Resume listar influencer och hur många fejkföljare de har

I och med Instagrams algoritmer så är det en enkel match för influencers att förklara bort varför företag kanske inte får det engagemang från köpta samarbeten som de hoppats på.
” Det är Instagrams fel och ingenting de kan påverka” brukar det heta.
En sak som däremot är svårare att förklara bort är de program som tagits fram, med syfte att analysera följare och bena ut hur många av dem som är faktiska följare och hur många som är köpta spök eller fejkföljare.
För den oinsatte så kan jag meddela att man även kan köpa både likes och kommentarer dom genereras av botar/robotar.

Nu har Resumé Insikt använt sig av två sådana här program och har i dem kört hela 300 konton av micro och macroinfluencers i olika kategorier.
Procentsatserna diffar mellan programmen och ibland riktigt rejält så jag tror inte vi kan dra någon slutsats gällande stoleken på de olika spökföljena, men att de finns – det kan vi nog konstatera.

Här är ett utdrag från Resumés lista:

Resten av listan hittar ni hos Resume. 

Tack för tips! 

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan inte du analysera resultaten lite? Sammanfatta/lyfta fram? Får oss som inte prennar på resumé. <3

  Svara

  Eftersom det är så olika siffror är det ju rätt ointressant? 42% enligt ena och 12% enligt andra på Angelica Blick liksom.

  Svara

   Ja precis. Det ”säkraste” är att kolla antalet likes på varje bild i förhållande till antalet följare – dessa bör vara runt 10% eller mer, då är det oftast äkta.
   Har läst detta i en artikel för länge sen, minns inte var tyvärr… men de gånger jag testat detta så har det stämt förvånansvärt bra!

   Svara

    Det är 5% av följarantalet inom branschen som anses bevisa att man har äkta följare. Allt under 5% är bevis att personen har fuskföljare

    Svara

     Fast det där kan ju orimligtvis vara sanning! I vissa fall kanske men man kan nog inte säga att det ÄR så. Jag har tex inte en enda fejkföljare, ungefär 4000 följare men det är sällan jag har 200 eller 400 gillare! Oftast kanske runt 100-150. Och även om jag anses ha tråkiga bilder eller vad detta nu beror på då, om 5 eller 10 % ”måste” gilla bilderna, kvarstår ändå fakta att jag aldrig har köpt några följare men tydligen har för lite gillare till bilderna.

     Svara

      Det kanske är många bottar som följer dig då. Fejk betyder inte att man har köpt följarna.

      Svara

   Angelica Blick köpte mer än 1/2 av hennes anhängare. Titta på SocialBlade och andra resurser: Hon växer mer än 600 000 snabbt i 2016 och sedan aldrig igen efter det. Intressant! (Vänligen ursäkta min dåliga svenska Jag är en modersmålare och använd Google Translate för att kommentera).

   Svara

  Hur funkar det med fejkföljare, kan man ha sådana även om de inte är köpta?

  Svara

   Japp det kan man 🤔 säkert inte lika många men det är bots så de dyker upp då och då

   Svara

   Ja vissa startar ju fejkprofiler för att kunna skriva någon skit vid enstaka tillfälle eller starta drev. Köpta följare är ju när man köper ett antal på en sida, men de kan tydligen vara både äkta och fejk. Köpta följare är det ofta om en kanske bara har ett eller två inlägg och följer 7000 pers. Men bara för att någon inte har en bild eller många följare så behöver det inte vara fejk eller köpt.

   Svara

   Jag har inte ens 2000 följare på insta och jag kan se att säkert minst 100 av dessa är ”fejk”konton, har alltså inte köpt följare men var och varannan dag får jag följare från utländska (tjejer oftast) som ligger kvar ett tag sedan försvinner.. även mkt företag och människor utan bilder. Vet inte riktigt hur detta går till dock? Vad vill dom?

   Svara

    För att inte de köpta fejkkontona ska se misstänkta ut så följer de även personer som inte betalat. Det är ett sätt att undvika att bli flaggad.

    Svara

    Även ett sätt för dem att synas… att kanske få en like eller följare tillbaka!!

    Svara

   Jag har typ 30 följare men får ju förfrågningar från såna här sextjejer, de är ju fejk? De som bara ”jag älskar promenader och kön, skriv till mig om sex!” Lovar att jag ej köpt dessa.

