Stjäl Sindy Niklasson inredning när hon går på events?

UPPDATERING:
Här är Sindys kommentar till kanin-nappningen.
Hon har godkänt att jag publicerar det.


……………………………………………..

I torsdags var det invigning för Baras Ställe på Södermalm, ett ställe som ingen mindre än Fadde Darwich står bakom. Erwik Communications stod för gästlistan en av alla gäster var Sindy Niklasson. Hennes pojkvän Kevin Shillingford lös med sin frånvaro under själva eventet men dök sedan upp som gubben i lådan på Sindys Instastory. Då sågs han röka… eh, någonting, samtidigt som han låtsades ge en neongrön kanin varannat bloss.
Vad Kevin och Sindy röker skiter jag totalt i, och så även vad de lurar i en grön kanin att röka.
Problemet är att den gröna kaninen är del av inredningen på Baras Ställe – där Sindy nyss varit på invigning.

 

I videon här ovan från Instagram erkänner Sindy att hon helt sonika plockat med sig kaninen där ifrån och filmar sedan sig själv och Kevin med den. Alltid smart att filma sitt erkännande och posta på sociala medier men jag kan inte direkt säga att jag är förvånad. 
Jag undrar om hon har för vana att stjäla med sig inredning? Och om det kommer trilla in några framtida inbjudningar till event från berörda parter?

Charmigt! Verkligen! 🤦🏽‍♀️

Tillägg: Lämna barnen och diskussioner kring dem utanför, tack! 

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Barnen är ju skonade från denna ”styvpappa” phuh!

  Svara

   Tur det… han använder ju ända bara sindy för att få publicitet för sin musik. Även om det skadar han mer än gynnar han. Sindy verkar tro att hon kan ljuga ihop vilket svar som helst och att folk tror på det hon skriver…. en kompis… så sa man i 14 års åldern när man snattat tuggummi i affären o morsan hitta det i jackan 😂

   Svara

  OT men blev så berörd av Egoinas samarbete med DW där hon överraskar sin kompis med en klocka. Så himla fint och egoina verkar vara så härlig och genuin!

  Svara

   Eller hur, jag kände detsamma! ÄLSKAR egoina 🙌🏻

   Svara

   hade någon överraskat mig med en klocka från DW hade jag nog sagt upp bekantskapen xD

   Svara

    Reginas kompis blev ju väldigt glad och det känns ändå som huvudsaken. 🙂

    Svara

    Wow vilken tacksam vän du verkar vara.

    Svara

  Tror det där är en cigg.

  Svara

   Mm jag med då den har ett vanligt filter. Röka annat än tobak genom filter är meningslöst 😏

   Svara

    Går ju dock att tömma ciggen, ta ut filtret och rulla ett eget. #secretagent

    Svara

     Japp i brist på

     Svara

     ja men då skulle man sett det tydligt då ciggen skulle ryka upp i 3 blåss. så nej det där var en vanlig cigg.

     Svara

      Det beror på hur mycket tobak man har, det är den som brinner fort 🙂

      Svara

       Nej du kan packa ciggen med hur mycket eller lite tobak du vill, det är pappret som brinner upp på 5 sekunder.

       Svara

    Det är så kul när folk låtsas som att dom kan nånting om röka 😅

    Svara

     ”Ok”, snoop d o double g

     Svara

      Hahah #onelove

      Svara

     Tuff du verkar vara då 🤦‍♀️

     Svara

      Jaså tycker du? Tack så mycket 😄

      Svara

       Oj du trodde det var något positivt :))

       Svara

        Men kära du, vet du vad ironi är? 😅

        Svara

     🤙🏽 Röka 🤙🏽

     Svara

     o nej lär oss andra plebs då om det då, du min skapare av djävulens planta. :((( gå lägg dig tönt

     Svara

  Det var väl Alexander Erwik som höll i eventet, fråga honom om hon är välkommen igen 👻😄

  Svara

   Ja eller iallafall informera honom om att hon stulit från dom och deras event…

   Svara

    Han vet.

    Svara

   fräscht med event på sunkiga fjortisbaren baras, då får man stå ut med en eller annan stulen plastkanin från lagerhaus….

