Har Gabrielle Löwengrip dålig blodcirkulation?

Vad är det som ligger i soffan?
En klon? En man? En mansklon? En mansklon med dålig blodcirkulation? En död mansklon med stundande likfläckar? Det är bara lappen kring stortån som saknas. Ser vi förarbetet inför ett kommande samarbete med Fonus eller är det en ”before-bild” för Löwengrips nya kampanj för Brun utan Sol-droppar?

Säga vad man vill om Blondinbella men jag tar hennes fötter alla dagar i veckan framför de här klonfötterna.
De är ju bara obehagliga att titta på.

141 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker även att gabrielle har så dålig/trist/omodern smak? Marmor och grått känns så… 2017? Hon som inte är låst av ekonomi och fysiska lagar borde ju ha möjlighet till senaste modet, svindyr designinredning, vackra tapeter från svenskt tenn eller en julgran med äldre glaskulor och handgjorda detaljer. Istället är det grått, vitt och marmor…. till och med gabjoss är mer inspirerande!

  Svara

   När inspirationskällan är beige så blir även kopian det. B är ju ingen trendsetter direkt 💁🏼‍♀️

   Svara

   Håller verkligen med! But lets not give her ideas, klart hennes team kikar här för vettig kritik.

   Svara

    Det bästa med Gabriella Ljugengrip är att Felix och Pagge outat hennes heroinmissbruk så att fasaden rasade snabbt. Precis som hos hennes föregångare/klonmamma(?) Isabella Ljugengrip så är allt bara lögner bakom den gölliga fernissade fasaden.

    Svara

     Är ju helt underbart att en klon inte kan hävda förtal 😂👍🏻

     Svara

      Haha LOOPHOLE! Kanske var det Gabrielle Ljugengrip som skrev hotlappen?

      Svara

       Whaaaaat?! Nu snackar vi 😉

       Svara

        Nuuuuu du Camcam, kan du avslöja ETT OCH ANNAT utan att behöva presentera fram din källa 🙂

        Dessutom, who doesn’t love a conspiracy-theory 🙂

        Svara

       Ja, hennes fingeravtryck finns på tejpen har jag hört.
       Tyvärr stämmer de med Bellas eftersom Gabrielle är en klon 🙂

       Svara

        Jag är nära vän med Gabrielles syster och kan bekräfta missbruk, allmänt svajigt leverne bakom den perfekta ytan. Dessutom hatar Gabrielle Bella och skrev hotlappen och imiterade Bellas handstil så hela det där drevet skulle dra igång. Plus att hon försökt limma på Odd pinsamt nog.

        Svara

         Camcam det är ju bara att maila Gabrielle för att bekräfta. Rätt säker på att hon svarar faktiskt. Men man får ta vad hon säger med en nypa salt ibland pga hennes eh ”hobby”.

         Svara

     Heroin! Det förklarar blekheten!

     Svara

      Heroin chic. Not.
      Heroin dead.

      Svara

      – Vem är du?
      – Jag är döden.

      🙊😳😅😉

      Svara

      HAHAHAHA

      Svara

   Ja ut med all marmor sen 2017, köp köp nytt, renovera minst en gång om året. Det verkar hållbart.

   Svara

    Nu är ju dessa bilder Photoshop/stockphoto så Gabrielle kan väl renovera typ tre gånger om året om hon vill. Poängen är väl att om hon nu ska vara ”inspo” så kan hon ju hålla sig lite up to date med trenderna.

    Svara

    Jag älskar marmor 😍

    Svara

  Camcam, kan du skriva om Bellas hus? Vissa säger att hon hyr och hon själv säger ju att hon köpt för 30 milj… samtidigt som slutpriset blev 24 milj…

  Vad stämmer? Varför ljuga om att köpa huset? Löjligt!

  Svara

   Om slutpriset blev 24 miljoner så har du väl svarat på din egen fråga?

   Svara

    Varför dessa dryga svar? Scrolla hellre förbi nästa gång.

    Hon vill väll att CC ska gräva lite? Svårare än så är det nog inte. Vem vet vad Bella är kapabel till att ljusa om.

