PewDiePie återigen i blåsväder på Youtube

Hur den här mannen – Felix “PewDiePie” Kjellberg – gång på gång lyckas få in båda fötterna i munnen är för mig en gåta.
Han måste lägga stora delar av sin dag på att stretcha med tanke på hur lätt de bara gliiiiiiiiider in.
Jag skulle vilja kalla det för ett PewDiePie’iskt hattrick i olämpliga kommentarer på Youtube.
Ett, två, tre – SCORE!

Först hade vi incidenten där han betalade två indiska män pengar för att hålla upp en skylt med texten ”Death to all jews” – något som resulterade i att Disney bröt med stjärnan. 
Gången efter det blåste kring öronen på Pajen så var det när han spelade Playerunknown’s Battlegrounds” och skrek ordet ni***r när det gick åt skogen för honom. Drygt 30 000 personer tittade på liven och nu ger han alltså en shout out till ett konto som enligt theverge.com är känt för sitt antisemitiska, anti-sexistiska och homofobiska innehåll. 
Ofta innehåller kanalens videos tecknade filmer med inbäddad nazisitisk propaganda, enligt Youtubern Hasan Piker som citeras på theverge.com och det är alltså en sida som PewDiePie rekommenderar.

Tredje gången gillt alltså för PewDiePie. 

Tack för tips!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar fortfarande inte hur han kan ha blivit så otroligt stor på youtube…

  Svara

   Som alla andra framgångsrika människor erbjöd han något som var helt rätt i tid och på rätt plats/ plattform. Hade han startar kanalen något år senare hade han inte haft en chans.

   Svara

   Han kom väl fram inom gamingen innan det blev alltför många andra ”spelare” på YT… och körde väl med något som ingen annan gjorde genom att skrika och skrämma sig själv genom skräckspel.
   Men nej jag förstår inte heller grejen med hans tidigiga videos…. handhar haft perioder med lite vettiga videos…. men nu kör han ju bara med skumma grejer…

   Svara

   Eller hur… Sitter och skriker och gapar. Får huvudvärk av mer än 2 minuter av honom..

   Svara

  Säger en del om hans värderingar, man gör inte en sån ”tabbe” tre gånger av misstag.

  Svara

   Första och andra situationen var väl väldigt olika i alla fall…. smarta nej!!

   Svara

    Hur är de olika? Båda är fraser som nazister använder.

    Svara

     Första var väl vad jag förstått ett test att se hur långt folk skulle gå för pengar?! Naturligtvis borde han ju valt ngt smartare uttalande…
     andra var ett ord han använde som svordom när han blev arg i en livestream.. tror ju många sagt fel ord/svärord när de blivit arga! Dock gör man det ju sällan inför så mycket folk!! Fel ord?! Ja absolut!!! Men man märkte ju hur han genast fattade vad ha gjort och blev ytterst dämpad.
     Nu vet jag ju inte exakt vad som hänt… men om ngt kommer förbi redigeringen , då undrar msn ju 😮 helst som jag tror ngt annan gör den åt honom… då borde ju denne reagerat oxå och inte släppt igenom…

     Svara

      Han rekommenderade kanalen för densamma anime recensioner utan att känna till de anti-semitiska videorna eftersom att de var 2 år gamla

      Svara

      Ja, såklart man gör, skulle bli halshuggen av feminister om de hörde vad jag skriker när jag tex slår i tån haha

      Svara

      ??? Skulle aldrig använda n-ordet för att jag är upprörd? Att det ligger så ”nära till hands” för en vit person som Felix säger rätt mycket om personens värderingar tycker jag.

      Svara

   Tredje gången är ändå bullshit. Han visste inte om vad den här kanalen stod för. Han gillade bara deras anime video och därför rekommenderade han kanalen

   Svara

   Eller eller!!!! Kollar ni vad han faktiskt gör istället för att ta allt ut ur kontext. Han samlade in 1.5 miljoner kr till barnarbetare i Indien för 4 dagar sen. Det är ju såklart inte värt något, skapliga tomtar ni här. The verge är förövrigt mest kända för sin otroligt splia källkritik och har fått många varningar angående detta.

   Svara

  Såg just att Isabella har en Nespressomaskin i sin Walk in closet. Nu funderar jag på om jag ska trycka in en burk ica-snabbkaffe och en termos med varmvatten i min byrålåda…

  Svara

   Tycker jag du ska göra, men välj Nescafé det är godare.

