Det influenciska alfabetet

Jag tänker så här – vi drar igenom influenzavärlden och ser om jag kan fylla hela långa alfabetet.
(Nödlösningar och trolleri med knäna är tillåtna) 🙂

A – Angelica Blick gick på Asos swim event och fick designa en egen bikini. Jag såg den HÄR bikinin för några dagar sedan och undrar dels VEM som designat den och HUR den ser ut på! Någon?

B – Biljetterna till Alice och Biancas showcast i Globen har släppts och kostar mellan 265,00 kr – 450,00 kr.

C – CamCam är väldigt trött efter en helg med hundvalp OCH gudsöner. Det positiva med det är att jag knappt behöver tidsinställa några morgoninlägg eftersom valpen Selma alltid är uppe för kl 06. 🙂

D – Dessies son T har blivit så stor! Hon delar med sig av en bild av honom på Instagram.

E – Ellen Bergström säger som det är med hiss-selfies. Det enda som är värre än att bli påkommen med en selfietelefon i högsta hugg är det hastigt slokande v-tecknet när någon kommer på en.

F – Feministisk marknad huserar många influencers som Lady Dahmer och Jessica Hallbäck. Jag vill ha en sån här påse men inser att marknaden var igår. 🙁 Har jag tur finns de på hennes webbshop.

G – GabJossan gör ingenting halvdant utan baxat ut barnvagnen i en snövall för att få till den rätta bilden.

H – Hahahaha….Hugo gör en Blondinbella i en intervju med Södertälje tidning. 100 miljoner!!!!!
Jag undrar hur många Clean Drink de sålt i Umeå? 🙂 Måste vara minst det dubbla!

I – Ida Warg undrar om man kan traumatisera ett barn med en nässug? Förmodligen, vilket betyder att nästa generation terapeuter är garanterade arbete, så sug på säger jag!

J – Jessica Lagergren har det kämpigt med gravid-illamående och behöver nog lite pepp här inne. 

K – Kenza ger sig själv en väska från Saint Laurent i tidig julklapp men meddelar samtidigt att hon kommer sälja två av sina Chanelisar. Ja, okej då…hennes nya väska var faktiskt helt jävla överjävligt snygg. Jag erkänner! Drygt 13 000 kr kostar den. 

L – Lisa Olsson har kapat en avsevärd bit av håret! Snyggt!

M – Maxat med Mogi! Klicka på valfri bild på Moggans Instagram för att se just HUR många random företag hon taggar i sina bilder. Man ser knappt motivet längre.

N – Nicci Hernestig berättade på bloggen att hon är kär igen och då är det någon tjej som nödvändigtvis ska gå fram till honom och berätta vilken ”hoe” hon är. Där skulle jag kunna tänka mig att dra mitt ”systerskapskort” faktiskt. Vad fan är det?

O – Odd Spångberg omnämnds som Blondinbellas exman och ”popstjärna” i en norsk intervju. Humor! För den som vill lyssna på hans popmusik så finns den på Spotify! You’re welcome! 🙂

P – Petra Tungården var på lördagsbrunch och drack en massa Cava från 13 – 17. Då måste man väl vara packad? Går man hem och lägger sig sen? Det där med dagfest har liksom aldrig riktigt fastnat hos mig. Man blir full….men sen då?

Q – Quit with the smygreklam, Pernilla Wahlgren!

R – Rebecca Stella däremot, gör klart att hon INTE gör smygreklam! 🙂

S – Sandra Beijer recenserar en bok av författaren Haruki Murakami och väljer att bortse från hans bröstbesatthet och långa utläggningar om kvinnokroppen då han är en äldre man i ett av världens mest sexistiska länder.

T – Tyra har inte varit aktivt arbetande på sociala medier på flera år och hennes blogg så väl som butik och webbshop Starrider är inaktiva sedan länge. Det finns visserligen lite pengar i hennes företag, men annars? Vad tusan lever människan av?

