Säger Isabella Löwengrip att hon startade Löwengrip 2006?

Enligt Löwengrips hemsida startade Isabella och Pingis företaget 2012, men i artikeln som delas var Isabella helt plötsligt 16 år och inte 22 år (som man är om man är född 1990 som Isabella är).

Just den här delen av intervjun med felaktigheten sprider Isabella på Instagram – är det hennes nya siffra som hon vill etablera i media? Precis som 1.5 miljoner? För inte tusan kan det vara en ”tolkningsfråga” om hon startade företaget 2006 eller 2012?
En sådan felskrivning är ju pinsam och ingenting man vill sprida. Så vida det inte varit agendan hela tiden och vid det här laget vet väl alla att Isabella aldrig gör någonting medialt utan en agenda.
Vad tror ni?

Om du känner dig manad att påpeka felet så är det @hudabeauty på Instagram som skrivit intervjun.

Tack för tips!

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nja, att bestämma sig för att göra något är inte samma sak som att göra det. Jag tolkar det som att hon kläckte idén när hon var 16, sen startades bolaget upp 2012.

  Svara

   Ska vi dissekera texten på det sätt som du har gjort – för att få till den tolkningen du har gjort – så faller det på ”…it’s since become one of the…”. Något som inte existerade mer än ev i tanken kan ju inte ha vuxit ”sen dess”, utan då får man strukturera om meningen genom att lägga till ”since the launch in 2012 it has become one of the…”.

   Svara

    Notera att BB medvetet alltid uttrycker sig lite oklart. Självklart är det som står i artikeln helt korrekt om tolkningen är ”idén kläcktes 2006”, men texten ger intrycket av att hon startade företaget som 16-åring och det är detta intryck som BB önskar förmedla. Det var precis samma sak med hotlappen – det stod faktiskt inte i hennes bloggtext att hon hade fått den hotlappen på sin bil just den dagen men uppenbarligen ville hon förmedla intrycket av att hon hade blivit hotad då. Om ni läser hennes texter noggrant så ser ni att detta att medvetet uttrycka sig ”slarvigt” är en del av hennes berömda strategi.

    Svara

     Nja. Mer sant är nog att en del läser hennes text ung som fan läser bibeln. Typ som du.

     Svara

      På vilket sätt läser folk texterna som ”fan läser bibeln”? Nämligen sett dig påstå detta en gång tidigare idag under ett annat inlägg. Hade vart spännande att höra vad du menar istället för ett gammalt utdött uttryck 😝

      Svara

       Lustigt, då finns det minst en till som tycker precis som jag 🙂 (svar: att man medvetet tolkar en text på sämsta sätt, så till den grad att man ger den en betydelse den inte har)

       Svara

     Precis så! Bra skrivet

     Svara

     Precis som du skriver☝️

     Svara

     Ditt nic :D. Garvade högt här i kotorslandskapet 😀 Tack för det, livade upp lite.

     Svara

     Perfekt att uttrycka sig oklart när man slirar på sanningen eller ljuger rätt upp och ner. Sen kan man hävda ”tolkningsfråga” 🙂

     Svara

     Ja precis. Efterkonstruktioner och en halvtaskig mediatränad kommentar. Är man insatt i just mediaträning så är det enkelt att se igenom det men majoriteten som läser tex ovan inlägg äe ju inte det.

     Svara

    Jag skrev en tolkning, det är inte direkt att dissekera, men men… Jag menar bara på att hon ingenstans säger rakt ut att hon faktiskt startade bolaget då. Hon beskriver ofta såna här saker svävande, antagligen just för att det ska tolkas på ett sätt, utan att kunna ertappas med en uppenbar lögn.

    Svara

   I artikeln skriver de att Bella LANSERAT företaget som 16-åring, vilket är helt FEL! att folk här inne försöker få till att hon kanske hade det i tankarna redan som 16-åring (lol, ni är hysteriska) och att det är det de menar kan ju dra iväg nånstans långt långt bort.

   Blondibella: ”Under den här perioden (2011) kom Pingis och jag ….. Det blev starten för Economista. Efter att vi hade skrivit boken som blev en bästsäljare, började vi fundera på att starta ett skönhetsmärke. När vi skrev Economista befann vi oss mycket på olika spa:s runt om i världen och min känslighet mot produkter blev påtaglig. Tänk om vi skulle ta fram ett eget varumärke som var till för oss med känslig hud och skalp men att produkterna ändå gav effekt? Och på den vägen är det.”

   De började alltså fundera på det där och då, och inte som 16-åring.

   Svara

    NEJ men NEJ! I artikeln står det ju decided to start men att de startade bolaget 2012 – decided och started är INTE samma sak. Hon kan ha sagt att hon tänkte på det redan som 16’åring eller så kan reportern ha missförstått el skrivit fel.

    Det står inget om att hon startat det 2006 det är CamCAms mycket konstiga tolkning och framförallt VINKLING i vanlig ordning. CamCam förvränger det för att få Bella att se ut som en lögnare, hon lyckas hjärntvätta folk till att tro att Bella är lögnare och mytoman MEN det är CamCam som ljuger/vinklar/förvränger i detta fall eller är hon så korkad så att hon faktiskt missförstår.. jag tror hon missförstår med vilja.. för ett syfte. CamCam ljuger och vinklar ofta.