    Svara

     Tar in kommentar från förra inlägget, kanske kan man få en egen uppfattning om vad som har hänt:

     Sammanlagt drar Blondinbella in efter skatt ungefär 128 000 kr i månaden. Hon har sagt nån gång att hon har fasta kostnader på 120 000 kr i månaden.

     Hajen skriver på massa lån i augusti, allt detta händer under tiden som Bella köper hus. Även om hon tar lån för huset så måste hon betala en stor summa cash ? Hon fick inte tillbaka lika mkt från huset hon sålde som hon hade tänkt sig, och hon kan inte ta ut massa pengar från bolaget bara sådär, panik?

     Alltså inte helt omöjligt att H har hjälpt henne med huset i form av cash (måste också tillägga, innan någon ifrågasätter varför han skulle kunna göra en sån sak: han köper hennes dröm bil Bentley och han har inget körkort? Han köper en klocka värt 100.000kr – jag tror alltså han var riktigt kär, såg en framtid med henne där han skulle få ta del av all denna lyx), och lånet från banken fixade hon genom sin del av NC som säkerhet.

     Frågor på det?

     Svara

      Vad som säger emot att hon hyr huset är enligt mig dels hur satans hårt hon slagit på stora trumman om sitt nyköpta hus. Varenda tidning har gjort stora bildreportage om detta, det vore konstigt (men inte chockerande) om ingen journalist gjort en bakgrundskoll på köpet och det skulle vara ENORMT pinsamt när det kommer fram att hon ljugit. Nu pratar vi inte om hotlapps-lögn utan detta är 100 värre.

      Svara

      Bara lagfart och nya pantbrev kommer att kosta 500-600 tkr kontant. Skäl nog enligt mig för att inte köpa ett så dyrt hus.
      Dessutom ligger NaturalCycles-aktierna i Löwengrip Invest och Bella kan varken låna på dem eller sälja dem för egen räkning. Bara om Löwengrip Invest köper huset kan de användas – förutsatt att de är likvida. Även om hela NC är värt en miljard kr (som Bella sagt vid något tillfälle) har hon bara ca fem miljoner kr av det värdet eftersom aktierna utgör en ynka halv procent av aktiekapitalet.
      Hon får det att låta som hon har en stor aktiepost i NC men den är liten och krymper stadigt eftersom NC tar in externt riskkapital på en nivå som Löwengrip Invest inte har möjlighet att medverka till.
      Glöm inte att aktierna i NC fick Bella för att hon skulle göra reklam motsvarande en halv miljon kr. Hon har alltså inte betalat för dem. Investering? Media for equity kallas det normalt dvs aktier i utbyte mot riskkapital i form av reklam.

      Svara

       Tror ändå det räckte för ett lån, hon bekräftar detta i princip, i Framgångspodden!

       Svara

        Bara om Löwengrip Invest köper huset.
        Det är där aktierna finns.
        Som jag skrev ovan.

        Svara

         Ahh juste, sry missade det.

         Svara

         Då har hon alltså inte köpt huset privat, utan genom hennes företag??

         Svara

         Det där är intressant. Har inte koll på exakt vad hon sagt men om hon sagt att hon köpt huset privat och samtidigt sagt att hon använt aktier som bolaget äger som säkerhet så går det ju inte ihop. Låneförbudet i ABL är ju dessutom straffsanktionerat så har svårt att tro att hon skulle bryta mot det.

         Svara

        Att hon bekräftar nåt gör det ju inte till sant. Som vi vet.

        Svara

       5 november:
       ”Nya huset kommer inte att stiga i värde på samma sätt under några få år. Men det var inte tanken med köpet, där vill jag bo länge. Dessutom har vi en annan ekonomi som väntar, sämre konjunktur och högre räntor.”

       12 november:
       ”Jag fick en fråga om jag köpte huset privat eller på bolaget. Självklart köpte jag huset privat. Jag kommer inte ens dra av för kontor hemma eftersom det rummet inte har en egen igång. Jag har bett revisorn vara extra hård mot mig på mina avdrag eftersom media skulle älska dom rubrikerna. Jag har alltid gjort lite extra för skatteverkets skull, tex alla gåvor man får måste ju skattas för, även dom man får och väljer att ge bort till vänner.”