   Svara

   Okej så om statistiken här ovan säger typ 7 % fejkföljare, då behöver det alltså inte betyda att personen har betalat för följare?

   Svara

    Nej precis. 20 % tror jag lätt kan va ”övriga” fejkkonton som folk kan få ändå – oklart varför – men ligger man runt 50 % och uppåt, då ser det ju lite misstänkt ut. Då vill man nog vara större än vad man är.

    Svara

  Ja att Jossan Forsberg och Sara Tjulander köpt nästan hälften det har man anat, det kunde man räkna ut.. och Bobby köpt många också. Och Kenza oj där sen man.. men hur vet man att dessa siffror verkligen stämmer? Kan man verkligen veta det?

  Svara

   Nae, det är ju det man inte kan (vilket ju är tydligt med tanke på hur mkt det skiljer mellan de oliks programmen).

   Men Bobby tror jag ändå typ är sant 😊

   Svara

    Känns rätt sannolikt när man tittar på t.ex Sigge eklunds siffror, han har väldigt låg procentsats på båda och är väl den som med stört sannolikhet inte köpt följare. Han kan dock säkert ha flera anonyma konton som följare som inte har egna bilder, ”snokarkonton” typ.

    Svara

   Kenza och janni deler var de bloggare som torskade hårdast när instagram gjorde sin stora rensning i 2015. De förlorade galet mycket följare och fy så pinsamt… dessa två bygger luftslott tack vare sina killar

   Svara

    Hur bygger Kenza luftslott på Aleks menar du?

    Svara

    Varför ljuger du? Kenza tappade inte alls mycket följare medan vissa (Dennis M) tappade hälften av sina följare.

    Svara

  Står audit o ha för olika program som analyserar fejkföljare?

  Svara

  För den oinsatte – två olika procentsatser, hur läser/tolkar man dem

  Svara

  Nellie Berntsson kuggade både på teorin och uppkörningen men anser trots det att det inte beror på att hon inte är bra nog utan att det är körskolan, körläraren och uppkörningsinspektörens fel och att de behandlat henne illa.

  Svara

   Jupp, typisk Nellie attityd för motgång. VAT några kommentarer på inlägget som hade väldigt bra poäng, hoppas hon tar tills av det.

   Svara

   Vem bryr sig, vi har ett land utan regering, skolan, vården, bostäder, arbete är åt helvete och mycket mer, så Nellies körkort bryr jag mig inte ett skit om.

   Svara

    Vad gör du här inne då om du har så viktiga saker att tänka på?

    Svara

    Vad fan gör du här då? Skriv en motion eller gå ut på gatorna och strejka eller liknande din viktigpetter

    Svara

     hahahah amen

     Svara

    Kan bara hålla med

    Svara

   😂 herregud. körproven bör vara ännu hårdare, så trött på folk som kör skit

   Svara

    Som skit ska det stå 😂No logic men ändå

    Svara

   Kan säkert delvis ha att göra med körläraren. Jag hade en usel körlärare som inte lärde mig så mycket, körde dock väldigt mycket med min pappa vilket gav mig allra mest. Hade jag enbart kört hos bilskolan så hade det nog tagit betydligt längre tid för nog att klara kortet.

   Svara

    Fats man pluggar ju teori parallellt. Man måste väl efter ett litet tag ha något slags hum om huruvida körläraren fokuserar på och lär ut rätt saker, eller? Låter konstigt att man inte skulle fatta det själv, INNAN uppkörningen, att körläraren är kass.

    Svara

     Jag förstod inte att min körlärare var kass (lat som satan var han iaf) innan jag bytte körskola och insåg hur det skulle vara 🙂 Jag tänkte att det berodde enbart på mig att vi inte kom framåt, och det var ju var han sa också. Hade dålig självförtroende gällande bilkörning så det kändes som en mycket mer rimlig slutsats än att det skulle vara något fel på läraren.