   Svara

  Wtf. Skämmigt, jag hade aldrig bjudit henne på event igen. Helt ouppfostrad. Och han Kevin verkar ju vara bra obehaglig också..

  Svara

  Charmigt!

  Jag har en bekant som ärvt tiotals miljoner för några år sedan och som har som ovana att plocka med sig inredningsprylar från barer, nattklubbar och events.

  Svara

   Vad spelar hans förmögenhet för roll?

   Svara

    Svar till A: Att även om man har miljoner på banken så kan man vara kleptoman?

    Svara

     Haha jaha? Förstår fortfarande inte vad pengarna har med något att göra? Skum jämförelse bara. Inte direkt så att Sindy har fett med cash men ändå envisas med att stjäla… Hon är nog fattigare än en kyrkoråtta. Och stjäl.

     Svara

     Hmmm vfr hamnar jag i modd..? 🤔🙄

     Svara

   Jag med! Göteborg?

   Svara

  Dålig respekt barnen skulle inte blandas in. Ta bort kommentarerna om barnen.

  Svara

   Varför? Det är ju som en skänk från ovan att dom slipper dessa två.

   Svara

  Anonym 09,08 skrev innan Camilla skrev tillägget.

  Svara

  nice couple…

  Svara

  Törstig är var hon nog också

  Svara

  Snälla, tjej nummer två från vänster. Känner igen henne men kan inte placera??? Någon dokusåpa?

  Svara

   Bachelor förra säsongen.

   Svara

   Nadia från nån säsong av bachelor?

   Svara

    Jaaaa. Tack!

    Svara

   Josephine Qvist, EOTB (?)

   Svara

    Det var det första jag trodde. Dom är lika?

    Svara

  Hon kanske frågade om hon fick ta den?

  Svara

   Nej.

   Svara

    Hur vet du det?

    Svara

   vem fan skulle ge bort inredning från sin restaurang? Dummaste jag hört.

   Svara

   Nej.

   Svara

  Hej OT men hon är nog inte tillräckligt stor influencer att få ett eget inlägg: Men Tess Montgomery? Så himla otrevlig och dålig på att ta emot konstruktiv kritik (men utmålar sig själv som något slags kritikmästare i inlägget efter?) https://www.tessm.se/2018/12/06/mest-fotograferade-cafe/#comments

  Sen har flera kommenterat i andra inlägg att måndagsinläggen är trista och menlösa, så börjar hon denna veckas måndagsinlägg med ”Detta är ju de mest uppskattade inläggen”. Alltså? 😂

  Svara

   Jaha okej? Vissa har svårare än andra för att få kritik. Kan ligga massa saker bakom det.

   Svara

   Hihi, som när Engla påstår att ”många har kommenterat” och frågat om tex hennes hår.
   Två eller tre kommentarer är inte riktigt min uppfattning om vad som kan kallas ”många”😄

   Svara

    Många av hennes inlägg har noll kommentarer så 2-3 som frågar samma sak är nog många för henne. 😛

    Svara

     Engla vill bara ha en ursäkt för att kunna tjata om sitt förbannade hår ännu en gång. Det är alltid ytliga saker som hon vill berätta om. När hon skriver om saker som inte har med hennes perfekta yta att göra så framstår hon naturligtvis som rena rama moder Theresa med välpolerad gloria.
     Rent av obehagligt med personer som Engla och Tess M som aldrig blottar sprickor utan framstår som änglar. Tror att sådana personer ser ned på oss andra.

     Svara

   Ja hon verkar osympatisk tycker jag. Och allt ska va perfekt liksom

   Svara

    Jag tycker tvärtom. Tycker hon verkar vara en fin människa och hon skriver bra inlägg som är välarbetade, gör inga ogenomtänkta samarbeten och tycker inte alls att hon utmålar sitt liv som perfekt.
    Hennes bilder kan vara ’perfekta’, men det stör mig inte då jag mest är intresserad av det hon skriver.