       Dessutom, kan Laila Bagge köpa ett så dyrt hus, kan väl Isabella som tjänat rejäla summor sen hon var 20 typ, också göra det. Förstår inte varför hon skulle hyra! och RISKERA att det kommer ut (ganska lätt att ta reda på?)

       Svara

     Det var ju ett bra och tydligt svar. Om slutpriset blev 24 milj finns inget att spekulera i vettu.

     Svara

      Har inte kommit in nån lagfart än så vi vet inte det.

      Svara

     Det var väl inte ett drygt svar

     Svara

    Hon har inte lagfart, det är ett faktum. Jag har koll i FR.

    Svara

   Fast egentligen så tror jag inte att hon sagt att hon betalat 30 miljoner utan ”nästan 30” och ett hus ”värt 30”. Hon sa dock ja och höll med tror jag när Pärleros sa du har köpt en hus för 30 miljoner, eller om han sa värt 30 eller nästan 30. Men om det såldes för 24 så är det ju närmre 20, dock var priset utåt sett 29.5 väl.

   Då vet vi ju att det är sålt/köpt om slutpris blev 24, och inte att hon hyr som så många påstått, hon har inte ljugit alltså.

   Svara

    Varför inte bara svara på frågan vad huset kostade istället för att snurra runt med flummiga begrepp?

    -Hej Bimbobella, kul att du har köpt ett nytt hus. Vad kostade det?

    -Ja det är jättefint och jag är nöjd, det kostade 24 miljoner men jag tror att det är en bra investering.

    Det stora problemet med Bimbobella är att hon aldrig kan vara nöjd med den hon är utan har ett så stort bekräftelsebehov av att hela tiden försöka framstå som bättre än verkligheten. Tragiskt.

    Svara

     Fast det är mer tragiskt att du är så avis på att det fina huset kostade 24 mille att du orkar tjata om att det är mindre än 30…

     Svara

      Ja så måste det vara.
      Historien blir ju klart bättre om man gör ett påslag på 25% på det faktiska priset, eller hur?

      Svara

    Va? Det lades väl ut för 29,5 först? Sedan 24,5? Sedan plockades det bort utan norifiering om försäljning.

    Hur som helst, HON HAR INTE LAGFART och handläggningstiden för det hos LM ligger nu på ca: två veckor så jag tror inte på detta alls. Förstår inte varför någon annan gör det heller när hon själv tom säger att hon ljuger.

    Svara

     Fel. Handläggningstiden kan ta upp till tre mån. + ansökan som kan ta ytterligare tre.

     Svara

      Ja, jag vet, man har rätt att söka lagfart i tre månader. Inte det jag sa, jag sa att handläggningstiden just nu, från att ett ärende inkommit ligger på ca: två veckor.

      Svara

      Det kan såklart ta längre tid, men just nu bör det gå tämligen fort med den typ av ärende och det finns ingen anledning att vänta med att söka lagfart.

      Svara

       I synnerhet om man samtidigt behöver ytterligare pantbrev.
       Har hon lånat med huset som säkerhet behövs säkert ytterligare pantbrev.

       Svara

     Hon har ju inte sagt att hon ljuger, inte om husköpet, bara att hon ljög om allt när hon började blogga vid 14-15 års ålder typ att hon var på krogen osv. Hon säger inte själv att hon ljuger det är andra som påstår det Britt.

     Svara

   Husköpet får väl antas vara en tolkningsfråga precis som det svar IL gav kring hotlappen..

   Svara

   Nej, det finns inget slutpris. Huset var svårt att bli av med och sattes ner till 24 och sen togs det bort från marknaden. Vi vet inte om det öht blev såld, men vi vet att det definitivt inte kostade 30 miljoner! Så det är ren lögn. Max 24 kostade det. Trots det är det osannolikt att hon har likvida medel att finansiera det av orsaker redovisade i inläggen här. Kanske lånade hon pengar av hajen, kanske hyr hon det bara. Kanske har hon gjort en pr deal med mäklaren om att låtsasköpa det och sen ”sälja” det igen efter att ha skaffat massa uppmärksamhet kring det. Hon påstod ju att hon köpt sina bilar också och skröt om ”sin” nya Porsche men de visade sig vara leasade. På företaget dessutom! Att hon säger att hon köpt det och köpt det privat betyder ingenting, hon är en lögnare av bibliska mått och man kan inte lita på ett ord hon säger.