    Svara

     Camcam, att du fortfarande inte blockat denna idioten som hela tiden skriker. Spyr på dig Anonym och din naivitet. Du verkar, uppriktigt menat, vara efterbliven.

     Svara

      Done.

      Svara

   Exakt Pk – märkligt att Camcam har så svårt med läsförståelse, att hon är bra på att vinkla det vet vi dock.

   Decided står det – vad vet Camcam om att inte Bella hade de tankarna redan som 16-åring, men startade först 2012. Decided betyder bestämde men de startade 2012. Hur kan du inte se och förstå skillnaden Camcam? Suck.

   SÅ Isabella sprider ju inga felaktigheter utan det är DU Camcam som sprider dynga och felaktigheter !

   Svara

    Vi säger så! 🤗

    Svara

    Omg du är så pantad! Hur kan du få gå fritt på gatan?

    Svara

     Hur menar du nu? Att hen skiljer på ide och lansering? Det verkar väl vettigt.

     Svara

      Du också lol

      Svara

     Är det någon här som är som inte har alla hästar hemma så är det nog du. Det ÄR skillnad på att ha en idé och att lansera något, hur kan inte INTE vara skillnad? En idé ju en tanke om hur något ska/kan vara eller hur något ska utföras. Lanserar man något så är ju idén och/eller produkten i fråga klar, dvs finns tillgänglig för kunder/gäster etc. Lär sig folk inte ordkunskap i skolorna längre? Folk är så jävla tröga och skriver som krattor, särskriver, använder felaktiga meningsuppbyggnader, syftningsfel, kan inget om inskjuten insats, saknar kommatecken och punkter. Rent skrämmande. Och JA, jag vet om att många har dyslexi men herregud, SÅ många har det inte.

     Svara

      Ja, helt rätt.

      Du, jag började gå när jag var 4 månader gammal! Tidigast i världen.

      Eller alltså, jag sparkade med benen så det var ju en början till att gå men varför ska man märka ord? Det är ju bara idioter som läser mellan raderna…

      Svara

  Lite OT men om jag var Bella skulle jag vänta tills absolut sista dagen med att söka lagfart. Massa click och spekulationer för både IL & bloggbevakning under tiden..

  Svara

  Oj vad trött jag blir! Det är så genomskinligt att du vill sänka Bella så mycket som det går. Detta inlägg är så onödigt, visar bara på din avsky mot Bella. Hade detta varit vem som helst förutom henne så hade du antagligen skrivit att det blivit en felskrivning/ ett missförstånd, om du ens skrivit om det.

  Svara

   Linnéa – Håller med dig.

   Svara

   Tycker att det snarare visar på ännu en lögn i högen som BB levererar. Och att många ursäktar lögnen med att ge sig på den som avslöjar dem. Classic diversion.

   Svara

    Med tanke på att hon inte kan skriva ett enda inlägg (som inte alls handlar om Bella egentligen) utan att pika henne på något sätt så kan vem som helst räkna ut att hon avskyr henne. Liksom ja, vi har förstått att du inte gillar henne. Men det blir så fjantigt och tröttsamt i längden.

    Svara

    VAR är lögnen Pharmagirl? Har du läst? – Det står ingenstans i artikeln att Bella lanserade eller startade detta bolag som 16-åring – det är Camcams märkliga tolkning och hennes vinkling och förvrängning. En lögn från Camcam snarare. Att många här vinklar och förvränger allt som Bella sagt säger en del … ni läser inlägg som fan läser bibeln av en anledning – för att kunna vända till fel, skamma och sänka. Det vanliga här, Classic.. men riktigt stört.

    Svara

   Men om ni inte förstår att bloggare behöver kritisk bevakning i relation till hur mycket makt de har över människors livsval och beteende, var inte här inne och läs då.

   Svara

    Över livsval och beteende? Jag tycker överlag att folk ifrågasätter dessa influencers, inte bara Bella som får kommentarer om sitt resande och konsumerande. Och mer än en gång har folk skrivit ”får mig vilja resa mindre, göra bättre val” till ”skulle aldrig köps en DW klocka”. Så påstå inte detta inlägg är för att kritisera Bellas inflytande över följarna, detta handlar bara om att leta fel (soeciellt när inlägget tidigare idag blev fel…)

    Svara

    Vem bevakar bevakaren då?

    Svara

     Det är du helt fri att göra själv om du tycker att det saknas

     Svara

   Hon kommer troligtvis att sänka sig själv så småningom.

   Svara

  Det aktuella bolaget registrerades enligt uppgifter 2012-08-29
  https://www.allabolag.se/5569021982/verksamhet

  Tvivlar starkt på att hon var så kreativ som 16-åring.

  Svara

   Bolaget hette först Economista Sweden AB men bytte 2014 namn till Löwengrip Care Color AB.
   2018 bytte bolaget namn till Löwengrip Beauty AB.

