika saker! Det är så jävla gött

    Svara

    Jo men visst? Här kommer en ”Alex” och talar om julen?
    Praktiskt kanske?
    Ännu ett försök i att rikta ljuset mot något annat än att Bella är en mytoman.
    🙂 Fniss.

    Svara

    Camcam borde väl ordna en fan-träff 😂

    Svara

    Jehovas vittnen, så jag firar inte jul…

    Svara

   Mytomani varning på Blondinbella.
   Känns som hon gör i precis vad som helst för att skydda sitt varumärke.
   Känns väldigt osympatiskt faktiskt.

   Svara

  Man ser på henne att hon ljuger, syns i både ögon och ansiktsuttryck.
  Men dumma tjejer kommer fortsätta stödja henne och köpa hennes produkter, så snart är Isabella back with business as usual.

  Svara

   Många som köper hennes produkter vet inte vem hon är, de har bara ett utseende och inte mycket mer än så. Så alla köper inte för att stödja just henne, troligen köper de för att de ser ett schampo på rea utan mer tanke om det än att det är billigt

   Svara

   Njaa det här var nog verkligen ett icke-smart drag om man vill ha kvar alla fanz.

   Svara

    Nej jag tror på hennes historia. Och jag är inget fan.

    Svara

     Är du korkad?!

     Svara

      Nope.

      Svara

       Uppenbarligen är du det.

       Svara

        Men för tusan skärpning! Man skriver inte så till någon annan!!
        Nedvärderande och vidrigt sagt av dig. Hoppas du hamnar på modd

        Svara

      Man ska aldrig lita på en person som till, 99% gör saker för att sälja på dig som läsare produkter.
      Om du litar på en sådan person så kan du likväl sälja din själ.

      Svara

      Det är det som är problemet. Det finns så många korkade lättlurade människor… Inget argument i världen biter på dem. Det är som att diskutera med en sten.

      Svara

      Anonym du visar din egen intelligensnivå genom att skriva en så dum kommentar. Du är mer än korkad.

      Svara

     Man kan aldrig bli lurad om man inte innerst inne vill det😉

     Svara

   Men tror du produkter du köper säljs av helgon. Finns nog många entreprenörer som slänger helt vilt med sanningen.

   Svara

    Nämn någon annan då?

    Svara

     Oj. Typ, alla, om man hängt med ett tag. Gräver man 1-2 steg bak så hittar man allt från barnarbete, lögner, fiffel, olagliga fabriker

     Svara

     Bianca.

     Svara

      Hur menar du? Bianca?

      Svara

    Och alla använder ”personliga” bloggar för att sälja sina grejer baserat på lögner som Blondiebells. Nej, just det.

    Svara

   Och dumma killar kommer anmäla henne till socialen..

   Svara

    Killar? Psykotiska kvinnor och tjejer tror jag minst lika mycket på om inte mer.

    Svara

     Nä, det är mest kvinnohatande killar faktiskt.

     Svara

      Vad menar du? Bianca? Lägg ner

      Svara

       Hittills tror INGEN att just bianca brukar ringa soc… 🙂

       Svara

  LOL! Och så menar hon att hon gjorde det pga ett ”drev”, inte att det sk drevet handlade om hennes falska siffror. Haha heja dig Cam alltså, att du orkar med alla faktaresistenta typer.

  Svara

  Jag får inget grepp om henne alls?! Förstår inte hur hon tänker. Om hon är på riktigt alltså… Men bra jobbat camcam!!!!

  Svara

   Hon är kanske klonad 🙂

   Svara

    AI gone wrong.

    Svara

  Hon gör så mycket fel. Förstår inte att hon inte blir ifrågasatt mer och hårdare. Journalister alltså. Men, vad bottnar egentligen ditt personliga agg i? Det lyser så starkt igenom, även innan lappen, har något hänt er i mellan?

  Svara

   Tror bara att camcam VET mer än oss om hennes lögner och vem skulle inte bli frustrerad och smått förbannad då ?!

   Svara

    Fast varför? För att de jobbar med samma sak typ?

    Svara

     Misstänker att bl a X har berättat en del, han hade ju mer på lager sa han ju. Cam hade ju även en (fortfarande) anonym källa angående lappen på bilen, den kanske också har berättat saker. Osv.

     Svara

      Men det är ju fortfarande bara samma gamla lapp..

      Svara

       De har väl berättat ANDRA saker om Bella antar jag…

       Svara

        Det tvivlar jag på 🙂 Camilla hade publicerat 12 ggr till..

        Svara

         Nja. Hon publicerade inte historien om lappen förrän det fanns en källa som stod bakom den (exet). Så källskyddet kan nog göra att det finns mer som inte (ännu) kan publiceras. Tror jag i alla fall.

         Svara

          Korrekt

          Svara

       Exakt, samma gamla lapp. Den är ju preskriberad.

       Svara

      Men, varför tar hon det personligt? Är ju det jag reagerar på, att Bella är en mupp tvekar jag inte en sekund på. Men hon ljuger för oss alla, så varför är det inte fler personer som tycker så pass illa om Bella? Andra influencers, tidningar, media, vanligt folk på Facebook etc. Känns som det är något personligt mellan dem två

      Svara

       Verkligen!!!

       Svara

       Det kanske blev en gnutta personligt när hib skyllde ett hot på mig, ett hot som jag trodde var genuint och sen fick reda på var fejk? Men det är mer en tolkningsfråga skulle jag säga. Lite som ett Sverigedemokratiskt räkneexempel. 🤦🏽‍♀️

       Svara

        Jamen du hade samma agg innan lappen också. Därför jag undrar. Tycker fortfarande du borde anmäla henne för lapp inlägget

        Svara

        Du var lika hatisk och kritisk mot Bella långt före det lappinlägget. Du hade samma agg långt innan dess. Du tjatar väldigt mycket om att du beskylldes för ett hot, men riktigt så är det ju inte. Men känns som du blir mer och mer arg på Bella och mer o mer manisk och kämpar med att förgöra henne. Känns som du blivit ännu argare och mer Bella-kritisk sedan du försonades med Tyra, som var din hackkyckling tidigare som skulle krossas. Tyra som tidigare varit kompis med Bella. Min känsla är att du kanske tycker att du gottgör Tyra genom att håna och sänka Bella.

        Svara

         Hur många inlägg har du producerat nu under de här dagarna? Får du betalt per inlägg av din chef?

         Svara

         Jag klagar då inte. Om camcam kör en gossip girl take down av blondinbella löwengris så är iaf inte jag en som klagar. Säger som isabel Adrian KBT kör bara kör 😂

         Svara

        Ett sverigedemokratiskt räkneexempel att Annie Lööf äter upp sin högra sko snart 🙂
        N har Bella lämnat tillbaka lyxklockan enligt expressen.

        Svara

         Jag längtar! Bella och Annie kan utnyttja all sin tid sen till kidsen och fundera på vart deras karriärer tog vägen 😂

         Svara

         Flyttat fan hellre till Afghanistan än att bo i ett land där annie rööf och blondinbellan har någon som helst makt.

         Svara

        Haha, och alla 358 ggr som du har jag Isabella innan den här gången, vad handlade det då om?!

        Svara

         Va?

         Svara

       Vem har sagt att de som är tysta per automatik tycker om henne? Många tar ett tyst avstånd, hejar kanske på henne på offentliga events som ”man skall” men igentligen avskyr hennes moral.

       Svara

        Precis. Varför är de tysta?

        Svara

         Tror en del av er helt overvarderar det ”hemska” som Bella gjort. Det ar ju inget for de flesta liksom. Hon blaste upp sin statistik och ville val javlas tillbaka med camilla nar camilla javlades med henne ang lappen. Ingen bryr sig tror jag.

         Svara

   Det är sjukt att man ska kunna bygga hel karriär på lögner!! Men såklart kommer hon lindrigt utan för hon är en kvinna, så simpelt och ”jämställt” har det blivit 🙈🤮

   Svara

    ??

    Svara

    Nej, har inget med hennes kön att göra. De skriver väl bara om det de har belägg för

    Svara

     Belägg för? Skitsnack. Varför har de då skrivit om hennes polishot, kriminella utanför huset, hotbild (validera, pls?)? Finns inget bevis för NÅGOT av detta. Hon hade kunnat bevisa åtminstone bilarna utanför hennes hus om hon ville få tyst på alla, hon är väl omringad av kameror? Varför är inte ärendet polisanmält? Varför ljög hon om polisskydd? Hela hon är en hög av skitsnack. Stackars er som går på skiten.

     Svara

      Vaddå skitsnack? De återger vad både hon och H säger, alltså det de har belägg för. De påpekar att H förnekar att det hon säger stämmer och vice versa.

      Svara

    Det är ju män som kvoteras in av andra män. En idiot till kvinna betyder inte att resten är det, suck för detta idiotresonemang.

    Svara

   Det kallas rättspatos.

   Svara

    Jaha.

    Svara

  Varför diskuterar de om att sätta lappen på bilen, men att Magnus kommer se? Och varför måste de beskära bilden. Hon är SMART! Självklart ville hon att det ska ut som att hon fick den precis just då, men skriver det inte direkt ut! Lömska orm… det kallas manipulation!

  Och hon sparar en hotlapp som är ett år gammalt typ? Herregud, #bojkottaExpressen säger jag som låter henne komma med en bortförklaring! Fy. Fan.

  Svara

   Fast hon skrev om den när den verkligen kom också. Vilket vara bara ett av hennes misstag. Hon förstod inte att folk inte skulle minnas. Men just den ovanliga grejen med tejpen hade många inte glömt.

   Svara

   Expressen är en kvällstidning, inget att bojkotta för en halvdålig artikel. Det är ju vad man förväntar sig av dem

   Svara

    Aftonbladet och Expressen stöttar Isabellas lögner, klart dom ska bojkottas.

    Svara

     Bra artiklar enligt mig. IL svarar bra.

     Svara

     Gör de ju inte. De skriver och hänvisar till vad BÅDA sagt,och låter båda två säga sin del. Skillnaden de gör i sina artiklar mot här, är att de inte lägger in några privata åsikter i det utan håller sig till det som kommit fram. Får tidningar ens gör det? Typ säga ”Nu tror vi att du ljuger Isabella, berätta sanningen”? Tycker artiklarna är bra för att vara Aftonbladet och expressen

     Svara

      De lägger visst in privata åsikter och värderingar. Står till exempel att Bella utöver bloggen är en framgångsrik entreprenör. Jämfört med vem och vad? Om artikeln var ovinklad skulle man skriva att hon är entreprenör och driver några företag. Framgångsrik är en subjektiv värdering som dessutom inte förklarar på vilket sätt hon är framgångsrik.

      Svara

     Bojkotta Aftonbladet för hur de höll sin våldtäktsmedarbetare om ryggen för ett år sedan i stället.

     Svara

      Ja, då började min bojkott av Aftonbladet.

      Svara

  ”Sa aldrig att hotet hade skett två gånger”
  Vet inte om man kan tolka det hon skrev på bloggen när lappen dök upp igen på annat sätt än ett nytt hot den dagen, eller?
  ”För min del blev valborgskvällen inte som planerad. Jag är glad att barnen är hos sin pappa och jag sover också borta inatt.”

  Svara

   Undrar hur Odd känner sig?

   -”Oooodd, nu måste du ta barnen..Jag har fått hotbrev..Snyft..Buhuuu…Tar du barnen? Bra..Kommer dit med dom och sen tar jag in på hotell…snyft..buuu..

   Stackars sate, HUR STÅR HAN UUUUT?

   Svara

    Han har inte så mycket val! Så går det då man skaffar barn på stört utan att känna varandra….!

    Svara

    Jag tror anledningen till att Odd är så lugn är för att det fanns aldrig något hot!

    Svara

    Det här håller inte Isabella! Lögnerna funkar inte.

    Svara

    Hon måste ha en hållhake på honom eller så har hon köpt hans tystnad. Stackars odd.

    Svara

    Tror odd får betalt av Bella varje mån för sin tystnad med all säkerhet

    Svara

    Pengar och/eller så vet han precis hur hon är, hur mycket hon ljuger och inser att det bara är att gilla läget, skydda barnen så mycket som möjligt och inte låta sig dras in i hennes egenhändigt ihopsnickrade draman.

    Svara

  Framförallt så brister hennes förklaring. För ja hon sade aldrig när hon fick lappen MEN….hon slutade hela inlägget melodramatiskt med att ”i natt” skulle hon dova borta.

  Mao, mycket svårt att annat än att förstå det som att just den dagen blev hon rädd för hotet. 🤢

  Svara

   Sova borta*

   Svara

    Precis, hon skrev att planerna för kvällen ändrades och att det är tur att barnen är hos deras pappa och att hon sover borta den kvällen!

    Expressen, research much?

