Sindy gör drogtest i sin live

En liten uppdatering.
Jag lämnade ju liven och missade numret där Kevin ska ha läst upp mitt personnummer och adress (Nu vet ni var ni ska skicka alla julklappar) och härjat om att han ska komma hit. Jag antar att han inte riktigt vet HUR långt ut i skärgården jag bor. 🙂
Jag undrar om ni kan hjälpa mig tyda hans sms för jag förstår inte riktigt vad han menar. Gör ni?

Sindy menar att hon gör sitt drogtest under liven för att motbevisa alla som tror att hon ”pundar”.
Enligt henne själv tog hon ett återfall i maj efter att barnen hamnat i en stödfamilj, men att hon varit ren sedan dess.
Ni är många som reagerat på hennes live här bland kommentarerna men enligt henne själv är hon alltså ren förutom Lyrica – ett narkotikaklassat läkemedel är ett antiepileptikum som även används som stabiliserande vid generaliserat ångestsyndrom och vid neuropatisk smärta.
Jag fick själv testa den för fibromyalgin men blev inte hjälpt av den så jag slutade med den ganska snabbt.
Oklart varför Sindy äter den – men tydligen har hon tagit lite extra idag.
Kanske är det därför hon ser ”lite trött ut”?

Tack för tips!

260 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oklart? Hon har sagt upprepade gånger att hon äter lyrica mot ångest, den skrivs ibland ut mot generaliserat ångestsyndrom och då tar man det varje dag. Har man extra mycket ångest någon dag så får man ta lite mer.

  Svara

   Det är verkligen vansinnigt att ordinera lyrica för något så simpelt som GAD, särskilt till en missbrukare. GAD behandlas lämpligtvis med terapi och lugnande medel i klassen antihistaminer som tex lergigan och atarax. Snacka om att skjuta sparv med kanoner.

   Svara

    Woopa, bara 2års väntetid till kbt i min stad 🙂 Tills dess får man knapra för det är det enda de kan hjälpa till med. Vården är shit. (Japp, finns privat, men alla har inte råd med det)

    Svara

     600 kr kostade det för mig att gå privat. Ett vanligt besök via vårdcentralen kostar väl 300 kr? 600 kr kan man förhoppningvis spara ihop på mindre än två år tänker jag. Kan man inte det har man större ekonomiska problem än bara inte ha råd att gå privat till KBT-terapeut.

     Svara

      Du tror inte att det kan finnas ett samband där?

      Svara

      Om du går på sjukpenning är 600kr ganska mycket pengar. Inom sjukvården betalar du bara tills du är uppe i frikortet. Vilken verklighet lever du i om du tror att alla har råd att lägga 600 gånger x antal besök? Hyra, fakturor, mat, mediciner, allt annat som kostar i ens liv ska också betalas

      Svara

      Ja men man går väl inte bara en gång? 600kr per gång är ganska saftigt för de som inte har bra ekonomi.

      Svara

       Går man bara en gång kan man inte ha några svåra bekymmer man behöver hjälp med

       Svara

        Nej jag skrev ju det? 🙊

        Svara

         Det var inte ett ifrågasättande av din kommentar

         Svara

      600 kr/besök är väldigt billigt då det oftast kostar +-1000 kr/besök hos en privatpraktiserande psykolog iaf i Stockholm.

      Svara

       Betalar gärna -1000kr! Så nice med 08! Sen ska jag nog stå på fel sida i rulltrappan!

       Svara

        Jag förstår att det där med +- är för svår koncept för dig.

        Svara

         Det användes fel. Ett rätt sätt att skriva hade varit ngt i stil med 1000 +- 200 kr. Så ovan skrev är ej feltolkat. Konceptet är för svårt för dig helt enkelt, sagt i dina ord. +-1000 kr syftar till att det kostar +1000 kr eller -1000 kr.

         Det var du som började. Punkt.

         Svara

     Går både på antidepp, antiångest, KBT och Basal kroppskännedom. Fått fantastisk hjälp.
     I mitt gamla landsting fick jag, efter 10 månaders väntetid, tre samtal med kurator. Inte lika hjälpsamt. Det är svårt att få hjälp, speciellt om man träffar fel personer eller på fel ställe.

     Svara

     fick hjälp via husläkare o direkt remiss 10 besök utan att kosta, var bor du?

     Svara

      I min fantasi… 🎶🎶🎶🎶

      Svara

      Inom barn/ungdom psykiatrin då eller?

      Svara

    Extremt ovanligt att missbrukare får lyrica utskrivet aldrig hört om det innan just för att det är så beroendeframkallande

    Svara

     Hur tänker du att läkaren på vårdcentralen ska veta om du är missbrukare eller inte? Eller om du går till tio andra läkare för att få narkotikaklassade läkemedel utskrivna? En missbrukare som vill ha tag på läkemedel eller droger ser till att få det, så fungerar den sjukdomen.

     Svara

      Läkare kan se vilka recept som finns utskrivna på patienten

      Svara

       Nej det kan de inte 🙂 bara med patientens samtycke. Inte ens apotek får ge ut sån info till läkare.

       Svara

        Skriver de ut narkotikaklassade recept så brukar de be om tillåtelse att se receptlistan.

        Och varje gång man förnyar recept via ”Mina vårdkontakter” (smidigast) så måste man kryssa i att man tillåter läkaren att öppna ens receptlista. I mitt län kan man se två år tillbaka på den.

        Svara

        Har landstinget sammanhållen journalföring så syns den för alla. I journalsystemet här ser man läkemedelslistan/recepten i journalen och många gånger hänvisar läkaren till läkemedelsmodulen istället för att rabbla alla mediciner som patienten äter.

        Svara

      Journaler. Men går du till privatläkare kan du få ut lite vad du vill

      Svara

       Anonym: du ser på tok för mycket på amerikanska tv-serier. Det funkar inte så i Sverige.

       Svara

        Det är exakt så det funkar! Ser det varje dag i mitt jobb 🙂

        Svara

         Bor du i ett landsting som inte har sammanhållet journalsystem då? Här har dessutom vissa privata vårdcentraler så att du bara kan göra en receptförnyelse om det är en läkare på den vårdcentralen som skrivit receptet från början.

         Du kan alltså inte ringa random vc å liksom ”Tjena, behöver lite nya tabletter, ungen kasta mina andra i toan”. Å likförbaskat så ser de ju dina recept oavsett, så de skulle ju sett att du redan hämtat ut ett recept på -vad du nu vill ha-

         Svara

     Lyrica narkotikaklassades i Sverige färst i somras, år 2018.

     Den har funnits som medicin i Sverige i årtionden.

     Jag som har insyn i missbruksvården VET att det du påstår om att det skulle vara extremt svårt för någon med missbruk att få Lyrica utskrivet är bullshit.

     Någon här frågade förresten om Lyrica är en opiat. Nej, Lyrica är varken en opiat eller benzodiazepin. Det är heller inte en (ur ett medicinskt perspektiv) ”tung” medicin eller lätt att överdosera (som i att dö). Men självklart ska man hålla sig till sin dos oavsett vilket.

     Lyrica anses som såpass mild att nästan inga länder i västvärlden har narkotikaklassat den. Det är i princip bara Sverige och USA som har det.