U – UnderbaraClara slår till med ytterligare ett samarbete som är mitt i prick. Tänk om man kunde stolpa ner tio punkter som sammanfattning av UnderbaraClaras och Sandra Beijers sammanfattning och guida till alla framtida samarbeten. Det vore guld! Ribban skulle höjas SÅ mycket i ett enda slag.

V – Victoria Törnegren har kudde och täcke med sig till stranden. Det var mycket märkligt. Ska manlägga sig där på när man är blöt? Urk!

W – WTF! Jag glömde denna…

X – X on the beach och Paradise Hotel-deltagaren Eric Hagberg har släppt en låt. Finns så klart på Spotify. 

Y – Yoga_Girl har lagt upp bilder på sin havsnymf till dotter och de är fullkomligt underbara! 

Z – Zara Larsson uppträdde på Idolfinalen i Globen i Fredags. Jag undrar om hon hade ställt upp om Alexander Bard fortfarande satt i juryn?

Å – Åh, fan! Kissie har vaxat muschen – eller försökt i alla fall – något som slutade i blodvite. I sin senaste video rekommenderar hon vilken produkt man INTE ska använda för ändamålet.

Ä – Är det verkligen okej att hänga ut Foki som en skattefuskare utan minsta bevis? Det gjorde nämligen Svenska Bloggare i helgen. Jag tror det är borttaget nu.

Ö – Öppet Spår igår var det 92:a i ordningen. Ska vi ha fest när vi når 100?

WIIIIE! KLART!
Det här inlägget var svårare än jag trodde att färdigställa.

Inte så mycket beroende på bristande fantasi utan snarare på detta…

 

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  W då? 😉

  Svara

  Tyra är ju psykisk sjuk så jag utgår från att hon lever på FK? Eller någon pojkvän.

  Svara

   Undrar också om Tyra!!!

   Svara

    Ja, jag med. Har undrat rätt länge nu, känns som att det var ett bra tag sen hon var ”toppbloggare” nu och funderar på vad hon gör nu. Hon hade någon video där hon hade möte med sin assistent för inte så länge sen, undrar lite vad det handlade om. Har hon kvar sina hästar?

    Svara

     Nej.

     Svara

    Jag också! Är det nån som vet vad hon lever av?

    Svara

   Hon har flyttat hem till sina föräldrar inne i Norrköping och hon verkar ha sålt sitt hus.

   Svara

    Oj vilken fall, från toppen till botten verkligen 😬 undra om allt verkligen rasade med förra killen även om vi alla fattade hennes egna problem långt innan i andra sammanhang. Tex utbrottet i Falsterbo där förrförra killen rykte och stalltjejen tillika bästisen fick sparken på stående fot där och då

    Svara

     Hahahah, berätta mer!!! Vadå utbrott? Vilken kille var förförra? C**? För A*****s var förra va?

     Svara

   Försäkringskassa

   Svara

  Camcam skulle inte du kunna göra ett inlägg om influencers patetiska flygande hit och dit. Jag tänker Isabella löwengrip som verkar flyga allra mest men även fler. Exempelvis sanne Alexandra som reser hur långt som helst bara för 5 dagar!! Blir tokig på hur de förstör vår jord och verkligen inte verkar förstå det själva? 😊

  Svara

   Å så en glad emojis på det.

   Svara

   FN:s internationella klimatpanel (IPCC) anger att flygtrafiken idag svarar för omkring 2 procent av de globala utsläppen av koldioxid. Tillsammans med utsläppen av kväveoxider, vattenånga och effekter från kondensstrimmor, beräknas flyget svara för 3 procent av människans totala påverkan på klimatet. Flyget står för 4-5 procent av Sveriges totala utsläpp av koldioxid.

   Så sluta tjata om bloggarnas flygande eller någon annans för den delen. Om alla i Sverige så bodde ombord på flygningar 365 dagar om året hade det ändå inte varit mätbart!

   Svara

    Intressant! Vad var de främsta orsakerna enligt dem?