    Svara

     Jag har följt Tess i många år just för att jag tycker att hon är en klok och fin människa (fler borde vara som henne). Hon är ju modell så att bilderna är ”perfekta” är väl inte så konstigt, hon är ju i branschen. Hon är duktig på att skriva och återger ibland även saker som inte är så perfekta. De gånger jag har varit i kontakt med henne via en kommentar eller mail så har hon alltid varit snabb på att svara och varit personlig och trevlig. Dessutom är det trevligt att lyssna på hennes engelska : )

     Svara

  Varför har S två glas??

  Svara

   Törstig?

   Svara

  Fast dom är ju missbrukare, att dom stjäl och beter sig illa är väl ingen förvånad över. Anmäl istället för att skriva om dom på bloggen. Jag förstår att det här är ett jobb, men det känns som att vissa grupper av samhället kan man ha lite hänsyn för. Typ missbrukare. Det är fruktansvärt att dom inte har fått den hjälpen dom behöver än. Dom är sjuka och att uppmärksamma det här beteendet ger dom precis vad dom vill, dom vill ha bevis på att folk inte gillar dom. (Och då kan dom fortsätta i samma onda cirkel, för dom vet att ’det är ingen som bryr sig’) Tänk om folk istället skulle bemöta dom med kärlek och respekt istället. Önskar att fler fick läsa på om missbrukare, för bakom missbruket står en helt annan person. Men det är inte så lätt att veta om man inte är påläst. Nu vill jag inte försvara dom för herregud vad jag har svårt för domhär 2, men däremot vill jag att folk ska förstå lite mer om sjukdomen. Dom har inte denhär mentala spärren som en ’frisk’ människa har.
  Önskar alla en trevlig fortsatt dag, hoppas inte jag gjorde nån alltför förbannad. Det är ett rätt känsligt ämne och många är arga på någon som vart missbrukare i deras liv.🌟

  Svara

   Otroligt bra insikt här!
   Vissa personer lämnar ifred från det här.
   Barnen är omhändertagna, deras liv är destruktivt och de har ett missbruksproblem. Det är även vanligt att missbrukare söker sig till andra missbrukare för en relation så att de kan ”enable” varandra. Det är inte humant att göra narr av dessa personer och det är under all kritik att en vuxen människa inte kan se personerna bakom och hur dåligt dessa nog mår. Jag är inte heller ett fan av dessa. De provocerar mig något otroligt i sina handlingar men jag förstår att det också finns andra personer bakom deras problem. Det här är lågt. Skulle du CC gå på en random beroende individ på gatan också? Varför detta behov av att sparka på folk som redan ligger? Har du så lite kunskap om hur folk som missbrukar kan bete sig?

   Svara

   Håller med, men samtidigt måste man vara försiktig, just eftersom de saknar spärrar.

   Svara

   HAHA sorry men… att bemöta dom med ”kärlek och respekt” känns ju jävligt svårt när dom ALDRIG behandlar någon annan på det sättet. Inte ens sina barn? Dessa två behandlar allt och alla som skit, och beter sig som skit. Och som man bäddar får man ligga, det är DERAS ansvar att söka hjälp och ta tag i sina trasiga liv och sitt missbruk. Dom är vuxna människor för tusan.

   Svara

    Hmm. Det låyer inte som att du har så mycket insikt eller kunskap om missbruk? Ja det är deras ansvar att VILJA ha hjälp men mer eller mindre alla missbrukare bhöver HJÄLP med att skaffa det.

    Svara

    Läs på om vad missbruk betyder.

    Svara

    Ja jag tycker faktiskt man ska bemöta alla med kärlek och respekt, även om dom ”inte förtjänar det”. Hur ska dom annars bli bättre? Om igen visar en gnutta medmänsklighet mot dom? Varför skulle en missbrukare vilja ha hjälp? Ur deras syn har samhället svikit dom, säkert redan som barn. Deras sanning är att alla hatar dom, varför skulle dom då vilja söka hjälp där? Deras barn är nog den enda moroten dom har att bli friska, kevin vet jag inte alls vad som skulle kunna få han frisk, men då behövs en frisk människas perspektiv som kan hjälpa ex Cindy ur denhär problematiken. Spottar du på en missbrukare och säger ” skärp dig” är ungefär samma som att säga det till en människa med cancer eller som är deprimerad. Det är en sjukdom för tusan, ingen är frivilligt i ett missbruk. Men dom vet ju inte hur dom ska bli friska. Visa lite medmänsklighet. Jag är väldigt säker på att cindy älskar sina barn, men droger är starkare än kärlek. Det förstör människor.