     Det handlade inte om att han lärde ut några felaktigheter jag kunnat uppräcka i teoriboken utan mer om att han inte fokuserade och tog tillvara på tiden utan vi mest körde runt och han snackade om massa grejer jag skulle ”känna”. Ett himla fokus på min personliga utveckling. Sen bytte jag skola och då tränade vi på körning och trafikregler, med en pedagogisk tanke och ett mål med varje körlektion…

     Svara

    Men hon körde ju så bra och säkert och var så redo enligt henne själv? Men klart alltid gott att ha någon att skylla på så man slipper inse att man helt enkelt inte var bra nog ännu

    Svara

     Hon körde väl fläckfritt som Bella 😂

     Svara

      Bella var väl nellies mentor under en vecka för typ 3-4 år sddan om jag inte missminner mig. När de låg på samma portal. Minns något stort avslöjande om det som hon hintade om månader i förväg

      Svara

  Fast jag tror inte att alla har köpt medans vissa säkert köpt massor. Jag tror att det är vad man kan ana är köpta men som inte är det – t ex utan bild och utan följare – men det behöver inte vara köpta, kan däremot vara en del som är fejkföljare, men alla är inte fejk för att de saknar bild eller följare. Köpta är snarare sådana som följer 8000 personer.

  Eller är det så att Resumé kunnat se när alla köp gjorts och hur många som köpts vid varje tillfälle? Nej tror inte det, tror att det är en uppskattning och vad man kan tro är köpta, eller?

  Svara

  Inte riktigt schysst att publicera andras arbete gratis som de vill ha betalt för väl? Det här är väl uppgifter från en betalsida?

  Svara

   Är det tillåtet? Likaså att publicera privata sms-konversationer, som för övrigt kan vara maniplulerade. Och att skriva om personers privatekonomi och bankaffärer, är sådant verkligen tillåtet? Godkänner chefredaktören, den ansvarige utgivaren det?

   Svara

    Ja det är tillåtet 🙂 så ni kan sluta undra över det nu.

    Svara

   Kallas re-write

   Svara

  Nu förstår man varfor inte Expressen och Aftonbladet skrivit om Isabella, de dokumenterar hennes release i NYC!

  Svara

   Ja, Bella är till mera nytta för Expressen och Aftonbladet som levande snarare än som död 🙂
   Självklart har dessa medier inget intresse av att försöka komma åt en höna som värper guldägg hela tiden.

   Svara

   Jag äcklas fan. Du har helt rätt. Tänkte inte ens på det

   Svara

    Måtte X levla nu! Om MITT skelett krullar sig av detta, vad gör inte hans då tänker jag? Kom igen. Speak out. Simma inte runt o blubba i akvariet. Låt allt komma upp till ytan.

    Svara

     Det hjälper tydligen inte, han försökte med att avslöja att hotlappen var fejk. Tyvärr! + massan kommer aldrig få reda på någonting ända (om det inte är katastrofalt stort, som bedrägeri) för tidningarna have her back.

     Svara

     Kan han ha blivit köpt till tystnad? Eller så kommer en anmälan på Blondie snart om förtal?

     Svara

  Ofta Bianca köpt följare?

  Svara

   det kan ju vara andra som köpt åt henne, vem som helst kan köpa åt andra konton.

   Svara

    Och varför köper man åt andra?
    Är det för att vara snäll och ”hjälpa till” eller vad?
    Och betyder ”köper” i detta sammanhang att man betalar för det?

    Svara

     Shane Dawson har gjort en video (ur humoristiskt syfte) där han köper likes, följare och visningar på instagram och youtube. Ja du får betala med riktiga pengar (har för mig att det var hyfsat dyrt).

     Svara

   Varför skulle det vara så otroligt?

   Svara

  uwh, bella visar på sin instastory hur journalister från aftonbladet och expressen gör intervjuer med henne i new york.. lär väl komma upp ännu fler smörartiklar snart om hur ”amazing” hon är för att ha ”överlevt gangsterbedragaren”. xP

  Svara

   Ja, för en vecka sen var hon nere för räkning och nu har hon erövrat New York 🙂
   A true success story.

   Svara

    ”Vi har ett säkerhetstänk kring alla människor som kommer in i mitt liv, dels anställda men även personer som jag träffar privat. Vi hade gjort en ekonomisk koll på honom och sett att hans verksamhet bedrivits som ISK och att han nolltaxerat. Vi har ett system men det brast nu, vi blev lurade. I framtiden när det kommer nya människor in i mitt liv kommer vi göra en ännu större check.”
    Det är många år sedan Bella berättade att hon tog kreditupplysning på alla hon dejtade.
    Så när det gäller HH har hennes ”system” verkligen klickat.
    ”Vi har ett säkerhetstänk kring alla människor som kommer in i mitt liv”, jag trodde ett tag att hon berättade om kronprinsessan men det var visst bara en bloggare det handlade om 🙂

    Svara

   Varför intervjuar de inte roboten med fula fötterna istället?
   Gabrielle skulle kunna ge sin syn på läskiga familjerna och lappgate 🙂

   Svara

  Jag är så vilsen i detta men..