     Lyrica har hjälpt MÅNGA. Det är så fruktansvärt onädigt att överdriva riskerna här. Att läsa upp biverkningar från FASS blir alltid lika hysteriskt. Skriv in vilken medicin som helst där och ni kommer få upp vidriga biverkningar. Så funkar FASS. De medicinska bolagen kränger in så många 1/100-biverkningar som möjligt för att slippa bli stämda i USA.

     Paracetamol ligger t ex mycket högre upp än Lyrica på tabeller över toxicitet vid överdoser. Lyrica är ”snäll” mot kroppen, men ja, precis som nästan med alla andra mediciner så finns det en grupp – i synnerher blans dem med psykiska problen – som inte klarar av att hantera sin medicinering.

     I de lägena så borde sjukvården vara mer flexibel. Fler borde få sina meds via appodoser (medicin för en vecka åt gången) och en annan grupp (”kroniska tunga missbrukare”) som behöver narkotikaklassade mediciner för sin psykiska eller fysiska hälsas skull borde få kunna hämta ut en dagsdos år gången på beroendecentrum.

     Svara

      Sluta ljug. Lyrica klassas inte som milt av läkare i Sverige

      Svara

      Men vadå milt och svårt att överdosera?
      Det är lätt att överdosera, har själv missbrukat förut och överdoserat på lyrica vart jag fick åka in med ambulans två gånger efter att jag trillat ihop, krampat, tuggat fradga och blött. Då var de exakt samma ”dos” som jag annars brukade ta.
      Samt, det är väldigt beroendeframkallande och missbrukare tar det eftersom man får ett skönt rus om man tar många. Som en torrfylla.
      Mvh ta inte lyrica, det är skit och abstinensen är hemsk!

      Svara

       Movical: Jag beklagar det du behövde uppleva. Det låter fruktansvärt! Hoppas du mår bättre idag.

       Ta inte det här som att jag förminskar din upplevelse, men jag får inte ihop ”överdos” med ”det var sanmma dos jag brukade ta”. Det låter som ett klassiskt epileptiskt anfall, vilket man kan få av Lyrica. Det är dock extremt ovanligt så länge man håller sig till en medicinsk dos.

       Man kan inte belasta de som lagligt får Lyrica utskrivet och som sköter sin medicinering med de som missbrukar och tar högre doser än rekommenderat.

       Svara

        Nu tog jag ju ingen ”medicinsk dos”. Och nej, det var en överdos. Att det vara samma dos som jag brukade ta men hade inte tagit på väldigt länge och även intagit det på annat sätt än jag gjort förut, då jag förut åt dom.

        Många missbrukare tar lyrica tex för att ”boosta” rus på andra droger tex benzo eller opioider.
        Lyrica kanske är bra för medicinsk användning men missbrukare ska inte ha det utskrivet, punkt. Det är inte milt.

        Och ja, tack. Jag mår bättre idag, drogfri i snart två år. Inte ens alkohol har jag druckit.

        Svara

      Fast Anne, du kan inte jämföra pregabalin och paracetamol i antal överdoseringar med tanke på att användarantalet skiljer sig ganska markant. Folk i allmänhet klarade ju inte av Alvedon 665mg, varför det fick dras in tidigare i år.

      Att påstå att det dessutom skulle vara ett milt läkemedel är inte heller korrekt. Att använda argumentet att det narkotikaklassades först i somras håller inte heller.

      Pregabalin, eller Lyrica, är starkt beroendeframkallande och inget som ska användas om det inte är välmotiverat. Det hade varit bra om du inte uttalar dig om saker som du uppenbarligen inte har koll på.

      Svara

     Jag går på sthlms största beroendemottagning och har missbrukat många år tidigare. Jag har aldrig upplevt att dom haft den synen på Lyrica, har fått de utskrivet av dom i över 2 år utan problem 🤔

     Svara

    Mycket vanligt att missbrukare får gabapentin, den narkotikaklassades så sent som i somras. Dessa anses bättre än bensodiazepiner där en ännu större risk för tillvänjning föreligger.

    Svara

     Inte gabapentin, det är inte narkotikaklassat. Det är pregabalin som är det verksamma ämnet i Lyrica och som numer är narkotikaklassat.

     Svara

      Oj! Menade pregabalin såklart 😂

      Svara

    Gad behöver inte vara så simpelt för alla. Jag äter lyrica mot min gad. Har testat atatax, lergigan, antidepp, antipsykotika ja all jävla skit som dom erbjuder.
    Lyrica har räddat mig iallafall. Det enda som fungerar mot min ångest..

    Svara

   Lyrica är djävulens påfund med psykisk avtändning i klass med fentanyl, sinnessjuk att den blivit narkotikaklassad först nu och är en av de snabbaste växande drogerna se aste året. Finns inget ”bara” med lyrica, det är ett rent rävgift.

   Svara

    ”Prisonbeauty” ska såklart alltid vara värst. Att jämföra utsättningsbesvären vid Lyrica med ABSTINENSBESVÄREN vid Fentanyl är absurt.

    Att gå av fentanyl kräver avgiftning. Lyrica är visserligen skitjobbigt psykiskt att gå av helt cold turkey, men inom sjulvården trappar man ner.

    Fentanylberoende kräver uppsikt och behandling från jukvården vid avgiftning.

    Snälla, sluta tramsa.

    Svara

    Och är är du igen bara för att skylta ännu en gång om att du är fett krim osv.

    Svara

    Har hört många missbrukare som sagt att Lyrica är den värsta avtändningen dom gjort. Och då menar jag alltså tunga missbrukare.. Har själv slutat med Lyrica i somras efter ett x antal år och fyfan vilket helvete det var! Glad att jag kom ur skiten iaf. Läkaren som skrev ut Lyrican fråga en gång om jag var missbrukare, självklart nekade jag och behövde inte ens lämna prover.. och ja jag missbrukade vid tillfället. Mvh snart 1 år som nykter & drogfri

    Svara

     ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

     Svara

     En vän sa att sluta med Lyrica vad värre än att sluta med heroin. Åt själv Lyrica & även med nedtrappning mådde jag fruktansvärt dåligt, men eftersom jag aldrig tagit droger har jag ingen annan om vad man kan jämföra det med.

     Svara

     Jag har missbrukat en hel del droger i många år, och av alla avtändningar var ingen i närhet av att gå av Lyrica. Det fysiska var skitjobbigt men går inte o jämföra med hur de var psykiskt.
     Går tyvärr på lyrica igen (utskrivet som medicin o tar låg dos) men jag vågar fan inte sluta med den just pga att jag minns hur det var, fyfan

     Svara

  Isabella har på sig klockan hon fick av Hampus på bloggen/i reklam för adressändring… dubbelkollat, inte den nya.

  Svara

   Jag tror den reklamen spelades in rätt länge sen 🙂

   Svara

   Reklamen är inte i realtid

   Svara

  Och det gör man en show av på sociala medier.. sunt!

  Svara

  Så passande att en fd missbrukare får Lyrica utskrivet mot sin ångest… 🙂

  Svara

   Självklart bullshit, kvinnan är ju mytoman.