   Svara

   Emma det står dock inte att det startades när hon var 16 år heller. Läs igen! Det är Camcams mycket märkliga tolkning och förvrängning. Lita inte på allt Camcam skriver utan läs själva istället.

   Svara

  Men jag blir tokig! Varför alla dessa lögner?! Det känns som att vad som än kollas upp om henne visar sig vara lögn. Är allt medvetet? Har hon sjukdomen mytomani? Jag fattar inte…

  Svara

   Hon har ju inte ljugit? Som pk skriver i första kommentaren är det väl mer att hon medvetet eller omedvetet feltolkas här.

   Svara

    Isabella vänder allt till sin fördel och höjer sig själv till skyarna.

    Svara

     Fast att hon kom på ideen som 16…borde hon sagt 17 för att framställa sig som lite sämre (?)

     Svara

     Emma – Precis som Camcam vänder och vrider på allt och höjer sig själv till skyarna. LÄS igen så ser du att det är Camcam som misstolkat och förvrängt här, allt för att smutskasta Bella.

     Anna – du behöver inte bli tokig, inte Bella som ljugit här utan Camcam – ja det kan man ju bli tokig på. LÄS igen så ser du. Camcam vinklar nog det mesta medvetet. Inte en massa lögner från Bella alls utan det är hur det spekuleras och vinklas här för att folk ska tro det.

     Svara

   Mytoman.

   Svara

    Baserat på det här? Skärp dig.

    Svara

     Baserat på allt genom alla år! Skärp dig.

     Svara

      Du kan inte slänga förolämpningar omkring dig baserat på vad du läser på internet. Skärp dig mest av alla 🙂

      Svara

       Men det har Bella rätt att göra menar du?! Hon är så inte så jävla känslig själv när det kommer till att slänga ur sig förolämpningar. Hur var det med uttalandet om transsexuella till exempel? Eller den stackars ”svettluktande” taxichauffören?

       Svara

   Det är väl en del av någon slags strategi för utomlandskanseringar. Blir extra spännande om företaget startades när hon som 16-åring utarmat föräldralöst barn i ghettot, med det fulla ansvaret för sina syskon, startade ett framgångsrikt bolag.

   Svara

    Ja, vi är ju så kända för våra ghetton i Sverige! Riktigt farliga hoods… under 2000-talet menar jag nu givetvis

    Svara

    Jag gillar verkligen inte benämningen getton som ett beskrivande ord av förorter i Sverige. Getton var områden där judar låstes in under andra världskriget.

    Svara

  Hur fan har de fått Huda Beauty att skriva om företaget?

  Svara

   Fråga Isabella!!

   Svara

   Med lite sedlar i handen…

   Svara

    Huda Beauty har nästan 30 miljoner på instagram. Det är inte lite sedlar som vi snackar om isåfall…

    Svara

  OT förlåt i förväg..
  Så pinsamt att fråga men jag har ingen annan, undrar om jag kan få låna typ 50 kronor av någon snäll människa? Vill köpa ägg, potatis, mjölk, lök och toapapper. Obs! Jag har inte slösat något på julklappar och grejer utan jag fick en sjuuukt dyr elräkning och jag har inte så mycket redan från början. Snälla bli inte arga 😳

  Svara

   Får du allt det för 50 kr? Var handlar du?

   Svara

   Du ska få det av mig. Fråga CamCam om hon hjälper till m en swish.

   Så lovar du att göra detsamma för en annan medmänniska så är vi kvitt!

   //Moa

   Svara

   Hej Hanna! Lämna en kommentar på min blogg (jag godkänner dem manuellt så ingenting syns förrän jag gjort det) med ditt telefonnummer så swishar jag. Klart du ska få det ❤️

   Svara

   Hanna – maila mig ditt telefonnummer på kontakt@bloggbevakning.se
   För mig att se, inte för att publicera.

   Svara

    Tusen tack 😭❤️ Vilka fina människor det finns! Lovar att jag ska ge tillbaka i handling till någon som behöver. Jag har mailat mitt telefonnummer till Camilla. Vilken lättnad jag känner nu, ååh så skönt!
    Ps. Jag handlar oftast på Willys 😉

    Svara

     Willy’s är grymma!

     Svara

      Jag vill bara tacka er fantastiska människor, det här var den finaste julklappen! Har trillat en och annan glädjetår ner på tröjan idag. Nu ska jag cykla till willys! Åååhhh😍💫

      Svara

   Använd inte andras bloggar till att tigga pengar av okända människor. Tyvärr är ju folk så galet naiva och godtrogna att dom svishar pengar till en helt random person utan att tänka sig för.

   Svara

    Vad är det värsta som kan hända för 50 kr? Uppriktig fråga från ganska naiv person.

    Svara

     Jag har samma fråga fast jag är cyniker. Det enda man riskerar är väl att pengarna går till nåt annat än vad som sagts. Men om man ändå vill ge bort dem spelar det väl ingen roll? Eller?