    Svara

     Enligt dom vet jag inte, men som jag har förstått det är mejeriprodukter och kött dom värsta miljöbovarna, men kanske har fel? Jag tycker det är så svårt att hitta rätt info om sånt, står olika överallt.

     Någon här som har tips på var man kan läsa? Vill gärna lära mig mer, men Google är inte alltid tillförlitlig.

     Svara

      Industrin är den största boven. Allt vi tillverkar.

      Skillnaden i de olika matsorterna blir marginell när man tittar närmre på det framförallt åtgång av mark, vatten, raffinering, samt transport. Det blir också oerhört viktigt att inte jämföra allt rakt av. Allt kött vs alla grönsaker. Man måste gå in och titta på exakt varje produkt hur den framställs om det så är oxkött eller durumvete.

      Svara

       Varför skulle man inte kunna jämföra kött vs grönsaker? Är det för att köttet påverkar klimatet mer?

       Svara

        Nej. Kött kan vara bättre ibland. Vissa grönsaker ibland.

        ”Man måste gå in och titta på exakt varje produkt hur den framställs…”

        Svara

    Feltänkt! Försök få ihop flera flygresor per år med att inte släppa ut mer än vad som är hållbart än att varje världsmedborgare släpper ut. Det är omöjligt.

    Man förstör klimatet genom att flyga och vet man inte det kan man läsa IPCC lite nogrannare.

    Svara

     Man förstör klimatet genom att fisa också. Frågan är om det är lönt att lägga energi på något marginellt. Eller om det är enkel plakatpolitik som är lätt att se duktig ut med.

     Svara

      Så är det. Förvirra massan och få dem att tro att de gör något med små piruetter istället för att rikta blicken mot de riktiga bovarna. Kolkraft tex.

      Svara

   Du är patetisk som klagar på dem

   Svara

   Vad har längden på resan med det hela att göra? Flyget släpper väl ut lika mycket oavsett om hon är där fem timmar eller fem veckor? Många av mina resor varar knappt 2 dygn, men inte tusan är det bättre för miljön än hennes 5 dygn till exempel…

   Svara

    Oftast så brukar folk som tar ”korta” resor mena att de behöver ta fler resor eftersom de är så korta. Sen kan man ju undra om det är värt att släppa ut så mycket koldioxid för att kunna vara borta i endast 5 dagar.

    Svara

   Men hur många gånger ska en del nämna att människor flyger. Vilken följetong det blivit!?

   Svara

   en liten sk hobby bloggare mamma på instagram vid namn ivana84 älskar att flyga och flyger mer än gärna flera gånger per år hon är öppet stolt med sitt resande där hon skriver att hon är en travel addicted hon kan inte ens njuta av på en resa innan hon planerar nästa. Ni skulle tom bli förvånade att en kvinna med akademisk utbildning inte tänker längre än sina egna behov. Hon är en molekylärbiolog.

   Svara

  Kul inlägg! 👍
  Och Selma är bedårande! ❤️

  Svara

  Länken om Foki, alltså: ”Svenska Bloggare i helgen” leder till Zaras instagram, lite fel kanske? 🙂

  Svara

  Kul inlägg!!

  Svara

  Såna här inlägg gillar jag! Bra jobbat!

  Svara

  Kenza lär ju få in mer än 13k för sina två Chanelväskor, så YSL:en blir en +/- 0 om man inte räknar med ursprungskostnaden för Chanelväskorna.

  Hade lätt köpt båda två om jag inte just ska flytta utomlands och är stressad över ekonomin, haha.

  Svara

   Vart ska du flytta? 😀

   Svara

    London! 🙂
    Är supernervös och supertaggad på samma gång!

    Svara

     Det kommer gå kanon och du kommer ha så jäkla kul! 😀 👍

     Svara

      Tack så mycket, Anonym! 🙂

      Svara

     Spännande 😀 själv ska jag flytta till LA i januari och bara jag fått klart på ambassaden

     Svara

      Oooh, vad coolt! Det är ju en bra bit också, inte bara över Atlanten men kors över hela kontinenten också! Har du fått jobb där eller känner du någon där?