    Svara

   Klart hon riktade inlägget som att hon blivit hotad just den dagen

   Svara

    Så läste inte jag det, hon skrev tänk er.. som ett scenario, och det förstod jag. Tror aldrig hon skrev att hon fått denna lapp på sin bil idag och så tolkade inte jag det heller. Nedstämd kan hon ha blivit ändå av en massa elaka, otäcka kommentarer. Hoppas hon inte läser det hemska drevet som pågått nu och pågår, ena sjuka lögnen efter den andra, massa hån och elakheter. Tycker det var bra att hon fick komma till tals och berätta detta, det låter ärligt och verkar sant. Bra att Camilla publicerade Bellas uttalande , det var bra.

    Svara

     Ett påhittat scenario som gjorde henne så rädd att hon inte kunde sova hemma? Du funderade aldrig på varför det var så om du nu inte trodde att hon fått det samma dag?

     Svara

      Som jag skrev. Inget påhittat scenario utan ett scenarion hon tidigare upplevt, hon skrev inte som om hon fått lappen nu och det förstod jag och säkert flera. Att hon inte skulle sova hemma kan ha varit för ett otäckt drev och obehagliga kommentarer hon läst OCH tidigare hot hon fått, att hon känt obehag. Men klart att ni Bella-hatare som alltid letar fel vänder och vinklar detta till fel också, vore konstigt annars.

      Svara

       Du kör in skallen i väggen gång på gång. Märker du inte att pannan är blodig?

       Svara

       Haha! Keep telling yourself that.

       Svara

     Jag väljer att tro att du är ironisk, för så KORKAD kan man fan inte vara

     Svara

     Don’t be stupid, stupid!

     Svara

     Men kom igen!

     Svara

     Och som av en händelse lade hon till i samma inlägg att hennes valborg inte blev som hon tänkt sig och att hon inte kunde sova hemma? Som av en ren slump insinuerar hon något precis som vanligt? Tänk att det alltid blir så fel när Blondiebells skriver inlägg, nästan så man tycker att hon borde sluta blogga med tanke på hur svårt hon har att få fram vad hon egentligen menar (enligt Bellafanz). Stackars Bella, vad missförstådd hon blir hela tiden, allt för att hon har så svårt att kommunicera. Förvirrad, missförstådd och mobbad, verkligen.

     Svara

   Fast.. hon kan väl sova borta, och barnen kunde ha varit hos Odd. Hon kan ju ha känt sig nedstämd pga en massa elaka skriverier, hån och obehagliga kommentarer, så hon kan väl må skit och sova borta ändå. Jag uppfattad det inte som att hon fått lappen samma dag, jag förstod inlägget. Men klart att ni som hela tiden vill sänka henne vill påstå att hennes förklaring brister och att hot var fejk. Ni vänder ju allt till fel. Nej det var ju inget fejk, hon hade fått lappen tidigare och hon skrev som ett scenario inte som att lappen kom idag. Så hennes förklaring låter mycket trovärdig och ärlig. Däremot så vinklar Camcam och andra här väldigt mycket när det gäller Bella, det är fel och orättvist. Men bra att detta visades här även om jag tycker vi kunde fått en välbehövlig Bella-paus.

   Svara

    Oh.Herre.Gud.

    Svara

     Fascinerande på ett obehagligt vis. Och så undrar vi varför fake news funkar…. för att en oroväckande stor del av befolkningen har funktionsvariationer i sitt logiska tänkande.

     Svara

    På riktigt‼️Har du ens läst det inlägget frånBella den dagen❓

    Jag hoppas på inte. För annars så har du betydligt allvarligare saker att ta itu med än att fundera på alternativa tolkningar.

    Svara

     Kanske är samma person som sa att Bella förmodligen ”bara inte visste att det var skillnad på sidvisningar och unika besökare och råkade blanda ihop dem” trots att hon bloggat i en mindre evighet. Låt de blåögda vara blåögda. Kanske växer de ur det. Man behöver absolut inte bry sig om granskningar av influensers eller gilla Camcam eller denna blogg, men att NU försvara henne angående detta när hon dels erkänt (med dålig ursäkt) och när det är så uppenbart att hela situationen var iscensatt för att få sympatier, i enlighet med hennes startegi hon stolt talat om.
     Nåväl.

     Svara

    Herregud. Jag får panik av din kommentar. Blev du tappad ofta som barn!?

    Svara

    Haha vissa av er vet jag inte om ni är bara roliga el läskiga i er dumhet

    Svara

     Wow vilka argument.

     Svara

    Hon kallade ju det baksidan av ett drev

    Svara

    Jag undrar om Löwengrip häller nån konstig kemikalie i sitt schampo som hjärntvättar folk?

    Svara

     Hahahaha 🤣

     Svara

     ”Lauengripp brain wash and go (coco)”

     Svara

     Camcams huvud då 😂😂

     Svara

   ”För min del blev valborgskvällen inte som planerad. Jag är glad att barnen är hos sin pappa och jag sover också borta inatt.”

   Hon skriver ju Valborgskvällen, känns ju skumt att skriva så om hon inte menade att lappen dök upp i samband med just valborg och inte 2 månader innan…

   Svara

  Och vänta lite här nu, hon satt just och sa i en livesändning att exet hade photoshopat ihop allt gällande lappen, ska vi TOLKA det här nya hon kommer med som att de messen faktiskt är äkta??

  Svara

   När sa hon det? Tycker jag har sett alla hennes live, och jag har inte hört det? Bara att han är bra på photoshop, inte att han fejkat smsen

   Svara

    Hej Ida!

    Svara

     Hej CamCam

     Svara

     ? Väx upp. Jag är inte Ida, jag undrar om det har sagts i en live, för isåfl har jag missat det

     Svara

    Det var väl ändå hela andemeningen?

    Svara

     Det fattar jag väl att hon ville få det att låta så, men SA hon så? Saker hon antytt och saker hon ordagrant sagt är ju ändå en viss skillnad

     Svara

      Manipulation har du hört om det förut? Man kanske inte säger en sak ordagrant men man låter andra dra slutsatserna. Det är Isabella grym på. Det bästa är att hon alltid kan säga att hon aldrig har sagt något

      Svara

       Men då kan och ska man heller inte hävda att personen sagt det. Man kan skriva att hon antydde det, men inte sa det.

       Svara

      Oh herre gud,
      Inte undra på att Bella kan sälja vad som helst till hennes stackars fans, de är ju helt blåsta!

      Svara

       Jag är inte blåst och jag är inget fan av Bella. Gillar inte rykten och vill veta vad som faktiskt sagt och inte påhittade meningar

       Svara

        ”jag är inget fan av bella” – every bella fan ever

        Svara

       Att ifrågasätta när något inte stämmer är ett tecken på att man inte är blåst

       Svara

   Helt säker på att dom är äkta!

   Svara

    Skulle vilja ha dig som kund, älskar köptorskar 🙂

    Svara

    Haha trodde du mena brösten först wtf

    Svara

  Du gör ett bra jobb Camilla. Fortsätt med det.

  Svara

  Hon gräver sin egen grav. Slutar aldrig förvånas dock. Men tycker hon själv inte att det är pinsamt det hon håller på med? Jag hade skämts ögonen ur mig.

  Svara

   Hon har inga skrupler!

   Svara

   Det tror inte jag. Hon kommer bara bli mer och mer framgångsrik. Hon vet precis hur hon ska göra. En riktig strateg. Hon verkar inte heller ha något samvete kring vilka metoder hon använder och att människor kan komma tillskada

   Svara

  Fan hon är mer fake än mina silikonbröst

  Svara

   Bildbevis?

   Svara

   Fast dina silikonbröst kan ju inte vara fejk. De är ju dina bröst. Oavsett om de är fyllda med fett eller silikon.

   Svara

  Bra jobbat!

  Svara

  Bra jobbat! Är också säker på att hon lever i en lögn hela hon. Polisen så att hon skulle gå ut med att det var slut med H men dom sa inte att hon skulle lämna ut varför. Så onödigt av henne. Tror just det kommer bli hennes fall

  Svara

   ”men dom sa inte att hon skulle lämna ut varför” – precis! kan H anmäla for airing his dirty laundry?

   Svara

    Det gjorde hon ju inte heller. Hon skrev bara att de brutit först.

    Svara

   Är inte helt övertygad om att polis ens varit kontaktad, luktar lögn på den fronten med.

   Svara

    Ni är inte kloka. 30 milj och du tror ingen ringer polisen 🙂

    Svara

     Nej, jag tror inte polisen kontaktades i samband med att det stog en ”mystisk bil” utanför hennes hus. Hon har ljugit förut om poliskontakter som aldrig skett.

     Svara

      Jag tror henne. Mest för att det verkar fullt rimligt att bilen stod vid hennes hus. 30 milj är 30 milj.

      Svara

      Jag har förstått att IL för ett tag sedan sa att det stod ett dussintal bilar utanför hennes hus. Har för mig hon berättade det för en vän.

      Svara

     Vad är det som ska anmälas med de 30 miljonerna menar du? De är inte stulna om jag förstår det rätt, de är utlånade till X som placerat dem så att de förlorat i värde och han inte kan återbetala lånen. Det är ju fråga om indrivning av pengarna, inte ett brottsmål. Sedan har det enligt en viss blondin förelegat en hotbild fån de som vill ha pengarna tillbaka, men hur allvarlig den var kan man ju verkligen ifrågasätta så här i efterhand. Men det kanske var många som beställde schampo under den kvart man hann tycka synd om Bella. Så heja Bella, verkligen.

     Svara

      H sa att han misslyckats helt i aktieaffärer, och för att försöka få tillbaka pengarna tog han lån. Och de pengarna försvann också, dvs 30 miljoner till 2 familjer. Inte många som har råd att låna ut så stora pengar och inget man gör utan att själv vinna något på det.

      Svara

   Min gissning är att IL kände att hon var tvungen att svartmåla sitt X för att, efter att hans personliga konkurs och dåliga affärssinne offentliggjorts, inte skulle riskera att bli kritiserad som svikare och illojal mot honom. Ingår knappast i hennes tillväxtstrategi att ha ett loser-x att bry sig om, vilket kanske kunde setts som ett inte helt orimligt beteende. Nu slipper hon eftersom hon förklarat hur illa han behandlat henne etc.

   Svara

    Precis så!

    Svara

   Men polisen var ju inte inblandade då det inte fanns något att anmäla ju? Stog det i expressen härromdagen. De var ingen farlig hotbild.

   Svara

  Ja och H hade alltså rätt med sina sms-komvon. Hans bevis tar jag på allvar hädanefter! Hoppas han kommer med mer❤️ Goooo H!❤️

  Svara

   Konvon*

   Svara

  Den här intervjun var väl verkligen allt annat än smart?! Hon skulle ju bara glida vidare nu med alla sina nya besökare, men så glappar det mer saker till media iaf?? Fattar 0.

  Svara

  Dubbla löp i både expressen och Aftonbladet. Alltså hon gör det sååå snyggt. Och ni som tillbringar hela er tid här inne för att kräkas över henne: ni är patetiska!!! Fatta: Ni kommer aldrig vinna!!!

  Svara

   Snyggt?!??! 🤣

   Svara

   Måste erkänna att hon hanterar det riktigt snyggt! Well played snake!

   Svara

   HÄÄÄÄÄÄJ SIMON!!!!!!!
   (Förlåt alla, jag var tvungen!)
   😂😂😂

   Svara

    Haha camcam har nog identifierat nåns ip😬

    Svara

     Nä! Det får jag ju inte göra. Så OBS! Skämt!

     Svara

      Eh, camcam svarade du som ”anonym’ nu?

      Svara

    Hur mår han efter avslöjandet?

    Svara

   Vad är det hon gör så snyggt?

   Svara

    Hon hanterar media extremt bra. Impad faktiskt. Hon gav ett trovardigt intryck.

    Svara

     eller så suger media och är på hennes sida oavsett om vad hon säger och gör.

     Svara

     Hahahahahahahahahaha! På riktigt? Nej du skämtar såklart!

     Svara

     Hur kan man ge ett ”trovärdigt intryck” när man erkänner att man fabricerat, ljugit eller om ni så vill ”antytt” att man blivit utsatt för hot när man inte alls blivit det? Trovärdigt på vilket sätt? Trovärdig i att man är ärlig med att man ljuger?

     Svara

   Snyggt? Dra upp en gammal hotlapp och använda som ny för sympati?

   Svara

   Hahha wtf?

   Svara

   Hahaha 😂😂😂😂

   Svara

   Är det en tävling?! 😂

   Svara

   Ni har redan förlorat. Problemet är att Isabella föraktar sina läsare, ni alla på kontoret gör det, det lyser igenom. Läsarna är inget värda, de kan man ljuga för hur mycket man vill, de ska manipuleras att känna vissa känslor osv. Sen sitter Isabella och skryter om sitt tillvägagångssätt inför andra som hon antar kör samma spel, som hon vill impa på. Korkat. Nu har läsarna dessutom blivit fiender, farliga djur som ska motas tillbaka in i båset. Och nu sitter ni och skriker att hon har vunnit??