   Svara

   Utskrivet? En karta går att köpa bland lokala langare för under 1000kr

   Svara

  Lyrica är en hemsk drog, 1 av 10 får allvarliga biverkningar. Det är väldigt mycket, för de flesta mediciner är det bara basic saker som trötthet, huvudvärk etc bland dessa, men spana in Lyricas biverkningslista. Den är dessutom fruktansvärt svår att sluta med. Helt sjukt att många läkare fått för sig att detta skulle vara bättre och snällare än traditionella läkemedel för smärta!

  Svara

   Tror inte på att hon får det utskrivet. Lyrica är ju dessutom en av få droger som inte syns på drogtester

   Svara

    Sindy stavas M Y T O M A N

    Svara

    Det står hennes namn på lyrica paketet är ni blinda eller?
    Det här är för folk som inte har något liv,vända o vrida på allt som sägs,,, ni ser själv hon är ren ocj tar sin medicin,ta drogtest själv o lägg ut 😉

    Svara

     Om hon går på ett narkotikaklassat läkemedel är hon tekniskt sett inte ren. Och en missbrukare som uppnått drogfrihet vill i regel inte ta den typen av läkemedel. Har flera tillfrisknande missbrukare i min familj och släkt och det ska mycket till för att de ens ska ta en alvedon. Att de har en beroendeproblematik är det första de berättar i kontakten med sjukvården för att få alternativ till narkotikaklassade/sinnesförändrande läkemedel.

     Svara

      Om man har det på recept och tar läkemedlet enl ordination så är man garanterat ren. Sen kan man givetvis missköta sin medicinering på olika sätt och då är man inte ren. Jag har haft både Subutex och sedan metadon utskrivet samtidigt som jag arbetar på ett av Sveriges största sjukhus där jag ger narkotikaklassade läkemedel till mina patienter. Min arbetsgivare vet om min medicinering. Tror du att jag hade fått arbeta där om jag inte klassades som ren? Enligt mig är det en rätt sunkig fördom att påstå att man inte kan vara ren när man får lkm på recept. Spelar liksom ingen roll att man är högfungerande i samhället man kommer alltid att klassas som icke-ren.

      Svara

    Lyrica går att se på drogtest. Finns en separat urinsticka för att kolla det.

    Svara

   I regel så ska gabapentin skrivas ut mot smärtor hos missbrukare, men det finns många läkare som inte har en susning om hur man ska behandla missbrukare, eller att personen framför dom ens är en missbrukare.

   Svara

  Har hon ångest borde hon kanske testa Lergigan istället, mycket mildare men lika effektivt och inte beroendeframkallande. Men tror hon söker kickar mer än hjälp, faktiskt… Hemskt

  Svara

   Lergigan? Fick jag mot illamående när jag var gravid. Då lär manji behöva ta en hel jäkla burk isf..

   Svara

    Det är skillnad på lergigan comp och lergigan. Lergigan Comp är inte samma sak som du får utskrivet för ångest.

    Svara

   HATADE Lergigan när jag åt det. Kunde sova 24 timmar och sen vara ”bakis” i två dagar. Usch, mardröm.
   Äter idag Atarax och upplever det som mycket bättre.
   Är ju individuellt så klart

   Svara

    Jag hatade atarax. Hjälpte inte ett piss, men kände mig bakfull.

    Svara

     Samma här. Jag fick först Atarax för mina sömnproblem (svårt att somna), men var jättetrött, seg och bakis dagen efter. Då fick jag Lergigan mite istället och det funkade så mycket bättre, hade inga problem med orken dagen efter som med Atarax. Var heller inte bakis.

     Svara

    Lergigan comp

    Svara

   Jag blir helt sänkt i 2dagar av lergigan men hjälper verkligen mot illamående och panikångest för mig (illamåendet kommer från panikångesten). Sen däckar jag. Min mamma åter lergigan varje dag mot ångest. Hon fungerar bra på det och blir inte alls sänkt som jag.

   Svara

   ”Lika effektivt” hahaha skrattar ihjäl mig. Inte ens i närheten.

   Svara

   Asså… lergigan är jättebra. Mot min allergi… mot min gad? Haha. Lyrica är det enda som hjälpt mig hantera min ångest.

   Svara

  Cam, varför uppmärksammar du ens denna sjuka och missbrukande mytoman? Kan vi inte alla bara strunta totalt i dom, låta henne försvinna från sociala medier och bli bortglömd. Så kanske hon tillslut börjar ta tag i sitt trasiga liv och kanske, bara kanske kan få tillbaks sina barn en dag.

  Svara

  Reagerade på vilken dålig hy hon har irl, väldigt slätt och retuscherat på alla bilder annars 🤥

  Svara

   Ja den är helt knottrig och ser väldigt oren och smutsig ut. Och hon som hela tiden påstår att hon aaaaaldrig retuscherar sina bilder det minsta (trots att hon ser ut som en helt annan person irl)

   Svara

    Det komiska (om det nu finns nåt) är ju att hon så glatt blossar på med sina skönhetsförstörande/åldersframkallande cigg, samtidigt som hon sprutar in grejor i hela ansiktet för att bli snygg + kroppsoperationer..
    Syns när man inte tar hand om insidan, thats for sure

    Svara

    Hopps du fattar ironin i den kommentaren som e precis lika vidrig som din.

    Svara

   Håller jag inte med om. Mänsklig hy och inte retuscherad, absolut. Men inte vad jag skulle klassa som dålig hy

   Svara

    Väldigt dålig hy som speglar hennes levnadsvanor.

    Svara

     Nej, det är inte en väldigt dålig hy. Om du klassar hennes hy som väldigt dålig så måste du ha porslinsdockor runt om dig 🙂 Hon har lite igentäppta porer, det är fullt mänskligt

     Svara

      Tycker du det där normal hy så säger det rätt mycket om din egna hy. Ser ut som hennes hy är fullt av små plitor som täcker hela ansiktet. Skulle gråtit floder om min hy såg ut sådär…

      Svara

       Men lägg ner!!

       Svara

       Men herregud alla har inte bra hy? Jag tex har inte bra hy, inte gråter jag floder för det. Men Sindys hy ser bra ut tycker jag.

       Svara

       Ehh tycker det säger mycket om DIG att du skulle gråta floder över det där. Det är väl i ytligaste laget, tycker du inte?

       Svara

       Svarade dig, hamnade i modd. Ta och jobba lite med dig själv om du gråter floder pga några igentäppta porer 🙂

       Svara

        Tack och lov har jag inga igentäppta porer och är väldigt glad över det haha! Drick vatten tjejer

        Svara

         Handlar inte bara om att dricka vatten. Övergången mellan varmt och kallt väder kan få den mest balanserade huden att balla ur. Exfoliera och återfukta i massor, annars finns det risk för yttorrhet som i sin tur ger igentäppt hy

         Svara

       Hett tips till anonym 18:37. Dra åt helvete!

       Svara

        Jag håller med fy vilka kommentarer förstår inte ens att de får står kvar.

        Svara

       Min hy är full av milier, ser ut som plitor. Inget jag kan höra något pt mer än att gå på ansiktsbehandling då och då, och vem fasen pallar bry sig så mycket om det. Du hade gråtit floder om du såg ut som jag alltså. Tack för den.