   Svara

    WORD!

    Svara

    +1

    Första Porschen hon köpte var ju dessutom skriven på O, och köpt på kredit. 🤦‍♀️

    Svara

     Jo, men det var för räntan var låg och Odd hade lägre försäkringspremie 🙂

     Svara

      Så var det säkert gällande försäkringen. Särskilt låg ränta är det inte på billån men oavsett så var det iaf inte hon som köpte den, det var O. 🙂

      Svara

     Och så skrev hon att hon kommit hem och överraskat honom med en ny bil, fast det var han som hade köpt den själv 🤣

     Svara

      Haha! Suprise Älskling, du har köpt en bil till mig! 😂

      Svara

  Tack nu måste jag installera Sims och börja bygga hus och simmar. När Sims suget anfaller har man inget val. Sänk jo väry mötssch.

  Svara

   Jo det finns ett val. Du kan också skaffa en klon, som Bella gjort. 🙂 Som Sims, fast lite tråkigare.

   Svara

   Min dator har kollapsat och jag kan inte spela sims på den och det är typ det sorgligaste som hänt mig sen jag var åtta och tappade min glass på semestern på Skara Sommarland.

   Svara

    +1 kan relatera så enormt. En gång gick min dator sönder och jag fick spara i säkert 10 månader innan jag kunde köpa ny. Grät nästan över att inte kunna spela nytt expansionspaket som släpptes under den tiden

    Svara

  Fötterna är för vita för din smak? Tips: jämför ljuset mellan bilderna!

  Svara

   Det är inte bara nyansen… det är allt! De där klonfötterna är hemska!

   Svara

    Okej? Jag skulle göra vad som helst för såna där raka och släta fötter…

    Svara

     Same…

     Svara

     Be careful what you wish for!

     Svara

     Jag kan göra dig i Sims, så har du det! Fantastiskt!

     Svara

     Har också HV 🙁

     Svara

  Få verkar ta hittepå-gabbilo på allvar 😂😂😂

  Svara

  Haha jag är sådär blek💔

  Svara

   Jag också! 😳

   Kommer ihåg min studentbal. Alla var solbrända och så kommer jag och lyser helt vit! Kommer ihåg att jag testade sola solarium vid ungefär tre tillfällen men blev verkligen ingen skillnad. Ja, jag vet att det är dumt med solarium men jag tog studenten för en massa år sedan och man visste inte bättre då – okej! 😦

   Svara

    Äg din vita hy istället. Skaffa knallrött hår eller becksvart. Så snyggt tillsammans med vit hy.

    Alla har något unikt som är värt att lyfta. 💕🌸

    Svara

   Jag är ännu blekare än det där! 😀 Kan med all säkerhet kamouflera mig ute i snön.

   Svara

   Människor har vid flera olika tillfällen frågat om jag är albino. Nä, jag är bara jättejättevit och superblond.
   Skämdes förut men klär mig nu gärna i svart och använder knallrött läppstift. Snyggt med kontraster ju 🙂

   Svara

  Mindre smickrande bildval i många artiklar senaste tiden. Typ som här:

  https://nyheter24.se/noje/919096-fansen-rasar-efter-isabella-lowengrip-fejkade-hot-mot-sig-sjalv

  Svara

   Bilderna är nog inte osmickrande, utan de facto så hon ser ut. Vi är nog vana vid släta, jämna och justerade instagräm Bella.

   Svara

    Jag håller med. Det är inte osmickrande bilder utan helt realistiska. Till skillnad från de Bella och de flesta andra brukar lägga upp själva. Vi har blivit blinda för verkligheten iom alla släta bilder med uppljusad hy och blurrade linjer…

    Svara

     Och nu låter det i bloggen att hon beh en ansiktsbehandling pga all stress…

     Svara

      Jag tror inte Bellas hy mår bra av alla dessa spabehandlingar och spraytan.
      Hon skulle låta ansiktet vila några veckor. Men det vågar hon väl inte…

      Svara

       Äh, beror på vad man gör för behandling. Gör man rätt behandling för rätt behov blir huden bättre.