    Svara

     Människor som missbrukar behöver gränssättning. Det är en stor del av vad som faktiskt hjälper dem; att man visar tydligt att deras beteende inte uppskattas. Du kan nå en person med medmänsklighet, men om du inte samtidigt har en tydlig gränssättning och är ärlig mot personen om vilket samhälle vi lever i och vilka gränser som faktiskt finns, så hindrar du snarare än hjälper.

     Om man kallar någonting en sjukdom kan man också avsäga sig allt ansvar. Missbruk är inte samma sak som cancer. Många människor som lyckats bryta sitt missbruk vittnar om att det handlar om vilja. Du kan inte bli frisk från cancer med hjälp av viljan.

     Svara

      Det förstår jag med, men för att visa gränser behöver man inte vara hånande och kall. Du kan visa gränser och fortfarande vara medmänsklig. Första steget är ju ofta att klippa kopplingen mellan denne och sin ankytningsperson/andra medberoende, och det är då personen förstår att dethär inte är okej. Om en främmande människa är kall och dömmande, kommer inte något hända i huvudet på den missbrukande. Missbruk styrs av skam, av skamma en människa gör inte så att den mår bättre, snarare tvärtom.

      Svara

      Fast missbruk är ju faktiskt en sjukdom, en ärftlig sjukdom dessutom. Bara föratt man har en sjukdom kan man inte skylla ifrån sig, men man kan förklara varför man beter sig som man gör.

      Svara

     Att hjälpa en missbrukare genom omtanke o kärlek?? Är du på riktigt? Att bryta ett missbruk handlar om konsekvenser, får man inga konsekvenser så anser man inte att man har ett problem. Att bemöta med kärlek… nonsens det räcker att ens nära o kära ger det. Stjäl man saker o lägger ut det på sociala medier får man stå för det man gjort. Problemet med dessa två är att dom älskar mär det skrivs om dom inte skulle dom sluta missbruka för man daltar med dom. Nä du är fel ute o ja jag har erfarenhet efter 20 år i missbruk, drogfri sen många år.

     Svara

      Men sluta projicera, kanske? Alla människor fungerar inte på samma sätt. Grattis att du har tagit dig ur men det har jag också och det var då inte genom att folk var hårda och kalla emot mig, utan att jag visste att jag hade stöd bakom mig när jag väl bestämde mig för att bli ren.

      Svara

   Då tycker jag att man kan börja i rätt ände. I första hand är det väl de företag som samarbetar med dessa missbrukare som borde upphöra med detta bums. Företag som sponsrar dem, ger dem modelluppdrag, personer som bjuder in dem till event m.m.
   De borde sluta göda deras sociala medier så att det här miserabla paret istället kan fokusera på sin missbruksproblematik.

   Svara

    Belissas hade ju avslutat sitt samarbete med sindy efter H*P-härvan. Men efter några månader har dom nu börjat sponsra henne igen. Så vissa företag bryr sig inte. Låt det gå lite tid sen är det som vanligt. Vilket jag tycker är att accepterar det sindy gjorde. Dom borde väntat tills utredningen o ett ev åtal är klart. Alla vet ju såna brottsutredningar kan ta tid. Nä tummen ner för belissas.

    Svara

   Fast vänta, var och vem gör narr av dem???

   Svara

  Jag gillar Margaux. Men i hennes senaste video när hon var på begravning kändes det som jag såg på något jag inte fått lov till. Förstår att hon vill dela med sig av sitt liv, och man behöver inte kolla. Men kändes lite olustigt.

