Bad Hugo Rosas Nicci lämna Clean Drinks monter när Ben Mitkus skulle komma?

Hej Hugo!

Jag har en annan fråga, med risk att låta dryg etc.
MEN!!
Hur gick det egentligen till när Nicci blev ombedd att lämna er monter på fitnessgalan för att Ben skulle komma? Om hon inte gick skulle han inte dyka upp? Och då bad ni Nicci att fint lämna? Alltså VA? Jag förstår att dom har privata problem och sådär men hur kan ni skicka iväg en tjej som redan blivit så utsatt utav killens agerande? Hur kan ni VUXNA MÄN inte ringa Ben och säga ”Hörru, hon är här, du ska hit. SKÄRP DIG NU och lev med det. Kom hit och gör ditt jobb”.. Alltså Hugo, VAA???? Förstår verkligen inte.

Med risk att låta förjävlig som sagt men alltså, vaaaaaa???? Vi har väl kommit längre????
Jag vill tillägga att jag tycker att du för övrigt verkar vara fantastisk och att det här heller inte är en feministfråga, utan jag undrar bara över den situationen. Hur i hela världen fick de gå till som Nicci påstår att det gått till? Vad är din sanning om detta?
Mvh Emma//Från Hugos blogg

Den här kommentaren från Hugos blogg fick jag tips om från en läsare och bestämde mig för att kolla vad Nicci har skrivit om situationen.
Hugo har nämligen inte svarat på kommentaren än.

Följande text kommer från Niccis blogginlägg:

VILKEN HELG….FICK INTE VARA KVAR…..OSV
TISDAG 4 DECEMBER 2018, 09:02
Så var det faktiskt och man kan ju tycka vad man vill om det…jag fick inte vara kvar för att mitt x skulle på samma sak några timmar senare och då vill inte mitt x att jag skulle vara kvar. Om jag var kvar så ville inte han komma och eftersom jag är större än så , så valde jag att gå därifrån, men helt ärligt så kände jag mig jävligt liten just då och lite som vanligt att jag inte är värd lika mycket typ, svårt att förklara. Jag vill absolut inte att han i alla fall ska vara obekväm nära mig men vi är ju herregud vuxna människor och då behöver vi försöka att bete oss som det också. Önskar bara att alla kunde vara vänner, Skitsamma , jag hade i alla fall kul så länge det varade och efter det så åkte jag hem och fixade mig till Linns event.//Från Niccis blogg

Med tanke på att kommentaren skrivits på Hugos blogg så antar jag att det är Clean Drinks monter Nicci ombads lämna då Ben är någon typ av ambassadör eller liknande för märket. 
Om man ska gå på vad Nicci skriver så tänkte Ben alltså inte dyka upp och göra sitt jobb om inte Nicci lämnade området? Nicci verkar ha varit en betalande besökare på mässan och borde rent logiskt få besöka vilken monter hon vill, oavsett vems ex hon är.

Jag undrar inom vilka fler yrken – förutom influencer – som det är acceptabelt att vägra utföra sina arbetsuppgifter på grund av ett ex blotta närvaro?

Polis? ”Nä, tänker inte svara på det larmet – mitt ex bor på den gatan!”
Läkare? ”Nä, tänker inte gå ner till akuten – mitt ex är där!”
Lärare? ”Nä, tänker inte undervisa den här klassen-  mitt ex gudson går i den!”
Kock? ”Nä, tänker inte laga den här beställningen – mitt ex sitter ute i restaurangen!”
Busschaufför? ”Nä, tänker inte köra den här bussen-  mitt ex sitter på den!”

Varken Hugo eller Ben har skrivit om det här någonstans, inte heller har Hugo svarat på kommentaren på sin blogg så jag skickade honom ett DM på Instagram för att se om han skulle vilja bringa lite klarhet i detta energidrycksdilemma som tycks ha uppstått. Inget svar än tyvärr.

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bella har varit på event för chanel, ska vi gå in och ifrågasätta på chanels sida varför de vill bli sammankopplade med någon som fejkar hot? 🙂

  Svara

   🤦🏼‍♀️

   Svara

   Skaffa dig ett liv istället.

   Svara

   Ett tips i all välmening: skaffa en ny hobby.

   Svara

    😂😂😂

    Svara

   Jag tänker att det kanske är en icke-fråga för Chanel. IL är ingen som det företaget behöver bry sig om eller oroa sig för att bli sammankopplade med, hon är inte känd utanför Sveriges gränser och är ingen rikskändis här hemma heller.

   Svara

    Hon vill bli känd utanför Sveriged gnser, deras media är betydligt bättre på att berätta sanningen än vår. Fråga bara Emma Hallberg haha

    Svara

     Lol, det är inte ens någon ”sanning”. Så jävla löjlig uppståndelse kring Emma H.