     Svara

      Saken är den att tiggeri INTE ska förekomma på bloggar för det blir bara mer och mer då! Jag behöver också en 50 lapp och jag behöver det verkligen men jag skulle aldrig komma på tanken att tigga här! Dessutom så sjunker kvalitén på bloggen.

      Svara

       Fattar hur du tänker men är det så hemskt om nån annan tigger verkligen? Man måste ju inte ge om man inte vill.

       Svara

       Hade du verkligen behövt det, så skulle du inte kalla det att tigga, tro mig. Det är inget fel med att be om hjälp här. Du är ju inte tvungen att sträcka ut handen, upp till dig. Sådana situationer då man inte ens har en 50 lapp gör en mer ödmjuk inför livet och andra människor. Och det högmodet du visar betyder att du känner att du är bättre för du skulle minsann aldrig komma på att be om hjälp här. Kanske därför du inte får hjälp? Tänk på det. Svårt att hjälpa någon som hävdar att hen verkligen behöver en 50 lapp men skulle aldrig komma på att fråga. Tänk att inte alla har någon att fråga irl. Och du måste ju inte fråga här om du inte vill.

       Svara

  Man vet att man läst för mycket om Isabella & kollat hennes instastories för många gånger när man läser ett mail från Gina Tricot med Isabellas röst i huvudet när mailet börjar med Hello New Year 😏

  Svara

   Hellow njuu jeaar.

   Svara

  Precis som någon ovan skrev, att hon bestämde sig att lansera …
  Precis som jag bestämde i veckan att 2019 ska jag gå ner i vikt. Kikar ner på min kropp och ser att det inte har hänt än…
  Just det, beslutet togs i veckan men kommer utföras 2019.

  Svara

   😂👍

   Svara

  Haha på min telefon kapades lite av sidorna bort så det såg ut som om de skrivit att hon har 5 miljoner följare. Tänkte att nu har det verkligen ballat ur… 😉

  Svara

  Och Nellie Berntsson har ännu en gång olagliga tävlingar på sin insta. Nästan 2000 deltagare. Kul också att hon i sina regler i tävlingen har skrivit som sista punkt – 3. Kommentera strl & KLAR <3 Lycka till!

  Så nu har alla kommenterat med storlek och KLAR efter 😀

  Svara

   Ja snälla skriv mer om Nellie B! Hon kör ju olagliga tävlingar ofta 🤯

   Svara

  Det står ’Hon bestämde sig för att släppa en hudvårdsserie…’ Det är inte samma som att starta ett företag…

  Svara

   Jag bestämde mig för att bygga en evighetsmaskin när jag var 5…

   Svara

    Exakt. Att du aldrig fick nån flådig artikel beror på att du inte byggde den. Grattis Bella!

    Svara

  Eller så skulle det kunna vara ett vanligt, enkelt tryckfel i artikeln.

  Eller, hur tänkte jag nu? Såklart det inte är, när det är Bella det gäller..

  Svara

  Korrekt översätt så betyder launch=lansera.

  Svara

   På grund av att hon hade en problem hy som 16-åring.

   Svara

   I artikeln skriver de att Bella LANSERAT företaget som 16-åring, vilket är helt FEL! att folk här inne försöker få till att hon kanske hade det i tankarna redan som 16-åring (lol) och att det är det de menar kan ju dra iväg nånstans långt långt bort.

   Blondibella: ”Under den här perioden (2011) kom Pingis och jag ….. Det blev starten för Economista. Efter att vi hade skrivit boken som blev en bästsäljare, började vi fundera på att starta ett skönhetsmärke. När vi skrev Economista befann vi oss mycket på olika spa:s runt om i världen och min känslighet mot produkter blev påtaglig. Tänk om vi skulle ta fram ett eget varumärke som var till för oss med känslig hud och skalp men att produkterna ändå gav effekt? Och på den vägen är det.”

   De började alltså fundera på det där och då, och som nån jävla 16-åring. Punkt slut!

   Svara

    och INTE* som nån jävla 16-åring menade jag givetvis, lol 🙂

    Svara

  OT: Skitnojjig kattägare här. Min katt har i ca 2 månaders tid haft ett relativt stort sår på ena sidan av huvudet, det är inte djupt eller infekterat, och hon är vit så när hon rivit bort någon skorpa sån det väldigt väl och jag får panik. Vad tusan ska jag göra för att det ska få läka?! Jag har köpt alla sorters trattar och sånt i olika storlekar men hon får fan av dem hur jag än gör.. Det är helt jävla hopplöst?!

  Svara

   Katter är så galet envisa. Har tyvärr inget tips om du redan testat alla trattar men hör med veterinären?

   Svara

    Veterinären håller helt på att hon ska ha tratt, men hur jag ska lyckas ha den kvar på är fan ett mysterium som de inte har något svar på.. 🙁 Har gråtit i flera timmar för att jag inte vet hur jag ska hjälpa henne.