  Svara

   Jag kände lite samma. Tyckte det var fint och sådär men ja, det kändes lite för privat. Sen när videon fortsatte och blev ett samarbete med McDonalds så kände jag bara nääee.. 😕 Då stängde jag av. Farmors begravning och ett samarbete med McDonalds liksom. 😐

   Svara

    Okej nej nu gjorde jag en tabbe! Tittade vidare och det var ju ett samarbete med Ronalds McDonalds hus. Läxa lärd: se hela videon innan du uttalar dig. Sorry Margaux! 😓

    Svara

     Det har hänt oss alla🌸🌸🌸

     Svara

  Vem vill gå på Faddes klubb undrar jag. Om sindy snor en kanin och det uppmärksammas kanske några vilsna själar hittar dit. Så om man vänder på det var det ju gulligt gjort tycker jag om man nu värnar om fadde.
  Han har väl inte lyckats med tidigare satsningar så lycka antar jag.

  Svara

   Oavsett om han ”lyckats” eller inte så snor man inte grejer av honom. Man snor inte från någon.

   Svara

   Baras barerna runtom Stockholm är dock väldigt populära och typ alltid fullsatta så där har han nog lyckats ändå. Mysig inredning men lika billig alkohol som sunkbarerna är ett lyckat koncept. Är inget stort fan av honom alls men hans barer har funnits i massor av år nu och han fortsätter öppna fler så jag tror nog att han klarar sig utan Sindys marknadsföring 😅

   Svara

    Fast det är väl inte Fadde som äger baras barer, har Magnus sålt??

    Svara

    Lycka till fadde!

    Svara

  Törstig?

  Svara

  Standard sindy alltid skylla ifrån sig, samma sak när hon tvingade Micke skriva ut att han tar tillbaka allt han skrev om henne

  Svara

  Så urbota korkat att sno en sak från ett event och outa det på sina egna sociala medier sen?!
  Tänka är INTE Sindys starkaste sida, varken kortsiktigt eller långsiktigt.

  Svara

  En kompis snodde den? Eller hur. Molgam?

  Svara

   *N

   MolgaN!

   Svara

    Wow.

    Svara

     Varsågod 😘

     Svara

  Nu får en del av er sluta klappa missbrukare på huvudet. ’jaha, du är missbrukare. Men för all del, då är det bara att ta för dig av allt som finns i min sommarstuga. Får jag bjuda på en kopp kaffe också?’

  Svara

   Hahaha ditt nick 😂

   Svara

   Hahah nicket, älskar sånt här <3

   Svara

  Gud vad pinsamt. I videon säger hon dessutom ”mummel mummel snott en kanin. Du har snott en kanin” till hennes kille. Han är för övrigt grymt obehaglig och jag kan inte tro, eller jag hoppas inte, hon får vårdnad över sina barn igen sålänge han finns med i bilden.

  Svara

   Ja får riktigt obehagliga vibbar av honom! Så aggressiv i sättet också

   Svara

    Han skrek sug min k*k till Sindy i en live i helgen. Och sa till henne att hon såg ut som en kärring. Plus håll käften x antal ggr. Samtidigt som folk kommenterar ”couple goals”. Fan är det för fel på folk…

    Svara

     Felet är väl att vissa stannar i utvecklingen väldigt tidigt;)

     Svara

      #knarkare

      Svara

  Så bra att det var ”en kompis” som stulit kaninen, kunde ha blivit riktigt pinsamt annars och hennes ”fläckfria” rykte riskerades att dras i smutsen. Ett riktigt julmirakel, tack tomten!

  Svara

  Hon fick en kommentar på sin senaste bild där nån fråga om hon får sina fillers gratis hon svarar då att hennes samarbeten är ”sekretessbelagda”
  Vet camcam nåt om de finns sånna samarbeten / spons som inte behöver märkas som det för att det är sekretessbelagt och iså fall varför?

  Svara

   Som vanligt myttar hon ju. Och Ahclinic ger bort sina behandlingar till henne heeelt gratis med tanke på att hon köpt alla sina följare (och med tanke på hur hon ser ut så skrämmer hon nog iväg fler kunder än vad hon ger dom).

   Svara

  Omg psykopatvarning på den äckliga snubben!!!! Hoppas inte han har några djur!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.