   Svara

    Amen

    Svara

    🙏🙏👍

    Svara

   Ni är så patetiska på det där kontoret. Er idol är helt enkelt inte tillräckligt bra/smart/framgångsrik då hon måste koka ihop ett fejkliv med fejkskandaler för att ens dra någon trafik… o den fejkar hon också. Skrattretande. Hade hon varit en businesswoman hade hon inte behövt fläka ut sitt o sitt ex liv för att få någon publicitet, utan hon hade haft något som backar upp henne, o så hade hon med klass kunnat vara tyst, rik o intressant. Men tyvärr är hon inte det så det hon måste göra är sånt här skit. Nu sitter hon så djupt i skiten för hon själv inte minns vad hon ljugit om. So much for a businesswoman. Människan är störd.

   Svara

    Agree! 👍👍

    Svara

    Japp, måste kännas som en merit som gammal att sitta och tänka på att detta var en del av ens yrkeskarriär. Fabricera historier och skydda en mytoman. Men, man fick ju sjunga och dansa på kontoret, ackompanjerad av två välfriserade ”superentreprenörer”.

    Svara

  Känns som att du vet mycket, mycket mer om vad hon sysslar med än vad du kan skriva!?! Hoppas fler saker kommer ut i ljuset snart, så att folk inser att det hon egentligen gör är att manipulera.

  Svara

  Ni vet när man träffar en person och den inte känns som en riktig människa av någon anledning. Kan vara olika anledningar tex att personen inte visar äkta känslor. Så känner jag med blondinblla. Hon känns inte som en äkta människa. Jag undrar om hon känns lika falsk i verkligheten.

  Svara

   Nej, inte som ung iallafall. Både hon och kisse var helt annorlunda personer IRL

   Svara

   Ja hon verkar vara typen som äter upp allt själv bland hungriga. Blä

   Svara

  Hade nog varit smartare att vara tyst.

  Svara

   Konstigt av expressen att ej ha själva ”hotlapps-inlägget” citerat i artikeln. ”Jag sover borta ikväll” bör väl till och med de anse att det inte gör det till en tolkningsfråga.

   Svara

  Team CamCam! 🙋🏼‍♀️

  Svara

  Skamligt av Expressen att inte ställa henne till svars.

  Vidrigt. Hon LJÖG JU!

  Hoppas hon trivs nu..ensam i sin stora kåk..ensam och rutten som hon är.

  Usch!

  Svara

   Håller med! Vad är det för journalister som inte vågar utmana henne? Förstår inte hur folk låter sig duperas av denna kvinna – sanslöst.

   Svara

    För hon har en F I T T A! DÄR ÄR SVARET!!!!

    Svara

     Hej Flashback. Förlåt kunde inte låt bli.

     Svara

     Lugna dig nu. Du solkar ner hela debatten

     Svara

     Fast vadå? F i t t o r är ju sjukt bra ju. Står ut med blödningar, enorma smärtor, kan ge härlig njutning och är otroligt anpassningsbara.
     Dålig jämförelse.

     Svara

      ❤️❤️❤️

      Svara

     Ja K U K A R är ju vana att vara ostraffade för sina brott och försyndelser.

     Svara

  Nu är det nog tyst på de som inte trodde på det du skrev. Så var det med det. Bb är inte helt hundra alltså, att man kan håll på så.

  Svara

  Om du är så trött på all skit hon sysslar med, varför bryr du dig om henne? Läs inte hennes blogg. Peace of cake!

  Svara

   För att andra inte ska lura av hennes skit? Herregud 😂

   Svara

    Luras*

    Svara

   Jag, du verkar tycka det är ok att ljuga dig fram i livet? Vilken moral 😂

   Svara

    ?

    Svara

    Folk har fan slutat läsa kommentarerna de svarar på. Daniela, ditt svar har INGET värde till kommentaren du svarade på. Tagga ner och svara relevant!

    Svara

  Köpte boken Babyboost på loppis idag. Där framgår tydligt hur ensam hon är. Hon har svårt med alla vuxenkontakter man måste ha som gravid. Byter ut barnmorska på mvc,byter förlossningspersonal,klankar på mammorna i öppna förskolan och andra mammagrupper. Jag tror hon har riktigt allvarliga problem,tyvärr…

  Svara

   ”Jag tror hon har riktigt allvarliga problem,tyvärr…”
   Du behöver inte tro, hon bekräftar dagligen att så är fallet.

   Svara

   Haha jag bläddrade i den en gång och läste i början att alla framgångsrika kvinnor hon mötte som inte hade barn verkade olyckliga. Ännu ett exempel på hur hon inte var mer sympatisk på den tiden.

   Svara

    Go läsning för 🏓

    Svara

    Ja, Pingis verkar ju olycklig.. NOT

    Svara

  Man inser att något är alvarligt fel på tidningen Expressens journalister(!) när man på förstasidan möts av rubriken:

  EXTRA
  Löwengrip: Har gett tillbaka hans lyxklocka

  Svara

   Vem var det som sade här om dagen att detta inte var tillräckligt för att generera klick! 🙄

   Tom klockan är interesant nog. 😁

   Svara

    Fattar inte att de anser att x sms inte är bevis nog men de tar hennes ord för att kriminella campat utanför hennes hus utan bevis på varken polisanmälan eller sk ”polisskydd” som sen visade sig aldrig existerat.

    Svara

     Jisses vad ni överdriver allt och vinklar. Campat? Hur har de tagit hennes ord för att de skev vad hon sa? De har ju skrivit även vad H sagt. Hon har aldrig sagt att hon polisanmält personer vid hennes hus och inte att de har polisbeskydd heller nej det är ni här som vinklat och förvrängt. Hon skrev att de kontaktat polisen bara.

     Svara

      Hon had sagt att både hon o odd har polisskydd, så sluta skydda din kära störda idol

      Svara

       Nej det har hon inte sagt. Bara att de kontaktat polisen som gett dem råd att inte vara hemma, och att de kunde kontakta polisen. Och att polisen åkt i området för att ha lite koll.

       Svara

        Nej. Polisskydd. Kolla upp det.

        Svara

    Jag tyckte det var konstigt att de inte skrev om ”hot”lappen för att få klick eftersom människor oftast vill läsa ”allt” om kändisar – positivt som negativt. Men de verkar bara gå hennes ärenden faktiskt. De har väl nåt avtal 🙂

    Svara

   🤮

   Svara

  Här CamCam har du förresten din anledning till din kanselation ikväll. De visste att detta skulle ut i media via Bella. Eller så var det hon själv som kontaktade med löfte om att uttala sig i pressen mot att du blev avbokad.

  Tror jag iaf. 😊

  Svara

   Avbokad från vad?

   Svara

    Breaking News.

    Svara

     Ja, märkligare saker har ju hänt! 🤷🏼‍♀️

     Svara

     Va?! Vadå, skulle CamCam vara med i Breaking News? Haha. Hur vet du det TrH?

     Svara

      Läs bak i bloggen. 😊

      Svara

       Förlåt. Det där lät snutigt. CamCam berättade der tidigare idag under ett annat inlägg.

       Svara

   ”kanselation”

   Jag tror att du syftar på ordet avbokning med ditt påhittade ord.

   Svara

  Sammanlagt drar Blondinbella in efter skatt ungefär 128 000 kr i månaden. Hon har sagt nån gång att hon har fasta kostnader på 120 000 kr i månaden.

  Hur har hon råd med huset?

  Hajen skriver på massa lån i augusti, allt detta händer under tiden som Bella köper hus. Även om hon tar lån för huset så måste hon betala en stor summa cash ? Hon fick inte tillbaka lika mkt från huset hon sålde som hon hade tänkt sig, och hon kan inte ta ut massa pengar från bolaget sådär bara, panik?

  Svara

   😇

   Svara

   Coincidence? I think not! Något lurt är det fortfarande med hela den här grejen!

   Svara

    Som GW säger, hata slumpen.

    Svara

   Hon hyr!

   Svara

    Lol.

    Svara

   H är ju skyldig folk 30 miljoner just den summan som Bellans nya kåk kostade. Jag tror H och B har utnyttjat varann och slösat sjukt mycket pengat och sen har nåt gått jävligt helvete snett med stora summor pengar iblandade

   Svara

    OM det är så är det så beyond vidrigt av Isabella. Då hoppas jag att alla i hela vida världen bojkottar henne. På alla sätt. Hur ”straffas” hon mest? Antagligen genom att vara medelklassfattig och helt utan att någon pratar om henne. Kan vi bara bestämma att det blir så då?

    Svara

     Du får inte tro på allt dumt du ser…

     Svara

      Va

      Svara

     Det finns en Gud och det finns liv efter döden. Så kan hon straffas, även om skulle ”glida genom livet ” (vilket ingen kan)

     Svara

    Garanterat!

    Svara

    Fast H har sagt att Bela inte visste om hans affärer och dessa stora lån och skulder. Så nej din teori faller platt.

    Svara

     Har du bott under en sten? Har har sagt att hon visste och visade bevis för det!

     Svara

  Alltså lol. Hur kan Blondinbella gått med på Aftonbladets publicering av fotografens bilder där man se ansiktet i närbild, man ser hur tydligt som helst att hennes ansiktsprodukter är skit. Hennes egna bilder är så manipulerade för att det överhuvudtaget ska finnas någon trovärdighet att hennes produkter är bra och fungerar.

  Svara

   Det funkar inte riktigt så att Aftonbladet frågar: ”Vilken bild på dig som vår fotograf tog tycker du att vi ska använda?” 😆

   Svara

    Lol 🤣

    Svara

   Eller hur! Det var min tanke också!
   Och helvete vad bilderna i bloggen måste vara retuscherade 🤦🏼‍♀️

   Svara

    För att vara så lite i solen och använda sig 50 har hon sjukt mycket rynkor för sin ålder 😲

    Svara

   Hon är ungefär en lika bra frontfigur för smink som en skallig är för schampo.

   Svara

    🤣

    Svara

   Jag är i chock. Bella är jättevacker, men hennes hy är verkligen helt annorlunda från hennes bilder. Detta är typ den sjukaste redigering jag varit med om?? När det just kommer till att släta ut.

   Svara

   x

   Svara

    Ok det där är bara osmakligt elakt skrivet!

    Svara

     Ja, riktigt onödigt! Lägg ner det! Falsk marknadsföring kanske men that’s it.

     Svara

   Tänkte också på det! Det är absolut inget fel på hennes hy, men hon säljer ju sina produkter på att de är sååååå bra och hjälpt henne osv. Samtidigt visat upp ett helt annat ansikte i dem sociala medierna.

   Hon är ju i för sig inte den första som retuscherar sina bilder. Men jag trodde inte det skulle vara en sådan skillnad.

   Svara

   Märkte samma sak!! Har ofta tänkt på att hennes hud blivit så mycket bättre på senare tid när det verkligen inte var så innan hela hennes ”lyxliv” som nyrik, nu fattar jag att det också är en lögn och någon stackare på hennes team får sitta och retuchera hennes panna varje bild….

   Svara

    Men om man tänker på vilken press och stress hon varit under senaste dagarna, inte minst med det sjuka fruktansvärda drevet här, så brukar det visa sig på hyn. Stress ger dålig hy, så är det. Så det kan man förstå. Det säger ingentig om att produkterna skulle vara dåliga. En person med dålig hy får inte automatiskt perfekt hy för att hen använder bra produkter. Det mesta kommer inifrån.

    Svara

     Då får hon skylla sig själv. Allt hon skapat har hon skapat genom att provocera och ljuga. Tyvärr verkar hon, precis som kissie inte ha något annat som folk fastnar för än att provocera. Synd.

     Svara

     DET PÅGÅR INGET DREV HÄR.
     PUNKT

     SLUT

     Herregud.

     Svara

      Blir drevet mindre för att du påstår att det inte existerar?

      Svara

    Men LÄGG AV bara! Hennes utseende har inte med saken att göra. Vilka är ni som häckar här hela dagarna och älskar att vara elaka?

    Kan väl aldrig vara så att ni är arbetslösa och missnöjda med ert liv, bittra, väldigt ensamma människor vars enda chans till gemenskap är att hata i grupp?

    Svara

  Fattar inte att rubriken är att hon gett tillbaka klockan, istället för att hon iscensatt ett hot när hennes statistik avslöjades. Helt sjukt dålig journalistik, ett skämt.

  Svara

   Ja, de anstränger sig verkligen för att undangömma sanningen så gott det går.

   Svara

  Bra jobbat, Cam! Äntligen kom det. Trots att hon gör det med bortförklaringar, för att bevisa att hon inte ljög, så är det ett bevis på det motsatta för den som ser.

  Svara

   Hur var det bra jobbat av Camcam? Men bra att Camcam visar denna intervju och att Isabella fick förklara och dementera det. Jättebra.

   Svara

    Det är en tolkningsfråga 😂

    Svara

    Dementera? Haha! Det här är höjden av att slicka nån där bak

    Svara

    Bra jobbat för om det inte hade avslöjats här om manipulationen så skulle det inte tas upp i en intervju.

