Kissie har bytt header

Alexandra har bytt header i och med lanseringen av fransarna ”Kissie” som är långa nog att fläkta och kyla ner ett helt svettigt fotbollslag med. 
Själv tycker jag den här längden på fransar ser smått märkliga ut, som långa, fastklistrade spindelben, men kanske är det något för kidzen? Kittlar de under ögonbrynen?

Jag undrar hur länge hon kommer fortsätta använda domänen www.kissies.se?
Kanske vill personen som äger www.alexandranilsson.se har ett på tok för högt pris för att släppa den ifrån sig? Den används ju inte utan är bara mer eller mindre ”hoggad” av någon som enbart lämnat sin mailadress för Alexandra – förmodligen –  att komma med ett bud.
Visst är det samma person (ahlfors@me.com) som satt och köpte upp en hel hög med domäner när bloggare först slog igenom?
www.alexandranilsson.com är tyvärr också tagen av en musiker, men www.alexandranilsson.me är fortfarande ledigt.
Ta den! =)

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppas alla inser att bilden är extremt photoshoppade. Borde vara lag på att det ska märkas ut på bilder med kommersiellt syfte.

  Svara

   ”Denna bild is brought to you by photoshop!”

   Svara

    😂😂😂

    Svara

   Det är väl inte så konstigt om bilden är redigerad. Skrolla bara ned och läs alla taskiga kommentarer. Jag tycker personligen att Alexandra är väldigt vacker, men det spelar egentligen ingen roll. Oavsett utseende borde man inte få utstå skit – utseende ska inte spela någon roll. Om jag fick lika mycket hat som Alexandra skulle jag dock redigera mina bilder till förbannelse. Människor är hemska…

   Svara

    Vill samtidigt påpeka att jag egentligen tycker att det är fel med redigerade bilder, då det bara spär på illusionen om perfektion som gör att många mår dåligt.

    Svara

    Fast Alexandra är ju ingen vidare människa heller. ”Hatet” hon får är knappast oprovocerad.

    Svara

  Någon mer som märkt att det blivit pant på plastpåsar i mataffären? Köpte igår på Hemköp, 2 kr för påsen + 1 kr i pant för påsen utöver det 🤡
  Helt ok såklart i tider där vi bör återanvända så mycket som möjligt men jag har inget hört ett knyst om att det var något som var på gång

  Svara

   Tror inte det är så överallt. Läste för ett tag sen att vissa Hemköp-butiker skulle införa det.

   Svara

   Ska man kunna lämna in sin gamla påse då eller? Kanske kan vara smart. Länge sedan jag köpt påsar, använder tygpåsar sedan ett antal år tillbaka. Till soporna köper vi avfallspåsar (billigare styckpris än en plastpåse från tex Coop och mycket tunnare = mindre plastmängd. Har iaf noterat att många saftkoncentrat har pant, bla Fun light 👍🏻

   Svara

    Men var hittar man lite större avfallspåsar
    …? Tycker de vanligaste på rulle är för små för soptunnan.

    Svara

     Rusta, iallafall där jag bor, har påsar som är i samma storlek som påsarna du köper i mataffären. Finns i olika färger, typ grön, rosa och något mer. Tunnare också, men upplever att de ändå håller lika bra

     Svara

     Fast jag fattar inte – är det alltså bättre att man köper plastpåsar på rulle till soptunnan än ICA-plastpåsar?!

     Svara

      Ja, eftersom dom är tunnare och det därmed går åt mindre plast. 🙂

      Svara

      Ja för matpåsar från affären är inte gjorda för att brännas med sopor, de är gjorda för att återvinnas. Soppåsar du köper på rulle är till för sopor och innehåller mindre plast samt återvunnet material.

      //Har alltid med tygpåse till mataffär och andra affärer

      Svara

    ”PantaPåsen planerar att få ut konceptet till fler butiker under 2017. Teknikmagasinet i Liljeholmens centrum i Stockholm är den första butiken som har börjat betala tillbaka två kronor i pant när påsen lämnas tillbaka. ” Står i en artikel från 2017.