     Svara

   Gör det själv, skulle aldrig sänka mig till den nivån.

   Svara

   Nu får du fan ge dig!!

   Svara

   Haha tyckte kommentaren var lite kul ändå 😉

   Svara

    18:08

    Svara

   Men herregud…

   tycker dock majoriteten som verkar vilja se Isabella bli bränd på bål här inne borde skaffa sig en annan hobby. Hur orkar man lägga ned så fruktansvärt mycket tid och energi på en annan?

   Svara

  Ben Mitkus är den största och mest lättkränkta lilla mansbebisen någonsin. ❤️

  Svara

   Verkligen

   Svara

   Mmm on point!

   Svara

  Svårt att förstå av dom luddiga inläggen exakt vad det var som dom skulle göra där men antar att dom skulle jobba?
  I så fall är det väl inte så konstigt om dom har ett infekterat gräl så att dom inte klarar av att jobba tillsammans att någon måste lämna. Jag skulle inte heller vilja jobba med någon som jag vantrivdes med och Ben lockar väl fler folk till montern, inte svårare än så.

  Svara

   2 personer är ett par och jobbar på samma jobb, sen endag gör dem slut och då ringer killen till chefen ”är mitt ex på jobbet vägrar jag komma till jobbet idag!” skulle vilja höra vad en vanlig chef svarar på det liksom, haha

   Svara

   Och förlåt, men Niccis svenska..? Alla ord känns felplacerade i meningarna, går inte någon influencer färdigt gymnasiet?

   Svara

  Ben borde växa upp ! Så vidrig han är mot sina extjejer är fan inte normalt!

  Svara

   Barnrumpa.

   Svara

    Verkligen, det är han också! 🙏🏻

    Svara

  Trams

  Svara

  Troligtvis att de inte svarat är ju för det finns inget bra svar. Utan att det var så. I den världen där ”influencer” betyder allt, så var det säkert så. Så vad ska de svara?

  Svara

  Min man vill inte åka till England för att hans ex bor där. Jag har försökt förklara att vi inte ska åka hem till henne, men han lyssnar inte.
  Eller så bara hatar han England. Eller mig. Eller henne

  Svara

   hahahahaha dör

   Svara

   Herregud 😂

   Svara

   hahahahahha

   Svara

   Roligaste kommentaren jag läst på flera år tror jag haha!

   Svara

   Hahaha underbart, tack, jag skrattade så högt och småler fortfarande!

   Svara

  Blev så chockad när jag hörde att Ben var född -94. Han låter ju som 16-17. Helt sjukt.

  Svara

   Haha, min spontana reaktion när jag läste din kommentar: ”Vadå, är man inte typ 16-17 när man är född 94?”. 🙈
   Mvh/ Gammal 👵🏼

   Svara

    Som min sambos yngsta bror. Han känns som max 12 år. Han är född -98 och har alltså fyllt 20 år 😳

    Svara

    Haha, jag tänkte samma sak. Och jag är själv född 97 …

    Svara

    Haha, vi -94’or börjar bli gamla ju!

    Svara

    Haha tänkte samma!!!

    Svara

  Jag hjälpte tjejen som min kille hade haft en affär med att prova kläder i butiken som jag jobbade i förr. Mitt fucking jävla jobb att behandla alla kunder lika. Så fruktansvärt barnsligt av Ben och så otroligt oproffsigt av Clean.

  Svara

   Rätt gjort av dig men fyfan vad sjukt av henne att traska in i butiken du jobbar i och vilja har hjälp med att prova kläder?? Typ det sjukaste jag hört, hemsk tjej!

   Svara

    Va? Varför skulle tjejen vara hemsk?

    Svara

  Tror att det dessvärre är så inom de flesta världar där ”kändisar” rör sig. Den som är mest känd, omtyckt eller drar mest folk får bete sig lite hur den vill och har sista ordet. Och i detta fal verkar det vara Ben Mitkus.

  Svara

   Nej så är det inte.

   Svara

    Haha jo tragiskt nog lever vi den världen. Vare sig du vill inse det eller inte.

    Svara

  Undrar hur dessa sk influencers skulle klara sig i den riktiga världen med tanke på att de verkar lära sig att världen kretsar runt dem …

  Svara

   Svaret är att de inte klarar sig alls. Kolla på Engla Pettersson som i åratals bloggat sig till tristess utan dess like men ändå tragglar vidare in i medelåldern. Engla förstår förmodligen själv att hon är körd på arbetsmarknaden och hur fan ska en så bekväm och bortskämd person någonsin kunna klara av ett ”vanligt” arbete?