    Svara

  Läs kommentarerna på IL:s blogginlägg 30 april. I princip alla som kommenterade tolkade det som att hotlappen dök upp just den dagen. IL har läst alla kommentarer och även svarat några, men hon gjorde inga som helst försök att korrigera läsarnas feltolkning. Det är uppenbart att hon ville att alla ska tro att det var ett nytt hot. Hur känns det nu för de trogna följare som tyckte så synd om henne, när allt bara var manipulation? Har de fortfarande 100 % lojalitet, sympati och beundran för sin hjälte?

  Svara

   ”Usch fy! Jag har misstänkt att ngt sånt här kunnat ske, jag var tom inne på Bloggbevakningens blogg och påpekade alla hot du dagligen upplever. Men då vände sig alla mot mig, även hon Camilla som håller i bloggen.
   Men nu minsann passar det sig att ångra sig.
   Nä Camilla, läser du detta, så nä nu är det försent. Tänk att detta drev försätter BARN i fara. FY

   Bella, ta hand om dig <3”.

   Svara

  Aftonbladets artikel var helt intetsägande, men de har lagt ut en massa oretuscehrade bilder på henne. Vilken skillnad! Håret ser likadant ut men ansiktet är som en annan människa, man skulle nog inte ens känna igen henne om man bara läste bloggen…

  Svara

   Det kanske är deras smygiga sätt att jävlas med henne. För uppdraget är okritisk artikel men egentligen skrattar journalisten bakom ryggen.

   Svara

   Så utseende är helt okej att kritisera tycker ni? Kommentarerna här kan inte nå en lägre nivå längre 🙄.

   Svara

    Ingen här har värderat utseendet, men att retuschera sig till den grad att man inte går att känna igen annat än på håret är rätt extremt.

    Svara

     Jo flera kommenterar utseendet riktigt elakt ovanför. Hade det handlat om någon annan hade de kommentarerna raderats för Länge sen.

     Svara

   Ok…. snälla ni, jag tycker hennes sätt är förkastligt men skippa dessa utseendekommentarer…

   Svara

  Inte klokt- Nu har Expressen bytt ut sin rubrik!!! Läser dom också här kanske 😂😂😂

  Svara

   ser inte att dom bytt rubrik, står fortf om klockan för mig.

   Svara

    Märkligt! Samma för mig nu? Nyss när jag gick in på Expressen var löpet ” Isabellas ånger” och nått om att hon ångrar att hon avsöjat vad som hänt. Ytterst Märkligt?

    Svara

  Förklara för mig, hur kan vi uppfatta detta så olika?

  Lappen är inte fabricerad. Den är äkta. Är inte det mer bestörtande? Att man som offentlig person (eller vilken person som)får hotbrev på sin bil. Oavsett när. Att tvingas känna sig otrygg i sitt hem. Jag blir beklämd över dessa inlägg och kommentarer som följer. Vad är det som är så upphetsande? Jag är smart nog att förstå att man har en mediastrategi. Jag upplever till och med att personen i fråga just lyft detta och pratar öppet i framgångspodden, i sin blogg bla och att hon lägger fokus på just sociala medier för att det hjälper hennes företag.
  Men vad är det för drev, hetsjakt i denna blogg och hur rättfärdigar man det? Vad är det som provocerar? Och är man en ”Bellaryttare” bara för man säger enough is enough. Vi är människor. Inte troll.

  Svara

   När det först skedde handlade det hela om hur det ej var okej, folk blev uppröda även här inne. Men sen när det visar sig att hon bara drar upp det för att rikta ljuset någon annanstans så blir det väl ändå lite annorlunda?

   Svara

   Instämmer med varenda ord du skriver!

   Svara

   Är det drev och hetsjakt bara för att man säger enough is enough, nu får det vara nog med manipulationer och lögner? Personligen välkomnar jag ifrågasättande granskningar och ser det som en väldigt positiv trend i vårt demokratiska samhälle så vi inte sväljer allt som serveras.

   Svara

    Tycker du att det som bedrivs i denna blogg är granskning? Det som händer här inne är inte en trend att beundra.

    Svara

     Absolut, en ifrågasättande granskning (med argument och bevis) blandat med personliga åsikter.

     Svara

    Problemet är att granskningen inte är objektiv. Den lilla detaljen är nämligen en grundbult i all seriös granskande journalistik. Utan den, ingen granskning.

    Svara

     Tycker faktiskt att Camilla har försökt visa Isabella respekt, just nu brinner det i skogen och då kommer det extra mycket on Isabella. Det är inte så att det finns någon som helst annan mediekanal som skulle granska isabella, nä det lismas och gosas bara så Camillas granskning är imo adekvat och nödvändig.

     Svara

      I vilken mediekanal kan Camcam granskas? Det vore nödvändigt med en granskning av henne och hennes granskningar. Du tycker att hon visar respekt, du tycker inte hon skriver varje inlägg vinklat och med en hånfull ton? Du tycker det är att visa respekt att låta folk spekulera, hitta på, ljuga om och håna en person dagligen i mängder?

      Svara

       IL får ju uppenbarligen ljuga i sina egna kanaler och även andras. Vad för slags respekt visar hon sina medmänniskor?

       Svara

    Olga Olga ja det är ett drev och en hetsjakt, och det vet nog du, du är en av de som letar fel mest på bella och vinklar och skammar henne för allt. Det är ju här det flödar av manipulationer och lögner och ja det borde vara nog. Granskningar är inte samma sak som drev och mobbing. Det flödar av hån, vinklingar, lögner och överdrifter i kommentarerna. Bella ska sänkas till varje pris, det ska letas fel och varje ord ska märkas och vändas till fel. Hon ska förlora barnen, hon ska förlora pengar, hon ska sänkas, hon ska krossas. Bröst, näsa, talet skrattet, kläder, hyn, huset – allt ska diskuteras och hånas. Sjuka lögner osv osv – Det är inte granskning, det är så mycket mer. Camcams ilskna ton är tydlig när det gäller Bella.

    Svara

   Efter det jag läst senaste veckorna så kan jag nog ställa dig Ewa frågan:
   Hur vet du att lappen är äkta?😂

   Är det NÅGONTING som är äkta när det gäller Blondinbella?

   Nix, hon är mytoman.

   Svara

    Camcam skrev att lappen är äkta, så det är intygat.

    Svara

     Nu är vi där igen. Läsförståelse. Det har hon inte skrivit.

     Hon skrev att hon TROR att lappen är äkta.

     Svara

   Så om man är människa kanske det borde passa bra för Bella att sluta ljuga, och sluta låtsats att en två år gammal hotlapp är ny? Är det svårt?

   Svara

   Bra skrivet Ewa.

   Svara

   Ewa har inte vaknat än. Jag tyckte också allt gott om Bella till för några månader sedan. Hennes sätt är blä, o det är bra att folk uppmärksammar hennes lögner.

   Svara

    Vad vet du vad jag tycker?

    Jag berättar för dig istället så slipper du gissa.
    Jag inspireras av företagsamma och drivna personer, män men kvinnor i synnerhet. Jag är smart nog att förstå att influensers skapar ett flöde i sina sociala medier genom en mediastrategi, därav sorterar jag flödet och tar till mig av det jag vill. Jag tar inte någons sanning eller ens min egna för ett livslångt löfte. En människa ändrar åsikter och tankar i takt med mognad och erfarenheter. Jag ogillar människor som är osakliga i sitt sätt att diskutera. Och framför allt är jag inte elak, inte på någons bekostnad.

    Jag är klarvaken. Är du?

    Svara

     Blablabla, vilken smörja

     Svara

   Ewa, läs kommentarerna på IL:s blogginlägg 30 april! I princip alla som kommenterade tolkade det som att hotlappen dök upp just den dagen. IL har läst alla kommentarer och även svarat några, men hon gjorde inga som helst försök att korrigera läsarnas feltolkning. Det är uppenbart att hon ville att alla ska tro att det var ett nytt hot. Vad är det om inte manipulation av sina följares sympatier?

   Svara

  Tror nog att att det finns jättemånga lögner som inte har ett dugg med X att göra. Det är synd, nog skulle väl Isabella kunna vara framgångsrik ändå?

  Svara

  I aftonbladet säger har att hon SKA ge tillbaka klockan, i expressen har hon redan gjort det… märkligt

  Svara

   Ljuger man så mycket som Bb så blir sådana detaljer oviktiga. Tyvärr.

   Svara

   Klockan är kanske under leverans till honom just nu? Då SKA han få tillbaka klockan och HAR alltså inte mottagit den ännu.. hon vet kanske inte om han mottagit den ännu?
   Så jättemärkligt är väl hennes ordval inte?

   Svara

    men bla bla

    Svara

    Hon uppger ju att hon inte har en aning om var han befinner sig…vart eller till vem har hon då skickat 100 000 kr klockan?

    Svara

     Konkursförvaltaren.

     Svara

  Känns onödigt att peka ut hennes ”fel”. Visst att diskutera att bilderna skiljer sig, men ”hon har ju dubbelhaka” känns ändå onödigt. Hon är ju smal, så kan ju vara att hon blev blessed med lite extra där.

  Svara

  på aftonbladets intervju får hon frågan om hon haft kontakt med H, varpå hon svarar:
  ”nej jag får inte ha någon kontakt med honom, just pga säkerhetsrisken, och det är tufft”…

  är det tufft att inte *få* ha kontakt med honom? trodde inte hon ville det, hon sa att hon hade blockat honom ju efter att han skrivit att han skulle ”take her down” eller vad hon sa. det var ju ett lite konstigt svar!

  Svara

   Dessutom har han ju producerat falska sms (enligt henne) , och ändå vill hon ha kontakt med honom??
   Sure.

   Svara

    Uppenbarligen var inte hans sms om lappen falska.

    Svara

  https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/87039fcf-6310-4f52-a4b1-94031334f686?fit=crop&h=667&w=1000&s=d01dd3ff44fc9e0f89e71f1fc99b485d699be00e

  Är det såhär bra hy man får av hennes produkter? Wow! Vilken glow! Måste kuta till Apoteket och get me some Löwengrip märker jag ju direkt!

  Svara

   Tror dock inte att några produkter kan hjälpa mot hennes acneärr. Problemet ligger väl i att hon marknadsför sina produkter med sin redigerade hy.

   Svara

    ytterligare en lögn att lista.. nån som vill sammanfatta allt hon ljuger om? xD hur många A4 skulle det bli tro?

    Svara

    😦 snacka om vilseledande marknadsföring….

    Svara

     För redigerade bilder i marknadsföring av skönhets- och hudprodukter har vi ju aldrig sett förr…ge er, va?

     Svara

   Det finns ju ingen produkt i det Löwengripska sortimentet som är särskilt bra. Jag har provat de flesta och jag har inte hittat en enda som är särskilt bra. Jag personligen tycker inte heller att kvalitén är särskilt bra och förpackningarna är gräsligt fula och för dyra i förhållande till produkten.

   Svara

   Snake eyes.

   Svara

  Det där med polisen…. Var det inte i samråd med hennes ”team” som det bestämdes att gå ut med att hon brutit med X?

  Svara

   Ja så sa hon först.

   Svara

   I samråd med både vaktteam och polis. Polis hade rådit att inte vara hemma iaf.

   Svara

  Tycker att din granskning av blondinbellas luftslott är SKITBRA! Heja dig 🙂

  Svara

  Under en av Bellas bilder på Instagram finns en kommentar om att flera har tappat hår av hennes balsam och att det är anmält till läkemedelsverket, kan det stämma?

  Någon svarar här: What!!!? Hur kan man kolla det? Köpte från matsmart i somras o tycker jag tappat mycket…

  Kanske något Expressen kan granska istället? Lol

  Svara

   Det där tror kah faktiskt inte på. Det ska rätt mycket till innan man tappar håret.

   Svara

    kah = jag*

    Svara

    Var dock en som kommenterade från sitt vanliga öppna konto, så det känns inte som något påhittat. Om det verkligen beror på balsamet eller om det bara är en overifierad slutsats som några har kommit fram till är en annan fråga.

    Svara

     Menar inte att personen ljög medvetet för jag har ju inte sett inlägget bara det du skrev sist att hon förmodligen gjort en felaktig koppling.

     Svara

      Det intressanta är ju om det faktiskt har blivit anmält till läkemedelsverket och i så fall av hur många. De säljs ju på apotek och man kan rapportera biverkningar till apoteket som sedan rapporterar vidare. Kommentaren är dock formulerad som att Löwengrip själva ska ha anmält det till läkemedelsverket.

      Svara

   Jag tror inte på det, tror att det är någon som vill jävlas och förstöra för dem genom att sprida den skiten och få folk att inte köpa produkter. Vi vet att det finns många som vill förstöra, det har vi sett här.