       Svara

        Jag som lidit av acne i 10 år och äntligen börjar få mer som ”vanliga” finnar lite då och då känner ärligt talat att jag vill lappa till personen som skrev där uppe. ÄCKEL!

        Svara

       Vilket hemskt svar! Varför så otrevlig? 😔

       Svara

  Usch, det är så sorgligt att se… Att höra henne prata om den där omogna, flöddrade loosern som sin ”soulmate”… hon lär knappast se röken av sina barn så länge han är med i bilden.

  Svara

   Ja, och vad är hon själv då? Precis samma skrot och korn. Dom är ju som gjorda för varan <3

   Svara

  Blir lika överraskad varje gång någon som sönderphotoshoppar sina bilder otroligt mycket så dom får lika lerigt jämn hud som en docka, för att sen livea och visa en helt vanlig apelsinhud. Jag älskar det för jag hatar min otroligt ojämna hud med stora synliga porer, svarta pormaskprickar och några småfinnar.
  Mer ophotoshoppade ansikten åt folket!

  Svara

  Hon bör ju börja med att dumpa den där läskiga killen hon har 😱

  Svara

   Sjukt obehaglig och osympatisk! Hon kommer aldrig komma någonvart så länge han är med i bilden.

   Svara

    Inte annars heller..

    Svara

  när jag sommarjobbade som barista i england för några år sedan fick jag, vad jag tror var, öroninflammation i ena örat. min chef gav mig en lyrica-tablett och sa att det skulle hjälpa, jag visste inte vad det var och trodde det var något antiinflammatoriskt som typ ipren. tog den och sov sedan i cirka ett dygn.. sjukaste jag varit med om.

  Svara

   Frågar du inte vad det är för något innan du sväljer tabletter du får av andra? 🤔 Skönt ändå att du sov, antar att det hjälper om inget annat finns att tillgå, men ta alltid reda på vad du stoppar i dig

   Svara

   Kan ha varit vad som om du inte har nån aning om vad det var.

   Fick nozinan utskrivet på akutpsyk för att jag skulle kunna sova, viktigt att jag tog dem precis i samband med sänggående ”Jaja” tänkte jag å var uppe som vanligt. Helt plötsligt är det som att nån drämmer till mig i skallen från ingenstans å blir yr å får dimsyn. Sov mer eller mindre i 2 dygn på de tabletterna, var uppe å kissade några gånger, men det minns jag inte. Har fått återberättat av sambon.

   Svara

  Nu sitter dom och använder N-ordet som att det vore helt ok?! Jisses kan dessa pundare bara sluta yttra sig ?!

  Svara

  Aldrig hört talas om lyrica. Är det så starkt. Är det morfin i. Blir så ledsen att se när någon mår så dåligt. Hoppas det kommer ordna sig för henne.

  Svara

   Varken benzo eller morfin men en grovt underskattad medicin som först nu blivit narkotikaklassad

   Svara

    SUCK. Vi veeeeeet att du knarkat. Hejdå

    Svara

     Men sluta! 🖕

     Svara

     Men håll käft anonym

     Svara

  Oj!! Första gången jag ser en live med Sindy. Hon ser ju inte alls ut som på hennes storys eller bilder haha dööööör! Filtermania

  Svara

   Tror bara det är Kenza faktiskt du kan anta ser ut som bilderna de själva lägger upp. Och Margaux kanske

   Svara

    HAHAHHA! Kul!

    Svara

     ? Vad var det som var kul? Kenza har jag träffat IRL många gånger och hon ser amazing ut. Hon kanske använder filter för färger, men hon har verkligen inget behov av det för att förbättra utseendet. Trust me. Margaux tycker jag lägger upp mycket bilder utan filter och vloggar osminkad med finnar etc fullt synliga,de ger en bra bild av hur de ser ut IRL

     Svara

      Ja det är väl en djäkla massa filter och snygg ljussättning hos bägge. Jag trodde på allvar att du skämtade.

      Svara

       Nej det är det inte? På Kenzas modell bilder, ja. Men inte bilderna från vardagen. Margaux kan du inte ha så stor koll, hon är ofta osminkad i sina vloggar

       Svara

        Men på instagram är de båda bra på att använda filter och ljus på ett väldigt proffsigt sätt. Väldigt diskret visst, men kolla tex på magen på Kenza på bilden hon provar bh. Den ytan har inte magar. Hur fin hy du än har. Jag säger absolut inte det som en kritik mot dem eller att de inte skulle vara snygga i verkligheten. Men filter och ljussättning använder de sig av.

        Svara

      För att inte tal om smink

      Svara

    Och Isabelle Strömberg (eller ja, hon är till och med snyggare irl), chockerande nog efter alla photoshoprykten som florerat runt henne.

    Svara

     ……hahahahaha vilket skämt

     Svara

    Therese då?

    Svara

  Hon avbröt livesändningen när hon upptäckte vad som skrevs här.

  Svara

  Kan inte kolla för det laggar jävel för mig 🙁

  Svara

  Hon tog faktiskt inte något drogtest under liven utan visade upp ett test för att visa att hon är ren. varför hon äter lyrica och varför hennes läkare valt att skriva ut det till henne är oväsentligt och mellan dom.

  Svara

   Vilket säger absolut ingenting haha. Vem som helst kan ha kissat på testet

   Svara

  Fick också utskrivet Lyrica för min GAD för några år sedan, tog det en månad och det slutade med att jag fick tinnitus. Smällde till i örat och har sedan dess ett pip och sus konstant. Kopplade inte sambandet förrän jag läste biverkningslistan på engelska. Hade såklart massa andra biverkningar också och fick sluta med dem pga att jag blev så sluddrig och hög. Lyrica ger ett fantastiskt rus, särskilt i början. Inte nåt man ska leka med.

  Svara

  Enligt hennes live så är hon trött på grund av Lyrican. Hon visar ju upp paketet, det är utskrivet till henne?

  Svara

  Fast du har fel!
  Sindy har förklarat flera gånger hur allt ligger till! Hon är REN! Vad fan är ditt problem!?

  Svara

   Och vad är ditt jävla problem Kevin? Vad ska du hem till Camilla och göra??

   Svara

   HAHAHA

   Svara

   Du är en patetisk skit! Dax att växa upp.

   Svara

  https://www.instagram.com/ahclinic/
  Många bloggare och realitykändisar som fixar sig här, bla Sindy, Isabelle och Paow.
  Scrollar man längre ner så ser Isabelle inte så jättelik sig själv jämfört med sina egna bilder imo

  Svara

   På tal om Isabelle så var jag tvungen att kika in på hennes blogg nu. Var så länge sen. Är hon inte ihop med J längre?

   Svara

   Fast kollar du Isabelles youtube så är hon ju exakt lika snygg där. Om inte snyggare. Alla kan väl blir mindre bra på en bild? Speciellt om man precis haft massa nålar i ansiktet…. Förstår dock inte vad Sindy gör där med tanke på att hon köpt alla sina följare.

   Svara

    Njäe, hon har så otroligt mycket smink och skit på sig, vilket syns på bilder och videos som hon själv inte har tagit. Enkelt att visa sig från sin ”snygga vinkel” med filter och redigering på eget material.