   Svara

    Eller ICAs ekologiska snabbkaffe, smakar riktigt gott 💓
    Mitt favoritsnabbkaffe finns på Lidl, ska kolla upp namnet om någon vill veta. Vet att det är fairtrade, smakar såå gott 🤤

    Svara

   Hahah även Lisa Anckarman ställde in en kaffemaskin i sin senaste video när hon renoverar sin walk in closet..

   Svara

  Bra jobbat CamCam….idag har det verkligen varit riktigt bra och intressanta inlägg

  Svara

   För lite om Blondinbella bara.😝

   Svara

    Absolut !! Hon vill ju ha hjälp med sin lilla klon som hon inte tycker är lik henne riktigt.
    Om hon börjar med att färga henne orange för som det är nu ser hon lida av en allvarlig anemi.

    Svara

  Anti-sexism? Du menar väl sexism?

  Svara

  Hihi anti-sexism

  Svara

  Förjävligt att han inte lär sig, det tycker jag verkligen, men trots att han fortsätter göra onödiga klavertramp som detta gör han inte bara kassa grejer. Han samlade exemplevis in över 170 000 pund (ca 2 miljoner kronor) till välgörenhet förra veckan, det tycker jag är bra. Ursäktar inte beteendet, men visar på att han inte bara gör dåliga grejer med sitt inflytande. Man får gärna kritisera hans beteende när så krävs (typ nu), men man kan också nyansera bilden ibland och ta upp andra sidor av kända personer. Och nej, innan någon hoppar på mig om att jag försvarar vita rika mäns beteende så gör jag inte det. Resonemanget kan likväl tillämpas på blondinerna eller valfria annan person.

  Svara

  https://www.youtube.com/watch?v=ph8M_8sVOEA

  Han ger en shoutout till 28 mindre kanaler, eftersom han själv fått så mycket uppmärksamhet i och med T-series och ville ge tillbaka lite uppmärksamhet till mindre kanaler. Han säger att han ger en shoutout för att han gillar kanalens anime reviews…. Han har alltså inte gått på djupet i kanalens content. theverge säger i artiklen att kanalen fick 150k nya följare när det igentligen var 13k nya följare.

  Detta är bara löjligt…

  Svara

   Håller helt med. Tycker att faktakollen på den artikel av Camcam är rätt dålig. Det är inte första gången The Verge tar något helt ur kontext heller.

   Svara

   Håller med!
   Men vad gör man inte gör att trycka till framgångsrika män lixoooom! Obs sarkasm.

   Svara

   ”In one example — a video Kjellberg publicly liked, leaving a comment underneath — E;R uses aerial footage of the moment when a car drove through a crowd of people during the white supremacist-led “Unite the Right” rally in Charlottesville last year. The incident left multiple people injured and one protester, Heather Heyer, dead. E;R turns a scene from Netflix’s live-action Death Note movie, describing how a death is carried out when a name is written inside the titular notebook, into a joke about Heyer’s death using actual footage from Charlottesville.”

   Svara

    Klippet är 5 sekunder långt i en 41 minuter lång video som handlar om filmen Death Note, om inte jag läst din kommentar t.ex, hade jag aldrig vetat exakt vad för klipp det var. Så att bara anta att Felix ska veta vad det är känns ganska orealistiskt.

    Och hans kommentar: ”Now Im excited for death note 2, just for another video like this one”

    Jag personligen älskar Death Note, filmen var skit, den här reviewn är spot on på allt som är fel med filmen, den är underhållande. Jag antar att jag är rasist nu, även att jag inte kände till att just de 5 sekunder långa klippet var ifrån denna hemska händelse. Jag vet nu vart klippet är ifrån och jag tycker det är magstarkt att ha det med, men att anta att det var just dom 5 sekunderna som gjorde att Felix gillade videon och kommenterade är ju bara korkat.

    Svara

  Sorgligt att unga människor ser upp till någon med sådana värderingar. Som bibliotekarie blir jag lite matt av alla ungar som vill låna Joakim Lundells böcker och verkligen ser honom som den största idolen, men jämförelsevis är han ju en ängel i sammanhanget

  Svara

   Jocke har väl gjort bra mycket värre och fler uttalande förra världen!!! Sen kan man ju ändra sig!!!
   Med tanke på hur mycket Innehåll Felix lagt ut på sin kanal, är det väl inte konstigt att det kan bli fel…

   Svara

    Okej!!!!!