   Svara

  MEN hon skrev ju inte det heller, det var ju din tolkning. Hon hade ju fått lappen tidigare och det hon säger här nu är ju ärligt. Så vart vill du komma nu? Hon är ju ärlig och lappen hade inte hon själv skrivit OCH hon skrev inte att hon fått lappen nu när hon visade den i april. Hon hade fått en hotlapp och hon skrev ett inlägg om vad drev kan leda till och hon visade en lapp hon tidigare fått på sin bil. Du har fått det att låta tidigare som att hon skrivit lappen själv men det har hon ju alltså inte.

  Svara

   Varför behövde hon sova hemifrån då? Varför förklarade hon ej i kommentarsfältet (som tolkade att lappen var färsk)?

   Svara

    Hon kanske kände ett obehag över alla hemska kommentarer här och på fb som kom efter camcams avslöjande. En del kommentarer är helt sjuka. Om folk anmäler till socialen eller skriver som knäppgökar skulle jag också känna mig hotad, rädd och ledsen. Skulle inte heller vilja sova ensam hemma.

    Svara

     Hahaha

     Svara

     Håller helt med 00:08 trodde först att jag skrivit det själv. Skrev något liknande till annan. Sjuka kommentarer och drev kan såklart sänka en människa och göra henne både nedstämd, ledsen och rädd. Särskild som hon tidigare fått hot i form av lapp och annat.

     Svara

     Ha ha då är det ju perfekt att hetsa upp sig själv ännu mer med en gammal hotlapp! Är man med i leken får man leken tåla. Efter så lång tid i branschen borde hon ju ha full koll på vad hennes sk mediastrategi genererar.

     Svara

   Anonym 23:15…. Läs kommentarerna på IL:s blogginlägg 30 april! I princip alla som kommenterade tolkade det som att hotlappen dök upp just den dagen. IL har läst alla kommentarer och även svarat några, men hon gjorde inga som helst försök att korrigera läsarnas feltolkning. Det är uppenbart att hon ville att alla ska tro att det var ett nytt hot. Vad är det om inte manipulation av sina följares sympatier?

   Svara

  Tror bestämt att Bella är Sveriges svar på Trumph!
  De kommer dagligdags lögner och trixandes med sanningen, så att man inte längre kan hålla koll på vad som är vad. Precis som med Trumph kommer det nya lögner och utfall när de börjar hetta till och någon är dem på spåren. För fullt normala människor är det svårt att hänga med, deras verklighetsbild ser annorlunda ut och vanlig etik och moral existerar inte. Så med vanligt förnuft kommer man inte långt när man försöker hänga med i alla turer.
  Men så har vi också med två fullblodsnarcissister att göra…..

  Svara

   Vad är Trumph?

   Svara

   Yes, har tänkt på det ofta. Väldigt lika. Skillnaden är att Bella är lite smartare och mer strategisk än Trump. Men annars väldigt likt med lögnerna.

   Svara

   Och båda ar orangea med löshår! Ok, förlåt, men kunde inte låta bli..

   Svara

  Camilla… hade du låtit sånt här skrivas om Eleine? cissi? Lady
  Okej att bevaka, okej att granska men att tillåta kränkningar och mobbning? Bara för att du verkligen verkligen verkligen inte gillar henne såborde inte folk skriva vad som helst!

  Svara

  Toppen på isberget kan man lugnt säga. Alla som har något innanför pannbenet förstår det.
  Alla lögner kommer komma fram.

  Svara

  En tolkningsfråga?? Sa hon inte att hon skulle sova borta samma kväll? Inget av det hon skrev var en tolkningsfråga, det var 100% meningen att alla skulle tro att hon hade fått lappen där och då och att det var bloggbevaknings fel.

  Svara

  Isabella är en businesswoman. Hon vill tjäna pengar vilket inte är så konstigt.. eller??!!
  Hon gör vad som krävs för att få bra statistik på sin blogg, det är hon säkerligen inte ensam om i denna värld. Och om hon vill få läsarna att tro att det är ett nytt hot så… herregud, skit samma! Så sluta gnäll alla, det är ju fan ni själva som klickar på hennes sidor och ger henne pengar! Kör på Isabella säger jag!

  Svara

   Ja visst, om hon vilket tjäna pengar på lögner och falskhet så varsågod, men hon ska inte klaga sen när konsekvenserna av detta hälsar på henne. Om man är funtad så att man ljuger för att tjäna sina pengar så ska man väl inte grina i media sen när folk synar en?

   Svara

   Men då ska hon inte sitta där och tycka synd om sig själv och spela offer! Det är det som är så jävla störigt. Och ännu mer störigt är att folk på riktigt tycker synd om henne.

   Svara

  I intervjun i Expressen står det även att deras Spanien resa var inplanerad sedan INNAN.
  Men under hela veckan hon var där var det ju hemlig ort (vilkrt det iofs fortf kan vara pga det som ”hände”) och hon fick det att låta som en sista minuten lösning de kommit på för att fly från hoten.
  Näe hörreni, nu väntar jag med andakt medan luften pyser ur slottet.

  Svara

   Men wow, hon har ju helt tappat det nu – presenterar flera olika sanningar på en och samma dag och motsäger sig själv stup i kvarten.

   Svara

   Hon menar att veckan nu i NY var inplanerad sedan innan, inte Spanien.

   ” Jag fick en vecka i Spanien med mina barn, vilket var mysigt. Den här veckan var inplanerad sedan tidigare så jag försöker att lägga fokus på jobbet i stället.”

   Svara

    Hon pratar ju om NY resan inte Spanien…

    Svara

   Nej det står väl att resan till NY var planerad sedan innan..?

   Svara

   Eh. Hon snackar om resan till NY.

   Svara

   Maria tyvärr händer det ganska ofta att kvällstidningarna skriver lite fel, de blandar lite lätt ihop vad som sagts och skriver inte alltid helt korrekt och det som faktiskt sagts.

   Svara

   Hur var det med läsförståelsen?

   Svara

  Förstår inte er som tycker att hon är vacker.

  Svara

   Det är väl rätt oviktigt. Förstår mig ej på någon som behöver vara negativ kring någons verkliga utseende.

   Svara

    Förstår mig inte på det och inte heller alla som är så otroligt elaka här. Mot Bella och mot varandra. Ni är på en lägre nivå än Bella.

    Svara

   Camilla kan inte du blocka alla dessa kommentarer ang hennes utseende? Det är så himla irrelevant, och jag ser det inte ske när det skrivs om någon annan influenser.

   Jag tål inte bellas sätt alls men hennes utseende har verkligen inget med det här att göra. Och till dig som inte förstår hur folk kan tycka hon är vacker, så tänker någon om dig, om Angelina Jolie, om ugly Betty också, men så finns den sidan som tycker dessa människor är super vackra, så sluta offentliggöra era åsikter om folks utseende.

   Svara

    Håller med. Ta bort dem. Otroligt lågt.

    Svara

   Men fulast insida!!! Sluta redigera dig!!!

   Svara

  Hur mycket mer info har du om saker hon gjort som du inte har nämnt ännu?
  Alltså inget om statistik, lappar och bictons utan sådant som inte ens varit på tapeten.

  Svara

   Bla har hon jobbat på ett inlägg om Löwengrips tidigare anställda, men förstått på Camilla att det i dagsläget inte går att publicera något om det då det skulle röja källan….

   Svara

  Jag är fortfarande nyfiken på de ”kriminella”’personerna. Så här säger hon till Expressen: ”Det vi vet är att de som satt i bilen har ett register och det var inga människor man vill umgås med”. Varför frågar inte reportern hur de kan veta det? Sa hon inte också tidigare att bilen/bilarna var registrerad/e på kriminella? Nu har de helt plötsligt, på håll, identifierat minst två personer.

  Jag tror inte alls att det förekommit x antal bilar med minst två stycken kriminella i, då hon säger ”de”. Ja, nu verkar det också helt plötsligt handla om en enda bil.

  Möjligtvis har typ en delgivningsman, icke-kriminell, varit där och sökt exet

  Svara

   Haha såg nu din kommentar! Skrev själv en likadan fast lite längre ner!
   Kul att fler reagerade!

   Svara

   Reporten låter rädd för att prata! Varför skickar de inte någon med lite pondus o skinn på näsan att intervjua dessa människor?

   Svara

   Tänkte också på detta! Hon sa ju förut att bilarna tillhör människor fällda för människorov. Är det inte sant längre? Hur kan hon veta vilka som satt i bilarna ens, gick hon och bad om personnummer eller?

   Så fruktansvärt oklart från början till slut men inga följdfrågor från ”journalisten” om detta heller…

   Svara

  Hon menar att veckan nu i NY var inplanerad sedan innan, inte Spanien.

  ” Jag fick en vecka i Spanien med mina barn, vilket var mysigt. Den här veckan var inplanerad sedan tidigare så jag försöker att lägga fokus på jobbet i stället.”

  Svara

   Och? vad menar du? Det förstår väl de flesta att NY är planerad sedan innan. Men Spanien åkte de till helt spontant och oplanerat pga att hon fick rådet att åka bort med barnen under sin barnvecka och inte vara hemma, pga en eventuell hotbild och allt som uppdagades.

   Svara

    Och? Och????????
    Kommentaren hamnade fel så du kan verkligen LUGNA ner dig.

    Svara

  Tänk hur creepy: en kvinna sparar hotlappar i flera år för att sedan använda dem när det är lämpligt för henne. Vad har hon sparat mer? Vilka samlingar har hon? Vad säger psykologen? Jag tror att Isabella och hennes stalker har mer gemensamt än jag trodde… (önskar absolut ingen att bli förföljd av en stalker, men saker den kvinna gör är störda…)

  Svara

   Fast man ska alltid spara sånt, för det kan användas som bevisning om det händer något mer/allvarligare senare som kan kopplas tillbaka till en sådan händelse. Så det i sig är inte konstigt. Att hon senare återanvänder dem, ja det är ju en annan historia….

   Svara

   Hon skrev den säkert själv. Så svårt är det väl inte..

   Svara

  Och så detta tjat om hennes SÄKERHETSTEAM. Teamet består av Magnus.

  Svara

  Bellas ”crew” som har fullt upp med att kommentera här inne 😂😂😂

  Måste ändå va bästa jobbet dom haft..

  ”-IIIIN OCH FÖRSVARA MIG PÅ BLOGGBEVKNING..ALLIHOPP! ANNARS BLIR DET SPARKEN..FATTAR NI? JAG ÄR SVERIGES MÄÄÄÄKTIGASTE KVINNA! BLIVANDE OPRAH..FATTAR NI..”

  Svara

   Är du faktaresistent? Missat att i princip ingen här gillar Bella men ändå har synpunkter på Camillas ”granskning” av rent humana skäl? Så tröttsamt.

   Svara

    Rent humana skäl? Och vilka är de då?

    Svara

  Jag är helt för granskningen av henne och andra – men – i det här fallet tror jag inte d kommer leda till ngt alls…hon ljuger sig blå och journalister och investerare tror stenhårt på henne utan att ifrågasätta!

  Svara

  Jag tror inte det finns många som inte fattat för flera år sedan hur Bella hittar på i sin blogg. Möjligtvis med undantag av dig kh och ett gäng till här som verkar helt tagna på sängen.

  Majoriteten blir bara helt enkelt inte så förvånade och upprörda över Bellas lögner. Det verkar svårt för en del att ta in, eftersom Bella uppenbarligen betyder så mkt i deras liv 😉.

  Sedan är det bara rent bondvett att reagera på drevbildning med oräkneligt antal riktigt elaka kommentarer. Även Camillas sätt att välja ut en person att hacka på under lång tid, är i mångas ögon fel. Det är inte okej i verkligheten, och inte heller på nätet.

  Svara

   Komihåg att Bellas mamma blev anmäld till soc för att Bella som då var under 18 skrev om allt drickande och festande i sin fantasivärld

   Svara

  It’s getting ”hot” in here… Gäsp

  Svara

  Från det ena till det tredje -jag har hört från en väldigt säker källa att Toftby ska lägga ner bloggandet och börja jobba igen.

  Jamen varsegod

  Svara

   Sant??

   Svara

   Blir inte helt förvånad.
   Märks en del på att sättet att skriva förändrats. Lite nya strategier kring provokation som gör att – åtminstone jag – inte tycker det är ett lika trevligt ”vardagsrum” att befinna mig i.
   Tror – med rätta – att flera års dagligt bloggande – till slut sätter sina spår, och att en ”vanlig” och lite mer anonym tillvaro kan locka.

   Svara

  CamCam!
  I Bellas tidigare inlägg och intervjuer så har hon sagt att hennes ”team of security” har slagit på bilarna som varit parkerade i närheten av henne och att det har kommit fram att de är kriminella och dömda för kidnappning/människorov.
  I expressen ikväll så säger Bella följande:
  ”– Det vi vet är att de som satt i bilen har ett register och det var inga människor man vill umgås med och utifrån det gjorde säkerhetsteamet bedömningen att vi inte ska bo hemma”
  Hur sjutton kan hon VETA V I L K A som sitter i bilen kl 23 på natten?
  Du kan se vem bilen är skriven på men om du inte har jäkligt mycket insyn i den kriminella undre världen så känner du inte igen dessa typer.