    Svara

  Jag får värsta 80-talsvibbar av någon anledning

  Svara

  Extremt konstigt att skriva ut Lyrica till någon med drogproblematik. Och lyrican för en inte direkt trött, den ger ett rus. Så Jon måste stoppat i sig massvis för att få den effekten. Lyrica är extremt beroendeframkallande och lätt att missbruka.

  Svara

   Den gör en trött redan efter några dagars intag, har sovit i närmare 20h efter längre lyrica-race

   Svara

    -.-

    Svara

    Gäller inte alla! Jag fick den pga nervsmärtor. Var pigg och glad.
    Det enda som var vidrigt med den var att jag kändes som två personer när jag gick.
    Kunde sluta hur lätt som helst.

    Svara

  Allvarligt, hoppas du spelar in och skickar till soc. Det här är fullständigt olämpligt för barn att vara runt. De borde bli lvu-placerade hos en trygg familj.

  Svara

   Folk anmäler familjer höger och vänster till soc… du tror inte att soc redan är inkopplade pga att läget är som det är?
   Låt barnen vara utanför denna drama, jag tror inte att hon är så dum att hon pundar live OM hon vill ha ett bra liv med barnen, oavsett vad hon gjort innan.
   Ingen här verkar VETA hur ofta hon har barnen, om hon har barnen, vad som hänt barnen osv, och ingen behöver snoka i det heller. Låt myndigheterna sköta allt, sjukt trött på alla små wannabe-myndighets-poliser här!

   Svara

    Ja , och i många fall är det väl bra att man uppmärksammar när föräldrarna knarkar, är krimenella osv ? Man sk verkligen inte alltid lämna barnen utanför som du säger. Mycket hellre en anmälning för mycket än En för lite om man misstänker något..

    Svara

    Nej! Folk anmäler inte folk till höger och vänster! Hur kan du uttrycka dig så nonchalant, har du ingen medkänsla för att barn far illa och folk oroar sig ? Det krävs mycket för att barn skall omhändertas så förstår inte vad du tänker??!! Hellre anmäla en gång för mycket än för lite, lämna det till proffs att bedöma.

    Svara

     Det gör folk visst!

     Svara

   Är de inte redan det?

   Svara

  Sindys kille Kevin läste just upp Camcams adress i liven och han tänker åka till dig CamCam och störa dig

  Svara

   På riktigt? Camcam!

   Svara

   Ingen av dem har kvar live på sina storys

   Svara

   För något de själva lägger ut?
   Hon borde nog sätta P för det ganska omgående om hon inte vill förstöra ännu mer rejält för sig själv, föräldraskapet i åtanke.

   Svara

   Åh så mogen 🙄🙄

   Svara

   Han vill bara ha uppmärksamhet…så sjuk människa.

   Svara

   Han kommer förmodligen tröttna halvvägs ut hit, men han är så välkommen på pepparkaksbak!

   Svara

  Asså att Kevin sitter och förösker leta upp Cams adress och nr och säger att han har boys där hon bor är väl värre.
  Dessutom säger han nån annans adress i liven

  Svara

   Tycker sindy gjorde fel av att inte stänga av liven när Kevin bad om det. Man såg hur frustrerad han blev och att hon bara forsatte och svara på onödiga kommentarer när han bad henne sluta.. Kevin verkar ha en hett temprament, och det va respektlöst mot honom av henne att blotta honom så.

   Svara

    Så det är hennes ansvar att han inte skall bli arg, det är inte han själv som skall ta ansvar för det?? Sjukaste jag hört. Victim blaming much?

    Svara

     För båda deras skull självklart.

     Svara

    Hon gör fel som sitter och livar hög överhuvudtaget hon borde ha viktigare prioriteringar. Sen får kev skylla sig själv han beter sig hotfullt och läskigt är väl bra att de kommer fram ifall han faktiskt gör verklighet av sina hot. Varför skydda sånt beteende? Dom blottar sig själva hela tiden. Och blir sen arga och tror dom har paparazzi efter sig när de är dom själva som fläker ut sig hela tiden. Skärp dig

    Svara

   Polisanmäl. Det är väl olaga hot?

   Svara

    Och brott mot GDPR.

    Svara

     GDPR gäller väl bara företag?

     Svara

      Och organisationer.

      Men tror du inte deras vlog är knuten till ett företag? De tjänar ju pengar på den.

      (Sedan får du inte som privatperson sprida någons personnummer. Så i vilket fall har de gjort något olagligt.)

      Svara

  Så hon har erkänt att barnen blev placerade? Har missat det

  Svara

   Till och från. Var hennes pappa som hade dom men i liven sa hon att hon sagt upp kontakten med sin familj pga av att dom ogillade Kevin och senare att hennes pappa ogillade honom och något om N ordet. Så antingen har hon dom vilket känns oroväckande efter denna hotfulla galna liven.

   Svara

    Nej, hon har inte barnen. De är omhändertagna. Tack och lov.

    Svara

     Fortfarande? Ojdå.

     Svara

  Sindy har fått sin lyrica utskriven av en läkare! Varför snacka massor av skit! Hon har ändrat hela sin livs stil sen han fick barn. Så vem e du å sitta och snacka skit om en människa såhär? Har du inget liv eller?

  Svara

   Sen maj i år var det väl? Bara lägg ner.

   Svara

   Hej Kevin!

   Svara

   Jösses ändrat livsstil?? Såg du ens liven??
   Hon sa att hon har 3 kompisar hon har problem med alla andra. Var så mycket drama och skitsnack om t.ex Micke o hennes gammla vänner och slutligen om bloggbevakning o de blir så grovt att hon va tvungen att avsluts liven….

   Svara

  Är så sorgligt hur Sindys liv blivit. För 10+ år sedan verkade hon må himla mycket bättre, har inte träffat henne sen dess så kan ju inte direkt döma hennes liv genom sociala medier men är ju svårt att inte göra det…

  Undrar om hennes familj pratar med henne? Har hon stöd? Hur kan hon inte se att allt hon gör på sociala medier förstör för henne?
  Vill bara sätta mig ner med henne och försöka banka in vett :/
  Sen hon träffade Micke har hennes liv verkligen gått åt skogen….

  Svara

   hon sa att hon sagt uppp kontakten med familjen pga av kev

   Svara

   Tycker hennes liv verkar sämre efter hon o Micke gjort slut

   Svara

   Oavsett är det knappast hans fel alltihopa, går inte skylla ifrån sig när man är förälder å har prio 1 att alltid skydda sina barn (och de är ju inte ens är tillsammans längre).

   Svara

  Är det sindy??? Har inte sett henne sen hon va med i den där gravid-serien på youtube och hon ser ju ut som en annan person!

  Svara

   Till ca 30% är det nog en annan person…

   Svara

  OT vill bara säga tack till alla er med tips om hur man hör av sig till barnets klassföräldrqr jag fick på öppet spår. Va inte alls nå pinsamt och till veckan ska dem leka efter skolan 😁

  Svara

   Heja dig!!! 😀👍

   Svara

    Tack 😀

    Svara

  Behöver inte säga något. Finns flera droger som inte syns på vanliga mätstickor utan kräver analys eller separata stickor. Kan tex gälla för vissa opioider, vilket jag f ö tror är vad s1ndy går på. Tycker hon ser halvt horsad ut ibland, men gissar att det är smärtstillande piller hon tar. Opiater går f ö ur kroppen fort (även om vissa har längre halveringstid, tex Metadon) ~4 dagar senare och du är ren.