    Svara

    ”Med tanke på hur mycket Innehåll Felix lagt ut på sin kanal, är det väl inte konstigt att det kan bli fel…”

    Herregud vilken tölp du är!

    Svara

   Du vet ingenting om PewDiePie eller hur? Som bibliotekarie borde du uppskatta att hans bok recensions videor på moderna klassiker som American Psycho får flera miljoner visningar

   Svara

  Ja han kommer ju från Torslanda där alla är rasister så…

  Svara

   Jaså

   Svara

   Ey snacka inte skit om tlanda

   Svara

   Rasselanda! ⚡️⚡️

   Svara

  Man blir verkligen avskräckt att göra botox iaf…

  Svara

  Nytt terrorattentat i Frankrike ikväll, denna gång en julmarknad i Strasbourg:

  Svara

   Svara

   Jävla monster som går lösa 😡

   Svara

   Bättre nyhetssändning:

   Svara

   ❤️ mina tankar går till de drabbade

   Svara

   Har de sagt att det är TERROR nu? Trodde det var en ensam galning som börjat skjuta

   Svara

    Brukar inte även terrorister utföra dåd ensamma? Är väl så det vanligtvis är numera.

    Svara

  tredje gången gilt? hmm eller otur när han tänker?

  Svara

  Men inte en kotte i media nämner honom när han donerar stora summor pengar eller tar upp viktiga ämnen. Nej, det ska bara rackas ner på Felix hela tiden.

  Svara

   Förändrar det något menar du? Brukar du tycka det med andra också, eller är det bara Felix det gäller?

   Svara

    Vänster-Troll.

    Svara

   Exakt. Gamar.

   Svara

   så det e okej att gapa ut rasistiska ord, skämta om att döda judar och vara en allmän asshat, sålänge man donerar massa pengar? Ok.

   Svara

    Nej, det har han ju redan sagt och bett om ursäkt för, suck 😛

    Svara

  Man brukar få mycket kritik för den sortens kommentarer om utseende, men håller med! Såg hennes vloggdebut (stängde av innan det var slut, när jag tyckte att de hade kallat varandra för Lorpan en gång för mycket) och blev faktiskt bestört. Hon ser ut att ha en halvsidesförlamning, alldeles sned på ena sidan av ansiktet/munnen. Och hela ansiktet är SÅ stelt.

  Botox och fillers i all ära, men don’t overdo it…

  Svara

   Näää, hon ser ut att vara helt stel ovanför munnen och uppåt. Halva ansiktet, fast på andra hållet.. Ansiktet rör sig inte alls typ, vad sjutton har hon gjort med sig själv egentligen?

   Svara

    Men vad elaka ni är. Eftersom hon har valt att utföra alla förändringar måste hon ju varit missnöjd tidigare? Sluta kommentera hennes utseende och val.

    Svara

  Han har gjort en svarasvideo på detta som man bör kolla på. https://youtu.be/ph8M_8sVOEA

  Svara

   #TeamPewds

   Svara

   Vilka skrattretande bortförklaringar med hans falsettröst.

   Svara

    🤦‍♀️

    Svara

    ok vad har hans röst med detta o göra? är det relevant?

    Svara

  Ber om ursäkt för OT och länk till politiskt inkorrekt sajt, men tänkte det här kunde vara av intresse.

  ”Skatteverket siktar in sig på bloggare och influencers

  Fenomenet med bloggare och så kallade influencers som tjänar pengar på sitt kändisskap växer och Skatteverket vill förstås att även dessa yrkesgrupper ska göra rätt för sig. På sin hemsida informerar myndigheten om hur man skattar om man till exempel får gratis produkter, donationer och ersättning för annonsutrymme.”

  https://nyheteridag.se/starta-bolag-fore-arsskiftet-har-ar-ekonomens-basta-tips/

  https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/inkomster/delningsekonomi/internet/influerarebloggareochspelare/influerareochbloggare.4.41f1c61d16193087d7f125bd.html

  Svara

  Det märks att folk sväljer allt de läser i media med hull och hår. Skulle inte sitta fel att vara lite källkritiska. 🤦

  Svara

   Men man får bara vara källkritisk när det passar ens agenda, och ingen här gillar ju Pewdiepie sååååå……. 😁