      Svara

   Skoj med London! Det är fantastiskt lärorikt, fostrande och roligt att bo utomlands. Bor just nu i Oxford och det är banne mig bland det bästa jag gjort! Kör hårt och lycka till! 😀

   Svara

  Så trist att man inte kan vara med på öppet spår. När det kommit in runt hundra kommentarer så låser sig alltid min platta/telefon. Har tröttnat och slutat försöka hänga med😪

  Svara

   Det är nog din enhet, eller Internet, det är fel på i så fall. Mig funkar det jättebra för.

   Testa byta webbläsare annars.

   Svara

   Samma här. Det är väl pga all satans reklam som Cam prompt ska klämma in mellan varje kommentar…

   Svara

    Det är ju inte cam som gör det 🤦‍♀️

    Svara

   Tycker hela grejen med öppet spår börjar bli så uttjatat. Kul i början men nu, njae. Sen när det kommer för mycket kommentarer och svar så blir det fruktansvärt jobbigt att försöka hänga med då man tappar bort sin kommentar i allt vimmel av kommentarer 😴

   Svara

    Du måste ju inte vara med på öppet spår heller

    Svara

   Älskar ÖS men blir galen på den jäkla julreklamen som kommer fram var 10:e kommentar och så måste man scrolla förbi för 25:e gången… BLÄ!!

   Svara

  Öppet spår nr 100 verkar bli lördag 5 januari, dvs trettondagsafton. Passar bra med ett firande! 🎉

  Blir det något extra öppet spår under julen och mellandagarna? Många som sitter ensamma, frivilligt och ofrivilligt.

  Svara

   Och angående öppet spår, eller övriga inlägg med många kommentarer, så skulle jag och säkert många andra uppskatta två ”funktionsknappar” här på bloggen. En som skickar en längst ned på sidan och en som för en högst upp på sidan. Sett att några hemsidor har sådana knappar som följer med vid scrollning. Smidigt!

   Svara

    Och kunna dölja svar till kommentarer vore guld

    Svara

     Ja, det håller jag med om!

     Svara

    hört talas om home/end-tangenterna?

    Svara

     Majoriteten läser nog via mobilen dock.

     Svara

     På mobilen?

     Svara

    Finns såna tillägg att ladda ner från Microsoft store (tror jag det heter… Som app store fast på datorn) 🙂

    Svara

  C – Catrin Hedlund (a.k.a. Catten af Tälje). I tråden om henne på FB spekuleras det i förnyad brottslighet efter x antal resor, hämtpizza flera dagar i rad, biljetter till finalen i Idol och idag Björnes på Maxim (1 vuxen och 3 barn kostar 1190 kr). Blir 2019 året då hon till slut får skaka galler?

  Svara

   Det vore önskvärt 🎉

   Svara

   Spännande

   Svara

   Inga brott, sorry om jag gör er besvikna! Idolbiljetterna kunde man faktiskt som coopmedlem köpa för strax under 500kr för båda! (2för1).
   Dagens föreställning var gratis då jag fick fribiljetter, så det var schysst!
   Ja listan kan göras längre.. Inge mer brottslighet kan jag lova er, komiskt att man tar reda på exakt vad saker och ting ev kan komma att kosta, som tex dagens föreställning! 😅

   Svara

    Men dina brottsoffer får som vanligt stå tomhänta samtidigt som du ”unnar dig”.

    Svara

     Vi har ett system i Sverige som jag förlitar mig på. Om det systemet inte funkar så får du kanske klaga hos någon annan än hos mig. Jag kommer inte gå in i en ny diskussion med dig eller någon annan ang mina brottsoffer. Men du får gärna diskutera det på FB (om du inte redan gör det!)