    Svara

     OBS ej veterinär men tänker spontant att hen kanske kan skriva ut klådstillande preparat (om du kan ge katten medicin). Att få ett djur att inte försöka göra något åt något som inte känns bra är svårt. Djur är beredda att gå riktigt långt för att lösa sina obehag. Kan katten kanske få kortison? / Lycka till från en hundägare 🙂

     Svara

      Jag smörjer in hennes sår och tvättar med medel för att minska klådan, men jag tror att det är skorporna som irriterar, det är därför hon drar bort dem med några dagars mellanrum. Jag har även testat en tjockare kräm som inte går bort lika lätt, men det resulterade i att hon kliade upp ett större sår istället.

      Svara

       Jag menade typ en tablett som verkar invärtes så utvärtes behandling inte tolereras av katten. 🙂

       Svara

        *då

        Svara

      Kåda är ett välkänt läkande för sår som ej vill läka. Sitter garanterat på plats

      Svara

     Oooh! Ring till flera? Sysselsätt henne som en galning i några veckor, typ lek med henne varje vaken stund? Fråga veterinären om hen tror på ”tassar” (sockor typ?). Jag VET att det är nästintill omöjligt, min katt kan inte ens ha halsband i mer än 3 min innan det är borta.

     Svara

      Min katt är tyvärr inte lekfull och eftersom jag adopterade henne efter att hon levt sitt första år i livet i ett hem där hon blev misshandlad så är det näst intill omöjligt att hålla fast henne och få på något, hon är helt enkelt livrädd för människor, även om jag jobbat hårt med att hon inte ska vara rädd för mig. Sockor har jag faktiskt inte testat på henne, men jag kan inte tänka mig att de är svårare att få av än en tratt? Hmm.. Helt otroligt hur de kan ta sig ur de mest otroliga situationer.

      Svara

       Min katt har lite likadan bakgrund men hon är enkel på så sätt att hon är lätt att distrahera med bollar och sånt. Vet inte ens om ”tasskydd” finns i sverige men har läst att det används i USA. Ring ett par veterin ärer och gråt!

       Svara

       Jag ringde just en annan veterinär, och det var ingen hjälpsam person i telefonen, utan jag måste ha tratt på och de kan inte ge mig några rekommendationer eller hjälp utan att jag bokar in ett besök.. Jag har varken bil att ta mig till veterinären eller pengar att betala för behandlingen denna månad. Pengar kan jag alltid låna för min katt är viktigare än att jag har mat, men hur fan jag ska ta mig till veterinären är mycket svårare..

       Svara

        Antar det inte funkar med en body? Hade en katt som hade fruktansvärda sår och den katten fick en body på sig så den inte kunde klia sig.

        Svara

         Testade med bodyn jag har, men eftersom såret är på huvudet så kommer hon åt med tassarna även med den på. Jag är nästan imponerad hur hon kan vika sin kropp hur som helst.

         Svara

        In med katten i en väska och ta bussen? Inte kul för henne men inte roligt klia sår heller.

        Svara

         Det hade jag absolut gjort om det var ett alternativ, jag är funktionshindrad och kan inte åka kommunalt. Jag kommer givetvis lösa allting på något vis, men fram tills jag lyckas med det så välkomnas tips på hur jag kan hjälpa henne. Jag vet att allt alltid löser sig tillslut, men just nu känner jag mig helt värdelös.

         Svara

         Kan du tvinga en vän köra er? Var i Sverige bor du?

         Svara

         Jag har inga vänner, vilket låter jävligt sorgligt när jag skriver det, men det är självvalt, jag har ingen ork till att umgås tyvärr. Jag bor utanför Södertälje.

         Svara

         Damn! Taxi, grannarna? Lycka till med kissen <3

         Svara

        Jag har kontaktat en djuraffär i närheten som ibland har en veterinär på besök på fredagar, så förhoppningsvis är denne där imorgon och då tar jag katten dit! Men om någon har tips hur jag kan hindra katten från att klia fram tills dess så mottages det tacksamt.

        Svara

     Fäst tratten i en sele istället för halsband så sitter den bättre! Alternativt kan du bandagera tassarna med vet wrap så hon inte kan klösa sig. Finns även plåster för djur som fäster i päls, men om hon kliar sig mycket klöser hon nog igenom det snabbt.

     Svara

     Har du trätt in ett band i hankarna i tratten, knyt med några fingrar emellan så katten inte kan krängas av. Kan det vara något kvar i såret, min katt hade en bit klo som gjorde att såret gick upp.

     Svara

   Min katt fick allergiska utslag på sina öron och kliade sig satan, tills han fick skavsår som blödde. Han avskyr allt vad tratt heter och drog av den varje gång vi satte på honom den. Vad vi gjorde var att klippa alla hans klor, inklusive bak klorna då katter kliar sig med dem, så kort som det går (Alltså precis innan pulpan börjar) och höll dem korta. Sen fick vi en kräm av veterinären att smörja in hans öron med som skulle lugna kliandet. Utöver det så fick vi passa honom helt enkelt, så att han inte kliade sig. Skit svårt, men efter någon vecka så slutade han och öronen läkte fin fint!

   Svara

   Min katt hade så, hon hade någon hudsjukdom och fick tabletter för att minska kliandet och då blev det bättre. hon kliade sönder runt öronen och hade sår hela tiden tills vi fick medicin åt henne.