   Svara

   Eller hur, runt t.ex Bella är alla så kritiska (rätt så också!) 😂

   Svara

  Älskar hennes senaste inlägg. Tycker Camcam kan göra en ny ”veckans skopillare” av Petras avslappnade ”stå med klackar i soffan och och hålla fast i taket lite sådär spontant” pose. Eller den gamla vanliga ”ett ben rakt upp i luften” posen. 😂

  Svara

  Kan ju vara värt att bifoga han senaste video angående just detta https://www.youtube.com/watch?v=ph8M_8sVOEA

  Svara

  #TeamPewds

  Svara

  Hej Camcam,
  Brukar inte skriva jättemycket kommentarer men detta inlägg är verkligen provocerande. Jag har under senaste veckan fått upp intresset för Pewdiepie, i samband med hela T-series saken. Av de videos jag sett, vilket är ett urval såklart av allt han lagt upp, så tror jag innerligt inte han är rasist. Han gör dock saker som är fel, men tar också ansvar för dem långt mer än andra influencers gör. Något du fått om bakfoten här är mediers rapportering kring honom, det är ungefär lika sanningsenligt som det som skrivs om Blondinbellas framgångar.. Jag skulle gått lite mer in på honom, hans videos, i vilka kontexter han gör saker och inte enbart på andrahands källor, det tenderar nämligen att bli lite skev bild av situationerna då. Istället borde du snarare skriva om välgörenheten han gjort eller att han på en månad fått 5 miljoner nya följare, vilket är ganska sjukt faktiskt 😉

  Svara

   ”tror jag innerligt inte han är rasist.”

   Nyckelordet: TROR.

   Svara

    Okej då, han ÄR INTE rasist.

    Svara

   Argumentet att han fått nya följare: vad har det med nåt att göra? ska det lyftas som en bragd? Om Hitler levt hade han säkert också haft många följare på sociala medier…

   Svara

  https://youtu.be/ph8M_8sVOEA

  Du som är så källkritisk, borde först och främst titta på båda sidorna av myntet. Du anklagar ju gammalmedia för att vara oärliga och partiska mot Bella men de är 100% korrekt när det gäller Felix? right….

  Och håll era hästar: jag är inte hans superfan. Jag grundar inte mina åsikter enbart av hans video och sväljer allt han säger. Jag tog reda på fakta själv och sedan såg jag även hans video där han förklarar hur det låg till. Sedan är det väl en ”tolkningsfråga” 🙂

  Svara

  Älskar Pewds haha fattade inte grejen med honom för ett par år sedan men nu missar jag inte en video.

  Svara

  HERMINE HOLD har en inspobild på sin Instagram på samples av hårklämmor med glitter/strass, samma klämmor har även synts i nyhetsmorgon vilket Bella uppmärksammade på sin story förra veckan. Hittade precis identiska klämmor som redan finns och säljs hos norska desbonbons.no 😒 Verkar som att Hermine Hold kopierar både bilder och riktiga produkter….

  Svara

   En kan ju dock fundera på hur originellt det är att gör grittliga hårklämmor? Kan minnas att jag hade det i massvis på nittio talet.

   Svara

  Du som alltid är så källkritiskt och noga och så väljer du att skriva ett sånthär inlägg där du bara lyssnat på media, som gör allt i sin kraft för att vända allt Felix gör till någonting illa… nästan skamligt? Han shoutoutade kanalen pga att han gillar personens review på anime. Han ville vända all uppmärksamhet han fått på sistone till att ge en shoutout till 28 hårt kämpade kanaler, inte ett ord om det. Eller dom hundrsrusentals punden han och hans tittare donerade till barn i Indien förra veckan :/

  Svara

   ”In one example — a video Kjellberg publicly liked, leaving a comment underneath — E;R uses aerial footage of the moment when a car drove through a crowd of people during the white supremacist-led “Unite the Right” rally in Charlottesville last year. The incident left multiple people injured and one protester, Heather Heyer, dead. E;R turns a scene from Netflix’s live-action Death Note movie, describing how a death is carried out when a name is written inside the titular notebook, into a joke about Heyer’s death using actual footage from Charlottesville.”

   Svara

   TACK för att någon mer har koll på läget! Kag tror att ingen här inne faktiskt följer Felix!