     Svara

      Och enligt det systemet är du betalningsskyldig, men du undandrar dig ditt ansvar. Var det jobbigt att bli konfronterad på Willys? Blir spännande den dagen dina barn googlar mammas namn.

      P.S. Tack för att du berättar för mig vad jag får och inte får göra.

      Svara

       Ja det där med betalningsskyldig kan man ju diskutera hur länge som helst..

       Konfronterad på Willys? 😅😅
       Är du ett FB troll?

       Svara

        Intressant att bli trollanklagad av kvinnan som (bland mycket annat) falskanmälde en våldtäkt för att få ut försäkringspengar.

        Svara

     Fast är det gratis kan man väl unna sig tills man kräks?
     Är så sablars trött på att läsa om Catrin och hennes eskapader här inne.
     Håll er till flashback.

     Svara

  Lol. bellas kusin och Bella själv la upp exakt samma bild på frukosten. VEM tog bilden?? Bella eller hennes kusin. 😂

  Svara

   Vem bryr sig? 🤔🤔 och vad spelar det för roll

   Svara

    För många spelar det så stor roll att världen går under om dom inte får veta. Och det är dom det. 😂😯

    Svara

     Ingen här verkar dock bry sig? Annars skulle du nog fött många fler likes.

     Svara

      fått*

      (men jag lägger mig inte i vad du har fött heller ☺️)

      Svara

   Kanske gabrielle?

   Svara

   Hon är inte hennes kusin utan en släkting längre bort men det finns väl inget engelskt ord för syssling e dyl.

   Svara

    Second cousin är syssling, steget efter det (brylling/pyssling??) är third cousin osv

    Svara

    second cousin

    Svara

  Fjodors byxor tar mig tilbaka till högstadiet, huuuu 😒
  Och igenkänning på Ida Warg, ge sig på en bebis med en snorsug är tortyr för alla inblandade. Skönt när dom börjar lära sig fräsa 🙏🏻

  Svara

  OT men hur kan Gina Tricot tycka att det är okej att ha size zero-modeler 2018 på sin hemsida? https://www.ginatricot.com/se/klader/toppar/bodys/body-817753790

  Svara

   Tycker hon ser rätt vanlig ut?

   Svara

   Så kvinnor som har den kroppstypen ska inte få vara modeller 2018?

   Svara

   Tycker det är så elakt att säga så, eller att klaga på smala/för smala kroppar överhuvudtaget HELA TIDEN. Förstå hur det känns? Nästan alla mina vänner ser ut så. Nästan alla i min klass ser ut så. På mina jobb jag haft. Folk på gatan. Det är så väldigt många ser ut! Alla föds små och smala, de flesta sköter sin hälsa på ett helt normalt sätt och går således inte upp för mycket i vikt. Andra äter hur mycket som helst men ser ändå ut så, varav i princip alla jag känner som jag exemplifierade ovan. Hur fan kan det vara ok att hela tiden säga hur sjukt och fult och onormalt det är att vara smal? Jag lovar att det är exakt samma sak som att säga att någon överviktig är fet och äcklig. Det är sårande. Sluta!

   Svara

    I din klass säger du. Då undrar jag hur gammal du är? Det är stor skillnad på barn och tonåringar jmf med vuxna kvinnor. Är själv smal men det är absolut inte normalen bland vuxna kvinnor att vara så smal som modellen. Verkligen inte. Jag är smalast av alla mina vänner, de allra flesta svenska kvinnor är stl medium eller större, inte XXS. Som sagt, du kan inte jämföra en 12 eller 16 år gammal tjej med en vuxen. Ni är inte färdig utvecklade än. När man blir 20-22 och äldre händer det en hel del med båda kroppsform och ämnesomsättning pga hormoner och kroppens förutsättningar ändras, oberoende av vad man äter. Som 30 åring kan jag äta max hälften av vad jag gjorde som 17 åring om jag ska hålla vikten. Varenda kvinna jag känner delar den erfarenheten. Vi föds dessutom inte alls smala, de allra flesta bebisar är små tjockisar de första åren.