   Svara

    Fast Engla tillhör ju dem som faktiskt haft ett ”riktigt” jobb, dvs ett utanför sociala medier. När jag började läsa hennes blogg jobbade hon på Sandvik (eller liknande företag).Har för mig hon tjänade rätt ok där.

    Svara

     Hon var cns-operatör på Sandvik i Gimo några år så hon har ju faktiskt en ”riktig” utbildning

     Svara

      CNC menar jag

      Svara

  jättebra att du tar upp det här! Spännande om Hugo svarar…..

  Svara

   Tror han kör en struts på det faktiskt

   Svara

    Men lägg ner. Låt kati ha sitt namn ifred.

    Svara

  Jag är läkare och har hjälpt mitt ex med en akut påkommen testikelsjukdom. Han var väldigt tacksam efteråt.

  Svara

  I BB’s senaste inlägg (gå inte in och läs!!! men camcam du kanske kan print screen?) så antyder hon att hon enbart har ellos kläder för samarbete och inte för att hon faktiskt gillar dom. Bra där!! Kan du inte skriva om det?
  Hon vill väl provocera igen antar jag. SÅ trött på henne.

  Svara

   Vilken snygg affärspartner hon är!
   Man kan undra hur Ellos reagerar på detta uttalande av BB?!
   Kontraktsbrott?

   Svara

    Ingen hon jobbar med verkar bry sig det minsta om hennes uttalanden…

    Svara

     Menade alltså att det är välkdigt skumt att ingen lyfter ett ögonbryn öht

     Svara

   Baserat på denna mening antar jag(?):

   ”Det är inget samarbete idag som jag får betalt för men Sascha tyckte att den var så fin så den fick åka på oavsett”

   Det är väl snarare en underton av att hon faktiskt inte har något emot att bära kläderna trots att det inte handlar om ett samarbete just idag, kanske för att öka förtroende (skulle jag rimligtvis gissa). Läste verkligen inte in den meningen på samma sätt som du.

   Svara

    Om det är den meningen så förstår jag inte heller vad Emma menar

    Svara

     Okej! My bad! Jag tolkade bara det som ”denna var faktiskt så fin så jag kan bära den utan att det är ett samarbete” men jag övertänkte nog kanske 🙂

     Svara

      Tycker att man kan tolka den på båda sätt. Lite beroende på i vilket sammanhang den sägs, av vem och hur ens egna värdering/tolkning väger in

      Svara

   Hon skriver väl att hon inte längre har ett betalt samarbete men har på sig en klänning från Ellos? Förmodligen för att slippa skitkommentarer om att hon inte reklam-markerat inlägget och inget annat.

   Svara

  Alltså Ben.. jag skäms å hans vägnar 🤦🏻‍♀️

  Svara

  Testar.

  Svara

  Kan folk hold their horses tills iaf ben eller Hugo svarar? Nicci mjölkar massor på Bens namn fortfarande och rider fortfarande på vågen kring deras förhållande och uppbrott..

  Nej jag är inte en i Bens maffia. Utan en som tycker Nicci borde släppa allt som har med Ben och göra och försöka skapa sig ett eget varumärke utan att behöva nämna hans namn i varannat inlägg och youtubeklipp…

  Svara

   Hon får väl skriva om precis vad hon vill? Känner hon sig orättvist behandlad har hon all rätt att prata högt och brett om det. Så tröttsamt att folk alltid ska försöka tysta ner tjejer som blir behandlade illa.
   Det kommer fortsätta hända om ingen förändring sker, Ben ska fan inte få bete sig som en jävla gris utan vidare.

   Svara

    Nu syftade jag på alla negativa kommentarer kring Ben i kommentarsfältet. Inte vad CamCam skrivit. Nicci har behandlat Ben illa och vise versa så förstår inte problemet? Nicci måste sluta mjölka på Bens namn och skapa sig ett eget starkare varumärke. Men att dra på sig offerkoftan varannan sekund och nämna Bens namn, Bens följare and so on gör att hon visar att hon inte har några klick utan Ben. Jag tror hon är en betydligt mer intressant person utan att behöva skriva om honom hela tiden.

    Svara

     Precis. Kan ju vara så enkelt som att de talade om för Nicci att Ben skulle komma och ville hon inte träffa honom så kanske hon skulle gå.
     Tror inte en sekund på att de mota iväg henne.
     Men allt för lite trafik till sin blogg.

     Svara

  Influencer är dock inget yrke.

  Svara

   Jo, om man tjänar pengar på det. Som alla andra yrken!

   Svara

  1) Den här Ben vet jag nästan inget om men han verkar väldigt löjlig och töntig. Du har blivit dumpad, move on.
  2) Kan inte killar bara sluta bli så himla stötta över detta? Han har blivit dumpad move on.

  Svara

  Fick du något svar Camilla?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.