  Hon ändrar sin utsago från dag till dag 🤥

  Svara

   Man kollar med polisen.

   Svara

    Eh hur då?
    Ska polisen berätta VILKA personer som just i denna sekunden befinner sig i en bil ett kvarter från Bella. I think not.
    Polisen vet vem bilen tillhör men inte vilka som befinner sig i den.

    Vi kan ringa polisen och fråga vilka som befinner sig i min bil just nu som står parkerad 2 kvarter bort.

    Svara

   Måste hon hela tiden använda polisen för att validera sina påståenden….? Varför finns ingen polisanmälan om hon och hennes barn är under hot?

   Svara

    Nej men man meddelar givetvis den information man har. Bilar, reg nr och dyl…

    Svara

    Vad ska hon polisanmäla menar du Emelie? Hon har inte sagt att hon och hennes barn fått några konkreta hot men att det kan finnas en hotbild eftersom exet förlorat pengar/har stora skulder och han har sagt att Daytraders ofta får kidnappningshot.

    Svara

  Skaffa ett liv Camilla

  Svara

   Camillas liv ger oss glädje men du kan ju skutta iväg och finna lyckan på andra ställen 🌈😘
   Haters will always hate 🤩

   Svara

    00:11 det har du rätt i men vilket hemskt liv ni kommer få.

    Svara

  Och jag skrattar ännu högre – så snart hörs väl mitt fnittrande och garv ända till lsabella själv, där hon sitter på sin nya kontinent. För det verkar ju som om hon insett att det är dags att fly fältet och försöka börja om någon annanstans. Det tycker jag ändå tyder på en viss självinsikt (eller åtminstone goda rådgivare). Enough is enough och hon har bränt sig själv och därmed sina produkter här i Sverige. För det är ju så det ser ut, Isabella är reklampelaren som lever det liv produkterna ska förknippas med, vilket förklarar lyxkonsumtionen. Jag har ingen aning om hur mycket de tar ut direkt från företaget för hennes räkning, men jag skulle gissa på att det handlar om ansenliga summor. Det är ur hand i mun – med syftet att skapa en bild som säljer. Vem vet förresten, och nu skrattar jag till och med medan jag skriver, här kanske förklaringen till ”klonen” finns. Kanske blev det lite dyrt i längden, enklare då med en ”klon” som man ju enkelt kan klä in i lyx utan att det kostar mer än några licenser för datorprogram. Hahahaha!!!!!

  Men det sålde inte längre. För svenskar gillar inte oärlighet. I andra kulturer är lögnen ett accepterat inslag (och observerara nu att jag inte avser detta rasistiskt, det har helt enkelt med olika kulturtraditioner att göra, det beror på olika normsystem, bara) och den som lyckas ljuga bra och därmed skaffa sig fördelar höjs snarast till skyarna. Men här blir folk förbannade. Hon tog det så att säga några steg för långt.

  Men det här tugget om att ”media” skulle stå på ”Isabellas sida” och allt vad ni skriver – glöm det. De har tagit kontakt med press helt enkelt och några svenska tidningar har nappat. Anledningen är enkel – det säljer klick. Inget annat.

  Vad säger ni? Ska vi inte ta och följa med henne västerut och låta hennes nya satsning åtföljas av påpekanden om eventuell verklighetsförvrängning där också? Nu är det ju tuffare där, men lögner och överdrifter funkar lite worldwide. Jag tycker att det vore bra. Så att de också får lite ”insight” – som Bella själv lär ha kallat det. 😉

  Svara

   Hon kommer aldrig lyckas internationellt

   Svara

  Alltså hur kan man välja att sälja ett ”premium” märke med Amazon? Så billigt! Plus att vem som helst ska ladda upp produkter där. Förstår inte hur hon kan vara så stolt?

  Det räcker det med en snabb titt på ingredienserna på förpackningen av hennes kladd för att konstatera att det är skitprodukter, wrapped up in ”lyxförpackning”.

  Svara

   De stora kedjorna och varuhusen i USA tar inte in märken och produkter som inte understöds av ordentliga mediabudgetar. Dessutom kräver de butiksmaterial för exponering och olika aktiviteter i butikerna plus specialerbjudanden.
   Enda chansen för ett märke som Löwengrip är att sälja via Amazon och mindre återförsäljare som själva beslutar om sitt sortiment.

   Svara

   Köp pixi!!!!!!

   Svara

  Här är vilka du har att kämpa emot CamCam…

  Martina Bonnier, Malin Eklund och Elin Renck.

  https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/06/pop-up-i-nyc/

  Dags för dig att hitta dina egna affilierade inom mediasfären om du ska ha en chans att nå ut.

  Svara

   Kan inte sluta skratta för nu alla kära som inte har något innanför pannbenet kan ni gräva om varför inte sanningen kommer fram utan är förvrängd. Sluta vara naiva i det här jävla samhället. Ta reda på fakta, riktig fakta.
   Heja Camilla!

   Svara

   Fan vad naiv man är som tror svensk media är så mycket ”renare” än all annan. O det här handlar bara om en liten, sketen bloggare. Vill inte ens veta hur de riktiga makthavarna styr media till sin fördel.

   Svara

  Den hmmm….. inte så smickrande ansiktsnärbilden har försvunnit från Expressen.

  Svara

  ”…målat upp ett scenario värt ett novellkontrakt i akt och mening att känslomässigt manipulera sina följare”

  Lustigt att du skriver så, det är ju exakt det du håller på med. Exakt! 🤦‍♀️

  Svara

   Ja Monika Camcam skriver alltid oerhört manipulativt för att manipulera sina läsare. Och lyckas tyvärr till stor del

   Svara

  När man läser expressens text låter det som att Odd var med på den orfivilliga semestern?

  Svara

   Fast nae, traffade Odd genom jobbet den veckan sa det stammer inte. Enligt nagons mamma pa flashback var hon dar med Ida och en okand man

   Svara

  Camcam har du haft nån kontakt med odd?

  Svara

  Man funderar på hur mycket annat som är påhittat… Jag följer ju en influencer för att deras vardag är spännande. Jag vill ta del av deras åsikter, händelser mm. Men om mycket bara är en påhittad historia så känner jag mig… lurad. Tråkigt att behöva tänka ”Är detta på riktigt eller är det en berättelse…..?

  Svara

  Falska siffror, går det att få någon att publicera en artikel igen om detta? American Express-samarbetet som upphörde när det kom fram att hon köpte views – går det att få ett uttalande därifrån? Kan H komma med mer bevis?

  Kan inte bara någon annan (än bara C som ändå får kritik för allt) göra en professionell granskning av Bellas luftslott. Vem som helst? Journalister: här är er chans.

  & till alla er som är härinne och skriver om hatet mot Bella. Tror det i grunden handlar om att många (inklusive jag själv) följt henne under många år. Även förr visste man att hon spelade ett spel via sin blogg, men däremellan var glimtar från en helt vanlig tjej. Numera är alla en bricka i hennes spel och som konsument är jag oerhört trött på att utnyttjas. Reklam precis överallt, köp köp köp. Hon spelar på folks känslor för att öka sympati för henne och hennes varumärke = mer konsumtion/klick/reklam & pengar till koncernen. & det känns värst. Varför är varje person en siffra i hennes liv som går att utnyttja på ett eller annat sätt? Vinner hon inte mer på att man genuint tycker om henne? 😕

  Så trött på falskheten och utnyttjandet av genuint fina människor bara. Är väl allt.

  Svara

  Jag instämmer med många andra här, väldigt trött på alla Bella-inlägg. Hon intresserar mig inte och jag har aldrig varit där, det finns massor med andra influencers som förtjänar att lyftas fram (i positiv mening!). Nu får jag ut det mesta i denna bloggen av andras kommentarer istället.

  Svara

   Det är ju fritt fram att skicka in tips, om CamCam och övriga sen tycker att de är tråkiga…. 😉

   Svara

  Men jag undrar, lappen fick hon för två år sedan. Vart har hon förvarat den i två år? Och varför har hon sparat den i två år?

  Svara

   Förmodligen har hon bara sparat själva bilden i sin mobil.

   Svara

   Det är en BILD på en gammal lapp som hon sedan beskurit och återanvänt.

   Svara

    Nej, för de diskuterar hur hon ska sätta den pa bilen.

    Svara

  Camilla är sanningens riddare som kommer till allas undsättning och räddar livet på folk genom att skrika ”hon ljuuuuuuger” och pekar på Blondinbella.
  En riktig skvallerbytta haha! Love it.

  Den ena är ungen som inte lärt sig att man inte ropar varg, den andra är den som vill bli älskad av alla genom att vara en skvallerbytta. Fantastiskt beteende, av båda parter.

  Svara

  Jag hade verkligen velat veta vad ditt mål med allt detta fokus på Isabella? Är ditt mål att hon ska förlora allt, sitta i en lägenhet med barnen och vara arbetslös? Kommer du ha nått ditt mål då? Eller vill du se henne inför rätten och i så fall för vad? Har du nått målet då? Dömas till fängelse? Är det att du ska bli uppmärksammad nationellt i media för din granskning, handlar det här om din egen karriär? Med tanke på din besvikelse över att inte inlägget med hotlappen fick medial uppmärksamhet så känns det som om det skulle kunna vara ditt mål. Förstår att du troligen tjänar ganska mycket mer pengar på de här inläggen om Isabella med tanke på alla kommentarer de genererar men om det är det som driver dig så är du ju inte bättre någon annan influencer?

  Svara

   Målet är väl att syna ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” vilket är helt rimligt.

   Svara

  Så bra jobbat CamCam! Förstår inte varför människor kallar dig hatisk/manisk när du bara gör ditt jobb, dvs bevakar bloggare. Orkar inte längre med att Isabella kommer undan men VAD som helst. Man kan inte ljuga sig igenom hela livet och sedan förvänta sig att läsarna skall vara förstående…

  Svara

  Du är så avundsjuk på vad Isabella har lyckats åstadkomma. Ett tips för att även du ska någ längre i ditt arbete att granska andra är att bli något mer opartisk. Du granskar inte alla med samma villkor och dina egna åsikter lyser igenom varje inlägg. Ett mer objektivt granskande och jag hade kunnat ta dig på allvar. Just nu tycker jag faktiskt att du bara är väldigt löjlig och så jäkla missunnsam. Också så väldigt förvånad över hur man kan lägga så mycket energi och tid på att grotts ner sig i andras liv. Fokusera på ditt egna privatliv och karriär så ska du se att du kommer lyckas bättre.

  Svara

   Så himla tröttsamt med kommentarer om att Bella är så lyckad och att Cam inte är det och bara är avundsjuk. Jag hade för allt i världen inte velat leva som Bella, hon är lyckad enligt någon standard där man ska ha pengar, konsumera ”lyx”produkter och få kommentarer om hur lyckad man är. Jag skulle hellre ha Cams liv och Cam verkar själv väldigt nöjd med sin sitiation. Så sluta tjata om er jävla avundsjuka och ”lyckad”, bara för att ni vill leva som Bella så betyder inte det att alla andra vill det.

   Svara

    Skulle hellre leva Camillas liv med en liten hundvalp + familj än Bellas ensamma ”lyxliv” som kräver att man spelar en roll och manipulerar dagligen. Lycka kommer i olika former…

    Svara

   Gapskratt!

   Jag börjar bli så där lite trött småirriterad på det här ”avundsjuk”-kortet som dras i tid och otid avseende Isabella Löwengrip. Vilket trams. Varför skulle någon vara avundsjuk på en människa som uträttat bra och viktiga saker? Tvärtom, det är väl något att inspireras av. För mig personligen kan det handla om en mycket duktig författare. Eller om en forskare som hjälpt mänskligheten till ett bättre liv. Herregud, varför skulle någon bli avundsjuk?

   Och det finns säkert de som skulle kunna bli avundsjuka på Isabella Löwengrip också. Det beror ju helt på vilket fokus man har i livet. På något sätt har hon ju antingen privata medel eller tillgång till andras pengar – att leva för. Är det vad du menar skulle skapa avundsjuka? Men då tänker jag att i så fall finns det väl massor av människor som drar in mer stålar än Isabella Löwengrip, det borde knappast skapa ett fokus på just henne.

   Du skriver ”vad Isabella har lyckats åstadkomma”. Ja, vad är det? Jag ser inte så mycket, men du gör det tydligen? Det vore kul om du kunde berätta vad, för det som faller mig i ögonen är en människa som inte klarar att vara nöjd med vem hon är utan ständigt ljuger om sitt liv. En förälder som är mycket borta från sina barn under småbarnsåren. En kvinna som jag faktiskt tycker synd om, eftersom hon verkar ha så svårt att få nära relationer att fungera. Det är vad jag ser. Vad ser du?