       Svara

   Förutom filter så har det mycket med ljuset att göra, kolla bilderna på aftonbladet, varenda grop och linje syns i ansiktet så hon ser mycket äldre ut. Och Bella.. VARFÖR har du torr hy och kakig make när du har ett eget hudvårdsmärke och någon som sminkar dig?? Har lust att skicka en fuktmask du kan sova i

   Svara

   Det är inte bara ljuset, är det inte något med ögonen och näsan också? Trodde hon hade smalare näsa och större ögon. Inget elakt alltså, hon är fin, jag är bara van att se henne på annat sätt

   Svara

    Hon har små grisögon

    Svara

  Så typiskt att vi ska klanka ner på blek hy här i Norden. Tycker det är vackert!

  Svara

  Haha men vilket idiotiskt inlägg. Det eviga jävla tjatet att man ska vara bruuuuun. Låt folk ha vit hud som inte är solbränd på VINTERHALVÅRET utan att låta som att man har skabb eller något

  Svara

   Tack! I slutet av sommaren ser jag ut som alla såg ut i början av juni, typ. Det verkar inte gå in i vissas huvuden att inte alla kan bli bruna, får höra varje dag vad konstigt det är att jag är så ”bleeek”. Jag älskar sol och bad egentligen men har fått så jäkla dåligt självförtroende över min bleka hy men försöker låta bli att tänka på det FÖR mycket. Är ryss/engelsk/svensk så jag har inte direkt bra gener vad gäller solbränna haha.

   Svara

    Haha islänning/svensk här.. fick en märklig komplimang en gång ”du ser så ren ut” förklaringen till den var att jag var så vit och att det var fint 😅

    Svara

     Haha jag är svensk med finskt påbrå, på stranden i Italien fick jag höra att jag såg ”eterisk” ut, som en älva, då jag var minst fem nyanser ljusare än alla andra (lokalbefolkning). Var rätt gulligt sagt tyckte jag. Är inget älvlikt över mig annars kan tilläggas 😁

     Svara

    Hellre blek än med hud som ser ut som en rynkig brun läderväska när jag är 45… Go Girl och låt dig inte hindras! Kram

    Svara

    Har finska gener men blir brun som en pepparkaka på en kvart, alla är olika! 😍

    Svara

   Vit? Du skojar! Nej, det ska vara vackert soooolkyyyysst hud!

   Svara

    Bronzed babe eller Pale princess är frågan!

    Svara

    Med GLOOOOOOW!!!

    Svara

     Exakt pixi glow 😍

     Svara

   Konstigt att malignt melanom ökar så kraftigt liksom… Här häckar man i skuggan med SPF 30/50🙋🏻‍♀️

   Svara

   Oj jävlar, här tog vi i från fötterna (pun not intended)! Är själv blek som självaste Gollum största delen av året men kan väl ändå skratta åt inlägget? Det kallas självdistans. Vill helst inte bli offer för en ny PK-diskussion a’la ”nu får man inte skoja om bleka!”. Dessutom är det en animerad figur och hennes hud ser fan ut att ha antydan av likfläckar. Precis som mina ben nu när ådror och gamla ärr tittar fram. Ibland får man faktiskt lov att chilla ner och skratta lite åt en situation eller egenskap som man själv har. Men jag antar självdistans inte nödvändigtvis är ett genanlag som hör ihop med blekhet 👻💀

   Svara

    Hahah kände exakt samma sak! Mina fötter ser också lite döda ut i liknande vinklar, det kan man väl få skämta om?

    Svara

  Fast varför får du det där till mansfötter? De är då mer kvinnliga än manliga enligt mig..

  Svara

  Mer intetsägande än Gabbi Löwengrip får man väl leta efter? Följ vilken dussin-influencer som helst och du får mycket mer ”inspo” (urk hatar det ordet).

  Svara

  The Show must go on🤯

  Svara

   The Glow must go on! 💥

   Svara

  Alltså det här är så töntigt att skämskudden kommer fram. ” I am so happy @isabellalöwengrip is in NYC i can’t wait to meet here”
  Alltså vad är det frågan om?

  Svara

   Japp 😂

   Svara

   Haha är det ironiskt hela kontot?

   Svara

   Min favorit är ”OMG, OMG, OMG – I have to tell you, heading to my very first exclusive event with @isabellalowengrip tonight… @channel.beauty here we come”

   Hur gammal ska klonen vara? 12??