  Jag kan självklart ha fel, man får väl hoppas det.

  Svara

   Metadon eller Subutex syns för övrigt inte på vanliga stickor så det kan det helt klart vara. Hennes sk pisseprov bevisar ingenting och varför tar man med det hem? För att man har något att dölja o vill försöka få folk tro motsatsen. Ja klassiska missbruksbeteende…

   Svara

    Metadon och Subutex/bupreforni syns på vanliga stickor och lyrica gör ju exakt så att man så man ser horsad/moffad ut

    Svara

     Och självklart är ”prisonbeauty” snabb på bollen när det snackas knark.

     Svara

      Det är väl jättebra att en person med erfarenhet uttalar sig istället för att tonåringar sitter och spekulerar och hittar på? M.v.h. socionomen

      Svara

       när hon är ren kan hon snacka

       Svara

    Och urinprover går lätt stt beställa online, ingen vårdinstans som skickar med om ingen lyckats sno

    Svara

   Amfetamin och kokain går ur kroppen på 2-dagar. Känner till många som pundar på mellan sina drogtester.

   Svara

  Både sindy o Kevin vet att det dom lägger ut kan hamna här. Att hota camcam o säga hon förstör deras liv är så otroligt omoget. När ska dom fatta dom förstör för sig själva. Kevin tror hans musik ska bli stor…. genom sindys kanal 😂 beter man sig så lär man inte stanna i branchen länge. På liven spelar Kevin en jättedålig låt o sindy sitter med halvöppen mun (väääldigt trött) o diggar järnet Hahaha dagens skratt. Hon säger sen att hon älskar hans musik bl.a. bl.a. bl.a. dom är så pinsamma. Kevin ber sindy stänga av liven när dom upptäckte det skrevs här, hon vägra o då drog han därifrån. Vilket härligt förhållande dom verkar ha…not.

  Svara

   Sindy bad mig ta ner inlägget vilket jag gjorde först, men med tanke på vad hon tillåter hennes pojkvän säga om mig så känner jag inget behov av att vara schysst tillbaka så jag kommer gå igenom kommentarerna, men that’s it.

   Svara

  Härlig bild att googla fram för hennes barn om siså där 10 år, inget slår riktigt bra minnesbilder.

  Svara

  Tycker det är sorgligt att hon i form av någon slags influencer gör reklam för diverse företag…Där borde de ta sitt ansvar. Hon är känd via ett familjeprogram o är extremt trasig. Tycker att de som samarbetar m henne utnyttjar henne. Tycker synd om henne.

  Svara

  Vad lever hon och hennes bf av? alltså, de måste ju ha någon typ av inkomst? undrar alltid för s.k. ”influenscers” (små alltså) visar ju sällan sina Riktiga jobb? eller vad man ska säga..

  Svara

   Hon ska tydligen ha ett nytt jobb med marknadsföring. Där hon tjänar ”mer än en vanlig lön” enligt en live. Kevin är typ ”hemmafru” enligt en live men lever ”absolut inte på hennes pengar” enligt en annan live. Så.

   Svara

    hahahah

    Svara

    Sindy jobbar väl på privé som strippa?

    Svara

     Det också. Eller har gjort iaf tidigare i år.

     Svara

  Säger inte att detta gäller Sindy, för det är ju självklart möjligt att hon har gjort testet själv och var ren vid tillfället. Men hur många har inte manipulerat drogtester? /Soctant

  Svara

  Hon sa att hon sagt upp kontakten med sin pappa för att han har kallat Kevin N****, men va det inte pappan som hjälpte till med barnen? Då har hon tekniskt sätt valt bort barnen för Kevin? Stackars barn. ( mamma valde sin pojkvän före oss )

  Svara

   Kevin verkar sjukt läskig och då är det bara genom en skärm vad jag sett. Så kan bara tänka mig vad farsan tycker efter mött denna man irl. Ugh. Blir så illa till mods för det känns som S vill vara ”bra” men gång på gång dras till killar som gör henne självdestruktiv så innihelvete. Som om hon inte förtjänar bättre. Jag tror hon vet att hon gör det men dras ändå ned i detta jävla gubbslemträsk.

   Svara

  Ska bli intressant att se om hon klarar av att plugga sig till sin framtidsdröm nu i januari och blir biomedicinsk analytiker.

  Svara

   Pillertrillaee vill jobba med sånt eller typ apotekare för det en knarkare inte vet om narkotika är fan inte värt å veta.

   Svara

    Bra att ha på CVt!

    Svara

   Med tanke på att hon just blev antagen till ’Svenska som andraspråk 2’ på Huddinge Komvux så lär det väl dröja liiiite längre. Men hoppas det går bra för henne.

   Svara

  Lyrica är gift. Fick också det mot fibro. Hade hallucinationer om mörkklädda män i mitt sovrum och att jag satt fastkedjad i en källare. Min sambo gömde köksknivarna i ren skräck.

  Svara

  Liven finns inte kvar, har du inte filmat camcam?

  Svara

  Jag har aldrig hört talas om människan. Däremot så har jag rätt bra koll på hur svensk missbruksvård fungerar.

  Folk här är fullkomligt rabiata. Hur kan man öppet håna en människa på det viset? Det finns inte en enda person här som vet hur hennes vårdplan ser ut. Och det har ni heller inte att göra med. Varför vara så dämande? Och till och med håna hennes hud? Herregud.

  Om läkaren har bedömt att hon behöver Lyrica så tar hon en fullt legal MEDICIN när hon har det på recept. Hon ”knarkar” inte Lyrica och tar ingen ”drog”. Hon har det legalt på recept och det kan man inte hämta ut hursomhelst i Sverige.
  När ett recept är slut så är det slut. Hon har ett strikt antal tabletter att hålla sig till varje månad. Hade hon misskött medicineringen så hade hon inte fortsatt få Lyrica.

  Lyrica blev för övrigt arkotiklassat i Sverige först somras. Så det kan mycket väl vara en medicin hon hade redan innan den narkotikaklassades och som hon i samråd med sin läkare anser vara tillräckligt viktig för sitt mående för att sluta med. För hör och häpna: även folk med missbrukshistorik kan ha exakt samma behov av klinisk vård som du och jag.

  Det är inte förbjudet att skriva ut narkotikaklassade mediciner till folk med missbrukshistorik. Däremot så är svenska läkare otroligt restriktiva med det. Men en bra läkare ser till individen och helheten. Mår man t ex dåligt psykiskt så kan mediciner vara skillnaden mellan liv och död eller bara att orka ta sig igenom mörkret. Det kommer alltid in ”ta en frisk promenad”-viktigpettrar i sådana här diskussioner, men det är verkligen att sparka på den som redan ligger. Som f d deprimerad med erfarenhet av psykiatrisk slutenvård så har jag tyvärr sett alldeles för många lida av omgivningens oförstående.

  Om promenader har varit till hjälp för någon så är jag den första att gratulera. Men det är lättare sagt än gjort att det är den stora lösningen för andra bara för att det hjälpte en själv.

  Lyrica räddade mitt liv
  .