   Tänk om, tänk rätt. Jag antar att din kommentar syftade på kvinnan som driver den här bloggen. Vad vet du om hennes motiv? Hon kanske helt enkelt bara är dödstrött på det ständiga ljugandet, tycker att det har gått för långt och bestämt sig för att den som själv ljuger rimligen får tåla att andra avslöjar lögnerna? Fundera ett tag ”så ska du se att du kommer lyckas bättre” i dina analysförsök. För att låna dina egna ord.

   Svara

   Jag är fullkomligt överlycklig över att min hundvalp väckte mig i natt när hon behövde kissa, OCH kissade på rätt ställe. Mer än så behöver jag inte just nu. Hon är lycka för mig och jag skulle inte byta henne mot alla Cartierklockor i världen. <3

   Svara

  Från intervjun i expressen:

  ”Är det något annat du vill tillägga som är viktigt för dig?

  – Hade jag fått välja hade jag aldrig outat hans situation alls. För det är hans problem och att hela svenska folket ska veta vad han har gjort är ju inte roligt. Varför jag gjorde det är för att polisen uppmanade mig att gå ut i medierna och säga att vi inte har en relation. Det var för att de han har skulder hos inte ska tro att de kan hämta dem hos mig i stället.”

  Var det verkligen viktigt att outa hans situation i pressen? Hade det inte räckt att berätta att det var slut? Detta känns också som en efterkonstruktion för att få H att inte prata med pressen. Isabella nämner också att Odd är så lojal och skulle aldrig prata med pressen, men hon själv outar ju Odd hela tiden?!

  Svara

   Exakt. Efter orden ”det är slut med H” gick Bella all in för att lyfta statistiken och gynna sitt varumärke. Inget i situationen krävde det hon valde att göra.

   Svara

   Nu när de kriminella vet att det bara var något som ”polisen sagt till henne att säga”, så är det ju ändå fritt fram för de att hämta dem hos henne? Det går ju inte ihop någonstans.

   Svara

   Låter märkligt att polisen bad henne gå till pressen.

   Svara

  Nånstans mitt i denna soppa säger hon säkert nånting som är sant men det är förstås omöjligt att veta vad pga det mesta är lögner. Knepig situation hon försatt sig i..

  Svara

  Haha Camilla, du beter dig som om du vore ett barn? HUVUDSAKEN ÄR ATT JAG HADE RÄTT 🙂 ge dig! Du måste verkligen älska Isabella eftersom Det är allt du verkar tänka på? Ni andra som kommenterar – kom ihåg att ni Bara får en (dessutom väldigt partisk) del av historian här inne.

  Svara

   Vi har en egen hjärna och kan tänka själva, tack… 🙂

   Svara

  Aha, så Camilla, nästa gång Bella ringer dig och drar en läskig historia om hot och ber dig att inte publicera kommer du kanske inte tro på det… ? 😉 😉 😉 😉

  Otroligt vad hon är trovärdig och kan lura folk. Troligen för att hon inte upplever själv att hon ljuger. Hon har bara en ”egen sanning”…

  Svara

  Hon ljuger ju igen under intervjun! Lappen var ju inte för att hon var rädd för några läskiga typer på flashback, utan endast så hennes falska siffror inte skulle uppmärksammas lika mycket! Hon är priceless!

  Svara

  Blondinbella har verkligen bitit huvudet av skammen.

  Svara

  Vad jag hoppas är att någon lyckas reda ut hur det kommer sig att hon kan ha den ekonomin hon har då jag är övertygad om att inte allt gått rätt till. Ovanligt tyst från Hampus om henne – har hon betalat honom för att vara tyst? Får ställa hoppet till Flashback.

  Svara

  Som vanligt krämar Camillas lilla svans kollektivt ner sina underbyxor av upphetsning, utan en enda källkritisk tanke.

  Såhär va: till alla er som skriker att Bella har vinklat lappen till sin fördel, har Camilla gjort precis samma med informationen om lappen.

  Bella påstod aldrig att lappen hade kommit samma dag, och hon påstod aldrig att den kommit p.g.a. den här bloggen. Hon vinklade det på ett sätt som fick läsarna att anta och utgå ifrån det värsta, och som sedan diskuterade detta öppet i kommentarsfältet, varefter Bella inte gick in och rättade dem. Manipulativt och oärligt.

  Camilla påstod aldrig att lappen var fake (bara HOTET var fake), och hon påstod aldrig att Bella och Simon SKRIVIT lappen (bara att de låg bakom den. Ja, jag har massor med screenshots). Camilla vinklade det på ett sätt som fick läsarna att anta och utgå ifrån det värsta, och som sedan diskuterade detta öppet i kommentarsfältet, varefter Camilla inte gick in och rättade dem. Manipulativt och oärligt.

  Om vi sen skulle diskutera hotbild mot Bella. Hon har tidigare fått brev av någon typ som skulle skära av hennes bröst och steka dem i smör. Hon har en stalker som har fått besöksförbud. Som för alla andra offentliga kvinnor kan jag gissa att hennes inboxar svämmar över av k*kbilder, våldtäktshot och dylikt.

  Om vi sedan ser på kommentarerna här på bloggen. Camilla påstår att mobbning inte är okej, och hon tar sig friheten att radera ”onödiga kommentarer som inte tillför något och som bara drar ner stämningen” (konstigt nog verkar dessa kommentarer mest innehålla kritik riktad mot Camilla själv, tolka det hur ni vill). Exempel på kommentarer om Bella bara under det här inlägget: hon är en f*tta, hon är ful, hon har äcklig hy och är rynkig (fan ta alla med acneärr liksom). I övriga inlägg har hon blivit kallad alla kvinnohatiska ord under solen, hon har blivit tillskriven alla psykiska diagnoser under solen, hennes föräldraskap har ifrågasatts och orosanmälts till socialen, hennes utseende, hår, hy, bröst, klädstil, shoppingvanor, hus, relationer, bilar, arbete, politiska inriktning, matvanor, vikt, personal, fester, musiksmak, inredning, uppfostran, barns kläder, exmake, ADHD, bröllop, skilsmässa och känslor har nagelfarits, ifrågasatts och förlöjligats, båda av Camilla och i kommentarsfältet. Hon är dum, hon är blåst, hon är en blond bimbo, hon är en f*tta, slampa, idiot, efterbliven, känslokall. Hon ska sänkas, hon ska förgöras, hoppas hennes företag går under, hoppas hon blir fattig, hoppas hon mister barnen, hoppas hon blir åtalas, hoppas hon åker i fängelse, världen skulle vara en bättre plats utan henne. Är det så jävla underligt att hon ser den här bloggen som hotfull? Seriöst, flashbacktrådarna om Bella har 1000 gånger bättre ton än kommentarerna här. Om man lyckats skapa något värre än Flashback, då ska man nog sitta ner och ta en funderare över vad man håller på med.

  Detta är det direkta resultatet av den här bloggen. Det värsta är att Camilla tycker det är berättigat. Camilla, som ofta snyftar om hon mobbad hon har blivit, tycker att Bella förtjänar denna behandling, för att hon är oärlig och använder olika knep för att lyckas bättre i sitt jobb (knep som Camilla bevisligen också använder sig av). Camilla gullar med folk som t.ex. blivit fällda för våldtäkt av barn (Nemo), men Bella, vars beteende inte är olagligt (än iaf) ska förgöras.

  Så jävla absurt.

  Svara

   Du tycker inte att det är skillnad på en 12-åring som får stryk i skolan och att ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” granskas när hon ljuger, fuskar, manipulerar och fabricerar?
   I så fall förstår jag din kommentar och tänker inte ödsla någon tid på det.

   Svara

   Allvarligt Apan, jag har aldrig sett någon kommentar kalla Blondinbella för könsord eller hotat med att hon ska ”förgöras”. Jag har heller aldrig sett att folk kritiserar hennes utseende utöver hennes tillgjorda hårslängande och plötsligt fixade bröst.

   Om du har screen shots på sådant och vill ”avslöja” Camilla så kan du enkelt skapa en egen blogg och lägga upp bevis där. Jag är rätt säker på att Camilla gladeligen skulle länka till den bloggen till och med för hon slår mig inte som någon som har något att dölja.

   Svara

    Jag såg det senast i detta inlägg bland annat.

    Svara

     Var? Kan du citera eller länka? Alternativ berätta vem som skrev, vilken tid och under vilken kommentar?
     Ursäkta misstron men det finns allt för många kommentarer här som visar att en eller flera personer vill försöka få läsare här att misstro Camilla och den här bloggen. Du eller vem som helst kan mycket väl vara en del av Blondinbellas team som har allt att vinna på att den här bloggens misstron av läsare.

     Svara

      Anonym / 2018-12-06 23:02

      Hon använder inte den skiten och ändå har hon så vidrig hy 😂

      Camilla tog ej bort kommentaren utan svarade (på en kommentar som kritiserade kommentaren ovan) såhär:

      Bloggbevakning / 2018-12-06 23:15

      Ja, riktigt onödigt! Lägg ner det! Falsk marknadsföring kanske men that’s it.

      Bland annat. Ser ofta saker om hur Bella ska sänkas osv. skriver sjuka grejer om henne. Påminner ibland (inte alltid) om flashback ärligt talat.

      Svara

     I detta inlägget står kommentarer om hur fult utseende Bella har kvar nu ett dygn senare. Hade det skrivits om CW hade det raderats omgående med block och bassning från Camcam. Att hon behandlar personer så olika är så äckligt beteende.

     Svara

   Håller helt med! Visst är det fult det bella gör, men ärligt talat, HUR kan man vara såhär arg å upprörd över detta. Och camillas kommentar under visar ju tydligt att hon inte alls tar till sig av kritik, utan hellre misstolkar.

   Svara

   Aptandborste… läs kommentarerna på IL:s blogginlägg 30 april! I princip alla som kommenterade tolkade det som att hotlappen dök upp just den dagen. IL har läst alla kommentarer och även svarat några, men hon gjorde inga som helst försök att korrigera läsarnas feltolkning. Det är uppenbart att hon ville att alla ska tro att det var ett nytt hot. Vad är det om inte manipulation av sina följares sympatier?

   Svara

  Just keep digging, just keep digging!

  Svara

  Lol, är jag verkligen sätt i modd?

  Svara

   Eftersom den här kommentaren gick rakt igenom så gör du inte det. 🙂 Det var med största sannolikhet någonting i din halva avhandling som fastnade. 😉

   Svara

  Är det inte bättre att bara tiga ihjäl Isabella? Om så mycket är bluff och båg så rasar snart hennes korthus.

  Svara

   Att tiga bort lögner?

   Hur dumt är inte det? Om alla hade hållit käft så hade de flesta fortsatt att vara grundlurade. Tack till Camcam för att du orkar trots alla infantila påhopp!

   Svara

  Jag blir så jävla förbannad att hon tjänar pengar på att luras!!
  Jag fattar att hon inte är den enda, men det är så orättvist mot gemene man som kämpar med att få ihop livet med plugg, jobb, familj osv osv.
  Det som irriterar mig så mycket är att det ju är genomskådat, och så fortsätter det ändå. Hur kan det få fortgå?

  Svara

   Det kommer att fortgå så länge inte någon med större tyngd tar handen ifrån Löwengrip. Att hon behandlar sina läsare som hon gör är en sak (man får skylla sig själv om man frivilligt konsumerar skräp), det blir annorlunda om folk som betalar reda pengar blir blåsta.

   Svara

  Herregud…

  Svara

  Isabella köpte inte dessa saker, skor, klocka och annat. I USA och även i andra länder kan man låna kläder och smycken för att göra reklam. Kändisar gör det hela tiden. Ex vid Oscarsgalan så gör kändisar reklam för olika klänningar och smycken. Dessutom är huset inte köpt och det vet jag från mycket säker källa.

  Svara

   Hur säker är källan? När ”borde” lagfarten vara klar om hon skulle ha köpt huset hos lantmäteriverket?

   Svara

    Man har rätt att söka lagfart i tre månader och handläggnigstiden från att ärendet inkommit till LM ligger på ca: två veckor. Vet inte varför man vill vänta med lagfart så hon bör ha det vid det här laget. Men antagligen hyr hon bara.

    Men ni tror alltså inte ens att hon har köpt den nya klockan? Är själv inne på att köpa den modellen men blev lite avtänd när jag såg att hon nu ”köpt” den (kanske töntigt, men kan inte hjälpa).