    Svara

     På universitetet, kära du.

     Svara

     De flesta bebisar är ju ”små tjockisar” de första åren eftersom de äter men inte kan röra på sig tillräckligt.

     Svara

      Haha men herrgud, ge er nu!! Det var det sjukaste jag hört

      Svara

      Du är ju korkad på riktigt!

      Svara

     Jag är 27 och har typ sån kropp som modellen (jag är dock kortare) och de flesta av mina vänner är också smala, även min mamma osv. Så nej det är inte ovanligt att personer som inte är tonåringar är smala. Men sen är det såklart inte fel att vara större heller. Men det är inte ”sällsynt” bland vuxna att ha sån kropp som modellen på ginas bilder.

     Svara

     Om du som 30.åring kan äta hälften av vad du åt som 17 åring, måste du ha rört på dig mer som 17 åring. Jag är 46 och kan inte äta hälften av vad jag gjorde som 17 åring. Det hade dock varit väldigt bra, då hade jag ju fått mycket lägre matkostnader.

     Svara

   Tycker inte hon på något sätt såg ”onormalt” smal ut? En helt vanlig kropp.

   Svara

   Men lägg av! Tjejen är skitsnygg.
   Sluta kommentera människors utseende. Man får vara tjock, smal, lång eller kort.

   Svara

  alltså snälla camcam, fram med korten på bordet nu, vi vill veta allt om bb. i expressen idag hyllas hon ju?! jag fattar inte varför inte fler öppnar ögonen för vad hon håller på med!?

  Svara

   Hyllas? Det var väl både ris och ros. Dom tog ju upp den falska statistiken och hur det går för hennes företag.

   Svara

    enligt mig var det en konstig artikel för ja, den tog upp vissa grejer som inte var ”hyllning” men de valde ändå inte att gräva mer än så utan lämnade läsaren inte med sanningen utan väldigt ”öppet” (enligt mig)

    Svara

     Det är ju helt uppenbart att de lagt typ två timmar på att skriva den där artikeln. De kanske lägger ut den för att sondera terrängen lite. De vill inte lägga för mycket tid på ett ämne de inte är säkra på att det finns något intresse för. De flesta bryr sig ju ganska lite om bloggare och hennes företag är ju jämförelsevis små och obetydliga.

     Svara

    Håller med, för att vara Expeessen var det ändå lite ifrågasättande och jag tyckte de påvisade att hennes siffror inte stämmmer med vad hon säger.

    Svara

  Jocke och jonna skulle väl va tysta om allt med huset nu efter förlikningen, då känns det ju konstigt att Jonna lägger upp en instastory med läckande tak och kommentaren ”detta jävla huset” kontraktsbrott? Känns ganska korkat

  Svara

   Nej. De fick betala, och sen kon de överens om att de numera får nämna huset och felaktiga saker.

   Svara

  Hej! I nya avsnittet av Margaux och Daniel Redgerts podd så pratat Margaux om att hon hamnat i blåsväder pga bland annat sin resa till Kenya. Vet någon vem det var som skrev om Margaux? Dom beepar namnet i podden men jag blir så nyfiken!

  Svara

  Du glömde sista ”ashbaSHGFakhflFVGLfblsdöf” –> Bimbobellas överdrifter:

  https://www.expressen.se/noje/qs/miljonbolagen-bakom-lowengrips-lyxiga-liv

  Svara

  Jätteroligt inlägg!

  Svara

  Marknaden var idag

  Svara

   Camilla har hormonrubbningar och lider av ammningkoma nu när svansbarnet äntligen änlänt. 🐶 Lätt att glömma tid och rum då. 😃

   Svara

    Fan, jag trodde jag skrev ett inlägg till i morgon. Ja, sömnbristen är total. 😩😩😩

    Svara

  Selma är bäst. 🙂

  Svara

  OT: det var någon här inne som kunde väldigt mycket om syror och efter lite googlande sp har jag nu bestämt mig för att skaffa en produkt med PHA syra. Någon som testat och har tips på vilken produkt ni köpt? Är Exuviance bäst?