   Svara

   Det finns en veterinär online (motsvarande kry-appen) som du kan pröva!

   Svara

    Firstvet.se /app!! Rekommenderar. Är katten försäkrad är det gratis. Annars är första konsultationen också gratis. Jag har använt den många ggr inom jobbet (med hundar) och har även vänner och kunder som är väldigt nöjda.

    Svara

   jag hade problem med en av mina katter som vägrade ha tratt. Jag prövade med en engångstallrik istället, enligt instruktioner på den här sajten: http://www.kattstatus.se/sida26.html
   Det fungerade. Hon tyckte den var mycket mindre jobbig. Behövde byta ut tallriken kanske varannan dag för att den blev för lealös, men hon slet inte av sig den på samma sätt åtminstone. Plus att hon såg ut som en liten tårtbit ovanifrån <3
   Finns lite andra tips på sidan också, kanske något av de funkar?

   Svara

   Jag har inte läst alla kommentarerna, men testa (medicinsk) manuka-honung, och kanske någon gasbinda runt eller så så det inte slits bort? (Eller det kanske hon river bort?) Men i alla fall; https://www.google.com/search?q=manuka+honung+salva+djur&oq=manuka+honung+salva+djur&aqs=chrome..69i57.7200j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   Svara

    Li: Gud vad roligt, det ska jag absolut testa. 😀 Hon vägrar äta mat på annat än papptallrik så vi har det hemma! Om hon inte sliter av den så kommer jag dansa omkring av glädje!

    Anonym: Jag har testat Manukahonung (har det till mig själv vid eksem!) men tyvärr så fick hon panik av det och rev upp större sår för att försöka få bort det.

    Och tack alla som kommit med tips och råd! Kissen ska träffa en veterinär på djurbutiken imorgon och får förhoppningsvis hjälp då! 🙂

    Svara

  Hittar inte det i artikeln på deras hemsida. Däremot skriver de även om ett annat märke och deras år i branschen vilket är fel, så kanske bara slarvig research. Hursom, kul spridning för löwengrip Hudabeauty har ju galet många följare på instagram.

  Svara

  Är det bara jag som tycker att Bella påminner om Trump i många hänseenden? Sveriges egna lilla Trump. De båda ljuger mycket, överdriver, kör samma orange utan sol och använder superlativ om sig själva. Trump är en tremendous person och Bella en superwomwan. Skulle inte förvåna mig om Bella kandiderar till statsminister vid ålderns höst.

  Svara

   Kan ingen göra nån sorts feministisk analys av IL och bloggbevakning? Är det att hon profilerar sig som kapitalist som gör folk så uppretade?

   Svara

   Men snälla, göd inte Bellas redan uppblåsta storhetsvansinne. Det går inte att jämföra. Båda är ocharmiga lögnhalsar men där upphör också alla likheter. Trump har en universitetsexamen i nationalekonomi och är framgångsrik som affärsman, han finns med på Forbes lista över världens rikaste personer och som president är han en av världens mäktigaste personer. Bella är en totalt okänd och betydelselös nolla i jämförelse.

   Obs! Man behöver inte gilla Trump för att skillnaderna ska bli brutalt tydliga.

   Svara

   Jag messade henne i morse. 😉

   Svara

  Men snälla.. VARFÖR skulle hon säga att hon startade det bolaget som 16-åring ?! Det förstår nog du och alla andra att det var en felskrivning eller att en etta råkat bli en tvåa, tryckfelsnisse, slarv med korrektur.. Eller helt enkelt att den som skrivit missförstått och blandat ihop för kanske var det något annat Bella startade som 16-åring.

  Detta börjar bli löjligt – ALLT för att läsare här ska bli hjärntvättade att Bella ljuger om allt, är mytoman…. Och för att starta elaka rykten och spekulationer och för att sänka och smutskasta Bella. Du kan inte må bra Camcam. Din gränslösa jakt på klicks och största bloggen är inte sund. Du gör dig ju bara dum och löjlig.

  Svara

   Det stod ju inte ens startade som 16-åring heller. Alltså suck.. CamCam.. inte att lita på.🙄 🤦‍

   Svara

    Jo det gjorde det! Det stod att det lanserades då för de som kan engelska.

    Svara

    Super super fina kommentarer till Isabella

    Svara

  Måste bara fråga er, är det bara jag som tycker att man är en riktig idiot som bloggar om cad andra bloggar om, ren avundsjuka och pinsam inkompetens? Bella må uttrycka sig lite bakvändt ibland men jag hade inte tackat nej till hennes liv. Dock anser inte jag att man måste lägga ut sitt privatliv på nätet men det är ju det hon blivit rik på. Skaffa dig ett riktigt jobb, bloggbevaknings drottningen du är pinsam. Har du inte råd med Manolos? 😂

  Svara

   Nja Camillas affärside är ju bra iom att den funkar. En enkel ide kanske men lyckat måste inte vara komplicerat.

   Svara

   Oj, nu hade du nog riktig otur när du tänkte. Pinsamt…

   Svara

  Skulle inte lita på något Huda Beauty säger

  Svara

   Jaha.