  1. En bekant fick problem med att dennes konto plötsligt började massfölja personer den inte kände, typ utländska konton. felanmälde till Instagram men fick inget svar .. bytte lösen osv men det fortsätter.

  2. Kan jag köpa följare åt någon annan? Ex om jag vill jävlas med någon med låst konto?

  3. Har sett många konton med ex 20k följare som bara har ex 90-100 likes/bild, har den mest sannolikt massa köpta följare då?

  Svara

  Men Mogi då??? Det hade varit så intressant att veta!

  Svara

   JA! Fast hon ääääär ju stor i Turkiet och Irak har jag hört…

   Svara

  Alltså.. jag vet med 100 % säkerhet att jag inte köpt följare. Då undrar ju jag direkt hur det där räknas egentligen.. Baseras det på inaktiva konton..? Eller att fejkkontona följer såna konton som många andra följer kanske..?

  Svara

   Någon annan kan ju köpt dem, eller skaffat gratis-utan din vetskap.

   Svara

  Siffrorna har ju ingen bäring alls, hur kan de mäta så olika?? Magdalena har 29% fejkade följare enligt ena programmet och 5% enligt det andra programmet, inte ens i närheten av varandra..,

  Svara

  Viktigt att ha med i beräkningen är också att antal ”spökföljare” ökar organiskt ju större konto man har. Det betyder alltså inte nödvändigtvis att profilen i fråga har köpt följare utan att spökkonton dyker upp ändå. Själv har jag runt 250 följare och får regelbundet spökföljare som trillar in, stannar kvar ett tag och sen avföljer. Med tanke på att jag är en nobody kan man ju då räkna ut hur det ökar när man har tusentals följare. Sen är det klart att vissa köper följare också, flera företag också. Lättast att se när det kommer ”plötsliga” uppgångar spikrakt uppåt. Växer konton organiskt är det en mer ”jämn” kurva som går uppåt. Socialblade är ju bra för att kolla på det. Mitt favoritkonto när det kommer till köpta följare är företaget madlady som köper 10k följare åt gången: https://socialblade.com/instagram/user/madlady

  Svara

  Är det robotar som följer konton åt fejkföljare för att ge intryck av att det rör sig om verkliga och aktiva konton?
  Jag tänker att ett kriterium är just att fejkkonton inte ser ut som riktiga konton är just att de har få följare och inte kommenterar. Kommentarer kan också genereras för att ge intryck av att kontot är på riktigt. Många kommentarer är ju oneliners av typen OMG, You’re on fire och Goalz.

  Svara

  En person som verkligen borde granskas är Damernas Världs Martina Bonnier. Hon är inte bara journalist, utan chefredaktör men har inga som helst problem med att göra omärkt reklam på Instagram. Medierna i P1 tog häromveckan upp det tveksamma med att hon just nu frontar en kampanj för ett hudvårdsmärke, något hon var helt oförstående inför skulle vara kontroversiellt med tanke på hennes roll som journalist.

  Hennes Insta är helt nedlusad med promo för olika varumärken. Idag ses hon på en pressfrukost med en vill fröken Löwengrip i sitt smiligaste esse.
  Martina Bonnier har jobbat hårt för att uppnå någon slags Anna Wintour-status här i Svedala. Hon sitter front row med stoneface och vill utstråla integritet, men är i själva verket köpt och betald upp till öronen.

  Svara

   Gud ja! Har länge retat mig på denna plaskdammsgrunda lyxhagga till räkmackeperson. Sara Danius slaktade elegant hennes ”roman” Obsession i DN för några år sedan.

   Svara

  Man måste skilja mellan fejkkonton och köpta följare.
  Fejkkonton alltså passiva följare kan man få utan att lyfta ett finger. Så länge som man inte har ett privat IG-konto och måste ta ställning till varje förfrågan kan kontots följare växa organiskt.
  Men problemet är förstås att dessa följare inte har något värde för den som vill köpa reklam eller betala för samarbeten. Det är därför intressant att det kommer upp siffror nu som åtminstone antyder hur stort problemet är.