    Svara

     ”Påsens pris höjs med 50 öre, och pantas sedan i kassan mot 1 krona. För varje påse som säljs men inte pantas skänker Hemköp 50 öre till Naturskyddsföreningen, som Hemköp nyligen har inlett ett samarbete med.”

     Svara

   Tror det var på tal om något sådant förra året och Hemköp var en av dom första som gjorde det, och Teknikmagasinet.

   Svara

   Bara en tidsfråga då innan de trevliga damerna som sitter utanför affärerna nu inte bara trånar efter tomburkar utan även plastpåsar?

   Svara

  Vad hände vid clean montern som Hugo och paulas bes ta ställning för i deras kommentarer? 🤣
  De påstår att ben mitkus tvingat de köra bort nicci om han skulle va där

  Svara

   Camcam har redan skrivit om det…

   Svara

   Finns redan ett inlägg om det 🙂

   Svara

  Kissie la också upp en bild på sin story att Kim K gillat den bilden på insta, men om man går in på like:sen så finns inte Kim med där? Är det lite samma som att Reese Witherspoon gillt Bianca?

  Svara

   Hur skulle det vara samma sak menar du? Du förstod att Bianca själv inte var inblandad i det där skönhetsföretaget som påstod att Reese använde deras produkter va? 🤔

   Svara

    Ja, det fattade jag. Jag menar bara att jag inte hittar Kim K bland kissies likes och undrar därför vart hon fått infon om att Kim gillt hennes bild. Har Kim gillt den och sen avgillat? Eller har Kissie hittat på/photoshoppat? Det senare likt vad som hände med Reese/Bianca – hittepå – även om jag såklart fattar att det inte var Bianca själv som hittade på allt.

    Svara

     Har du gått igenom över 7700 likes? 😂😂😂

     Svara

      Och till anonym ovan, man kan söka på namn bland liksen 🙂

      Svara

       Nej? Jag kan inte det. Bland följare kan jag det men inte inne i likes. Huuuur gör man?

       Svara

        Gå in på bilden, tryck där det står antal gilla-markeringar och sen kommer en lista upp med alla som gillar och scrollar man högst upp kan man söka på namn

        Svara

         Inte för mig. Finns inget sätt att söka på. Kanske är olika i olika uppdateringar då

         Svara

         Funkar inte för mig heller.

         Svara

         Aha konstigt 🤔 jag har kunnat göra det sen typ minst ett år tillbaka iaf

         Svara

      Nope, jag sökte bland likesen (funkar för mig på mobilen). Oftast brukar det också stå högst upp på listan om någon jag följer gillar någon annans bild, sen följer resten.

      Svara

     Fast även om kissie nu hittat på att Kim gillat hennes bild så har det ju fortfarande noll liknelse med att det finns ett företag som falskt marknadsför sig med bianca och reeses namn för att sälja produkter 😝

     Svara

      Men är du tappad eller? Hon undrar bara om det är lika sant som Bianca o Reese situationen, inte att hon jämför händelserna.

      Svara

       Nej jag är inte tappad 🙂 det är ju inte ”lite samma”. Varför inte bara fråga ”stämmer det att kissie fått en like av Kim eller ljuger hon” 😝

       Svara

      Oavsett om det (eventuellt) är Kissie eller ett fejkföretag så har båda (eventuellt) olovligen använt sig av en annan persons namn och (eventuellt) påstått att denne person gillar eller kommenterat ett företag de inte gillat/kommenterat, varesig företaget/bilden är fejk eller riktig. Därav liknelsen. Jesus.

      Svara

   Hon ljuger såklart, och hoppas på lite extra uppmärksamhet. Varför skulle Kim K gillas Kissies bild? 😂😂😂👏🏼👏🏼

   Svara

  Jättefin bild men hennes initialer borde vara längre ner.

  Svara

   Ja, nu ser det ut som om hon har en pappersbit mellan läpparna.