   Svara

  Oavsett vilket årtal som gäller, det hysteriskt roliga i Löwengrips egna text är ju de ”Senska värden” de påstår att märket skulle förkroppsliga:

  – Innovativeness. Nja, snarare mainstreamprodukter med ordinär kvalitet…
  – Transparency. Skojar de?! Med lager på lager av lögner, slirande på sanningen och dubbelmoral ser jag inte vad som är transparent alls.
  – Environmental awareness. HAHAHA!!

  Svara

  Men jisses, varför skriver CamCan att det är en intervju? Rubriken lyder: 5 Indie Skincare Brands You Need To Know About

  Svara

  Jag blir tokig 🙂
  IL gör det med flit men det stör mig ändå.
  I rubriken för inlägget med adressändring skriver hon ’föna håret i trappen’. I videon säger hon att hon tog ’plattången och gick ut i trappen’.

  Whyyyyy? Smålögner hela tiden…

  Svara

   ?

   Svara

    Sry. Det va OT. Min poäng var att hon berättar två olika versioner om elavbrottet. Och jag är säker på att hon gör det med vilje men det irriterar mig ändå…. alla dessa smålönger.

    Svara

     Jag tror att hon helt enkelt inte bryr sig om sanningen. Det måste vara betydligt enklare för Bella att vara slarvig med sanningen och inte bry sig om när det hon säger inte stämmer med vad hon sagt tidigare. Det ger ju bevisligen god effekt på kommentarerna så varför ska hon anstränga sig?
     Tänk om hon istället skulle behöva minnas hela tiden vad hon sagt och sen medvetet ändra sig bara för att få kommentarer och reaktioner. Det skulle ju vara mycket jobbigare att provocera på detta sätt.
     Nej, jag tror helt enkelt att Bella är en notorisk lögnare i stort och smått. Hon säger vad som faller henne in och vad som låter bra för stunden. Och hon bryr sig inte om att andra påpekar detta hela tiden. För det är hennes levebröd.

     Svara

      Kanske plattade hon håret efter att hon fönat det? Lite mer analys på ämnet, tack 🙂

      Svara

       Hahaha. Ja, kanske. Det är ju egentligen oviktigt men efter allt som hänt senaste veckorna så är det så påtagligt att hon hela tiden ändrar historier, tom sånt som man inte behöver ljuga om.

       Svara

   Ingen som tvingar dig att besöka hennes hemsida !

   Svara

    Nej det vet jag. Tycker hennes blogg alltid varit ganska trevlig men de senaste åren har det hänt något. Jag anser att det är ok att kommentera angående hennes sätt att provocera och komma med direkta motsägelser. Och jag som är en väldigt fokuserad på detaljer blir galen när det hela tiden ändrar sig (inte bara ang IL utan typ allt i mitt liv :))

    Svara

  Varför är det så viktigt för Bella att påpeka att hon väntade sex år på att lansera sitt hudvårdsmärke?
  Hon fick idén och bestämde sig för ett eget hudvårdsmärke 2006 och först 2012 drog hon och Pingis igång Löwengrip Care & Color. Var det alltså Pingis som Bella väntade på? Ovanligt lång tid mellan beslut och handling för att vara Bella.

  Svara

  Hahaha. Ja, kanske. Det är ju egentligen oviktigt men efter allt som hänt senaste veckorna så är det så påtagligt att hon hela tiden ändrar historier, tom sånt som man inte behöver ljuga om.

  Svara

   Kommentaren skulle ej hamna här…

   Svara

  ”decided to launch…/…based on consumer demand based on her instagram audience and her blog”

  ”bestämde sig för att lansera …/… baserat på efterfrågan baserat på hennes instagramläsare och hennes blogg”

  Med ett så flyktigt medium som sociala medier gäller det att smida medan järnet är varmt, så alldeles frånsett att hon fortfarande har en stor plattform, så kunde hon knappast veta det som 16-åring, så att hon planerat och arbetat för att starta ett hudvårdsföretag i sex år känns inte trovärdigt.

  Och sen, bara för att vara petig: vad 17 är ”the Nordics”? Trodde först att HudaBeauty var en professionell sida, men sen fattade jag att det bara var ännu en bloggare, så det allmänt dåliga språket må väl vara förlåtet, även om det ser illa ut.

  Svara

   vad the nordics är? Det är norden, de nordiska länderna.

   Svara

  Luftslott = fakta
  Anders Bagge har fler följare på Instagram än Löwengrip….det säger en hel del Löwengrips ”storhet”.
  I bokslutet 2017 Löwengrip Beauty finns plötsligt inga anställda vart tog dom vägen ?
  Hur gick det med storaffärerna i Dubai ?

  Svara

   Under 2017 fanns personalen i ett bemanningsföretag kallat Zug AB.
   Därför finns inga anställda i Löwengrip Beauty AB i årsredovisningen för 2017.
   Från 2018 är detta bemanningsföretag upplöst och personalen är åter anställd av respektive bolag.