  Svara

  Väldigt OT, men på ankfjuns insta har hon lagt ut en bild när hon spraytanat en, det ser grått ut? Blir det så av spraytan, för isåfall vill jag inte göra det som jag hade planerat haha..

  Svara

  Nu erkänner Bella att lappen var från ett annat tillfälle.

  – För två år sedan fick jag en hotlapp på min bil med en otäck text och för ett halvår sedan så var det ett drev mot mig i media. Ibland på de här skvallersajterna som Flashback kan det eskalera och därför skrev jag ett inlägg om att det här måste sluta för att det drar till sig människor som gärna går ett steg längre. Så då la jag upp samma lapp igen men jag skrev aldrig att hotet har skett två gånger utan det var bara lappen från det tidigare hotet. Så det var mer en tolkningsfråga.

  Jag baxnar, fy f-n vad lågt av henne. HUR förklarar hon att hon var tvungen att sova borta den kvällen och hon fick ställa in planer pga hotet? Den följdfrågan fick hon naturligtvis inte av rövslickarna på Expressen.

  Svara

  Bella i Expressen.

  – För två år sedan fick jag en hotlapp på min bil med en otäck text och för ett halvår sedan så var det ett drev mot mig i media. Ibland på de här skvallersajterna som Flashback kan det eskalera och därför skrev jag ett inlägg om att det här måste sluta för att det drar till sig människor som gärna går ett steg längre. Så då la jag upp samma lapp igen men jag skrev aldrig att hotet har skett två gånger utan det var bara lappen från det tidigare hotet. Så det var mer en tolkningsfråga.

  Svara

   Varför diskuterar de om att sätta lappen på bilen, men att Magnus kommer se? Och varför måste de beskära bilden. Hon är SMART! Självklart ville hon att det ska ut som att hon fick den precis just då, men skriver det inte direkt ut! Lömska orm… det kallas manipulation!

   Svara

    Tycker nog namnet blondinbella passar henne bättre än försöket att vara High class IL

    Svara

    Fy fan för Expressen som låter henne bortförklara det utan att fråga följdfrågor om vad det egentligen stod på sms’en. #bojkottaexpressen

    Svara

   Att hon dessutom kallar det hotlapp och otäck text, herregud ändå, på henne låter det som att det var ett verkligt hot. Texten i sig är fullkomligt harmlös, det var ju mer som ett konstaterande.

   Svara

   Alltså.. vad fan ska man säga. Manipulation på högsta nivå. Och alla de som dyrkar Bella kommer att köpa förklaringen också. Jag är egentligen inte chockad, bara så förbannad att det finns människor som kan göra vad fan dom vill utan att det reageras. Förhoppningsvis så kanske detta öppnar upp ögonen för någon blind

   Svara

   Men hon skrev att hon inte skulle sova hemma på kvällen och att det var skönt att barnen var hos Odd. Det tolkar jag som att hon fick ett hot och inte ville sova hemma på kvällen. Efterhandskonstruktion av Bella, synd att folk köper det hon säger blint. Innerst inne vet hon ju att hon ljuger, eller?

   Svara

    Var glada att hon blev entreprenör och inte politiker!

    Svara

    Japp, hon fick ju ändra sina planer skrev hon. Sjuk i huvudet är hon.

    Svara

   Det är obegripligt att Isabella får så mycket luft i media och få allt hon säger publicerat utan att få några direkta motfrågor eller bli granskad.

   Svara

    Nu heter det till och med säkerhetsteam…… team team team. ”mitt fantastiska team” senaste inlägg, gör nästan narr av sig själv?

    Svara

  Finns nog ingen hjälp för er alla haters här.

  Svara

   Nä det blir ju så när man väljer det röda pillret i the Matrix. Ingen återvändo när man ser verkligheten liksom.

   Svara

  Nu skriver expressen om hur blondinbella ”återanvände” hotlappen

  Svara

   Synd att de inte frågade vad ”drevet” berodde på 🙂 Hon kommer alltid undan, eller går med en exclusive intervju bara sånna frågor inte kommer.

   Svara

    Det är intervjuaren som ska ställa frågor. Även kritiska.
    Självklart behöver Bella inte självmant säga något som är negativt för henne själv.