    Svara

   Nja.. är tveksam till den säkra källan. Skulle iofs inte förvåna mig om hon hyr. Men jag tror mer på att hon fått ett riktigt bra pris med tanke på att huset legat ute så länge och sänkts från 30 till 25 miljoner. Bra förhandlingsläge för en köpare, dvs hon betalade nog inte 25 heller. Sedan gick hon väl in med sitt delägarskap i tex NC som säkerhet. Vilket är en del i varför granskningar som Camillas är viktiga. Bella har förmodligen tillskansat sig delägarskap med falsk statistik som underlag. Det är bedrägeri. I sin tur genererar de falska siffrorna utmärkelser som ”Sveriges mäktigaste affärskvinna” osv. Bollen rullar vidare och det är detta som gjorde Bella rädd när Camilla började nysta och hittade Bellas bedrägerier. Granskning av sådana förehavanden är inte ”mobbning”. Bella är inte längre en 14-årig tjej som bloggar i flickrummet. Hon använder sina siffror för att troligtvis lura företag och därmed få egna ekonomiska fördelar.

   Svara

    Precis så!!

    Svara

    Det är Löwengrip Invest som har aktier i NaturalCycles. Bella får inte använda dessa aktier som säkerhet för något personligt lån. Hon får inte heller låna av Löwengrip Invest eftersom det är ett fåmansbolag och hon är ensam ägare.
    Om det är Löwengrip Invest som köpt huset skulle det kunna fungera. Men Bella har sagt att hon köpt huset privat.
    Tveksamt dock vem som skulle låna ut med aktier i NaturalCycles som säkerhet. Det rör sig om en halv procent av aktiekapitalet och även om NC skulle vara värt en miljard kr så är en halv procent bara fem mkr.
    Vi får vänta och se om det blir någon lagfart.

    Svara

    Något mysko känns det som det är med huset, tex att hon fotade en kampanj där innan hon ens haft tillträde och de tidigare ägarna bodde kvar. Var inte det märkligt?

    Svara

  Hon avslutade ju ”baksidan av ett drev” inlägget med att skriva:

  För min del blev valborgskvällen inte som planerad. Jag är glad att barnen är hos sin pappa och jag sover också borta inatt.

  ??

  Svara

   Ytterligare ett sätt att skriva om något man vill att läsarna ska dra en slutsats kring, men ryggen fri för man har eg inte ljugit (fine line). Barnen var väl hos Odd pga pappavecka och hon ville mysa med H. Sättet att skriva det på ledde läsarna att tro att hotet var anledningen att barnen sov borta och även hon. Men eg var det enligt plan. Manipulativt. Som vanligt med henne.

   Svara

  Ni brudar som hatar allt Camilla skriver o tycker att hon borde chilla/lägga ner att skriva om Bella osv… Dra härifrån, snälla? Det är hennes JOBB. Självklart ingår det att skriva om allt som finns att skriva om kring en del stora bloggare. Acceptera det. Gå och gör något annat av era liv om det stör er så mycket.

  Svara

  Om det skulle vara så att hon inte har köpt huset utan bara hyr det OCH det kommer fram. Då vet man ju redan hur Bella sekten kommer att försvara lögnen.. ” Har hon VERKLIGEN sagt att hon har köpt huset? Står det någonstans?” ”Det är helt förståligt att hon var tvungen att gå ut med att hon hade köpt huset för X blalalal ljug ljug ljug”

  Svara

   Man undrar om de verkligen är så borttappade eller driver med folk i kommentarsfältet…

   Svara

    Jag hoppas att dom driver. MEN tyvärr så är folk dummare än vad man tror

    Svara

     De som verkar dummast är de som inte förstår att det finns de, till skillnad från dem själva, som kan tänka flera tankar samtidigt. Man kan kritisera camcams inlägg om bella och inte gilla Bella.

     Ni har inget bättre att säga än bellalover eller liknande. Har man inga vettiga argument upprepar man det lilla man kan som bellalover, stick härifrån, idiot osv följt av skrattgråtande smileys. Tragiskt vilken låg nivå.

     Svara

   Verkligen! De skulle rättfärdiga ett rån om det skulle vara så att Bella stulit massa pengar lol.

   Svara

  Camcam
  Ge henne inte mer uppmärksamhet!
  Hon inspirerar bara till konsumtion och en miljöförstörande livsstil som är helt ohållbar.

  Om hon ljuger kommer hon ändå undan.

  Svara

  Jag tänker på Emil i Lönneberga. I berättelsen om det stora tabberaset, vill de få Kommandoran iväg så att de kan få it fattighjon ur huset, och då pratar han om en bjudning och säger typ ”sjutton ostkakor, vad sägs om det.” Och sen ”Emil kunde omöjligt veta att det fanns sjutton sorters ostkakor, så han sa bara ”vad sägs om det”. Sen tolkade Kommandoran det som att det fanns det på kalaset och for iväg.
  Tänker att Isabella gör lite som Emil …
  ”En hotlapp. Vad sägs om det?”
  Sen får läsaren tolka det hur man vill. 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Jag tycker det är sorgligt hur Isabella lever, bara yta, lyx och manipulation. Ändå kan jag också känna att det är sorgligt hur denna blogg är uppbyggd, att Camilla tjänar pengar på att sänka folk och hur så många här inne känner skadeglädje när det går dåligt för andra. Det kan inte kännas bra för Isabella att leva i alla lögner men inte heller för Camilla omgiven av det här hatet och alla konflikter. Är mer och mer tacksam för att jag har ett arbete där jag får göra gott, istället för att sprida elakheter. Ta hand om varandra!

  Svara

   Min bild av C har förändrats eftersom hon inte har gränser för hur mycket hån och hat hon kastar på Bella. Jag slutade läsa Bellas blogg för många år sedan pga att jag upptäckte det många här verkar ha insett först nu, att hon friserar sanningen.

   Jag tycker helt enkelt att det finns en gräns för hur man beter sig mot andra. Camcam har ingen sådan och det förstör den här bloggen. All trovärdighet försvinner när hon då är på en lägre nivå än vad Bella är när hon berättar sina sagor.

   Anledningen till att inte många medier publicerar Camcams antaganden är ju för att ingen längre kan tro på henne efter hennes, sedan år tillbaka, dagliga hånfulla inlägg om Bella. Ingen normalt funtad person beter sig som Camcam gjort.

   Gillade bloggen och humorn framförallt, men nu är humorn utbytt mot hån med skrattande smileys efter.

   Svara

  Nu tycker jag att vi tar varandra i handen och sjunger ”We shall overcome”. 😙

  Svara

   ”Joho, nu gör vi det, nu!” 🙂

   Svara

  Är övertygad om att Bellas kära body guard Magnus pratar m H om att köpa dennes tystnad . H vet saker såklart om Bella som hon inte vill ska komma ut . Hon vet att tidningar skulle betala för den storyn så Magnus har nog fullt upp nu .
  Denne Magnus verkar helt klart spela i samma division som Bella … manisk och leva i en fantasivärld . Vem i helv .. kan slå på ett bil nr och det då kommer upp .. kriminell , dömd för människorov ? Jo absolut så använder de sina egna bilar när de är ute för att ” skrämmas ”? Varför inte skriva på bilen …. Här kommer Kriminell AB .
  Bella är så jäkla blåst att klockorna stannar när hon går förbi .
  Sedan ang Bellas inkomst för kräm fabriken ? Hon tjänar pengarna på Bloggen ! Utan den så hade hon bott kvar i sin lägenhet i stan och kört moppe . Hon måste ” hittta på skit för att få den att rulla och pengarna rulla in .
  Om hon varje dag serverade sina läsare om sina rutiner , vad hon äter och vad hon gör på jobbet så skulle bloggen inte vara attraktiv , gissar att hennes trafik dessa veckor har ökat rejält ! Så länge som vi bjuder henne på klick på blogg sidan så länge får vi höra om hennes fantasi historier . Bella skulle sadla om och bli skådespelare ? Johan Falk filmerna känns väldigt nära hennes personlighet .

  Svara

  Jag har ju tidigare förstått att det vi gör med vår planet såklart inte är bra. Men för två veckor sen så visade mig man en forskningsrapport (kommer inte ihåg vilken just nu) om hur jävla illa det eg är. Detta satte sig så enormt hos mig att jag kände uppgivenhet till livet. Att mina 3 små barn inte kommer få uppleva världen som medelsålders utan att behöva ha skyddskläder eller kanske vara döda pga av allt skit.. jaja kanske drar lite förstora växlar. Men jag är så ledsen ända in i själen för detta

  Därföt tycker jag att det är skamligt med människor som totalt skiter i vår planet som Isabella gör. Visst planet kanske skulle ha lyft utan Isabella. Men om det är fler som väljer att sluta flyga så kommer vissa avgångar bli inställda .. så argumentet att planen flyger ändå håller inte i långa loppet.

  Svara

   Känner samma enorma klimatångest. Min största dröm har alltid varit att bli mamma, men nu är jag extremt tveksam att jag skulle kunna ha samvetet att lämna över denna skiten på dem. Bara under min egen livstid kommer det säkerligen bli extremt mycket sämre, hur skulle det då kunna bli under deras. Jag menar vi har fortfarande vattenbrist sen i somras! Mår illa av alla som flyger hit och dit utan att bry sig.

   Svara

    På 1970-talet trodde många att skogarna skulle dö av försurning. Ingen talar längre om det. Snart kommer det en ny pandemi (luftburen ebola?) och ordnar befolkningsöverskottet. Jorden har en fantastisk förmåga att skydda sig. Bygger vi ut kärnkraften kan vi minska vårt avtryck:

    https://cornucopia.cornubot.se/2018/12/fnipcc-utbyggd-karnkraft-nodvandig-for.html

    Svara

     Försurningen har stoppats tack vare en enorm insats med kalkning samt att reningen av vattendragen blivit bättre.

     Svara

  Har läst din blogg ett tag, men nu är det färdigjäst. Det du håller på med nu är ju ren mobbning och så tragiskt från din sida. Du måste vara väldigt avundsjuk.

  Svara

   Avundsjuk på lögnerna eller?

   Svara

   Det är oerhört tröttsamt att bo i ett land som är så fruktansvärt sekundärt kränkta och besitter så dåligt vokabulär.
   Att ge kritik är inte densamma som att mobba. Inte konstigt Sverige ser ut som det gör och program som Unga bortskämda existerat—detta jäkla daltande.
   Jag blev mobbad som barn. Detta är inte mobbning.
   Om du inte gillar vad som står här och du är en alldeles för känslig och svag individ — gå inte in här från första början!
   Börjar äntligen förstå nu varför människor jag mötte i Kanada skrattade åt Sverige och hur överdrivit känsliga majoriteten är. Omvärlden ser snart oss alla som ett skämt. Pinsamt.

   Svara

  Att människan inte bara kan
  pudla ordentligt hon kommer med så LAMA ”förklaringar” och efterhandskonstruktioner.
  Det blir ju bara värre. Hon framstår som ett skämt o folk driver med henne :/

  Svara

  Ska skriva usla recensioner på Amazon.

  Svara

   Kan man se borgenärerna nu då? Gick in och tittade lite fort men har glömt bort vad X kallade sitt AB.

   Svara

    Anonym / 12:27 Du får vänta till i slutet på januari för att få besked om den saken.
    Den 29 januari ska man ha sammanträde angående de skulder som borgernärerna har till X.

    Svara

  Fejkad hotlapp eller inte – BB är fortfarande i New York och unnar sig Chanel medans ”CamCam” sitter och tuggar fradga i mysbyxor bakom dataskärmen…

  Svara

   Just nu ligger jag och vilar med en 8 veckors hundvalp på armen. Det kan inga Chanels i världen slå. 😍

   Svara

    Det är jag faktiskt benägen att hålla med, despite the love for bags.

    Svara

    Mysigt. Lycka till med den lilla tjejen.
    Vi har en liten bestämd dam som är tio månader:)

    Svara

   Bambam😂😂😂

   Svara

  Isabellas lögner är som ett citat från Dr Phil… För varje kackelacka du ser så finns det hundra till som du inte ser…

  Svara

  Du får ta och söka på hans namn!
  De som han är skyldiga pengar är i och med det beslutet kallade till sammanträde den 29 januari 2019. Vilket framgår av de uppgifter man får fram om man klickar på den aktuella länken.

  Svara

  Du får ta och söka på hans namn!
  De som han är skyldiga pengar är i och med det beslutet kallade till sammanträde den 29 januari 2019. Vilket framgår av de uppgifter man får fram om man klickar på den aktuella länken.

  Svara

  Jag kan inte förstå varför Isabella alltid ska förstora saker och göra sig viktigare än vad hon är. I sitt senaste blogginlägg skriver hon t.ex att Aftonbladet hade flugit över en reporter för att göra en intervjumed henne i samband med lanseringen.
  Så här kommenterar en läsare:

  ”Eftersom intervjun skedde med Aftonbladets reporter Ann-Sofie Näslund som är deras USA-korrespondent och bor i New York så ”flög dom inte över”… Som tidigare nämnt handlade inte heller artikel om lanseringen utan om Xet och det påstådda hotlappen”

  Varför inte bara skriva att hon blev intervjuad av Aftonbladet?

  Svara

   Rätta mig om jag har fel, men var det inte Josefin Silverberg som gjorde intervjuen med BB?
   Ann-Sofie Näslund har skrivit för Expressen sedan 2007.