   Svara

    Jag råkade stava fel på Chanel, inte ILs fram. Jag kanske inte ska kasta sten i glashus🤐

    Svara

     Men herregud. ”Team” inte ”fram”.
     Jag hade tänkt skriva med er på Öppet Spår. Nu tror jag att det är bäst att jag avstår 🙈

     Svara

      Ställ undan glöggen så går det snart bättre med skrivandet 🙂

      Svara

  Ser verkligen ut som ett dött lik, ska detta vara ”inspirationen” som Bella hela tiden pratar om? Som är syftet med den här klonen?

  Svara

   ”Ett dött lik” haha är det ett lik så är det ju en död person

   Svara

    Haha, you got me there 🙂

    Svara

  Håller med om att man får bårhusvibbar av Gabrielles fötter och underben.
  Inte så lite Laura Palmer över det hela.
  Var det en överdos som tog Gabrielles liv och ska hon nu klona sig själv för att fortsätta?
  Många frågor.

  Svara

  Uschhhhhhh fötter är sååå äckligt🤮 måste dom fotas🤮 önskar vi bara hade däck istället

  Svara

   podofobi…

   Svara

   Däck?! Hahaha!!! Eller så ”rullband” som pansarvagnar 😂

   Svara

   Älskar mina små fina fötter 👣

   Svara

  Hör jag dåligt eller säger inte Isolina i Bellas storie att ”Gabrielle” är med dem men lite blyg? Hoppas jag hörde fel,….lät ju annars otroligt töntigt.

  Svara

   Undrar om det är Isolina som rattar Gabrielle.
   Vore ju praktiskt eftersom hon finns på plats i New York.
   Men hittills har bildvalet varit intetsägande typ Pinterest och kommentarerna på Gabrielles insta har varit helt utan kontroll.
   Om de inte styr upp det där så kommer Gabrielle knappast att vara till någon nytta för Löwengrip. Snarare en plats för förlöjligande. Men det är kanske meningen? Bella tycker tydligen att all uppmärksamhet är bättre än tystnad.

   Svara

    Ja alltså egentligen undrar jag om inte det bästa ändå vore att tiga ihjäl Bella. Inte skriva en rad om henne, inte läsa blogg, köpa produkter, ..ingenting.

    Jag personligen varken läser hennes blogg, följer henne på insta mm eller köper grejer. Det är ju uppenbart att hon tycker all publicitet är bra, absurt men så verkar det vara…

    Svara

     “There is only one thing in the world worse than being talked about, and that is not being talked about.”
     Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray
     “Any kind of publicity is good publicity as long as they spell your name right.”
     P. T. Barnum (allegedly/probably)
     ”I don’t care what you say about me, as long as you say something about me, and as long as you spell my name
     right.”
     George M. Cohan

     Svara

   Jaaaa! Och båda vänder sig om för att ”titta på henne”. Skämskudde 🙈🙈

   Svara

  Undra om det kommer att komma nå mer information från X? Det lät ju på honom som att han hade mycket på lagret, att ”han var tvungen att ta de små sakerna först”, kan väl inte bara varit den fejkade hotlappen och smsen han syftat på? Vet du Camcam?

  Svara

   Hela han är ju ett bedrägeri. Tror inte på ett dyft som kommer från den människan.

   Svara

   Hon körde ner honom totalt i skiten men har nog såklart, på något sätt, fått honom att tiga. Hon raserade hans karriär och namn genom att gå ut offentligt och hänga ut honom totalt. Trots det har hon lyckats få honom att backa.

   Svara

    Hon kanske hostat upp lite stålar till syrianska maffian ändå

    Svara

    Tycker nog ändå han verkar ha raserat sin egen karriär rätt bra. Förstår inte riktigt hur han kan ses som the good guy efter att ha spekulerat bort miljoner som inte var hans…

    Svara

  ursäkta? Therese lindgren gör sminkborste av sina hundars hår??? :O vegansk, verkligen

  Svara

   SPELAR DET NÅGON ROLL? Tror hon är snäll mot sina hundar. Huvudsaken är väl att ingen far illa?