  Ps. Bra inlägg CamCam! Bra inlägg och bra blandning idag överlag tycker jag.

  Svara

   Exuviance är 👌👌 jag kör sensetive serien med rengöringen som är lite krämig samt den milda sortens ansiktsvatten. Sen använder jag deras nattkräm och lite olika ansiktsmasker. Fuktmasken är gudomlig. Dagkrämen/erna gillar jag inte, dels den med spf luktar för mycket solfaktor och en annan dagkräm var så tjock och jobbig i nyllet. Paulas choice har bättre dagkräm.
   Har du torr hy nu i vinter rekommenderar jag Beauté Pacifique submersive serum innan nattkräm. Som sammet för nyllet. Lycka till!
   P.s skincity.se har exuviance i sin julkalender imorgon med rabatt om du ska beställa så passa på.

   Svara

    Hur vet du att det kommer i deras kalender imorgon?

    Svara

     De visade en sneak peek.

     Svara

    Åh tack så mycket för svar! 🙂 har en dagkräm jag gillar från clarins som ger massa fukt så ska nog börja med att testa deras nattkräm och de där padsen är jag sugen på. Tack för tipset om serum också, ska definitivt kolla upp det och kola skincitys julkalender. Tack igen!! 🙂

    Svara

   Asså jag läste av oklar anledning ”kunde väldigt mycket om spyor” och efter det blev allt väldigt märkligt fram tills jag läste exuviance

   Svara

    Spya innehåller iof också väldigt mycket syra. Så det kan ju vara ett budgetalternativ?

    Svara

    Haha vill helst inte ha spyor i ansiktet då bland det värsta jag vet är att kräkas 😅

    Svara

  Ot men kan vi prata om att Linn Ahlborg delat många screen prints på både instagram och twitter där folk lagt upp sin beställningsbekräftelse där alla har köpt hennes kläder med hjälp av klarna, tycker det är riktigt hemskt att uppmuntra sina unga tittare till att betala med pengar dom inte har…

  Svara

   Det är alltid personerna som handlar som är ansvariga för sina köp, sin ekonomi och dess konsekvenser.

   Svara

    Ja, men Klarna har extremt höga kreditbelopp. Man kan testa hur hög kredit man har. Det visade sig att min make har 160 000 kr i kreditvärde via Klarna. Jag själv har ca 152 000 kr i kreditvärde. Helt sjukt. För några år sedan beviljade Klarna max 4000-10 000 kr i kredit. Lite mer rimligt belopp. Jag själv har spärrat mig för kreditköp hos Klarna. Har ett ganska välbetalt jobb och har inga skulder, men märkte att jag köpte mycket på kredit (för det är ju så smidigt att göra kreditköp via Klarna). Bästa beslutet någonsin.

    Svara

     Klarna har ”Betala Direkt” som betyder precis som det låter, att man betalar direkt.
     Man behöver inte handla på kredit för att man handlar genom Klarna.

     Svara

   Men va? Att man handlar via klarna betyder inte att man inte har pengar… jag handlar jämt via klarna då jag vill få hem grejerna innan jag ska pröjsa för dom 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Jag har råd att shoppa men tar alltid Klarna då det är så smidigt. Vill inte heller betala först jag fått vad jag beställt!

   Svara

    Jag har också bra med pengar (eller lite snålare just nu pga föräldraledighet men ni fattar grejen) och beställer i princip nästan alltid sakerna på faktura. Betydligt smidigare om man behöver returnera något, leveransen blivit felpackad/vara saknas/fel storlek osv. När jag köper en vara i butik ser jag ju själv produkten och är därför trygg att betala direkt, om jag däremot beställer något kan jag ju inte kontrollera mina varor förrän jag fått hem leveransen.