  Svara

   ”Om läkaren har bedömt att hon behöver Lyrica så tar hon en fullt legal MEDICIN när hon har det på recept. Hon ”knarkar” inte Lyrica och tar ingen ”drog”. Hon har det legalt på recept och det kan man inte hämta ut hursomhelst i Sverige.”

   Jag har en anhörig som har problem med alkohol och som får benzo utskriven av privatpraktiserande läkare. Hen går dit, berättar inget om alkoholproblem så läkarna är helt ovetande om att de aldrig borde skriva ut benzo till hen. Hen sköter sitt jobb och så, är välvårdad och vältalig så det är nog inte så konstigt att hen lyckas övertyga dem om att skriva ut benzo.

   Så att visst, det är en legal medicin som hen får utskriven men om läkarna skulle veta hela sanningen, skrev de inte ut denna medicin till hen. Hen skulle aldrig få den utskriven av offentligt vård, därför går hen till privatpraktiserande läkare.

   Svara

    Exakt så. Har en närstående som missbrukade benzo i många år och som nästan dog på kuppen utan att läkare misstänkte något… så… samt morfar + morbror som båda missbrukade fullt legala receptbelagda mediciner såsom Tramadol, i kombination med alkohol. Båda är döda idag på grund av detta. Många läkare idag är väldigt stressade och tyvärr sker det oftare än det borde att de skriver ut både det ena och det andra till personer som kanske behövt granskas och undersökas lite innan de ges tunga mediciner. Så ser det ut. Dessutom är missbrukare experter på att ljuga och manipulera. Så, ja, med detta sagt, bara för att en läkare skriver ut ett preparat betyder det inte att patienten egentligen borde få preparatet.

    Svara

    Till Anonym som skrev om sin anhörig:

    Du vet om va att vi har sammanhängande journalsystem i Sverige? Så att han går till en privatläkare gör ingen skillnad. Journalerna och medicinlistan där är öppen att se för andra vårdenheter.

    Samma sak med svenska apotek. De är samordnade i ett register. Och läkarna kan se patientens samlade receptlista. Så det är inte som i USA där man kan gå till flera olika läkare och ”medicinshoppa”.

    Svara

     Intron man stänger sina journaler

     Svara

     Stämmer inte. Det finns inget sammanhängande journalsystem. Vet det då jag fått vård i olika län tidigare.

     Svara

     Läkare går inte in i journaler från andra vårdgivare bara sådär ändå. Och det enda gemensamma är TakeCare. Alla har verkligen inte TakeCare i Sverige idag…

     Svara

     ”Du vet om va att vi har sammanhängande journalsystem i Sverige?”

     Som andra redan påpekat så har du fel. Och så länge det inte finns, kommer min anhörig nog fortsätta med medicinshoppandet.

     Svara

     Måste vara kvällens naivaste inlägg.

     Kommer att tänka på vad vetenskapsmannen i Jurasic Park sa som svar på att dom bara hade honor i parken för att de inte skulle föröka sig; ”Life finds a way”.
     Om nån vill ha nåt utskrivet så hittar hen en väg. Skulle kunna ge ett tiotal exempel på personer som har fått exakt vad dom vill ha utskrivet.
     Patienten hittar en läkare. Tro inget annat.

     Svara

   Om du aldrig hört talas om människan Sindy så borde du kolla upp det innan du skrev inlägget. Finns en egen kategori med Sindy här på BB kolla den så kanske du förstår varför folk ifrågasätter henne. Det är säkert så att hon behöver sin medicin. Men med tanke på allt annat människan självmedicinerat sig med så blir det svårt att tro på något hon säger.

   Svara

  Såg någon mer hennes korta live i lördagskväll? Hon var så full, satt bredvid hennes manager som inte fattade att hon livade. Managern sa inte så snälla saker, men S bara lullade på och sa att managern älskar henne så mycket. Var så pinsamt att titta på.

  Svara

   *sin

   Svara

    Kniiiiip

    Svara

  haha va.. han är ju lika hög som sindy

  Svara

  Lyrica är en pundar drog för pundare som henne som inte har råd med annat eller som måste göra de testet. Mitt x sniffade upp skiten, jävla vidriga knarkare. Hoppas hon aldrig får sina barn igen.

  Svara

   Snacka om noll koll och troll.

   Lyrica är väldigt svårt att få tag på på gatan i Sverige, vilket såklart driver upp priserna. Att det var annorlunda för några år sedan är en helt annan sak.8

   Svara

    Nej, det är för lätt att få tag på och ännu lättare med tanke på vilken business det blivit i att göra egna

    (Lisa, googla beroendesjukdomen ikväll kanske? Kunskap och ödmjukhet inför fysiska hjärnfel har hittills inte skadat någon)

    Svara

     Du är ju bara medberoende, naiv och verkar tycka att man ska lulla på med missbrukare. Nej tack.

     Svara

    Fast jo. Lyrica är otroligt lätt att få tag på från ’gatan’. Gatan, nätet, bekanta. Dyr är den inte heller.

    Svara

  Han skrev fel på för. Han menade: Du ska straffa Sindy för något jag gör så spelar jag samma spel

  Svara

   Du är guld! Tack! =)
   Men vad betyder det rent praktiskt? Vem ska HAN straffa? Min katt? Ska han anmäla min katt till socialen? Hans värmedyna är på tok för liten och blötmaten lyser med sin frånvaro! The horror!

   Svara

    Men vänta lite ” du ska straffa sindy för något jag gör då spelar jag samma spel” ehh??

    Camcam la upp om att sindy visa sitt drogtest.

    Vad har Kevin med det att göra?

    Svara

    Han satt först utanför kameran och satte sig sedan bakom Sindy och yrade in i kameran bakom om att det du gjorde mot Sindy skulle han göra mot dig.
    Något skrev en kommentar om att du förstört hans modellkarriär, folk fattar inte att det är vi följare (av dom två) som skrivit till hans agentur och uppdragsgivare.
    Sindy visade upp sin kartong med Lyrica och spärrade upp ögonen medan hon med sluddrigt tal påpekade att hennes ögonvitor var vita och pupillerna inte var små.
    Påstod sig äta 300mg/dag men fick äta 600mg om det behövdes ”och det har jag gjort idag för om ni bara visste vad som hänt idag så skulle ni förstå men jag tänker inte berätta”.
    Hon upprepade FLERA gånger att hon bad oss tittare att gå in här och skriva att hon inte var hög och att hon hade recept.
    Däremellan så skrek hon ”Babe! Vi ligger etta på livetoppen!”. Överlycklig.
    Mycket märklig livesändning som avbröts av att någon ringde på hennes telefon och hon sa ”Jag måste ta det här!”

    Svara

     Vad hände mer under liven?

     Svara

      Dom snackade massa skit om Micke, pratade massa om n ordet och försvarade varför Sindy får säga det, hon har sagt upp kontakten med familjen för dom gillar inte Kevin, fick mycket frågor om hon va full eller hög så mkt prat om lyrica. Nämnde att hon har tre kompisar att hon inte umgås med sina gamla pga av nånting. Och att kev sa upp sig från jobbet för han hatar att modella.