   Svara

   Men försök använda din hjärna innan du skriver! När man borstar djur, vilket man måste göra för att de ska må bra, så lossnar det päls. Den kan man slänga eller göra något kul med, oavsett påverkar det inte djuret eftersom pälsen var lös och ändå behövde tas bort för att inte bli tovig. Det kan absolut inte jämföras med att äta kött, bära päls, köpa angora, ull osv från factory farming där djuren utsätts för fruktansvärda plågor! Tex rivs pälsen av LEVANDE angorakaniner, deras skrik är så hjärtskärande att människor som skiter i deras lidande måste vara helt döda inombords. Att vara vegan handlar om att man inte vill att djur ska plågas och dödas. Tycker du det ser ut som Ronja blev plågad när Therese borstade henne?? Nä just det, Ronja tyckte det var jättemysigt att bli borstad.

   Svara

   Du tänker att hennes hundar far illa av att man borstar deras päls, tar det och gör till en borste? Är det samma som att vissa klipper av sitt hår och donerar till perukmakare? Är det också plågeri?

   Svara

    Frågade Therese hundarna om det var ok? De kanske inte alls tycker att det är särskilt nice att se matte stå och sminka sig med deras päls, vem som helst hade fått ”när lammen tystnar”-vibbar direkt. Jag gjorde en hårboll av min hunds päls en gång och kastade den mot honom, han attackerade den aggressivt.

    Svara

     Attackerade den aggressivt? Ja, alla hundar är ju inte sunda i skallen.

     Svara

     ha ha, måste sluta inmundiga vätskor medan jag läser här, kommer så oväntade frustattacker!!

     Svara

      Samma här, frustade kaffe över mina plugganteckningar (ja jag prokrastinerar, låt mig).

      Svara

  Jag kan inte komma över hur pinsam hela denna grejen med Gabrielle är.

  Svara

  Även barbiedockor är mera levande

  Svara

   Gabriella är helt klart en Barbie-för-vuxna. Eller Barbie-för-Bella.

   Svara

  Tror ni att den graverade klockan från H som ska säljas kan bli som ett monument för denna trafikolycka? Vore rätt tragikomiskt att köpa den, lite haft ironiskt och skratta åt alltihop efter allt liv det varit om den.

  Svara

  Kanske inte är så onormalt bleka egentligen men konstiga och liksom så där obehagligt nästan mänskliga men ändå tydligt inte. En nästan mänsklig figur med ett lite kort och lite konstigt böjt vänsterben. Får skräckspelsvibbar en zombie eller ett monster som försöker se ut som en människa men bara nästan lyckas.

  Svara

  Hahaha, fyfan vad jag flabbade åt detta inlägg. Pricksäkert! Lappen på stortån. Du beskrev det perfekt. Behövdes efter en intensiv pluggvecka av prokrastinerande

  Svara

  Gabrielle är ett snilledrag!
  Gabrielle kan hitta på vad som helst och påstå vad som helst dvs helt ta över Blondinbellas bloggliv, och Blondinbella behöver inte stå till svars för något då Gabrielle är en hitte-på-karaktär helt utan moral eller etik och behöver därför inte bära något ansvar som varandes förebild, och därför kan Gabrielle tillåtas göra reklam för allt möjligt och Blondinbella får bra betalt för annonsplatsen. Smart Jue!

  Svara

  Roasta inte Gabbie! Det är ju sån stackars som sitter och gör den. Säkert underbetald som alla andra i ”tiiimet”.

  Svara

  Fast nu har hon tvärvänt igen. Ja, inte klonen alltså utan ”the real thing”. Även om hon också känns ganska…..oäkta. Med tanke på de snabba kasten, menar jag. Nu är det helt plötsligt stor sorg, gråt och förtvivlan i bloggen. En alert läsare lyckades få igenom en kommentar som citerade vad hon skrivit för bara några dagar sedan – då var det helt andra tongångar. ”Falskt!” skrev den som kommenterade och ändå släpptes det igenom. Såväl klon som Isabella-team kanske var svårt berusade? Visst, ja! Hon dricker ju inte! Men det kanske faktiskt kan vara sant?

  Svara

  ” Ser vi förarbetet inför ett kommande samarbete med Fonus eller är det en ”before-bild” för Löwengrips nya kampanj för Brun utan Sol-droppar?”
  Skönt språk, tackar för det skrattet 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.