    Svara

  Mogi tappade ca. 4000 följare på instagram i fredags

  Svara

  OT: Kollar på Svt2 och tänker plötsligt på H och BB !!! Någon annan som tänker att allt är iscensatt?

  Svara

  Jag tycker det är ok att hänga ut foki. Kommer aldrig förlåta henne för att hon snodde ca 600 spänn av mig!! Önskar att även hon kunde ställas inför rätta precis som Catrin som också sålt utan att leverera varor

  Svara

   ?? Om hon har snott något av dig ska du väl polisanmäla det?

   Svara

    Hur? Står hon till svars i Sverige om hon vid tillfället var folkbokförd i Thailand?

    Svara

     Obs jag var ung på den här tiden och blev så himla himla besviken, och är det uppenbarligen fortfarande. Hade konstigt nog sett upp till foki och gillade verkligen hennes blogg. Kanske borde ha polisanmält? Vet inte om det hade lett till nåt? Förmodligen inte? Bryr sig polisen om 600kr? Vem vet, vem vet. Men att folk verkar ha glömt och förlåtit tycker jag känns märkligt

     Svara

      Ja det bryr de sig om. Nu har jag ju ingen aning om vad detta handlar om, men oavsett vem det gäller så ska man alltid anmäla brott.

      Svara

     Det är klart. Alltså om ett brott sker i Sverige så är det svensk polis som tar hand om det, oavsett var personen som anmäls är skriven.

     Svara

   Eller att hennes ex gjorde i princip ALLT i hennes blogg när den var som störst, Foki själv var bara det gulliga ansiktet utåt. Fy fan vad hon ägde stackars Rickie och sedan bölade hon när han ville ha betalt för det jobb han gjort i flera år… :-/

   Svara

    Hon blev utnyttjad av Ricky. Hon är alldeles för snäll och godhjärtad och alldeles för lättmanipulerad. Jag hoppas innerligt att det inte visar sig om några år att killen hon har nu också är ett svin bakom kulisserna :/

    Svara

     Eller så kan man se det som att hon utnyttjade honom med tanke på att hon fick kändisskap och rikedom när det var han som skrev bloggen, fotade, redigerade bilder m.m.? Att hon är lättmanipulerad (läs; trög) är ingen nyhet men har inget att göra med att hon inte betalde honom när han slutade jobba för henne, åh ursäkta när de gjorde slut…

     Svara

    …och sådant lyxliv som de levde så fick Ricky väldigt mycket betalt, mycket mer än han förtjänade. Känns som att foki var hans Lolita

    Svara

     Fast resor och hotellvistelser är ju knappast något man kan spara i en pensionsfond. När de gjorde slut satt ju Foki kvar med allt sitt kändisskap och pengar, medan han inte hade mycket alls trots jobbet han lagt ner på hennes blogg. Rimligt med en klumpsumma när man avslutar på det viset och ja, mest fått betalt i resor och mat typ… 😉

     Svara

  Jag har fortfarande inte fått ett jobb, sökt aktivt i 2 månader. Mår psykiskt dåligt😩

  Svara

   Kämpa på! ❤

   Svara

   Det är skittufft att vara ofrivilligt arbetslös! 🙁 Men kämpa på bara! Till slut löser det sig. Heja heja!

   Svara

  Varför håller sig Isabella mellan benen på hennes senaste story???

  Svara

  Vilken kul och välskriven lista!!! 🙂 Bra jobbat.

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Svara

   Men sluta ragga läsare till din blogg

   Svara

  Gynning har gjort det igen…

  Svara

   😂 gillar när hon bär vatten på huvudet i rosa rych och pych klänning. Och bilderna som ser ut som något från colonial tiderna.

   Svara

  😂 gillar när hon bär vatten på huvudet i rosa rych och pych klänning. Och bilderna som ser ut som något från colonial tiderna.

  Svara

   Så stylad, sorgligt. Eller klädd som en kolonisatör…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.