   Svara

   Alla anställda är anställda på Zug. Frågan är vad Zug gjort för vinst 2018, vad de debiterat med tanke på att Löwengrips vinst var så låg.
   Kan de har överdebiterat för att kunna ge stora aktieutdelningar? Företaget verkar ägas av Pingis och hennes pappa.

   Ren spekulation från min sida ska tilläggas.

   Svara

    Zug AB ägdes av ISPI Holding AB som är Bellas och Pingis bolag där även Löwengrip Beauty och minoritetsposten i Flattered ingår.
    Zug AB är nu fusionerat med Löwengrip Beauty.

    Svara

  Isabella skrev i bloggen att hon alltid tar flyget som landar 14.00 i New York för då har hon hela dagen för möten – tar man morronflyget från Stockholm med SAS så kommer man till Manhattan runt 16.30 eller senare alltså mitt i rusningstrafiken – alltså en och en halv timma innan kontorstid är över och denna osanning retar mig SÅ himla mycket – hur slarvig med fakta får man va???? Skärpning!!! Hahahaha

  Svara

   Normala människor skulle nog anse att man har hela dagen för möten om man landar 08:00, men det är klart Bimbobella är ju minst 5 gånger effektivare än andra människor så hon har förståss rätt.

   Svara

  Tänk när alla tröttnar på att läsa lögnerna som bubblar ut från luftslottet. Antar att man inte kan vara naiv och blåögd i hela sitt liv och att de allra flesta brukar mogna. Att ljuga och driva företag brukar inte vara ett vinnande koncept vilket kommer att visa sig snarare förr än senare. Det är många som bränt sina broar.

  Svara

  OT: Den här hudvårdstrenden, där feministerna står på barrikaderna, har inte den spårat ur? Folk köper serium för flera tusentals kronor som de blivit rekommenderade av kommunister som Kakan Hermansson med motiveringen ”låt en kvinna få leva” och menar på att det handlar om kärlek mot sig själva. Är det verkligen det? Klart man får göra vad fan man vill med din kropp och sina pengar, men jag saknar analysen!

  Kroppslig ”kärlek” får man heller inte prata om, som kost och träning, det kan trigga (förståligt), men alla som är missnöjda med sin hud och ska behöva höra på hur man fixar det perfekta glowet och hur viktigt det är med en bra canvas för sminket – är det så kul att höra på, konstant?

  Jag tycker alltihop är märkligt och sen står jag själv här med flera serum som kostat tusentals kronor, olika peelings, toners, essence, ampuller, dubbelrengöring, ca 20 ansiktsmasker, olika solskydd (TACK OCH LOV INGEN SKIT FRÅN ”PREMIUMMÄRKET” LÖWENGRIP)… svämmar över i badrummet och det är ännu märkligare och jag undrar hur det blev så här. Är jag ensam?

  Svara

   Superintressant ämne och frågeställning! Har funderat på samma sak och jag håller verkligen med om att man saknar analysen!

   Svara

   Skrev som en kratta igår ser jag… men ni fattar!

   Kommer ihåg hur jobbigt det var att läsa om perfekt hy när jag var yngre och hade finnar. Jag mådde så dåligt över min hy redan och det sista jag behövde då var verkligen någon som berättade för mig hur viktig basen, hemligheten bakom flawless skin osv. Då, för tio år sedan, gick det att blunda för det men nu får man det nedtryckt i halsen var man än vänder sig.

   Svara

  Är det ingen som noterat att Blondinbella har börjat spotta ur sig väldigt mycket inlägg?

  Så…skapa en kontrovers som drar trafik och börja producera massa inlägg när intresset är högt!? Jag tror Blondinbella behöver pengar.

  Sen kan jag inte för mitt liv förstå om H är med på hela grejen, eller om hon bara utnyttjar tillfället.

  Svara

  Nej för man säger the Nordic countries på engelska men många säger Scandinavia i betydelsen Norden.
  Skillnaden är alltså att den att de nordiska länderna utgörs av Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Färöarna, Grönland och Åland. Skandinavien är Sverige, Norge och Danmark där man talar skandinaviska språk.
  Varför heter SAS Scandinavian Airlines och inte Nordic Airlines t ex? Det är Sverige, Norge och Danmark som har hand om SAS (även om danskar och norrmän säger att SAS betyder Svenskt Allt Sammen).

  Svara

  På tal om smålögner och vinklingar där man kan slönga ur sig att det handlar om hur man tolkar det…..

  Kommentar från Blondies blogg, inte min egen kommentar dock:

  ”Läste Sheilas blogg och hon skrev att hon lyfte upp vännernas barn och tappade balansen och slog i ryggen i en kruka medan du skriver att hon räddade ett barn som ramlade i en trappa.. ? helt olika saker.
  Blev bara lite fundersam . Brukar inte kommentera men blev så fundersam när ni skriver olika saker.”

  Svara

   Visst verkar det mer heroiskt att rädda ett barn än att slå ryggen i en kruka?
   Men att Bella inte kollade först med Sheila?
   Eller är detta ännu ett exempel på att Bella antingen struntar i att kolla saker eller helt enkelt ljuger ihop något som låter bra?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.