    Svara

   Haha men shit hon erkänner ju faktiskt nu att det var en gammal lapp!! Och det var ju verkligen inte det hon gick in för att få läsarna att tro med sitt blogginlägg!!

   Svara

    Nej hon skrev att det var en lapp som satt på bilen den dag hon la upp bilden. Hur skulle man förstå att det var en repris på ett gammalt hot? Ljug som vanligt ☹️

    Svara

     Nej det skrev hon inte.

     Svara

      Hur ska man annars tolka detta?
      https://www.isabellalowengrip.se/2018/04/30/baksidan-av-ett-drev/
      Hon går mot garaget och ”ser en lapp som inte brukar sitta där men något som du varit med om tidigare”.
      ”För min del blev valborgskvällen inte som planerad. Jag är glad att barnen är hos sin pappa och jag sover också borta inatt.”
      Självklart fattar läsaren som att det sitter en hotfull lapp på bilrutan och det har Bella varit med om tidigare. Inte tolkar man det som att det är samma lapp som nu sitter på bilen!
      Och så skriver hon att hon sover borta kommande natt vilket självklart är en följd av hotet på bilrutan.
      Går inte att försvara Bellas manipulationer. Hon erkänner ju också själv nu hur det hela gick till.

      Svara

  Under en av bellas bilder på Instagram finns en kommentar om att flera har tappat hår av hennes balsam och att det är anmält till läkemedelsverket, kan det stämma?

  Svara

   What!!!? Hur kan man kolla det? Köpte från matsmart i somras o tycker jag tappat mycket..

   Svara

    Ingen aning, men om det stämmer är det ju viktigt att folk får veta. :/

    Svara

  Nu är Aftonbladet igång med Bella också. 😑😑

  Svara

  OT.. Älskar Ellen B, tycker hon är en av få influenser som är genuina. Men.. Vaaarför har hon börjat prata bebisspråk på mängder av sina instastories? Speciellt de tillsammans med pojkvännen. Känns som något som kommit helt plötsligt 🤔

  Svara

   HAHAHAHAHA omg!! Jag har inte ens tänkt på det. Jag antar att det är för att jag är kär… det blir ju lätt så då…

   Svara

    Haha så kan det mycket väl vara. Borde kanske fråga mina närmsta om jag också gör det.. 🙈

    Svara

  Troligen kan det stämma.
  Personen som skrev det på Instagram är själv drabbad och även några till personer.
  Hon uppger med sitt riktiga namn på BB:s instagram.

  Svara

   Svar till K angående BB:s hårbalsam.

   Svara

   Ja, kände också att det gjorde det hela mer trovärdigt! Helt vanlig person från sitt vanliga konto.

   Svara

  Men faan jag är inte med på listan
  (som jag inte orkade läsa) gäsp

  Svara

  Samarbeten baseras i mångt och mycket på följare, det fuskas så att de ska få samarbeten. Likaså de som skriver, exempelvis Matilda Bjärsmyr – ”Åh nu måste jag ”jobba” ta tag i alla mailen”! Människor som jobbar inom offentlig förvaltning, men även inom privata näringslivet får hundratals e-mail varje dag på sina arbetsplatser, e-mail som man ska besvaras, plus andra ordinarie arbetsuppgifter som ska utföras dagligen. Vissa bloggare lever i sin lilla bubbla, med en inkorg av e-mail som en ”arbetsuppgift”. Undersysselsättning!

  Svara

  Jag har 45,5k följare på min hästinstagram och inte en enda är köpt, det kan jag med sanning och heder säga. ÄNDÅ får jag bara 2000-3500 likes på mina bilder. Kanske någon bild i veckan når över 4000. Mitt konto är gammalt = många följare har säkert ”försvunnit”/andvänder inte sina konton. Det är säkert flera tusen bottkonton. Många följare nås inte alls pga shadowban. Och sen är det många som aldrig gillar eller kommenterar. Själv är jag en sådan följare, jag orkar gilla knappt 1/10 av dom bilder jag ser. Är trött på att bli anklagad av att köpa följare. Ingen aning hur statistiken skulle se på mitt konto, förmodligen inte så bra. Jag tar dessa resultat därmed med en nypa salt då jag vet hur ”den andra sidan” ser ut. 🙂

  Svara

  Test

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.