   Svara

   Fast LÄGG NER! Detta hade inte varit en grejj om han inte gjort liknande tabbe förut. Om man nu har ett så stort följarantal så ser man till att ha lite mer utförlig insikt på kanalen man så stolt ska visa upp. ”Hårt kämpande kanaler”, fyfan? Försvinn. Det minsta han kunde göra var väl isåfall att ta reda på vad kanalen innehåller? Hårt kämpande……….. Hårt kämpande för att få världen till en sämre plats. Absolut!

   Svara

    https://youtu.be/AX-p8Shbnag?t=166 här är shoutouten du är så upprörd över. han säger alltså att han gör bra videos om death note. dvs det är dom videosen pewdiepie kollar på. han gav shoutouts till 25 mindre kanaler. tycker du han skulle gått igenom varenda sekund av varenda video för att se om det fanns några opassande skämt?

    Svara

    Men nu är det så att han endast sett anime reviews av E;R, ska han behöva gå in och kolla allt innehåll hos en kanal om han ska ge dem en shoutout? I videon där han säger att inte visste vad resterande innehållet av E;R, och skojade om att han behöver kolla igenom allting innan en shoutout. Slöseri med tid. Den scenen i videon som alla pratar om här är dessutom borttagen där han redigerad bort den i Youtube.

    Svara

   Även en smygrasse kan höja en insamling till barn i Indien, det ser ju trots allt bra ut rent krast inom public relations. Men med de tabbarna han gjort så ligger han verkligen inte högt inom de kretsar som har en bra och human människobild. ”death to all jews”…………………

   Svara

    Jag försvarar inte Felix i sina uttalande han gjort. Däremot är nog ganska svårt att göra content som gör alla 75 miljoner följare nöjda.

    Man kan såklart resonera som du,att han borde veta. Ingen privatperson har dock haft lika många följare på Youtube som Felix har. Det är han som skapar vägen för många youtubers. Han har gjort mycket dumt han inte borde ha gjort, helt klart. Faktum består dock att han forsätter att influera dem unga, oavsett hur mycket dem vuxna sitter och skriker om hur dålig han är.

    Svara

  Npc inlägg.

  Svara

  Att ha the verge som källa ger inte bonuspoäng.

  Svara

  Är det någon som vet om Margaux skrivit om den uteblivna försäljningen utav deras lägenhet i sina sociala kanaler? Över 70 dygn på Hemnet och fortfarande inte såld, förstår inte varför dom inte gör en prisjustering eller tar bort den från Hemnet och låter den vila från marknaden ett tag? Det blir ju bara värre att låta den sitta still på Hemnet..

  Svara

  Men asså NEJ! Det märks att ni har noll på Felix, kollar ni ens på honom? Sjukt dålig journalistik att påstå att någon delar ett visst innehåll för att NÅGON ANNAN påstår det! Haha! In och kolla själv på sidan!
  Sluta föra vidare skit som du inte har koll på! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  Svara

   Och de andra tabbarna då? Hur försvarar du det? På riktigt felix-kåt? Jag hade accepterat denna kommentar om det vore Felixs första tabbe. Men nu händer det ju gång på gång…

   Svara

    skillnaden är att det inte ens är en tabbe. han gillade en video av en mindre kanal, en anime review och gav då denna kanal en shoutout. han gick inte in och kollade med på kanalen som då innehöll nazistiska skämt bland annat. han gav 25 mindre kanaler shoutouts han kan omöjligt gå in på ALLA de kanalerna och kolla igenom VARENDA video efter offensive jokes. han kan ju inte få skit för skämt NÅGON ANNAN GJORT som han dessutom inte ens visste om

    Svara

     Exakt! Spyr på alla korkade vänsterfolk här inne som bara håller för öronen och skriker i mun på varandra..

     Svara

      Det är ni Felix små älsklingar som sköter det så snyggt att ingen annan behöver göra det.