   Såna där lösfransar tycker jag ser lite groteska ut – till vardags i alla fall; på fest möjligtvis men inte till vardags. Hu!

   Svara

  Varför envisas hon med sina fejkfräknar 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Fräknar? Ser ut som pigmentfläckar av solen

   Svara

   Hon har fräknar på riktigt

   Svara

   Och sin Photoshop..

   Svara

  OT men Cam kolla sindys live just nu. Hög som ett hus – det är såååå sorgligt 🥺

  Svara

   Usch, den tösen mår inte bra.

   Svara

   Ja verkligen hög som ett hus!!! 😱😱😱 Och språket sen på både henne och killen, hora fitta osv osv 😏

   Svara

    Plus alla plastikingrepp hon gör hela tiden… vilket elände detta lär sluta med

    Svara

     Haha va? Plastikingreppen drabbar väl iallafall inte andra runt omkring henne som hennes vidriga beteende, handlingar och språk gör

     Svara

   Hon går på Lyrica säger hon och att hon tagit lite extra mycket idag, därför hon verkar bäng. Hon sa också att hon är ren sen maj (från andra droger alltså) och visade upp negativt drogtest. Tydligen är pojkvännen också ren.

   Svara

    Det Josefin sa. Jag är verkligen inget fan av Sindy, tycker för det mesta att hon och Kevin beter sig vidrigt, men tror inte att hon pundar nu. Hon visar upp receptet på lyrica och negativa pissprov, så att skriva att hon är hög som ett hus osv känns inte helt ok.

    Svara

     Lyrica syns ju inte på pissprov

     Svara

     Det kan ju vara vems drogtest som helst? Hur lättlurad och naiv får man vara, Sindy är ju mytoman liksom..

     Svara

    Googlade Lyrica eftersom jag inte visste vad det är för något. Två minuter senare har jag läst om missbrukare som använder det för att uppleva rus och beskriver effekten som en blandning mellan amfetamin och benso?!

    Men jag är helt okunnig på droger så vad vet jag.

    Svara

     Sant, sjukt rävgift till underskattad drog

     Svara

     Jo, man blir rätt väck av det. Men det är receptbelagt och hon verkar ha fått det utskrivet. Men hon verkar ju inte må totalt bra. 🙁

     Svara

  OT – MEN SINDYS LIVE!!?? 😱😱😱

  Svara

   Uhu. Om det är sådär hon ser ut och låter när hon är ”drogfri” undrar man ju hur det är när hon är påverkad…
   Hon verkar helt väck.

   Svara

    Folk som tagit mycket droger i ung ålder har förstört sin hjärna permanent, de verkar fortfarande helt väck trots att de varit rena i flera år.

    Svara

  Hon liknar Jeffree Star haha

  Svara

   Stackars honom

   Svara

  Innan måste photoshoppa, varför tar man då inte bort den vita randen på handleden? Antar att hon solat med ett armband/klocka, men det fångar ögat för mycket på en sådan hör bild. Hade hellre photoshoppat det än fransarna. 😂

  Svara

   Hon vill väl att photoshoppningen ska vara ”trovärdig” 🙄😂

   Svara

  färgen mellan pannan och hårfästet haha…

  Svara

   Jag håller med om att så långa fransar ser smått märkligt ut! :S Och så tycker jag att photoshoparen har gjort ett dåligt jobb som har gett henne massor av brun-utan-sol i hela ansiktet men glömt randen vid hårfästet…. Jag skulle nog begärt pengarna tillbaka om jag vore Alexandra, för hens retuscharbete. 😛

   /V

   http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

   Svara

  Ser det inte ut som att ögonbrynen redigerats högre upp? Man ser liksom den gamla ”randen” där undersidan av brynen egentligen sitter? Eller är det bara jag??

  Svara

   Tror det är någon textur hon har precis där, men är inte helt säker

   Svara

  Hennes små sork-ögon får verkligen fransarna att se enormt långa ut…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.