      Svara

       Det heter väl att man sagt upp sig. Efter H*P-härvan blev han av med flera uppdragsgivare. Hatar…. ändå var målet att jobba med dom stora. Nu ska ha bli stor inom musiken säger dom. Blir svårt med dom låtarna man hörde… dom drar ner varann o det är ett destruktivt förhållande. Men nånstans tycker jag dom förtjänar varann. Lika barn leka bäst. Två förvirrade trasiga människor.

       Svara

  När jag växte upp var det några i skolan som man lugnt kan säga att det inte gick väl för. Jag minns när en kille som varit barndomsvän med en annan kille mötte honom och satt och pratade på tåget. De umgicks inte då annars. Men var absolut inte ovänner eller så. Och hade ju känt varann sen de var bebisar i princip.
  Ena killen var pundare och så där obehagligt oberäknelig i det. Så mitt i det här vanliga snacket så försökte han hugga den andra killen i låret. Och hade noll dåligt samvete över det sen.
  Lite så känns de här 2 tyvärr. Så jävla oberäkneliga, kalla, ego och bara pajade liksom. Som något saknas..
  Hoppas de kan få hjälp och att det inte är för sent!

  Svara

  den där Kevin verkar ju onekligen lite speciell.. mysig typ..

  sindy ser jag i mitt flödet ibland.känns trasigt och skört. samma med knivmicke.. sorgligt.. jag önskar deras barn en trygg fin plats och är säker på att de har en sådan nu och förhoppningsvis under lång tid ♡

  sen OM hon är påverkad av något i sin live så tror hon säkert att ingen fattar…de är så med missbrukare,de har så höga tankar om sig själv , de kan lura vem som helst 😏

  har en nära familjemedlem som håller på till och från.. hen blir lika chockad varje gång vi säger att vi vet om hens återfall och dylikt.. halleluja

  livet. vackert.svårt.underbart

  Svara

   Mysig är väl det sista han verkar vara iaf.

   Svara

    Du verkade helt missa sarkasmen…

    Svara

  Svårt att tro att Sindy är ren. Vet mycket väl vad hennes senaste kompis gör typ varje dag.

  Svara

   Irene?

   Svara

  Om du ska straffa Sindy för något jag gör, då spelar jag samma spel tillbaka

  Svara

  Usch… känner mig uppriktigt ledsen av hela den här röran. Med barnen, exet, nya killen och allt stök. Sindy må ha gjort riktigt dumma saker men jag tycker mest synd om henne. Känns som en ond spiral ner i misären.

  Om du läser detta Sindy så hoppas jag verkligen att allt ordnar upp sig för dig. Och att du blir lycklig och glad med dina barn omkring dig när tiden är rätt och framtiden är ljusare för er alla.

  Svara

  Vad hände med sindys story? Varför repostar hon allt

  Svara

  Men så sorgliga människor. Skriv inte om dem så de får luft under vingarna att fortsätta. De behöver behandling! Stackars den människans barn. :-/ allvarligt alltså. Så osmakligt!

  Svara

  Cam, det är på tiden att gå ut med att du är på hemlig plats med teamet efter att du blivit hotad av kriminella 😂 Kör en Bella nu 🙂

  Svara

   Cam hittade precis en hotfull lapp på sin bil och har flytt utomlands med sin livvakt och kamphund. Hon kan inte svara med risk för att röja sitt hemliga tillhåll. //M – head of Team, livvaktning and kli på ryggen

   Svara

    😀 😀 😀 😀 😀

    Svara

    När han rabblade ”ditt” personnr tyckte jag han sa 9801.. typ. Kan hört fel, men det fastnade iaf..

    Svara

     Han läste upp nån annan stackares adress med samma namn förmodligen

     Svara

    Hilarious 😂😂😂

    Svara

    Mitt i pepparkaksbakningen också… När allt vänds upp och ner, hela vardagen, smärtan och sorgen blir enorma…

    Svara

  Polisanmäl för olaga hot?

  Svara

  Fick man även se när hon kissade och doppade stickan? För ett drogtest kan ju vara från vem som helst.
  Och varför har hon drogtest hemma? För att vara säker inför eventuellt test hos myndighet?

  Vet t.om. att det förekommit att folk som har tagit sina småbarns urin ur potta eller dyl för att spara till drogtest.

  Aja blabla hoppas verkligen hon har/får rätsida på livet.

  Svara

   Hon tror hon kan lura folk, hontror på allvar hon är smart. För det första så får man inte med sig stickorna hem. Det kan vara hur gammalt som helst då hon inte kissa live. Hon har väl beställt stickor och sen har hon eller nån annan pissat…. för det kan ju va bra att ha när man tagit lite men försöker lura i allt o alla att man inte gjort det. Sindy tror nog på riktigt att folk köper hennes story. Riktigt skevt tänk där.

   Svara

    Lägger egentligen ingen vikt i vad som är sant eller inte, kan ingen veta. Hoppas hon är ren som hon påstår.

    Svara

  De har ju noll konsekvenstänk, gör och säger saker som de ångrar en kvart senare. Ingen kontroll över sig själva.

  Å Sindy är så fel ute i sitt tänk, hon sa tidigare att hon får kritik för att hon sticker ut som förälder!
  Men barn vill inte ha föräldrar som ”sticker ut”, de vill ha förutsägbarhet, normala liv, rutiner som sitter där de ska, trygghet 24/7.
  Sånt här – bara nej 🙁

  Svara

   Alla människor vill inte ge upp sina liv och identiteter för att de får barn, människor är inte bara barnskaparmaskiner. Barn behöver också lära sig att anpassa sig och inte alltid få vad de vill. Givetvis inte anpassa sig till missbrukande eller på annat sätt oansvariga föräldrar men upplever det som att du pratar generellt om stil och liknande nu. Däremot tycker jag det är risigt att döpa sina barn till Lucifer och sånt, barn är inte en tuff accessoar…. Chockad att det gick igenom.

   Svara

  har hon visat recept på lyrican?
  Men typiskt att påstå att hon får just denna ”missbrukardrog” iom att den inte är olaglig (än) vid drogtest.

  Svara

   Hon visade en kartong med en sådan lapp där ens namn och instruktioner står. Dock såg jag inte om det var hennes namn på den då bilden var suddig men verkar vara hennes som en läkare skrivit ut

   Svara

  Is it common in Sweden to smoke inside? In Finland nobody does that.. Except maybe some drug addicts… Sindy is always smoking inside her apartment and I am just thinking how is this possible? Especially if you are renting, in Finland you would be thrown out the apartment immediately.

  Svara

   Yes it’s pretty common. People open their window and smoke by it or smoke under the kitchen fan.

   Svara

    So it’s OK to smoke in a rented apartment? The owners don’t mind? This is so weird for me 😀

    Svara

     It’s fully legal to smoke inside rented apartments yes.

     Svara

   No, nobody I know smoke inside, but very few smoke at all. She is a drug addicted.

   Svara

    Eh, many people smoke! It hasent gone down that much. Still a lot, not a few, smoke. The most do it outside though.

    Svara

     Uncommon in my social circuit. Usually educated people don’t smoke.

     Svara

      Det stämmer inte, överklassen röker ungefär i samma utsträckning som underklassen. Medelklassen däremot röker inte för de är så trendkänsliga såååå.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.