      Svara

       Nä, det är ju inte det…

       Svara

  läs du artiklar som gör allt i sin makt för att måla upp pewdiepie som satan himself utan att bilda dig minsta egen uppfattning först.

  första videon där han använde fiverr var jävligt dum och korkad men kollar man videon säger han direkt att han ber om ursäkt och inte trodde att de skulle gå med på en sådan sak,
  han laddade upp videon som ett skämt för att situationen blev så absurd. fruktansvärt dumt och han borde fattat men han blir ej rasist för det.

  andra gången så sa han n-ordet ja, dumt som fan och han fick den kritik han förtjänade och bad även om ursäkt för det.
  nu så är det som otaliga kommentarer här har skrivit redan, han ville ge en shoutout till mindre kanaler varav en av dom gjort en ANIME REVIEW. https://youtu.be/ph8M_8sVOEA här har du hans video på det hela, det handlar alltså om ett par sekunder där han säger att han tycker om deras anime review och får alltså så jääävla mycket skit för något HAN INTE ENS VISSTE OM.

  kan folk bara bilda sig en egen uppfattning om saker o ting istället för att blindly lita på allt media säger om pewdiepie för att det är ”inne” att hata på honom för han är en rasist och nazist och gud vet vad. lägg ner

  Svara

   #teampewdz

   Svara

  Cam du måste bli mer källkritisk. Har du kollat på pewdiepie video?

  Svara

  Tycker faktiskt om PewDiePie, säger inte att jag står för allt han gör men jag gillar hans stil. Han gör mycket bra saker som inte tas upp av media för det ger ju inte lika mycket klicks. Han har blivit stor av en anledning och precis som i hans svarsvideo, han har donerat sjukt mycket pengar till välgörenhet men ändå är det att en av dussintal kanaler han gav shout out till visade sig ha värderingar han inte stod för och som han inte såg just då. #team9yearolds

  Svara

  Titta gärna på hans video innan du gör ett utdrag om vad som står på aftonbladet eller dylikt. Det är pinsamt att du smutskastar utan riktig fakta.

  Svara

  CAM fyfan vad pinsam du är. Hoppar på en jävla bandwagon utan att ens ha sett hans video? Titta på den senaste så får du lite ljus på situationen.
  Dålig journalistik har du inget emot att anklaga andra för när det gäller din BB rapportering men sen är du MINST LIKA VÄRDELÖS SJÄLV? På riktigt?? 3 minuter granskning hade räckt här så hade du insett att denna situation inte alls var som den framställdes. Men istället köper du någon annan artikel med hull och hår utan egna efterforskningar… jeeeesus ingen skam i kroppen alltså 😂😂

  Svara

  CAM FÖR I HELVETE!!!! Är så jävla besviken på dig nu!!! KÄLLKRITIK PLLLLLLSSSSSS

  Svara

  Skaffa ett jävla liv. Kolla på hans videor innan du hittat på en massa skit. Lika världelös som Aftonbladet right och varför skulle man någonsin faktiskt kolla upp om va man skriver om. Du verkar ju fan inte hålla koll på ett jävla skit gällande han. Så då håll käften.

  Svara

  Det lustiga är att 2 av dessa är inte ens riktiga skandaler. Detta med indierna var ett socialtexperiment som hade teorin att människor gör allt för pengar, vilket stämde.
  Han bad direkt om ursäkt för han trodde inte på teorin.

  Nazistskämtet var tagen ur sitt sammanhang. Och snarare en pik mot WSJ som gjorde det uselt jobb med källkritik och kallade honom nazist.

  N-grejen är inte värre än att du eller jag svär. Problemet var att det var live. Normalt sett är man inte live. Återigen kom Felix snappat upp vad han sa och jag direkt om ursäkt.

  Nya grejen är inte ens ett misstag. Han fattade tyckte för personens animerecensioner. Finns väl ingen som fått igenom alla videos för att kolla någon värderingar. Märket man under videon du personer har dåliga värderingar så kanske man inte kommer tillbaka. Men att få igenom alla gör man ju inte.

  Dåligt inlägg.

  Svara

  Cam på riktigt – gör om och gör rätt.

  Ägna ett par minuter åt att göra riktig efterforskning (KÄLLKRITIK som du högt och ljudligt brukar skrika på andra om) och korrigera artikeln. Jag tycker även att en ursäkt är på sin plats. Först och främst till dina läsare som du LJUGER för i denna artikel, men sen även till pewds som är den mest genuina och ärliga människan på hela YT.
  Nej, jag är riktigt besviken på dig efter den här ”artikeln” (knappt ens det med tanke på att du inte gjort några efterforskningar själv över huvud taget utan verkar ha tagit The verges (LIKSOM SNÄLLA CAM VAD ÄR DET FÖR JÄVLA KÄLLA ALLTSÅ LOOOL) historia som absolut sanning. FYFYFYFY dålig eftersmak i munnen kommer aktivt försöka läsa din blogg mindre pga detta.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.